TÜROB - TÜRKİYE OTELCİLER BİRLİĞİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜROB - TÜRKİYE OTELCİLER BİRLİĞİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 TÜROB - TÜRKİYE OTELCİLER BİRLİĞİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU ŞUBAT Şubat TITE Tahran Turizm Fuarı TÜROB İran'ın Tahran şehrinde düzenlenen TITE Turizm Fuarına, Türkiye standı içerisinde katılım sağlamıştır Şubat ITFA Belgrad Turizm Fuarı TÜROB Sırbistan'ın Belgrad şehrinde düzenlenen ITFA Turizm Fuarına, Türkiye standı içerisinde katılım sağlamıştır. 20 Şubat "Unesco Gastronomi Kenti: Gaziantep" Programı TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen adlı programa katıldı. Programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın yanı sıra etkinliğe ev sahipliği yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantepli yerel yöneticiler, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 22 Şubat TÜROB, "Turizm Acil Eylem Destek Paketi" Toplantısına katıldı TÜROB, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan "Turizm Acil Eylem Destek Paketi" toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Timur Bayındır ve Genel Müdür İsmail Taşdemir iştirak etmiştir. 23 Şubat TÜROB Mali İşler ve Finans Komitesi Toplantısı TÜROB Mali İşler ve Finans Komitesi Toplantısı, komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 24 Şubat Vali Yardımcısı Gültekin ile görüşme TÜROB Başkanı Timur Bayındır, İstanbul Turizmden sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ile görüştü. Sektörde son dönem yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği görüşmeye TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve TÜROB Üyesi Ali İmdat Uçar'da katılmıştır. 24 Şubat TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste

2 29 Şubat İstanbul'da Azerbaycan Turizm Temsilciliği Açıldı İstanbul'da, Azerbaycan Turizm Ofisinin açılışı nedeniyle Intercontinental Otel'de bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyon esnasında bir konuşma yapan Azerbaycan Turizm ve Kültür Bakan Yardımcısı Nazim Samadov, ülkelerinin İstanbul'da turizm temsilciliği açmasının, Azerbaycan'ın turizm potansiyelinin, kültürünün, tarihinin, örf ve adetlerinin Türkiye'de tanınmasını, iki ülke arasında turizm iş birliğinin geliştirilmesi ve güçlenmesini sağlayacağını söyledi. Resepsiyona, milletvekilleri, iş adamları ve sektör temsilcilerinin yanı sıra TÜROB Başkanı Timur Bayındır ve TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katıldı. MART Mart BBC World Wide ile görüşme BBC World Wide yetkililerini, İngiliz Ticaret Ataşeliği organizasyonu ile gerçekleştirdiği B2B toplantılar kapsamında, şirketin konaklama sektörüne yönelik sağladığı hizmetler görüşülmüştür. Toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 01 Mart TÜROB Güvenlik Komitesi Toplantısı TÜROB Güvenlik Komitesi Toplantısı, komite üyelerinin katılımıyla Point Hotel Taksim'de 02 Mart Turizm Haftası Toplantısı İstanbul İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen Turizm Haftası'na ilişkin toplantıya Birliğimiz Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 02 Mart AB Bakanlığı Tek Temas Noktası ve Ulusal Destek Merkezi Modeli Konulu Çalıştay Holiday Inn Hotel'de gerçekleşen toplantıya Birliğimiz Ankara Sorumlusu Özlem Dağ katılmıştır.tek Temas Noktaları nın(ttn), AB vatandaşlarının üye ülkelerde şirket kurmak, hizmet sunmak ve/veya sahip oldukları mesleğe ilişkin yeterliliklerini tanıtma kapsamında başvuracakları tek iletişim noktası olma özellikleri hakkında bilgi aktarılmıştır. 02 Mart TUROB İcra Kurulu Toplantısı TÜROB İcra Kurulu toplantısı, kurul üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 04 Mart TUGEV Yönetim Kurulu ve ICVB İcra Kurulu Toplantısı İstanbul Ticaret Odası'nda gerçekleşen TUGEV Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV) Yönetim Kurulu toplantısı ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) İcra Kurulu Toplantısına,Birliğimizi temsilen Başkan Yardımcımız Armin Zerunyan katılım sağlamıştır.

3 04 Mart TÜROB, "Turizm Sektörü Üniversite Buluşması"nda TÜROB Eskişehir Temsilcisi Kaan Erdin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi "3.Turizm Sektörü Üniversite Buluşması"na katılarak Turizm Bölümü Öğrencilerine sektör ve TÜROB çalışmaları hakkında bilgi aktardı. 04 Mart Turizm Sektör Buluşmaları toplantısı yapıldı Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Sektör Buluşmaları"nın ikincisinde Turizm Sektörü masaya yatırıldı. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin başkanlığında, Ak Parti İstanbul İl Ekonomi İşleri Başkanı Şevki Şar, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Başkan Yardımcısı Armin Zerunyan, Sayman Levent Erdoğan, Genel Müdür İsmail Taşdemir, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile Turizm Sektöründe faaliyet gösteren TUGEV, ICVB, TYD temsilcileri ve sektörde faaliyet gösteren işletmelerin temsilcileri katıldı. 05 Mart TÜROB, "Turizm Sektörü Üniversite Buluşması"nda... TÜROB Eskişehir Temsilcisi Kaan Erdin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi "3.Turizm Sektörü Üniversite Buluşması"na katılarak Turizm Bölümü Öğrencilerine sektör ve TÜROB çalışmaları hakkında bilgi aktardı. 05 Mart TURÇEV Olağan Genel Kurul Toplantısı TÜROB'un kar kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TURÇEV)'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya'da yapıldı. Toplantıya Birliğimizi temsilen sayın Murat ŞAHİN katıldı. 07 Mart Eskişehir Valiliği, TÜROB Eskişehir Temsilciliği ve THY işbirliği ile IATA Acenteleri ağırlandı Eskişehir Valiliği, TÜROB Eskişehir Temsilciliği ve Türk Hava Yolları işbirliği ile Türkiye'de bulunan IATA Acenteleri Eskişehir'de ağırlandı. TÜROB Eskişehir Temsilcisi Kaan Erdin tarafından, Senna City Hotel ev sahipliğinde ağırlanan misafirler ikili iş görüşmeleri gerçekleştirerek, şehir turu ile programlarını sonlandırdılar. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve THY Satış Temsilcisi Emrullah Kirişci bölge turizminin gelişmesi ve ürünlerin geliştirilmesi için TÜROB ile birlikte titizlikle çalışacaklarını belirtmişlerdir. 07 Mart SMG Müzik ile görüşme SMG Müzik yetkilililer TÜROB Merkez Ofiste yaptıkları ziyarette oteller için sundukları çözüm önerilerini aktarmışlardır. Toplantıya TÜROB Hukuk Müşaviri Yelda Uras, Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır Mart ITB Berlin Turizm Fuarı Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Fuara, Berlin Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince organize edilen, 3.2 salonda yer alan 201 no'lu Türkiye standı içerisinde, Başkan Timur Bayındır, Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye Güral Gür, Taner Yallagöz, Ziya Cihan ve Genel Müdür İsmail Taşdemir'in iştiraki ile katılım sağlamıştır.

4 09 Mart TÜROB Başkanı Timur Bayındır bazı Belediye Başkanları ile görüştü Almanya'nın Başkenti Berlin'de devam eden ITB Berlin Turizm Fuarı esnasında TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kovadon ve Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar ile birer görüşme yapmıştır. Görüşmelerde sektördeki son dönem gelişmeler ve yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir. 09 Mart Bakan Ünal'dan TÜROB standına ziyaret Almanya'nın Başkenti Berlin'de devam eden ITB Berlin Turizm Fuarı esnasında, T.C.Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal fuarda yer alan TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği standını ziyaret etti. Ziyaret esnasında TÜROB Başkanı Timur Bayındır ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Bakan Ünal'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarılmıştır. 10 Mart Başkan Bayındır ITB'de basın toplantısına katıldı Almanya'nın Başkenti Berlin'de devam eden ITB Berlin Turizm Fuarı esnasında, T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya; T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, T.C. Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Berlin Kültür ve Tanıtma Müşaviri Dr.Tahsin Yılmaz, Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ile sektör temsilcileri katılmıştır. Toplantıda, Türkiye'nin 2016 yılı turizm beklentileri ve gündemdeki gelişmeler değerlendirilmiştir. 10 Mart TÜROB Aşçılar ve Şefler Komitesi Toplantısı gerçekleşti. TÜROB Aşçılar ve Şefler Komitesi toplantısı, komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste gerçekleşti. Toplantı kapsamında, İşletmelerin mutfak maliyetleri ve enflasyon oranları kapsamında yürütülecek çalışmanın detayları tartışıldı. 11 Mart TÜROB Housekeeping Komitesi Toplantısı gerçekleşti TÜROB Housekeeping Komitesi toplantısı, komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste gerçekleşti. Toplantı kapsamında, Komite faaliyetlerinin bir aksiyon planına bağlanması konusu tartışıldı. 11 Mart Pitoresk İstanbul Sergi Açılışı Boyut Yayın Grubu'nun projesiyle hayata geçirilen, TÜROB'un da desteklediği, Pitoresk İstanbul Dijital Sergisi, İstanbul Deniz Müzesinde 12 Mart'ta başladı. 22 Mayıs ta sona erecek olan sergide, 19. yüzyıl ressam seyyahlarından Melling, Schranz, Allom, Bartlett, Lewis ve Ayvazovski nin İstanbul u dijital seyahatnameler olarak dev boyutlu perdelerde canlandırılacak. Serginin açılış davetine Başkan Timur Bayındır ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır.

5 14 Mart Küresel Beta ile Toplantı Kürsel Beta Şirketi yetkilileri tarafından TÜROB Merkez Ofise yapılan ziyarette, firmanın oteller için sunduğu mobil telefon çözümleri değerlendirilmiştir. Toplantıya, Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 15 Mart TÜROB Turizm İşletmelerine Sağlanan Teşvikler Semineri gerçekleşti Turizm İşletmelerine sağlanan teşvik ve destekler ve uygulama esaslarını aktarmak üzere; KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) Uzmanlarının katılımında, "TÜROB - Turizm İşletmelerine Sağlanan Teşvikler&Destekler ve Uygulama Esasları Semineri", Elite World İstanbul Hotel'de gerçekleşti. KOSGEB Kobi Uzmanı Ersin Yıldız ve İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muarrem Coşkun, yaptıkları sunumlar ile kurumları tarafından sağlanan teşvik ve destekler hakkında bilgi verdi. 16 Mart TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 16 Mart Emirates Hava Yolları Sabiha Gökçen uçuşlarını sektöre duyurdu Emirates Hava Yolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Hava alanı seferlerinin başlaması sebebiyle, düzenlenen geceye TÜROB Başkanı Timur Bayındır katılmıştır. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ndan başlayan günlük seferler ile Emirates, İstanbul Atatürk Havalimanı ndan yaptığı haftalık 11 İstanbul uçuşunu, 18 e yükseltti. Bu uçuş sayısıyla Emirates, en popüler iş ve turizm destinasyonu olan İstanbul a kapasitesini yüzde 35 artırdı. İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarının başlaması ile daha fazla yolcuya hizmet vermeyi amaçlayan Emirates, Avrupa Yakası ndan gerçekleşen haftalık 11 seferinin yanı sıra Anadolu Yakası günlük uçuşları ile Dubai ve ötesinde Asya, Afrika, Ortadoğu hatlarına rahat bağlantı imkânı sağlayacak. Yalnızca İstanbul çıkışları için değil, Dubai ve ötesinden İstanbul a gelecek yolcular için de bir avantaj olan İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları; Uzak ve Orta Doğu nun yanı sıra Afrika ve Batı Asya dan İstanbul a gelen yolculara kolaylık sağlayacak. 22 Mart Başkan Bayındır TUGEV Yönetim Kurulu üyesi oldu Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (TUGEV) yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde yeni yönetim kurulu seçildi. TUGEV Başkanlığına yeniden İTO Başkanı İbrahim Çağlar seçilirken TÜROB Başkanı Timur Bayındır ve TYD Başkanı A. Murat Ersoy da vakfın yeni yönetiminde görev alacaktır. 22 Mart "Turizm Sektörü" teröre karşı tek vücut oldu Ülkemizde son dönem meydana gelen terörist saldırıları lanetlemek ve eylemlerde hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunmak üzere, 22 Mart 2016 Salı günü saat 13:30 da Taksim İstiklal Caddesi Atlas Pasajı önünde Türkiye Otelciler Birliği - TÜROB öncülüğünce düzenlenen anma törenine TÜROB'un yanı sıra Turizm Sektör Örgütleri TÜRSAB, TÜROFED, TUREB, TURYİD, ATİD, İRO, SKAL, TUGEV, ICVB ve Küçük Oteller Derneği temsilci ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda sektör çalışanı iştirak etti. Tören esnasında kısa bir konuşma yapan TÜROB Başkanı Timur Bayındır, turizm sektörü

6 mensuplarının tek vücut olarak bu anlamlı tören için bir araya gelerek burada toplandıklarını, terörü lanetlediklerini ve eylemler neticesinde hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısını tüm toplum olarak paylaştıklarını dile getirmiştir. 22 Mart THY Genel Müdürü Doç. Dr.Temel Kotil'e ziyaret Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, beraberindeki bir heyet ile Türk Havayolları Genel Müdürü, THY İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç.Dr.Temel Kotil'i ziyaret etti. Dünyada ve ülkemizde Turizm ve Havacılık sektörüne yönelik son gelişmeler, THY'nin kısa ve orta dönem planlamaları ile karşılıklı geliştirilecek yeni projelerin değerlendirildiği ziyarete TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, TÜROB Genel Sekreteri Uygar Koçaş, TÜROB Genel Koordinatörü Kasım Zoto, Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye Güral Gür ve Taner Yallagöz ile TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılmıştır. Ziyaret sonrasında, TÜROB ile sürdürülen işbirliği ve sektörümüze yönelik katkı ve çalışmaları nedeniyle Başkan Bayındır tarafından Genel Müdür Kotil'e bir plaket sunulmuştur. 23 Mart TÜROB'dan İstanbul Valisi Şahin'e nezaket ziyareti Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, beraberindeki bir heyet ile İstanbul Valisi Vasip Şahin'e bir nezaket ziyaretinde bulundu.turizm sektöründe ve ülkemizde son dönem yaşanan gelişmeler, kayıt dışı olarak günübirlik kiralanan ve güvenlik riski taşıyan konutlar ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı çalışmalarının değerlendirildiği ziyarete TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, TÜROB Genel Koordinatörü Kasım Zoto, Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye Güral Gür, Dr. Faik Öztunç ve Ziya Cihan ile TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılmıştır. 23 Mart TÜROB İcra Kurulu Toplantısı TÜROB İcra Kurulu Toplantısı, İcra Kurulu Üyelerinin katılımıyla Novotel Karaköy Hotel'de 23 Mart Skal İstanbul Öğle Yemeği İstanbul Skal Kulübü aylık yemekli toplantısı Novotel Bosphorus'ta yapıldı. TÜROB Başkanı Timur Bayındır katılım sağladı. 23 Mart TÜROB Denetleme Kurulu Başkanlığına Esen Çetingil seçildi Türkiye Otelciler Birliği Denetleme Kurulu, 23 Mart 2016 Çarşamba günü TÜROB Merkez ofiste bir araya gelerek görev bölümü yaptı. Kurul Üyeleri arasında yapılan değerlendirme ile döneminde TÜROB Denetleme Kurulu Başkanlığına Esen Çetingil, Başkan Yardımcılığına ise Alihan Akkoç seçildi. Hasan Ekmen, Ulustan Muhluoğlu ve Mehmet Dursun Şehitoğlu Denetleme Kurulu Üyesi görevini yürütecekler. 24 Mart Konya Yerel Yönetimler ve Turizm Çalıştayı gerçekleşti Konya nın 2016 Yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yerel Yönetimler ve Turizm Çalıştayında, çeşitli Büyükşehir Belediyelerinden yöneticiler, akademisyenler ve sektör temsilcileri Konya nın ve ülkenin turizm potansiyeli, altyapı ve şehir planlaması, tanıtım ve pazarlama

7 gibi konuları ele almıştır. Çalıştaya, Birliğimiz Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılım sağlayarak Dünya Turizmi, Ülkemiz ve Konya turizmindeki gelişmeler ve beklentiler kapsamında bilgi aktarımında bulunmuştur. 24 Mart TÜROB, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaret etti TÜROB Başkanı Timur Bayındır, sektörümüzde son dönem yaşanan gelişmeleri ve acil alınması talep edilen önlemleri değerlendirmek üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarete TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, TÜROB Genel Sekreteri Uygar Koçaş, TÜROB Genel Müdürü Ismail Taşdemir ve TÜROB Ankara Ofis Sorumlusu Özlem Dağ katılmıştır. 25 Mart Cubitus Projesi Toplantısı Cubitus Projesi Toplantısı, İstanbul Ticaret Odası'nda Cubitus Projesi, 8 farklı Avrupa ülkesi genelinde planlanan aktiviteler ile Erasmus Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında Avrupa Eğitim Komisyonu tarafından finanse edilmektedir. Toplantıya Birliğimiz Projeler Departmanından Şeyma Keskin katılım sağlamıştır Mart WTM Latin Amerika Turizm Fuarı Türkiye Otelciler Birliği 29 Mart 2016 Salı günü Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde gerçekleşen WTM Latin Amerika Turizm Fuarına TÜROB'u temsilen TÜROB Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Işıl Yaman'ın katılmıştır. 30 Mart - 01 Nisan UITT Turizm Fuarı UITT Turizm Fuarı, Ülkemizin önde gelen pazarları arasında yer alan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de gerçekleşen fuara, TÜROB Başkanı Timur Bayındır ile TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılmıştır. NİSAN Nisan Başkan Bayındır'dan TÜRSAB'a ziyaret Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy'u ziyaret etti. Sektörde son dönem yaşanan gelişmeler ve kurumlar arası işbirliği olanaklarının değerlendirildiği ziyarete TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün'de katılmıştır. 01 Nisan TÜROB "Hukuk Komitesi" toplantısı gerçekleştirildi TÜROB Çalışma Komiteleri arasında yer alan "Hukuk Komitesi" Toplantısı gerçekleştirildi. Birliğimiz Hukuk Müşaviri Av. Yelda DİKMEN URAS ve komite üyelerinin katılımı ile Merkez Ofisimizde gerçekleşen toplantı kapsamında, Asgari İşçilik, Kayıp Kaçak Bedeli ve gündeme yönelik konular üzerinde görüş paylaşımında bulunuldu.

8 02 Nisan Cumhuriyet Dönemi Turizm Tarihi çalışması hayata geçirildi Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi ve Anatolia Dergisi'nin sahibi Prof.Dr. Nazmi Kozak başkanlığında; akademisyenler ve sektör ile birlikte yürütülen Cumhuriyet Dönemi Turizm Tarihi Projesi'nin ilk bölümü tamamlandı. Proje ile, Cumhuriyet döneminde turizm ve otelcilik sektörünün gelişimine birinci elden tanık olmuş 522 kişi ile toplamda 696 saatlik görüntü ve ayrıca ses kayıtlı sözlü tarih görüşmesi yapıldı. Türkiye Turizmi Sözlü Tarih Projesi nin sonuçlarını içeren 7 bin 700 sayfa ve dokuz ciltten oluşan kitaplar hazırlandı. Kitapların baskısı ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Proje'nin sonuçlarını açıklamak üzere İstanbul Hilton Oteli'nde düzenlenen kokteyle katılımcıları arasında Eski Turizm Bakanları, Turizm Bakanlığı Müsteşarları, Otelciler, Seyahat Acentası Sahipleri, Akademisyenler, Turist Rehberleri, STK Başkanları ile Gazetecilerden oluşan etkinliğe TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROB Başkan Yardımcısı Armin Zerunyan, TÜROB Genel Koordinatörü Kasım Zoto ile TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katıldı Nisan TÜROB, WTM Afrika Turizm Fuarına katıldı Afrika'da gerçekleştirilen en önemli turizm organizasyonu olarak kabul edilen WTM Afrika Turizm Fuarı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town şehrinde Fuara Türkiye Otelciler Birliği adına TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Kasım Zoto katılmıştır. 06 Nisan İstanbul Turizmini Etkileyen Olumsuz Faktörler Toplantısı İstanbul Valiliği'nde gerçekleşen toplantıda İstanbul turizmini olumsuz etkiliyen faktörler ve çözüm önerileri tartışılmış olup, toplantıya TÜROB adına Başkan Yardımcısı Müberra Eresin ve Genel Müdür İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 06 Nisan Miele Profesyonel ile görüşme Merkez Ofiste gerçekleşen toplantıda, Miele Yetkilisi tarafından şirketin profesyonel ürünleri ve turizm sektörüne yönelik çalışmaları hakkında bilgi aktarılmıştır. Toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 06 Nisan TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste Nisan TÜROB AITF Turizm Fuarına katıldı AITF Turizm Fuarı Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de gerçekleşti. Fuara Türkiye Otelciler Birliği adına TÜROB Genel Sekreteri Uygar Koçaş katılmıştır. 07 Nisan "TÜROB Kurumlar Vergisinin Beyanında Özellikli Konulara İlişkin Seminer" "TÜROB Kurumlar Vergisinin Beyanında Özellikli Konulara İlişkin Seminer" organizasyonu Point Hotel Taksim'de 08 Nisan Ukrayna Büyükelçisine ziyaret Turizm Sektörü temsilcileri, Ankara'da, Ukrayna Büyükelçisi Dr.Sergiy Korsunsky ve yardımcısı Yevgeniya Gaber ile bir araya geldi. İki ülke arasında turizm ilişkileri ve olası işbirliği olanaklarının

9 değerlendirildiği ziyarete TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün katılmıştır. 08 Nisan Turizm değerlendirme toplantısı Ankara'da yapıldı Sektördeki son dönem gelişmeleri değerlendirmek üzere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman başkanlığında bir toplantı yapılmıştır. Sektöre yönelik yapılan çalışmaların ve iç turizm projelerinin görüşüldüğü toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TYD Başkanı Murat Ersoy ve TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün katılmıştır. 08 Nisan Başkan Bayındır'ın Ankara temasları Turizm Sektörü temsilcileri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı binasında Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ın başkanlığında bir araya geldi. Sektördeki son dönem yaşanan gelişmeler ile başta Kurvaziyer Turizmi ve Karayolu Taşımacılığında yaşanan sorunlar olmak üzere sektörel sorunların görüşüldüğü toplantıya TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile sektörde faaliyet gösteren kuruluş temsilcileri katıldı. 08 Nisan Housekeeping Kurul Toplantısı Housekeeping Kurul Toplantısı Cornad İstanbul Hotel'de gerçekleşti. TÜROB Housekeeping Komitesi koordinasyonunda yürütülen toplantıda, departmanın öncelikli sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı Nisan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Turizm Çalıştayı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş ve ilçelerinin kültür ve turizm potansiyeli ile 2016 yılında atılacak adımlar ve yatırımların masaya yatırıldığı Kahramanmaraş Turizm Çalıştayı geniş bir katılımla Ramada Otel'de gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın da katılım sağladığı çalıştayda Birliğimizi Harun Merk temsil etmiştir. Şanlıurfa Kültür ve Turizm Çalıştayı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve diğer ilgililerin katılımıyla Nevali Otel'de gerçekleşti. Şanlıurfa bölgesinin turizm potansiyeli, yaşanan sıkıntılar, Bakanlık tarafından hayata geçirilen projeler ve yapılması gerekenlerin tartışıldığı Çalıştaya, Birliğimiz adına TÜROB Şanlıurfa Temsilcisi Çetin Aslan katılım sağlamıştır. 12 Nisan TÜROB Güvenlik Komitesi, İstanbul Vali Yardımcılarını ziyaret etti TÜROB Güvenlik Komitesi 1 Mayıs öncesi, otellerde alınması gerekli operasyonel tedbirler konusundaki önerilerini paylaşmak üzere, İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin'i ve İstanbul Emniyetten Sorumlu Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Sayın Gültekin tarafından, İstanbul Turizmine yönelik güncel projeler ve çalışmalar, Sayın Kalkancı tarafından güvenlik tedbirleri konularında bilgi aktarımı yapılmıştır.

10 12 Nisan Turizm İstihdam Paketi Protokolü imzalandı T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla "Turizm Sektörü İstihdam Destek Paketi"ni açıklamıştır. Söz konusu toplantıya Birliğimiz adına, Birliğimiz Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 12 Nisan TÜROB Mali İşler ve Finans Komitesi Toplantısı Birliğimiz Komiteleri içerisinde yer alan Mali İşler & Finans Komite Toplantısı gerçekleşti. Merkez Ofisimizde düzenlenen toplantı kapsamında, mevcut gündem, Kur Farkları ve 64. Hükümetin açıkladığı eylem maddeleri içerisinde sektörümüzü ilgilendiren başlıklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 12 Nisan Turizm Atölyesi ile altyapı hizmetleri hakkında toplantı İstanbul Taksim Meydan projesi kapsamında, Mete caddesi ve civarında yapılacak altyapı çalışmalarına istinaden kapalı tutulacak yollara ilişkin projeyi değerlendirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesinde bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantı kapsamında, çevre işletmelere ve misafirlerin ulaşımına minimum etki edecek öneriler değerlendirilmiş ve projenin bu yönde düzenlenmesi görüşülmüştür. Toplantıya Turizm Atölyesi Direktörü Tülin Ersöz, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürü Necmettin Acar, ilgili proje firması yetkilileri, bölge otel temsilcileri, TÜROB Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 13 Nisan Turizm IK Şirketi ile görüşme Turizm IK şirketi yetkilileri ile Merkez Ofiste yapılan toplantıda, şirketin turizm sektörüne yönelik çözüm önerileri değerlendirilmiştir. 13 Nisan TÜROB Disiplin Kurulu Toplantısı gerçekleşti TÜROB Disiplin Kurulu toplanarak sektörümüzü ilgilendiren gündemdeki konuları değerlendirdi. Toplantıda görev bölümü de yapan Kurul'da; TÜROB Disiplin Kurulu Başkanlığına Hilmi Selimoğlu, Başkan Yardımcılığına ise Esra Değirmenci seçildi. Erhan Çakay, Murat Keloğlu ve Ahmet Yavuz TÜROB Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar. 13 Nisan İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Apaydın'dan Başkan Bayındır'a ziyaret İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın,TÜROB'u ziyaret ederek Başkan Timur Bayındır ile görüştü. Görüşmede, son dönem sektörde yaşanan gelişmeler ve yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir. 13 Nisan TUGEV Yönetim Kurulu ve ICVB İcra Kurulu Toplantısı gerçekleşti İstanbul Ticaret Odası'nda gerçekleşen TUGEV Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV) Yönetim Kurulu toplantısı ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) İcra Kurulu Toplantısına Birliğimizi

11 temsilen TÜROB Başkanı Timur Bayındır ve TÜROB Başkan Yardımcısı Armin Zerunyan katılım sağlamıştır. 13 Nisan TÜROB İcra Kurulu Toplantısı TÜROB İcra Kurulu Toplantısı İcra Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 14 Nisan Günübirlik Kiralık Evler Sorunu ve Çözüm Önerileri Toplantısı Günübirlik Kiralık Evler Sorunu ve Çözüm Önerileri toplantısı, İstanbul Valiliğinde, Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin Başkanlığında Toplantıya Kadıköy, Fatih, Beyoğlu Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İlçe Belediye Temsilcileri, İlçe Zabıta Müdürleri, Gelir İdaresi Başkanlığı Temsilcileri, Emniyet Mensupları, İstanbul Emlakçılar Odası, Alternatif Konaklama Derneği, Küçük Oteller Derneği, TÜRSAB Ev Komitesi ve TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği katılım sağlamıştır. 15 Nisan Başkan Bayındır Turizm Haftası Açılış Konuşmasını gerçekleştirdi TÜROB Başkanı Timur Bayındır, İstanbul Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında, Beykoz Kanlıca Meydanında gerçekleşen Turizm Haftası Açılış Törenine katılmıştır. 18 Nisan TURÇEV Yönetim Kurulu Toplantısı Ataköy Marina Hotel'de gerçekleşen toplantıya TUROB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Faik Öztunç katılım sağlamıştır. 18 Nisan Sürdürülebilirlik Akademisi ile Görüşme Sürdürülebilirlik Akademisi ile Merkez Ofiste yapılan toplantıda yeşillenen oteller web sayfasının devam eden teknik süreci hakkında görüşülmüştür. Sayfa içeriğinin büyük ölçüde tamamlandığı, detay revizelerin site yayına alındıktan sonra yapılabileceği yönünde Akademi tarafından bilgi aktarılmıştır. Yayına ilişkin teknik altyapı tarafımızdan Salı gün sonuna kadar (bugün) sağlanacak olup, sitenin Çarşamba günü yayına alınması kararlaştırılmıştır. Sayfaya ilişkin back office bilgileri, SA tarafından tarafımızla paylaşılacak olup, sayfanın yedeği "turob.org.tr" ile aynı şartlarda sağlanacaktır. 20 Nisan TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 20 Nisan TRT Radyosu Canlı Yayın Başkan Timur Bayındır TRT Radyosu Çerçeve Programına Canlı Yayın konuğu olarak katılım sağlamıştır.

12 22 Nisan THY Harbiye Ofisi ile toplantı Birliğimiz ve Türk Hava Yolları arasında başlatılması planlanan işbirliği kapsamında, THY Harbiye Ofisinin görevlendirilmesi neticesinde, 22 Nisan 2016 tarihinde Merkez Ofisimizde bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda, özellikle İstanbul hava alanlarından geçen transit yolcuların 1 ve/veya 2 gece konaklatılmasının sağlanması yönünde girişimde bulunulması kararlaştırılmıştır. Toplantıya THY Harbiye Ofisi Satış Müdürü Fuar Fırat, Grup&Kongre Müdürü Nesrin Güley, Grup&Kongre Uzmanı Leyla Koray, Pazarlama Şefi Kamil Engin Karaman, TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Zoto, Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 22 Nisan İstanbul Sanayi Odası Semineri İstanbul Sanayi Odası'nda gerçekleşen, Avrupa Birliği Fonlarının İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları Tarafınsan Kullanımı, Faydalanılabilecek Programlar, Dikkat Edilebilecek Noktalar ve En İyi Örnekler konulu toplantıya TRÜOB Projeler Departmanından Şeyma Keskin katılım sağlamıştır. 25 Nisan Bir Hilal Uğruna Eseri Gösterimi İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen organizasyona Başkan Timur Bayındır katılım sağlamıştır Nisan ATM Dubai Fuarı Birleşik Arap Emirliklieri / Dubai gerçekleşen fuarda yer alan TÜROB standı, başta Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokçevik, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar olmak üzere çok sayıda fuar katılımcısını ağırlamıştır. Fuara TÜROB Başkan Yardımcıları Müberra Eresin, Armin Zerunyan, TÜROB Genel Sekreteri Uygar Koçaş ile TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye Güral Gür, Ziya Cihan ve Gerhard Struger katılmıştır. 28 Nisan HOTREC 72. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti Avrupa Otelciler Birliği - HOTREC'in 72. Genel Kurul Toplantısı Bratislava'da gerçekleşti. TÜROB'un da üyesi olduğu, HOTREC Genel Kurul Toplantısına Birliğimiz Başkan Yardımcısı Armin Zerunyan katılım sağlamıştır. 30 Nisan Bakan Ünal TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı-TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Sektördeki son dönem yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği toplantıya TUGEV Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra TÜROB Başkanı/TUGEV Yönetim Kurulu Üyesi Timur Bayındır, TÜROB Başkan Yardımcısı/TUGEV Yönetim Kurulu Üyesi Armin Zerunyan iştirak etmiştir. 30 Nisan Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası programı gerçekleşti TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği Eskişehir İl Temsilcisi Kaan Erdin "Yunus Emre Haftası" kapsamında engelli öğrencilere yönelik düzenlenen programa Birliğimizi temsilen katılım sağlamıştır.

13 MAYIS Mayıs Özyeğin Üniversitesi ile toplantı Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu Yöneticilerinin Merkez Ofise yaptığı ziyarette sektörel gündem ve işbirliği fırsatları değerlendirilmiştir. Toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 04 Mayıs TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 04 Mayıs Çınar Hotel Ziyareti TÜROB Üyelerinden Çınar Hotel YK Başkanı ve Genel Müdürü, Başkan Timur Bayındır'ı Merkez Ofiste ziyaret etmiştir. 05 Mayıs TÜROB - Çalışma Hayatı Kapsamındaki Güncel Gelişmeler ve Yükümlülükler Semineri TÜROB - Çalışma Hayatı Kapsamındaki Güncel Gelişmeler ve Yükümlülükler Semineri, Intercontinental İstanbul Hotel evsahipliğinde gerçekleşti.seminer kapsamında başta Asgari İşçi Sayısı olmak üzere, Çalışma Bakanlığı veya SGK tarafından otellerde veya turizm işletmelerinde yapılan denetimlerde karşılaşılan sorunlar hakkında pratik önlemler ve 1 Temmuz 2016 tarihinde yürürlüğe girecek 50 nin altında çalışanı bulunan işyerlerinin İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı bulundurma zorunluluğu konularına işin uzmanları tarafından açıklık getirilmiştir. 07 Mayıs Turizm ve Barış ı çizenler ödüllerini aldı Teması Turizm ve Barış olarak belirlenen 7 inci Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması nda yetişkinler kategorisinde Ukraynalı karikatür sanatçısı Olena Tsuranova birinci oldu. Yarışmaya, 67 ülkeden 445 sanatçı toplam 895 eser yolladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı nın desteği, Beyoğlu Belediyesi, İstanbul İl Kültür Turizm Müdürlüğü, TÜROB, AKTOB, Er Yatırım ve Prontotour un katkılarıyla düzenlenen 7 nci Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması nda ödüller sahiplerini buldu. Beyoğlu ndaki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen Turizm ve Barış temalı yarışmada yetişkinler dalında birinci olan Ukraynalı Olena Tsuranova ya ödülünü TÜROB Başkanı Timur Bayındır, gençler dalında birinci olan Mehmet Ali Mesut a Er Yatırım dan Sinan Kaya, üçüncü olan Kazakistanlı sanatçı Galym Boranbayev e ise TYD eski başkanlarından Tavit Köletavitoğlu verdi. Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinden merhum Prof. Atila Özer adına verilen özel ödülü kazanan Bulgaristanlı karikatürcü Alla & Chavdar Georgiev çifti ödüllerini Vildan Özer in elinden aldı. 10 Mayıs Talimhane Bölgesi Altyapı Çalışmaları Toplantısı Taksim Talimhane Bölgesinde planlanan altyapı çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantı ile İstanbul Vali Yardımcısı Sayın İsmail Gültekin, Turizm Atölyesi Direktörü Sayın Tülin Ersöz ve İstanbul

14 Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürü Sayın Necmettin Acar bölge otelcilerinin sorularını yanıtladılar. Toplantıya Başkan Timur Bayındır iştirak etmiştir. 10 Mayıs Telif Hakları Toplantısı İstanbul Ticaret Odası tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım, Telif Hakları Genel Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili Meslek Komitelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Müzik Meslek Birliklerine ödenen telif haklarına ilişkin sorunlar görüşülmüştür. Toplantıya TÜROB adına Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır Mayıs Türk Turizmciler, Bakanlık Heyeti ile birlikte İran'da. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve beraberindeki sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile İran'da temaslarda bulundu. Tahran ve Şiraz kentlerinde düzenlenecek programlarda, Bakan Ünal'a TÜROB, TÜRSAB, TÜROFED ve TYD temsilcileri eşlik etmektedir. İki gün sürecek İran ziyaretinin ilk gününde Bakan Ünal, İran Haberleşme ve Teknoloji Bakanı Dr. Mahmoud Vaezi ve İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kültürel Miras, El Sanatları ve Turizm Örgütü Başkanı Dr. Masoud Soltanifar ile ikili görüşmeler yaptı. Daha sonra Bakan Ünal başkanlığındaki turizm sektör temsilcileri, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kültürel Miras, El Sanatları ve Turizm Örgütü Başkanı Dr. Masoud Soltanifar ın katılımları ile B2B toplantısına ve Türkiye-İran Turizm İşbirliği Ortak Teknik Komite 4. toplantısına katıldı. Programa Birliğimiz Genel Sekreteri Uygar Koçaş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Kasım Zoto katılım sağlamıştır. 16 Mayıs Kızıldeniz Eyaleti Finans Bakanı TÜROB'u ziyaret etti Port Sudan Valisi adına Kızıldeniz Eyaleti Finans Bakanı Mr. Mohamamed Taha Aabdala ve Sudan İstanbul Başkonsolosu & Sudan Başkonsolosluğu Ekonomi Müstaşarı Elamin Adam Abuelgasim Yahia, TÜROB Merkez Ofiste Başkan Timur Bayındır ile biraraya geldi. Ziyaret kapsamında, Kızıldeniz Eyaleti turizm potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulunulmuş olup, iki ülke arasındaki vize uygulamaları, yatırımcılara sağlanacak teşvikler konuları değerlendirilmiştir. Toplantıya TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 16 Mayıs TÜROB'tan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyaret TÜROB Başkanı Timur Bayındır, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Nedret Apaydın'ı yeni ofislerinde ziyaret etmiş, hayırlı olsun temennilerinde bulunmuştur. 17 Mayıs Global Wellness Day Basın Toplantısı elgin Aksoy'un girişimleri ile Türkiye'den başlayıp, tüm Dünya'da Haziran ayının 2. Cumartesi günü, "Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganı ile kutlanan, "Global Wellness Day" 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek. Etkinlik hakkında düzenlenen basın toplantısına Başkan Timur Bayındır katıldı. 18 Mayıs TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste

15 24 Mayıs TÜROB Mali İşler ve Finans Komitesi Toplantısı TÜROB Mali İşler ve Finans Komitesi Toplantısı, komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 25 Mayıs Turizmciler Malta Köşkü nde biraraya geldi Turizm sektöründe son yaşanan gelişmeleri ve atılacak adımları değerlendirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Malta Köşkü nde düzenlenen toplantıda turizmciler bir araya geldi. Toplantıda yapılan değerlendirme neticesinde, İstanbul'da turizm alanında yapılacak çalışmaların değerlendirileceği bir çalıştayın kısa süre içerisinde yapılması kararlaştırıldı. Toplantıya, Turizmden sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi Turizm Atölyesi Koordinatörü ve Başkan Danışmanı Tülin Ersöz, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, Müdür Yardımcısı Hüseyin Gazi Coşan, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Zoto, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz ile çok sayıda turizm profesyoneli ve basın mensubu katıldı. 25 Mayıs Müslüman Dostu Turizm Toplantısı Kalkınma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nun hazırladığı "Müslüman Dostu Turizm" konulu raporun içeriğinin değerlendirildiği Ankara'da gerçekleşen toplantıya Birliğimizi temsilen katılan TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılmıştır. 26 Mayıs TÜROB Geleneksel Öğle Yemeği, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel evsahipliğinde gerçekleşti TÜROB Geleneksel Öğle Yemeği, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel evsahipliğinde gerçekleşti. Başta İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi Direktörü Tülin Ersöz, İRO Başkanı Hakan Eğinlioğlu, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Müdürlüğü'nden Cem Murat Yıldırım olmak üzere pek çok protokol konuğu, TÜROB Üyesi ve basın mensuplarının katılım sağladığı yemekte Başkan Timur Bayındır'ın konuşması ardından plaket merasimi gerçekleşti. 26 Mayıs Antakya Medeniyetler Korosu "Barış" için sahne aldı Skal Marmara Kulübünün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Barış, Dünyada Barış" özdeyişinden yola çıkarak organize ettiği "Antakya Medeniyetler Korosu" konseri İstanbul Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezine gerçekleştirildi. Başta, Marmara Skal Kulübü Başkanı Murat Yumak ve üyeleri olmak üzere çok sayıda turizmci, davetli ve basın mensubunun katıldığı konsere Birliğimizi temsilen TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan ve TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılmıştır. 27 Mayıs Başkan Bayındır Güney Kore ile Türkiye Turizm İşbirliği toplantısına katıldı Güney Kore ile Türkiye arasındaki turizm ilişkilerini geliştirmek üzere İstanbul'da önemli bir toplantı yapıldı. Güney Kore ile ülkemiz arasında uzun geçmişe dayalı siyasi ilişkiler ve tarihi yakınlık dikkate

16 alınarak turist sayısında yıldan yıla artış görülmektedir. Toplantıya, Güney Kore Deniz Aşırı Koreliler ve Konsüler İlişkiler Bakan Yardımcısı Han Dong-man, Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Cha Youngcheol, İstanbul Vali Yardımcısı Ismail Gültekin, TÜROB adına Başkan Timur Bayındır, Genel Müdür Ismail Taşdemir, TÜRSAB adına Başkan Başaran Ulusoy, Genel Sekreter Çetin Gürcün, Dış İlişkiler Sorumlusu Ela Atakan ile Dorak Holding adına Esra Değirmenci katılmıştır. HAZİRAN Haziran Başkan Bayındır'ın Eskişehir Temasları Türkiye Otelciler Birliği Eskişehir İl Temsilcisi Kaan Erdin'in daveti üzerine TÜROB Başkanı Timur Bayındır bir heyetle Eskişehir'i ziyaret etti. Ülkemizin; eğitim, sanayi, üretim, müzecilik, kültür ve sanat şehirleri arasında önde yer alan Eskişehir'de turizm alanında yapılan çalışmalar, tematik müzeler ve sağlık turizmi alanında projelerin değerlendirildiği ziyarete TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Yallagöz, Orkun Petekçi, Ziya Cihan ile TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve TÜROB HOTEL Dergisi editörü Yılmaz Keleş katıldı. Heyet temasları kapsamında; Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen, SKAL Eskişehir Kulübü Başkanı Cahit Erbay ve sektör temsilcileri ile görüşmeler yapıldı. 02 Haziran TÜROB Aşçılar ve Şefler Komitesi Toplantısı TÜROB Aşçılar ve Şefler Komitesi Toplantısı, Komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 03 Haziran TOBB Afrika Günü Etkinliği Türkiye ile Afrika arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla TOBB Merkezinde düzenlenen toplantıya Birliğimiz Ankara Sorumlusu Özlem Dağ katılım sağlamıştır. Kuzey Afrika ülkelerinin bir çoğunda sıkı ekonomik ilişkiler olduğu, Sahra Altı Afrika ülkeleriyle ticaret hacmimiz 2000 yılından bugüne 10 mislinden fazla artarak 750 milyon dolardan 8.5 dolara ulaştığı, kıta toplam yatırımlarımıza baktığımız zaman 6 milyar doları bulduğu, Afrikadaki doğrudan yabancı yatırımlar arasında en fazla istihdamı Türk yatırımcıların sağladığı belirtilmiştir. 02 Haziran TUYUP KAPANIŞ KONFERANSI Toplantı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırımlının başkanlığında başlamıştır. Projenin ortaya konulan çıktılarının slayt eşliğinde sunumları yapılmıştır, Birliğimiz Ankara Sorumlusu Özlem Dağ katılım sağlamıştır. 03 Haziran Gebze'de "Sportif Turizm Kurulları" belirlendi İzmit'in Gebze ilçesinde düzenlenen "Sportif Turizm Kurulları, Günübirlik Deniz Turizmi Kurulları Kurulması ve Parkur Alanlarının Belirlenmesi" konulu, Gebze Kaymakamı Mehmet ARSLAN başkanlığında düzenlenen toplantıya Birliğimizi temsilen üyelerimizden Murat Çelik katılmıştır. Toplantıda alınan karar gereği, oluşturulan Kurullara Birliğimiz adına Murat Çelik'in katılması kararlaştırılmıştır.

17 07 Haziran TÜROB IK Komitesi Toplantısı TÜROB IK Komitesi Toplantısı komite üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste gerçekleşti. Toplantı kapsamında komitenin süregelen faaliyetleri ve yeni dönem çalışmaları değerlendirildi. 08 Haziran TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetm Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 08 Haziran Arme OSGB ile görüşme İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri kapsamında, Arme OSGB firması yetkilileri ile Merkez Ofiste yapılan toplantıya Başkan Timur Bayındır ve Genel Müdür İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 09 Haziran Çevre Mühendisleri Odası ile Toplantı Çevre Mühendisleri Odası yetkilileri ile Merkez Ofiste yapılan toplantıda işbirliği imkanları değerlendirilmiş olup, toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 10 Haziran TÜROB, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla düzenlenen sektör toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında Turizm Sektör Temsilcileriyle bir araya geldi. Ülkemiz turizminde son dönem yaşanan gelişmeler ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Birliğimizi temsilen TÜROB Başkanı Timur Bayındır ve TÜROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin katıldı. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül, Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr.Adnan Aslan, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın ile Turizm Sektör Kuruluşları Başkanları TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TURYİD Başkanı Kaya Demirer, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TUREB Başkanı Zeki Apalı ile TYD Başkanı Murat Ersoy katıldı. 11 Haziran "Global Wellness Day" kutlandı "Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganı ile 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilen "Global Wellness Day" etkinliği Türkiye'de Belgin Aksoy öncülüğünde doğarak tüm Dünya'da ayrı noktada aynı anda kutlandı. Etkinlik sırasında, "Global Wellness Day" kurcusu Belgin Aksoy tarafından etkinliğe desteklerinden dolayı TÜROB'a verilen plaketi Başkan Timur Bayındır aldı. 12 Haziran EKOVITRIN Dergisi 2015 Ödülleri sahiplerini buldu EKOVITRIN Dergisi 2015 Ödülleri sahiplerini buldu. TÜROB üyesi ve Club Nena Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik "Yılın İş Kadını" ödülünü TBMM Başkanı Ismail Kahraman'ın elinden alırken THY Genel Müdürü Doç.Dr.Temel Kotil ise "Dünya'nın en iyi havayolu şirketi" ödülünü aldı.

18 14 Haziran Rusya Federasyonu "Milli Günü" kutlandı Rusya Federasyonu "Milli Günü" İstanbul'da Rusya Federasyonu Başkonsolosluğunun verdiği davet ile kutlandı. Söz konusu davete Birliğimizi temsilen TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katıldı. 14 Haziran 2016 FILBOX ile Toplantı Filbox Firması yetkilisi ile Merkez Ofiste yapılan toplantıda, firmanın sunduğu hizmetler hakkında bilgi alınmış olup, toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 15 Haziran Emniyet Turizm Şube Müdürü TÜROB'U ziyaret etti İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Turizm Şube Müdürü Sayın Esma Zeyrek Şirin, TÜROB Merkez Ofisi ziyaret ederek Başkan Timur Bayındır ile bir araya gelmiştir. 15 Haziran Şişli Eski Kaymakamından ziyaret Şişli Eski Kaymakamı Mehmet Öklü, TÜROB Başkanı Timur Bayındır'ı Merkez Ofiste ziyaret etmiştir. 16 Haziran Divan Otel Genel Müdürü ile toplantı TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Divan Otelleri Genel Müdürü Richar Appelbaum ile Divan Hotel Taksim'de bir araya gelerek, sektörel gündemi değerlendirmiştir. 16 Haziran Türkmesh ile Görüşme Türkmesh internet hizmetleri yetkilisi ile Merkez Ofiste yapılan toplantıda, şirketin fiber internet altyapısının olmaması nedeniyle internet bağlantılarında yaşanan hız, kesilme sorunlarına yönelik hizmetleri hakkında bilgi verilmiştir. Toplantıya TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 16 Haziran Kidzmondo İstanbul ile toplantı Kidzmondo İstanbul yetkilileri tarafından Merkez Ofise yapılan ziyarette, tesis hakkında bilgi verilerek, sunulan hizmetler ve işbirliği fırsatları değerlendirilmiştir. Toplantıya Genel Müdür İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 20 Haziran Ecolab'dan TÜROB'a ziyaret TÜROB'un uzun yıllardır resmi sponsoru ve iş ortağı olan Ecolab yetkilileri tarafından Merkez Ofiste yapılan ziyarete, sektörün gündemi değerledirilerek, gelecek dönemde gerçekleştirilebilecek işbirliği ve projeler tartışılmıştır. Toplantıya TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 20 Haziran TAŞFED Genel Kurulu ve İftar Yemeği gerçekleşti Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu - TAŞFED 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında düzenlenen İftar Yemeği Organizasyonuna Birliğimiz Ankara Sorumlusu Özlem Dağ katılım sağlamıştır.

19 22 Haziran TÜROB Başkanı Timur Bayındır CNN Türk TV ve Kanal D TV ile görüştü TÜROB Başkanı Timur Bayındır CNN Türk TV ve Kanal D TV yetkilileri ile Merkez Ofiste gerçekleştirdiği röportajlarda, sektörel gündemi değerlendiren açıklamalarda bulunmuş, sektörün güncel beklentilerini dile getirmiştir. 22 Haziran TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla The Marmara Taksim Hotel'de gerçekleşti. 22 Haziran The İstanbul Etkinliği hakkında toplantı Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi nde düzenlenecek THE istanbul / Design Excellence Fuarı kapsamında etkinlik Yöneticilerinin TÜROB Merkez Ofise yaptığı ziyarette, etkinlik hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Toplantı kapsamında, ağırlama sektöründe mobilyadan tekstile, tesis yönetiminden teknolojiye, mimari inşaat ürünlerinden zücaciyeye farklı ürün gruplarında özel bir buluşma platformu niteliğindeki organizasyona ilişkin işbirliği fırsatları değerlendirilmiştir. Toplantıya TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 24 Haziran Van-Asya İpekyolu Turizm Fuarı Yöneticileri ile Toplantı Van-Asya İpekyolu Turizm Fuarı Yöneticileri tarafından Merkez Ofise yapılan ziyaret kapsamında, tarihleri arasında Türkiye, Van, Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Van-Asya İpekyolu Turizm Van - Turizm Ticaret ve Sanayi Fuarı, hakkında görüşme sağlanmış ve işbirliği imkanları değerlendirilmiştir. Ajans Asya Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti. tarafından organize edilen Van-Asya İpekyolu Turizm Fuarı Turizm ve Seyahat sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Toplantıya TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılmıştır. 24 Haziran TÜROB Başkanı Bayındır Dünya Gazetesi ile görüştü Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen "Turizm Sektörü Yuvarlak Masa Toplantısı"na katıldı. Başkan Bayındır, sektörde son dönem yaşanan gelişmeler ve alınacak tedbirler konusunda öneri ve beklentilerini anlattı. 27 Haziran Pisano Yöneticileri TÜROB'u ziyaret etti Misafir memnuniyetini anlık olarak ölçerek, sağlıklı veriler ve hızlı geribildirimler sunabilmeyi hedefleyen Pisano Sistemi Yöneticilerinin Merkez Ofise yaptıkları ziyaret kapsamında, sistemin temel özellikleri aktarılmış ve işbirliği fırsatları değerlendirilmiştir. Toplantıya TÜROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ferbal Yaman katılım sağlamıştır. 30 Haziran TÜROB Başkanı Timur Bayındır NTV Televizyon Kanalı ile görüştü... TÜROB Başkanı Timur Bayındır NTV Televizyon Kanalı yetkilileri ile gerçekleştirdiği röportajlarda, sektörel gündemi değerlendiren açıklamalarda bulunmuş, sektörün güncel beklentilerini dile getirmiştir.

20 TEMMUZ Temmuz TÜROB, Türk-Amerikan Ticaret Odası Heyeti toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı, İstanbul Grand Hyatt Hotel'de Türk-Amerikan Ticaret Odası heyeti ve Turizm Sektör Temsilcileriyle bir araya geldi. Ülkemiz turizminde son dönem yaşanan gelişmeler ve yapılacak ortak çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Birliğimizi temsilen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROB Başkan Yardımcısı Armin Zerunyan ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Can Göktaş katıldı. 13 Temmuz TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı TÜROB Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Merkez Ofiste 14 Temmuz Parla Design ile Toplantı Parla Design yetkilisi ile Merkez Ofiste Genel Müdür İsmail Taşdemir katılımıyla yapılan toplantıda işbirliği fırsatları 20 Temmuz Sivil Toplum Örgütlerinden "Demokrasiye Bağlılık" Ortak Basın Toplantısı 15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sonrasında, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin katılımıyla, ortak bir bildiri yayımlamak üzere, 20 Temmuz 2016 tarihinde, TBMM de "Demokrasiye Bağlılık" ortak basın toplantısı düzenlenmiştir. Birliğimiz adına, Birliğimiz Ankara Sorumlusu Özlem Dağ katılım sağlamıştır. 20 Temmuz İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile toplantı Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) uzun bir süredir takip ettiği ve önemli girişimlerde bulunduğu kayıt dışı günübirlik kiralık evler konusunda yeni bir süreç başladı. TÜROB'un, başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere, İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı ile kurduğu temaslar neticesinde, Maliye Bakanlığı tarafından konunun takibi için İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilendirildi. Toplantıya TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Genel Sekreter Uygar Koçaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Erdoğan ve Esener Saygın ve Genel Müdür İsmail Taşdemir katılım sağlamıştır. 25 Haziran TÜROB-TÜRSAB Toplantısı gerçekleşti Ülkemizde ve Turizm Sektöründe son dönem yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere TÜROB- TÜRSAB Başkanlarının katılımında bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. The Marmara İstanbul Hotel Genel Müdürü ve TÜROB Genel Sekreteri Sn.Uygar Koçaş ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; Sektörde yaşanan sorunların çözümü konusunda ilgili kurumlar ve kamuoyu nezdinde yürütülen çalışmalarda girişimlerin artırılması ve Sektörel Örgütler olarak dayanışma ve işbirliğinin geliştirilmesi konuları değerlendirilmiştir. Toplantıya, TÜROB adına Başkan Timur Bayındır, Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, Genel Sekreter Uygar Koçaş, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yallagöz ve Genel Müdür İsmail Taşdemir, TÜRSAB adına ise Başkan Başaran Ulusoy ve Genel Sekreter Çetin Gürcün katılım sağlamıştır.

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten

DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı 3. Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı kapsamında 7 Ocak

Detaylı

ŞUBAT 2014. 04 Şubat 2014 - HIS TRAVEL ile görüşme. 03 Şubat 2014 - Tayland Büyükelçiliği ziyareti

ŞUBAT 2014. 04 Şubat 2014 - HIS TRAVEL ile görüşme. 03 Şubat 2014 - Tayland Büyükelçiliği ziyareti 03 Şubat 2014 - Tayland Büyükelçiliği ziyareti ŞUBAT 2014 04 Şubat 2014 - HIS TRAVEL ile görüşme Tayland Büyükelçiliği yetkilisi tarafından TUROB Merkez Ofise yapılan ziyarette iki ülke arasındaki turizm

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

EYLÜL/SEPTEMBER 2015 03 Eylül 2015 - TUROB Yönetim Kurulu Toplantısı 08 Eylül 2015 - Deprem eğitimleri I. Dönem Açılışı gerçekleşti

EYLÜL/SEPTEMBER 2015 03 Eylül 2015 - TUROB Yönetim Kurulu Toplantısı 08 Eylül 2015 - Deprem eğitimleri I. Dönem Açılışı gerçekleşti EYLÜL/SEPTEMBER 2015 03 Eylül 2015 - TUROB Yönetim Kurulu Toplantısı TUROB Yönetim Kurulu Toplantısı, TURYİD Yönetim Kurulu ile birlikte 03 Eylül 2015 tarihinde The Sofa Hotel/Frankie'de gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU 7-10 Nisan 2017 1 Konu: Riyad Turizm Fuarı 2017 Katılımı Görev Yeri : Riyad RAPOR ÖZETİ: Bölgemizin iş ve yatırım imkânlarının,

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

EMITT 2. Komite Toplantısı

EMITT 2. Komite Toplantısı 29.07.2015-01.08.2015 EMITT 2. Komite Toplantısı 29 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bulgaristan ın Pamporovo şehrinde gerçekleşen 2. EMITT Komite Toplantısına derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR Bu yıl 10 13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir in yeni fuar alanı olan FUAR İZMİR de kapılarını katılımcılara ve ziyaretcilere

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) 4 EKİM 2010, PAZARTESİ Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU TÜRSAB ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUAR RAPORU Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bu yıl 27 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Sırbistan ın Başkenti Belgrad

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme

MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme MITT Moskova Fuarı Genel Değerlendirme 14-16 Mart 2017 tarihleri arasında Rusya Federasyonu nun başkenti Moskova'da 24.sü düzenlenen MITT'2017 Seyahat ve Turizm Fuarı'na 192 bölgeden 1800 kurum ve kuruluş

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18012011 15022011 KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİ KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİNDEN ETKİLENEN ÜLKELERİN DURUMU BİRÇOK AÇIDAN ÜLKEMİZİ

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) 26 ARALIK 2011, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sayın Büyükelçi M. Haluk Ilıcak

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

SIRA SAYISI: 587 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel

SIRA SAYISI: 587 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 4 SIRA SAYISI: 587 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Alanında İşbirliği Anlaşmasının

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı