TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLESMESİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLESMESİ. www.seganet.com.tr"

Transkript

1 TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLESMESİ

2 MADDE 1 TARAFLAR 1.1 Seganet Bilgisayar Sistemleri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Tekstilkent Tic. Merkezi A-3 Blok Kat:3 No: Esenler/İstanbul MADDE 2 TANIMLAR 2.1 Seganet Bilgisayar Sistemleri ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. kısaca SEGANET kısaca MÜŞTERİ 2.3 İşbu sözleşme kısaca SÖZLEŞME 2.4 SEGANET ile MÜŞTERİ müştereken kısaca TARAFLAR MADDE 3 SÖZLEŞMENİN KONUSU İş bu sözleşmede belirtilmiş olan Müşteri adresinde kurulu bilgisayar ve çevre birimleri sistemlerinin SEGANET tarafından yapılacak olan bakım, destek, servis ve danışmanlık işidir. (Ek 1 Anlaşmalı Cihaz Envanteri listesinde açılımı yapılmıştır.) Bu anlaşma yukarıda belirtilen adreste faaliyet gösteren Müşteriye ait bilgisayarlar ve çevre birimleri için geçerli olup, taraflar arasındaki iş ilişkisi devam ettiği sürece konuyla ilgili başka gerçek veya tüzel kişilere bu adreste iş vermeyeceğini kabul eder. MADDE 4 SÖZLEŞMENİN KAPSAMI Müşterinin adresinde bilgisayar sitemleri ve çevre birimlerine yerinde yapılacak periyodik bakım ve Müşterinin isteği doğrultusunda acil müdahaleyi, anlaşma kapsamına alınan bilgisayar ve çevre birimlerini kapsayacaktır. Müşterinin firmasında bulunan ve anlaşmaya dahil edilen bilgisayar ve çevre birimlerine ait liste EK-1 de belirlenmiştir. Anlaşma dışında kalan bilgisayar ve çevre birimlerinden servis ücreti talep edilecektir. MADDE 5 SÖZLEŞMENİN AMACI 5.1 Genel Şartları (Madde 6) bölümünde belirtilen süreler çerçevesinde yapılacak periyodik bakımlar sonucu bilgisayar sistemleri ve çevre birimlerindeki var olan arızalar tespit edilerek ileride meydana gelebilecek muhtemel arızaların giderilmesi sağlanır. 5.2 Periyodik bakım dışında Müşterinin ihtiyacı olduğunda teknik servis isteminde bulunmasıyla arızalara anlaşma çerçevesinde belirtilen şartlarla müdahale edilerek sistemin kesintisiz çalışması sağlanır. 5.3 Tüm anlaşmalı Müşterilere ücretsiz telefon ve uzaktan erişim desteği verilir. 5.4 Yapılan genel periyodik bakımlar sayesinde virüs kontrolleri sonucu bulaşmış virüsler temizlenerek verilerin korunması ve diğer sistem kontrolleri yapılarak aksaklıkların giderilmesi amaçlanır Bilgi teknolojisi alanında ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmetlerini vermeyi, istek doğrultusunda mevcut sistemlerinin iyileştirilmesi için fizibilite raporları hazırlamayı, bu konuda önerilerde bulunmayı amaçlar Periyodik bakımlarda makinelerin genel temizliği ve sistemin daha iyi bir performansta çalışabilmesi için gerekli ayarlar ve bakımlar yapılır.

3 MADDE 6 BAKIM KOŞULLARI 6.1. GENEL ŞARTLAR a) Periyodik bakımlar altı ayda (Bir) olmak üzere yılda toplam 2 (iki) kez yapılır. Periyodik bakımlar pazar ve resmi tatil günleri dışında 09:00 ile 18:00 saatleri arasında SEGANET Teknik Servis Elemanları tarafından verilecektir. Ancak Müşterinin talep etmesi halinde çalışma saatleri dışında periyodik bakım programı oluşturulabilir. b) Bu anlaşma Müşteriye hızlı servis verilebilmesi için çözülebilecek problemlerin Müşteri bilgisi dahilinde Müşterinin makinesine INTERNET aracılığıyla uzaktan bağlanmak suretiyle destek verilmesini ek olarak kapsar. Bu hizmet ücretsiz olarak Müşteriye verilir. c) Servis isteği INTERNET ( ), FAKS ( ) veya TELEFON ( ) ile tarafımıza iletilir. Arıza formu, faksı ya da telefon iletisi mesai saati bitiminde geldi ise, servis isteği bir sonraki günün mesai başlangıcında yapılmış sayılacaktır. d) Periyodik bakım için iki gün öncesinden Müşteriye haber verilecektir. e) SEGANET ilk bakımda sistemi test edecek, bakım sırasında tespit edilecek arızanın onarımı mümkün olmadığı takdirde SEGANET parçayı garanti kapsamı dışında ise bedeli Müşteri tarafından ödenmek şartıyla değiştirebilecektir. f) Bakım onarımı uzun süreceği tahmin edilen ya da mekândaki imkânların cihazın bakım ve onarım için yeterli olmaması durumunda arızalı cihaz SEGANET Teknik Destek Merkezine alınacaktır. g) Bu anlaşma kapsamındaki bilgisayarlara bakım etiketi yapıştırılacaktır. Daha sonra eklenen bilgisayarlar anlaşma kapsamı dışındadır. İstenirse ücreti mukabilinde bakım anlaşması kapsamına dâhil edilecektir. h) Kapağı açıldığında garanti kapsamı dışına çıkacak olan cihazların bakımı karşılıklı anlaşma ile yapılacaktır KORUMA BAKIMI VE DANIŞMANLIK a) Bakım anlaşması kapsamına alınan tüm PC, kişisel ve ağ yazıcıları vb. cihazlara bakımı yapılacak. (Power supply, işlemci ve ekran kartı fanları üzerinde biriken tozlar soğutma sistemine engel olacağından, donanımların yanmasına, ömürlerinin azalmasına ya da sıklıkla kilitlemelere sebep olmaktadır, anlaşma çerçevesinde belirlenen süreler içinde yapılan periyodik bakımlar iç ve dış temizlikler sayesinde önlenmiş olur.) b) Sadece genel bakım yapılacak, makinelerin genel yazılımsal temizliği (virüs ve gereksiz dosyalar), ScanDisk - Defrag vb. kontrollerin yapılması sağlanacaktır. MADDE 7 SERVİS ALICININ SORUMLULUKLARI 7.1 Müşteri bünyesinde bulundurduğu lisans gerektiren tüm yazılımların lisanslarına sahip olmalıdır. (Windows, MS Ofis vb...) Bu konuyla ilgili müşteri için uygun olan çözüm konusunda danışmanlık tarafımızdan ücretsiz verilmektedir Bakım sırasında kurulumu talep edilen lisans zorunluluğu olan yazılımların lisans bilgilerini Müşteri SEGANET elemanlarına tedarik etmek durumundadır. Lisanssız yazılım kurulumu Müşteri tarafından talep edilemez.

4 7.3. İhtiyaç durumunda SEGANET lisans gerektiren yazılımları yasal lisanslı olarak Müşteriye ücreti karşılığında kiralama veya satmak koşuluyla tedarik eder Bilgisayar sisteminin direk gün ışığına, 25 C derecenin üzerinde ısıya, toza, rutubete, asit ve amonyak buharına maruz kalmayacak bir ortam tesisi Müşteri tarafından temin edilecektir. Sistemin içerisine sıvı maddeler dökülmemesi gerekir. Şehir şebekesinde meydana gelebilecek ani voltaj değişikliklerine karşı regülatör veya gerekirse kesintisiz güç kaynağı (Online UPS) kullanılması Müşterinin yararınadır SEGANET haberi olmaksızın sözleşme kapsamındaki ürünler sözleşmede belirtilen adres dışına taşınmayacak, kapakları açılmayacak, bakım ve onarımları başka kişi ya da kuruluş tarafından yapılmayacak. 7.6 Müşteri, bilgisayar ve donanımları için gereken elektrik kablo ve tesisatlarında topraklamayı sağlayacaktır Müşteri, Periyodik koruyucu bakımın yapılması, arıza-hasarların giderilmesi için gelen teknik servis elemanlarına gereken her türlü kolaylığı ve yardımı sağlar Arıza bildirimlerini, SEGANET in merkezine direkt olarak anında bildirir. ( Hasarlarda gerekli kurtarma ve koruma tedbirlerini alır, bu amaçla kendisine bildirilen önerilere uyar Bakım sözleşmesi altındaki sistemlerine yeni ilaveler yaptırmak isterse SEGANET e haber verilerek bakım bedeli bu sözleşmeye ilave edilerek sözleşmeye dâhil edilir Müşteri, sistemdeki dataların yedeklenmesinden kesinlikle sorumludur. SEGANET sistemdeki data kaybından dolayı hiçbir şekilde sorunlu değildir. MADDE 8 SÖZLEŞME KAPSAMI DIŞINDA OLAN HÜKÜMLER 8.1. Sistemin hard diskindeki muhasebe, personel takip, stok takip, hasta kayıt vb. Özel amaçla yazılmış programlar iş bu sözleşmenin kapsamı dışındadır Disket, yedekleme kartuşu, sürücü, yazıcı kafaları, yazıcı şeritleri sözleşme kapsamı dışında tutulmuştur. Ücreti mukabilinde değişimler ve yenilemeler yapılacaktır Her türlü kaza, yangın, yıldırım, voltaj değişiklikleri, infilak, terör; yıkma kurtarma ve söndürme, doğal afet, grev, lokavt, her türlü askeri sivil hareketlerden, hasar ya da arızalar nedeni ile gerekecek bakım onarım sözleşme kapsamı dışındadır Cihaz ve donanımların dış yüzeyinde oluşacak sıyrık, çizik vb. kusurlar sözleşme kapsamı dışındadır Cihazdan veya virüsten kaynaklanan bilgi kayıpları SEGANET sorumluluğunda değildir Bakım-Onarım sözleşmesinden önceki sistemin ve çevre donanımların yeniden konfigüre edilmesi, sistemin yeniden yüklenmesi sözleşme kapsamı dışındadır Servis sağlayıcı şirketin önceden var olduğuna dair bilgisi olsun veya olmasın, sözleşmenin başlangıcında kullanıcı ya da temsilcilerince sözleşme kapsamındaki system ve donanımlarında önceden var olduğu bilinen kusur, eksiklik ve bozukluklar ve bunlardan oluşan hasar ve ziyanlar sözleşme kapsamının dışındadır.

5 MADDE 9 FİYAT, FATURALAMA VE ÖDEME ŞARTLARI Bakım Sözleşmesinin Yapıldığı Tarih :... /... / 201. Bakım Sözleşmesinin Bittiği Tarih :... /... / 201. Aylık Bedel :...,00 TL + KDV Her ay ın 1 nci günü bu bedel Teknik Servis Bakım Hizmeti adı altında fatura edilir. Kesilen aylık fatura bedeli fatura tarihinden itibaren 7 (yedi) gün içinde tahsil edilir. Bu süre içinde ödenmeyen bedeller için aylık %... vade farkı bedeli hesaplanır. MADDE 10 SÜRE İşbu anlaşma 1 (bir) yıl süre için TARAFLAR ca imzalanmış olup sona erme tarihinden bir ay önce TARAFLAR akdin yenilenmeyeceği hususunda yazılı bir ihbarda bulunmadıkları takdirde, sözleşme bir yıl süre ile fiyatlar güncellenmek kaydıyla aynı şartlarda yenilenmiş sayılacaktır. Ancak ilk yıldan sonra Müşteri her zaman bir ay önceden ihbarda bulunmak kaydıyla sözleşmeyi tek taraflı fesh edebilir. Bu durumda Seganet ne nam altında olursa olsun bir hak talebinde bulunamaz. MADDE 11 FESİH 11.1.Taraflardan herhangi birinin bu Sözleşme hükümlerinden herhangi birine uymaması veya aykırı davranması ya da Sözleşme ile yükümlendiği edim ve taahhütlerinden her hangi birisini yerine getirmemesi halinde, taraflar bu Sözleşme'yi herhangi bir yazılı ihbar öneline uymaksızın derhal tek taraflı olarak feshedebilir Bu Sözleşme aşağıda yazılı nedenlerden her hangi birinin gerçekleşmesi halinde kendiliğinden sona erer (münfesih olur): a) SEGANET veya MÜŞTERİ nin iflasının talep edilmesi, konkordato mehli alması, iflas veya konkordato ilan etmesi, terk-i ticaret, aktiflerini devretmesi ya da borçlarını ödemede acze düşmesi, b) Tüzel kişi SEGANET veya MÜŞTERİ nin fesholması, infisah etmesi, MADDE 12 - GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ SEGANET, işbu Sözleşme'nin uygulanması nedeni ile öğrenebileceği MÜŞTERİ ye ait teknik, idari ve ticari bilgi-sırları saklamak, hiç bir şekil ve surette üçüncü kişilere açıklamamak ve bu sır saklama yükümlülüğüne istihdam ettiği kişilerin, yardımcı kişilerinin ve kendisi ile ilgili kişilerin de uymasını temin etmekle yükümlüdür. Aynı yükümlülük MÜŞTERİ içinde geçerli olup bu yükümlülüğü Sözleşme'nin her hangi bir nedenden sona ermesi halinde de her hangi bir süre ile sınırlı olmaksızın aynen devam eder. Tarafların gizli bilgilerinin ifşa edilmesi durumunda kusurlu olan taraf diğer tarafın uğradığı zararı tazminle yükümlü olduğunu kabul ve taahhüt ederi.

6 MADDE 13 - GENEL HÜKÜMLER Bildirimler Tarafların Sözleşme yi feshetmek maksadıyla yapılacak ihbar ve ihtarların, ayıp ihbarı, temerrüd ihbarı ihbarların vs muteber olması için noter marifetiyle veya iadeli taahhütlü bir mektupla ve tarafların tebligat adreslerine yapılması şarttır. Bunun dışındaki her türlü yazışma ve onaylar aşağıda belirtilen faks numaralarına gitti teyidi alınmış faks iletisi olarak veya yine aşağıda belirtilen elektronik posta adreslerine elektronik posta yoluyla olarak, veya alındı teyidi ile elden yazılı olarak yapılacaktır. Bu şekilde yapılan tüm tebligatlar gönderildikleri günü takip eden işgünü yapılmış sayılırlar. Tarafların tebligat adreslerindeki değişiklikleri adres değişikliğini takip eden 7 (yedi) gün içerisinde, yukarıda sayılan yollardan biriyle karşı tarafa bildirmeleri gereklidir aksi taktirde eski adrese yapılan tebligat geçerli yapılmış sayılacak ve bundan kaynaklanan her türlü zarar ve sorumluluk adres değişikliğini bildirmeyen veya geç bildiren taraf üzerinde doğacaktır. Tarafların tebligat adresleri Sözleşme nin giriş paragrafında belirtilen adreslerdir Yetkili Mahkemeler Taraflar arasında bu Sözleşme'den doğabilecek uyuşmazlıklarda Türk Hukuk Sistemi uygulanacak olup uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Çağlayan Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir Mücbir Sebep Taraflar ın çalışma imkânlarını kısmen veya tamamen, geçici veya daimi olarak durduracak şekilde ve derecede meydana gelen, doğal afetler, harp, seferberlik, yangın, grev ve lokavt vb. gibi mücbir sebepler ile Hükümet tarafından alınmış kararlar gibi, Taraflar ın kontrolü haricinde ortaya çıkan hallerden dolayı yükümlüklerin kısmen veya tamamen ifa edilememesi halinde işbu Sözleşme de öngörülen süreler ifayı engelleyen koşullar ortadan kalkıncaya kadar uzatılmış sayılır. Mücbir sebebin ortaya çıkışı derhal yazılı olarak karşı tarafa bildirilecek ve resmi belgeler ile tevsik edilecektir. Bu halin 10 (on) günden fazla sürmesi halinde, taraflar bir araya gelerek durumu değerlendirecek ve uygun bir çözüm bulunamaması halinde işbu Sözleşme taraflardan birinin noter aracılığı ile yazılı bildirimiyle fesih olacaktır. Taraflar, yukarıda açıklanan durumlar nedeniyle Sözleşme nin feshi halinde uğrayacakları zararları talep etme hakkına sahip olmayacaklardır Devir Yasağı Taraflar ( SEGANET in ve/veya MÜŞTERİ nin hakkını ve yükümlülüklerini bağlı şirketlerine ve iştiraklerine devrettiği durumlar hariç) karşı tarafın yazılı izni olmaksızın bu Sözleşme den doğan hak ve yükümlülüklerini herhangi bir kişiye kısmen veya tamamen devir ve temlik edemez Hakların Kullanılması Taraflardan birinin bu sözleşmeden doğan bir hakkını, yetkisini veya hukuki yolu kullanmaması yada geç kullanması söz konusu hakkından, yetkisinden veya hukuki yoldan

7 feragat ettiği anlamına gelmez. Bir hak, yetki veya hukuki yolun tek başına veya kısmen kullanılması söz konusu hak,yetki veya hukuki yolun devamının daha sonra kullanılmasını ya da başka bir hak yetki veya hukuki yolların kullanılmasını engellemez Mali Yükümlülükler Bu Sözleşme ile ilgili her türlü harç, resim, vergi, damga vergisi, noter masrafları ve sair yasal mali yükümlülükler SEGANET ve MÜŞTERİ tarafından ortak karşılanır ve ödenir Sözleşme'nin Ekleri Aşağıda yazılı ekler bu Sözleşme'nin ayrılmaz parçalarıdır. EK 1 Anlaşmalı Cihaz Envanteri EK 2 SEGANET ve MÜŞTERİ nin imza sirküleri Sözleşme Hükümlerinin Ayrılabilirliği Bu Sözleşme'nin bir veya daha fazla hükmünün uygulanması, ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hukuka aykırı olduğu takdirde, Taraflar kanuni açıdan kabul edilebilecek ve Sözleşme'nin söz konusu hükmüne mümkün olduğu kadar yakın hükümler getiren alternatif düzenlemeler yapabilmek amacıyla iyi niyet çerçevesinde gerekli teşebbüslerde bulunacaklardır. Bu Sözleşme'nin herhangi bir bölümünün yetkili resmi mercilerce kanunen geçersiz kılınması halinde, Sözleşme'nin geri kalan kısmı bundan etkilenmeyecek ve geçersiz kılınan bölüm evvelce çıkarılmış gibi tefsir olunacaktır, ancak, söz konusu geçersiz veya icra kabiliyeti olmayan kısım, Taraflar'dan herhangi birinin bu Sözleşme'yi akdetmesi için esaslı ve temel bir sebep teşkil ettiği taktirde, söz konusu Taraf, kendi taktirine göre, diğer Tarafa yazılı olarak göndereceği bildirim ile bu Sözleşme'yi sona erdirebilir. 14. İMZALAR Taraflar yukarıdaki kayıt ve koşullarda anlaşarak 14 (ondört) maddeden oluşan bu Sözleşmeyi bir nüsha olarak.../.../201.. tarihinde imzalayarak onaylamıştır. MÜŞTERİ KAŞE/İMZA SEGANET KAŞE/İMZA Adı Soyadı : Adı Soyadı : Ünvan : Ünvan : İmza : İmza :

8 ANLAŞMALI CİHAZ ENVANTERİ Ek:1 Server PC / Notebook Yazıcı Diğer Toplam Adet :

C. SÖZLEŞMENİN AMACI:

C. SÖZLEŞMENİN AMACI: 1 SERVİS & BAKIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Sinbad Turizm İnşaat Bilgisayar İthalat İhracat Ticaret Limitet Şirketi (bundan sonra Fethiye.NET olarak anılacaktır) ile. (bundan sonra Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır.

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır. Kurumsal Bakım Sözleşmesi Nedir? Firma sahibisiniz yada bir herhangi bir firmada yönetici olarak çalışıyorsunuz. Çok sayıda bilgisayarınız ve bilişim ürününüz var. Sisteminizde meydana gelen her herhangi

Detaylı

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ www.saykbilgisayar.com Sayfa 1 SERVIS BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşmede,......) kısaca SAYK BİLGİSAYAR olarak anılacaktır. Hizmeti Alan Müşteri:... teklif süresince MÜŞTERİ

Detaylı

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER 1. TARAFLAR 2. SÖZLEŞME KONUSU 3. SÖZLEŞME KAPSAMI 4. SÖZLEŞMENĐN AMACI 5. SÖZLEŞMENĐN SÜRESĐ 6. BAKIM KOŞULLARI 7. SERVĐS ALICININ SORUMLULUKLARI 8. SÖZLEŞME

Detaylı

SERVIS BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVIS BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVIS BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşmede, Galaksi Bilişim Hizmetleri-Aziz CANIBEK (Çamçeşme Mah. Misakı Milli Cad..No:27/A Pendik / İST.) kısaca GALAKSİ olarak anılacaktır. Hizmeti Alan Müşteri: Tuzeks Endüstri

Detaylı

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ www.marenova.net Sayfa 1 SERVIS BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşmede, Marenova Mert AŞAR (Ünalan Mah. Ayazma Cad. Şahlan Sk.No:12/A Üsküdar / İST.) kısaca MARENOVA olarak anılacaktır.

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ Adres :

BAKIM SÖZLEŞMESİ Adres : BAKIM SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR Sözleşme Tarihi... /... / 20 SATICI MACİT BİLGİSAYAR olarak anılacaktır FİRMA MACİT BİLGİSAYAR ADRES Oğuzlar Mahallesi 1602 Sokak 1/17 Hukukçular Plaza Elvankent Etimesgut

Detaylı

KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR Sözleşme Tarihi... /... / 20 - YÜKLENİCİ olarak anılacaktır FİRMA MACİT BİLGİSAYAR ADRES Oğuzlar Mahallesi 1602 Sokak 1/17 Hukukçular Plaza Elvankent Etimesgut ANKARA

Detaylı

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVIS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ www.marenova.net ANLAŞMA YAPILAN FİRMA BİLGİLERİ Ünvanı : Vergi Dairesi : Vergi No : Telefon : Fax : Yetkili Adı : Yetkili E-posta: Sayfa 1 TEKNİK BAKIM, SERVİS VE DESTEK

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY BAKIM SÖZLEŞMESİ (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları Sadettin TOLAY VD ASLANBEY 471 941 757 94 İsmet Paşa Mah. Trabzon Cad. Nar İş Hanı 1 / 8

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Yeni mah. sahil sok. güven apt. no: 14/1 adresinde mukim Protec Bilişim. (Bundan sonra Protec Bilişim olarak anılacaktır.) ile..... adresinde mukim......

Detaylı

DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, bir tarafta EDM BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLER A.Ş (bundan sonra SERVİS SAĞLAYICI olarak anılacaktır) ile diğer tarafta

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti.

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti. BAKIM VE SERVİS SÖZLEŞMESİ Madde 1 Taraflar; 1) Erkol Otomasyon ve Kontrol Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. bu sözleşmede Satıcı olarak anılacaktır, 2)... Bu sözleşmede Müşteri olarak anılacaktır. Madde

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme, aşağıda açık unvan

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu MOBİLTRON+ GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM VE DESTEK HIZMET PAKETI SÖZLEŞMESI (Bundan böyle "MOBİLTRON +GARANTİ SÖZLEŞMESİ" olarak

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur.

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur. LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ MESLEK MENSUPLARI İÇİN) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu Gizlilik Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır.. adresinde mukim (bundan böyle.. olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.. adresinde mukim. (bundan böyle FİRMA

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR / TANIMLAR İşbu Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi (bundan böyle kısaca Sözleşme olarak anılacaktır.) bir tarafta Çırpıcı Mah.Turan Güneş Cad. No:117 Zeytinburnu

Detaylı

FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ

FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARI SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme (bundan böyle SÖZLEŞME olarak anılacaktır), aşağıda belirtilen taraflar arasında akdedilmiş ve yürürlüğe girmiştir. 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, 1.1.

Detaylı

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ 1 TARAFLAR NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu Versiyon Garanti Paketi Sözleşmesi ( Versiyon Garanti Paketi ), bir tarafta. adresinde mukim (Bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır.) diğer tarafta

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße 39. 47058 Duisburg /Deutschland 1.b) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşme metni içerisinde; 1.a) E1 International

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN )

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİCİLER İÇİN DAĞITIM SİSTEM KULLANIM ANLAŞMASI. Kullanıcı No:... Tarih:.../.../... Sayısı:.1/..2/. 3

LİSANSSIZ ÜRETİCİLER İÇİN DAĞITIM SİSTEM KULLANIM ANLAŞMASI. Kullanıcı No:... Tarih:.../.../... Sayısı:.1/..2/. 3 LİSANSSIZ ÜRETİCİLER İÇİN DAĞITIM SİSTEM KULLANIM ANLAŞMASI Kullanıcı No:... Tarih:.../.../... Sayısı:.1/..2/. 3 Bu Anlaşma; isim ve/veya unvanı ile kanuni ikametgah adresi aşağıda belirtilen Kullanıcıya

Detaylı

GÜVENLİK SİSTEMLERİ CİHAZ GARANTİSİ DAHİL GARANTİ UZATMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A. ŞİRKET : Adı ve Soyadı/Unvanı DESS ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD. ŞTİ. (bundan böyle ŞİRKET olarak anılacaktır) Adresi

Detaylı

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU SERVİS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A- Kapanlar Otomotiv Ltd.Şti. Ozan Abay Cd.No:38 Salhane Bayraklı-İZMİR B- Müşteri MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU Müşterinin iş bu sözleşmede öngörülen ve tanımlanan şekilde

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ BİM.F.22/00../ /20. MERAM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YÜKSEK GERİLİM ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE-1 TARAFLAR TESİSAT NO: Bu Perakende Satış Sözleşmesi; adı / ünvanı EK

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Tek Yönlü Uzun Numara Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır).. adresinde mukim (bundan böyle Firma olarak anılacaktır) ile Turkcell Plaza

Detaylı

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1 CRM Uygulaması, OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. nın lisanslı bir iş uygulamasıdır. OFİSASSİST olarak anılacaktır. 1.2 Cihaz ve yazılım uygulamalarını

Detaylı

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 TARAFLAR : A. Gersan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B.. Madde 2 TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde :

Detaylı

Teknik Servis Bakım Anlaşması

Teknik Servis Bakım Anlaşması Teknik Servis Bakım Anlaşması Teknik servis bakım anlaşması, taraflar arasında teknik donanım ve yakın destek hizmetlerini içermektedir. Sahip olduğunuz bilgisayar sistemleri ve çevre birimlerinin, Seganet

Detaylı

SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ

SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1.1. HAKİMEVİ/ANKARA SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ 1.2. AREN MÜHENDİSLİK Kırkkonaklar Mah. 381.CD. No:2/B Çankaya/Ankara MADDE 2. TANIMLAR İşbu sözleşme metni içerisinde, 2.1.

Detaylı

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır.

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır. MUHASEBE BÜRO YÖNETİM SİSTEMİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi (MBYS) DATAKONTROL ENF. TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ ile, Üye arasında aşağıdaki koşullarla

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

YAZILIM ÜRÜNLERİ KULLANIM LİSANS SÖZLEŞMESİ

YAZILIM ÜRÜNLERİ KULLANIM LİSANS SÖZLEŞMESİ ! YAZILIM ÜRÜNLERİ KULLANIM LİSANS SÖZLEŞMESİ Taraflar MADDE 1: a) Aktif24 Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Büyükdere Cd. Kırgülü Sk. Metrocity D Blok. Kat:4 Levent - İstanbul / Türkiye b) Sözleşmede

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR / TANIMLAR İşbu Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi (bundan böyle kısaca Sözleşme olarak anılacaktır.) bir tarafta Ticari Merkezi; Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi,

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ EK-2.1 Örnek Protokol (Proje) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ 1. TARAFLAR VE KANUNİ İKAMETGAHLAR Bu protokol, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

KİRA SÖZLEŞMESİ. Sözleşmenin imzalandığı gün Kiraya Verenin Banka hesap numarasında havale/eft ile yapılacaktır.

KİRA SÖZLEŞMESİ. Sözleşmenin imzalandığı gün Kiraya Verenin Banka hesap numarasında havale/eft ile yapılacaktır. Dairesi KİRA SÖZLEŞMESİ Mahallesi Sokağı, Numarası Kiralanan yerin cinsi Kiraya verenin adı, soyadı Kiraya verenin T.C. Kimlik No. Kiraya verenin ikametgahı Kiracının adı, soyadı Kiracının T.C. Kimlik

Detaylı

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ:

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ: MADDE 1.TARAFLAR İş bu sözleşme hizmet veren olarak TURK Elektronik Para A.Ş. ile (işbu Sözleşmede kısaca TURK olarak anılacaktır)....... adresinde yer alan taşınmazda 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu na

Detaylı

FKBsoft Bayi Sözleşmesi

FKBsoft Bayi Sözleşmesi FKBsoft Bayi Sözleşmesi < SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.> İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI)

LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI) LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

EMİR ISITMA E-TOPTAN SATIŞ PLATFORMU E-BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

EMİR ISITMA E-TOPTAN SATIŞ PLATFORMU E-BAYİLİK SÖZLEŞMESİ EMİR ISITMA E-TOPTAN SATIŞ PLATFORMU E-BAYİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE-1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme Emir ısıtma Klima Sistemleri Havalandırma ve Mühendislik San ve Tic Ltd Şti (Bundan sonra Emir ısıtma

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

TBH Teknikonline Bilişim ve Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

TBH Teknikonline Bilişim ve Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti CCTV GÜVENLİK KAMERASI SİSTEMİ MONTAJI ve ÜRÜN GARANTİ SÖZLEŞMESİ Güvenlik Kamerası Hizmetimizle ilgili Satış Sözleşmemiz. Teklifimizin uygun bulunması durumunda Hizmetimiz başlamadan önce yapılacak sözleşmedir.

Detaylı

MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ

MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ Taraflar İşbu Sözleşme merkezi İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Mah. Barbaros Bulvarı Ertuğrul Sitesi No:133/1 adresinde bulunan Martin Telekomünikasyon ve Uydu Teknolojileri

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ)

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) 1. TARAFLAR : Bir tarafta DEGEMAK MAK.SERV.SAN.TİC.LTD.ŞTİ (bundan böyle DEGEMAK olarak anılacaktır), diğer tarafta (bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır). 2. SÖZLEŞME

Detaylı

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ SÖZLEŞME Bir tarafta ticari merkezi Küçükçamlıca Mahallesi Ord. Prof. F. Kerim Gökay Cad. No:49 Üsküdar / İstanbul adresi olan Acıbadem Sağlık Hizmetleri A.Ş. (Sözleşme içinde kısaca ASG olarak anılacaktır)

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

BİLGİ DEĞİŞİMİ ve GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

BİLGİ DEĞİŞİMİ ve GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ BİLGİ DEĞİŞİMİ ve GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu Bilgi Değişimi ve Gizlilik Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır), Bilgi Veren Taraf : Şirket / Adres : Bilgiyi Alan Taraf : Şirket / Adres : (ayrı

Detaylı

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol;

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol; PROTOKOL Madde 1- Taraflar İşbu Protokol; Şirket merkezi İçerenköy Mah. Çayıryolu Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat: 11 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde faaliyette bulunan KG M Enerji Tic. Ltd. Şti. ("Tek Elektrik")

Detaylı

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme; Şişli Merkez Mahallesi Merkez Cad. No:6, 34381 Şişli İSTANBUL adresinde faaliyet

Detaylı