Saf Güç Mükemmelliği

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Saf Güç Mükemmelliği"

Transkript

1 Saf Güç Mükemmelliği

2 REO ten beri Pure Power Perfection

3 Kuruluş: 1925 Ciro: 28 milyon AVRO (2007) Çalışan sayısı: 350 Öz varlık oranı: %37,8 (2007) Mülkiyet: REO bir %100 aile şirketidir Almanya da 5 üretim tesisi, ABD ve Çin de birer üretim tesisi; dünya çapında 11 temsilcilik (2008 verileri) c_andy_man - Fotolia.com Antik dönemde, Miletoslu Thales kehribarın elektrostatik yükünü keşfederek, sonraki yüzyıllarda dünyayı değiştirecek olan bir doğal fenomenin keşif temellerini atmış oldu. Bu keşif, elektrikti yılındaki paratoner iniş teli ya da 1800 daki pil öncülü gibi icatlar sayesinde, insanoğlunun hayatı daha rahat ve güvenli hale geldi. Bugün, hammaddenin sınırlı oluşu ve iklim değişiklikleri bizi yeni görev ve mücadelelerle karşı karşıya bırakmaktadır. Sürdürülebilir iş pratiklerinin sağlanması ve gelecek nesillere konuksever, yaşanabilir bir dünya miras bırakılması en önemli husus durumunda. Doğal güçler enerjiye dönüştürülüyor; teknolojimiz her zaman çevreyle dost ve elektrik bileşenlerimiz, gücü her daim tutumlu kullanıyor. Elverişli olan enerjiyi mümkün olduğunca etkin kullanmak temel bir önem taşıyor. Etkin ve temiz enerji kullanımı: birçok piyasanın REO dan çözüm bulmasını istediği konu işte bu.

4 Elektrik dönüştürülecekse REO INDUCTIVE COMPONENTS AG Ciro indeksi - REO INDUCTIVE COMPONENTS AG , , , , ,- 0,

5 Elektrik gerektiren uygulamalar gitgide daha hızlı, daha küçük ve daha alışılmadık hale geliyor. Aslında, günden güne daha fazla elektrikli ürün günlük hayatımızı etkiliyor ve bizler için bir sürü küçük işi hallediyor. Bu doğrultuda, aynı zamanda hem enerji tasarrufunu, hem de çevre dostu ve uygun maliyetli gereksinimleri karşılaması gerektiğinden, üretici talepleri muazzam boyutta; ne kadar zorlayıcı olduklarını ise söylemeye dahi gerek yok. İşte REO, size tam da bu şekilde destek oluyor: Dünya çapında etkin bir şirket olarak bilgimizi ve deneyimimizi sunuyoruz. İster EMC bileşenleri, transformatörler, filtreler, tıkaçlar ve durdurma rezistansları, isterse çeşitli rezistanslar, elektromıknatıslar, doğrultucular ya da akım transformatörleri olsun, geniş ürün yelpazemizle itibar sahibi bir firmayız. Kişiye özel sistemler geliştirmek için ne kadar ciddi bir ürün çeşitliliğine ve teknolojik beceriye sahip olduğumuzun farkında mısınız? Ya da piyasa lideri olarak, güç kaynaklarımızın ve test donanımlarımızın ürün güvenliği için büyük bir katkı olduğunun? Etkin enerji kullanımına ilişkin kompleks ve entegre sistemler: REO hepsini tek kaynaktan sunuyor. Bernhard Richter - Fotolia.com

6 REO INDUCTIVE COMPONENTS AG Etkileyici çeşitlilik Demiryolu Mühendisliği: REO Nieke Tren Teknolojileri Bölümü, en yüksek standartta kalitesi ve güvenliği, güvenilirliği ve fevkalâde çözümleri ile tanınmaktadır. İster yüksek hızlı trenler, ister hafif trenler ya da diğer toplu raylı taşıma araçları olsun, muazzam geliştirme potansiyelimizi ve hem müşterilerimizle, hem de üniversitelerle yakın işbirliğimizi kullanarak, karmaşık ihtiyaçlara her zaman güçlü bir biçimde yanıt veriyoruz. Sürüş Mühendisliği: Enerji tasarrufu konusunda, frekans invertörleri ya da motor tahrikleri ile birlikte kullanılan bütünlüklü çözümlerde REO IBK Tahrik Bölümü hiç şüphesiz öncü bir rol oynamaktadır. Filtreler, tıkaçlar ve durdurma rezistansları gibi, uyumlulukları ve hakikaten sorunsuz işleyişleriyle öne çıkan bileşenler sayesinde, maksimum işletim süresi ve yüksek enerji verimi sağlanıyor.

7 Fotolia.com Test Mühendisliği: Demiryolu taşıtları, test donanımı, akım/gerilim güç kaynakları ve yük birimleri gibi, elektronik cihazların ya da elektrik aktarımının işlevsel testleri söz konusu olduğunda, gerçek koşulların laboratuarda simülasyonu gerekir. REO Test ve Güç Kalite Bölümü, bir lokomotifin gücüne varan değerlendirmeleri sayesinde en son gereksinimlere göre üretilen yüksek kalite test donanımlarında piyasa lideridir. Tıbbi Mühendislik: REO Setzermann Tıbbi Bölümünde, personel güvenliği ve sağlığı konularına öncelik verilir. REOMED, PROMED, UNIMED transformatörlerimizle, ayrıca tıbbi uygulamalar için müşteri odaklı geliştirmelerimizle, tüm tıbbi cihazlar için her gün güvenli destek taahhüt ediyor ve sofistike teknoloji ile enerji tasarrufuna daha fazla katkıda bulunuyoruz. Yenilenebilir Enerji, Güç Kalitesi ya da Klasik Bileşenler: Solar Transformatör gibi yenilenebilir enerjiler için özel bileşenlerin, Sinusfilter Plus++ Sinüs Filtremiz gibi güç kalitesi odaklı bileşenlerin, ya da Reostalar gibi klasik veya endüktif bileşenlerin geliştirilmesinde, kısacası, optimal akım, voltaj ve ohm ayarı gerektiren her uygulamada, engin bilgiyle, geniş ürün yelpazemizle ve yorulmak bilmeyen yaratıcılığımızla hizmete hazırız.

8 Yüksek performans gerektiğinde REO ELEKTRONIK AG Ciro indeksi - REO ELEKTRONIK AG , , , , ,- 0,

9 Tabletlerin ambalajlarına nasıl konduğunu hiç merak ettiniz mi? Zaman zaman bir sanayi fırınına, ya da bir elektrik motorunun istenen hıza ulaştığı anda ne kadar elektrik gerektiğini sormuyor musunuz? REO size tüm bu soruların yanıtlarını sunabilir. Günümüzde milyonlarca tablet, vida ve her tür teçhizat ekonomik bir biçimde paketlenebiliyor ve bu, titreşimli besleyici mühendisliği sayesinde kusursuz bir otomasyonla sağlanıyor. REO, artık güvenilirlikle ve yüksek performansla eşanlamlı hale gelmiş REOVIB markası altında on yıllardır bu pazara sofistike kumanda birimleri sunuyor. Otomasyon, doğru güçle birlikte, elektriğe ve kusursuz kesinliğe bağlıdır. İster kaldırma mıknatısları, sanayi fırınları, kaplama hatları, ister başka uygulamalar olsun, güç talebinin en yüksek seviyede olduğu her yerde, bu ihtiyacı teknolojik ustalık, deneyim ve hem profesyonel hem de ikna edici şekilde onaylanmış bir ürün aracılığıyla, REOTRON ile karşılamaya hazırız. REO piyasayı sürekli olarak izliyor. Bu da müşterilerimizin iş süreçlerini basitleştiren ve optimize eden özel çözümlerin bulunmasını tetikliyor. Özel çözümler yeni ürünlerden geliyor: örneğin, elektrik motorları için statik yol verici VAREOTON, ya da uzaktan izleme kumandası REODATA. REO kendi yolunda, pazar ile uyumlu bir şekilde ilerliyor ve üretim süreçlerinin entegre optimizasyonu söz konusu olduğunda, ideal ortağınız olmaya devam ediyor. Werner Busch - Fotolia.com

10 REO ELEKTRONIK AG Özel uygulamalar için bileşenler Otomasyon Mühendisliği: REOVIB, titreşimli besleme mühendisliği piyasasında kullanılan kumandalara verilen isimdir ve zaman içinde REO ELEKTRONIK AG nin piyasa liderleri arasında konumlanmasını sağlamıştır. Çanak, lineer ya da depo besleme hatlarında, uygun bir kumanda birimine, ayrıca ölçüm ve izleme donanımına ve uyumlu titreşimli mıknatısları da içeren aksesuarlara sahibiz. Böylelikle, en yüksek standartta etkin çözümleri taahhüt ediyoruz.

11 Fotolia.com Güç Elektroniği: REOTRON güç kontrolörlerimiz ve DC güç kaynaklarımız, özellikle sanayi sektörlerinde çeşitli uygulama alanları bulmaktadır. Özel REOTRON sistemi hem ısıtma ya da elektrokaplama tesisleri için kontrollü güç temininde, hem de çelik ve gemi yapım sanayilerindeki sanayi fırınlarında, dirençli ve endüktif yükler için ayarlamalara gerek duyulduğunda, istenen kaliteyi temin etmektedir. Motor Kontrolü Teknolojisi: Şanzımanlarda, debriyajlarda ve zincirle tahrikte torka bağlı zorlamaların engellenmesi, elektrik motorlarının makinelere bağlanması, ya da motorların hızlarının başlatılması konularında sizlere, söz konusu piyasanın ihtiyaçlarını bütünüyle karşılayan etkin çözümler olan VAREOSOFT ve VAREOTRON u sunuyoruz. Haberleşme Elektroniği: Günümüzde, endüstriyel üretimde uzaktan izlemesiz bir makinenin kullanıldığını tahayyül etmek bile zorlaşıyor. REODATA sürekli genişleyen ürün gamıyla, özellikle titreşimli besleme hattı mühendisliği için günün gereksinimlerine verdiğimiz yanıt. PC ya da mobil telefonla kontrol ediliyor olması fark etmez; REODATA modern bir üretim tesisinin esnekliğine katkıda bulunan pek çok avantaj sunuyor.

12 Vizyonla daha fazlası başarılır

13 REO da, elektrik mühendisliğinin elektronik ve endüktif yanlarının tamamını izliyoruz. Böylelikle, diğer tedarikçilerin aksine, uygulamalar dair bütünlüklü bir anlayışa sahibiz ve her açıdan optimizasyon yapabiliyoruz. İster güç kaynağı, transformatör ve şebeke filtresi gibi gerekli bir elektronik uygulama olsun, isterse bir transformatör ya da transformatör için elektronik açma akım sınırlayıcısı olsun, sinerjimiz hepsinde görülebilir. Güçlü olduğumuz işi yapıyor ve bunu kullanıcı bilgimize ve tecrübemize ekliyoruz. Ayrıca, enerji verimliliği ve güç kalitesi gibi özellikler üzerine gitgide daha fazla vurgu yapıyoruz. Geniş vizyonumuzla son derece etkin çözümler üretiyoruz. Böylelikle tüm bileşenler kusursuz karşılığa sahip oluyor ve en yüksek kalite ölçütlerine cevap verebiliyor. REO Solingen REO Berlin REO Pfarrkirchen REO Kyritz REO Hennigsdorf oleg filipchuk - Fotolia.com

14 Çocuklarınız fazladan hangi dilleri biliyor?

15 Jani Bryson - istockphoto.com Dünya çapında, üç kıtadaki on bir ofisimizle, günümüz ekonomisinin küresel mücadelesine hazırız. Konuşulan dil ya da kültürel gelenekler ne olursa olsun, her zaman ulaşabileceğiniz biri var; böylelikle sadece teknik ihtiyaçlara cevap vermekle kalmayıp, müşterilerimizin gereksinimlerini tam olarak anlayabiliyoruz. Ürünlerimizin sürekli gelişimiyle ve etkin enerji kullanımı pazarını genişleterek, sorumluluk alıp gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakılmasına katkıda bulunmak hedefimizdir. REO grubun dünya çapındaki 350 çalışanı her gün bu çabanın içindedir. Çalışanlarımızın yüksek motivasyonu tesadüfî değil. Yüksek sorumluluk, kendini idare etme ve başkalarını etkileme düzeyleri, içinde profesyonel becerilerin ve takım ruhunun geliştirilebileceği bir çerçeve yaratmış durumda. Başarımız, görüşlerimizin kanıtı; dolayısıyla yola yine onlarla devam edeceğiz. Müşterilerimizin memnuniyeti, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, her zaman aklımızda.

16 Başarının getirdiği iyimserlik

17 Şirketimizin kurulduğu 1925 yılında, sinemalar ve tiyatrolar altın çağını yaşamaktaydı. Bu yeni eğlence biçimleri coşkulu kalabalıkları şehirlerdeki belli tesislere çekiyordu. Biz de toplantı salonlarının aydınlatması ve ışık kaynağı, balast direnci sunmak için oradaydık; böylelikle yeni filizlenen film endüstrisinden yararlanabildik. İyimserlik: Günümüzde bu sözcüğün Çin den daha fazla yakışacağı bir ülke var mıdır? REO yine işin merkezinde ve tecrübemizle büyük çaplı projelere katılacak nitelikteyiz. Örneğin, 2008 Olimpiyat Oyunları için Pekin ile Tiençin arasında işlemek üzere üretilmiş yüksek hızlı trenin güvenliğini sağlayacak test ekipmanımız Gelecek ne getirirse getirsin, REO gelişimin nabzını tutacak ve büyük çaplı projeleri ya da yeni teknolojileri ele alacak vizyonu gösterecektir. Yenilenebilir enerji ve güç kalitesi için çalışmalarımızla, hep birlikte, bizden sonraki nesiller için güvenli bir gelecek sağlamak adına sürekli olarak hareket halindeyiz. Xin Zhu - istockphoto.com

18 Geleceği etkin biçimde şekillendiriyor Ticari stajyerler Satın alma stajyerleri 1 0 Elektronik SG IC SG IBK Setzermann Nieke

19 istockphoto.com Spesiyalist uzmanlığımızı kullanarak, her yeni bileşenin tüm olası kullanım yönlerini, üretim kolaylığını, ayrıca performansı ve uzun ömürlülüğü hesaba katarak geliştirilecektir. Bu yaklaşım Berlin deki Ray Teknolojisi Uzmanlık Merkezimizde, güç kalitesi ve test sistemleri geliştirme bölümümüzde, ayrıca Solingen deki elektronik geliştirme bölümümüzde açıkça görülmektedir: Her daim, teknolojide lider kuruluş olarak geliştirebileceğimiz yeni uygulama alanları ve yeni teknolojiler araştırıyoruz. Yenilikçi gelişimden ve elektronik ile endüktif uzmanlığımızın etkin kombinasyonundan her zaman, güneş pili üretiminde kullanılan büyüme kristalleri için güç kalite bileşenleriyle kombine edilmiş güç kaynakları gibi, yeni fikirler çıkıyor. Elektronik sanayisinin büyümesiyle ilgili olarak, bir şirkete yeni fikirler ve momentum getirmek üzere alt kademelerde genç insanlara ihtiyaç duyulduğu söyleniyor. Sürekli eğitim ve öğretim sayesinde, ileride karşımıza çıkacak yeni zorlukları aşmaya ve elektroteknik yenilikleri tasarlamaya devam edeceğiz.

20 Headquarters - Germany REO ELEKTRONIK AG Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) REO INDUCTIVE COMPONENTS AG Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) info@reo.de Internet: Divisions - Germany REO INDUCTIVE COMPONENTS AG REO TrainTechnologies Division Centre of Competence Berlin Erasmusstraße 14 D Berlin Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) zentrale.berlin@reo.de Internet: Fertigung Nieke TrainTechnologies Division Eduard-Maurer-Straße 13 D Hennigsdorf REO IBK Drives Division Holzhausener Straße 52 D Kyritz Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) ibk@reo.de Internet: REO Setzermann Medical Division Schuldholzinger Weg 7 D Pfarrkirchen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) setzermann@reo.de Internet: REO Test and PowerQuality Division Brühler Straße 100 D Solingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) main@reo.de Internet: China REO Shanghai Inductive Components Co., Ltd No. 536 ShangFeng Road Pudong, Shanghai China Tel.: +86 (0) Fax: +86 (0) info@reo.cn Internet: France REO VARIAC S.A.R.L. ZAC Du Clos aux Pois 1 6/8 rue de la Closerie-LISSES F Evry Cédex Tel.: +33 (0) Fax: +33 (0) reovariac@reo.fr Internet: Great Britain REO (UK) Ltd. Units 2-4 Callow Hill Road Craven Arms Shropshire SY7 8NT UK Tel.: +44 (0) Fax: +44 (0) main@reo.co.uk Internet: India REO GPD INDUCTIVE COMPONENTS PVT. LTD 2/202 Luna Road Village Luna Taluka Padra Vadodara India Tel.: +91 (2662) , +91 (265) Fax: +91 (265) info@reogpd.com Italy REO ITALIA S.r.l. Via Treponti, 29 I Rezzato (BS) Tel.: Fax: info@reoitalia.it Internet: Poland REO CROMA Sp.zo.o ul. Pozaryskiego 28, bud 20 PL Warszawa Tel.: +48 (0) Fax: +48 (0) croma@croma.com.pl Internet: Russia REO RUSSIA Ltd. 17/2, Dorozhnaya st., Voronezh RUSSIA Tel.: Fax: main@reo-russia.ru Internet: Spain REO ESPAÑA 2002 S.A. C/Manuel Ventura i Campeny 21B local 9 E Vilassar de Dalt (Barcelona) Tel.: Fax: info@reospain.com Internet: Switzerland REO ELEKTRONIK AG Im Halbiacker 5a CH-8352 Räterschen Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0) info@reo.ch Internet: Turkey REO TURKEY ELEKTRONIK San. ve Tic. Ltd. Şti. Halil Rıfatpasa Mah. Darülceze CD Perpa Tic Merkezi B Blok Kat 8 No:1095 TR Sisli Istanbul Tel.: +90 (0) Fax: +90 (0) info@reo-turkey.com Internet: USA REO-USA, Inc E. 47th St USA-Indianapolis, IN Tel.: +1 (0) Fax: +1 (0) main@reo-usa.com Internet:

REOWAVE passive Yeni nesil armonik süzgeçleri

REOWAVE passive Yeni nesil armonik süzgeçleri passive Yeni nesil armonik süzgeçleri passive Yeni nesil armonik süzgeçleri Elektrik bileşenleri gitgide daha küçük, daha verimli ve daha ucuz hale geliyor. Bunu başarmak için, pek çok uygulama tristörler

Detaylı

IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri

IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri IndustrialConverter Solutions REOunity - Değişken Hızlı Tahrikler için Sistem Çözümleri Güvenlik Güvenilirlik Sorumluluk Dikkat REO nun sağladığı faydalarla Pratik Çözümler Modern teknoloji, tahrik sistemlerinin

Detaylı

REO PowerQuality Çözümleri

REO PowerQuality Çözümleri REO PowerQuality Çözümleri Sorunsuz güç için güçlü çözümler armoniklerin Analizi ve Nötrleştirilmesi ile harmoniklerin etkili filtrelenmesi Güç Faktörü Düzeltme için REO-Q kontrol kabini modülleri Harmoniklerin

Detaylı

REO Akım ve gerilim sensörleri

REO Akım ve gerilim sensörleri REO Akım ve gerilim sensörleri Ürün kataloğu ktif Akım dönüştürücü Pasif Akım dönüştürücü Strom Controller Özel çözümler En basıt akım dönüşümünden etkili enerji azaltımına Düşük yer gereksini İçerik Akım

Detaylı

REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu

REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu REO HF Bileşenleri Ürün kataloğu lastik kaplarda HF aktarıcı Geniş alan giriş gerilimi Alüminyum profilli HF aktarıcı Kayıt bobinleri HF Kombinasyonları Plastik kaplarda HF aktarıcı Geniş alan İçerik REO

Detaylı

TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler

TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler TransportationConverter Solutions REO dan etkin bileşenler -2- İçerik: Üretimden nihai ürüne... S.7 Etkileşimler - Kirlenme derecesi, nem, akustik, pozisyon,... yanma tutumu, aşırı gerilim kategorisi...

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR

YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR YÜKSEK KALİTE TEKNOLOJİ YÜKSEK KALİTE HİZMET İLE BULUŞUYOR Çoğu zaman görülmez asla vazgeçilmez Freudenberg Sealing Technologies Freudenberg Sealing Technologies 58 ülkede 37.000 in üzerinde çalışana sahip

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Dünyada tahrik ve kontrol teknolojileri alanında uzman şirketlerden biri

Dünyada tahrik ve kontrol teknolojileri alanında uzman şirketlerden biri Bosch Rexroth stat üstlerinin kapanmasına özel çözümler geliştiriyor Dünyada tahrik ve kontrol teknolojileri alanında uzman şirketlerden biri olan Bosch Rexroth, stat üstlerinin kapanmasında, devasa konstrüksiyonların

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül EROĞLU 02 Sanayi 4.0 Nedir? Sanayi 4.0 Türkiye için neden önemli? Sanayi 4.0 ın İklimlendirme Sektörü üzerindeki potansiyeli nedir? Sanayi 4.0

Detaylı

IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri

IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri IndustrialConverter Solutions için IndustrialConverter çözümleri Güvenlik Güvenirlilik Hassasiyet Garanti Arasýnda mükemmel bir iþbirliði güneþ enerjisi ve rüzgar enerjisi REO bileþenleri REO uzun yýllardan

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Resim: Deutsche Bahn AG/Max Lautenschläger 2 Hakkımızda Sertifikalı üretici olarak FRIEDRICH HIPPE, fonksiyonel bir demiryolu Altyapısına yönelik pek çok

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül Eroğlu 02 2004 Robert Kolej mezunu 2008 Sabancı Üni. Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu 2015 Boğaziçi Üni. Executive MBA mezunu Fabrika Müdürü

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

MIKRONIKA :06:01

MIKRONIKA :06:01 MIKRONIKA 2012-02-29 15:06:01 2 üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon sistem çözümleri ile Polonya nın bu alanda önde gelen üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları.

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Gelecek bizim için gelenektir Rondo Ganahl AG, gelenekleri olan, Avusturyalı bir aile şirketidir. Güvenilirlik, ileriye dönük

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

Toplu Taşıma. Konfor ve Güvenlik

Toplu Taşıma. Konfor ve Güvenlik Toplu Taşıma Konfor ve Güvenlik Beringen'de (İsviçre) bulunan Bircher Reglomat, sensör teknolojisi alanında kapsamlı bilgi birikimine sahiptir. 2017 yılında şirket Kuruluşunun 60. yıldönümünü kutladı.

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey Kolay Kullanım. Yeni Ecocirc XL ın üzerine yerleştirilmiş

Detaylı

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Beckhoff un ürettiği yeni XTS sürücü sistemi (extended Transport System) makine mühendisliğine yeni bir özgürlük yelpazesi sunuyor. Denenmiş ve test

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Genel Müdür Xerox Türkiye Biz Kimiz? $22,5 milyar ciro ile doküman yönetimi ve iş süreçleri alanında dünyanın en büyük teknoloji ve hizmet şirketi

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

2017 VISION TRENDLER

2017 VISION TRENDLER 2017 VISION TRENDLER Accenture Technology Vision 2017, akıllı işletmeler çağında insanların daha fazlasını başarmalarına imkan sağlayacak beş teknoloji trendini tanımlıyor. TECH VISION ÇALIŞMASI 16 ENDÜSTRİ

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri TR Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri Leading in Railway Technology YÖN GÖSTERİCİ. Kaynaklarımızı koruyarak şehir ve kırsal kentler ile büyük şehirlerimiz arasında aktarma yapmadan sınırsız ve sorunsuz

Detaylı

Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse?

Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse? Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse? KOMPOZİT MALZEMELER: METAL SİSTEMLERİN YERİNİ ALAN DOĞAL SİSTEM. 28.6 mm: 15 yılı aşkın süredir çelik boru sistemleri kullanıyorsanız, Trilogiq bugün

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Plarad, 50 yılı aşkın bir süredir hassas torklama ürün ve sistemleri geliştirmekte ve imal etmekteyiz. (150.000 Nm ye kadar). 320 mm ye kadar veya daha büyük

Detaylı

profi-air Design menfez Asil tasarım Kolay montaj

profi-air Design menfez Asil tasarım Kolay montaj profi-air Design menfez Asil tasarım Kolay montaj DRENAJ SİSTEMLERİ ELEKTRO BİNA TEKNİĞİ ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ Kolay montaj zarif görünüm ile buluşuyor Design menfez Her tür dekorasyona uygun. Zarif Design

Detaylı

Bir Dünya Grubu hizmetinizde

Bir Dünya Grubu hizmetinizde Bir Dünya Grubu hizmetinizde 10.000 çalışanı ile Leroy-Somer, tüm Dünya da haftada 7 gün günde 24 saat, ihtiyacınız olan ticarî ve teknik desteği size sunma kapasitesine sahip 470 ekspertiz ve servis merkezinden

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ

DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ DEMİRYOLU HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ ION-ONBOARD LI-ION HİBRİD ÇEKİŞLİ BATARYA SİSTEMİ Ion-OnBoard rejeneratif hibrid çekişli batarya sistemi, demiryolu operatörlerinin, çekiş gücü için fren enerjisini

Detaylı

Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... 3.000 kw el. a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri. Maksimum verimlilik.

Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... 3.000 kw el. a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri. Maksimum verimlilik. 3.000 kw el a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Maksimum verimlilik. Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... Isıya ve elektriğe ihtiyaç duyulan her yerde... Enerji verimliliği ve iklim koruma

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır.

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ.

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. The Perfect fit Designed to fit your needs. Where extra effort comes as standard. Gipro DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. www.gipro.com BiR DÖKÜMDEN izolasyon ÇÖZÜMLERİ GIPRO, döküm reçinesi alanında çeşitli,

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN ENDÜSTRİ 4.0 Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN Endüstri Devrimine Genel Bir Bakış Endüstri 4.0, yeni teknolojilere, endüstriyel üretime ve üretim dünyasına yeni bir bakış içeriyor. Sanayi devrimi sadece bir kez

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı