sunmakla birlikte ekonomik, estetik, uzun ömürlü hizmet anlayışı ile müşterilerine en uygun çözümler sunmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "sunmakla birlikte ekonomik, estetik, uzun ömürlü hizmet anlayışı ile müşterilerine en uygun çözümler sunmaktadır."

Transkript

1 KESKINDOOR HAKKIMIZDA Firmamız, yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi, uzman satış ekipleri, yetkili servis ve montaj ekipleri, yedek parça stokları, kaliteli ürünleri ve rekabetçi fiyatları, kurumsal organizasyon şekli ile tüm yurtta ve yurt dışında hizmet verebilmesi ile siz müşterilerimize, her zaman en iyiyi sunma gayreti içerisindedir. KESKINDOOR sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en son teknolojiyi sunmakla birlikte ekonomik, estetik, uzun ömürlü hizmet anlayışı ile müşterilerine en uygun çözümler sunmaktadır. AMACIMIZ Bulunduğu bölgeyle sınırlı kalmayıp ülke içinde ve dışında, otomatik kapı ve otomasyon sistemlerini yaygınlaştırarak makro ekonomi içerisinde yer alan küçük veya büyük ölçekli tüm işletmelerin KESKINDOOR sistemlerini tanımasını sağlamaktır. VİZYONUMUZ KESKINDOOR sektöründe daima öncü olmayı ve kalite anlayışından ödün vermeden ilerlemeyi hedef edinmiştir. Kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde hizmet vermek, profesyonel kadrosuyla sektöre uygun her projede yer almak en temel prensiplerindendir. MİSYONUMUZ KESKINDOOR alanında yeni ürün ve hizmetler sunmak, yatırımlarıyla istihdam oluşturmaktır. Farklı değer sistemlerine sahip projeler yaratmak ve müşteri beklentilerine cevap vererek büyümektir. Toplumsal ekonomiye katkı sağlamak KESKINDOOR un öncelikleri arasında yer almaktadır. KESKINDOOR Yapı Otomasyon firmamız bu gereksinimlere göre; Döner kapı sistemleri, Kayar kapı sistemleri, Panjur ve kepenk sistemleri, Bahçe kapı sistemlerinin üretim, montaj ve teknik servis hizmetini sunmaktadır. SATIŞ SONRASI HİZMETLER Tüketicilerimizin ürün seçiminde ve tercih etme aşamasında etkin olan önemli faktörlerinden biri de, firmamızın satış sonrasında müşterilerine sunmuş olduğu servis hizmetidir. Ürünlerin kullanım ömrü süresince; verilen servis hizmetinin kalitesi, sürekliliği, güvenilirliği, servis ağının yaygın olması, eğitimli servis teknisyenleri ve yedek parça garantisi ile servis hizmetlerimiz dahilinde müşteri memnuniyeti en üst seviyelerde tutmaktadır. Değişkenlik gösteren tüketici taleplerine ve ihtiyaçlarına günün şartlarına uygun olarak en hızlı ve en kısa sürede cevap verebilecek alt yapıya ve teknik donanıma sahip yetkili servis organizasyonumuz kapsamında müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Güleryüzlü hizmet, teknik donanım, yedek parça-işçilik garantisi, uygun fiyatlı yedek parça-servis ücretleri ve profesyonel yaklaşım ile tüketici taleplerine en kısa sürede hizmet vererek üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. Tüketicilerimize sunmuş olduğumuz hizmetin sınırının olmadığı ve daima daha iyi bir hizmet sunulması gerektiği bilinciyle, müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta olan firmamız yenilikçi ve teknolojik çağa uygun hizmetler sunarak her zaman farklılığını göstermektedir.

2 METAXD OR METAXD OR METAXD OR METAXD OR KD45S Teknik Özellikler Besleme 220 V AC / Hz Motor AC Motor Çalışma Sıcaklığı -20 C C Sabit Bombeli Camlar Lamine Cam Kanat Camları 8 mm Şeffaf Lamine Hız Kontrolü Engelli Geçiş Sistemi (VIP) Işıklandırma Enerji Tasarruflu Led Aydınlatma (24 V) Kilitleme Elektromanyetik Motor Kilidi El Koruma Pnömatikleri Ayak Koruma Pnömatikleri Kanat Radarları Naturel Mat Eloksal Kaplama Elektrostatik Toz Boya Paslanmaz Çelik Uygulama Paspas Yer Çemberi Su Geçirmez Tavan Koruma Kalkanı Katlanır Kanat Sistemi Mikrodalga Radar Zemine Gömme Mekanizma İklim Modu Kilit Modu Akıcı Dönüş Modu Otomatik Mod Dairesel Hava Perdesi * Proje bazında özel gereksinimler için irtibat kurunuz. 45S Döner Kapı KD45S Otomatik döner kapılar sadece bir giriş kapısı değil, aslında binaların prestijlerinin ilk noktasıdır. Döner Kapılar, bir taraftan konforu ve enerji tasarrufunu sağlarken, diğer taraftan da binalar için güçlü bir izlenim yaratan etkileyici giriş çözümleridir. Otomatik döner kapılar fonksiyonellik ve estetik açıdan mimari bir yapının prestijini aynı zamanda kullanımını etkileyen en önemli ürünlerden biridir. Giriş ve çıkışlarda bulunan radarlar sayesinde bir motor mekanizmasıyla döndürülen ve akıllı güvenlik sistemleriyle donatılarak enerji tasarrufunun yanısıra insan geçişlerindeki güvenliği sağlayan en kullanışlı ürünlerdir. Sistem kendine özgü profil sistemi ile üç veya dört kanatlı olarak yapılabilmektedir. Döner kapı kanatlarına çepeçevre monte edilen At kılı fırçalar sayesinde cam ve alüminyumlar çizilmeden, kapının çalışması esnasında istenmeyen toz, sinek vb. şeylerin içeriye girmesini engellenmektedir. Bütün kapılar yüksek trafik yüklerine ve çalışma sıklığına göre dizayn edilmiştir. Sistem istenilen RAL renginde veya eloksal olarak imal edilmektedir. Kanat camları ve yan bombeli camlar (4+4) mm şeffaf lamine camdan imal edilmektedir. Tavan alüminyum levha kaplamalı ve istenildiğinde açılarak mekanizma bölümüne bakım ve kontrol yapılabilmektedir. Giriş ve çıkışlarda Yaşlı ve özürlü insanlar için geçiş sistemi mevcuttur. Acil durum emniyet butonu ile acil durumlarda kapının anında durması ve elle kapı kanatları itilerek döndürülmesi sağlayan sistem bulunmaktadır. Elektronik emniyet sistemleri (4 adet topuk sensörü ve 2 adet kenar kolon sensörü) bulunmaktadır. Yoğun giriş çıkış akışı ve eşya taşınabilme kolaylığı için katlanan kanat uygulaması yapılmaktadır. 45K Kolon Döner Kapı Kolon döner kapılar özel dizayn edilmiş alüminyum ve cam konstrüksiyona sahiptir. Yüksek kaliteli elektronik aksamın kullanılması ile enerji tasarrufunu akıcı geçiş ile birleştirerek tüm giriş ihtiyaçlarınızı karşılar. Enerji tasarrufu, ısı, ses, kir, toz gibi dış etkenlere karşı sağlamış olduğu yüksek izolasyon kapasitesi ile birlikte şık görünümünü birleştirerek binanızı teknik ve mimari açıdan tamamlar.

3 45T 45L 45M Cam Döner Kapı Large Döner Kapı Multi-Pro Döner Kapı Transparan cam döner kapılar başta modern mimarinin vazgeçilmezi haline gelen planer cephe (spider cephe) sistemlerini mükemmel şekilde tamamlayan bir üründür. Neredeyse tamamı camdan oluşan bu döner kapı soyut yapısından dolayı kobalt kapaklı cephelerden (cobalt cephe giydirme sistemi) taş yüzeyli tarihi dokulu bina cephelerine, her ortama kolayca adapte olur ve içinde yer aldığı ortama özel bir hava katar. Large döner kapılar alışveriş ve bagaj arabalarının kullanıldığı süper marketler, havaalanları, prestijli oteller, alışveriş merkezleri ve benzeri binaların girişleri için mükemmel bir çözümdür. Yüksek kapasiteye ihtiyaç olan binaların yanısıra ortasının vitrinli olarak tercih edilebilme özelliğinden dolayı prestij ve estetik açıdan tamamlayıcı bir kapı olarakta tercih edilebilmektedir. Multi-Pro Döner kapıların en temel özelliklerinden birisi kuşkusuz hem döner kapı, hemde kayar kapı olarak kullanabilir olmasıdır. Döner kapı modunda kullanılırken iç ve dış havayı birbirinden ayırarak yalıtım görevini yerine getirmekte, kayar kapı konumundaysa döner kapının ortasından oldukça hacimli eşyaların hatta otomobillerin dahi geçmesine imkan sağlamaktadır.

4 KD55S Teknik Özellikler İşlemci Avrupa İşlemci Motor 24 V Fırçalı Motor Max. Motor Gücü/Ort. 240/100 W Çalışma Voltajı AC 220 V 50/60 Hz 1.9 A Çalışma Sıcaklığı -20 C C Makara Sistemi 3 Tekerlekli Makara Kasnak-Dişli Materyali Toz Metaluriji Aktarma Dişli Kayış Kontrol Sistemi Mikroişlemci Ayarlanabilir Fonksiyon 10 Fonksiyon Koruma Devresi Kademeli Akım Koruma Sistemi Açılma Hızı mm / san Kapı Açık Kalma Süresi 1-60 / san Tek Kanat Çift Kanat Kapasite (kg) 140 kg 2 x 90 kg Manuel Açma Gücü 2,5-4 kg 3-5 kg Maksimum Mesafe (mm) Mekanik Özellikler Eloksal Kaplama Elektrostatik Toz Boy Paslanmaz Çelik Uygulama Elektronik Kilit Batarya Acil Durum Modu Uzaktan Kumanda, Yaklaşım Sensörü, Dijital Konum Anahtarı, Özellikler Dirsek Butonu, Parmak Izi Okuyucu, Şifre Paneli, Kart Okuyucu, Yüz Tanıma Sistemleri vb. Aktivasyon Sistemleri * Proje bazında özel gereksinimler için irtibat kurunuz. 55S Fotoselli Kayar Kapı KD55S fotoselli kayar kapılar mekanik donanımın ihtiyaçlarına uygun şekilde üretilen mikroişlemci kapınızın maksimum verimlilikle çalışmasını sağlamakta, ideal hareketlenme ve firenleme mesafelerini en yüksek konfor düzeyinde kullanmanızı sağlamaktadır. KD55S Fotoselli kayar kapı sistemleri istekleriniz doğrultusunda şeffaf, renkli, reflekte, solar veya kombine özellikli lamine,temperli veya lamine+temperli camlarla ve özel fırça, conta yapısı ile hava yalıtımını muntazam bir şekilde sağlayan alüminyum profil sistemlerini, elektrostatik toz boya (RAL standartları) veya eloksal renklendirme teknikleri ile her tür ihtiyaç ve zevke uygun hale getirerek otomatik kayar kapılarınızı üretilmektedir. Tek kanatlı uygulamalar özel bir sebebi olmadığı sürece daha ziyade kısıtlı kullanım alanlarında tercih edimektedir. Tek kanatlı standat otomatik kayar kapı sistemlerinin minimum kanat açabilme mesafesi 700mm - maksimum açma mesafesi ise 3000mm olabilmektedir. Çift kanatlı uygulamalar simetrik duruşu ve açılacak mesafeyi çift yöne kaydırarak seri açılım sağlaması çift kanatlı kayar kapıları uygulama zorluğu bulunmayan her durumda öncelikli tercih haline getirmektedir. Çift kanatlı standart otomatik kayar kapı sisteminin sağlayabildiği minimum geçiş genişliği 800mm - maksimum açma mesafesi ise 3000mm olabilmektedir. 55D Dairesel Fotoselli Kapı Bombeli cephelerinizde veya bombeli kapı tasarımlarınızda sınırsız bir özgürlük sunmaktadır. İster iç bükey, ister dış bükey veya tam dairesel uygulamaları ihtiyacınız olan her radiusta üretilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda kapınıza RAL standartlarında elektrostatik toz boya,eloksal renklendirme teknikleri veya paslanmaz çelik gibi çok çeşitli yüzey bitişleri uygulanabilmektedir.

5 55C 55T 55H Cam Kayar Kapı Teleskopik Kayar Kapı Hermetik Kapı Transparan cam kayar kapı uygulamasında cam manetli (tutuculu) veya inox askılı (manetli) olarak uygulama yapılmaktadır. Otomatik kayar kapılar mümkün olan en düşük seviyede profil kullanılarak veya hiç profil kullanmadan cam panelleri manetlerle mekanizmaya bağlayarak yapılabilmektedir. Dış ve iç mekanlarda şeffaflık ve şıklığın tercih edildiği alanlar için mimari yapınıza uygun olarak uygulama yapılmaktadır. Teleskopik kapılar tek yöne iki, çift yöne dört kanat kaydırarak koridor tipi kısıtlı genişlik ölçüleri olan uygulama alanları için çoğunlukla ideal çözüm olanaklarını sunmaktadırlar. Teleskopik fotoselli otomatik kayar kapılarınızı mimari tercihleriniz doğrultusunda çeşitli güvenlik camları, renklendirme teknikleri ve zengin olanaklarla zevkinize uygun halde üretillmektedir. Hastane ve benzeri sağlık sektörüne hizmet veren çeşitli kuruluşlar için özel olarak geliştirilen fotoselli ameliyathane kapıları ve sedye transfer kapısı kanatları, minimum düzeyde girinti ve çıkıntıları olan antibakteriyel laminant veya paslanmaz çelik levhalar ile kaplı,ahşap seren üzeri çift yüzeyden MDF veya kompak laminat (compact laminat) malzemeden üretilmektedir

6 KD44P Teknik Özellikler Tip1 Tip2 Tip3 Tip4 Motor Kontrol Switch ayarı Lamel boyutları Lamel boya Lamel üretim Lamel max en Tork Hız Voltaj Güç Akım 0,49 0,64 0,83 0,89 Çalışma süresi Koruma sınıfı IP 44 IP44 IP44 IP44 Harici uzaktan kumanda alıcı veya entegre alıcı kartı ve IPOD tipi elverici ile Mekanik veya kumanda ile 45 mm x 9,0 mm ebatlarında Polyamid PURPA boya aşınmaya çizilmeye karşı yüksek dayanım Alüminyum levhanın kıvrılması yöntemi ile 3000 mm Lamel max alan 9 m² Yan Raylar Yan raylar yalıtım Alt etek Kutu Yan Kapak Kontrol şekli Frekans bandı Harici Alıcı Entegre Alıcı Alüminyum extrüzyon, elektrostatik boyalı Kıl fitil izolasyonu sayesinde toz ve hava girişi engellenir. Alüminyum extrüzyon Allüminyum polyester boyalı Alüminyum enjeksiyon Kontrol Sisteminin Özellikleri Evin merkezi bir noktasindan tek bir kumanda ile bütün panjurları tek tek veya grup halinde açıp kapama 433 Mhz Motor içine dahil olmayan Motor içine entegre Koruma sınıfı IP 65 Çıkış gücü Çalışma sıcaklığı Hafıza kapasitesi Kullanım adedi Zaman Ayarı * Proje bazında özel gereksinimler için irtibat kurunuz. 800 W (-) 20 ile (+) 55 C derece 20 ayrı kumanda kodlanabilir. Alıcı kartı panjur motoru başına 1 adet Zaman ayarlama fonksiyonu ile istenilen saatte tüm panjurları veya istenilen panjuru, otomatik açma kapama Yarım yuvarlak panjur kutusu Çeyrek yuvarlak panjur kutusu 45 derece panjur kutusu KD44P Panjur ve kepenk sistemlerinde, uzaktan kumanda seçenekleri kullanıcının konforunu arttırmak amacıyla standart olarak kullanılmıştır. Panjur motorları aynı anda merkezi olarak veya gruplanarak uzaktan kontrol edilebilir. Panjur ve Kepenk Sistemleri Güvenliğini sağlamak istediğiniz tüm mekanlar için kullanılabilen kepenk sistemleri ayrıca konforlu bir kullanım sağlar. Cephelerin estetik görünmesine katkıda bulunur. Stor tip garaj kapıları, konutların kapalı garaj girişlerinde, hertürlü ticari işletmede ve mağazalarda kullanılır. Fabrika veya depo binalarındaki geniş açıklıklara, sık ve hızlı açılıp kapanmaya uygun endüstriyel tip motorlar ile farklı çözümlerde sunulabilir. Uzaktan kumanda, Sıva üstü veya sıva altı anahtarlı şalter, Redüktörlü tüp motor, düz tüp motor veya endüstriyel stor motor, Enerji kesintilerinde manuel açılım, Emniyet fotoseli, Kesintisiz güç kaynağı, Güvenlik arttırıcı askı kilit sistemi. Güvenliğinizi ve konforunuzu arttıran opsiyonel özellikler arasındadır. Panjur profilleri çift boyalı yüksek kaliteli alüminyum levhanın kıvrılması esnasında levha arasına poliüretan enjekte edilerek oluşur. Profillerin yüzey özelikleri;a şınmaya ve çizilmeye dayanıklıdır. UV ışınlarına dayanıklı kaplama özelliği sayesinde yoğun güneş ışını altında rengini korur. Korozyona dayanıklı olup, bu özelliği ile kıyı bölgelerde ve şehir ortamında güvenle kullanılabilmektedir. 44A Akıllı Panjur Sistemleri Panjur sistemleri otomatik kontrol sağlayan, çok sayıda panjuru olan evler ve ofisler için idealdir. Tek bir seferde, bir veya birkaç panjur açmak veya kapatmak isterseniz, akıllı panjur çözümleri en ideal sistemlerdir. KD44A otomatik akıllı panjur sistemleri güvenlik, konfor ve kullanım kolaylığı sağlar.

7 44E 44M 44G Endüstriyel Kapılar Mağaza Kepenkleri Garaj Kapıları Konutların kapalı garaj girişlerinde, her türlü ticari işletmelerde, fabrika veya depo binalarındaki geniş girişler, sık ve hızlı açılıp kapanmaya uygun endüstriyel tip motorlarla farklı çözümler sunan kapı sistemleridir. KD44E endüstriyel kapılar panelli, paletli ve PVC olarak üç çeşitte üretilir. Mimarinizin ve cephelerinizin estetik görünmesine katkıda bulunur. Güvenliğini sağlamak istediğiniz tüm yapılar için kullanılabilen kepenk sistemleri ayrıca konforlu bir kullanım sağlar. KD44M kepenk sistemleri alışveriş merkezlerinde, mağaza, showroom vb. ortak kullanım alanlarında üst düzeyde güvenlik ve konfor sağlar. Garaj kapısı panelli ve paletli olarak iki çeşide ayrılır. Çift boyalı yüksek kaliteli alüminyum levhanın kıvrılması esnasında levha arasına poliüretan enjekte edilerek üretilir. Profiller yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir. KD44G garaj kapıları çeşitli kumanda özellikleri ile farklı çözümler sunarak garaj kapılarınızda fark yaratmanızı sağlar.

8 Yana Kayar Otomatik Bahçe Kapısı KD180B Uzaktan kumanda el vericisi çoğaltılabilen otomatik bahçe kapılarında uygulanan motorlar kapı açıklığına, kapı ağırlığına göre seçilmekte ve uygulanmaktadır. Otomatik bahçe kapısı motoru seçerken önemli bir etkende kullanıcı sayısıdır. Yani günlük kaç araç girip çıkacağı çok önemlidir. Buna göre motor seçimi yapılmalısı gerekmektedir. Otomatik bahçe kapısı motoru, üzerindeki pinyon dişli dediğimiz aktarma dişlisinin kapı üzerine döşenen kremiyer dişlisini çevirerek çalışan bir sistemdir. Kremiyer dişli üzerine monte edilen sviç aparatları motor dişlisinin üzerindeki sviç yayına çarpası ile durmasını sağlar. İsteğe bağlı olarak elektronik kart üzerinden açıldıktan belli bir süre sonra otomatik olarak kapanabilmektedir. 90 Derece Mekanizmalı Otomatik Bahçe Kapısı KD90B Uzaktan kumanda el vericisi çoğaltılabilen otomatik bahçe kapılarında uygulanan motorlar kapı açıklığına, kapı ağırlığına göre seçilmekte ve uygulanmaktadır. Otomatik bahçe kapılarında özellikle kanatlı kapılarda göz önünde bulunduracağınız bir konuda mevcut kapıya gelen rüzgar yüküdür. Bahçe kapısı motorunuz takılmadan önce bu etüdler iyi yapılmalı ve ona uygun motor seçilmelidir. Güvenli çalışması ile her tip doksan derece açılır kapı için dizayn edilmiştir. Her çesit aktivasyon cihazları ile uyumludur. Duruşlar esnasında yavaşlama özelliği, güç ve hız ayarlanabilme özelliği sayesinde güvenli ve konforlu bir kullanım sağlamaktadır.

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Autamatic Door Solutions

Autamatic Door Solutions Autamatic Door Solutions Standart Otomatik Döner Kapı Manuel Döner Kapı Otomatik döner kapılarda kullanılan motor Avrupa dan ithal CE belgelidir. Kullanılan motorda devir ayarlaması yapılabilmektedir.

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Grand Otomatik Döner Kapı

Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor MR30/GRA Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GRA grand otomatik döner kapılar yüksek insan trafiği olan girişler için özel olarak tasarlanmıştır. MR30/GRA serisi ile yüskek trafiği karşılarken

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS PROFİL Kuruluş 1994 Merkez Ofis Üretim Temsilcilikler İSTANBUL / TÜRKİYE OTOMATİK ve MANUEL DÖNER KAPILAR DÜZ KAYAR FOTOSELLİ KAPILAR DAİRESEL

Detaylı

Hayatı kolaylaştıran sistemler ISO 14001:2004 ISO 9001:2008. OHSAS 18001:2007 www.caotomasyon.com

Hayatı kolaylaştıran sistemler ISO 14001:2004 ISO 9001:2008. OHSAS 18001:2007 www.caotomasyon.com Hayatı kolaylaştıran sistemler ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 OHSAS 18001:2007 www.caotomasyon.com CA Otomasyon ekibi olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak sistemleri ulaşılabilir maliyetlerle

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar Fotoselli Kapılar Kollu Bariyerler Yangın Kapıları Bahçe Kapısı Motorları Seksiyonel Kapılar Sarmal Kepenk Otomatik Yana Kayar Kapılar Güvenli geçiş kontrol

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAYAR KAPILAR HER ÖZELLİĞİ FARK YARATIR.. Otomatik Düz Kayar Kapılarımız, sınıfının en az enerji tüketimi A++ özelliğine sahiptir. Bununla beraber: %100 yoğun kullanıma

Detaylı

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize hep şu soruyu soruyoruz; İnsanların konfor ve güvenliğini aynı anda nasıl

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN. Teknoloji

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN. Teknoloji HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN Teknoloji www.kuntakillikapi.com 0216 491 89 89-90 03 FOTOSELLİ LAR Yana kayar otomatik fotoselli kapılar, radar gözlerinin bir cisim algıladığında açılan ve ayarlanabilen özelliği

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR FHT 30. Tam Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR FHT 30 Tam Boy Turnikeler METAXDOOR FHT 30 METAXDOOR FHT 30 S METAXDOOR FHT 30 D METAXDOOR FHT 30 H METAXDOOR

Detaylı

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Sağlam, güvenilir ve modüler orta ve büyük ölçekli geçişler için ideal çözüm Hızlı hareket edebilen, fonksiyonel ve güvenilir bu kapılar, sanayi ve ticari

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyonlar DITEC in geniş bir yelpazede yer alan ürünleri ve tahrik grupları, mevcut ve yeni giriş veya erişim sistemlerinin gerekli sanayi

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

Strong Barrier Safe Passage FOTOSELLİ KAPILAR. teknolojiye açılan kapınız

Strong Barrier Safe Passage FOTOSELLİ KAPILAR. teknolojiye açılan kapınız Strong Barrier Safe Passage FOTOSELLİ KAPILAR teknolojiye açılan kapınız 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları her zaman; otomasyon güvenliği, fonksiyonellik ve güvenilirlik gerektiren farklı kanat

Detaylı

Ixengo S L RTS. Yana kayar kapılar Elixo RTS. 90 der ece açılır kapılar. O t omatik bariyerler Levixo RTS

Ixengo S L RTS. Yana kayar kapılar Elixo RTS. 90 der ece açılır kapılar. O t omatik bariyerler Levixo RTS Yana kayar kapılar Elixo 500 800 1300 2000 RTS 90 der ece açılır kapılar Ixengo S L RTS O t omatik bariyerler Levixo 30 50 RTS Garaj kapıları Dexxo RTS Elixo 500 RTS Motorlu yana kayar kapı sistemi Yeni!

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU VDS. www.atfsystem.com BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS

ÜRÜN KATALOĞU VDS. www.atfsystem.com BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS BARİYER SİSTEMLERİ BARRIER YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SLIDING GATE MOTORS DAİRESEL AÇILIR BAHÇE KAPISI MOTORLARI SWING GATE MOTORS GARAJ KAPISI MOTORLARI SECTIONEL GARAGE DOOR MOTORS ÜRÜN KATALOĞU

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

Otomatik Giriş Sistemleri

Otomatik Giriş Sistemleri Otomatik Giriş Sistemleri Otomatik Kayar Kapılar Güvenlikli Kapılar / Giriş Kontrollü Kapılar İç Mekan Cam Bölme Sistemleri Döner Kapılar Kanat Açma Mekanizmaları 2 Otomatik Giriş Sistemleri İçindekiler

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı, çelik profillerden imal edilmekte ve çinkobazlı boya ile boyanmaktadır. Modüler yapıda üretilmekte, şantiye bölgesine nakledilmesinde ve yerine uygulanmasında

Detaylı

RS 2000-2200 SÜTLÜK TEK CAM KAPI SİSTEMLERİ. Düşük Enerji & Yüksek Performans

RS 2000-2200 SÜTLÜK TEK CAM KAPI SİSTEMLERİ. Düşük Enerji & Yüksek Performans RS 2000-2200 SÜTLÜK TEK CAM KAPI SİSTEMLERİ Düşük Enerji & Yüksek Performans % 50 seviyesinde enerji tasarrufu sağlar. Tek cam kapı uygulaması enerji tüketimini yüksek oranda azaltmak ile birlikte, soğutma

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Otomatik Kayar Kapılar

Otomatik Kayar Kapılar Otomatik Kayar Kapılar İÇERİK Genel Bilgi ST Kayar Kapılar TST Teleskopik Kayar Kapılar SST Kanatları Kırılabilir Kayar Kapılar BST Eğrisel Kayar Kapılar ES 400 Mekanizma Sistem Aksesuarları ES 200 Easy

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR DÜZCE ASANSÖR ASANSÖR İMALAT/ MONTAJ / YEDEK PARÇA www.duzceasansor.com DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR Hayatınızı geçireceğiniz mekanları en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle düzenleyelim!

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO

Detaylı

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize hep şu soruyu soruyoruz; İnsanların konfor ve güvenliğini aynı anda nasıl

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Security Geçiş Sistemleri Kapılar METAXDOOR WHT 301 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 301 METAXDOOR WHT 301 S METAXDOOR WHT 301 D METAXDOOR WHT 301

Detaylı

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları GENEL ÖZELLİKLER: Güvenlik kapısı ve metal dedektörünü birleştirerek yerden tasarruf sağlar. Güvenlik görevlisini karar verici konumundan çıkararak metal dedektörü uygulamalarındaki güvenlik ihlallerine

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri.  ÜRÜN KATALOĞU Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri www.nisaelevator.com ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NİSA Asansör 1998 yılından beridir, Asansör sektöründe hizmet veren, asansör ve ekipmanları imalatında, sektöründe

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU www.gufo.com.tr 5 SERAMİK PLAKALI RADYANT ISITICI Restaurant Cafe Otel ve Teraslar Gufo Serisi Isıtıcılar Restaurant, cafe, otel ve ofislerin kış bahçelerinde, sigara içme

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

www. arzenkapi.com.tr

www. arzenkapi.com.tr www.arzenkapi.com.tr Çağımızın rekabet koşullarında kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli zirvede tutmak, Arzen ailesi olarak Kapı Sistemleri sektöründe en son teknolojiyi

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir.

Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir. Yangın Kepengi Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir. METAXROLL yangın kepenk sistemleri yangın duvarlarında yangın kapılarını

Detaylı

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ Pano Montörlüğü Eğitim Seti, elektrik - elektronik alanında, bina iç - dış elektrik tesisatları, zayıf akım, kuvvetli akım, aydınlatma vb. panolarının tasarımı, malzemelerin yerleştirilmesi, bara ve kabloların

Detaylı

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Abskapı sistemleri Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Teleskopik Hangar Kapıları Telescopic Hangar Doors Teleskopik Hangar Kapısı Teknik Özellikleri:

Detaylı