AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ"

Transkript

1 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi ni kazandınız. Bu başarınızdan dolayı sizi gönülden tebrik ediyorum. Bu süreçte hiçbir fedakârlığı sizden esirgemeyen, başarınız için sizi sürekli destekleyen ailenizi de kutluyor, Akdeniz Üniversitesi ailesine hepiniz hoş geldiniz diyorum. Öğrencilerini dünyanın her yerinde önemli görevler üstlenebilecek bilgi donanımına sahip bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan Akdeniz Üniversitesi, değerli akademisyenleriyle sizlerin geleceğine en iyi şekilde yön verecektir. Denizi, güneşi, tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en güzel kıyı şehri Antalya da yer alan Akdeniz Üniversitesi; 19 fakülte, 3 yüksekokul, 1 konservatuvar, 11 meslek yüksekokulu, 7 enstitüsü ile bilimsel çalışmaların yanı sıra sanatsal, sportif ve kültürel etkinlikler ile yeteneklerinizi ve becerilerinizi geliştirmenize imkân sağlayacaktır. Hayallerinizdeki geleceğe adım attığınız çok önemli bir dönemin başlangıcı olan üniversite hayatınızda Akdeniz Üniversitesi ni seçtiğiniz için sizleri bir kez daha kutluyor, eğitim- öğretim hayatınızda başarılar diliyorum. Prof. Dr. Mustafa ÜNAL Akdeniz Üniversitesi Rektörü

2 Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin İlk Kayıt ve Ders Kayıt Tarihleri Yeni Öğrencilerin e-devlet Üzerinden Kayıtlarının Yapılması Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın kararı ile 16 Ağustos'ta sona erecek olan üniversitelere elektronik kayıt (e-kayıt) süresi, yoğunluk nedeniyle 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzatılmıştır. Güz Yarıyılı Ağustos 2016 Bahar Yarıyılı - Yeni Öğrencilerin Kayıtlarının Şahsen Başvurarak Yapılması Ağustos Katkı Payı Yatırma ve Kayıt Yenileme (Ders Kayıt İşlemleri) Eylül Ocak-03 Şubat 2017 Derslerin Başlaması 19 Eylül Şubat 2017 Ders Bırakma ve Ders Ekleme Süresi (Ekle-Çıkar) Eylül Şubat Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminin tüm ayrıntılarına adresinden ulaşabilirsiniz.

3 1) Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz Ağustos 2016 tarihleri arasında e- devlet( üzerinden kayıt yaptıracaklardır. e-devlet şifresi şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimlik(nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet) ibraz edilerek PTT Merkezlerinden alınabilir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın kararı ile 16 Ağustos'ta sona erecek olan üniversitelere elektronik kayıt (e-kayıt) süresi, yoğunluk nedeniyle 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzatılmıştır. 2) Kayıt için gerekli belgelerde sağlık raporu istendiği için e-devlet kaydına açık olmayan programlardaki öğrenciler ile özel yetenek sınavı sonucunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve e-devlet üzerinden kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenciler Ağustos 2016 tarihleri arasında kazanmış oldukları okullara şahsen başvuru yaparak kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Özel Yetenek Sınavı sonucunda öğrenci alan Güzel Sanatlar Fakültesi ve Antalya Devlet Konservatuvarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 29 Ağustos- 02 Eylül 2016 tarihleri arasında şahsen başvuru yaparak gerçekleştirebileceklerdir. 3) Üniversitemize kayıt yaptıran tüm öğrenciler Eylül 2016 tarihleri arasında ders kayıt işlemi e-akdeniz Öğrenci Portalında yer alan adresinden yapmak zorundadırlar. İkinci öğretim öğrencileri, öğrenim ücretlerini belirtilen tarihlerde yatırdıkları takdirde ders kaydını gerçekleştirebileceklerdir. Ders kayıt işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler derslere devam edemez, sınavlara katılamaz. 4) Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz kayıttan önce, internet üzerinden bilgi formu doldurmak zorundadır. Bilgi formu doldurulması işlemleri adresinden, 15 Ağustos 2016 tarihinden başlayarak gerçekleştirilebilecektir. (Özel yetenek sınavı ile Üniversitemizi kazanan ve uluslararası öğrencilerimiz hariç) 5) Üniversitemiz İkinci Öğretim Öğrencileri, öğrenim ücretlerini Türk Ekonomi Bankası (TEB) üzerinden öğrenci numarası ile sorgulama yaptırarak, banka şubelerinden ve ATM lerden gerçekleştirebileceklerdir. 6) tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan karar gereğince, 2016-ÖSYS sonucunda veya özel yetenek sınavı sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumundan mezun olamadığı için kayıt yaptıramayacak durumda olan adaylar Ağustos 2016 tarihleri arasında ve ek yerleştirme işlemleri sonucunda kayıt hakkı kazandıkları yükseköğretim programına bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla geçici kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini 30 Aralık 2016 tarihine kadar Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri birimine teslim etmeleri halinde asıl kayıtları gerçekleşecektir. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları iptal edilecektir.

4 e- devlet ( üzerinden kayıt yaptıracak öğrenciler için gerekli belgeler: I-) Kayıt işlemlerini e-devlet üzerinden yapmak isteyen öğrenciler kayıtlarını internet adresinden gerçekleştireceklerdir. e-devlet kaydını gerçekleştirerek barkodlu çıktıyı alan öğrencilerin Üniversitemize herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur. II-) e-devlet üzerinden kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenciler Şahsen kayıt başvurusuna gelen öğrenciler için gerekli belgeler: Kayıt için gerekli belgelerde sağlık raporu istendiği için e-devlet kaydına açık olmayan programlardaki öğrenciler ile özel yetenek sınavı sonucunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve e-devlet üzerinden kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenciler Ağustos 2016 tarihleri arasında kazanmış oldukları okullara şahsen başvuru yaparak kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Özel Yetenek Sınavı sonucunda öğrenci alan Güzel Sanatlar Fakültesi ve Antalya Devlet Konservatuvarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 29 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında şahsen başvuru yaparak gerçekleştirebileceklerdir. I-) İnternet üzerinden doldurulan bilgi formu çıktısı, ( adresinden gerçekleştirilecektir.) (e-devlet kaydı yerine geçmemektedir.) II-) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ve fotokopisi ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi (Başarı belgesi veya öğrenci belgesi gibi belgeler mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.) III-) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge. (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.) Ayrıca var ise; IV-) Kayıt yaptıracağınız birimin ÖSYM yerleştirme kılavuzundaki özel koşul ve açıklamalar bölümünde belirtilen belgeler.

5 V-) Sağlık Kurulu Raporu (Aşağıda belirtilen diploma programlarına yerleşen adaylar, istenilen sağlık kurulu raporlarını belirtilen sağlık kuruluşlarından alacaktır.) a) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen diploma programları: * Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Teknik Bilimler MYO) b) Üniversite Hastanelerinden veya Devlet Hastanelerinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen diploma programları: * İlk ve Acil Yardım (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) c) Tam donanımlı resmi bir hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu istenen diploma programları: * Hemşirelik Fakültesi * Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu * Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) * Diyaliz Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) * Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) * Yaşlı Bakımı (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) * Fizyoterapi (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO) * Özel Güvenlik ve Koruma Programı (Sosyal Bilimler MYO) * Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sosyal Bilimler MYO) Diğer diploma programlarına yerleşen adaylardan sağlık raporu istenmeyecektir. VI-) Adli Sicil Kaydı (Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak) istenen diploma programları: * Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sosyal Bilimler MYO)

6 Sizler için hazırlanan sitemize giriş yapmak için kullanıcı adı alanına T.C. Kimlik Numaranızı giriniz. Şifre alanına sistem yöneticisi tarafından sizler için hazırlanan ilk giriş şifrenizi aşağıda tanımlandığı şekliyle belirleyip giriniz. Daha sonra kendi şifrenizi oluşturmak için sitemizde gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Sistemdeki ilk şifreniz aşağıdaki yapıda tanımlanmıştır. Türkçe karakter kullanmadan sırasıyla küçük harfler kullanarak; Yeterlik Adınızın ilk harfi, Baba adınızın ilk Adınızın harfi, İlk Harfi Anne adınızın ilk harfi, Soyadınızın ilk harfi, T.C. Kimlik Numaranızın son rakamını şeklinde tanımlanmıştır. Adı: Ahmet Baba adı: İsmet Anne adı: Çağla Soyadı: Özmusaf Kullanıcı adı : Şifre : aico6 T.C Kimlik No:

7 Ders kayıt işlemleri Üniversitemiz Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi nde güz yarıyılı için Eylül 2016, bahar yarıyılı için 30 Ocak - 03 Şubat 2017 tarihleri arası olarak belirlenmiştir. Öğrenciler ders kayıt işlemini e-akdeniz Öğrenci Portalında yer alan adresinden yapmak zorundadırlar. Ders kayıt işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler derslere devam edemez, sınavlara giremez. Hazırlık programı, zorunlu yabancı dil ve zorunlu temel bilgi teknolojisi kullanımı derslerinden aşağıda yer alan tarih aralıklarında başvuru yapmanız ve sınavda başarılı olmanız durumunda muaf olabilirsiniz. Ayrıca daha önce öğrenim gördüğünüz Fakülte / Yüksekokul da alıp başarılı olduğunuz dersler için muafiyet taleplerinizi, akademik takvimde belirtilen derslerin başlama tarihinde itibaren 5. iş günü dahil ilgili biriminize dilekçe ile başvurarak iletebilirsiniz. İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı olan bölümlere kayıt yaptıran öğrencilerden İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı öğrenimi almak isteyenler Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı na girmek zorundadırlar, sınava girmemeleri durumunda öğrenimlerine birinci sınıftan başlarlar. Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavları Başvuru Tarihleri Sınav Tarihi Zorunlu ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil hazırlığı olan bölüm öğrencileri için Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı Eylül Eylül Sayılı Yükseköğretim Kanunun 5 inci maddesi (ı) bendi kapsamındaki Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı Eylül Eylül 2016 Zorunlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı, Bilgi ve İletişim Teknolojisi ve Bilgisayar 1 Dersleri Muafiyet Sınavı Başvuru Gerektirmez. Linki ( takip ediniz. 05 Ekim 2016

8 Muafiyet Sınavları için adresinde yer alan bilgi formunu doldurarak sınav başvurusunu gerçekleştiren öğrencilerimizin tekrar sınav başvurusu yapmalarına gerek yoktur. Diğer işlemler için öğrencilerimizin ilgili birimin internet sayfasını takip etmeleri gerekmektedir. Önemli Not: Yeni kayıt olan tüm öğrencilerimizin Üniversitemizin ve eğitim alacağı birimin web sayfalarındaki duyuruları takip etmeleri gerekir. Eduroam Kablosuz İnternet Bağlantısı: EDUROAM Kablosuz İnternet Bağlantısı için; linkini takip ediniz.

9 ( Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Katkı Payları Bakanlar Kurulunca Henüz Belirlenmediğinden Aşağıda Yer Alan Miktarlar Geçen Yıla Ait Olup Bilgi Amaçlıdır) Üniversitemize yerleşen Örgün Öğretim öğrencileri Bakanlar Kurulu nun 2015/8040 sayılı kararı gereğince Katkı Payı ödemeyeceklerdir. İkinci Öğretim Öğrencilerinin Eylül 2016 tarihleri arasında yatıracağı tutarlar aşağıdaki listede yer almaktadır. Fakülte ve Yüksekokullar Yarıyıl İçin İkinci Öğretim Tutarı Yıllık Fen Fakültesi (İÖ) 640, ,00 Edebiyat Fakültesi (İÖ) 513, ,00 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İÖ) 577, ,00 Mühendislik Fakültesi (İÖ) 764, ,00 Eğitim Fakültesi (İÖ) 513, ,00 Güzel Sanatlar Fakültesi (İÖ) 962, ,00 İletişim Fakültesi (İÖ) 481,00 962,00 Turizm Fakültesi (İÖ) 513, ,00 Uygulamalı Bilimler Fakültesi (İÖ) 513, ,00 Teknik Bilimler Meslek YO. (İÖ) 385,00 770,00 Sosyal Bilimler Meslek YO. (İÖ) 385,00 770,00 Sosyal Bilimler Meslek YO. (Uzaktan Öğretim) 385,00 770,00 Sağlık Hizmetleri Meslek YO.(İÖ) 385,00 770,00 Elmalı Meslek YO.(İÖ) 385,00 770,00 Korkuteli Meslek YO.(İÖ) 385,00 770,00 Manavgat Meslek YO.(İÖ) 385,00 770,00 Finike Meslek YO.(İÖ) 385,00 770,00 Adalet Meslek YO.(İÖ) 385,00 770, eğitim-öğretim yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri 25 Ağustos 2015 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 2015/8040 sayılı Bakanlar Kurulu kararına göre belirlenmiştir.

10 Fakülte / Yüksekokul / MYO Telefon Numaraları Alan Kodu (0-242) İnternet Adresleri Tıp Fakültesi Ziraat Fakültesi Fen Fakültesi Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Hukuk Fakültesi Mühendislik Fakültesi Eğitim Fakültesi İletişim Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi Su Ürünleri Fakültesi İlahiyat Fakültesi ( ) Mimarlık Fakültesi ( ) Diş Hekimliği Fakültesi ( ) Turizm Fakültesi Hemşirelik Fakültesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (225) (235) Manavgat Turizm Fakültesi (1390) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antalya Devlet Konservatuvar Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ( ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Elmalı Meslek Yüksekokulu (125) (123) Korkuteli Meslek Yüksekokulu ( ) Kumluca Meslek Yüksekokulu Manavgat Meslek Yüksekokulu Finike Meslek Yüksekokulu Adalet Meslek Yüksekokulu Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi ni kazandınız.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YGS/LYS SONUÇLARINA GÖRE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 01-05 Eylül 2014

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YGS/LYS SONUÇLARINA GÖRE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 01-05 Eylül 2014 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YGS/LYS SONUÇLARINA GÖRE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 01-05 Eylül 2014 Sevgili Gençler, Akdeniz Üniversitesi ailesi adına size evinize hoş geldiniz demekten büyük

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT KILAVUZU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT KILAVUZU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT KILAVUZU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI http://www.alanya.edu.tr/ Sevgili öğrenciler; Yoğun bir çalışma sürecinin

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/06/2017-79163 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELCBASCU* Sayı : 61939645-103-E.79163 14/06/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında ve sonrasında sizlere yardımcı olacak

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER 2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!)

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Kayıt Çeşitleri : 1) Elektronik Kayıt (EKayıt) : Elektronik kayıt (EKayıt) zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. İsteyen

Detaylı

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! * Elektronik Kayıt yapmayı tercih eden öğrencilerimiz, PTT Şubelerinden edinecekleri e- devlet şifresi ile 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr

Detaylı

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2017 KESİN KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2017 KESİN KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2017 KESİN KAYIT KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri

Detaylı

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar:

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar: Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS Ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 1-E-DEVLET ÜZERİNDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ; 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri (Özel Yetenek

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR e-devlet SİSTEMİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak yerleştirme sonucunu öğrenebilirler.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2015 SON GÜNCELLEME: 29.07.2015 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, tarihine kadar yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2016 SON GÜNCELLEME: 10.08.2016 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 SON GÜNCELLEME: 23.08.2016/15:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz.

Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz. Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz. 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (e-devlet üzerinden yapılan kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ SON GÜNCELLEME: 24.08. / 11:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde T..C.. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Öğrencii İşllerii Daiire Başkanllıığıı 2013--2014 EĞİİTİİM--ÖĞRETİİM YIILII ÜNİİVERSİİTEMİİZİİ KAZANAN ÖĞRENCİİLERİİN KAYIIT KABUL İİŞLEMLERİİ Üniversitemize kaydınızı

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Ek Yerleştirme Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 30.10.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER...

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-E.62975 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELMB16T5* Sayı : 21447663-302.01.01/ Konu : ÖSYM Yeni Kayıt İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE Sevgili Adaylar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesine Hoşgeldiniz. Kayıt işlemine başlamadan önce duyuruları dikkatle

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 SON GÜNCELLEME: 13.09.2017 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1- Derse yazılım ve kayıt yenilemeler, 07-11 Eylül 2015 tarihleri arasında önlisans ve

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 26.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 Son Güncelleme: 17.10.2016 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU 2012-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 03-05 Eylül 2018

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 2 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 21.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 Son Güncelleme: 03.10.2017 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri

Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-kayıt yaptınız mı? ( Özel yetenek sınavı ile öğrenci alan programlara ve sağlık raporu istenen

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT REHBERİ

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT REHBERİ T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS EK YERLEŞTİRME KAYIT REHBERİ Sevgili Öğrenciler, Sıcakkanlı, güler yüzlü, misafirperver insanların

Detaylı

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018 2017 2016 2015 SIRASI* PUAN TÜRÜ SIRASI* PUAN TÜRÜ

Detaylı

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Detaylı

Üniversiteye E-Kayıt üzerinden elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, Üniversiteye gelerek kayıt yaptırmalarına ve belge getirmelerine gerek yoktur.

Üniversiteye E-Kayıt üzerinden elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, Üniversiteye gelerek kayıt yaptırmalarına ve belge getirmelerine gerek yoktur. Fakültemizi Kazanan Öğrencilerimizin Kayıt ve Sonrası İşlemleri Kayıt Olma: E-DEVLET ÜZERİNDEN (Elektronik) KAYIT Fakültemize yeni yerleşen öğrenciler https://turkiye.gov.tr web sitesi üzerinden e-devlet

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 11-16 Ağustos

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI SINIF 2 SINIF 3 SINIF 4 SINIF 5 2014-2015 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında Akdeniz Üniversitesi diploma programlarına yatay geçiş ile uluslararası öğrenci alınacak olup, Yükseköğretim Kurulu tarafından

Detaylı

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER MKÜ TAYFUR SÖKMEN KAMPÜSÜNDE KAYIT YAPACAK BİRİMLER Santral: 0326 245 6000-06 Posta Adresi: Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Eğitim Fakültesi Serinyol/Hatay Email: egitimiletisim@mku.edu.tr

Detaylı

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU EK YERLEŞTİRME DUYURUSU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YGS VE LYS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU!!! Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih

Detaylı

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1- Derse yazılım ve kayıt yenilemeler, 08-12 Şubat 2016 tarihleri arasında önlisans,

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKDENİZ YÖS-2018 KESİN KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKDENİZ YÖS-2018 KESİN KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKDENİZ YÖS-2018 KESİN KAYIT KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI A- KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (BAŞARI ŞARTINA GÖRE) Açıklamalar: 1- Kurumlar arası yatay geçiş yükseköğretim kurumlarının aynı düzeydeki

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

4- Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi>Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü üzerinden online olarak yapılacaktır.

4- Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi>Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü üzerinden online olarak yapılacaktır. 2017 2018 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

4. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAYIT VE SINAV TAKVİMİ

4. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAYIT VE SINAV TAKVİMİ 4. KAYIT VE SINAV TAKVİMİ KAYITLAR Kayıt kılavuzunda belirtilen Ankara Üniversitesi kayıt programını dikkatle inceleyiniz. ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI KAYITLARI Zorunlu Hazırlık Sınıfında okuyacak

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

Ek Madde- 1 YATAY GEÇİŞ (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş) Ek Madde-1 Yatay Geçiş Takvimi

Ek Madde- 1 YATAY GEÇİŞ (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş) Ek Madde-1 Yatay Geçiş Takvimi Ek Madde- 1 YATAY GEÇİŞ (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş) Ek Madde-1 Yatay Geçiş Takvimi Başvuru Tarihi : 01-30 Ağustos 2016 Değerlendirme Tarihleri : 31 Ağustos 2016-2 Eylül 2016 Sonuçların

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 09.11.2015 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarına Yatay Geçişler 24.04.2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır.

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır. ÖSYM YERLEŞTİRMESİ İLE İLK KAYIT KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak ilan edilen kesin kayıt tarihlerinde Ege Üniversitesi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına göre Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM 2013-2014

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumu Başkanlığının 21.09.2013 tarih ve 28772 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Program Adı AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Puan Türü Puanlı Yerleştirme Sınavsız Geçiş Yerleştirme En Küçük Puan En Büyük Puan OBP Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin;

e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin; KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2017-2018 Eğitim-Öğretin yılında kayıt yaptıracak olan öğrenciler isteğe bağlı olarak 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt

Detaylı

AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2018 2019 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

NOT: ÖSYM Yerleştirme Puanlarına http://www.osym.gov.tr/belge/1-4127/sinav-arsivi.html web adresinden ulaşılabilir.

NOT: ÖSYM Yerleştirme Puanlarına http://www.osym.gov.tr/belge/1-4127/sinav-arsivi.html web adresinden ulaşılabilir. FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER,

Detaylı

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1- Derse yazılım ve kayıt yenilemeler, 09-13 Şubat 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz web sayfasında yer alan Kampüs

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2017 2018 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 27.07.2018/ 10:00 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ...

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZE 2018-YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN ŞAHSEN KAYIT İŞLEMLERİ

ÜNİVERSİTEMİZE 2018-YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN ŞAHSEN KAYIT İŞLEMLERİ ÜNİVERSİTEMİZE 2018-YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN ŞAHSEN KAYIT İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler; Elektronik ortamda kayıt yapamayan öğrenciler ile Denizcilik ne, Tıp ne, Eczacılık ne, Diş Hekimliği ne, Sağlık

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin;

e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin; KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretin yılında kayıt yaptıracak olan öğrenciler isteğe bağlı olarak 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında e-devlet kapısı üzerinden elektronik olarak kayıt

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 07.08.2015 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar.

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları

Detaylı