GENEL ŞARTLAR. I.Genel Kurallar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GENEL ŞARTLAR. I.Genel Kurallar"

Transkript

1 GENEL ŞARTLAR I.Genel Kurallar 1. Bosch extra (Program), Programa katılan Bosch Otomotiv Servislerine ve Bağımsız Otomotiv Servislerine promosyon, puan kazanma, puan harcama ve ödül kazanma gibi imkanlar sunan Bosch San. ve Tic. A.Ş. ye ait müşteri sadakat ve pazarlama programıdır. Bosch extra nın mülkiyeti Bosch San. ve Tic. A.Ş. ye (Bosch) aittir. 2.Program, Servisler tarafından Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinde Programa dahil Bosch ürün ve/veya hizmet alımlarında, ürün üzerindeki Barkod kesilmek ve Bosch a gönderilmek suretiyle puan kazanmak, Bosch tarafından onaylanmış puan toplamına karşılık, Bosch tarafından hazırlanan hediye katalogunda yer alan ürünler arasından hediye sipariş etmek ve teslim almak, iptal işlemleri ve bildirilecek diğer faydalardan yararlanmak şeklinde işleyecektir. 3.Programa sadece Bosch otomotiv servisleri ve Bağımsız otomotiv servisleri (Servisler) katılabilecektir. Söz konusu servisler adına başvuruyu sadece servisin yetkilisi gerçekleştirebilir. Bosch otomotiv servisleri ve Bağımsız otomotiv servisleri dışındaki servisler ve nihai tüketiciler Programdan faydalanamazlar. 4.Başvuru formunun doldurulması ile genel şartlar kabul edilmiş sayılır. Programa katılan Servisler, Bosch tarafından onaylanması kaydıyla başvuru formunun doldurulmasından sonraki Programa dahil ürün ya da hizmet alımlarında puan kazanmaya başlayacak ve formunun sisteme tanımlanmasını takiben, biriktirmiş olduğu puanlarıyla Programa dahil hediye katalogundan hediye sipariş edebilecektir. Başvuru neticesinde, programa katılan ilgili Servise Bosch extra üye numarası verilecektir. Programa dahil olmak için başvuruda bulunulması, Bosch a söz konusu başvuruyu kabul etme yükümlülüğü getirmez yaşından küçükler Bosch extra programı üyesi olamazlar, programa katılan Servisleri temsil edemezler, üye numarası alamazlar ve Programdan faydalanamazlar. 6.Servisler, Bosch a iletmiş olduğu ve başvuru formunda yer alan ve ileride vereceği alışveriş ve kişisel bilgilerini gerek Bosch a gerekse Bosch tarafından belirlenen 3. kişiler ve program ortakları ile düzenlenen aktivitelere ya da kampanyalara davet, posta, e-posta gönderileri, tanıtım ve benzeri her türlü pazarlama ve faaliyetlerinde ve benzeri diğer nedenlerle kullanılmak üzere paylaşılabileceğini, bu firmalarca kullanılabileceğini ve Servisler aksini belirtmedikçe bu firmaların, kendisiyle kısa mesaj, internet, mektup, telefon vb. yollarla iletişime geçebileceğini kabul eder.

2 7.Programında herhangi bir suistimalinin tespit edilmesi halinde ilgili Servis, herhangi bir puan veya hediye kazanamayacağı gibi yüklenmiş olan puanlar da Bosch tarafından silinebilir. 8.Kazanılan puanlar, sisteme kaydedilecek ve sistemsel herhangi bir gecikme olmaması durumunda, 3 gün içerisinde Servisin puan hesabına aktarılacaktır. 9.Bosch gerekli gördüğünde, önceden haber vermek koşuluyla Programı herhangi bir neden göstermeksizin iptal edebilir ve bu Programa ait puanları silebilir. Böyle bir durumda Servis/ler hiçbir tazminat vb. talepte bulunamazlar. 10.Bosch, önceden haber vermek koşuluyla program şartlarını değiştirebilir, dilediğinde Programı, başka bir firma veya Bosch ortaklıklarına devredebilir veya başka programlarla birleştirebilir, başka markalar ile işbirliği yapabilir. 11.Bosch, programın kapsamını, kurallarını ve koşullarını, kazanılacak puanları ya da hediye ürün puanlarını tek taraflı olarak değiştirme hakkını saklı tutar. 12.Program ortaklarında Servislere sunulan program kapsamı ve faydalar farklı olabilir ve değiştirilebilir. 13.Servisler başvuru formunu doğru olarak doldurduğunu, teslimatların formda belirtilen bilgilere göre yapılacağını kabul eder. Servisler formda beyan ettiği bilgilerin değişmesi durumunda bilgilerini güncellemekle yükümlüdür. Bilgilerin güncellenmemesi nedeniyle doğabilecek yükümlülük ve masraflardan Bosch sorumlu değildir. 14.Basım yanlışlıklarından kaynaklanan hatalar bağlayıcı değildir. 15.Programa katılan Servis, puan bilgilerinin doğruluğunu kontrol edecek ve gerekiyorsa itirazını anında yapacaktır.

3 II-Katılım ve Uygulama Koşulları 1. Üyelik Başvurusu & Web Sitesi Kullanımı Bu sadakat programı Bosch extra üyelerine özel olarak düzenlenmiştir. Bosch extra sadakat programından yaralanabilmek için Bosch otomotiv ya da bağımsız otomotiv servis sahibi olma şartı mevcuttur, Bosch otomotiv ya da bağımsız otomotiv servis sahibi olduğunuz takdirde kayıt olabilirsiniz. Bu ödül programı ile puan biriktirmiş tüm Bosch otomotiv servisleri ve Bağımsız otomotiv servisleri, Bosch extra ya dahil olan Bosch Otomotiv ürünlerinden (yedek parça ve test cihazları) satın alma yaptıkça kazanmış oldukları puanları web sitesi üzerinden online olarak 7/24 harcayabilirler. Bosch un, Bosch extra ya dahil olan ürün ve ödülleri değiştirme hakkı saklıdır. 2. Üyelik işlemlerimi nasıl yapabilirim? Bosch tarafından size farklı mecralar üzerinden (Broşür, , SMS vb.) yapılacak tanıtım ve bilgilendirme sonrasında web sitesine giriş yaparak üyelik kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt esnasında verdiğiniz cep telefon bilgisine istinaden, size yollanan özel şifre ve bildirilen Bosch extra üye numarası ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Bu şifre sadece tek seferlik giriş için geçerlidir. Başarılı ilk giriş sonrasında, bu şifreyi değiştirip (ŞİFRE KURALLARI) yeni şifre oluşturmalısınız. Her sisteme girişinizde kullanıcı adı olarak üye numaranızı ve şifrenizi belirtmelisiniz. Bosch extra sisteminde yer alan kayıt formunu eksisiz doldurduktan sonra, size kayıt formunda bildirdiğiniz iş adresine bir hoş geldin seti gönderilecektir. Bu set içerisinde, biriktireceğiniz (programa dahil Bosch ürünlerin üzerinde yer alan) Barkodları içeren kuponları koyabileceğiniz bir kutucuk, Bosch extra üyelik kartınız, Bosch extra kullanım kılavuzu, Bosch extra hediye katalogu size özel minik bir hediyemiz ve diğer ilgili doküman ve malzemeler yer alacaktır. Başarılı kayıt işleminizden sonra 100 Hoş geldin puanınız bizden 3. Unutmayın Tarafınızdan sağlanan tüm bilgilerin (Cep telefonu, E-posta adresi, iş adresiniz vs.) doğruluğunun ve değişikliklerinin zamanında bildirilmesi sizin sorumluluğunuzdadır. Tarafınızdan sağlanan bilgilerin sistem/internet üzerinden değiştirilebilmesi mümkün değildir. Ayrıca kullanıcı adı ve şifrenizin güvenliği sizin tarafınızdan sağlanmalıdır. Bu bilgilerin başkaları tarafından öğrenilip kullanılmasından doğacak zararlardan Bosch San ve Tic. A.Ş. ve Sanal Mağaza A.Ş. sorumlu değildir. Sorularınız olduğunda adresine mail atarak ya da (Haftaiçi saatleri arasında) müşteri hizmetler hattımızı arayarak destek talep edebilirsiniz.

4 4. Nasıl Puan Toplayacağım? Bosch extra sistemine dahil olan Bosch ürünlerinin ambalajında yer alan barkodları ve test cihaz kurulumunda size verilen barkodları toplayıp hoş geldin setinde yer alan barkod formunu doldurarak yine sette yer alan zarf ile iş ortağımız Sanal Mağaza A.Ş. ye ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Doğrudan Bosch a gönderilen belge ya da talepler dikkate alınmayacaktır. Gönderdiğiniz barkodlar (iş ortağımız Sanal Mağaza A.Ş tarafından) tarama (scan) işleminden geçtikten ve Bosch un onayından sonra otomatik olarak puan hesabınıza işlenir ve güncellenir. Belirli zaman aralıklarında yapılacak farklı ürün gruplarında olacak kampanya ve/veya hediye puan verilmesi Bosch un insiyatifindedir. Bosch extra sadakat programında yer almayan Bosch ürün barkodları yollanması durumunda kesinlikle puana hak kazanılamaz veya herhangi bir hak iddia edilemez. Sadakat programında yer alan fakat yırtılmış, silinmiş veya aşınmış barkodların yollanması durumunda kesinlikle puana hak kazanılamaz veya herhangi bir hak iddia edilemez. Bosch extra sistemine üye olamaksızın barkod/lar gönderilmesi halinde müşteri hizmetleri, Barkodu/ları gönderen servis sahibini Programa üye olması için arayarak, sisteme kayıt olma işlemi gerçekleştirebilir ve puanlarının sisteme girişini sağlayabilir. Konu ile ilgili müşteri hizmetleri servis sahibini bilgilendirebiliir. Puanlar kesinlikle paraya çevrilemez, hediye siparişinde yetersiz puan bakiyesi durumunda eksik kalan puanlar para ya da sair ödeme araçları ile tamamlanamaz, puanlar başka kişilerin hesabına aktarılamaz, gönderilmiş barkodların iadesi istenemez. Satın alınan ve Barkodu kesilerek kampanya kapsamında puan kazanılan bir ürünün herhangi bir nedenle Servis tarafından iade edilmesi halinde, bu ürün için kazanılan puan da Servis in hesabından otomatik olarak silinir. Bosch extra Sadakat programı kapsamında hangi üründen kaç puan alabileceğiniz genel bilgisine, size gelen hoş geldin seti içerisindeki broşürümüzden ve detay bilgiye de web sitesindeki ürün puan tablosundan erişebilirsiniz. Unutmayın, satın aldığınız her Bosch extra ya dahil Bosch ürünü, size farklı puan kazandıracaktır. 5. Nasıl Puan Harcayacağım? Bosch extra Sadakat programı kapsamında kazanmış olduğunuz puanları web sitesinde puanınız mertebesinde pek çok seçenek arasından tercih etmiş olduğunuz hediyeyi seçerek harcayabilirsiniz. 31 Aralık 2014 tarihinden sonra Bosch extra sistemi sona ermeyecektir, 2 yıllık yeni bir süre başlayacaktır.

5 6. Puan geçerlilik süresi Bosch extra puanlarının son geçerlilik tarihi 31 Aralık 2014 tür. Bu tarihten sonra sistemde çözülmeyen/harcanmayan/kullanılmayan puanlar sıfırlanacaktır. Böyle bir durumda herhangi bir itirazda ya da talepte bulunulamaz. 31 Aralık 2014 tarihinden sonra Bosch extra sistemi sona ermeyecektir, 2 yıllık yeni bir süre başlayacaktır. 7. Extra Uygulamalar Program üyesi herhangi bir Servis, Program şart ve koşullarına uygun başka bir Servis i sisteme kayıt olması için önerir ise, öneren Servis Bosch tarafından belirlenecek ekstra puan kazanır. Söz konusu puan, öneren Servis in hesabına otomatik olarak aktarılır. Bu işlem için, sistemde/internet sitesinin ilgili bölümüne, öneren servis sahibinin üye numarasının doğru bir şekilde girilmesi gerekmektedir. 8. Ödüller web sitesinde sizlere farklı kategoride pek çok değişik hediye seçeneği sunuyoruz. Lütfen seçim(ler)inizi buradan yapınız. web sitesinde yer alan herhangi bir ürüne ulaşmak veya aradığınız bir ürünün burada bulunup bulunmadığını öğrenmek için kategorileri veya hızlı arama motorunu kullanabilirsiniz. Hızlı arama motorunun kutucuğuna yazacağınız anahtar sözcük veya tanım ile tüm markalarda veya seçtiğiniz bir kategoride arama yapabilirsiniz. 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman internet sitemizden ödül talebinde bulunabilirsiniz. Hediyeler ile ilgili olarak aşağıdaki bilgilendirme notları, koşullar ve uygulama çok önemlidir, lütfen dikkat ediniz. Hediye kampanyamızda yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. Ürünlerde renk ve desen garantisi verilmez ve renk ve desen değişikliği olabilir. Seçtiğiniz hediyenin teknik nedenlerden dolayı sağlanamaması ya da stoklarda tükenmesi durumunda, seçmiş olduğunuz ürün özelliklerine en yakın özellikte yeni bir hediye seçeneği sizlere önerilir ve onayınız halinde gönderilir. Onaylamamanız halinde ürüne ilişkin puan hesabınıza iade edilecektir. Bosch San. ve Tic. A.Ş. ve/veya Sanal Mağaza A.Ş. gerekli gördüğü takdirde kampanyada yer alan hediyelerin bir kısmını ya da tamamını katalogdan çıkartabilir, mevcut ürünleri bir başkası ile değiştirebilir veya gerek mevcut hediyenin puan değerlerini gerekse satın alınan üründen kazanılacak puan değerlerini değişen fiyatlar doğrultusunda güncelleyebilir. Benzer şekilde mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında önceden haber vermeksizin sistemi durdurulabilir. Web sitesindeki ve kataloglarımızdaki tipografik hataların hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Bosch San. ve Tic. A.Ş. ve/veya Sanal Mağaza A.Ş. sorumlu tutulamaz.

6 9. Ödül Teslimatları Siparişleriniz Sanal Mağaza A.Ş. ye ulaştığında, hediyeniz öncelikle tedarik edilecek ve sonrasında kargo firması aracılığı ile tarafınıza gönderilecektir. Kargo ücreti ödemeniz gerekmemektedir. Hediye sadece üye Servisin kayıt esnasında bilgisini girdiği iş adresine yapılacaktır. Başka bir adrese ya da kişiye sevkiyat yapılamaz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında kargo paketini açıp kontrol ettikten sonra teslim alındı belgesini imzalayınız. Hediyenizin hasarlı, eksik, defolu ya da talep ettiğiniz hediyenin dışında bir hediye çıkması durumunda ürününüzü teslim almayıp kargo görevlisine iade ediniz ve tutanak tutturunuz. Hediyeler teslim alındıktan sonra ortaya çıkabilecek eksik ya da hasarlı ürün şikayetleri kabul edilmeyecektir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) için ürün sevkiyat koşulları farklılık arz edebilir ve Kıbrıs Gümrüklerinin koşulları uygulanır. 10. Üyelik iptali Üyeliğinizi iptal etmek istemeniz halinde, müşteri hizmetlerimizle temasa geçerek, size gönderilecek üyelik iptal dilekçesini müşteri hizmetlerimize göndermeniz gerekmektedir. Göndermiş olduğunuz barkodlarda tutarsızlık/yetersizlik olması ve/veya işbu genel şartlara aykırı hareket edilmesi ve/veya Bosch tarafından belirlenen diğer koşullara aykırılık halinde Bosch, üyeliğinizi dondurabilir/iptal edebilir. Böyle bir durumda, vermiş olduğunuz siparişler dikkate alınmayacak ve tarafınıza sevk edilmeyecektir. Üyeliğin herhangi bir nedenle iptal olması durumunda; üye Servisin kazandığı puanlar otomatik olarak silinecek olup; üye Servis, bu puanlara ilişkin herhangi bir hak iddia edemez. Üye Servisin( ya da yetkilisinin)bilgileri Bosch tarafından Bosch extra kapsamında kullanılmak üzere saklanabilinir. 11. Ürün İade Prosedürleri a. Adres Sorunu (Adresin Hatalı Olması / Eksik Olması / Alıcının Adreste Bulunamaması) Bu statüdeki tüm ürünler kargo tarafından geri iade edilir ve durum hakkında müşteriye dönemsel olarak bilgi verilir.

7 b. Ürün Sorunu I (Ürünün Hasarlı Olması / Eksik Olması) Müşteri, kargo yetkilisinden ürünü teslim almadan önce hasarlı/eksik olup olmadığını kontrol etmelidir. Müşterinin kargodan teslim aldıktan sonra yaptığı hasarlı/eksik ürün iadeleri kabul edilmez. Müşteri kargo yetkilisinden ürünü teslim almadan önce hasarlı/eksik olduğunu fark ederse, tutanak tutturup, hiçbir belge imzalamadan, tutanakla birlikte kargo yetkilisine teslim etmelidir. Bu şekilde teslim edilen ürün iadeleri sonucunda müşteriye yeni ürün gönderimi yapılır. c. Ürün Sorunu II (Ürünün Arızalı Olması) Müşteri, arızalı ürünü için ürün irsaliyesi ve garanti belgesi ile birlikte yetkili teknik servislere başvurmalıdır. Yetkili teknik servislerde yaşanacak sorunlarda çözüm için destek verilebilir. Doğrudan Bosch a yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. d. Ürün Sorunu III (Yanlış Ürün Gönderilmesi) Müşteriye yanlış (talep ettiğinden farklı türde) ürün teslim edilmesi halinde, ürün teslim alındıktan sonra 5 iş günü içerisinde, ancak orijinal ambalajı bozulmamış ve ürün kullanılmamış ise, iade edilebilir. Ardından doğru ürünün müşteriye ulaşımı en kısa sürede yapılır. Bosch un işbu Programa ve içeriğine ilişkin her türlü hakkı saklıdır. Bosch San. ve Tic. A.Ş.

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir.

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ Öncelikle servisliğiniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileriz. Sizler ile servislik olarak başlayan bu çalışmamızı bir ortaklık olarak görüyor ve gelişmesini arzu ediyoruz. Bajaj

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular:

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 1. Kampanya hediyesi nedir? Kampanya hediyesi günlük 12 TL konuşma + 30 SMS + 30 MB cepten internettir. Konuşma hediyesi, katılımcıların

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları:

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 1. Bu kampanya 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 tarihleri arasında T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 5 Eylül 2011 saat

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1.Satıcı: Ticari Ünvanı: Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: Çiğdem Mah. 1564. Cad. No:10 Kat:1 ANKARA Fax: 0 312 278 56 90 92 E-mail:

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın]

Online Kanal Durum Başvuru. [Belge alt başlığını yazın] Online Kanal Durum Başvuru [Belge alt başlığını yazın] www.sakarya-saski.gov.tr adresinden yapılan Kanal Durum Başvuruların hangi adımları izlediği ve nasıl takip edileceğini içeren dokumandır. Songul

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu

Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu . Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Ölçme-Değerlendirme Merkezi ÖDEM Sınav Sonuç Modülü Kullanıcı Kılavuzu sürüm 4.11-2014 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312 AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! özel fırsatlar 500.000 ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ 1133400/43312 Sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri hem hayallerini gerçekleştiriyor

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.imeikaydi.com internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış ücreti belirtilen

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne?

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? Bu sene gerçekleştirilecek yarışma, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen yarışmalardan

Detaylı

Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün

Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün -Alışverişinizin ekonomik ve ihtiyaca yönelik olduğundan emin olun! -Fiş, fatura veya sözleşmenizin bir örneğini mutlaka alın ve saklayın! -Sözleşmeleri mutlaka

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS EK YERLEŞTİRME YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz.

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

GENEL BİLGİLER KİTAP SÜRESİNİ UZATMA

GENEL BİLGİLER KİTAP SÜRESİNİ UZATMA GENEL BİLGİLER Katalog tarama ekranından Özel Oturum açarak (üye kodu ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler, iadelerim, arşivim, ayırttıklarım, listem, ilgi alanlarım, eser istek, KAÖ

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

Takım Liderince yapılan gönderilerin Takım Siparişi olarak işleme alınabilmesi için;

Takım Liderince yapılan gönderilerin Takım Siparişi olarak işleme alınabilmesi için; Takım liderliği uygulaması detayları; Takım Lideri tarafından Oriflame e yapılan gönderimler; 1. Takım Lideri, Takım Siparişlerini, Oriflame in anlaşmalı olduğu Kargo Şirketi aracılığıyla ücret alıcı,

Detaylı

Yurt dışına teslimatımız bulunmamaktadır. Ödeme ve Ödeme Şartları

Yurt dışına teslimatımız bulunmamaktadır. Ödeme ve Ödeme Şartları Kullanım Koşulları Bu siteyi kullanmaya başladığınız andan itibaren aşağıda yazılı tüm hususları tamamen anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. PROSET Bilgisayar bu maddelerde önceden haber vermeksizin değişiklik

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

AVEA MUSİAD KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

AVEA MUSİAD KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA MUSİAD KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) düzenlemiş olduğu Kurumsal Tarifeler İçin Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Avea MUSİAD Kampanyası Taahhütnamesi nde ( Taahhütname

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin!

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! Shell den değerinde yakıt hediye! 10TL SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! SON GÜN: 13 Temmuz 24 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında,

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

Müşteri Hizmet ve Mesafeli Satış Sözleşmesi

Müşteri Hizmet ve Mesafeli Satış Sözleşmesi Müşteri Hizmet ve Mesafeli Satış Sözleşmesi 1. Taraflar: İş bu Müşteri Hizmet ve Mesafeli Satış Sözleşmesi, Eğitim/Fırsat Başvuru Formu'nu dolduran, onaylayan ve başvuru formunda beyan edilen adreste ikamet

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 8 Aralık 2015 Kanunun Kapsamı 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/ http://bayiportal.polisan.com.tr/ Polisan Bayi/Müşteri Portali: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza, Satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir.

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Sayfa: 1/5 Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Bu değişiklik sonucunda elektronik başvuru sırasında seçilen birim adı ve başvuru tipinin doğruluğu önem kazanmıştır. Hatalı

Detaylı

FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI

FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI FIRSAT AYAĞINA GELDİ PARA GERİ ÖDEME KAMPANYASI 2 YASAL METİN 3 MÜŞTERİNİN İZLEYECEĞİ ADIMLAR # ve genel bilgiler 5 Tüketicinin ödülüne ulaşabilmesi için, aşağıdaki 4 basit adım yeterli: 1 2 3 4 Tüketici

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş Adresi: MERKEZ MAH. ERSEVEN SOK. NO:8 KAĞITHANE / İSTANBUL Telefon: 0850 222 32 45 Fax: 0212

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu

DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu DHL Bilgi Sistemleri ve Teknolojisi Departmanı Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen bu ekrandan istediğiniz bölümlere ilgili ikonları tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenecek olan Avukat Kimlik Belgesi ve BaroKart sistemine dahil akıllı kartların

Detaylı

ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI

ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Asus Transformer Tablet Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Berqnet SATINALMA SİSTEMİ İŞ ORTAĞI KULLANMA REHBERİ

Berqnet SATINALMA SİSTEMİ İŞ ORTAĞI KULLANMA REHBERİ Berqnet SATINALMA SİSTEMİ İŞ ORTAĞI KULLANMA REHBERİ Sayfa : 2 / 6 1. TANIM İş Ortakları tarafından, ürün siparişlerinin oluşturulmasını ve sevkiyatlarının takip edilmesini sağlayan sistemdir. 2. KULLANIM

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır)... tarihinden itibaren düzenlemekte olduğu M2M

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ Kütüphane içi kullanım Kullanıcı eğitimi Ödünç verme Kitap siparişi Veri tabanları Uzaktan erişim Genel Bilgiler Dumlupınar

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

Katılım Koşulları Yarışma Şirket Katılımcı/Katılıcımlar Ödül

Katılım Koşulları Yarışma Şirket Katılımcı/Katılıcımlar Ödül Katılım Koşulları www.ntvspor.net alan adlı internet sitesi üzerindeki anket aracılığı ile katılım sağlanan ve aşağıda detayları belirtilen yarışma ( Yarışma ) A Yapım Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş.

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Ölçme Değerlendirme Merkezi EÜTF ÖDEM ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU sürüm 4.11-2014 EÜTF TEAD SUNUŞ Değerli Öğretim Üyesi, Ege Üniversitesi

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi Madde1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Adresi TeleEmail : 1.2. Alıcı Adı soyadı/tc.no Adresi Telefon E-mail Madde 2- Konu İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www

Detaylı