EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERILERINIZI TANIYIN. BAĞLILIĞI MAKSIMIZE EDIN.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERILERINIZI TANIYIN. BAĞLILIĞI MAKSIMIZE EDIN."

Transkript

1 EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERILERINIZI TANIYIN. BAĞLILIĞI MAKSIMIZE EDIN.

2 VERİ DESTEKLİ PAZARLAMA SMART INSIGHT, MÜŞTERİ BAĞLILIĞINDAN MAKSİMUM GETİRİ ELDE ETMEK İÇİN GELİŞTİRİLEN BİR MÜŞTERİ VERİLERİ PLATFORMUDUR. GÜCÜNÜ İLERİ SKORLAMA MODELLERİNDEN VE ÖNGÖRME ALGORİTMALARINDAN ALAN SMART INSIGHT, MÜŞTERİLERİNİZİ DOĞRU ŞEKİLDE ANLAMANIZA VE HEDEFLEMENİZE YARDIMCI OLUR. FIRSAT Smart Insight, çok yüksek miktarda veriyi Büyük Veri (Big Data) modeliyle depolamanızı ve analiz etmenizi sağlar. Gerçek zamanlı, net, şeffaf ve harekete geçiren bilgiler sunduğu için müşterilerinizi anlayabilir ve hedefleyebilirsiniz. Anlayın Görsel analizler, işinizle ilgili temel sorularınıza yanıtlar sunar. Nelerin müşterilerinizi motive ettiğini öğrenebilir, davranışlarını öngörebilir ve her müşteri iletişiminin işiniz üzerindeki etkisini ölçebilirsiniz. Müşterilerinizi doğru hedefleyin Sonuç getiren akıllı müşteri segmentleri yaratarak müşterilerinize şu anki durumlarına ve gelecekte sergilemeleri olası davranışlara göre davranabilirsiniz. Müşteriler, markanızla çevrimiçi ve çevrimdışı etkileşim kurarken çok büyük miktarlarda veri üretirler. Ancak bu veriler çoğu zaman birleştirilmiş değil parçalar halindedir ve bu nedenle yararlı bilgiler derlemeyi zorlaştırır. Pek çok durumda kullanılmazlar bile. ZORLUK Müşteriler, markanızla çevrimiçi ve çevrimdışı etkileşim kurarken çok büyük miktarlarda veri üretirler. Ancak bu veriler çoğu zaman birleştirilmiş değil parçalar halindedir ve bu nedenle yararlı bilgiler derlemeyi zorlaştırır. Pek çok durumda kullanılmazlar bile.

3 NASIL İŞLİYOR? Smart Insight, öncelikle müşterilerinizin çevrimiçi davranışları ve geçmiş tüm satış verileriniz gibi ilgili davranış bilgilerini analiz eder. Smart Insight daha sonra davranışsal kalıpları belirlemek, müşterilerinizi segmentlere ayırmak ve aşağıdaki gibi faktörlere dayalı skorlama parametreleri önermek için bu bilgileri müşteri profilleri sisteminizde arar: Sitenize bağlılıkları En son yaptıkları alışveriş Alışveriş yapma sıklıkları Toplam parasal değerleri Bu tür bilgileri kullanarak müşteri tabanınızın belirli segmentlerine sitenizle etkileşimleriyle tetiklenen çok kanallı kampanyaları otomatik olarak gönderebilirsiniz. Görsel konsollar, pazarlama stratejinizin etkisini gösteren Smart Metrics içerir. Bağlılık Müşteri sizinle en son nasıl, ne zaman ve hangi kanaldan etkileşim kurdu? Yakınlık Müşteri son siparişini ne zaman verdi? Sıklık Müşteri ne sıklıkla sipariş veriyor? Parasal Müşterileriniz ne kadar para harcıyor?

4 EMARSYS SMART INSIGHT I SEÇMEK İÇİN BAZI NEDENLER Birleştirilmiş profil Web, mobil, e-posta, alışveriş ve hatta ürün iadeleri gibi her türlü veriyi her müşteriniz için birleştirilmiş profilde konsolide eder. Böylece tercihleri ve alışveriş davranışlarını sitenize erişmek için birden fazla cihaz kullansalar bile belirli kişilerle ilişkilendirebilirsiniz. Akıllı Skorlama modelleri, öngörülebilir modelleme, akıllı ölçütler ve müşteri tabanınız hakkında temel sorulara yanıt veren raporlarla veriyi akıllı bilgiye dönüştürür. ROI-odaklı Alışveriş ve gelirler bazında ölçülen başarı, ön tanımlı pratik bir konsolda gösterilir. Kurulumu çabuk ve kolaydır. Entegre Smart Insight, Emarsys B2C Marketing Cloud un her unsurunu online mağazalarınızla hiçbir şeyden ödün vermeden ilişkilendirir. Pratik Tamamlayıcı bir bilgi katmanında çeşitli kategorilere uygun, anahtar teslim kullanım örnekleri gösterilir. Harekete geçiren Aynı platformda görün, analiz edin, segmentlere ayırın ve harekete geçin. Kullanıcı dostu Şık görünümlü ve kolay kullanımlı ara yüz, bilgiyi rahatça almanızı sağlayarak gelirlerinizde hemen olumlu fark yaratmaya başlar. B2C MARKETING CLOUD UYGULAMALARI ARASINDAKİ YERİ Smart Insight Smart Insight, mevcut kaynaklarınızdan aldığı verileri harekete geçiren bilgilere dönüştürür. Böylece müşterilerinizi daha doğru bir biçimde anlamanıza, segmentlere ayırmanıza ve hedeflemenize yardımcı olur. Web Extend Web Extend, alışveriş davranışlarını izlemek için doğrudan web sitenize eklenen bir veri toplama programcığı olup, müşterileriniz için birleştirilmiş profiller oluşturur. B2C MARKETING CLOUD Predict Ardından Öngörülebilir Tavsiyeler, müşterilerinizin davranış kalıplarını baz alarak sevecekleri ürünleri onlara otomatik gösterir. Veri Veri senkronizasyonu, kişi veri tabanınızın her an güncel kalmasını ve bu sayede uygun zamanda alıcılarla ilgili kampanyalar göndermenizi sağlar. Automation Center Görsel CMS imizle sofistike, uyumlu e-postalar yaratabilirsiniz. Automation Center, bu e-postaları tetikleyecek ve davranışlarını baz alarak doğru müşterilere doğru zamanda gönderilmelerini sağlayacaktır.

5 AKILLI PAZARLAMA PROFESYONELLERİ EMARSYS SMART INSIGHT TAN NASIL YARARLANIYOR? MÜŞTERİ ANALİZİ PERFORMANS TAKİBİ Günlük trendler ve dönüşüm oranlarıyla müşterilerinizi yaşam döngülerinin her aşamasında nasıl dönüştürdüğünüzü takip edebilirsiniz. MÜŞTERİLERİNİZE BÜTÜNSEL BAKIŞ Tüm temas noktalarından derlenen çevrimiçi ve çevrimdışı alışveriş verilerini birleştirerek müşteriye bütünsel bir bakışla yaklaşabilirsiniz. MÜŞTERİNİN YAŞAM BOYU HARCAMASI Her müşterinin tüm yaşam döngüsü aşamalarındaki alışveriş geçmişini analiz ederek gelecekteki olası harcamasını tahmin edebilirsiniz. MÜŞTERİ KAZANMA MALİYETİ Potansiyel bir müşterinin gelecekteki tahmini değerini bilerek o kişiyi kazanmanın maliyetini bütçeleyebilirsiniz. GELİŞMİŞ SEGMENTASYON Müşterilerinizin yaşam döngülerine ve harcamalarına göre dökümlerini görebilirsiniz. Böylece harcama yapan aktif müşteriler ile çok harcama yapan ama kaybedilmekte olan platin müşterilerinizi ayırt edebilirsiniz. MÜŞTERİ BEĞENİLERİ Potansiyel ve mevcut müşterilerinizin çeşitli ürün kategorilerini ne kadar beğendiğini görüntüleyebilirsiniz. ÇOK SATANLAR En iyi performansı sergileyen ürünlerinizi ve kategorilerinizi görebilirsiniz. Export Reports Update your Board with visualized reporting, exportable to CSV and PDF. 1 e 1 HEDEFLEME KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KAMPANYALAR Müşterilerinizin çevrimiçi ve çevrimdışı davranışlarını sürekli güncellenen bütünsel bir bakışla takip ederek tetiklenen programlar ve kampanyalar yürütün. SADAKAT PROGRAMLARI Düzenli müşterilerinizin sadakatini ödüllendiren programlar sunun. DÖNÜŞTÜRME KAMPANYALARI Alışveriş yapanları doğru zamanda doğru içerikle hedefleyerek aktif müşteri segmentinizi büyütün. KAYBEDİLEN MÜŞTERİ PROGRAMLARI Kaybedilmekte olan müşterileri yeniden kazanmak için doğru anda teşvikler sunun. POTANSİYEL MÜŞTERİ AKTİVASYONU Hoş geldiniz programınıza tepki vermeyen potansiyel müşterileri takip edin. STOK GÜNCELLEMELERİ Ürün beğeni skorları, son dakika fırsatları veya beğendikleri ürünler stoka girdiğinde sunmak açısından doğru müşterileri belirlemenize yardımcı olur. ÇAPRAZ VE YUKARI SATIŞ KAMPANYALARI Ürünleri bitmek üzereyken yeniden sipariş vermeleri için müşterilerinize hatırlatmalar gönderebilirsiniz. YENİ ÜRÜN LANSMANLARI İlgilenme olasılığı en yüksek müşterilere yeni ürünlerin reklamını yapabilirsiniz.

6 BAŞARI ÖYKÜLERİ MÜŞTERİLERİMİZİN DÜNYA GENELİNDE ALDIKLARI SONUÇLARI GÖRÜN. Evolution Slimming, pazarlama yatırımlarının %270 getiri sağladığını kaydederken, Smart Insight sayesinde yıllık gelirlerinde %1,10 artış öngörüyor. Animal Planet Pet Food, ilk kez alışveriş yapanları tekrar satın alanlara dönüştürmede %9 artış kaydederken, yüksek harcama yapan ancak kaybedilen müşterilere gönderilen kampanyalarda %11 oranında dönüşüm elde etti. MÜŞTERİLERİMİZ NELER DİYOR? Günümüzde müşteriler yaşam döngüleri boyunca kişiselleştirilmiş bir yaklaşım arıyor. Emarsys i seçtiğimiz için e-posta pazarlamasını otomatize edebilmenin yanı sıra Smart Insight sayesinde tam da müşterilerimizin istediği gibi akıllı ve farklılaştırılmış müşteri bağlılığı sağlayabildiğimize inanıyoruz Todd McElmurray - Toys R Us Avrupa e-ticaret Pazarlama Direktörü Smart Insight ı pek çok şey için kullandık. Bunlardan biri, müşterilerin ne zaman pasiften aktife veya maalesef aksi yöne geçmekte olduğunu görebilmemiz; ama aynı zamanda sörf, kayak ve paten kategorilerindeki aktif segmentleri gerçekten anlamamızı ve bu müşteriler için doğru pazarlama çabasını sarf etmemizi sağladı. Jon Lane COO, Surfdome ÖZELLİKLER GENEL Alışveriş verileri (çevrimiçi ve çevrimdışı) için sınırsız depolama Web davranışlarını yakalayan ve kolayca eklenebilen programcık (Web Extend) Visual campaign reports, exportable to CSV and PDF SEGMENTASYON Segmentasyon için toplam harcama, alışveriş sayısı ve ortalama harcama gibi hesaplanan alanlar Segmentasyon için ürün kategorisine göre beğeni öngörüsü gibi akıllı alanlar İlişkisel segmentasyon; örneğin belli bir ürün kategorisine belirli bir tutar harcayan kişiler gibi

7 MÜŞTERİ YAŞAM DÖNGÜSÜ MODÜLÜ Konsol Müşterilerin yaşam döngüsüne göre dökümü Tanımlanmış Yakınlık parametreleri kullanılarak her yaşam döngüsü için dönüşüm oranı Kaç müşterinin satın aldığını veya kaçının kaybedildiğini (her yaşam döngüsü segmenti için) gösteren günlük trend Yaşam döngüsü segmenti bazında ortalama sipariş ve popüler kategoriler Son 30 gündeki dönüşümlere göre mevcut ve gelecekteki gelirlerin etkisi Yaşam boyu müşteri değeri: geçmiş ve gelecek için öngörülen harcamalar müşteri yaşam döngüsü aşamalarına göre detaylandırılır Günlük veri yüküyle ilgili sorunlar olması halinde uyarılar Smart Metrics, bir müşterinin yaşam boyu yaptığı alışverişlerin sayısını ve bu alışverişler arasında geçen gün sayısını gösterir. Potansiyel Müşteri Yaşam Döngüsü Ekranı Bağlılık ve edinme kanalına göre potansiyel müşterilerin dağılımı Potansiyel müşterilerin yaşam döngüsü ve edinme kaynağına göre dökümü Müşteri Yaşam Döngüsü segmentlerini doğrudan sayfada filtreleme ve kaydetme Ortalama Sipariş Değeri Ortalama sipariş değerinin zaman içinde yaşam döngülerine dağılımı Aylık toplam sipariş ve yaşam döngüsü bazında popüler kategoriler Detaylı analiz için gelişmiş filtreler Müşteri Yaşam Döngüsü Ekranı Müşterilerinizin yaşam döngüsünde bulundukları konumu ve markanızla etkileşimlerini görüntüleme Müşteri yaşam döngüsünün ve harcamaların dökümü Seçimde ince ayar yapmak ve segment olarak kaydetmek için filtre panosu ÜRÜN BEĞENİ MODÜLÜ Mevcut Ürün Beğenileri İlgilenen müşteriler baz alınarak mevcut ürün kategorileriyle ilişkili müşteri beğenilerini görsel bir şekilde görüntüleme Bu beğeninin yakınlığı Bu beğeninin kapsamı; örneğin kişilerinizden kaçı siteyi ziyaret etti veya bir ürüne tıkladı gibi Müşterilerinizi filtreleme ve segmentlere ayırma Alışveriş Geçmişi Çok satan veya pek satmayan ürünleri ve kategorilerini görüntüleme ve müşteri yaşam döngüsü aşamalarına göre filtreleme Visualization to showcase past purchases of product categories Ürün kategorilerinin alışveriş geçmişlerini görsel bir şekilde görüntüleme Çok Satanlar Harcama tutarları ve alışveriş sayılarına göre en iyi performans sergileyen ürün kategorilerinin görsel bir şekilde görüntülenmesi Detaylı analiz için gelişmiş filtreler Gelir Etkisi Gelirlerin etkisini zaman içinde koruma ile ilk alışverişlerin karşılaştırılması Detaylı analiz ve inceleme için ürün, müşteri veya satın alma özelliklerine göre filtreleme Ayarlar Modülü ERFM (Bağlılık, Yakınlık, Sıklık ve Parasal değer) ayarlarına hızlı bakış Visual campaign reports, exportable to CSV and PDF

8 DÜNYANIN EN AKILLI PAZARLAMACILARININ TERCİHİ: ÜYELİKLER: Emarsys İletişim Sistemleri Tic. Ltd Şti. Büyükdere Cad. Meydan Sokak Spring Giz Plaza Kat:

PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN.

PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. PREDICT SEVECEKLERİ ÜRÜNLERLE HER MÜŞTERİNİZİN İLGİSİNİ ÇEKİN. KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ÜRÜN TAVSİYELERİ Bu akıllı tavsiye sistemi, doğru kişiler

Detaylı

AUTOMATION CENTER MAKSİMUM BAĞLILIK. MİNİMUM KAYNAK.

AUTOMATION CENTER MAKSİMUM BAĞLILIK. MİNİMUM KAYNAK. AUTOMATION CENTER MAKSİMUM BAĞLILIK. MİNİMUM KAYNAK. AUTOMATION CENTER MAKSİMUM BAĞLILIK. MİNİMUM KAYNAK. MÜŞTERİ BAĞLILIĞINI OTOMATİZE EDİN BİRE BİR, KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ MÜŞTERİ BAĞLILIĞINI MİNİMUM KAYNAKLA

Detaylı

EMARSYS VISUAL CMS & MOBILE SENSE %100 UYUMLU E-POSTA. GARANTİLİ. (ÜSTELİK TEKNİK BİLGİ GEREKTİRMEDEN)

EMARSYS VISUAL CMS & MOBILE SENSE %100 UYUMLU E-POSTA. GARANTİLİ. (ÜSTELİK TEKNİK BİLGİ GEREKTİRMEDEN) EMARSYS VISUAL CMS & MOBILE SENSE %100 UYUMLU E-POSTA. GARANTİLİ. (ÜSTELİK TEKNİK BİLGİ GEREKTİRMEDEN) Emarsys Visual CMS & Mobile Sense %100 UYUMLU E-POSTA. GARANTİLİ. (ÜSTELİK TEKNİK BİLGİ GEREKTİRMEDEN)

Detaylı

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN Social Ads Social ads mevcut müşterilerinizi facebook

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN.

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS SMS Pazarlamasını Çok Kanallı Stratejinize Ekleyin Emarsys SMS: SMS Pazarlamasını

Detaylı

EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERİ YAŞAM DÖNGÜSÜ PAZARLAMASI İÇİN İDEAL ANALİTİK PLATFORMU

EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERİ YAŞAM DÖNGÜSÜ PAZARLAMASI İÇİN İDEAL ANALİTİK PLATFORMU EMARSYS SMART INSIGHT MÜŞTERİ YAŞAM DÖNGÜSÜ PAZARLAMASI İÇİN İDEAL ANALİTİK PLATFORMU Neden Müşteri Yaşam Döngüsü Pazarlama Analitikleri? Pazarlama profesyonelleri bağlılığı maksimize etmek ve yaşam boyu

Detaylı

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN.

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS SMS Pazarlamasını Çok Kanallı Stratejinize Ekleyin Emarsys SMS: SMS Pazarlamasını

Detaylı

OTOMATİZE KAMPANYALAR KULLANARAK DÖNÜŞÜM ORANINDA % 45 E VARAN ARTIŞ

OTOMATİZE KAMPANYALAR KULLANARAK DÖNÜŞÜM ORANINDA % 45 E VARAN ARTIŞ BAŞARI ÖYKÜSÜ: TOYS R US OTOMATİZE KAMPANYALAR KULLANARAK DÖNÜŞÜM ORANINDA % 45 E VARAN ARTIŞ Toys R Us mağazaları dünya çapında küçük ve büyük çocukların favori destinasyonu olarak bilinir! Emarsys B2C

Detaylı

EMARSYS OPEN TIME CONTENT GERÇEK ZAMANLI BAĞLAMA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRME

EMARSYS OPEN TIME CONTENT GERÇEK ZAMANLI BAĞLAMA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRME EMARSYS OPEN TIME CONTENT GERÇEK ZAMANLI BAĞLAMA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRME AÇILMA ZAMANINA GÖRE PAZARLAMA NEDEN ÖNEMLİ? Açılma zamanına göre pazarlama teknolojisi, pazarlama profesyonellerine en güçlü içerikleri

Detaylı

E-Posta Pazarlama Listenizdeki Pasif Üyelerle Ne Yapmak Gerekir?

E-Posta Pazarlama Listenizdeki Pasif Üyelerle Ne Yapmak Gerekir? E-Posta Pazarlama Listenizdeki Pasif Üyelerle Ne Yapmak Gerekir? Burada yayınlanan notların tüm hakları Emarsys e aittir. İzin almadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz, çoğaltılamaz ve kopyalanamaz.

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERI VERILERINIZDEN MAKSIMUM GELIR ELDE ETME KILAVUZUNUZ

7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERI VERILERINIZDEN MAKSIMUM GELIR ELDE ETME KILAVUZUNUZ 7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERI VERILERINIZDEN MAKSIMUM GELIR ELDE ETME KILAVUZUNUZ Yeni bir müşteri kazanmanın maliyeti yüksektir; üstelik büyük çoğunluğu bir kez alışveriş yaptıktan sonra

Detaylı

Murat Erdör 7 Mayıs 2015. Müşteri Bağlılığı Konusunda Yapılması Gerekenler

Murat Erdör 7 Mayıs 2015. Müşteri Bağlılığı Konusunda Yapılması Gerekenler Murat Erdör 7 Mayıs 2015 Müşteri Bağlılığı Konusunda Yapılması Gerekenler Biz kimiz? a global marketing-cloud company 1000 + CUSTOMERS 400 + EMPLOYEES 6 BILLION E-MAILS SENT EACH MONTH Müşteri bağlılığına

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERİ VERİLERİNDEN MAKSİMUM GELİR ELDE ETME KILAVUZU

7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERİ VERİLERİNDEN MAKSİMUM GELİR ELDE ETME KILAVUZU 7 ADIMDA BAŞARILI BAĞLILIK OTOMASYONU MÜŞTERİ VERİLERİNDEN MAKSİMUM GELİR ELDE ETME KILAVUZU @Emarsys Emarsys Yeni bir müşteri elde etmenin maliyeti yüksek olmasına rağmen, halihazırda zor kazanılan müşterilerin

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

Offline Veri Nasıl Toplanmalı?

Offline Veri Nasıl Toplanmalı? Offline Veri Nasıl Toplanmalı? Offline ve Online Pazarlama nerelerde birleşebilir? Burada yayınlanan notların tüm hakları Emarsys e aittir. İzin almadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz, çoğaltılamaz

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

ERFM:: MÜŞTERİ BAĞLILIĞINI DAHA İYİ ANLAMANIN YOLLARI ŞIMDI DAHA DA İYI YENİ SEGMENTASYON BİLİMİ İLE DERİN DAVRANIŞSAL VERİLER NASIL SAĞLANIR

ERFM:: MÜŞTERİ BAĞLILIĞINI DAHA İYİ ANLAMANIN YOLLARI ŞIMDI DAHA DA İYI YENİ SEGMENTASYON BİLİMİ İLE DERİN DAVRANIŞSAL VERİLER NASIL SAĞLANIR ERFM:: MÜŞTERİ BAĞLILIĞINI DAHA İYİ ANLAMANIN YOLLARI ŞIMDI DAHA DA İYI YENİ SEGMENTASYON BİLİMİ İLE DERİN DAVRANIŞSAL VERİLER NASIL SAĞLANIR İÇINDEKILER MÜŞTERİ BAĞLILIĞINA YENİ BİR YAKLAŞIM 3 Segmentasyonda

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

BIG CONTENT > BIG DATA

BIG CONTENT > BIG DATA BIG CONTENT > BIG DATA Pazarlama Zirvesi 2013 Paralel Oturumlar KREA Digital 5 Aralık 2013 AKIŞ Terminoloji Bugün, Yarın ve Sonrası İçerik Doğru Soru : Nasıl? Uygulama Örnekler 1 Big Content > Big Data

Detaylı

Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013. Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi

Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013. Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı 12.02.2013 Perakende ve E-Ticaret Sektöründe Yeni Müşteri Deneyimi Dünya Çapında 200 ün Üzerinde Müşteri Tecrübesine Dayalı - IBM Perakende Endüstri

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA

GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA DİJİTAL MÜŞTERİ DENEYİMİ SÜRESİNCE GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA Gelir kurtarma stratejileri online mağazacıların kayıplarını nasıl engeller? @Emarsys Emarsys İÇİNDEKİLER Gelirlerin Kurtarılması

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

MAKİNELERE GÜVENİN VERİ BİLİMİ VE ÇOK KANALLI, ÇOK CİHAZLI MÜŞTERİ

MAKİNELERE GÜVENİN VERİ BİLİMİ VE ÇOK KANALLI, ÇOK CİHAZLI MÜŞTERİ MAKİNELERE GÜVENİN İÇINDEKILER MAKİNELERE GÜVENİN: VERİ BİLİMİ VE ÇOK KANALLI, ÇOK CİHAZLI MÜŞTERİ PERAKENDE VE MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ MAKİNELERDEN YARARLANIN POTANSİYELİ ÖNGÖRÜN UYGULAMAYI GELİŞTİRİN SONUÇ

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi ... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi Mobil hızlı ve kolay alışveriş için en elverişli cihaz haline geliyor. Müşterilerin laptop ın başında e-ticaret sitenizde uzun uzun gezindiği

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

EMARSYS PROFESYONEL HİZMETLER TAM KAPSAMLI PAZARLAMA OLANAKLARI

EMARSYS PROFESYONEL HİZMETLER TAM KAPSAMLI PAZARLAMA OLANAKLARI EMARSYS PROFESYONEL HİZMETLER TAM KAPSAMLI PAZARLAMA OLANAKLARI PROFESYONEL HİZMETLER BİZ KİMİZ Emarsys Profesyonel Hizmetler birimi, Emarsys i dünyanın en büyük bağımsız pazarlama platformu şirketi haline

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA

GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA GELİRLERİ ÖNGÖRME, KORUMA VE KURTARMA DİJİTAL MÜŞTERİ DENEYİMİ SÜRESİNCE GELİR KURTARMA STRATEJİLERİ ONLINE MAĞAZACILARIN KAYIPLARINI NASIL ENGELLER? İÇINDEKILER Gelirlerin kurtarilmasi nedir? 3 Gelir

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce. Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012. 2012 IBM Corporation

Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce. Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012. 2012 IBM Corporation Akıllı E-Ticaret : Websphere Commerce Devran Eroğul INTEXIS Bilgi Teknolojileri 7 Haziran 2012 Teknoloji ve bilgi paylaşımı ile müşterinin en güçlü olduğu çağda yaşıyoruz Müşteriler bilgiye sınırsızca

Detaylı

MPS. Multi-service Platform System Powered by QIHAN

MPS. Multi-service Platform System Powered by QIHAN MPS Multi-service Platform System Powered by QIHAN Düşük çalışan memnuniyeti ile daha Önsöz Geleneksel perakende işletmeler, ayak Esnek olmayan pazarlama tanıtımı yüksek ve daha yüksek trafiğini sürekli

Detaylı

Marketing Intelligence Maturity Model (MiM 2 )

Marketing Intelligence Maturity Model (MiM 2 ) Marketing Intelligence Maturity Model (MiM 2 ) 2 Yazarlar Hakkında Efe Aras 2000 yılından beri Visilabs in kurucu ortağı olarak görev yapmaktadır. İTÜ Jeofizik Mühendisliği ni bitirdi. Sayısal Yöntemlerde

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

DMP. IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu. Tarafından Hazırlanmıştır

DMP. IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu. Tarafından Hazırlanmıştır DMP IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu Tarafından Hazırlanmıştır Haziran 2018 İÇİNDEKİLER DMP Nedir?... 3 DMP Türleri Nelerdir?... 3 Reklamveren DMP si... 3 Yayıncı DMP si... 4 DMP Nerelerden Beslenebilir?...

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır.

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır. LUDENS HAKKINDA LUDENS İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık, finans alanındaki bilimsel yöntemleri pratik uygulamalara dönüştürerek hem piyasa profesyonelleri hem de bireysel yatırımcılar için kullanışlı

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Hakkında Avrupa'nın en başarılı Pazarlama Otomasyonu şirketi 40 ülkede 3000'ün üzerinde B2B, B2C ve E-Ticaret şirketi tarafından tercih ediliyor Müşterileri

Detaylı

Workcube CRM Fonksiyonları

Workcube CRM Fonksiyonları Workcube CRM Fonksiyonları (Satış - Pazarlama - Müşteri Hizmetleri - Ürün - Stok Yönetimi) Kurumsal Müşteri Yönetimi Aktif / Potansiyel kurumsal müşteri yönetimi, Sınırsız sayıda kurumsal müşteri kategorisi

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI. Aralık 2017

TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI. Aralık 2017 TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI Aralık 2017 2018 İçindekiler Önsöz 3 Yönetici özeti 4 Tespitler 5 Kullanıcı Deneyimi Çıktıları 6 İletişim çıktıları 7 Fırsatlar 8 Metodoloji 9 Hakkında

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Gelişmekte Olan Ülkeler Gelişmiş Ülkeler Türkiye nin Dijital Durumunun Karşılaştırması E-Ticaret Karşılaştırma(2015) Ülke Online

Detaylı

Müşteri İlişkileri Yönetimi. Serpil Çoker

Müşteri İlişkileri Yönetimi. Serpil Çoker Müşteri İlişkileri Yönetimi Serpil Çoker İçerik CRM tanım-tarihçe CRM in önündeki engeller Başarılı CRM için kriterler İdeal CRM sistemi- Satış ve Müşteri Hizmetleri modülleri CRM in evreleri CRM in hedefleri

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü

Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü Hazırlayan ve Sunan Mehmet Demirel Openbravo Çözüm Danışmanı Openbravo Solutions Consultant Mail: mehmet@unibravo.com https://twitter.com/unibravo

Detaylı

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Yazan: Justin Joy, Natalie Zmuda, Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Sephora, Starcom ve Carat gibi şirketlerde çalışan birçok pazarlama ve ajans yöneticisine,

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Yayınlanan Nisan 2015 Konular Reklâm Etkileşim metrikleri kullanıcıların online videolara nasıl tepki verdiğini gösterir. Ancak marka metrikleri

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Olabilir mi?

Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Olabilir mi? Müşteri Sadakat Kartlarınız Fraud Kanalınız Neden Müşteri Sadakat Kartı? Müşteriyi tanımak, müşterilerin alışveriş alışkanlıklarını analiz edebilmek, müşteri odaklı pazarlama stratejileri geliştirebilmek,

Detaylı

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Fazlı YILDIRIM fazli.yildirim@okan.edu.tr Oda: C522 www. fazliyildirim.com BIS364 Rekabet Avantajı İçin ç Müşteri ş İlişkileri Yönetimi Abdullah BOZGEYİK CRM

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

TÜKETİCİ NEDİR? MÜŞTERİ NEDİR?

TÜKETİCİ NEDİR? MÜŞTERİ NEDİR? MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ NİN TEORİK VE KAVRAMSAL ÇERÇEVESİ Yrd.Doç.Dr.Ayşen Akyüz MIS-4 Ppt.1 TÜKETİCİ NEDİR? MÜŞTERİ NEDİR? Tüketici kişisel arzu, istek ve ihtiyaçları için pazarlama bileşenlerini

Detaylı