DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri :"

Transkript

1 DVR 7000 serisi kayıt cihazlarının genel özellikleri : Model Fonksiyonu DVR7008V DVR7016V Video formatı CIF CIF Video girişi 8 kanal BNC 16 kanal BNC Ses Girişi Yok Yok Video çıkışı Video/VGA Video/VGA Ses çıkışı 1 kanal 1 kanal HDD arayüzü 2 x SATA 2 x SATA Alarm girişi 8 kanal 16 kanal Alarm çıkışı 2 kanal 2 kanal Yedekleme arayüzü USB USB PS/2 Mouse Destekler Destekler 1. Video parametreleri : Video girişi : Kompozit video girişi PAL(25fps), NTSC(30fps)(BNC, 1V p-p, 75Ω) Video çıkışı : 1 kanal kompozit video çıkışı (BNC, 1V p-p, 75Ω) PAL(625 line/frame) NTSC (525 line/frame) 1 VGA çıkışı ( Frekans : 60 Hz, çözünürlük: 800*600) 2. Video Sıkıştırma : H.264, CIF (352*288) 3. İşletim Sistemi : Gerçek Zamanlı İşletim Sistemi (RTOS) 4. HDD Arayüzü : 2 x SATA harddisk 5. Network portu : RJ 45 10M/100M ethernet arayüzü 6. Besleme : 12 VDC, 5 A 7. Boyutlar : 405mm x 310mm x 55mm Temel Fonksiyonlar Sıkıştırma özellikleri 1. PAL / NTSC4.43 ve NTSC3.58' i destekler 2. H.264 video sıkıştırma formatını kullanır, VBR ce CBR desteği vardır. 3. Görüntü kalitesi ve sıkıştırma oranı ayarlanabilir. 4. Her video kanalı diğerlerinden bağımsız olarak sıkıştırılır seviye kayıt kalitesi ayarlabilir. Network özellikleri 1. TCP/IP protokollerini destekler ( ARP, RARP, IP, TCP, UDP, PPPOE, DHCP ve DDNS desteği vardır.) 2. Network üzerinden kayıt, geçmiş görüntüleri izleme, PTZ gibi kontroller yapılabilir.

2 3. PTZ protokolleri sayesinde cihaz üzerinden ve uzaktan PTZ kontrolü yapılabilir. 4. Network üzerinden yazılım güncellemesi yapılabilir. Kayıt özellikleri 1. Manuel, sürekli, hareket algılamalı, alarm tetiklemeli kayıt yapılabilir. 2. Birden fazla hareket algılama bölgesi seçilebilir. 3. Her kameranın ayarları diğerlerinden bağımsız olarak yapılabilir. 4. Pentaplex çalışmayı destekler 5. Sensör alarmını destekler. Bir sensör bir veya birden fazla kameraya bağlanabilir. Playback özellikleri 1. Çok kanallı geçmiş kayıt oynatma yapılabilir. 2. İnternet üzerinden geçmiş görüntüler izlenip kaydedilebilir. 3. Hızlı oynatma, yavaş oynatma, geriye sarma, duraksama, frame-frame oynatma özellikleri Gerçek Zamanlı Gösterim özellikleri 1. Kompozit video ve VGA monitör çıkışı 2. Video parametreleri ayarlanabilir (parlaklık, kontrast, doygunluk ve renk gibi) 3. Gerçek zamanlı canlı ve geçmiş görüntü izleme Kayıt ve Yedekleme özellikleri 1. USB 2.0 yedekleme arayüzü 2. Network üzerinden yedek alabilme Güvenlik özellikleri 1. Yüksek kaliteli 32 bit gömülü mikroişlemci ve gömülü RTOS işletim sistemi. 2. Sistem kilidi, tuş kilidi, kullanıcı yetkilendirme ile güvenlik (16 kullanıcıya kadar eklenebilir.) 3. Video kaybı alarmı, hareket algılama alarmı, sensor algılama alarmı 4. Watchdog fonksiyonu. Sistem anormal bir durumda çalışmaya girince watchdog otomatik olarak algılayıp sistemi yeniden başlatır. 2. Çalışma Ortamı ve Uyarılar Çalışma Ortamı Normal çalışma sıcaklığı -10 C-55 C arasında. Saklama sıcaklığı -10 C-70 C DVR cihaz kurulum ve çalışma sırasında yatay olarak kullanılmalıdır. Yüksek sıcaklık ve nem bulunan yerlerde kullanılmamalıdır. Cihazın kurulduğu yerde havalandırma olmalıdır. Kurulum yapılırken cihazın arka tarafıyla diğer cihazlar veya duvar arasında en azından 6 cm boşluk bırakılmalıdır. Cihazın topraklaması yapılmalıdır.

3 Uyarılar Islak elle cihazın besleme girişine dokunmayınız. Cihazın topraklamasının yapıldığından emin olunuz. Cihazın arkasında topraklama arayüzü bulunmaktadır. DVR cihazın üzerine kısa devreye neden olabilecek sıvı veya metal parçaların düşmesini önleyin. Cihazın enerjisini doğrudan fişten çekerek kesmek yerine ön paneldeki veya kumandadaki on/off düğmesini kullanın. Harddisk Konusundaki Uyarılar 7200 rpm ve üzeri hızlardaki harddiskler tavsiye edilir. Tek harddiskin boyutu en azından 32 GB olmalıdır. Herhangi bir üst limit yoktur. Kapasite için seçim ve hesaplama şöyle yapılabilir : Toplam Kapasite = [kanal sayısı] x [ihtiyaç duyulan kayıt süresi (saat)] x [saat başına kapasite (M/saat)] Ön Panel Tanıtımı Power : Cihaza enerji verildiğinde ve sistem çalışırken bu ışık yeşil olacaktır. Bekleme konumunda ışığın rengi kırmızıdır. Sistem tamamen kapatıldığında ışık sönecektir. Rec : Sistem kayıttayken ışık yanıp sönecektir. IR : Uzaktan kumanda ile kontrol edilirken bu ışık parlak olacaktır. Alarm : Bir alarm bilgisi olduğunda ışık yanıp sönecektir. Normal durumlarda yanmayacaktır.

4 Fare Kullanımı Ekranda fare ile sağ tıklandığında aşağıdaki menü açılacaktır. Uzaktan Kumanda 1 Power 2 Mute 3 +, Focus+ 4 -, Focus- 5 Playback 6 Fast Forward 7 OK, Play/Pause 8 Return

5 9 F2 10 Auto 11 Rain Brush 12 3DEF 13 6MNO 14 9WXYZ 15 Transfer 16 Log in/log off 17 Information 18 Backup 19 Image/Iris+ 20 Shift/Zoom+ 21 Clear/Iris- 22 Format/Zoom- 23 Record 24 Up, Slow Motion 25 Left, Backward 26 Down, Frame Forward 27 Menu 28 VGA/TV 29 F1 30 PTZ 31 Server Index 32 2ABC JKL 35 4 GHI 36 8TUV 37 7PQRS *, Reset

6 MENÜ YAPISI Sistemin Açılıp/Kapanması Elektrik bağlantısını yaptıktan sonra ön panel ilk olarak başlatılacak ve bekleme konumuna geçecektir. Kumandadaki veya ön panelde bulunan power butonuna 2 saniye süreyle basılarak dvr cihazı başlatılır. Power butonuna basıldıktan sonra enerji parolası (default : ) girilerek Enter butonuna basılır. Sistem bekleme konumuna geçecektir. Sisteme Giriş Sistem kilitli durumdayken kumanda üzerinde anahtar simgesiyle gösterilen login/lock butonuna veya menu, record, playback, info, backup kısa yollarına 1 saniye süre ile basılırsa login penceresi açılacaktır.

7 Bu penceredeki kullanıcı adı ve parola kısımları doldurularak sisteme giriş yapılabilir. Default parola ' dir. Doğru kullanıcı adı ve parola girildikten sonra OK butonuna basılarak sisteme girilir. İkonu otomatik olarak ' ya dönüşecektir. Ana Menü Başarıyla login olunduktan sonra kumanda üzerindeki MENU butonuna tıklanarak ana menüye ulaşılabilir : Ana menüdeki seçenekleri sırayla inceleyecek olursak : 1. Display Para. Bu bölümde ekran kontrastı, üstüne yazma modu, tarih formatı, otomatik kilitleme vb. ayarlar yapılabilmektedir.

8 Contrast : Bu seçenek seçili olduğunda ekran kontrastı ayarlanabilmektedir. 1:1, 2:1, 3:1, 4:1 ve 5:1 olmak üzere beş farklı seviye ayarlanabilmektedir. 1 seçildiğinde arka plan rengi en parlak hale gelecektir. Overwrite mode : Burada yapılacak ayar tüm kanalları etkiler. Auto Cycle; seçeneği seçildiğinde harddisk dolduğunda otomatik olarak başa dönüp görüntü kaydına devam eder. Alarm alert; seçili olduğu zaman ise harddisk dolduğunda bir uyarı mesajı vererek kayda devam edip etmemesi konusunda onay bekler. Onaylama olmadan kayıt etmeye devam etmeyecektir. Record mode: Bu seçenek seçildiğinde her kanalın kayıt durumu sol üst tarafında gösterilecektir. Auto Lock : Bu seçenek seçili olduğunda sistem belirtilen süre kadar sonra otomatik olarak kilitli konuma geçecektir. Preview Poll : Bu seçenek seçildiğinde kameralar verilen gecikme süresince döndürülerek gösterileceklerdir. 2. Record Para. Bu bölümde her kanal için ayrı ayrı kayıt parametreleri ayarlabilir. Channel : Bu kısımda ayar yapılacak kanal seçilecektir. Record mode : Bu kısımda 4 farklı kayıt modu bulunmaktadır. Bunlar öncelik sıralarına göre manuel kayıt, sürekli kayıt, hareket algılamalı kayıt, alarm algılamalı kayıttır. Definition : Bu kısımda kayıt ve izleme çözünürlüğü ayarlanabilir. CIF 352*288 formatında kayıt yapılmaktadır. Encoding Stream Type : Bu kısımda kayıtta kullanılacak bitrate ayarlanabilmektedir. CBR, VBR ve Custom olmak üzere üç farklı seçenek bulunmaktadır. CBR' de resim kaynağı değişse bile bitrate sabit kalacaktır. VBR' de resme göre bitrate değişecektir. Encoding Stream : Bu kısımda farklı bitrate değerleri seçilebilir. 100K, 128K, 256K, 1M, 2M, 3M ve 4M olmak üzere sekiz farklı bitrate seçeneği bulunmaktadır. Record quality : 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 olmak üzere altı farklı kalite seçeneği bulunmaktadır.

9 3. Record Mode Bu kısımda 4 farklı kayıt modu seçilebilir. Manual Record Manuel kayıt ayarları şöyle yapılmaktadır. 1. Main Menu >> Record mode ekranında Manual seçeneği seçilir. 2. Açılan pencerede kayda başlanması istenilen kameraların numaralarına fare ile tıklanır. Kayıt başladığında ilgili numaranın rengi maviye dönecektir. Confirm butonuna basılarak ayar kaydedilir. 3. Manuel kayıt başladıktan sonra, kayıt cihaz kapanana kadar devam edecektir.

10 Sürekli Kayıt Record mode menüsünde Schedule Record seçeneğine tıklanır. Yukarıda açılan pencerede Channel bölümünde ayar yapılmak istenilen kanal seçilir. Open kutucuğu seçildiğinde aşağıdaki pencere açılacaktır. Burada sürekli kayıt yapılması istenilen zaman aralıkları seçilir.

11 Hareket Algılamalı Kayıt Bu kısımda hareket algılamalı kayıt ayarlanmaktadır. Motion record time : Hareketi algıladıktan sonra ne kadar süre ile kayıt yapılacağı seçilir. Channell : Ayar yapılacak kanal seçilir. Schedule : Open kutucuğu seçildiğinde hareket algılamlı kayıt için kayıt planlama yapılır. Sensitivity : Hareket algılama hassasiyeti ayarlanır. 1-5 arasında hassasiyet seçimi yapılabilir. Detection Area : Bu kısımda hareket algılama bölgesi seçilebilir. 4. Network Ana menüde Network butonuna tıklanarak ağ ayarları bölümüne gelinir.

12 IP Setting Bu bölümde cihazın ip ayarları yapılmaktadır. IP Address : Bu bölümde cihazın lokal ip adresi girilir. Subnet Mask : Bu bölüme değeri verilecektir. Default gateway : Modemin lokal ip adresi girilecektir. Bu DVR cihazlarda uzaktan izleme için kullanılacak portlar 80 ve 8101 numaralı portlardır. 5. PTZ Ana menüde PTZ ikonuna tıklandığında aşağıdaki pencere açılacaktır. Yukarıdaki pencerede;

13 Channel : Bu kısımda ayar yapılacak kamera seçilir. Protocol : Bu kısımda speed dome kamerada kullanılan protokol seçilecektir. Baudrate : Bu kısımda speed dome kamerada kullanılan baudrate seçilecektir. Address : Speed dome kameraya verilen adres girilecektir. 6. Disk Management Bu bölümde takılı olan diskler görülüp, formatlanabilir. Bir disk seçildikten sonra Format butonuna tıklandığında aşağıdaki pencere açılacaktır : Yukarıdaki pencerede iki farklı harddisk seçilebilir. Bunlar normal görüntü kaydının yapılabileceği DATA ve yedekleme için kullanılacak BACKUP seçenekleridir. Kayıt için kullanılacak harddisklerde DATA olarak kalmalıdır. Kayıt cihazı FAT32 uyumlu olduğu için çıkarılan harddiskler herhangi bir bilgisayara takıldığında görülebilmektedir. Not: Yeni bir harddisk takıldığında öncelikle formatlanması gerekmektedir.

14 7. System Management Ana menüden System Management butonuna tıklandığında aşağıdaki pencere açılacaktır; Yukarıdaki pencerede görülen seçenekler sıra ile incelenecek olursa : Systime Bu pencerede dvr cihazın saat ve tarih ayarı yapılmaktadır.

15 Channel Bu pencerede istenilen kanalla ilgili çeşitli ayarlar yapılabilmektedir. COM Channel : Bu pencerede ayar yapılmak istenilen kanal seçilecektir. Channel Name : Bu kısımda seçilen kameranın ismi değiştirilebilir. Video Loss Alarm : Bu kısım seçilirse video kaybı yaşandığında alarm verilecektir. Bu bölümde cihazın seri port ayarları yapılacaktır.

16 Accounts Bu kısımda kullanıcı ayarları yapılmaktadır. Accounts seçeneğine tıklandığında aşağıdaki pencere açılacaktır : Sadece Admin kullanıcısının kullanıcı ekleme ve düzenleme yetkisi bulunmaktadır. Yukarıdaki pencerede Add butonuna tıklandığında kullanıcı ekleme penceresi açılacaktır :

17 Yukarıda görüldüğü gibi Local ve Remote olmak üzere iki farklı kullanıcı seçimi yapılabilmektedir. Bu pencerelerde farklı kullanıcı yetkilendirmeleri yapılabilmektedir. Password Bu bölümde parola ayarları yapılmaktadır. Enerji parolası : Sistemin kapatılması için kullanılan paroladır. Default olarak ' dır. Güncelleme parolası : Default parola ' dır. Admin parolası : Default admin parolası ' dir. Default Bu bölümde default ayarlara dönmek için kullanılan menü açılmaktadır.

18 8. Information Ana menüden Information sekmesine tıklanarak sistem bilgileri penceresine ulaşılır : System info : Bu bölümde yazılım, bord numarası, ip adresi, network kartı fiziksel adresi, dosya sistemi gibi bilgiler yer almaktadır.

19 Record info : Bu bölümde seçilen tarih, kameranın kaydettiği dosyalar listelenmektedir. Record status : Bu pencerede kameraların kayıt durumları incelenebilmektedir.

20 Log info : Log kayıt defteri bilgileri yer almaktadır. Alarm Status : Alarm durumları gösterilmektedir. Geçmiş Görüntü İzleme İki tür geçmiş görüntü izleme mümkündür. Zamana Göre Arama Yapmak : Kumanda üzerindeki playback butonuna tıklandığında açılan pencerede istenilen tarih ve saat girilerek o anki kayıtlara ulaşılabilir. Kategoriye Göre Arama Yapmak : Playback penceresindeki a butonuna tıklandığında açılan pencerede kategoriye göre kayıt araması yapılabilir.

21 Yedek Alma Lokal diskten doğrudan yedek almak veya network üzerinden uzaktan yedek almak üzere iki farklı şekilde yedek alınabilmektedir. Sistem sadece tek bir backup HDD desteklemektedir. Sistem yedekleme için SATA disk veya USB diski destekler FAT32 disk formatını destekler. Yedekleme penceresinde tarih/zaman girilip Search butonuna tıklandığında kayıtlı olan dosyalar listelenecektir. Bu dosyalardan istenilenleri seçilerek yedeklenebilir.

22 IE Üzerinden İzleme Açılan pencerede kullanıcı adı ve parola girilerek bağlantı sağlanır.

23

1.GİRİŞ. 1.1 Sistem Özellikler. 1.1.1 Server

1.GİRİŞ. 1.1 Sistem Özellikler. 1.1.1 Server 1.GİRİŞ 1.1 Sistem Özellikler 1.1.1 Server Windows2000 veya Windows XP işletim sistemleri ile beraber çalışır. Donanım sıkıştırması kullandığı için bilgisayarın işlemcisine minimum yük bindirir. Basit

Detaylı

Adım 1 : Üst kapağın vidasını açın. Adım 2 : DVD yazıcının enerji ve data bağlantılarını yapınız ve DVD yazıcıyı yuvasına yerleştirin.

Adım 1 : Üst kapağın vidasını açın. Adım 2 : DVD yazıcının enerji ve data bağlantılarını yapınız ve DVD yazıcıyı yuvasına yerleştirin. Donanım Kurulumu Harddisk ve DVD Yazıcı Kurulumu Harddisk Kurulumu Adım 1 : Üst kapağın vidalarını söküp çıkarın. Adım 2 : Harddiskin enerji ve data bağlantısını yapıp yuvasına oturtunuz. Adım 3 : Harddiski

Detaylı

Đçindekiler. Paket Đçeriği

Đçindekiler. Paket Đçeriği SCSI Serisi Net DVR Kullanım Kılavuzu V2.1 Đçindekiler 1. HDD Kurulumu... 3 2. DVR Bağlantısı... 4 3. DVR ın Açılması... 6 4. DVR a Giriş... 6 5. Tarih Saat Ayarı... 7 6. IP Adres Ayarı... 7 7. HDDFormatlama...

Detaylı

FUJITRON STANDALONE DVR SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU H.264 DVR

FUJITRON STANDALONE DVR SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU H.264 DVR FUJITRON STANDALONE SERİSİ DS-7108HI, DS-7204HI-V, DS-7204HI KOLAY KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. Kurulum 2. Kontrol Seçenekleri a) Ön Panel Kullanımı b) Uzaktan Kumanda Kullanımı c) Mouse Kullanımı

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

HSNF 164 D. 16 Kanal H.264 Full D1 DVR. Genel Özellikler

HSNF 164 D. 16 Kanal H.264 Full D1 DVR. Genel Özellikler Genel Özellikler» Natif HD 1080P(1920 x 1024) Göru ntu Çözu nu rlu ğu» Full HD Grafik Arayu z» Kendi mu hendisleri tarafından geliştirilen codec (H.264)» Gerçek Pentaplex İşletim Performansı Canlı-Kayıt»

Detaylı

DÝJÝTAL VÝDEO KAYIT VE TRANSFER SÝSTEMLERÝ TEKNOLOJÝ / KALÝTE / PERFORMANS BLW-406NTC-S 6 Kanal Video, 4 Kanal Ses Giriþi Real-Time ve Hýzý (400 fps) Her bir kamera için farklý ayarlanabilir kayýt hýzý,

Detaylı

United Security. Canlı İzleme

United Security. Canlı İzleme R Canlı İzleme Yukarıda anlatılan sihirbaz ekranı kapandıktan sonra, aşağıda gösterildiği şekilde bölünmüş bir ekranla karşılaşacaksınız. Kameralardan birine çift tıklayarak o kamerayı tam ekran olarak

Detaylı

www.oncuguvenlik.com.tr

www.oncuguvenlik.com.tr NETWORK YAPISINA SAHİP CCTV ÜRÜNLERİNE IP ADRESİ ATAMA KILAVUZU 1- DUNLOP IP KAMERALARA IP ADRESİ VERME AYARLARI. 2- TD-2000 VE EDVR-3000 SERİSİ DVR CİHAZLARINA IP ADRESİ VERME AYARLARI. 3- DUNLOP DVR

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr KULLANIM KILAVUZU.merihvideo.com.tr KURULUM HDMI / AV Kablo Bağlantısı TV Video LAudio R Adaptör ve IR Bağlantısı IR Alıcı Göz 1 [ UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA (RCU) MUTE Tuş Fonksiyon

Detaylı

Free Cooling (Tibbo Ethernet Modüllü)

Free Cooling (Tibbo Ethernet Modüllü) Free Cooling (Tibbo Ethernet Modüllü) Cihaz İnternet Ayarları Cihazı ethernet kablosu kullanarak ilk olarak ayar yapacağınız bilgisayara direkt olarak bağlayınız. Cihazlar varsayılan olarak 192.168.1.40

Detaylı

Kayıt İzleme (Playback)

Kayıt İzleme (Playback) Kayıt İzleme (Playback) Saat Aralığına Göre Kayıt İzleme Cihazın kayıt oynatma menüsüne erişmek için; 1- Ekranın altında açılan menü ikonlarından United Security Ana Menü ikonuna tıklayınız. 2- Kayıt Arama

Detaylı

Kullanıcı Ayarları. Resim 89. United Security. Kullanici Adi Seviye Etkin. No.

Kullanıcı Ayarları. Resim 89. United Security. Kullanici Adi Seviye Etkin. No. Kullanıcı Ayarları kayıt cihazınız 1 adet tam yetkili yönetici (Admin) ve buna ilaveten 6 adet kullanıcıyı desteklemektedir. Kullanıcıları görüntülemek için; Cihazınızın [Ana Menü] => [Sistem] =>[Kullanıcılar]

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GDR-1100E Serisi 4/8/16 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın uyumluluk listesinde bulunan

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi modülü kısaca aşağıdaki işlemleri yapar. Bu özelliklerin çalışabilmesi

Detaylı

Cihazın Çalıştırılması

Cihazın Çalıştırılması Cihazın Çalıştırılması Cihazın Açılması 1. kayıt cihazınızı ambalajından çıkartınız. 2. Cihazın içine Hard Disk yerleştiriniz (bunun için cihazı satın aldığınız firmanın teknik servisinden destek alınız).

Detaylı

2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU

2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU 2332 NX4RT 4 KANAL TRIPLEX NETWORK DVR CİHAZI KOLAY KURULUM KILAVUZU HARDDISK BAĞLANTISININ YAPILMASI HDD MONTAJININ YAPILMASI 1. Cihaza uzaktan erişim yapmanız için mutlaka bir Harddisk bağlanması gerekmektedir.

Detaylı

PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU

PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU PROGSİ KAYIT CİHAZLARI İÇİN GENEL KULLANMA KILAVUZU PDR-410L, PDR-810L, PDR-1610L PDR-420L, PDR-820L, PDR-1620L PDR-810M, PDR-1610M PDR-1680H, PDR-1610S PDR-M 410HD, PDR-M 810HD, PDR-S 1610HD Bu üniteyi

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GNR-2200E Serisi 16/24/32 Kanal H.264 NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 16/24/32 Kanal NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu 1. Sabit Disk & DVD Yazıcı Kurulumu 1.1 Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. İki

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ. Önemli Notlar :

SİSTEM ÖZELLİKLERİ. Önemli Notlar : SİSTEM ÖZELLİKLERİ Video Formatı: PAL/NTSC Çözünürlük: 704x576, 352x288 ( PAL ) İzleme Hızı : 25fps ( PAL ), 30fps ( NTSC ) Kayıt Hızı : 25fps ( PAL ), 30fps ( NTSC ) İzleme ekran ayarları : Çözünürlük

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GNR-2100S Serisi 4/8/16 Kanal H.264 NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın uyumluluk listesinde bulunan

Detaylı

MD 16480H-G. 16 Kanal Mobil DVR. Genel Özellikler

MD 16480H-G. 16 Kanal Mobil DVR. Genel Özellikler Genel Özellikler Her çeşit araç için gömülü DVR ler, ayrıca emniyetli sürüş ve sürücü kaydedici uygulamaları için uygundur. 1-Din tasarımı Düşük güç tüketimi Çıkarılabilir DVR ana makinesi 16-Kanal altılı

Detaylı

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı Bu dokümanda TTEC Standalone DVR cihazının kurulum adımları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Öncelikle cihaz ile ilgili bilinmesi gereken varsayılan bilgiler

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GDR-1100S Serisi 4/8 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 4/8 Kanal DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu 1. Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bir adet SATA disk destekler. Lütfen üretici firmanın

Detaylı

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu

Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu R Mobil Uygulama Kullanma Kılavuzu PWR HDD Digital Video Recorder 1 İÇİNDEKİLER Mobil Cihaz Uygulaması... 3 Cihaz Ekleme... 6 Manuel Cihaz Ekleme...6 Çevirimiçi Cihaz Ekleme...15 Mobil Cihazdan Mobil Cihaza

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

GDR-1800D Serisi. 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır.

GDR-1800D Serisi. 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır. GDR-1800D Serisi 16/24/32 Kanal H.264 DVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 1. Sabit Disk & DVD Yazıcı Kurulumu 1.1 Sabit Disk Kurulumu Uyarı: 1. Bu seri sekiz adet SATA disk destekler. Lütfen

Detaylı

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU BİRTEL İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU A B İ D İ N D A V E R S O K. N O : 7 / 1 1 Ç A N K A Y A / A N K A R A Giriş SANYO HD 5400/5400P geliştirilmiş

Detaylı

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. En fazla 16 analog kamera için loop through özelliği (DVD modeline göre). 2. RS-232 cihazına bağlayın. 3. Dört alarm girişine kadar bağlayın.

Detaylı

United Security. IP Kamera Bağlanması

United Security. IP Kamera Bağlanması IP Kamera Bağlanması kayıt cihazınız, HD analog kameralara ilaveten IP kameraları da desteklemektedir. Cihazınıza IP kamera ilave etmek için; 1- Kayıt cihazınıza bağlayacağınız IP kameraların kayıt cihazınız

Detaylı

TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu TVR 12HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. RS-232 cihazına bağlayın. 2. Dört alarm girişine kadar bağlayın. 3. Bir alarm çıkışını bağlayın. 4. Dört ses girişini RCA konnektöre

Detaylı

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 İçindekiler 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 3 1.3 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 4 2.0 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 2.0 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 6 2.0 MP IR DOME VP VF IP (20 mt.)... 7 2.0 MP IR BULLET

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ 1473 1582 1442 1534 1555 1419 1418 1416 1523 1538 1433 1474 1413 1561 1425 GİZLİ KAMERA 2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma:

EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ. 1 - Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma: EKOM WEB DESIGNER PROGRMI KULLANMA KILAVUZ 1 Web Sayfası Tasarımı Oluşturma / Var Olan Tasarımı Açma 2 Web Sayfasına Yeni Element Ekleme Ve Özelliklerini Belirleme Değişiklik Yapma 3 Web Sayfası Tasarımını

Detaylı

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX MapLand İşlem Araçları Çalışma Dosyası Aç Haritanın ve son çalışma dosyasının

Detaylı

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

Xpeech VoIP Gateway Konfigurasyon Ayarları

Xpeech VoIP Gateway Konfigurasyon Ayarları Xpeech VoIP Gateway Konfigurasyon Ayarları Xpeech VoIP ( Voice Over IP ) Gateway Cihazları Hakkında Genel Bilgiler Bölüm 1 Tüm modellerimizde cihazların WEB arayüzlerine erişim sağlayarak konfigurasyonları

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV, BLW-2202IP, BLW-2203IP-V, BLW-2204IP-V, BLW-2205IP, BLW-2206IP-B UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 9451 03/05/2012 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu İçindekiler Hazırlık...3 Projektörü bilgisayarınıza bağlama...3 Kablolu bağlantı... 3 Projektörün uzaktan bir web tarayıcısı vasıtasıyla kontrol edilmesi...5 Desteklenen

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu GNR-2800D Serisi 4/8/16/24/32 Kanal H.264 NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır. 4/8/16/24/32 Kanal NVR Hızlı Kullanım Kılavuzu 1. Sabit Disk & DVD Yazıcı Kurulumu 1.1 Sabit Disk Kurulumu Uyarı:

Detaylı

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace Kurulumu Öncesinde Yapılması Gereken İşlemler Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 veya daha yeni işletim sistemlerinde Programlar

Detaylı

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1555 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. (Modele bağlı olarak) sekize kadar IP kameraya bağlanmak için yerleşik portlar. 2. Dört taneye kadar alarm girişi ve bir alarm

Detaylı

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1655 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

AKBANK VOBFX-FOREKS KULLANIMI Ana Menülerin Ayarlanması Emir İletimi Portföy Takibi Ana Menülerin Ayarlanması Foreks programı default olarak bazı penceler ile beraber gelir, ancak bu klavuzda boş geldiği

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

Ipad,Ipone ve Android Mobil Aygıtlar İçin İş Zekası Mobil Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu

Ipad,Ipone ve Android Mobil Aygıtlar İçin İş Zekası Mobil Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu Ipad,Ipone ve Android Mobil Aygıtlar İçin İş Zekası Mobil Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu https://mobiliz.sbm.org.tr/ İçindekiler. Uygulamanın mobil aygıtlara yüklenmesi... 3. Uygulamanın başlatılması ve

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera)

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) Pinetron IP Çözümler EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) 3D-DNR TDN H.264 High Profi le POWER KORUMA ile +GARANTİ +1 Yıl Ek Garanti Network Video Kayıt Cihazları

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision DVR 44HD Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. Tek ses girişini RCA konnektöre bağlayın. 2. Ses çıkışı için hoparlörler bağlayın 3. Hat girişi 4. Bir CCTV monitör (BNC

Detaylı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı İçindekiler Dijital Varlık Nedir?...2 BÖLÜM-1 Dijital Varlık Ekleme...3 Dijital Varlık Bilgi Alanı... 3 Yayın Alanı... 5 BÖLÜM-2 Dijital Varlık Güncelleme... 6 Yeni

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1072767B-TR REV 1.0 ISS 16OCT14 Telif Hakkı 2014 United Technologies Corporation. Interlogix, United Technologies Corporation un bir birimi olan UTC Building

Detaylı

NEUTRON DDNS KURULUMU

NEUTRON DDNS KURULUMU 1. Üyelik Oluşturma www.quickddns.com Web Adresine Giriş Sağlıyoruz. NEUTRON DDNS KURULUMU Yukarıda Resimde Gördüğünüz (Not Register?) Bağlantısına Tıklıyoruz. Yukarıdaki Gördüğünüz Sayfa Açıldığında (*)

Detaylı

Dahua Hybrit DVR Serisi ( Analog + IP )

Dahua Hybrit DVR Serisi ( Analog + IP ) Dahua Hybrit DVR Serisi ( Analog + IP ) 6.7.2015 DVR5104H DVR5108H 4 Kanal 960H & IP Hybrit DVR 4 Kamera Full HD 1080P Canlı İzleme, 4ch@960H Analog Kayıt, 2ch@960H 2ch@720P IP Kayıt,3ch@960H 1ch@1080P

Detaylı

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur.

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı Uyarılar 1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. 2) Tablet yazılımı sadece sahadaki kullanıma yöneliktir. Onaycının onaylaması tablet

Detaylı

2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1603 1600 1657 1656 1655 1606 1481 1571 1598 1474 1624 1561 1663 1526 1425 2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU

ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU 1. Şifre Oluşturma İşlemi 2. Online Borsa Erişim 3. Online Borsa Uygulamasında Portföy e Bağlantı 4. Portföy Bilgileri Görüntüleme 5. Emir İletimi 6. Hazır Emirler

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen Network

Detaylı

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Açılış... 2 3. Defter Sihirbazı... 3 4. İmzalama... 7 5. Berat Oluşturma... 7 6. Berat İmzalama... 8 7. GIB e Gönder... 8 8. Berat İndir... 8 9. Görüntüle... 9 10. Görüntüle...

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR ANALOG KAMERALAR 1425 CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası Gizli Kamera CM-3773 1000 Tvl 3 Array Led Gece Görüşlü İç Mekan Dome Kamera Güvenlik Kamerası-1526

Detaylı

Bu düğme tıklandığında karşınıza yandaki gibi bir diyalog kutusu daha gelecektir.

Bu düğme tıklandığında karşınıza yandaki gibi bir diyalog kutusu daha gelecektir. Bu diyalog kutusunda Windows XP de 5 diğer sürümlerinde 6 sekme bulunmaktadır. Temalar sekmesi pencerelerin görünümlerini ayarlamak amacıyla kullanılmaktadır. Tema Bölümünden kutusunun sol tarafındaki

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU PLATFORMA GĐRĐŞ App Store aracılığı ile iphone üzerine MetaTrader 4 uygulaması indirilir. Đndirildikten sonra ekrana gelen MetaTrader 4 kısayolu tıklanır. MetaTrader

Detaylı

PARÇA MODELLEMEYE GİRİŞ

PARÇA MODELLEMEYE GİRİŞ PARÇA MODELLEMEYE GİRİŞ Pro/ENGINEER programında 10 değişik modelleme kısmı bulunmaktadır. Bunlardan en çok kullanılan ve bizim de işleyeceğimiz parça modelleme (Part) kısmıdır. Bunun yanında montaj (assembly),

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR ANALOG KAMERALAR 1425 CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası Gizli Kamera CM-3773 1000 Tvl 3 Array Led Gece Görüşlü İç Mekan Dome Kamera Güvenlik Kamerası-1526

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

2017-OCAK AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-OCAK AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1600 1657 1656 1655 1606 1481 1571 1598 1474 1624 1413 1561 1425 2017-OCAK AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası CM-555

Detaylı

United Security. Kayıt Ayarları

United Security. Kayıt Ayarları Kayıt Ayarları kayıt cihazınızın sağlıklı olarak kayıt yapabilmesi için bu bölümdeki ayarların yapılandırılmış olması gerekir. Ancak bu işlem uzmanlık gerektiren bir konudur ve mutlaka cihazı satın almış

Detaylı

2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ

2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ 1418 1416 1490 1523 1434 1538 1433 1480 1474 1413 1561 1425 1122 M 1559 2016-ŞUBAT AYI FİYAT LİSTESİ 5400 TVL SONY CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 540 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony CCD, 6 mm Sabit Lens, 72 Ir Led,

Detaylı

3MK-476C, 3MK-876C 4+8 KANAL H.264 STANDALONE DVR KAYIT CİHAZI

3MK-476C, 3MK-876C 4+8 KANAL H.264 STANDALONE DVR KAYIT CİHAZI 3MK-476C, 3MK-876C 4+8 KANAL H.264 STANDALONE DVR KAYIT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU 2011 Ocak V1.0 ii DİKKAT 3MK DVR Kayıt cihazınızı direct gün ışığı, yüksek nem ve sıcaklığa maruz bırakmayın. Bu tip çevre

Detaylı

Full HD Dome Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI!

Full HD Dome Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI! Full HD Dome Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODEL D6210 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden haber

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu AUDIO OUT HDMI VGA LAN USB POWER Hızlı Başlangıç Kılavuzu KİT MODELİ SDH-C5100 SDH-B3040 SDH-B3020 DVR MODELİ SDR-C5300 SDR-B3300 SAMSUNG HEPSİ BİR ARADA GÜVENLİK SİSTEMİ Bir Samsung DVR Güvenlik Sistemi

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

YAYGIN OLARAK KULLANILAN ADSL MODEMLER VE ROUTER AYARLARI

YAYGIN OLARAK KULLANILAN ADSL MODEMLER VE ROUTER AYARLARI YAYGIN OLARAK KULLANILAN ADSL MODEMLER VE ROUTER AYARLARI D-Link 500G Router Ayarları web arayüzüne ulaşmak için modemin standart IP adresi olan 10.1.1.1 yazıyoruz. o Modeminizin IP adresini web tarayıcınızın

Detaylı

SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU.

SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU. SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU www.rivo.com.tr SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ RİVO SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi

Kırklareli Üniversitesi Evrak Kayıt Programı Kullanım Kılavuzu Kırklareli Üniversitesi Evrak takibi açısından kullanıcıya büyük ölçüde hız ve evrakın kolay bulunabilme özelliği vermiştir. Deftere yapılan kayıt esnasında yaşanılan

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU

SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU Sayfa 1 / 18 KURULUMA BAŞLANMADAN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER : Sistem Özelliklerinden işletim sisteminin 32-bit mi yoksa 64-bit mi olduğu kontrol

Detaylı

Bitatek IT-8000 El Terminali

Bitatek IT-8000 El Terminali Bitatek IT-8000 El Terminali Kablosuz Ağ Ayarları Ver:1.0 Kablosuz Ağ Ayarları Bitatek IT-8000 el terminalinde kablosuz ağ ayarlarını yapabilmek için kablosuz ağ ayar programı kullanılmalıdır. Kablosuz

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı. Uyarılar

MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı. Uyarılar MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı Uyarılar 1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. 2) Tablet yazılımı sadece sahadaki kullanıma yöneliktir. Onaycının onaylaması tablet

Detaylı