Yeni Tam olarak istediğinizi elde etmeniz için hisseden, algılayan, birlikte ve önceden düşünen ve sizinle iletişime geçen tek akıllı pişirme sistemi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Tam olarak istediğinizi elde etmeniz için hisseden, algılayan, birlikte ve önceden düşünen ve sizinle iletişime geçen tek akıllı pişirme sistemi."

Transkript

1 Yeni Tam olarak istediğinizi elde etmeniz için hisseden, algılayan, birlikte ve önceden düşünen ve sizinle iletişime geçen tek akıllı pişirme sistemi.

2 2 Şirket İyi bir yemekten daha iyi bir şey olamaz.

3 Tutkuyla pişiriyorsunuz. RATIONAL, fikirlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. Yemek pişirmek; tutku, zanaat ve deneyimdir. Aşçılar, ham malzemeleri kendi fikirleriyle lezzetli yemeklere dönüştürürler. Aşçının bireyselliği ve yaratma gücü, dünya mutfaklarındaki lezzet çeşitliliğinin temelidir. Bu bireyselliği kesinlikle korumak istiyoruz. Fikirlerinizi geliştirmeniz için size alan sağlıyoruz. Sizin icin geliştirdiğimiz teknoliji ile kendi spesifikasyonlarınızı uygulamak için size mükemmel pişirme desteği veriyoruz. Misafirlerinizin en çok neyi sevdiğini sadece siz biliyorsunuz.

4 4 5 duyu 5 duyunuzla pişiriyorsunuz. RATIONAL'ın yeni cihazı da öyle yapıyor. Yemeğinizi her zaman tam da istediğiniz gibi pişiren bir pişirme sistemi var mı? Size ilham veren ve sıkıcı rutinlerden sizi kurtaran? İhtiyacınız olduğunda yanınızda olan? Sadece istediğiniz gibi ve istediğiniz kadar çalışan? Evet. Yeni SelfCookingCenter 5 Senses ile sizin için böyle bir pişirme sistemi geliştirdik. Sizi her zaman mükemmel şekilde destekleyen bir ürün. SelfCookingCenter 5 Senses, dünyanın ilk 5 duyulu pişirme sistemidir. Çünkü hisseder, algılar, birlikte ve önceden düşünür ve hatta sizinle iletişim kurar. RATIONAL'ın bu yeni ürünü, 40 yıllık pişirme araştırmalarının bir sonucudur. Aşçılar tarafından aşçılar için geliştirilmiştir. Gıda konusunda çalışan bilim insanları, fizikçiler ve mühendislerle birlikte yemek kalitesini, verimliliğini ve pişirme zekasını sizin için yeni bir standarda çıkarttık. Üstünlüklerini sizin de taktir edeceğiniz bir standart. 5 Senses Tanıtım filmine buradan ulaşabilirsiniz

5 Hisseder; güncel pişirme kabin koşullarını ve besinlerin kıvamını hisseder. Algılar; ürünün büyüklüğünü, yükleme miktarını ve durumunu algılar ve rengini, koyuluğunu hesaplar. Düşünür; önceden düşünür ve istediğiniz sonuca ulaştıran pişirme yolunu pişirme sırasında belirler. Öğrenir; tercih ettiğiniz pişirme alışkanlıklarını öğrenir ve uygular. İletişim kurar; sizinle iletişim kurar ve RATIONAL isteklerinizi uygulamak için o an neler yaptığını size gösterir. Benzersiz. Akıllı. Yardımsever.

6 6 SelfCookingCenter 5 Senses Güvenilir bir yardımcı mı arıyorsunuz? Bizde var: SelfCookingCenter 5 Senses. SelfCookingCenter 5 Senses ızgara yapabilir, kızartabilir, fırında pişirebilir, buharda pişirebilir, kısık ateşte pişirebilir, kaynatabilir ve haşlama yapabilir. Et, balık, kümes hayvanı, sebze, yumurtalı yemekler, pastane ürünleri veya tatlı olması farketmediği gibi 30 kişiye ya da binlerce kişiye yemek hazırlayabilir. Bu pişirme sistemi restaurant, otel, catering, toplu yemek veya yemek servis endüstrisinde çok yönlü yardımcınızdır. Yemeklerinizin nasıl olması gerektiğini belirleyin ve SelfCookingCenter 5 Senses tam anlamıyla ve güvenebilir bir şekilde gerçekleştirsin. Biz, aşçının her zaman istediğini almasını sağlıyoruz. Bizim için sonucu her zaman aşçı belirler ve tam olarak istediği sonucu alır. Yeni SelfCookingCenter 5 Senses, bir mutfak ekibinin hayal edebileceği en iyi yardımcıdır. Tasarrufludur, rutin çalışmalardan sizi kurtarır ve sizin için önemli olana konsantre olmanız için gerekli özgürlüğü sağlar. Önemli olan müşteri memnuniyetidir. Eskiden aşçılar iyi bir yemek yapmak için ızgara, fırın, ocak, tencere veya tava gibi çok sayıda özel cihaza ihtiyaç duydukları gibi çok zaman harcayıp çok efor sarf ediyorlardı. Günümüzde ise ihtiyacınız olan sadece mutfakta sizi mükemmel şekilde destekleyecek 4 akıllı yardımcı fonksiyondur. Modern teknoloji. Çok şey katar. Çok az şeyi talep eder.

7 icookingcontrol Sadece istediğiniz sonucu belirtin ve yükleyin. icookingcontrol, yemekleri tam da istediğiniz gibi hazırlar. Hatta sizinle iletişim kurar ve nasıl pişirdiğini, ne kararlar aldığını ve hangi ayarları yaptığını size gösterir. HiDensityControl Benzersiz homojenlik, yemek kalitesi ve pişirme performansı için patentli yüksek performanslı teknoloji. Buhara %100 oranında doyma, saatte 120 km'lik dinamik hava girdabı ve pişirme kabininde saniyede 100 litreye kadar maksimum nem alımı. ilevelcontrol Farklı yemekleri aynı zamanda hazırlarsanız hızınız artar. ilevelcontrol, hangi yemekleri birlikte pişirebileceğinizi gösterir. Bu sayede zaman, para, yer ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Efficient CareControl Kir ve kireci algılayan ve tek bir tuşa basarak temizleyen benzersiz, otomatik temizleme sistemi. Çevreyi ve cüzdanınızı zorlamadan parlak, ve hijyenik temizlik için.

8 8 icookingcontrol Yemeklerinizin tam olarak nasıl olması gerektiğini siz bilirsiniz.

9 icookingcontrol isteklerinizi hayata geçirir. Deneyimli bir aşçı, misafirlinin yemeğinin nasıl olması gerektiğini bilir. Etin baharatlı veya yumuşak, açık veya koyu renk alması, orta veya çok pişmiş olması fark etmez, icookingcontrol isteklerinizi noktası virgülüne kadar uygular. Tüm bunların gerçekleşmesi RATIONAL'ın 40 yıllık deneyimi sonucudur. Tercihlerinizi bilir ve sonuçtan memnunsanız, siz ya da ekibiniz aynı sonuca ne zaman isterse tek bir tuşla ulaşabilirsiniz. En önemlisi, bir daha ki sefere az ya da çok, büyük ya da küçük, kalın ya da ince olması aldığınız sonucu değiştirmez. Yemeğiniz her zaman istediğiniz kadar iyi olur. Dahiyane! Tavuk açık koyu 88 C orta pişmiş tam pişmiş Anlar. Öğrenir. İletişim kurar. 09: h:m 00:39 İstediğiniz pişirme sonucunu belirtin. icookingcontrol fikrinizi hayata geçirsin. Tek bir tuşa basarak istediğiniz özel sonuca ulaşabilirsiniz.

10 10 icookingcontrol Her şeye hakim olmak istiyorsunuz. icookingcontrol ile mümkün. icookingcontrol, yemeklerinizi sadece istediğiniz gibi hazırlamakla kalmaz, o an ne yapıldığını da gösterir. Ve bu şekilde, pişirme sisteminizin o an ne yaptığını her zaman bilebilirsiniz. Şu şekilde çalışır: SelfCookingCenter 5 Senses, ürünlerinizin büyüklüğünü, yükleme miktarını ve durumunu algılar ve uygun kızartma rengini kendi kendine hesaplar. İstediğiniz sonuca bağlı olarak gerekli kararları verir ve sıcaklık, pişirme süresi, hava hızı ve pişirme kabini iklimini yemeklerin ihtiyaçlarına uygun olarak optimum olarak ayarlar. Ayarlarınız değiştiğinde, pişirme sisteminiz ekran üzerinde sizi bilgilendirir. Hatta neden değişiklik yaptığını bile size gösterir. Bu sayede sadece sonucu kontrol etmiş olmazsınız aynı zamanda pişirme süresince ekrandan da kontrol edebilirsiniz.

11 Tavuk Tavuk 236 C 00:13 h:m 24 C 88 C Kızartma 50 % :13 h:m 24 C 88 C CC Monitor Sensör pozisyonu doğru. Kalan süre hesaplandı. - 2:55 m:s Ürün büyüklüğü algılandı. Pişirme bölmesi sıcaklığı adapte edildi. + 6 C icc Cockpit'de 09:58 pişirme sisteminizin o an ne yaptığını her zaman görebilirsiniz icc Monitor, 09:58hangi ayarların yapıldığını size gösterir Yeni ve benzersiz!

12 12 Manüel mod Bazen de manuel mi çalışmak istiyorsunuz? SelfCookingCenter 5 Senses ile yüzde ve derece ayarlarını da yaparsınız. Çünkü en iyi RATIONAL buharlı kombi fırına sahipsiniz. Pratik. Direkt. Geleneksel.

13 Size en iyi kombi buharlı fırını da sunuyoruz. 30 C C aralığında buharlı pişirme modu Yeni buhar kontrollü, yüksek performanslı taze buhar jeneratörü ile maksimum doyumu sağladığı gibi hassas ve sürekli buharda pişirme sıcaklığını korur. Sonuçlar kendini gösterir: kurumayan ürünler, iştah açıcı renkler, gevrek ve besleyici maddelerin ve vitaminlerin kaybolmama garantisi. Krem karamel veya turta gibi hassas tatlılar da az bir çaba ile çok miktarda hazırlanabilir. 30 C C aralığında kuru ısıda pişirme modu Pişirilecek yemeğin etrafında güçlü bir hava akımı oluşturulur ve etin proteini hemen bağlanır. Bu sayede içi mükemmel derecede sulu kalır. 300 dereceye kadar sabit sıcak hava tam yüklendiğinde bile gerekli kapasite rezevlerini sunar. Bu sayede dondurulmuş ya da taze pastane ürünleri içi yumuşak kalır ve dışı esmerleşir. 30 C C aralığında kombi pişirme modu Bu modda sıcak hava ve buharın avantajları birleştirilir. Böylece pişirme süresinde ciddi oranda azalma sağlanırken, ürün kaybında da %50'ye varan azalma olur. Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık bir kızartma gerçekleşir. Pişirme için en uygun kabin iklimi ClimaPlus Control, pişirme kabinindeki nemi ölçer, gevrek kabuklar, çıtır paneler ve kızartmalar için %1'lik bile şaşma yapmayan bir hassasiyetle ideal iklimi ayarlar. Beş hava hızı Her ürün için doğru hava hızına sahip olursunuz. Nemlendirme Ekmek ve pastane ürünleri için doğru oranda nemlendirme. Cool Down Pişirme kabininin hızlı ve, fan destekli soğutulması. Çekirdek ısısı ile pişirme Doğru pişirme sonuçları için ürünlerin hazırlanması. Delta-T pişirme Çekirdek ısısı ve pişirme kabini ısısı arasındaki sabit fark, etlerin yumuşak olmasını sağlar ve dilim sayısını arttırır. Manüel programlama 12 adıma kadar 1200 programlama hafızası.

14 14 ilevelcontrol Hızlı ve esnek olmak istiyorsunuz. Seçim penceresinde istediğiniz yemekler gösterilir. Hangi ürünlerin beraber piştiğini görürsünüz. Karides Pizza Brokoli Croissant Biftek Şinitzel 1 00:04:46 2 Biftek 00:05:12 3 Hamburger Hangi rafta ne pişirildiğini görebilirsiniz. 00:05:12 4 Hamburger 00:00: :06:43 6 Şinitzel Her raf denetlenir, kalan pişirme süresi gösterilir. 00:05:12 7 Izgara meyve 00:04:30 8 Sebze 00:05:12 9 Parça Et Pişirme süresini, yükleme miktarına ve kapıların açılıp kapanma süresine göre ayarlar. 00:03:50 09: Pizza 10: : Yemek hazır olunca, cihaz bunu bildirir.

15 Akıllı pişirme özelliği sayesinde karışık yüklemelerde çıkan ürün miktarı ve kalite maksimum seviyededir! Karides Kotlet Biftek Pizza Sebze Şnitzel 1 00:04:46 2 Biftek 00:05:12 3 Hamburger 00:05:12 4 Hamburger 5 00:06:43 6 Şnitzel 00:05:12 7 Grilled fruit LC Messenger Kalan süre, kapının açılması nedeniyle adapte edildi. 00:04:30 8 Sebze 00:05:12 9 Kotlet 00:03:50 10 Pizza 09: : : Hangi ayarların yapıldığını gösteren aktif gösterge. ilevelcontrol ile à la carte, ön hazırlık veya kahvaltı servisinin üstesinden zahmetsizce, hızlı ve esnek bir şekilde gelebilirsiniz. Sadece bir metrekarelik bir alanda tencere, tava, ızgara, kızartma tepsisi veya fritöz gibi çok çeşitli pişirme cihazlarını kullanmadan birçok farklı ürünü aynı anda aynı cihazın içinde pişirebilirsiniz. Bu sayede çok farklı yemekleri tek bir cihazda hazırlayabilirsiniz. SelfCookingCenter 5 Senses, hangi yemekleri birlikte pişirebileceğinizi ekranda gösterir. Ne hazırlamak istediğinizi belirttikten sonra ilevelcontrol her rafı tek tek denetler. Yükleme miktarı ve kapının ne sıklıkla ve ne kadar süre ile açık kaldığına bağlı olarak, ilevelcontrol pişirme süresini düzenler ve sizi bilgilendirir. Bu sayede neler olduğu her zaman gözünüzün önündedir. Yemekleriniz her zaman tam istediğiniz gibi olur. Daha fazla donanım. Daha fazla kalite. Daha fazla gözetim.

16 16 HiDensityControl PATENT En iyi yemek kalitesini istiyorsunuz. Büyük çapta üretimlerde bile HiDensityControl en iyi yemek kalitesini sağlar. Benzersiz yemek kalitesi, sadece her zaman yeterli güç mevcut olursa oluşabilir; özellikle çok miktarların hazırlanması söz konusu ise. Size patentli HiDensityControl ile her zaman en iyi yemek kalitesini elde edeceğinizin sözünü veriyoruz. HiDensityControl ; pişirme kabinindeki ısı, hava ve nemin her zaman eşit ve yoğun şekilde dağılmasından sorumludur. Her rafta en iyi sonuçları elde edebilmeniz için gerekli kapasite rezervlerini size sunar. SelfCookingCenter sayesinde 210 kurabiyeyi 10 dakikada mükemmel kalitede pişirebiliyoruz. SelfCookingCenter nin performansı gerçekten inanılmaz. Akıllı ünite her rafta aynı pişirme sonucunu yakalamamızı sağlıyor. icookingcontrol doğru işi, derecesini ve nem oranını akıllıca ayarlıyor. SILA AKDOĞAN, ŞEF, Y-Café, Kafe-İstanbul, Türkiye

17 > Belirgin şekilde daha büyük fırınlama hacmiyle 23 dakikada yumuşacık ve kabarmış 320 adede kadar kruvasan. > 45 dakikada çıtır çıtır ve sulu 400 adede kadar tavuk budu. > 12 dakikada çıtır çıtır ve içi sulu 240 adede kadar Şinitzel. > 15 dakikada orta kızarmış 160 adede kadar biftek. Güçlü. Duyarlı. Hassas.

18 18 HiDensityControl En yüksek performansı bekliyorsunuz. Hiç kuruma olmadan yoğun renkler ve mükemmel tat için taze buhar jeneratörü. Yüksek verimli kontrol, hassas buhar sıcaklığı ve maksimum buhar doyumu sağlar ve kaynama sıcaklığını kurulum yerinin rakımına göre ayarlar. %100 Çıtır kabuklar ve gevrek paneler için aktif nem alma. Yeni vakum teknolojisi ile pişirme kabinindeki nem emilimini hızlı ve verimli bir şekilde yapar. 100 l/sn

19 Konsantre gücün 4 kat fazla olması size yardım eder. Her rafta homojen üstün performans için dinamik hava girdabı. Yüksek performanslı fan pervanesi, ürünün miktar ve pişirme durumuna göre hızını ve dönme yönünü ayarlar. Pişirme kabininde optimum hava dağılımını garanti eder km/s Çıtır kızartmalar ve yumuşak dokular için akıllı iklim yönetimi. Pişirme kabinindeki nem ölçümü, hassa bir ayara ve kontrole olanak sağlar. Bu sırada, yüklenen yemeklerin kendi nemi de dikkate alınır. %0-100

20 20 Efficient CareControl Temiz ve tasarruflu olmasını istiyorsunuz. SelfCookingCenter 5 Senses, Efficient CareControl otomatik olarak veya isterseniz geceleri gözetiminize gerek kalmadan kendini temizler. Cihazınızın ne kadar fazla kirlendiğine dikkate alarak, en verimli temizlemeyi akıllı modu ile gerçekleştirir. SelfCookingCenter 5 Senses hijyenik kalmak için optimum dozajdaki deterjan ve kireç çözücü miktarını önerir. Pahalı ve yoğun bakım gerektiren su yumuşatma sistemine artık gerek yoktur. Yeni Efficient CareControl, önceki modele göre yaklaşık %30 oranında daha az kaynağa ihtiyaç duyar. Bu sayede, elle yapılan genel bir temizliğe oranla ciddi şekilde daha ucuzdur. Ayrıca tablet kullanılması çok daha güvenlidir. Hiçbir enerji harcamadan hijyenik temizlik sağlayan akıllı temizleme ve hızlı üretim gibi özellikleri sayesinde, personel tasarrufundan %20 kazanç sağlamış bulunmaktayız. İsmail Ay, Baş Aşçı, ISS Catering Services, Istanbul, Turkey

21 Efficient CareControl, kir ve kireci algılar ve otomatik olarak temizler. Verimli. Hijyenik. Güvenli.

22 22 whitefficiency Yatırımınızın karşılığını almak istiyorsunuz. Biz de. whitefficiency, ürün geliştirme aşamasından itibaren başlayan sürdürülebilirliğe yaptığımız katkıdır. Kaynakları koruyan çözümler için üniversitelerle birlikte araştırmalar yapıyoruz. Bu süreç; çevreye duyarlı sertifikalı üretimimiz, enerji verimli satış lojistiğimiz, ve eski cihazlarımızı geri alma ve geri dönüştürme aşamaları ile devam ediyor. whitefficiency, mutfağınızda çok işinize yarayacak. Enerji, su ve ham malzemelerden tasarruf edeceksiniz ve daha az fire vereceksiniz. Ayrıca daha geniş alana sahip olacaksınız, en küçük alanda bile klasik pişirme cihazlarınızın %40 ila %50'sine ihtiyacınız kalmayacak. Son olarak, whitefficiency 'yi aldığınız andan itibaren, kullanım ömrü boyunca cihazınızdan en büyük faydayı elde etmenizi sağlıyoruz. Başlangıçtan itibaren ve ürünün tüm kullanım ömrü boyunca. Daha fazla üretim. Daha fazla verimlilik. Kısa amortisman süresi. Ekonomiklik karşılaştırması

23 Çok kısa sürede verdiğiniz parayı geri kazanırsınız. İki adet SelfCookingCenter 5 Senses 101 ünitesine sahip ve günde 200 yemek servis yapan ortalama bir restoran. Kazancınız Aylık bütçelenen miktar Aylık ek kazancınız Kendiniz hesaplayın Et/Balık/Kümes hayvanları Hassas ayarlama ve icookingcontrol sayesinde ortalama %20 daha az ham malzeme alımı*. Malzeme kullanımı SelfCookingCenter 5 Senses ile malzeme kullanımı = Yağ Malzeme kullanımı %95 e kadar daha az yağ ihtiyacı. Panelenmiş ürünlerin kısa sürede hazırlanması için yağ neredeyse gereksiz. 62,40 SelfCookingCenter 5 Senses ile malzeme kullanım 3,12 = 59 Enerji Tüketim Benzersiz pişirme performansı, ilevelcontrol ve en modern kontrol tekniği ile %70'e varan oranda daha az enerji*. her kwh başına kwh x 0,12 SelfCookingCenter 5 Senses ile tüketim her kwh başına kwh x 0,12 = 529 Çalışma süresi Aynı anda farklı ürünleri yükleyebilme ve pişirme özelliği sayesinde üretim süresi %50'ye varan oranda kısalır. Rutin iş yükünden kurtulma. 60 saat daha az x 8 = 480 Su yumuşatma/kireçten arındırma Efficient CareControl ile bu giderler tamamen ortadan kalkar. Geleneksel üründe maliyet : 60 SelfCookingCenter 5 Senses ile 0 = 60 Aylık ek kazancınız = Yıllık ek kazancınız = * Buharlı kombi fırına sahip olmayan geleneksel olarak donatılmış mutfaklara göre.

24 24 RATIONAL CookingLive

25 Her şeyi kendi gözlerinizle görmek istiyorsunuz. Bizimle birlikte pişirin. SelfCookingCenter 5 Senses'in performansını kendiniz görün. Canlı, satın almanıza gerek kalmadan ve hemen yakınınızda. Ücretsiz RATIONAL CookingLive etkinliklerimizden birini ziyaret edin. Bir sonraki etkinliğin ne zaman ve nerede yapılacağını numaralı telefondan veya adresinden öğrenebilirsiniz. RATIONAL'in çeşitliliğini tatmak ve kalitesini görmek, aynı anda üstün teknolojinin ne kadar basit olabileceğini yaşamak etkileyici. RATIONAL CookingLive etkinlikleri, her aşçıya önerebileceğim bir deneyim. Julia Carmen Desa, Tres Restaurant'ın sahibi. Delhi, Hindistan RATIONAL CookingLive kaydı

26 26 RATIONAL ServicePlus Özel bir servis bekliyorsunuz. Başlangıçtan itibaren ürünün kullanım ömrü boyunca ek giderler olmadan yatırımınızdan en büyük faydayı sağlamanızı istiyoruz. Ürünün kullanım ömrü Satın almadan önce RATIONAL CookingLive Mutfak profesyonelleri ile birlikte yemek pişirin ve mutfağınızdaki günlük işlerinizde RATIONAL'in nasıl bir devrim gerçekleştireceğini görün. Tüm tarihleri adresinde bulabilirsiniz. Danışmanlık ve planlama Karar verme aşamasında size yardım ediyoruz: Birlikte size en uygun çözümü geliştiriyoruz. Ek olarak, mutfağınızdaki tadilatlar veya yeni inşaatlar için planlama önerileri de alabilirsiniz. Deneme çalışması SelfCookingCenter 5 Senses'i satın almadan önce bir süre kendi yerinizde denemek mi istiyorsunuz? Çok seviniriz! Bizi aramanız yeterli: Tel Kurulum RATIONAL SERVICE-PARTNER, mutfağınızdaki kurulumla ilgilenir. Cihazların kurulumunu kendiniz yapmak isterseniz, bütün ihtiyacınız olan kullanım kılavuzunu size gönderiyoruz. Satın alma sonrasında Kişisel eğitim Cihazların nasıl kullanıldığını ve cihazlardan en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğinizi mutfağınıza gelip bütün mutfak ekibinize gösteriyoruz. Academy RATIONAL İleri seviye kullanım eğitimi de RATIONAL'dan alabileceğiniz servislerden biridir. adresinden ücretsiz seminerlerimizden birine kayıt yaptırabilirsiniz.

27 Çok yönlü servis seçeneği ile Hepsi Bir Arada ürün paketine sahibiz. Hepsi Bir Arada Devam eden operasyonlar Yazılım güncelleştirmeleri Bizde yazılım güncelleştirmeleri ücretsizdir: ClubRATIONAL'dan indirin ve pişirme araştırmalarımız sonucu elde ettiğimiz en yeni bilgileri öğrenin. Bu sayede SelfCookingCenter 5 Senses'i her zaman güncel tutabilirsiniz. ClubRATIONAL Profesyonel aşçılar için internet platformu. Tarifler, uzman tavsiyeleri veya cihazlarımızın kullanımı hakkında videolar; burada heyecan verici bilgiler ve mutfağınız için teşvik edici öneriler bulacaksınız. adresinde kayıt yaptırmanız yeterli. ChefLine Uygulamalar veya tarifler hakkındaki sorularınız için size telefonda danışmanlık hizmeti vermeye hazırız. Hızlı, basit, aşçıdan aşçıya ve yılın 365 günü. ChefLine 'a numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. ClubRATIONAL-App Iphone aplikasyonumuz ile mobil haldeyken bile pratik çözüm ve servislerimizden yararlanabilirsiniz. RATIONAL SERVICE-PARTNER SelfCookingCenter 5 Senses güvenilir ve uzun ömürlüdür. Fakat teknik sorunlarla karşılaşırsanız, RATIONAL SERVICE-PARTNER size hızlı şekilde yardımcı olur. Garantili yedek parça tedariği ve haftasonu acil yardim hizmeti de dahil. Tel : Geri alma ve geri dönüşüm Tamamen kaynak verimliliği kapsamında ürünlerimiz geri dönüştürülebilir. Eski cihazlarınızı sizden alıyor ve geri dönüşüme gönderiyoruz.

28 28 RATIONAL ServicePlus RATIONAL cihazınızdan daha fazlasını almak istiyorsunuz. Academy RATIONAL Ücretsiz eğitiminiz. Mönünüz için yeni ve yaratıcı fikirler alın. Mutfağınızdaki süreçleri nasıl iyileştirebileceğinizi öğrenin. Meslektaşlarınızla birlikte yemek pişirin ve reçetelerinizi paylaşın. Academy RATIONAL'ın günlük seminerlerinde, profesyonel RATIONAL mutfak şefleri yönetiminde SelfCookingCenter 5 Senses'den nasıl faydalanabileceğinizi görebilirsiniz. Size özel. Academy RATIONAL seminerlerine ne sıklıkla geldiğiniz, yalnız mı ya da mutfak ekibinizle mi geldiğiniz farketmez, 490 Euro tutarındaki katılım, müşteri olarak sizin için her zaman ücretsizdir. Eğitim sonunda, tüm katılımcılar kapsamlı seminer dökümanları ile beraber katılımcı sertifikasına da sahip olurlar. Hemen kayıt olun! adresinden size en yakın seminerin nerede yapılacağını öğrenebilirsiniz.

29 Sizi eğitiyor ve bilgilendiriyoruz. ClubRATIONAL Aşçılar Kulübüne hoş geldiniz. ClubRATIONAL, tüm profesyonel aşçılar için internet platformudur. Üye olarak, sektörde benzersiz avantajlara ve servis hizmetlerine erişiminiz olacak. En iyisi hemen bugün adresinde kayıt yaptırın. Üyelik ücretsizdir! Mutfağınız için tarif ilhamları Çok sayıda tarif önerisini keşfedin, paylaşın ve değerlendirin! MySCC fotoğraf yükleme SelfCookingCenter 5 Senses'da kendi fotoğraf dünyanızı yaratın! Pişirme önerileri 30 yılın üzerindeki RATIONAL pişirme deneyiminden ve SelfCookingCenter 5 Senses'ın şaşırtıcı olanaklarından faydalanın. RATIONAL videolarını izleyerek en iyi şekilde faydalanın! Farklı ürünlerin hazırlanmasının ve cihazın kullanımını ne kadar kolay olduğunu deneyimleyin. Her şey sesli ve görüntülü olarak! Academy RATIONAL'a kayıt Deneyimli RATIONAL mutfak şeflerinin yönetiminde SelfCookingCenter 5 Senses profesyoneli olacaksınız. ClubRATIONAL için 10 neden Yenilikleri her zaman ilk siz öğrenin! Aylık haber bülteni ile pişirme önerileri ve güncel promosyonlar hakkında bilgilendirilirsiniz. Kendi kişisel ağınızı genişletin Dünyanın her yerinden sektördeki meslektaşlarınız ve aşçılarla deneyimlerinizi paylaşın. SelfCookingCenter 5 Senses için güncelleştirmeler RATIONAL araştırma ekibinin geliştirdiği yenilikleri kullanın. Tüm cihaz serileri için kullanma kılavuzu Kullanım, kurulum ve uygulama kitapçıkları her zaman elinizin altında ve bir tık uzağınızda. RATIONAL Servis Araması Servis aramanız RATIONAL Servis Partnerlerimizden birine direkt olarak ulaşır.

30 30 Teknik Üstün teknolojiye değer veriyorsunuz. Farkımız ayrıntılarda gizli. PATENT > Düşük raf yüksekliği sayesinde en yüksek çalışma güvenliği > Kapıdaki entegre damlama kabı Kapı açıkken de kapı > Zemin cihazlarında entegre sızdırmazlık mekanizması > Raf rayları U-profilli raylar, ızgaraların ve tepsilerin dışarı çekilirken Bütün cihaz çeşitlerimizde damlama kabının sürekli Mobil fırın raflığı kullanılsın devrilmesini önler. en üstteki rafın yüksekliği olarak boşaltılması sayesinde veya kullanılmasın, entegre 1.60 cm'dir. zeminde su birikintileri sızdırmazlık mekanizması oluşmaz. ilave bir sızdırmazlık tabakası olmadan çalışmaktadır; böylece buharın ve enerjinin dışarı kaçması engellenmektedir. > Arkadan havalandırmalı > Boylamasına raf çift bölmeli cam kapı Boylamasına raf ile 1/3 ve Isıyı yansıtan kaplama, temas sıcaklığını düşük tutar ve bu saye- ve optimum cihaz genişliği 2/3 GN kaplar kullanılabilir de elinizin yanmamasını sağlar. sayesinde kolayca yüklenebilir ve boşaltılabilir. Açılma Camlar arasındaki bölmelerin temizliği kolaylaştırır. Güvenli yarıçapı küçük olduğu için kapak kapama fonksiyonlu kapı dışarı ısı çıkamaz. mandalı ile de cihazın kapanıp açılması kolay olur. PATENT > Entegre el duşu Tazyik dozajının ayarlanabilmesi ve ergonomik yerleşimi sayesinde, kaba temizlik, çözdürme ve dökme işlemleri çok kolay şekilde gerçekleşir. Entegre kapatma ve su blokaj otomatiği, EN 1717 ve SVGW'ye (Schweizerischer Verein des Gas- und Wasserfaches İsviçre Gaz ve Su Tekniği Birliği) göre optimum güvenlik ve hijyen sağlar. RATIONAL tarafından üretilen bu ürünler; aşağıdaki bir ya da birden çok patent, faydalı model ve tasarım modeliyle korunmaktadır: DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,510,782; US 6,600,288; US 6,752,621; US ; US 6,753,027; US 7,048,312;

31 > BenimEkranim MyDisplay ile cihazınızı daha kolay şekilde kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan tüm fonksiyonları kullandığınız ekrandan kaldırabilirsiniz. Böylece her kullanıcı sadece görmek istediklerini görür. > Top 10 listesi RATIONAL, en sık pişirdiğiniz ilk 10 yemeği otomatik olarak kayıt eder ve tek bir tuşla kullanımınıza sunar. > Fotoğraf aktarımı Yemeklerinizin fotograflarını ekrana aktarın. PATENT > Konumlama yardımlı 6 noktadan merkez ısı sensörü Merkez ısısını 6 noktadan ölçer ve hatalı yerleşimleri otomatik olarak düzeltir. Örn. Muffin gibi sıvı veya küçük ürünler için de uygundur. > ClimaPlus Control Bu ölçüm ve kontrol merkezi, pişirme kabininde her zaman istediğiniz iklimin mevcut olmasını sağlar. > Buhar jeneratörü Her zaman sağlanan %100 hijyenik taze buhar, düşük sıcaklıklarda bile en iyi yemek kalitesini ve maksimum buhar doyumunu garanti eder. > USB bağlantısı USB bağlantısı üzerinden HACCP verilerinizi saklayabilir ve yazılımınızı her zaman güncel tutabilirsiniz. PATENT > Santrifüjlü yağ ayrıştırma Santrifüjlü yağ ayrıştırma sayesinde yağ filtrelerinin değiştirilmesine ve temizlenmesine gerek kalmaz; böylece pişirme kabininin içindeki hava her zaman temiz kalır ve yemeklerin gerçek tadı korunur. PATENT > Dinamik hava girdabı Özel pişirme kabini geometrisi ve dönme yönünü ve hızını pişirilecek yemeğe akıllı şekilde adapte eden güçlü, enerji tasarrufu sağlayan fan tahriki sayesinde, pişirme bölmesinde ısı her zaman optimum şekilde dağılır. Bu özellik, tam yüklemelerde de mükemmel bir yemek kalitesini garanti eder. Hızlı devreye giren fan çarkı freni, kapı açıldığında fan çarkını hızlı şekilde durdurarak güvenliğinizi sağlar. US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,223,943; US 7,232,978; US 7,438,240; US 7,409,311; US 8,025,740; US 8,269,151; US 8,147,888; US 8,344,294; US 8,475,857; JP ; JP ; JP B1; JP B2; JP B2; Plus patent başvurusu yapılmıştır

32 32 Aksesuarlar Pişirme sisteminizden optimum düzeyde faydalanmak istiyorsunuz. Sizin için doğru aksesuarları öneriyoruz. adresinde tüm aksesuarlarımızı bulabilirsiniz.

33 Izgara, fırında pişirme, kızartma, fritözde kızartma, buharda pişirme ve Finishing için gastronomi normunda aksesuarlar RATIONAL aksesuarları ile yeni SelfCookingCenter 5 Senses`ınızdan en iyi şekilde faydalanacaksınız. Cihazınızı en uygun kapasite ile kullanın ve zamandan tasarruf edin. Çünkü inatçı kirleri temizlemek veya ürünlerinizi sürekli olarak çevirmek gibi zahmetli işlemleri aksesuarlarımızla artık yapmanıza gerek yok. Daha fazla avantaj: RATIONAL'in gastronomi normundaki aksesuarları optimum ısı transferi ile öne çıkar, son derece sağlam ve uzun ömürlüdürler. TriLax kaplama mükemmel yapışmaz özelliklere sahiptir, esmerleşmeyi destekleyici etki yaratır, erimelere karşı dayanıklıdır ve yüksek sıcaklıklarda kullanım için uygundur. Temizlik ve bakım ürünleri Bakım ürünlerimizle temizlik, hijyen ve parlaklık garanti edilmiştir. Tüm ürünler, SelfCookingCenter 5 Senses'in gerekliliklerine uyarlanmıştır ve en yüksek kalite taleplerini karşılar. Güçlü deterjanlar ve yüksek etkili bakım ürünleri, SelfCookingCenter 5 Senses`inizi aktif olarak korur ve kullanım ömrünü uzatır. Mükemmel bir kurulum için Mutfakta veya mutfak dışında SelfCookingCenter 5 Senses'inizden her zaman optimum faydayı alabilmeniz için buhar çekme bacalarından, cihaz giriş rampalarına, taşıma arabaları, mobil fırın rafları, dolaplar gibi bir çok değişik alternatifler ile size özel çözümler öneriyoruz.

34 34 Teknik Çok özel bir ihtiyacınız var. Otuz ya da birkaç bin yemek fark etmez, SelfCookingCenter 5 Senses'i her ihtiyacı karşılar boyutlarda sunuyoruz. Tüm SelfCookingCenter 5 Senses boyutları, donanımı ve kapasitesi elektrikli veya gazlı modellerde aynıdır. Bunun dışında, mutfağınızdaki özel koşullara ideal bir adaptasyona olanak sağlayan çok sayıda özel modellerimiz de bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgiler ve seçenekler için lütfen cihaz ve aksesuarlar kataloğumuzu talep edin. SelfCookingCenter 5 Senses ile yanında yeni CombiMaster Plus'ı da toplam on iki modelde sunuyoruz. Diğer bilgiler için CombiMaster Plus broşürümüzü talep edin veya internette adresinde bizi ziyaret edin. Uluslararası alanda test edildi Modeller Tip 61 Tip 101 Kapasite 6 x 1/1 GN 10 x 1/1 GN Günlük yemek sayısı Boylamasına raf 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Genişlik 847 mm 847 mm Derinlik 771 mm 771 mm Yükseklik 782 mm 1042 mm Su girişi R 3/4 R 3/4 Su çıkışı DN 50 DN 50 Su basıncı kpa veya 0,15-0,6 Mpa kpa veya 0,15-0,6 Mpa Ağırlık 112,5 kg 132,5 kg Bağlantı değeri 11 kw 18,6 kw Sigorta 3 x 16 A 3 x 32 A Ana elektrik bağlantısı 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Kuru ısı bağlantı değeri 10,3 kw 18 kw Buhar bağlantı değeri 9 kw 18 kw Ağırlık 127 kg 149,5 kg Yükseklik (baca bağlantısı dahil) 1012 mm 1272 mm Bağlantı değeri 0,3 kw 0,39 kw Sigorta 1 x 16 A 1 x 16 A Ana elektrik bağlantısı 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Gaz bağlantısı R 3/4 R 3/4 Max. nominal termal yük 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Kuru ısı bağlantı değeri 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Buhar bağlantı değeri 12 kw/12 kw 20 kw/20 kw Elektrikli ve Gazlı Model Özellikleri Elektrikli Model Özellikleri Gazlı Model Özellikleri Doğal gaz/sıvı gaz 3B/P

35 Size uygun SelfCookingCenter 5 Senses bizde. 2 yıl Tip 62 Tip 102 Tip 201 Tip x 2/1 GN 10 x 2/1 GN 20 x 1/1 GN 20 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN 1069 mm 1069 mm 879 mm 1084 mm 971 mm 971 mm 791 mm 996 mm 782 mm 1042 mm 1782 mm 1782 mm R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa veya 0,15-0,6 Mpa kpa veya 0,15-0,6 Mpa kpa veya 0,15-0,6 Mpa kpa veya 0,15-0,6 Mpa 148,5 kg 173 kg 267 kg 346 kg 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw 169,5 kg 203,5 kg 297,5 kg 374 kg 1087 mm 1347 mm 2087 mm 2087 mm 0,4 kw 0,6 kw 0,7 kw 1,1 kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 21 kw/21 kw 40 kw/40 kw 38 kw/38 kw 51 kw/51 kw garanti

36 Europe RATIONAL Großküchentechnik GmbH Landsberg a. Lech/Germany tel. +49 (0) RATIONAL AUSTRIA GmbH 5020 Salzburg/AUSTRIA tel. +43 (0) RATIONAL Belgium nv 2800 Mechelen/Belgium tel RATIONAL France S.A.S. F WITTENHEIM Cedex tel. +33 (0) RATIONAL Ibérica Cooking Systems S.L Cornellá (Barcelona)/SPAIN tel RATIONAL Sp. z o.o Warszawa/POLAND tel info@rational-online.pl RATIONAL Italia S.r.l Mestre (VE)/ITALY tel info@rational-online.it RATIONAL Schweiz AG 9435 Heerbrugg/SWITZERLAND tel info@rational-online.ch RATIONAL UK Luton, Bedfordshire, LU4 8EF United Kingdom tel (0) info@rational-online.co.uk RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV 7609 RD Almelo/THE NETHERLANDS tel info@rational.nl RATIONAL Scandinavia AB Malmö/SWEDEN tel. +46 (0) info@rational-online.se РАЦИОНАЛЬ в России и СНГ Проспект Андропова 18, стр , г. Москва Тел.: Эл. почта: info@rational-online.ru RATIONAL Slovenija SLORATIONAL d.o.o Slovenj Gradec / Slovenija tel (0) info@slorational.si RATIONAL Norge AS 0411 Oslo/Norge tel post@rational.no RATIONAL International AG İstanbul İrtibat Bürosu Levent Mahallesi Yasemin Sok. No: Levent Beşiktaş İstanbul / Türkiye tel info@rational-online.com.tr America RATIONAL Canada Mississauga, Ontario L5N 6S2 toll free RATIONAL ( ) info@rational-online.ca RATIONAL USA Rolling Meadows, IL toll free info@rational-online.us RATIONAL México Polanco V Sección tel. +52 (55) info@rational-online.mx RATIONAL BRASIL São Paulo, SP tel. +55 (11) info@rational-online.com.br Asia/Pacific tel. (03) info@rational-online.jp RATIONAL office.shanghai@rational-online.com RATIONAL Korea info@rationalkorea.co.kr RATIONAL International India Private Ltd Gurgaon, Haryana, India phone info@rational-online.in RATIONAL NZ Ltd Auckland, 1643 tel. +64 (9) sales@rationalnz.co.nz RATIONAL International AG Heinrich-Wild-Straße 202 CH-9435 Heerbrugg tel fax: info@rational-international.com RATIONAL International Middle East P.O.Box , Sheikh Zayed Road Dubai, United Arab Emirates phone info@rational-online.ae RATIONAL AUSTRALIA PTY LTD Derrimut, VIC 3030 tel. +61 (0) info@rationalaustralia.com.au RATIONAL AG Iglinger Straße Landsberg a. Lech tel fax info@rational-ag.com V-01 MDS/Scel 05/15 türkisch Gelişim amaçlı teknik değişiklikler yapma hakkın saklıdır.

CombiMaster Plus. Kombi-Fırın

CombiMaster Plus. Kombi-Fırın CombiMaster Plus Kombi-Fırın 02 Şirket 03 RATIONAL aşçıların şirketi. Müşterilerimiz için mümkün olan en yüksek fayda: Bu, son 40 yıl içindeki temel hedefimizdi. Her şey ilk olarak sıcak yemek hazırlığı

Detaylı

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus 02 Orijinal RATIONAL Aksesuarları 03 RATIONAL Aksesuarları Her zaman ilk günkü gibi dayanıklı Pişirme ünitenizden

Detaylı

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus 02 Orijinal RATIONAL Aksesuarları 03 RATIONAL Aksesuarları Her zaman ilk günkü gibi dayanıklı Pişirme ünitenizden

Detaylı

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal.

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter. Onunla her şey çok kolay. SelfCookingCenter üniteniz sizin için her türlü kızartma ve ızgarayı yapar. Üstelik

Detaylı

Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız.

Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız. SelfCookingCenter Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız. 2 3 En iyi fikirleri bile daha iyi

Detaylı

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal.

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter. Onunla her şey çok kolay. SelfCookingCenter üniteniz sizin için her türlü kızartma ve ızgarayı yapar. Üstelik

Detaylı

SelfCookingCenter XS.

SelfCookingCenter XS. SelfCookingCenter XS. SelfCookingCenter XS. Profesyonel cihaz sınıfının küçültülmüş modeli. Güçlüklerden korkmayız. O yüzden, şimdiye kadar mümkün gibi görünmeyen bir şeye kalkıştık. SelfCookingCenter

Detaylı

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik SelfCookingCenter ile unlu mamuller Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik 1 SelfCookingCenter. Profesyonel bir unlu mamul pişirme sistemi. SelfCookingCenter ünitesi, fırın yemeklerinin yanı sıra unlu

Detaylı

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme.

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. SelfCookingCenter Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. Geceyi gündüze çevirin! SelfCookingCenter ile çok kolay. SelfCookingCenter, siz başında durmasanız bile sizin için

Detaylı

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik.

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik. SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik. 1 SelfCookingCenter. Profesyonel bir unlu mamul pişirme sistemi. SelfCookingCenter ünitesi, fırın yemeklerinin yanı sıra

Detaylı

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme.

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. SelfCookingCenter Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. Geceyi gündüze çevirin! SelfCookingCenter ile çok kolay. SelfCookingCenter, siz başında durmasanız bile sizin için

Detaylı

Yeni CombiMaster Plus.

Yeni CombiMaster Plus. Yeni CombiMaster Plus. RATIONAL Aşçıların şirketi. Müşterilerimiz için mümkün olan en fazla fayda: 40 yılı aşkın süredir vazgeçmediğimiz hedef. Bu serüven, sıcak yemek hazırlama dünyasında devrim yaratan

Detaylı

Restaurantlar için ideal pişirme sistemi.

Restaurantlar için ideal pişirme sistemi. Restaurantlar için ideal pişirme sistemi. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Öyle bir araç ki onunla fikirlerinizi

Detaylı

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi.

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Cazip bir ek kazanç: Süpermarketinizde atıştırmalıklar ve sıcak yemekler. Yaşam alışkanlıklarımız değişiyor. Bunun sonucunda yıllardır hazır yemek pazarında

Detaylı

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi.

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Cazip bir ek kazanç: Süpermarketinizde atıştırmalıklar ve sıcak yemekler. Yaşam alışkanlıklarımız değişiyor. Bunun sonucunda yıllardır hazır yemek pazarında

Detaylı

RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için.

RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için. RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. Buharlı kombi fırın teknolojisi, büyük ölçekli ve endüstriyel mutfaklardaki üretim süreçlerini kökten değiştirdi. 1976 yılında

Detaylı

RATIONAL ServicePlus. Her şey dahil paket

RATIONAL ServicePlus. Her şey dahil paket RATIONAL ServicePlus Her şey dahil paket 1 İyi servis hizmette sınır tanımaz. Her zaman yanınızdayız. Ünitelerimizden biri mutfağınızda yerini aldığı andan itibaren, RATIONAL ServicePlus hizmetlerinden

Detaylı

Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm.

Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm. Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: size en iyi pişirme aracını sunmak. Bu da, RATIONAL teknolojisiyle daima

Detaylı

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi.

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Öyle bir araç ki onunla fikirlerinizi

Detaylı

Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı.

Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı. Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir iddiamız, size en iyi pişirme aracını sunmaktır. Fikirlerinizi hayata geçirmenizi

Detaylı

Atıştırmalık ve unlu mamul sektörü için tazelik ve çok yönlülük.

Atıştırmalık ve unlu mamul sektörü için tazelik ve çok yönlülük. Atıştırmalık ve unlu mamul sektörü için tazelik ve çok yönlülük. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Sizin açınızdan

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi.

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Öyle bir araç ki onunla fikirlerinizi

Detaylı

www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011

www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011 www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011 Mükemmel tasarım. Faydalarla donatılmış. Olağanüstü basit kullanım. Zaman, enerji, su, kapladığı alan veya kullanılan malzeme olsun; bizim için, whitefficiency nin

Detaylı

EUROMAT. Gelecekte de trendleri belirler.

EUROMAT. Gelecekte de trendleri belirler. EUROMAT Konveksiyonel Firin Gelecekte de trendleri belirler. Damak tadıyla ilgili bu kadar çok şey varken bunların tatmin edilmesi kaçınılmazdır Wiesheu'dan Euromat Serisi Bir fırından çok daha fazlası

Detaylı

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI HAZIRLA, OVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI Ustaların takdirini kazanmış, 40 yıllık bir tecrübeyle üretilmiş Şengün Makina ürünleriyle tanışın. Şengün Makina nın ürettiği ürünlerin her parçasında

Detaylı

www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011

www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011 www.oztiryakiler.com.tr 1000 10.2011 ÖZTİRYAKİLER CombiMaster Plus: Sınıfının tek temsilcisi. Yemek pişirmek hassasiyet ister. Hem şeften hem de şefin kullandığı araçlardan. Yeni CombiMaster Plus her açıdan

Detaylı

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10.

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10. Manuel yemek kitabı İçindekiler Manuel pişirme 3 Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4 Fırında pişirme 5 Yumurtalar 10 Balık 11 Sebze ve garnitürler 13 Patatesler ve garnitürler

Detaylı

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu!

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Yaratıcılıkta bir adım önde Robot Cook şeflerin hayal güçlerini harekete geçiriyor. Soğuk veya sıcak, tuzlu veya tatlı, binlerce yeni tarif yaratmak ve

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

TR4110BL. Victoria. 110cm "Victoria" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA

TR4110BL. Victoria. 110cm Victoria Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA TR4110BL 110cm "" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA EAN13: 8017709166670 OCAK: 7 gözlü gazli ocak Ön sag: 1.80kW Arka orta: 1.80kW Ön orta: 3.00kW Arka orta: 1.00kW Ön sol:

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN)

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) A2PY-6 KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108960 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, PİROLİTİK TEMİZLEME

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler www.hosseven.com.tr 2 www.hosseven.com.tr TEKNİK DEĞERLER Nominal Isı Güç KW_N 2,2-6,5 Saatlik Tüketim Kg/h 0,6-1,8 Verim % 92-88,5 Maksimum Isıtma Hacmi M3 185 Net Kg kg 82 Baca Çapı mm 80 Besleme Haznesi

Detaylı

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri Paralel ortam CO/CO2 ölçümü testo 315-3: EN 50543 Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri testo 315-3 testo 315-3 cihazını nerelerde kullanabilirsiniz? Ortam ölçümlerinde, paralel CO/CO 2 verileri

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi.

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi. Konveksiyonlu Yemek Pişirme Fırını Modeli : AMKF4 İşlev: Elektrikli Rezistansla Çalışan Fanla İçindeki Isıyı Dağıtan Hızlı Pastane Tipi Pişirme Fırını : 798 x 792 x 567 mm Çalışma Elektriği : 220 Volt

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Şok soğutucular 7/15 Kg

Şok soğutucular 7/15 Kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

TR93P. Victoria. 90cm "Victoria" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B

TR93P. Victoria. 90cm Victoria Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B TR93P 90cm "" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B EAN13: 8017709181703 OCAK: 6 gözlü ocak Ön sag: 1.8 kw Arka sag: 2.9 kw Ön orta: 1.0 kw Arka orta: 1.8 kw Arka sol: 1.0 kw Ön

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür.

BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür. BlueFan Yüksek performans. Enerji tasarruflu. Akıllı tasarım. Uzun ömür. Climate for Growth YÜKSEK PERFORMANS ENERJİ VERİMLİ AKILLI TASARIM UZUN ÖMÜR Bugüne dek yüksek performanslı duvar fanları ile enerji

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

SelfCookingCenter ile Finishing. Rahatça elde edilen en yüksek kalite.

SelfCookingCenter ile Finishing. Rahatça elde edilen en yüksek kalite. SelfCookingCenter ile Finishing. Rahatça elde edilen en yüksek kalite. 1 Ön pişirme soğutma tabakta düzenleme Finishing servis. Sıcak bekletmek geride kaldı. İşletme yoğunluğu ne olursa olsun her zaman

Detaylı

Air-o-system için roll-in buzdolapları

Air-o-system için roll-in buzdolapları Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan merkezi mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik

Detaylı

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM FIRIN LINEA - BEYAZ CAM EAN13: 8017709131968 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Vapor clean (Buharla temizleme) 12 fonksiyon Multi-display

Detaylı

Cook & Chill Cihazları

Cook & Chill Cihazları Cook & Chill Cihazları Fırın ve soğutucular FAGOR INDUSTRIAL Fırın ve soğutucular Uzman Fırın ve soğutuculardan oluşan ürün serimizle teklifinizi daha kapsamlı ve esnek hale getirin. Fırın ve soğutucularda

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Şok soğutucu-dondurucu - 28Kg

Şok soğutucu-dondurucu - 28Kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye

Detaylı

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin RATIONAL aksesuarları Yeni olanaklar keşfedin 1 RATIONAL aksesuarları. Sapasağlam. Ünitenizden en iyi şekilde yararlanın: orijinal RATIONAL aksesuarları sayesinde. Izgaradan çıkmış gibi biftekler olsun,

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik.

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. 55 C, 60 C ve 75 C de LTSF sterilizasyon. Isıya duyarlı aletlerin, uzun lümenlerde dahil mükemmel sterilizasyonu. Avrupa Standardı EN 14180'e uygun, güven veren, ekonomik

Detaylı

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM EAN13: 8017709130060 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Pirolitik temizleme (500 C de yoğun temizleme)

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MED TRAY (Sıcak ve Soğuk Yemek Dağıtım) Aracı Nedir? MED TRAY aracının sıcak ve soğuk bölümü aynı anda çalışabilme özelliğine sahiptir. Isıtıcı ve soğutucu aynı

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Sıcaklık dolaplı benmariler

Sıcaklık dolaplı benmariler Electrolux Self Servis hatları, genel olarak endüstriyel mutfak, özel olarak da servis hatları konusunda geniş deneyimimize dayanılarak geliştirildi. Electrolux self servis çözümleri; mutfak profesyonelierine

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri

Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri Şişe ve Teneke Endüstrisi Güvenli Taşıma Çözümleri Sistematik Çözümler Şişe Çemberleme Yüksek üretim kapasitesine uygun her palet katını yatay çemberleme (Endsealerteknolojisi) Inline-Uygulamalar (Şişelerin

Detaylı

Speed Up. Smart Conveying Technology.

Speed Up. Smart Conveying Technology. Speed Up. Smart Conveying Technology. Hızlı, daha hızlı, seepex. 2008 yılında, Smart Stator Technology ile, bakım süreleri ile pompalarınızın montajı ve sökülmesi için harcanan zamanı belirgin şekilde

Detaylı