T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/12/ /15

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/12/ /15"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6/12/ /15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6/12/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Doç.Dr. M. Cem PEKMAN ın 1- Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Reklamcılık Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet profesörlük kadrosuna atanmak üzere; - Doç. Dr. Mehmet Cem PEKMAN ın başvurduğuna, - 20/9/2012 tarihli ve 2012/11 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 31 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci ve 19 uncu maddelerindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, - Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Mehmet Cem PEKMAN ın, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (14/14) olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

2 2 6/12/ /15 Doç.Dr. Fetiye KOLAYLI nın 2- Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet profesörlük kadrosuna atanmak üzere; - Doç. Dr. Fetiye KOLAYLI nın başvurduğuna, - 2/8/2012 tarihli ve 2012/10 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci ve 19 uncu maddelerindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, - Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Fetiye KOLAYLI nın, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (14/14) olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

3 3 6/12/ /15 Doç.Dr. Aysel DOĞAN ın 3- Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Felsefe Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet profesörlük kadrosuna atanmak üzere; - Doç. Dr. Aysel DOĞAN ın başvurduğuna, - 2/8/2012 tarihli ve 2012/10 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci ve 19 uncu maddelerindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, - Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Aysel DOĞAN ın, toplantıda hazır bulunan üyelerden 3 olumsuz, 11 olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oyçokluğu ile karar verildi.

4 4 6/12/ /15 Doç.Dr. Oya ŞENYURT un 4- Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Mimarlık Tarihi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Oya ŞENYURT un başvurduğuna, - 2/8/2012 tarih ve 2012/10 no lu Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, - Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Oya ŞENYURT un toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (14/14) olumlu oy aldığı görülerek, ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

5 5 6/12/ /15 Doç.Dr. Hilal BOZKURT un 5- Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Teorisi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Hilal BOZKURT un başvurduğuna, - 2/8/2012 tarih ve 2012/10 no lu Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, - Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Hilal BOZKURT un toplantıda hazır bulunan üyelerden 2 olumsuz, 12 olumlu oy aldığı görülerek, ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oyçokluğu ile karar verildi. Rek. Yrd. Prof.Dr. Ali 6- DEMİRCİ ile Prof.Dr. Ahmet SELAMOĞLU, Doç.Dr. Cüneyt OYSU, Doç.Dr. Engin ÖZDEMİR, Yrd.Doç.Dr. Levent ALTINTAŞ, Yrd.Doç.Dr. (Doç.Dr.) Hülya KODAL SEVİNDİR, Arş.Gör. Arda ERCAN, Arş.Gör. Burak CAN ın Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 16/11/2012 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali DEMİRCİ ile öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ahmet SELAMOĞLU, Doç.Dr. Cüneyt OYSU, Doç.Dr. Engin ÖZDEMİR, Yrd.Doç.Dr. Levent ALTINTAŞ, Yrd.Doç.Dr. (Doç.Dr.) Hülya KODAL SEVİNDİR, Arş.Gör. Arda ERCAN, Arş.Gör. Burak CAN ın, Yeni Yükseköğretim Yasası çalışmaları kapsamında ekteki listede belirtilen tarihlerde değerlendirme toplantılarına katılmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluk yevmiye giderlerinin Üniversitemiz bütçesinin / /2/ nolu harcama kaleminden karşılanarak görevlendirilmelerine oybirliği ile karar verildi.

6 6 6/12/ /15 Prof.Dr. Cavit UYANIK ın 7- Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 5/12/2012 tarihli ve 1484 sayılı yazısında belirtilen 5/12/2012 tarihli ve 2012/27 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Cavit UYANIK ın, 2547 sayılı Kanun un 38 inci maddesi uyarınca TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi nde 1 (bir) yıl süre ile görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Kadro Aktarımı hk. 8- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 6/12/2012 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. H. Metin ERTUNÇ un 9- Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 6/11/2012 tarihli ve 2152 sayılı yazısında belirtilen 6/11/2012 tarihli ve 2012/38 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 13 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. H. Metin ERTUNÇ un, KOSGEB desteği ile yürütülecek Kesit Makine ve Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. de 3 Eksen CNC Model İşletme Makinesi isimli projede teknik danışmanlık ve AR-GE çalışmalarının sürdürülmesi için, 18 Ekim 2012 tarihinden başlayarak 17 Ekim 2013 tarihine kadar mesai saatleri dışında haftada bir gün (Cumartesi günleri), 2547 sayılı Kanun un 37 nci maddesi uyarınca görevlendirilmesinin ve danışmanlık ücretinin ilgili mevzuat gereği KOÜ Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü nün Ziraat Bankası Derince Şubesi, /5001 (Şube Kodu-554, Banka Kodu-010, TR ) nolu hesabına yatırılması koşulu ile uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi

7 7 6/12/ /15 Doç.Dr. Cüneyt OYSU nun 10- Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 6/11/2012 tarihli ve 2154 sayılı yazısında belirtilen 6/11/2012 tarihli ve 2012/38 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 12 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Cüneyt OYSU nun, KOÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren MDS Motor Tasarım Teknolojileri ve Yazılım Çözümleri San. Tic. Ltd. Şti. de teknik danışmanlık ve AR-GE çalışmalarının sürdürülmesi için, 16 Kasım 2012 tarihinden başlayarak 16 Kasım 2014 tarihine kadar mesai saatleri dışında haftada bir gün (Cumartesi günleri), 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi Yrd.Doç.Dr. Metin AYDIN ın 11- Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 6/11/2012 tarihli ve 2153 sayılı yazısında belirtilen 6/11/2012 tarihli ve 2012/38 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Metin AYDIN ın, KOÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren MDS Motor Tasarım Teknolojileri ve Yazılım Çözümleri San. Tic. Ltd. Şti. de çalışmak üzere, 16 Kasım 2012 tarihinden başlayarak 16 Kasım 2014 tarihine kadar mesai saatleri dışında haftada bir gün (Cumartesi günleri), 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi

8 8 6/12/ /15 Yrd.Doç.Dr. Ömer ACAR ın 12- Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 7/11/2012 tarihli ve 750 sayılı yazısında belirtilen 7/11/2012 tarihli ve 2012/20 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ömer ACAR ın, Amerika Birleşik Devletleri nde bulunan Purdue Üniversitesi nde misafir araştırmacı statüsünde Doç.Dr. Poychoudhury ile birlikte, Öğrencilerin sosyo bilimsel konularda bilimsel tartışmalarının niteliğini (argümantasyon) geliştirmek amacıyla öğretim materyalleri ve ölçme araçları geliştirmek için, araştırma, inceleme ve gözlem yapmak üzere, 15/2/ /5/2013 tarihleri arasında üç (3) ay süre ile 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi kapsamında Yükseköğretim Kurulu nun Yurtdışına Gönderilecek Öğretim Ü y e l e r i n e S a ğ l a n a c a k D e s t e k l e r P r o g r a m ı n d a n yararlandırılarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Yrd.Doç.Dr. Mehmet DAL ın 13- Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 30/11/2012 tarihli ve 5990 sayılı yazısında belirtilen 27/11/2012 tarihli ve 2012/30 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Danimarka Aalborg Üniversitesi nde görev yapan bir öğretim üyesinden Yenilenebilir enerji sistemleri için Silikon karpit yarı iletken (SIC) tabanlı evirici tasarımı ve kontrolü üzerinde çalışmak için 3 aylık davet alan Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mehmet DAL ın, 1 Temmuz 30 Eylül 2013 tarihleri arasında Danimarka Aalborg Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi kapsamında Yükseköğretim Kurulu nun Yurtdışına Gönderilecek Öğretim Üyelerine Sağlanacak Destekler Programından yararlandırılarak yolluksuz-yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

9 9 6/12/ /15 Öğr.Gör. Arzu DEVECİ 14- TOPAL ın Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanlığı 1/11/2012 tarihli ve 138 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Kasım 2012 tarihlerinde Antalya da gerçekleştirilecek olan IX. Ulusal Tıp Bilişimi Kongresinde Anatomi Dersi için Hazırlanan Harmanlanmış Öğrenme Ortamına Yönelik Öğrenci Görüşleri başlıklı bildiriyi sunmak üzere, Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğr.Gör. Arzu DEVECİ TOPAL ın, belirtilen tarihler arasında, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yollukyevmiye ve katılım ücretlerinin Üniversitemiz bütçesinin / /2/ nolu harcama kaleminden karşılanarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr.Gör. İrfan KURAN ın 15- Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 5/12/2012 tarihli ve 826 sayılı yazısında belirtilen 5/12/2012 tarihli ve 2012/21 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğr.Gör. İrfan KURAN ın, Amerika Birleşik Devletleri Atlanta da bulunan Georgia State Üniversitesi nde akademik çalışma yapmak üzere, 9/1/2013 7/4/2013 tarihleri arasında üç ay süre ile, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

10 10 6/12/ /15 Arş.Gör.Dr. Caner YALÇIN ın 16- Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 17/10/2012 tarihli ve 1358 sayılı yazısında belirtilen 17/10/2012 tarihli ve 2012/23 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 20 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim elemanlarından Arş.Gör.Dr. Caner YALÇIN ın, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı nca yürütülmekte olan 2219-Yurtdışı Doktora Sonrası Burs Programı kapsamında, Macaristan da Macar Bilimler Akademisi Nükleer Araştırma Enstitüsü nde bilimsel çalışmalarını yürütmek üzere, 28 Aralık Haziran 2013 tarihleri arasında 6 ay süre ile ilgili burs kapsamında ve 29 Haziran 1 Eylül 2013 tarihleri arasında kendi imkanlarıyla, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz maaşlı olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Arş.Gör.Dr. Emek 17- BAYRAK ın Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekanlığı nın 20/11/2012 tarihli ve 782 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun 10/10/2012 tarihli ve 2012/13 nolu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar ile Yükseköğretim Kurulu nun desteklediği burs kapsamında araştırma yapmak üzere Cambridge Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun unun 39 uncu maddesi uyarınca, 1/11/2012 1/2/2013 tarihleri arasında 3 (üç) ay süre ile görevlendirilmesi yapılan Hukuk Fakültesi Arş.Gör.Dr. Emek BAYRAK ın, vize ve burs işlemlerinin uzaması nedeni ile yurtdışı görevlendirilmesi tarihlerinin, 18/11/ /2/2013 olarak değiştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Okt. Hakan AKDENİZ in 18- Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğ nün 27/11/2012 tarihli ve 1102 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğretim elemanlarından Okt. Hakan AKDENİZ in, Bilfen İlköğretim Okulunda, eğitim-öğretim yılında hafta sonları 3 (üç) saat ücretli olarak derse girmesinin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi.

11 11 6/12/ /15 Okt. William EICHLER in 19- Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü nün 23/11/2012 tarihli ve 620 sayılı yazısında belirtilen 23/11/2012 tarihli ve 2012/10 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 34 üncü maddesi ile 2914 sayılı Kanunun 16 ıncı maddesi uyarınca, eğitim-öğretim yılında Yabancı Diller Yüksekokulumuz Hazırlık Sınıflarında yabancı dil dersleri vermek üzere, Yabancı Uyruklu Sözleşmeli Öğretim Görevlisi statüsünde görevlendirilen William EICHLER in, aylık net ücretinin komisyon kararı uyarınca 2.500,00 TL. olarak belirlenerek görev süresinin 1 yıl süre ile uzatılması hususunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Okt. Iana BYIYK ın 20- Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü nün 23/11/2012 tarihli ve 619 sayılı yazısında belirtilen 23/11/2012 tarihli ve 2012/10 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 34 üncü maddesi ile 2914 sayılı Kanunun 16 ıncı maddesi uyarınca, eğitim-öğretim yılında Yabancı Diller Yüksekokulumuz Hazırlık Sınıflarında yabancı dil dersleri vermek üzere, Yabancı Uyruklu Sözleşmeli Öğretim Görevlisi statüsünde görevlendirilen Iana BYIYK ın, aylık net ücretinin komisyon kararı uyarınca 2.500,00 TL. olarak belirlenerek görev süresinin 1 yıl süre ile uzatılması hususunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Görev süresi uzatımı hk. 21- Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanlığı nın 1/8/2012 tarihli ve 103 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Enformatik Bölümünde görev yapan öğretim elemanlarından Okutman Uğur YILDIZ ile Okutman İnanç AR ın 2547 sayılı Kanun un 32 nci maddesi uyarınca, aşağıda isimleri belirtilen öğretim elemanlarının ise 2547 sayılı Kanun un 31 inci maddesi uyarınca, 1/10/2012 tarihi itibariyle dolan görev sürelerinin 1/10/2013 tarihine kadar yeniden uzatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

12 12 6/12/ /15 UNVANI Arş.Gör. (Öğr.Gör.) Öğr.Gör. Öğr.Gör. Öğr.Gör. Öğr.Gör. Öğr.Gör. ADI SOYADI Umut ALTINIŞIK Serdar SOLAK Esra ÇOBAN BUDAK Arzu DEVECİ TOPAL Atilla TUNALI Ömer Fatih BÖLÜKBAŞ Öğr.Gör. Yıldız 22- ÖRÜCÜ nün görev süresinin uzatılması hk. Üniversitemiz Enformatik Bölümü nün 13/8/2011 tarihli ve 109 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Görevlisi kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/ b-4 maddesi uyarınca Güzel Sanatlar Fakültesinde görev yapmakta olan Öğr.Gör. Yıldız ÖRÜCÜ nün, 1/10/2012 tarihinde dolacak olan görev süresinin, anılan tarihten itibaren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun unun 31 inci maddesi uyarınca 1/10/2013 tarihine kadar yeniden uzatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Uzman Saadet SEVİNÇ 23- DOĞAN ın görev süresinin uzatılması hk. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü nün 4/9/2011 tarihli ve 102 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Rektörlük uzman kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b-4 maddesi uyarınca Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yapmakta olan Uzman Saadet SEVİNÇ DOĞAN ın, 1/10/2012 tarihinde dolacak olan görev süresinin, anılan tarihten itibaren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 33 üncü maddesi uyarınca 1/10/2013 tarihine kadar yeniden uzatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Uzman Sema GÜNEN in 24- görev süresini uzatılması hk. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 19/7/2012 tarihli ve 2944 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Rektörlük uzman kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b-4 maddesi uyarınca Tıp Fakültesinde görev yapmakta olan Uzman Sema GÜNEN nin, 1/10/2012 tarihinde dolacak olan görev süresinin, anılan tarihten itibaren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun unun 33 üncü maddesi uyarınca 1/10/2013 tarihine kadar yeniden uzatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 13 6/12/ /15 II. tez danışmanı atanması hk. 25- Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 3/12/2012 tarihli ve 2910 sayılı yazısında belirtilen 28/11/2012 tarihli ve 2012/35 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan 12 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Bilimleri Enstitümüz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilim Dalı doktora öğrencisi Emrah ERGÜL e, Deniz Harp Okulu Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Nafiz ARICI nın, II.tez danışmanı olarak atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 26- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın 6/12/2012 tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof.Dr. Özer KANBUROĞLU nun hazırlamış olduğu Fotoğrafın Temel Prensipleri adlı kitabın, yazarın kendi imkanlarıyla, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 7 nci bölüm 48 inci maddesi ve Üniversitelerin Yayın Yönetmeliği gereğince 431 yayın no su ile 1000 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Aziz Özgür 27- TÜRKKAN hk. Üniversitemiz Hukuk Müşavirliği nin 14/11/2012 tarihli ve 470 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Aziz Özgür TÜRKKAN ın, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği nin 26 ncı maddesi uyarınca itiraz gerekçelerinin haklı bulunmayarak itirazının reddedilmesine ve cezanın uygulanmasına, kararın öğrenciye tebliğ edilmek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve bilgi için ilgili Fakülteye gönderilmesine oyçokluğu ile karar verildi.

14 14 6/12/ /15 Öğrenci Tolga EKİCİ hk. 28- Üniversitemiz Hukuk Müşavirliği nin 14/11/2012 tarihli ve 471 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Tolga EKİCİ nin, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği nin 26 ncı maddesi uyarınca itiraz gerekçelerinin haklı bulunmayarak itirazının reddedilmesine ve cezanın uygulanmasına, kararın öğrenciye tebliğ edilmek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve bilgi için ilgili Fakülteye gönderilmesine oyçokluğu ile karar verildi. Öğrenci Ayhan DURSUN hk. 29- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 22/11/2012 tarihli ve 1589 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 13/2/2008 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 30/10/2008 tarihinde diplomasını alan Ayhan DURSUN un diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Umut ÖZKAYA hk. 30- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 19/11/2012 tarihli ve 1570 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 10/11/1999 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak 5923 nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 20/1/2000 tarihinde diplomasını alan Umut ÖZKAYA nın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

15 15 6/12/ /15 Öğrenci Yavuz YÜREKLİ hk. 31- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 13/11/2012 tarihli ve 1540 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 17/7/2002 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 8/11/2002 tarihinde diplomasını alan Yavuz YÜREKLİ nin diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Fatih YILDIZ hk. 32- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 20/11/2012 tarihli ve 1581 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi 7/7/2010 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 7/9/2010 tarihinde diplomasını alan Fatih YILDIZ ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Orçun SOYER hk. 33- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 16/11/2012 tarihli ve 1563 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3/7/2002 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 17/7/2003 tarihinde diplomasını alan Orçun SOYER in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

16 16 6/12/ /15 Öğrenci Fırat EKİZ hk. 34- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 19/11/2012 tarihli ve 1572 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kandıra Meslek Yüksekokulu 3/7/2008 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 25/2/2009 tarihinde diplomasını alan Fırat EKİZ in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Ümit ÖZER hk. 35- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 19/11/2012 tarihli ve 1569 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu 11/2/2005 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 6/6/2005 tarihinde diplomasını alan Ümit ÖZER in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Seda ARAL hk. 36- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 14/11/2012 tarihli ve 1566 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu 3/7/2008 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 13/11/2008 tarihinde diplomasını alan Seda ARAL ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

17 17 6/12/ /15 Öğrenci Ayşen 37- ÖLMEZTÜRK hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 14/11/2012 tarihli ve 1565 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 19/7/2005 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 23/3/2006 tarihinde diplomasını alan Ayşen ÖLMEZTÜRK ün diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci İclal SUNGUR hk. 38- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 13/11/2012 tarihli ve 1556 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 9/7/2008 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 17/2/2010 tarihinde diplomasını alan İclal SUNGUR un diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Bilge KAYPAK hk. 39- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 13/11/2012 tarihli ve 1555 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 18/7/2007 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 5/11/2008 tarihinde diplomasını alan Bilge KAYPAK ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

18 18 6/12/ /15 Öğrenci Koray YİĞİT hk. 40- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 18/10/2012 tarihli ve 1438 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 14/7/2006 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 19/9/2007 tarihinde diplomasını alan Koray YİĞİT in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Serap KASAP hk. 41- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 5/12/2012 tarihli ve 1657 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu 5/10/2006 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve 12/3/2007 tarihinde diplomasını alan Serap KASAP ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Kadro Aktarımı hk. 42- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 6/12/2012 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımlarının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine oybirliği ile karar verildi. Jüri oluşturulması hk Kasım 2012 tarihli Akşam Gazetesi nde ilan edilen Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde ihtiyaç duyulan Profesörlük kadrosuna başvuran adayların sınav jürilerinin oluşturulması konusunda Rektör e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

19 19 6/12/ /15 Jüri oluşturulması hk Aralık 2012 tarihli Akşam Gazetesi nde ilan edilen Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde ihtiyaç duyulan Profesörlük ve Doçentlik kadrolarına başvuran adayların sınav jürilerinin oluşturulması konusunda Rektör e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. e-işletme 45- prog. da görev yapan öğretim elemanlarına ve diğer personele ek mesai ücreti ödenmesi hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 28/11/2012 tarihli ve 1016 sayılı yazısında belirtilen 10/10/2012 tarihli ve 2012/18 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan 22 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünde eğitim-öğretim yılında e-işletme yüksek lisans programı öğrencilerinden alınan katkı payı ödemelerinden, bu programda görev yapan öğretim elemanlarına 3 katı ders ücreti ve aynı programda görev yapan diğer personele 3 katı ek mesai ücreti ödenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Dr. Bilge DOĞAN TAYMUR 46- ile Dr. Firdevs ŞEKERCİ nin yurtdışı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 29/11/2012 tarihli ve 4792 sayılı yazısında belirtilen 16/11/2012 tarihli ve 2012/41 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 33 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümüne bağlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı araştırma görevlilerinden Dr. Bilge DOĞAN TAYMUR ve Dr. Firdevs ŞEKERCİ nin, 1-31 Aralık 2012 tarihleri arasında ABD Department of Obstetrics and Gynecology St. Luke s and Roosevelt Hospitals Academic Affiliates of Colombia University, Collage of Physicians and Surgeons Merkezinde eğitim ve tecrübelerini arttırmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi kapsamında Yükseköğretim Kurulu nun Yurtdışına Gönderilecek Öğretim Ü y e l e r i n e S a ğ l a n a c a k D e s t e k l e r P r o g r a m ı n d a n yararlandırılarak görevlendirilmelerine oybirliği ile karar verildi.

20 20 6/12/ /15 KOÜ Döner Sermaye İşlt. Müd. 47- Gelir ve Gider Bütçesi hk. Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü nün 6/12/2012 tarihli ve 982 sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi 2013 Mali yılı Gelir ve Gider Bütçesinin, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kadro Aktarımı hk. 48- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 6/12/2012 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr.Gör. Nihan SU nun 49- Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün 2/11/2012 tarihli ve 1039 sayılı yazısında belirtilen 11/10/2012 tarihli ve 2012/19 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 15 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr.Gör. Nihan SU nun, Bayan Futbol Milli Takımlarının yapacağı Dünya ve Avrupa Şampiyonaları Grup Elemeleri ve devam edecek olan Milli Müsabakalar nedeniyle, 2547 sayılı Kanun un 38 inci maddesi uyarınca 1 Eylül Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul ilinde A Bayan Milli Takımında Antrenör olarak görev yapmasına ve belirtilen tarihlerde 1 (bir) yıl süre ile görevli izinli sayılmasına oybirliği ile karar verildi. Doçentlik jüri üyeliğinden 50- çekilme hk. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı nın 29/11/2012 tarihli ve B.31.0.ÜAK.01/11727 sayılı yazısı ile Klinik Psikoloji alanında sınava girecek bir adayın jürisinde görevlendirilen Prof.Dr. Ümit BİÇER in, Klinik Psikoloji ile görev yaptığı bölümün arasında bir yakınlık bulunmaması nedeniyle jüri üyeliğinden affını istediği görüldüğünden dosyanın Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı na sunulmasına oybirliği ile karar verildi.

21 21 6/12/ /15 Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. A S L I G İ B İ D İ R

22 22 6/12/ /15 Prof. Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU REKTÖR Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP REKTÖR YARDIMCISI (ÜYE) Prof. Dr. Hasret ÇOMAK REKTÖR YARDIMCISI (ÜYE) Prof. Dr. Halis AYGÜN FETTAHOĞLU FEN-EDB.FAK.DEKANI P r o f. D r. A b d u r r a h m a n İKT.İD.BİL.FAK.DEKANI Prof. Dr. Şükrü HATUN TIP FAK.DEKANI Prof. Dr. Mustafa ÇANAKCI TEK.EĞT.FAK.DEKANI Prof.Dr. Cevat CELEP EĞİTİM FAK.DEKANI Prof. Dr. Sarp ERTÜRK MÜH. FAK.DEKANI Prof. Dr. Hasan AKBULUT İLETİŞİM FAK.DEKANI Prof.Dr. Nusret İlker ÇOLAK HUKUK FAK.DEKANI

23 23 6/12/ /15 Katılamadı Prof. Dr. Kamuran ÖZTEKİN Prof.Dr. M. Reşat BAŞAR MİMARLIK VE TAS. FAK. DEKANI G Ü Z E L S A N AT L A R FA K. DEKANI Prof. Dr. Mustafa ÇANAKCI TEKNOLOJİ FAK. DEK. Prof.Dr. Ali İhya KARAMAN DİŞ HEK. FAK. DEKANI Prof.Dr. Vasfi HAFTACI ÜYE Kemal MUTLU (GENEL SEK.) RAPORTÖR

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.5.2011 2011/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.5.2011 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.11.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu 5/7/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.11.2007 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/4/2013 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.02.2008 2008/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.3.2011 2011/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.3.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.01.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/11/2012 2012/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 1/11/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.10.2009 2009/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.10.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/9/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna,

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/8/2013 2013/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22/8/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.02.2011 2011/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.02.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/5/2014 2014/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/5/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7.4.2011 2011/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 7.4.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/7/2013 2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.07.2009 2009/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.01.2009 2009/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.01.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.9.2011 2011/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.9.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/12/2012 2012/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/12/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.12.2009 2009/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.12.2009 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 2/8/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.09.2006 2006/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/10/2012 2012/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10/10/2012 Çarşamba günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.10.2010 2010/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.10.2010 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.12.2008 2008/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.09.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.02.2006 2006/03 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.02.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.12.2010 2010/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.11.2008 2008/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.11.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.02.2007 2007/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.02.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/3/2013 2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/3/2013 Pazartesi günü saat 09:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2014 2014/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2014 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.04.2008 2008/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.04.2008 Perşembe günü saat 12:30 da Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.01.2011 2011/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.01.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.05.2007 2007/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.05.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 1/9/2015 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.03.2010 2010/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.03.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/3/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.06.2007 2007/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.06.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 9/4/2015 Perşembe günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.07.2006 2006/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.07.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/1/2013 2013/1. Doç.Dr. A. Dilek ÖZDAMAR ın başvurduğuna,

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/1/2013 2013/1. Doç.Dr. A. Dilek ÖZDAMAR ın başvurduğuna, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/1/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 6/8/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.06.2004 2004/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28/4/2015 2015/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28/4/2015 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.03.2007 2007/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.03.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.01.2007 2007/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.01.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/3/ /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/3/ /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28/3/2013 2013/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28/3/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18/9/2014 2014/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18/9/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 09.09.2004 2004/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 09.09.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.03.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.05.2008 2008/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.05.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.09.2005 2005/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/ /2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/ /2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2013 2013/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14/2/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.12.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.10.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/1/2014 2014/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16/1/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.05.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/8/2016 2016/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/6/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/6/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/6/2014 2014/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26/6/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.09.2005 2005/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24/4/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 23.12.2010 2010/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.02.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.7.2011 2011/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.7.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı