EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ"

Transkript

1

2 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER 8 Mart 1857 tarihinde ABD nin New York kentinde dokuma işçisi daha iyi... Münteha Uğur TOZCU Felsefe Öğretmeni Sayfa 6 Duyurular Deprem Yangın Tatbikatı Bardaklarla Müzik Show Sınav Kaygısı Semineri YGS Kampı Bir Kadın Demek CNR Kitap Fuarı Danimarka dan Ziyaret ÖSYS Tanıtımı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü MUN Konferansı Ünlü Müzisyen Harun Tekin Ekrem Elginkan Lisesinde Einstein Günü Okulumuzda IELTS Sınavı İle İlgili Bilgilendirme Yaptılar Ders Seçimine İlişkin Bilgilendirme Sunumu Sevi-Yorum Şiir Dinletisi Eğitim Teknolojileri Konferansı Basketbol Genç Kız Takımımız Sarıyer Şampiyonu Oldu 8. Proje Sergisi Tutya Yılmaz Bakü den Dört Madalya İle Döndü Öğrencilerimizin de İçinde Olduğu U-18 Takımı Şampiyon Oldu ESU Münazara Yarışması İspanyolca Afiş ve Slogan Yarışması nda Türkiye Birincisi Olduk Mart Ayı Örnek Öğrencileri Nisan Ayı Programı

3 DUYURULAR 3 KAYIT YENİLEME DUYURUSU Değerli Velimiz, eğitim-öğretim yılı için kayıt yenileme işlemleri, aşağıdaki çizelgede belirtilen tarihlerde yapılacaktır öğretim yılı ücretleri aşağıda bilginize sunulmuş olup tüm kayıt işlemleri saatleri arasında Özel Ekrem Elginkan Lisesinde gerçekleşecektir. Kayıt yenileme için gerekli evrak listesi aşağıda belirtilmiştir. Kayıt yenileme işlemlerini, belirtilen tarihlerde yaptırmanızı rica eder, saygılar sunarım. Kayıt Takvimi Serap SARIGÜL HAZAR Okul Müdürü Sınıf Tarih Zaman Hz. ve 9.sınıflar 27 Mayıs 2015 Çarşamba sınıflar 28 Mayıs 2015 Perşembe sınıflar 29 Mayıs 2015 Cuma Tüm sınıfların mazeret kayıtları 1 Haziran 2015 Pazartesi Not: Öğlen yemek molası saat arasındadır öğretim yılı eğitim ücreti, TL + KDV dir. KDV oranı %8 dir. 2. Kayıt takvimi süresi içinde yapılan peşin ödemede %8 indirim uygulanacaktır. (Nisan-Mayıs-Haziran) 3. Temmuz ayı peşin ödeme indirimi %6 ve ağustos ayı peşin ödeme indirimi %5 dir. 4. İTÜ mezunu velilerimizin çocuklarına ve torunlarına, İTÜ GVO Dr. Natuk Birkan ve Beylerbeyi Ortaokulu mezunlarına eğitim ücretinden % 10 indirim yapılacaktır. 5. Kardeş indirimi; eğitim ücreti üzerinden 1.çocuğa tam ücret, 2 inci çocuğa %10, 3 üncü çocuğa ise %20 indirim yapılacaktır. 6. Ödemelerin % 20 si kayıt sırasında peşin, geri kalanı 8 eşit taksitte alınacaktır. Okuldan Kayıt Yenileme için İstenen Evrak Listesi 1. 3 Adet öğrenci fotoğrafı 2. 1 er adet anne ve baba fotoğrafı 3. Mensup Belgesi ( İTÜ Personel Daire Başkanlığından imzalı, mühürlü ) 4. Banka dekontu (Yıllık toplam ücretin %20 peşinatını veya peşin ödemeyi gösterir dekont) 5. Okul tarafından doldurulması istenen formlar web sayfasında yayınlanmıştır. Bankadan Kayıt Yenileme için İstenen Evrak Listesi eğitim-öğretim döneminde; okullarımız TEB Maslak Şubesi ile çalışacaktır. 2. Gelir sahibi olan velilerimizden nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh senedi ya da en son aya ait kendi veya eşi adına fatura gerekmektedir.

4 4 DUYURULAR 3. Kayıt yaptırmaya gelen kişi gelir sahibi değil ise; nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh senedi ya da en son aya ait kendi veya eşi adına olan fatura ile birlikte, (adı geçen banka gelir sahibi olan velinin kefaletini aradığından ) gelir sahibi olan aile bireyi bilahare TEB Maslak Şubesine giderek kredi sözleşmesi imzalayacak ve bundan sonra kredili mevduat hesabı açılabilecektir. Banka Hesabı : Kültürel A.Ş, Hesap No: , Şube Kodu: 129, Banka ve Şubesi: TEB Maslak IBAN : TR NOT : Peşinat tutarını nolu hesap numarasına havale/eft ile gönderebilir ya da Kayıt Takvimi süresince okulumuzda bulunacak olan banka görevlisine ödeyebilirsiniz. VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMESİ Genel Veli - Öğretmen Görüşmesi - Hazırlık Sınıfları Salı günü saat : arasında - 9.Sınıflar Çarşamba günü saat : arasında - 10.Sınıflar Cumartesi günü saat : arasında - 11.Sınıflar Cumartesi günü saat : arasında yapılacaktır. ARA KARNE Ara karne dağılımı Cuma günü yapılacaktır.

5 ETKİNLİKLER 5 DEPREM VE YANGIN TATBİKATI Olası deprem/yangın anında hizmet binalarında can ve mal kaybının en aza indirilmesi için personele eğitim verilerek hizmet binalarının planlı bir şekilde boşaltılmasını ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak için 2 Mart ta gerçekleştirilen tatbikat başarıyla sonuçlanmıştır. BARDAKLARLA MÜZİK SHOW Müzik derslerinde, Hazırlık ve 9.sınıflarla I.dönem sonuna doğru çalışmaya başladığımız cup song-ritim performansını tüm öğrenci ve öğretmenlerimize öğle teneffüsü saatinde sergiledik. Çalışmalara emek veren ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz. SINAV KAYGISI SEMİNERİ YGS öncesi öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ikinci kamp programını 2-6 Mart tarihler arasında gerçekleştirdik. Kamp programının ilk günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım ve Kurumsal İlişkiler Uzmanı (Psikoloji 2008) Samet Alyu 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle sınav kaygısıyla ilgili sohbet etti. YGS KAMPI 2-6 Mart arasında 12.sınıf öğrencilerimiz her gün YGS deneme sınavlarına girerek tempolarını YGS den önce iyice hızlandırdılar. Kampın 3.günü deneme sınavı İTÜ Uçak-Uzay Fakültesi nde uygulandı. Öğrencilerimiz sınav binasından içeriye bina güvenlik görevlilerince arandıktan sonra gerçek sınav uygulamalarına uygun bir şekilde alındılar. Böylece öğrencilerimiz YGS den önce gerçek bir sınav provasını da yapmış oldular.

6 6 ETKİNLİKLER BİR KADIN DEMEK 8 Mart 1857 tarihinde ABD nin New York kentinde dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başlar. Ancak fabrika yönetiminin istemiyle kolluk kuvvetlerinin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda 129 kadın işçi can verir Ağustos1910tarihinde Danimarka nın Kopenhagkentinde 2. Enternasyonale bağlı kadınlar toplantısında Almanya Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, 8 Mart 1857 tarihindeki tekstil fabrikası yangınında ölen kadın işçiler anısına 8 Mart ın Internationaler Frauentag (International Women s Day - Dünya Kadınlar Günü) olarak anılması önerisini getirdi ve öneri oybirliğiyle kabul edildi. Yıl Ülkemizde son 4 ayda 800 kadın öldürüldü, ne bir grevde, ne yangında, ne de bir savaşta.. Yolda yürürken, iş çıkışı, evinde yemek yaparken, okuldan evine giderken, çocuklarının yanında, devlet korumasında, sözde namus uğruna, vazgeçilmez töre kararlarıyla, öyle ya da böyle kadınlarımız öldürülmekte! Her şey o kadar sıradan ki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nün anlam ve önemini anlatan bir konuşma, kadınları öven bir iki söz ve alkışlar Her yıl gelecek sene görüşmek üzere kapatılır bu defter. Sıradan olmayan tek şey, gelecek seneki görüşmeye kadar olan kayıplarımız, giderek artan cinayetler, yıkılacak olan yuvalar, yenilenen acılar!

7 ETKİNLİKLER 7 Eğitilmeli insan, daha ana kucağındayken eğitilmeli; hayvana, taşa, toprağa şefkatle dokunmanın hazzı verilmeli daha küçücükken! Kuş sesinden, baharın gelişinden mutluluk adına pay çıkarmalı kendine, kısaca insanlığın dersi verilmeli bıkmadan usanmadan! Ninniyle uyumalı her çocuk, masallarla büyümeli. Ağaç yaşken eğilirse eğelim o zaman çocuklarımızı, büyüdüklerinde saygı duysunlar kadınlarına, eşlerine, yavrularına. Yüreklerinde taşısınlar sorumluluk duygusunu! Bir kadın demek; bir çocuk, bir yuva, bir hayat demek. Ülkemizde yok yere hayatlar söndürülüyor, yuvalar yıkılıyor, çocuklar öldürülüyor. Kadınlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde yetim-öksüz kalan çok olur. Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler... Çekmecenin dibinde artık kimsesizdir eski tarak. Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar. Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların. Sık sık boynunu büker sarıkız. Teki kalmış o eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir. Koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde... Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci... Bir anne gider... Bir dost... Bir arkadaş... Bir sevgili... Ne çok kişi yok olur aslında, bir kadın gittiğinde. (Şiir : Bekir COŞKUN) Münteha Uğur TOZCU Felsefe Öğretmeni

8 8 ETKİNLİKLER CNR KİTAP FUARI Hızla gelişen teknolojinin karşısında tüm gücüyle var olmaya çalışan kitaba bir nebze de olsa destek olmak ve onun hak ettiği kıymete ulaşmasını sağlamak amacıyla 6 Mart 2015 Cuma günü 9. sınıf öğrencilerimizle CNR Kitap Fuarı ndaydık. Kitap kokusunun yükseldiği fuar alanında yayınevlerinin stantlarını doyasıya gezdik, kitaplar aldık. Sanat, edebiyat ve fikir dolu keyifli bir gün geçirdik. DANİMARKA DAN ZİYARET Danimarka Sonderborg Lisesi nden bir grup öğrenci ve öğretmeni Türkiye ye yaptıkları bir kültür gezisi kapsamında okulumuzda ağırladık. Danimarkalı öğrenciler küçük gruplar halinde sınıflarımızda öğrencilerimizle sohbet ettiler ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma gününe izleyici olarak katıldılar. ÖSYS TANITIMI Okul idaresinin 11 ve 12. sınıf velileri için düzenlediği ÖSYS Tanıtımı Programı kapsamında YGS, LYS sınavlarına ilişkin bilgi verilmiştir. Öğrencilerin hangi sınavlara girecekleri, içerikleri, süreleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmiş ayrıca velilerimize e posta ile sunum iletilmiştir.

9 ETKİNLİKLER 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcımızın da katılımı ile gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Zaferi nin 100. yılı okulumuzda çeşitli etkinlik ve törenlerle anıldı. Bir anlamda dünya devletlerinin ve Türkiye nin kaderini belirleyen çetin bir savaşın ve ardından kutlu, büyük bir zaferin adıdır. Düşman devletlerin birlik olup karabasan gibi üzerimize çöktüğü bir anda millet ruhu şaha kalkmış, özgürlük ve bağımsızlık adına tarihte eşi, benzeri görülmemiş bir destan yazılmıştır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal in tüm dünyaya bir güneş gibi parladığı bu savaş, yeni bir devletin de habercisi olmuştur. Kanların oluk oluk aktığı, trajedilerin yaşandığı, bir o kadar da cesaret ve kahramanlığın sergilendiği Çanakkale de resmi olmayan rakamlara göre askerimiz şehit düşmüştür. Onların aziz hatırası da okulumuzda onlara yaraşır bir şekilde yad edilmiştir. Türkçe-Sosyal Bölümü nün öğrencilerimizle birlikte hazırladığı program oldukça etkileyici ve anlamına yakışır şekilde geçmiştir. Öğrencilerimiz, aldıkları sorumluluğun bilinciyle hareket etmiş, izleyenleri hislendirmiş ve o günleri yeniden düşünüp anlamaya sevk etmiştir. 9

10 10 ETKİNLİKLER MUN KONFERANSI MUN Kulübü olarak, tarihleri arasında İngilizce öğretmenimiz Zeynep Yüceer ve 8 MUN kulübü öğrencimiz Galip And Timur (11IB), Eda Sansel Üstün (10IB), Barış Alpar (10IB), Serra Sensoy (10IB), Can Alkan (10IB), Efe Şendağ (9A), Utku Teberler (9A), Damla Hatipoğlu (9C) ile katıldığımız MUNESCO konferansı, öğrencilerimize bir deneyim daha kazandırdı. Bilkent Üniversitesi tarafından Ankara da düzenlenen konferansın öncesinde, öğrencilerimiz konferansa yönelik hazırlıklarını tamamladılar ve temsil ettikleri ülkenin politikasını anlatan açılış konuşmaları yaparak gündem konularına dair çözüm ürettiler. Dört gün süren konferansta, Türkiye den ve başka ülkelerden gelen MUN direktörleri ve 400 civarında delege yer aldı. Öğrencilerimiz bu konferansta okulumuzu,kanada devleti adına 8 farklı komitede temsil etti. TO BEE ACADEMY ETKİNLİKLERİ HARUN TEKİN İLE DEVAM ETTİ To Bee Academy etkilikleri kapsamında, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Ekrem Elginkan Lisesi, müzik grubu Mor ve Ötesi nin solisti Harun Tekin i ağırladı. Keyifli bir söyleşide öğrencilerimizle bir araya gelen Harun Tekin, müzik yaşamıyla ilgili anılarını paylaştı. Müzik yaşamını, solisti olduğu Mor ve Ötesi müzik grubuyla ilgili deneyimlerini anlattı. Günlük yaşamına dair de bazı ipuçları verdi. Geceleri uyumadığını söyleyen Harun Tekin, Geceleri daha az ışık var, daha az ses var, trafik daha az. Her şey daha dingin ve sakin. Bu sebeple gece yaşamak bana daha huzurlu geliyor. O saatlerde daha verimli oluyorum dedi. Ünlü olmasaydım yine mutlu olurdum Söyleşiye annesiyle birlikte katılan sanatçıya, neden annesiyle geldiğinin sorulmasına; Çünkü ben ana kuzusuyum yanıtını vererek öğrencileri güldürdü. Öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan sanatçı, Tanınmamış bir sanatçı olsaydınız, mutsuz olur muydunuz? sorusuna Elbette mutlu olurdum. Çünkü zaten geçmişte tanınmıyordum. O zaman da yine bu kadar mutluydum yanıtını verdi. 2 yaşından bu yana Galatasaraylı olduğunu söyleyen sanatçı salondan büyük alkış aldı. Söyleşi sonrası, öğrencilerimiz sanatçıya teşekkür plaketi sundu.

11 ETKİNLİKLER 11 EINSTEIN GÜNÜ 14 Mart 1879 da doğan Albert Einstain ı anmak ve yaptıklarını bir kez daha hatırlamak için Hazırlık Sınıfları öğrencileri, 19 Mart 2015 te Einstein Günü etkinliği düzenlemişlerdir. Bu etkinlikte, Fizik dersi için hazırlanan Einstein ın Yaşamı ve Makaleleri başlıklı ödevler arasından seçilen Dört kişilik gruplar, Einstein la ilgili sorulardan oluşan yarışmaya katılmışlardır. Ofis saatinde ÇAS ta gerçekleştirilen yarışmaya, tüm hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri de destek olmuştur. Salon girişinde görevli öğrenciler tarafından dağıtılan küçük bilgi kartları sayesinde, herkes Einstein a dair bir bilgiyle ÇAS a girmiştir. Yarışmacı öğrencilere Einstein ın Düşleri adlı kitap hediye edilmiş, yarışmayı kazanan Ozan Eroğlu, Deniz Bora, Zeynep Ertürk ve Ceyda Şen ise Einstein baskılı kupa ile de ödüllendirilmiştir. OKULUMUZDA IELTS SINAVI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTILAR IDP Türkiye Ofisi yetkilileri 18 Mart 2015 Perşembe günü okulumuza gelerek 11. sınıf öğrencilerimizi IELTS sınavı ile ilgili bilgilendirdiler. İki saat boyunca hem tüm sınav bölümleri ile ilgili yapmaları ve yapmamaları gerekenleri anlattılar hem de birlikte örnek sorular çözdüler. Bu sene IELTS sınavına girecek olan 11. sınıf öğrencilerimiz için çok yararlı olan bu çalışma için IDP yetkililerine teşekkür ederiz. DERS SEÇİMİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU 10. sınıf öğrencilerimize Eğitim öğretim yılı ders seçimine ilişkin bilgi verilmiş, ders seçimi ile ÖSYS arasındaki ilişki açıklanmıştır. Öğretmen görüşleri, ABKÖ sonuçları, ÖSYS bilgilendirme çalışmaları ve bireysel danışmanlıklar bir araya getirilerek öğrencilerimizin geleceklerine yönelik sağlıklı seçim yapmaları sağlanacaktır.

12 12 ETKİNLİKLER SEVİ-YORUM ŞİİR DİNLETİSİ SEVİ-YORUM adlı şiir dinletisinin bu yılki teması duygular dı. Aşk, sevgi, kaygı, ayrılığın verdiği üzüntü, kavuşmanın verdiği heyecan, çocuklar karşısında duyulan sorumluluk Hazırlık sınıflarından 12. sınıf öğrencilerine kadar geniş bir kadronun yer aldığı dinletide, müzikleri piyano ve gitarla öğrencilerimiz yaptı. Çok seçkin parçaların dinletildiği nefis bir konserdi aynı zamanda. Buse Kutman ve Ayberk Koçar ın lirik dansı izleyicileri büyüledi. Melisa Doğan ve Ayberk Koçar ın birlikte sunduğu Cemal Süreya şiirlerinden seçkiyle başlayan dinletide Ahmet Arif ten, Metin Eloğlu na; Nazım Hikmet ten Cahit Sıtkı Tarancı ya kadar pek çok şairin şiirleri yorumlandı. Sırasıyla 1. Cemal Süreya Seçkisi / Melisa Doğan- Ayberk Koçer ( Aslı Sarıkaya:Piyano) 2. Özdemir Asaf Seçkisi / Ayşe Ecer ( Aslı Sarıkaya:Piyano) 3. Hasretinden Prangalar Eskittim Armanç Mat (Kıvanç Korkmaz:Gitar) 4. Özleme Dair / Aslıhan Musaoğlu (Su Ayhan: Piyano) 5. Çocuksun Sen / Nisan Aslan (Öykü Erbay: Piyano) 6. Tut Yüreğimden Usta / Onuralp Uzun (Burcu Eren : Piyano) 7. Lokman Hekimin Sev Dediği / Ayşe Şalikoğlu ( Deniz Bora:Piyano) 8. Güzelleme / S. Defne Kartal ( Su Ayhan: Piyano) 9. Lirik Dans- Buse Kutman- Ayberk Koçer 10. Eskidendi / Ceyda Şen (Zeynep Tekin: Piyano) 11. Dünyanın En Garip Mahluku /Armanç Mat (Kıvanç Korkmaz) 12. Bekleyenler İçin / Alara Dönmez (Dilara Önal:Piyano)

13 ETKİNLİKLER Forever Ayşegül / Rasim Ustaoğlu (Ceyda Şen: Piyano) 14. Göğe Bakma Durağı / Simay Ataç (Uğur Özenir: Piyano) 15. Memleket İsterim / İsmail Iğdır ( Yağmur Başak Ören: Piyano) 16. Hep Kahır / Esra Kızılcan (Aslı Sarıkaya: Piyano) 17. Mavi Gözlü Dev / Lal Toraman (Arek Karoğlanoğulları: Gitar) 18. Köşe / Naz Polat (Burcu Eren: Piyano) 19. Öyle Bir Ölsem / Utkan Yılmaz(Ayşe Şalikoğlu:Piyano) 20. Sevgilerde / Zeynep Persentili ( Aybüke Yağcı: Piyano) 21. Kalk Gel / Aynur Muslu ( Kaan Şerifoğlu:Gitar) 22. Karşımdasın İşte / Beril Özyurt (Aslı Sarıkaya:Piyano) 23. Ben Sen / Serap Sarıgül Hazar ( Kıvanç Korkmaz : Gitar ) 24. Ah Benim Sevdalı Başım / Nazlı Güven (Şarkı) 25. Yalnızlık Senfonisi / Burcu Öz (Şarkı ) şiirlerini seslendirmişlerdir. Şiir yolculuğuyla varmak istediğimiz, gençlere şairleri tanıtmak kazandırmaktı. ve şiir sevgisi

14 14 ETKİNLİKLER EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI Türkiye Özel Okullar Birliği Eğitim Teknolojileri Platformu nun düzenlediği Eğitim Teknolojileri Konferansı na Özgür Kütüphanecilik sunumuyla İTÜ Geliştirme Vakfı okullarını temsilen Bilgisayar Öğretmeni Mustafa ALBAYRAK ve Kütüphane Öğretmeni Özgür KAYA katıldılar. Diğer branşlardan da çok sayıda öğretmenimiz ETP 2015 te yer aldılar. BASKETBOL GENÇ KIZ TAKIMIMIZ SARIYER ŞAMPİYONU OLDU Mart ayı içerisinde Sarıyer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Basketbol Genç Kız Turnuvası nda takımımız, üstün başarısı ve performansıyla Sarıyer Şampiyonu olmuştur. Takımımızdaki tüm oyuncularımıza, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Şampiyon basketbol takımımızın kadrosunu oluşturan öğrencilerimiz Eylül GÜDÜL, Egesu KURTYEMEZ, Ceren CİĞERCİ, Betül SAKIZLI, Nazlı GÜVEN, Zeynep ÇAVUŞOĞLU, Zeynep ERTÜRK ve Aslı Feyza YETİŞKİN e il maçlarında da başarılar dileriz.

15 ETKİNLİKLER 15 8.PROJE SERGİSİ Çağdaş eğitim anlayışının temel hedefi öğrencilere bilgiyi bir kaynaktan aktarmak değil onlara bilgiye ulaşma yollarını öğretmek olmalıdır. Bu nedenle; düşünen, bilgiye ulaşabilen ve yaratıcı düşünebilen bireylerin yetiştirilmesi ülkelerin geleceği için önem taşımaktadır. Proje çalışmalarının öğrencide var olan bağımsız çalışma yapabilme becerilerini, yaratıcılıklarını, çok yönlü düşünebilme yeteneklerini geliştirdiği bir gerçektir. Proje çalışmaları bireysel gelişime yardımcı olmakta, öğrencide var olan potansiyelin geliştirilmesini amaçlanmaktadır. Proje tabanlı öğrenme yaklaşımını benimsemiş bir okul olarak, Eğitim-öğretim yılında yine öğrencilerimizin proje çalışmalarıyla heyecanlandık. Öğrencilerimiz bu yıl, Mart 2015 te gerçekleştirilen 8. Proje Sergimi zde neredeyse tüm yılı kapsayan çalışmalarını sergileme fırsatı buldular. Sergimizde çeşitli derslerden toplam 49 proje yer aldı. Öğrencilerimiz için yeni bir deneyim anlamına gelen bu proje yılında da yine nice güzel başarılara imza atıldığına inanıyoruz. Saygı ve sevgilerimizle, Özlem KAYA Laboratuvar Sorumlusu Özge YILMAZ GEL Kimya Öğretmeni

16 16 ETKİNLİKLER ÖĞRENCİMİZ TUTYA YILMAZ BAKÜ PREPARE YARIŞMASI NDAN DÖRT MADALYA İLE GERI DÖNDÜ Tutya Yılmaz, Mart 2015 tarihlerinde Bakü de düzenlenen Bakü Prepare Yarışması nda ( Haziran 2015 tarihlerinde; 6050 sporcu, 20 branş ve 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek olan I. Avrupa Oyunları nın hazırlık yarışması ) ülkemizi temsil etti. Yarışmalar sonunda toplamda gümüş, asimetrik paralel aletinde gümüş, yer aletinde gümüş ve denge aletinde bronz madalya olmak üzere 4 madalya ile ülkemize geri döndü. Öğrencimizi tebrik ediyoruz. U-18 TAKIMI GRUBUNDA ŞAMPİYON OLDU Öğrencilerimiz Kaan Emre Salt ve Hakan Berk Salt ın görev aldığı 18 Yaş Altı Milli Takımımız, Yeni Zelanda nın Auckland şehrinde yapılan Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası nda, tüm maçlarını kazanarak turnuvada altın madalya kazandı. Yeni Zelanda nın Auckland şehrinde düzenlenen ve yaklaşık 3 ülkeden 60 civarında sporcunun mücadele ettiği turnuvada, Türkiye 24 kişilik idareci ve sporcu kafilesi ile temsil edildi. Turnuvada ilk gün, Hong Kong ile karşılaşan milli takımımız rakibini 9-1 yendi. İkinci gün ise Yeni Zelanda ile başa baş mücadele eden milli takımımız, maçı 5-4 kazanarak topladığı 6 puanla, şampiyonadan birincilikle ayrılarak bir üst gruba çıkmaya hak kazandı.

17 ETKİNLİKLER 17 ESU MÜNAZARA YARIŞMASI 20 Mart Cuma günü yedincisi yapılan İngilizce Konuşanlar Derneği (ESU) Topluluk Önünde İngilizce Konuşma Yarışması (Public Speaking Competition) Türkiye ayağı finallerinde, okulumuzu 9 C sınıfından Yağmur Dikener başarıyla temsil etti. ESU nun her yıl düzenlediği yarışmada amaç öğrencilere topluluk önünde konuşma imkanı sağlayarak özgüvenlerini desteklemek, İngilizcenin anadil olmadığı ülkelerde İngilizce iletişim becerilerinin etkinleştirilmesini sağlamak ve farklı çevrelerden gelen öğrencilerle fikirleri paylaşma olanağı yaratmaktır. Yarışmaya katılan öğrenciler eleme turlarında, hazırladıkları konuşmaları jüriye sundular. Jüri değerlendirmesi sonunda finale kalan 5 öğrenci, ilk bölümde yine jüri tarafından o anda belirlenen bir konu üzerine Hazırlıksız Konuşma (Impromptu Speech) yaptılar. Daha sonra ilk eleme turlarında yaptıkları konuşmalarını tekrar ettiler. Jüri üyeleri yarışmacıların hazırlıklı ve hazırlıksız konuşma performanslarına göre değerlendirme yaparak birinci olan öğrenciyi seçti. Finalist öğrenci Mayıs ayında Londra ya giderek 50 farklı ülkeden gelen yarışmacılar ile yarışacak. ÖĞRENCİLERİMİZ, İSPANYOLCA AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU MEF Okullarının Türkiye genelinde yaptığı Kültürel Çeşitlilik Zenginliktir temalı 2. Yabancı Dil İspanyolca Afiş ve Slogan Yarışması na İTÜ GVO dan toplam 8 eser katıldı. Öğrencilerimizin çalışmaları, 110 okuldan katılan 637 eser arasından seçildi. Özel Ekrem Elginkan Lisesi öğrencisi Damla Hatipoğlu ve Hatice İlke Özeken hazırladığı çalışmayla lise kategorisinde Türkiye birincisi ve Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 7 B sınıfı öğrencisi Naz Uçar, çalışmasıyla ortaokul kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmanın ödül töreni, 30 Mart 2015 Pazartesi, saat da Özel MEF Lisesi nin Ulus Kampüsü nde yapıldı. Türkiye birincisi olan 9 C sınıfı öğrencisi Damla Hatipoğlu ve Hatice İlke Özeken İspanya gezisiyle, Türkiye üçüncüsü olan Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 7 B öğrencisi Naz Uçar kitap seti ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

18 18 ÖRNEK ÖĞRENCİLER MART AYI ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ Akademik başarı ve disiplin dikkate alınarak seçilen örnek öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hz - A Ömer Kaan KÜÇÜK Hz - B Aslı Feyza YETİŞKİN 9-A Kaan GÖKSAL 9-B Nazlı GÜVEN 9-C Elif Alkım GÜMÜŞEL 10 - A Defne TEOMAN 10 - B E. Turgut KARTAL 10 - C Edin KARAKURT 11 - A M. Ege GÖKSEL 11 - B Şevval SANCAK 11 - C Ekin ÖZKUL 12 - A Ömer ANER 12 - B Can Yasemin OKAY 12 - C Asya Naz ALTUN

19 19

20 20 NİSAN AYI YAPILMASI PLANLANAN ETKİNLİKLER 10.OKUYAN OKUR YAZAR KİTAP OKUR BULUŞMASI Bu yıl onuncusunu düzenleyeceğimiz Okuyan Okuryazar Kitap- Okur Buluşması etkinliğimizin konukları Yekta Kopan, Halit Kıvanç, Ferhat Duman ve Ali Kırca olacaktır Nisan IELTS SINAVI OKULUMUZDA YAPILACAK İngilizcenin kullanıldığı ülkelerde eğitim almak isteyenlerin İngilizce dil seviyelerini değerlendirmek için yapılan bir sınav olan IELTS sınavı okulumuzda gerçekleştirilecektir. 06 Nisan

21 SINAV TAKVİMİ 21 ÖSYS DENEME SINAV TAKVİMİ Sınav Tarihi 12. Sınıflar 11. Sınıflar 10. Sınıflar 9. Sınıflar Pzt Sal "LYS Deneme 1 (Mat-Geo / Sos. Bil.)" "LYS Deneme 1 (Edeb-Coğ / Fen Bil.)" DENEME-4

22 22 YEMEK MENÜSÜ AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 1 Nisan Çarşamba Cal 2 Nisan Perşembe Cal 3 Nisan Cuma Cal 6 Nisan Pazartesi Cal ŞEHRİYE ÇORBA 123 BROKOLİ ÇORBA 115 MERCİMEK ÇORBA 126 YAYLA ÇORBA 115 ETLİ BEZELYE 298 MANTARLI TAVUK SOTE 370 KURU FASULYE 330 ETLİ TÜRLÜ 295 SU BÖREĞİ 420 SOSLU SPAGETTİ 291 BULGUR PİLAVI 291 ŞEHRİYELİ PİLAV 342 Z.Y BÖRÜLCE 165 Z.Y PIRASA 132 KARIŞIK TURŞU 201 Z.YAĞLI ENGİNAR 84 LAHANA TARATOR 175 YEŞİLLİK 30 ROKA SALATASI 65 YEŞİLLİK 30 YEŞİLLLİK 51 TURP SALATASI 90 YEŞİLLİK 30 HAVUÇ RENDE 65 HAVUÇ RENDE 65 GÖBEK KIYIM 30 KIRMIZI LAHANA 90 ROKA SALATASI 30 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 MEVSİM MEYVESİ 60 TİRAMİSU 470 MEVSİM MEYVE 60 MEVSİM MEYVESİ 60 7 Nisan Salı Cal 8 Nisan Çarşamba Cal 9 Nisan Perşembe Cal 10 Nisan Cuma Cal SEBZE ÇORBA 89 TUTMAÇ ÇORBA 163 MERCİMEK ÇORBA 183 EZOGELİN ÇORBA 183 KURU KÖFTE PATATES 195 NOHUT YEMEĞİ 370 YUMURTALI ISPANAK 255 ET DÖNER GÜNÜ 425 KESME MAKARNA 380 BULGUR PİLAV 291 BALKAN BÖREĞİ 330 PİRİNÇ PİLAVI 342 KISIR 160 Z.Y KEREVİZ 82 HAVUÇ TARATOR 187 KARIŞIK TURŞU 170 KARIŞIK TURŞU 102 CACIKİ 30 GÖBEK 90 HAVUÇ RENDE 30 KIRMIZI LAHANA 51 PATLICAN SALATA 225 KIVIRCIK SALATA 51 YEŞİLLİK 30 MEVSİM SALATASI 139 HAVUÇ RENDE 65 KIRMIZI LAHANA 65 TURP SALATA 54 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 AYRAN 99 KREM ŞOKELLA 402 MEVSİM MEYVESİ 60 MOZAİK PASTA 406 MEVSİM MEYVESİ Nisan Pazartesi Cal 14 Nisan Salı Cal 15 Nisan Çarşamba Cal 16 Nisan Perşembe Cal TARHANA ÇORBA 79 MERCİMEK ÇORBA 183 ALACA ÇORBA 163 DOMATES ÇORBA 161 EKŞİLİ KÖFTE 355 KIYMALI KARNABAHAR 210 FIRIN BAGET 226 YEŞİL MERCİMEK 250 PİRİNÇ PİLAVI 342 FIRIN MAKARNA 440 PEYNİRLİ ERİŞTE 341 BÖREK 365 Z.Y BROKOLİ 325 Z.Y PIRASA 60 MERCİMEK KÖFTE 165 NOHUT SALATA 165 MEVSİM SALATASI 89 ÇOBAN SALATASI 90 MISIR SALATA 90 GÖBEK SALATA 30 HAVUÇ RENDE 65 ROKA SALATASI 30 TURP SALATASI 54 ROKA SALATASI 30 KIRMIZI LAHANA 51 KARIŞIK TURŞU 70 HAVUÇ RENDE 65 KARIŞIK TURŞU 70 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 MEVSİM MEYVESİ 60 FIRIN SÜTLAÇ 380 MEVSİM MEYVESİ 60 SUPANGLE 390

23 YEMEK MENÜSÜ 23 AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 17 Nisan Cuma Cal 20 Nisan Pazartesi Cal 21 Nisan Salı Cal 22 Nisan Çarşamba Cal ŞEHRİYE ÇORBA 123 DOMATES ÇORBA 161 YAYLA ÇORBA 115 TARHANA ÇORBA 79 ÇİFTLİK KEBAP 345 TAVUK ŞİNİTZEL 405 PATATES OTURTMA 350 KAŞARLI KÖFTE 417 BULGUR PİLAV 291 KELEBEK MAKARNA 341 BULGUR PİLAV 291 MELEK PİLAVI 400 HAYDARİ 168 Z.Y KARNABAHAR 320 KORNİŞON TURŞU 165 LAHANA TARATOR 178 KIRMIZI LAHANA 51 GÖBEK SALATA 30 YEŞİLLİK 30 YEŞİLLİK 70 ÇOBAN SALATASI 90 YEŞİLLİK 90 MEVSİM SALATA 130 KIRMIZI LAHANA 51 HAVUÇ RENDE 65 KIRMIZI LAHANA 51 ROKA SALATASI 30 HAVUÇ RENDE 65 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 YOĞURT 99 MEVSİM MEYVESİ 60 MEVSİM MEYVESİ 60 KABAK TATLISI 371 MEVSİM MEYVESİ Nisan Perşembe Cal 24 Nisan Cuma Cal TUTMAÇ ÇORBA 183 EZOGELİN ÇORBA 183 KABAK DOLMA 336 ET HAŞLAMA 402 SOSLU MAKARNA 291 PİZZA GÜNÜ 345 KISIR 275 Z.Y FASULYE 201 YEŞİLLİK 30 ROKA SALATASI 65 TURP SALATASI 90 YEŞİLLİK 30 GÖBEK KIYIM 30 KIRMIZI LAHANA 90 YOĞURT 99 YOĞURT 99 TRİLEÇE TATLISI 420 MEVSİM MEYVE 60

24 24 KÜNYE İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ Adres Telefon : İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Özel Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer / İSTANBUL : (0212) (10 hat) Faks : (0212) E-Posta Web Sosyal Ağ : lise@itugvo.k12.tr : : / itugvo BÜLTEN BİLGİLERİ Aylık Okul Bülteni Cilt 3, Sayı 7, Nisan 2015 Bülteni Derleyen, Düzenleyen : Özgür KAYA ( ozgur.kaya@itugvo.k12.tr ) Bülteni Düzenleyen, Tasarlayan, Yayımlayan : Şafak TÜLÜKAŞ ( safak.tulukas@itugvo.k12.tr ) Redaksiyon : Seval SUCU (seval.sucu@itugvo.k12.tr) Aynur MUSLU (aynur.muslu@itugvo.k12.tr) Bültene katkılarından dolayı Sayın Münteha Uğur TOZCU ya ve yaptıkları etkinliklerle okulumuza katkı sağlayan değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ KÖŞE YAZISI İÇİNDEKİLER MUN Model Birleşmiş Milletler nedir? Duyurular MUN Nedir? Öğrencilerimiz, 200 m Kelebek Yarışında İstanbul 2.si Oldu Masa Tenisi

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 MERCİMEK ÇORBA 125 YAYLA ÇORBA 125 ETLİ KURU FASULYE 300 IZGARA KÖFTE/PATATES 300 PİRİNÇ PİLAVI 225 SOSLU MAKARNA 225 MEYVE / REVANİ 75 / MEYVE /

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 02 MART 2015 03 MART 2015 04 MART 2015 05 MART 2015 06 MART 2014 EZOGELİN ÇORBA 125 TARHANA ÇORBA 125 YOĞURT ÇORBA 125 MERCİMEK ÇORBA 125 DOMATES ÇORBA 125 IZGARA KÖFTE 250

Detaylı

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT 01.12.2017 CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT ÖĞLE YEMEĞİ DOMATES ÇORBA MANTI SEBZE BUKETİ MEVSİM MEYVESİ MERCİMEK KÖFTE KARIŞIK SALATA HAVUÇ SALATA İKİNDİ KAHVALTISI MANDALİNA/KURUYEMİŞ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Okula Hoş geldiniz Kahvaltısı Temel İlk Yardım Eğitimi Yangın Güvenliği ve Yangınla Mücadele Eğitimi YGS - LYS Kampı Okul Açılış

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ GÜN ANASINIFI ÖĞLE İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ BESLENMESİ Kaşar Peynir(105 Tavuk Çorba(175 Patatesli

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ 01.03.2019 CUMA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MİNESTRONE ÇORBA YOĞ. HAVUÇ TARATOR KURUYEMİŞ SANDİVİÇ ŞEHRİYE ÇORBA SOSLU KIRMIZI LAHANA

Detaylı

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12 03.12.2018 PAZARTESİ 04.12.2018 SALI 05.12.2018 ÇARŞAMBA 06.12.2018 PERŞEMBE 07.12.2018 CUMA AÇMA KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 10.Okuyan Okuryazar Kitap-Okur Buluşması Tutya Yılmaz Yine Türkiye Şampiyonu Basketbol Takımımız Yine Üstün Başarılar Elde Etti

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ SABAH ARA ÖĞÜNÜ 1 OCAK YILBAŞI TATİLİ 02.01.2019 ÇARŞAMBA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY. BROKOLİ KURUYEMİŞ BEYAZ PEYNİRLİ

Detaylı

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ARALIK AYI YEMEK MENÜSÜ 03.12.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY.SOSLU KARIŞIK KIZARTMA KEK BEYAZ PEYNİRLİ SANDİVİÇ ET DÖNER DOMATES

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ 04.02.2019 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ EZOGELİN ÇORBA KISIR PİŞİ ÇİKOLATALI EKMEK ET DÖNER AYRAN SÜT PİRİNÇ PİLAVI SOSLU

Detaylı

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ KASIM AYI YEMEK MENÜSÜ 12.11.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ TARHANA ÇORBA ZY. ISPANAK KAVURMA KURUYEMİŞ SİMİT MANTI MEYVE SUYU ÜÇGEN PEYNİR KARIŞIK

Detaylı

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ÖĞLE YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ DİYET TOYGA ÇORBASI TARHANA ÇORBA TOYGA ÇORBASI 1.11.2015 HAŞLAMA ET KIYMALI ISPANAK-YOĞURTLU HAŞLAMA ET PAZAR BULGUR PİLAVI

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 1 Ocak 2 Ocak Mercimek Çorba (134 kcal) Kaşarlı Fırın Tavuk

Detaylı

EZOGELİN ÇORBA SEBZELİ KÖFTE PEYNİRLİ MAKARNA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA

EZOGELİN ÇORBA SEBZELİ KÖFTE PEYNİRLİ MAKARNA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA 3/6/2017 3/7/2017 TARHANA/MERCİMEK ÇORBA TAVUK TANTUNİ ALİNAZİK EZOGELİN ÇORBA 3/13/2017 3/14/2017 EZOGELİN ÇORBA ARPA ŞEHRİYE/TARHANA ÇORBA SALÇA SOSLU PİLİÇ KÜLBASTI HÜNKAR BEĞENDİ PEYNİRLİ MAKARNA KEŞKÜL

Detaylı

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTE HASTANESİ 2018 OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ 01.01.2018 02.01.2018 İ PEYNİR -MERCİMEK ÇORBA (123 KCAL) -ISPANAK BUKET (170 KCAL) -KIYMALI BÖREK (248 KCAL) -KEMAL PAŞA TATLISI (167 KCAL)

Detaylı

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka TED KOCAELİ KOLEJİ 2018-2019 AKADEMİK YILI EKİM AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 AÇMA 242 SEBZE BUKETİ 95 SUYU 100 KABAK BİBER KIZARTMA 298 SÜT 63 PİYAZ

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 02 / 05 / 2016 03 / 05 / 2016 04 / 05 / 2016 05 / 05 / 2016 06 / 05 / 2016 Peynirli Poğaça Rol Ekmek Peynirli Fırın Ekmek Rol Ekmek Rol Ekmek Siyah Zeytin Beyaz Peynir Tahinli Pekmez Beyaz Peynir Kaşar

Detaylı

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ GÜZ DÖNEMİ MENÜ MODELİ-1 PAZARTESİ / * / / / / / / / ÇARŞAMBA / / / / PERŞEMBE / / Etli dolma/ Hoşaf / / CUMA / / / GÜZ DÖNEMİ MENÜ ÖRNEĞİ - 1 PAZARTESİ Yayla çorba

Detaylı

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01 İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ 02.01.2017 PAZARTESİ 03.01.2017 SALI 04.01.2017 ÇARŞAMBA 05.01.2017 PERŞEMBE 06.01.2017 CUMA SANDWİÇ (KAŞARLI) KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU 22.06.2015 PAZARTESİ 23.06.2015 SALI 24.06.2015 ÇARŞAMBA DOMATES 8 J DOMATES ÇORBA 139 J BATON SELE 225 J SALATALIK 5 J ABANT USULÜ ROSTO KÖFTE 480 J J LİMONATA 109 J BEYAZ PEYNİR 55 J PİLAV 324 J DOMATES

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Yurt Dışı Üniversite Ziyaretleri İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Topkapı Sarayı Gezisi Akademik Dürüstlük Eğitimi Milli Gururumuz Tutya

Detaylı

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN 7 OCAK 2015 ÇARŞAMBA 6 OCAK 2015 SALI 5 OCAK 2015 PAZARTESİ TAHİN - PEKMEZ- HAŞLANMIŞ YUMURTA TARHANA SI 119,1 LAVAŞLI KURU KÖFTE/YEŞİLLİK TURŞU 40 IZGARA KÖFTE FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL SALATA

Detaylı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Günlük Yemek Menüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yemekhane ve Kantinler Öğrencilerin doğru ve örnek davranışlarını, sınıf dışındaki yerlerde de sürdürmeleri gerekmektedir. Bu yerlerin başında Yemekhane

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.02.2016 02.02.2016 Salı 03.02.2016 Çarşamba 04.02.2016 Perşembe 05.02.2016

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal)

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) 1 ARALIK 2015 Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) Maydanozlu Patates Salatası (220 Cal) Havuç Tarator (178 Cal) 2 ARALIK 2015 Tarhana Çorbası

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA 04.10.2012 PERŞEMBE DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 SEBZE BUKETİ 95 KABAK BİBER KIZARTMA 298 PİYAZ 203

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK - 2018 - VE MENÜSÜ 3.12.2018 4.12.2018 5.12.2018 6.12.2018 7.12.2018 KAŞAR PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR KREM PEYNİR - MAYDANOZ BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 9/3/2018 9/4/2018 9/5/2018 9/6/2018 9/7/2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal Simit(280), Sade

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 28 / 03 / 2016 29 / 03 / 2016 30 / 03 / 2016 31 /03 / 2016 01 / 04 / 2016 Peynirli Fırın Ekmek Siyah Zeytin Reçel Kuşburnu Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı Tel Kadayıf Mevsim

Detaylı

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma 02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri K Üçgen Peynir K Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Yeşil Zeytin Siyah K Zeytin

Detaylı

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Tarih Gün Öğün Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Öğle Mercimek Çorba Karışık Dolma Makarna Meyve Yoğurt Akşam Kulaklı Çorba

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 YEMEK MENÜSÜ 01 EKİM 2015 PERŞEMBE 02 EKİM 2015 CUMA SİMİT ÜÇGEN PEYNİR DOMATES-SALATALIK ZEYTİN FINDIK KREMASI 1175 CAL DOMATES - SALATALIK ZEYTİN HAŞLANMIŞ YUMURTA BEYAZ PEYNİR

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.03.2019 5.03.2019 6.03.2019 7.03.2019

Detaylı

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir 01/12/16-Perşembe Üçgen Peynir Zeytin Yeşil Haşlanmış Yumurta Domates Ihlamur Çayı Poğaça Peynirli 02/12/16-Cuma Beyaz Peynir Zeytin Siyah Bal Tereyağı Süt Peynirli Tepsi Böreği 05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.02.2019 5.02.2019 6.02.2019

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SUSAMLI KANDİL SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PATATESLİ PARMAK

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Sivil Savunma Tatbikatı Suny Bilgilendirme Çalışması International Public Speaking Competition ( IPCS ) Finals Tübitak Ortaöğretim

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 2015 AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 SEMİNER DÖNEMİNİN BAŞLANGICI 17 18 19 20 21 22 23 12. Sınıflarda Öğretimin, Ara Sınıflarda Tekrar Derslerinin Başlaması 24 25 26 27 28 29 30 31 2015

Detaylı

KASIM 2018 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2018 YEMEK LİSTESİ KASIM 2 YEMEK LİSTESİ İKİNDİ 01.11.2 Perşembe Tarhana Çorbası,Makarna, 02.11.2 Cuma Havuçlu,Patatesli Yeşil Mercimek Yemeği,Arpa Şehriyeli Pilavı Patlamış Mısır Partisi, Börek 03.11.2 04.11.2 05.11.2 Pazartesi

Detaylı

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası 02/05/17-Salı 03/05/17-Çarşamba 04/05/2017 Perşembe 05/05/2017 Cuma Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Tulum Peyniri Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Haşlanmış Yumurta Tahin - Pekmez

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Kayak Sporu Tarihi ve Türkiye de Kayak Aylin ARTUNAY Beden Eğitimi Öğretmeni Sayfa 7 Duyurular Ergenlik Dönemi ve Özellikleri Konferansı Quatarmun

Detaylı

Sabah sporu. Hayvanlar Dostlarımız yapıyoruz. Parti Zamanı.

Sabah sporu. Hayvanlar Dostlarımız yapıyoruz. Parti Zamanı. Kelebekler Eylül Ayı Bülteni Eylül Ayı Yemek Listesi Neler Öğreniyoruz 02.04.2017 03.10.2017 04.10.2017 05.10.2017 06.10.2017 Sabah sporu Hayvanlar ve Parti Zamanı Renkleri Hayvanlar Dostlarımız hayvanların

Detaylı

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ 2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ HAZİRAN AYI 01.Haz Çay Etli Biber Dolma Tas Kebabı 17.Haz Çay Et Bezelya Zeytinyağlı Fasulye Peynir Mercimek Çorba Bulgur Pilavı Peynir-Domates Börek Makarna

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 3 Temmuz Kaşarlı Omlet, Salatalık, B. Peynir, Zeytin, K. Kayısı, Süt Şinitzel, Bulgur

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SOKAK SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PEYNİRLİ PARMAK BÖREK FIRINLANMIŞ

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

El göz koordinasyon çalışmaları yapıyoruz. Kurallı serbest oyunları oynuyoruz. Ze-kare ile eğleniyoruz.

El göz koordinasyon çalışmaları yapıyoruz. Kurallı serbest oyunları oynuyoruz. Ze-kare ile eğleniyoruz. Balıklar Ekim Ayı Bülteni Ekim Ayı Yemek Listesi Neler Öğreniyoruz 02.10.2017 03.10.2017 04.10.2017 05.10.2017 06.10.2017 Anne Ördek adlı parmak oyunumuzu öğreniyoruz eğleniyoruz. İngilizce sayıları İngilizce

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019 EV YAPIMI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI YUMURTA SALATA FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR BAL TAHİN PEKMEZ

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ TARİH GÜN SABA H ÖĞLE AKŞA M AY NİSAN 01.04.2016 CUMA çikolata+çay+ Domates +Fırında Tavuk + Garnitürlü Pirinç Pilavı

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER Sınava ilişkin hissedilen olumsuz duygular sınav kaygısı, sınav stresi.. Semra SAYDER Rehberlik Servisi Koordinatörü Sayfa 7

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ TARİH KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM AY EKİM DÖRDÜ NCÜ ÜĞÜN 01.10.2016 CUMARTESİ Salatalık +Çay Tavuklu Lebeniye +Bulgur Pilavı

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.10.2017 02.10.2017 03.10.2017 04.10.2017 Çarşamba 05.10.2017 Perşembe

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 31 Temmuz Peynirli Omlet, Domates, Salatalık, Zeytin, Kaşar,K.Kayısı, Süt Sinitzel,

Detaylı

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ ÖZEL ÖZEL KÜÇÜK KÜÇÜK PRENS PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM LİSE BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ EKİM -2017 SABAH BESLENME MENÜSÜ 2.10.2017 3.10.2017 4.10.2017 5.10.2017 6.10.2017 LABNELİ MİNİ POĞAÇA SALATALIKLI KAŞAR PEYNİRLİ

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ 01.06.2015 SAÇ KAVURMA PİRİNÇ PİLAVI SALATA+AYRAN 02.06.2015 KURU FASULYE PİRİNÇ PİLAVI YOĞURT+TURŞU 03.06.2015 BALIK MERCİMEK ÇORBA HALKA TATLI+ SALATA 04.06.2015

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

EKİM YEMEK LİSTESİ 02/10/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Krep Bal

EKİM YEMEK LİSTESİ 02/10/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Krep Bal 01/10/2018 02/10/2018 03/10/2018 04/10/2018 05/10/2018 Ekmek Krep Bal Beyaz Peynir Sade Açma Krep Bal Dil Peyniri Omlet Bal Ekmek Brokoli Çorbası Etli Tepsi Kebabı Zeytinyağlı Enginar laç Naneli Çorbası

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek

1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek TARİH 1. Kap Yemek 2. Kap Yemek 3. Kap Yemek 15.09.2014 Kuru fasulye Pirinç Pilavı Meyve 16.09.2014 Kıymalı patates Çorba Tulumba tatlısı 17.09.2014 Türlü Makarna Mevsim Meyve 18.09.2014 Etli nohut B.pilavı

Detaylı

ANTALYA SINAV KOLEJİ ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ

ANTALYA SINAV KOLEJİ ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ 01.12.2015 02.12.2015 03.12.2015 04.12.2015 05.12.2015 ANTALYA SINAV KOLEJİ ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI SİGARA BÖREĞİ SOSLU SOSİS LEBLEBİ I CRONFLEKS ÇITIR

Detaylı

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ 28 KASIM PAZARTESİ OCTOBER MONDAY 29 KASIM SALI NOVEMBER TUESDAY 30 KASIM ÇARŞAMBA NOVEMBER WEDNESDAY 01 02 Naneli yoğurt çorbası 173 kcal Kıymalı bezelye 226 kcal Su böreği 450 kcal Domates çorbası 163

Detaylı

EYÜBOĞLU ANAOKULLARI BESİN GRUBU

EYÜBOĞLU ANAOKULLARI BESİN GRUBU 01.10.2012 PAZARTESİ DOMATES 8 DOMATES ÇORBA 139 TUZLU KALP KURABİYE 218 SALATALIK 5 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 AYRAN 84 BEYAZ PEYNİR 55 SOSLU BONCUK MAKARNA 261 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA DOMATES

Detaylı

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ 31 EKİM PAZARTESİ 01 02 03 04 Ezogelin çorbası 227 kcal Kıymalı taze fasülye 226 kcal Pilav 437 kcal Hasanpaşa köfte 441 kcal Zeytinyağlı kereviz Yeşil biber-salatalık söğüş Şekerpare Karışık dolma 410

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ TARİH 01.09.2015 SABAH KAHVALTISI SİGARA BÖREĞİ ÖĞLE YEMEĞİ YAYLA ÇORBA PİLİÇ ROTİ BULGUR PİLAVI KARPUZ İKİNDİ KAHVALTISI ISPANAKLI BÖREK 02.09.2015 03.09.2015

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2014 YILI KASIM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ (01.30/11/2014) GÜNLER KAHVALTI ÖĞLE AKŞAM 01/11/2014 ETLİ KURU FASULYE SADE PİRİNÇ PİLAVI TAVUK SOTE CEVİZLİ ERİŞTE KEMALPAŞA 02/11/2014 KIYMALI LU MANTI ZEYTİNYAĞLI

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal

KASIM YEMEK LİSTESİ 06/11/2018 SALI. Süzme Beyaz Peynir Siyah Zeytin Çeri Domates Havuç Çubukları Süt Omlet Bal 05/11/2018 06/11/2018 07/11/2018 08/11/2018 09/11/2018 Ekmek Sade Açma Krep Dil Peyniri Ekmek Ezogelin Mantı Ispanak Yemeği laç Yayla Yeşil Mercimek Fırında Piliç Baget Makarna Mercimek Biber Dolma Patatesli

Detaylı

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ ÖZEL 2016 KASIM MASTER MENÜ FİDE OKULLARI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/2016 08/11/2016 09/11/2016 10/11/2016 11/11/2016 SABAH MENÜSÜ KAŞAR PEY.SİMİT ZEYTİN EZMELİ DİLİM EKMEK MİNİ SAKALLI

Detaylı

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ 4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU DOĞA KAŞİFLERİ KAMPTA! Öğrencilerimiz 5 ve 7 Mayıs 2015 tarihlerinde Şile Sahilköy de düzenlenen Doğa Kampları ile doğayı keşfe çıktılar.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Sayfa1 NESLİN DEĞİŞEN SESİ ANAOKULU MART 2015 ÖĞLE YEMEK MENÜSÜ 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 SEBZE ÇORBA EZOGELİN ÇORBASI MANTI MANTAR ÇORBASI ETLİ NOHUT HÜNKAR BEĞENDİ SEBZE

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU 03.09.2012 PAZARTESİ DOMATES 8 SEBZE EZME ÇORBA 195 KURU ÜZÜM KAYISI CEVİZ 150 SALATALIK 5 İSKENDER-YOĞURTLU 476 PETİBÖR BİSKÜVİ 75 BEYAZ PEYNİR 55 ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV 345 KAŞAR PEYNİR 82 MEYVE 50-100

Detaylı