Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2 Yüzme Havuzu Yüzme havuzlarında filtrasyon ve dezenfeksiyon en önemli konudur. Çünkü sağlık ihmale gelmez. Siz de yüzme havuzunuzun hijyenik ve pırıl pırıl olmasını istiyorsanız, bu işi emanet ettiğiniz kişilerin havuz konusunda bilgili olması gerekmektedir. Firmamızın havuz imalatlarında; ekonomi ikinci sırada gelmekte olup insan sağlığı öncelikli olarak değerlendirilmektedir. Yerli ve ithal ekipmanlarımızın temini yanında montajını da yapan firmamız; havuzunuzun yapım aşamasından sonra bakım hizmeti de vererek uzun yıllar müşterimiz olmanızı hedeflemektedir. Sağlık Bakanlığından onaylı kimyasal malzeme satışlarımız mevcuttur.

3 Hazır Havuzlar Hazır yüzme havuzları, modüler panel sistemi ve değişik onlarca model seçenekleri ile yapılmaktadır. Uygulamadaki sürenin kısa olması ve betonarme havuzlara göre ekonomik olmaları sebebi ile tercih edilmektedir. Modellerimizden bir tanesi mutlaka zevkinize ve bahçenize uyacaktır.

4

5 Olimpik Havuz Olimpik havuzlarda havuz boyutları ve kullanılacak malzeme, ekipman FINA kurallarına uygun olmak zorundadır. FINA kurallarına uygun olmayan havuzlarda ulusal ve uluslararası yarışmaların yapılmasına izin verilmez. Ülkemizde yarı olimpik havuzlar ise 5 kulvarlı olmak üzere 12,5 x 25 x 2 m olarak yapılmaktadır. Kulvarlar arası genişlik 2,5 m dir. Kulvarlar, separatörler ile ayrılır. Separatörler yüzücülerin oluşturduğu dalgaları yutabilen, dalgakıran özelliğine sahip olmalıdır. Aksi halde bir yüzücünün oluşturduğu dalga, diğer kulvardaki yüzücünün yüzme hızını olumsuz etkiler. Olimpik yüzme havuzlarında serbest stil, kurbağalama, sırt üstü yüzme yarışmaları, senkronize yüzme, bayrak ve su topu yarışmaları yapılabilir. Olimpik havuzlarda atlama platformları; havuz kısa kenarının inşai şekline göre 40 cm., 70 cm. olarak imal edilmektedir. Olimpik havuzlar çoğu zaman spor amacı dışında eğitim, dinlence ve yüzme amaçlı olarak sporcu olmayanlar tarafından da kullanıldığından çanak inşası sırasında su üst kotundan 120 cm. aşağıda en az 10 cm. genişliğinde ayak basma rıhtı yapılmalıdır.

6

7 Süs Havuzu Süs havuzları insan psikolojisi üzerinde olumlu, dinlendirici etkilere sahiptir. Süs havuzu projelerimiz etrafında rahatlayabileceğiniz, stresinizi atabileceğiniz bir mekan gibi olacaktır. Oteller, restorantlar, resmi ve resmi olmayan kurumlar, parklar, bahçeler ve diğer tüm mekanlar için tasarım ve imalatını yaptığımız süs havuzları görünümü tamamlayan dekorasyon öğesi olacaktır.

8 İnşaat ve Dekorasyon Her türlü inşaat ve dekarosyon hizmeti veren firmamız alçı, sıva, boya, kartonpiyer, seramik, kalebodur, parke, panel kapı, pimapen gibi genel anlamda bir evin tadilatını ve yenilenmesini içeren bütün hizmetleri sunmaktadır.

9 Mekanik Malzemeler Havuz Kimyasalları T.C. Sağlık Bakanlığı ndan onaylı kimyasal malzeme satışlarımız mevcut olup müşterimizin hizmetine sunulmaktadır. Şömine Firmamız istenen ölçülerde ; tamamen sizin zevkinize göre şömine yapımı hizmeti de sunmaktadır.

10 Türk Hamamı Farklı ölçü ve dizaynlardaki mekanlarınızı tercihinize göre alternatifli mermer seçeneklerini sunarak; isterseniz çini seramikleriyle süsleyerek, alçı kubbesiyle, kurnasıyla ve göbek taşı ile hayalinizdeki Türk hamamını yapıyoruz. Böylece, siz müşterilerimize de sadece keyfini sürmek kalsın.

11 Kar Odası Sauna veya buhar odasından çıktıktan sonra vücudu serinletmek için girilen odadır. Soğuk duş veya havuza girmeye oranla daha yumuşak bir sıcaklık geçişi sağlar. Bu sebeple kar odaları soğuk şoklardan hoşlanmayanlar tarafından tercih edilir. Vücudu serinletme işlemi buz çeşmesinden alınan buzun veya kar odasından alınan karın önce kollara ve bacaklara, daha sonra vücudun geri kalanına sürülmesiyle devam eder. Kar odasında ısı 0 ºC dir. Tamamen doğal karla özdeş, hiçbir kimyasal madde bulunmayan kar tanecikleri kartopu halinde güvenle oynayabilir, vücudunuza sürerek soğuk terapi uygulayabilirsiniz. Vücudu zinde kılan ürünümüz, dolaşım sistemi ve varis problemleri için güvenle kullanabileceğiniz bir tedavi destek ünitesidir. Farklı bir eğlenceyi amaçlayan kar odasının insan sağlığı açısından faydaları da yadsınamayacak kadar fazladır. Tuz Odası Duvarlar ve tavan mağara ortamı yaratmak için özel bir tuz kalıbıyla kaplıdır. Bu kalıp, atmosferdeki neme karşı bir tampon görevi görür ve ortamın aseptik özelliğinin korunmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra, havadaki nemden dolayı duvarlardaki tuz kaplamaları, mikroskopla dahi görülemeyecek küçüklükte sprey zerrecikleri üretir ki; bunların da insan vücuduna olumlu etkileri vardır. Tuzun tedavi edici etkisi çeşitli biyokimyasal, mikrobiyolojik ve bağışıklığa ilişkin çalışmalarla onaylanmıştır. Tuz tedavisi hastaların çoğunun 6 aydan 5 yıla kadar rahatsızlıklarının hafiflemesini sağlamıştır.

12 Buhar Sistemi

13 Buhar Odaları İleri teknoloji ile üretilmiş özel plastik duvar modüllerinden meydana gelmiştir. Demonte şekilde duvar, tavan, yalıtım malzemeleri ile birlikte sevk edilir. İstenirse firmamız montaj hizmetide vermektedir. Temperli füme cam kapısıda mevcuttur. İsteğe bağlı duş bataryası ve aksesuarları da olan buhar odalarımızda buhar jenaratörü ve kontrol panelide üzerindedir. Özel imalatımız ile farklı malzemeler ile kapladığımız mekanlarınıza buhar sistemi takarak hamamlarınızı keyifli olduğu kadar sağlıklı mekanlara da çeviriyoruz. Yapmanız gereken sadece proje desteği veren firmamız ile irtibata geçmeniz

14 Sauna Kızıl Çam Genellikle Akdeniz e kıyısı olan ülkelerde yetişir. Kolay işlenebilme özelliği vardır. Yapısı itibariyle oluklu ve düz lambiri olmak üzere ikiye ayrılır. Genellikle budaksız bir yapısı bulunur ve reçine oranı da düşüktür. En az İskandinav Ağaçları kadar sağlam olmakla birlikte yine aynı şekilde ısıyı üzerinde barındırmaz. Sedir Ağacı Fin Ladini Dayanıklılığı ile bilinen ve kendine özgü çok hoş aromatik kokusu olan bir ağaçtır. Düşük reçineli ve az budaklı bir yapıya sahiptir. Sauna için kullanışlı bir ağaçtır. Sedir: Kendine has doğal kokular yayarak insanın vücudunu rahatlatan stres giderici özelliğe sahiptir. Fin çamı ile aynı özellikleri taşımaktadır. Farklı olarak yapısında küçük budaklar barındırır. Özel ve değişik bir görünüme sahiptir. Sauna içindeki sıcak ortama karşı oldukça dirençlidir. Yüksek sıcaklıklarda bile kesinlikle budaklarında bir dökülme yada reçine sızdırması olmayan oldukça dayanıklı bir ağaçtır. Apachi (Ayous) Fin Çamı Afrika kökenli bir ağaç olup krem beyaz ile açık saman sarısı arasında bir renge sahiptir. Budaksız, reçinesiz ve düz damar dokuludur.yumuşak bir yüzeye sahip olması, yüksek sıcaklıklarda ısıyı barındırmamasından dolayı sauna üretiminde en yaygın olarak kullanılan ağaçtır. İskandinav ülkelerinde yetişen bir ağaçtır. Budak bulunmaz ve reçine oranı da düşüktür. Düzgün damar yapısı ve rengi ile kendine özgü sade ve çok hoş bir görünüme sahiptir. Saunada inceliği, sadeliği ve aynı zamanda kaliteyi arayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

15 Jakuzi İthal farklı model ve özelliklerde jakuzileri siz değerli müşterilerine çalışır durumda yerinde teslim olarak satışını yapmakta olan firmamız, satış sonrası hizmetleri de vermektedir. Ayrıca; jakuzinizin kaç kişilik olacağını ve özelliklerini kendiniz belirlemek istiyorsanız yapısal jakuzi tam size göre: İstediğiniz ölçüde yapmış olduğumuz jakuzide su masajı, hava masajı ve filtrasyon sistemleri ile hazır jakuzilerde bulunan özelliklerin tamamını hatta daha fazlasını yapıyoruz.

16 REFERANSLARIMIZ NO FİRMA İSMİ YAPILAN İŞİN ADI İLÇESİ 1 ENDER İNŞAAT A.Ş. ATAKEĞİTİM.YAY.TAAH.TURİZM Bilkent / ANKARA İDARİ SOSYAL BİNALARI KAPALI YÜZME HAVUZ YAPILMASI 2 Pİ OKULLARI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU ANKARA YAPILMASI 3 RÜZGARGÜLÜ ENERJİ İNŞ.İHR.LTD ŞTİ 2 ADET TERMAL HAMAM YAPILMASI UŞAK 4 RÜZGARGÜLÜ ENERJİ İNŞ.İHR.LTD ŞTİ 2 ADET 8 KİŞİLİK JAKUZİ YAPILMASI UŞAK 5 KEÇİÖREN BELEDİYESİ SPOR YÜZME HAVUZLARI KOMPLE ETLİK / ANKARA TADİLAT YAPILMASI 6 KEÇİÖREN BELEDİYESİ 3 ADET OLİMPİK HAVUZ KEÇİÖREN /ANKARA YAPILMASI 7 ALAADDİN KARADAVUT VİLLA HAVUZU YAPILMASI BAHŞILI / KIRIKKALE 8 KIZILKAYA İNŞAAT BAY-BAYAN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU YAPILMASI SELÇUKLU / KONYA 9 KIZILKAYA AVM MERKEZİ BAY-BAYAN FİN HAMAMI YAPILMASI SELÇUKLU / KONYA 10 MESUT ÖZDEMİR VİLLA HAVUZU YAPILMASI İNCİK / ANKARA 11 VEYSEL BAŞER VİLLA FİN HAMAMI YAPILMASI ÜMİTKÖY / ANKARA 12 TÜRKİYE BAROLAR FİN HAMAMI YAPILMASI BALGAT / ANKARA BİRLİĞİ 13 ORMAN SİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ORAN SİTESİ / ANKARA 14 BÜLENT KOÇAK VİLLA HAVUZU YAPILMASI BAHŞILI / KIRIKKALE 15 IŞIKLAR BETON AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI KIRIKKALE 16 ASLAN KARABEY AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI YENİKENT / ANKARA 17 EROL GÜVENÇ AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 18 DURDU ÖZBALAT VİLLA AÇIK YÜZME HAVUZU ORAN SİTESİ / ANKARA 19 DR.FERİDUN KONAK VİLLA AÇIK YÜZME HAVUZU İNCEK/ANKARA 20 DR.NUSRET AKKÜREK FİN HAMAMI YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 21 PELOPS OTEL AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI İNCEK / ANKARA 22 ATASEVEN SİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ATAKENT / ANKARA 23 SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI TÜRK HAMAMI YAPILMASI FİN HAMAMI YAPILMASI SAUNA YAPILMASI ÜMİTKÖY / ANKARA 24 CUMHURBAŞKANI KAPALI YÜZME HAVUZU ÇANKAYA / ANKARA PEMBE KÖŞK 25 KARA HAVACILIK OKULU YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU BATIKENT / ANKARA SİSTEMİ YAPILMASI 26 ZIRHLI BİRLİKLER KOMPLE HAVUZ VE TADİLAT ÜMİTKÖY / ANKARA ÇAĞLAYAN TESİSLERİ YAPILMASI 27 ÖZKAR İNŞAAT ÇİFTLİK AÇIK YÜZME HAVUZU GÖLBAŞI / ANKARA 28 ÖZENSAN LTD.ŞTİ AÇIK KAPALI YÜZME HAVUZ YAPILMASI İNCEK / ANKARA 29 DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MERKEZ CAMİİ SÜS HAVUZLARI YAPILMASI BİLKENT / ANKARA 30 ELİT MÜHENDİSLİK KAPALI YÜZME HAVUZU ÜMİTKÖY / ANKARA 31 GÖRKEM İNŞAAT BAĞDAT HÜKÜMET KONAĞI IRAK HAVUZ YAPIMI 32 GÖRKEM İNŞAAT AKŞABAT SÜS HAVUZU YAPILMASI AŞKABAT / TÜKRMENİSTAN NO FİRMA İSMİ YAPILAN İŞİN ADI İLÇESİ 33 GRAND UŞAK HOTEL KAPALI YÜZME HAVUZU UŞAK 34 FATİH KARADEMİR AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 35 SUTA İNŞAAT FİN HAMAMI YAPILMASI İNCİK / ANKARA 36 MESUT ÖZDEMİR AHŞAP SAUNA YAPILMASI İNCİK / ANKARA 37 TOLGA KURT VİLLA TÜRK HAMAMI YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 38 RENOWA AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI TÜRK HAMAMI YAPILMASI 2 ADET FİN HAMAMI YAPILMASI 4 ADET SAUNA YAPILMASI 4 ADET ÇANKAYA / ANKARA 39 MİDAS OTEL YAPISAL JAKUZİ YAPILMASI KIZILAY / ANKARA 40 MİDAS OTEL SAUNA YAPILMASI KIZILAY / ANKARA 41 LİKA MİMARLIK FİN HAMAMI YAPILMASI ANKARA 42 ÖZCAN TAŞKIN VİLLA AÇIK YÜZME HAVUZU GÖLBAŞI / ANKARA 43 DABAK MİMARLIK KAPALI YÜZME HAVUZU İNCEK / ANKARA 44 DABAK MİMARLIK KAPALI YÜZME HAVUZU ÜMİTKÖY / ANKARA VİLLA KAPALI YÜZME HAVUZU VEZİROĞLU ŞİRKETLER 45 VİLLA SUANA YAPILMASI GRUBU ALİ HAYDAR VEZİROĞLU NİLÜFER HAVUZU YAPILMASI ORAN SİTESİ / ANKARA ÖRDEK HAVUZU YAPILMASI 46 AKMAN PLAZA AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI KONYA YOLU / ANKARA 47 DABAK MİMARLIK (VİLLA) 3 ADET KAPALI HAVUZ YAPIMI İNCEK / ÜMİTKÖY - ANKARA 48 GRAN ESER OTEL KAPALI HAVUZ - SAUNA YOZGAT 49 REMZİ ÇAYIR AÇIK VİLLA HAVUZU YAPILMASI ATAŞEHİR / ANKARA 50 NERMİN TANGİL AÇIK VİLLA HAVUZU YAPILMASI ORAN / ANKARA 51 ÖZER TUR AÇIK VİLLA HAVUZU YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 52 YEŞİL DOSTLAR SİTESİ AÇIK YÜZME HAVUZU YAPILMASI GÖLBAŞI / ANKARA 53 KEKLİKOĞLU AÇIK VİLLA HAVUZU YAPILMASI ÜMİTKÖY / ANKARA 54 DIŞİŞLERİ KONUTU KAPALI HAVUZ YAPIMI SAUNA YAPIMI HAMAM YAPIMI G.O.P./ANKARA 55 DABAK MİMARLIK FİN HAMAMI İNCEK/ÜMİTKÖY - ANKARA EN YENİLER 56 ŞABAN AYDOĞAN SAUNA YAPIMI PURSAKLAR / ANKARA 57 ALİ ATLI AÇIK YÜZME HAVUZU YAPIMI KIRIKKALE 58 ZAFER ÖZGENÇ AÇIK YÜZME HAVUZU YAPIMI TÜRK HAMAMI YAPIMI FİN HAMAMI YAPIMI İNCEK / ANKARA 59 SEMERKAND KÜLTÜR SAUNA YAPIMI MERKEZİ BAY-BAYAN FİN HAMAMI YAPIMI ANKARA 60 EVETTE REZİDENSE FİN HAMAMI YAPIMI ÇANKAYA / ANKARA 61 AFYON POLİS OKULU SAUNA YAPIMI AFYON 62 OZİCO MOBİLYA TERMAL -HAVUZ AFYON 63 BİROL CEYHAN VİLLA TADİLATI İNCEK / ANKARA 64 ZEKİ ZEMHERİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÇUBUK / ANKARA Fevzipaşa Mah. Kazımkarabekir Cad. No: 40/62 Altındağ / ANKARA Tel: Faks: info@dekohavuz.com.tr Basım Tarihi:

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur

Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur Ev, işyeri, villa, konak, restoranlara özel tasarım ve

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. www.aynainsaat.com.tr İÇİNDEKİLER KURULMA HİKAYEMİZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ KALİTE ANLAYIŞIMIZ FALİYET ALANLARIMIZ UYGULAMA ALANLARIMIZ DEVAM

Detaylı

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI OTOMATİK SULAMA (IRRIGATION) SİSTEMLERİ ÇOCUK OYUN GRUBU ve KENT MOBİLYALARI

Detaylı

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE MARKET REYON RAF SİSTEMLERİ Küçük, orta ve büyük ölçekli market seçeneklerine göre tasarladığımız raflarımızla hizmet vermekteyiz. İnpa-raf olarak kaliteden ödün vermeden, yüksek teknoloji kullanılarak

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

anka yapı makina profesyoneller kalite ister

anka yapı makina profesyoneller kalite ister anka yapı makina profesyoneller kalite ister Firmamız 2002 yılında atık su arıtma tesisi ve mobilya imalatı ile faaliyete başlamış, spa, hamam, havuz,ısıtma sistemi,kazan dairesi,yalıtım ve izolasyon sistemlerini

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

estetiğe açılan kapı...

estetiğe açılan kapı... estetiğe açılan kapı... 06 Hakkımızda 07 Referanslar 09 Cafe-Restoran 17 Otel Projeleri 25 Kamu Projeleri 35 Ofis Projeleri 41 Konut Projeleri 47 Mutfak - Banyo 53 Mimari Görselleştirme Hakkımızda Referanslar

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız İSTANBUL MERKEZ Libadiye cad. Göztepe Soyak Sitesi 4. Blok K:8 D:78 Tel: +90 216 345 53 05 27 Fax:+90 216 315 23 58 Gsm: +90 532 254 66 16 ANKARA Bölge M. Çankaya Konut Kuleleri Şair Nazım Sok. D blok.

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

yüksek tecrübesi, prestijli referans listesi ve uzman kadrosu ile faaliyet göstermektedir.

yüksek tecrübesi, prestijli referans listesi ve uzman kadrosu ile faaliyet göstermektedir. SAYIN: İLGİLİ,Firmamız aşağıda belirtilen iş konularında TSE standartlarına uyumlu olarak, yüksek tecrübesi, prestijli referans listesi ve uzman kadrosu ile faaliyet göstermektedir. ÖZEL KULLANIMLI YÜZME

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Naturawood Ürün Kataloğu.

Naturawood Ürün Kataloğu. Naturawood Ürün Kataloğu Natura Wood Naturawood Naturawood Yüksek kaliteli iskandinav orman ürünleri ve ağaç teknolojisini ülkemize getirmeyi hedef ve amaç edinmiş olan Naturawood, Finlandiya da uzun yıllardır

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park;

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park; Türköz İnşaat ın en gözde projelerinden olan Zirve Park ta birbirinden farklı ayrıcalıkları bir arada bulabileceğiniz kent yaşamının kargaşasından uzak, 0 Evler in en değerli bölgesinde Kocaeli'nin tüm

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ?

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ? BİZ KİMİZ? CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m 2 'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı

Detaylı

Ortaklar Cad. no:16 d:11 mecidiyeköy - ŞİŞLİ / İSTANBUL TEL: FAKS: E: /

Ortaklar Cad. no:16 d:11 mecidiyeköy - ŞİŞLİ / İSTANBUL TEL: FAKS: E: / Ortaklar Cad. no:16 d:11 mecidiyeköy - ŞİŞLİ / İSTANBUL TEL: 0 212 211 70 09 FAKS: 0 212 273 09 77 E: info@cleanwoodtr.com / satis@cleanwoodtr.com W: www.cleanwoodtr.com tanıtım kataloğu , insanoğlunun

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi

Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi İŞVEREN : Atılım Üniversitesi YIL : 2015-2016 NİTELİĞİ : VRF 4 Daiken ile soğutma işleri Kalorifer Tesisatı (Kısmi) Proses Soğutma Ankara-İncek Atılım Yerleşkesi Ankara-İncek

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

GENEL KULLANIM AMAÇLI HAVUZLAR

GENEL KULLANIM AMAÇLI HAVUZLAR GENEL KULLANIM AMAÇLI HAVUZLAR 1. JWD HOTEL HAVUZLARI /YPU A.Ş./İSTANBUL JWD Hotel bünyesinde bulunan yüzme ve süs havuzları için filtrasyon ve elektromekanik projelerinin ve danışmanlık hizmetinin yapılması.

Detaylı

Havuz Sauna Spa.

Havuz Sauna Spa. Havuz Sauna Spa www.olimpikhavuz.com ÇALIŞMA KAPSAMIMIZ Olimpik Havuz Makina Tesisat ve İnşaat San Tic. Ltd ve Şti. olarak, başlangıçtan bugüne en temel değerlerimiz, standartlara uygun doğru işler yapmak,

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 185,000 180 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 3 Salon Sayısı : 1 Banyo

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

www.kuralmimarlik.com

www.kuralmimarlik.com REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI GENERALİ SİGORTA Merkez Ofis, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İçanadolu Bölge Müd. Komple Dekorasyonu VESTEL SHOWROOM MAĞAZASI Posta Caddesi Camlıkahve Güngören / İstanbul SÜPER İNŞAAT

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Ahşap. İnsanlığın ilk yapı malzemelerinden. olan ahşap, canlı bir organizma olan. ağaçtan elde edilen lifli, heterojen

Ahşap. İnsanlığın ilk yapı malzemelerinden. olan ahşap, canlı bir organizma olan. ağaçtan elde edilen lifli, heterojen BÖLÜM 11 AHŞAP Ahşap İnsanlığın ilk yapı malzemelerinden olan ahşap, canlı bir organizma olan ağaçtan elde edilen lifli, heterojen ve anizotrop bir yapı malzemesidir. Ahşap 2 Ahşabın Yapıda Kullanım Alanları

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

ALTERNATİF CEPHE UYGULAMALARIMIZ

ALTERNATİF CEPHE UYGULAMALARIMIZ FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik personelleri

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 2018 Fiberglass Havuz "Fiberglass" olarak isimlendirilen bu kompozit madde, camelyaf olarak bilinen cam lifleriyle polyester maddesinin ve diğer katkı

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok

FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik personelleri

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa Satılık - Villa 1,500,000 TL 460 m2 Tekirdağ / Süleymanpaşa Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

REFERANS İŞLER LİSTESİ (*) SU / ISI YALITIMI

REFERANS İŞLER LİSTESİ (*) SU / ISI YALITIMI KASIM 2013 İTİBARI İLE TÜM KONULARDAKİ REFERANS İŞLER LİSTESİ (*) SU / ISI YALITIMI YAPILAN İŞİN TANIMI İŞİN YERİ İŞVEREN PVC MEMBRAN İLE ÇATI YALITIMI ODTÜ TEKNOKENT ANKARA ODTÜ TEKNOKENT YÖNETİMİ PVC

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

www.pmdyangin.com A.Eğlence Mah. Gn. Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:63 / 71 Etlik - Keçiören / ANKARA Tel./Fax : +90 312 323 33 00 info@pmdyangin.

www.pmdyangin.com A.Eğlence Mah. Gn. Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:63 / 71 Etlik - Keçiören / ANKARA Tel./Fax : +90 312 323 33 00 info@pmdyangin. www.pmdyangin.com A.Eğlence Mah. Gn. Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:63 / 71 Etlik - Keçiören / ANKARA Tel./Fax : +90 312 323 33 00 info@pmdyangin.com SPRİNKLER SİSTEMLERİ SPRİNKLER SİSTEMLERİNDE OLAN DONANIM

Detaylı

KİRİŞSİZ DÖŞEME VE ARDGERMELİ SİSTEMLERİN AVANTAJLARI

KİRİŞSİZ DÖŞEME VE ARDGERMELİ SİSTEMLERİN AVANTAJLARI KİRİŞSİZ DÖŞEME VE ARDGERMELİ SİSTEMLERİN AVANTAJLARI Daha büyük açıklıklar: Kirişsiz düz döşeme ve Ardgermeli betonarme kullanılarak ( Ardgerme yöntemi kirişsiz döşeme veya kiriş içinde uygulanmak suretiyle)

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

Endüstriyel İşaretleme Tebeşirleri Yüksek Kalite, Üstün Performans

Endüstriyel İşaretleme Tebeşirleri Yüksek Kalite, Üstün Performans Endüstriyel İşaretleme Tebeşirleri Yüksek Kalite, Üstün Performans Günümüz Endüstri ve Sanayi ortamında farklı malzeme ve yüzeylerin işaretlenmesi ve yazılması önemli bir ihtiyaçtır. Osay Marker bu önemli

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın SİSTEMPOOL PREFABRİK HAVUZLARIN YAPIM TEKNİĞİ HERŞEYDEN ÖNCE PROJELENDİRME ZEMİN HAZIRLIĞI MODÜLER PANELLERİN EKLENMESİ PANEL ARKA DESTEKLERİ YERLEŞİMİ İstenirse

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

Bir ÖMÜR Boyu BERABER

Bir ÖMÜR Boyu BERABER Bir ÖMÜR Boyu BERABER www.westtownankara.com Gerçek Yaşamdan İlham Aldık ŞEHRİN BATISINDA YÜKSELİYORUZ... Mükemmel yaratılmış bu dünya da bugüne kadar yaşadıklarınızı güzel bir hatıra olarak geride bırakın,

Detaylı

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor Kişiye Özel Hizmet Üst Düzey Konfor İç mekanları sanat galerisi anlayışı ile şekillendirilen Samm Hotel 2010 yılında misafirlerini ağırlamaya başladı.ana teması sanatla iç içe konaklama üst düzey konfor

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1.

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1. www.akindemir.com İNŞAAT DEMİRİ 8-32 mm. arası inşaat demirleri Anma çapı (D) (mm) TS BS ASTM AFNOR ELOT DIN Çevre Uzunluğu (U) (mm) Kesit Alanı (F) (mm2) Anma Kütlesi (G) (Kg/m) 8 25,10 50,2 0,395 10

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly İtalyan Masif Kapak Made in İtaly Sadeliğin ritmini yakalayın... 36 yıldır hayatınıza renk katıyoruz 1979 yılında İZMİR Karabağlar da 60 m2 atölye de Tv sehpası, yemek ve yatak odası mobilyası üretimi

Detaylı

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı çağdaş mimari

Detaylı

GERÇEK KONFOR. Carrier Isı Pompası ile Aktif ve Pasif Soğutma

GERÇEK KONFOR. Carrier Isı Pompası ile Aktif ve Pasif Soğutma Hava Koşullandırma Haber Bülteni / Sayı 91 Sayı 119 / Şubat 2018 GERÇEK KONFOR Carrier Isı Pompası ile Aktif ve Pasif Soğutma İstanbul Fatih te özel bir konakta uygulanan Carrier ısı pompası sistemi kullanılarak

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... GÜVENLİK Sadece yaşayanlara özel geniş alanları olsa ve bu alanlara geçişler güvenlik kontrollü

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2017 Fiberglass Havuz "Fiberglass" olarak isimlendirilen bu kompozit madde, camelyaf olarak bilinen cam lifleriyle polyester maddesinin ve diğer katkı maddelerinin

Detaylı

Doç.Dr.Reyhan ERDOĞAN

Doç.Dr.Reyhan ERDOĞAN Doç.Dr.Reyhan ERDOĞAN AHŞAP Ahşap, canlı bir organizma olan ağaçtan elde edilen lifli, heterojen, ve anizotrop bir dokuya sahip organik esaslı bir yapı malzemesidir. Ahşap, en eski yapı malzemelerinden

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı