her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "her şeyin üstesinden gelebilen aletler."

Transkript

1 Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI ile evinizi yuvaya dönüştürün. İnanılmaz derecede çok yönlü: Çok fonksiyonlu aletlerle kesme, ayırma, zımparalama ve kazıma... artık sorun değil!

2 Bosch'un PMF serisini artık çevrimiçi olarak da keşfedin: Mükemmeliyetçi aletler. Nerede çalıştığınız fark etmez, çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI sizi en zor ulaşılan yerlerde dahi destekler. Zira diğer aletlerin pes ettiği yerde, bu çok yönlü yeteneklerin güçlü tarafları devreye girer. İşlerinizi kısa sürede halledin ve büyük ölçüde zaman kazanın. Böylece yaptığınız işin sonuçlarının keyfini istediğiniz gibi sürebilirsiniz.

3

4 Çok fonksiyonlu aletler her zaman yapacak yeni bir iş bulurlar. PMF 250 CES, PMF 190 E ve akülü çok fonksiyonlu alet PMF 10,8 LI çok yönlülük konusunda gerçek birer ustadır. İster eski bir halı güzel bir parke zeminle yer değiştirecek olsun, ister banyodaki derzler yenilenecek olsun, ister balkon korkulukları nihayet pastan arındırılacak olsun bu çok yönlü yetenekler sayısız aksesuarlarıyla her şeyi hızla ve kolayca halledecek ölçüde esnek kullanıma sahiptir. Hassas, hızlı ve güçlü: Alet 2,8 derecelik açıyla, dakikada e kadar ileri geri salınım yapar.

5

6 Tüm ev için çok yönlü yardımcılar. Mevcut aksesuar gamı ne kadar geniş olursa, çok fonksiyonlu aletlerin kullanım alanları da o derece genişler. Böylece evinizin her tarafında detaylı işler için mükemmel aletlere sahip olursunuz. Ancak evinizin dışındaki yeşil alanlarda da sahip oldukları çok yönlü yetenekler ve konforlu kullanımlarıyla etkileyicidirler.

7 1 Dışarıda bahçede Testere ile kesme Kaplamalı levhalarda ve sert ahşapta daldırmalı kesimler, örneğin prizler, aydınlatma, vs. Kazıma Eski boya ve boya kalıntılarının, yapışkan artıklarının, silikon ve yumuşak malzemelerin çıkarılması AIZ 32 BB ATZ 52 SFC Ahşap zımparalama Kiriş ve tahtaların zımparalanması ve düz olmayan ahşap zeminlerin ince zımparası Metal zımparalama Şekil zımparası ve kenar kırma yanında kenar yuvarlama veya şekil verme Kum 120, İç mekan tadilatında Testere ile kesme Alçıpan levhalarda parça kesme, örneğin su ve elektrik tesisatı için Frezeleme Derzlerin çekilmesi, gözenekli betondaki kanalların frezelenmesi AIZ 28 BB ACZ 85 RT Kesme Genleşme derzlerinin, sızdırmazlık macunlarının, cam macununun ve yalıtım malzemesinin ayrılması Zımparalama Boya ve astarların çıkarılması AIZ 28 SC

8 2 Oturma mekanlarının yenilenmesi Testere ile kesme Parke ve laminant malzemenin kesilmesi Kısaltma Düzgün yüzeyli kısaltma, örneğin yumuşak, sert ve kontrplak kaplı ahşap kapı pervazları için Uzunlamasına kesme Testere ile metal kesme, örneğin alüminyum zemin kapama çıtalarının veya profil çıtaların uzunlamasına kesilmesi için ACZ 85 EB ACZ 100 BB AIZ 10 AB Uyarlama Ahşapta yüzeyleri aynı hizaya getirerek uyarlama çalışmaları, örneğin mobilya elemanları ve ahşap yapı elemanları için ACZ 85 EC Kazıma Esnek raspa, örneğin halı yapışkan artıklarının, boya kalıntılarının veya silikon derzlerin çıkarılması ATZ 52 SFC Kesme Yumuşak malzemeler, örneğin ses izolasyonu için yalıtım malzemesi, halı ACZ 100 SWB 4 Mutfak ve banyoda Testere ile kesme Yumuşak ahşapta daldırmalı kesimler, örneğin mobilya elemanlarındaki ve ahşap parçalardaki girintiler AIZ 20 EC Kesme Metal yüzeyler için daldırmalı testere bıçağı, örneğin sertleştirilmemiş çivilerin ve bakır boruların düz şekilde ayrılması AIZ 32 AB Uzunlamasına kesme Plastik, ahşap ve metalin uzunlamasına kesimi, örneğin plastik borular ve ahşap çıtalar ACZ 85 EB Raspalama Fayans yapıştırıcısı benzeri yapışkan artıklarının esaslı biçimde kazınması veya derz açılması AVZ 70 RT Frezeleme Yumuşak fayanslardaki derzlerin veya parçaların çıkarılması ACZ 85 RD Kazıma Rijit raspa, örneğin harç, fayans yapıştırıcısı, halı yapıştırıcısı ve beton kalıntılarının temizlenmesi ATZ 52 SC

9

10 Ahşap için HCS testere bıçağı, çap 85 mm Ahşap ve metal için BIM testere bıçağı, çap 85 mm Ahşap ve metal için BIM testere bıçağı, çap 100 mm Derinlik mesnedi Basic Segman testere bıçakları Segman testere bıçaklarının bombesi sayesinde bilinen uçlarla çok zor eriştiğiniz hatta hiç ulaşamadığınız kenar bölgelerine de erişebilirsiniz.

11 Kenara kadar hassas kesim. Testere ile kesme İster kısa ister uzun, ister ortada ister tümüyle kenarda kesimler: Çok fonksiyonlu aletler ve segman testere bıçakları ile tüm bu işlerin üstesinden hızla ve kolayca gelirsiniz. İster parke ve laminant döşeme, ister kapı kasasının kısaltılması veya oturma odasındaki dolabın arkasında bulunan prizin ortaya çıkarılması olsun. Çok yönlü aletler metal karşısında da duraksamazlar. Metal testere bıçakları ile çivi ve boruları kısa süre içinde istenilen uzunlukta kesersiniz. Üstelik bütün bunları çok fazla yorulmadan ve yüksek hassasiyetle yaparsınız. Parkenin kenara yakın biçimde kesilmesi. Ahşap parçaları aynı hizada olacak şekilde kesip alma. Plastik boru kısaltma. Piyano bantı kısaltma.

12 Ahşap Bosch'un çok fonksiyonlu aletleri PMF 250 CES, PMF 190 E veya PMF 10,8 LI daldırmaya uygun testere bıçaklarının farklı genişlikleri sayesinde daima optimum sonuçlar elde edilmesini sağlar. Malzemeler: Ahşap, plastik Testere bıçağı genişlikleri: 65, 32, 20, 10 mm Ahşap kesme çok kolay bir iş haline geliyor. Havalandırma ızgarası boşluğunun kesip çıkarılması. Kaplamanın kapıya uyarlanması. Teras zemini dizaynı. Mobilya tasarrufu.

13 Metal dahi karşı koyamaz. Metal PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI çıkıntı yapan çivi ve boruların (sertleştirilmemiş) kolaylıkla üstesinden gelir. Ancak alçıpan levhaların da çok fonksiyonlu aletlere karşı direnmesi mümkün değildir. Malzemeler: Çivili ahşap, metal (alüminyum, bakır, sac), alçıpan Testere bıçağı genişlikleri: 32, 28, 20, 10 mm Testere ile kesme Çivi çıkartma. Boru kesme. Kartonlu alçı levhaları testereleme. Zemin profili ayarlama.

14 HM-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm Diamant-RIFF segman testere bıçağı, çap 85 mm HM-RIFF harç çıkarıcı, çap 70 mm HM-RIFF zımpara tabanı Universal Sert zeminde çalışmayı kolaylaştırın: Sert metal RIFF segman testere bıçakları eski derz macunlarını zahmetsizce çıkartırken, Diamant RIFF segman testere bıçağı duvar fayanslarıyla çalışırken de yardımcı olur.

15 Frezeleme ve raspalama kaba ve ince. Frezeleme ve raspalama İşler zora girince dahi çok fonksiyonlu aletler PMF 250 CES, PMF 190 E ve PMF 10,8 LI ile rahatlıkla üstesinden gelirsiniz. Çok yönlü aletler sahip oldukları yüksek performans ile her zaman güvenli ve hassas biçimde frezeler. HM-RIFF segman testere bıçaklarından herhangi birini alete bağlayın ve artık çalışmaya hazırsınız: Duvarda kolayca ilave bir kablo kanalı açın veya banyodaki eski derzleri temizleyin. Özellikle dar kesitli kesip çıkarma işleri söz konusu olduğunda HM-RIFF dar kesim segman testere bıçağı devreye girer. Duvar fayanslarının temiz şekilde kesip çıkarılmasında ise en uygunu Diamant-RIFF segman testere bıçağıdır. HM-RIFF zımpara tabanı yüzeylere mükemmel uyum sağlar. Harç veya fayans yapıştırıcılarını temizleme. Kablo kanallarını frezeleme. Derzlerin frezelenip çıkartılması. Çok küçük köşelerdeki derzlerin çıkarılması.

16 HCS esnek raspa HCS rijit raspa Kazıma uçları. Rijit veya esnek, tam ihtiyacınıza göre: Kazıma uçları ile temizlemek istediğiniz her şeye karşı tam donanımlı olursunuz.

17 Kazıma Halıfleks artıklarını kaldırma. Silikon birleşme yerlerini kazıma. Harç veya fayans yapıştırıcılarını temizleme. Fazla güç harcamadan Yeni bir şeyler için yer açma. Eğer eski halınız uzun süredir gözünüze batıyorsa, şimdi ondan kurtulmak için mükemmel bir fırsata sahipsiniz. Hemen arksından banyo ile devam edebilirsiniz. Hala yetmediyse: Koridordaki şık komodinin rengi solmaya başlamış ve çoktandır bakılası bir hali yok. Çok fonksiyonlu aletlerin kazıma uçlarıyla eski yapıştırıcı ve beton kalıntılarını, derz macununu, boya katmanlarını ve önünüze çıkan her şeyi temizleyebilirsiniz. Zeminler, banyolar ve mobilyalar için parlak bir gelecek hazırlayın.

18 BIM segman oluklu testere bıçağı, çap 100 mm BIM segman bıçağı, çap 100 mm HCS üniversal derz kesici, 28 x 50 mm Özel uçlarla strafor plakalar, derz macunu, muşamba, lastik veya halı gibi yumuşak malzemeleri sorunsuzca kesersiniz.

19 Her yerde iyi kesim. Evinizin en ücra köşesinde dahi tam hassasiyetle kesim yapın. Çok fonksiyonlu aletlerin sahip olduğu form size en dar yerlerde bile hassas biçimde çalışma konusunda yardımcı olacaktır. Çok yönlü aletler özellikle zemine ve duvara yakın yerlerde bilinen elektrikli el aletlerine göre net biçimde üstündür. Bu sayede örneğin bir zemin plakasının tam ölçüde kesilmesi veya çatı katında kullanılan yalıtım malzemesinin yüzeyler bitişik olacak şekilde kesimi mümkün olur. Ancak çok yönlü yetenekler yumuşak lastik, halı veya derz malzemesinin kesimini de tümüyle hassas ve tam ölçüde halleder. Kesme Halı kesilmesi. Derz macunu kesilmesi. İzolasyon ve yalıtım malzemesi (örn. strafor), yumuşak malzemeler (örn. karton, lastik, deri).

20 Mükemmel bir sonuç için son perdah. Pıtrak tutturmalı zımpara tabanı. Zımpara tabanı uzun ömürlü mikro pıtrak tutturma sistemi ile donatılmıştır. Bu şekilde zımpara kağıtları kolayca ve hızla değiştirilebilir: Eski zımpara kağıdı çıkarılır ve yenisi takılır. İşlem tamam. PMF 250 CES, PMF 190 E ve der PMF 10,8 LI sadece yeni fikirlerin yolunu açmakla kalmaz, aynı zamanda ince zımparaya da olanak tanır. İster ahşap, ister plastik, ister metaller, ister taş veya zımparalamak istediğiniz her ne ise: Bunu çok kolay yaparsınız ve Bosch aksesuar programından sayısız zımpara bıçaklarından birini kullanınız. Uçlar sadece üzerinde çalışılan malzemeye değil, aynı zamanda tüm çok fonksiyonlu aletlere de uyar. Malzemeyi temizlediğiniz ve parlaklık verdiğiniz keçeler ve polisaj keçesinde olduğu gibi.

21 Zımparalama, temizleme ve polisaj için aksesuarlar Eğer boyada ve vernikte çalışacaksanız White Paint size yardımcı olur. Red Wood ahşap ile yapılan tüm çalışmalar için uzmandır. Kumsuz temizlik keçesi ve polisaj keçesi ile parlak sonuçlar alırsınız. Toz emme sistemi zımpara tozunu esaslı biçimde emer ve çalışma esnasında net görüş sağlar. Zımparalama ve polisaj Temizleme keçesi Toz emme kum 60, 80, 120, 180, 240 kum 60, 80, 120, 180, 240 kum tanecikleri olmadan PMF 250 CES ve PMF 190 E için

22 Çok yönlü ve her şeyin üstesinden gelebilen alet: PMF 190 E. Yumuşak tutuşlu tutamak Rahat ve güvenli kullanım için 190 W motor Tüm uygulamalar için yeterli güç Ergonomik tasarım Kısa tutamak çevresi sayesinde küçük ve kullanışlı alet Titreşim Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Uç girişi Tüm uç adaptörlerinin alyan anahtar ile hızlı ve kolay değişimi Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut) Kademesiz titreşim sayısı ön seçimine sahip Bosch Elektronik Malzemeye uyumlu çalışma için

23 Tip Boyutlar (U x Y x G) Giriş gücü Titreşimler PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /dak. Aksesuarlar uç girişine farklı pozisyonlarda yerleştirilebilir ve ilgili kullanım alanına uygun hale getirilir. Uç girişi, sahip olduğu biçim kenetlenmesi özelliği ile her türlü kaymayı önler. Tek vida prensibi sayesinde uç değişimi hızlı ve kolay şekilde gerçekleşir. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık Bosch Elektronik yakl. 1,2 kg P Teslimat kapsamı PMF 190 E 1 x plastik çanta 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap 1 x delta zımpara tabanı 1 x delta zımpara kağıdı seti 1 x dört kademeli derinlik mesnedi (segman testere bıçakları için)

24 Güçlü çok yönlü alet: PMF 250 CES. 250 Watt motor Düşük devirli yumuşak başlangıca sahip ve güçlü İlave tutamak Her şey güvenilir ve sağlam biçimde elinizin altında Ergonomik tasarım Kısa tutamak çevresi ve yumuşak tutuş sağlayan kaplama mükemmel kullanım sağlar Bosch SDS sistemi Anahtar olmadan hızlı ve kolay aksesuar değişimi Titreşim Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Kademesiz titreşim sayısı ön seçimi Malzemeye uyumlu çalışma için Sabit Elektronik Sistemi Yük altında da değişmeyen yükseklikte performans sağlar Sağlam model Alüminyum hasarlara karşı korur Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut)

25 Tip Boyutlar (U x Y x G) Giriş gücü Titreşimler PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /dak. Kapsamlı aksesuar gamı fikirlerinizi gerçekleştirebilmeniz için sayısız olanak sunar. Ayrıca anahtarsız değiştirme fonksiyonu ve ilave tutamak ile daha hızlı ve etkin biçimde çalışırsınız. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık SDS Sistem yakl. 1,3 kg P Sabit Elektronik Sistemi P Teslimat kapsamı 1 x plastik çanta 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap 1 x HCS sağlam raspa 1 x delta zımpara tabanı PMF 250 CES 1 x dört kademeli derinlik mesnedi (segman testere bıçakları için) 1 x tutamak

26 Kablosuz çok yönlü yetenek: PMF 10,8 LI. Akü Volt Hafıza ve şarj kaybı olmayan 10,8 Volt, dayanıklı akü Ergonomik tasarım Güçlü motor Kısa tutamak çevresi sayesinde küçük ve kullanışlı alet Düşük titreşime sahip, sessiz 10,8 Volt motor TİTREŞİM Dakikada 2,8 derecelik açı ile arası titreşim Kademesiz titreşim sayısı ön seçimine sahip Bosch Eco Elektronik sistemi Malzemeye uyumlu çalışma, aletin daha kolay yönlendirilmesi ve daha uzun akü kullanım süresi için Harici toz emme sistemine bağlantı olanağı Tozsuz zımparalama için (ilave aksesuar olarak mevcut)

27 Tip Boyutlar (U x Y x G) Akü gerilimi Titreşimler PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /dak. Titreşim açısı 2,8 Aksesuarsız ağırlık yakl. 0,9 kg Lityum İyon teknolojisinin avantajlarına genel bakış Bosch Elektronik Bosch Eco Elektronik Lityum İyon Teknolojisi Şarj süresi P P P 60 dak. Lityum İyon teknolojisine sahip Bosch aletleri pratik olarak her zaman kullanıma hazırdır. Aküyü dolu, yarı dolu ya da boş olup olmadığını düşünmeden şarj cihazına takabilirsiniz. Zira kendiliğinden deşarj ve veya hafıza kaybı çoktan geçmişte kalmış durumda. Bosch'un Lityum İyon teknolojisine sahip akülü el aletleri her an yeniden çalıştırılmaya hazırdır ve bilinen NiCd akülere göre yaklaşık 6 kat daha uzun kullanım süresine sahiptir. Bu sayede tam olarak doldurulmuş bir Lityum İyon akü, 4 aylık bekleme süresinden sonra bile kapasitesinin %85'ini korur. PMF 10,8 LI Teslimat kapsamı 1 x plastik çanta, 1 x BIM segman testere bıçağı ahşap + metal, 1 x HCS daldırmalı testere bıçağı ahşap, 1 x delta zımpara tabanı, 1 x delta zımpara kağıdı seti, 1 x akü, 1 x Li-İon hızlı şarj cihazı up to +50% Eco Electronic Yeni ve yenilikçi Bosch Eco Elektronik sistemi Motorda maksimum devir sayısında yük oluşmuyorsa, otomatik olarak Eco Elektronik sistemi tarafından rölantiye geçirilir. Yeniden bir yüklenme oluştuğunda ise anında tekrar tüm hızıyla dönmeye başlar. Bu sayede belirgin ölçüde daha uzun akü kullanım süresi ve daha kolay kullanım sağlanır. Daima tam güç Yarı büyüklükte aynı performans Yüksek performans, düşük ağırlık Uzun kullanım ömrü

28 Kazıma ATZ 52 SC HCS rijit raspa, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS esnek raspa, 52 x 45 mm Kesme ACZ 100 SWB BIM segman oluklu testere bıçağı, çap 100 mm ACZ 100 SB BIM segman bıçağı, çap 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS üniversal derz kesici, 28 x 50 mm Silicon

29 Zımparalama ve polisaj AVI 93 G Delta zımpara tabanı, 93 mm Zımpara kağıtları Red Wood, 93 mm Zımpara kağıtları White Paint, 93 mm Zımpara maddesiz temizlik keçesi, 93 mm PVC Polisaj keçesi, 93 mm PMF 10,8 LI için toz emme sistemi PMF 250 CES ve PMF 190 E için toz emme sistemi C55

30 Setler Üniversal 1 BIM segman testere bıçağı Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM daldırmalı testere bıçağı Wood and Metal AIZ 28 EB 1 HCS raspa ATZ 52 SFC 10 Red Wood-top zımpara kağıdı 10 White Paint zımpara kağıdı Fayans seti 1 HM-RIFF segman testere bıçağı ACZ 85 RT 1 HM-RIFF zımpara tabanı AVZ 78 RT 1 HCS raspa ATZ 52 SFC 1 BIM daldırmalı testere bıçağı metal AIZ 20 AB Zemin montaj seti 1 BIM segman testere bıçağı Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM daldırmalı testere bıçağı Hard Wood AIZ 32 BB 1 HCS daldırmalı testere bıçağı Wood AIZ 32 EC 1 HCS raspa ATZ 52 SC

31 Testere ile kesme AIZ 32 EC HCS daldırmalı testere bıçağı Ahşap, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS daldırmalı testere bıçağı Ahşap, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM daldırmalı testere bıçağı Metal, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM daldırmalı testere bıçağı Metal, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM daldırmalı testere bıçağı metal Metal, 10 x 20 mm Derinlik mesnedi Basic (segman testere bıçakları için) C61

32 Başka fikirler duymak ister misiniz? adresini ziyaret ederek evinizi güzelleştirebileceğiniz fikirler ve tasarımlar için ilham alabilirsiniz. Burada sadece evinizde karşınıza çıkan olağan işler hakkında öneri ve ipuçları değil, olağandışı tasarım objeleri ile ilgili yapım kılavuzları ve tabi ki tüm Bosch hafif hizmet serisi el aletleri hakkında güncel ve kapsamlı bilgiler bulabilirsiniz G37939 TR Almanya da basılmıştır Teknik değişiklik hakkı saklıdır. Baskı hatalarından sorumluluk kabul edilmez. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta kodu Polaris Plaza, Ahi Evran Cad. No: 21 Maslak / İstanbul

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Jungheinrich e hoş geldiniz Ankara Jungheinrich firması malzeme taşıma ekipmanları, depolama ve malzeme akış teknolojisi alanlarında

Detaylı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası www.krone.de BiG X 1100 Dünyanın en güçlü silaj makinası Geniş görüş açılı konforlu kabin Mükemmel operatör konforu için joystick 1,078 hp ye kadar

Detaylı

Çimi tümüyle kendi biçer, siz de bu arada kendi işlerinizle ilgilenirsiniz.

Çimi tümüyle kendi biçer, siz de bu arada kendi işlerinizle ilgilenirsiniz. Zaman kazanın. Çimi tümüyle kendi biçer, siz de bu arada kendi işlerinizle ilgilenirsiniz. Akıllı navigasyon sistemi «Logicut'a» sahip robotik çim biçme makinesi Indego paralel çizgiler halinde hızlı ve

Detaylı

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. www.bosch-home.com/tr BoschHomeTurkiye

Detaylı

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı. Viega bağlantı sistemleri Daima doğru bağlantı. 2 Viega. Çok daha iyi bir fikir! Bazı şeyler vardır ki, hiç geçmişte kalmazlar. Aradan 110 yıl geçse bile. Viega da inovasyon ve girişimcilik ruhu gecmiştekinden

Detaylı

YEDEK PARÇA KIŞ 2013 / 2014 ÖZEL KAMPANYASI

YEDEK PARÇA KIŞ 2013 / 2014 ÖZEL KAMPANYASI YEDEK PARÇA KIŞ 2013 / 2014 ÖZEL KAMPANYASI Yeni WIDOS Daha kapsamlı, daha net ve daima güncel! WIDOS taviz vermez: Optimize edilmiş, şimdi daha ayrıntılı yazılım tüm Wirtgen Group üretim serilerinin boşluksuz

Detaylı

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye Setaltı bulaşık makineleri UC Serisi Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye UC-XL UC-L UC-M UC-S Önsöz Değerli gastronomlar, Son yıllarda gastronomi dünya çapında hızla değişim ve gelişim gösterdi.

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları Orta yük taşıma kapasiteleri için KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler.

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri İleriye yönelik fikirler. Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Her Açıdan Avantajlı Yaşam kalitesinin tadına varın Yüksek

Detaylı

Sanatlar & El becerileri

Sanatlar & El becerileri Sanatlar & El becerileri Fırınlar ve Aksesuar Çömlekçilik Porselen desenciliği Vitray Cam eritme Süsleme Emaye Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany Nabertherm, dünya çapındaki 400 çalışanıyla

Detaylı

3M Speedglas Kaynak Güvenliği. 2010 Ürün Kataloğu. Güvenilir Kaynak için. Konforlu Koruma

3M Speedglas Kaynak Güvenliği. 2010 Ürün Kataloğu. Güvenilir Kaynak için. Konforlu Koruma 3M Speedglas Kaynak Güvenliği 2010 Ürün Kataloğu Güvenilir Kaynak için Konforlu Koruma Sürekli Kaynakçılardan ilham aldık Neredeyse otuz yıldır ürünlerimizin performansını ve sağladıkları rahatlığı sürekli

Detaylı

Schletter Solar Montaj Sistemleri. Sistem Genel Çatı ve Cephe

Schletter Solar Montaj Sistemleri. Sistem Genel Çatı ve Cephe Schletter Solar Montaj Sistemleri Sistem Genel Çatı ve Cephe İçindekiler İşletmemiz: Ayrıca birçok sistem için yapı ve denetim izinleri alınmıştır. Bütün sertifi ka belgelerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz:

Detaylı

Mtack 201 ile mflor zeminler için montaj önerileri. Alt zeminin kontrolü ve ön işlemden geçirilmesi

Mtack 201 ile mflor zeminler için montaj önerileri. Alt zeminin kontrolü ve ön işlemden geçirilmesi Mtack 201 ile mflor zeminler için montaj önerileri Alt zeminin kontrolü ve ön işlemden geçirilmesi Kontroller Alt zemin DIN 18365'te açıklandığı şekilde kuru, engebesiz ve temiz tutulmalıdır. Alt zemin

Detaylı

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin D-26615-2009 D-27753-2009 D-26530-2009 Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin 02 ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ 03 Çalışma Alanı Bileşenleri* Göz alıcı şekilde tasarlanan

Detaylı

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW Her zaman doğru tercih! Toprak mikserleri ve ağır tip toprak mikserleri eskiden olduğu gibi tohum yatağı hazırlanması konusunda her yönden çok beceriklidir. Başka hiçbir zemin

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen

Detaylı

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Hidrodinamik tahrikli Dizel ve LPG forkliftler (Tork konvertörü) 1.600 ile 3.500 kg arası taşıma kapasitesi sunar. 1 Neden bir Jungheinrich

Detaylı

Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun

Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun süre sorunsuz kullanabilmek için, kullanım talimatlarını

Detaylı

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS AL 422 T AL 423 T AL 423 TS Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı istiyoruz. Bu nedenle,

Detaylı

yapılacak tüm binalarda olması gereken elektrik tesisatında kullanılan malzeme ve mamulün

yapılacak tüm binalarda olması gereken elektrik tesisatında kullanılan malzeme ve mamulün IV- ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ BÖLÜM 1 Genel Esaslar 1.1 Kapsam Bu Genel Teknik Şartname, özel ve tüzel kişiler ile kamu kuruluşlarına ait mevcut ve yeni yapılacak tüm binalarda olması gereken

Detaylı

Lüksün en iyisi, her gün sahip olduğunuzdur. İşte digitalstrom böyle çalışır.

Lüksün en iyisi, her gün sahip olduğunuzdur. İşte digitalstrom böyle çalışır. Lüksün en iyisi, her gün sahip olduğunuzdur. İşte digitalstrom böyle çalışır. Baştan aşağı size uygun bir şekilde düzenlendi. Konforlu yaşam alanınız için digitalstrom. Geldiğiniz gibi kendinizi evinizde

Detaylı

YAPI SEKTÖRÜ. İş Güvenliği El Kitabı. Yayın No: 44

YAPI SEKTÖRÜ. İş Güvenliği El Kitabı. Yayın No: 44 YAPI SEKTÖRÜ İş Güvenliği El Kitabı Yayın No: 44 ISBN : 978-975-455-166-2 ÖNSÖZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak temel amacımız, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak çalışma barışının

Detaylı

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ!

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! YASAL UYARILAR Cihazı kullanırken o bölgede geçerli olan kanun ve yönetmeliklere uyunuz. Sit alanlarında, ören yerlerinde ve askeri bölgelerde cihazı

Detaylı

Elvido. Clinic l Care l Assist. Birçok İHTİYAÇ tek cevap

Elvido. Clinic l Care l Assist. Birçok İHTİYAÇ tek cevap Elvido Clinic l Care l Assist Birçok İHTİYAÇ tek cevap Elvido Birçok İHTİYAÇ tek cevap en düşük pozisyon: 37 cm en yüksek pozisyon: 81 cm Ortopedik pozisyon Fowler pozisyonu Anti- Trendelenburg 18 Yeni

Detaylı

SKM ÇOK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR. MONTAJ, İŞLETME, BAKIM ve ONARIM KILAVUZU. Pompa Tipi :... Pompa Seri No :... Man. Yükseklik :...

SKM ÇOK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR. MONTAJ, İŞLETME, BAKIM ve ONARIM KILAVUZU. Pompa Tipi :... Pompa Seri No :... Man. Yükseklik :... SKM SKM ÇOK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ, İŞLETME, BAKIM ve ONARIM KILAVUZU Pompa Tipi :... Pompa Seri No :... Debi :...m³/h Man. Yükseklik :...m Motor Gücü :...kw Devir Sayısı :...d/dak BK SKM 0

Detaylı

ALDEA HAVADAN SUYA ISI POMPASI PROFESYONEL SERİ AL- PRO 10 AL- PRO 20 AL- PRO 30 AL- PRO 43 AL- PRO 77 KULLANIM KILAVUZU

ALDEA HAVADAN SUYA ISI POMPASI PROFESYONEL SERİ AL- PRO 10 AL- PRO 20 AL- PRO 30 AL- PRO 43 AL- PRO 77 KULLANIM KILAVUZU ALDEA HAVADAN SUYA ISI POMPASI PROFESYONEL SERİ AL- PRO 10 AL- PRO 20 AL- PRO 30 AL- PRO 43 AL- PRO 77 KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Lütfen Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz! İleri teknoloji ile üretilmiş

Detaylı

MODEL AL-2021 AL-2041 DİJİTAL ÇOK FONKSİYONLU SİSTEM KULLANIM KILAVUZU. Sayfa

MODEL AL-2021 AL-2041 DİJİTAL ÇOK FONKSİYONLU SİSTEM KULLANIM KILAVUZU. Sayfa MODEL AL-0 AL-04 DİJİTAL ÇOK FONKSİYONLU SİSTEM KULLANIM KILAVUZU AL-0 Sayfa İÇİNDEKİLER... GİRİŞ... KAĞIT YÜKLEME...9 YAZILIMIN KURULMASI...4 KOPYALAMA FONKSİYONLARI...5 YAZICI İŞLEVLERİ...7 TARAYICI

Detaylı