İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 21 MART 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 21 MART 2014"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 21 MART 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2. dönem ve özellikle Mart 15 ten sonra okulumuzda yapılan etkinlik sayılarında büyük bir artış görülür. Bu da sanki 2. dönemin daha da hızla geçmesine neden olur. Son 10 gün içinde yapılan etkinlikleri sıraladığım zaman da bunu rahatlıkla görebiliriz. Burada önemli olan bu ifadeyi hem İngilizce hem de Türkçe olarak yazmak istiyorum. Çünkü bazı ifadeler tercüme edildiği zaman tam karşılığını veremiyoruz. Bu da ne yazık ki Türkçemizin kelime hazinesi olarak İngilizceye oranla çok zayıf olmasından kaynaklanıyor. Activity for the sake of the activity yani etkinlik yapmış olmak için etkinlik yapmak. Okulumuzda, sınıflarımızda yapılan her etkinliğin bir hedefi bir kazanımı olmalı. Biz bir eğitim kurumu olduğumuz için, özellikle okul saatleri ve okul adına yapılan etkinliklerin bir planlaması, uygulaması, hedefi ve kazanımı olmalı. Ben bu açıdan bu hafta yaptığımız etkinlikleri değerlendirmek istedim. Haylaz Kedi Trafikte adlı tiyatro oyunu engelli sanatçılar tarafından sergilendi. Hedefimiz öğrencilerimize farklılıklara saygıyı anlatmaktı. Gösteri haftası sınıflarda sınıf düzeylerinde öğretmenlerimiz görsel materyaller de kullanarak konu ile ilgili bir farkındalık çalışması yaptılar. Bu çalışmayı yaparken Cuma günü öğleden sonra olması nedeniyle bazı öğrencilerimizin gösteriyi izleyemeyeceğini de göz önünde bulundurdular. Öğrencimiz bir konuyu öğrendi mi? Eğer öğrendiğini davranışa dönüştürebilmiş ise kalıcı öğrenme gerçekleşmiş demektir. Bu gösteri buna çok güzel bir örnek teşkil ettiği için özellikle belirtmek istedim. Oyuna katılım sayısı çok yüksekti. Salon tamamen dolu idi. Çeşitli engelli sanatçıların sergilediği bu oyunu öğrencilerimiz saygılı ve düzgün bir şekilde seyrettiler ve oyunun sonunda çok güzel sorular sordular. İşte bu onların öğrendiklerini davranışa dönüştürdüklerinin bir göstergesiydi. Dünya Su Günü etkinliği, Nasreddin Hoca ile Düşünmeyi Öğrenmek kitabının yazarlarından Fransız asıllı felsefe öğretmeni Isabelle Millon ı 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle konferans salonumuzda yaptığı felsefe etkinliği, 20 Mart ta gerçekleştirdiğimiz Dünya Matematik Günü etkinliği. Tüm bu etkinliklerimiz ile ilgili detaylarımız bültenimizde olduğu için tekrar yazmak istemedim. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12.tr

2 Sayfa 2 İLKOKUL BÜLTENİ 24 Mart 2014 Pazartesi günü 3 ve 4. ders saatinde Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tudem yayınlarından 2. sınıf öğrencilerimizin okuduğu Rüküş Kral Ne Giymiş kitabının yazarı Çiğdem Gündeş i öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Scholastic ISBC Book İngilizce Kitap Kulübü bahar dönemi katalogları öğrencilerimize Salı günü dağıtılacaktır. Ortaokul Türkçe Tiyatro Kulübü, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında 27 Mart Perşembe günü saat da Konferans salonunda Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunu sergileyeceklerdir. Öğrencilerimiz sizleri görmekten mutlu olacaklardır. Biletler 25 Lira karşılığında İlkokul Danışması Türkan KORKMAZ dan satın alınabilir. Öğrencimizin Başarısı 3 PDR Bölümü 4 Dünya Su günü 5 1, 2, 3 ve 4.Sınıflarımız 6-16 Fen Laboratuvarı İngilizce Zümresi Bilişim Teknolojileri Bölümü 23 Kütüphane Bölümü 24 English Drama Club 25 Görsel Sanatlar Bölümü 26

3 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 3 MAYA ÖZAGAR IN TENİS BAŞARISI Okulumuz 4/D sınıfı öğrencilerinden Maya ÖZAGAR, Mart 2014 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programlarında yer alan ve Taç Spor Kulübünde yapılan 12 yaş hafta sonu tenis turnuvasında Grup Birincisi olmuştur. Sporcumuzu kutlar başarılarının devamını dileriz.

4 Sayfa 4 İLKOKUL BÜLTENİ Aile Destek Programı çerçevesinde, 19 Mart 2014 Çarşamba günü 3.sınıf velilerimizle Çocuklarımızın Gelişimlerinde Sağlıklı Yaklaşımlar konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Seminerde; Z Kuşağının özellikleri, Bu yaş çocuklarının fiziksel, duygusal, sosyal ve bilişler gelişimlerine bakış, Sorumluluk eğitimi ve önemi, Çocuklarımızın davranışlarına Sınır Koymak, Çocuklarımız neden gerçeği söylemeyken çekinir, bu konuda ailelere düşen görevler nelerdir?, Saygılı Çocuklar yetiştirmek konusunda bize düşen görevler nelerdir? konuları katılımcı velilerimizle tartışıldı ve verimli bir söyleşi olduğu geri bildirimleri alındı. Katılım ve katkılarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz. Aile Destek Programı çerçevesinde, 4.sınıf velilerimizle 20 Mart 2014 Perşembe günü Çocuklarda Duygusal Zeka konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Seminerimizde, Duygusal Zeka nın ne olduğu, önemi, varlığının ya da eksikliğinin yaşamımıza nasıl yansıdığı ve nasıl geliştirilebileceği bilgilerine yer verildi. Velilerimizle EQ mu IQ mu daha önemli?, Hayattaki başarı ve mutlulukta hangisi daha etkili? soruları karşılıklı olarak tartışıldı. Duygusal zekası gelişmiş çocukların daha iyi iletişim kurabilen, ilişkilerinde daha başarılı, öğrenme kapasiteleri daha yüksek, dikkat sürelerinin daha uzun olduğu bilgileri üzerinde duruldu. Katılan velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

5 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 5 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında öğrencilerimiz kendi yazdıkları şiir ve kompozisyonları arkadaşlarına okudular, suyun hayatımızdaki önemine dikkat çektiler.

6 Sayfa 6 İLKOKUL BÜLTENİ Kütüphane saatimiz çoooook keyifli geçti. Şirin Öğretmenimiz bize ailede liderlik konulu bir kitap okudu, ardından okunan öyküyü inceledik, kuklalarla öyküyü dramatize ettik.

7 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 7 Mind Lab derslerimizde RUSH HOUR oyunumuzla tanıştık.

8 Sayfa 8 İLKOKUL BÜLTENİ Orman Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik. 22 Mart Dünya Su Günü etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

9 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 9 Bu hafta Matematik Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen matematik oyunları etkinliğine katıldık.

10 Sayfa 10 İLKOKUL BÜLTENİ 21 Mart Dünya Su Günü nü kutladık. Sınıflarımızda su tasarrufunun önemi ve kuraklık konusu üzerinde durduk. Suyun önemi ile ilgili sloganlar bularak yaptığımız grup çalışmalarıyla yaratıcılığımızı bir kez daha sergiledik.

11 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 11 Hayat Bilgisi dersimizde Doğal Afetler konulu düşünce ağacı etkinliği yaptık. Fen ve Teknoloji dersimizde besin gruplarını tanıyarak besin piramidimizi oluşturduk. Mind Lab dersimiz de ise eğlenceli zeka oyunlarına devam ediyoruz.

12 Sayfa 12 İLKOKUL BÜLTENİ Türkçe dersimizde "hayatımızda suyun önemini" belirten sözlü anlatım çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımızı kütüphane ortamında afiş çalışmaları yaparak sürdürdük. Mind-Lab dersimizde yeni bir oyun daha öğrendik.

13 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 13 Matematik dersimizde pi sayısı ile ilgili etkinlikler yaptık. Etkinlikleri yaparken hem çok eğlendik hem de yeni bilgiler edinmenin keyfine vardık. Türkçe derslerimizde, Nasrettin Hoca ile düşünmek adlı kitabımızı okuduk, yorumlama ve analiz çalışmalarımızı tamamladık. Kitabın Fransız yazarı ile söyleşi yaptık.

14 Sayfa 14 İLKOKUL BÜLTENİ Checkers oyunu ile 3. Turnuvamızı yaptık. Kayaçlar ve Minerallere Bakış Bahçede kayaçları araştırdık. Bulduğumuz kayaçları, örnek kayaçlarla karşılaştırdık. Elde ettiğimiz sonuçları bilimsel terminoloji kullanarak kaydettik.

15 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 15 Dünya Su Günü ile ilgili film ve slaytlar izledik, suyun yaşamımız için çok önemli olduğunu bir kez daha hatırladık. Su ile ilgili şiirler, sloganlar yazdık. Yazdıklarımızı sınıf panomuzda sergiledik. Konularına göre farklı kazanımlara yönelik olarak hazırlanmış masaları öğrencilerimiz gezdiler. En çok ilgi duydukları alanlarda bilgilerini tecrübe etme, paylaşma ve yarışma fırsatı buldular. Bu çalışmalarda: Pi sayısını kendilerine verilen çeşitli dairesel objelerin çevre ve çap uzunluklarını ölçerek hesapladılar. Ortaya çıkan sonucun 3,14 veya bu sayıya yakın bir sayı olduğunu keşfettiler. Pi sembolünü rengarenk boyadılar ve Pi panosu oluşturdular. En büyük ilgiyi süreye karşı çözdükleri Çarpım Tablosu Bulmacası gördü. Her yaş grubundan öğrenci kendisiyle yarıştı. Göz Yanılsamaları, Sizinkiler Kahramanlarının Matematik Maceraları panoları çok eğlenceliydi. Etkinlik sonunda öğrenciler Bence Matematik,, Matematik olmasaydı, Matematik i seviyorum çünkü ile başlayan cümleleri tamamlayarak büyük bir konuşma balonu içine düşüncelerini eklediler.

16 Sayfa 16 İLKOKUL BÜLTENİ Kütüphane Haftası Etkinliği çerçevesinde Nasreddin Hoca ile Düşünmeyi Öğrenmek kitabının yazarı Isabelle Millon la söyleşide bulunduk. 18 Mart Çanakkale Savaşı nın yıl dönümünde Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Nilgün Kaya bize Çanakkale Destanını anlattı. Bu Savaşın bizim için ne kadar önemli olduğunu bir kere daha düşündük. Ormanın, çevre ve doğanın ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyoruz. İçinde yaşayan canlılarla beraber bir bütün olduğunu, ormandan kesilen her bir ağacın ekosistemi bozacağını ve bizlerin de yaşam alanlarımızın kalmayacağını düşünerek Orman Haftası nın önemini resimle, şiirle yazıyla vurguladık.

17 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 17 KAYAÇ KOLEKSİYONLARINI İNCELİYORUM 4.sınıflar bu hafta laboratuvar çalışmalarını okul bahçesinde yaptılar. Kayaç koleksiyonlarını incelediler. Kayaçların bir veya birden çok mineralden oluştuğunu gözlemlediler. Günlük yaşamımızda kullandığımız hangi araç ve gereçlere dönüştürüldüğünü tartıştılar. Daha sonra okul çevresinde kayaç avına çıktılar. Koleksiyonlarına bakarak aldıkları örneklerin kayaç mı yoksa mineral mi olduğunu ayırmaya çalıştılar.

18 Sayfa 18 İLKOKUL BÜLTENİ G E Z E G E N İ M D Ü N YA 3.sınıflar bu hafta Fen Laboratuvarında üzerinde yaşadıkları Dünya ve Dünya ile ilgili öne sürülen fikirler hakkında bilgi sahibi oldular. Dünya yüzeyinde kara ve suların kapladığı alanları; Su Küre, Yer Küre ve etrafımızı saran Hava Küre ile ilgili çalışmalar yaptılar.

19 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 19 Bu hafta 1. sınıflarımızla öğrendiğimiz yeni kelimeleri pekiştirmek için oyun bahçemizde öğrendiğimiz hareketleri oyunlarla söyleyerek tekrarladık. Dünya su günü kapsamında disiplinler arası çalışma olarak su, suyun hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında konuştuk. Canlı ve cansız varlıkları ve tüm canlıların suya ihtiyacı olduğunu öğrendik. Skills derslerimizde ise My Town konumuza başladık. Şehrimizdeki binalar, oralarda çalışan ve yaşayan insanlar hakkında konuştuk. In my town we have... isimli projemizi tamamladık. Geçen hafta öğrenmiş olduğumuz yer-yön zarflarını da projemizi hazırlarken pekiştirmiş olduk.

20 Sayfa 20 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta 2. Sınıflarımızla Sports ünitemizin portfolyo çalışmasını tamamladık. Bu çalışmada öğrencilerimiz bir sınıf araştırması yaptılar. Araştırma sonunda elde ettikleri bilgiyi daha önce matematik derslerinde de öğrenmiş oldukları çubuk grafik üzerinde gösterdiler. Son olarak ise grafikteki bilgiyi okuyarak bir paragraf yazdılar. Bu çalışma sonucunda sınıflarında en çok ve en az hangi sporun yapıldığını çubuk grafik üzerinde çalışarak öğrenmiş oldular. Skills derslerimizde ise gruplar halinde kendi hikayelerimizi yazmaya devam ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz kendi Winnie the Witch kitapçıklarını yapmaya başladılar. Bu çalışmada öğrencilerimiz her bölümde neler olduğunu resmedip kendi cümleleriyle anlatacaklar.

21 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 21 Bu hafta öğrencilerimiz Skills derslerinde yazdıkları Uzay hikâyelerini paylaştılar. Bu paylaşımdan da çok keyif aldılar. Bu hafta aynı zamanda Diary of a Worm isimli yeni hikâyemizi okumaya başladık. Yeni kitabımızı okurken yeni kelimeler ve solucanlarla ilgili ilginç bilgiler de öğrendik. Language Arts derslerimizde ise Islands ve English Everywhere kitabımızdan Rainforest unitemize devam ediyoruz. Bu süreçte Skills derslerimizle bağlantılı olarak solucanların yağmur ormanlarındaki ekolojik yaşama katkısı üzerinde durduk. Yağmur ormanlarındaki canlıların yaşam alanlarını inceledik.

22 Sayfa 22 İLKOKUL BÜLTENİ 4. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Avustralya hayvanları ile ilgili öğrendiklerimizi pekiştirdik. Koşu Diktesi isimli bir oyun oynadık. Öğrencilerimiz koşarak gidip Avustralya hayvanları hakkındaki bilgilerin yazdığı panolara bakıp geri koşarak arkadaşlarına bilgileri doğru bir şekilde yazdırmaya çalıştılar. Öğrendiklerini hatırlayıp yazmaya çalışırken oldukça eğlendiler ve keyifli vakit geçirdiler. 2. Dönemin ilk sınavına hazırlandık ve sınavımızı olduk. Umuyoruz ki öğrencilerimiz yaptıkları tekrarların da yardımıyla güzel notlar alacaklar.

23 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa sınıf öğrencilerimiz bir sunum programı olan Microsoft Power Point 2010 u kullanarak Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri Günlük Hayatımızda Teknolojinin Önemi konusunu içeren bir sunu hazırladılar. Sunularını hazırlarken etkili sunum teknikleri hakkında bilgiler de edindiler. Önümüzdeki hafta sunumlarını bilgisayar dersinde arkadaşlarına sunacaklar.

24 Sayfa 24 İLKOKUL BÜLTENİ NASREDDİN HOCA İLE DÜŞÜNMEYİ ÖĞRENMEK ATÖLYESİ Tudem Yayınları ndan Nasreddin Hoca ile Düşünmeyi Öğrenmek kitabının yazarlarından Fransız asıllı felsefe öğretmeni Isabelle Millon ı 17 Mart 2014 tarihinde 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle konferans salonumuzda buluşturduk. Nasreddin Hoca fıkrasını anlamaya, yorumlamaya yönelik sorularla, düşünerek ve sorgulayarak interaktif bir söyleşi gerçekleştirdik. 1. sınıflar olarak "Ailesindeki liderin/liderlerin ailedeki rolünü fark eder." konusunu pekiştirmek için Çınar Çocuk Yayınlarında Minik Ayı Vadu Sevginin Gücünü Kanıtlıyor kitabı ile ilgili atölye çalışması yaptık. Dersin sonunda ailemizde aldığımız bir sorumluluğu canlandırdık. 2.sınıflar olarak, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde okuduğumuz Rüküş Kral Ne Giymiş kitabının yazarını 24 Mart 2014 Pazartesi günü okulumuza konuk edeceğiz. Bu çerçevede yazarın Nehrin Ortasındaki Ağaç kitabı ile ilgili atölye çalışması yaptık. Masalı çok sevdik. 3.sınıflar olarak, Dünya Su Günü kutlamaları çerçevesinde kütüphanemizde Final Kültür Yayınları ndan Şıpır Su kitabı ile ilgili atölye çalışması yaptık ve afiş hazırladık.

25 Yıl:4 Hafta:28 Sayı:24 Sayfa 25 İngilizce Drama kulübü sosyal etkinlik çalışmalarımız öğrencilerimize algılama, düşünme, irdeleme yetilerini geliştirecek çalışmalar yaptırarak beden dilini doğru kullanmayı amaç edinmiştir. Öğrenciler, beden dili kullanırken duygularını doğru ve etkili bir şekilde ifade etmeyi öğrenmekte; yüz mimikleri, jestler, ses tonu ve duruş becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktadırlar.

26 Sayfa 26 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için tebrik kartları hazırladık. Aidiyet etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde hem Atatürk ün bizlere armağan ettiği bayramımızın önemini kavradık hem de ulusal kültür bilincimizi geliştirdik. 3. sınıf öğrencilerimizle daha önce yapmış olduğumuz seramik çalışmalarımızı sıralayarak renklendirdik. Ayrıca resim sanatı türlerinden natürmort hakkında bilgi edindik. 4. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte tual üzerine resim çalışmalarımıza başladık. Yaptığımız bu etkinlikte çeşitli boyama tekniklerini ve renk karışımlarını öğrendik. Hazırlayan : Vildan TAŞTAN - İlkokul Müdür Asistanı (vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr)

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:11 Sayı: 9 13 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, Okul bahçesinde, sınıflarda, laboratuvarda yaptığım bazı gözlemleri sizlerle

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:25 Sayı:21 28 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Geçen hafta Bilişim Teknolojileri nasıl en etkin kullanılabilir ve bir öğrenme aracı haline getirebilir konusu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20 Sayfa 20 2014-2015 Bu hafta, her ünitemizin sonunda olduğu gibi, Clothes ünitemizin sonunda da öğrencilerimizin kendilerini değerlendirdikleri portfolyo çalışmamızı gerçekleştirdik. Öğrenilen yapıları

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:39 Sayı:32 10 Haziran 2016 13-17 Haziran haftası öğrencilerimiz okula serbest kıyafet ile gelebilirler. *** Haftalık olarak

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:28 Sayı: 21 20 Mart 2015 Değerli velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma Asam bu hafta İstanbul da düzenlenen NESA (Near

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:26 Sayı:21 11 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bugün öğrencilerimizin, Cumartesi günü yapılacak olan Matematik Günü için gerekli

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sınıflar EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, Kış mevsimini Şubat ayı ile birlikte uğurladık. Artık bahar günleri başladı. Günlerin uzaması ve aydınlanması

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 14 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim.

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 14 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:27 Sayı:23 14 MART 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Öğrenmeyi keyifli hale getirebilmek. İşte hedeflerimizden birisi de bu olmalıdır. Biz eğitimciler olarak artık

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ 07 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12.

İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ 07 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12. İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:26 Sayı:22 07 MART 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmaları planlamaya başladık bile. Her sene bir önceki senede yaptıklarımıza

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:4 Sayı: 4 04 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Birdenbire kış mevsimi başladı. Öğrencilerimizin hava yağışlı olmadığı müddetçe açık havada oynamalarını destekliyoruz.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 20 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 20 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:2 Sayı: 2 20 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bu günkü yazımda artık eğitim-öğretimin olmazsa olmazlarından olan Farklılaştırılmış Eğitim Öğretim programından

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak 1. Dönemi gururla tamamladık. Öğrencilerimiz dönem boyunca akademik çalışmaların yanı sıra sosyal

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:17 Sayı:15 03 OCAK 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Yılbaşı günü okulumuzda bir şenlik havası vardı. Noel Baba figürü, çam ağacı, ışıltılı süsler, kısaca yılbaşına

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:39 Sayı :31 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 02 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okulumuzda 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:38 Sayı:31 03 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 7 Haziran Salı günü her sene düzenlediğimiz ve gelenekselleştirdiğimiz Görsel

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 22 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda daha önceki senelere göre daha büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:10 Sayı: 8 06 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, İnsanın işini sevmesinin çok önemli olduğunu her gün yaşayarak bizzat deneyimliyorum.

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Kışın kasvetli günleri yerini güneşli günlere ve yeşeren dallara bıraktı. Artık çocuklarımız aydınlıkta okula geliyor ve

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 39 Sayı: 30 05 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Öğrencilerle vakit geçirmek, onların bilgileri ne kadar anladıklarını,

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:34 Sayı :27 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 28 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi nin düzenlediği

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:23 Sayı :18 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 2.dönem veli-öğretmen görüşmeleri 13 Şubat Pazartesi

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:24 Sayı:19 26 Şubat 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Öğrenme ortamlarının yaratılmasında projelerin, yarışmaların, etkinliklerin

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:28 Sayı :23 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 17 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 21. yüzyıl artık teknoloji

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Nisan ayında iki yazarımızı Sayın Almıla Aydın ve Sayın Aytül Akal ı okulumuza davet ettik. Yazarlarımız

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:40 Sayı :32 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 09 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Yine kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı