ANEL ELEKTRĠK PROJE TAAHHÜT VE TĠCARET A.ġ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANEL ELEKTRĠK PROJE TAAHHÜT VE TĠCARET A.ġ."

Transkript

1 ANEL ELEKTRĠK PROJE TAAHHÜT VE TĠCARET A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞĠNE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ ARA DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU 18 Mayıs 2012

2 1- Yönetim Kurulu ve Komiteler Yönetim Kurulumuza iliģkin bilgiler YÖNETĠM KURULU Adı Soyadı Görevi/Unvanı Görev Süresi Rıdvan Çelikel Yönetim Kurulu BaĢkanı devam ediyor Avniye Mukaddes Çelikel Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcısı devam ediyor Ahmet Bülent Batukan Yönetim Kurulu Üyesi devam ediyor Mustafa Yazlıkiçi Yönetim Kurulu Üyesi devam ediyor Merve ġirin Çelikel Yönetim Kurulu Üyesi devam ediyor Turgut Alp Çolakoğlu Yönetim Kurulu Üyesi devam ediyor Prof. Dr. Münir Ekonomi Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi devam ediyor Rıdvan ÇELĠKEL (Yönetim Kurulu BaĢkanı) Sn. Rıdvan Çelikel, lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamladı. ÇalıĢma hayatına, 1975 yılında Öneren Mühendislik te baģlayan Çelikel, yılları arasında Aktek Elektrik te ortak olarak çalıģtı yılında Anel Elektrik i kurarak proje ve taahhüt alanında çalıģma yaģamına devam etti. Halen Anel Grup bünyesindeki ġirketlerde Yönetim Kurulu BaĢkanlığını sürdürmektedir. Sn. Rıdvan Çelikel, aynı zamanda ETMD Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Kurucu Üyesi olup halen derneğin Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Avniye Mukaddes ÇELĠKEL (Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcısı) Yüksek öğrenimini Ġstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamlayan Sn. Avniye Mukaddes Çelikel, 1986 yılından bu yana Anel Grup bünyesindeki firmalarda Yönetim Kurulu Üyeliği dıģında Satın Alma Süreç Yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Sn. Avniye Mukaddes Çelikel, Çelikel Vakfı nın Yönetim Kurulu Üyesidir. Ahmet Bülent BATUKAN (Yönetim Kurulu Üyesi) Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik bölümünden 1976 yılında mezun olan Sn. Ahmet Bülent Batukan, Gazi Üniversitesi ĠĢletme Yönetimi nde yüksek lisansını tamamlamıģtır yılları arasında Koç Burroughs Bilgisayar Sistemleri Tic. A.ġ. de Ankara Bölgesi SatıĢtan Sorumlu Müdür Yardımcısı, yılları arasında Saniva A.ġ. de (Sperry Univac) Ankara Bölge Müdürü ve Ġstanbul Büyük Bilgisayarlar Bölüm Müdürü, yılları arasında Kavala Grup Teleteknik A.ġ. de Genel Müdür, yılları arasında Setus A.ġ. de Kurucu Ortak ve Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra yılları arasında Setkom A.ġ. de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüģtür. Anel Grup ta 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Sn. Ahmet Bülent Batukan, Anel Grup bünyesinde Anel Elektrik, AnelTech, Anelmak, AnelMarin, ESistem, AnelMek ve Anel Enerji de Yönetim Kurulu Üyesidir. Mustafa YAZLIKĠÇĠ (Yönetim Kurulu Üyesi) 1988 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1999 yılına kadar BakıĢ Elektrik te Proje Yöneticisi olarak görev yapan Sn. Mustafa Yazlıkiçi, 1999 yılından bu yana Anel Elektrik te Yurtiçi Projelerden Sorumlu Yönetici görevini yürütmektedir.

3 Merve ġirin ÇELĠKEL (Yönetim Kurulu Üyesi) Sn. Merve ġirin Çelikel, 2008 yılında Berlin Teknik Üniversitesi nde Elektrik ve Elektronik Mühendisliği eğitimini tamamlamıģtır. Halen Insead da ĠĢletme Yüksek Lisans ına devam eden Sn. Merve ġirin Çelikel, iģ hayatına Kasım 2008 tarihinde alternatif enerji yatırımı alanında faaliyet gösteren Hexagon Global Enerji de Proje Mühendisi olarak baģlamıģtır yılları arasında Siemens Enerji A.ġ. de Projeler Kalite Müdürü ve Sağlık Emniyet Çevre Koordinatörlüğü ile Teklif Koordinatörlüğü görevlerini eģ zamanlı olarak yürütmüģtür. Ocak 2011 Eylül 2011 tarihleri arasında Siemens Rüzgar Enerjisi grubunda Teklif Müdürü olarak görev yapmıģtır de Anel Grup bünyesine katılan Sn. Merve ġirin Çelikel, Anel Elektrik, Anel Enerji ve Anel Doğa da Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ile beraber Anel Elektrik te Marmaray Proje Sorumlusu görevini yürütmektedir. Turgut Alp ÇOLAKOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi) 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel iģ hayatına CedetaĢ Mühendislik te baģlayan Sn. Turgut Alp Çolakoğlu, yılları arasında Tokyo da Sumitomo Densetsu Co. Ltd. de Proje Yöneticisi olarak görev yapmıģtır yılından bu yana Anel Elektrik te YurtdıĢı Taahhüt Süreç Yöneticisi olarak görev alan Sn. Turgut Alp Çolakoğlu, aynı zamanda Anel Elektrik, Anel Mekanik ve AnelTech Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürmektedir. Prof. Dr. Münir EKONOMĠ (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) 1955 yılında Ġstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde yüksek öğrenimi tamamlayan Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi, 1956 yılında Ġstanbul Teknik Üniversitesi ne ĠĢ Hukuku asistanı olarak atanmıģtır. Sn. Ahmet Münir Ekonomi, Münih Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde doktora öğrenimi yapmıģ ve ĠĢ Hukuku bilim dalında doktor ünvanını almıģtır. Ġstanbul Teknik Üniversitesi ndeki görevinin devamında doçent ünvanını alan Sn. Ahmet Münir Ekonomi, daha sonra profesörlüğe yükselmiģtir. Sn. Ahmet Münir Ekonomi, emeklilik statüsüne geçtiği 2000 yılına kadar, Ġstanbul Teknik Üniversitesi nde ĠĢ Hukuku dersleri vermiģtir yılından itibaren ĠĢ Hukuku dersleri vermeye baģladığı Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi nde emeklilik sonrasında da bir süre ders vermeye devam etmiģtir. Sn. Ahmet Münir Ekonomi, Anel Grubu ġirketleri dıģında, Akbank T.A.ġ., EczacıbaĢı Holding A.ġ., Türk Ekonomi Bankası A.ġ., Türk Telekom A.ġ., PharmaVision Holding A.ġ, Japon Tütün Ürünleri Pazarlama A.ġ. ve Unilever Holding A.ġ. de danıģmanlık görevlerini yürütmektedir. Bir süre YaĢar Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Sn. Ahmet Münir Ekonomi, Ġstanbul Kültür ve Sanat Vakfı, Dr. Nejat EczacıbaĢı Bilim ve Sanat Vakfı, Ġstanbul Modern Sanat Vakfı ve Ġstanbul Modern Sanat Müzesi ile Ġstanbul Arkeoloji Müzelerini Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerini devam ettirmektedir.

4 Kurumsal Yönetim Ġlkelerine Uyum Amacıyla Yönetim Kurulu nda yapılacak DeğiĢiklikler Hakkında Bilgi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri: IV, No: 57 sayılı Tebliğ ile değiģik Seri: IV, No: 56 sayılı "Kurumsal Yönetim Ġlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ĠliĢkin Tebliğ"e uyum amacıyla ġirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn. Turgut Alp Çolakoğlu ve Sn. Mustafa Yazlıkiçi'nin, tarihinden itibaren geçerli olmak üzere istifalarını bildirmiģ olduklarından, istifa nedeni ile boģalacak yönetim kurulu üyeliklerine Kurumsal Yönetim Komitesinin hazırlamıģ olduğu tarihli rapor ve adayların Kurumsal Yönetim Komitesine sunmuģ oldukları tarihli bağımsızlık beyanlarının incelenmesi sonrasında 2011 yılı Olağan Genel Kurul tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi ve Sn. Cahit Düzel'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları olarak seçilmelerine, Sn. Mahir Kerem Çelikel'in Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak olarak seçilmesine, ġirketimizin tarihinde yapılacak 2011 yılı Olağan Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına, karar verilmiģtir. Komitelere iliģkin bilgiler DENETĠM KOMĠTESĠ Adı Soyadı Görevi Görev Süresi Avniye Mukaddes ÇELĠKEL Komite BaĢkanı devam ediyor Ahmet Bülent BATUKAN Komite Üyesi devam ediyor KURUMSAL YÖNETĠM KOMĠTESĠ Adı Soyadı Görevi Görev Süresi Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi Komite BaĢkanı devam ediyor Ahmet Bülent Batukan Komite Üyesi devam ediyor Merve ġirin Çelikel Komite Üyesi devam ediyor Kurumsal Yönetim Ġlkelerine Uyum Amacıyla Komitelerde yapılacak DeğiĢiklikler Hakkında Bilgi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri: IV, No: 57 sayılı Tebliğ ile değiģik Seri: IV, No: 56 sayılı "Kurumsal Yönetim Ġlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ĠliĢkin Tebliğ"e uyum amacıyla ġirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Tebliğin 4.5. maddesi uyarınca kurulması gereken, Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin görev ve çalıģma esaslarının belirlenmesine 1, 1 ġirketimizin Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne ait Görev ve ÇalıĢma Esaslarına adresinden ulaģılabilir.

5 Tebliğin numaralı maddesi uyarınca ġirketimizde ayrı bir Aday Gösterme Komitesi'nin oluģturulması gereği bulunmadığı dikkate alınarak, aynı madde gereğince Yönetim Kurulumuzun tarih ve 20 sayılı kararı ile kurulmuģ olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Aday Gösterme Komitesi görevlerini de yerine getirmek üzere yetkilendirilmesine, Yine aynı tebliğin 4.5. maddesine uyum gereğince 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere, mevcut Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Sn. Merve ġirin Çelikel'in yerine üyeliğe Sn. Cahit Düzel'in, komite baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin getirilmesine ve mevcut üye Sn. Ahmet Bülent Batukan'ın üyeliğinin devam etmesine, Mevcut Denetimden Sorumlu Komite üyesi olan Sn. Avniye Mukaddes Çelikel ve Sn. Ahmet Bülent Batukan yerine yine aynı tebliğin anılan maddesine uyum gereğince 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere komite baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin, üyeliğe de Sn. Cahit Düzel'in getirilmesine, 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere kurulacak Riskin Erken Saptanması Komitesinin baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin, üyeliğe de Sn. Cahit Düzel'in getirilmesine, karar verilmiģtir. ġirketin Türk Ticaret Kanunu uyarınca atanan denetçisi Hüseyin Oruç tur. 2- Yönetim Takımı Adı Soyadı Görevi/Unvanı Mesleki Tecrübe Celal AKTAġ Proje Tasarım Yöneticisi 23 yıl Süleyman DEMĠRHAN Teklif Süreç Yöneticisi 16 yıl Filiz TOPRAK Teklif Süreç Yöneticisi 27 yıl Tarık BEKMEZCĠ Yurtiçi Taahhüt Süreçleri Yöneticisi 16 yıl Ali Ulvi AĞAN ĠĢletme Bakım Süreç Yöneticisi 29 yıl Engin ġenyer Bilgi Teknolojileri Grup Yöneticisi 24 yıl Engin KARAKUġ Ġç Denetim Yöneticisi 13 yıl tarihinde ġirketimizin de bağlı olduğu Anel Grup'ta Finans ve Mali ĠĢler Direktörü olarak göreve baģlayan Sn. Murat Göktepe itibariyle görevinden ayrılmıģtır.

6 3- Ortaklık Yapısı tarihi itibariyle TL olan ġirketimiz sermayesinin halka açıklık oranı %50,58 dir. ġirketimizin kayıtlı sermaye tavanı TL dir. Ortağın Adı Soyadı / Ünvanı Hisse Tutarı (TL) Hisse Oranı (%) Rıdvan ÇELĠKEL ,26 %42,86 Avniye Mukaddes ÇELĠKEL ,58 %5,16 Diğer ,48 %1,41 Halka Açık ,69 %50,58 Toplam ,00 %100,00 * ġirket in sermayedarlarından Rıdvan Çelikel in, Grup sermayesinin halka açık kısmındaki hisselerinden sahip olduğu ,98 adet hisse ile sermayedeki toplam pay tutarı ,24 TL ve toplam pay oranı %44,35 tir. 4- ĠĢtiraklerimiz ve Bağlı /ĠĢ Ortaklıklarımız itibariyle, bağlı ortaklıklarımız ve iģtiraklerimiz aģağıda yer almaktadır. ġirketin Ġsmi Faaliyet Alanı Sermaye ĠĢtirak Oranı (%) ANEL TELEKOMÜNĠKASYON ELEKTRONĠK SĠSTEMLERĠ SAN ve TĠC. A.ġ. Yurtiçi profesyonel elektronik (telekomünikasyon) cihaz ihtiyaçlarını karģılamak üzere bu cihazların araģtırma, üretim, iģletme, bakım ve servis, hizmetlerini yapmak, ayrıca Sistem Entegrasyonu, Sabit ve Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri, Savunma Sistemleri, Endüstriyel ve Profesyonel Elektronik, Bilgi Teknolojileri, Mobil Uygulamalar ve Akıllı Çözümleri ve Marine sektörlerinde faaliyet göstermektedir TL %27,0 ANELYAPI GAYRĠMENKUL A.ġ. Gayrimenkul alım satım karı veya kira geliri elde etmek maksadıyla ofis, konut, iģ merkezi, alıģveriģ merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkulleri satın almak, satmak ve inģaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir TL %54,0 ANEL ENERJĠ ELEKTRĠK ÜRETĠM SANAYĠ ve TĠCARET A.ġ. ANEL MEKANĠK TESĠSAT TAAHHÜT A.ġ. Elektrik enerjisi üretmek amacı ile her türlü tesisi kurmak, iģletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan ve perakende satıģ lisansı sahibi tüzel kiģilere ve serbest tüketicilere satmak amacıyla kurulmuģtur. ġirket her türlü inģaatın mekanik ve elektrik tesisatı ve diğer taahhütleri TL %70, TL %57,0

7 yapmak amacı ile kurulmuģtur. ANELMARĠN GEMĠ ELEKTRĠK ELEKTRONĠK SĠSTEMLERĠ TĠC.VE SAN.A.ġ. ANELMEP MAINTENANCE & OPERATIONS LLC. ANEL DAR LĠBYA CONSTRUCTING & SERVICES LLC. DAG-08 OOD GOLDEN SUN OOD Gemi inģaa sektöründe ticari, savaģ ve özel deniz araçlarında profesyonel elektrik, elektronik ve elektromekanik sistemlerinin projelendirilmesi, bakım ve onarım tadilatları, yenilenmesi, taahhüt ve servis bakım konularında hizmet vermek ve bu sistemlerin araģtırma üretim iģleme bakım ve servis hizmetlerini yapmak ve her türlü gemi elektrik, elektronik ve elektromekanik projelerini çizmek amacı ile kurulmuģtur. ġirket Katar da elektromekanik ve endüstriyel sistemlerinin taahhüt, tasarım, uygulama, bakım, onarım ve iģletme hizmetlerini sağlamak amacıyla kurulmuģtur. Libya da elektrik ve mekanik projelerin dizaynı, taahhüt, iģletme, bakım, ve teknik alt yapı projelerinde hizmet vermek amacı ile kurulmuģtur. Bulgaristan da 2,2MW kapasitesinde güneģ enerjisi üretimi lisansına sahiptir. Bulgaristan da 1,5MW kapasitesinde güneģ enerjisi üretimi lisansına sahiptir TL %93, USD %30, LYD %100, BGN %100, BGN %100,0 ANEL ENGINEERING- TECHNOLOGICAL COMPANY LLC. Rusya da elektrik, taahhüt ve mühendislik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir RUB %90,0 ANEL KSA Co. Suudi Arabistan da elektrik, taahhüt ve mühendislik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir SAR %35,0 ANEL ARABIA LLC. ENERGĠĠNA KOMPANĠA BONEV OOD Suudi Arabistan da elektrik, taahhüt ve mühendislik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Bulgaristan da 1,5MW kapasitesinde güneģ enerjisi üretimi lisansına sahiptir SAR %10, BGN %75,0

8 5- Dönem Boyunca Finansal ve Operasyonel Durum 2011 Birinci Çeyrek Finansallarına ĠliĢkin Önemli GeliĢmeler Kar/Zarar Tablosu (milyon TL) 1Ç11 4Ç11 1Ç12 1Ç12/1Ç11 1Ç12/4Ç11 Gelirler 79,0 80,2 98,2 %24,3 %22,4 Brüt Kar 14,4 13,6 18,2 %26,4 %33,8 Brüt Kar Marjı %18,3 %17,0 %18,6 %0,3 1,6yp Operasyonel Kar 10,9 11,5 13,7 %25,7 %19,1 Operasyonel Kar Marjı %13,9 %14,3 %14,0 %0,1 (0,3yp) AVFÖK 1 10,7 4,3 12,6 %17,8 %193,0 AVFÖK Marjı %13,6 %5,3 %12,8 (0,8yp) 7,5yp Net Kar 7,3 2,3 9,5 %30,1 %313,0 Net Kar Marjı %9,3 %2,9 %9,7 %0,4 6,8yp 1 Ġtfa ve Tükenme Payları, Amortisman, Vergi ve Faiz öncesi Kar (AVFÖK), Uluslararası Genel Kabul GörmüĢ Muhasebe Standartları nda olmayan bir finansal değerdir. Uluslararası Genel Kabul GörmüĢ Muhasebe Standartları nda olmayan finansal değerler ile ilgili açıklamamız için sayfa 5 e bakınız. Gelirler geçen yıla göre %24,3 iyileģerek 98,2 milyon TL (79,0 milyon TL) olarak gerçekleģti. Gelirlerdeki artıģ temel olarak, Yeni Doha Havalimanı nın yanı sıra yurtiçindeki Adıyaman Havaalanı, Wyndham Otel ve Manisa AVM gibi projelerin olmulu katkısından kaynaklandı. Brüt kar ın geçen yıla göre %26,4 büyüyerek 18,2 milyon TL ye (14,4 milyon TL) ulaģtı. SatıĢların maliyetinin toplam gelirlere oranı geçen yıla göre 0,3 yüzde puan azaldı. Çeyrek boyunca yeni baģlayan karlı projelerin olumlu katkısını gördük. Operasyonel kar geçen yıla göre %25,7 yükselerek 13,7 milyon TL (10,9 milyon TL) oldu. Operasyonel karlılıktaki artıģ temel olarak gelirlerdeki artıģ ile beraber operasyonel giderlerdeki iyileģmenin sonucudur. AVFÖK geçen yıla göre %17,8 artarak 12,6 milyon TL ye (10,7 milyon TL) ulaģırken, AVFÖK marjı 0,8 yüzde puanlık hafif düģüģle %12,8 (%13,6) seviyesinde gerçekleģti. AVFÖK teki artıģ, operasyonel karlılıktaki iyileģmeyi yansıtmaktadır. Net kar geçen yıla göre %30,1 artarak 9,5 milyon TL (7,3 milyon TL) seviyesinde gerçekleģti. Net kardaki artıģ kısmen geçen senenin aynı döneminde 1,2 milyon TL seviyesinde gerçekleģen net kur farkı giderinin bu çeyrekte 1,5 milyon TL net kur farkı geliri olarak kaydedilmesinden kaynaklandı. Kur farkı geliri temel olarak Anel Yapı tarafından kullanılan EUR cinsi proje finansmanı kredisinden kaynaklandı.

9 Kalan ĠĢlere Ait Önemli GeliĢmeler 2 (mn ABD Doları) 4Ç11 1Ç12 1Ç12/4Ç11 Mevcut Yurtiçi 98,6 92,8 (%5,8) 92,8 Yuriçi % %35,8 %36,1 0,3yp 29,5% YurtdıĢı 177,1 164,6 (%7,1) 221,9 YurtdıĢı % %64,2 %63,9 (0,3yp) 70,5% Toplam 275,7 257,4 (%6,6) 314, yılı birinci çeyreği itibariyle kalan iģlerimiz, 164,6 milyon ABD Doları yurtdıģında ve 92,8 milyon ABD Doları yurtiçinde olmak üzere toplam 257,4 milyon ABD Doları olarak gerçekleģti. Mevcut bekleyen iģlerimiz sene baģından bu yana imzalanan ve aģağıda belirtilen projelerin sayesinde 314,7 milyon ABD Doları seviyesindedir. Yeni Doha Uluslararası Havalimanı: Sky Oryx Joint Venture ile ilave elektrik iģlerinin yapımı için 3,2 milyon ABD Doları tutarında sözleģme imzalandı. Projenin 3 ay içinde tamamlanması beklenmektedir. Yeni Doha Uluslararası Havalimanı CP110: QIT IMAR Alec Fit Out JV ile havaalanında bulunan alıģveriģ ve yiyecek&içecek alanlarının elektrik ve mekanik iģleri için imzalanan sözleģmenin toplam tutarı 21,7 milyon ABD Doları. Projenin 20 ay içinde tamamlanması beklenmektedir. Yeni Doha Uluslararası Havalimanı: Sky Oryx Joint Venture ile ilave elektrik iģlerinin yapımı için 13,4 milyon ABD Doları tutarında sözleģme imzalandı. Projenin 3 ay içinde tamamlanması beklenmektedir. BP Genelmüdürlük Binası: Bakü de yer alan projede elektrik ve mekanik iģleri için Lindner LLC ile imzalanan sözleģmenin toplam tutarı 13,3 milyon ABD Doları. Projenin 8 ay içinde tamamlanması beklenmektedir. 2 Bekleyen iģlere iliģkin hesaplamalar için birinci sayfada yer alan açıklamamıza baģvurabilirsiniz.

10 Mevcut Bekleyen ĠĢler Dağılımı Mevcut bekleyen iģlerimiz 2012 yılının baģından bu yana imzaladığımız 57,3 milyon ABD Doları tutarındaki kontrat ile beraber 314,7 milyon ABD Doları na ulaģtı. Proje ĠĢveren Proje Büyüklüğü* Bekleyen ĠĢ* Marmaray Tüp Geçit Taisei 59,8 59,7 EczacıbaĢı Ormanada Koray ĠnĢaat 16,2 12,8 YURTĠÇĠ PROJELER Shangri La Ġstanbul Oteli Ege Yapı 12,8 11,4 Wyndham Otel Kılıçbey ĠnĢaat 5,4 4,2 Adıyaman Havaalanı Sera Yapı 4,1 1,1 Manisa AVM Redevco 2,3 1,7 Diğer - 7,0 1,9 Toplam Yurtiçi Projeler 107,6 92,8 Yeni Doha Havalimanı Taisei-TAV-SKY Oryx JV 368,9 54,7 Yeni Doha Havalimanı CP77 Lindner Interiors 67,1 67,1 YURTDIġI PROJELER Yeni Doha Havalimanı CP110 QIT IMAR Alec Fit Out JV 21,7 21,7 BP Genelmüdürlük Binası Lindner LLC 13,3 13,3 Hamad Medical City Hyundai 19,2 19,0 Mekke Tren Ġstasyonu Saudi Bin Ladin 35,5 35,5 Rusya Hazinedaroğlu Özkan ĠnĢaat Gazprom 10,6 10,6 Toplam YurtdıĢı Projeler - 536,3 221,9 *ABD Doları TOPLAM 643,9 314,7

11 Bölgelere Göre Bekleyen ĠĢler Dağılımı Bekleyen iģlerimizin %71 i yurtdıģındaki porjelerden oluģurken kalanı yurtiçindedir. Sektörlere Göre Bekleyen ĠĢler Dağılımı UlaĢım altyapısı ve havaalanı projeleri portföyümüzdeki en büyük paya sahiptir. 6- Temettü politikası ġirketimizin temettü politikası ile ilgili açıklamalar Esas SözleĢmemizin 5. bölümünde belirtilmiģtir. Esas sözleģmemize 7- Yapılan araģtırma ve geliģtirme faaliyetleri döneminde ġirketin, üzere araģtırma-geliģtirme gideri bulunmamaktadır.

12 8- Personel Bilgileri ġirketimizin personel sayısı itibariyle yurtdıģı dahil dir. ġirketimizde toplu sözleģme uygulaması bulunmamakta olup, personel ve iģçilerimize ĠĢ Kanunu çerçevesinde tüm hak ve menfaatler sağlanmaktadır. 9- Yıl Ġçinde Yapılan BağıĢlar ġirket, döneminde toplam TL tutarında bağıģ ve yardımda bulunmuģtur. 10- Ġlgili Ara Dönem Ġçerisinde ve Sonrasında Meydana Gelen Önemli GeliĢmeler 2011 Yılı Olağan Genel Kuruluna ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı: ġirketimiz Yönetim Kurulu, 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın, yukarıdaki gündemde yer alan konuları görüģmek üzere, 23 Mayıs 2012 günü saat 10.00'da "Saray Mah. Siteyolu Sok. No:5/4 Anel ĠĢmerkezi, Ümraniye, Ġstanbul" adresinde yapılmasına karar vermiģtir. Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.ġ.'Nin 23 Mayıs 2012 Tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Gündemi 1. AçılıĢ ve BaĢkanlık Divanı'nın seçilmesi, 2. Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetvelinin imzalanması için BaĢkanlık Divanı'na yetki verilmesi, yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, yılı Denetim Kurulu Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, faaliyet yılı bilanço, kar ve zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması, 6. Yönetim Kurulu BaĢkan ve üyelerinin 2011 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 7. Denetim Kurulu üyelerinin 2011 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 8. ġirketin 2011 mali yılına ait net dağıtılabilir dönem karının dağıtılmaması ve ġirket bünyesinde bırakılmasına iliģkin Yönetim Kurulu'nun önerisinin görüģülerek karara bağlanması, 9. SPK'nın Seri: IV No:56 sayılı Tebliğ hükümlerine uyum amacıyla, ġirket Esas SözleĢmesinin 10. (Yönetim Kurulu Ve Süresi) ve 13. (Genel Kurul) Maddelerinin

13 değiģtirilmesi ve yürürlükten kaldırılmıģ olan 18. maddenin yerine yeni bir Madde (Kurumsal Yönetim Ġlkelerine Uyum) ilave edilmesi amacıyla tadiline karar verilmesi, 10. Ġstifa nedeniyle boģalan Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Sermaye Piyasası Kurulu Seri:IV, No: 56 sayılı "Kurumsal Yönetim Ġlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ĠliĢkin Tebliğ" hükümlerine göre bağımsız üye olarak Yönetim Kurulu tarafından seçilen Sn. Cahit Düzel'in ve Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin ve Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Sn. Mahir Kerem Çelikel'in üyeliklerinin ġirket Esas SözleĢmesinin 11. maddesi ile TTK 315. maddesi uyarınca ve aynı Ģartlarla, 2011 yılı Olağan Genel Kurul tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Genel Kurul'un onayına sunulması, 11. Görev süreleri dolmuģ bulunan Denetim Kurulu üyelerinin tekrar seçilmeleri, 12. Bağımsız Denetim KuruluĢu seçiminin onaylanması, 13. Yönetim Kurulu ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme politikasının ortakların bilgisine sunulması, 14. Yönetim ve Denetim Kurulları üyelerine ödenecek ücretlerin görüģülmesi ve karara bağlanması, 15. Yönetim Kurulu Üyeleri'ne T.T.K.'nun 334'üncü ve 335'inci maddeleri ve SPK Seri: IV, No: 56 sayılı Tebliği'nin maddesinde yazılı iģlemlerin ifası için gerekli iznin verilmesi, 16. ġirketimiz tarafından 2011 yılında yapılan bağıģ ve yardımların Pay Sahiplerinin bilgilerine sunulması, 17. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV No:41 sayılı tebliğinin 5. Maddesi kapsamında "ĠliĢkili Taraflarla" yapılan iģlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 18. "Kurumsal Yönetim Komitesi", "Riskin Erken Saptanması Komitesi" ve "Denetimden Sorumlu Komite"nin ÇalıĢma Esaslarındaki düzenlemeler ve üyeleri hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 19. Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 28/780 sayılı kararı gereği, ġirketin 3. KiĢiler lehine vermiģ olduğu teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiģ oldukları gelir veya menfaat hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 20. Teklif ve temennilerin görüģülmesi ve kapanıģ. Kar Payı Dağıtımına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Seri:XI, No:29 sayılı Tebliği hükümleri çerçevesinde hazırlanan ve bağımsız denetimden geçen hesap dönemine ait konsolide mali tablolarında "Konsolide Net Dönem Karı ,00.-TL, yasal kayıtlara dayanılarak hazırlanan mali tablolara göre "Net Dönem Karı" ise ,74.-TL'dir. ġirketimiz Yönetim Kurulu, 2011 mali yılına ait

14 net dağıtılabilir dönem karının dağıtılmaması ve ġirket bünyesinde bırakılması önerisinin Genel Kurulumuzun onayına sunulmasına karar vermiģtir. Kurumsal Yönetim Ġlkelerine Uyum Amacıyla Alınan Yönetim Kurulu Kararları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri: IV, No: 57 sayılı Tebliğ ile değiģik Seri: IV, No: 56 sayılı "Kurumsal Yönetim Ġlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ĠliĢkin Tebliğ"e uyum amacıyla ġirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Tebliğin 4.5. maddesi uyarınca kurulması gereken, Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin görev ve çalıģma esaslarının belirlenmesine 3, Tebliğin numaralı maddesi uyarınca ġirketimizde ayrı bir Aday Gösterme Komitesi'nin oluģturulması gereği bulunmadığı dikkate alınarak, aynı madde gereğince Yönetim Kurulumuzun tarih ve 20 sayılı kararı ile kurulmuģ olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Aday Gösterme Komitesi görevlerini de yerine getirmek üzere yetkilendirilmesine, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn. Turgut Alp Çolakoğlu ve Sn. Mustafa Yazlıkiçi'nin, tarihinden itibaren geçerli olmak üzere istifalarını bildirmiģ olduklarından, istifa nedeni ile boģalacak yönetim kurulu üyeliklerine Kurumsal Yönetim Komitesinin hazırlamıģ olduğu tarihli rapor ve adayların Kurumsal Yönetim Komitesine sunmuģ oldukları tarihli bağımsızlık beyanlarının incelenmesi sonrasında Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi ve Sn. Cahit Düzel'in 2011 yılı Olağan Genel Kurul tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları ve Sn. Mahir Kerem Çelikel'in Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak olarak seçilmesine ve ġirketimizin Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına, Yine aynı tebliğin 4.5. maddesine uyum gereğince 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere, mevcut Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Sn. Merve ġirin Çelikel'in yerine üyeliğe Sn. Cahit Düzel'in, komite baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin getirilmesine ve mevcut üye Sn. Ahmet Bülent Batukan'ın üyeliğinin devam etmesine, Mevcut Denetimden Sorumlu Komite üyesi olan Sn. Avniye Mukaddes Çelikel ve Sn. Ahmet Bülent Batukan yerine yine aynı tebliğin anılan maddesine uyum gereğince 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere komite baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin, üyeliğe de Sn. Cahit Düzel'in getirilmesine, 2011 yılı Olağan Genel Kurul'unda yönetim kurulu bağımsız üyeliklerinin onaylanmasından itibaren geçerli olmak üzere kurulacak Riskin Erken 3 ġirketimizin Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne ait Görev ve ÇalıĢma Esaslarına adresinden ulaģılabilir.

15 Saptanması Komitesinin baģkanlığına Prof. Dr. Ahmet Münir Ekonomi'nin, üyeliğe de Sn. Cahit Düzel'in getirilmesine, Yukarıda anılan tebliğin no.lu maddesi çerçevesinde hazırlanan "Ücretlendirme Politikası"nın onaylanmasına ve yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına, hazırlanan ücretlendirme politikasına ġirketin internet sitesinde yer verilmesine. karar verilmiģtir. Alınan Yeni Projeler ve Mevcut SözleĢmelerimize Yapılan Ġlaveler Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda devam eden ve kontrata bağlanmıģ muhtelif iģlerimize ek olarak ġirketimiz, mevcut sözleģme kapsamında Sky Oryx Joint Venture için QAR (yaklaģık olarak ABD Doları) tutarında ilave elektrik iģleri yapacaktır. Ġlave iģlerin 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülmektedir. Elektrik iģlerinin toplam tutarı son açıklanan tarihli finansal tablodaki satıģlarımızın %6,7'sini oluģturmaktadır. ġirketimiz Lindner LLC'den Bakü'de yapılacak olan BP Genelmüdürlük binasının elektrik ve mekanik iģlerine baģlanması için niyet mektubu almıģtır. Toplam proje bedeli 13,3 milyon ABD Dolarıdır. Niyet mektubu kapsamındaki iģlerin 8 ay içinde bitirilmesi planlanmakta olup, elektrik ve mekanik iģlerinin toplam tutarı tarihli finansal tablodaki satıģlarımızın %6,6'sını oluģturmaktadır. Konu ile ilgili geliģme olması durumunda ilave bilgilendirme yapılacaktır. Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda devam eden ve kontrata bağlanmıģ iģlerimize ek olarak ġirketimiz, QIT IMAR Alec Fit Out JV'den havaalanında bulunan alıģveriģ ve yiyecek&içecek alanlarının elektrik ve mekanik iģleri ile ilgili olarak QAR ( ABD Doları) tutarında sipariģ mektubu (award letter) almıģtır. SipariĢ mektubu kapsamındaki iģlerin 20 ay içinde bitirilmesi planlanmaktadır. Elektrik ve mekanik iģlerinin toplam tutarı son açıklanan tarihli finansal tablolarımızdaki satıģlarımızın %10,6'sını oluģturmaktadır. Üst Yönetimde Meydana Gelen DeğiĢiklikler tarihinde ġirketimizin de bağlı olduğu Anel Grup'ta Finans ve Mali ĠĢler Direktörü olarak göreve baģlayan Sn. Murat Göktepe itibariyle görevinden ayrılmıģtır.

16 11- Merkez ve Merkez DıĢı Ġrtibat Bilgileri ġirketimizin yönetim merkezi Saray Mahallesi Site Yolu Sokak No:5 Anel ĠĢ Merkezi, Ümraniye/Ġstanbul adresindedir. ġirketin merkez, Ģube ve irtibat bürolarına ait iletiģim bilgilerine aģağıda yer verilmiģtir. Birim Adres Telefon Genel Müdürlük Saray Mahallesi Siteyolu Sokak No:5/4 Anel iģ Merkezi, Ümraniye, Ġstanbul Tiflis ġubesi PaliaĢvili 33A PK0179 Tiflis Gürcistan Doha ġubesi C.Ring Road Al Muntazah Traffic Signal Opposite Holiday Villa Hotel Al Emadi Financial Square 2nd Building 2nd Floor No:3 P.O. Box Doha/Katar Bakü ġubesi C. Cabbarlı caddesi No:44 Yasamal Rayonu Bakü Ukrayna ġubesi Çornogorska cd., No: 17/14, Kiev, PK , Ukrayna

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012 30.

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012 30. ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012 30.06.2012 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU 31 Ağustos 2012 1- Yönetim

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNĠKASYON ELEKTRONĠK SĠSTEMLERĠ SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

ANEL TELEKOMÜNĠKASYON ELEKTRONĠK SĠSTEMLERĠ SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. ANEL TELEKOMÜNĠKASYON ELEKTRONĠK SĠSTEMLERĠ SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞĠNE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ 01.01.2012 31.03.2012 ARA DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU 18

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012 30.09.2012 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU 16 Kasım 2012 ANEL ELEKTRİK

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012 30.09.2012 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU 16

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 30.09.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 30.09.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 30.09.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU I. Raporun Dönemi Faaliyet Raporumuzun dönemi 01.01.2011 30.09.2011 dir. II. Ortaklığın Unvanı: Şirketimizin

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU SERI:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2012-30.06.2012 ARA DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU 31

Detaylı

GAZETECĠLĠK SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

GAZETECĠLĠK SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 28.05.2015 TARĠHĠNDE SAAT 11:00 DE YAPILACAK 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU I. Raporun Dönemi Faaliyet Raporumuzun dönemi 01.01.2011-31.03.2011 dir. II. Ortaklığın Unvanı: Şirketimizin

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.07.2015-30.09.2015 09.11.2015 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı sayfa 1 Yönetim Kurulumuzun 06.04.2010 tarihli toplantısında, ġirketimiz Pay Sahipleri nin TTK nın 368. maddesi uyarınca ilanlı olarak aģağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 11.05.2015 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2018-31.03.2018 09.05.2018 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU I. Raporun Dönemi Faaliyet Raporumuzun dönemi 01.01.2011 30.06.2011 dir. II. Ortaklığın Unvanı: Şirketimizin

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar

San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar 1. AçılıĢ, Yönetim Kurulu Başkanı veya vekili tarafından Genel Kurul toplantısı

Detaylı

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET A.ġ. GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET A.ġ. GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET A.ġ. GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.04.2015-30.06.2015 18.08.2015 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-14.1 SAYILI TEBLİĞE GÖRE HAZIRLANMIŞ 30.06.2018 DE SONA EREN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 15.08.2018 İçindekiler

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 2014 30 Eylül 2014 10.11.2014 İçindekiler 1. Anel

Detaylı

ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı

ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ġstiklal Cad.No.2 41180 Uzunçiftlik/ĠZMĠT/ KOCAELĠ Telefon

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİC. A.Ş DÖRDÜNCÜ ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARI

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİC. A.Ş DÖRDÜNCÜ ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARI ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİC. A.Ş. 2011 DÖRDÜNCÜ ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARI 2011 İN BÜYÜK PROJELERİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI İstanbul, Türkiye, 13 Nisan 2012 Türkiye nin lider elektrik ve mekanik proje

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.07.2017-30.09.2017 09.11.2017 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ *Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Projesi II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 30 Eylül 2013 11.11.2013

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ *Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2014 31 Mart 2014 12.05.2014 1

Detaylı

SARKUYSAN ELEKTROLĠTĠK BAKIR SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĠLGĠLENDĠRME DÖKÜMANI

SARKUYSAN ELEKTROLĠTĠK BAKIR SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĠLGĠLENDĠRME DÖKÜMANI SARKUYSAN ELEKTROLĠTĠK BAKIR SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 07.04.2017 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĠLGĠLENDĠRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERĠ KAPSAMINDA AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-14.1 SAYILI TEBLİĞE GÖRE HAZIRLANMIŞ 30.09.2018 DE SONA EREN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 08.11.2018 İçindekiler

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI (%1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 EYLÜL 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Nisan 30 Haziran 2013 23.08.2013 İçindekiler 1.Anel Telekom

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2013 Tarihi İtibariyle 3 Aylık Ara Dönem Faaliyet Raporu SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2013-31.03.2013

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel) 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : BÜYÜKDERE CAD. ALĠ KAYA SOK. NO:5 34394 LEVENT ĠSTANBUL Telefon ve Faks No. : Tel: 0212 350 80 00 Faks: 0212 350 85 58 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 HAZĠRAN 2008 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Ortaklık Yapısı 2-Yönetim ve Denetleme Kurulu 3-2008/2 Dönem Faaliyetleri a)üretimler b)satıģlar c)yapılan

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 01 OCAK- 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 01 OCAK- 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK- 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT ÖZET KONSOLİDE FİNANSAL TABLOLAR VE DİPNOTLARI 31 MART 2014 TARĠHLĠ ÖZET KONSOLĠDE FĠNANSAL

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Nisan 2014 30 Haziran 2014 14.08.2014 İçindekiler 1. Anel

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2016-31.03.2016 10.05.2016 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU

1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU TURKISH BANK A.ġ. 1 OCAK- 30 HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠNE AĠT KONSOLĠDE OLMAYAN FAALĠYET RAPORU A-BANKAMIZDAKĠ GELĠġMELER 1-ÖZET FĠNANSAL BĠLGĠLER Bankamızın 2008 yıl sonunda 823.201 bin TL. olan aktif büyüklüğü

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2013

FAALİYET RAPORU 2013 FAALİYET RAPORU 2013 İÇİNDEKİLER BİR BAKIŞTA ANEL ELEKTRİK 1 Biz Kimiz? 1 Anel Elektrik 2 İştirakler 4 Hedefler 5 Ne İş Yapıyoruz? 5 Taahhüt 6 Enerji 6 Elektronik 6 Gayrimenkul 7 Nerede Çalışıyoruz? 7

Detaylı

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 175945 Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks No. Tel 0216 325 03 72 - Fax 0216 340 69

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARI

YÖNETİM KURULU KARARI : 2017 Takvim Yılı Faaliyetleri ile İlgili Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısının Yapılması Hk. uyarınca yapılan müzakereler sonucunda; Şirketin 2017 takvim yılı işlemlerinden dolayı Yıllık Ortaklar Olağan

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.07.2015-30.09.2015 09.11.2015 1 İÇİNDEKİLER 1.Bir Bakışta Anel Elektrik

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ *Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Nisan 2014 30 Haziran 2014 19.08.2014

Detaylı

ORTAKLIK YAPISI ( %1'den fazla iģtiraki olanlar)

ORTAKLIK YAPISI ( %1'den fazla iģtiraki olanlar) A. GiriĢ TEB PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ 1 OCAK 2011 30 HAZIRAN 2011 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU TEB Portföy Yönetimi A.ġ. ( ġirket ), 2 Kasım 1999 tarih ve 428025-375607 sicil numarası ile Ana SözleĢmesi

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BORSA İSTANBUL A.Ş. 12/05/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirket sermayesini temsil eden paylar A, B ve C olmak üzere

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.04.2016-30.06.2016 17.08.2016 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik

Detaylı

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: )

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: ) Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-359254 (Mersis No: 0937010013000015) YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 26 MART 2014 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ġirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012)

FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) FĠBA HAYAT SĠGORTA ANONĠM ġġrketġ Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dönem (01.01.2012-31.12.2012) İşbu rapor Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenerek 28.08.2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15 / DGKLB [] 8:34:5 Bilgilendirme Politikası 7:55:30 8:00:5 Ortaklığın Adresi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak No:3/ : B blok Kat:5 Kavacık Beykoz İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 26 322 00 90-26 322

Detaylı

AKDENĠZ GÜVENLĠK HĠZMETLERĠ A.ġ. 01.01.2016 31.03.2016 FAALĠYET RAPORU

AKDENĠZ GÜVENLĠK HĠZMETLERĠ A.ġ. 01.01.2016 31.03.2016 FAALĠYET RAPORU AKDENĠZ GÜVENLĠK HĠZMETLERĠ A.ġ. 01.01.2016 31.03.2016 FAALĠYET RAPORU *SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR. w w w. a k d e n i z g u v e n l i k. c o m. t

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU 27/3/2007 İÇİNDEKİLER Sayfa No I. GİRİŞ ve İDARİ FAALİYETLER 3 KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 ÜST YÖNETĠM 5 SERMAYE

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 30 Eylül 2013 11.11.2013 İçindekiler 1.Anel Telekom

Detaylı

31 Mart 2013 Tarihi İtibariyle 3 Aylık Ara Dönem Faaliyet Raporu

31 Mart 2013 Tarihi İtibariyle 3 Aylık Ara Dönem Faaliyet Raporu ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 Mart 2013 Tarihi İtibariyle 3 Aylık Ara Dönem Faaliyet Raporu SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ

Detaylı

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-30 EYLÜL 2009 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Ortaklık Yapısı 2-Yönetim ve Denetleme Kurulu 3-2009/3 Dönem Faaliyetleri a)üretimler b)satıģlar c)yapılan

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.04.2015-30.06.2015 18.08.2015 1 İÇİNDEKİLER 1.Bir Bakışta Anel Elektrik

Detaylı

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Tarih 29 Ocak 2009 Ortaklığın Ünvanı / Ortakların Adı : TAT KONSERVE SANAYĠĠ A.ġ. Adresi : Sırrı Çelik Bulvarı No:3 34788-TaĢdelen ĠSTANBUL Telefon ve Fax No. : 0216 430 00 00

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ *Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 2014 30 Eylül 2014 10.11.2014

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 11.05.2015 1 İÇİNDEKİLER 1.Bir Bakışta Anel Elektrik

Detaylı

---

--- TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILINA AİT 12/09/2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 faaliyet yılına

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2017-31.03.2017 10.05.2017 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. 01.01.2010-30.09.2010 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU I. Raporun Dönemi Faaliyet Raporumuzun dönemi 01.01.2010-30.09.2010 dur. II. Ortaklığın Unvanı: Şirketimizin

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na Giriş ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.ġ. Esnek Emeklilik

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.07.2016-30.09.2016 08.11.2016 İçindekiler 1. Anel Telekom

Detaylı

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-31 MART 2010 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-31 MART 2010 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU SĠLVERLĠNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 OCAK-31 MART 2010 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Ortaklık Yapısı 2-Yönetim ve Denetleme Kurulu 3-2010/1 Dönem Faaliyetleri a)üretimler b)satıģlar c)yapılan

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONFEKSĠYON FABRĠKALARI A.ġ. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONFEKSĠYON FABRĠKALARI A.ġ. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONFEKSĠYON FABRĠKALARI A.ġ. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU 1 Ocak-31 Mart 2008 ĠÇĠNDEKĠLER 1.Yönetim Kurulu 2. Denetim Kurulu

Detaylı

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar; a) Açıklamanın yapılacağı tarih

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı