3 ARALIK SAAT: Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3 ARALIK SAAT: 14.00 Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi"

Transkript

1 3 ARALIK SAAT: Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi Geçmişin İzinde EÜ Arkeoloji Kazı Fotoğrafları Sergisi Açılışı Ülkemizin tarihi zenginliklerinin nasıl ortaya çıkarıldığını görmeye davet ediyoruz! Ege Üniversitesi tarafından kazılan Arkeoloji kazı alanlarının fotoğrafları 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi nde 3 ARALIK SAAT:17.00 İzmir Özel Türk Koleji Uşakizade Köşkü Aydın Doğan Vakfı Uluslararası Karikatür Sergisi Dünya Karikatüristler Birlikleri Federasyonu tarafından dünyadaki karikatür yarışmalarının en saygını olarak önemsenen, Aydın Doğan Vakfı Uluslararası Karikatür Sergisi nin 30 yıllık seçme eserleri, sizleri bu kez 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında güldürürken düşündürecekler Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Özel Türk Koleji Uşakizade Köşkü nde bu muhteşem sergiyi gezmeyi ihmal etmeyin.

2 4 ARALIK SAAT İBB Tarihi Havagazı Fabrikası Gemiler Sergisi - Yaratıcı Çocuklar Derneği Türkiye çapında ödül almış olan Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin İstanbul'dan gelen güçlü eğitim kadrosu ile 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 4 Aralık 2013 saat 11.00'de İBB Havagazı Fabrikası'ndaki sergisini gezmek ister misiniz?

3 4 ARALIK SAAT İKSEV İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı İzzet KERİBAR Fotoğraf Sergisi Usta fotoğraf sanatçısı İzzet KERİBAR dan unutulmaz kareler, 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İKSEV de İzmirli sanatseverleri bekliyor! 4 ARALIK SAAT Urla Belediyesi Eski Tamirhane Binası İnsana Dair 3 Usta Yorum Sergisi Cuma Ocaklı ve Umur Türker in resimleri, Cem Sağbil in heykelleri ile büyülenmeye hazırlanın! Urla ya kazandırılan Eski Tamirhane binasında 3 usta sanatçının ilham dolu yorumlarını barındıran sergi, 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında görülebilir. CUMA OCAKLI UMUR TÜRKER CEM SAĞBİL

4 5 ARALIK SAAT EÜ Kağıt Ve Kitap Sanatları Müzesi Kağıt Dalgası Türkiye ve KKTC Sanatçıları Kağıt Sanatı Sergisi 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EgeArt ta; EÜ dünyanın en değerli Kağıt Müzelerinden biri olarak sanat severlere kazandırdığı EÜ Kağıt Kitapları Müzesinde; Hakan Pehlivan, Emel Samioğlu, Esma Paçal Turam, İnci Kansu, İsmet Tatar, Nedim Sönmez, Nur Gökbulut, Nurtaç Özler, Simge Uygur, Varol Topaç, Yurdagül Pakalın gibi sanatçıların eserleri yer alacak izlemenizi öneriyoruz. 5 ARALIK SAAT EÜ Etnografya Müzesi Miş- li Zamanlara Yolculuk Kronolojik Defile Çalışmasından Bir Seçki 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EgeArt ta; öğretim görevlisi Gülşin Oral ın hazırladığı Miş- li Zamanlara Yolculuk Kronolojik Defile çalışmasından alınan 13 farklı ihtişamlı giysiyi hayranlıkla EÜ Etnografya Müzesi nde izleyebilirsiniz.

5 5 ARALIK SAAT EÜ 50. Yıl Köşkü Sanat Galerisi Başka Kıyılar EÜ Eğitim Fak. Güzel Sanatlar Eğitim Bl. Öğr. El. Sergisi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanları; Merih Tekin Bender, Melek Şahan, Dizar Ercivan Zencirci, Ekin Boztaş ve Kamuran Köseoğlu nun Başka Kıyılar konseptli eserleri karma bir sergi ile E.Ü. 50. Yıl Köşkü Sanat Galerisi nde 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında izleyicilerle buluşuyor.

6 5 ARALIK SAAT EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yanı EgeArt Heykel Çalıştayı Açılışı 11 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında EÜ Kampü sünde başlayacak olan Heykel Çalıştayı na Amerika dan Edward Fleming, Norveç ten Harald Oredam, Türkiye den Mustafa Yılmaz ve Rahmi Atalay gibi önemli heykeltraşlar katılıyor. Heykel yapımını izlemek isteyenler kampüste ziyaret edebilir, ustaların teknik bilgilerini paylaşabilir. Heykellerin açılışı 5 Aralık 2013 saat te EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yanındaki alanda yapılacak. Sizleri bekliyoruz. EDWARD FLEMING HARALD OREDAM MUSTAFA YILMAZ RAHMİ ATALAY 5 ARALIK SAAT 16:00 EÜ Prof. Dr.Yusuf Vardar- Mötbe Kültür Merkezi Mavi + Dalga ve Mavi Su Kağıt Çalıştayları 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EgeArt ta; EÜ kampüsü içinde yer alan Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde, Hakan Pehlivan ın Mavi Dalga ve Mavi Su Kağıt Çalıştay Sergisi ni izlemenizi öneriyoruz.

7 5 ARALIK SAAT EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonu Lif Dokular Kağıt Çalıştay Sergisi 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EgeArt ta; EÜ kampüsü içinde yer alan EÜ Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonu nda yer alan, Öğretim görevlisi Şükran Tümer in öğrencileri ile birlikte hazırladığı Lif Dokular Kağıt Çalıştay Sergisi ni muhakkak izleyiniz. 5 ARALIK SAAT 18:00 EÜ Ege Meslek Yüksek Okulu Sanat Galerisi Geleneksel Sanat ve Alternatif Seramik Pişirme Yöntemleri Çalıştay Sergisi 6 15 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan EgeArt ta; Meksika, Şili, Güney Kore ve Türk ustaların hazırladığı Geleneksel Sanat ve Alternatif Seramik Pişirme Yöntemleri Çalıştay Sergisi ni hayranlıkla izleyebilirsiniz.

8 6 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri Açılış Töreni Onur Sanatçısı Biyografi Sunumu 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri nin Onur Sanatçısı Altan GÜRMAN ın paha biçilemez eserlerini 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi nde muhakkak izleyiniz. 6 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi Ernesto Vargas Reyes Ekidna Sahne Performansı EgeArt yeniliklerini sunmaya ve İzmir e hak ettiği sanatsal canlılığı getirmeye devam ediyor. Dünya çapında ödül almış ve özgün sahne performansları ile ilk kez Türkiye de gösterim yapacak Kolombiyalı sanatçı Ernesto Vargas Reyes, 5. Uluslararası EgeArt kapsamında 6 Aralık 2013 saat de Ekidna adlı canlı performansında dans ederek ipliklerle resim yapacak ve izleyenler tam bir görsel şölene tanık olacaklardır.

9 6 ARALIK SAAT T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi (Konak) Tanzimat tan Günümüze Seçilmiş Eserler İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi Koleksiyonu ndan Bir Seçki Ege de Sanat Yaşamı Karma Sergisi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi ndeki sergileri gezebilirsiniz. 6 ARALIK SAAT İBB Tarihi Havagazı Fabrikası Yaratıcı Çocuklar Derneği Atölye Çalışması Türkiye çapında ödül almış olan Yaratıcı Çocuklar Derneği nin İstanbul dan gelen güçlü eğitim kadrosu ile 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 4 Aralık 2013 saat 11:00 de İBB Havagazı Fabrikası nda yapacağı çalıştaya çocuklarınızı dahil etmek ister misiniz? numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz.

10 6 ARALIK SAAT Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Kıyıda Yaşam Fotoğraf Sanatçıları Karma Sergisi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi nde gerçekleşecek fotoğraf sanatçılarının karma sergisine katılımlarınızı bekliyoruz.

11 6 ARALIK SAAT Türkiye İş Bankası İşSanat Sanat Galerisi Cam Sanatçıları Karma Sergisi Türkiye de yetişen ünlü cam ustalarını, karma bir sergi ile bir araya getiren etkinlik, 25 parça eser ile 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İş Sanat Galerisi nde doyumsuz bir seyir zevki yaratacak! 6 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Yunus Emre Salonu Fikriye ve Latife, Mustafa Kemal i Sevdim Film Gösterimi Yönetmen: Dilruba SAATÇİ

12 7 ARALIK SAAT T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi ( İzmir Enternasyonel Fuar Alanı) Yine, Yeni, Kıyıda.. EgeArt Genç Sanat Yarışma Sergisi Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 5.Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında, İzmir in çağdaş sanat ortamına genç bakış açısı getirmek, görsel sanatlar alanında üretimde bulunan gençleri özendirmek ve genç sanatçıların güncel yapıtlarını sergilemelerine fırsat yaratmak amacı ile gerçekleştirilen EgeArt Genç Sanat Yarışmasının, Yine, Yeni, Kıyıda temalı eserleri ile sarsılmaya hazır olun! 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı içinde yer alan Devlet Resim ve Heykel Müzesi nde izleyicilerle buluşacak olan eserler, gençlere bağlanan ümitlerin haksız olmadığını kanıtlıyor. 7 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Toplumsal Cinsiyet: Kadın / Erkek/ Çocuk Kısa Film Yarışması Ödül Töreni ve Sinema Oturum Ege Üniversitesi 5. Uluslararası EgeArt Panelleri Başladı: Toplumsal cinsiyetin önem taşıdığı çağımızda Toplumsal Cinsiyet: Kadın/ Erkek/Çocuk adlı oturum 7 Aralık 2013 saat: te EÜ Atatürk Kültür Merkezinde. LALE KABADAYI EMİN ALPER BERK HAKMAN ENİS KÖSTEPEN

13 7 ARALIK SAAT İBB Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi Kesişim Tekstil Sanatçıları Karma Sergisi Miniprint Sergisi Uluslararası Tekstil sanatçılarının etkileyici eserleri ile Miniprint Sanatçılarının eserleri 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İBB Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi nde sanatseverlerle buluşuyor.

14 7 ARALIK SAAT Swissotel Büyük Efes, İzmir Büyük Efes Sanat Kordon Salonu Seramik Sanatçıları Karma Sergisi Bu sergiyi kaçıranlar çok üzülecek! Uluslararası 93 seramik sanatçısının en özel eserleri 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 6-15 Aralık 2013 tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes, İzmir Büyük Efes Sanat Kordon Salonu nda sergileniyor.

15 7 ARALIK SAAT Swissotel Büyük Efes, İzmir Büyük Efes Sanat Kordon Salonu Mücevherlerin Sesi Sahne Performansı Norveçli sanatçı Elfi Sverdrup, 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Mücevherlerin Sesi adlı gösterisini sunacaktır. Bu sıra dışı gösteride sanatçı izleyiciyle bir arada olacak. 7 ARALIK SAAT İzmir Büyük Şehir Belediyesi Ayavoukla Kilisesi Ege den Akdeniz e Dinleti 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri, İBB Ayavukla Kilisesi nin mistik ortamında 7 Aralık saat de İzmirlilere üst düzey bir dinleti zevki sunuyor. Ege den Akdeniz e adlı dinletide; flütte Hürkan AYVAZOGLU, arpta Sibel EFENDİEV, kemanda Fuat EFENDİEV sahne alıyor. Üstelik tüm EgeArt etkinliklerinde olduğu gibi ücretsiz!

16 8 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Adnan Saygun Salonu Çorap Kukla Atölye Çalışması Ailelerin en değerli varlıkları olan çocuklarının yaratıcılıklarını arttıran çalışmalardan biri daha EgeArt ta; Çorap Kukla Çalıştay ı 8 Aralık 2013 saat saatleri arasında yapılacaktır. 8 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu BEYNELMİLEL Film gösterimi Yönetmen: S. Süreyya ÖNDER - Muharrem GÜLMEZ

17 8 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Usta ya Saygı Sunumları Ege Üniversitesi nin 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri Usta ya Saygı sergilerinde yer alan Candeğer FURTUN, Kuzgun ACAR, Gencay KASAPÇI ve Semiha BERKSOY un sanatı ve hayatının paylaşılacağı sunumlar 8 Aralık saat: 14:00 te EÜ Atatürk Kültür Merkezi nde. CANDEĞER FURTUN GENCAY KASAPÇI SEMİHA BERKSOY KUZGUN ACAR 8 ARALIK SAAT:17.00 EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Vinci Film gösterimi Yönetmen: Juliusz MACHULSKI

18 9 ARALIK SAAT: EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezi Origami Atölye Çalışması Ege Üniversitesi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kültür-sanat etkinlikleri hız kesmiyor. Origami Atölyesinde, kağıttan eserlerin üretimine katılmak üzere, 9 Aralık 2013 saat arasında sizleri E.Ü Prof. Dr. Yusuf VARDAR Mötbe Kültür Merkezi ne davet ediyoruz! Katılımcı olabilmek için numaralı telefondan bilgi alarak kayıt yaptırabilirsiniz.

19 9 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Tiyatro Salonu Yabancı Sanatçıların Tanıtımı I Bölüm 9 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Adnan Saygun Salonu Kiler Film gösterimi Yönetmen: Juliusz MACHULSKI 9 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Adnan Saygun Salonu Yönetmen Juliusz MACHULSKI ile Söyleşi

20 9 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Tiyatro Salonu Sanatçı Olmak Panel 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Türkiye de sanata damga vurmuş sanatçıların tartışacağı Sanatçı Olmak adlı panel; Hüsamettin KOÇAN moderatörlüğünde Emre ZEYTİNOĞLU, Zeyno PEKÜNLÜ, Yusuf TAKTAK, Murat MOROVA, sanatçının özel yaşamından eğitimine, eğitiminden sanatına, sanatından ticari kazancına kadar pek çok konuyu mercek altına alacaklardır. Panel; 9 Aralık saat da EÜ Atatürk Kültür Merkezi nde yapılacaktır. EMRE ZEYTİNOĞLU MURAT MOROVA HÜSAMETTİN KOÇAN ZEYNO PEKÜNLÜ YUSUF TAKTAK

21 9 ARALIK SAAT:19.00 EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Adnan Saygun Salonu Ernesto Vargas Reyes The Gaviero Sahne Performansı EgeArt yeniliklerini sunmaya ve İzmir e hak ettiği sanatsal canlılığı getirmeye devam ediyor. Dünya çapında ödül almış ve özgün sahne performansları ile ilk kez Türkiye de gösterim yapacak Kolombiyalı sanatçı Ernesto Vargas Reyes, 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 9 Aralık 2013 saat: de The Gaviero adlı canlı performansı ile izleyiciyle buluşacak. 9 ARALIK SAAT Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi Üçlü Oda Müziği Konseri 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında 9 Aralık 2013 saat de Üçü Oda Müziği Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesinde!

22 10 ARALIK SAAT:14.00 EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Adnan Saygın Salonu KOLYSANKA Film gösterimi Yönetmen: Juliusz MACHULSKI 10 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Sanatta Bilim Anı Bellek Ben Panel Ege Üniversitesi 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kültür-sanat Etkinlikleri son hız sürüyor: Sanatta Bilim Anı Bellek Ben Paneli, Şefik KAHRAMANKAPTAN moderatörlüğünde, Gören BULUT, Refa EMRALİ ve Hasan PEKMEZCİ nin katılımıyla, 10 Aralık saat:14.00 te EÜ Atatürk Kültür Merkezi nde. ŞEFİK KAHRAMANKAPTAN GÖREN BULUT HASAN PEKMEZCİ

23 10 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Adnan Saygun Salonu Ses Performansı Elfi Sverdrup 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri nin hız kesmeyen kültür-sanat etkinlikleri sizi etkileyici bir performansa daha davet ediyor: Performans sanatçısı Elfi SVERDRUP; doğada her türlü sesi çıkarma kabiliyeti ile 10 Aralık 2013 saat de EÜ Atatürk Kültür Merkezi nde. 10 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Adnan Saygun Salonu EgeArt Sponsorlarına Plaket Takdimi 11 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Tiyatro Salonu Yabancı Sanatçıların Tanıtımı II Bölüm 11 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Tiyatro Salonu Yabancı Sanatçılara Katılım Belgesi Takdimi

24 11 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Yunus Emre Salonu Gökkuşağındaki Sesler EgeArt Konseri Müziğin evrenselliğini kucaklayan 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamındaki konserde; değerli solistler Ahmet UTKU ve Seher DİLMAÇ MERİÇ in yorumları ile Türk Sanat Müziği, Aryalar ve Napoliten eserler yer alacaktır. 11 Aralık 2013 Saat de Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi nde gerçekleştirilecek olan konser için ücretsiz davetiyelerinizi Atatürk Kültür Merkezi nden temin edebilirsiniz. 12 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Sonbahar Film Gösterimi / Yönetmen: Özcan ALPER

25 12 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu 120 Film Gösterimi / Yönetmen: Mahmut Fazıl COŞKUN 13 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Selvi Boylum Al Yazmalım Film Gösterimi / Yönetmen: Atıf YILMAZ

26 13 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Aşk Tesadüfleri Sever Film Gösterimi / Yönetmen: Ömer Faruk SORAK 13 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Mommo( Kız Kardeşim) Film Gösterimi / Yönetmen: Atalay TAŞDİKEN

27 14 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu İlyas Bey Külliyesi Fotoğraf Sergisi ve Söyleşisi Bir taş mucizesi İLYAS BEY KÜLLİYESİ nin tarihi ve onarımı ile ilgili söyleşinin yapılacağı oturum 14 Aralık saat te EÜ Atatürk Kültür Merkezi ndedir. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Zeynep MERCANGÖZ ün yaptığı oturuma Balat İlyas Bey Külliyesi kataloğunun editörleri Doç. Dr. Leyla KAYHAN ERBİRLİK, Prof. Dr. Baha TANMAN ile birlikte restorasyonu yapan Mimar Cengiz KABAOĞLU, kazıları gerçekleştiren grup adına Ege Üniversitesi nden Yrd. Doç. Dr. Şakir Çakmak ayrıca buluntuları değerlendiren Doç. Dr. Sevinç GÖK katılacaktır. Tarihi ihtişamın analiz edileceği bu oturumu kaçırmamanızı diliyoruz

28 14 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu İki Dil Bir Bavul Film Gösterimi /Yönetmen: Özgür DOĞAN/Orhan ESKİKÖY 15 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi/ Tiyatro Salonu Sinema Sanatı Söyleşi Sinema Yönetmeni : Zeki DEMİRKUBUZ Moderatör : Fırat SAYICI

29 15 ARALIK SAAT EÜ Atatürk Kültür Merkezi / Tiyatro Salonu Pandora nın Kutusu Film Gösterimi / Yönetmen: Yeşim USTAOĞLU

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Aralık, Cuma, 17:00 KONSER Her Kitap Bir Hayat Eczacılık Fakültesi ve İzmir Bahçeşehir Koleji 06 Aralık, Çarşamba, 14:00 KONFERANS Hayata Karşı Yeni Bir

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2010 HACIBEKTAŞ 15 AĞUSTOS 2010 PAZAR AÇILIŞ ÖNCESİ PROGRAM ATATÜRK ANITINA ÇELENK LMASI :13:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir.

Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir. MUSTAFA TUNÇALP SERAMİKLER Mustafa Tunçalp Seramikler Sergisi 21 Ekim 10 Kasım tarihlerinde Rezan Has Müzesi nde ziyaret edilebilir. Günümüz seramik sanatçılarından Mustafa Tunçalp, köklerinden yola çıkarak

Detaylı

Tarih: 05.10.2012 - Saat: 16:00. Etkinlik Türü: Eğitim Konu: Temel Web Araçları Eğitimi Katılımcı:

Tarih: 05.10.2012 - Saat: 16:00. Etkinlik Türü: Eğitim Konu: Temel Web Araçları Eğitimi Katılımcı: ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2012 - ŞUBAT 2013 Tarih: 24.09.2012 - Saat: 14:00 Düzenleyen: Özgür Yazılım Açık Kaynak Kulübü Etkinlik Türü: Oryantasyon Günü Konu: Yer: Mühendislik Fakültesi, Konferans Salonu Tarih:

Detaylı

DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL. Dalı

DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL. Dalı 1. EĞİTİM DERECE ÜNİVERSİTE BÖLÜM YIL Gazi Üniversitesi El Sanatları Bölümü Mesleki Eğitim Dekoratif Ürünler Ana Sanat Fakültesi Dalı LİSANS Y. LİSANS Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü El Sanatları

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KTÜ Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kasım 2012 tarihinde aktif hale gelmiştir. Yönetim: Merkez

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : İsmail Avcı. Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1939 3. Ünvanı : Profesör

Detaylı

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. 23.01.2018 Konu : M. Bülent AYAYDIN Ulusal Resim Yarışması Şartnamesi AMAÇ: Aydın Başak Koleji tarafından düzenlenen M. Bülent

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI

EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI EK 1 MSGSÜ ADEK ÇALIŞMA GRUPLARI Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Stratejik Planı hazırlıkları üniversitemiz Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Çalışma gruplarının hazırlamış olduğu öz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 05 Ocak-05 Şubat SERGİ Resim Sergisi Mehmet Boztaş Sergi Açılışı: 05 Ocak, Perşembe, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mehmet Boztaş, 1948 yılında

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

KARŞILAŞMA. Sergi Kataloğu. Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu. Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden

KARŞILAŞMA. Sergi Kataloğu. Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu. Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden KARŞILAŞMA KARŞILAŞMA Sergi Kataloğu Peker Sanat Yayını 16 Ankara, Haziran 2014 Sanat Danışmanı İbrahim Karaoğlu Fotoğraflar Sanatçıların arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Renk Ayrımı ve Baskı Desen

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ 1. Eğitim Lisans Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Abbas Ketizmen "Cengiz Aytmatov'u Okumak" sanat albümünde 39 sanatçı arasında 3 adet resmiyle Türkiye den yer

Detaylı

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS

BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS BARIŞ KÜLTÜRÜMÜZ OLSUN TEK DÜNYA TEK KAZDAĞLARI TEK ŞANS 09 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 19.30 KORTEJ Güzergâh: Belediye Önü Demircioğlu Cad. İnönü Cad.- Çarşı Cad. Şakirin Yeri - Truva Atı Önü Halk Dansları

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

29. ULUSLARARASI BANDIRMA KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ SEVGİ DUVARI PROJESİ

29. ULUSLARARASI BANDIRMA KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ SEVGİ DUVARI PROJESİ 29. KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE SEVGİ DUVARI PROJESİ Türkiye nin doğal güzelliklerinden, tarihi ve kültürel miraslarından biri olan ve Avrupa Konseyi A sınıfı diplomasına sahip Bandırma Kuşcenneti nin tanıtımının

Detaylı

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ 6-13 Ağustos 2011 Ġskender Sayek Evi Arsuz, Ġskenderun Program değişikliğe tabidir. 6.8.2011 Cumartesi 9.30-12.30 STE/SMG: Çocuk ve Ergenlerde Cinsellik Eğitimi:

Detaylı

Nilüfer Irmak Akçadoğan

Nilüfer Irmak Akçadoğan Nilüfer Irmak Akçadoğan Mesleki Deneyim Dr. Öğr. Üyesi 2010 Devam ediyor Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi - Grafik Bölümü Eğitim Bilgileri Sanatta Yeterlik 2002-2006 Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-19 AĞUSTOS 2007 HACIBEKTAŞ I.GÜN 16 AĞUSTOS 2007 (Bir gün önce Saat:16:00 da Atatürk Anıtına çelenk konulacak)

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ ONUR KURULU Sn. M. Celalettin LEKESİZ Hatay Valisi Sn. Prof. Dr. H. Salih GÜDER MKÜ Rektörü Sn. Osman ŞİMŞEK Hatay İl Milli Eğitim Müdürü YAHYA KEMAL YILI YÜRÜTME

Detaylı

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz 06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz Sandra Lopez Kolombiya Tamas Baraz Macaristan Aldo Shiroma Uza Peru

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi

BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi İki usta sanatçının Bodrum-Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi nde Geleneksel Türk El Sanatları sergisi büyük beğeni topladı. Serginin açılışının ardından

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki CIO Ödülleri CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO ları onurlandırmayı hedefliyor. Ödül alan CIO

Detaylı

KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu.

KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu. KAMURAN ÖZLEM SARNIÇ Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü Kampus/Antalya İş: 242.3106291 e-mail: kosarnic@akdeniz.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 15-05-1974 Doğum Yeri:

Detaylı

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü

Ekrem Kahraman ÖDÜLLER. 1983. IX. Akdeniz Festival Resim Yarışması Ödülü. 17. DYO Resim Yarışması Ödülü. Ev-Ofis Dergisi Başarı Ödülü Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden mezun oldu. Çeşitli Ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı. 1989 yılında öğretmenlikten ayrılarak

Detaylı

Prof.Dr.Hatice BENGİSU

Prof.Dr.Hatice BENGİSU Prof.Dr.Hatice BENGİSU EĞİTİM 1974-1975 Balıkesir Necati Bey İlköğretmen Okulu. 1977-1978 Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü, Resim-İş Bölümü. 1978-1986 Yozgat, Balıkesir, Tatvan, Antakya

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri

Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri - ByBalon Organizasyon Firması tarafından düzenlenen Della Miles konseri için gerekli çalışmalar yapılarak organizasyona destek verildi ve ekibin ülkeyi gezip

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey 1. Adı Soyadı: Ulaş Işıklar 2. Doğum Tarihi: 01/01/1977 3. Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: T.C. İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

TÜRKİYE'NİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ ÇALIŞTAYI VE PANELİ (22-23 Şubat 2019)

TÜRKİYE'NİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ ÇALIŞTAYI VE PANELİ (22-23 Şubat 2019) TÜRKİYE'NİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ ÇALIŞTAYI VE PANELİ (22-23 Şubat 2019) Türkiye'nin Enerji Çözümleri Çalıştayı ve Paneli 22-23 Şubat 2019 tarihlerinde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Makina ve Mekatronik

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME Konu: Üniversitede Engelli Olmak, Dezavantaj yaşayan üniversite öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Kökü Mazide Olan Âtiyim

Kökü Mazide Olan Âtiyim Kökü Mazide Olan Âtiyim Yahya Kemal Beyat lı Yılı Açılış Programı Yapıldı Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay İl Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan Yahya Kemal Beyatlı Yılı Açılış Programı Atatürk Konferans

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı:

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı: Engin ŞEN Ad Soyad e-mail : Engin ŞEN : enginsen2011@gmail.com EĞITIM 50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu: 1997-2004 Maltepe Ertuğrulgazi Yabancı Dil Ağırılıklı Lise: 2004-2008 Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl Mahir Yerlikaya Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1977 Ünvanı; Öğretim Görevlisi Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans; Güzel Sanatlar Anadolu Üniversitesi 1997-2001 Eğitimi Yüksek Lisans; Resim İş Eğitimi

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013 Grand Central Terminal İKİ ETKİNLİKLE 500 BİN KİŞİYE ULAŞIN 57 yıllık tarihinde ilk kez Mayıs ayını

Detaylı

YAPI KREDİ AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ ÖDÜL HEYKELİ YARIŞMASI YÖNETMELİK EK 1

YAPI KREDİ AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ ÖDÜL HEYKELİ YARIŞMASI YÖNETMELİK EK 1 YAPI KREDİ AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ ÖDÜL HEYKELİ YARIŞMASI YÖNETMELİK EK 1 YARIŞMA KAPSAMI : Farklı disiplinlerde kültür ve sanat çalışmalarına destek olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından 1997 yılından

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

24.04.2013 SENATO 2013 /5-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ

24.04.2013 SENATO 2013 /5-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ 4.04.01 SENATO 01 /-XV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Bitlis Eren Üniversitesinde atanacak öğretim üyeleri için

Detaylı

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2014 HACIBEKTAŞ TÖRENLERİN RESMİ AÇILIŞI 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ : Kemal KILIÇDAROĞLU Kültür

Detaylı