FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI"

Transkript

1 FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI Turizm sektörünün en önemli fuarı olan Travel Turkey, 8 inci kez 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir de gerçekleştirildi. Fuara katılım 30 ülke ile rekor düzeyde gerçekleşti. Fethiye, bu fuara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB, Çalış Tanıtım Derneği, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Esnaf Odası, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, FETOB ve Fethiye Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan stantla katıldı. Fethiye standını ilk gün Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşleri ziyaret etti. Fuarın ilk günü akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hilton Otel de verilen yemeğe katılım gerçekleştirildi. Fuarın ikinci gününde Fethiye de iş dünyasının sevilen siması Nihat Özçakıcı nın oğlu Bolçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ziyarette bulundu. Özçakıcı, dünyanın gezmeye başladığını söyledi ve fuarların önemini vurguladı. Kaymakam Özçakıcı, Fethiye yi görmesem eksik hissederdim dedi. Fuarın 3. Gününe Fethiye basını da katıldı. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve Sıdıka Kölemen basın çalışanları ile birlikte fuara katıldı. Fethiye de turizmin gelişmesi için büyük çaba sarfeden rahmetli Can Gürbüz ün eşi Ayşen Gürbüz de Fethiye standını ziyaret edenler arasındaydı. Ayşen Gürbüz, anlattıklarıyla herkesi geçmişe götürdü. Duygulu anlar yaşattı. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz:

2 FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİ FETHİYELİLERİN KATKILARIYLA YÜKSELİYOR Fethiye Yüksek Öğrenim Yaptırma, Yaşatma ve Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri Fethiye İşletme Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. Dernek üyeleri inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan binanın kalan kısımlarının tamamlanması için Fethiyelileri desteğe çağırdı. Fethiye Yüksek Öğrenim Yaptırma, Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar, derneğin sayman üyesi ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyesi İsmail Başoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyesi Mehmet Soydemir dün saat 11:30 da Fethiye İşletme Fakültesi inşaatında, dernek tarafından yaptırılan blokta incelemelerde bulundu. Dernek üyesi STK başkanları inşaatın tamamlanması için Fethiyeli yardımseverlerin desteğini istedi. Fethiye İşletme Fakültesi bu yıl ilk öğrencilerini aldı ve 156 altı öğrenciyle eğitime başladı. Fakültenin asıl yerinde eğitime geçmesi ile birlikte her yıl 3 bin 5 yüz öğrenci kayıt yaptıracak. Fethiye Yüksek Öğrenim Yaptırma, Yaşatma ve Destekleme Derneği tarafından inşaatı yürütülen binanın yapımının toplam maliyeti 4 milyon lira. Yalnızca bina inşaatının tutarı 1 milyon 2 yüz bin lira. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz:

3 FTSO ÜYELERİNE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, turizmcilere özel bir protokole daha imza attı. Şekerbankla imzalanan protokol sayesinde turizm işletmeleri ödemeleri uygun kredi alabilecek. Bu protokolden sadece turizm işletmeleri değil; turizm bölgesindeki tüm işletmeler yaralanacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Şekerbank ile sözleşme imzaladı. Sözleşme törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burhanettin Tuna, Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Şekerbank Bölge Müdürü Mustafa Özer, Şekerbank Fethiye Şube Müdür Mehmet Nuri Pihava, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Füsun Şahin katıldı. Kredi can suyudur Protokole FTSO adına imza atan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burhanettin Tuna, kredi kullanımında işletme sahiplerini uyardı. Tuna, Şekerbank Bölge Müdürümüz, Şube müdürümüz odamızı ziyaret ederek odamız üyelerine özellikle turizmcilere ve turizm tedarikçilerine uygun şartlarda kredi kullandıracaklarını belirttiler. Bununla ilgili bir protokol imzaladık. Şartları banka belirleyecek. İhtiyacı olan arkadaşlar Fethiyedeki Şekerbank şubesine müracaat ederek kredilerini kullanacaklar. İnşallah üyelerimiz için hayırlı olur. Kendilerine destek olur. Ben her zaman öz sermayeden yanayım. Krediden yana değilim. Kredi can suyudur. Can suyu olarak düşünsünler. İyi kullansınlar. Ne kendilerini ne de piyasayı zora soksunlar. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. dedi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz:

4

5 FTSO ÜYELERINE İNDIRIMLI İNGILIZCE VE RUSÇA DIL KURSU Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere yabancı dil kurslarında %67 indirim imkânı sunuyor yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu iş birliği ile üye işletmelere yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 345 kişi faydalandı. İngilizce ve Rusça dillerinde düzenlenecek yabancı dil kursları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işverenlerin veya çalışanlarının yabancı dil bilgisi ihtiyacının karşılanması amacıyla bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği ne indirimli İngilizce-Rusça dillerinde yabancı dil kursu kayıtları başlamış olup dil kursları fiyatı üye işletmeler için %67 iskontolu uygulanacaktır. Düzenlenecek kurs 100 kişi ile sınırlıdır. Kurslarda her işletme için 4 kişilik kontenjan bulunmaktadır. İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin numaralı telefonlarından bilgi alabilirler. Kursa katılabilmek için gerekli evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur.

6 GEKA YATIRIM UZMANI HER CUMA ÜYELERİMİZE ODAMIZ BİNASINDA HİZMET VERMEKTEDİR. HER YERDE ELEMAN ARAMAYIN...

7 ODA AİDATLARINIZI KREDİ KARTINIZLA İNTERNET SİTEMİZDEN ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

8 BEDEN DİLİ EĞİTİMİ KİMLER BAŞVURMALI? Beden Dili ne hakim olup daha iyi iletişim kurmak, Kişisel algıyı bir bütün olarak ele alarak tüm iç ve dış etkenleri etkin bir biçimde kullanabilmek, Daha etkili ve daha profesyonel kişisel imaj sahibi olabilmek, Beden dilinin etkin kullanımı ile kurum imajına katkı sağlamak isteyenler tarafından tercih edilme lidir. KAPSAM İletişimin Şifre Çözücüsü: Beden Dili İletişimin Üç Boyutu: Söz, Ses, Davranış Beden Dilini Okumak Neden Önemlidir Beden Dilini Okurken Dikkat Edilmesi Gerekenler Genel Olarak Bedenin Duruşu, Gövde Davranışları ve Hayata Yansımaları, El, Parmak, Kol Davranışları ve Hayata YansımalarI Baş, Yüz, Göz Davranışları ve Hayata Yansımaları Ayak-Bacak Davranışları ve Hayata Yansımaları Beden Diliyle Yapılan Olumlu-Olumsuz Davranışların Belirlenmesi Dürüst Olmayan Davranış İşaretlerinin Saptanması Beden Dilinin İş Yaşamında Etkili Kullanılması Sözsüz İletişim Mucizesi: Davranış Okuma ve Yönlendirme EĞİTMEN: İlker KALDI TARİH: 20 Aralık 2014 Cumartesi YER: Yacht Boutique Otel Eğitim Katılım Bedeli: 50 TL Bilgi ve Kayıt İçin: Deren KARASU Kalite ve Eğitim Birimi Tel: Dahili 122 e-posta:

9 CHP HEYETİ FTSO DA CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Fethiye de verdiği konferans sonrası Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüşen Veli Ağbaba, FTSO nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. FTSO nun yayınlarını inceledi. Veli Ağbaba, FTSO nun başarılı çalışmalarını önceden duyduğunu ve bu nedenle FTSO yu ziyaret etmek, yöneticileriyle tanışmak istediğini ifade etti. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 13 Aralık Cumartesi 2014 tarihinde bir konferans için Fethiye deydi. Saat 14:00 da Turizm Otelcilik Meslek Lisesi konferans salonunda yapılan konferansın ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Bu ziyaret CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ya CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu eşlik etti. Veli Ağbaba, FTSO nun başarılı çalışmalarını önceden duyduğunu ve bu nedenle FTSO yu ziyaret etmek, yöneticileriyle tanışmak istediğini ifade etti. Veli Ağbaba nın FTSO ziyareti sıcak bir atmosferde gerçekleşti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ın geçmişte de tanıyan Veli Ağbaba, geçmiş günlere ve inşaat piyasasının durumuna ilişkin Akif Arıcan ile sohbet etti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, FTSO nun çalışmaları hakkında CHP heyetine bilgi verdi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz:

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU Yap-işlet-devret modeliyle sınır kapılarını modernize etmek üzere TOBB ile 137 oda ve borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret

Detaylı

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: 01.12.2014 FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret

Detaylı

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI ARICAN DAN YENİYIL MESAJI Sevgili Fethiyeliler ve Saygıdeğer Üyelerimiz; Zaman su gibi akıyor ve bir yılı daha geride bırakıyoruz. Başarılı ve verimli bir yılın sonunda artan sorumluluklarımız ve yüksek

Detaylı

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 45 Tarih: 24.11.2014 YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU Fethiye nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunanların ödüllendirildiği gece oldukça coşkulu geçti. Fethiye

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret EKİM 2014 SAYI 43 BAYAR İLİŞKİLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Vergi Dairesi ile FTSO arasında yaşanan sıcak ilişkilerin

Detaylı

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR EKİM 2014 SAYI 40 FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye İşletme Fakültesi B Blok inşaatı hızla devam ediyor. Dernek

Detaylı

Yenilenebilir enerji konusunda

Yenilenebilir enerji konusunda KASIM 2014 SAYI 44 YENILENEBILIR ENERJI KONFERANSI Yenilenebilir enerji konusunda Güney Ege Bölgesi nin ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin artması ve bölgede yenilenebilir enerji yatırımlarının

Detaylı

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR.

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. HAZİRAN 2014 SAYI 26 HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Mansur Harmandar, Muğla Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi ile ilgili çalışmaları yerinde

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk ARALIK 2013 SAYI 46 PASPATUR CANLANDIRILMAYA İHTİYACI VAR Toplantıda yaşanan sorunların yanında oldukça kötü duruma geldiği belirtilen Paspatur Çarşısının canlandırılması için gerekenler ön plana çıktı.toplantıda

Detaylı

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ EKİM 2014 SAYI 42 ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ Ermenistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşmesine destek verilmesi amacıyla düzenlenen Avrupa Birliğince desteklenen Ermenistan-

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar MART 2014 SAYI 10 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası İş Hayatındaki Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar ROTAMIZ BABADAĞ PROJESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Babadağ dan 12 ay uçuşun yolunu açacak

Detaylı

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman AĞUSTOS 2014 SAYI 34 TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRÜ`NDEN ANLAMLI ZİYARET İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya 20 Ağustos Çarşamba

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA ŞUBAT 2014 SAYI 7 ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Fethiye de ortak akıl oluşturmak ve Fethiye sorunlarını tespit edip çözüm bulmak amacı ile sivil toplum kuruluşlarını

Detaylı

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33 AĞUSTOS 2014 SAYI 33 KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri ziyaret ettikleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında EYLÜL 2014 SAYI 37 FETHİYE MARKASI MOSKOVA GIDA FUARINDA Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında ilçemizde üretilen tarım ürünleri, FTSO nun desteğiyle

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ.

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ve Avrupa Birliği (AB) ile ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Haberler Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015 nın yayın organıdır Çinli Yatırımcıları Ağırladık FTSO GEKA yı Yatırımcılarla Buluşturuyor FTSO ile GEKA arasında gidilen işbirliği sonucunda GEKA

Detaylı

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE Fethiyeli gençler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sayesinde yüzde 15 indirimli eğitim alacak. Fethiye Ticaret

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası MAYIS 2014 SAYI 18 KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİR ADIM DAHA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi kapsamında düzenlenen çalıştay 30 Nisan 2014

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ MART 2013 SAYI:9 İÇİNDEKİLER FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akİf Arıcan`dan 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI

Detaylı

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından EYLÜL 2014 SAYI 35 KRUVAZİYER LİMAN İÇİN DESTEK BÜYÜYOR Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından Kruvaziyer Limanın yapılması için başlayan çalışma büyüyerek devam ediyor.fethiye Belediye Başkanı Behçet

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ EKİM 2014 SAYI 41 GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Platformu ekim ayı toplantısını kendilerine destek veren Fethiye Belediye Başkanı

Detaylı

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Muğla Valisi Amir Çiçek, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve teknik eğitimin daha kaliteli hale getirilmesini

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu AĞUSTOS EKİM 2013 2013 SAYI SAaYI:31 39 KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. FTSO Yöneyim

Detaylı

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI OCAK 2014 SAYI 3 FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni,

Detaylı

27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi 27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi Oda Muamelat Yönetmeliği nin 26. maddesi uyarınca her yıl Mart ve Eylül aylarında yapılan Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO-

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- HAZİRAN 2014 SAYI 24 FTSO YA BAŞARI ÖDÜLÜ Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- CHAMBRES) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen 2011-2013 yılları arasında yürütülen

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri HAZİRAN 2014 SAYI 22 GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri dün Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ü ziyaret

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 83i Elazığ da UMEM Beceri 10 Sertifika Töreni UMEM Beceri 10 Projesi nde başarılı kursiyerlere sertifikaları

Detaylı

ÜYELERİMİZ RUSÇA DA ÖĞRENEBİLECEK F

ÜYELERİMİZ RUSÇA DA ÖĞRENEBİLECEK F Eylül 2012 Sayı-36 FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF CMMERCE AND INDUSTRY ÜYELERİMİZ RUSÇA DA ÖĞRENEBİLECEK F ethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere bir imkan daha sunuyor. Turizm

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle OCAK 2014 SAYI 4 FTSO DAN ULUSLARARASI SERTİFİKA Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle FTSO tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında yer alan İşletme Yönetimi Sertifika Programına katılan

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN; İŞ KADINLARI KONSEYİNİN DÜZENLEDİĞİ 81 İL DE 81 TOPUK PROJESİ FUARINA TEŞVİKİMİZLE NAR KADIN KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ KATILDI. İzmir Ticaret Odası ve İş kadınları Konseyinin 3-4

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO TEMMUZ 2014 SAYI 29 FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile özel sektör arasında sürdürülebilir işbirliği

Detaylı

Önceki günlerde tamamlanarak denize

Önceki günlerde tamamlanarak denize DEVAMI ARKADA AĞUSTOS EYLÜL 2013 2013 SAYI SAaYI:31 36 FTSO YÖNETİMİNDEN YATIRIMCIYA DESTEK Önceki günlerde tamamlanarak denize inen ve 21-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul da yapılacak 32. Uluslar

Detaylı

FETHİYE TARIMI İÇİN BİRLİKTELİK ZAMANI

FETHİYE TARIMI İÇİN BİRLİKTELİK ZAMANI MAYIS 2014 SAYI 20 www.fto.org.tr FETHİYE TARIMI İÇİN BİRLİKTELİK ZAMANI -18 Eylül 2014 tarihleri arasında Moskova da gerçekleşecek olan Worldfood Tarım ve Gıda Fuarı na 15katılımı organize etmek amacı

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını AĞUSTOS 2014 SAYI 31 AK PARTİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK ARIYOR Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını sürdüren siyasi partiler başta

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI 31.12.2013 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR ŞUBAT 2014 SAYI 5 FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve 18 Seyahat Fuarı na katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI Bodrum Çarşı Esnafı Erdoğan Başeğmez, Esnaf Odası Seçimlerinde Başkan adaylığını açıkladı. Bodrum Esnaf Odası önünde bir açıklama yapan Erdoğan Başeğmez

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr NİSAN 2014 SAYI 16 2023 FETHİYE TURİZM STRATEJİSİ ÇALIŞTAYI Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen 2023 Fethiye Turizm

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Sporcu Lisans Tescil İşlemleri 2 Sporcu Lisans Vize İşlemleri

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA ADI 2- Genel Merkez Atama Yazısı (Onaylı) 3- Yönetim Kurulu Çizelgesi (Onaylı) 4- Yönetim Kurulu Üyelerine ait; 1 Siyasi Parti İl-İlçe Teşkilatları Kuruluş-

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Yıl : 3 Sayı : 32 01 Eylül- 01 Ekim 2014. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır

Yıl : 3 Sayı : 32 01 Eylül- 01 Ekim 2014. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Haberler Yıl : 3 Sayı : 32 01 Eylül- 01 Ekim 2014 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Fethiye Domatesi Moskova Fuarında Osman İyimaya Umut Verdi Fethiye ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, Sıfır Atık Projesi kapsamında İstanbul Valiliği Çevre

Detaylı