FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU 4-C SINIFI İKİNCİ DÖNEM BİRİNCİ VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU 4-C SINIFI İKİNCİ DÖNEM BİRİNCİ VELİ TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU 4-C SINIFI İKİNCİ DÖNEM BİRİNCİ VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 1. Açılış, yoklama Sınıf öğretmeni İzzet HEKİN tarafından toplantı açıldı.toplantıya katılan velilerin toplantı imza listesini imzalamaları söylendi. Yazman olarak Selcan GÜNGÖR seçildi. 2. Birinci dönemin değerlendirilmesi, sınıf başarısının artırılması için yapılacak. Okul Müdürü Gülümser ERDEM açıklamalarda bulundu. Birinci dönemin genel değerlendirmesi sınıf öğretmeni tarafından yapıldı. Başarılı bir dönem geçirildiği belirtildi. Okuma- yazma sorunu olan öğrenci bulunmadığı, birkaç öğrencinin sadece sınıf seviyesinden başarı olanlarının düşük olduğu belirtildi. Bu öğrenci velilerinin de durumu bildikleri alınan tüm önlemlere rağmen başarı seciyesinin sınıf seviyesi düzeyine çıkarılamadığı belirtildi. Birinci dönemde iki tane genel kazanım değerlendirme sınavı yapıldığı söylendi. Genel ortalamanın 650 civarında olduğu; ikinci dönemde kazanım değerlendirme sınavlarının zümre kararı gereğince yapılacağı belirtildi. Bu sınavlarda başarı sıralamasının öğretmen ve veli tarafından bilindiği, sonuçların kazanım değerlendirmesi bakımından kişiye özel olduğu söylendi. İngilizce öğretmenleri dersle ilgili bilgilendirme yaptılar. Ayşegül hanım sene başı olması nedeniyle derse konsantre olamadıklarını belirtti. Evde bol tekrar yapmalarını istedi Sınıf başarısını artırmak için ikinci dönemde okuma serti alınacağını her hafta okuma anlama sınavlarının yapılacağını; ayrıca her hafta dikte çalışması yapılacağını ve sonuçların Cuma günleri açıklanacağını öğretmen söyledi. Her öğrencinin bireysel farklılıkları olduğunu bu nedenle çocukların bir bütün olarak değerlendirildiği, çocuğun ruhsal olarak mutlu olması önemlidir dedi. Öğrenci merkezli eğitim uygulanmaktadır. Konuları çocuklar anlatmakta, gerekli hazırlıkları yapmaktadırlar. Çeşitli kaynaklardan araştırma yapmaktadırlar. Sorular hazırlamaktadırlar. Veliler evde çocuklarına bu konuda yardımda bulunmalılar. Öğrenciler konuları anne ve babalarına anlatmalılar. Mutlaka çocuklar aile tarafından özendirilmeli, takdir edilmeli ve teşvik edilmelidir. Okuma kitapları birlikte okunulmalı, okuma saatleri düzenlenmeli ve tüm aile bireyleri o saatte kitap okumalıdırlar.

2 3. Öğrencilerin tertip, düzen ve temizlik alışkanlıkları ve okul kıyafetlerinin devamlılığının sağlanması. Sınıf olarak tertip, düzen ve temizlik ile ilgili sorunlarımız bulunmamaktadır. Ancak okul kıyafetleri ile ilgili sorun vardır. Veliler olarak serbest kıyafet uygulamasına karşı çıkılmıştı. Alınan karar gereğince okul kıyafetleri giyilmesi kararlaştırılmıştı. Bu konuda gerekli özenin gösterilmesini, çocukların okul kıyafetleri ile gönderilmesi gerekmektedir. Saçlar derli toplu olmalı, erkek öğrenciler saçlarını kestirmelidirler. Uzun saç sağlık açısından bu yaşta faydalı değildir. Gerekli titizlik gösterilmedir. 4. Öğrencilerin beslenme ve sağlık kurallarına uyma alışkanlıkları hakkında bilgiler verilmesi. Beslenme ve sağlık kuralları ile ilgili sorun yoktur. Sınıfta yiyecek yenilmesi tarafımdan yasaklanmıştır. Çocukların sağlığı açısından bu kararı aldım. Beslenmelerini yemekhanede yemektedirler. Sınıfta yemek kokusu olmamaktadır. Sınıf tertipli ve düzenli olmaktadır. Asitli içeceklerin alınması ve içilmesi kesinlikle yasaktır. Çocukların çantasına meyve koyunuz. Bol bol meyve yesinler. Okul sütü uygulaması başarı ile devam etmektedir. Kuru üzüm dağıtımı ile ilgili dilekçeler verilmiştir. Dilekçe vermeyen veliler lütfen imzalayıp dilekçelerini versinler. Rehber öğretmen Şenay hanım yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Aile eğitimi ile ilgili çalışma başlattığını isteyen öğrenci velilerinin katılabileceğini belirtti. Ayrıca velilerle ergenlik ile ilgili bilgilendirici bir toplantı yapacağını söyledi. Rehberlik odasında istedikleri gün kendisiyle görüşülebileceğini söyled. 5. Öğrencilerin devam - devamsızlık durumlarının görüşülmesi. Devam ve devamsızlıkla ilgili sorunumuz yoktur. Tüm öğrenciler hasta olmadıkça geliyorlar. Servisler zorunluluk sebeplerle geç geldiğinde bazen geç gelenler oluyor. Buda onların suçu değil. Son derece memnunum. 6. Ders araç gereçlerinin eksiksiz olarak getirmeleri planlı olabilmelerinin sağlanması. Genel olarak sorun yoktur. Birkaç öğrenci bazen defter ve kitaplarını unutuyorlar. Görsel sanatlar dosyalarını unutuyorlar.öğrenci yatmadan önce çantasını kontrol etmelidir.

3 7. Öğrencilerin ders başarılarının değerlendirilmesi sınıfa ve okula uyumu. Başarı olarak iyi bir sınıfız. Bazı öğrencilerin eksikleri var. Zamanla düzeleceğini umuyorum. Veli, öğretmen işbirliği ile bu düzelebilir. Sınıfa sonradan gelen öğrencilerin uyum sorunu olmadı. Çok çabuk arkadaşlarına uyum sağladılar. Sınıfta da mutlular. 8. Öğrencilerin web sayfasından verilen ödevlerin takibi ve yapılmasının sağlanması. Çok fazla ödev verilmemektedir. Gereken hassasiyeti gösteriyorum. Öğrenci öncelikle sınıfta öğrenmelidir. Evde ise öğrendiklerinin tekrarını yapmalıdır. Sınıf web sitesi tarafımdan günlük olarak güncellenmektedir. İnteraktif eğitim buradan da verilmektedir. Velilerimiz sayfadan daha aktif faydalanabilirler. Morpa kampus çalışmaları veli tarafından kontrol edilmelidir. Bu çalışmalar tekrar şeklindedir. Konuların daha iyi pekiştirilmesi içindir. 9. Kulüpler hakkında bilgiler verilmesi. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması. Çocuk Kulüpleri hakkında bilgi verildi. Akademik derslerden matematik, Türkçe ve İngilizce, sosyal olarak ta çocuk oyunları ile şiir okuma derslerinin Çocuk kulüplerinde yapıldığı söylendi. Yönetmenliğe uyduklarını belirtti. Ücreti olan dönemlik 362 TL nin ilgili hesaba yatırılması ve öğretmeni zor durumda bırakılmaması söylendi. 10. Öğrenci durumunun (sınav sonuçları da baz alınarak) velilerle konuşulması bilgilendirilmesi. Öğrenci davranışları ile ilgili problem yaşanmamaktadır. Bu konuda çok büyük gelişmeler elde ettik. Bunda velilerin yardımları çok büyük oldu. Sınıf tertip ve düzeni çok iyi. Kavga dövüş, şikayet yok. Arkadaşları ile dalga geçme yok. Sadece bir iki öğrencide ufak problemler var. Bu öğrencilerin velileri ile görüşerek sorunu çözemeye çalışacağım. Bu konuda taviz kesinlikle verilmeyecektir. Dersi iyi dinleyen öğrencinin başarısı da artmaktadır. Tuvalet kulanı mı konusunda öğrenciler veli tarafından mutlaka eğitilmelidir. Tuvalete giren çocuk, çıktığında kirli bırakmaktadır. Bu eğitim tüm veliler tarafından verilmelidir. Hangi sınıf öğrencilerinin

4 yaptığını bilmiyoruz. Bunu uyarı amacıyla söyledim. Başka sınıflardan öğrencilerde yapabilir. Nöbetçi olduğumda, kontrol ettiğimde çocukların tuvaletlere meyve suyu kutuları attığını gördüm. 11. Sınıfta okulda yapılacak yarışmalara katılımın sağlanması için bilgelerin verilmesi. Yarışmalara katılım son derece önemli. Çok güzel resim yapan öğrencilerimiz var. Bunları teşvik etmeliyiz. Ödül alıp almamak önemli değil. Teniste başarılı olan, yarışmaya katılan öğrencin davranışlarında çok olumlu gelişmeler oldu. Böylece çocuğun olumsuz davranışlarını engelledik. Tüm yarışmalar sınıf web sitesinde duyurulmaktadır. Lütfen çocuklarımızın ilgi duyduğu alanları ve başarılarını paylaşın. Öğretmen olarak bende onları ödüllendireyim. Okul olarak zaten bunu yapıyoruz. Bir öğrencimiz satrançta milli takım alt yapısına seçildi. Atletizmde çok başarılı olacak öğrencilerimiz var. Teniste büyük gelecek vaat eden öğrencilerimiz var. Basketbolda, voleybolda, futbolda başarılı çocuklarımız var. Sınıf olarak sosyal bir sınıfız. Tüm velilerime bu konuda çok teşekkür ederim. 12. Sosyal etkinlikler ve yapılacak çalışmalar hakkında velilerin bilgilendirilmesi. Sosyal etkinliklere önem veren bir okuluz. Sınıfımızda drama ve folklor çalışmalarımız devam ediyor. Kayak, okçuluk ve. Faaliyetleri okulda bu dönem başlıyor. Kayakta okul olarak Türkiye 3. Olduk. Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Akademik başarımızın yanında sosyal yöndende gelişimlere önem veriyoruz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca velimiz mimar İlknur Müjdeci ile 3 mart tarihinde yeni bir projeye başlayacağız. Ankara mimarlar odası ile birlikte yapacağımız bu çalışma için İlknur hanıma şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca velimiz Zeynep hanım Tübitak Çocuk Dergisi yönetmeni ile okulumuzda söyleşi düzenleyecek. Kendisine de teşekkür ederim. Değerler Eğitimi çalışmalarımızı Velimiz Doc. Dr. Melike Özer Keskin ile birlikte yürüteceğiz. Bu zamana kadar bilimsel tüm çalışmalarda yardımını esirgemeyen Melike hocamıza teşekkür ederim. 13. Proje ödevleri Her öğrenci yönetmelik gereği istediği bir dersten proje almak zorundadır. İster öğrenci tarafımdan verilen projelerden birini seçerek isterse kendi karar verdiği bir projeyi hazırlayarak notunu alabilir.

5 14. Bayram,yıl sonu gösterileri,yapılacak geziler hakkında bilgilerin verilmesi. Varsa önerilerin dinlenmesi. Bayram, yıl sonu gösterileri ile ilgili olarak folklor gösteri grubu bayramda gösteri yapacaktır. Havalar ısınınca gezilerimizi yapacağız. 14. Bir Yetim de Sen Giydir Projesine 4/C sınıfı olarak destek vermek istiyoruz. Çankaya kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan bir projedir. Bizler aylık bir öğrenci için sınıf olarak 90 TL yardımda bulunacağız. Yıllık olarak 1080 TL yapmaktadır. Bu ücreti bir defada toplayarak ilgili banka hesabına yatıracağız. Melike hanım değerler eğitiminde öğrencilerle yardımlaşma ile ilgili çalışmanın yapılmasını, öğrencilerle bu projenin yürütülmesini söyledi. Doc. Dr. Melike Özer Keskin değerler eğitimi çalışmalarını birlikte yürütebileceklerini belirtti. Akademisyen olarak her türlü yardıma yapmaya hazır olduğunu söyledi. Veli olarak projede İlknur Müjdeci de görev aldı. 15. Geri Dönüşüm Projesi Çankaya Belediyesi ile birlikte Geri Dönüşüm Projesi başlattık. Öğrenciler okulda ve evde atıklarını geri dönüşüme göndermeyi öğreneceklerdir. Meyve suyu kutularını, pet şişeleri, teneke kutuları, gazete ve karton gibi atıkları geri dönüşüme göndermek için çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca atık yağlar ve bitmiş pillerde okula gönderilerek geri dönüşüm kutularına atılacaktır. Amaç ülke ekonomisine fayda sağlamak ve öğrenciyi doğayı korumak için bilinçlendirmektir. 16. Dilek ve Temenniler. İlgi Törk öğrencilerin çantalarının ağır olduğunu belirtti. Sınıf öğretmeni ders programına uygun kitap ve defterlerin getirilmesini istedi. Bu konuda velilerin hassasiyet göstermelerini istedi. Çocuk Kulübü ücreti ola rak 362 TL nin ilgili hesaba yatırılması istedi. Ulvi TUNÇ toplantı tutanağının internet sitesinde yayınlanmasını istedi. Branş öğretmenlerinin ders saatlerinde ve öğle arasında öğretmenle görüşülebileceği belirtildi. Görüşme saatleri sınıf web sitesinde de duyurulacaktır.

6 Yazılı tarihleri e okul sistemine işlenecektir. Ayrıca sınıf sitesinde duyurulacaktır. Velilere mesaj olarak gönderilecektir. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için velilerle birlikte okulda ders saatleri dışında etkinlikler planlanacaktır. Selcan GÜNGÖR Veli İzzet HEKİN Öğretmen

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 18.02.2016 Perşembe Saat: 12.00 YER: 6-B Sınıfı VELİ TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ Yoklama Velilerin görevleri,

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. ORTAOKULU 7.SINIFLAR YIL SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Öğretmenler Odası TOPLANTI SAATİ : 10:30 GÜNDEM : 1-Açılış ve yoklama

Detaylı

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme.

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme. Toplantı Tarihi : 04.06.20.. Toplantı Saati : 15.15 Toplantı No : 03 Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantıya Katılanlar :...,... GÜNDEM MADDELERİ 1. Açılış ve yoklama 2. Zümre toplantılarına ilişkin

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAV İLKÖĞRETİM OKULU 8/B SINIFI SENE BAŞI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi:30.10.2010 Toplantı Yeri Öğretmenler odası Toplantı Saati:15.00 Toplantıya

Detaylı

.. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

.. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE .. ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE. Pazartesi günü saat 11:00 de öğretmenler odasında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 5/.. sınıfı şube öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır. Gereğini arz ederim.....

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

O L U R../02/2018 Okul Müdürü

O L U R../02/2018 Okul Müdürü .. İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE 2017-2018 öğretim yılı 2.Dönem 3.Sınıflar zümre öğretmenler kurulu toplantısını../02/2018 saat 14.45 de Müdür Yardımcısı..... başkanlığında aşağıdaki gündemle yapmak istiyoruz.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI. 2 Sınıf Rehber Öğretmeni. 6 Sosyal Bilgiler Öğretmeni

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI. 2 Sınıf Rehber Öğretmeni. 6 Sosyal Bilgiler Öğretmeni 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI SENE SONU ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI Toplantı Tarihi : Toplantıda Bulunanlar : SIRA NO TOPLANTIYA KATILAN ÖĞRETMENİN ADI SOYADI BRANŞI 1 Müdür Yardımcısı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİĞLİ MEHPARE YAĞCI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 7-C SINIF II. DÖNEM I.VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ:23.02.2016 TOPLANTI SAATİ : 16.10 TOPLANTI YERİ : Sunum

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ 2012-2013 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı no : 2 Toplantı yeri : Öğretmenler odası Toplantı tarihi : 26.02.2013 Toplantı tarihi : 15:00 Toplantıya

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ Birinci dönem 14 EYLÜL 2015 günü başladı ve 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdi. Tatillerin normalden fazla olduğu birinci dönemin öğrenci ve

Detaylı

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü -2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS YILLIK ÇALIŞMA PLANI SN İL ÇALIŞTAY KONULARI BULANCAK BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 3 4 Okullarda,

Detaylı

2. YARIYIL 5. SINIFLAR ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2. YARIYIL 5. SINIFLAR ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI...İLKÖĞRETİM OKULU 2. YARIYIL 5. SINIFLAR ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ Öğretmenler : Odası TOPLANTI TARİHİ 24.02.2011 : TOPLANTI SAATİ 12.30 :

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 60: İlköğretim okulu, demokratik eğitim-öğretim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE, İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,. 20.09.2016 tarihinde okulumuz 1/A sınıfında saat 14.30 da aşağıdaki gündem maddelerine göre veli toplantısı düzenlemek istiyorum. Gereğini arz ederim..... 1/A Sınıfı Öğretmeni GÜNDEM

Detaylı

. ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ

. ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ . ORTAOKULU 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU II. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI KARAR NO : 2 TOPLANTI TARİHİ : 09./3/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI SAATİ : 15.40 GÜNDEM

Detaylı

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM 14/11/2013 1 ( MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / TÜRKİYE GENELİ) 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN, E-OKUL SİSTEMİNDE YER ALAN

Detaylı

.. ORTAOKULU.EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU I. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ

.. ORTAOKULU.EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU I. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM MADDELERİ .. ORTAOKULU.EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6/B SINIFI ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU I. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI KARAR NO : 1 TOPLANTI TARİHİ : 26/09/2012 TOPLANTI YERİ : Öğretmeler Odası TOPLANTI SAATİ : 15:30 GÜNDEM MADDELERİ

Detaylı

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri,

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri, EK-18 ZİLSİZ OKUL VE ZAMAN YÖNETİMİ ETKİNLİĞİ AMAÇ: Zilsiz Okul ve Zaman Yönetimi etkinliğinin amacı; öğretmen ve öğrencilere zamanını iyi kullanma sorumluluğu, zaman yönetimi, otokontrol ve öz disiplin

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER 1) 4.sınıflar için yazılı sınav ve ders etkinliklere katılım puanları aşağıdaki gibi olmalıdır. ( nin 22. maddesinin 1. Ve 3. fıkraları) Ders Yazılı Sayısı Ders

Detaylı

AĞAKÖY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

AĞAKÖY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE AĞAKÖY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 27.10.2015 tarihinde saat 13:30 da okulumuz Fen Laboratuvarında öğrenci velileri ile aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİL DERSHANELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI AY HAFTA YAPILACAK FAALİYETLER AMAÇLAR YÖNTEM- TEKNİKLER KAYNAKLAR SINIFLAR EYLÜL *Oryantasyon amaçlı Rehberlik

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

MURAT HÜDAVENDİGAR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6-A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

MURAT HÜDAVENDİGAR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6-A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI MURAT HÜDAVENDİGAR ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6-A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 23.03.2016 Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantı Saati :12.20

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. Toplantı No : 2 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ATAKENT ORTAOKULU 8/ A SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. Toplantı Tarihi : 17/02/2016 Toplantı Saati : 12.00 Toplantı Yeri : Müdür

Detaylı

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI , BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI 2017-2018 19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

AKÇAABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

AKÇAABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKÇAABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM İLK VE ORTAÖĞRETİM OKULLARI GENİŞLETİLMİŞ OKUL ZÜMRE BAŞKANLARI ZİHİNSEL ENGELLİLER SINIF ÖĞRETMENLERİ TOPLANTI TUTANAĞI GÜNDEM

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. ORTAOKULU 7/A SINIFI 2.DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi : Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantı Saati : 12:30 Toplantıya Katılanlar :

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde;

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde; Şube Öğretmenler Kurulu ile İlgili Açıklamalar Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde; MADDE 35 (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde,

Detaylı

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması.

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI OKUL EYLEM PLANI (2006/26 SAYILI GENELGE KAPSAMINDA) 1 Kültürel ve sosyal faaliyetler Öğrencilerin;

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI EYLÜL EKİM 1. Okul Beslenme Panosunun Oluşturulması 2. Öğrencilere Temizlik Alışkanlığının Kazandırılması 3.Kahvaltı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

MUSABABA ORTAOKULU EĞİTİM - ÖGRETİM YILI 1.DÖNEM 7/A SINIFI ŞUBE ÖGRETMENLERI KURULU TOPLANTI TUTANAGI

MUSABABA ORTAOKULU EĞİTİM - ÖGRETİM YILI 1.DÖNEM 7/A SINIFI ŞUBE ÖGRETMENLERI KURULU TOPLANTI TUTANAGI MUSABABA ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖGRETİM YILI 1.DÖNEM 7/A SINIFI ŞUBE ÖGRETMENLERI KURULU TOPLANTI TUTANAGI KARAR NO : 1 TOPLANTI TARİHİ : 10.10.2014 TOPLANTI YERİ : Öğretmenler odası TOPLANTI SAATİ

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi GİRİŞ Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nda uygulamaya konulacak olan Değerler Eğitimi Projesi, tüm okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecektir.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ OKULUMUZ VE LİSE HAYATINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER Hepinizi öğrencinizin başarısından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizin amacı; sadece iyi bir üniversiteyi

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA 2013 1 ŞAPHANE 75.YIL İLKOKULU/ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Kütahya Şaphane 75.Yıl İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak; 1-Öğretim Çalışmaları (Kazanımlara Ulaşma Düzeyi

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır.

AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını esas alır. 18 Ekim 2012 15 17 Ekim 2012 ATATÜRK İLKÖĞRETİM KURUMLARI AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PLANI 2012-2013 AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda okulumuzun akademik başarısının arttırılmasını

Detaylı

AMASRA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİMYILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANIDIR

AMASRA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİMYILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANIDIR KASIM 2015 EKİM 2015 Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması(Çekirdek Eylem Grubu) Kantin Denetleme Ekibinin olşturulması. Öğrenci temsilcilerinin seçilmesi Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu AMAÇ: Aydın ili, Koçarlı İlçesi Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok programlı Lisesi olarak, Beslenme Dostu Okul Programının,Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat

Detaylı

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. HAVVA ÖZİŞBAKAN MTA LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C KARŞIYAKA KAYMAKAMLIĞI HAVVA ÖZİŞBAKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ

ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ ÇEŞME REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 201 ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ İLKOKULLAR İÇİN ÇERÇEVE PROGRAMI Bu program Çeşme Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından

Detaylı

1.Açılış ve yoklama, yeni gelen emir, genelge ve tebliğlerin incelenmesi,

1.Açılış ve yoklama, yeni gelen emir, genelge ve tebliğlerin incelenmesi, ...EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM OKULU DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ II. DÖNEM ZÜMRE TUTANAĞI Toplantı Tarihi: 12/02/... Toplantı Yeri: Öğretmenler Odası Toplantıda Bulunanlar:. GÜNDEM: 1.Açılış

Detaylı

IŞIK LI ANNE BABA REHBERİ

IŞIK LI ANNE BABA REHBERİ Rehberlik Bilgi Bülteni Ekim 2014 IŞIK LI ANNE BABA REHBERİ İLKOKUL ÇAĞI ÇOCUKLARDA RUHSAL OKUL SÜREÇLERİ KAYGILAR VE SORUMLULUKLAR EYVAH ÖDEVİM VAR! 1 Sevgili Velilerimiz, En değerli varlıklarımız olan

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İKİNCİ SINIFLAR BİRİNCİ DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ KURULU TOPLANTISI TUTANAĞIDIR

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İKİNCİ SINIFLAR BİRİNCİ DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ KURULU TOPLANTISI TUTANAĞIDIR . İLKÖĞRETİM OKULU 20..-20.. EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İKİNCİ SINIFLAR BİRİNCİ DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ KURULU TOPLANTISI TUTANAĞIDIR TUTANAK NO:1 TARİH:.. YER: Öğretmenler Odası TOPLANTIYA KATILANLAR:. GÜNDEM

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ Burcu YILMAZ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Tuğba ÖZTÜRK Öğretim Görevlisi öğrencileri hayata hazırlamak İlgi, istidat(yetenek)

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ II. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTI KARARLARI ALANYA - 2015 ALANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA

Detaylı

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE, İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,. 20.09.2016 tarihinde okulumuz 3/A sınıfında saat 14.30 da aşağıdaki gündem maddelerine göre veli toplantısı düzenlemek istiyorum. Gereğini arz ederim..... 3/A Sınıfı Öğretmeni GÜNDEM

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ

Özel GOP ANASINIFI. Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ Özel GOP ANASINIFI Ekim 2018 EĞİTİM BÜLTENİ 1 ÖZEL GOP ANASINIFI EKİM 2018 BÜLTENİ Değerli velilerimiz Ekim ayını geride bırakıyoruz. Bu ay öğrencilerimize neler kazandırdık, hangi etkinlikleri yaptık,

Detaylı

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,

İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE, İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE,. 20.09.2017 tarihinde okulumuz 4/A sınıfında saat 14.30 da aşağıdaki gündem maddelerine göre veli toplantısı düzenlemek istiyorum. Gereğini arz ederim..... 4/A Sınıfı Öğretmeni GÜNDEM

Detaylı

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU AY UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu

Detaylı

ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ

ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ 2015-2016 ÇAVUŞOĞLU İSMAİL YEŞİLYURT İMMA HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERDE OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ I.Uygulamanın Amacı I. Uygulamanın Amacı II. Uygulamanın İşleyişi III. Örnek Sınıf Seçiminde Dikkat

Detaylı

Devlet Okulları hakkında bilgiler

Devlet Okulları hakkında bilgiler Devlet Okulları hakkında bilgiler Veliler için Hoşgeldiniz Çocuğunuzun bizim okulumuza gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu broşürde okullarımızla ilgili en önemli bilgileri bulacaksınız. Sizinle iyi bir

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

Dahiders Nedir? Dahiders,

Dahiders Nedir? Dahiders, 1 Dahiders Nedir? Dahiders, Dahiders; ilkokul - ortaokul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin, her zaman güncel içeriklere ulaşabilecekleri, sınava hazırlık sürecinde etkin olarak kullanabilecekleri geniş

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME. Efe Kaan Fidancı

ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME. Efe Kaan Fidancı ÇETELE VE SIKLIK TABLOLARI YAPMA SÜTUN GRAFİĞİNDE GÖSTERME 1 - Derslerinizden en çok hangisini seviyorsunuz? Fen ve Teknoloji Görsel Sanatlar Müzik Sosyal Bilgiler İngilizce Matematik Türkçe Her resim

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR 2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SIRA NO 1. 2. 3. 4. FAALĠYET *Okul Destekleme ve Yetiştirme kurslarının

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Öğretmenlerimiz: haftada 9 saat 4 A/B Pelin Poyraz 4-C Pelin Yaman 4- D Öznur Bayburt Öğrenci merkezli sınıf çalışmaları, haftada 10 saat

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı