Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye"

Transkript

1 Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Sezon öncesi son hazırlıklarını Afyon kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi oynanacak Çatalcaspor maçı hazırlıkları için bugün topbaşı yapıyor. 3 Eylülde başlayacak sezon öncesi kombine bilet satışları da devam ederken, bu sene Tek Renk Tek Yürek sloganı ile sezona başlayan B.B. Bodrumspor da futbolcularda taraftara çağrıda bulundu. B.B. Bodrumspor un sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda Afyon kampından görüntüler yer aldı. Videonun sonunda futbolcular, Kombineni al, şehrinin takımına sahip çık diyerek, Bodrumluları kombine almaya davet ettiler. KOMBİNE ALANA FORMA HEDİYE Öte yandan B.B. Bodrumspor yönetimi kombine fiyatlarının geçtiğimiz sezon ile aynı tutulmasına karar verirken, bu sene kombine alanlara orijinal forma hediye ediliyor. Yani sezonda Nike ile anlaşan B.B. Bodrumspor, kombine alanlara yeni sezonda giyilecek yeşil Nike formadan hediye ediyor. Bodrum PTT karşısında bulunan Bodrumspor Store de kombine satışları devam ederken, mağazaya ayrıca yeni sezon ürünlerde gelmeye başladı.

2 FATMA ANTER YİNE REKORA UÇTU ÜÇ YILDA 20 TÜRKİYE REKORU Denizli de bugün başlayan 1. Lig Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası nda yarışan Bodrumlu ve İZAK kulübü sporcusu Milli atlet Fatma Anter 100 metrede Türkiye Rekoru kırdı. Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen ve bu gün Denizli de başlayan Spor toto Atletizm 1. Lig Final Yarışmalarının ilk gününde 100 metrede mücadele eden İZAK (İzmir Atletizm Spor kulübü ) ve Bodrumlu sporculardan Fatma Anter (50) 50 yaş gurubunda kendisine ait olan 100 metredeki lük derecesini e yükselterek yeni Türkiye Rekoru nun sahibi oldu. Fatma Anter son üç yıl içerisinde

3 60m-100m- 200m-400m ve 800 metre yarışmalarında 20 Türkiye rekoruna ve ayrıca 100 ve 200 metrelerde yeni Balkan Rekorlarına imza attı.

4

5 Yalıkavakspor Büyükşehir e yenildi Hentbol Bayanlar Türkiye temsilcimiz Yalıkavakspor karşılaştı. Kupası D Grubu İzmir ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını baştan sona iyi bir oyun sergileyen İzmir Büyükşehir Belediyespor 17-9 önde tamamladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz Yalıkavakspor farkı kapatsa da İzmir Büyükşehir Belediyespor a mağlup oldu. Türkiye Kupası 1. tur maçları Ankara, Rize, Muğla ve Balıkesir olmak üzere 4 ayrı merkezde 6 grupta oynanıyor. 22 takımın mücadele ettiği 1. tur müsabakalarında gruplarında ilk 2 sırayı alan 12 takım son 16 turuna yükselecek. D Grubu nda yarın (Pazar) İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek. Muhabir: Mehmet Can Meral

6

7 B.B Bodrumspor hazırlık maçında penaltı ile yenildi Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampında oynadığı üçüncü ve son hazırlık maçında Altay a 1-0 mağlup oldu. B.B. Bodrumspor sezon öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Afyon kampını sürdürürken, kampın son hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Altay ile karşılaştı. A fyon Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynayan ekip Altay oldu. Altay atağında Dakikalar 18 i gösterdiğinde karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi

8 ve penaltı atışını gole çeviren Altay 1-0 öne geçti. İkinci 45 dakikaya daha istekli ve baskılı bir oyunla başlayan B.B. Bodrumspor çok sayıda pozisyona girdi. İkinci 45 dakikada Altay ın net gol pozisyonu bulunmazken, B.B. Bodrumspor 3 net gol pozisyonunu değerlendiremedi ve karşılaşma Altay ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. B.B. Bodrumspor Altay ile oynadığı maç ile hazırlık maçlarını tamamlarken, hazırlıklarını sürdürüyor.

9 B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup oldu. 3 Eylülde başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Afyon da kampta bulunan B.B. Bodrumspor, oynadığı ilk hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup oldu. Afyon Atatürk Stadyumu nda oynanan karşılaşmaya B.B. Bodrumspor daha istekli ve baskılı başladı. İlk 45 dakika boyunca oynadığı futbol ile umut veren B.B. Bodrumspor, ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremedi. İkinci 45 dakikada gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahada bulunan B.B. Bodrumspor ilk yarıya göre daha vasat bir oyun sergiledi. Dakikalar 77 yi gösterdiğinde Kahramanmaraşspor geliştirdiği atağı gol ile sonuçlandırırken, B.B. Bodrumspor kalan dakikalarda girdiği iki net pozisyonu gole çeviremeyince karşılaşma Kahramanmaraşspor un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. B.B. Bodrumspor Afyon kampında ikinci hazırlık maçını 21 Ağustos Pazar günü yine 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor ile oynayacak.

10

11 MUSTAFA V. KOÇ ANISINA YELKEN YARIŞI Türkiye Yat Şampiyonası bu yıl Mustafa V. Koç anısına düzenleniyor. MUSTAFA V. KOÇ TÜRKİYE YAT ŞAMPİYONASI BUGÜN ALDI BODRUM DA START Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye nin en prestijli yat yarışı Mustafa V. Koç Türkiye Yat Şampiyonası Ağustos ta Milta Bodrum Marina da gerçekleşiyor. Ekipler, 3 gün boyunca farklı sınıflarda mücadele edecek. Yarış sonunda en başarılı ekip, trofenin sahibi olup Avrupa da seçilen bir yarışta Türkiye yi temsil etme hakkını kazanacak. Mustafa V. Koç Türkiye Yat Şampiyonası na katılacak tüm ekipler, hem Bodrum un eşsiz güzelliğinde yarışma fırsatı bulacak hem de değerli işadamı merhum Mustafa V. Koç un adını yaşatmanın gururuna sahip olacaklar.

12 Yarından itibaren organizasyon programı aşağıdaki şekilde düzenlendi / Cuma Brifing [ Marina Yacht Club ] TYF Başkan ve basın buluşması [ 10:30 Basın teknesi hareket Marina Yacht Club] [ Elele teknesi A pontunda] 11:00 Yarışlar 16:30 Yarışların son bulması / Cumartesi 09:00 Brifing [ Marina Yacht Club ] 10:30 Basın teknesi hareket [ Elele teknesi A pontunda] 11:00 Yarışlar 16:30 Madalya yarışı startı 20:30 Kapanış kokteyli ve ödül töreni BODRUMSPOR AFYON KAMPINDA Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezon öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere Afyon da kampa girdi. 3 Eylül de Bodrum İlçe Stadı nda Çatalcaspor ile oynayacağı karşılaşma ile sezonuna start verecek olacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon da kampa girdi. 9 Gün sürecek kamp

13 boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak olan B.B. Bodrumspor, ilk hazırlık maçını bugün 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile oynayacak. B.B. Bodrumspor teknik direktörü Necati Erkmen sabah antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada kamp hakkında şunları söyledi; 27 Haziranda başlamış olduğumuz çalışmalarımızın son bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Biliyorsunuz 3 Eylülde Çatalca ile kendi sahamızda oynayacağız. Takımımız şu an gayet iyi durumda. Son bölüm çalışmalarını hazırlık müsabakası olarak değerlendireceğiz. Bugün Kahramanmaraşspor ile oynayacağız. Ayın 21 inde Tepecikspor ile ve ayın 24 ünde de Altay ile oynayacağımız müsabakalarla oyuncularımızı lige hazırlamış olacağız. Şu anda her şey güzel, sakat oyuncumuz yok ve çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor. B.B. Bodrumspor ile Kahramanmaraşspor arasında Afyon Atatürk Stadı nda bugün oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 17:45 de çalacak.

14

15 BODRUMSPOR TECRÜBELİ İSİMLE ANLAŞTI Sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, tecrübeli isim Emrah Kaya ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kartalspor da forma giyen ve bugüne kadar hep üst liglerde oynayan ve ilk kez 3. ligde forma giyecek olan tecrübeli kanat oyuncusu Emrah Kaya, her iki kanatta ve forvet arkasında hücumda da görev alabiliyor. Profesyonel futbol hayatında 94 golü bulunan Kaya, geçtiğimiz sezonda Kartalspor forması ile 5 gol kaydetti. B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya Emrah Kaya transferinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bodrumsporumuzun arkasında dim dik durarak her maçımıza gelen başkanımız Mehmet Kocadon ve her maçımızda stadımızı dolduran Bodrum halkına layık bir takım kuruyoruz. Emrah ın transferide bu hamlelerin bir parçası. Emrah tecrübeli bir kanat oyuncusu ve Bodrumsporumuza çok faydası olacak. Tüm Bodrumumuza hayırlı olsun. B.B. Bodrumspor kulüp binasında gerçekleşen imza törenine yöneticiler Hüseyin Gözütok ve Aydın Güven katılırken, yeni transfer Emrah Kaya da B.B. Bodrumspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğu söyledi.

16

17 BODRUMLU KİCK BOKS SPORCULARI BAŞARIYLA DÖNDÜ Kick boks Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks şampiyonasında Bodrumlu sporcular çok büyük bir başarıya imza atarak bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü kazandılar. Sakarya da yapılan şampiyonaya katılım çok yoğun oldu. Umut Altıntaş Türkiye şampiyonu olurken, Enis Altıntaş, İlayda Çakmak, Edanur Tiryaki ve Berfin Karakurt Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

18 Kick boks Türkiye şampiyonu olan Umut Altıntaş çok mutluyum birçok sporcunun hayalini kurduğu bir başarıya imza attım hem kick boks da hem de karate de Türkiye şampiyonluğu elde ettim. Bu başarıları kazanmamı sağlayan bizleri yetiştiren antrenörümüz Fatih Uzunlulu ya teşekkür ediyorum dedi. Sporcuların antrenörü Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu bu güne kadar karate branşında on üç milli sporcu yetiştirdik, bunların arasında iki dünya şampiyonu bulunuyor, bu yıl ilk defa katıldığımız Kick boks branşında bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü kazandık, artık antrenmanlarımızı hem karate hem de kick boks branşların da devam edeceğiz, bun dan sonraki hedefimiz Kick boks branşında da bu güne kadar karate branşında yetiştirdiğimiz yetiştirerek dünya çapında sporcular gibi sporcular milli takıma bir çok sporcu kazandırmak olacak. Bodrum karate branşın da olduğu gibi kick boks da da çok yakında bir marka haline gelecektir. Desteklerinden dolayı sayın Kaymakamımız Dr.Mehmet Gödekmerdan a ve Bodrum Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocadon a teşekkür ediyoruz dedi.

19

20 ÜMİT ÖZÇEVİK ZİRVESİNDE DÜNYANIN Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı sporcusu Ümit Özçevik Temmuz tarihlerinde Samsun da yapılan Dünya İşitme Engelliler Karate Şampiyonasın da Dünya Şampiyonu olarak çok büyük bir başarıya imza attı. Milli sporcu takım yarışmalarında dünya şampiyonu

21 olurken, ferdi olarak katıldığı 60 kg da da dünya üçüncüsü olarak iki madalya kazandı. Başarılı sporcu Beni karate sporu ile tanıştırıp sevdiren ve beni en iyi şekilde yetistirip dunya sampiyonasina hazirlayan Fatih Uzunlulu hocam sayende dünya şampiyonu oldum,sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.dünya şampiyonasın da kazandığım madalyalarımı mi Bodrum a armağan ediyorum dedi.şampiyon sporcunun antrenörü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum, Bir yıl içinde ikinci dünya şampiyonluğu derecesi elde ettik. Sporcum Kayra sezgin le başlayan dünya şampiyonluğu başarımıza Ümit Özçevikle devam ettik, Ümit le ne kadar gurur duysak azdır, bundan sonra ki hedeflerimizi büyüterek devam edeceğiz, 2017 yılında yapılacak olan İşitme engelliler olimpiyatları için şimdiden çalışmaya başlayacağız, artık yeni hedefimiz Ümit için Olimpiyat şampiyonluğu olacak. dedi.

22

23

24

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR BODRUMSPOR, SARIYERSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2-0 lık Silivrispor galibiyeti sonrası Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Sarıyerspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2.

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret

Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Spor Kulübü nün yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Yapılan olağan genel kurulun

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la 11 günlük izindeler Beşiktaş Futbol Takımı, dün oynadığı Kayserispor maçının ardından 11 günlük izne çıktı. Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak 2013 saat 18.00'- da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü

Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü Üç Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 5 sporcusu ile katıldığı 5 inci Basel Open Masters Avrupa Şampiyonası ndan 3 birincilik kupası ile döndü. İsviçre nin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI 2016 2020 YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI Sayın Yetkili, İlgili dosyalarla ilgili görüş ve sorularınızı aşağıdaki mail adreslileri ile irtibata geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Faaliyet Programı ilgi ilgili

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

Bank Asya 1. Lig Kuraları Çekildi!

Bank Asya 1. Lig Kuraları Çekildi! On5yirmi5.com Bank Asya 1. Lig Kuraları Çekildi! Süper Lig'e yükselmek için mücadele edecek 18 takımın yer aldığı Bank Asya 1. Lig'de yeni sezon fikstürü çekildi. Yeni sezon 22 Ağustos'ta başlayacak. Yayın

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi 31 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Batuhan ayrıldı BEŞİKTAŞ sezon başında Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen Batuhan

Detaylı

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI YALIKAVAKLI KAZANDI KIZLAR FARKLI Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden temsilcimiz Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü, ligin 12. haftasında Ankara Metropol Spor Kulübü ile karşılaştı.

Detaylı

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006 2006 AMACI Şehrimiz gençliğinin tüzüğümüzde b u l u n a n b r a n ş l a r d a s p o r t i f faaliyetlerde bulunmasını sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek, sporcuları eğitmek, sportif kültür ve bilincini

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Maç biletleri satışta

Maç biletleri satışta Maç biletleri satışta KARAKARTALLARIN Süper Lig in 18. haftasında İstanbul Bş. Bld. ile oynayacağı maçın biletleri genel satışa çıktı. 13 Ocak Pazar günü BJK Bonus Card sahibi taraftarları için Biletix

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti 28 MAYIS 2013 Taksitle gitti Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ayrılması ile igili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Bodrum Golf Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu

Bodrum Golf Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu Bodrum Golf Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu Türkiye Fikret Öztürk Kulüpler Şampiyonasını Bodrum kazandı Türkiye Fikret Öztürk Kulüpler Şampiyonası Antalya da düzenlendi. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen şampiyonada

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

Türkiye Üçüncüsü Oldu

Türkiye Üçüncüsü Oldu Türkiye Üçüncüsü Oldu Bodrum Belediyesi Bodrumspor un vücut geliştirme sporcusu Ahmet Sefa Salman Yalova da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Kahramanmaraşspor a mağlup

Kahramanmaraşspor a mağlup B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında B. B. Bodrumspor Kahramanmaraşspor a 1-0 mağlup oldu. 3 Eylülde başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını tamamlamak

Detaylı

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK SPORU ÖZGÇMİŞ PUN TLOSU daylar sadece bir kategoriden puan alırlar KTGORİ 100 90 80 RTİSTİK İMNSTİK 1-Olimpiyat, ünya, vrupa Şampiyonası veya ünya Kupasından birine katılmış. 1-n az 10 ülkenin katılımı

Detaylı

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu TFF 2. Lig Kırmızı Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu. Kastamonu Gazi Stadı nda oynanan karşılaşmanın

Detaylı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yıl 4 etapta düzenlenen yelken kurslarının birincisinde Bodrum un yeni yelkencileri sertifikalarını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi,

Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi, On5yirmi5.com Göztepe Süper Lig'de Eskişehirspor'u penaltı atışları sonrası 3-2 yenen Göztepe Süper Lig'e yükseldi, Yayın Tarihi : 5 Haziran 2017 Pazartesi (oluşturma : 7/19/2017) TFF 1. Lig play-off finalinde,

Detaylı

Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ

Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ 2017-2018 Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ Çocuk ve Spor Spor çocuğun yalnızca bedenini değil bütünlüğünü eğitmek için gerekli bir araç ve eylemdir. Çocuk açısından

Detaylı

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor 7 MAYIS 2013 Statdaki son maçına çıkıyor Siyah-beyazlıları yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçına çıkacak. Beşiktaş Futbol Takımı, yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçını Gençlerbirliği ile oynayacak.

Detaylı