MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ARCLK, DEVA, EREGL, HALKB, KCHOL, NTHOL] :49:27 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ARCLK, DEVA, EREGL, HALKB, KCHOL, NTHOL] 27.12.2011 16:49:27 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri"

Transkript

1 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ARCLK, DEVA, EREGL, HALKB, KCHOL, NTHOL] :49:27 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON, CIMSA] :14:02 Özel Durum Açıklaması (Genel) Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş ve Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret T.A.Ş ile ilgili olarak Ciments Français Italcementi Group'dan gelen yazı ekte yer almaktadır. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :24:04 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Koreşehitleri Cad. No: 7/ Şişli İstanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Ortakalr Tarafından Yapılan Açıklama AÇIKLAMA: Ortakalr Tarafından Yapılan Açıklama 29 Haziran 2011 tarihinde Ciments Français'in, Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş.'deki ("Afyon") tüm hissedarlığının muhtemel satışı için stratejik alternatifleri değerlendirmek ve uygulamak amacıyla Mediobanca'yı mali danışmanı olarak atadığı hususunda bilgilendirme yapmıştır. Ana hissedarımız, Ciments Français tarafından Şirketimiz'e bugun bildirildiği üzere, Ciments Français'nin Afyon'daki tüm hissedarlığının muhtemel satış süreci kapsamında, Ciments Français teklif alma aşamasında olup, Afyon'daki hissedarlığının satışına ilişkin olarak Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.S.'de dahil olmak üzere, hiçbir 3. kişi alıcıyla herhangi bir yazılı veya sözlü anlaşma yapmamıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

2 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, AKSEN, ARCLK, ATLAS, BRKO, BURVA, ECILC, EREGL, GUBRF, IZMDC, KUTPO, PETUN, PTOFS] :26:05 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :32:31 ŞGBF-Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler FRANCESCO CARANTANI ABDÜLKADİR BAYBURTLU ERDEM GÖKKUŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI GENEL MÜDÜR FABRİKA MÜDÜRÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ KİMYA MÜHENDİSİ MAKİNA MÜHENDİSİ HASAN ÖZCAN İDARİ MÜDÜR İŞLETMECİ GÜVENÇ CEYHAN SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ MAKİNA MÜHENDİSİ AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :08:21 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Koreşehitleri Cad. No: 7/ Şişli İstanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirket Genel Koordinator ve İcra Müdürü Francesco Carantani'nin istifası AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

3 Yönetim Kurulu görev dağılımı ve Şirket müdürlerinin atanması Şirketimiz'in Genel Koordinatör ve İcra Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Francesco Carantani Şirketimiz'e 5 Aralık 2011 tarihinde ulaşan yazısıyla 30 Kasım 2011 tarihi itibari ile Genel Koordinatör ve İcra Müdürü görevinden ayrıldığını bildirmiştir. Ancak, Francesco Carantani, Şirketimiz'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürecektir. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :05:42 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Koreşehitleri Cad. No: 7/ Şişli İstanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirket Genel Koordinator ve İcra Müdürü Francesco Carantani'nin istifası AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Yönetim Kurulu görev dağılımı ve Şirket müdürlerinin atanması Şirketimiz'in Genel Koordinatör ve İcra Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Francesco Carantani Şirketimiz'e 5 Aralık 2011 tarihinde ulaşan yazısıyla 30 Kasım 2011 tarihi itibari ile Genel Koordinatör ve İcra Müdürü görevinden ayrıldığını bildirmiştir. Ancak, Francesco Carantani, Şirketimiz'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürecektir. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

4 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, CEMTS, EDIP, EGEEN, EREGL, IZMDC, KCHOL, KRDMD, MGROS, TOASO] :05:21 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / CIMSA [AFYON] :26:47 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Kısıklı Caddesi No:4 Sarkuysan - Ak İş Merkezi S Blok Kat 2 Altunizade, Üsküdar-İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0(216) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0(216) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Afyon Çimento San.T.A.Ş. %51 hissesinin satınalma teklifi AÇIKLAMA: Saat 17:34:59 da gönderilen bildirim ile içerik olarak aynıdır. İlgili hisse(afyon) kodu seçilerek tekrar gönderilmiştir. 18 Kasım 2011 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında AFYON ÇİMENTO SANAYİ TÜRK A.Ş. nin CIMENTS FRANÇAIS S.A. ya ait, Şirket sermayesinin %51 ine tekabül eden adet hissesinin satın alınması için teklif verilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir. Bu karar çerçevesinde yazılı teklifimiz 18 Kasım 2011 tarihinde satıcının yetkilendirdiği Mediobanca S.P.A ya iletilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON, 2011/9 Aylık [] :37:16 Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 26 Ekim 2011 KARAR SAYISI : 28

5 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI a)-şirketimizin 30 Eylül 2011 dönemine ilişkin mali tablo ve dipnotlarının tarafımızca incelendiğini, b)-önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama, herhangi bir eksiklik içermediğini, c)-şirketin mali durumu ile faaliyet sonuçları hakkında gerçeği doğru bir biçimde yansıtmakta olduğunu, d)- Borsanızın Internet sitesinde aynen yayınlanacak manyetik dosyadaki her türlü bilginin doğruluğundan Şirketimizin sorumlu olduğunu beyan ve taahhüt ederiz. Saygılarımızla, AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Francesco CARANTANI Abdülkadir BAYBURTLU Ceylan Bige CENGİZ Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON, 2011/9 Aylık [] :36:46 Faaliyet Raporu 01/01/ /09/2011 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak gönderilmektedir. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :54:34 ŞGBF-İletişim Adresi İletişim Adresi Koreşehitleri Caddesi Yegane Apt. No: 7/ Şişli İstanbul AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :54:34 ŞGBF-Merkez Adresi Merkez Adresi Koreşehitleri Caddesi Yegane Apt. No: 7/ Şişli İstanbul AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :10:19 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Istanbul Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS:

6 İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirket merkezi adres değişikliği AÇIKLAMA: Şirket merkezi adresi değişikliği Şirketimizin 17 Ekim 2011 tarih ve 26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Şirket merkezimizin Koreşehitleri Caddesi Yegane Apt. No: 7/ Şişli İstanbul adresine taşınmasına karar verilmiştir. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, EGGUB, EREGL, LUKSK, MRDIN] :45:27 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :48:05 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : OLAGANDIŞI FİYAT VE MİKTAR HAREKETLERİ AÇIKLAMASI AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

7 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No.54 sayılı Tebliği'nin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden yapılan açıklamadır. Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Şirketimizin henüz kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu olmadığını bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla, Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON, 2011/6 Aylık [] :26:05 Faaliyet Raporu Şirketimizin 11 Ağustos 2011 tarihinde göndermiş olduğu Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve 12 nolu açıklamalarında unvan, dogum yeri ve şirket ismi kısaltmalarındaki değişiklikler nedeni ile 01/01/ /06/2011 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak tekrar verilmektedir. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :59:07 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 3, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : Bilgilendirme Politikası AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında Yönetim Kurulumuz tarafından onaylanan Bilgilendirme Politikamız yürürlüğe girmiştir Bilgilendirme Politikası

8 1. Amaç Afyon Çimento San.T.A.Ş.; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türk Ticaret Kanunu (TTK), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) düzenlemeleri ile SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'nde yer alan ilkelerin hayata geçirilmesinde azami özen gösterir. Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri çerçevesinde; ticari sır niteliği taşıyan bilgiler haricindeki Şirket'in gelecek beklentilerini, stratejilerini ve hedeflerini pay sahiplerine, mevcut ve potansiyel yatırımcılara aktif bir şekilde, eşit ve eş zamanlı, şeffaf ve anlaşılır şekilde iletilmesini amaçlamaktadır. 2. Yetki ve Sorumluluk Şirket'in Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından oluşturulmuş ve onaylanmıştır. Bilgilendirme Politikası'nın izlenmesi, uygulanması ve geliştirilmesi Yönetim Kurulu'nun yetki ve sorumluluğu altındadır. 3. Kamuyu Aydınlatma Yöntem ve Araçları Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri saklı kalmak üzere, Afyon Çimento San.T.A.Ş. tarafından kullanılan temel kamuyu aydınlatma yöntem ve araçları aşağıda belirtilmiştir; * Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No:54 sayılı tebliğine göre hazırlanan Özel Durum Açıklamaları, elektronik ortamda KAP aracılığı ile iletilir. * Periyodik olarak İMKB'ye iletilen Mali Tablo ve dipnotları, bağımsız denetim raporları, beyanlar ve faaliyet raporları elektronik ortamda KAP aracılığı ile eşanlı olarak iletilir. * Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu gereği yapılması gereken açıklamalar T.Ticaret Sicili Gazetesi ve Günlük Gazeteler vasıtası ile kamuya duyurulur. * Basın açıklamaları yazılı ve görsel medya vasıtası ile yapılır. * Sermaye Piyasası katılımcılarına telefon veya elektronik posta ile gerektiğinde de yüz yüze bilgilendirmeler zamanında yapılır. * Yıllık ve ara dönem Faaliyet Raporları, Sermaye Piyasası Mevzuatı'na ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne göre hazırlanarak Yönetim Kurulu'nun onayına sunulur ve onaylandıktan sonra kamuya açıklanır. * Kurumsal web sitesi ( < 4. Mali Tabloların Kamuya Açıklanması Afyon Çimento San.T.A.Ş. mali tabloları, Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde 3'er aylık dönemler halinde, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak hazırlanıp, 6 aylık ve yılsonu tabloları bağımsız denetimden geçirilir. İMKB'ye iletilerek kamuya açıklanır. Mali tablolar ve dipnotları kamuya açıklanmadan önce Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri çerçevesinde Denetim Komitesi'nin uygun görüşüyle Yönetim Kurulunun onayından geçirilir. Mali tablo ve dipnotları ile bağımsız denetim raporu Yönetim Kurulu onayını takiben SPK ve İMKB düzenlemeleri çerçevesinde, kapalı zarf içerisinde İMKB'ye iletilir. Mali tablo ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu, KAP bildirimi olarak elektronik ortamda da istenilen sürede yapılır. 5. Faaliyet Raporu'nun Kamuya Duyurulması Faaliyet Raporu Sermaye Piyasası Mevzuatı'na ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak hazırlanır. Yönetim Kurulu'nun onayından geçirilir ve mali tablolarla birlikte kamuya açıklanır. Ayrıca Şirket İnternet Sitesi'nde de yayınlanır. 6. Özel Durumların Kamuya Açıklanması Ve Yetkili Kişiler Afyon Çimento San.T.A.Ş.'nin Özel Durum açıklamaları, Yönetim Kurulu'nun bilgisi dahilinde hazırlanarak İdari Müdür ve Fabrika Direktörü'nün imzasıyla birlikte İMKB'ye iletilir. Özel durum açıklamaları en seri haberleşme vasıtasıyla İMKB'ye iletilir. Ayrıca KAP bildirimi olarak elektronik ortamda da duyurulur. Özel durum açıklamaları, mevcut ve potansiyel yatırımcıların karar vermelerinde yardımcı olmak amacıyla, zamanında, anlaşılabilir ve yanıltıcı ifadelerden uzak olacak şekilde düzenlenir.

9 7. Kamuya Açıklama Yapmaya Yetkili Kişiler Yukarıda belirtilen bildirimlerin dışında, sermaye piyasası katılımcıları tarafından iletilen yazılı ve sözlü bilgi talepleri, talebin içeriğine göre Genel Müdür tarafından değerlendirilir. Yapılan değerlendirmede; talebin içeriğine göre, ticari sır niteliğinde olup olmadığı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII No: 54 sayılı tebliği çerçevesinde, yatırım kararlarını ve sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek türden olup olmadığı incelenir ve ilgili birim tarafından cevaplandırılır. Yazılı ve görsel medyaya, Matriks, Reuters, Foreks vb. veri dağıtım kanallarına yapılan basın açıklamaları, sadece Yönetim Kurulu Başkanı veya Genel Müdür tarafından yapılabilir. Bunun haricinde özellikle görevlendirilmedikçe, Afyon Çimento San.T.A.Ş. çalışanları sermaye piyasası katılımcılarından gelen soruları cevaplandıramazlar. 8. İdari Sorumluluğu Bulunan Kişiler İdari sorumluluğu bulunan kişiler, doğrudan ya da dolaylı olarak Afyon Çimento San.T.A.Ş.ile ilişkili içsel bilgilere düzenli erişen ve Afyon Çimento San. T.A.Ş.'nin gelecekteki gelişimini ve ticari hedeflerini etkileyen idari kararları verme yetkisi olan kişilerdir. 9. Sermaye Piyasası Katılımcıları İle İletişim Afyon Çimento San.T.A.Ş. ara dönem ve yıllık faaliyet sonuçları ile ilgili beklentiler konusunda yönlendirme yapmaz. Bunun yerine Afyon Çimento San.T.A.Ş., faaliyet sonuçlarını etkileyen önemli konuları, stratejik yaklaşımlarını ve sektör ile faaliyet gösterilen çevrenin daha iyi anlaşılmasını sağlayan önemli unsurları sermaye piyasası katılımcılarına aktarmayı tercih eder. Bilgilendirme politikasında aksi belirtilmedikçe, sermaye piyasası katılımcıları ile Şirket adına, sadece kamuya açıklama yapmaya yetkili kişiler iletişim kurabilir. Yüz yüze olan toplantılarda kamuya açıklanmamış önem niteliği olan hiçbir bilgi açıklanmaz. 10. Piyasada Dolaşan Asılsız Haberler Afyon Çimento San.T.A.Ş. prensip olarak kendisi ile ilgili piyasa söylentileri ve spekülasyonlar konusunda herhangi bir görüş bildirmez. Buna karşılık, Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri çerçevesinde SPK ve/veya İMKB'den doğrulama talebi geldiğinde veya yönetim bir cevap verilmesinin gerekli ve daha uygun olduğuna karar verdiğinde, piyasada çıkan söylenti ve dedikodular hakkında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 18'inci maddesi çerçevesinde açıklama yapılır. 11. Yatırımcı ve Analistlerle Yapılan Toplantı ve Görüşmeler Afyon Çimento San.T.A.Ş.'de gerek mevcut gerekse potansiyel pay sahipleri ile ilişkilerin düzenli bir şekilde yürütülmesi, yatırımcı sorularının en verimli şekilde cevaplanması ve şirket değerinin artırılmasına yönelik çalışmaların yürütülmesinden Yönetim Kurulu sorumludur. Afyon Çimento San.T.A.Ş., analist raporlarını, analist raporunu hazırlayan firmanın mülkiyeti olarak kabul eder ve İnternet Sitesi'nde yayınlamaz. Afyon Çimento San.T.A.Ş. analist raporlarını doğrulamaz, onaylamaz, sorumluluğunu almaz ve yaymaz. Buna karşılık bazı belirli ve sınırlı durumlarda ve talep halinde, kamunun yanlış bilgilendirilmesini önlemek amacıyla, sadece kamuya açık ve geçmişe yönelik tarihsel bilgileri kullanmak kaydıyla, analist raporlarını gözden geçirebilir. 12. İnternet Sitesi Kamunun aydınlatılmasında, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin tavsiye ettiği şekilde internet adresindeki Afyon Çimento San.T.A.Ş. Web Sitesi aktif olarak kullanılır. Afyon Çimento San.T.A.Ş.'nin Web Sitesi'nde yer alan açıklamalar, Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri uyarınca yapılması gereken bildirim ve Özel Durum Açıklamaları'nın yerine geçmez. Afyon Çimento San.T.A.Ş. tarafından kamuya yapılan tüm açıklamalara Web Sitesi üzerinden erişim imk nı sağlanır. Web Sitesi buna uygun olarak yapılandırılır ve bölümlendirilir. Web Sitesi'nin güvenliği ile ilgili her türlü önlem alınır. Kurumsal Yönetim İlkelerinin öngördüğü içerikte ve şekilde düzenlenir. Özellikle yapılacak Genel Kurul toplantılarına ilişkin ilana, gündem maddelerine, gündem maddelerine ilişkin bilgilendirme dokümanına, gündem maddeleri ile ilgili diğer bilgi, belge ve raporlara ve Genel Kurul'a katılım yöntemleri hakkındaki bilgilere, Web Sitesi'nde dikkat çekecek şekilde yer verilir.

10 Web Sitesi'nde izlenebilecek önemli başlıklar aşağıda özetlenmiştir; * Kurumsal Kimliğe İlişkin Şirket Temel Bilgileri * Ana Sözleşme * Ortaklık Yapısı * Yönetim Kurulu * Faaliyet Raporları * Mali Tablolar ve Dipnotları * Genel Kurul daveti, gündem, gündem konuları hakkında açıklamalar * Genel Kurul toplantı tutanakları * Vekaletname Örneği * Özel Durum Açıklamaları * Sermaye Artırımları Kronolojisi * Dağıtılan Kar Payları * Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu * İçerden Öğrenenlerin Listesi * Şirket Bilgilendirme Politikası Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON, 2011/6 Aylık [] :16:14 Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 11 AĞUSTOS 2011 KARAR SAYISI : 24 SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİNİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI a)-şirketimizin 30 Haziran 2011 dönemine ilişkin mali tablo ve dipnotlarının tarafımızca incelendiğini, b)-önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama, herhangi bir eksiklik içermediğini, c)-şirketin mali durumu ile faaliyet sonuçları hakkında gerçeği doğru bir biçimde yansıtmakta olduğunu, d)- Borsanızın Internet sitesinde aynen yayınlanacak manyetik dosyadaki her türlü bilginin doğruluğundan Şirketimizin sorumlu olduğunu beyan ve taahhüt ederiz. Saygılarımızla, AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Francesco CARANTANI Abdülkadir BAYBURTLU Ceylan Bige CENGİZ

11 Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Yard. Yönetim Kurulu Üyesi AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON, 2011/6 Aylık [] :15:35 Faaliyet Raporu 01/01/ /06/2011 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :31:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 3, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : İki nolu fırının mevcut elektrofiltresinin torbalı filtreye dönüşüm yatırımına ilişkin bilgi AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Afyon Çimento San.Türk A.Ş., 2011 yatırım bütçesinde yer alan, iki nolu fırının mevcut elektrofiltresinin torbalı filtreye dönüşüm yatırımını başarı ile tamamlayarak devreye almıştır. Saygılarımızla. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :55:03 Özel Durum Açıklaması (Genel)

12 Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 3, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : Kurumsal Yönetim Uzmanı atanması AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: S.P.K'nun tarih ile seri VI No:41 tebliğ'in 8. maddesi (Ortaklarımızın Sermaye Piyasası mevzuatına uyum kapasitesinin güçlendirilmesi) gereği, şirketimizin, Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesinde ve kurumsal yönetim uygulamalarında kordinasyonu sağlamak üzere, Sermaye Piyasası Faliyetleri İleri Düzey Sertifikası ve Kurumsal Yönetim Sertifikasına sahip 5688 TSPAKB sicil numaralı Ebru DAYLAN, Şirketimizde Kurumsal Yönetim Uzmanı olarak tarih ve 21 nolu Yönetim Kurulu kararı ile görevlendirilmiştir. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :19:54 ŞGBF-Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Adı Soyadı Görevi Telefon No E-Posta Adresi ERDEM GÖKKUŞ FABRİKA DİREKTÖRÜ egokkus@afyoncimento.com HASAN ÖZCAN İDARİ MÜDÜR hozcan@afyoncimento.com HALİL YILMAZ MUHASEBE ŞEFİ AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :26:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Pakpen Plaza Halk Sokak No:40-44 Sahrayıcedit Kadıköy İstanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS:

13 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Çoğunluk hissedarın hisse satışına ilişkin finansal danışman atamasına ilişkin bilgi AÇIKLAMA: Afyon Çimento Sanayii ve Türk A.Ş., ("Afyon") Ciments Français tarafından Afyon'daki tüm hissedarlığının muhtemel satışı için stratejik alternatifleri değerlendirmek ve uygulamak amacıyla Mediobanca'yı mali danışmanı olarak atadığı hususunda bilgilendirilmiş bulunmaktadır. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON] :18:40 Özel Durum Açıklaması (Genel) Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. ile ilgili olarak Ciments Français'den gelen yazı ekte yer almaktadır. incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :12:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : Toplu İş Görüşmelerinde Anlaşmaya Varılması Hakkında

14 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Toplu İş Görüşmelerinde Anlaşmaya Varılması Hakkında Şirketimizin de üyesi olduğu "Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası" ile "Çimse-İş Sendikası" arasında 01/01/ /12/2011 dönemlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanmıştır. Adı geçen sendikalar arasında mutabakata varılması neticesinde tarihli açıklamamızda belirtilen "Çimse-İş Sendikası"nın tarihli grev kararı ve tarihli açıklamamızda belirtilen "Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası"nın tarihli lokavt kararı kaldırılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :45:46 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : Toplu İş Görüşmelerinde Lokavt Kararı Alınması Hakkında AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Toplu İş Görüşmelerinde Lokavt Kararı Alınması Hakkında "Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası" ile "Çimse-İş Sendikası" arasında devam etmekte olan yeni dönem grup toplu is sözleşmesi prosedüründe "Çimse-İş Sendikası" tarafından 2 Haziran 2011 tarih ve 33 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan grev kararı, "Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası" na Ankara 25. Noteri aracılığıyla 6 Haziran 2011 tarihinde tebliğ edilmiştir. Tebligatı müteakip, 2822 sayılı Toplu İş Sözleşmesi Grev ve Lokavt Kanunu'nun 27/3. maddesi hükmüne uygun olarak, "Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası" Yönetim Kurulu'nun 06 Haziran 2011 tarih 0577

15 sayılı toplantısında savunma amacına yönelik olmak ve uygulama tarihi bilahare tespit edilmek ve bildirilmek üzere "lokavt" kararı aldığı tarafımıza bildirilmiştir. Bilgilerinize arz ederiz. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [CEMAS] :43:17 Hisse Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Ege Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :20:00 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: : Hayır Özet Bilgi : Denetimden sorumlu komite üyelerinin atanması AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Denetimden sorumlu komite üyelerinin atanması Şirketimizin 06 Haziran 2011 tarih ve 19 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Yönetim Kurulu üyelerinden Atilla Yıldız ve Ali İhsan Küçükoğlu icra fonksiyonu üstlenmeyen Yönetim Kurulu üyeleri sıfatıyla denetimden sorumlu komite üyeleri olarak atanmışlardır. Bilgilerinize arz ederiz. Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş.

16 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON, ARMDA, AYGAZ, BLCYT, DOCO, HATEK, IPMAT, ITTFH, IZMDC, MGROS, TEBNK] :04:29 Maksimum Lot Miktarı Değişen Paylar *** Maksimum Lot Miktarı Değişen Paylar : AFYON.E (500 lot), ARMDA.E (5.000 lot), AYGAZ.E ( lot), BLCYT.E ( lot), DOCO.E (1.000 lot), HATEK.E (2.500 lot), IPMAT.E ( lot), ITTFH.E ( lot), IZMDC.E ( lot), MGROS.E (5.000 lot), TEBNK.E ( lot).*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :25:39 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : GÜVENEVLER MH.FATİH CAD.NO:22 AFYONKARAHİSAR Telefon ve Faks No. : TEL: FAX : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : OLAĞAN ÜSTÜ MİKTAR VE FİYAT HAREKETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No.54 sayılı Tebliği'nin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden yapılan açıklamadır. Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Şirketimizin henüz kamuya açıklanmamış herhangibir özel durumu olmadığını bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla, AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.

17 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [ADNAC, AFYON, BURCE, EGGUB, EREGL, MGROS] :51:23 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON] :11:29 Hak Kullanım AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.'nin 09/05/2011 tarihinde başlayan brüt % 25 net % 21,25 oranında temettü dağıtım işleminde Borsa'da İşlem Gören kaydileşmiş paylar'ın temettü alacakları 11/05/2011 tarihinde ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON, BAYMD, DESPC, EVNYO, HDFYO, INFYO, METYO, MTEKS] :20:55 Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri tarih, 353 sayılı Genelgemizin 4.4.f maddesi gereğince, tarihinden itibaren İMKB Hisse Senedi endekslerinin hesaplanmasında fiili dolaşımdaki pay oranları; Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. için %47, Bayındır Madencilik ve Ticaret A.Ş. için %64, Despec Bilgisayar Pazarlama ve Ticaret A.Ş. için %38, Hedef Mali Yatırımlar Holding A.Ş. (Eski unvanı: Evg Yatırım Ortaklığı A.Ş.) için %81, Hedef Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. için %94, İnfo Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. için %93, Metro Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. için %61 Metem Enerji ve Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. (Yeni) için %78 olarak dikkate alınacaktır. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON] :18:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. ile ilgili olarak Ciments Français S.A.'dan gelen yazı ekte yer almaktadır. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON, ISGSY] :56:54 Temettü Ödemesi

18 *** Temettü Ödemesi : AFYON.E % 25 (A.O.F: 186,05 TL), ISGSY.E % 4,96 (A.O.F: 2,24 TL) [ Not: Temettü oranları brüt oranı ifade etmektedir.]*** İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON, ISGSY] :12:55 Hak Kullanımı tarihinden itibaren sermaye artırımı ve/veya temettü ödemesi nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek, "Yeni" sırası açılacak/kapanacak hisse senetlerinin listesi ilişikteki tabloda gösterilmiştir. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :30:06 ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) CIMENTS FRANÇAİS ,00 HALKA AÇIK HİSSELER ,00 DİĞER 25 TOPLAM İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON] :10:01 Hisse Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Ciments Français S.A. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :25:08 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

19 Ortaklığın Adresi : Palladium Centre, Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat 2, Ataşehir Istanbul Telefon ve Faks No. : TEL: FAKS: Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : HASAN ÖZCAN TEL: FAKS: Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Hayır : YOKTUR Özet Bilgi : Kar dağıtım tarihlerinin belirlenmesi Nakit Olarak Dağıtılacak Toplam Brüt Kar Payı (TL) : Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Hisseye Dağıtılacak Nakit Kar Payı Brüt (TL) : 0,25 Net (TL) : 0,2125 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi : EK AÇIKLAMALAR: Şirketimiz, Afyon Çimento Sanayii Türk A.Ş. ("Şirket") Yönetim Kurulu toplandı ve kar dağıtımı tarihleri konusunda karar alınması hususu görüşüldü. Bu bağlamda; (1) Şirket'in 2010 faaliyet yılına ilişkin olağanüstü yedek akçeler hebasından dağıtılan kar payı ödemelerinin 9 Mayıs 2011 ve 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında, payları Merkezi Kayıt Kuruluşu ("MKK") tarafından Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde izlenmeye başlanan pay sahipleri için Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kayden ödenmesine; (2) Henüz kaydileştirilmemiş hisse senetlerine ait ve 31 Aralık 2007 tarihinden sonra tahakkuk eden temettülerin ise, Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici 6. Maddesi ve MKK'nın 30 Ocak 2008 tarih ve 294 no.lu Genel Mektubu çerçevesinde, bu senetler kaydileştirilinceye kadar hak sahiplerine ödenmemesine ve Şirket uhdesinde tutulacak bu hakların ödemesinin, kaydileştirme işlemleri tamamlandıktan sonra yapılmasına;

20 (3) Şirket'in 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı olağanüstü yedek akçeler hesabından dağıtılacak olan kar payının, 1 Nisan 2011 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kararlaştırıldığı üzere 1.00 TL nominal bedelli her bir hisse başına nakit brüt 0.25 TL, nakit net TL olarak ödenmesine, (4) Bu kararın hissedarlarımıza duyurulması bakımından ilan edilmesine karar verildi. Francesco Carantani Abdülkadir Bayburtlu Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ceylan Bige Cengiz Ali İhsan Küçükoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] :25:23 ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) CIMENTS FRANÇAİS ,75 HALKA AÇIK HİSSELER ,25 DİĞER 25 TOPLAM İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [AFYON] :20:41 Hisse Alım Satım Bildirimi

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1.Amaç

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1.Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1.Amaç Aksigorta A.Ş. yönetimi, hissedarları ile şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmaktan gurur duymaktadır. Ana hedef, mevcut hissedarlar için Aksigorta A.Ş. nin değerini

Detaylı

YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1.Amaç Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef,

Detaylı

Bilgilendirme Politikası:

Bilgilendirme Politikası: Bilgilendirme Politikası: AMAÇ Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş. (Dentaş), sektörünün önde gelen saygın kuruluşlarından biri olarak ilgili kanunlara uyumlu olmak kaydıyla eşitlik, doğruluk, tarafsızlık,

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. - Nisan 2009 -

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. - Nisan 2009 - DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI - Nisan 2009 - Amaç Doğan Yayın Holding A.Ş. (DYH) nin temel kamuyu aydınlatma politikası, DYH nin geçmiş performansını ve gelecek beklentilerini, genel

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Dardanel Önentaş Gıda San.A.Ş. yönetimi için, hissedarlarıyla yakın ve şeffaf bir iletişim içinde olmak büyük önem taşımaktadır. Bilgilendirme

Detaylı

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Güncelleme Tarihi: Aralık 2014 1. Amaç: Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMB veya Şirket), Sermaye Piyasası

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası 1. Amaç H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef, hissedarlar için H.Ö. Sabancı Holding A.Ş.'nin

Detaylı

TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Tacirler Yatırım Holding A.Ş. nin (TCHOL) kamuyu bilgilendirme politikasının amacı; pay ve menfaat sahiplerine, şirketin geçmiş performansı

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1-Amaç Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. bilgilendirme politikasında amaç, Ortaklığın hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim kurarak Ortaklığa ilişkin

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Genel Çerçeve: Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ECBYO),Türk Ticaret Kanunu (TTK),

Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Genel Çerçeve: Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ECBYO),Türk Ticaret Kanunu (TTK), 1. Genel Çerçeve: (ECBYO),Türk Ticaret Kanunu (TTK), Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş. (BIST) düzenlemelerine uyumlu olarak kamuyu bilgilendirir. nda amaç; ECBYO

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul. : Hayır

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul. : Hayır Özel Durum Açıklaması (Genel) Tarih: 11/03/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sk. No:1 Yukarı Dudullu - Ümraniye / İstanbul Telefon ve Faks No. E-posta adresi : : 0 216

Detaylı

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. Amaç Şirketimiz bilgilendirme politikasının ana prensibi;

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI A.O. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI (İÇİNDEKİLER) 4. Mali Tabloların Kamuya Açıklanması. 5. Faaliyet Raporunun Kamuya Açıklanması

TÜRK HAVA YOLLARI A.O. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI (İÇİNDEKİLER) 4. Mali Tabloların Kamuya Açıklanması. 5. Faaliyet Raporunun Kamuya Açıklanması (İÇİNDEKİLER) 1. Amaç 2. Yetki ve Sorumluluk 3. Yöntem ve Araçlar 4. Mali Tabloların Kamuya Açıklanması 5. Faaliyet Raporunun Kamuya Açıklanması 6. Özel Durumların Kamuya Açıklanması ve Yetkili Kişiler

Detaylı

AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] 24.12.2009 11:51:43 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] 24.12.2009 11:51:43 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) / AFYON [] 24.12.2009 11:51:43 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : PAKPEN PLAZA HALK SOK NO 40-44 34734 SAHRAYICEDİD KADIKÖY İSTANBUL Telefon ve Faks No. : TEL 0 216 468 00 00 FAKS 0

Detaylı

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI A - AMAÇ Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. (Şirket) nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin,

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1.Amaç : RAY SİGORTA A.Ş. (RAY SİGORTA) ın bilgilendirme politikası, Sigorta ve Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ve genel kabul gören muhasebe ilkeleri çerçevesinde; tam, adil,

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1.Amaç Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş (ANEL) nin bilgilendirme politikası, ANEL in geçmiş performansını ve gelecek beklentilerini, genel kabul gören muhasebe prensipleri

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef, hissedarlar için Afyon Çimento Sanayi

Detaylı

YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef,

Detaylı

Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Bilgilendirme Politikası

Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Bilgilendirme Politikası Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Sasa Polyester Sanayi A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef, hissedarlar için

Detaylı

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: Marbaş B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI AMAÇ Bak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ve ilgili kanunlara uygun bir şekilde pay ve menfaat sahiplerinin ve

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Konu : T.Garanti Bankası A.Ş Bilgilendirme Politikası hk.

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Konu : T.Garanti Bankası A.Ş Bilgilendirme Politikası hk. İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKMGY 07.03.2016 18:19:43

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKMGY 07.03.2016 18:19:43 AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKMGY 07.03.2016 18:19:43 Bilgilendirme Politikası 1 ZEYNEP YILDIRIM GÜNDOĞDU 2 MURAT KAYMAN MALİ İŞLER MÜDÜRÜ GENEL MÜDÜR AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Enerjisa Enerji A.Ş. ( Şirket ) yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde bulunmaktadır. Ana hedef, hissedarlar ve potansiyel yatırımcılar için Şirket

Detaylı

KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ

KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKAMIZ 1. Amaç 2. Yetki ve Sorumluluk 3. Yöntem ve Araçlar 4. Finansal Tabloların Bağımsız Denetimden Geçirilmesi 5. Faaliyet Raporunun Vergi Dairesine Bildirilmesi 6. Kamuya

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Bilgilendirme Politikası

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Bilgilendirme Politikası AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Amaç AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. ( Şirket ) yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içindedir. Şirket in yönetimi, stratejik

Detaylı

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana hedef, hissedarlar

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, Vestel Elektronik bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketleri ve çalışanlarını kapsar.

Bilgilendirme Politikası, Vestel Elektronik bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketleri ve çalışanlarını kapsar. VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Kapsam: Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., ( Vestel Elektronik ) Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri, Kurumsal Yönetim İlkelerive

Detaylı

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetimi, hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim içinde olmakla gurur duymaktadır. Ana

Detaylı

MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ASYAB, EDIP, EREGL, KCHOL, ULKER, UNYEC, YKBNK] 03.11.2010 17:05:20 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri

MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ASYAB, EDIP, EREGL, KCHOL, ULKER, UNYEC, YKBNK] 03.11.2010 17:05:20 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [AFYON, ASYAB, EDIP, EREGL, KCHOL, ULKER, UNYEC, YKBNK] 03.11.2010 17:05:20 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Talepleri AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. / AFYON [] 02.11.2010 11:01:55

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç ve Kapsam Bilgilendirme politikasının temel amacı, ticari sır kapsamı dışındaki gerekli bilgi ve açıklamaların pay sahipleri,

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Amaç 2. Sorumluluk 3. Kamuyu Aydınlatma Yöntem ve Araçları 4. Özel Durum Açıklamaları ve Yetkili Kişiler 5. Mali Tabloların Kamuya Açıklanması ve Yetkili Kişiler

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç ve Kapsam Asya Katılım Bankası A.Ş., başta Bankacılık Kanunu ve söz konusu Kanuna ilişkin ikincil düzenlemeler olmak üzere, Sermaye Piyasası Mevzuatı,

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, Zorlu Enerji bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketleri ve çalışanlarını kapsar.

Bilgilendirme Politikası, Zorlu Enerji bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketleri ve çalışanlarını kapsar. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Bilgilendirme Politikası Kapsam: Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., (Zorlu Enerji) Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ve Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Şirket ana sözleşmesi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bilgilendirme Politikası. Özet Bilgi. Bilgilendirme Politikası

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bilgilendirme Politikası. Özet Bilgi. Bilgilendirme Politikası KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özet Bilgi İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1 AMAÇ VE KAPSAM: Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş bilgilendirme politikasının amacı Sermaye piyasası Mevzuatı, ilke kararları ve Kurumsal Yönetim

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59 / MUTGG [] 23.10.2013 162659 1 LEYLA YASEMİN 2 ATTİLA ÜYESİ 23.10.2013 162409 23.10.2013 162610 Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.No.210 Tuzla/İSTANBUL Telefon ve Faks No. 0216 581 62 00-0216 304 18

Detaylı

Şirketimizin Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç

Şirketimizin Bilgilendirme Politikası. 1. Amaç Şirketimizin Bilgilendirme Politikası 1. Amaç Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. nin ( Akenerji veya Şirket ) temel kamuyu bilgilendirme politikası, tam, adil, doğru, zamanında ve anlaşılabilir bir şekilde,

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası Bankamız ortaklarına, yatırımcılarına ve kamu dahil tüm menfaat sahiplerine bilgi aktarılmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" çerçevesinde

Detaylı

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ SERVET Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bilgilendirme politikasında amaç, şirketin geçmiş performansını, gelecek beklentilerini,

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) bilgilendirme politikasında amaç, şirketin geçmiş performansını, gelecek beklentilerini, stratejilerini, ticari sır niteliğindeki

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel)

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] 28.03.2012 18:01:24 Ortaklığın Adresi : UŞAK BANAZ KARAYOLU 26 KM BANAZ / UŞAK Telefon ve Faks No. : 0276 326 2001/0276 326 2010 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Amaç 2. Sorumluluk 3. İdari Sorumluluğu Bulunan Kişilerin Belirlenmesinde Kullanılan Esaslar 4. Kamuyu Aydınlatma Yöntem ve Araçları 5. Özel Durum Açıklamaları ve

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç, Yetki ve Sorumluluk LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Logo, Şirket) Bilgilendirme Politikası, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

İMKB ve hisselerin işlem gördüğü uluslararası borsalara iletilen özel durum açıklamaları

İMKB ve hisselerin işlem gördüğü uluslararası borsalara iletilen özel durum açıklamaları İHEVA BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: İhlas Ev Aletleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. (İheva), ilgili kanunlar ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde, hissedarların eş zamanlı eksiksiz, şeffaf ve doğru

Detaylı

AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. nin ( AYES A.Ş. veya Şirket ) Bilgilendirme Politikası nın temel amacı pay ve menfaat sahiplerine,

Detaylı

İHLAS MADENCİLİK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

İHLAS MADENCİLİK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI İHLAS MADENCİLİK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuş olup, bu politika 2011 yılı Genel Kurulu'nda pay sahiplerinin dikkatine sunulacaktır. Amaç Şirket

Detaylı

TARİH : 04.04.2011. Aksa Enerji Üretim A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Tel : +90 212 478 66 78 e-mail: investorrelations@aksaenerji.com.

TARİH : 04.04.2011. Aksa Enerji Üretim A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Tel : +90 212 478 66 78 e-mail: investorrelations@aksaenerji.com. TARİH : 04.04.2011 KİMDEN : Aksa Enerji Üretim A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Tel : +90 212 478 66 78 e-mail: investorrelations@aksaenerji.com.tr KONU : Bilgilendirme Politikası Şirketimiz Yönetim Kurulu, 04.04.2011

Detaylı

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin (ASELSAN) kamuyu bilgilendirme politikası, faaliyet gösterilen sektörün özelliğinin

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. / OZBAL [] :16:13 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. / OZBAL [] :16:13 Özel Durum Açıklaması (Genel) ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. / OZBAL [] 14.08.2012 16:16:13 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Göztepe Mah. Kartopu Cad. B226 B No:34 Kavacık-Beykoz Istanbul Telefon ve

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 29.03.2012 17:25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİC.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİC.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİC.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Kristal Kola ve Meşrubat San.Tic.A.Ş. nin (Kristal) Bilgilendirme politikasında amaç, şirketin geçmiş performansı ile gelecek beklentilerini,

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ŞÜKRÜ IŞIK TİC. MUH. YÖNETİCİSİ ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.08.2014 14:13:09 Ortaklığın

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

- Sermaye Piyasası Düzenlemeleri uyarınca düzenlenmesi gereken izahname, sirküler, duyuru metinleri ve diğer dokümanlar,

- Sermaye Piyasası Düzenlemeleri uyarınca düzenlenmesi gereken izahname, sirküler, duyuru metinleri ve diğer dokümanlar, SÖKTAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI AMAÇ Bilgilendirme politikasında amaç, şirket stratejileri ve performansını da dikkate alarak, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1.Amaç Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Erbosan veya Şirket) Yönetim Kurulu nun oluşturduğu Bilgilendirme Politikası nın

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 26.02.2014 17:35:41 Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim Ortaklığın Adresi : Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:51, 34771- Ümraniye

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel) ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Ortaklığın Adresi : : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Pınar Su Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (Pınar Su A.Ş., Şirket), pay sahiplerinin, kamunun, ilgili yetkili kurumların, mevcut ve potansiyel yatırımcıların ve diğer menfaat sahiplerinin,

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ÖZAK GYO, Şirket) bilgilendirme politikasında amaç, şirketin geçmiş performansını, gelecek beklentilerini, stratejilerini, ticari

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler

Detaylı

Detay Ana Sayfa Detay

Detay Ana Sayfa Detay English Yardım İletişim BİLDİRİM SORGULARI ŞİRKETLER YATIRIM FONLARI KAP HAKKINDA MEVZUAT VE DÜZENLEMELER Detay Ana Sayfa Detay İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2015 [] 27.03.2015

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Aralık 2018 İÇERİK I. AMAÇ... 2 II. BİLGİLENDİRME ARAÇLARI VE YÖNTEMLERİ... 2 Özel Durum Açıklamaları... 2 Yurtdışı Borsalarda Yapılan Açıklamalar... 3

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI AMAÇ Bak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. ( Bak Ambalaj veya Şirket ) Sermaye Piyasası Kanunu ( SPK ), Türk Ticaret Kanunu ( TTK ) ve ilgili

Detaylı

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. nin 07.02.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. nin 07.02.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:18/01/2008 Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. nin 18.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Çimento Müstahsilleri İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse İş Sendikası arasında imzalanan İşyerimizde

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 24.02.2010 18:47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç Bilgilendirme politikası, şirketimizin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin, genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ile Sigortacılık

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ AŞ. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ AŞ. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ AŞ. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI I AMAÇ Otokar, kamuoyunu etkin, şeffaf ve sürekli aydınlatmak amacıyla; zamanında, doğru, eksiksiz, anlaşılabilir bilgilerin sunulduğu bir

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

BRSA BRDGESTONE SABANCI LASTK SANAY VE TCARET A. BLGLENDRME POLTKASI

BRSA BRDGESTONE SABANCI LASTK SANAY VE TCARET A. BLGLENDRME POLTKASI BRSA BRDGESTONE SABANCI LASTK SANAY VE TCARET A. BLGLENDRME POLTKASI Amaç Brisa, hissedarlarıyla effaf ve yakın bir iletiim içinde olmayı ilke edinmitir. Bu kapsamda Brisa yönetimi stratejik planları uygulayıp,

Detaylı

HEKTS(Eski),TRAHEKTS91E4 0, ,

HEKTS(Eski),TRAHEKTS91E4 0, , İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2016 [HEKTS] 28.03.2016 17:21:15 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 NERİMAN YEMENLİ MUHASEBE MÜDÜRÜ HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 28.03.2016 16:50:14 2

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. Amaç Türk Telekomünikasyon A.Ş. ( Türk Telekom veya Şirket ), hisse senetleri Borsa İstanbul da (BIST) işlem gören en büyük şirketlerden biri olmanın

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 22.02.2011 16:41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5 K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Menderes Tekstil veya Şirket), Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu (TTK), Borsa İstanbul (BIST) düzenlemeleri ve SPK Kurumsal

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat)

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat) İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı Adresi Telefon No. Faks No. : 0 (212) 641 96 44 Ortaklığın yatırımcı/pay Sahipleri ile ilişkiler biriminin Telefon No. : 0 (216) 586

Detaylı

ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. I- Amaç ve Kapsam

ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. I- Amaç ve Kapsam ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI I- Amaç ve Kapsam Çelebi Hava Servisi A.Ş. ( ÇHS ) ve Bağlı Ortaklıkları Bilgilendirme Politikası; Şirketin geçmiş performansını ve gelecek beklentilerini,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

GÜBRE FABRİKALARI TÜRK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

GÜBRE FABRİKALARI TÜRK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI GÜBRETAŞ Bilgilendirme Politikası- Sayfa 1 GÜBRE FABRİKALARI TÜRK A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1. AMAÇ Gübre Fabrikaları Türk A.Ş. nin (GÜBRETAŞ) kamuyu bilgilendirme politikasının amacı pay ve menfaat

Detaylı