FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti."

Transkript

1 FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.

2 Distribütörlüklerimiz

3 Trafo Yağ Gaz Analiz ve İzleme Sistemleri Arıza Algılama ve İzleme Sistemi Arıza Algılama, İzleme ve Teşhis Sistemi Nem Hidrojen H2 Nem Hidrojen H2 Karbonmonoksit CO Doğru ve güvenilir ölçümler Trafolarınızı ve yatırımınızı korur Hiç bakım gerektirmez Kolay kurulum Nem Hidrojen H2 Karbonmonoksit CO Metan CH2 Asetilen CH2H2 Etilen C2H4 Nem Hidrojen H2 Karbonmonoksit CO Metan CH2 Asetilen CH2H2 Etilen C2H4 Etan C2H6 Karbondioksid Co2 Oksijen O2 Azot N2

4 Taşınabilir Trafo Yağ Gaz Analizi Cihazı MYRKOS Laboratuvar Kiti Myrkos eşsiz hız, hassasiyet ve doğruluk ile laboratuvarınızda optimal kaynakların kullanımını sağlayacak ve numune başına mümkün olan en düşük maliyetle işletmenizin çalışması mümkün olacaktır. MYRKOS Saha Kiti Taşınabilir gaz analiz sistemi ile trafo yağındaki gazları istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde analiz edebilirsiniz. Taşıma çantası Myrkos ve sahada DGA gerçekleştirmek için gerekli tüm aksesuarları ile birlikte taşınabilir olmak üzere tasarlanmıştır.

5 Trafo Online İzleme Sistemleri TMS Online İzleme Sistemleri ile: Büşingleri izlemek ( tan delta ve buşing kapasitansındaki bağlı değişimleri Kısmi deşarjlar Aktif bölümlerin durumlarının izlenmesi ( akımlar, sıcaklık, güç, kayıplar, kalan ömürleri ) Yağdaki çözünmüş nem ve gazları Yükte kademe değiştirici durumunun izlemesi ( kademe pozisyonu, anahtarlama akımı ve süresi, kontak aşınması, yağ sıcaklığı ) Soğutma sisteminin durumunun izlemesi ( sıcaklık, yağ akışı, pompaların ve fanların çalışma durumları ve saatleri, yağ sıcaklığın göstergersi alarm/trip ) Gibi bir çok cihazın değişimleri online olarak tek bir cihazdan ve programdan izlemek ve tüm verileri bilgisayarda depolamak mümkün.

6 Trafo Online İzleme Sistemleri

7 İzolasyon sensorleri DPT 145 SF6 Gazı için Çoklu Değişken Vericisi SF6 gaz Vaisala Multiparametre MODBUS vericisi DPT 145 online olarak çiğ noktası, basınç ve sıcaklığın ölçümünü gerçekleştirmektedir. HMT 330 Hem ve Sıcaklık Vericisi Vaisala HUMICAP nem ve sıcaklık verici serisi HMT330 istikrarlı ölçümler ve kapsamlı uyarlamalar için gerekli olan endüstriyel zorlu uygulamalara göre tasarlanmıştır. DMT 152 Düşük Çiğ Nokta Verici Vaisala DMT 152 çiğ nokta verici OEM uygulamalarda - 80⁰C kadar olan çiğ noktaların ölçümü için tasarlanmıştır. MHT 410 On-line Hidrojen, Nem ve Sıcaklık İzleme Sistemi (Trafo Durumu Görüntüleme) Vaisala MHT 410 nem, hidrojen ve sıcaklık vericileri ile güç transformatörlerin online gaz izlemesini sağlar.

8 Trafo Yağ Delinme Test Cihazı Trafo Yağ Delinme Test Cihazı sıvı yalıtkanda dielektrik arıza gerilimi tespiti için tam otomatik test cihazıdır. Bu cihaz laboratuvar ve saha kullanımı için tasarlanmıştır. PORTATEST kullanımı rahat ve kolaydır. Önceden tanımlanmış test standartları doğrultusunda tam otomatik test yapar. Özellikler: 100 kv a kadar test etmek Ortak ulusal ve uluslararası test standartları için önceden programlanmış 10 a kadar serbest programlanabilir kullanıcı test dizileri Bireysel arıza değerlerin, ortalama değer ve standart sapma gösterimi Entegre yazıcı Aydınlatmalı LCD grafik ekran Teknik Özellikler Model PORTATEST 60A A A Voltaj test 60 kv RMS 80 kv RMS 100 kv RMS Ağırlık 35 kg 39 kg 39 kg

9 Yağ Saflaştırma ve Rejenerasyon Sistemleri HVD Yağ Tasfiye Cihazları HVD serisi degazörler transformatör yağının arıtılmasıyla ortaya çıkan üç ana kirletici maddeyi azaltmak için bilinen tek yöntem olan termo-elektrik sürecini kullanır. OLTC Serisi - Yük Altında Kademe Değiştirici Filtreleri Kademe değiştirici, transformatör, ya da devre kesici gibi yağlı bir elektrikli cihaz, kalıcı olarak takılmak üzere tasarlanmıştır. TORS - Trafo Yağ Rejenerasyon Sistemi TORS serisi rejenerasyon sisteminin reaktivasyon tipinin özelleştirmesini sağlar. PCB Serisi - Deklorinasyon Sistemi Mobil operasyon için bir römork monte etmek üzere elle veya otomatik olarak çalışan PCB sistemi kızağa monte edilmiştir ve iletken bir ayak izi vardır. TIMES - Trafo İzolasyon Nem Tahmini TIMES Yalıtımdaki nem içeriğini tahmin eder. İzolasyon Nem içeriğinin bir trafonun hizmet ömrüyle doğrudan ilişkisi vardır.

10 Trafo Test ve Analiz Cihazları Trafo Çevirme Oranı Test Cihazı ART 3D 3 fazlı test voltaj çıkışı Yüksek doğrulukta ölçümü için 275 voltaja kadar çıkış İsteğe bağlı üçüncül sarma kanal Tam otomatik kademe değiştirici test modu Sargı Dirençi Ölçüm Cihazı WRT 10D Yüksek Hassasiyet 0.1% rgd Stabilizasyon gösterge okuması Aşırı gerilim geçişlerden korunma Her trafo için sonuçlar seri numarası ve diğer detayları ile birlikte bir dosyada saklanır Otomatik veya manuel uzaktan kademe değiştirici Akım Trafosu Test Cihazı CTT Akım trafosu test cihazı tam otomatik olup saturasyon, eksitasyon akımını, oran ve polarite testi trafolarda ölçmektedir. Kapsamlı halde tüm grafik ve tablo veri tabanları rapor halinde görüntülüyebilmektedir.

11 Kısmi Deşarj Analiz Cihazları ICMsystem ICM Dijital Kısmi Boşalma Dedektörü ICMsystem orta ve yüksek gerilim yalıtım durumunu değerlendirmek için güçlü ve çok yönlü bir araçtır. Cihaz uygulanan voltajın bir frekans aralığı üzerinde kullanılabilir buna 50/60Hz ve VLF(0.1 Hz) güç sistem frekans aralığı da dahildir. ICMmonitor ICM Monitör Dijital Kısmi Boşalma Dedektörü ICMmonitor sistemi bozmayan kalıcı olarak kurulan ve ortayüksek gerilim izolasyonunu devamlı izleyen dijital bir kısmi deşarj dedektörüdür. PD AIA Taşınabilir Kısmı Deşarj Sistemi AIAcompact gaz yalıtımlı şalt(gis) tesislerinde elektriksel ve akustik kısmi deşarj ölçümleri, transformatörler ve kablo araçlarında faaliyetlerinde kullanılan taşınabilir bir cihazdır. ICMcompact Dijital Kısmi Deşarj Dedektörü ICMcompact kompakt, orta ve yüksek gerilim yalıtım sistemlerinin durumunu değerlendiren ve bağımsız çalışan bir cihazdır. Genellikle üretimlerdeki kalite güvenliği ve kontrolünde kullanılır.

12 Kısmi Deşarj Analiz Cihazları Taşınabilir Kısmi Deşarj Kaydedici XDP II Kısmi Deşarjı aktiviteleri ölçmek için ultra-geniş bant amplifikasyon sistemidir. XDP görüntüler grafiksel kısmi deşarj dalgaları göstermektedir ve yerleşik hoparlör ile kısmi deşarj faaliyetleri dinleme imkanı sunar. Dağıtım Transförmatörler için Kısmi Deşarj Kiti XDP Trans Kiti tek fazlı dağıtım transförmatörlerde 35 kv kadar hat üzerinde kısmi deşarjı ölçmek için kolay bir yol sağlar. ADD Orta Gerilim Kısmi Deşarj Detektörü ADD orta gerilimde kesicilerin, kuru tip trafoların, buşinglerin ve kablo bağlantılarının ( 69 kv a kadar) online olarak kısmi deşarjlarını ölçemeye yarar.

13 Güç Trafosu Kısmi Deşarj Yer Tespit Cihazı Taşınabilir Kısmi Deşarj Algılama ve Yerini Belirleme Sistemi AE-150 güç transformatörlerinin hatalarını algılamak ve bulmak için kullanılır. AE-150 nin temel özelliği elektrik kısmi boşalma sinyali ile akustik emisyon sinyallerini senkronize etmektir. Güçlü gürültü bastırma özelliği, lokalizasyon olasılığını arttırır. Güç transformatörlerindeki kısmı deşarj ve sıcak noktaları algılar ve yerlerinin tam noktasını belirler. Hataların yerleri elektrik izolasyonu arızaları sonucu veya yüksek sıcaklıklar ile oluşan ultrasonic dalgaların analizi sonucu bulunur.

14 Ultrasonik Kısmi Deşarj ve Corona Tespit Detektörü ULD 40 yüksek gerilim ve iletim hatlarında ark ve korona tespitleri için tasarlanmış bir ultrasonik detektör cihazıdır. Corona efekti ve havadaki elektriksel arklar, ultrason ve yayılan ses dalga şeklindedir. ULD-40 ın rolü bu sesleri yakalamak ve insan kulağının dinleyebileceği düzeye dönüştürmektir. Harici parabolic sensör ile birlikte elektriksel bozulmaları uzun mesafeden de tespit edebilir. ULD nin yan kısmına kolaylıkla bağlanır. Laserli hedefleme cihazı da bağlanarak ultrason emisyon kaynağının tam yerini belirlemeye olanak sağlar. Sökülebilir parabolic anten ve küçük boyutlardaki ULD sahada kullanmayı kolaylaştırır ve her türlü tesisata erişmeye olanak sağlar. Avantajları: Yüksek doğrulukla uzaktan akustik denetimler yapar Kullanımı kolay, hızlı ve pratiktir Gürültülü ortamlarda dahi iyi sonuç elde edilir

15 Havai Hatlar Arıza Gösterge Cihazları Streamer Pathfinder MK mobil olarak kullanılan bir hata göstergesidir. Hat operatorleri ve bakım takımları tarafından, iletim hattında hata oluşması durumunda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Pathfinder MK faz-faz ve faz-toprak arasındaki hataların yerlerini belirlemeye yardımcı olduğundan, arıza onarım süresini azaltır. Streamer Pathfinder MK hata belirteçleri, tek fazlı ve 3 fazlı elektromanyetik alan dengesini algılayarak hata saptaması yaparlar. Hata akımı veya yüksek akım iletkenden geçtiği zaman hata sensörleri tetiklenir. Streamer Pathfinder MK kırmızı parlak ışık göstererek veya mesaj göndererek hata oluştuğunu gösterir.

16 Havai Hatlar Arıza Gösterge Cihazları Streamer Pathfinder 360 ALPHA hata göstericisi, elektromanyetik alandaki dengeye uyarlı sensörleri ile tek veya 3 fazlı yüksek voltaj hatlarında işlem yapar. Cihaz; iletken hattan geçen hatalı bir akım belirlediğinde veya akım/zaman eğrisinin yükseldiğini fark edince tetiklenir. Streamer Pathfinder 360 ALPHA arzayı parlak led yoluyla veya telefona bilgi göndererek gösterir. 1. Streamer Pathfinder 360 ALPHA nın her bölümün başına kurulması gerekir. 2. Faz-toprak ve faz-faz arasında meydana gelen bir arıza durumunda, Pathfinder 360 Alpha bunu elektromanyetik alandaki dengesizlikten yola çıkarak algılar ve LED ışıkları ile uyarı verir. Uyarı aynı zamanında GSM yoluyla sizlere ulaşır. Bu yöntem sayesinde onarım takımı hatalı bölümü kısa sürede izole edebilir. Hissetme FI FI Normal operasyon Hata

17 İzolasyon Direnç ve Toprak Direnç Ölçüm Cihazları İzolasyon Direnç Ölçüm Test Cihazı MIC V kademesinde ölçüm voltajı 25V ve 1 10kV kademesinde ölçüm voltajı 50V çözünürlüğündedir Ölçülen izolasyon direncinin ve kaçak akımın sürekli gösterimi Ayarlanabilir ölçüm süresi a kadar Çok Fonksiyonlu Test Cihazı MPI MPI 530 çeşitli yöntemler ile topraklama ve toprak direnci dahil olmak üzere elektrik şoklardan korunmak için gerekli ölçümleri yapan çok fonksiyonlu bir cihazdır. Ayrıca kullanıcılara; yapılan tüm kayıtların analiz edilmesi, kaydedilmesi ve bunların ekranda görünülebilmesi olanağı sağlamaktadır. Topraklama Direnci Ölçüm Cihazı 2-kutuplu, 3-kutuplu, 4-kutuplu yöntem ile toprak direnci ölçümü Darbe toprak empedans ölçümü, üç çeşit darbe ölçümü 4/10μs, 8/20 μs, 10/350μs Yardımcı test probları olmadan iki kelepçe ile toprak direnci ölçümü Toprak direnci ölçümü Sürekli ölçüm Kaçak akım ölçümü

18 Termal Kamera Termal Kamera KT 384 Görüntünün her noktasında sıcaklığı ölçer Gerçek görüntü kaydı 1600 x 1200 Her resim için 60 saniye süren ses kaydı Gerçek ve Termal görüntü aynı anda ekranda Standard AA şarj edilebilir piller Basit programlanabilen menü 3.6 LCD ekran 640 x 480

19 Devre Kesici Analizörleri Devre Kesici Analizörü CBA- 32P Genelikle trafoların ve yüklü devre kesicilerin her türlü zamanlama ve hareket analizini gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. CBA Win yazılımıda bu cihaza dahildir. Devre Kesici Titreşim Analizörü CBV-X Yeni CBV-X tek bir test ile zamanlama, hareket, titreşim ve dinamik direnç ölçüm yapan dünyadaki tek cihazdır. Ayrıca, CBV-X aynı zamanda zengin frekans içeriğe sahip vibro-akustik sinyalleri kaydetmektedir. Tekrar Kapama Analizörleri GEN-I3V GEN-I3V Tekrar kapama kontrol panoları, her türlü testi yapmak için tasarlanmış yüksek performanslı bir evrensel tekrar kapama kontrolleri analizörüdür. Devre Kesici ve Kontrol Kabini Simülatörü SIM-CB6 SIM- CB6, zamanlama ve hareket parametrelerini değiştirmek için kolayca izin veren bir dost kullanıcı yazılım SIM-Win ile tahrik edilir.

20 Otomatik Voltaj Regülatörü Trafo kademe değiştiricisinin tüm ölçüm, kontrol ve ayarlanabilen görevleri yeni REG-DA voltaj regülatörü kullanarak yürütülür. REG-DA regülatör CEI IEC 354 (VDE 0536) uygun olarak yüksek kapasiteli bir transformatör izleme fonksiyonu ile donatılmış özelliklere sahiptir. Bu fonksiyon ile istediğiniz zaman hot-spot ve transformatör ömrü hakkında bilgilere ulaşabilmeketesiniz. Büyük LCD (128x128) tüm önemli bilgileri içermektedir (kademe değiştirici konumu, gerilim, vb) REG-DA regülatör tüm protokolleri aracılığıyla bir SCADA sistemi ile iletişim kurabilir. Otomatik Voltaj Regülatörü REG DA özellikler: Ölçme fonksiyonları (U, I, P, Q, S, cos ϕ, ϕ, I sin ϕ, f ) Kayıt fonksiyonu (2 kanallı grafik kaydedici) İstatistik fonksiyonları Olay kaydedici Hot-spot sıcaklığı ve ömür boyu tüketim kaydı için trafo izleme fonksiyonları Programlanabilir analog giriş veya çıkış (ma) 14 (26) serbest programlanabilir dijital giriş 9 (21) serbest programlanabilir dijital çıkış Trafolarda faz kayma kontrolü Tüm ölçüm miktarlar için değer izleme sınırı

21 Enerji Analizörleri Taşınabilir Güç Kalite Analizörü PQ-Box 100 ve PQ-Box 200 PQ-Box 200 ve PQ-Box 100 yüksek performanslı ve taşınabilir; şebeke analizi, güç ölçümü ve geçici rejim kayıdı (transient recorder) yapan bir cihazdır. Düşük, orta ve yüksek gerilim şebekeleri için kullanılmaktadır. PQ-Box 200 kamu şebekelerinde ve 1.000V kadar ; PQ-BOX 100 ise 690V ve endüstriyel alanlarda ölçüm için kullanıma uygundur. PQ-Box 100 ve 200 A sınıfı ölçüm cihazdır. IEC (2008) standartlarını % 100 karşılamaktadır. Arıza algılama Uygun gerilim kalitesinin değerlendirilmesi ve IEC (2-4) Arıza kaydedici fonksiyonu Yük analizleri; enerji ölçümleri Dalgalanma kontrol sinyal analizi Dalgalanma kontrol frekans ölçümleri Parametre Voltaj ölçümü doğruluğu Zaman aralıklarının belirlenmesi Olaylar için ölçüm değerlerinin işaretlenmes Harmonikler, interharmonikler Titremek Frekans Gerilim asimetrisi Olay kaydı Saat senkronizasyonu Klas A A A A A A A A A

22 Enerji Analizörleri PQI-D ve PQI-DA bir güç kalite arayüzü olarak veya üç fazlı şebekelerde tüm fiziksel olarak tanımlanmış ölçüm miktarları için bir ölçüm cihaz olarakta kullanılabilmektedir. Orta ve yüksek gerilim şebekeleri için güç kalitesi arayüzü, merkezi elektrik şebekelerinde ise tüm gerekli ölçüm ve görevleri gerçekleştirmek için olan bir sistemin bileşenidir. Modern gerilim kalitesi ölçüm cihazları IEC standardına göre çalışır. PQI-D ve PQI-DA A sınıfı cihazlardır, IEC standardına uygundur. PQI D ve PQI - DA Güç Kalite Cihazların Özellikleri: DIN EN göre gerilim kalite ölçümü IEC göre Class A cihazı khz örnekleme frekansı 20 x In e kadar işlevini arıza kaydı Faz-faz ve faz-toprak ölçümleri aynı anda gerçekleştirmek mümkündür U12, U23, U31, UNE için voltaj ölçüm kanalları I1, I2, I3, Io akımları için ek ölçümü

23 Nötr Topraklama Ekipmanları Nötr topraklama dirençleri endüstriyel güç sistemlerinin direnç üzerinden topraklanması için kullanılır. Transformatörlerde veya jeneratörlerde toprak ile nötr arasında kullanılır. Nötr topraklama dirençleri bir yandan arıza akımlarını ekipmanlara zarar vermeyecek seviyelerde sınırlarken, diğer yandan da koruma rölelerine yeterli akımı sağlayarak arızanın giderilmesini sağlar. Cihaz (düşük veya yüksek ohic nötr topraklama tipi ) paslanmaz çelik elemanlardan yapılmıştır. Cihaz 380 kv gerilim ünitelerinin ve toprak arıza akılmarının 70 ka kadar tedariğini yapmaktadır. CSN Nötr Topraklama Dirençleri uygulamalarınız için en uygun çözümleri sunar: Yüksek veya düşük direnç değerleri Açık veya kapalı operasyon Güvenilir, neredeyse hiç bakım gerektirmeyen teknoloji Yüksek güç yoğunluğuna sahip kompakt tasarım Tüm sistem gerilimlerde güvenilir performans Her bir CSN Nötr Topraklama direnci bireysel müşteri ihtiyaçlarına göre üretilmektedir.

24 Direnç Teknolojileri Trafo merkezleri, jeneratörler gibi tüm enerji ve endüstri uygulamaları için yüksek güçlü dirençler üretmektedir. Elektrik Direnç Teknolojileri çeşitli uygulamalar için HVDC ve FACT sistemlerinin filtreleme ve sönüm devreleri için özelleştirmiş yüksek güç ve yüksek voltaj direnç imalatı yapar. Schniewindt dünya çapında başarılı projelere imza atmıştır. Frenleme Dirençleri Nötr Topraklama Dirençleri Test ve Yük Dirençler Deşarj Dirençler Koruma Dirençleri Dummy Load Resistor

25 Enerji İletim Teknolojisi Kanıtlanmış sensör teknolojisi ile enerji iletiminde kullanmak üzere gerilim ve akım ölçümü çözümleri sunmakta. Ayrıca müşteri istekleri üzerine geleceğe yönelik, dijital otomatik trafo merkezlerinde kullanmak için optik-dijital veri transfer sistemini sağlar. CSN Gerilim Bölücü CSN Akım Sensörleri CSN HECT, HEVT and HECT/VT CSN SV-Viewer CSN Air-Coil

26 Isıtma Teknolojisi Endüstrillerde kullanılmak üzere katı, sıvı ve gazlar için her çeşit ısıtıcı teknolojiler üretmektedir. Elektronic kontrol ve pompaları tek sistemde toplayan, verimli çözümler sunar. Müşteri taleplerine göre özel üretim çözümler de sunmaktayız. CNS Boru Isıtma Parçaları CNS Flanş Daldırma Isıtıcı CNS Hava Isıtıcalrı CNS Kontrol Üniteleri CSN Fren Direnci LV CSN Fişek Isıtıcıları CSN Alan Istıcılar CSN Yüksek Sıcaklık Bağlantı Kablosu

27 İş Güvenliği Malzemeleri Clydesdale, Honeywell tarafından üretilen Salisbury markasının Avrupa Temsilcisidir. İş güvenlik malzemeleri alanında dünyanın lider markaları arasındadır. Sağladığı izolasyon eldivenleri, battaniyeleri, kıyafetleri gibi birçok ürün ile kullanıcılara güvenilirlik ve süreklilik sağlamaktadır. Tüm ürünler dünya standartlarına uyarak üretilmiştir. EN Class II, EC , EN ISO Standartlara uygunluk. Ark Koruma Kiti Yüz Koruma Sistemleri Ark Dayanımlı Pantolon ve Ceketler İzole Eldivenler Korumalı Gözlükler İzolasyon battaniyeleri ve halıları

28 Uçak İkaz Lambaları Yüksek yapılarda, tüm ICAO standardlara uygun olan uçak ikaz lambaları: Kullanım Alanları Yüksek Binalar Rüzgar Türbinleri Bacalar Vinçler Kuleler İletim Hatları Çeşitleri LED ve Xenon Düşük Ölçekli ( Low Intensity ) Orta Ölçekli ( Medium Intensity ) Yüksek Ölçekli ( High Intensity ) Solar Uçak Ikaz Lambalar Balisor ( Havayi hatlara özel )

29 Uçak İkaz Lambaları Havayi Hatlara Özel Uçak İkaz Lambası Tüm ICAO Standartlarını karşılıyan OBSTA firması tarafından özel olarak Yüksek gerilim hatları için üretilmiştir. Avantajları: Uygun Maliyet ICAO Standartlarına uygun Hiç bakım gerektirmez Direk Elektrik Hattından beslenir

30 Deniz İkaz Lambaları Mediterráneo Señales Marítimas (MSM) AISM / IALA üyesi ve aynı zamnda ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 Standartlarına uygunluk. Yüksek Şiddetli LED Deniz İkaz Lambaları Orta Şiddetli LED Deniz İkaz Lambaları Düşük Şiddetli LED Deniz İkaz Lambaları Solar LED Deniz İkaz Lambaları Tsunami Uyarı Sistemleri

31 Sorularınızı Cevaplamaktan Mutluluk Duyarız Tel: +90 (216) to 92 Fax: +90 (216) FAM Enerji Elektrik Sanayi Ticaret Ltd. 19 Mayıs Mah, İnönü Cad, Sümer Sok, Zitaş Blokları D2, Daire 4 Kozyatağı 34742, Kadiköy, İstanbul -TR

FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.

FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. FAM Enerji Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. İçerik Trafo Yağ Gaz Analiz ve İzleme Sistemleri ( S 4 ) Taşınabilir Trafo Yağ Gaz Analiz Cihazı ( S 5 ) Trafo Online İzleme Sistemleri ( S 6,7 ) Trafo Yağ Delinme

Detaylı

TRAFO TEST CİHAZLARI VE KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI

TRAFO TEST CİHAZLARI VE KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI TRAFO TEST CİHAZLARI VE KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI TRAFO TEST CİHAZLARI WRT-10D Trafo Sargı Direnç Test Cihazı l Yüksek stabil ölçümler için sağlam, çok iyi ayarlanmış ve filtrelenmiş çıkış akım kaynağı l

Detaylı

Yüksek yapılarda, tüm ICAO standardlara uygun olan uçak ikaz lambaları:

Yüksek yapılarda, tüm ICAO standardlara uygun olan uçak ikaz lambaları: FAM LIGHTING Yüksek yapılarda, tüm ICAO standardlara uygun olan uçak ikaz lambaları: Kullanım Alanları Yüksek Binalar Köprüler Rüzgar Türbinleri Bacalar Vinçler Kuleler İletim Hatları Çeşitleri LED ve

Detaylı

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI XDP-II Kısmi Deşarj Cihazı XDP-II cihazı kısmi deşarjla oluşan elektriksel alandaki hızlı değişiklikleri algılayarak hassas ölçümler yapar. Aynı zamanda izole ekipmanlardaki kısmi

Detaylı

TRANSFORMATÖR İZLEME, ARIZA ALGILAMA VE TEŞHİS SİSTEMLERİ TRAFONUZU KORUYUN

TRANSFORMATÖR İZLEME, ARIZA ALGILAMA VE TEŞHİS SİSTEMLERİ TRAFONUZU KORUYUN TRANSFORMATÖR İZLEME, ARIZA ALGILAMA VE TEŞHİS SİSTEMLERİ TRAFONUZU KORUYUN www.famener ji.com ARIZA ALGILAMA VE İZLEME SİSTEMİ ARIZA ALGILAMA, İZLEME VE TEŞHİS SİSTEMİ ÇÖZÜNMÜŞ GAZ ANALİZİ DGA (DISSOLVED

Detaylı

KLEA Enerji Analizörü

KLEA Enerji Analizörü KLEA Enerji Analizörü Kolay panel montajı sistem bağlantısı Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Veri Toplama Platformu Tüm enerji tüketimleri bir KLEA

Detaylı

Çözünmüş Gaz Analizi (DGA) CALİSTO 5 CALİSTO 9 IEC standartlarını karşılayarak Çoklu Gaz Analizi ( Multi Gas DGA ) yapan tek cihaz.

Çözünmüş Gaz Analizi (DGA) CALİSTO 5 CALİSTO 9 IEC standartlarını karşılayarak Çoklu Gaz Analizi ( Multi Gas DGA ) yapan tek cihaz. Transformatörün durumuyla ilgili doğru bilgiye sahip olmak transformatörün ömrü açısından çok önemlidir. Farkında olunmayan bir arıza ilerki zamanlarda sürekli çalışmakta olan transformatöre ciddi hasarlar

Detaylı

Çözünmüş Gaz Analizi (DGA) CALİSTO CALİSTO 2 -

Çözünmüş Gaz Analizi (DGA) CALİSTO CALİSTO 2 - Transformatörün durumuyla ilgili doğru bilgiye sahip olmak transformatörün ömrü açısından çok önemlidir. Farkında olunmayan bir arıza ilerki zamanlarda sürekli çalışmakta olan transformatöre ciddi hasarlar

Detaylı

TEST CİHAZLARI. GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

TEST CİHAZLARI.   GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TEST CİHAZLARI www.famenerji.com GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TRF-100 3 Fazlı Trafo Çevirme Oranı TRF-100 4. nesil mikroişlemcili otomatik 3 faz trafo çevirme oranı test cihazıdır. Hafif taşınabilir cihaz

Detaylı

TEST CİHAZLARI. GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

TEST CİHAZLARI.   GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TEST CİHAZLARI www.famenerji.com GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ ATRT-01 S3 Tek Fazlı Trafo ATRT-01 S3 4. nesil mikroişlemciye sahip tek faz otomatik trafo çevirme oranı test cihazıdır. ATRT-01 S3 trafo

Detaylı

TRANSFORMATÖR İZLEME SİSTEMİ. 95 yılı aşkın deneyim ile...

TRANSFORMATÖR İZLEME SİSTEMİ. 95 yılı aşkın deneyim ile... TRANSFORMATÖR İZLEME SİSTEMİ 95 yılı aşkın deneyim ile... Transformatörler güç sistemlerinde ki en önemli ve en değerli parçalardan biridir. Bu sistemi bir on-line izleme sistemi ile donatmak bilgi toplama,

Detaylı

TEST CİHAZLARI. GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

TEST CİHAZLARI.   GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TEST CİHAZLARI www.famenerji.com GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ Auto-Ohm-10 Vanguard Auto-Ohm 10 kesici kontak direnci, buşing kontak noktaları ve kaynak noktaları gibi düşük direnç ölçümlerinin yapıldığı

Detaylı

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları Yumuşak Yolvericiler Vektör kontrollü AKdem dijital yumuşak yol vericisi, 6-tristör kontrollü olup, 3 fazlı sincap kafesli motorlarda yumuşak kalkış ve duruş prosesleri için tasarlanmıştır. Vektör kontrol,

Detaylı

PAT 805, SONEL Elektriksel Güvenlik Test Cihazı

PAT 805, SONEL Elektriksel Güvenlik Test Cihazı PAT 805, SONEL Elektriksel Güvenlik Test Cihazı sanpaelektronik.com /index.php/tr/urunler/urunlerimiz/item/200-pat-805-sonel-elektriksel-guvenliktest Elektriksel Güvenlik Test Cihazları EN 61326-1:2006

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m

TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m 3 Fazlı Sekonder Akım Enjeksyon Test Cihazı 50A-3PH mk2 Teknik Özellikleri Ana Çıkışlar Aralık Sürekli 5 dak. 1 dak. 3.5V 16A 32A 50A 18V 4A 8A 12A Aralık

Detaylı

MPI-530, SONEL 13 Fonksiyonlu Test Cihazı

MPI-530, SONEL 13 Fonksiyonlu Test Cihazı MPI-530, SONEL 13 Fonksiyonlu Test Cihazı sanpaelektronik.com /index.php/tr/urunler/urunlerimiz/item/531-mpi-530-sonel-13-fonksiyonlu-testcihaz%c4%b1 13 Fonksiyonlu; Loop, Toprak direnci, Özgül direnç,

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer]

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] [PCE-830-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici. (Recloser)

Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici. (Recloser) Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici (Recloser) Üç kutuplu iki konumlu (açık - kapalı) Anahtarlama (kesme - kapama) vakum ortamında (vacuum interrupter) da hızlı tekrar kapamaya uygun tasarlanmıştır. Kesiciye

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Otomatik Yük Ayırıcı

Otomatik Yük Ayırıcı Otomatik Yük Ayırıcı Teknik Özellikler: IEC standartlarına göre - E3 M2 Anma gerilimi (kv rms) 36 Anma akımı (A) 630 Anma kısa devre akım (ka) 12,5 Anma yalıtım düzeyi kv rms, 50Hz/1 dak. faz - toprak

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-3] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım

OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım OG Anahtarlama Sistemi Primer Dağıtım CPG.1 Tek ve Çift Baralı, Gaz Yalıtımlı Hücre Dizisi 36 kv kadar CPG Sistemi AÇIKLAMA Ormazabal CPG sistemi, CPG.1 tek ve çift baralı SF 6 gazı yalıtımlı GIS tipi

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Pensi]

Teknik Katalog [Akım Pensi] Teknik Katalog [Akım Pensi] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS RDAT SERİSİ Power Management Instruments DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR

Detaylı

TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA.

TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA. TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA www.famenerji.com CMP-600 Klamp CMP-2000 Klamp 100m'ye kadar kablosuz veri iletimi 30 mm 57 mm Yapılan Ölçümler: DC ve AC (True RMS) 600A'e kadar akım

Detaylı

MPI-540. MPI-540 Çok Fonksiyonlu Test Cihazı YENİ ÜRÜN. Özellikler:

MPI-540. MPI-540 Çok Fonksiyonlu Test Cihazı YENİ ÜRÜN.   Özellikler: MPI-540 Çok Fonksiyonlu Test Cihazı MPI-540 Özellikler: YENİ ÜRÜN MPI-540 EN 61000-4-30 standardı Klas S ye göre üç fazlı enerji analizörü modunda tüm parametrelerin ölçümü yapılabilmektedir. Piyasadaki

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr Hızlı montaj le tasarruf sağlayın Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj www.entes.com.tr MPR- 3 fazlı akım trafosu ın Avantajları Kolay Pano Kurulumu Tek kablo ile tornavida kullanmadan kolay bağlantı

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ

KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ Temel Bilgiler KLEA 220P Enerji Analizörünün basit terimlerle tanımlanması Klea 220P, elektrik şebekelerinde 3 fazlı ölçüm yapabilen ve röle çıkışı sayesinde kontrol imkanı sunabilen

Detaylı

KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ

KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ Klea 110P, elektrik şebekelerinde 3 fazlı ölçüm yapabilen ve röle çıkışı sayesinde kontrol imkanı sunabilen gelişmiş bir enerji analizörüdür. Temel elektrik parameteleri ölçümü

Detaylı

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN EK-2 1 İmalatçı firma 2 İmalatçının tip işareti 3 Uygulanan standartlar Bkz.Teknik şartname 4 Çift sargılı veya ototrafo Çift sargılı 5 Sargı sayısı 2 6 Faz sayısı 3 7 Vektör grubu YNd11 ANMA DEĞERLERİ

Detaylı

1 Mart https://twitter.com/schneider_tr

1 Mart https://twitter.com/schneider_tr http://www.facebook.com/schneiderelectrictr https://twitter.com/schneider_tr n n n n n 3 4 5 6 B: Sepam 10 B serisi, aflırı yüklere, faz-faz hatalarına ve toprak hatalarına karfl koruma sa lar A: Sepam

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA.

TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA. TEST VE ÖLÇÜ CİHAZLARI AVRUPA KALİTE ÖDÜLLÜ MARKA www.famenerji.com YERALTI KABLO VE BORU YER TESPİTİ Sadece çeşitli kazılarda değil, aynı zamanda kanalizasyon boruları, su boruları ve kabloların döşenmesinde

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir.

Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir. DAĞITIM TRAFOLARI Genel Tanımlar Elektrik Dağıtım Şebekesi: İletim hattından gelen ve şalt merkezlerinde gerilim seviyesi düşürülen elektriği, ev ve işyerlerine getiren şebekedir. EEM13423 ELEKTRİK ENERJİSİ

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015. www.ulusoyelektrik.com.tr

ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015. www.ulusoyelektrik.com.tr ORTA GERİLİM ANAHTARLAMA BİLEŞENLERİ v.01 2015 www.ulusoyelektrik.com.tr İÇİNDEKİLER ULUSOY ELEKTRİK HAKKINDA...1 1.LBS SERİSİ YÜK AYIRICI...2 1.1 TEKNİK BİLGİLER...3 1.2 TEKNİK ÇİZİMLER...4 2.USFB SERİSİ

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI

MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI MEGGER SWEDEN AB / PROGRAMMA ÜRÜNLERİ SEKONDER KORUMA RÖLE TEST CİHAZLARI SVERKER 750 /760 /780 TEK FAZLI RÖLE TEST CİHAZI Sekonder koruma rölelerinin test edilmesi için tasarlanmıştır. Genelde bütün tek

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

HAVA TAŞITLARI IŞIKLI İKAZ SİSTEMLERİ

HAVA TAŞITLARI IŞIKLI İKAZ SİSTEMLERİ IŞIKLI 96 MADE IN TURKEY IŞIKLI GENEL ÖZELLİKLER: GEMTA Hava Taşıtları Işıklı İkaz Sistemleri, yeryüzünde hava taşıtları için tehlikeli olabilecek yüksek noktalarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve üretilen

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı Elektriksel ve endüstriyel testler için dizayn edilmiştir 1000V - 200 GΩ'a kadar İzolasyon testi (YENİ) Stabilize edilmiş izolasyon test voltajı (YENİ) 0.01

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

ELEKTRİK GRUBU ELEKTRİK MAKİNELERİ EĞİTİM SETİ ELECTRICAL MACHINERY TRAINING SET

ELEKTRİK GRUBU ELEKTRİK MAKİNELERİ EĞİTİM SETİ ELECTRICAL MACHINERY TRAINING SET ELEKTRİK GRUBU ELEKTRİK MAKİNELERİ EĞİTİM SETİ ELECTRICAL MACHINERY TRAINING SET Elektrik Makineleri ve Kumanda Eğitim Seti; çok fonksiyonlu deney masası ve enerji üniteleri, elektrik motorları, motor

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

SU8001. Ultrasonik akış ölçer. boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40152 / E40155: 205 mm boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40153 / E40156: 215 mm

SU8001. Ultrasonik akış ölçer. boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40152 / E40155: 205 mm boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40153 / E40156: 215 mm boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40152 / E40155: 205 mm boru adaptörü ile kurulum uzunluğu E40153 / E40156: 215 mm Made in Germany Uygulama Uygulama Toplam fonksiyonu; endüstriyel uygulamalar için Montaj

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir seri... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi

Detaylı

HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER

HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER HMH SERİSİ METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER HMH Serisi Metal Mahfazalı Modüler Hücreler; 36 kv a kadar sekonder dağıtım sistemlerinde, kompakt köşk tipi trafo binalarında ve endüstriyel tesislerde, dahili

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-PA8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m

TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m TEST CİHAZLARI w w w. a z - t e k n i k. c o m 100A/E Tek Fazlı Sekonder Akım Enjeksiyon Test Seti Akım çıkışı Teknik Özellikler 200 A kadar akım çıkışı 0-250VAC / 0.5A Gerilim çıkışı 0-500VAC / 0.25A

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

RÜZGAR TÜRBİNİ UÇAK İKAZ LAMBALARI

RÜZGAR TÜRBİNİ UÇAK İKAZ LAMBALARI RÜZGAR TÜRBİNİ UÇAK İKAZ LAMBALARI Rüzgar türbinleri günümüzde enerji üretimi için tercih edilen en önemli yollardan biridir.yükseklikleri sebebiyle hava taşıtları için tehlike teşkil etmekteler bu sebeple

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. 00205 Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

MODÜLER AKTİF HARMONİK FİLTRELER

MODÜLER AKTİF HARMONİK FİLTRELER MODÜLER AKTİF HARMONİK FİLTRELER Yetkili Distribütörü: ARMES MÜHENDİSLİK ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER LTD. Huzur Mah. Kanarya Sok. No: 1/1 Seyrantepe Sarıyer 34396 İstanbul Türkiye Tel: +90 212 3244327 / 28 info@armes

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER T200 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ

KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ KAYIP KAÇAK İZLEME NE SAĞLAR? FİDER SEVİYESİNE KADAR İNEREK KAYIP KAÇAK ANALİZİ SAĞLAR. AMAÇ YÜKSEK PERFORMANSLI KOLAY KURULUMLU DÜŞÜK YATIRIM MALİYETLİ DÜŞÜK İŞLETME MALİYETLİ

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

Fiyat Listesi 0 (216)

Fiyat Listesi 0 (216) Fiyat Listesi 0 (216) 606 36 48 HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm;

Detaylı

ANTRA KAVŞAK KONTROL CİHAZI. 1 of 14

ANTRA KAVŞAK KONTROL CİHAZI. 1 of 14 ANTRA KAVŞAK KONTROL CİHAZI 1 of 14 ANTRA KAVŞAK KONTROL CİHAZI Trafik düzenini ve yaya güvenliği sağlamak amacıyla Sinyalizasyon Elektronik tarafından üretilen cihazdır. Kavşak kontrol cihazı mevcut kavşaklar

Detaylı

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI

RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI RDA / RDAT OTOMASYON TİP AKÜ ŞARJ CİHAZI Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışan tam kontrollü bir cihazdır. LCD panel üzerinden bütün ölçümler ve olay bilgileri izlenilebilir.

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

2017 Hizmet Fiyat Listesi

2017 Hizmet Fiyat Listesi Periyodik Bakım Hizmetleri 0-630 kva Yağlı Tip Trafo Ölçüm, Raporlama ve Bakım Bedeli 1.650,00 TL 800-1.600 kva Yağlı Tip Trafo Ölçüm, Raporlama ve Bakım Bedeli 1.900,00 TL 2.000-4.000 kva Yağlı Tip Trafo

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ. www.tesantr.com tesan@tesantr.

2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ. www.tesantr.com tesan@tesantr. 2011 FİYAT LİSTESİ ISI KONTROL CİHAZLARI DİJİTAL PANELMETRELER ZAMAN RÖLELERİ DİJİTAL SAYICILAR ZAMAN SAATLERİ www.tesantr.com tesan@tesantr.com EKONOMİK SERİ PID SICAKLIK KONTROL CİHAZLARI 6 GELİŞMİŞ

Detaylı

Reaktif Güç Yönetim Çözümleri. Tasarrufun Elektrik Yönü

Reaktif Güç Yönetim Çözümleri. Tasarrufun Elektrik Yönü Reaktif Güç Yönetim Çözümleri Tasarrufun Elektrik Yönü Temel Özellikler Kontrolörlerinin basit bir şekilde tanımlanması Güç faktör kontrolörleri reaktif gücü azaltarak güç dağıtım sistemlerinin maksimum

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

Teknik Katalog [Işık Ölçer]

Teknik Katalog [Işık Ölçer] Teknik Katalog [Işık Ölçer] [PCE-EM 886] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Dijital Sıcaklık Kontrol Cihazı

Dijital Sıcaklık Kontrol Cihazı www.hynux.net www.antmuh.com Dijital Sıcaklık Kontrol Cihazı Ekonomik fiyat Pratik Yüksek hızda fonksiyonlar örnekleme Yüksek hassasiyette sıcaklık kontrolü Yüksek hassasiyette sıcaklık kontrolü sağlar

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı