Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015"

Transkript

1 Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015 ISM İmalat beklentileri karşılamadı, bugün İstihdam verisi zamanı... Yurtdışı piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisine çevrildi. Fed yetkililerinin son dönemde altını çizdiği gibi, ekonominin 2015'te faiz artırımına hazır olduğu görüşünü destekleyecek işaretler bulmak için, bugün TSİ 15:30'da açıklanacak olan istihdam verisi büyük önem taşıyor. Bloomberg'in anketine katılan ekonomistlerin tahminlerine göre, Ağustos ayındaki 173,000 artışın ardından 201,000 artması bekleniyor. İşsizlik oranının ise yüzde 5.1 seviyesinde kalması öngörülüyor. Ayrıca bir başka detay ise maaş artışlarındaki detay olacak. Bu rakam İşsizlik Oranlarındaki düşüş ve İstihdamın artış göstermeye başladığı 2009 senesinden bu yana %2 seviyesinde dar bir aralıkta gelişim gösteriyordu. ABD de ISM imalat PMI Endeksi Eylül de 50.2 seviyesinde gerçekleşti beklenti 50.6 seviyesindeydi. Veri, Çin den Euro Bölgesi nde ekonomileri gelişme göstermekte zorlanması ile birlikte ihracat talebinin Temmuz 2012 den bu yana en zayıf seviyede olduğunu gösterdi. ABD de tüketici harcamalarının dirençli olması imalat sanayini desteklerken, güçlenen dolar yabancıların Amerikan malı alımı yapmasını güçleştiriyor. (Haberin Detayı) Ayrıca FED tarafından Bullard (oy hakkı yok & şahin) ve Fischer (oy hakkı var güvercin) konuşmaları ekonomik ajandanın içinde yer alıyor. ECB tarafından ise Benoît Coeuré konuşma yapacak. Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri üç yılın en düşük düzeyinde... Merkez Bankası rezervleri yaklaşık 3 yılın en düşük düzeyine gerileyerek 100 milyar doların altına indi. Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri 25 Eylül itibarıyla 99,6 milyar dolara geriledi. Bir önceki hafta rezervler 100,4 milyar dolar düzeyindeydi. Rezervler en son 23 Kasım 2012'de 100 milyar dolar sınırının altına inmiş ve 99 milyar 563 milyon dolar olmuştu. Ayrıca dün Merkez Bankası BOTAŞ döviz talebinin kamu bankaları tarafından karşılanmasını talep etti. Hatırlanacağı üzere piyasa işleyişini bozmamak adına bu fonksiyonu daha önce Merkez Bankası devralmıştı.

2 Ekonomik Takvim 02 Ekim 2015 Tarih Saat Döviz Açıklanacak Veri Beklenti Önceki 02 Ekim :30 GBP 02 Ekim :00 EUR İnşaat Satın Alma Müdürleri Endeksi (PMI) verisi (Aylık) (Eyl) Avro Bölgesi Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) (Aylık) (Ağu) % -0.1% 02 Ekim :30 USD Amerika Tarımdışı İstihdam (Aylık) (Eyl) 203 K 173 K 02 Ekim :30 USD Amerika Haftalık Saatlik Kazançlar (Aylık) (Eyl) 0.2% 0.3% 02 Ekim :30 USD Amerika İşsizlik Oranı (Aylık) (Eyl) 5.1% 5.1% 02 Ekim :00 USD Amerika Fabrika Siparişleri (Aylık) (Eyl) -1.3% 0.4%

3 EUR/USD 02 Ekim 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Bugün açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam Datası öncesinde paritede yaşanan dar bir bant içinde sıkışma hareketi devam ediyor. Bu data dışında da veri akışı açısından yoğun bir gün olacak ve bu veri akışı paritenin yön bulmasında etkili olabilir. Dün yükselişlerde gün içi en yüksek seviye olarak seviyesi test edilirken, geri çekilmelerde seviyesi destek seviyesi olarak takip edilecektir. Bu seviyenin aşağı yönlü kırılması satış baskısının artmasına neden olacaktır. Destek ve Dirençler R Eylül Günlük Yüksek R Eylül Günlük Yüksek R Eylül Günlük Yüksek Spot S Eylül Günlük Düşük S Eylül Günlük Düşük S Ağustos Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YATAY Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Veri öncesinde yatay sıkışma devam edebilir.

4 GBP/USD 02 Ekim 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler GBP/USD paritesinde de yaşanan satış baskısı sonrasında yatay hareket devam ediyor.dün açıklanan İmalat Sektörü PMI verisinin de beklentiler altında gelmesi kısa süreli bir geri çekilmeye neden oldu ancak daha sonrasında gelen tepki alımları ile seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. Geri çekilmelerde seviyesi destek olarak izlenebilir, tepki alımlarının momentum kazanması için seviyesinin geçilmesi gerekiyor. R Eylül Günlük Yüksek R Temmuz-15 Eylül Günlük Düşük R Eylül Günlük Yüksek Spot 1,5140 S Eylül Günlük Düşük S % Fibo Düzeltmesi S Nisan Günlük Yüksek Kısa Vadeli MACD Trend: YATAY Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Tepki alımları gelebilir ancak momentum düşük olacaktır.

5 USD/JPY 02 Ekim 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler Dolar Yen paritesi de Amerika tarafında açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam verisi öncesinde yaklaşık olarak 1 aydır devam ettiği yatay hareketi sürdürüyor. Kısa vadeli indikatörler alım sinyali üretirken geri çekilmelerde dün gün içi en düşük seviye olarak test ettiğimiz seviyesi alım fırsatı olarak takip edilebilir. R Ağustos Günlük Yüksek R Eylül Yüksek R Eylül Günlük Yüksek Spot S Günlük HO S May/04 Eyl Düşük S Nis/26 Ağu Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YUKARI Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli teknik göstergeler ALIM yönünde sinyal üretmektedir..

6 USD/TRY 02 Ekim 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler Son yedi gün içerisinde gelişmekte olan ülkele (em) para birimleri içerisinde Amerikan Dolarına karşı yüzde 0.83 değer kazanarak oldukça iyi bir performans sergileyen Türk Lirası sabah saatlerinde seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Orta vadede TRY için mevcut risklerin ortadan kalmadığını hatırlatırken (siyasi, ekonomik) olası düşüşlerin piyasalar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini düşünüyoruz. Teknik olarak yaşanan geri çekilmede momentumun un zayıflaması dikkat çekerken, Temmuz/Eylül yükseliş hareketinin 23.6 fibonacci düzeltmesi psikolojik destek olan 3.00 seviyesinden sonraki en kritik destek seviyesi olarak önemini korumaya devam ediyor. Günlük grafikte bollinger bandında yaşanan sıkışma usdtry için kırılım potansiyelini arttırırken 200 saatlik ortalama olan in yukarı yönlü kırılması halinde günlük pivot seviyesi olan en kritik direnç seviyesi olarak yakından takip edilmeli. R Tarihi En Yüksek Seviye R Eylül Günlük Yüksek R Saatlik Ortalama Spot :00 S Psikolojik Destek S Eylül Günlük Düşük S Eylül Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YUKARI Eylül Ocak 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli göstergelerin alım sinyali ürettiğini gözlemlemekteyiz.

7 XAU/USD 02 Ekim 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Hafta başından beri satış baskısı altında kalan altın fiyatlarında 1108 desteğini takip etmekteyiz. Bugün ABD de açıklanacak olan Tarımdışı istihdam ve saatlik ücret artışları verileri altının bu destekte tutunup tutunamayacağını belli edecektir. Akşam saatlerinde Stanley Fischer ın ABD ekonomisi ve faiz kararı üzerine yapacağı açıklamalar da altın fiyatları üzerinde etkili olacaktır. Tarımdışı istihdam datasına kadar 1108 desteği üzerinde tutunma çabası görebiliriz. Destek ve Dirençler R Günlük HO R Saatlik HO R Saatlik HO Spot 1111 S Eylül Günlük Düşük S Ağustos Günlük Düşük S Temmuz Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: AŞAĞI Ocak Temmuz 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli göstergeler sat sinyali üretmektedir.

8 Bir Bakışta Piyasalar 02 Ekim 2015 Önemli Teknik Değerler Pivot Destek ve Direnç Seviyeleri

9 Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: Balmumcu /Istanbul Tel: (212) Ata Online Menkul Kıymetler A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: 1 Asma Kat Balmumcu/İstanbul Tel : Fax : (212) Ata Portföy Yönetimi A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: Balmumcu/İstanbul Tel : (212) Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada Bu bültende yer alan yer bilgilere alan bilgiler dayanılarak Ata Yatırım yatırım tarafından kararı verilmesi bilgilendirme beklentilerinize amacıyla uygun hazırlanmıstır. sonuçlar doğurmayabilir. Yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danısmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danısmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim sirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müsteri Grafikler üzerinde yer alan arasında ortalamalar imzalanacak yatırım günlük danısmanlığı basit ortalama sözlesmesi, alım-satım çerçevesinde okları ise sunulmaktadır. MacD (12,26) günlük Burada ortalamaların yer alan yorum «0» ve çizgisini tavsiyeler, yukarı yorum veya ve aşağı tavsiyede geçilmesi yöntemiyle hesaplanarak eklenmektedir. bulunanların Grafiğin kisisel sağ alt görüslerine kısmında dayanmaktadır. yer kutularda yer Bu alan görüslere yeşil-kırmızı iliskin renkler bilgiler ise güvenilirliğine MacD (12,26) inanılan göstergesinin kaynaklardan «0» seviyesini elde edilmis ve ortalamaların olup, Ata Yatırım birbirini bu aşağı yukarı kırılmasıyla belirlenir. bilgilerin doğruluğu hakkında garanti vermemektedir. Bu görüsler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu durumda, ortaya çıkabilecek sonuçlardan dolayı Ata Yatırım sorumluluk kabul etmez. Ata Yatırım, hiçbir sekil ve surette ön ihbara ve /veya ihtara gerek kalmaksızın söz konusu bilgileri, tavsiyeleri değistirebilir, ortadan kaldırabilir. Ata Yatırım, mesajın ve bilgilerinin size, değisikliğe uğrayarak, geç

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 ABD Perakende satıslar Ağustos ayında yüzde 0.2 artış gösterirken Temmuz ayı verisi yukarı yönlü revize edildi. Açıklanan data her ne kadar beklentilerin altında artış

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015 ABD de İkinci El Konut Satışları son üç ay yaşanan ivmelenmeden sonra Ağustos ayında yıllık bazda yüzde 4.8 düşüşle 5.31 milyona geriledi. Geçtiğimiz hafta yeni konut

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015

Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015 Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015 ABD İstihdam Verisi beklentilerin çok uzağında kaldı. Kazakistan Merkez Bankası ndan sert adım geldi. ABD'de tarım dışı istihdam Eylül ayında 142.000 ile beklentinin çok

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 11 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 11 Eylül 2015 Foreks Bülten 11 Eylül 2015 ABD de Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre işsizlik sigortası maaşına başvuruda bulunanların sayısı 5 Eylül ile sonlanan haftada 6 bin kişi azalarak 275k oldu.

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015 Küresel piyasalarda haftanın ilk işlem gününü veri akışı açısından oldukça sakin tamamladık. ABD tarafında önemli bir veri yoktu ve Avrupa da Euro Bölgesi Sanayi Üretimi

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 07 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 07 Eylül 2015 Foreks Bülten 07 Eylül 2015 Amerika Birleşik Devletlerinde Tarım Dışı İstihdam Ağustos ayında 173k artış gösterirken işsizlik oranı yüzde 5.1 düzeyine geriledi. Açıklanan verinin 215k olan piyasa beklentilerinin

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Merkez bankalarının politika kararlarında belirleyici faktörlerden biri olarak yakından takip edilen Çin Ekonomisinde özel sektörün açıkladığı İmalat PMI üst üste onuncu

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 10 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 10 Eylül 2015 Foreks Bülten 10 Eylül 2015 ABD tarafında İş İmkanları ve Personel Değişimi(JOLTS) Temmuz ayında 5.2m olan piyasa beklentisinin oldukça üzerinde 5.75m açıklanarak iş gücü piyasası hakkında olumlu sinyaller

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 14 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 14 Eylül 2015 Foreks Bülten 14 Eylül 2015 İngiltere Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyesi Kristin Forbes Cardiffte katıldığı bir konferansta Sterlindeki değer kazanımlarının enflasyon üzerindeki etkisinin önceki

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015 Yurtdışı Borsalarda Satış Baskısı... Dünyanın en büyük İngiltere-İsviçre ortaklığı emtia ticaret ve madencilik şirketi Glencore Plc'nin hisseleri yüzde 31 kadar gerileyerek,

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 17 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 17 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten İngiltere de Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre İşsizlik mayıs-temmuz döneminde yüzde 6.2 den 5.5e geriledi. Data sonrası sterlinde yukarı yönlü sert

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015 Geride bıraktığımız haftada ABD tarafından gelecek faiz kararı piyasalar tarafından yakından takip edildi. FED parasal normalleşme için piyasa beklentileri dahilinde

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015 İsviçre Merkez Bankası (SNB) para politikasında herhangi bir değişikliğe gitmedi ve politika faizini beklentiler dahilinde -0.75 % düzeyinde sabit tuttu.karar sonrası

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015

Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015 Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015 ABD den üst üste olumsuz veriler geliyor... ABD de ISM hizmetler endeksi Eylül ayında 56.9 a gerileyerek hizmet sektöründeki büyümümenin momentum kaybettiğini gözler önüne

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.09.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. Küresel büyüme tahmini yüzde 3.3'ten yüzde 3.1'e düşürüldü.

IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. Küresel büyüme tahmini yüzde 3.3'ten yüzde 3.1'e düşürüldü. IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. 7 Ekim 2015 Dış Ticaret Verisi 5 Ayın Zirvesinde. ABD nin ticaret açığı, ithalatın hız kazanması ve diğer ülkelerde büyümenin zayıflamasının ardından yurtdışına satışların

Detaylı

ECB Başkanı Draghi Güvercin Kalmaya Devam Ediyor

ECB Başkanı Draghi Güvercin Kalmaya Devam Ediyor Mario Draghi ile Değer Kaybeden EUR Global Risk İştahındaki Azalma ile Hayat Buldu 13 Kasım 2015 FOMC Yetkililerinin Para Politikası Hakkında Düşünceleri... New York Fed Başkanı William Dudley Aralık'ta

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 18.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015 Beş gün süren satış dalgası dün durdu. Geçtiğimiz hafta küresel ekonomik yavaşlama endişelerinin yanına olumsuz şirket haberleri de eklenince S&P 500 endeksi 2011 den

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 23 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 23 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten Çin'de özel sektörün açıkladığı imalat sanayi satın alma yöneticileri endeksi, (PMI) Eylül ayında beklentilerin altında kalarak 47.0 seviyesine indi. Altı yılın en düşük verisinin

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 11.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 06.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Abdi İpekçi Caddesi No : 57, Reasürans Han, E Blok 7.Kat Harbiye İstanbul Tel : +90 (212) 315 10 70

Abdi İpekçi Caddesi No : 57, Reasürans Han, E Blok 7.Kat Harbiye İstanbul Tel : +90 (212) 315 10 70 GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 10:00 EUR İspanya İşsizlik Değişimi ORTA 17,9K 21,7K 11:30 GBP İnşaat Satın Alma Müdürleri Endeksi (PMI) (Eyl) YÜKSEK 57,5 57,3 12:00 EUR Üretici

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 09.01.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 26.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

21 Ekim 2015. AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. Ekonomik Ajanda: Merkez Bankası Ajandası:

21 Ekim 2015. AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. Ekonomik Ajanda: Merkez Bankası Ajandası: AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. 21 Ekim 2015 Noyer: Varlık Alımı Meyvelerini Veriyor Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Christian

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 20.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 07.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 8 Ağustos 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yoğun bir veri akışını geride bıraktığımız haftada yurt içinde en önemli haber olarak enflasyon rakamlarını takip ettik. Küresel piyasalarda

Detaylı

10 Şubat 2015 Salı 2/10/2015

10 Şubat 2015 Salı 2/10/2015 2/10/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. Cuma günü ABD İstihdam verisi ile satışların yaşandığı paritede, 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 15.01.2014 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014

16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014 16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014 EURUSD MACD sıfır çizgisine yakın seyrederken, stokastik momentum aşırı satım bölgesinden dönüş sinyalleri veriyor. Geçtiğimiz hafta başından itibaren yaşanan düzeltme hareketleriyle

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı Günlük Bülten 18 Ağustos 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni günün gündeminde yurt içinde dün siyasi liderlerin bir araya geldiği koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmamasının

Detaylı

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor.

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor. Ekonomik Gündem Yurt içinde sıkıntılı gelişmelerin devam etmesi ve ara ara artan siyasi tansiyon ile birlikte ülke güvenlik risklerindeki tırmanış, Dolar/TL paritesinde etkili olmaya devam ediyor. FED

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 17.04.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Global benzerlerine göre %20 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler

Global benzerlerine göre %20 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler Global benzerlerine göre %2 iskontolu.. Tarihsel 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye, Gelişmekte olan Ülkeler, Dünya 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler 18. 22. 2.6 16.

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ağustos 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ağustos 2016 Cuma Günlük Bülten 5 Ağustos 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler İngiltere Merkez Bankası kararları piyasalar açısından oldukça önemli oldu. Piyasa beklentisi ile aynı 25 baz puanlık

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 10.03.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 23.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 25.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 20.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Global benzerlerine göre %6 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler

Global benzerlerine göre %6 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler Global benzerlerine göre %6 iskontolu.. Tarihsel 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye, Gelişmekte olan Ülkeler, Dünya 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler 18. 2. 19.9 18.6

Detaylı

13 Ocak 2015 Salı 1/13/2015

13 Ocak 2015 Salı 1/13/2015 1/13/2015 EURUSD Stokastik momentumun aşırı satım bölgesinde seyrettiği EURUSD de yaşanan satış hareketleri devam ediyor. Cuma günü alımların etkili olduğu paritede, 1.1720 seviyesi, 2005 Kasım ayı en

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe Günlük Bülten 15 Ekim 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni işlem gününde piyasalar hem yurt içinde hem de yurt dışında gün içinde açıklanacak önemli verileri bekliyor.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Mart 2016 Salı Günlük Bülten 1 Mart 2016 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel piyasalar yeni işlem gününde gelişmiş ülke ekonomileri tarafında açıklanacak yoğun veri akışını takip ediyor.

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 08.01.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Global benzerlerine göre %15 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler

Global benzerlerine göre %15 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler Global benzerlerine göre %15 iskontolu.. Tarihsel 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye, Gelişmekte olan Ülkeler, Dünya 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler 18. 17. 22.

Detaylı

Global benzerlerine göre %16 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi

Global benzerlerine göre %16 iskontolu.. Ata Finans Grubu. 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi Global benzerlerine göre %16 iskontolu.. Tarihsel 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye, 12 aylık ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi Gelişmekte olan Ülkeler, Dünya notuna sahip ülkeler 18.0 22.0 20.9

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 22.05.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 27.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Ocak 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Ocak 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Ocak 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün gelişmiş ülke ekonomileri tarafında açıklanan verilerle fiyatlanan küresel piyasalarda yeni günde de yoğun

Detaylı

12 Şubat 2015 Perşembe

12 Şubat 2015 Perşembe 2/12/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. Cuma günü ABD İstihdam verisi ile satışların yaşandığı paritede, 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Bülten 3 Ağustos 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Dün piyasalarda hareketli bir gün yaşadık. Yurt içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yabancı yatırımcılarla bir ekonomi

Detaylı

Teknik Bülten 02 Haziran 2017 Cuma

Teknik Bülten 02 Haziran 2017 Cuma Güne Başlarken Fed Guvernörü Jerome Powell, enflasyondaki son yavaşlamayı izlediğini belirterek, ekonominin rayında gitmesi durumunda bu yılın sonlarına doğru kademeli faiz artırımına gidilmesine ve bilanço

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten 3 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten olan ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak. Veri saat 15:30

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan yoğun veri

Detaylı

22.0 20.0 18.9 17.8 17.4 18.0 15.4. Medyan (Türkiye hariç) 13.5 14.0 13.6 13.5 13.3 13.3 12.7 12.7 16.0 14.0 12.0 11.1 12.0 11.4 8.0 9.2 6.0 4.0 2.

22.0 20.0 18.9 17.8 17.4 18.0 15.4. Medyan (Türkiye hariç) 13.5 14.0 13.6 13.5 13.3 13.3 12.7 12.7 16.0 14.0 12.0 11.1 12.0 11.4 8.0 9.2 6.0 4.0 2. Global benzerlerine göre %19 iskontolu.. Tarihsel 12 aylık karma ileri F/K Oranı - Türkiye, Gelişmekte olan Ülkeler, Dünya 12 aylık karma ileri F/K Oranı - Türkiye ve benzer kredi notuna sahip ülkeler

Detaylı

14 Ocak 2015 Çarşamba

14 Ocak 2015 Çarşamba 1/14/2015 EURUSD Stokastik momentumun aşırı satım bölgesinde seyrettiği EURUSD de yaşanan satış hareketleri devam ediyor. Cuma günü alımların etkili olduğu paritede, 1.1720 seviyesi, 2005 Kasım ayı en

Detaylı

30 Nisan 2015 Perşembe

30 Nisan 2015 Perşembe 30 Nisan 2015 EURUSD 30 Nisan 2015 Dün yaşanan yükselişler sonrasında 1.1050 seviyesi kırılarak 1.1188 seviyesine doğru hareketin genişlediğini gördük. Devamında FED den gelen açıklamalarla birlikte yaşanan

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 14 Temmuz 2016 Perşembe Günlük Bülten 14 Temmuz 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Bugün piyasalar İngiltere Merkez Bankası toplantısı ve açıklanacak olan faiz kararına odaklanmış

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Kasım 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Kasım 2015 Perşembe Günlük Bülten 5 Kasım 2015 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün takip edilen yoğun veri gündemi ve Fed yetkililerinden gelen açıklamaların ardından yeni

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Şubat 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Şubat 2016 Salı Günlük Bülten 2 Şubat 2016 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Haftaya yoğun veri akışı ile başlayan küresel piyasalarda yeni günde Euro Bölgesi, İngiltere ve ABD tarafında açıklanacak

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 11.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 24.03.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1175 1,5125 119,888 3,0260 1115,06 Yüksek 1,1210 1,5180 120,280 3,0315 1119,24 Düşük 1,1135 1,5107 119,499 3,0100 1111,22 Kapanış 1,1192 1,5129 119,920

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 04.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Kasım 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Kasım 2015 Salı Günlük Bülten 10 Kasım 2015 Salı Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasalarda Fed in faiz artıracağı beklentilerinin artmasıyla birlikte global çapta yaşanan satış dalgası yeni günde de devam ediyor.

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 11:55 EUR Almanya Hizmet PMI (Eki) ORTA 54,1 54,1 12:00 EUR Markit Bileşik PMI (Eki) ORTA 53,7 53,7 12:00 EUR Hizmet PMI (Eki) ORTA 53,5 53,5

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.05.2014 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 01.08.2014 Açılış Kapanış % USD 1,33903 1,34273 0,27 ALTIN 1282,41 1293,01 0,82 USD 2,14111 2,13180 0,43 2,86718 2,86319 0,13 USDJPY 102,792 102,566 0,21 GBPUSD 1,68849

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Ağustos 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Bülten 4 Ağustos 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün yine hareketli bir günü geride bıraktık. Yurt içinde açıklanan enflasyon verileri önemli gelişmelere neden oldu. Enflasyon

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 17.12.2014 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 04 Haziran 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 04 Haziran 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 04 Haziran 2014 03.06.2014 Açılış Kapanış % 1,35964 1,36272 0,22 ALTIN 1243,65 1244,75 0,08 TRY 2,10783 2,11674 0,42 TRY 2,86377 2,88445 0,72 JPY 102,375 102,504 0,12 GBP 1,67452

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Mart 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Mart 2017 Cuma Günlük Bülten 3 Mart 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalar veri akışı açısından sakin bir günü geride bırakırken Dolar ın değerlenmesiyle birlikte fiyatlama tarafında

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı Günlük Bülten 17 Mayıs 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Yeni haftaya dün yurt içindeki siyasi gelişmeler ve ekonomik veriler ile başladık. Ak Parti tarafında olağan üstü

Detaylı

25 Şubat 2015 Çarşamba

25 Şubat 2015 Çarşamba 2/25/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki ilk önemli destek noktası olarak önemini koruyor. 3 Şubat zirvesi

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 10.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 07.07.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,35957 1,36043 0,06 ALTIN 1319,73 1319,60 0,01 USDTRY 2,13241 2,12844 0,18 EURTRY 2,89974 2,89612 0,12 USDJPY 102,062 101,856 0,20

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Nisan 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Nisan 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Gün içinde açıklanan verilerin yakından takip edildiği Dolar Yen Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 1 Ağustos 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Geçtiğimiz hafta merkez bankaları kararlarını takip ettiğimiz piyasalarda bu hafta da veri gündemi açısından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Mart 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Mart 2016 Cuma Günlük Bülten 4 Mart 2016 Cuma Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasalar hafta başından bu yana merakla beklenen ABD tarım dışı istihdam verisi ve işsizlik rakamları öncesi iyimser fiyatlanıyor. Bugün

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 9 Ocak 2017 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar yoğun veri akışının olduğu bir haftayı geride bırakırken piyasalarda FED FOMC Toplantı

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 28.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 09.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi. Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi. Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Uluslararası Piyasalar veri akışı açısından sakin Dolar Yen Teknik Analiz

Detaylı

Günlük Bülten 7 Mart 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten İçindekiler Hazırlayan Yaprak KADIZ

Günlük Bülten 7 Mart 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten İçindekiler Hazırlayan Yaprak KADIZ Günlük Bülten 7 Mart 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Yeni haftanın ilk işlem gününde sakin veri akışının yer Günlük Bülten aldığı gündemin öne çıkan başlıkları arasında Euro Bölgesi

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Mart 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Mart 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Yeni haftanın ilk işlem

Detaylı

PiyasaMesajı. Günlük Bülten 08 Nisan 2014. Makro ve Şirket Haberleri

PiyasaMesajı. Günlük Bülten 08 Nisan 2014. Makro ve Şirket Haberleri Günlük Bülten 08 an 2014 BIST: On gündür bir yükseliş bandı içerisinde olan BİST100 endeksinde dün eksi bir kapanış izledik. Hareketli ortalamalar bazında kısa vadeli al sinyalinde olan endekste 72.200

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 23 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Piyasalarda nihayet kritik güne geldik. Günlerdir piyasalarda etkisinin sürdüğü Brexit oylaması bugün İngiltere

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Murat ERİ murateri@gedik.com G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ekim 2014 Çarşamba İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Murat ERİ murateri@gedik.com G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ekim 2014 Çarşamba İçindekiler İçindekiler G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Küresel piyasalarda hafta başından bu yana belirli bant aralıklarında yön

Detaylı

20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015

20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015 20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015 EURUSD 20 Mart 2015 Cuma FED Başkanı Yellen dan gelen açıklamalar sonucunda 1.0700 seviyelerinden işlem gören parite için aşağı yönlü teknik görünüm sürüyor. Geçtiğimiz Şubat

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 08.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Haziran ayı toplantısına ait FED tutanaklarında gelecek aylardaki faiz artırımı konusunda görüş birliği sağlanamadı ve bazı üyelerin ABD ekonomisi hakkında şüpheleri olduğu ortaya çıktı.

Detaylı