TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI"

Transkript

1 TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI Soru-1.Şartname bedelini TR nolu hesaba yatırdığımız takdir de, şartnameyi E-posta yolu ile mi göndereceksiniz, öğrenebilir miyiz lütfen? Cevap 1:Evet. Bakınız şartname madde 11. Soru-2.Yarışma tesliminde maket isteniyor mu? şartnameyi almadan öğrenebilirsek çok memnun oluruz? Cevap 2:Evet. Bakınız şartname madde 27. Soru-3.Wetransfer ile yollanmış olan belgelerin, internet sitesinden indirilebilenler ile aynı olması normal midir? Cevap 3: Evet. Şartnamenin tüm dokümanları internet sitesinde yayınlanmıştır. ( Soru-4.Yarısmaya katılmak için ne zamana kadar şartnameyi alıp kaydımızı yaptırmamız gerekiyor bilgi alabilir miyim? Cevap 4: Projenin teslim tarihi olan saat a kadar kayıt yaptırılması mümkündür. Soru-5.''Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması '' için temin edilecek şartnamenin son temin edilme tarihi nedir öğrenebilir miyim? Cevap 5: Bakınız Cevap 4. Soru-6.Yarışma şartnamesini nerede bulabiliriz? Cevap 6: adresinden ulaşılabilir.

2 Soru-7.Öğrencinin bu yarışmaya katılmaya hakkı var mı? Cevap 7: Öğrenciler ekipte yer alamaz, yardımcı olarak yer alabilir. Bakınız, Yarışma şartnamesi Madde 6. Soru-8.Mimarlık son sınıf öğrencisiyim katılım göstermek istiyorum bu mümkün mü? Cevap 8: Bakınız, Cevap 7. Soru-9.Yarışma alanı yanında yer alan sosyo kültürel tesis alanı kullanım hakkı Teski'de midir? Potansiyel alan olarak hiç öneri getirilmemeli midir? Proje alanı içinde düşünülerek veya gelecekte dahil edilebilme ihtimalini düşünerek öneri getirebilir miyiz? Cevap 9: Söz konusu taşınmazın mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine aittir. Yarışmacılarından sosyo kültürel tesis alanı ile ilgili mimari çözüm önerisi beklenmemektedir. Mevcut imar durumu verileri dışında bu alanla ilgili hiçbir mimari planlama yoktur. Yarışmacılar tasarladıkları TESKİ Hizmet Binasının sosyo kültürel alanla ilgili tavrını, nasıl ve ne derece etkileyeceğini eldeki verilere göre kendileri belirleyeceklerdir. Soru-10-1.Yarışmaya tek kişi katılıp daha sonra yardımcı olan kişilerin adları eklenebilir mi? Cevap 10-1: Evet. Bakınız, Yarışma Şartnamesi madde 6. Soru-10-2.Yarışma için internet bankacılığından para yatırılıp dekontun mail olarak atılması yeterli mi raportörlüğe adını yazdırmak için yoksa posta yoluyla mı gönderilip isim kaydediliyor? Cevap 10-2.İnternet yolu ile iletmek yeterlidir. Yarışma Şartnamesi madde 11.de yarışma başvurusuna ilişkin esaslar, madde 6 da ise yarışmaya katılma esasları belirtilmiştir. Gereği halinde raportörlük ile iletişime geçilebilir. Soru-11.Şu an resmi olarak ekibimle yarışmaya katılmış bulunuyoruz sanırım. Bir karışıklık olmaması için, proje teslimine kadar resmi bir prosedür işlemimiz kalmadığınıza dair onay almak istedim. Cevap 11:Bakınız, cevap 10-2.

3 Soru-12.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması için yarışmacılara verilen İhtiyaç Programı içerisinde; İhtiyaç Programı Özeti'nde "Ortak Alanlar" olarak belirtilen kısım dahilinde A-27 kodu ile tariflenen "Yemek Salonu + Mutfak" programında; 800 m2'lik alan için 400 kişilik kullanıcı sayısı verilmiştir. Makam Yemek Salonu için belirtilen kişilik kullanıcı sayısı bu 400 kişilik kullanıcı sayısına dahil olarak mı ele alınacaktır? Cevap 12: Makam Yemek salonunun kapasite ve büyüklüğü verilen toplam değerlere dahil olarak düşünülmüş olup, mekânsal olarak ayrı planlanacaktır. Soru-13. Teknik şartnamede "Madde 6 Yarışmaya Katılma Esasları:... Şartname alıp, isim ve adres bilgilerini yarışma raportörlüğüne kaydettirmek (Ekip olarak katılanlardan bir kişinin bu şartı yerine getirmesi yeterlidir)" şeklinde bir bildirim bulunmakta. Aşağıdaki teknik şartname almak için dekont gönderdiğim mail, kayıt işlemi için yeterli midir? Başka bir şekilde kayıt yapılması gerekli midir? Cevap 13: Bakınız cevap Soru-14. Aşağıdaki soruları yanıtlamanızı rica ediyorum. Saygılarımla Soru Vezne ve personel girişleri aynı yerde mi düşünülmelidir? Ayrıca bir VIP girişe ihtiyaç var mıdır? Cevap 14-1:Yarışmacıya bırakılmıştır. Soru Taks nedir? Cevap 14-2:Yapı alanı yaklaşma sınırları ile tarif edilmiştir. TAKS Sınırlaması Yoktur. Resmi İmar durumu soru ve cevaplar Ek1 de verilmektedir. Soru H-Max Nedir? Cevap 14-3:H max serbesttir. Resmi İmar durumu soru ve cevaplar Ek1 de verilmektedir. Soru Emsal Nedir? Cevap14-4:Emsal katsayısı yoktur. Resmi İmar durumu soru ve cevaplar Ek 1 de verilmektedir. Soru Süleymanpaşa Şube Müdürlüğü için dışarıdan ayrı bir girişe gerek var mıdır? Cevap 14-5: Bakınız, ihtiyaç programı madde A-24; dışarıdan ayrıca bir giriş düşünülmeli ve içeriden de erişim sağlanmalıdır. Soru Vezneler için gelen vatandaşlar da bir güvenlik bölümünden geçmeli midir? Cevap 14-6:Giriş güvenliğinden geçildikten sonra ulaşılan veznelere ayrıca bir güvenliğine gerek yoktur.

4 Soru Fitness salonu tüm personelin rahatça kullanabileceği bir yerde mi düşünülmelidir, yoksa başkanlığa yakın mı tasarlanmalıdır. Cevap 14-7:Tüm personelin kullanımına yönelik düşünülmelidir, konumu yarışmacıya bırakılmıştır. Soru Yapı Denetim Firmalarında çalışan mimarlar da katılabilir mi? Cevap 14-8:Yarışmaya katılmasında engel yoktur. Soru Yarışma şartnamesi proje teslim tarihine kadar alınabilir mi? Cevap 14-9: Bakınız, Cevap 4. Soru Bodrum kat sınırlaması var mıdır? Cevap 14-10:Yoktur. Soru Parselin varsa Taks, H-Max, emsal gibi hükümleri hangi ekinizde detaylı olarak yazılmıştır? Cevap 14-11:Bakınız, cevap 14-2, 14-3,14-4 (Soru ve cevaplar Ek 1) Soru-15-1.İhtiyaç programında belirtilen A.3 bölümünde ki toplantı odası, A4 te ki genel müdürün çalışma odasıyla ve gene A4 te ki Sekreterya ile mi bağlantılı olmalıdır? Cevap 15-1:Hayır, ayrı olması gerekmektedir. Soru /1000 ölçekli uygulama imar planlarında ve plan hükümlerinde tasarım için istenen en fazla yapı yüksekliği (h:max) ve KAKS TAKS gibi bilgiler net anlaşılmıyor, bu değerler nedir? Cevap 15-2:Bakınız Cevap 14-2,14-3,14-4 (Soru ve cevaplar Ek 1) Soru A-3 YÖNETİM KURULU VE DENETÇİLER bölümü açıklamalarında verilen toplam kişi sayısı ile maddelerde verilen kişi sayıları birbirini tutmamaktadır. Tüm yönetim kurulu üyeleri ve iki denetçi için tek bir sekretarya mı düşünülecektir yoksa her biri için ayrı ayrı toplam beş adet sekretarya mı düşünülmelidir? Açıklar mısınız? Cevap 16-1:Bakınız A-3, Yönetim kurulu üye sayısı 3 kişi, denetçi üye sayısı 2 kişi, 1 sekreter ve 1 memur olmak üzere toplam 7 kişidir. Soru A-8 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ biriminde ilk maddede Hukuk Müşaviri maddesi karşısında 1 kişi için 45 m² oda tanımlanmıştır. Hemen iki satır altında ise tekrar Hukuk Müşaviri maddesi yazılmış olup 1 kişi için 30 m² oda belirtilmiştir. Burada yazım hatası mı vardır? Yoksa birbirinden kıdemce farklı iki hukuk müşaviri mi söz konusudur?

5 Cevap 16-2: 1.Hukuk müşaviri ve hukuk müşaviri olmak üzere iki ayrı hukuk müşaviri bulunmaktadır. Soru A-26 FARKLI BÜYÜKLÜKLERDE TOPLANTI ODALARI maddesi tam olarak anlaşılamamıştır. Genel Müdür toplantı salonu açıklamasından kopyala yapıştır yapıldığı için tanımlama gözden kaçmış olabilir. Bu madde içerisinde geçen; Gerektiğinde makamda yapılabilecek sunum ve faaliyetleri tanımlar mısınız? Hangi makamlar anlatılmak istenmiştir? Cevap : Genel Müdür Yardımcıları ve Daire başkanlıkları tarafından söz konusu toplantı odaları ortak olarak kullanılacak ve içinde ihtiyaç programı madde 26 da bulunan teknik donanımlar olacaktır. İlgili birimlerle ilişkili olarak konumlandırılmalıdır Çalışma odası ve sekretarya ile bağlantılı düşünülmelidir tanımı ile hangi birimler anlatılmak istenmiştir? Cevap : Toplantı odaları, ilgili daire başkanlıklarının sekreterya ve çalışma odaları ile doğrudan bağlantılı olmayabilir. Ancak yakın konumda düzenlenmesi önerilmektedir Her 2 daire başkanlığı için bir toplantı odası düzenlenmelidir tanımında hangi daireler için 100 m² lik hangi daireler için 60 m² lik toplantı odaları düşünülmelidir. Yarışmacı nın birimlerin ne kadar büyüklükte toplantı odası ihtiyacı olduğunu bilmesi mümkün değildir. Cevap : Tasarım esnekliği açısından toplantı odalarının konumları ve dağılımları ihtiyaç programı ile ilişkili olarak çözülmelidir. Soru A-29 TEKNİK SERVİSLER BÖLÜMÜNDE kapalı otopark için yapılan tanımlamada 20 adet protokol ve engelli araçları, belirtilen 120 adet aracın içerisinde mi yoksa ilave midir? Cevap 16-4.: 20 Adet protokol ve engelli araçları, 120 adet aracın içindedir. Soru-17.Yarışmaya katılacak ekipteki mühendis arkadaşların da, Oda kayıt belgelerine ihtiyaç var mıdır? Cevap 17: Hayır. Bakınız, yarışma şartnamesi madde 6 ve madde 15. Tasarım ekibi mimarlardan oluşmakta olup, her mimar ekip üyesinden oda belgesi istenmektedir. Danışman ve yardımcıların oda kayıt belgesi istenmemektedir. Ancak, yarışma şartlarını kabul ettiklerini belirten kimlik bilgileri istenmektedir.

6 Soru Cevaplar Ek 1: Aşağıdaki doküman adresindeki doküman ve bağlantılar linkinden de temin edilebilir. Kadir ALBAYRAK Nilgün MARMARA A.Soner ERGİN M. Oğuz ÖZTUZCU Sadrettin SOYLU Nurbin PAKER Dilşad ERGİN Didem OZDEL F. Gökhan TANRIÖVER Hasan DÜVENCİ Umut İYİGÜN Orkun ÖZÜER Adem BAKIR Öznur ARAS Nurdan ÖZCAN YALÇIN Bora METİN Sedef BALCI Türker DAL U. Murat BEKTAŞ

7

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinin yapılacağı

Detaylı

EMİNEVİM Konutta Yeni Fikirler Yarışması Soru ve Cevapları

EMİNEVİM Konutta Yeni Fikirler Yarışması Soru ve Cevapları EMİNEVİM Konutta Yeni Fikirler Yarışması Soru ve Cevapları Tarih: 05 Eylül 2011 Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız. EMİNEVİM İstanbul-Tuzla da Konut Yerleşimi Tasarımı Ulusal Öğrenci Mimari

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI MUĞLA BÖLGESEL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR

BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI MUĞLA BÖLGESEL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR 15.08.2015 BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI MUĞLA BÖLGESEL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR SORU 1 07.08.2015 1- Bodrum kat yüksekliği 6.50 mt olarak belirlenmiştir. Bu yükseklik içinde

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TESKİ) HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE

Detaylı

SORU 3 Hedef kullanıcının çocuk-genç-yetişkin olması kararı tasarımcıdan mı beklenmektedir? CEVAP 3 Kullanıcıların yetişkin olduğu düşünülmelidir.

SORU 3 Hedef kullanıcının çocuk-genç-yetişkin olması kararı tasarımcıdan mı beklenmektedir? CEVAP 3 Kullanıcıların yetişkin olduğu düşünülmelidir. KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 SORU-CEVAPLAR: SORU 1 Koçtaş kataloğundan seçeceğimiz ürünlerin detay-renk ve görünüşlerinde değişiklik yapabilir miyiz? (kulp ya da kapak boyutları

Detaylı

SORULAR VE YANITLARI

SORULAR VE YANITLARI AÇIKLAMALAR * Soruların yazım şekline müdahale edilmemiştir. SORULAR VE YANITLARI YARIŞMA SINIRI İLE İLGİLİ SORULAR: 1. Yarışma sınırını halihazır dwg çizim dosyası üzerine işleyebilir misiniz? Sınır sadece

Detaylı

SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Sağlık Mahallesinde bulunan, mülkiyeti

Detaylı

VAN İPEKYOLU BELEDİYE MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR-YANITLAR

VAN İPEKYOLU BELEDİYE MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR-YANITLAR VAN İPEKYOLU BELEDİYE MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR-YANITLAR Soru 1. Şartnamede yarışmacıdan istenenler bölümünde belirtilen projeyle ilgili mesleki raporlar (inşaat, makine, elektrik ve peyzaj)

Detaylı

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru ve Yanıtları

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru ve Yanıtları Soruların yazım biçimine müdahale edilmemiştir. 1. Bilim Merkezi Yarışması için üç mimar yarışmaya katılmak istiyoruz. Grubumuzda bir arkadaşımız Almanya'da mimarlık okumuş, Türk Mühendis ve Mimarlar Odalar

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ YEŞİL YEREL YÖNETİM VE KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ YEŞİL YEREL YÖNETİM VE KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI ÇANAKKALE BELEDİYESİ YEŞİL YEREL YÖNETİM VE KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI Seçici kurul asıl ve danışman üyeleri yarışma sorularının

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM ENTEGRASYON MERKEZİ VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM ENTEGRASYON MERKEZİ VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM ENTEGRASYON MERKEZİ VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI (Soruların yazım biçimine müdahale edilmemiştir.) YARIŞMAYA KATILIM

Detaylı

SORU-CEVAP. Alana ilişkin verilen belgelerde eğim çizgileri verilmemiştir. Eğim düşünülmeden mi proje tasarlanacak?

SORU-CEVAP. Alana ilişkin verilen belgelerde eğim çizgileri verilmemiştir. Eğim düşünülmeden mi proje tasarlanacak? ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI-VII B.E.N. BAKIRKÖY: BAKIRKÖY ETKİNLİK NOKTASI TMMOB MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ TRAKYA BÜYÜKKENT BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET BİNASI, MEYDAN VE ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI İmar Planında kent merkezi olarak

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI 1- İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde okuyorum. Bu yarışmaya öğrenciler katılamıyor

Detaylı

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soru ve Cevaplar

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soru ve Cevaplar Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soru ve Cevaplar Soru 1 Mimarlar Odasına kayıtlıyım ama yaklaşık 1 senelik borcum var kayıt yaptırırken bu bir sıkıntı

Detaylı

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi,

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ HİZMET BİNASI VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU ve CEVAPLAR

KONAK BELEDİYESİ HİZMET BİNASI VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU ve CEVAPLAR KONAK BELEDİYESİ HİZMET BİNASI VE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU ve CEVAPLAR 1. Sayın yetkili, Konak Belediyesi Mimari Proje yarışması ile ilgili olarak teknik şartname ve ekleri

Detaylı

Beylikdüzü Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soruları ve Cevapları

Beylikdüzü Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soruları ve Cevapları Beylikdüzü Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması Soruları ve Cevapları SORU 1.İmar planında park olarak gosterilen parsele yapı gelmeyecek midir? YANIT 1: Mer`i planlı alanlar

Detaylı

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Biçimi HSBC Bank A.Ş. Genel Müdürlüğü (HSBC) tarafından genç sanatçılar arasında yapılacak (35 yaş ve altı) ulusal ve iki aşamalı

Detaylı

BORNOVA BELEDİYE BİNASI VE ÇEVRESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE YANITLAR

BORNOVA BELEDİYE BİNASI VE ÇEVRESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE YANITLAR BORNOVA BELEDİYE BİNASI VE ÇEVRESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE YANITLAR Bornova Belediye Binası ve Çevresinin tasarlanması ile ilgili yarışma 20.05.2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanması ile yarışma

Detaylı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı No:15 Kocasinan-KAYSERİ Tel: (0 352) 222 89 60 Web: http://www.kayseri-bld.gov.tr/

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

7 İKLİM 7 BÖLGE MAHALLE ULUSAL MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR YARIŞMASI SORU- CEVAP

7 İKLİM 7 BÖLGE MAHALLE ULUSAL MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR YARIŞMASI SORU- CEVAP 7 İKLİM 7 BÖLGE MAHALLE ULUSAL MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR YARIŞMASI SORU- CEVAP SORU 1. Yarışmaya tek ya da iki mimar olarak katılabiliyor muyuz yoksa peyzaj mimarı ve şehir bölge plancı bulunmak

Detaylı

Soru4 Köprü tasarım yarışmanıza katılmak için İMO'ya üyelik şartı dışında aidat borcu bulunmama zorunluluğu var mıdır?

Soru4 Köprü tasarım yarışmanıza katılmak için İMO'ya üyelik şartı dışında aidat borcu bulunmama zorunluluğu var mıdır? Soru1 TMMOB Peyzaj Mimarları Odasına üye bir peyzaj mimarıyım. Yarışmanın katılım koşullarına baktığımda 'mimar kökenli üyeler ibaresi' dikkatimi çekti. Yarışma peyzaj mimarlarına da açık mıdır? gerekmektedir.

Detaylı

İZMİR KALKINMA AJANSI HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR

İZMİR KALKINMA AJANSI HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Hizmet Binası proje yarışması kapsamında yarışma raportörlüğüne iletilen tüm soruların cevapları aşağıda yer almaktadır. 1. SORU: İmar yönetmeliğine göre 50 metreden fazla

Detaylı

ELAZIĞ BELEDİYESİ KENT MEYDANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI

ELAZIĞ BELEDİYESİ KENT MEYDANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI ELAZIĞ BELEDİYESİ KENT MEYDANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI Soru : Proje alanı içerisinde 1000 araçlık kapalı otopark için mevcut zemin kotunun ne kadarlık altında projelendirme

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

SELÇUK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI SELÇUK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI ŞARTNAME İLE İLGİLİ SORULAR SORU 1. Yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Şartname için 50 TL yatırma zorunluluğu var mıdır?

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- Yarışmanın Konusu Yarışmanın konusu; Türkiye nin batı yakasında yer alan 6000 yıllık tarihi boyunca Traklar, Yunanlılar, Romalılar,

Detaylı

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi,

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

SAĞLIK MAHALLESİ 804 ADA 9 PARSEL İLE 1485 VE 1938 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

SAĞLIK MAHALLESİ 804 ADA 9 PARSEL İLE 1485 VE 1938 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU SAĞLIK MAHALLESİ 804 ADA 9 PARSEL İLE 1485 VE 1938 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Sağlık Mahallesinde

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

1- LPG ikmal ve akaryakıt servis istasyonu"nun bulunduğu alanın, proje alanına dahil edilerek projenin gerçekleştirilmesi yönünde jüri görüşü nedir?

1- LPG ikmal ve akaryakıt servis istasyonunun bulunduğu alanın, proje alanına dahil edilerek projenin gerçekleştirilmesi yönünde jüri görüşü nedir? 1)SORU 1) Mevcut arazi içerisindeki bütün ağaçlara müdahale edilebilir mi, farklı bir noktaya taşınabilir mi? Şartnamedeki 4-Yapının Tanımı bölümünün son paragrafında belirtildiği üzere tasarımı zorlayıcı

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR - CEVAPLAR

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULAR - CEVAPLAR LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU - 1 SORULAR - CEVAPLAR 1- Yarışmada danışman olarak inşaat mühendisi, makine mühendisi ve elektrik mühendisi isteniyor mu?

Detaylı

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI Tarih : 25/01/2016 Karar No : 2016/01 Konu : Kütahya İli, Simav İlçesi, Çavdır Mah. (949 ada 5 no lu parsel) İmar Planı Değişikliği Özelleştirme Yüksek Kurulunca; Özelleştirme

Detaylı

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için;

Bilindiği gibi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 15 inci maddesine göre her yeni yıl için; SAYIN ÜYEMİZ, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununda, 4650 sayılı Kanunla 24.04.2001 tarihinde değişiklik yapılıncaya kadar, il merkezleri için il, ilçe merkezleri için ilçe idare kurullarında kamulaştırma

Detaylı

TEKİRDAĞ- MALKARA. G-17-b-13-b PAFTA. Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

TEKİRDAĞ- MALKARA. G-17-b-13-b PAFTA. Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU TEKİRDAĞ- MALKARA G-17-b-13-b PAFTA Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI İlçemiz Yenimahalle,

Detaylı

Yapı kabuğunun yaşam alanına katkıları

Yapı kabuğunun yaşam alanına katkıları 5. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu Mimarlık Öğrencileri için ULUSAL PROJE YARIŞMASI Yapı kabuğunun yaşam alanına katkıları 1. Yarışmanın Konusu 2. Yarışmanın Amacı 3. Yarışmanın Türü 4. Yarışmaya Katılım

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 07.09.2018 TARİH VE 369 SAYILI KARARI Gündemin 19. Maddesi Karar No. 369 Özü: Cami kullanımlı 12067 ada 11 parselde kullanım kararı değiştirilmeden yapı yaklaşma mesafelerinin

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri ili, Kocasinan ilçesi,

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI NİSAN 2018 İHTİYAÇ PROGRAMI 1 İHTİYAÇ PROGRAMI ÖZETİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ

Detaylı

11- Tasarlayacağımız yer hakkında bilgilere nasıl ulaşabiliriz? Yanıt-11 Lütfen şartnameyi bir kez daha inceleyiniz.

11- Tasarlayacağımız yer hakkında bilgilere nasıl ulaşabiliriz? Yanıt-11 Lütfen şartnameyi bir kez daha inceleyiniz. Değerli Akademisyen ve Öğrenciler. Çalışmaların son teslim tarihinin 15 Haziran 2012 olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Basılı şartname sayfa 10 daki 1 Ağustos günü deyişini lütfen dikkate almayınız.

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME 1.YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI İlçemiz Çerkezköy, Tekirdağ ın

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STAND TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- Yarışmanın Konusu Yarışmanın konusu; Türkiye nin batı yakasında yer alan 6000 yıllık tarihi boyunca Traklar, Yunanlılar, Romalılar,

Detaylı

BAHAR YARIYILI BİTİRME PROJESİ SORULARI VE CEVAPLARI

BAHAR YARIYILI BİTİRME PROJESİ SORULARI VE CEVAPLARI 2017-2018 BAHAR YARIYILI BİTİRME PROJESİ SORULARI VE CEVAPLARI Trabzon Kent Kütüphanesi SORU 1.Hali hazır planda çizili durumda olan Avni Aker Stadı şu an yıkım aşamasındadır ve büyük bölümü yıkılmıştır.

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI SANAT AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI SANAT AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI LÜLEBURGAZ YILDIZLARI SANAT AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi nin yapılacağı alanın tasarlanması ile ilgili yarışma ilanının

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN MADDE 1. İhale konusu olan işin niteliği, yeri, miktarı, kiralanma süresi, hangi tarih ve saatte yapılacağı, tahmini bedeli ile geçici teminat miktarı; Mersin

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin 22.07.2016 tarih ve 735 sayılı kararı ile görüşülüp, karara bağlanan 3194 sayılı İmar

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET BİNASI, MEYDAN VE ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET BİNASI, MEYDAN VE ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET BİNASI, MEYDAN VE ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI

Detaylı

Efeler Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması ve Yanıtlar 5 Eylül 2016

Efeler Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması ve Yanıtlar 5 Eylül 2016 GENEL AÇIKLAMALAR A. Soruların yazım biçimine müdahale edilmemiştir SORU & YANITLAR 1. İstenenler kısmında yazılı olan ''toplam metrekareler yazılacak...'' ibaresinde kast edilen net/brüt/emsal olarak

Detaylı

A-KADIN SIĞINMA EVİ (toplam 980m 2 )

A-KADIN SIĞINMA EVİ (toplam 980m 2 ) İHTİYAÇ PROGRAMI Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi projesinin, ihtiyaç programı aşağıda alt bileşenler ve açılımları ile birlikte verilmiştir. Bununla birlikte yarışmacılar ilgili yönetmeliklere bağlı

Detaylı

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru - Yanıtları

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru - Yanıtları SORULAR YANITLAR 1- Şartname www.caycuma.bel.tr adresinde görülebilir diyor ancak hiçbir bilgi yok. Ne zaman yüklenecek? Yarışma Şartnamesi ve ekleri www.caycuma.bel.tr adresi, Duyurular ve İlanlar bölümünde

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :T. C Kütahya İl Özel İdaresi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 03.11.2011 10:00 İhale Usulü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :365 KARAR 365 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 1 parselde Belediyemizin 1771/26670 hisse oranına düşen 17,71 m2 lik hissesi, Cemile KAYACAN ın 23448/26670 hisse oranına düşen 234,88 m2 lik

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2017/188 Meclis Karar Tarihi : 10.08.2017 Yürürlüğe Girdiği Tarih :

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı; 90852262-301.03-E.888 Tarih: 03.04.2017 23:52 Dosya Numarası: 2017-63734 O T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Sayı : 90852262-301.03-E.888

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ KORE SAVAŞI ANMA ALANI VE ZİYARETÇİ MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ KORE SAVAŞI ANMA ALANI VE ZİYARETÇİ MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ KORE SAVAŞI ANMA ALANI VE ZİYARETÇİ MERKEZİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI Lüleburgaz Belediyesi Kore Savaşı Anma Alanı ve Ziyaretçi Merkezi nin yapılacağı alanın tasarlanması

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE Tarih: 24.02.2011 Sayı: 2011/0244 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE Konu: 24.01.2011 tarihinde askıya çıkarılan EYÜP İlçesi, Rekreasyon Alanı

Detaylı

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Şartnamesi

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Şartnamesi Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması Şartnamesi YARIŞMANIN AMACI Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması ile ekonomik, özgün ve nitelikli mimari yaklaşımların,

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması İhtiyaç Programı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması 2. İhtiyaç Programı 1 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

TOSBAĞA DERE REKREASYON ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI SORULAR

TOSBAĞA DERE REKREASYON ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI SORULAR TOSBAĞA DERE REKREASYON ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI ŞARTNAMEYE YÖNELİK SORULAR: SORU 1 Yarışmaya başvurmak ücretli mi? SORULAR Yarışmaya katılmak isteyenler 50,00 TL (Elli Türk Lirası) karşılığında LÜLEBURGAZ

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

TARİHİNDE SATILACAK HAMİDİYE ALACA ARSALARI

TARİHİNDE SATILACAK HAMİDİYE ALACA ARSALARI İLAN AKSARAY İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN 1-)İlimiz Merkez Hamidiye- Alaca Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl sine ait ve özellikleri aşağıda belirtilen 304 adet taşınmazın

Detaylı

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın içeriği, yarışma partnerinin belirleyeceği güncel sorun / ihtiyaçlarına 3D dijital tasarım yaparak çözüm üretilmesidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. İ.B.B.,

Detaylı

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ TUPOB DÖNEM BAŞKANLIĞI TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI GENEL MERKEZİ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2018 Yarışma Şartname

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL İSTANBUL İLİ BAHÇELİEVLER İLÇESİ YENİBOSNA MAHALLESİ 1542 ADA 35 NO LU PARSEL TANITIM DOKÜMANI Kasım 2010 1. TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANININ YERİ: Planlama alanı Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi, F19C06A3B pafta, 880 ada, 99 ve 105 numaralı parsellerdir. Alanın doğusunda, Çorlu Deri OSB

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı

EBİTEM ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU CEVAPLAR

EBİTEM ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU CEVAPLAR EBİTEM ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORU CEVAPLAR Soru 1- Açık otopark veya kapalı garaj istenmekte midir? Cevap evet ise kaç araçlık? Cevap 1- İstenmemektedir. (Bkz. Şartname Madde VII-B1-g.) Soru 2-Proje

Detaylı

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri: Eskişehir Kurum :Eskişehir Büyükşehir Belediyesi E.s.k.i. Genel Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi: 15.11.2011 14:00 İhale

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü. ClT/06/2015 BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü. ClT/06/2015 BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü V ^ - 7 EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-1 ^ 2 3-3 3 0 4 -a Konu: Kepez 2571 ada 1 parsel UİP. ClT/06/2015

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 0 8/AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük K E N T S E L TASAR IM M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü Karar No 252! Evrakın

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ

T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ MİM 402 TASARIM STÜDYOSU VI (DİPLOMA PROJESİ) ÖĞRENCİ SORULARI VE YANITLARI ÖĞRENCİ KÜLTÜR VE

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL BALIKESİR İLİ EDREMİT İLÇESİ ZEYTİNLİ BELDESİ 232 ADA 15 NO LU PARSEL TANITIM DÖKÜMANI Kasım 2010 1 TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Detaylı

Memur Ek Ödeme Oranları

Memur Ek Ödeme Oranları www.mevzuattakip.com.tr Memur Ek Ödeme Oranları Devlet memurları ek ödeme oranları. MEMUR EK ÖDEME ORANLARI KADRO VE GÖREV UNVANI Ek Ödeme Oranı A- Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa Göre

Detaylı

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2017 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru

Detaylı

AYDIN KUŞADASI 1. NOLU TURİZM MERKEZİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

AYDIN KUŞADASI 1. NOLU TURİZM MERKEZİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU AYDIN KUŞADASI 1. NOLU TURİZM MERKEZİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Aydın İli Kuşadası İlçesi Türkmen Mah 126 ada 18 parsel S.S. Tariş Tarım Satış Kooperatifler Birliği

Detaylı

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2015 YARIŞMA KOŞULLARI YARIŞMA KOŞULLARI 1. Düzenleyen Yarışma, İ.Ü Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, TMMOB Peyzaj

Detaylı

TMMOB MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ TRAKYA BÜYÜKKENT BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI-IX

TMMOB MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ TRAKYA BÜYÜKKENT BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI-IX TMMOB MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ TRAKYA BÜYÜKKENT BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI-IX ETKİNLİKNOKTASI 2 MENEKŞEKİBRİT FABRİKASI VE YAKIN ÇEVRESİYENİDEN CANLANDIRMA

Detaylı

ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ

ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER 1. Yarışmanın Amacı 2. Yarışmanın Türü ve Şekli 3. Yarışmanın Yeri ve Konusu 4. Açıklama 5. Yarışmayı Açan Kurumun Adı, Adresi Ve İletişim Bilgileri

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU Karar Tarihi : 03.01.2014 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2013 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap

Detaylı

"KAYSERİ İLİ, SAHABİYE MAHALLESİ" KENTSEL YENİLEME PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KAYSERİ İLİ, SAHABİYE MAHALLESİ KENTSEL YENİLEME PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ "KAYSERİ İLİ, SAHABİYE MAHALLESİ" KENTSEL YENİLEME PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı No:15 Kocasinan-KAYSERİ Tel: (0 352) 222 89 60 Web: http://www.kayseri.bel.tr

Detaylı

Yarışma Şartname Dosyası

Yarışma Şartname Dosyası YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ TUPOB DÖNEM BAŞKANLIĞI TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI ISTANBUL ŞUBESİ TUPOB DÖNEM SEKRETERİ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi

Detaylı