KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147"

Transkript

1 BODRUM KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi nin favori takımı Kırçiçeği Bodrum da kendi sahasında karşılaşmayı karşısında açık ara farklı kazandı Nevşehir Hbvü lik skor ile kazanan Kırçiçekleri karşısında rakibi Nevşehir etkili oynayamadı. Karşılaşmanın son periyodunda Kırçiçeklerinin 15 yaşındaki genç sporcusu Tuana da seyircinin alkışları ile oyunda yer aldı. Nevşehir karşısında kollektif oynamayı başaran Kırçiçekleri Bodrum Basketbol karşılaşmayı farklı kazandı. Kırçiçekleri,20-11 sonuçlanan ilk periyodun ardından ikinci periyotta 3724 üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde üçüncü periyotdu ve dördüncü periyotu skor ile tamamlayan Kırçiçekleri karşılaşma sonrası seyirci ile de kucaklaştı. Kırçiçekleri nden 18 sayı ile Belgin karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Belgini, 17 sayı ile Selby, 15 sayı ile Melek takip etti. Konuk Nevşehir de ise 13 sayı ile Gözde ve 11 sayı ile Melis ile Özge skorer oyuncular oldular.

2

3 BASKETBOL DA YILIN YÖNETİCİSİ BODRUM BASKET İN BAŞKANI YİĞİT ÖZMEN 12. BASKETBOL ADAMLARI DERNEĞİ (B.A.D.) BASKETBOL OSKARLARI NI KAZANANLAR BELLİ OLDU YILIN YÖNETİCİSİ KATEGORİSİNDE BODRUM BASKET İN BAŞKANI YİĞİT ÖZMEN 1. OLDU Basketbol Adamları Derneği B.A.D. geleneksel 12. B.A.D. Basketbol Oskarları nı kazananlar belli oldu. Büyük jüri tarafından uzun ve titiz bir çalışma sonrasında belirlenen adaylar arasından ödüle layık görülenler Basketbol Adamları Derneği yönetim kurulu tarafından açıklandı. Açıklamayı yapan başkan Avni Erboy, Bu yıl çeşitli nedenlerden dolayı açıklamamız biraz süre aldı. En iyi kararı verebilmenin çalışmasını yaptık. Basketbolumuza hizmet eden çok değerli insan var. Ancak en iyilerini seçerken, en az hatayı yapmayı hedefliyoruz. Basketbolda Türkiye yi kucaklayan ve ödül veren tek STK olmamız bizi böyle bir çalışma içine sokuyor. Daha önce ödül alması nedeniyle motive olarak başarılı çalışmalarını basketbol alanında devam ettirenleri de göz ardı etmiyor ve 2., belki de 3. Kez ödüllendiriyoruz. Bu da derneğimiz ve jürimizin en büyük özelliği. Ödül alan arkadaşlarımızı kutluyor ve basketbola ve sporumuza hizmetlerinin artarak devamını temenni ediyorum dedi. Erboy, büyük jürinin sunduğu ve yönetim kurulunun onayladığı ödülleri şöyle açıkladı: Basketbol Onur Ödülleri: Olgun Atila Bornova Belediye

4 Başkanı, Kamil Saka Edremit Belediye Başkanı, Selim Yaşar Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Nazım Torbaoğlu İşadamı. Büyük Jüri Özel Ödülleri: Hamdi Ekiz, Hüseyin Beşok, Cenk Duraklar, Altar Toker Yılın Takımları: Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank Yılın Kadın Takımı: Hatay Büyükşehir Belediyespor Yılın Erkek Oyuncusu: Hakan Yapar Sakarya BŞBS Yılın Kadın Oyuncusu: Mehtap Karabilecen Beşiktaş J.K. Yılın Yöneticisi: Yiğit Özmen Bodrum Basketbol Yılın Antrenörü: Ufuk Sarıca ve Ekrem Memnun Yılın Basketbol Yazarı: Avni Küpeli Yılın Basketbol Sponsoru: THY B.A.D. Başkanı Avni Erboy, basketbolumuzun yanı sıra sporumuza hizmet verenleri de unutmadıklarını ve spora hizmet edenlere 2010 yılından bu yana verdikler Spora Hizmet Ödülleri ni bu yıl kazananları da açıkladı. Ödüller 20 Mart Pazartesi günü Bornova Belkahve deki Ata Evi nde düzenlenecek törenle dağıtılacak. nı-kazananlar-açıklandı

5

6

7 BODRUM KIRÇİÇEKLERİ SON DAKİKDA MAÇI KAYBETTİ 2 Kırçiçegi Bodrum Basket kendi sahasında Çankaya Üniversitesine yenildi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi nin favori takımınu Kırçiçeği Bodrum da kendi sahasında mağlup oldu. Çankaya Üniversitesi karşısında oyuna iyi başlayan Kırçiçekleri daha sonraki beriyotlarında bu başarılarını sürdüremediler. İlk periyodu tamamlandı. İkinci periyotta farkı kapatan Çankaya Üniversitesi ilk devreyi berabere kapattı.

8 Kırçiçekleri Bodrum Basletbol her periyotta adım adım sayı kaybetti. Üçüncü periyotta yenik kapatan kırçiçekleri dördüncü ve son periyotta öne geçmesine rağmen son 2 dakikadaki top kayıpları ile oyunu kaybetti Karşılaşmada Çankaya Üniversitesinden 26 sayı ile Hande en skorer oyuncu oldu.handeden sonra Kırçiçekleri nin Amerikalı oyuncusu Shayann Selby 24 sayı ile Bodrum Basketbol un en skorer oyuncusu oldu.

9 Açık Farkla Kırçiçekleri 86-

10 54 Kurtuluş Spor u Yendi Kırçiçekleri kendi sahasında ikinci devresinde ligin ikinci, kendi evinde ilk maçını Mersin Kurtuluşspor karşısında skorla açık farkla kazandı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket, Mersin Kurtuluş spor takımı ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk üç periyodunda üstün oynayan Kırçiçeği Bodrum Basket, maçı skorla kazandı. Bodrum Gümbet Binnaz Karakaya Spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ilk çeyreğini 19 9 önde kapatan Kırçiçekleri, devreyi Üçüncü lik skorla üstün bitirdi. periyotta da güzel bir performansını sergileyen Kırçiçekleri, ile üçüncü periyodu tamamladı. Maçın son çeyreğinde de yine üstün oynayan ev sahibi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Karşılaşmayı kazandı. Karşılaşmada 22 sayı ile Kurtuluş sporlu Corinne Lillie Costa en skorer oyuncu oldu. Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Melek Bige 17, Melis Dilara Kaya 16 sayı atarak ikinci ve üçüncü skorer oyuncu oldular.

11

12

13

14

15 KIRÇİÇEĞİ BODRUM BASKET E ÇİÇEK TEN 2 NCİ KUPA Muğla ilinin en başarılı takım ve sporcuları ödüllendirildii. Kıçiçeği Bodrum Basket EN BAŞARILI TAKIM ödülünü Muğla Valisi Amir Çiçek in elinden aldı. Bodrum Basket e Şampiyonluk kupasını da Vali Çiçek vermişti. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından gerçekleştirilen, sezonunun en başarılı takım ve sporcuları ödül töreni, 16 Kasım Cuma günü, Muğla Ticaret Odası nda yapıldı. Kırçiçeği Bodrum Basket Kadın A Takımı, sezonunun EN BAŞARILI TAKIMI olarak ödüle layık görüldü. Törene Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Kulüp Menageri Umut Lafatan ve Basın Sorumlusu Zeynep Çiğdem Dedeoğlu katıldı. Başkan Yiğit Özmen, Şampiyonluk kupasının ardından, En Başarılı Takım kupasını da Muğla Valisi Amir Çiçek in elinden aldı. 27 branşta, toplam 115 ödülün verildiği törende, Bodrum dan 23 sporcu ve takım ödüle layık görüldü.

16

17 Kırçiçekleri Bodrum Basket 67

18 57 TED Ankara Kolejı Kırçiçekleri, Ankara Kolejliler takımı ile karşılaştı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği odrum Basket, Ted Ankara Kolejliler takımı ile karşılaştı. Kırçiçeği Bodrum Basket, maçı kazandı. Ankara Kolejliler takımı ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket maçı kazandı. Bodrum Gümbet Binnaz Karakaya Spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ilk çeyreğini berabere kapatan Kırçiçekleri, devreyi ile üstün bitirdi. Üçüncü periyotta da bu güzel performansını bırakmayan Kırçiçekleri, ile üçüncü periyodu tamamladı. Maçın son çeyreğinde de mücadeleyi bırakmayan Bodrum ekibi karşılaşmayı kazanarak bitirdi. Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Shayann Raquel 19 ve Belgin 18 sayı kazandırdı. Ankara Kolejliler takımında ise Derin 22 ve Amerikalı oyuncu Ayesha takımına 12 sayı kazandırdı. Kırçiçekleri Bodrum farklı kazandı Basket KBL inde deplasmanda Kırçiçekleri Bodrum Basketbol, Nevşehir HBÜ karşısında ilk periyodu geçen maçta devre bitti. 3. periyotta üstünlüğünü sürdüren Kırçiçekleri, galip gelerek hedefine emin adımlarla ilerliyor. 20 sayıya imza atan Aslı Sevinç ve 18 sayıyla takımın yeni transferi Shay Selby maçın yıldızı oldu. Kırçiçeği Bodrum Basket, ligin 9. maçını evinde 16 Kasım Çarşamba günü saat de Urla Belediye ile oynayacak.

19 Kırçiçekleri Bodrum Basket Yalova Vip Gençliği Yendi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket Yalova Vip Gençliği takımı ile karşılaştı. Kırçiçeği Bodrum Basket maçı kazandı. Yalova Vip Gençliği takımı ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket maçı kazandı. Bodrum Gümbet Binnaz Karakaya Spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ilk çeyreğini 8-12 skor ile 4 sayı geride kapatan Kırçiçekleri, devreyi lik sonuçla berabere kapattı.

20 Karşılaşmanın üçüncü periyodu önde geçen ve maçın son çeyreğinde mücadeleyi bırakmayan Bodrum ekibi karşılaşmayı kazanarak bitirdi. Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Gamze 18, Dilek 14, takıma yeni katılan Shayann ise takımına 12 sayı kazandırdı. Yalova Vip Gençliği takımında ise Nilay 13, Akıla Jade 11 ve Beril ise takımına 9 ar sayı kazandırdı.

21

22

23

24

25 Kırçiçegi Bodrum Basket Mersin Üniversitesi BODRUM KIRÇİÇEKLERİ ÇABA GÖSTERMEKTE GEÇ KALDI KIRÇİÇEĞİ 3. VE 4. PERİYOTLARI KAZANSA DA MAÇI KAZANAMADI

26 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi nin favori takımı Kırçiçeği Bodrum da kendi sahasında mağlup oldu. Mersin Üniversitesi karşısında tutuk oynayan Kırçiçekleri Bodrum Basketbol sonuçlanan ilk periyodun ardından ikinci periyotta skorla geri düşünce toparlanamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde üçüncü periyotta ve üçüncü periyotta sayı bularak başarılı oynayan kırçiçekleri karşılaşmayı 2 sayı farkla kaybetti. Karşılaşmada Mersinden 23 sayı ile Merve Uygül, 15 sayı Olena Staschuk ile Kırçiçekleri nden Belgin Onbaşı 15, Melek Bilge 14 sayı ile en skorer oyuncular oldular. Bodrumlu taraftarlar, karşılaşma süresince takımlarını yalnız bırakmadı. Takımları yenilse de son iki periyottaki oyunları ile göz dolduran alkışladılar. Kırçiçekleri Bodrum Basketbolu ayakta TKBL nin 5 haftasında evinde Mersin Üniversitesi ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket kendi sahasında ilk mağlubiyetini aldı. Kırçiçekleri mağlubiyetle 8. sıraya yerleşti. ligde 3 galibiyet, 2 Karşılıklı alınan sayılarla başlayan ilk periyot, rakibin üstünlüğü ile kapandı, devre arasına geride giren Kırçiçeği Bodrum Basket 3. periyotta farkı eritti. Son periyotta maça ağırlığını koyan Bodrum ekibi rakibi yakaladı ancak maç Mersin Üniversitesi lehine sonuçlandı. Maçta, Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Belgin Onbaşı 15 sayı, Melek Bilge 14 sayı ile skora katkıda bulunurken Mersin Üniversitesi takımında Merve Uygül 23 sayı kaydetti. Basın toplantısında konuşan Mersin Üniversitesi Baş Antrenörü Burak Uyar; Koçuyla, oyuncusuyla, organizasyonuyla çok değerli bir ekibe karşı oynadık. Bodrum takımı çok değerli bir takım, iyi hazırlandık. KIrçiçeği Bodrum Basket takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Özge Karataş; Ligin iyi takımlarından biriyle oynadık. Bu

27 maça çok iyi hazırlanmıştık. İki takımda çok iyi bir mücadele ortaya koydu, kazanan taraf biz olduk, karşı tarafı tebrik ediyorum. Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Ömer Petorak; Yolumuz çok uzun, bu uzun yolda, kazandığımız, kaybettiğimiz maçlar olacaktır. Geçen sezonda dahil olmak üzere ilk defa evimizde kaybettik ancak bu kimseyi şaşırtmasın, çok değerli ve namağlup gelen bir takımla oynadık. Bütün takımların birbirini yenebildiği bir lig oynuyoruz. Eksiklerimizi tamamlayıp, bundan sonraki maçları daha iyi oynamaya gayret edeceğiz Belgin Onbaşı; Rakip takımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Kendi evimizde ilk defa maç kaybediyoruz, bunun için ayrıca üzgünüz. Lig uzun, hatalarımızdan ders alacağız ve telafi edeceğiz.

28

29

30 KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA Balıkesir in Güre ilçesinde düzenlenen TKBL Federasyon Kupası grup karşılaşmalarında, Kırçiçeği Bodrum Basket oynadığı 4 maçın 3 ünü kazanarak 8 li final grubuna kalmayı başardı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası grup karşılaşmalarında, C grubunda yer alan Kırçiçeği Bodrum Basket ilk maçını Kastamonu temsilcisi Ferko Ilgaz M.R. KBSK ile oynadı ve kazandı. 2. maçını İzmit Belediye ile oynayan Kırçiçekleri galip geldi. 3. maçını OGM Orman Gençlik ile oynayan ve lük skorla tek mağlubiyetini alan Bodrum temsilcisi son maçını Mersin BŞB Gelişim ile oynadı ve karşılaşmadan galip ayrıldı. Bu sonuçlara 8 li final grubuna katılmaya hak kazandı.

KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR BODRUM BASKETBOLUNA KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR Kırçiçeği Restoran Zinciri, imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla Bodrum Basketbol Spor Kulübüne verdiği desteği sürdürdü. Geçen sezonu mütevazi

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI Balıkesir in Güre ilçesinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası C grubunda ilk maçını Kastamonu temsilcisi Ferko Ilgaz M.R. KBSK

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA

KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA Balıkesir in Güre ilçesinde düzenlenen TKBL Federasyon Kupası grup karşılaşmalarında, Kırçiçeği Bodrum Basket oynadığı 4 maçın 3 ünü kazanarak 8 li final

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

BODRUMSPOR DÜZCE Yİ 2-3 YENDİ

BODRUMSPOR DÜZCE Yİ 2-3 YENDİ BODRUMSPOR DÜZCE Yİ 2-3 YENDİ Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Düzcespor u 3-2 mağlup etti. Düzce 18 Temmuz Stadı nda oynanan karşılaşma öncesi ve sonrasında

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni 72-46 açık ara yendi TKBL Kırçiçekleri Bodrum Basketbol, Urla Belediyesi ile karşılaştı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket, Urla

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Hakem Abdullah Yılmaz BEŞİKTAŞ Ziraat Türkiye Kupası'nda tur arayacak. Maçlarını kazanarak tur atlamayı bilen Beşiktaş yarın Ankaragücü ile karşılaşacak. Maçın hakemi ise Abdullah Yılmaz. Beşiktaş, Ziraat

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

Beşiktaş. Dört eksik var!.. çalışması yapan siyah-beyazlılar, ısınma koşularıyla

Beşiktaş. Dört eksik var!.. çalışması yapan siyah-beyazlılar, ısınma koşularıyla 18 OCAK 2013 Dört eksik var!.. Beşiktaş Futbol Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

Karşılaşmay. Kartal finalde: 78-62

Karşılaşmay. Kartal finalde: 78-62 26 EYLÜL 2013 Kartal finalde: 78-62 Karşılaşmay a iyi başlayan Beşiktaş Integral Forex, Lofton, Buckman ve Iverson un basketleriyle ilk periyodu 22-12 üstün geçti. Hem savunmada hem de hücumda kötü bir

Detaylı

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor 6-7 NİSAN 2013 Kara Kartal Bursaspor u bekliyor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile 8

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2017 2018 Sezonu aşağıdaki statüler doğrultusunda uygulanacaktır. AA U16 ERKEKLER LİGİ AA U16 Erkekler Ligi 20 takım ile oynanır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

TKB2L 2014-2015 NORMAL SEZON GRUPLARI

TKB2L 2014-2015 NORMAL SEZON GRUPLARI TKB2L 2014-2015 NORMAL SEZON GRUPLARI S B D C A 1 Basketbol Koleji Doğa Kültür Ses Okulları 55 Tekirdağ Enerji 2 Anadolu Üniv. Sakarya Üniv. 3 Mersin Kurtuluş Denizli Basketbol Fenerbahçe Koleji 4 Harran

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2016 2017 Sezonu AA Ligi U18 U16 U14 kategorilerinde aşağıdaki statü uygulanacaktır. AA U18 ERKEKLER LİGİ AA U18 Erkekler Ligi 20

Detaylı

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ Bodrumsporun kendi sahasında lider Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum

Detaylı

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la 11 günlük izindeler Beşiktaş Futbol Takımı, dün oynadığı Kayserispor maçının ardından 11 günlük izne çıktı. Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak 2013 saat 18.00'- da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Detaylı

Maç biletleri satışta

Maç biletleri satışta Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Maç biletleri satışta Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynayacağı maçın biletleri, BJK Bonus Card sahipleri için yarın satışa çıkıyor. Biletler r. İlk olarak BJK

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

Kafile Sivas'a ulaştı

Kafile Sivas'a ulaştı Kafile Sivas'a ulaştı Beşiktaş, Sivas a ulaştı. Taraftarlar, Beşiktaş'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Taraftarlarının sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından ayrılan siyah-beyazlılar, konaklayacağı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ Kadınlar Basketbol 2. liginde evinde Bursa temsilcisi Zeytin Gençlik takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket 21. haftada da fire vermedi ve maçı 91 57 aldı. Türkiye Basketbol

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kartal tur hazırlığında Beşiktaş Futbol Takımı, MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 30 Mart 12 Nisan 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01-02 Nisan tarihlerinde, okulumuz atletizm sahasında Liseler Arası Gençler Puanlı Atletizm Yarışmaları yapıldı. Yarışlara okulumuz, kızlar ve erkekler

Detaylı

Dentinho. Çok mutluyum

Dentinho. Çok mutluyum 26-27 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Çok mutluyum BEŞİKTAŞ A geldiği için mutlu olduğunu belirten yeni Dentinho,

Detaylı

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet 5 NİSAN 2013 Beşiktaş'tan farklı galibiyet BJK Nevzat Demir Tesisleri nde mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Ömer Arslan ve Mehmet Akyüz ün attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Holosko

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

SEZONU ALTYAPI FAALİYETLERİ SİRKÜLERİ

SEZONU ALTYAPI FAALİYETLERİ SİRKÜLERİ 2018-2019 SEZONU ALTYAPI FAALİYETLERİ SİRKÜLERİ 1. GENEL BİLGİLER...3 2. YURT İÇİ FAALİYETLERİ ALTYAPI ŞAMPİYONALARI KATILIM ESASLARI...3 3. ALTYAPI FAALİYET PROGRAMI...7 4. U18 ERKEKLER ALTYAPI ŞAMPİYONALARI...8

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2016 2017 Sezonu AA Ligi U18 U16 U14 kategorilerinde aşağıdaki statü uygulanacaktır. AA U18 ERKEKLER LİGİ AA U18 Erkekler Ligi 20

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi 31 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Batuhan ayrıldı BEŞİKTAŞ sezon başında Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen Batuhan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 (03 Mart - 16 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL GENÇLER PUANLI ATLETİZM SALON YARIŞLARI SONUÇLARI 04-05 MART 2014 ASLI ÇAKIR A. ATLETİZM SALONU ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 28 MART 2013 Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 Basına kapalı oynanan hazırlık karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş, Almeida (2) ve Dentinho nun ayağından gelen gollerle rakibini 3-1 mağlup

Detaylı

Avrupa Kupalarına katılım veya herhangi bir amaçla kullanım için lig sıralamasının

Avrupa Kupalarına katılım veya herhangi bir amaçla kullanım için lig sıralamasının 2015 2016 SEZONU LİG TESCİLLERİ 2015-2016 sezonunda sezon öncesi ilan edilen statüye göre oynanan Erkekler ve Kadınlar Süper Lig, 1. ve 2. Lig ile Erkekler 3. Lig ve Bölgesel Lig maç sonuçları, bu sonuçlara

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Gençlerbirliği sınavı!..

Gençlerbirliği sınavı!.. Gençlerbirliği sınavı!.. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı için kampa girdi. Karakartallar Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda aldıkları mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında moral arayacak. Karakartallarda

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 67

Kırçiçeği Bodrum Basketbol 67 Kırçiçeği Bodrum Basketbol güçlü rakibini kendi sahasında yendi 67-59 Kırçiçeği Bodrum Basketbol 67 59 Ogm Orman Gençlik TKBL Türkiye Kadın Basketbol 1. Ligi nde Kırçeği Bodrum Basketbol takımı, kendi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

TÜRKİYE SUTOPU FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU LİGLER STATÜSÜ

TÜRKİYE SUTOPU FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU LİGLER STATÜSÜ TÜRKİYE SUTOPU FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU LİGLER STATÜSÜ 1-2015-2016 sutopu sezonu 01 Ekim 2015 tarihinde başlar, 14 Eylül 2016 tarihinde sona erer. 2- Yaş grupları aşağıda belirtilen kategorilere göre

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kriterler ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 ÖZEL ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 Atatürk ü anma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN

Detaylı

Beşiktaş Futbol. Takımı çiçeklerle karşıladılar

Beşiktaş Futbol. Takımı çiçeklerle karşıladılar 9-10 MART 2013 Takımı çiçeklerle karşıladılar Beşiktaş Futbol Takımı, öğleden sonra havayoluyla Trabzon a gitti. Havalimanından konaklayacağı otele geçen siyah-beyazlılarımız, burada taraftarlarımızın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 12 Ocak 23 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Perşembe günü, Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahası nda, Avrupa Yakası İstanbul un En Hızlısı Yarışması Cheetos sponsorluğunda

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

ANTARKTIKA'YA IKINCI TÜRK SEFERI

ANTARKTIKA'YA IKINCI TÜRK SEFERI ANTARKTIKA'YA IKINCI TÜRK SEFERI Portal : www.esenlergercegi.com İçeriği : Haber Adres : http://www.esenlergercegi.com/antarktika-ya-ikinci-turk-seferi-62025530.html Antarktika'ya ikinci Türk seferi Antarktika'da

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1 6 MAYIS 2013 BJK 2 Eskişehirspor 1 Karşılaşmaya Beşiktaş başladı. İki ekip de oyuna istekli başladı ve gol pozisyonu yakaladı. 4. dakikada Mustafa nın savunmadan dönen şutunda Niang topa sahip oldu, Niang

Detaylı

Kırçiçekleri. Güresporlu Nirra, Neredeyse Tek Başına

Kırçiçekleri. Güresporlu Nirra, Neredeyse Tek Başına Kırçiçekleri ni Siyahi Güresporlu Nirra, Neredeyse Tek Başına Kırçiçekleri 66-68 Edremit Gürespor Kırçiçekleri kendi sahasında dördüncü kayıpları sonucu, uzatmalarda yenildi. periyottaki sayı Türkiye Kadınlar

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan 112 50 galip ayrıldı. Türkiye

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 02 Mayıs 16 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. sunu gerçekleştirdiğimiz Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 4 Mayıs Çarşamba günü coşkulu bir törenle kapandı.

Detaylı

VOLEYBOL AÇIKLAMALAR. 6. lı Tek Devreli Lig Usulü. 5. Gün

VOLEYBOL AÇIKLAMALAR. 6. lı Tek Devreli Lig Usulü. 5. Gün VOLEYBOL AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar Süperlig, Süperlige Yükselme 1. Lig Grup Birincilikleri, 2. Lig Grup Birincilikleri şeklinde (bayanerkek) yapılacaktır. 2. Kategoriler aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır.

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2010 KATILIM ŞARTLARI 1. 2010 sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2. Katılımda öncelik geçmiş yıllarda Junior League i ve kendi kulüplerini sportif ve sosyal anlamda başarı

Detaylı