DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR"

Transkript

1 DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR

2

3 İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan yeni HSBC Advance e hoş geldiniz. Aileniz, çevreniz ve arkadaşlarınız hayallerinizi gerçekleştirirken size hep destek olurlar. Kararsız olduğunuz anda fikir, umutsuz kaldığınız anda moral verirler. İşte bu yüzden bu hayallere ulaşmak ne kadar zor olursa olsun sevdikleriniz ve dostlarınız yanınızdaysa, hayallerinizi gerçekleştirmek hep daha kolaydır. Hayallerinizi gerçekleştirirken sevdiklerinizle birlikte HSBC Advance de size destek vermeye hazır. Bireysel krediden mevduat ürünlerine, günlük bankacılık işlemlerinden dijital para yönetimi araçlarına kadar birçok alanda size özel sunduğumuz ürün ve hizmetlerin size nasıl yardımcı olacaklarını keşfedin. Daha ileriye, hep birlikte.

4 Avantajlı günlük bankacılık işlemleri 1 Hesap işletim ücreti yok Tüm kanallardan ücretsiz havale / EFT ve döviz transferleri Daha yüksek günlük nakit çekim işlemleri Tüm kanallardan size özel yüksek işlem limitleri Siz de HSBC Advance li olun, tüm bu avantajlardan faydalanın.

5 KENDİNİZİ HER GÜN AYRICALIKLI HİSSEDECEKSİNİZ

6 BAZEN KÜÇÜK BİR DESTEK BÜYÜK BİR FARK YARATIR

7 Faiz iadeli ihtiyaç kredisi... Üstelik ücretsiz 2 Faiz iadeli ihtiyaç kredisi ile her ay ödediğiniz faizin %10 unu geri alın. Üstelik kredi tahsis ücreti de yok. Kredili Mevduat Hesabı her ayın ilk 7 günü 5000 TL ye kadar bedava. Gelir belgesiz, ön onaylı bireysel kredi ve kredili mevduat hesabı limitleri... Siz hayallerinizi gerçekleştirin diye HSBC Advance tüm desteğiyle yanınızda.

8 Siz birikimlerinizi nasıl büyütüyorsunuz? 3 HSBC Advance birikimlerinizi büyütürken size özel ürünler sunar. Sürekli Hoş Geldin Faizi Modern Hesap la mevduatınıza sadece 1-2 ay değil sürekli Hoş Geldin Faizi Modern Plus Hesabı 200 TL den başlayan düzenli birikimleriniz için artan faiz oranları ay vadede, küçük küçük biriktirin, büyük büyük kazanın. Büyüyen Çocuk Sigortası Hem birikim hem risk teminatı içeren Büyüyen Çocuk Sigortası ile çocuğunuzun geleceği, bugünden güvence altında. Üstelik, Psiko Akademi nin merkezlerinde poliçe süresi boyunca HSBC Advance e özel indirim ve ücretsiz ilk seans ayrıcalığı... Bireysel Emeklilik Hayat standardınızı değiştirmeden huzurlu bir emeklilik geçirebilmek için Bireysel Emeklilik Planı ile birikimlerinizi yatırıma dönüştürün, hayalinizdeki emekliliğin tadını çıkarın. Birikimlerinizi büyütürken sevdiklerinizle birlikte HSBC Advance de yanınızda.

9 SEVENLERİNİN DESTEĞİYLE BÜYÜYECEK

10 BÜYÜK RESİM YUKARIDAN DAHA NET GÖRÜNÜR

11 Para Yönetimi Araçları internette, cebinizde ve yanı başınızda. İster nakit akışınızı yönetin, ister geleceğe yönelik planlar yapın, para yönetimi araçlarımız her zaman yardımınıza hazır. Bu araçlar harcama alışkanlıklarınızı takip ederek bütçenizi daha iyi yönetmenizi ve finansal gelişiminizi bilgisayarınızdan, tabletinizden ya da akıllı telefonunuzdan kolayca takip etmenizi sağlar. Para Yönetimi araçlarına HSBC İnternet Bankacılığı ndan ya da HSBC Mobil Bankacılık uygulamasından ulaşabilirsiniz. Para Yönetimi Araçları: Harcama Analizi Finansal Takvim Nakit Akışı Bütçe Yönetimi Siz de HSBC Para Yönetimi Araçları nı kullanın, büyük resmi görerek bütçenizi rahatça yönetin.

12 HSBC Advance Kredi Kartı yla alışveriş keyfi bir başka. 4 Sizin için özel olarak tasarlanan, Advantage Kredi Kartı nın tüm avantajlarını içeren HSBC Advance Kredi Kartı yla; Tüm tek çekim alışverişlerinizde ücretsiz 6 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz İnternetten yaptığınız alışverişlerde her ay %10 indirim kazanır NakitPuan larınızı 2 yle çarparak TatilPuan olarak kullanır Atatürk Havalimanı dış hatlarda bulunan HSBC Lounge den ücretsiz yararlanırsınız.

13 ALIŞVERİŞİN MUTLULUĞU YÜZÜNÜZDEN OKUNACAK

14 HERKESİN KENDİNİ ÖZEL HİSSETTİĞİ BİR YER VARDIR

15 Öncelikli müşteri deneyimi HSBC Advance de. 5 HSBC Advance ile her zaman önceliklisiniz. Size özel HSBC Advance Telefon Bankacılığı Hattı: Türkiye de ve tüm dünyadaki HSBC şubelerinde Advance müşterisi olarak tanınma ve önceliklendirme Tüm geri bildirimlerinize öncelikli yanıt alma Yurt dışında HSBC şubelerinden USD ye kadar ücretsiz acil nakit çekim imkanı sunan Uluslararası Acil Destek hizmeti

16 Bir bakışta tüm HSBC Advance ayrıcalıklarını keşfedin. Avantajlı Günlük Bankacılık Hesap işletim ücreti yok Tüm kanallardan ücretsiz EFT/Havale ve döviz transferi Daha yüksek kanal işlem limitleri Kredi ihtiyaçlarınız için destek Faiz iadeli ihtiyaç kredisi üstelik ücretsiz Her ayın ilk 7 günü 5000 TL ye kadar bedava KMH Ön onaylı kredi limitleri Birikimlerinizin değerlendirilmesi Modern Hesap la sürekli Hoş Geldin Faizi Modern Plus ile düzenli birikimlerinize avantajlı faiz oranı Büyüyen Çocuk Sigortası Bireysel Emeklilik çözümleri Dijital ve yanı başınızda HSBC Bireysel İnternet ve Mobil Bankacılık Para Yönetimi Araçları HSBC Advance Kredi Kartı Tek çekim alışverişlerinizde her yerde 6 taksit fırsatı İnternetten yaptığınız alışverişlerde her ay %10 indirim NakitPuan larınızı 2 ile çarparak TatilPuan kullanma Atatürk Havalimanı dış hatlarda bulunan HSBC Lounge dan ücretsiz yararlanma Öncelikli Müşteri Deneyimi Tüm HSBC şubelerinde önceliklendirme HSBC Advance Telefon Bankacılığı hattı; Yurtdışındaki HSBC şuberlerinden USD ye kadar ücretsiz acil nakit çekim Tüm bildirimlerinize öncelikli yanıt alma

17 HSBC Advance e nasıl başvurabilirim? HSBC Advance müşterisi olmak için başvurunuzu HSBC İnternet Bankacılığı, HSBC Advance Telefon Bankacılığı ve Şubelerimiz aracılığıyla kolayca yapabilirsiniz. HSBC Advance ten nasıl yararlanabilirim? HSBC Advance müşterisi olmak için bankamıza vadesiz hesabınızdan biri otomatik fatura ödeme talimatı olmak üzere, en az 3 ödeme talimatı vermeniz yeterli. HSBC Advance in sunduğu tüm avantajlardan faydalanmanız için en az 3 ödeme talimatınızın aylık en az 500 TL ve üzerinde gerçekleşmesi gerekmektedir. HSBC Advance avantajlarınız, talimatlarınızın aylık en az 500 TL ve üzerinde gerçekleşmesi durumunda bir sonraki aydan itibaren başlar ve talimatlarınız ödendiği sürece devam eder. HSBC Advance avantaj ve ayrıcalıkları için her ay yeni bir dönem olarak kabul edilir, ve HSBC Advance müşterisi olduğunuz ve kriteri sağladığınız sürece aylık olarak yararlanabilirsiniz. Ödeme talimatlarınızın altı ay üst üste gerçekleşmemesi durumunda bankamızdaki Advance statünüz sona erer. Hayallerinizi gerçekleştirirken sevdiklerinizle birlikte HSBC Advance de yanınızda. Daha ileriye, hep birlikte. HSBC Advance hakkında daha fazla bilgi için i arayabilir, HSBC şubelerini veya advance.hsbc.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

18 Ödeme Talimatları Neleri Kapsar? Bankamızdaki vadesiz hesabınızdan vereceğiniz; Otomatik fatura ödeme talimatları; Kira, aidat, okul ödemeleri, diğer bankalardaki kredi taksit ödemeleri için vereceğiniz düzenli EFT/havale ödeme talimatları. Bireysel Emeklilik planı ödeme talimatları. HSBC Kredi Kartı borç ödemeleriniz için vereceğiniz otomatik ödeme talimatları, düzenli ödeme talimatı olarak kabul edilir. Bankamızdaki bireysel kredi ve mortgage taksit ödemeleri, ödeme talimatı olarak sayılmamaktadır. Kendi hesaplarınız arasında yaptığınız ödemeler, aynı ay içerisinde birden fazla aynı hesaba gönderilmiş talimatlar ödeme talimatı olarak kabul edilmez. Fatura talimatları için de aynı ay içindeki ödenmiş faturaların birbirinden farklı olması gerekir.

19 Notlar: Nasıl Advance li olunur: Advance HSBC Bank A.Ş. nin sunduğu bir ürün/hizmet paketidir. Mevzuata, hesap açma kriterlerine ve yerel düzenleyici kurallara tabidir. HSBC Bank A.Ş. nin ücret, faiz, komisyon oranlarını değiştirme hakkı saklıdır. Bankamızın HSBC Advance şartlarında değişiklik yapma ve koşulları iptal etme hakkı saklıdır. 1-Döviz transferlerinde, muhabir banka ücreti müşteri hesabına yansıtılır. 2-Bankamızın kredi değerlendirme ve ön onaylı kredi limiti tanımlamama hakkı saklıdır. Her ayın ilk 7 günü Kredili Mevduat Hesabınızdan yaptığınız, TL ye kadar olan yeni kullanımlarınızdan, ayın ilk 7 günü için faiz alınmaz. Faiz iadesi için kredi taksidinin gününde, tam ödenmesi gerekmektedir. 3-Modern Hesap ta bakiyenizin ile TL arasındaki kısmı için faiz kazanırsınız TL ye kadar olan kısmı vadesiz hesabınızda kalır ve faiz uygulanmaz. Modern Plus ile birikim süresi en az 1 yıl olmak üzere aylık minimum 200 TL/USD/EUR/GBP olarak düzenli birikim yapabilirsiniz. Birikim süresince hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Modern Plus hesap para transferi işlemleri için kullanılamaz. HSBC Büyüyen Çocuk Sigortası çocuğunuzun geleceğini güvence altına alan ve hem birikim hem de risk teminatı içeren bir üründür. Risk Teminatı ile; sigorta ettirenin vefatı durumunda sigortalı çocuğa destek aylığı maaşı bağlanır ve aynı zamanda süre sonunda birikim değeri de ödenir. BES Planı ve Büyüyen Çocuk Sigortası Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmaktadır. HSBC Bank A.Ş., Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Acentesidir. 4-Kampanyalar, Advance müşteriler için, Advance KrediKartı ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. İnternetten Advantage üye işyerlerinde yapılan tek çekim işlemlerin %10 u iade edilecektir. İndirim 10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Her bir müşteri için iade tutarı işlemin yapıldığı ay için 10 TL ile sınırlıdır. 6 taksit kampanyası, tek çekim işlemler için geçerlidir. Kuyum/ telekom/yemek/gıda/benzin harcamaları kampanya kapsamı dışındadır. Müşteri taksitlendirmek istediği her işlem için ayrı talep iletmelidir. Kartlarını son üç ay içerisinde en az bir kez kullanan Advance Kredi Kartı sahipleri, girişte kartlarını göstermek kaydıyla HSBC Club Lounge dan ücretsiz olarak faydalanabilir. Bu koşulu sağlamayan kart sahipleri ile misafirler için giriş ücreti 50 TL dir. 5-Mevzuata, hesap açma kriterlerine ve yerel düzenleyici kurallara tabidir. HSBC Advance müşterileri, yurtdışı seyahatlerinde acil kart yenileme, nakit çekim, döviz alım satımı gibi uluslararası bankacılık ihtiyaçları için acil destek ve öncelikli hizmetten yararlanırlar. Yurtdışı seyahatlerinizde herhangi bir HSBC şubesinden, kullanılabilir hesap bakiyeniz dahilinde ABD dolarına kadar ücretsiz nakit çekebilirsiniz.

20 HSBC Bank A.Ş. Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No: 128 Şişli 34394/İstanbul T. (0212) F. (0212) HSBC Bank A.Ş. tarafından yayımlanmıştır.

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri AKBANK hakkında Akbank, toplam 935 şubesi ve 15bin'in üzerinde personeliyle yurt içinde güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olup, faaliyetlerini İstanbul daki genel müdürlüğü ve yurt çapındaki 23 bölge

Detaylı

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri AKBANK hakkında Akbank 900 den fazla şubesi ve 15 binin üzerinde personeliyle yurt içinde güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olup; faaliyetlerini İstanbul daki genel müdürlüğü ve yurt genelindeki

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Mali Müşavirlerimizin çözüm ortağı olmak için yola çıktık Mali Müşavirlerimizin Ana bankası olmayı hedefliyoruz Özel ayrıcalıklar

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz.

premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz. premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz. Bankacılık ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, her zaman size sunacağımız bir çözüm var. Kişiye Özel Müşteri Temsilcisi ve Birikim Yönetimi

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5

Detaylı

Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. Sizin ekonominize.

Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. Sizin ekonominize. Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. Sizin ekonominize. HSBC Premier e hoş geldiniz Hoş geldiniz ve HSBC Premier i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. HSBC Premier olarak biz, bireysel ekonominizi

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz

Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Mali Müşavirlerimize Özel Teklifler 1-28 Şubat 2017 Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Tüm vadelerde faiz oranı % 0,99 üst limiti 20.000 TL İhtiyaç Kredisi sunulacaktır. Üyelere tesis edilen

Detaylı

TL bilgisi,puan bilgisi)

TL bilgisi,puan bilgisi) ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit planı, hesap ekstresi,

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU Müşterinin Adı Soyadı TCKN / Müşteri Numarası ÜRÜNÜN ADI : VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI İŞLEM AÇIKLAMASI ÜCRET TUTARI TAHSİLAT PERİYODU Hesap İşletim i - - - ÜRÜNÜN

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2 Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 3 27 Kasadan İsme

Detaylı

Mersis No: Tel: No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul

Mersis No: Tel: No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul Katılım Bankası A.Ş. Merkez Adresi: Büyükdere Caddesi Mersis No: 3714 4399 8856 5282 Tel: 444 0 123 No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul Ticaret Sicil No: 198060 / 250489 Web Adresi: www.kuveytturk.com.tr

Detaylı

Deniz de her an size özel...

Deniz de her an size özel... Deniz de her an size özel... 1 DenizBank Özel Bankacılık, 250.000 USD ve üzeri varlığa sahip müijterilerimizin birikimlerini en iyi ijekilde değerlendirmek, istek ve beklentilerine uygun çözümler üretmek

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25

Detaylı

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 85TL 42.5TL CardFinans

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

BİREYSEL PAKET SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ NÜSHASI

BİREYSEL PAKET SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ NÜSHASI PAKET ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ İşbu Sözleşme Şubesi (BANKA) ile (MÜŞTERİ) arasında aşağıdaki koşullarla akdedilmiştir. 1) İşbu Sözleşme'nin amacı BANKA tarafından MÜŞTERİ'ye sunulacak olan (Paket Adı) (PAKET)

Detaylı

Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de!

Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de! Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de! DenizBank A.Ş. Genel Müdürlük: Büyükdere Cad. No: 106 34394 Esentepe - İstanbul / TÜRKİYE www.denizbank.com / 444 0 804 / 0850 222 0 800 36 ay

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - -

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - - TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU Bu form 01.09.2013 tarihinde yürürlüğe giren Bankalar ile Bireysel Müşterileri Arasında İmzalanacak Sözleşmelerin Şekil ve İçeriğinde Yer Alması Gereken Asgari

Detaylı

* TL TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz.

* TL TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz. * 100.000 TL - 1.000.000 TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL - 100.000TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz. * 4,000 USD - 50.000 USD tutar aralığında % 4 oksijen hesaptan

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 39.9 TL 313.5 TL Kasadan İsme Havale

Detaylı

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. İşlem

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. İşlem EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Hesap Özeti (Ekstre) Düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için Düzenlenme tarihinden geriye

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 1 29.01.2015 13:35 ÖN KAPAK İÇİ Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 2 29.01.2015 13:35 Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Oda aidat ödemelerini, Oda ya ait POS cihazı üzerinden Afili Bonus

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

HSBC Premier in Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoş Geldiniz!

HSBC Premier in Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoş Geldiniz! HSBC Premier in Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoş Geldiniz! Birlikte büyüyoruz PREMIER WELCOME KIT TR 2019_SOFT rev5.indd 1 27.02.2019 16:53 PREMIER WELCOME KIT TR 2019_SOFT rev5.indd 2 27.02.2019 16:53

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık Özel Bankacılık KOBĠ Bankacılığı Kurumsal Bankacılık Bireysel Birebir exi26 Bireysel müşteriler banka

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri Faktoring Faktoring Nedir? Faktoring, garanti, tahsilat ve finansman hizmetlerinin bir arada sunulduğu tek finansal üründür. Firmaların mal ve hizmet satışlarından doğan yurtiçi ve yurtdışı kısa vadeli

Detaylı

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. 65 TL Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. 3 ayda bir İadesine kadar ** 1 TLÜcretsiz.

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. 65 TL Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. 3 ayda bir İadesine kadar ** 1 TLÜcretsiz. EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Hesap Özeti (Ekstre) Referans Mektubu Düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için Düzenlenme

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Ticari Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK!

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BESBELLİ DESTEK HAYAT SİGORTASI AVANTAJLARINIZ I. Hedeflediğiniz Birikimleriniz Güvence Altında BESBELLİ DESTEK Hayat Sigortası ile sigortalının vefat riskine

Detaylı

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Sigortalıyı kazalara karşı koruma altına alırken aynı zamanda Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü üyesi yaparak geleneksel Türk

Detaylı

Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. sizin ekonominize.

Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. sizin ekonominize. Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. sizin ekonominize. HSBC Premier e hoş geldiniz Hoş geldiniz ve HSBC Premier i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. HSBC Premier olarak biz, bireysel ekonominizi

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı ÖN KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. Çalışma hayatınızda elde ettiğiniz kazancı

Detaylı

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir.

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir. SAHRAYICEDİD MAH.MÜMİDERESİ SOK. RÜSTEMOĞLU APT.NO:42 D:12 KADIKÖY/İSTANBUL Tel: (216) 386 19 05 /359 70 70 Fax: (216) 386 19 06 info@oykum.com http:// www.oykum.com Sayın Üyelerimiz Allianz Sigorta yetkili

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama Güncelleme Tarihi Şube Havale Türkiye'ye yapılan havale işlemleri TL

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Şube Havale Gelen Havale Havale İadesi Şube EFT Gelen EFT Şube SWIFT Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama

Detaylı

Finansal ihtiyaçlarınız için HSBC Premier uzmanlığı birebir! Birlikte büyüyoruz

Finansal ihtiyaçlarınız için HSBC Premier uzmanlığı birebir! Birlikte büyüyoruz Finansal ihtiyaçlarınız için HSBC Premier uzmanlığı birebir! Birlikte büyüyoruz HSBC Premier e Hoşgeldiniz Bireysel ekonominizle tanışın Hoş geldiniz ve HSBC Premier i seçtiğiniz için HSBC Premier de hedefimiz,

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI MASRAF TUTARI (BSMV hariç*) MASRAFIN ADI Tahsilat Asgari Azami Periyodu Hesap İşletim TL Hesaplar için 10, Aylık ** Kampüs

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI)

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG KREDİ KARTI TABLOSUNDA YER ALAN FAİZ ORANININ GEÇERLİLİK SÜRESİ VE DEĞİŞİKLİK BİLDİRİMLERİ: Faiz oranının artırılması

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bu Başvuru formunda yer alan ifadeler, aşağıdaki anlamlarda kullanılacaktır: Banka: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. CEPTETEB Hesap: Gerçek kişi

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP, ONAY ve ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP, ONAY ve ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP, ONAY ve ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU Süresi (Vadesi) 1. Hesap İşletim Ücreti 2. Hesap Özeti (Ekstre) Ücreti 3. Hesap Durum Belgesi 4. İstanbul Altın Borsası Kıymetli Maden

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ İKOLAYLIK & VERİMLİL K SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ FUEL PASS Sodexo Fuel Pass harcama yönetimi hizmetimiz ile Türkiye nin

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI. Hayat ve Emeklilik Satış Departmanı 2013

BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI. Hayat ve Emeklilik Satış Departmanı 2013 BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI 1 Bireysel Emeklilik - Türkiye 30.06.2011 itibarı ile emeklilik fonlarının türe göre pazar payları Türe Göre Pazar Payı (%) Kamu İç Borçlanma (TL) Dengeli (Esnek

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

... TL. Geçerlilik süresi: Bu sözleşme öncesi bilgilendirme formu, telefonla görüşme yapılan tarihin mesai bitimine kadar geçerlidir.

... TL. Geçerlilik süresi: Bu sözleşme öncesi bilgilendirme formu, telefonla görüşme yapılan tarihin mesai bitimine kadar geçerlidir. 1/2 MESAFELİ - İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME FORMU (İHTİYAÇ KREDİSİ YENİDEN YAPILANDIRMA) Uzaktan iletişim aracıyla başvurmuş olduğunuz ihtiyaç kredisi işlemine ilişkin bilgileri aşağıda bilgilerinize

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Mavi Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Mavi Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Mavi Emeklilik Planı Önce Sen KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES, geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. BES, güvenli bir sistemdir, NN Hayat ve

Detaylı

Faktoring. www.hsbc.com.tr 444 0 424

Faktoring. www.hsbc.com.tr 444 0 424 Faktoring www.hsbc.com.tr 444 0 424 HSBC Bank A.Ş. Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No: 128 Şişli 34394/İstanbul T. (0212) 376 40 00 F. (0212) 267 47 94 Model No: 05.12/0.5/34-49/003 HSBC Bank A.Ş.

Detaylı

Tablo: 1 Türkiye Bankalar Birliği Üyelerine Doğrudan Yapılan Bireysel Şikayetler

Tablo: 1 Türkiye Bankalar Birliği Üyelerine Doğrudan Yapılan Bireysel Şikayetler Tablo: 1 Türkiye Bankalar Birliği Üyelerine Doğrudan Yapılan Bireysel Şikayetler Başvuru Türleri Adet % Adet % Adet % Adet % Adet % 226.165 21,2 287.287 26,5 215.879 19,7 0-729.331 22,5 Faiz, Ücret, Masraf

Detaylı

FACTORING. M. Vefa TOROSLU

FACTORING. M. Vefa TOROSLU FACTORING M. Vefa TOROSLU Factoring in Tanımı Factoring, vadeli satış yapan firmaların her türlü mal ve hizmet satışından doğan alacak haklarını factor adı verilen finansal kuruluşlara satmak suretiyle

Detaylı

ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU

ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU Ürünün Adı/Tanımı KATILIM FONU (TL/Yabancı Para/Kıymetli Maden) Adı Tutarı/Oranı 1. Hesap İşletim Ücreti 2. Hesap Özeti (Ekstre) Ücreti 3. Kıymetli Maden Teslimi 4. Referans Mektubu Ücreti 5. Teminat Mektubu

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2

Detaylı

TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı

TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı 1 Tarihçe Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. 1987 Resmi İhracat Destek Kurumu Türk Eximbank işletme adıyla Yılında Bakanlar Kurulu kararıyla olarak kurulmuştur. 2 Amaç

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU ÜCRET ADI : HESAP İŞLETİM ÜCRETİ TANIMI : Vadesiz Türk Lirası/Yabancı Para hesap açan müşterilerin yaptıkları işlemlerin masrafı olarak vadesiz hesaplarından

Detaylı

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır.

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır. Hangi POS? Denizbank, siz müşterilerimize geniş bir yelpazede POS ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Seçeneklerimizi inceleyecek ve size en uygun POS ürününü belirleyebileceksiniz POS ürünlerimiz, bağlantı

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Masraf Tutarı Asgari; Azami Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Masraf Tutarı Asgari; Azami Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 93.5TL 46.75TL CardFinans

Detaylı

Deutsche Bank Bankamız Konut Tasarrufu. Kendi evinize hoş geldiniz.

Deutsche Bank Bankamız Konut Tasarrufu. Kendi evinize hoş geldiniz. Deutsche Bank Bankamız Konut Tasarrufu Kendi evinize hoş geldiniz. Önce biriktirin, sonra karar verin. Hayatımızda okulu bitirmek, meslek sahibi olmak ve bir aile kurmak gibi büyük hedeflerimiz vardır.

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı : Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No:13

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik Bilinen Yeniden Tasarlandı Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM NN Hayat ve Emeklilik NN Group & NN Hayat ve Emeklilik NN Group ağırlığı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik VIP Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik VIP Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik VIP Emeklilik Planı Önce Sen KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES, geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. BES güvenli bir sistemdir, NN Hayat ve

Detaylı

TÜRK PARASININ KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

TÜRK PARASININ KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME 05.04.2018 TÜRK PARASININ KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME Türk Parasının Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karar ve Karara İlişkin Tebliğ (2008-32/34)

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı