A Product of Hard Work TELESKOBİK YÜKLEYİCİ İNŞAAT

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A Product of Hard Work TELESKOBİK YÜKLEYİCİ İNŞAAT"

Transkript

1 A Product of Hard Work TELESKOBİK YÜKLEYİCİ İNŞAAT

2 JCB Teleskobik Yükleyiciler performansta öncü Tam da dünyanın bir numarasından beklediğiniz kalite

3 PERFORMANS, GÜÇ VE ÇOK YÖNLÜLÜKTE DÜNYA LİDERİ 1977 de JCB, teleskobik yükleyici konseptine öncülük etti. O zamandan beri kullanıcılar en çok JCB yi tercih ediyorlar. Makinalarımızın lider düzeyde performans ve verimliliği sağlayacaklarına güveniyorlar. Aynı zamanda, düşük maliyetli bakım giderleri, yakıt tüketimi ve muhteşem katma değerleri ile teleskobik yükleyici nin akıllı bir yatırım olduğunu da biliyorlar. JCB teleskobik yükleyici serisi, dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahiptir. nin üzerinde denenmiş ve güvenilir model arasından, ulaşılması zor alanlarda çalışabilen azami 5,5 tonluk ve m kaldırma yüksekliği olan makinalara kadar birçok seçenek sunar. Bunlara ek olarak, geniş ataşman seçeneğiyle, tek üründen maksimum verim almanızı sağlar. Tüm modeller, sahip oldukları en yüksek düzeyde çok yönlülük, güvenilirlik ve verimlilikle, dünyanın lider teleskobik yükleyicileri olarak konumlarını fazlasıyla hak ederler.

4 İnanılmaz derecede çok yönlü bir makina konsepti JCB, bağlılığı ve yenilikçiliğiyle çok daha verimli hale getirildi JCB Teleskobik Yükleyiciler müşterilerine daha verimli ve karlı biçimde çalışma imkanı sağlayan yenilikçi makinalar geliştirmeye olan bağlılığıyla çok daha esnek hale getirilmiş, çok yönlü bir konsepttir. İşte bu nedenle biz dünya lideriyiz. Bu bağlılık bizi, Teleskobik Yükleyicilerimiz ile uyum içerisinde çalışmak üzere tasarlanmış kapsamlıbir ataşman yelpazesi geliştirmeye götürdü. Neredeyse her görev için etkili birçözüm var. JCB Q-fit ile ataşmanların değişimi oldukça hızlı yapılabiliyor ve bu da bir güne çok daha fazla iş sığdırmanıza imkan tanıyor. Kompakt tonluk kapasiteye ve metre kaldırma yüksekliğine sahip makinadan, 5,5 ton ve metrelik makinamız da dahil olmak üzere, tüm JCB Teleskobik Yükleyiciler sıra dışı manevra ve görüş yeteneği sunacak şekilde üretiliyorlar. Manevra yeteneği, dar şase, direksiyon kilidi, 3 direksiyon modu, görüş kabiliyeti ve saha güvenliği ile düşük bom pivotları ve açılır tavan koruma barlarıyla iyileştiriliyor. Tüm bunlar, Teleskobik Yükleyicilerin en sınırlı alanlarda bile çalışabilme potansiyelini artırıyor. Üretkenlik, yalnızca dünya lideri ya da çok yönlü olmakla ilgili değildir. Bu makinalar, çıtayı yükselten, gıpta edilecek teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Örneğin çoğu modeller, düşük devirlerde yüksek güç ve fazlasıyla tork üreten JCB Dieselmax motoruna sahip. Motor gücünü anında yönlendiren bir transmisyon bağlantısı kesme butonu, çoklu yağ pompalarıyla bir araya geldiğinde hızlı hidrolik döngü süreleri elde ediliyor ve uzun bir aks mesafesi, doğru ilerleme esnasında daha dengeli bir makina sağlıyor.

5 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ VERİMLİLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK

6 Üstün konfor, hassas kontrol JCB Teleskobik Yükleyiciler gün boyu operatör verimliliği sağlıyor Endüstrideki en geniş kabinlere sahip olması, sınıfının en iyi konfor, ergonomi ve stil özelliklerini sunmasını sağlar. Bu nedenle, tümüyle ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk ve direksiyon simidi, cep telefonu tutucusu ve akıllıca yerleştirilmiş havalandırma ızgaralarından, klima, bir saklama gözü ve bardak tutucusu gibi faydalı opsiyonlara kadar her şey operatör düşünülerek tasarlanmıştır. Operatör rahatça koltuğuna yerleştiğinde, geriye yalnızca kontrol kalıyor. Bu nedenle göstergeler ve anahtarlar ergonomik biçimde ön konsolda konumlandırılıyor ve içgüdüsel kullanım için akıllıca gruplandırılıyorlar. Hidrolik, transmisyon ve dengeleme kumandaları, hızlı, güvenli ve hassas işletimi sağlayacak şekilde yerleştiriliyor. Öndeki dengenin okunabilmesini sağlayan yük momenti göstergesi, çaba sarf etmeden kontrol edilebilmesi ve maksimum güvenlik sağlaması için göz hizasında yer alıyor.

7 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ OPERATÖR DENEYİMİ

8 Çok yönlülük, güvenilirlik, maksimum çalışma süresi, muhteşem katma değer Dünyanın bir numaralı markasına yatırım yapmaya kesinlikle değer Başarılı iş adamları, yalnızca fiyatın değil, aynı zamanda kazanma gücünün, dengeli ömür boyu maliyetlerin de önemli olduğunu bilirler. Teleskobik yükleyici nin güvenilirliği, muhteşem kullanım düzeyleri, uzun servis aralıkları ve yüksek ikinci el değeri, onu inşaat alanında en akıllı yatırımlardan biri haline getirir. Kullanımla başlayalım. Teleskobik yükleyicilerin ne kadar çok yönlü olduğundan zaten bahsettik. Geniş ataşman yelpazesi sayesinde, bir teleskobik yükleyici ile çok daha fazlasını yapabilirsiniz ve bu da daha fazla verimlilik anlamına gelir. Ardından, optimum çalışma süresi için inanılmaz güvenilirlik gelir. Bu makinalar, siz onlara ihtiyaç duyduğunuz anda hazırdırlar. Son olarak, eğer kiralama yapan bir işletme iseniz, en güçlü markaya yatırım yapmak isteyeceksiniz. Kiralama firmaları, JCB nin en iyisi olduğuna inanırlar ve bu da makinalarımızı akıllı bir yatırım haline getirir. Böylece, uzun servis aralıklarının, güvenilirlik ve dayanıklılıkla birlikte daha düşük bakım faturaları anlamına geldiğini göreceksiniz. Son olarak, JCB nin dünyanın lider teleskobik yükleyici markası olduğunu unutmayalım. Bu, beraberinde yakalanamayacak bir değer getirir. Öncü teknolojik yenilikler, her cıvata ve somundan gelen kalite ve lüks tasarım bir araya geldiğinde, JCB Teleskobik yükleyicilerin değerlerini neden diğerlerinin hepsinden daha fazla koruduğunu daha anlaşılır hale gelir.

9 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ SAHİP OLMA MALİYETİ

10 Somun ve cıvataya kadar güvenilir ve sağlam tasarım Kalite konusundaki ünümüzü gerçekten hak ediyoruz JCB de bizler yaptığımız işle gurur duyarız. Gurur demek, tasarım ve imalattan satın almaya, montaja ve sürdürülebilir güvenilir desteğimizle satış sonrasına kadar her aşamada kaliteye yatırım yapmak demektir. Kaliteye yönelik bu odaklanma, dikey entegrasyon stratejimizin başlıca etmenlerinden biridir: Teleskobik yükleyici motoru, transmisyonu, aksları, çabuk değiştirme aparatı ve komforlu kabini, tümü birlikte kusursuz çalışacak şekilde tasarlanıyor. Bu nedenle herhangi bir aşamada performansta herhangi bir kayıp olmuyor. Çoğu modelde, diğer parçalar gibi, motor da JCB tarafından imal ediliyor. da Dieselmax motorundan güç alan dünyanın en hızlı dizel aracı, 53,18 km/saat lik bir rekora imza attı. Bugün o motor, JCB makinaların düşük devirlerde yüksek tork sağlamalarına yardımcı oluyor. Sonuç: gerçek mühendislik. Kalite adına makinanın hiçbir parçasını sürekli yenilemekten ve iyileştirmekten kaçınmayız. Detaylara titizlikle özen gösteririz. İşte detaylara verdiğimiz önemin bazı sonuçları: Maksimum güç ve minimum ağırlık için tümüyle kaynaklı, tek parça şase; saha zararına karşı bomdan geçirilen hortumlar ve katlanan ışıklar; daha az bağlantı ve stres noktasına sahip, entegre bom burnu ve tek parça kapatma plakasına sahip U-şekilli bom. Tüm bunlar en zorlu görevler için maksimum güç sağlar.* Müşterilerimize mümkün olan en iyi yatırımı sağlamak üzere, daha da yüksek dayanıklılık ve güvenilirlik düzeyleri sağlamak için, her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu nedenle kaliteden asla taviz vermiyoruz: Teleskobik yükleyici transmisyonları gibi bileşenler binlerce kez test ediliyorlar ve imalat süreçlerimizin tümü ISO 91:8 ile destekleniyor. * Modele bağlı Entegre burun ve tek parça kapatma plakası U-şekilli bom profili Hortumlar bomdan geçiriliyor

11 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ KALİTE

12 Sıra dışı manevra yeteneği, tüm sahalarda kolay çalışma imkanı sağlıyor Dar şase, yüksek direksiyon hakimiyeti, aks kilidi, azaltılmış arka ağırlık gibi ayrıntılar birleştiğinde, manevra yeteneğini önemli ölçüde artırır. Üç ayrı dümenleme modu seçeneği: Ön tekerleklerden dümenleme, dört tekerlekten dümenleme ve yengeç. Opsiyonel olarak sunulan patentli oto yönlendirme modu, tekerleri görsel olarak hizalamaya gerek olmaksızın, üç yönlendirme modu arasında basit değişimlere imkan tanır. Bazı modellerdeki eğim sistemi, düzgün olmayan zeminlerde makinayı dengeler. Çaba gerektirmeyen hassas kontrol, yüksek düzeyde verimlilikle sonuçlanıyor Ergonomik olarak yerleştirilen kumandalar, operatör yorgunluğunu azaltır. Göstergeler ve düğmelerin akıllı gruplanması, kullanımı daha da kolaylaştırır. Opsiyonel yükleyici ya da yerleştirme takip kumandaları, makinanın kullanımını daha da kolaylaştırır. Bir hortum problemi durumunda güvenlik için, eğim ve uzantı kıskaçlarına yük tutma çek valfleri takılıyor. Göz hizasındaki görsel ve sesli otomatik yük uyarı sistemi, maksimum yük ve uzanma mesafeleri aşılmaya başlandığında otomatik devreye giren, hidroliği kesen sistem sayesinde operatör güvenliği sağlanır. Birinci sınıf kabin konforu ve stil, çalışmaya keyif katıyor Endüstrideki en geniş kabinlerden biri. Dikkatlice yerleştirilmiş havalandırma ızgaraları buğulanmayı önler, kusursuz hava akışı ve havalandırma sağlıyor (klima opsiyoneldir). Tümüyle ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk ve direksiyon miliyle konfor garanti ediliyor. İnanılmaz güç ve tutarlı, etkin performans standart olarak sunuluyor Çoğu modeldeki JCB Dieselmax motoru, düşük motor devirlerinde yüksek güç ve fazlasıyla tork sağlar. Çoklu dişli pompaları sayesinde döngü süreleri kısalır. Transmisyon bağlantı kesme butonu, hızlı hidrolik döngüler için motor gücünü yönlendirir. Çatallar, yükü tutmak için otomatik olarak paralel seviyede yükselir. Uzun aks mesafesi ve düşük ağırlık merkezi, çalışırken ve sürüş esnasında denge sağlanmasına yardımcı olur. Dengeleyici ayaklara sahip modellerde, gösterge panelinde dengeleyici ayakların devreye girdiğini gösteren opsiyonel ışıklar bulunur. Gün boyu çalışma için güçlü, güvenilir, sağlam tasarım Sonlu elemanlar analizi, uzun ömürlü bir yapı için yüksek baskı altındaki bileşenleri ortadan kaldırır. Tek parça tümüyle kaynaklı şase, maksimum güç ve minimum ağırlığı dengeler. U-şekilli bom presi ve tümüyle kaynaklı kapatma plakası, güç ve güvenilirlik sağlar. Merkezi konumlandırılmış hidrolik silindirler yanal stresi önler. Boyama öncesi kabinin elektroforetik işlemden geçirilmesi, uzun vadeli korozyon koruması sağlar. Opsiyonel katlanabilir ışıklar, çalışma sahasında meydana gelebilecek hasarları önler. Parçalara yer seviyesinde kolay ulaşım ve 5 saatlik bakım avantajı. Her yönden muhteşem görüş açısı, güvenliği iyileştiriyor Daha iyi görüş açısı (ve herhangi bir olası hasardan koruma) için hortumlar, bomun içerisinden geçiriliyor. Opsiyonel açılır tavan barları, yukarıdaki yükün optimum görüşünü sağlar. Geniş kabin ve tavan pencereleri ayrıca net bir görüş sağlar.

13 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ ÖZELLİKLER

14 Sıra dışı biçimde çok yönlülük JCB ataşmanları makinanızdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlar Makinanızın her parçası uyum içerisinde çalıştığında sonuç süper performanstır. JCB ataşmanlarının tümü de, makinanıza kusursuz biçimde uymak üzere tasarlanıyor ve üretiliyor. Kaliteyi, güvenilirliği ve dayanıklılığı sağlamak için, mühendislik uzmanlığı ve kapsamlı testlerle birlikte, yalnızca en yüksek kalitede bileşenleri kullanıyoruz. Trussmaster, vinç kancası ve küreklerden süpürücü toplayıcıya, insan platformu ve çeşitli ataşman yelpazesi, her göreve cevap vermek üzere tasarlanmıştir. Hepsini de, hidrolik hızlı aparatlar kullanarak çabucak değiştirebilirsiniz. Müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına çözümler sunuyor, JCB Teleskobik Yükleyicilerin kullanımlarını ve karlılığını artırıyoruz.

15 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ ATAŞMANLAR SIDESHIFT ÇATALLAR DEVİRME AYAĞI VİNÇ KANCASI TRUSSMASTER Makinanın yeniden konumlandırılmasını asgariye indirmesi sayesinde hızlı çalışma imkanı Kabin içerisinden, bağımsız çatal konumlandırma Hassas yüklerin yerleştirilmesi için ideal Sideshift aparatı tarafından kilitlenen çatal aralığı , 535-1, 5-1, 5-17 için mevcut (yalnızca açık görüşlü taşıyıcıyla) Güçlü, hafif tasarım İnşaat şantiyesi ve fabrika uygulamaları için ideal Bir dizi makinaya takılmak için çatala montajlı Daha fazla manevra yeteneği için arkadan ya da yandan çatal girişi Çatal ve ayak kilidi güvenlik mekanizmaları Güvenli kaldırma için ideal ataşman Teçhizat için çatala montajlı ton kaldırma kapasitesi mevcut Çatallara kilitlemek için güvenli sistem Kaldırma testi sertifikası dahildir Manuel yüklemeye güvenli alternatif Yerleştirme modunda dört sabit ayar noktası bulunan manuel opsiyon; inç kontrolü sunan hidrolik opsiyon İlerleme modunda daha fazla saha güvenliği için sabitleyici kelepçe Ataşmanların daha güvenli hızlı değişimi için çabuk bağlantı aparatına uyum İŞLEVLİ KOVA JCB Teleskobik Yükleyici lerle çok yönlü kullanım SÜPÜRGE Maksimum sağlamlık için ağır hizmet tipi tek parça tavan GENEL AMAÇLI KOVA Maksimum performans ve dayanıklılık OPERATÖR PLATFORMU 5-1 ve 5-17 için fabrika çıkışı mevcuttur İleri işletimde kazma, yükleme, kavrama ve dozer bıçağı opsiyonları Geri çalışma modunda, tesviye ya da yayma opsiyonları Değiştirilebilir aşınan parçalar sayesinde uzun ömür Hızlı ataşman değişimi için çabuk bağlantı aparatına uyumlu ve 51-7 için mevcut Sınıf lideri görüş açısı Daha fazla süpürge çıktısı için seyyar bağlantılı çerçeve Çelik ve polipropilen kombinasyonlu fırça Çabuk bağlantı aparatı ya da çatal montajlı teçhizat Bıçak ağzı ya da tırnak takılabilmesi için uygun dizayn Çabuk bağlantı aparatına uyumlu Kusursuz kova kabiliyeti Standart olarak sunulan bom fonksiyonlarının telsiz ile uzaktan kumanda sistemi 3 kg yükle m den 18.1 m ye kadar maksimum personel çalışma yükseklikleri metreye kadar platform genişliği Maksimum esneklik için opsiyonel 18º döndürme

16 , 1, ,5 1,5,, ,5,,7 3,,5 1,5,,7 3, Şase seviyeleme (eğim) Maksimum kaldırma yüksekliği mm 5 7 Maksimum kaldırma kapasitesi kg Maksimum ileri uzanma mm İleri uzanmada kaldırma kapasitesi kg Kabin yüksekliği mm Lastikler üzerinde toplam genişlik mm Ön taşıyıcıya toplam uzunluk mm Lastikler üzerinde dönüş yarıçapı mm Toplam ağırlık (yüksüz) kg Lastikler 55-1./ x8 1PR 15.5/8- Motor (brüt) hp (kw) 51(37.5) 83 (1.5) 85 (3) Motor (opsiyonel) hp (kw) - 1 (7.)

17 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ ÜRÜN YELPAZESİ , 1,,5 3, 3, ,5 1,5 3,,,5 3, , 1, 1,5,5 3, 3,5, Dengeleyiciler açık Dengeleyiciler açık /8-15.5/8-15.5/8-15.5/8-85 (3) 85 (3) 85 (3) 1 (7.) 1 (7.) 1 (7.) 1 / 13 (7. / 97) 11 (85) / 13 (97)

18 JCB 5-1 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ LOADALL TEKNİK 5-1 ÖZELLİKLER MAX. PAYLOAD:. tonnes (8818lb) MAKS. YÜK: ton MAX. LIFT HEIGHT: 13.8 metres (5ft 3in) MAKS. KALDIRMA YÜKSEKLİĞİ: 13.8 metre C 5-1 A H D J E K B F G STATIC DIMENSIONS BOYUTLAR Machine model 5-1 Machine model 5-1 Makina modeli 5-1 Makina modeli 5-1 m (ft-in) m (ft-in) m m A Overall height.59 (8-) J Front wheel centre to carriage 1.5 (5-5) A Toplam yükseklik.59 J Ön tekerlek orta iz genişliği ile çatal aynası mesafe 1.5 B Overall width (over tyres)*.35 (7-9) K Rear wheel centre to rear face 1.7 (5-7) B *Lastik dışından toplam genişlik.35 K Arka tekerlek orta iz genişliği ile makina arkası mesafe 1.7 C Inside width of cab.9 (3-1) Overall width with stabilisers fully deployed.73 (8-11) C Kabin iç genişliği.9 Stabilize ayaklar tam açıldığında toplam genişlik.73 D Front track 1.9 (-3) Outside turn radius (over tyres).1 (13-5) D Tekerlek orta iz genişliği 1.9 Lastik dışından dönüş yarıçapı.1 E Wheelbase.9 (9-) Carriage roll back angle degrees 1.5 E Aks mesafesi.9 Forklift toplama açısı derece 1.5 F Overall length to front tyres 5.18 (17-) Carriage dump angle degrees 9.8 F Ön tekerlek makina arka mesafesi 5.18 Forklift boşaltma açısı derece G Overall length to front carriage.5 (-) Weight kg (lb) (9) G Forklift aynasından makina arkası toplam mesafe.5 Ağırlık kg H Ground clearance.355 (1-) Tyres 15.5/8-119 H Yerden yükseklik.355 Lastikler 15.5/-5 1PLY *Dependant upon tyre specified. *Kullanılan lastik ebatlarına bağlı olarak ölçüler değişebilir.

19 5-1 LOADALL LIFT PERFORMANCE STABILISERS EXTENDED JCB 5-1 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER LIFT PERFORMANCE STABILISERS RETRACTED o 7 o 73 o 7.m o 7.m 1 5 o.m 5.m 1 5 o.m 5.m , kg 3,5 kg 3 o 3, kg o,5 kg, kg 1,5 kg 1 o 1,5 kg o o.5m.m 3.m.m 1.m m , kg 3,5 kg 3 o 3, kg o,5 kg, kg 1,5 kg 1 o 1, kg 5 kg o kg - o o.5m.m 3.m.m 1.m m 1 m Metres Ayaklar Feet Şase Chassis dengeleme Levelling (Sway) (Sway) Stabilize With stabilisers ayaklar kapalı retracted (Sway (Sway açısı ±9 ) angle ±9 ) Metres Ayaklar Feet YÜKLEME LIFT PERFORMANCE PERFORMANSI STABİLİZE STABILISERS AYAKLAR EXTENDED AÇIK Makina Machine modeli Model 5-1 Maksimum Maximumkaldırma lift capacity kapasitesi kg kg (lb) (8818) Maksimum Lift capacity yükseklikte to full height kaldırma kapasitesi kg kg (lb) (8818) Maksimum Lift capacity ileri atuzanmada full reach kaldırma kapasitesi kg kg (lb) 15 (75) Kaldırma Lift height yüksekliği m (ft-in) 13.8(5-3) Maksimum Reach at kaldırma maximumyüksekliğinde lift height ileri uzanma mesafesi m (ft-in).7 (-5) Maksimum Maximumileri forward uzanma reach m (ft-in) 9.5 (3-) 1 ton Reach yük with ile ileri 1 tonne uzanma loadkapasitesi m (ft-in) 9.5 (3-) Yerleştirme Placing Height yüksekliği m (ft-in) 13.5 (3-) Complies with stability test EN159 annex B. Lift heights are with stabilisers fully extended. EN159 annex B stabilite test normlarına uygundur. Kaldırma yükseklikleri stabilize ayaklar tam açıldığındaki değerlerdir. YÜKLEME LIFT PERFORMANCE PERFORMANSI STABILISERS STABİLİZE RETRACTED AYAKLAR KAPALI Machine Makina Model modeli 5-1 Maximum Maksimum lift capacity kaldırma kapasitesi kg (lb) kg (8818) LiftMaksimum capacity toyükseklikte full height kaldırma kapasitesi kg (lb) kg (1) LiftMaksimum capacity atileri full reach uzanmada kaldırma kapasitesi kg (lb) kg (1) LiftKaldırma height yüksekliği m (ft-in) m 1.8 (-1) 1.8 Reach Maksimum at maximum kaldırma lift height yüksekliğinde ileri uzanma mesafesi m (ft-in) m.9 (9-8).9 Maximum Maksimum forward ileri uzanma reach m (ft-in) m 9.5 (3-) 9.5 Reach 1 ton with yük 1ile tonne ileri uzanma load kapasitesi m (ft-in) m.5 (-).5 Placing Yerleştirme Height yüksekliği m (ft-in) m 1.5 (-) 1.5 Complies with stability test EN159 annex B. EN159 annex B stabilite test normlarına uygundur.

20 JCB 5-1 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER ŞANZIMAN JCB powershift şanzıman tork konvertörü ve hızlı powershift dişli kutusu içerir. Direksiyona monteli ileri, geri powershift vites kolu Makina hızı 33 km/h. Ön ve arka akslar: JCB tasarımı ve üretimidir. FREN SİSTEMİ Servis freni: Servo assist hidrolik, ön ve arka aksa monteli yağ banyolu multi disk fren tertibatı. Park freni: Dişli kutusu çıkışına monteli el kumandalı disk fren. Bom yüksek gerilime dayanıklı çelikten üretilmiştir. Düşük bakım maliyetli sert aşınma plakaları ile donatılmıştır. JCB Q-fit bağlantısıyla pin kilitlemeli çatal ve ataşman bağlantısı. Bom ucunda extra hidrolik ataşman bağlantısı standarttır. Taşıyıcı, teleskobik bom ve kaldırıcı kollarda MOTOR Son teknoloji ve gelişmiş tasarımıyla düşük yakıt tüketimi, azaltılmış gürültü seviyesi, yüksek tork ve güç teminini minimum bakım gereksinimiyle sağlar. Motor standartı Üretici Motor hacmi Silindir sayısı Piston çapı Strok Hava emiş Motor gücü Motor rpm Tork değeri 1rpm 13rpm 15rpm BOM VE TAŞIYICI SİSTEM lt mm mm kw (HP) Nm Nm Nm EMNİYET VALFİ Stage III JCB Turbocharged Cooled 7. (1) - - Yakıt tankı Hidrolik tank Soğutucu Filtre ve emiş süzgeci ile dişli pompa Sistem çalışma basıncı Ana hidrolik debi SERVİS KAPASİTESİ ELEKTRİK 1 v negatif topraklama. 95 AH akü. 95 amp alternatör. Tam yol aydınlatma. Arka ışıklandırma. Uyarı ikaz lambası. Geri vites alarmı. litre litre litre HİDROLİK bar (psi) lt/dak KABİN Sessiz, emniyetli ve konforlu operatör kabini ROPS ISO 371 ve FOPS ISO 39 standartlarına uygundur. Ön, arka panel ve tavan sistemi lamine camdır. Tavan barları, ön, arka ve tavan camı silecek, ısıtıcı buğu çözme sistemli. Açılabilir arka pencere. Soğutma suyu sıcaklığı, motor yağı basıncı, hava temizleyici, akü şarjı, transmisyon yağı sıcaklığı ve basıncı için sesli ve görsel uyarı sistemi. Çalışma saati sayacı ve yol hız göstergesi, motor sıcaklığı, yakıt göstergesi. Çift levye mekanik joystick, hidrolik kontrol levyesi. Ayarlanabilir direksiyon üzerinde ileri geri vites kolu. Gaz ve fren pedalı. Ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk ve yanında park freni. Sinyali arka akstan alan görsel ve sesli otomatik yük uyarı sistemi. Bu sistem makinanın ilerleme stabilitesini kontrol eder ve operatörün her durumda kontrolünü sağlar. Yukarıda bahsedilen aksesuarlar emniyetli kabin sisteminde sadece yan camlar için geçerlidir. (Cam sileceği ve buğu çözücü uygulanamaz). DİREKSİYON Hidrostatik direksiyon sistemi. Opsiyonel üç direksiyon modu: ön tekerlekler; tüm tekerlekler; yengeç: switch yardımıyla kabin içerisinden kumanda edebilme. AKSESUARLAR Standart: Ön ve arka çalışma lambaları, yol aydınlatması, döner tepe lambası, çeki kancası, süspansiyonlu koltuk, mekanik Q-Fit manuel çabuk değiştirme aparatı. İsteğe bağlı özellikler: Yangın söndürücü, geri üfleme fanı, elektrikli /WD seçimi, rüzgarlık ve tavan koruma, deluxe kabin, tavan ve ön güneşlik, klima, sideshift. Standart Ataşmanlar: 1m3 kova, 1mm forklift çatalı. *Yük kontrol sistemi EN15 Avrupa normlarına uygundur (35) 13

21 LOADALL 5-17 JCB 5-17 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER MAX. PAYLOAD:. tonnes (88lb) MAKS.YÜK: ton MAX. LIFT HEIGHT: 1.7 metres (5ft 9in) MAKS.KALDIRMA YÜKSEKLİĞİ: 1.7 metre C 5-17 A H D J E K B F G BOYUTLAR STATIC DIMENSIONS Makina modeli 5-17 Makina modeli 5-17 Machine model 5-17 Machine model 5-17 m m m (ft-in) m (ft-in) A Toplam yükseklik.9 J Ön tekerlek orta iz genişliği ile çatal aynası mesafe 1.9 A Overall height.9 (8-1) J Front wheel centre to carriage 1.9 (-) B *Lastik dışından toplam genişlik. K Arka tekerlek orta iz genişliği ile makina arkası mesafe 1.7 B Overall width (over tyres)*. (8-) K Rear wheel centre to rear face 1.7 (5-5) C Kabin iç genişliği.9 Stabilize ayaklar tam açıldığında toplam genişlik 3.55 C Inside width of cab.9 (3-1) Overall width with stabilisers fully deployed 3.55 (11-8) D Tekerlek orta iz genişliği 1.9 Forklift toplama açısı derece 39 D Front track 1.9 (-3) Outside turn radius (over tyres).1 (13-5) E Aks mesafesi.75 Forklift boşaltma açısı derece 8.8 E Wheelbase.75 (9-) Carriage roll back angle degrees 39 F Ön tekerlek makina arka mesafesi 5.8 Ağırlık kg 1 F Overall length to front tyres 5.8 (1-8) Carriage dump angle degrees 8.8 G Forklift aynasından makina arkası toplam mesafe.3 Lastikler PLY G Overall length to front carriage.3 (-1) Weight kg (lb) 1 (58) H Yerden yükseklik. H Ground clearance. (1-) Tyres 15.5/8- *Kullanılan lastik ebatlarına bağlı olarak ölçüler değişebilir. *Dependant upon tyre specified.

22 5-17 LOADALL LIFT PERFORMANCE STABILISERS EXTENDED JCB 5-17 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER LIFT PERFORMANCE STABILISERS RETRACTED, kg 3,5 kg 3, kg,5 kg, kg 1,5 kg 1, kg m , kg 3, kg, kg 1,5 kg 1, kg 5 kg 5 kg 1, kg m m kg 3.5m Metres Ayaklar Feet Metres Ayaklar Feet Şase Chassis dengeleme Levelling (Sway) (Sway) Stabilize With stabilisers ayaklar kapalı retracted (Sway (Sway açısı ±9 ) angle ±9 ) LIFT PERFORMANCE STABILISERS EXTENDED YÜKLEME PERFORMANSI STABİLİZE AYAKLAR AÇIK With stabilisers extended Makina Maximum modeli lift capacity kg (lb) 5-17 (88) Maksimum Lift capacity kaldırma to full kapasitesi height kg kg (lb) 5 (551) Maksimum Lift capacity yükseklikte at full reach kaldırma kapasitesi kg kg (lb) 5 (13) Maksimum Lift heightileri uzanmada kaldırma kapasitesi m kg(ft-in) 1.7 (5-9) Kaldırma Reach at yüksekliği maximum lift height m (ft-in) (-9) Maksimum Maximumkaldırma forwardyüksekliğinde reach ileri uzanma mesafesi m (ft-in) (1-) Maksimum Reach with ileri 1 uzanma tonne load m (ft-in) (3-5) 1 ton Placing yük Height ile ileri uzanma kapasitesi m (ft-in) (53-) Yerleştirme Complies with yüksekliği stability test EN 159 Annex B. m 1. EN159 annex B stabilite test normlarına uygundur. LIFT PERFORMANCE STABILISERS RETRACTED YÜKLEME PERFORMANSI STABİLİZE AYAKLAR KAPALI With Stabilisers Retracted Maximum Makina modeli lift capacity kg (lb) 5-17 (88) LiftMaksimum capacity tokaldırma maximumkapasitesi lift height kg (lb) kg 15 (331) LiftMaksimum capacity atyükseklikte full reach kaldırma kapasitesi kg (lb) kg () 15 Maximum Maksimum lift height ileri uzanmada kaldırma kapasitesi m (ft-in) kg (37-11) Reach Kaldırma at maximum yüksekliği lift height m (ft-in) m.15 (13-7) Maximum Maksimum forward kaldırma reach yüksekliğinde ileri uzanma mesafesi m (ft-in) m 9. (9-8).15 Reach Maksimum with 1 tonne ileri uzanma load m (ft-in) m 5.7 (18-11) 9. Placing 1 ton Height yük ile ileri uzanma kapasitesi m (ft-in) m 1.9 (35-9) 5.7 Complies Yerleştirme with stability yüksekliği test EN 159 Annex B. m 1.9 EN159 annex B stabilite test normlarına uygundur.

23 JCB 5-17 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR SERVİS KAPASİTESİ Son teknoloji ve gelişmiş tasarımıyla düşük yakıt tüketimi, azaltılmış gürültü seviyesi, yüksek tork ve güç teminini minimum bakım gereksinimiyle sağlar. Motor standartı Üretici Motor hacmi Silindir sayısı Piston çapı Strok Hava emiş Motor gücü Motor rpm Tork değeri 1rpm 13rpm 15rpm lt mm mm kw (HP) Nm Nm Nm Stage III JCB Turbocharged Cooled 7. (1) - - Yakıt tankı Hidrolik tank Soğutucu Filtre ve emiş süzgeci ile dişli pompa Sistem çalışma basıncı Hidrolik rpm Hidrolik çevrim süreleri Stabilize ayakların indirilmesi Stabilize ayakların kaldırılması Bom kaldırma ve uzatma Bom indirme ve toplama Kova boşaltma Kova yükleme litre litre litre HİDROLİK bar (psi) lt/dak (377) 9+7 Saniye ELEKTRİK ŞANZIMAN JCB powershift şanzıman tork konvertörü ve hızlı powershift şanzıman içerir. Direksiyona monteli ileri, geri powershift vites kolu. Makina hızı 9km/h. Opsiyonel 33km/h. Ön ve arka akslar: JCB üretimi ve tasarımıdır. FREN SİSTEMİ Servis freni: Servo assist hidrolik, yağ banyolu ön aksa monteli multi disk fren tertibatı. Park freni: Dişli kutusu çıkışına monteli el kumandalı disk fren. BOM VE TAŞIYICI SİSTEM Bom yüksek gerilme dayanımlı çelikten üretilmiştir. Düşük bakım maliyetli sert aşınma plakaları (pad) ile donatılmıştır. JCB manuel kilitlemeli sistem, entegre palet çatalı ve geniş ataşman seçenekleri. Bom ucunda yardımcı hidrolik ataşman bağlantısı standarttır. Taşıyıcı, teleskobik bom ve kaldırıcı kollarda. EMNİYET VALFİ 1 v negatif topraklama. 95 AH akü. 95 amp alternator. Tam yol aydınlatması. Arka ışıklandırma. Sinyaller. Uyarı ikaz lambası. Geri vites alarmı. KABİN Sessiz, emniyetli ve konforlu operatör kabini ROPS ISO 371 ve FOPS ISO 39 standartlarına uygundur. Lamine tavan camı. Tavan barları, ön, arka ve tavan camı silecek, ısıtıcı buğu çözme sistemli. Açılabilir arka pencere. Soğuma suyu sıcaklığı, motor yağı basıncı, hava temizleyici, akü şarjı, transmisyon yağı sıcaklığı ve basıncı için görsel ve sesli uyarı sistemi. Çalışma saati sayacı, yol hız göstergesi, motor sıcaklığı, yakıt göstergesi ve saat. Servo joystick, hidrolik kontrol levyesi. Ayarlanabilir direksiyon üzerinde poweshift ve ileri geri vites kolu.gaz ve fren pedalı. Ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk ve yanında park freni. Sinyali arka akstan alan görsel ve sesli otomatik yük uyarı sistemi. Bu sistem makinanın ilerleme stabilitesini kontrol eder ve operatörün her durumda kontrolünü sağlar. Yukarıda bahsedilen aksesuarlar emniyetli kabin sisteminde sadece yan camlar için geçerlidir. (Cam sileceği ve buğu çözücü uygulanamaz). DİREKSİYON Hidrostatik direksiyon sistemi. Opsiyonel üç dreksiyon modu: ön tekerlekler; tüm tekerlekler; yengeç: switch yardımıyla kabin içerisinden kumanda edebilme. AKSESUARLAR Standart: Ön ve arka çalışma lambaları, döner tepe lambası, endüstriyel lastik, elektrik /WD seçimi, bom aydınlatma, arka sis lambaları. Opsiyonel (İsteğe Bağlı): Yangın söndürücü, çekiş lastikleri, rüzgarlık ve tavan koruma, klima, geri üfleme fanı, sideshift. *Yük kontrol sistemi EN15 Avrupa normlarına uygundur. Standart Ataşman: Forklift çatalı, 1m kova

24 JCB SATIŞ SONRASI HİZMETLER Etkin, güvenli ve sağlıklı çalışan bir makina için Satış sonrası hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını her geçen gün genişleten SİF JCB İş Makinaları, satış sonrasında da müşterilerine alternatif çözümler sunarak, makinalarından maksimum verimi almalarını amaçlıyor. JCB Garage ve JCB Garage Extra İş makinalarını koruma altına alan JCB Garage ve JCB Garage Extra, JCB sahiplerine makinalarının işletim maliyetlerinde büyük avantaj sağlıyor. Makinaların ömrünü uzatan ve uzun vadede değerini koruyan JCB Garage, filtre, yağ, yol ve işçilik masraflarının tümünü kapsarken, JCB Garage Extra, bunlara ek olarak, iki ila beş yıl geçerlilik süresi olan uzatılmış garanti paketi ni de içeriyor. JCB müşterileri, bakım maliyetlerini ve standart garanti sonrası ortaya çıkabilecek tahmin edilemeyen maliyetleri kontrol etme imkanı sunan bu ürünlere, makinayı satın almalarını takiben ilk altı ay içerisinde satın alma hakkına sahipler. JCB OIL Farklı modellerdeki JCB marka iş makinaları için sekiz ayrı çeşitte üretilen JCB OIL ile JCB sahipleri, makinalarına ihtiyacı olan üstün kalitede yağı temin edebilmenin rahatlığını yaşıyorlar. litrelik ambalajların yanısıra 5 litrelik ambalajlarda da sunulan JCB OIL, bu sayede daha rahat taşınıyor ve daha kolay saklanabiliyor. Özellikle her motor yağı değişiminde 1 litre yağ gereksinimi duyan kazıcı-yükleyici sahipleri için 5 litrelik ambalajlar büyük avantaj yaratıyor. JCB Usta Mobil Gezici Servis Hizmeti SİF JCB nin bu donanımlı gezici servis aracı, JCB sahiplerinin bir takvim içerisinde ziyareti dışında, belirli arızalara SİF JCB Satış Sonrası Hizmetler bünyesindeki teknik ekip ile müdahale edilmesi amacıyla hizmete sunulmuştur. Hızlı müdahale ve çabuk çözüm üretimi sayesinde makinalarının arıza sürelerini minimuma indirmeyi amaçlayan bu hizmet ile, JCB sahiplerinin maksimum memnuniyeti ve kazancı amaçlanmıştır.

25 JCB TELESKOBİK YÜKLEYİCİ

26 Katma değerli KATMA DEĞER JCB NİN DÜNYA ÇAPINDAKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ BİRİNCİ SINIFTIR. NEREDE, NEYE İHTİYACINIZ OLURSA MAKİNANINIZDAN TAM RANDIMAN ALMANIZI SAĞLAYACAK, HIZLI VE VERİMLİ HİZMET İÇİN BİZLER DAİMA HAZIRIZ Teknik Destek ekibimiz fabrika ile sürekli temas halinde olup size kaliteli azami hizmeti vermeye gayret gösterir. JCB, makina koruma programları ile uzatılmış garanti ve servis anlaşmalarını farklı çözümlerle size sunar. 3 Global network ağına sahip JCB parça merkezi diğer bir vermililik unsurudur; 1 bölge üssünden %95 talep karşılama oranı ile saat boyunca dünyanın her yerine sevkiyat yapılmaktadır. Orijinal JCB parçaları makinanızla mükemmel uyumlu çalışıp optimum performs sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Satış Temsilcilikleri

27 SATIŞ SONRASI HİZMETLER

28

TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 550-80 AGRI

TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 550-80 AGRI 13hp/15hp Maks. Kaldırma Kapasitesi: 999kg Maks. Kaldırma Yüksekliği:.1m TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 55- AGRI A Product of Hard Work JCB nin şimdiye kadar ürettiği en verimli Teleskobik Yükleyici Daha fazla yük,

Detaylı

YENİ LOADALL l LOADALL. Maksimum güç: 74.2 kw hp Kaldırma kapasitesi: kg Kaldırma yüksekliği: 16.7 m

YENİ LOADALL l LOADALL. Maksimum güç: 74.2 kw hp Kaldırma kapasitesi: kg Kaldırma yüksekliği: 16.7 m YENİ 5-17 LOADALL 5-17 l LOADALL Maksimum güç: 7. kw - 1 hp Kaldırma kapasitesi:. kg Kaldırma yüksekliği: 1.7 m DÜNDEN BUGÜNE VERİMLİLİK 195 1977 1981 1999 8 JCB'nin 1977 yılında teleskobik yükleyici konseptine

Detaylı

A Product of Hard Work JCB 515-40 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ

A Product of Hard Work JCB 515-40 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ A Product of Hard Work JCB 515-40 TELESKOBİK YÜKLEYİCİ BOYUTLAR JCB 515-40 TELESKOB K YÜKLEY Cİ JCB Teleskobik Yükleyici sadece 1,80 yüksekliğinde. Bu boyutlara şaşıracaksınız. Tarıda ve elbette diğer

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

SWAY l LOADALL

SWAY l LOADALL YENİ 540-140 SWAY LOADALL 540-140 SWAY l LOADALL Maksimum güç: 85 kw -114 hp Kaldırma kapasitesi: 4.000 kg Kaldırma yüksekliği: 20 m DÜNDEN BUGÜNE VERİMLİLİK 1950 1977 1981 1999 2008 JCB'nin 1977 yılında

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR M642 TEKNİK ÖZELLİKLER İmalatçı Firma : PERKINS Model : 1104D-44AT (Tier-3A) Euro IIIA Azami Gücü : 74.5 kw / 99 HP (ISO/TR 14396) Silindir Hacmi : 4.4. lt. Silindir Sayısı : 4 Silindir Çapı : 105

Detaylı

A Product of Hard Work JCB 531-70 AGRI TELESKOBİK YÜKLEYİCİ

A Product of Hard Work JCB 531-70 AGRI TELESKOBİK YÜKLEYİCİ A Product of Hard Work JCB 531-70 AGRI TELESKOBİK YÜKLEYİCİ JCB arkası ve size özel teleskobik yükleyiciler JCB arkası 1977 yılından beri teleskobik yükleyici üretektedir. Aradan geçen bunca yıl ve beraberinde

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

A Product of Hard Work JCB TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 535-140 COTTON MASTER

A Product of Hard Work JCB TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 535-140 COTTON MASTER A Product of Hard Work JCB TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 535-140 COTTON MASTER JCB TELESKOBİK YÜKLEYİCİ 535-140 COTTON MASTER 535-140 Cotton Master özel pauk projeleri için tasarlanıştır. 2.5 3 kovası ve 14 ye

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 bg Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5. 302.7D CR Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.890 lb Kompakt Boyutlar Daha az hasar Operatörde güven Daha fazla üretkenlik

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 BEKO LODER Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 YENİ BEKONOMİ Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Optimum Ağırlık Dağılımı Yeni nesil Çukurova 880

Detaylı

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER 200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER super boom nokta dönüşlü mini yükleyici teknik özellilkler boyutlar L G C J A B D H R T V W Q U P M E F K S üstten görünüş boyutlar L218 L220 L223 L225 L230 Genel

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

Reliability in Action. SDLG LG958L Lastikli yükleyici

Reliability in Action. SDLG LG958L Lastikli yükleyici Reliability in Action SDLG LG958L Lastikli yükleyici LG958L LG958L Lastikli Yükleyici işinize uygun kova ile satılmaktadır. 4,5 m3 kapasiteye kadar kova ile tercih edilebilirsiniz. Nominal yük kapasitesi

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici Reliability in Action SDLG L968F Lastikli yükleyici LG968F 162 kw nominalgüç çıkışına sahip 6 silindirlisdlg Stage IIIA motor, yarı otomatik SDLGşanzıman ve SDLG aksları birbiriyle uyum içinde çalışır

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 PERFORMANS Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 9600-11 500 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4330-5300 444F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre değişebilir.

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM. Çalışma Ağırlığı: 1.650 Kg Motor Gücü: 17 HP - 12,5 kw Kova Kapasitesi: 0.04 m³. Geleceği inşa ediyoruz

STANDART DONANIM OPSİYONEL DONANIM. Çalışma Ağırlığı: 1.650 Kg Motor Gücü: 17 HP - 12,5 kw Kova Kapasitesi: 0.04 m³. Geleceği inşa ediyoruz STANDART DONANIM Geleceği inşa ediyoruz ISO standart kanopi Kabin ROPS (ISO 3471) FOPS (ISO 3449) TOPS (ISO 12117) Merkezi izleme Göstergeler Yakıt seviye göstergesi Motor soğutma suyu göstergesi Uyarı

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

Material Handling Solution

Material Handling Solution Material Handling Solution Rseries 5.0/.0/7.0/8.0/10.0T /1/1500/00/ w w w. e p - e p. c o m www.epforklift.com R serisi 5.0-7.0t folklift özellikleri Genel NO. 1 Temel CPCD50 CPCD50 CPCD0 CPCD0 CPCD70

Detaylı

A Product of Hard Work JCB POWERBOOM

A Product of Hard Work JCB POWERBOOM A Product of Hard Work JCB POWERBOOM need numbers need numbers Tüm beklentilerinizi karşılayan çok yönlülük Beklentilerinizin çok ötesinde güvenlik ve görüş açısı DÜNYANIN EN GÜVENLİ MİNİ YÜKLEYİCİSİ Günümüzün

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ

4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ NET GÜÇ 99,2 HP / 74 kw @ 2200 devir/dakika ÇALIŞMA AĞIRLIĞI (max) 9000 kg WB 97S-5 4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ B e k o l u Y ü k l e y i c i Genel-Özellikleri Gelenek ve Yaratıcılık, bir dizi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

l LOADALL - İnşaat ve Endüstriyel

l LOADALL - İnşaat ve Endüstriyel YENİ 531-70 LOADALL 531-70 l LOADALL - İnşaat ve Endüstriyel Maksimum güç: 74.2 kw - 100 hp Kaldırma kapasitesi: 3.100 kg Kaldırma yüksekliği: 7 m DÜNDEN BUGÜNE VERİMLİLİK 1950 1977 1981 1999 2008 JCB'nin

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir.

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir. Hyundai Dizel Forkliftler Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Hyundai 9 serisi yeni dizel forkliftleri sunar. Yeni tasarım 4 tekerlekli forkliftler operatörlere konforlu bir sürüş deneyimi, arttırılmış verimlilik

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

2014.10. Tanım 1.1. Temel Boyutlar HYUNDAI 1.2. Üretici 18BT-9 15BT-9. Model 20BT-9 1.3. Elektrikli. Elektrikli. Elektrikli 1.4

2014.10. Tanım 1.1. Temel Boyutlar HYUNDAI 1.2. Üretici 18BT-9 15BT-9. Model 20BT-9 1.3. Elektrikli. Elektrikli. Elektrikli 1.4 e e S S Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 18BT-9 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta,

Detaylı

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93S-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

SKID STEER LOADER / MİNİ YÜKLEYİCİ. Yüksek kalite, Bol Seçenek, Rekabetçi fiyat. Bow Company Corp. Mini yükleyicilerin yeni adresi

SKID STEER LOADER / MİNİ YÜKLEYİCİ. Yüksek kalite, Bol Seçenek, Rekabetçi fiyat. Bow Company Corp. Mini yükleyicilerin yeni adresi SKID STEER LOADER / MİNİ YÜKLEYİCİ Yüksek kalite, Bol Seçenek, Rekabetçi fiyat Bow Company Corp Mini yükleyicilerin yeni adresi Biz, Bawoo Company, Kalite ve müşterilerimizin memnuniyeti için sürekli çalışmaktayız.

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

Gücü Uzaklarda Aramayın... TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940

Gücü Uzaklarda Aramayın... TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940 TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940 John Deere Turbo Motor Motor Gücü 170 hp / 127 kw Çalışma Ağırlığı 13,65 Ton Kepçe Kapasitesi 2,5 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Maksimum Konfor, Kolay Kullanım, Düşük

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

artan, Yeni nesil fren sistemi tüm kazıyıcı-yükleyicilere ilişkin bilinen standartları değiştirdi. Seneler süren mühendislik araştırmaları sonucunda aşağıdakiler gibi birçok yenilik ortaya çıktı: JCB

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri sayesinde

Detaylı

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp

301.7D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp 301.7D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlıklar Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.610 kg 3.550 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.720

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

20B-9 Elektrikli Oturarak 2,000 500 365 1,440 3,480 4,850 / 630 1,650 / 1,830. SE 200 / 50-10 16x6-8 2x / 2 905 880

20B-9 Elektrikli Oturarak 2,000 500 365 1,440 3,480 4,850 / 630 1,650 / 1,830. SE 200 / 50-10 16x6-8 2x / 2 905 880 Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 Ağırlıklar 2. 1 2. 2 2. 3 3. 1 3. 2 3. 3 3. 5 3. 6 3. 7 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB97R-5 WB97R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

35BH-9 Elektrikli Oturarak 3,500 500 470 1,719. Hyundai Akülü Forkliftler 5,605 8,054 / 1,051 2,579 / 3,026. SE, P 23X10-12 18X7-8 2x/2 1005 980

35BH-9 Elektrikli Oturarak 3,500 500 470 1,719. Hyundai Akülü Forkliftler 5,605 8,054 / 1,051 2,579 / 3,026. SE, P 23X10-12 18X7-8 2x/2 1005 980 Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 1. 8 1. 9 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi: el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş toplama Yük

Detaylı

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93R-5 WB93R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP 1765 kg 15,2 kn KOMPAKT BOYUTLAR gerçek anlamda Sıfır Kuyruk özelliğinde bir makinedir; üst șasinin ön kısmı paletlerin

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp

302.4D. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp 302.4D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlıklar Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 2.320 kg 5.115 lb Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 2.210

Detaylı

teleskopik HANDLER MT 732 / MT 932 TÜRKÇE.indd :46

teleskopik HANDLER   MT 732 / MT 932 TÜRKÇE.indd :46 teleskopik HANDLER www.manitou.com MT 732 / MT 932 TÜRKÇE.indd 1 24.11.2015 15:46 MT 732 / MT 932 MANITOU GERÇEK ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Global bir grup Her türlü zeminde malzeme taşıma ve elleçleme ekipmanlarında

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Teleskopik Yükleyiciler

Teleskopik Yükleyiciler Teleskopik Yükleyiciler MERLO Üretim Tesisi 1964 Yılı 300.000 m 2 MERLO Kuruluş Tarihi Fabrika Çalışma Alanı 1.100 Kişi Fabrika Personeli 600 Adet Tüm Dünyadaki Satış Noktası 2 3 Kale Makina - Türkiye

Detaylı

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği İşimiz, iş makinası! Mini Ekskavatörün Japon Mucidi ve Dünya Lideri NEDEN SINIFININ LİDERİ? 1963 senesinde Akio TAKEUCHI

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D İşinin uzmanı... TD 65D 65 HP TD 75D 75 HP TD 90D 88 HP TD 100D 98 HP TD 110D 110 HP Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD Bluemaster

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Bu Toprakların Forklifti

Bu Toprakların Forklifti Bu Toprakların Forklifti 1 33 yıllık deneyim Bu ülkenin gücü her şeye yeter 1982 yılında temelleri atılan Ceylan Group, gelişimini sürdürürek Volvo İş Makinaları nın dört bölgede temsilciliğini yapan Ceylan

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300

DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300 NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300 DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU www.casece.com experts for the real world since 1842 NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı