Nokia N9 Nasıl yapılır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nokia N9 Nasıl yapılır"

Transkript

1 Nokia N9 Nasıl yapılır Baskı 1

2 2 Nokia Müzik Nokia Müzik Nokia Müzik hakkında seçeneğini belirleyin. Ovi Müzik ile, şarkıları satın alıp cihazınıza ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Nokia Müzik hakkinda göz atın ve yeni şarkılar keşfedin veya sevdiğiniz eski parçaları bulun. Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak farklı servisler ve seçenekler mevcuttur. Müzik indirmek için, ücretsiz bir Nokia hesabı oluşturmanız gerekir. Aşağıdakilerden birini kullanarak Nokia hesabı oluşturabilir, Nokia Müzik katılabilir ve hesabınıza giriş yapabilirsiniz: Telefonunuz Uyumlu bir web tarayıcı Zaten bir Nokia hesabınız varsa, Nokia Müzik için o hesabı kullanabilirsiniz. Krediniz veya indirme hakkınız varsa ya da Nokia hesabınızla sınırsız indirmeye abone olduysanız, hesabı kapatmayın. Kapatırsanız, bunların tümü kaybolur. Nokia Müzik'i kullanmaya başlayın İlk kullanım 1 Listeden ülkenizi seçin. Bu ülke daha sonra değiştirilemez. 2 İnternet'e bağlı değilseniz, Bağlan seçeneğini belirleyin. 3 Nokia hesabınıza giriş yapmak için > Giriş yap Nokia Müzik'e giriş yapma > Giriş yap öğesini seçip kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Müzik keşfetme ve indirme Müzik arama Sanatçı, albüm veya şarkı adıyla müzik arayabilirsiniz. öğesini seçin ve arama sözcüklerini girin.

3 Nokia Müzik 3 Şarkı indirme 1 Nokia Müzik'e giriş yapın. 2 Hediye kuponunuz veya PIN kodunuz varsa, hesabınıza kredi eklemek için bu kuponu veya kodu şimdi kullanın. 3 İndirilecek öğeyi seçin. Bazı şarkılar sadece albüm içinde indirilebilir. 4 Ödeme yöntemini seçin ve ödeme işlemini tamamlayın. Şarkı indirmek için ödemeyi kredi ve banka kartıyla ya da kredi satın alarak ödeyebilirsiniz. Ödeme için kredi veya banka kartı kullanıyorsanız, kartın müzik mağazanızın yer aldığı ülkede verilmiş olması gerekir. İpucu: Müzik satın alırken ödeme kartı bilgilerinizi tekrar tekrar girmekten kaçınmak için, ödeme işlemi sırasında bilgilerinizi kaydedebilirsiniz. Bilgiler varsayılan ödeme yönteminiz haline gelir, ancak varsayılan yöntemi hesap bilgilerinden değiştirebilirsiniz. İpucu: Bir şarkıyı satın almadan önce dinlemek mi istiyorsunuz? 30 saniyelik bir örnek bölümü dinlemek için şarkıyı seçin. İndirilen şarkılar telefonunuzun hafıza kartına veya depo hafızasına kaydedilir. Şarkılar müzik koleksiyonunuza otomatik olarak eklenir. Depo hafızayı biçimlendirirseniz, şarkılarınız silinir. Etkin indirme işlemlerinizi görüntüleme > Etkin yüklemeler İpucu: Şarkının indirilmesi bittiği anda müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. Şarkının yanındaki Müzik parçalarını ve diğer içerik öğelerini indirmek, servis sağlayıcınızın şebekesi aracılığıyla büyük miktarda veri aktarımı içerebilir. Veri iletim ücretleri hakkında bilgi almak için şebeke servis sağlayıcınıza başvurun. Mümkünse, Nokia Müzik'ten şarkı indirmek için bir Wi-Fi bağlantısı kullanın. İnternet'e nasıl bağlanacağınıza ilişkin daha fazla yönerge için, telefonunuzun kullanım kılavuzuna bakın. Şarkılarla ilgili fikri mülkiyet hakları ve diğer hakların tamamı, ilgili plak şirketi veya sanatçı, besteci veya yayıncı gibi üçüncü taraf lisans sağlayıcılarına aittir ve bu sağlayıcılar için ayrılmıştır. Nokia Müzik'ten indirilen müziği kullanma hakkınız, söz konusu şarkı için geçerli olan ve Nokia Müzik ürün sayfalarının "Haklar" bölümünde ortaya konan sınırlamalara tabidir. Diğer kaynaklardan satın aldığınız şarkılar, söz

4 4 Nokia Müzik konusu satın almanın koşullarına uygun olarak kullanılmalıdır. Kullandığınız müzik için geçerli fikri mülkiyet ve diğer hakların uygulanmasıyla ilgili sorumluluk size aittir. Hediye kuponunu veya PIN kodunu kullanma Nokia Müzik hediye kuponu veya PIN kodu aldınız mı? Kullandığınızda, şarkı indirmede kullanabileceğiniz krediler alırsınız. 1 öğesini seçin ve hesabınıza giriş yapın. 2 Kuponu kullan 3 Kuponu veya PIN kodunu girin ve Kullan seçeneğini belirleyin. 4 Geçerli tüm kayıt ve koşulları okuyup kabul edin. Kupon sayısı kullanıldığında, hesabınıza kuponda gösterilen indirme sayısı kadar kredi eklenir. Ayrıca bir onay e-postası alırsınız. Kuponlar ve PIN kodları yalnızca belirtilen süre içinde kullanılabilir. Kullanıldıktan sonra, promosyonun geçerlilik süresi sınırlıdır. Son kullanma tarihi her zaman kuponu veya PIN kodunu kullandığınızda belirtilir. Daha fazla bilgi için, kampanyaya özgü kayıt ve koşullara bakın. Bir kuponu veya PIN kodunu yalnızca bir kez kullanabilirsiniz. Kalan kredinizi kontrol etme Müziğinizi yönetme Müziği telefonunuz ve bilgisayarınız arasında senkronize etme Telefonunuzla bilgisayarınız arasında müzik senkronize etmek için Nokia Link PC uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için, Nokia Link uygulaması yardımına bakın. Müziğinizi kurtarma Nokia telefonunuz onarıma gönderilmişse, telefondaki içeriğin korunacağı garanti edilmez. Müziğiniz PC'nizde kayıtlıysa, müziğinizi PC'nize yedeklemek için Nokia Link PC uygulamasını kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Nokia Link destek bölümünü ziyaret edin. Ayrıca bilgisayarınızdan Nokia Müzik uygulamasını kullanarak müziği tekrar indirebilirsiniz. Aynı şarkıyı ek bir ücret ödemeden 3 defa yeniden indirebilirsiniz.

5 Haritalar ve navigasyon 5 Müziğinizi kurtarmadan önce 1 Telefonunuzun hafıza kartı veya depo hafızasının içeriğini yedeklemek üzere Nokia Link PC uygulamasını kullanın. 2 Hafıza kartınızı veya depo hafızanızı biçimlendirin. Daha fazla bilgi için telefonunuzun kullanım kılavuzuna bakın. Bu işlem tüm içeriği siler. Verileri korumak için yedeklemek üzere Nokia Link'i kullanın. Şarkılarınız PC'nizde kayıtlıysa, şarkılarınızı kurtarma 1 Uyumlu bir USB veri kablosu kullanarak telefonunuzu PC'nize bağlayın ve telefonda medya aktarmanızı sağlayan modu seçin. USB modu hakkında daha fazla bilgi için telefonunuzun kullanım kılavuzuna bakın. 2 Nokia Link uygulamasını açın ve görüntülenen talimatları izleyin. PC'nizi kullanarak şarkıları tekrar indirme 1 Yeniden indirmeden önce PC'nizdeki çerezleri ve geçici İnternet dosyalarını silmeniz önerilir. 2 Hesabınıza giriş yapın ve Hesap > İndirme geçmişi seçeneklerini belirleyin. 3 Tekrar indirilecek müziği seçin. Haritalar ve navigasyon Haritalar Haritalar hakkında Haritalar, yakınlarınızda neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanız için size kılavuzluk eder. Şehirleri, yolları ve ilgi duyduğunuz yerleri bulun. Rotanızı planlayın. Adım adım yol tarifleriyle gideceğiniz yolu bulun. Bazı servisler her ülkede kullanılamaz ve yalnızca belirli dillerde sağlanıyor olabilir. Servislerin kullanımı şebekeye bağlı olabilir. Daha fazla bilgi için şebeke servis sağlayıcınıza başvurun. Dijital haritaların içeriği bazen hatalı ve eksik olabilir. Acil durumlar gibi önemli iletişim ihtiyaçları için hiçbir zaman yalnızca içeriğe ve servise güvenmeyin. Bazı içerikler Nokia tarafından değil, üçüncü taraflarca üretilir. Bu içerikler hatalı olabilir ve kullanılabilirlikleri değişiklik gösterebilir.

6 6 Haritalar ve navigasyon Konumunuzu ve haritayı görüntüleme Bulunduğunuz konumu haritada görün ve farklı şehirlerin ve ülkelerin haritalarına göz atın. bulunduğunuz konumu gösterir (mümkünse). Geçerli konumunuz görüntülenemiyorsa, bilinen son konumunuzu gösterir. Haritaya göz atma 1 Haritayı parmağınızla sürükleyin. Varsayılan olarak, haritanın yönü kuzeydir. 2 İki parmağınızı kullanarak da haritayı döndürebilirsiniz. İki parmakla yönlendirmeyi etkinleştirmek için, > Ayarlar, öğesini seçin ve İki parmakla harita yönlendirme seçeneğini etkinleştirin. Bulunduğunuz konumu görüntüleme Haritada Bir konumu ararsanız veya bir konuma göz atarsanız ve o konumla ilgili ayrıntıları görüntülerseniz, görüntülemekte olduğunuz konumun bilgileri gösterilir. Bulunduğunuz konumu görüntülemeye dönmek veya bulunduğunuz konumla ilgili bilgileri görüntülemek için, Yakınlaştırma veya uzaklaştırma Yakınlaştırmak için, haritaya iki kez dokunun veya iki parmağınızı haritanın üzerine koyup parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırarak kaydırın. Uzaklaştırmak için, parmaklarınızı kaydırarak birleştirin.

7 Haritalar ve navigasyon 7 İpucu: Yakınlaştırma çubuğunu da kullanabilirsiniz. Çubuğu farklı görünümlerde görüntülemek için, > Ayarlar, öğesini seçin ve Yaklaştırma çubuğu seçeneğini belirleyin. Telefonunuzda bulunan sokak haritalarında yer almayan bir bölgeye göz atarsanız ve etkin bir veri bağlantınız varsa, yeni sokak haritaları otomatik olarak indirilir. Ayrıca, Haritalar uygulamasının en son sürümüne yükselttiğiniz zaman da yeni sokak haritaları indirilir. Harita kapsamı, ülkeye ve bölgeye göre değişir. Haritanın görünümünü değiştirme Nerede olduğunuzu kolayca tespit etmek için haritayı farklı modlarda görüntüleyin. öğesini seçip aşağıdakiler arasından seçim yapın: Harita Standart harita görünümünde, konum adları veya otoyol numaraları gibi bilgiler kolayca okunabilir. Uydu Ayrıntılı ve gerçekçi bir görünüm için, uydu görüntülerini kullanın. Arazi Örneğin arazide yol alacaksanız, zemin türünü bir bakışta görebilirsiniz. Toplu taşıma hatları Metro, otobüs veya tramvay rotaları gibi belirli toplu taşıma hizmetlerini görüntüleyin. 3B Modu Daha gerçekçi bir görünüm için, haritanın perspektifini değiştirin. Gece modu Haritanın renklerini soluklaştırın. Gece yolculuk ederken, bu modda haritayı okumak daha kolaydır. 3B Yer İşaretleri Önemli binaları ve turistik yerleri haritada görüntüleyin. Kullanılabilir seçenekler ve özellikler bölgeye göre değişebilir. Kullanılamayan seçenekler soluk görünür. Yönlendirme alma Yürüme, sürüş ve toplu taşıma ile yolculuk için yönlendirme alabilirsiniz. ve Sesli yönlendirme, kullandığınız dilde mevcutsa, varmak istediğiniz yere götüren yolu bulmanıza yardımcı olarak yolculuğunuzun tadını çıkarmanıza olanak sağlar.

8 8 Haritalar ve navigasyon Sesli yönlendirme alma 1 Bulunduğunuz konumu başlangıç noktası olarak kullanın veya ilgili alana bir konum girin ve önerilen eşleşmeler arasından seçim yapın. 2 Hedefi ilgili alana girin. 3 Seçilen hedef haritada görüntülenir. Hedef işaretçisini ve veya öğesini seçip Yol tarifi al seçeneğini belirleyin. 4 Sesli yönlendirmeli navigasyona başlamak için, Buraya git Yazılı yol tarifleri görmek için, İpucu: Yürüme navigasyonu için, sesli yönlendirme varsayılan olarak devre dışı bırakılır. Etkinleştirmek için > Sesli rehber öğesini seçin veya dil seçilmediyse Sesi seçin. Hangi otobüs, tren veya metro hattını kullanacağınız ve istasyonlara veya duraklara nasıl ulaşacağınız konusunda yönlendirici bilgi alabilirsiniz. Toplu taşımayla ilgili yönlendirici bilgiler alma 1 Hedefinizi ekledikten sonra, haritadan hedef yerini seçin ve > Yol tarifi al. Rotanın haritası görüntülenir. 2 Ayrıntılı talimatlar için, İpucu: Yakınlardaki yerleri arama veya kategori araması yoluyla bulduğunuz bir yere navigasyonla ulaşmak için, yer işaretçisini seçip Haritaları indirme ve güncelleme Sokak haritalarını telefonunuza kaydedin, böylece seyahat ederken İnternet bağlantısı olmadan haritalara göz atabilir ve veri maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Haritaları telefonunuza kaydetmek ve güncellemek için, etkin bir WLAN bağlantınızın olması gerekir. Haritaları indirme 1 > Haritaları yönet > > Harita ekleseçeneğini belirleyin. 2 Kıta ve ülkeyi seçin ve İndir seçeneğini belirleyin. Haritaları güncelleme 1 > Haritaları yönet > > Güncellemelere bakseçeneğini belirleyin. 2 Yeni güncellemeler olduğunda telefon bu güncellemeleri size sunar. İndir öğesini seçin.

9 Haritalar ve navigasyon 9 Haritalar uygulamasını hatsız tercihte kullanma Özellikle yolculuk sırasında veri ücretlerinden tasarruf etmek için, Haritalar uygulamasını İnternet bağlantısı olmadan da kullanabilirsiniz. Gereken haritaları telefonunuza indirdiğinizde, konumlama, arama ve navigasyon gibi servisleri de hatsız modda kullanabilirsiniz. > Ayarlar öğesini seçin ve Çevrimiçi seçeneğini devre dışı bırakın. İpucu: Yurtdışındayken Haritalar'ı hatsız modda kullanabileceğinizden emin olmak için, gereken haritaları yolculuktan önce telefonunuza indirin. Konum bulma Haritalar, belirli konumları, ilgi çeken yerleri ve iş yerlerini bulmanıza yardımcı olur. ve seçeneğini belirleyin. Konum arama 1 Sokak adresi veya yer adı gibi arama kelimelerini Ara alanına girin. 2 Önerilen eşleşmeler listesindeki öğelerden birini seçin. Konum haritada görüntülenir. Herhangi bir arama sonucu bulunmazsa, arama sözcüklerinizin doğru yazıldığından emin olun. Önerilen eşleşmeler listesini görüntüleme Yakınlardaki yerleri arama 1 Yakınlardaki halka açık yerler haritada yer işaretçisi olarak gösterilir. 2 Yakınlardaki yerlerin listesini görüntülemek için, 3 Bir yerin ayrıntılarını görüntülemek için, yer işaretleyiciyi ve bilgi alanını seçin. Yerleri kategoriye göre arama 1 > Kategoriler öğesini ve bir kategori seçin. 2 Bir yerle ilgili bilgileri görüntülemek için, listeden o yeri seçin. 3 Yeri daha büyük bir haritada görüntülemek için, haritaya dokunun.

10 10 Haritalar ve navigasyon İpucu: Bulunan bir yerle ilgili bilgileri görüntülemek için, haritada onun işaretçisini de seçebilirsiniz. Çevrimiçi arama yaptığınızda, internet bağlantınızla ilgili sorunlar sonuçları etkileyebilir. Aranan alanın haritaları telefonunuzda mevcutsa, veri aktarımı maliyetlerinden kaçınmak için, arama sonuçlarını etkin bir internet bağlantısı olmadan da alabilirsiniz; ancak bu arama sonuçları sınırlı olabilir. Favori yeri kaydetme Bir adresi veya ilginizi çeken bir yeri kaydedin, böylece daha sonra bunu hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bir yeri kaydetme Haritada, konum işaretçisini ve ilgili bilgi alanını seçin. Bilgi sayfasında, Favori yerlerinizi görüntüleme ve düzenleme Kaydettiğiniz yerlere hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. ve ardından > Favoriler seçeneğini belirleyin. Kayıtlı bir yeri haritada görüntüleme Favoriler listenizde, yeri seçip haritaya dokunun. Ayrıca, kayıtlı bir yerin iletişim bilgilerine (varsa) bakmak da mümkündür. Örneğin, bir restoranı arayabilir veya onun web sitesine bakabilirsiniz. Bir yerle iletişim kurma 1 Favoriler listenizde, yeri seçip Bağlantı kur seçeneğini belirleyin. 2 Telefon numarasını, e-posta adresini veya web adresini seçebilirsiniz. Kayıtlı bir yeri düzenleme veya silme 1 Favoriler listenizde, yeri seçin. 2 seçin ve isim ve açıklamayı düzeltin. Yeri silmek için, Kaldır seçeneğini belirleyin.

11 Haritalar ve navigasyon 11 Bir yeri arkadaşınıza gönderme Arkadaşlarınıza bir yerin harita üzerindeki konumunu göstermek istediğinizde, bu yeri onlara gönderebilirsiniz. Arkadaşlarınızın bu yeri harita üzerinde görüntüleyebilmeleri için Nokia telefona sahip olmaları gerekmez; ancak internet bağlantısı gereklidir. 1 haritada yer işaretleyiciyi ve bilgi alanını seçin. Bilgi sayfası görüntülenir. 2 Arkadaşınıza, haritadaki konumun bağlantısını içeren bir e-posta veya kısa mesaj gönderilir. Hedefinize yürüyerek ulaşma Bir yere yürüyerek giderken yol tarifine ihtiyaç duyduğunuzda, Haritalar sizi meydanlardan, parklardan, yaya yollarından ve hatta alışveriş merkezlerinden geçirerek hedefinize ulaşmanıza yardımcı olur. 1 öğesini seçip hedefinizi girin. 2 Haritada, hedef konum işaretçisini seçip > Yol tarifi al seçeneğini belirleyin. 3 Sesli yönlendirmeli navigasyona başlamak için, Buraya git Rotanın tamamını görüntüleme 1 2 Bulunduğunuz konumu yakınlaştırmak için, Sesli yönlendirmeyi kapatma > Sesli rehber seçeneğini belirleyin. Yönlendirme sesini değiştirme > Sesi seçin. Ekranın kapanmasını önleme > Arka ışık her zaman açık. Pusulayı kullanma Pusula açık ve düzgün bir şekilde ayarlanmışsa harita, yüzünüzün dönmesi gereken yönü göstererek sizi yönlendirir. Pusula her zaman gerçek kuzeyi gösterir.

12 12 Haritalar ve navigasyon seçeneğini belirleyin. Pusulayı açma Pusulayı kapatma Harita kuzey yönündedir. Pusulanın ayarlanması gerekiyorsa, telefonda görüntülenen talimatları uygulayın. Pusulanın doğruluk düzeyi sınırlıdır. Elektromanyetik alanlar, metal nesneler veya diğer harici durumlar da pusulanın doğruluğunu etkileyebilir. Pusula düzenli olarak ayarlanmalıdır. Haritalar hakkında geri bildirimde bulunma Geri bildiriminizi göndererek Haritalar uygulamasının daha da iyi bir hale gelmesine katkıda bulunun. 1 > Geribildirim seçeneğini belirleyin. 2 Haritalar'ı başkalarına önerme ihtimalinizin ne kadar olduğunu seçin. İsterseniz bunun nedenlerini de belirtebilirsiniz. Bu geri bildirim isimsizdir. 3 Gönder Geri bildirimde bulunmak için, etkin bir internet bağlantınız olması gerekir. Haritalar'ın mevcut sürümüne ilişkin geri bildiriminizi gönderdikten sonra, artık bu seçenek kullanılamaz. Sürüş Hedefinize arabayla ulaşma Sürüş sırasında kullanım için en iyi duruma getirilmiş, açık ve net sokak sokak yol tariflerine ihtiyaç duyduğunuzda, Sürüş gideceğiniz yere ulaşmanıza yardımcı olur. Sürüş seçeneğini kullanmak için, Nokia hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Hedefe arabayla ulaşma > Hedef belirle öğesini seçip uygun seçeneği belirleyin.

13 Haritalar ve navigasyon 13 İpucu: Hedefinizi harita üzerinde seçili tutarak ayarlayabilir ve Sür seçeneğini belirleyebilirsiniz. Belirlenmiş bir hedef olmadan da aracınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Harita konumunuzu takip eder. Varsayılan olarak, harita, sürüş yönünüze göre döner. Pusula her zaman kuzeyi gösterir. Evinize arabayla ulaşma > Hedef belirle > Ev seçeneğini belirleyin. Ev seçeneğini ilk kez belirlediğinizde, ev konumunuzu tanımlamanız istenir. Ev konumunuzu değiştirme > Ayarlar > Ev konumu seçeneğini belirleyin. İpucu: Çevrenizdeki yerleri tam ekran bir haritada görmek için haritaya dokunun. Rotanıza genel bakış Navigasyon görünümünde, seçeneğini belirleyin. Yerel yasaların tümüne uyun. Sürüş sırasında, aracı kullanabilmek için ellerinizin her zaman serbest olmasını sağlayın. Sürüş sırasında önceliğiniz yol güvenliği olmalıdır. Sesli yönlendirme alma Sesli yönlendirme varmak istediğiniz yere götüren yolu bulmanıza yardımcı olarak yolculuğunuzun tadını çıkarmanıza olanak sağlar. 1 > Ayarlar > Navigasyon sesi 2 Bir dil seçin veya sesli yönlendirmeyi kapatmak için Hiçbiri seçeneğini belirleyin. Sesli rehberlik diliniz için kullanılamıyor olabilir. Ayrıca, yeni navigasyon sesleri de indirebilirsiniz. Navigasyon sesleri indirme > Ayarlar > Navigasyon sesi > Yeni indir seçeneğini belirleyin ve bir ses seçin. Navigasyon sırasında diğer uygulamaları kullanabilir ve bu arada hala sesli yönlendirmeyi duyabilirsiniz.

14 14 Haritalar ve navigasyon Yerleri haritada görüntüleme Benzin istasyonu, park yeri veya yemek yenecek bir yer mi arıyorsunuz? Telefonunuzu bu yerleri haritada gösterecek şekilde ayarlayın. 1 > Ayarlar > Harita katmanları > Yerler seçeneğini belirleyin. 2 Haritada görmek istediğiniz kategorileri seçin. İpucu: Sürüş, önemli binalar ve görülecek yerler gibi yer işaretlerini harita üstünde gösterir. Yer işaretlerin en iyi 3D ile görüntülenebilir. Hiçbir yer işareti görmüyorsanız, yakınlaştırın. Yer işaretlerini gizlemek istiyorsanız, > Ayarlar > Harita katmanları öğesini seçin ve Yer işaretleri öğesini devre dışı bırakın. Tercih ettiğiniz rotayı belirleme Sürüş seçeneği, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olan rotayı belirleyebilir. seçeneğini belirleyin. 1 > Hedef belirle öğesini seçip uygun seçeneği belirleyin. 2 Navigasyona başlamadan önce, 3 Ayrıca otoyollar, ücretli yollar veya feribotların kullanılmasına izin verip vermeyeceğinizi belirleyin. 4 > Navigasyona başla Çevrimdışı navigasyon Veri maliyetlerinden tasarruf etmek için, Sürüş uygulamasını çevrimdışı olarak da kullanabilirsiniz. > Ayarlar seçeneğini belirleyin ve Bağlantı onay kutusundaki işareti kaldırın. Arama sonuçları gibi bazı özellikler Sürüş seçeneği çevrimdışı olarak kullanıldığında sınırlandırılmış olabilir. Sürüş görünümünün görüntüsünü değiştirme Daha gerçekçi bir 3B harita mı görmek istiyorsunuz veya Sürüş özelliğini gece karanlıkta mı kullanıyorsunuz? Farklı harita modları sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz bilgileri her zaman net bir şekilde görebilirsiniz.

15 Nokia Mağaza 15 Harita türünü değiştirme > 2B, 3B veya Cmt. Haritayı karanlıkta da net bir şekilde görebilmek için, gece modunu etkinleştirebilirsiniz. Gece modunu etkinleştirme > Ayarlar > Harita renkleri > Gece seçeneğini belirleyin. Bir yeri kaydetme Seyahat planlamanıza yardım almak için otelleri, turistik yerleri veya benzin istasyonlarını arayıp telefonunuza kaydedebilirsiniz. 1 Bir adres veya yer aramak için > Hedef belirle > Arama seçeneğini belirleyin. 2 Önerilen eşleşmelerden yeri seçin. 3 Bulunduğunuz konumu kaydedin > Konumu kaydet seçeneğini belirleyin. Kayıtlı bir yere arabayla ulaşma > Hedef belirle > Favoriler seçeneğini ve yeri belirleyin. Nokia Mağaza Nokia Mağaza'yı kullanmaya başlama Nokia Mağaza hakkında Nokia Mağaza'da telefonunuza binlerce öğe indirebilirsiniz, örneğin: Oyunlar Uygulamalar Videolar Duvar kağıtları Zil sesleri İçeriği doğrudan telefonunuzda arayabilir ve telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca, web sitesini bilgisayarınızda da arayabilir ve kendi telefonunuza ya da bir arkadaşınızın telefonuna içerik bağlantıları içeren bir kısa mesaj gönderebilir veya bir öğeyi sosyal paylaşım ağı servislerinde paylaşabilirsiniz.

16 16 Nokia Mağaza Nokia Mağaza'dan indirme yapmak için Nokia hesabınız olması gerekir. Giriş yapıp telefonunuzu seçtiğinizde, size, telefonunuzla uyumlu olan içerikler önerilir. Bazı öğeler ücretsizdir; diğerlerinin ücretini ise kredi kartınızla veya telefon faturanız üzerinden ödemeniz gerekir. Ödeme yöntemlerinin kullanılabilirliği, ikamet ettiğiniz ülkeye ve şebeke servis sağlayıcınıza bağlıdır. İpucu: Telefonunuzu Nokia Mağaza ile çalışacak şekilde ayarlama hakkında bilgi almak için adresine gidin ve telefonunuzu seçin. Servisleri kullanmak veya içerik indirmek büyük miktarda veri aktarımını gerektirebilir ve bunun sonucunda veri trafiği ücreti ödemeniz gerekebilir. Nokia hesabı hakkında Bir Nokia hesabı ile, Nokia servislerine tek bir kullanıcı adı ve şifre ile erişebilirsiniz. Nokia Mağaza web sitesine gidin veya telefonunuzda Nokia Mağaza uygulamasını açın. Bilgilerinizi girerken: Geçerli bir e-posta adresi veya cep telefonu numarası girdiğinizden emin olun. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi unutursanız, size bir e-posta veya kısa mesajla gönderilir. E-posta adresinizi ve cep telefonu numaranızı doğrulayın. Onay postasındaki veya kısa mesajdaki bağlantıyı seçin. Nokia Mağaza haber bültenini, promosyonlarını ve güncellemelerini almak isteyip istemediğinizi belirleyin. Bültene daha sonra da abone olabilirsiniz. Bir e-posta adresi verdiyseniz, hesabınız oluşturulduğunda size hoş geldiniz e-postası gönderilir. Oturum açma bilgilerinizi içerdiği için bu e-postayı saklamalısınız. İpucu: Kişisel bilgilerinizi ve şifrenizi daha sonra hesap ayarlarından değiştirebilirsiniz. Giriş yapın ve Hesap'ni seçin. Nokia, kişisel verileri, Nokia gizlilik politikası ve geçerli diğer koşullarda ayrıntılı olarak açıklanan şekilde bu servisle ilgili belirli amaçlar için kullanabilir. Nokia Mağaza'da gezinme ve indirme Nokia Mağaza'da arama Nokia Mağaza web sitesine gidin veya telefonunuzda Nokia Mağaza uygulamasını açın. Web sitesinde arama Arama alanına bir arama sözcüğü girin ve giriş tuşunu seçin.

17 Nokia Mağaza 17 Telefonunuzda arama 1 2 Arama alanına bir arama sözcüğü girin ve giriş tuşunu seçin. İpucu: Bir öğe hakkında başkalarının ne söylediğini görmek için öğeyi seçin ve Yorumlar seçeneğini belirleyin. İndirme işleminin açıklamasını, fiyatını ve boyutunu da görebilirsiniz. Oyun, uygulama veya diğer bir öğeyi indirme Nokia Mağaza'dan uygulamalar, oyunlar, videolar ve diğer içerikleri satın alabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz olarak indirilecek öğeler de bulunur. Telefonunuzda Nokia Mağaza uygulamasını açın ve Nokia hesabınıza giriş yapın. 1 Öğeyi seçin. 2 Öğe ücretli ise, Satın al seçeneğini belirleyin. Öğe ücretsiz ise, ÜCRETSİZ seçeneğini belirleyin. 3 Ödemeyi kredi kartı veya varsa telefon faturanız üzerinden yapabilirsiniz. Kart bilgilerinizi Nokia hesabınıza kaydetmek için Ekle seçeneğini belirleyin. Kart bilgileriniz zaten Nokia hesabınızda kayıtlı ise, farklı bir ödeme yöntemi kullanmak için Değiştir seçeneğini belirleyin. Telefon faturanız üzerinden ödemek için, Öde seçeneğini belirleyin. 4 İndirme tamamlandığında, talimatları uygulayın. İpucu: Oyunlar, uygulamalar veya videolar gibi büyük dosyaları indirmek için Wi-Fi bağlantısı kullanın. Wi-Fi bağlantılarını kullanma hakkında bilgi almak için adresine gidin ve telefonunuzu seçin. Hesabınıza bir ödeme kartı kaydetme Nokia Mağaza'dan öğe satın alırken ödeme kartınızın detaylarını defalarca girmekten kaçınmak için detaylarınızı Nokia hesabınıza kaydedin. Bilgisayarınızı kullanarak Nokia Mağaza web sitesine gidin ve Nokia hesabınıza giriş yapın. 1 Hesap > Ödeme ayarları > Yeni ödeme kartı ekle seçimini yapın ve gerekli alanları doldurun. 2 Bu ödeme kartını tercih edilen kartınız olarak ayarlamak için Bunu tercih edilen kartım yap. seçeneğini belirleyin. 3 Kaydet seçeneğini belirleyin.

18 18 Nokia Mağaza İpucu: Birden fazla ödeme kartı ekleyebilir ve kartlardan birini satın alma sırasında kullanmak üzere seçebilirsiniz. İpucu: Bir öğeyi satın alırken detaylarınızı elle girdiğinizde Nokia mağaza detayları kaydetme önerisinde bulunur. Arkadaşlarla içerik paylaşma Nokia Mağaza web sitesinden, e-posta ya da sosyal paylaşım ağı servisleri aracılığıyla arkadaşlarınıza ilginç Nokia Mağaza öğelerine ulaşmalarını sağlayan bir bağlantı gönderebilirsiniz. 1 Öğelerden birini seçip Paylaş seçeneğini belirleyin. 2 Paylaşım yöntemini seçin. 3 E-posta gönderiyorsanız, arkadaşınızın e-posta adresini girin. Birden çok adres ekleyebilirsiniz. 4 Mesajı kişiselleştirebilir ancak öğeye giden bağlantıyı kaldıramazsınız. 5 Gönder seçeneğini belirleyin. Yorum yazma Diğer Nokia Mağaza kullanıcıları ile bir öğe hakkındaki görüşlerinizi paylaşmak ister misiniz? Kendi yorumunuzu yazın ve öğeyi derecelendirin. İndirdiğiniz her öğe için bir yorum gönderebilirsiniz ve yorumunuzu daha sonra düzenleyemezsiniz. Öğenin yeni bir sürümünün yayınlanması durumunda, öğeyle ilgili yorumunuzu indirme işleminden sonra yapabilirsiniz. 1 Öğeyi seçin ve Yorum seçeneğini belirleyin. 2 Yorumunuzu yazın, öğeyi derecelendirin ve Gönder seçeneğini belirleyin. 3 Yorumunuzu düzenlemek için, Yorumu dznle seçeneğini belirleyin. 4 Yorumunuzu yayınlamak için, Gönder seçeneğini belirleyin. Eksik bir öğeyi yeniden indirme Telefonunuzdaki öğeler yanlışlıkla silindi mi? Eksik uygulamaları Nokia Mağaza'dan ücretsiz olarak yeniden indirebilirsiniz. 1 Telefonunuzda Nokia Mağaza'ya gidin ve öğeyi seçin. 2 İndir seçeneğini belirleyin. İpucu: Daha önce neler indirdiğinizi görmek için

19 Nokia Mağaza 19 İpucu: Artık kullanmadığınız veya gerek duymadığınız uygulamaları ve oyunları kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için adresine gidin ve telefonunuzu seçin.

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Baskı 1.0 TR Nokia Haritalar Nokia Haritalar, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1 Mobil cihaz için Ovi Haritalar Baskı 1 2 İçindekiler İçindekiler Haritalara genel bakış 3 Konumum 4 Yerinizi ve haritayı görüntüleme 4 Harita görünümü 5 Haritanın görünümünü değiştirme 5 Haritaları indirme

Detaylı

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1 Mobil cihaz için Ovi Haritalar Baskı 1 2 İçindekiler İçindekiler Haritalar genel görünümü 3 Konumum 4 Bulunan yeri ve haritayı görüntüleme 4 Harita görünümü 4 Haritanın görünümünü değiştirme 4 Haritaları

Detaylı

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1

Mobil cihaz için Ovi Haritalar. Baskı 1 Mobil cihaz için Ovi Haritalar Baskı 1 2 İçindekiler İçindekiler Haritalar genel görünümü 3 Navigasyon görünümü 13 Genel trafik ve güvenlik bilgileri 13 Hedefinize yürüyerek ulaşma 14 Rota planlama 14

Detaylı

Cep telefonu için Ovi Haritalar

Cep telefonu için Ovi Haritalar Cep telefonu için Ovi Haritalar Baskı 1 2 İçindekiler İçindekiler Haritalar'a genel bakış 3 Konumum 3 Yerinizi ve haritayı görüntüleme 3 Haritanın görünümünü değiştirme 4 Harita indirme ve karşıya yükleme

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Cep telefonu için Ovi Haritalar. Baskı 1

Cep telefonu için Ovi Haritalar. Baskı 1 Cep telefonu için Ovi Haritalar Baskı 1 İçindekiler Rota planlama 12 Haritalar genel görünümü 3 Konumum 3 Yerinizi ve haritayı görüntüleme 3 Harita görünümü 4 Haritanın görünümünü değiştirme 4 Harita indirme

Detaylı

Cep telefonu için Ovi Haritalar. Baskı 1

Cep telefonu için Ovi Haritalar. Baskı 1 Cep telefonu için Ovi Haritalar Baskı 1 İçindekiler Haritalar genel görünümü 3 Rota planlama 11 Haritalar kısayolu 12 Konumum 3 Yerinizi ve haritayı görüntüleme 3 Harita görünümü 4 Haritanın görünümünü

Detaylı

Cep telefonu için Ovi Haritalar

Cep telefonu için Ovi Haritalar Cep telefonu için Ovi Haritalar Baskı 1 2 İçindekiler İçindekiler Haritalar'a genel bakış 3 Konumum 3 Yerinizi ve haritayı görüntüleme 3 Haritanın görünümünü değiştirme 4 Harita indirme ve karşıya yükleme

Detaylı

GPS NAVI GASYON SI STEMI

GPS NAVI GASYON SI STEMI GPS NAVI GASYON SI STEMI NAV HIZLI BAS LANGIÇ KILAVUZU MOTOR ANA SAYFA TÜRK Başlarken Navigasyon yazılımı ilk kez kullanıldığında otomatik olarak bir ilk kurulum işlemi başlar. Aşağıdaki işlemleri yapın:

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL TURKISH Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip edin: Program

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Maps

Kullanım kılavuzu HERE Maps Kullanım kılavuzu HERE Maps Baskı 1.0 TR HERE Maps HERE Maps, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları ve servisleri

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari Sohbet Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia Corporation'ın

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE

PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE TR İlk kurulum 1. Tercih ettiğiniz dili seçin, ardından seçiminizi onaylamak için Bu ayarı daha sonra Bölgesel ayarlar içerisinden değiştirebilirsiniz. 2. Son

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Harita güncelleme direktifleri

Harita güncelleme direktifleri Harita güncelleme direktifleri ilk olarak Türkiye haritasını güncellemeniz için http:// www.mlsnavigasyon.com.tr web sitesine üye olarak kaydolmanız gerekiyor. 1) Yeni üye kaydı ve Güncelleme A) Web sitesinden

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 İçindekiler 1 İçindekiler Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 Bölüm 2: Akıllı Tahta Uygulamasının Yüklenmesi Akıllı Tahta Uygulaması nı yükleme 3 Akıllı Tahta Uygulaması nı kaldırma 3 Akıllı Tahta

Detaylı

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçidekiler Adım Adım Kılavuz......2-7 Ekran Kılavuzu.....8-11 Turkish Version 2.0 JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Uygulamaya Giriş İnternet tarayıcınızı açıp https://epc.jlr-apps.com/

Detaylı

Nokia N9 Kullanım Kılavuzu

Nokia N9 Kullanım Kılavuzu Nokia N9 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.1 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 4 Başlangıç 6 Tuşlar ve parçalar 6 SIM kartı takma ve bataryayı şarj etme 8 İlk açılış 11 Daha fazla yardım bulma 14 Temel kullanım

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu.

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Flaş Ön kamera LED göstergesi 1 Arka kapağın çıkarılması ya da takılması. Ses açma/ kısma 2 Pilin takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU. Sürüm 3.0

YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU. Sürüm 3.0 YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Sürüm 3.0 1 İlk Açılış Navturk yazılımını başlattığınızda ilk önce açılış sayfasını ve ardından harita ekranını göreceksiniz. Navturk Açılış Ekranı Navturk

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N82

Baþlangýç. Nokia N82 Baþlangýç Model: N82-1 Nokia N82 1. baský TR Tuþlar ve parçalar (ön) Model numarasý: Nokia N82-1. Bundan sonra Nokia N82 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Uyumlu kulaklýklar, müzik kulaklýklarý

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU LED göstergesi Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU Flaş Ön kamera 1 Pilin şarj edilmesi. 5.0 Güç tuşu Ses açma/ kısma 2 SIM kartın takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. %100 kablosuz kamera Manyetik duvar montaj parçası Lityum 123 piller

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

Navigasyon menüsü. Bul menüsü. Ülkeyi değiştirmek (isteğe bağlı) Ülkeyi veya eyaleti değiştirmek (isteğe bağlı)

Navigasyon menüsü. Bul menüsü. Ülkeyi değiştirmek (isteğe bağlı) Ülkeyi veya eyaleti değiştirmek (isteğe bağlı) Navigasyon menüsü Bu başlangıç ekranıdır, burada Navigasyon Menüsü'nü görürsünüz. Buradan uygulamanın tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. Bul üzerine dokunun. Bul menüsü Bu, hedefinizi bulmanıza yardım eden

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Project 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle en kısa sürede öğrenmenizi sağlamak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Sık kullandığınız

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX MapLand İşlem Araçları Çalışma Dosyası Aç Haritanın ve son çalışma dosyasının

Detaylı

Nokia 603 Kullanım Kılavuzu

Nokia 603 Kullanım Kılavuzu Nokia 603 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.1 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 5 Başlarken 6 Tuşlar ve parçalar 6 SIM kartı takma 6 Hafıza kartı takma 8 Telefonunuzu şarj etme 10 Bir aramanın, şarkının veya

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

Nokia 700 Kullanım Kılavuzu

Nokia 700 Kullanım Kılavuzu Nokia 700 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 5 Başlarken 7 Tuşlar ve parçalar 7 SIM kartı takma 7 Hafıza kartı takma 9 Bataryayı şarj etme 11 Bataryayı USB'den şarj etme 12

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Excel 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu'na komutlar ekleme Şeridi

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

knfbreader Mobile kreader Mobile

knfbreader Mobile kreader Mobile knfbreader Mobile kreader Mobile Kurulum Yönergesi Copyright 2009 knfbreading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Tüm hakları saklıdır. Diğer şirket adları ve ürünlerin her biri, kendi şirketlerinin ticari

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

Soru ve önerileriniz için, adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Soru ve önerileriniz için,  adresini ziyaret edebilir ve/veya adresine e-posta gönderebilirsiniz. Değerli Meslektaşım Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olarak, sizlerin beklentilerini en yüksek kalitede karşılamak adına TÜRMOBKart çalışmamızı sizlerin

Detaylı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı

MEB (K12) e-posta Sistemi Kullanımı 1. Giriş Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından tüm kurumlarımıza POP3 destekli e-posta hesabı tahsis edilmiştir. Bu hesabı web tabanlı olarak kullanabileceğiniz gibi Outlook vb. gibi e-posta istemci

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

E-Posta Hesabı Oluşturma

E-Posta Hesabı Oluşturma E-Posta Hesabı Oluşturma Elektronik Posta (E-posta) Nedir? Elektronik posta (e-posta) internet ortamından gönderilen dijital (elektronik) mektuptur. Bir başkasına e-posta gönderebilmemiz için öncelikle

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Bu belge BT Sınıfı Etkinliklerinde Kullanılmak Üzere Hazırlanmıştır İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 YÖNETİM PANELİ İŞLEMLERİ... 5 ŞABLON AYARLARI...

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU.

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU. INTERFACE KULLANIM KILAVUZU www.necvox.com Ana Menü Fonksiyonları 1. Opel Insignia araçta kullanıyorsanız, ana menüye geçmek için Geri tuşuna basılı tutun. 2. Volkswagen & Skoda ve Seat araçlarda kullanıyorsanız,

Detaylı

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu ürünler ve hizmetlerle

Detaylı

Nokia E7-00 Kullanım Kılavuzu

Nokia E7-00 Kullanım Kılavuzu Nokia E7-00 Kullanım Kılavuzu Baskı 3.0 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 5 Başlarken 6 Tuşlar ve parçalar 6 Bir aramanın, şarkının veya videonun ses seviyesini değiştirme 10 Tuşları veya ekranı kilitleme

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) İçindekiler EBA Dosya nedir?... 3 Kimler kullanabilir?... 3 Uygulama Ne işe Yarar?... 4 Mobil uygulama nedir? Nereden ulaşabilirim?... 4 Mobil Uygulamayı

Detaylı

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi...

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... 3 İndirme... 3 Sunucu yazılım kurulumu... 3 Kurulum sayfası çıkacaktır...

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU NAVİGASYON ETKİNLEŞTİRME VE GÜNCELLEME HAKKINDA InControl Touch Map Updater da mümkün olan en iyi deneyimi yaşayabilmeniz için navigasyon yazılımı sağlayıcısı

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

Settings wizard 5.0. Baskı 1

Settings wizard 5.0. Baskı 1 Settings wizard 5.0 Baskı 1 2009 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

Nokia 500 Kullanım Kılavuzu

Nokia 500 Kullanım Kılavuzu Nokia 500 Kullanım Kılavuzu Baskı 2.0 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 5 Başlarken 7 Tuşlar ve parçalar 7 SIM kartı takma 9 Hafıza kartı takma 10 Şarj etme 12 Telefonu açma veya kapatma 14 Telefonunuzu

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

Nokia N9 Kullanım Kılavuzu

Nokia N9 Kullanım Kılavuzu Nokia N9 Kullanım Kılavuzu Baskı 1.2 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 4 Başlangıç 6 Tuşlar ve parçalar 6 SIM kartı takma ve bataryayı şarj etme 8 İlk açılış 11 Daha fazla yardım bulma 15 Temel kullanım

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Bu Hızlı Başlangıç kılavuzu Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını kullanarak iletişim kurmanın temellerini anlatmaktadır. Ayrıca, Lync 2010

Detaylı

Nokia 603 Kullanım Kılavuzu

Nokia 603 Kullanım Kılavuzu Nokia 603 Kullanım Kılavuzu Baskı 2.0 2 İçindekiler İçindekiler Güvenlik 5 Başlarken 6 Tuşlar ve parçalar 6 SIM kartı takma 7 Hafıza kartı takma 8 Telefonunuzu şarj etme 10 Telefonu açma veya kapatma 11

Detaylı

COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU

COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU Versiyon:1.0.0 1 Kutu içerisindeki tüm parçaları çıkarınız. Parçaları kılavuzdaki Kutu İçeriği bölümünü referans alarak kontrol ediniz. Eksiksiz olduğundan emin olunuz. 2 Evinizin

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı