SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN."

Transkript

1 SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN

2 Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde üretilmektedir. Belıso firmasının, sektör liderliği bir çok ödülle Perfect.me serisinin oluşmasına hız kazandırmıştır. 20 Yılı aşkın süredir kazandığı deneyimlerle oluşturduğu Perfect.Me saç serilerinde 2016 inovasyon ödülünü almıştır m² lik kendi tesislerinde üretimleri bulunan Belıso perakende kanalda profesyonel ürünleri satan yeni trend liderlerindendir.

3 MAT ve KIRILGAN SAÇLAR İÇİN KERATİN ONARIMI Saçlarınızda Claopatra altın onarımını hissedin. Yıpranmış ışıltışını kaybetmiş mat saçlar için keratin ve altın kompleksi ile güçlendirin.

4

5 HAVYAR ZENGİNLİĞİ İLE SAÇLARINIZ GÜÇLENSİN Kimyasallardan, hasara uğramış boyalı saçlar için onarım sağlayan havyar bakımı.

6 Faydaları Hasara uğramış saçları kökten uca onarır ve tekrar yeni saç oluşumu için zemin hazırlar. Daha parlak ve canlı görünüm verir. Kullanım Şekli; Her banyoda bir miktar avuç içine alarak dairesel haraketlerle saça uygulanarak köpürtülür ve durulanır. Etken Madde; Panthenol/ Aqua/ Sodium PCA/ Sodium Lactate/ Arginine; Hasara uğramış saçların koparak kırılmalarını engeller. Saça nemin ve keratininin oluşmasını sağlar. Glycine/ Alanine/ Serine/ Valine/ Proline/ Threonine/ Isoleucine/ Histidine/ Phenylalanine; Amino asit zinciri ile saç kökünü olumsuz etkileyen kimyasallara karşı yoğun koruma sağlayarak saçın onarılmasına yardımcı olur. Aqua/ Glycerin/ Hydrolyzed Pearl; Saçın parlaklığının tekrar kazanılmasını sağlayarak kökten uca canlılık verir. Biotin/ Citric Acid /Caffeine/Tocopheryl Acetate; Saç yapısı için gerekli olan vitaminleri sağlayarak kan dolaşımını arttırır. 250 ml.

7 Faydaları Boyalı kimyasallardan zarar görmüş, kırılan hasarlı saçlar için havyar, amino asit ve keratin gücüyle hızlı onarım sağlar. Kullanım Şekli; Haftada 2 kez duş sonrası saç uçlarına bir miktar sürülür 5 dk. beklenir bol su ile durulanır. Etken Madde; Caviar Extract Saçların beslenme gücünü arttırarak hızlı onarım ve güçlü saç tellerinin yeniden oluşmasını sağlar. Hydrolyzed Keratin Saç kökünün kuvvetlenerek saç teline esneklik kazandırır. Citric Acid/ Cyclohexasiloxane/ Silk Amino Acids Saç kökünün folekülünün tıkanıklığını engelleyerek saç kıl kasını güçlendirir. Tocopheryl Acetate/ Panthenol Saç kökünün beslenmesi için gerekli olan vitaminleri sağlar. Aqua/ Glycerin/ Oryza Sativa Seed Protein/ Oryza Sativa Extract Saçın parlak ve saç kıllarının kalınlığını sağlayan proteinler içerir. 200 ml.

8 MAT ve KIRILGAN SAÇLAR İÇİN KERATİN ONARIMI Saçlarınızda Claopatra altın onarımını hissedin. Yıpranmış ışıltışını kaybetmiş mat saçlar için keratin ve altın kompleksi ile güçlendirin.

9 Saçlarınızda Cleopatra Altın içerikli onarımını hissedin Yıpranmış, ışıltısını kaybetmiş mat saçlarınızı keratin ve altın kompleksi ile güçlendirin.

10 Faydaları Yıpranmış ışıltışını kaybetmiş mat saçların keratin ve altın kompleksi ile güçlenmesini sağlar. Kullanım Şekli; Her banyoda bir miktar avuç içine alarak dairesel haraketlerle saça uygulanarak köpürtülür ve durulanır. Etken Madde; Gold Antienflamatuar antiaging, antistres ve antibakteriyerdir. Deri tarafından kolay emilir. Cilt sağlıgı ve kan dolaşımı üzerinde olumlu etkileri sağlayan önemli elementtir. Hydrolyzed Keratin Saç kılının doğal oluşum maddesidir. Saç kıllarını güçlendirir, yapısındaki eksikleri tamamlar. Saçları aşırı kurumasından korur. Panthenol Cilt Sağlığı ile şaç tırnak sağlığının önemli etkenidir. Deri tahrişlerinin iyileşmesini hızlandırır. Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil Protein açısından zengin marula ağacı yağı keratin oluşumuna önemli katkılar sağlar. Saçın sağlıklı ve parlak oluşumunu destekler. Tocopheryl Acetate Vitamin E saç kökünün besleyerek saç döngüsüne katkı sağlar önemli antioksidandır. Saç kılları üzerinde güneşin zararlı etkilerine karşı koparak kırılmalarını engeller. 250 ml.

11 Faydaları Yıpranmış ışıltışını kaybetmiş mat saçların keratin ve altın kompleksi ile güçlenmesini sağlar. Kullanım Şekli; Haftada 2 kez duş sonrası saç uçlarına bir miktar sürülür 5 dk. beklenir bol su ile durulanır. Etken Madde; Gold Antienflamatuar antiaging, antistres ve antibakteriyerdir. Deri tarafından kolay emilir. Cilt sağlıgı ve kan dolaşımı üzerinde olumlu etkileri sağlayan önemli elementtir. Hydrolyzed Keratin Saç kılının doğal oluşum maddesidir. Saç kıllarını güçlendirir, yapısındaki eksikleri tamamlar. Saçları aşırı kurumasından korur. Panthenol Cilt Sağlığı ile şaç tırnak sağlığının önemli etkenidir. Deri tahrişlerinin iyileşmesini hızlandırır. Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil Protein açısından zengin marula ağacı yağı keratin oluşumuna önemli katkılar sağlar. Saçın sağlıklı ve parlak oluşumunu destekler. Tocopheryl Acetate Vitamin E saç kökünün besleyerek saç döngüsüne katkı sağlar önemli antioksidandır. Saç kılları üzerinde güneşin zararlı etkilerine karşı koparak kırılmalarını engeller. 200 ml.

12

13 Argan ve Doğal yağlar İle Hassas İnce Telli Saçlarınız Güçlensin Doğal yağlar ile saç köklerini sağlığına kavuşturarak canlandırır. Hassas ince telli saçların güçlenmesini sağlar

14 Faydaları Hassas ince telli saçların saç diplerinde oluşan problemleri onararak yeni saç oluşumu için zemin hazırlar. Saç tellerinin kopmasını önleyerek güçlendirir. Kullanım Şekli; Her banyoda bir miktar avuç içine alarak dairesel haraketlerle saça uygulanarak köpürtülür ve durulanır. Etken Madde; Argania Spinosa Kernel Oil Vitamin E bakımında en zengin yağdır. Kolay emilir saç kökünü besleyerek saç döngüsüne yardımcı olur. Cocos Nucifera (Coconut) Oil Saçın sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Saç kırılmalarını onarmaya karşı olumlu etikileri vardır. Macadamia Ternifolia Seed Oil Antiseptik özelliği vardır. Özellikle omega 7 makademia fındığında bulunur. Saç ve cilt tarafından hızlı emilir. Yeni saç üretimini destek sağlar. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Saç ve kirpik bakımında besleyici özelliği vardır. Saçları nemlendirir ve kızarıklık, kaşıntı, alerji durumlarını engelleyerek yatışmasına yardımcı olur. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Anti alerjendir. Kuru egzamaya yatkın saç diplerini yatıştırarak sağlıklı saçın çıkmasına yardımcı olur. Panthenol Cilt Sağlığı ile şaç tırnak sağlığının önemli etkenidir. Deri tahrişlerinin iyileşmesini hızlandırır. 250 ml.

15 Faydaları Hassas ince telli saçların saç diplerinde oluşan problemleri onararak yeni saç oluşumu için zemin hazırlar. Saç tellerinin kopmasını önleyerek güçlendirir. Kullanım Şekli; Haftada 2 kez duş sonrası saç uçlarına bir miktar sürülür 5 dk. beklenir bol su ile durulanır. Etken Madde; Argania Spinosa Kernel Oil Vitamin E bakımında en zengin yağdır. Kolay emilir saç kökünü besleyerek saç döngüsüne yardımcı olur. Cocos Nucifera (Coconut) Oil Saçın sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Saç kırılmalarını onarmaya karşı olumlu etikileri vardır. Macadamia Ternifolia Seed Oil Antiseptik özelliği vardır. Özellikle omega 7 makademia fındığında bulunur. Saç ve cilt tarafından hızlı emilir. Yeni saç üretimini destek sağlar. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Saç ve kirpik bakımında besleyici özelliği vardır. Saçları nemlendirir ve kızarıklık, kaşıntı, alerji durumlarını engelleyerek yatışmasına yardımcı olur. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Anti alerjendir. Kuru egzamaya yatkın saç diplerini yatıştırarak sağlıklı saçın çıkmasına yardımcı olur. Panthenol Cilt Sağlığı ile şaç tırnak sağlığının önemli etkenidir. Deri tahrişlerinin iyileşmesini hızlandırır. 200 ml.

16

17 HACİM SAĞLAYAN BİOTİN ŞAMPUAN Saçları kökten uca Biotin kompleks ile onararak parlak ve hacimli görünüm sağlar.

18 Faydaları Biotin ile saç tellerinin güçlenmesini sağlayarak dolgun ve hacimli görünüme kavuşturur. Devamlılık ve saç dökülmesi problemlerinde güçlendirici şampuandır. Kullanım Şekli; Her banyoda bir miktar avuç içine alarak dairesel haraketlerle saça uygulanarak köpürtülür ve durulanır. Etken Madde; Biotin/ Citric Acid /Caffeine/Tocopheryl Acetate; Saç yapısı için gerekli olan vitaminleri sağlayarak kan dolaşımını arttırır. Panthenol/ Aqua/ Sodium PCA/ Sodium Lactate/ Arginine; Hasara uğramış saçların koparak kırılmalarını engeller. Saça nemin ve keratininin oluşmasını sağlar. Glycine/ Alanine/ Serine/ Valine/ Proline/ Threonine/ Isoleucine/ Histidine/ Phenylalanine; Amino asit zinciri ile saç kökünü olumsuz etkileyen kimyasallara karşı yoğun koruma sağlayarak saçın onarılmasına yardımcı olur. Aqua/ Glycerin/ Hydrolyzed Pearl; Saçın parlaklığının tekrar kazanılmasını sağlayarak kökten uca canlılık verir. 250 ml.

19 MAT ve KIRILGAN SAÇLAR İÇİN KERATİN ONARIMI Saçlarınızda Claopatra altın onarımını hissedin. Yıpranmış ışıltışını kaybetmiş mat saçlar için keratin ve altın kompleksi ile güçlendirin. Paraben - Parafin mineral yağ - Sentetik renkler - MIT & CIT konservatif - Phthalates içermez

20 SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN Çavuşoğlu Mh. Çoban Yıldızı Cd. No: 20 Havacılar / Kartal / İstanbul - TURKEY 2140 S. Dupont Highway City of Camden, County of Kent, Delaware, California - USA (pbx) /perfectmeturkiye

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül

ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül Doğal bileşenleri nedeniyle bebek ve çocuk kullanımına çok uygundur. Amerikan patentli formülünde bulunan Mürrüsafi bitki ekstresi nedeniyle

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream Face Lift Renewal Cream Reneval Cream / Örümcek Ağı Face Li Renewal Cream ilk yaşlanma belir lerine karşı cildinizi korur. Cildin canlı, genç ve aydınlık bir görünüm kazanmasını destekler. İçeriğindeki

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

SeaCreation aktif maddeler

SeaCreation aktif maddeler SeaCreation aktif maddeler Glycocéane GP3, başka bir dünyadan içerik Az bulunur anti-aging protein SeaCreation aktif maddeler daha hızlı cilt yenileme Kerontinositlerin aktiviteisini hızlandırır Daha pürüzsüz,

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri

Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri BiLiM VE DOĞA BiRLEŞTi Annenin güzelliği için Anne nature en hassas tüketici segmenti olan kadınları düşünerek onların hamilelik ve bebek bakım zamanlarında

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN ХОРОШИЙ ГРАЖДАНИН ЗЕМЛИ İYİ YERYÜZÜ VATANDAŞI DER GUTE ERDENBÜRGER GOOD CITIZEN OF THE EARTH TIARE TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN IŞILTI HACİM alœ vera tiare greyfurt ylang-ylang papatya vetiver s.lanka & haiti

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

çatlaklara karşı doğal bakım...

çatlaklara karşı doğal bakım... çatlaklara karşı doğal bakım... Markası: Ecologica Adı: Gebelik çatlaklarına karşı krem & yağ Menşei: Türkiye Hacmi: 100ml & 50 ml Sunum şekli: Pompa Başlıklı Tüp Bildirim & Onay: T.C. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

Bornova Vet.Kont.Arst.Enst.

Bornova Vet.Kont.Arst.Enst. Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları Süreyya ÖZCAN Besin Öğeleri Canlının yaşamını devam ettirmesi için gerekli olan kimyasal element veya bileşiklerdir. Hücrelerin

Detaylı

Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları. Süreyya ÖZCAN

Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları. Süreyya ÖZCAN Yemlerde Amino asitler ve B Grubu Vitaminlerinin Önemi ve Test Metotları Süreyya ÖZCAN Besin Öğeleri Canlının yaşamını devam ettirmesi için gerekli olan kimyasal element veya bileşiklerdir. Hücrelerin

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler!

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! ECOBABY ÜRÜNLERİ Gelişimini tamamlamamış bebek cildi kat kat koruma gerektirir! Bebeğinizin cildi, sizin cildinizden 3 kat daha ince ve narindir. Yetişkin cildinin

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

SAÇ YAPISI, SAÇIN DÖNGÜSÜ, SAÇIN DÖKÜLME NEDENLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SAÇ YAPISI, SAÇIN DÖNGÜSÜ, SAÇIN DÖKÜLME NEDENLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME GİRİŞ HairMD şampuan ve saç serumu 2012 yılında eczacılarımızın ve hastalarımızın kullanımına sunulmuştur. İçeriği çok zengin olup 14 den fazla aktif madde içermektedir. Ve bu maddelerin (6 tanesi ile

Detaylı

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE DOĞAL SAÇ BAKIMI %100 Türk malı olan Bota Care; Uzun yıllar yapılan araştırmaların, güzel ülkemizin ve coğrafyamızın bize sunduğu bitkisel mucizelerin, bitkisel saha tecrübelerinin

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi!

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! www.orenda.gen.tr Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! Cansız, mat ve dökülen saçlar için hazırlanmış, saç bakım ailesinin yeni bir üyesi olan Orenda Magic Power Serum

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Daha zinde bir yaşam için

Daha zinde bir yaşam için Daha zinde bir yaşam için Zinde bir yaşam... Soğuk Sıkım Nedir? (Cold Press) Bitkilerden, meyvelerden ya da tohumlardan Soğuk Sıkım yöntemiyle elde edilen yağlarda, herhangi bir ısıl ya da kimyasal işlem

Detaylı

AMİNOGROW WS AMİNOGROW WS. İdeal Aminoasit Kombinasyonu. - Amino asitler protein sentezi için önemlidir, - İçme suyu ile kolayca kullanılabilir.

AMİNOGROW WS AMİNOGROW WS. İdeal Aminoasit Kombinasyonu. - Amino asitler protein sentezi için önemlidir, - İçme suyu ile kolayca kullanılabilir. İdeal Aminoasit Kombinasyonu AMİNOGROW WS AMİNOGROW WS Amino asit eksikliklerini tamamlar Amino asitler protein sentezi için önemlidir Yumurta ve et kalitesini arttırır İçme suyu ile kolayca kullanılabilir

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ MONOI RİTÜELİ Saçınıza yönelik uyum ve denge Günlük güzellik ritüelleri, güç, enerji ve canlılık kazandıran sonsuz nazik hoşluklar. Kişisel saç bakımı ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin...

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin... Sultanların Güzelliğini Torosların Doğallığı ile Keşfedin... SİYAH SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN SAÇ GÜÇLENDİRİCİ BAKIM KOMPLEKSİ Sarımsak özünde bulunan S-Allyl Cysteine (SAC) bakımından daha zengin olan siyah

Detaylı

BOVİFİT FORTE İLE AVANTAJLARINIZ Optimal laktasyon başlangıcı Yüksek yem tüketimi İyi doğurganlık Yüksek süt verimi Uzun damızlık ömrü

BOVİFİT FORTE İLE AVANTAJLARINIZ Optimal laktasyon başlangıcı Yüksek yem tüketimi İyi doğurganlık Yüksek süt verimi Uzun damızlık ömrü BOVİFİT FORTE İLE AVANTAJLARINIZ Optimal laktasyon başlangıcı Yüksek yem tüketimi İyi doğurganlık Yüksek süt verimi Uzun damızlık ömrü BOVİFİT FORTE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kurutulmuş bira mayası ve keten tohumu

Detaylı

LABORATUVAR - FABRİKA

LABORATUVAR - FABRİKA FARMONA DOĞAL KOZMETİK FARMONA NIN HİKAYESİ Farmona Doğal Kozmetik Laboratuvarı Üretim Tesisi, 1997 yılında Güney Polonya nın Krakow şehrinde inşa edilmiştir. Farmona nın güvenilirliği ve modern yapısından

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk...

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... TEMMUZ 2017 SAYI 07 TrendBox Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Temmuz İçindekiler 03 Hoşgeldin Temmuz Sıcakları 04 10 Parkim Fragrance Cruise Koleksiyonu Parkim Fragrance

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Ürün Parametre Örnek Aralık (%) R Örnek Hazırlama. Ürün Parametre Örnek Aralık (%) R Örnek Hazırlama

Ürün Parametre Örnek Aralık (%) R Örnek Hazırlama. Ürün Parametre Örnek Aralık (%) R Örnek Hazırlama DA 7250 Yem Kalibrasyon Paketi DA 7250 yem endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Hassasiyeti, hızı ve esnekliği sayesinde yem hammeddleri ve mamül yemlerde çalışmaya uygundur. Bu kalibrasyon paketi

Detaylı

KOZMETİK ÜRÜNÜN YARI AÇIK ALERJİ TESTİYLE DERMATOLOJİK ARAŞTIRMA RAPORU

KOZMETİK ÜRÜNÜN YARI AÇIK ALERJİ TESTİYLE DERMATOLOJİK ARAŞTIRMA RAPORU B (565/10/2016) KOZMETİK ÜRÜNÜN YARI AÇIK ALERJİ TESTİYLE DERMATOLOJİK ARAŞTIRMA RAPORU Ürün Sorumlu Kişi Rapor numarası Eyüp Sabri Tuncer Doğal Hindistan Cevizi Sütlü Şampuan Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik

Detaylı

Anne & Bebek Bakım Ürünleri. www.hepsipropada.com

Anne & Bebek Bakım Ürünleri. www.hepsipropada.com Anne & Bebek Bakım Ürünleri L rouge Mother To Be Cream L rouge Mother To Be Cream L rouge Mother To Be Cream / 100 ml Annelik Öncesi Çatlak Önleyici Krem Hyaluronic Acid, Doğal Bitkisel yağlar, Doğal Bitkisel

Detaylı

Doğal ürünler Sağlıklı yasam,

Doğal ürünler Sağlıklı yasam, Doğal ürünler Sağlıklı yasam, www..tc NEDEN AGARTA? Uzman kadromuzla üretimde en kaliteli doğal hammaddeleri kullanarak, sizlere sunduğumuz, sağlıklı ve doğal ürünlerimizin tamamı; En az %98 oranında doğal

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

AMİNOASİTÜRİ. İdrarda Aminoasit; İdrarda Aminoasit için normal değerler:

AMİNOASİTÜRİ. İdrarda Aminoasit; İdrarda Aminoasit için normal değerler: AMİNOASİTÜRİ İdrarda Aminoasit; İdrarda anormal miktarda aminoasit bulunmasıdır. Aminoasitler proteinlerin yapı taşlarıdır. Birçok aminoasit çeşidi vardır. İdrarda anormal miktarda aminoasit bulunması

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin!

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Her anlamda güçlü olmak ne kadar önemli aslında. Güçlü bir kas sistemi, güçlü bir beyin, güçlü bir kalp, güçlü saçlar, kendini iyi hissetmek

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Rejuvenating Cocktails

Rejuvenating Cocktails Rejuvenating Cocktails BellaDama Sağlık ve güzellik alanında lider konumundaki Belladama, bu sektöre etkili kozmetik, tıbbi cihaz ve yüksek teknolojili malzemeler sağlamak amacıyla kurulmuştur. Belladama

Detaylı

Formaldehyde free PERFECT RESTORE TEKNOLOJÝYÝ SAÐLIKLA BÝRLEÞTÝRDÝ NANO HAIR TEKNOLOJÝSÝ SAYESÝNDE FORMALDEHYDE VE KANSEROJEN MADDELER ÝÇERMEZ. PERFECT RESTORE ÝLE ARTIK DÜZLEÞTÝRME ÝÞLEMÝ 3 GÜNDE DEÐÝL

Detaylı

içeriğinde fayda var

içeriğinde fayda var içeriğinde fayda var www.derinex.com saçınıza iyi gelecek Tea Tree Oil Vitamin E Vitamin A Vitamin B Kompleks Provitamin B5 Biotin Omega 6 At Kestanesi Özü SAÇ BAKIM ŞAMPUANI Bitki Özlü ve Vitaminli,

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER Neden Care Line Salon Konsepti? Sağlıklı saçlar için tasarlanmış kusursuz salon programı Temel Mineraller Saç ve saçlı deriyi besleyen 5 temel mineral kombinasyonu.

Detaylı

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr.

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM Anti-Aging Yüz Kremi, tropikal ormanlarda yaşayan Tapınak Yılanı zehirinin sentetik versiyonunu içeren ve Kolajen - Alantoin ile güçlendirilmiş özel formülü

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

Karaciğer koruyucu DAHA İYİ DAHA SAĞLIKLI, DAHA İYİ VERİMLİ SÜRÜLER İÇİN HEPALYX

Karaciğer koruyucu DAHA İYİ DAHA SAĞLIKLI, DAHA İYİ VERİMLİ SÜRÜLER İÇİN HEPALYX Karaciğer koruyucu DAHA İYİ Karaciğer fonksiyonu Antioksidan aktivite Protein sentezi Anti-fibrotik aktivite Süt Verimi Süt Proteini Metabolik Sağlık Performans Bağışıklık Karlılık DAHA SAĞLIKLI, DAHA

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME MesoAroma Firması, Dermoaroma Group Şirketleri bünyesinde yer alır. Merkezi İtalya'da bulunan şirket; profesyonel ve ev tipi mezoterapi ürünleri, PRP kitleri,

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS

BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS l İÇİNDEKİLER / CONTENTS HAKKIMIZDA...1 ABOUT US Nautéfix Sabit Yağlar...2 Fixed Oils Nautéssense Uçucu Yağlar... 3-4 Essential Oils Nautéoil CO 2 - CO 2 Ekstraksiyonu Ürünleri...4

Detaylı

kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra.com

kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra.com kozmetra ile bir dokunuş 3 kozmetra ile bir dokunuş 4 kozmetra ile bir dokunuş 5 kozmetra ile bir dokunuş 6 kozmetra ile bir dokunuş 7 kozmetra ile bir dokunuş 8 kozmetra ile bir dokunuş 9 kozmetra ile

Detaylı

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein, kalsiyum ve fosfor alımı nedeniyle; kemiklerin ve dişlerin gelişiminde Önemlidir.

Detaylı

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein,

Detaylı

www.medicaplus.com.tr Hakkımızda MedicaPlus Dermakozmetik ve Sağlık Ürünleri 2014 yılında kurulmuş, Uzak Doğu nun cilt sağlığı üzerine Ar-Ge çalışmalarını, Avrupa nın kozmetik yaklaşımlarını, Almanya

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Ürün Tanıtım Kataloğu

Ürün Tanıtım Kataloğu SHILIBA O DOĞAL KİŞİSEL BA KIM ÜRÜNLE Rİ Ürün Tanıtım Kataloğu Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun S H I L I B A O D OĞ A L Kİ Ş İ S E L B A KI M Ü R Ü N L E R İ Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun Altıntepe

Detaylı