ALİAĞA TİCARET ODASI 2011 YILI FAALİYETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALİAĞA TİCARET ODASI 2011 YILI FAALİYETLERİ"

Transkript

1 ALİAĞA TİCARET ODASI 2011 YILI FAALİYETLERİ

2 Aliağa Ticaret Odası olarak; Temel Vizyonumuz: Aliağa nın ekonomik ve sosyal yaşamına entegre olmuş, Türkiye nin en iyi bölge Ticaret Odası olmaktır. Temel Misyonumuz: Yasal çerçevesi belirlenmiş olan temel faaliyetlerimiz ve buna ek olarak bölgemizde tespit edilen ticari, ekonomik ve sosyal ihtiyaçların karşılanmasında aktif olmak ve birleştirici rol oynamaktır. Temel Yönetim Sistemleri Politikamız: Katılımcı, şeffaf ve objektif yönetim kültürümüzü, değişen şartları ve talepleri dikkate alarak sürekli geliştirmek, üyelerimiz ve toplumumuza kesin fayda sağlamaktır.

3 2011 Yılı Ticaret Sicil İşlemleri yılları kıyaslamalı tablo: NEV İ İŞLEM 2010 YILI 2011 YILI DEĞİŞİM ORANI GELEN EVRAK SAY. YAZIŞMA VB adet 1406 adet %30 AZALMA DURUM GİDEN EVRAK SAY. YAZIŞMA VB adet 1343 adet %1 ARTIŞ ANONİM ŞİRKET Kuruluş 34 adet 21 adet %39 AZALMA ANONİM ŞİRKET Terkin 13 adet 5 adet %61 AZALMA LİMİTED ŞİRKET Kuruluş 87 adet 86 adet %1 AZALMA LİMİTED ŞİRKET Terkin 24 adet 25 adet %4 ARTIŞ KOOPERATİF Kuruluş 6 adet 8 adet %33 ARTIŞ KOOPERATİF Terkin 5 adet 8 adet %60 ARTIŞ GERÇEK KİŞİ Kuruluş 113 adet 107 adet %5 AZALMA GERÇEK KİŞİ Terkin 63 adet 83 adet %33 ARTIŞ

4 2011 Yılı Oda Sicil İşlemleri yılları kıyaslamalı tablo: FAALİYET / İŞLEM 2010 YILI 2011 YILI 2010 TOPLAM 2011 TOPLAM DEĞİŞİM ORANI DURUM GELEN EVRAK SAYISI GİDEN EVRAK SAYISI (TOPLAM EVRAK SAYISI) (TOPLAM EVRAK SAYISI) %95 ARTIŞ KAYDI SİLİNEN ÜYE SAYISI %148 ARTIŞ KAYDI RESEN SİLİNEN ÜYE SAYISI KAYDI ASKIYA ALINAN ÜYE SAYISI %25 ARTIŞ 2006 YILI İÇİN İCRAYA VERİLEN ÜYE SAYISI 2012 OCAK AYINDA İCRAYA VERİLECEK ÜYE SAYISI FAAL ÜYE SAYISI %37 ARTIŞ KAPASİTE RAPORU SAYISI %5 ARTIŞ İHRACAT ONAYI %263 ARTIŞ

5 Vizyon-Misyon ve Yönetim Sistemleri uygulamalarımız Kapsamında; KOSGEB Aliağa Sinerji Odağı olarak 120 üyemizi KOSGEB veri tabanına kaydederek ve sistem bilgilerini güncelleyerek, Aliağa daki bankaların da katkısıyla Aliağa ekonomisine TL ve USD kazandırdık. &

6 Vizyon-Misyon ve Yönetim Sistemleri uygulamalarımız Kapsamında; UMEM(Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) BECERİ 10 Projesine Aliağa METEM in (Meslek ve Teknik Eğitim Merkezi) dahil edilmesini sağlayarak, Aliağa ya tamamı eğitimde kullanılmak üzere 457 Bin TL lik kaynak kazandırdık.

7 Vizyon-Misyon ve Yönetim Sistemleri uygulamalarımız Kapsamında; EĞİTİM, BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI Üyelerimize yönelik sektörel yeniliklerin ve kanun değişikliklerinin takip edilebilmesi için 18 eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledik. Personelimizin üyeleri ile iletişimini kuvvetlendirmek için Oda Personelinin birimlerine özel toplam 11 eğitim almalarını sağladık.

8 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İngilizce Dil Eğitimleri Odamız tarafından 2010 yılı Aralık ayında başlatılan İngilizce Dil Kurslarına yoğun katılım oldu. 15 öğrenci, 45 de yetişkinin katıldığı kurslar dört farklı grupla gerçekleştirildi. 4 ay süren eğitimler Aliağa kamuoyundan büyük ilgi gördü. Eğitimler 2011 yılı Nisan-Mayıs Aylarında sona erdi

9 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İZKA Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı 30 Aralık 2010'da açıklanan ve proje teklifleri beklenen Kırsalda Ekonomik Çeşitlilik ve Turizmde rekabet edebilirlik ve yenilik alanlarındaki iki mali destek programı Aliağa Ticaret Odasında 10 Ocak 2011 de tanıtıldı.

10 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İZKA Mali Destek Programları Proje Hazırlama Eğitimi 19 Ocak 2011 de İZKA Uzmanları Barlas Selçuk ve Halit Duran tarafından Aliağa Ticaret Odası nda gerçekleştirilen programda İzmir Kalkınma Ajansı tarafından kamuoyuna açıklanan ve proje teklifleri beklenen Kırsalda ekonomik çeşitlilik ve Turizm'de Rekabet Edebilirlik ve Yenilik konulu Mali destek programlarında projelerin nasıl hazırlanacağı ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

11 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Emlak Danışmanlığı Kursu Odamız ile Tüpraş Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında Emlak danışmanlığı kursu açıldı. Bir ay boyunca devam eden kurs, 24 Ocak ta başlayıp, 18 Şubat tarihinde sona erdi.

12 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Sigara Yasağı Bilgilendirme Toplantısı 10 Mart Perşembe günü Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda yapılan Sigara yasağı bilgilendirme toplantısı Aliağa Kaymakamlığı, Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Aliağa daki esnaf, ticaret erbabı ve kurum kuruluş yöneticilerine yönelik düzenlenmiştir.

13 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Getirilen Önemli Yenilikler Semineri 11 Mart 2011 de Aliağa Ticaret Odası nın, düzenlediği Türk Ticaret Kanunu ile getirilen yenilikler seminerinde iş dünyasını kökten değiştirecek yasanın tüm yönleri konuşuldu. Seminere konuşmacı olarak TOBB ETU SEM eğitmenlerinden Avukat Nazmiye Öncel Düvenci katıldı.

14 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Vergi Dairesi Borçlarının Yapılandırılması Semineri Vergi Denetçileri Birol Gümüşay ile Serhan Kaya, Seminerde; 30 Mart ta kesinleşmiş kamu alacakları, İnceleme ve tarhiyat aşamasındaki alacaklar, Matrah artırımı, Stok beyanı ve vergi ile ilgili yapılandırma kapsamına giren diğer konularda katılımcılara kapsamlı bilgi sundu.

15 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Sosyal Güvenlik Kurumu Borçlarının Yapılandırılması Semineri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aliağa Merkez Müdürlüğü ve Aliağa Ticaret Odası (ALTO) İşbirliğinde Aliağa daki ticaret erbabı, esnaf, SMMM ve iş dünyasına yönelik 6111 Sayılı kanun ile 5510 Sayılı kanunda yapılan değişiklikler ve kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konulu seminer düzenlendi.

16 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: KOBİ lere Verimlilik Eğitimi Milli Prodüktivite Merkezi (MPM), Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde Bölgemizde faaliyet gösteren İşletme yönetici ve çalışanlarına yönelik olarak İşletmelerde Verimlilik ve Verimlilik Arttırma Teknikleri konulu bilgilendirme semineri verilmiştir.

17 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Excel Ve Powerpoint Eğitimi Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde Excel ve PowerPoint kursu 27 Nisan da başlamış, 1 Haziran da sona ermiştir.

18 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İnşaat Ustalarına Proje Okuma,Demir Bağlama Ve Kalıp Hazırlama Eğitimi Aliağa Ticaret Odası TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi işbirliği ile Temmuz tarihlerinde İnşaat Ustalarına iki gün süren Proje Okuma,Demir Bağlama ve Kalıp Hazırlama eğitimi düzenlenmiştir.

19 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Aliağa Ticaret Odası ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 30 kişinin katılımıyla 26 Eylül - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

20 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İZKA Teknolojik Üretim ve Yenilik Mali Destek Programı PROJE Yazma Eğitimi İZKA Teknolojik Üretim ve Yenilik MaliTanıtım toplantısı 21 Eylül 2011 de yapılan Teknolojik Üretim ve Yenilik mali destek programının eğitimi 30 Eylül de gerçekleşti. Aliağa daki firma sahipleri, çalışanları ve konuyla ilgilenen herkesin katıldığı eğitimde katılımcılara proje hazırlama ile ilgili önemli bilgiler verildi.

21 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Kobi lerin İhracata Yönlendirilmesi ve Verimlilik Artırma Teknikleri Türkiye de sadece üç odanın (Bafra Ticaret ve Sanayi Odası,Denizli Ticaret Odası,Aliağa Ticaret Odası) katıldığı Uluslar arası düzenlenen Avrupa Kobi haftası etkinlikleri kapsamında 19 Ekim de üyelerimizi ihracata yönlendirmek ve verimliliklerini artırmak amacı ile bir seminer düzenlenmiştir.

22 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: KOSGEB İş Birliği Güç Birliği Destek Programı Tanıtım Toplantısı 19 Ekim Avrupa Kobi Haftası etkinliği ile eşzamanlı olarak KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Kazım AKGÜN ün katılımı ile İş Birliği Güç Birliği Destek Programı bilgilendirme toplantısı düzenlenerek destek programı kapsamında İşbirliği yapabilecek sektörlerdeki üyeler bir araya getirilmiştir.

23 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 24 Ekim tarihinde eğitmen olarak Girişim Gelişim Danışmanlık Şirketi eğitmenlerinden Birol Vural ın katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi düzenlenmiştir.

24 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: IMDG Kod Eğitim Semineri 4 şubat 2012 de yürürlüğü girecek olan Denizyoluyla Taşınan Tehlikeli Yüklere İlişkin Uluslararası Kod Kapsamında Eğitim ve Yetkilendirme Yönetmeliği (IMDG Kod Eğitim Yönetmeliği) kapsamında kasım tarihlerinde söz konusu eğitimi alma zorunluluğu olan firma çalışanlarına eğitim düzenledik. Aynı eğitimi Aralık 2011 tarihinde tekrarlanmış 65 kişi daha eğitim almıştır.

25 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Bremen Aliağa Ortak Toplantısı Mayıs 2011 de odamız organizasyonu ile ziyaret edilen Bremen Lojistik Köy ve Liman yetkilileri odamızı ziyarete geldi. 7 Aralık ta gerçekleşen ziyaret ile aynı gün saat da, ilgili üyelerimiz ve Aliağa Bölgesi limanlarında faaliyet gösteren firma yetkilileriyle bir toplantı düzenlendi.

26 Üye Eğitimleri, Bilgilendirme Toplantıları: Sapancı, İşaretçi Eğitimi 8 Aralık ta Aliağa Ticaret Odası ve Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi nin işbirliğiyle düzenlenen Vinçlerde Sabanlama ve Standart El İşaretleri eğitimine Makine Mühendisleri Odası, Makine Mühendisi A. Özgen Öngel Eğitimci olarak katıldı.

27 Sosyal Faaliyetler: Geleneksel Resim Yarışması 2008 yılından bu yana her yıl belirlenen farklı konularla ilgili ilçemizde ilköğretim okullarındaki öğrencilerin katılabileceği resim yarışması düzenlenmektedir.

28 Sosyal Faaliyetler: Aliağa Deniz Sporları Gençlik Kulübü Derneği Yelken Kursu 22 Haziran da başlayan ve 22 Eylül e kadar devam etti. Kurs sonu katılımcılar sertifikalarını aldılar.

29 Sosyal Faaliyetler: Kendimi ve Çevremi Tanıyorum, Mesleğimi Seçiyorum Eğitim Öğretim yılında Aliağa'da Lise öğrencilerinin bilinçli üniversite ve meslek tercihi yapabilmeleri amacıyla Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü el ele verdi. İki kuruluş önce Kendimi ve çevremi tanıyorum, mesleğimi seçiyorum projesi başlattı. Proje kapsamında lise 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin bilinçli okul ve meslek tercihi yapması için öğrencileri seçtikleri mesleklere göre Sanayi kuruluşları, üniversiteler, vb. yerlere gezilere götürerek ve meslek tanıtım toplantıları yapılarak meslekler tanıtılıyor.

30 Sosyal Faaliyetler: Mesleğimi Seçiyorum Fuarı Aliağa Ticaret Odası ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, aynı proje kapsamında ilçedeki 82 öğrenciyi, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Mesleğimi Seçiyorum fuarına götürdü.

31 Sosyal Faaliyetler: Meslek Tanıtımları

32 Ticari Faaliyetler: Fuar Organizasyonları

33 Eğitim Yardımları: Odamız tarafından Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık Fakültelerinde öğrenim gören öğrencilere Eğitim Yardımı adı altında nakdi destek sağlanmaktadır. Odamız tarafından Eğitim Öğretim döneminde 150 öğrenciye toplam 43 Bin TL tutarında eğitim yardımı verilmiştir.

34 Eğitim Yardımları: Okullar ve diğer eğitim yardımları;ege Üniversitesi MYO Aliağa Yerleşkesi ne ihtiyaçları için TL, Aliağa Lisesi ne TL, Mehmet Saka İlköğretim Okulu na TL, Foça Halim Foçalı Turizm Meslek Lisesi ne TL, Meslek Tanıtım gezileri ulaşım giderleri için TL, Odamızın açmış olduğu İngilizce dil kursu için TL, 693 TL Şehit Kemal İlköğretim Okulu na kırtasiye malzemesi alımı için, Aliağa Anaokulu na elektrikli süpürge alımı için toplam TL harcanmıştır.

35 Eğitim Yardımları: Odamız ve TOBB işbirliğinde her eğitim öğretim yılı başında ekonomik durumu yoksun öğrencilere kılık kıyafet yardımı yapılmaktadır. Bu kapsamda Eğitim döneminin başlangıcında Odamız ve TOBB tarafından sağlanan 20 Bin TL tutarındaki bütçeden ihtiyaç sahibi öğrencilere kılık kıyafet, ayakkabı yardımı yapılmaktadır. Ayrılan kaynak ile okul kıyafeti ve ayakkabılar Odamız üyesi kuruluşlardan temin edilerek öğrencilere ulaştırılmaktadır.

36 Gıda Yardımları: Odamız ve TOBB işbirliğinde her Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımı gerçekleştirilmektedir yılında 20 Bin TL bütçe ile ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda paketi dağıtımı yapılmıştır. Bu yardımlarda ihtiyaç sahibi ailelerin ve öğrencilerin isimlerinin muhtarlıklardan ve Odamız veri tabanından temin edilerek yardımların ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden ulaştırılması sağlanmaktadır.

37 Somali ve Van Yardımları: Milyonlarca insanı çok zor koşullarda yaşam savaşı vermesine neden olan açlık felaketine uğrayan Somali Halkına yardım çağrısında bulunduk. Odamız, TOBB tarafından başlatılan kampanyaya TL ile katıldı. 23 Ekim 2011 de Van da gerçekleşen deprem için başlatılan kampanyalar çerçevesinde odamız TL yardımda bulunmuştur. (Yıl sonu olması nedeniyle, bütçe izin vermediği için bu kadar yapılabildi)

38 Kurumsal Çalışmalar: ISO Ara Denetim Odamızda tarihinde ISO ara denetimi yapılmış ve başarı ile belgenin 1 yıl daha devamlılığı sağlanmıştır.

39 Kurumsal Çalışmalar: Medya İzleme ve Medya ile İlişkilerin Geliştirilmesi 2011 yılında 128 adet basın bülteni yayına sunulmuştur. Bu sürede basın bültenlerimiz kaynaklı toplam 328 haber, çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmıştır.

40 Kurumsal Çalışmalar: Hizmetlerin Geliştirilmesi Bilgisayarlarda yenileme çalışmalarında bulunulmuş, Oda bilgisayarlarına ağ sistemi kurularak Personel çalışmalarının hızlanmasına olanak verilmiştir. Aynı zamanda bilgi güvenliğini sağlamak adına bir server kurularak Oda'ya ait saklanması gerekli bilgiler belirli periyotlar ile yedeklenmektedir.

41 Kurumsal Çalışmalar: Üyelere Yönelik Çalışmalar Üyeler ile olan ilişkileri düzenlemek için Üye Memnuniyet Anketi ile durum tespiti yapılmaktadır. Şu an itibariyle 307 üyenin katılımı bulunan anketle yapılan değerlendirmeler sonucu, üyelerin gerek oda hizmetlerinden gerek de personel yetkinliğinden ve hizmetlerinden %95 oranın da memnun olduğu görülmektedir.

42 Kurumsal Çalışmalar: Aliağa Halkına Yönelik Çalışmalar Üyelerin beklentilerini öğrenebilmek için Aliağa İlçe Geliştirme Anketi yapılmaktadır. 600 kişiye yakın katılımın gerçekleştiği ankette Aliağa ilçemize ilişkin tespitlerde bulunulmuş tur. Yapılan değerlendirmeler sonucu Aliağa da sosyal yaşam alanlarının yetersiz olduğu, Sanayiye paralel çevre koruma tedbirlerinin yeterli olmadığı, Aliağa nın eğitim kurumları açısından yetersiz olduğu ve Aliağa ya bir Yüksekokul ya da Üniversite kurulması gerektiği tespit edilmiştir.

43 Sektörel Çalışmalar: Çalışma Hayatının Denetiminde Yeni Dönem Aliağa Ticaret Odası nda T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde, çalışma hayatının denetiminde yeniliklerin anlatıldığı bir toplantı düzenlendi.

44 Sektörel Çalışmalar: Aliağa Liman Altyapı Sorunları Toplantısı Aliağa Ticaret Odası nda Aliağa limanlarının altyapı sorunlarının anlatıldığı bir toplantı düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu toplantıya Aliağa Belediyesi, Aliağa limanlarının yetkilileriyle beraber denizcilik sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

45 Lobi Faaliyetleri: A. Kenan Tanrıkulu, Aliağa Ticaret Odası nın Verdiği Yemekte, Sanayici ve İşadamlarıyla Buluştu

46 Sektörel Çalışmalar: Aliağa nın Lojistik İmkanları Tartışıldı Aliağa Ticaret Odası nda Ege Bölgesi nin Parlayan Yıldızı Aliağa dan Dünyaya Konteyner Taşımacılığı ve Yeni Lojistik İmkanları konulu üst düzey katılımın gerçekleştiği bir sempozyum düzenlendi.

47 İşbirliği Çalışmaları: Makedonya Ticari Ateşesi nden Odamıza Ziyaret Makedonya ya ilişkin genel bilgiler veren Makedonya Ticari Ateşesi Alev Sulejman Türkiye deki iş adamlarını Makedonya da yatırım yapması için bilgilendirerek, Makedonya nın sunmuş olduğu vergi muafiyetleri ve teşviklerini anlatmak için geldiğini belirtti.

48 2012 Yılı Stratejik Hedeflerimiz 2011 Yılında gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetleri geliştirerek ve çeşitlendirerek gerçekleştirmek ve organizasyonlarımıza devam etmek. En az bir Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansı, Ulusal Ajans toplumsal fayda güden Hibe Projesi hazırlamak ve kazanmak. Üyelere yönelik Dış Ticaret danışmanlık desteği vermek için partner kuruluşları belirlemek ve üyelerimize duyurmak. Bu hizmetimizden minimum Beş üyenin fiili olarak yararlanmasını sağlamak. Yerel kurumlar ile işbirliği olanaklarını araştırmak ve bu kapsamda minimum bir yerel kurum ile ortak proje geliştirerek uygulamaya almak.

49 TEŞEKKÜR EDERİZ

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI 2017 YILI İŞ PLANI

MANİSA TİCARET BORSASI 2017 YILI İŞ PLANI MANİSA TİCARET BORSASI YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: MANİSA TİCARET BORSASI NIN KURUMSAL KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ Sorumlu Göstergesi Eylem Tarihi ve Süresi Hedef Durumu Bütçe Faslı Oranı Planlanan

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI 2018 YILI İŞ PLANI

MANİSA TİCARET BORSASI 2018 YILI İŞ PLANI MANİSA TİCARET BORSASI YILI İŞ PLANI Yayın Tarihi: 01.10.2013 Revizyon Tarihi: 28.12.2017 Revizyon No: 4 Form No: F.12 AMAÇ 1: MANİSA TİCARET BORSASI NIN KURUMSAL KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ Ödenek) (

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

KALKINMA AJANSLARI ve

KALKINMA AJANSLARI ve KALKINMA AJANSLARI ve 13 MART 2012 ANKARA Mustafa Zati Uzman Sunum Planı Neden Kalkınma Ajansları Dünya da Kalkınma Ajansları Türkiye de Kalkınma Ajansları Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Ajansları Destekleri

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 PROSES HEDEFİ 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim sayısı 2 eğitim F.14 Eğitim / Etkinlik Planı F.08 Yönetici/Personel

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

Zile Ticaret ve Sanayi Odası

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI 214 YILI İSTATİSTİK VERİLERİ 214 Yılı İstatistik Veriler Sayfa 1 Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU içerik Bölgesel Kalkınma Ajanslarına Genel Bakış Düzey 2 Bölgeleri ve Kalkınma Ajansları Güney Ege Kalkınma Ajansı Yatırım Destekleme Süreci Ajansın Gelecek

Detaylı

Zile Ticaret ve Sanayi Odası

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI 215 YILI İSTATİSTİK VERİLERİ 215 Yılı İstatistik Veriler Sayfa 1 Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Merkezimiz, 2010 yılında, GEDİZ ÜNİVERSİTESİ nin sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2013 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI Online arşiv, online evrak yönetim süreci ve e- oda gibi altyapı

Detaylı

Zile Ticaret ve Sanayi Odası

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI 216 YILI İSTATİSTİK VERİLERİ 214 İstatistik Veriler Sayfa 1 Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Çankırı Yatırım Destek Ofisi Ara Faaliyet Raporu 01.01.2011 30.06.2011 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i TABLOLAR LİSTESİ... ii 1. Çankırı Yatırım Destek Ofisine İlişkin

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

İZMİR DE EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) UYGULAMALARININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR. Sibel ERSİN, İZKA PPKB Birim Başkanı

İZMİR DE EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) UYGULAMALARININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR. Sibel ERSİN, İZKA PPKB Birim Başkanı İZMİR DE EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) UYGULAMALARININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR Sibel ERSİN, İZKA PPKB Birim Başkanı 2010-2013 İzmir Bölge Planı 2010-2013 İzmir Bölge Planı

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ]

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ] DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Y A Ş A M B O Y U E Ğ İ T İ M A R A Ş T I R M A V E U Y G U L A M A M E R K E Z İ FAALİYET RAPORU [ 2 0 1 0 ] Ġ Ç Ġ N D E K Ġ L E R AMAÇ... 3 FAALİYETLER... 3 EĞİTİM PROGRAMLARI... 4

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Koordinatörlüğümüzün Amacı, Üniversite birimleri ile özel sektör, sanayi ve sivil toplum kuruluşları arasında; İşbirliği stratejileri ve politikaları belirlemek, belirlenen ihtiyaçlara

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ KURULUŞ 2 Temmuz 2010 tarihinde Devlet Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve Mardin Valisi Sayın Hasan DURUER tarafından resmi açılışı gerçekleştirilmiştir. Mardin

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI DIŞ PAYDAŞ ANKET ANALİZ RAPORU 1.Araştırmanın Amacı ve Önemi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası nın verdiği hizmetlerin kapsamı içindeki dış paydaşlarının müşterek ihtiyaçlarının

Detaylı

Zile Ticaret ve Sanayi Odası

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI 217 YILI İSTATİSTİK VERİLERİ 217 İstatistik Veriler Sayfa 1 Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ HAFTANIN RÖPORTAJI ÇALIġMALARI BAġLATILAN ÖZEL HABERCĠLĠK EKSENLĠ CLUB ÇALIġMALARI HAKKINDA DEMĠRCĠOĞLU MEDYA GRUBU BAġKANI SAYIN OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Sinop Yatırım Destek Ofisi Ara Faaliyet Raporu 01.01.2011 30.06.2011 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i TABLOLAR LİSTESİ... ii 1. Sinop Yatırım Destek Ofisine İlişkin Genel

Detaylı

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU DEVELİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU Oda yönetim kurulu olarak çok yoğun ve verimli bir çalışma dönemini daha geride bıraktık. Oda nın olağan faaliyetlerinin düzenli, eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 23.02.2018-22.03.2018 1 KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 23.02.2018-22.03.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 97

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

2012 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ÖZETİ

2012 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ÖZETİ DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) (01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012) 1 1. Takvimi Şekil 1: Kurumsal Gelişim, Yönetim, İletişim ve Tanıtım Gantt Şeması Başlık KURUMSAL GELİŞİM,

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 Hedef STRATEJİK HEDEF 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK F. 1.1.1 Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim 2 eğitim F. 1.1.2 Müşterek Meslek Komitesi

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI 1 TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI Mart 2011 - Antalya 2 KOSGEB ORGANİZASYONEL YAPISI KOSGEB, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile ilgili

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

ANTALYA OSB EĞİTİM VE KALİTE MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTMEN ÖZGEÇMİŞ VE EĞİTİM İÇERİK FORMU. Eğitimin Konusu : Stratejik Planlama Eğitim Tarihi :21 Eylül 2017

ANTALYA OSB EĞİTİM VE KALİTE MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTMEN ÖZGEÇMİŞ VE EĞİTİM İÇERİK FORMU. Eğitimin Konusu : Stratejik Planlama Eğitim Tarihi :21 Eylül 2017 Eğitimin Konusu : Stratejik Planlama Eğitim Tarihi :21 Eylül 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Üst ve Orta Düzey Yöneticiler. Eğitimin Amacı: Eğitimin temel amacı, stratejik planlama kapsaminda,çevredeki değişimlerin

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Akdeniz Belediyeler Birliği, üyelerine üst düzey hizmet sunan, yerel ölçekteki Reform süreçlerine ve Ülkemizin AB ile bütünleşme sürecine destek

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Türkiye Cumhuriyeti Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Sürdürülebilir Bir Üretim Altyapısı Çevreye Duyarlı VGM Güvenli Verimli BSTB İleri Teknoloji Yüksek Katma Değer 2 20 nün Kuruluşu 17 Ağustos

Detaylı

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU (EK-İ-22)

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU (EK-İ-22) T.C. İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU () Haziran - 2013 PROGRAM KAPANIŞ RAPORU 1. GİRİŞ Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve Düzce Üniversitesi 2015-2019 stratejik planında Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) doğrudan yer almakta olup, bu plan kapsamında ortaya konulan hedeflere ulaşılmasında önemli bir işleve sahiptir. Bu

Detaylı

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB VE KURULUŞ AMACI KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB GENEL BİLGİ KOBİ ler ve KOSGEB 1 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi Ahiler Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek İnternet üzerinden son başvuru

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Kırsalda Ekonomik Çeşitlilik Mali Destek Programı

Kırsalda Ekonomik Çeşitlilik Mali Destek Programı Kırsalda Ekonomik Çeşitlilik Mali Destek Programı 02 İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir il sınırları dâhilinde faaliyet gösteren, sorumlu bulunduğu bölgenin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak üzere bölgenin

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU İdare Adı Harcama Birimi Adı 38.44 - AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Kurum Geneli Performans Hedefi Program döneminin birinci yılı içerisinde Avrupa Üniversiteler

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE)

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) Seitcan ALTINKAYNAK Şubat 2015 SUNUM PLANI I. DESTEĞİN AMACI, KAPSAMI VE İŞBİRLİĞİ KURULUŞLAR II.

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan tespit edilen

Detaylı

KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR

KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR D E Ğ İ Ş İ M V E DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜ ANLAYIŞ İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Ekonomimizin ve mesleğimizin temel direklerinden olan KOBİ lere yönelik çeşitli

Detaylı

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi TR11C1.01-02/354 3.04.2015 Turizm Platformu Toplantısı/ EDİRNE Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı Text PROJE ORTAKLARI ENPI Ortakları: Orta

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

11.1. Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması

11.1. Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması 270 11 Eğitim Faaliyetleri 11.1. Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması 12.06.2008 tarihinde MPM uzmanları tarafından verilen eğitime 58 kişi katılmıştır. Eğitimde,Sinerjik Yönetim Sisteminin Uygulanması,

Detaylı

İZMİR DE (TEMİZ ÜRETİM)

İZMİR DE (TEMİZ ÜRETİM) İZMİR DE EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) UYGULAMALARININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ İzmir Kalkınma Ajansı İZMİR BÖLGE KÜMELENME EKO- KALKINMA VERĐMLĐLĐK DESTEK PROGRAMLARI YENĐLĐK YATIRIM PLANI AJANSI 2010-20132013

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI 2016 YILI İŞ PLANI

MANİSA TİCARET BORSASI 2016 YILI İŞ PLANI MANİSA TİCARET BORSASI YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: MANİSA TİCARET BORSASI'NIN KURUMSAL KAPASİTESİNİN,MALİ KAPASİTESİNİN VE TANINIRLIĞININ ARTTIRILMASI,GELİŞTİRİLMESİ ( TL ) HEDEF 1.1 MTB KURUMSAL WEB

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Strateji Geliştirme Müdürü Kontrol Başkanlık Hukuk Danışmanı Onay Belediye Başkanı Yürürlük Tarihi 01.02.2010 Sayfa 1 / 9 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR

FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Ekonomimizin ve mesleğimizin temel direklerinden olan KOBİ lere yönelik çeşitli devlet destekleri

Detaylı

2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU

2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 31 Aralık 2013 www.vantso.org.tr İMAJ ÇALIŞMASI «Gelin Hep Birlikte Değişime Ortak Olalım» YATIRIM DESTEK OFİSİ Oda, Üyelerinin Danışmanı Olacaktır S.B. Sayfa

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı