ZĠRVE ELEKTROMEKANĠK Zirve Elektromekanik 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZĠRVE ELEKTROMEKANĠK Zirve Elektromekanik 2014"

Transkript

1 ZĠRVE ELEKTROMEKANĠK

2 ZĠRVE ELEKTROMEKANĠK; Zirve, 1987 yılında bu yana, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak, Akıllı Bina Çözümleri, Elektrik-DATA- Telefon Altyapı Sistemleri, Yerel-Uzak Kablolu-Kablosuz Ağ Çözümleri, Internet ve Telekomünikasyon Çözümleri alanlarında, müģterilerine, proje öncesi eğitim, danıģmanlık hizmetlerinden baģlayarak, sistem tasarımı, cihaz-teknoloji seçimi konularında, entegre sistem projeleri sunan bir "Çözüm Evi" olarak faaliyet göstermektedir.

3 MĠSYONUMUZ; Zirve nin misyonu, müģterilerine sadece paket ürünler satmak yerine projenin her aģamasında tecrübe, bilgi ve tecrübesini kullanarak, iletiģim gereksinimlerine en iyi yanıtı veren çözümleri "anahtar teslim" projeler halinde sunmayı benimsemiģ olmasıdır. MüĢterilerine üstün kaliteli ürünler ve üstün kaliteli hizmet vermek, Zirve Elektromekanik in asla vazgeçemeyeceği ilkeleri ve görevlerindendir.

4 VĠZYONUMUZ; 1987' den günümüze Türkiye ve diğer komģu ülkelerde farklı ölçekler de birçok yapısal kablolama projesi gerçekleģtirilmiģ ve değiģik garanti uygulamaları ile desteklenmiģtir. ZĠRVE bu anlamda en yeni teknolojiyi sunan ve dünyanın önde gelen yapısal kablolama (TP ve Fiber Optik) çözümleri sağlayan firmaları ile sürekli iģbirliği içerisinde olan, periyodik olarak bu konudaki yeni teknoloji ve uygulamaların eğitimlerini alan, konusunda uzman ekibi ile ALTYAPI - KABLOLAMA çözümlerini müģterilerine sunan Sistem Entregratörlüğü nde öncü olmaya çalıģan bir firmadır.

5 VĠZYONUMUZ; Altyapı ve ARGE projelerini; uzun süreli ve kalıcı olarak gören firmamız; üzerinde ortalama 10 yıllık dönemde ortaya çıkabilecek yeni teknolojilerin de uyarlanabileceğini öngören bir anlayıģla ele alan ZĠRVE; müģterilerinin gereksinimlerine proje öncesi teknoloji tanıtımı, keģif çalıģmalarından baģlayarak ürün seçimi sırasında profesyonel bir yönetimle beraber çalıģarak, projenin baģlangıcı, yürütülmesi ve kapanıģ sonrası raporlama, mühendislik çizimleri ile proje dosyalarını müģterilerine sunarak, kuruluģ sonrası teknik destek çalıģmaları ile profesyonel anlamda vizyonunu geliģtirmektedir.

6 ÇÖZÜMLERĠMĠZ; Aktif / Pasif Network Çözümleri A.G. O.G. Şalt Tesisleri E.N.H. K.Ö.K ve Trafo Postaları Otomatik Kumanda ve Kontrol Sistemleri Güç Kaynağı ve Generatör Grupları Kompanzasyon Üniteleri Çevre ve Yol Aydınlatma Pano ve Tablo Montajları Paratoner ve Topraklama Sistemleri Dekoratif Aydınlatma ve İç Tesisat Network LAN/WAN Ağ Sistemleri IP Kamera Sistemleri Fiber Kablolama, ODTR Test, Fusion Splice Sonlandırma Kapalı Devre CCTV, TV ve Anten Sistemleri Parmak İzi, Kartlı, Biyometrik Geçiş Kontrol Sistemleri Yangın Algılama, FM 200 Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Data Center Sistem Odası Dizaynı Yükseltilmiş Döşeme, Alçıpan, Asma Tavan Sistemleri Proje Kontrol ve Müşavirlik Toptan ve Proje Bazlı Ürün Satışı

7 ÇÖZÜMLERĠMĠZ; Sunucu Çözümleri Ağ Güvenliği Çözümleri IP Telefon Video Konferans Entegre Yoğun Bakım Klinik Bilgi Sistemi Yazılımı Sistem Entegrasyon Mobilite ve IT Çözümleri Telsiz Sistem Çözümleri Tünel/Kapalı Alan /Bina İçi Kapsama Çözümleri Geniş Bant Kablosuz İletişim Test ve Performans Analiz Çözümleri Scada Çözümleri Veri İşleme Çözümleri AR-GE RFID Çözümleri Veri Güvenliği Esnek Disk Depolama Sistemleri IP-Video ve Ses Video Kayıt Sistemleri Remote Access

8 SINIR YÖNETİMİ ÇÖZÜMLERİMİZ ; ( Karakol vb. Kritik Tesis Güvenliği İçin Mobilite ve IT Çözüm Önerileri) 4G LTE Network Çözümleri Haberleşme Ağı Konsepti Sınır Güvenliği Çözümleri 4G Radio Access Network Ürünleri Small Cells and HetNets 4G HetNet 4G LTE Şebekesi Veri Aktarma Çözümleri

9 VERİ İŞLEME ÇÖZÜMLERİ MİZ; Yüz Tanıma Sistemleri (Kalabalık, Dış Ortamlarda Yüz Tanıma ve Sapma) Resim Analiz Bileşenleri Tespit Yöntemi Video Mozaikleme Geniş Alan Hareketli Nesne Takip ve Sınıflandırması Dikkat Çeken Bölge Tespiti 3 Boyutlu Güzergah Planlama Değişiklik Tespiti Alçak İrtifa Hareketli Kamera Görüntüleme Mozaikleme İnsan Hareket Analizi Hareketli Nesne İlişki Analizi (İz Sürümü) Hareketli Nesne Takip ve Sınıflandırma Hareketli Nesne Sayma (Sayaç) Termal Kamera Hareketli Nesne Takibi Gözetleme Kulesi ve Görüntü Dikimi Video Sabitleme Bulanık Video Füzyonu Kızılötesi ve Renkli Video Füzyonu Değişik Hava Koşullarında Görüntü İşleme Ateş ve Duman Algılama Stereo Analiz ve Derinlik Hesaplama Görüntü ve Ses Arşivi Oluşturma Sorgulama Şüpheli Nesne Algılama

10 BĠNA VE OTOMASYON; Bina Otomasyon Sistemleri ziyaretçi yoğunluğu çok olan binalarda veya kampüslerde hem maliyet hem de iģletme açısından çalıģanlara önemli avantajlar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra tekrarlı iģlemleri, oluģabilecek arızaları ve tehlikeleri önceden tespit edip, gerekli önlemlerin alınmasını sağlayan sistemlerdir.) Bunlar kısaca, EriĢim Kontrol ve Kartlı GeçiĢ Sistemleri, Bilgi ĠĢlem Odaları için, YükseltilmiĢ Taban, Ġklimlendirme-Hassas Klima Sistemleri, FM200 Gazlı Söndürme Sistemleri, Kontrollü Kapı GiriĢ Sistemleri, Public Address Seslendirme Sistemleri, CCTV, Bina Otomasyon, Yangın Algılama ve Söndürme Sistemleri, Otomatik Kontrol Sistemleridir.

11 BĠNA VE OTOMASYON ;

12 ENERJĠ DAĞITIM; Enerji dağıtım çözümlerinin, altyapı sistemlerinin vazgeçilmezi olmasından dolayı, ZĠRVE tarafından müģterilerine ciddiyetle önerilip itina ile gerçekleģtirilmektedir. Önerilen çözümler aģağıda yer almaktadır. Jeneratör ve UPS Dağıtım sistemleri - Enerji Dağıtım Panoları Aydınlatma Sistemleri - Topraklama çözümleri v.b Söz konusu sistemler tasarım aģamasından baģlayarak, satıģ öncesi danıģmanlık, sistemin gerekli ürünlerle oluģturulması, montaj, süpervizyon, iģletmeye alma ve kurulum sonrası teknik eğitim ve destek aģamalarından oluģmaktadır.

13 ENERJĠ DAĞITIM ;

14 YEREL VE GENĠġ AĞ; ZĠRVE, Yerel ve Uzak ĠletiĢim Ağları konularında müģterilerine sunduğu anahtar teslim çözümleri ile onların ihtiyaçlarına en doğru yanıtı verecek marka bağımsız ürünler ile çözümler üretmektedir. ZĠRVE, Yerel ĠletiĢim Ağlarında 100/1000/10000 Mbps hızlarını destekleyen, L3/L4 katmanlarında çalıģan, büyüyebilen, yönetilebilir, güvenilir ve yüksek performanslı çözümler ile müģterilerinin ihtiyaçlarına en uygun Ģekilde yanıt vermektedir.

15 YEREL VE GENĠġ AĞ ;

16 SES-VERĠ-VĠDEO ENTEGRASYON; ZĠRVE, kurulduğu 1987 yılından baģlayarak, Türk Telekom' un Türkiye' de servisini vermekte olduğu geniģ alan iletiģim ağları platformlarına bağlı olarak, öncelikle sadece DATA olarak geniģ alan iletiģim ağlarına yanıt vermiģ, süre gelen zaman içerisinde de, Türkiye'deki "ulusal" Ģebekeler de geliģtirilerek servis verilmeye baģlanması ile, DATA uygulamalarına ek olarak öncelikle SES ve daha sonra da VIDEO uygulamalarının bu ağlara entegrasyonunu sağlamıģtır. Bu çözümlerin yaygınlaģtırılması için yoğun olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

17 SES-VERĠ-VĠDEO ENTEGRASYON;

18 IP ĠLETĠġĠM VE TELEFON; ZĠRVE, veri ve ses entegrasyonunun geldiği en son aģama olan IP Telefon çözümlerine büyük önem vermektedir. IP Telefon çözümü sadece sesin data hatları üzerinden iletilmesi olmayıp aynı zamanda birlikte gelen uygulamaların mekandan bağımsız aynı platformda sunulmasıdır. Bu kapsamda, artık yeni nesil telefon santralleri, kullanıcıların sadece "alo" gereksinimlerini karģılamaktan öte, onların müģterilerini ilk etapta ağırlayan, onlara telefon üzerinden en hızlı ve en doğru kiģiye veya bilgiye ulaģmalarını sağlar özelliklerdedir.

19 IP ĠLETĠġĠM VE TELEFON; XML Uygulama Sunucusu VM Sunucusu Masaüstü IP Network Çağrı Yönlendirici Internet PSTN gateway PSTN

20 IP ĠLETĠġĠM VE TELEFON ; Tel# IP xxx GW Call Manager IP Based Voice Applications (Call Center, IVR, Voice Mail) PBX IP WAN IP Telephone/ Softphone ***Infrastructure*** LAN Switch, Voice-Enabled Router PSTN

21 KABLOSUZ AĞ; ZĠRVE, Yerel Ağ oluģumlarında, artık uç noktalardaki kullanıcı ve uç cihaz eriģimlerinin tamamen Kablosuz Ağlar kullanılarak destekleneceğini, omurga da ise kablolu ağ ve omurga anahtarlama cihazlarının kullanılacağı yeni bir dönemin baģlamakta olduğunu görerek, Kablosuz Ağ çözümlerine ayrı bir önem vermektedir. Bu kapsamda, hem iç hem de dıģ ortamda çalıģan yüksek performanslı, güvenilir, DATA yanında SES ve VIDEO uygulamalarını da destekleyen kablosuz ağ çözümlerini müģterilerine sunmaktadır. Sadece omurga ağlarında kablo ve anahtarlama cihazlarının kullanıldığı, gerçek KABLOSUZ ĠġLETMELER ortamlarının kurulmasına yönelik ürün ve çözüm desteğini yine anahtar teslim mantığı ile müģterilerine sunmaktadır.

22 KABLOSUZ AĞ;

23 DIġ KAYNAK; ZĠRVE, kuruluģundan beri desteklediği bütün çözümlerde, müģterilerine sadece paket satıģı yapmak yerine, onlara satıģ sonrasında da en uygun destek alternatiflerini sunarak, sürekli olarak müģterilerinin yanında olmayı tercih etmiģtir. MüĢterilerini en az onlar kadar düģünen bir anlayıģla, onlara en uygun satıģ sonrası destek ürünlerini ve hizmetlerini sunmaktadır. Bu hizmetler, "çağrı bazlı", müģterinin olası problem durumunda, servis talep etmesi Ģeklinde olabileceği gibi, bir ZĠRVE Sistem Destek Mühendisi' nin haftanın belli günlerinde veya tüm çalıģma günlerinde onların yanında, ofislerinde mesai yaparak, onların bir IT elemanı gibi çalıģması Ģeklinde de verilebilmektedir.

24 DIġ KAYNAK;

25 EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK; ZĠRVE, desteklediği bütün çözümleri müģterilerine sunarken, onların gereksinimlerine en uygun çözümleri belirleyebilmek amacı ile, onlar ile birlikte çalıģma sürecinde, teknoloji tanıtım, eğitim ve danıģmanlık hizmetlerini yerine getirerek, satıģ öncesi destek çalıģmalarını yönlendirmektedir. Böylelikle, marka bağımsız bir sistem entegratörü anlayıģı ile faaliyet gösteren ZĠRVE, müģterilerine onların gereksinimlerini en iyi karģılayan çözümler ile yanıt vermektedir.

26 ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ;

27 ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ;

28 SERTĠFĠKALARIMIZ;

29 TEġEKKÜRLER HAZIRLAYAN HÜLYA YEġĠLDOĞAN

FAALĠYET ALANLARI. Taahhüt ve Projelendirme

FAALĠYET ALANLARI. Taahhüt ve Projelendirme ŞİRKET TANITIMI FĠRMA PROFĠLĠ CableNet, 1993 yılında bu yana, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak, Akıllı Bina Çözümleri, Elektrik-DATA-Telefon Altyapı Sistemleri, Yerel-Uzak Kablolu-Kablosuz

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri

Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri Teknolojinin Gücü SOBE HAKKINDA Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri Sobe olarak, yolculuğumuzu; değer yargılarımıza olan bağlılığımız, ve çalışanlarımız ile aramızdaki güçlü bağın rehberliğinde

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web:

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web: ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ DOĞUŞ HAKKINDA DOĞUŞ ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ. 1987 yılından bu yana, Bilişim sektöründe doğru,

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

- İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ.

- İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ. - İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ BİZ KİMİZ? Ekibimiz,10 seneyi aşkın süre tecrübeye sahip kamera ve network uzmanlarından oluşmaktadır. REFERANSLAR

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

İş ve Alışveriş Merkezleri Bilişim Çözümleri

İş ve Alışveriş Merkezleri Bilişim Çözümleri İş ve Alışveriş Merkezleri Bilişim Çözümleri > 2 Giriş Bilişim ve telekomünikasyon alanındaki hizmetlerini dünya çapındaki iş ortakları ile 1993 yılından beri sürdüren TURCom Teknoloji, her sektörden kurum

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR Yaşanan mekanda iş süreçlerinin otomasyonu sayesinde oluşturulan akıllı ev, kullanıcısına konfor, güvenlik, kullanım ve maliyet unsurlarında destek sağlar. Konfor ve güvenliğin yanı

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Ber Telekomünikasyon ve Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti, bir mühendislik firmasi olup temel olarak Telekomünikasyon Sektöründe, Proje Operasyon

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SİSTEM SALONU YENİLEME DENEYİMİNİN PAYLAŞILMASI

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SİSTEM SALONU YENİLEME DENEYİMİNİN PAYLAŞILMASI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SİSTEM SALONU YENİLEME DENEYİMİNİN PAYLAŞILMASI Giriş Sunum hakkında genel bilgi Yenileme çalışmasının kapsamı i. Süresi ii. Elektrik, data, KGK, yangın söndürme, bölümlendirme,

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş Firmamız, 2015 yılında kurulmuş olup Savunma Sanayi, Bilişim ve İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir.

Detaylı

BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ

BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 130 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPININ ÖZELLİKLERİNE

Detaylı

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti.

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. ZETA Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. Biz Kimiz; Zeta Enerji Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. tecrübeli kadrosu (Sektöründeki geçmişi 40 yıla dayanan, önemli kuruluşlarda

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

Profesyonel Çözüm Ortağınız

Profesyonel Çözüm Ortağınız Profesyonel Çözüm Ortağınız İÇİNDEKİLER 4 www.visel.com.tr 07 HAKKIMIZDA 09 UZMANLIK ALANLARI 11 FAALİYET ALANLARI 12-31 PROJELER 14 T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI 17 T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 18 T.C. M.G.K. GENEL

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

Faaliyetlerimiz.

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak

Detaylı

M E K A N İ K K İ M YA

M E K A N İ K K İ M YA İNŞAAT / MEKANİK / KİMYA / ENER Jİ / BİLİŞİM www.aldemirsan.com w w w. a l d e m i r s a n. c o m Doğa varsa SEN varsın! Üretim, yönetim ve pazarlama çalışmalarında etik değerleri koruyarak ve her türlü

Detaylı

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma EXAGATE Hakkında Elektronik ve IT alanlarında Ar-Ge, İmalat, Uygulama, Satış ve Danışmanlık, Yerli üretim odaklı, Ar-ge si Biten Ürünler, SysGuard 6001 SysGuard 3001 Ar-ge si Devam Eden Ürünler, SysGuard

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk. KUŞCU GRUP Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.No:3/1 TUZLA Tel: 0216 494 63 50 Fax:0216 494 63 51 Kayseri Ofis: Kayabaşı

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

Bilgi İşlem Sistem Odasında Yaşanan Problemler ve Optimum Kurulum Standartları; Hitit Üniversitesi Örneği. Yrd.Doç.Dr. Mustafa Coşar 1, İsmail Arık 2

Bilgi İşlem Sistem Odasında Yaşanan Problemler ve Optimum Kurulum Standartları; Hitit Üniversitesi Örneği. Yrd.Doç.Dr. Mustafa Coşar 1, İsmail Arık 2 Bilgi İşlem Sistem Odasında Yaşanan Problemler ve Optimum Kurulum Standartları; Hitit Üniversitesi Örneği. Yrd.Doç.Dr. Mustafa Coşar 1, İsmail Arık 2 1,2 Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI YAPI ELEKTRONİK SİSTEMLERİ TESİSATLARINA AİT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI YAPI ELEKTRONİK SİSTEMLERİ TESİSATLARINA AİT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI YAPI ELEKTRONİK SİSTEMLERİ TESİSATLARINA AİT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ M. Yavuz ALKAN TMMOB EMO YEST Daimi Komisyonu Başkanı yavuz.alkan@emo.org.tr ÖZET Meslek

Detaylı

(Fiber-Bakır Kablo Test Aletleri, OTDR, Fusion Splice, El Aletleri)

(Fiber-Bakır Kablo Test Aletleri, OTDR, Fusion Splice, El Aletleri) Bimel Kimdir? Kurulduğu 3 Şubat 1984 yılından bu yana kurumsal pazara hizmet veren Bimel, şirketlerin iletişim altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan profesyonel

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu

Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu Network sistemleri kurumlar açısından kan damarları gibi önemli işlevlere sahiptir. Çok yönlü kullanım imkanının olması değerini daha da arttırmaktadır. Network

Detaylı

- Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği (Devam)

- Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği (Devam) Umut KAYA KİŞİSEL BİLGİLER : E-Posta : umutkaya@hotmail.com.tr Doğum yer ve tarihi : İstanbul - 1983 Medeni Durum : Evli Askerlik görevi : Tamamlandı Toplam İş deneyimi : 14 Yıl EĞİTİM DURUMU : - Eskişehir

Detaylı

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ Ana faaliyet alanımız olan raylı sistemler konusundaki hizmetlerimiz; Danışmanlık Anahtar Teslimi Proje Yönetimi Tüm Raylı Sistem Tipleri (Hızlı Tren Hatları, Konvansiyonel

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE A S T E K SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE SMART GRID AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ AKILLI ŞEBEKELER ÇÖZÜMÜ Dağıtım yapan işletmelerin otomasyon ihtiyaçları için AKILLI

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK YURTİÇİ KARGO ALĠ ARIMAN:2008463007 OSMAN KARAKILIÇ:2008463066 MELĠK CANER SEVAL: 2008463092 MEHMET TEVFĠK TUNCER:2008463098 ŞİRKET TANITIMI 1982 yılında Türkiye'nin ilk

Detaylı

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 Terminoloji Voip (Voice Over IP - IP Üzerinde Ses) IP (Internet Protocol) alt yapısını kullanarak ses iletişimi için kullanılan protokoldür. Voip bunu ses işaretini IP tarafından

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen :

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen : ... 1/50 PROJE RAPORU Düzenleyen : GENEL İÇİNDEKİLER 1.0 KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ 1.1. MERKEZİ GÜÇ KAYNAKLARI 1.1.1. O.G. Güç Merkezi Planlaması 1.1.2. O.G. Güç Merkezi Yerleşimi 1.2. A.G. DAĞITIM SİSTEMİ

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Montaj ve Taşıma-tümü tek bir kaynaktan Üretim esnasında montaj ve taşıma uygulamalarında kullanılabilirliği yüksek, düşük maliyetli tümleşik çözümler

Detaylı

İletişim ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

İletişim ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İletişim ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Uphill Towers Residence Barbaros Mah. Fesleğen Sok. 34746 A1-B Blok Kat:2 D:10 Batı Ataşehir/ISTANBUL Tel : 0 216 688 36 25(PBX) Fax : 0 216

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

BİH 605 Bilgi Teknolojisi Bahar Dönemi 2015

BİH 605 Bilgi Teknolojisi Bahar Dönemi 2015 BİH 605 Bilgi Teknolojisi Bahar Dönemi 2015 Ders- 12 Bilgisayar Ağları Yrd. Doç. Dr. Burcu Can Buğlalılar Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Katmanları İçerik Bilgisayar ağı nedir? Yerel alan ağları

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

Alerta Elektronik ve Mühendislik

Alerta Elektronik ve Mühendislik Alerta Elektronik ve Mühendislik ALERTA - Distribütörlükler ve Temsilcilikler LG Güvenlik Sistemleri Azerbaycan Ülke Distribütörlüğü B2B Proje Partneri LED Aydınlatma Ürünleri Azerbaycan Ülke Distribütörlüğü

Detaylı

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi.

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BAŞKANLIK BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI VE İDARİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

Kurumsal Sunum Şubat 2016

Kurumsal Sunum Şubat 2016 Şubat 2016 Ġçindekiler Biz Ne Yapıyoruz? Misyonumuz ve Vizyonumuz Tarihçemiz SatıĢ Rakamları Organizasyon ġeması MüĢterilerimiz Ar-Ge Teknik Servis Ürünlerimiz Sertifikalarımız Sayfa 2 Biz Ne Yapıyoruz?

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği BÖLÜM 1 KİŞİSEL BİLGİSAYAR DONANIMI 1.1. Kişisel Bilgisayarlar ve Uygulamalar Bilgisayarların Kullanım Şekli ve Yeri Bilgisayar Tipleri (Sunucular,

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Kreş Ünitesi İzleme Sistemi

Kreş Ünitesi İzleme Sistemi Kreş Ünitesi İzleme Sistemi Çocuklarımız belki de en çok hassas olduğumuz konuların başında geliyor. Onların güven içinde, rahat, huzurlu ve sağlıklı olduklarını bilmek en büyük moral kaynaklarımızdan

Detaylı

Olağan Üstü Durum Merkezi (ODM)

Olağan Üstü Durum Merkezi (ODM) Sıramatik Sistemler Hastaların ayrım gözetmeden en ideal şartlarda hizmet alması tüm sağlık kuruluşlarının temel hedeflerindendir. Bölgesinde lider hastane olan Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi özellikle

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

BİLİŞİMDE 30 YILLIK TECRÜBE

BİLİŞİMDE 30 YILLIK TECRÜBE BİLİŞİMDE 30 YILLIK TECRÜBE ÖLÇSAN SEÇTIĞI UZMANLIK ALANLARINDA VIZYONER BAKIŞI, ÇÖZÜM ODAKLI ÖZGÜN YAKLAŞIMI VE 30 YILLIK TECRÜBESIYLE ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR. İHTIYACIN DOĞRU TESPITI İhtiyacın doğru belirlenmesi;

Detaylı

22.10.2009 KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ

22.10.2009 KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ Tünel güzergahları ve bağlantı yolları KAĞITHANE PİYALEPAŞA VE BOMONTİ DOLMABAHÇE KARAYOLU TÜNELLERİ Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli Teknik Bilgiler

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI DERS NOTU - 2 ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI Ġnternet üzerinden güvenli bir Ģekilde ödeme yapılabilmesi için pek çok araç geliģtirilmiģtir. Kredi Kartı Elektronik Para Elektronik Çek Diğer Ödeme Araçları

Detaylı

Ağ Donanımları NIC. Modem. Modem. Ağ Cihazları (Aktif Cihazlar) Repeater (Yineleyici) 03.03.2013

Ağ Donanımları NIC. Modem. Modem. Ağ Cihazları (Aktif Cihazlar) Repeater (Yineleyici) 03.03.2013 Ağ Donanımları NIC Kartlar NIC, Modem Ağ Cihazları (Aktif Cihazlar) Repeater,, Access Point (Wireless), Transceiver, Bridge, Switch, Router NIC (Network Interface Card) Ağ Arabirim(arayüz) Kartı Bilgisayarı

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı