RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır."

Transkript

1 RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır. 2) Yeni başlayan kişilerin AUTOSHIP talimatının verilmesi için yardımcı olmalıdır. YENİ BAŞLAYAN DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ : 1) Ürünleri gelir gelmez kullanmaya başlamalıdır. 2) Dreamteam Sitesine HEMEN kaydını yaptırmalıdır. 3) İlk 3 gün içinde eğitimlerini bitirmelidir. 4) Eğitimlerden öğrendiği şekilde listelerini hazırlamalı ve SPONSOR HATTINDAKİ,ilk aktif SAPPHIRE ve SPONSORU ile strateji toplantısına oturmalıdır.

2 JADE SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan herkesi İKİNCİ gün arayarak, onlara aşağıdaki HOŞGELDİN KONUŞMASINI yapar: Merhaba benim adım.,sizin sponsor hattınızdaki JADE seviyesindeki kişiyim.aramıza hoş geldiniz J.. *Herşeyden önce Kyani de sizin başarınız tüm Kyani ailesi için çok önemli.bu yüzden çalışmalarınız süresince sadece benden değil,tüm sponsor hattınızdan destek alacaksınız. *Size ilk sormak istediğim şey, kargonuzu teslim aldınız mı? Evet..veya. Hayır Herhalde Kyani işindeki en heyecan verici an, ilk kargonuzun size ulaşmasıdır. Çünkü artık Kyani ürünlerini hayatınıza sokabileceksiniz demektir, bu ürünleri siz ve aileniz kullanırken lütfen düzenli kullanmaya özen gösterin. Nitro siz,eşiniz anne ve babanız için çok önemlidir. Günde 20 şer damladan aç karına 3 kez almayı hatırlayın. Sunrise ı buzdolabında saklarsanız lezzetinin çok daha iyi olacağını göreceksiniz. Kahvaltıda 1 adet Sunrise almanız önerilir. Bu arada çocuğunuz da Sunrise kullanabilir. Eğer kilo kontrolü konusunda bir çabanız varsa öğleden sonrada açlık bastırmak için 1 adet daha Sunrise kullanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonrada 3 ila 12 adet arasında sunset kullanabilirsiniz. Bu dozajlamayı kilonuza ve unutkanlık çekiyorsanız, ona göre ayarlayınız. Çocuğunuza eğer yaşı 14+ ise 3 adet vermeniz,onun gerek beyin fonksiyonlarının çok daha iyi çalışması için gerekse hem zihinsel hem de fiziksel gelişmesi için yeterli olacaktır. Yaşı 8 den küçükse günde 1 adet kullanımı daha uygun olabilir *Birçok kişi Kyani ye başlar başlamaz hemen çevresine saldırır, lütfen bu hatayı yapmayınız.

3 *Dreamteam sitesine kaydınızı yaptırdınız mı? (Yaptırmadıysa telefonda yardımcı olarak bu kaydı açmalısınız.) Kendi ini,sponsor ini Jade mail adresi ve lider olarak da ilk Safir in ini yazdırın. Buradaki eğitimler sizin bu işteki başarınız için çok önemli.bu yüzden önümüzdeki 3 gün içinde tüm videoları seyredin ve testleri konsantre olarak yapın. Çünkü bu testlerin sonuçları sponsorunuza, liderinize ve şirkete anında raporlanmakta. Tüm sınavlarınız bittiğinde, sizi çok önemli bir toplantı bekliyor. Sponsor hattınızda size yardımcı olacak bazı kişilerle bu toplantıda tanışacaksınız. Lütfen benim telefonumu kayıt edin ve gerektiğinde bana ulaşmaya çekinmeyin. Kyani de size bol bol kariyer ve kazanç diliyorum. 2) Yapılan bu konuşmayı bir üstteki PEARL YOKSA SAFİR E telefon ederek bildirir. Özel detaylar varsa bunları da onlara raporlar. 3) Jade, yeni gelen kişi Eğitimlerini bitirdiğinde kendisine en yakın PEARL/SAPPHIRE i arayarak bildirir.

4 PEARL SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ: 1) Aşağıdaki Jade den ilk tanışma konuşmasının yapıldığı raporunu alınca,ertesi gün MUTLAKA yeni distribütörü arayarak: Merhaba benim adım., aramıza hoş geldiniz. Ben sizin sponsor hattınızdaki PEARL seviyesindeki kişiyim. Nasılsınız?.. Her şeyden önce Kyani de çalışma sistemi sonsuz yardımlaşmaya dayanıyor. Ben de bu yüzden sizinle tanışmak istedim. Sanırım ürünlerinizi kullanmaya başladınız. Kısa bir süre içinde hepimiz gibi siz de kendinizi çok daha sağlıklı ve enerjik hissedeceksiniz. Ürün kullanımı ile ilgili herhangi bir sorunuz var mı?.. Dreamteam sitesini keşfedebildiniz mi? Videolarınızı seyretmeye başladınız mı?. Bu arada REKLAM amaçlı dağıtacağınız 16 adet HEDİYE Paketini hazırladınız mı?..evet.hayir.. Bu HEDİYE verme sistemin en önemli parçasıdır. Bu yüzden sizin için en önemli müşteri ve yeni Kyani ortağı bulmanızı sağlayacak bu sistemi harekete geçirmeniz lazım. Lütfen bunu yaparken eğitimlerde anlatıldığı gibi yapınız. Eğer takıldığınız herhangi bir nokta olursa lütfen beni arayın. Sizin başarınız tüm Kyani ailesi için çok önemli ama lütfen şunu çok net anlayın, işe başladığınız şu günlerde sizin de öğrenmeye çok konsantre olmanız lazım. Eğitimlerinizi bitirdiğinizde size masa başında nasıl görüşme yapacağınızla ilgili kısa ama çok etkili bir eğitim vereceğim.

5 Lütfen eğitimlerinizi bitirince beni arayın. Telefonunuzu sabırsızlıkla bekleyeceğim. Telefonumu kayıt etmeniz için adımı tekrarlıyorum, not alın lütfen. En kısa zamanda STRATEJİ TOPLANTIMIZDA GÖRÜŞMENİZDE üzere. Dünya nın en organize ve en çok kazandıran firmasına hoş geldiniz, başarılar dilerim. 2) Yeni gelenle yapılan bu konuşmayı Sapphire i arayarak bildirir ve özel bilgileri raporlar. 3) Yeni distribütöre masa başında iş sunumu nasıl yapılır eğitimi verir. 4) Yeni başlayan kişinin 7.görüşmesine gözlemci olarak gider ve sonrasında gördüklerini raporlar ve beğendiyse MEZUN eder. 5) Beğenmediyse, 11.görüşmede tekrar gözlemci olarak masaya oturur. Beğenirse MEZUN eder. 6) Yeni başlayan kişilerin MEZUNİYET durumlarını raporlar.

6 SAPPHIRE SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ: 1) Sapphire seviyesindeki kişi, aşağıdaki Pearl den yeni gelen kişi ile ilgili raporu alınca 3.günde yeni geleni arar. Merhaba benim adım sizin sponsor hattınızdaki SAPPHIRE seviyesindeki kişiyim. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Nasılsınız?.. Sanırım artık ürünleri tüm ailecek kullanmaya başladınız öyle değil mi?.. EVET HAYIR.. Bildiğiniz gibi tüm Dünya da 2 milyon civarında insan Kyani bünyesinde çalışıyor. Aslında hepimizi Kyani ye bu kadar sıkı bağlayan en önemli şey ürünler. Çünkü birkaç ay içinde artık vazgeçilmez oluyorlar. Size tavsiyem düzenli olarak ailecek kullanmanız. Sizi aramamın sebebi hem tanışmak, hem de artık videolarınızı bitirmek üzere olduğunuzu düşünüyorum. Bu yüzden sizinle bir kahve içmek isterim. Bu tanışma toplantısında sizi sahaya hazırlamaya çalışacağız. Bu toplantıda sadece ben değil, sponsor hattınızdan da bazı kişiler olacak. Bu arada lütfen gelirken yanınızda bir flash bellek getirin, çünkü size vereceğimiz bazı önemli videolar var. Şimdi Çarşamba günü saat 14:00 mü, yoksa Perşembe akşam saat 18:00 de mi buluşalım?.. RANDEVÜ YERİNİ ve SAATİNİ NETLEŞTİRİN!

7 2) STRATEJİ TOPLANTISI: Bu toplantıda; Kendisi, Kişinin Sponsoru, Sponsor hattındaki Jade, Sponsor hattındaki Pearl ve Sapphire bulunmalıdır. Bu toplantıda konuşulacak konular; a) Tanışma :Herkes kendini kısaca tanıtır. b) Yeni başlayan kişinin Kyani yapma nedenleri ortaya konulur. c) Sizlerin benzer nedenlerinizden bahsedilir. d) Alınan Eğitimler kontrol edilerek,eğer eksik video varsa o gece seyredileceği konusunda söz alınır. e) Önündeki 6 ay için HEDEF çalışması yapılır. Bu hedef çalışması sonunda kazanabileceği para hesaplanır. Bu çalışma sırasında kişinin kendi hedefleri ortaya çıkacak şekilde sadece mantık dışı olan yerlere müdahale edilir. f) Hedeflerin ciddiyeti sorgulanır ve AUTOSHIP yapıp yapmadığı kontrol edilir. Eğer yapmadıysa AUTOSHIP in avantajları ve önemi anlatılır ve AUTOSHIP işlemi tamamlanır. g) Yeni Distribütörün hazırladığı listeler gözden geçirilir. Stratejik olarak tek tek ayıklanır. h) Potansiyel Müşteriler belirlenir ve HEDİYE ürün verme tekniği hakkında son eğitim yapılır. i) Sponsor hattındaki herkes önümüzdeki günlerde yapılacak sunumları,yeni başlayan kişilerin önüne konulur. Bu sunumlara yeni başlayan kişi gözlemci olacak davet edilir. Yeni başlayan kişi katılmak istediği toplantıları ajandasına ekler. j) İlk 6 görüşme için aday belirlenir. k) Telefon aramalarında nasıl konuşacağı hatırlatılır, hatta kısa metin olarak yazılır. l) 6 adet randevu alınana kadar, telefon görüşmelerini sizin yanınızda yapar. Her konuşması sizin tarafınızdan düzeltilir, başarılı konuşmalar tebrik edilir. m) Masada Pearl varsa o, yoksa SAPPHIRE, gelen kişiye iş sunum videosunu tanıtır ve bu video ile nasıl sunum yapılacağını öğretererek iş sunum videosunun kopyasını verir. n) Son olarak,yeni Distribütöre, her sunum yaptıktan sonra Sapphire i arayarak ve sunumu ile ilgili rapor vermenin önemi anlatılır.

8 3) SAPPHIRE, her sunum sonrası rapor almak zorundadır, bu yüzden grubunu çok iyi takip etmeli ve onların kendisini otomatik aramasını sağlamalıdır. Rapor alırken dikkat edilecek noktalar; a) Kiminle yapılmış? b) Nerede yapılmış? c) Hangi araçla yapılmış? d) Kaç dakika sürmüş? e) Isınma nasıl geçmiş? f) Video izleme kısmında nerelerde durmuşlar ve neler konuşmuşlar g) Aday en çok neresini beğenmiş? h) Hangi mazeretler konuşulmuş,nasıl cevaplar verilmiş? i) Öncelikli Motivasyon etkeni ne imiş? j) Sonuç ne olmuş? k) 2.kahve görüşmesi alınmış mı? Kim gidecek? l) Bir sonraki sunum için tavsiyeler? m) Motivasyonla kapanış. 4) Yeni başlayan kişinin ihtiyaç duyduğunda 2.Kahve Sohbeti Görüşmelerini yapar. Bu görüşmelerin senaryosu aşağıdaki gibidir. a) Tanıştırılma, görüşmeyi ayarlayan kişi,adaya masadaki Sapphiri promote ederek tanıtır. Aynı şekilde misafirinin de neden özel olduğunu anlatır. b) Tanışmadan sonra Kyani konusunda kısa kısa ŞİRKET, ÜRÜNLER, PAZARLAMA PLANI ve NASIL İŞİ KURACAĞIMIZ konusunda özet geçilir. c) Karşı tarafın soruları cevaplanır. d) Varsa takıldıkları noktalar detaylı bir şekilde açıklanır. e) Adaya ONUN DREAMTEM in SİSTEMİ ve KYANİ yi kullanarak neler yapabileceği sorgulanır. Planlarını anlatması sağlanır. f) Kyani de başarılı olmak için ortaklaşa nasıl çalışacağımız konusunda planlar yazılı olarak yapılır. g) Eğer Aday hazırsa KAYIT İŞLEMLERİ yapılır. h) Aday hala hazır değilse, mutlaka en yakın DBS e davet edilir. 5) SAPPHIRE ler tüm yeni Jadeleri,telefon numaraları ile RUBY ve DIAMOND lara telefon mesajı ile bildirmelidir.

9 RUBY SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ: 1) Aşağıdan gelen raporları değerlendirerek, gerekli noktalara sahada müdahil olmak. İşlemeyen yerleri bulup bu noktaları onarmalı. 2) Yeni Jade olan kişileri aynı gün arayarak aşağıdaki konuşmayı yapmalı: Sevgili.Hanım/Bey,bugün Jade olduğunuzun haberini aldım. Bunun beni ne kadar mutlu ettiğini size anlatamam. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?.. J Jade olmak Kyani deki en önemli basamaktır, çünkü Jade olan kişi ekibindekilere aynı şeyleri yaptırarak Black Diamond bile olabilir. Kopyalamanın en önemli çekirdek yapısını kurdunuz. Şimdi aynen sizin gibi ciddi bir çalışma ile onlarla büyümenizi sağlayacağız. Sizinle ve ekibinizle küçük bir grup toplantısı yapmak istiyorum. Bunu hangi güne organize edebiliriz? Size beraberce nasıl çalışacağınız ve arkadaşlarınızında sizin gibi nasıl JADE olabileceğini öğretmek istiyorum. Çarşamba 18:00 mi, Cumartesi 15:00 mi? ADRESİ ve SAATİ NETLEŞTİRİN. Şehir dışında olanlar varsa Skype ile bağlantı yapın. 3) RUBY ler KONUŞMACILIK ve İŞ SUNUMU eğitimlerinde AKTİF Asistanlık yaparlar.

10 EMERALD SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ 1) EMERALD lar her türlü ONLINE Sunumlardan sorumludurlar. (Liderler Toplantısı Hariç).Bu sunumların dolu geçmesi ve en yüksek kalitede geçmesi için maximum dikkat ve performans ortaya koyarlar. 2) EMERALD lar her türlü DBS te ve KAMPLARDA aktif görev alırlar. 3) Her şehirde ayda 1 kez yapılacak olan KONUŞMACILIK ve İŞ SUNUMU eğitimlerinde eğitmendirler. 4) EMERALD lar yapılacak Liderlik Kampları ve Uluslararası seyahatlerin KOORDİNATÖRÜDÜRLER. Her türlü ulaşım, vize, toplantı bileti, kalacak yer gibi detaylardan sorumlu oldukları gibi, aktivite anında gruplarının memnuniyetinden ve güvenliğinden %100 sorumludurlar. DIAMOND & DIAMOND PLUS SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ 1) Her yeni Jade olan kişiyi arayarak tebrik eder. Pearl hedefi için neler yapması gerektiğinden kısaca bahseder ve RUBY ile yapacağı ilk grup toplantısının önemini çok iyi anlatır ve o toplantıyı Promote eder.telefon numarasını karşı tarafın kayıt etmesini ister. 2) Pearl ve üzerindeki kariyer yapan kişilerle ay başında yüz yüze yada Skype dan mutlaka 1:1 Hedef toplantısı yaparlar.

11 3) DBS lerin en ağır toplarıdır. Sahnede sorumluluk alırlar. Dreamteam sisteminde DBS toplantılarının sağlıklı geçmesinden onlar sorumludur. 4) Kendi bünyelerinde küçük kamplar ve özel eğitimler düzenleyebilirler. 5) Tüm Dreamteam sisteminin revize edilmesi, eğitimlerin revize edilmesinden sorumludurlar. 6) Türkiye nin ve Dreamteam in sağlıklı yönetilmesi için bir Danışma Kurulu gibi çalışırlar. 7) Tüm Türkiye nin katılacağı büyük eğitim kampları ve büyük Türkiye Toplantılarında bu grup aktif görev ve sorumluluk alır.

RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin www.dreamteamtr.com a kaydının yapmalıdır.

RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin www.dreamteamtr.com a kaydının yapmalıdır. RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin www.dreamteamtr.com a kaydının yapmalıdır. 2) Yeni başlayan kişilerin AUTOSHIP talimatının verilmesi için

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz.

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. ORTAKLIK SUNUMU UYARILAR İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. Sunum sırasında oluşan sorularınızı lütfen

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

Ad Soyad. Adres. Telefon. Cep Telefonu. . Kan Grubu. Liderim. Telefon. Direktörüm. Telefon. Acil durumlarda lütfen arayınız. Ad Soyad.

Ad Soyad. Adres. Telefon. Cep Telefonu.  . Kan Grubu. Liderim. Telefon. Direktörüm. Telefon. Acil durumlarda lütfen arayınız. Ad Soyad. Ad Soyad Adres Telefon Cep Telefonu E-mail Kan Grubu Liderim Telefon Direktörüm Telefon Acil durumlarda lütfen arayınız Ad Soyad Adres Telefon Müşteri İlişkileri Birimi Tel : 0212 355 60 60 E-mail : mhb@oriflame.com.tr

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi. Devrim Ersöz

Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi. Devrim Ersöz Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi Devrim Ersöz 1 Ajandamız Zaman kavramı Zamanın değerini hesaplama Zaman tuzakları Ajanda telefonu ve e-postayı verimli kullanma Çalışma masası organizasyonu

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA Planlı Çalışma Nedir? Amacımıza ulaşmak için hangi dersi ne kadar

Detaylı

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME 25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME Sayın Hocam Merhaba, NCA ( National Cultural Association ) Amerika, Kanada, Avrupa, Arjantin Devlet

Detaylı

Yaşayarak Öğrenme Programları (Outdoor Trainings)

Yaşayarak Öğrenme Programları (Outdoor Trainings) Yaşayarak Öğrenme Programları (Outdoor Trainings) Outdoor programlarımız, şirketler tarafından belirlenen gelişim alanları temel alınarak hazırlanan ve açık alanda (50-120) kişilik gruplar halinde düzenlenen,

Detaylı

Doğuş Otomotiv. Kanuni Merkez Maslak Mah. G-45 Ahi Evran Polaris Cad. No:4 Ayazağa-Maslak/İstanbul

Doğuş Otomotiv. Kanuni Merkez Maslak Mah. G-45 Ahi Evran Polaris Cad. No:4 Ayazağa-Maslak/İstanbul VW SAT Uluslararası Temel Eğitim e giriş ve sistemin akışı: Sisteme giriş için öncelikle e-eğitim sistemine giriş yapmalısınız. Giriş için http://www.volkswagen-etraining.com adresine tıklayabilirsiniz.

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni ye Hoşgeldiniz. Misyonumuz istekli bireylerin Daha Fazlasını Yaşamalarına ve daha fazla sağlık, daha fazla zenginlik ve hayatı içeren potansiyellerine

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları

FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları Bursa 19-23 Nisan 2015 FRUCEF Bursa Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze Buluşmaları yaş meyve sebze ve gıda ürünleri alanında üreticiler, ihracatçılar,

Detaylı

BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU

BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU BA 399 STAJ PROGRAMI KILAVUZU Bu kılavuz, Abdullah Gül Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, İşletme Bölümü öğrencilerinin yürütmekle yükümlü oldukları BA 399 Staj Programı hakkında bilgi vermek ve

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10 Ek DİSTRİBÜTÖRLÜK Seviyenizi Giriniz ÜRÜN TNITIM SERVİS PİRİMİ DSPV nın %0 ORGNİZSYON PİRİMİ GPV nın %0 LİDERLİK PİRİMİ Organizasyon Prim PV lerin %0 KÜRESEL FON ylık Küresel Satış PV lerinin % ELİTE PIN.LÜKS

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

Adım Adım Başarıya...

Adım Adım Başarıya... Adım Adım Başarıya... Sevgili Gençler, Etkili çalışma yöntemleri ve bunların uygulanması kısa vadede okul başarınızı arttırıcı bir faktördür. Uzun vadede ise yaşamda başarılı bir kişi olmanızı sağlar.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ. «İş Yeri Uygulama Eğitimi Program Tanıtım Sunumu»

İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ. «İş Yeri Uygulama Eğitimi Program Tanıtım Sunumu» İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ «İş Yeri Uygulama Eğitimi Program Tanıtım Sunumu» İş Yeri Uygulama Eğitimi nedir? «İş Yeri Uygulama Eğitimi», öğrencilerin öğrenim süresince kazandıkları teorik

Detaylı

A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR

A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR Soru: Lisansüstü eğitim programlarına başvuru kriterleri nelerdir? Cevap: Üniversitelerimiz Enstitülerine bağlı Anabilim Dallarının yüksek lisans(tezli/tezsiz/uzaktan eğitim

Detaylı

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçmen Kılavuzum Kılavuz hakkında Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçimler hakkında Federal seçimlerde,

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

BİRİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Sabah TYT (Temel Yeterlilik Testi) İKİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Öğleden Sonra Türk Dili ve Edebiyatı-Sosyal

BİRİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Sabah TYT (Temel Yeterlilik Testi) İKİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Öğleden Sonra Türk Dili ve Edebiyatı-Sosyal ATA ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Sabah TYT (Temel Yeterlilik Testi) İKİNCİ OTURUM 23 Haziran Cumartesi Öğleden Sonra Türk Dili ve Edebiyatı-Sosyal Bilimler-1 Matematik Fen Bilimleri

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

DİKKAT KONTROLLERİ SİSTEMLERİ

DİKKAT KONTROLLERİ SİSTEMLERİ DİKKAT KONTROLLERİ SİSTEMLERİ Pek çok çocuk dikkat kontrolleriyle ilgili sorunlar yaşamasına rağmen, her bir çocuk bu konuda zayıf ve güçlü yanlarının oluşturduğu birbirinden farklı değişik modellere sahip

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE ZIFT UNITED PROJECT GROUPS www.ziftorganization.com 1.GÜN(5 ŞUBAT) 2.GÜN(6 ŞUBAT) 3.GÜN(7 ŞUAT) 4.GÜN(8 ŞUBAT) 5.GÜN(9 ŞUBAT) 09:00-10:00 KAHVALTI KAHVALTI KAHVALTI

Detaylı

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ YÖNETİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İlkiz Sokak No: 16/23 Sıhhiye - ÇANKAYA/ANKARA Tel: 0 (312) 230 34 48 Faks: 0 (312) 230 57 27 Web: www.yekud.org.tr Sayı : 2012/001 onu : Seminer 27/01/2012 Sayın İdarecilerimiz;

Detaylı

ONLĐNE DERS PROJESĐ. Proje Açıklaması

ONLĐNE DERS PROJESĐ. Proje Açıklaması ONLĐNE DERS PROJESĐ Proje Açıklaması Öğrencilerin başarılı olmaları için öğrendiklerini kaliteli şekilde tekrar etmeleri gerekmektedir. Her veli çocuğunun okulda ne öğrendiğini kontrol edecek ona derslerinde

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ. Verimli ders çalışmayı öğrenmek istiyor musunuz?

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ. Verimli ders çalışmayı öğrenmek istiyor musunuz? VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ Verimli ders çalışmayı öğrenmek istiyor musunuz? Ders Çalışmanızın Nedenleri ve Sonuçları Verimli Ders Çalışma Yolları Nelerdir? Amaçların ve Önceliklerin Belirlenmesi Her

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

YÜKSEK CİROLU TELEFON KILIF ÜRETİM FİRMASI

YÜKSEK CİROLU TELEFON KILIF ÜRETİM FİRMASI YÜKSEK CİROLU TELEFON KILIF ÜRETİM FİRMASI Satıcı Bilgisi Ad: innoroma İlan ayrıntıları Referans no: RF598019 Şirket Bilgileri Başlık: YÜKSEK CİROLU TELEFON KILIF ÜRETİM FİRMASI Şirket İsmi: Milazzare

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

Etkili Sunum Teknikleri

Etkili Sunum Teknikleri Etkili Sunum Teknikleri Sunumunuzla Fark Yaratın Haluk GÖKŞEN Mehmet Arif TUNCER 2012 Büyük bir hasretle andığım ve her zaman yanımda olduğuna inandığım rahmetli anneme Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen,

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 16 ADIMDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ONLİNE BAŞVURU DEĞERLİ ADAY, Değişimin ve geleceğin Adresi olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi lisansüstü programları tercih

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

KARİYER VE kazanç plani

KARİYER VE kazanç plani KARİYER VE kazanç plani AYRICALIKLARLA DOLU HUNCALIFE DÜNYASININ BİR PARÇASI OLUN, HEM SİZ HEM AİLENİZ İÇİN EŞSİZ FIRSATLARDAN YARARLANIN NEDEN HUNCALIFE? ISO 9001:2008 HELAL SERTİFİKASI GMP BELGESİ (GOOD

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

Yardım ve matchning (İşgücü Piyasasında Eşleştirme) iş aranmasında daha fazla yardım

Yardım ve matchning (İşgücü Piyasasında Eşleştirme) iş aranmasında daha fazla yardım Sida: 1 av 4 Turkiska Faktablad för arbetssökande Stöd och matchning mer stöd i jobbsökandet 2014-12 Yardım ve matchning (İşgücü Piyasasında Eşleştirme) iş aranmasında daha fazla yardım Yardım ve İşgücü

Detaylı

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim.

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim. Ülke: ispanya Şehir : Lleida Koordinatör Kuruluş : Associació Prosec Ev sahibi Kuruluş : Associació Prosec Proje Adı : Educación en el tiempo libre para niños y jóvenes Başlama Tarihi : 22.05.2016 Bitiş

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitici Gelişimi Programı. EĞİTİM ve ÖLÇME DEĞERLENDİRME KURSU

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitici Gelişimi Programı. EĞİTİM ve ÖLÇME DEĞERLENDİRME KURSU Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitici Gelişimi Programı EĞİTİM ve ÖLÇME DEĞERLENDİRME KURSU 14-15 HAZİRAN 2016 Saat 14 Haziran Salı 15 Haziran Çarşamba 09.00-09.30 Açılış-Tanışma Katılımcı

Detaylı

Erasmus+ Staj Davet Mektubu Nasıl Alırım?

Erasmus+ Staj Davet Mektubu Nasıl Alırım? Erasmus+ Staj Davet Mektubu Nasıl Alırım? Erasmus Staj Faaliyeti Nedir-1 Bu hareketlilik faaliyeti, yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede 1 staj yapmasıdır. Staj, bir yararlanıcının

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım..

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, hoş geldiniz diyor; şahsım ve

Detaylı

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı

Detaylı

LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1

LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 özetmen için açıklamalar KAYIT CİHAZINIZI KONTROL EDİNİZ Sınav süresi : 12 dakika A = Aday Birinci Bölüm Süre: 3 dakika = özetmen A A :LanguageCert

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi SBF Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Program Yeterlilikleri TYYÇ Yaşam Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi SBF Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Program Yeterlilikleri TYYÇ Yaşam Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi SBF Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Program Yeterlilikleri TYYÇ Yaşam Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BİLGİ (Kurumsal ve Olgusal) 1-Sağlık

Detaylı

M7 C Alıştırma Formu: Anne- Babanın günlük planı

M7 C Alıştırma Formu: Anne- Babanın günlük planı M7 C Alıştırma Formu: Anne- Babanın günlük planı Senin annenin ve babanın gündelik yaşamı nasıldır? Anne-babanın faaliyetlerini günlük plana kaydet! Annen/baban çalışıyorlar mı? Evet ise, hangi işlerde

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YENİ DÖNEM KURSLARI Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) halen Yıldız Kampüste sürdürdüğü programlarına ek olarak Davutpaşa

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM YILI-1 YARIYIL. Dersin Türü: Zorunlu

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM YILI-1 YARIYIL. Dersin Türü: Zorunlu DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI-1 YARIYIL Dersi Veren Birim(ler): SBE İşletme ABD Yönetim Bilimi Yüksek Lisans Programı Dersi Alan Birim(ler):

Detaylı

BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber

BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber Bireysel Eğitim Planı nedir? Bireysel Eğitim Planı yazılı bir plandır. Tek bir özel öğrencinin güçlü yanlarını ve ihtiyaçlarını, bu öğrencinin ihtiyaçlarını

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales 2018-2 Hızlı Bilgilendirme Sınav ve Başvuru Tarihleri Ales 2018 2 30 Eylül 2018 Sınav Süresi 120 Dakika Başvuru Tarihi 24.07

Detaylı

Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş. Murat Cudi Erentürk

Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş. Murat Cudi Erentürk Uyutmayan Sunumlar 1.Giriş Murat Cudi Erentürk Bana heyecanla anlat Bana ilginç bir şeyler anlat Bana anlayacağım şekilde anlat Örnek Çalışma Büyük Konut Projeleri Yapan İnşaat Firması İş geliştirme müdürü

Detaylı

RÖNESANS TEKNOLOJİ. Önsöz. 1. Yönetişim Portalı

RÖNESANS TEKNOLOJİ. Önsöz. 1. Yönetişim Portalı RÖNESANS TEKNOLOJİ Önsöz Rönesans Teknoloji insanların işlerini yaparken hem işleriyle hem de birbirleriyle olan iletişimlerinin etkin ve verimli bir yapıda yürütülebilmesi için yazılım çözümleri üretir.

Detaylı

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org. MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni Ailesine Hoşgeldiniz! Kyäni'nin misyonu; Sağlık ve Fırsat aracılığıyla daha iyi bir yaşam sunarak insanlara umut vermektir. Kyäni distribütörü

Detaylı

NİÇİN STAJ YAPMALIYIM?

NİÇİN STAJ YAPMALIYIM? NİÇİN STAJ YAPMALIYIM? İş hayatına atılmanın ilk adımı aslında staj yapmaktır. Birçok kişi, okul hayatının zorunlu dersi gibi gördüğü stajın ileride iş hayatına faydalı olacağının önemini çok fazla düşünmez.

Detaylı

LOGO. Özel Dedektiflik Eğitimi Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.U. MYO İsmail Yetimoğlu w w w. d e d e k t i f. o r g. t r

LOGO. Özel Dedektiflik Eğitimi Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.U. MYO İsmail Yetimoğlu w w w. d e d e k t i f. o r g. t r LOGO Özel Dedektiflik Eğitimi Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.U. MYO İsmail Yetimoğlu w w w. d e d e k t i f. o r g. t r EĞİTMEN İSMAİL YETİMOĞLU Özel Dedektifler Derneği Başkanı Uluslararası Özel Dedektifler

Detaylı

3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı

3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı 3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı 3-6 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programının Amacı 3-6 yaş Aile Eğitim programı ile ailelere çocuğun tüm gelişim alanlarını olumlu desteklemenin yanı sıra okul öncesi dönemin

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

12.06.2008 16:48 FİLİZ ESEN-BİROL BAŞARAN

12.06.2008 16:48 FİLİZ ESEN-BİROL BAŞARAN 12.06.2008 16:48 FİLİZ ESEN-İROL AŞARAN : Efendim : İyiyim sağol sen nasılsın : Çalışıyorum işte yaramaz birşey yok : Kim yazmış bunu : Kim yazmış bunu Milliyet te : Yani sen sen birşey yollamış mıydın

Detaylı