Özet IAEC nedir? Bize destek olun Biz Kimiz? Okulumuz Hakkında Yeşil Kampüs Nedir? UTES nedir?...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Özet IAEC nedir? Bize destek olun Biz Kimiz? Okulumuz Hakkında Yeşil Kampüs Nedir? UTES nedir?..."

Transkript

1

2 1

3 2 İçindekiler Özet... 3 IAEC nedir?... 4 Bize destek olun... 5 Biz Kimiz?... 6 Okulumuz Hakkında... 7 Yeşil Kampüs Nedir?... 9 UTES nedir? Sponsorluk Giderler Açıklamalar... 16

4 3 Özet Yarışma ile ilgili tüm detaylar ve paylaşımlar internet sitemizden yapılacaktır. Yarışma tarihi: Ekim 2016 Yarışma yeri: İTÜ SDKM Binası Yarışmayı düzenleyen takım: METAR (İTÜ Meteorolojik Araştırmalar Kulübü)

5 4 IAEC nedir? International Atmospheric and Environmental Competition IAEC, atmosfer ve çevre alanlarında üniversite öğrencilerinin projelerini ve yenilikçi fikirlerini bir yarışma ortamında sunabilecekleri uluslararası bir etkinliktir. Amacı, gelişen teknoloji ve medeniyet ile birlikte, üzerinde yaşadığımız yaşlı dünyamızın atmosfer ve çevresinde karşılaşılan sorunlara çözümler üreterek dünyamızın yaşanılabilirlik kalitesini arttıracak proje ve çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak ve üniversite öğrencileri arasındaki bilgi alışverişini sağlamaktır. Bu sene ilki düzenlenecek olan IAEC 2016 nın ana teması Yeşil Kampüs olarak belirlenmiştir ve yarışma İTÜ, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde UTES (Uluslararası Temiz Enerji Sempozyumu) desteği ile gerçekleştirilecektir.

6 5 Bize destek olun Bu yarışma; Meteoroloji Mühendisliği öğrencilerinin kurduğu, okulumuzda Kültür ve Sanat Birliğine (KSB) bağlı olarak çalışmalarını yürüten Meteorolojik Araştırmalar Kulübünün (METAR) bir etkinliğidir. İTÜ olarak yurt içi ve yurt dışında birçok yarışmada başarıdan başarıya koştuğumuz bugünlerde, öğrenci arkadaşlarımız ile fakültemizde bir ilki gerçekleştirerek, uluslararası düzeyde bir yarışmaya ev sahipliği yapıyoruz. Benzerlerine yurt dışında rastladığımız bu tür organizasyonların, kendi evimizde İTÜ de ve Türkiye de olması, dünyada gerçekleşecek gelişmeleri yakından takip edebilmemiz için büyük bir şanstır. Yarışmanın dünya çapında duyulması ve başarısı; yapılacak reklamlar ve destekleyen kuruluşlar yani sizlerin yardımları ile doğrudan orantılıdır. Biz, yarışmanın çekici olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerden bir isteğimiz var; bize, İTÜ deki öğrenci arkadaşlarınıza yardımlarınızı esirgememeniz ve Türkiye yi bilimsel gelişmelerin yaşandığı bir ülke olarak dünyaya tanıtma idealimizde bize güvenmeniz.

7 6 Biz Kimiz? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteorolojik Araştırmalar Kulübü (METAR), öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, bölüm öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak, öğrencileri meteorolojik konularda bilinçlendirmek ve insanları bilgilendirme amacıyla çalışmalar yürütmeyi kendilerine hedef edinen İTÜ öğrencileri tarafından 1991 yılında kurulmuş disiplinler arası bir öğrenci kulübüdür. METAR, belirlediği hedefler doğrultusunda seminerler, kurslar, sunumlar, teknik geziler, sosyal etkinlikler ve düzenli toplantılar gerçekleştirmekte ve bu çalışmalarını geliştirerek sürdürmeyi planlamaktadır. Özgörevi Meteorolojik Araştırmalar Kulübü (METAR) ın öncelikli hedefi, mühendis bakış açısına sahip dinamik öğrencileri bir araya getirmek, bu öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, atmosfer ve çevre konularında araştırma çalışmaları yürüten öncü bir öğrenci kulübü olmaktır. Meteorolojik Araştırmalar Kulübü, özgörevi doğrultusunda elde edeceği bilgi birikimi ve tecrübeler ışığında insanları bilgilendirmeyi hedeflemektedir.

8 7 Okulumuz Hakkında İstanbul Teknik Üniversitesi nin geçmişi gerilere, Osmanlı dönemine, Sultan III. Mustafa nın saltanat yıllarına kadar uzanmaktadır. Osmanlı Devletinde ilk kez Batılı anlamda mühendislik eğitimi vermek üzere 1773 yılında kurulan Mühendishane-i Bahr-i Hümayun (İmparatorluk Deniz Mühendishanesi), gemi inşaatı ve deniz haritalarının yapılması konusunda uzman personel yetiştiriyordu. İstanbul Teknik Üniversitesi nin özgörüşü, çağdaş dünya üniversiteleri arasında yerini almak, bunu yaşadığı süreçler ve ürünleri ile kanıtlamaktır. Bu çerçevede İstanbul Teknik Üniversitesi nin özgörevi ise sadece Türkiye içinde değil dünyada yarışacak Mühendisler, Mimarlar, Sosyal Bilimciler ve Sanatçılar yetiştirmektir. Ana yerleşim birimi olan Ayazağa Kampüsü, İstanbul un yeni finans merkezi konumuna gelen Maslak bölgesindedir. Kent merkezinde bulunan üç yerleşim birimi: Gümüşsuyu, Maçka ve Taşkışla Kampüsleridir. Gümüşsuyu ve Taşkışla Kampüsleri 19. Yüzyıl İstanbul unda en önemli ticaret ve kültür merkezi olan ve bugün de aynı işlevleri sürdüren Taksim bölgesindedir.

9 8 İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık öğretimi ile özdeşleşmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde yenileşme hareketlerinin öncülüğünü üstlenmiş, Cumhuriyet döneminde ise ülkemizin imarına, modernizasyonuna ve yönetimine damgasını vurmuştur. Türkiye nin yolarında, köprülerinde, barajlarında, fabrikalarında, binalarında, enerji santrallerinde, haberleşme ağlarında, köylerinde ve kentlerinde İstanbul Teknik Üniversiteli mühendislerinin ve mimarlarının alın teri ve emeği vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye de mühendislik ve mimarlık mesleklerinin tanımını yapan ve bu tanımı her zaman güncel tutmayı başaran, geleneksel yapısını korurken modern eğitim ve öğretim ortamlarını öğrencilerine sunan, güçlü yurt dışı ilişkileriyle öğrencilerinin sadece ülke sınırları içinde değil, uluslararası ortamlarda da öncü olacak şekilde yetiştiren bir devlet üniversitesidir.

10 9 Yeşil Kampüs Nedir? İstanbul Teknik Üniversitesi, öncü kimliğiyle yeni ve büyük bir çalışmaya imza atarak, 2013 yılında Yeşil Kampüs, Yeşil İTÜ projesini başlatmıştır. Tam anlamıyla engelsiz ve doğa dostu üniversite modelini hayata geçirmek için çalışan İTÜ Rektörlüğü, hem Türkiye nin en kalabalık kenti İstanbul için önemli bir adım atmıştır hem de ülke genelindeki diğer üniversitelere örnek olmaktadır. Bir dizi yeniliği içeren ve uzun soluklu proje olarak yapılandırılan Yeşil Kampüs kapsamında, şu ana başlıklar altında çok sayıda çalışma yürütülmektedir: Minimum Karbon: Kampüs içi araç trafiğinin minimize edilmesi, yaya ve bisiklet trafiğinin artırılmasına yönelik düzenlenmeler yapılması. Geri Dönüşüm Bilinci: Gündelik atıkların ve tehlikeli atıkların kaynağında ayrıştırılmasının ve geri kazanımının sağlanması; atık suyun ve yağmur suyunun değerlendirilmesi. Bisiklet Kenti İTÜ: Bisiklet yolları, bisiklet kiralama park etme istasyonları yapılması, bisiklet tamir atölyeleri ve indirimli bisiklet satış mekânı kurulması.

11 10 Engelsiz İTÜ: Kampüs içi açık ve kapalı mekânların dezavantajlı gruplar tarafından erişilebilirliğinin sağlanması, engelli istihdamının arttırılması. Spor Kenti İTÜ: Yürüyüş parkurları oluşturması, açık hava spor parklarının kurulması ve bisiklet kullanma alışkanlığının yaygınlaştırılmasıyla spor yapma kültürünün yerleştirilmesi. Doğa Dostu Tanıtım: Promosyon malzemelerine ve 1773 Satış Mekanı ürün gamına, doğa dostu üretim anlayışının hâkim olması. Doğayla İç İçe Kampüs: Kampüsteki doğal yaşamın ve kampüs canlılarının korunması; orman alanlarında ve gölette iyileştirme çalışmaları yapılması. Peyzaj ile Renklenen İTÜ: Açık alanlarda yapılan peyzaj çalışmaları ile doğal görselliğin zenginleştirilmesi.

12 11 UTES nedir? Bilindiği gibi, bir ülkenin kalkınmasındaki başlıca göstergelerden biri, tüketilen enerji miktarıdır. Günümüzde ülkelerin karşı karşıya bulunduğu sorunlardan en önemlisi enerjidir. Böyle bir sorunun çözümünde temiz enerjinin üretilmesi, depolanması, dağıtılması ve kullanılması, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan çalışmaların önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Fosil enerji kaynaklarının sınırlı oluşu, özellikle petrolün politik baskı aracı olarak kullanılması, temiz olmayıp atmosferi kirletici olması, artan CO2 ve diğer gazlar ile iklim değişikliğini tetiklemeleri, enerji sorununa daha büyük boyutlar ve önem kazandırmaktadır. Birbirini izleyen enerji bunalımları, nüfus artışı ve gelişen teknoloji sonucu ortaya çıkan enerji gereksinimi, bilim adamlarını ve uluslararası kuruluşları refah düzeyini, en fazla enerjiyi tüketen yerine yenilenebilen, temiz, uzun vadede ucuza mal edilen, en verimli kullanan ve çevre dostu temiz enerji kaynaklarından yararlanmaya yöneltmektedir. Bu sempozyumun hedefi, ülkemizdeki temiz enerji kaynaklarının belirlenebilmesi ve kullanılması için değişik bilim dallarında, devlet kurumlarında, yerel yönetimlerde ve sanayide çalışan kişi veya birimlerin bu konulardaki araştırma ve görüşlerini sunarak tartışabilecekleri, tanışabilecekleri ve ürünlerini sergileyebilecekleri bilimsel bir ortam oluşturmaktır. Bu anlayışın yerleşmesi için 23 yıl önce başlatılan Ulusal Temiz Enerji Sempozyumlarının (UTES) onuncusunun daha geniş bir ölçekte ve uluslararası olarak düzenleme gerekliliği ortaya çıkmıştır. Türkiye de düzenlenen enerji sempozyumları içinde uzun sürece dayalı bir devamlılık UTES ile sağlanmıştır.

13 12 Birincisi 1993 yılında düzenlenen, ikincisi 1997, üçüncüsü 2000 de büyük bir katılımla yapılan Ulusal Temiz Enerji Sempozyumları nın dördüncüsü 2002 de, beşincisi 2004 te, altıncısı 2006 da, yedincisi 2008 de, sekizincisi 2010 yılında ve son olarak dokuzuncusu uluslararası katılımlı olarak 2013 te gerçekleştirilmiştir. Bu aşamadan sonraki sempozyumların Türkçe ve İngilizce olarak Uluslararası olması kararına varılmıştır. Sempozyumun ismi Uluslararası Temiz Enerji Sempozyumu (UTES) şeklinde değiştirilmiştir. Ayrıca UTES çerçevesinde Rüzgâr, Güneş ve Hidroelektrik konularının ayrıntılı bir şekilde işleneceği Temiz Enerji Kursu (TEMEK) eşzamanlı olarak, İTÜ ve Su Vakfı işbirliği ile İstanbul da düzenlenecektir.

14 13 Sponsorluk - Yurt içindeki tüm üniversitelere gönderilecek afiş ve broşürlerde, - Yurt dışına gönderilecek dijital afiş ve broşürlerde, - Youtube ve Sosyal Medyada öne çıkarılacak reklam filminin sonunda, - Yarışma internet sitesinde ana sayfa ve destekleyen kuruluşlar sekmesinde, - Yarışma etkinlik programında isim ve logolara yer verilecektir. - Yarışma alanında (İTÜ SDKM) tanıtım stand alanı tahsis edilecektir. Ana Sponsor - Yarışma isminin sponsor ile birlikte anılması ( firma isminiz IAEC 16). - Diğer sponsorlara göre isim ve logo daha dikkat çekici ve büyük olacaktır. - Öncelikle ödül ve plâketlerin giderleri (20000tl ) ve yarışma anıtının yapımını üstlenecektir.

15 14 Medya Sponsoru - Medya sponsoru adı altında belirtilen yerlerde isim ve logolarına yer verilecektir. - Medya bütçesinde bahsedilen giderlerin karşılanmasını Medya Sponsorları üstlenecektir. Bilişim Sponsoru - Bilişim sponsoru adı altında belirtilen yerlerde isim ve logolarına yer verilecektir. - Bilişim bütçesinde bahsedilen giderlerin karşılanmasını Bilişim Sponsorları üstlenecektir. Yarışma Sponsoru - Yarışma sponsoru adı altında belirtilen yerlerde isim ve logolarına yer verilecektir. - Konaklama-Giyim, Eğlence ve Diğer giderlerin karşılanmasını Yarışma Sponsorları üstlenecektir.

16 15 Giderler MEDYA **Reklam Filmi Çekimi - Youtube / Sosyal Medya reklamları Metro / Panolara verilecek reklamlar 500 tl 500 tl BİLİŞİM **İnternet sitesi giderleri Bilgisayar ve çevrimiçi alan kiralama 1000 tl 1000 tl KONAKLAMA ve GİYİM Yarışma t-shirtleri 1500 tl Yurt ve ya Otellerde konaklama - ÖDÜLLER ve EĞLENCE Kokteyl ve yiyecek içecek ikramı **Ödüller ve plâketler 5000 tl tl DİĞER **Kırtasiye ve Kargo (Afişler, Broşürler ve Brandaların basımı/dağıtımı) 5000 tl Yarışma Anıtı - **: Öncelikli ihtiyaçlarımız.

17 16 Açıklamalar Hazırlamakta olduğumuz kampanya; Okulumuzda KSB ile olan ilişkilerimiz sonucunda, yarışmanın adına uyacak bir ağaçlandırma kampanyası başlatmayı hedefliyoruz. Bunun için Tema ve Sarıyer Belediyesi ile görüşmelere başlanmıştır. Öncelikle 3. Köprü yapımı sırasında kaybettiğimiz ormanlar için Sarıyer bölgesinde ve İTÜ alanları içerisinde bir IAEC ormanı oluşturmak istiyoruz. Bağış ve yardım ile devam edecek projeye gerek internet sitemiz üzerinden gerekse yarışma tarihide katılım gösterebilecektir. Billboard ve reklam filmlerinden yayacağımız kampanya ile ülkemizin her tarafından katılım bekliyoruz. Bu bağış kampanyası için çalışmalarımız devam etmektedir. Reklam Filmi; Kulüp dostları ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, bir reklam filminin yarışmayı sosyal medyada aktif ve güçlü bir şekilde tanıtacağı sonucuna vardık. Reklam filmi çekiminde bütçe kısmı önem arz ettiği için senaryo kısmını alacağımız yardıma bağlı tutuyoruz. Yarışma Anıtı; Paris in en meşhur sembollerinden biri olan Eyfel Kulesi, Expo 1889 Paris fuarının giriş kapısı olarak inşa edilmiştir. Yarışmayı uzun yıllar yaşatabilmek ve dikkat çekiciliğini artırabilmek için, adı gereği atmosfer ve çevre bilincini anlatan bir anıt ilklerin okulu İTÜ ye yakışacaktır.

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ I. ETKİNLİK ÖZETİ II. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ III. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER IV. MALİYET DÖKÜMÜ V. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI VI. SPONSORLUK VII. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ

Detaylı

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014 N N İÇİNDEKİLER I. İÇİNDEKİLER...1 II. ETKİNLİK ÖZETİ...2 III. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ...3 IV. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER...4 V. MALİYET DÖKÜMÜ...6 VI. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI...8 VII.

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : İstanbul Teknik Üniversitesi, 1773 yılında Mühendishane-i Bahr-i Humayun adıyla III. Mustafa döneminde kurulmuştur. Gemi inşaatı ve haritacılık öğretimi yapan bu kurumdan sonra kara ordusunun

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası 12-15 Kasım 2013 Bölümümüz Hakkında Ege Üniversitesi,

Detaylı

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman Planlaması 3. Sponsorluk

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İstanbul Teknik Üniversitesi'nin tarihi, Osmanlı İmparatorluğu'na Sultan III. Mustafa nın saltanat yıllarına kadar uzanmaktadır. Osmanlı Devleti'nde ilk kez Batılı anlamda

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE KULÜBÜ YEŞİL SEKTÖR TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü (YTÜÇEV); sürdürülebilir gelişim sürecinde sanayi, sosyal yaşam ve çevre boyutlarının

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead.

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead. Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead www.goldawards.org MİSYON Topaloğlu Vakfı olarak Ailenin gelişimi için araştırmalar yapmak, eğitim ve sağlık hizmetleri üretmek;

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI

Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI Güneş Günleri SPONSORLUK DOSYASI HAKKIMIZDA 2 SABANCI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİ - TDP (CIVIC INVOLVEMENT PROJECTS - CIP) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP101), 1999 yılından bu yana

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar 28 Şubat - 1 Mart Cumartesi - Pazar IZHACK SPONSORLUK DOSYASI 2015 IEEE IZHACK Sponsorluk Dosyası Bu dökümanda IEEE IZHACK ile ilgilenen firmalara yöneltilecek sponsorluk teklifleri bulunmaktadır. Buradaki

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T H a c e t t e p e K a r İ y e r F u a r ı ' 1 9 BİLGİLENDİRME SUNUMU B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ 2 1-2 2 İ Ç İ N D E K İ L E R Ekipten.. Hacettepe Kariyer Fuarı ile öğrencilerimizin ve mezunlarımızın

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi,

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, SPONSORLUK DOSYASI ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası BEC2015 19-21 Kasım 2015 İzmir Sponsorluk Dosyası BÖLÜMÜMÜZ HAKKINDA Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans

Detaylı

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 15-16 EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 Düzenleyen Ev Sahibi Catering Hizmetleri : Divan Teknik Hizmetleri : Stagecraft : Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği (KYYD) : BJK TÜRKİYE MÜHENDİSLİK

Detaylı

Boğaçhan Dündaralp. ddrlp

Boğaçhan Dündaralp. ddrlp MAYIS 2011 - XXI 64 proje - futbol akademisi - kırklareli PARÇALAYARAK BİrLEŞTİRMEK Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, parçalı yapı kurgusu ve yapılar arasında önerdiği yaşayan ara mekanlar ile yalnızca

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu 1 IEEE Hakkında IEEE açılımı Institute for Engineers and Everyone Else dır. IEEE, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

Değerli Sektör Yöneticisi

Değerli Sektör Yöneticisi Değerli Sektör Yöneticisi Günümüzde insan ve diğer canlı yaşam ortamlarında, taşıma kapasitesini aşan kullanımlar ve sonucunda ortaya çıkan çevresel sorunların çözümü kapsamında son derece önemli bir misyonu

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ

2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ 2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ Enerji Verimliliği Zirvesinin ana temasını 4 yılı aşan uygulama dönemindeki deneyimler ışığında ülkemizde yapılan çalışmalar ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde Dünden

Detaylı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 PROJE HEDEFLERİ 2013 Kültür sanat yolunu hem kapsam hem içerik olarak zenginleştirip, uygun tanıtım

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri, hastaneler, tedavi süreçleri, hasta-doktor ilişkileri günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünmektedir. Özellikle

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I www.jciturkiye.org www.facebook.com/jcitrafa İÇİNDEKİLER 1. Junior Chambers International Tanıtımı 2. Altın Fikirler Akademisi

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Zaman İçinde Üniversitelerdeki Değişim

Zaman İçinde Üniversitelerdeki Değişim Tarihçe Zaman İçinde Üniversitelerdeki Değişim 3. Nesil üniversiteleri oluşturan nedenler!"#"$%&'&(%&$&)*"$+&,&$"(%-./01/%+&,2-1*,1$2(2(%.(231$02*1,1$2%/&-(&/%4,5)*5$+&-&%64$,&+&0" 71/(4,482%49&/,"%)2$/1*,1$2(%*1+1,%&$&)*"$+&,&$"("(%9")&$"-&%-:(,1(92$+1,1$2

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N.

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N. S PONS ORL U K D OS YAS I 18 21-22 - 23 NiSAN TR AB ZO N www.kodla.co Kodla18 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi NiSAN 2018 contact@kodla.co

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k.

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k. İnsanlık, tarihi boyunca farklılığın yaratmış olduğu etkenler dizinin altında gelişmeye çalışılmış ve daha ileri gitmeyi hedeflemiştir. Tüm engellilere bakışların özürlü olduğu ülkemizde, farklılığın ve

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler 7. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 25 Mayıs 2018, Ege Üniversitesi SPONSORLUK DOSYASI Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Detaylı

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor.

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. KAM ÇALIŞTAYI 2016 "DÖNÜŞÜM" Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. Çağımızda Bilgi Teknolojileri hızla değişmekte ve gelişmektedir. Şüphesiz Kütüphane, Arşiv ve Müzeler bu

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği 2 E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği TEKNOLOJİ Başkent te BULUŞUYOR 4 2 kamu vizyonu teknoloji geleceği içindekiler 1. Kamu Teknoloji Platformu 2. Organizasyon Hakkında 3. Organizasyon

Detaylı

UTEG 2008 17 21 ARALIK 2008

UTEG 2008 17 21 ARALIK 2008 UTEG 2008 TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 17 21 ARALIK 2008 BİLGİLENDİRME VE SPONSORLUK DOSYASI Sayın İlgili, Gerek katılımcı sayısı, gerek paylaşılan bilginin niteliği, gerekse itibarı açısından ülkemizin önemli

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini artırmak ve kuruyemiş

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Fuarı www.ieu.edu.tr/esmpf 31 Mayıs 2013 Sponsorluk dosyası 1 Proje Fuarı nedir? Bölümümüz öğrencilerinin mezun olmadan önce gerçek iş hayatından

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI Bu Kongre Planı, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu arasında Mart 2013 te imzalanan Protokol

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Üniversitenin öğrenci mevcudu yaklaşık 15000 olup üniversitede aşağıdaki fakülte, yüksek okul ve enstitüler bulunmaktadır.

Üniversitenin öğrenci mevcudu yaklaşık 15000 olup üniversitede aşağıdaki fakülte, yüksek okul ve enstitüler bulunmaktadır. 1863 yılında Robert Kolej olarak kurulan Boğaziçi Üniversitesi, misyonunu evrensel boyutta bilgi üretmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle lp 2017 VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Başarı Öyküleri : Laboratuvardan Pazara 12-13 Ekim 2017 SPONSORLUK DOSYASI İş Birliğiyle www.ipconference.boun.edu.tr

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 25.TOPLANTI (19.12.2012) KARAR TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 25.TOPLANTI (19.12.2012) KARAR TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 25.TOPLANTI (19.12.2012) KARAR TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 19 Aralık 2012 Toplantı Yeri : İZMİR KENT KONSEYİ HİZMET BİNASI Toplantı Karar Sayısı : YÜRÜTME-2012/10 KATILAN

Detaylı

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN»

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» «SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» Şirket Profili Hakkımızda 2 Dijitali seviyoruz ve sonuç odaklıyız. Ulusal ve uluslararası tecrübelerimizle markalarınız için dijital pazarlama ve iletişimde sınırları zorluyoruz.

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU 1. Genel Bilgiler a) Misyon Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojiden yararlanan, evrensel ve toplumsal değerlere

Detaylı

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu üst yönetici tarafından cevaplandırılmak üzere hazırlanmıştır.

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu üst yönetici tarafından cevaplandırılmak üzere hazırlanmıştır. T..C.. SAYIIŞTAY BAŞKANLIIĞII İİSTANBUL TEKNİİK ÜNİİVERSİİTESİİ 2012 YIILII DENETİİM RAPORU EYLÜL 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta:

Detaylı