DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ"

Transkript

1 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC

2 T.C. Yüksek Öğrenim KREDİ ve YURTLAR Kurumu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan DAÜ lü öğrencilerimiz Kredi ve Yurtlar Kurumu ndan Burs ve Kredi alabilirler. LYS de ilk 5000 e girip DAÜ yü kazanan öğrencilere (Hazırlık + 4 Yıl) kesilmemek üzere 100% Burs Her ay 400 TL cep harçlığı (ilk 2000 e girenler için 600 TL) Yurtlarda (2 kişilik) ücretsiz konaklama Yılda 2 kez Türkiye ye gidiş-dönüş uçak bileti Dizüstü bilgisayar (Netbook) hediye 200 TL Kitap yardımı (her dönem) BURSLAR ve İNDİRİMLER ÖĞRETMEN (emekli dahil) çocukları ve LİSE BİRİNCİLERİ: %20 indirim. ASKER ÇOCUKLARI: KKTC uyruklu öğrenim ücreti SPORCU Bursu: Koşulları sağlayanlara Öğrenim Ücreti + Yurt KARDEŞ indirimi: Her biri için %10 indirim TERCİH Bursları: 1. Tercih ile yerleşenlere : %25, 2. Tercihe: %20, ve 3. Tercihe: %15 Burs

3 ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği programı ABET tarafından akredite edilmiştir ( ABET akreditasyonu Türkiye de sadece ODTÜ, Boğaziçi, İTÜ ve Bilkent Üniversitelerinin Mühendislik programlarında vardır

4 ULUSLARARASI BİR BÖLÜM 15 farklı ülkeden 254 öğrenci (230 Lisans, 14 Yüksek Lisans, 10 Doktora) 2 Profesör (Alagar Rangan, Bela Vizvari) 1 Doçent (Adham Mackieh) 3 Yrd. Doçent (Emine Atasoylu, Gökhan İzbırak, Orhan Korhan) 4 Yüksek Lisans dereceli yarızamanlı 11 Asistan (Y. Lisans ve Doktora öğrencileri)

5

6 ÇİFT ANADAL PROGRAMLARI DOUBLE MAJOR PROGRAMS Bir ya da iki dönem fazla okuyarak Endüstri Mühendisliği diplomasına ek Makine Mühendisliği veya İşletme diploması alabilme olanağı.

7 Bilgisayarla Bütünleşik İmalat Computer Integrated Manufacturing CIM Lab

8 PC Lab.s

9 İŞ ETÜDÜ ve ERGONOMİ WORK STUDY and ERGONOMICS Labs

10 İŞ ETÜDÜ ve ERGONOMİ WORK STUDY and ERGONOMICS Labs

11 BÖLÜM ANFİMİZ

12 KARİYER GÜNLERİ

13 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü

14 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü European Students of Industrial Engineering and Management IIE Institute of Industrial Engineers Student Chapter Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği

15 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü

16 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ Kesintisiz Eğitim Kampı

17 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ

18 MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız ve sektörel çeşitliliğe yer verebilmek amacıyla listeye alamadığımız yüzlerce mezunumuzdan özür diliyoruz.

19 Pratiğin tam ortasındaki Mezunlarımızın geridönüşleri bizler için pahabiçilmezdir ve onların kariyer gelişimlerini takip etmek en büyük hazzımızdır. İletişim ağımız alumnie sayesinde mezunlarımız hem profesyonel paylaşımlar yapmakta, hem de iş fırsatlarında birbirlerine yardımcı olmaktadırlar

20 EMRE TOK Microsoft İngiltere nin ilk ve tek Türk yöneticisi. Ürün Pazarlama Müdürü Görev yeri Londra (İngiltere)

21 BUKET ALTINÖZ Dünyanın en ünlü Danışmanlık ve Denetleme firmalarından Ernst &Young da Finans Müdürü Görev yeri San Francisco (ABD)

22 ASLIHAN BAKIRLI DANONE İngiltere nin ilk ve tek Türk yöneticisi. İrlanda ve İngiltere den sorumlu Görev yeri Londra (İngiltere)

23 BAŞAR ŞİMŞEK Enerji ve Mühendislik alanında dünyanın en önde gelen firması Bechtel Power Corporation da Proje Kontrol Uzmanı Görev yeri Maryland (ABD)

24 HALİL UNUTMAZ Mobil İş Çözümleri alanında lider kuruluşlardan Almanya merkezli ICONMOBILE da Proje Yöneticisi ve Sistem Analisti Görev yeri Londra (İngiltere)

25 ORHAN EMRE ÇELEBİ Dünyanın sayılı Radar üreticisi, Trafik ve Sinyalizasyon liderlerinden TELEPHONICS de Uzman Tasarımcı Görev yeri New York (ABD)

26 EROL PEKUZ Gökdelenlere Soğutma/Isıtma sistemleri kuran BERG Chilling Systems de Koordinatör Mühendis Görev yeri Toronto (Kanada)

27 HASAN TOKATLI Dünyanın Güneş Enerjisi alanında yatırım liderlerinden Alman Q-Cells de Tedarik Zinciri Yöneticisi Görev yeri Leipzig (Almanya)

28 SERTAN ÖZANDAÇ TOYOTA Motor Manufacturing Turkey de Proje Yöneticisi Görev yeri Sakarya (Türkiye)

29 MEHRU ÇELİKDELEN FORD Otosan da Boyutsal Kontrol Müdürü Görev yeri Gölcük (Türkiye)

30 ŞAFAK TAN ÖZKAN Dünya beyaz eşya devi Arçelik te Kalite Sistemleri & Altı Sigma Yöneticisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

31 AYDIN ASLANTAŞ Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar Güvenliği alanında dünya devi Symantec te Satış Yöneticisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

32 HAKAN TAŞEL Türkiye Akaryakıt dağıtım ve Madeni Yağ sektörünün dev ismi Petrol Ofisi nde Ağ Planlama Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

33 ZİYA EDİZ GÜRSAN SunExpress Havayolları Gelir Yönetimi Müdür Yrd.sı Görev yeri İzmir (Türkiye)

34 NİLÜFER CEBECİ ÖZTÜRK İstanbul Göz Hastanesi Finans Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

35 GÖKHAN MENEKŞE Pirelli de Kalite Kontrol Mühendisi. DAÜ Basketbol takımı eski kaptanı ve Türkiye Veteran Ligi takımı Pirelli oyuncusu Görev yeri İzmit (Türkiye)

36 EKİN TÜRKELİ Türk Savunma Sanayinin teknoloji üreten stratejik merkezi ROKETSAN da Kalite Kontrol Mühendisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

37 AKIN LEVENT Türk otomotiv sektörünün önemli tedarikçilerinden ALBA Plastik te Genel Müdür Görev yeri İstanbul (Türkiye)

38 BURÇİN KARGIN Geleceğin En Güçlü 40 Patronu arasında gösterildi. KARGIN İNŞAAT Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Geliştirme Sorumlusu Görev yeri Ankara (Türkiye)

39 ONUR ÇETİNKAYA Avrupa nın en büyük plastik ambalaj üreticisi NAKSAN Ambalaj da Üretim Sorumlusu Görev yeri İstanbul (Türkiye)

40 ERSİN ETİK Yurtdışı plastik, boya, gıda ve kağıt sanayi dışsatımında lider firmalardan OMYA da Ürün Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

41 ÖZHAN CAN Ambalaj sektörünün dünya devi HUHTAMAKI Turkey de Fabrika Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

42 MERT UYAN Doğuş Otomotiv Marka Yöneticisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

43 ALEV EMİNOĞLU Kumaş ve Tekstilin dev markası YünSa da Dışsatım Uzmanı Sabancı Center (İstanbul)

44 VOLKAN GÖNÜL Dünyanın en büyük kontrat Lojistik firması CEVA Lojistik te Operasyon Yöneticisi Görev yeri Bursa (Türkiye)

45 ALİ FERHAT GÜL Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Güç Elektroniği alanında lider kuruluş INFORM ELECTRONICS de Proje Yöneticisi Görev yeri Dubai (BAE)

46 LEVENT ŞAHİN da Planlama ve Lojistik Mühendisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

47 TOLGA TOPUZ Türkiye otomotiv sektörünün önemli tedarikçilerinden Lider Otomotiv de Üretim Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Görev yeri İstanbul (Türkiye) Lider Otomotiv Ümraniye / İstanbul

48 YASER SAMMAK Asya nın dev kablo firması Saudi Cable Company de Pazarlama Müdürü Görev yeri Riyad (S. Arabistan)

49 RIYAD KHALIL Gökdelen Yapım Malzemeleri dev üreticilerinden REEM Aluminyum da Proje Yöneticisi Görev yeri Dubai (BAE)

50 ORHAN KORHAN Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Görev yeri Gazimağusa (KKTC)

51 YİĞİT KAZANÇOĞLU İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Görev yeri İzmir (Türkiye)

52 EBRU BEYZA KOCAPINAR T.C. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

53 YASEMİN ATILGAN T.C. Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

54 MUSTAFA CELEP T.C. Fatih Üniversitesi KOSGEB uzmanı Görev yeri İstanbul (Türkiye)

55 MESUT ÜLEN T.C. Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

56 BURCU TOKER ERSÖZ Girne Amerikan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı (v.) ve TechnoPark Yrd. Direktörü

57 SAMEH HANEYAH University of Twente de Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

58 MOHAMMAD MESGARPOUR University of Southampton Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

59 BANAFSHEH KHOSRAVI University of Southampton Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

60 BESİM SOLAK University of Florida Endüstri Mühendisliği Master Öğrencisi

61 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

62 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TARTAN PİST VE BEACH CLUB (DENİZ KULÜBÜ)

63 GAZİMAĞUSA

64 GAZİMAĞUSA - KALEİÇİ

65 GAZİMAĞUSA KALEİÇİ NAMIK KEMAL ZİNDANI VE OTHELLO KALESİ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden başarı ile geçmiştir.

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği programı ABET tarafından akredite edilmiştir (http://www.abet.org)

Detaylı

MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz.

MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz. MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz. Pratiğin tam ortasında olduklarından mezunlarımızın müfredatımız ve Bölümümüz ile ilgili geridönüģleri

Detaylı

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ ENDÜSTRĠ MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ GAZĠMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden baģarı ile geçmiģtir.

Detaylı

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ ENDÜSTRĠ MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ GAZĠMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden baģarı ile geçmiģtir.

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus)

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus) DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus) Today high quality education in English is not sufficient!!! INTERNATIONALISM

Detaylı

EM NELER YAPAR? IR? hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci ÇIFT ANADAL PROGRAMI MEZUNLARIMIZ

EM NELER YAPAR? IR? hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci ÇIFT ANADAL PROGRAMI MEZUNLARIMIZ DOGU U AKDENIZ ÜNIVERSITESI ENDÜSTR STRI MÜHENDISLIGI BÖLÜMÜ GAZIMA MAGUSA IÇERIK EM NEDIR? EM NELER YAPAR? EM NERELERDE ÇALISIR? IR? NEDEN Endüstri MühendisliM hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci

Detaylı

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >370 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >370 öğrenci

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >370 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >370 öğrenci High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL >370 students from 35 countries 35 farklı ülkeden >370 öğrenci ABET accreditation Accreditation Board for Engineering

Detaylı

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >400 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >400 öğrenci

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >400 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >400 öğrenci High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL >400 students from 35 countries 35 farklı ülkeden >400 öğrenci ABET accreditation Accreditation Board for Engineering

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ http://muhendislik.sdu.edu.tr/endustri Ekim, 2012 Isparta SDÜ MF Endüstri Mühendisliği Bölümü 2012 2 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ MODA TASARIMI (UOLP) TEKSTİL GELİŞTİRME VE PAZARLAMA (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar 13 Araştırma ve Hizmet Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek

Detaylı

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 1 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 2 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 3 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 4 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ.

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ. İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek fikirler neden sizden

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 650 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1. ÖĞRETİM %15 2. ÖĞRETİM %15 FAKÜLTELER FEN - EDEBİYAT FAKÜLTESİ %15 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ %15 İKTİSADİ VE İDARİ BİRİMLER FAKÜLTESİ %15 İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU Adı Soyadı Geldiği OKul GNO Gökçe Aköz Gizem Kişmir Onur Çağlıyan İlker Çamur Instıtute National des Sciences

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI 17:17:40 İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Pazartesi 09:30 LAB 1 İşletme Büt. Ve Fin. Kontrolü Prof. Dr. Mine TÜKENMEZ Pazartesi 13:00 EFES Menkul Kıymetler Analizi ve Portföy

Detaylı

Yerleştiği Puan Türü

Yerleştiği Puan Türü İZMİR FEN LİSESİ LYS 2010 YERLEŞTİRME SONUÇLARI Say-2 Puanı Tercih Sırası Yerleştiği Puan Türü Yerleştiği Üniversite Yerleştiği Bölüm 575,000 1 MF-4 Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. 563,763

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

KARİYER SENİN, KARAR SENİN

KARİYER SENİN, KARAR SENİN KARİYER SENİN, KARAR SENİN Değerli Gençler, Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü sizleri bekliyor; Türkiye nin ihracat ve istihdam açısından önde gelen sektörlerinden

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI 10:29:13 İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Pazartesi 13:30 D ZEMİN 3 Menkul Kıymetler Analizi ve Portföy Yönetimi Doç. Dr. Erhan DEMİRELİ Pazartesi 16:00 D ZEMİN 3 Uluslararası

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Akış Planı Endüstri Mühendisliği nedir? İEÜ Endüstri Mühendisliği farkları İEÜ Endüstri Mühendisliği genel tanıtımı Ders programı

Detaylı

HRdergi Okur Profili Anketi Sonuçları

HRdergi Okur Profili Anketi Sonuçları HRdergi Okur Profili Anketi Sonuçları 2008 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİMDE TEMEL AMACIMIZ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi; sanayi ve araştırma kurumlarında tasarım, üretim, uygulama ve AR- GE çalışmalarında

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 Dosya : 1112/12 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Aktüerya (Yüksekokul) Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Yüksekokul)

Detaylı

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen

Ece Usluel Sezen. Endüstri Mühendisi. 02 Bilkent Üniversitesi İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen Ece Usluel Sezen Endüstri Mühendisi 02 Bilkent Üniversitesi 2014 -. İdeal Kurumsal Hizmetler Danışman, Eğitmen 2012-2014 Arçelik A.Ş. Stratejik Planlama Kıdemli Uzman 2011-2012 ISG Sabiha Gökçen Havaalanı

Detaylı

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Günümüzde, finans, tıp, sanat, güvenlik, enerji gibi bir çok sektör, bilgisayar mühendisliğindeki gelişimlerden

Detaylı

PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1..

PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1.. PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1.. DOĞU AKDENİZ Ü. (KKTC- GAZİMAĞUSA) Pazarlama (Tam Burs) YGS- 6 271.90208 275.60500

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN UÇAK ELEKTRİK- ELEKTRONİK KOCAELİ ÜNİV. (İZMİT) Uçak Elektrik- Elektronik YGS- 1 419.38511 474.62000 ERCİYES ÜNİV. (KAYSERİ) Uçak Elektrik- Elektronik YGS- 1 409.95903 456.34856 ATILIM ÜNİV. (ANKARA) Uçak

Detaylı

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. İlhan TARIMER/Bölüm Başkanı

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. İlhan TARIMER/Bölüm Başkanı Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. İlhan TARIMER/Bölüm Başkanı İÇERİK Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Bilişim Sektörü hakkında bilgi, Mezunların çalışma

Detaylı

UR-GE PROJESİ NEDİR?

UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE NEDİR? KOBİ DÜZEYİNDE FİRMALAR UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR UR-GE NEDİR? ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ UR-GE NEDİR? Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi

Detaylı

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi 2017 medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi AŞ adına İmtiyaz Sahibi Ve Yönetim Kurulu Buşkanı Mustafa Üstün Genel Müdür Melis Üstün Satış Direktörü Hacer Yılmazer Kalafatlar hyilmazer@bilesim.com.tr Proje

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ http://muhendislik.sdu.edu.tr/endustri Ocak, 2014 Isparta SDÜ MF Endüstri Mühendisliği Bölümü 2006-2014 2 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 On5yirmi5.com Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 Özel üniversiteler, kendilerini tercih edecek adaylara hangi olanakları sunuyor? Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2012 Salı (oluşturma : 11/22/2015) Gizem

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

2014 YILINDA PATRONLARIN ÜCRET HESAPLARI Mehmet Enes İnce

2014 YILINDA PATRONLARIN ÜCRET HESAPLARI Mehmet Enes İnce Ücret araştırması şirketi Mercer in verilerine göre; 2013 te Türkiye de ortalama %8 oranında zam yapılmıştır. Patronlar her yıl olduğu gibi gerçekleşen enflasyonu dikkate alma trendini sürdürecek. 2014

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENİM HIGHER EDUCATION

YÜKSEK ÖĞRENİM HIGHER EDUCATION 2016-2017 YÜKSEK ÖĞRENİM HIGHER EDUCATION 2016-17 KKTC Yükseköğrenim Öğrenci Sayısı ve Vatandaşlık Oranları Number of higher education students by nationality KKTC TC 3. Ülke Toplam North Cyprus Turkey

Detaylı

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi Endüstriyel Pazarlama ve Satış Konferansı Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Buluşuyor 16 ARALIK 2015 Satınalma Meslek Uygulamaları ISSN 2149-1232 FİYAT 10 TL Satinalma Yıl: 3 Sayı: 36 ARALIK 2015 Satınalma

Detaylı

%30 u İngilizcedir. MÜDEK 2/27

%30 u İngilizcedir. MÜDEK 2/27 MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği dir. Müdek, farklı disiplinlerdeki mühendislik eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları

Detaylı

Uçak Gövde - Motor Bakım. Uçak Mühendisliği. Ulaştırma ve Lojistik. Uluslararası Finans. Uluslararası Girişimcilik

Uçak Gövde - Motor Bakım. Uçak Mühendisliği. Ulaştırma ve Lojistik. Uluslararası Finans. Uluslararası Girişimcilik Uçak Gövde - Motor Bakım 101010988 ANADOLU Üniv. Devlet ESKİŞEHİR MF-4 52 52 408,629 47.100 106910531 KOCAELİ Üniv. Devlet KOCAELİ YGS-1 25 + 1 31 31 420,908 49700 55.500 106930377 KOCAELİ Üniv. (İÖ) Devlet

Detaylı

LYS şampiyonlarına 4 bin TL burs

LYS şampiyonlarına 4 bin TL burs On5yirmi5.com LYS şampiyonlarına 4 bin TL burs Türkiye genelindeki bazı vakıf ve devlet üniversiteleri, LYS sonuçlarına göre tercih yapacak öğrencileri kendilerine çekmek için değişik burs fırsatları sunuyor.

Detaylı

KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ

KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ http://www.kontrol.itu.edu.tr İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ KONTROL ve OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ NEDİR Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği; elektrik,

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Akış Planı Endüstri Mühendisliği nedir? IEU Endüstri Mühendisliği farkları Ders programı (müfredat):

Detaylı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2016-2017. Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2016-2017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI)

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI) Psikoloji Üniversite D/Ö P. Türü Olasılık 12_Puan KOÇ Üniv. (İng.) (T.B.) Özel TM-3 1.Olasılık 513,179 35 35 35 0 50 22 52 22 KOÇ Üniv. (İng.) (T.B.) Özel TM-3 2.Olasılık 513,179 35 35 35 0 48 8 56 24

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Çevre Mühendisliği Nedir? Çevre sorunlarına çözüm bulan disiplinler arası bir mühendislik dalıdır. Çevre Mühendisleri doğal çevreyi

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞİLİŞKİLER DAİRESİ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞİLİŞKİLER DAİRESİ 19 Aralık 2016 2016-2017 ÖĞRETİM YILI TC ÜNİVERSİTELERİNDE ÖĞRENİM GÖREN SIRA NO KİMLİK NO 1. 290335 2. 259416 3. 254699 4. 306915 5. 283681 6. 259080 7. 254489 8. 253836 9. 259940 10. 270749 11. 271034

Detaylı

ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HASAN ACAR 2017

ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HASAN ACAR 2017 ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HASAN ACAR 2017 ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Orman ürünlerini en yeni ve modern tekniklerle işlenmesi, katma değer üretecek ürünlere çevrilmesi, kompozit malzemeler, kağıt ürünleri,

Detaylı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi. Uçak Mühendisliği Bölümü. İstikbal göklerdedir. Mustafa Kemal ATATÜRK

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi. Uçak Mühendisliği Bölümü. İstikbal göklerdedir. Mustafa Kemal ATATÜRK İstikbal göklerdedir. Mustafa Kemal ATATÜRK Uçak Mühendisliği Bölümü http://www.uubf.itu.edu.tr Sunum Planı Uçak Mühendisliği Hakkında Genel Bilgiler Bölüm Hakkında Bilgiler Laboratuvar Olanakları Ürünlerimiz

Detaylı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 20162017 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR, TASARIM

Detaylı

13. yıl. Reklam. Kiti 10

13. yıl. Reklam. Kiti 10 13. yıl Reklam Kiti 10.. içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Misyonumuz Öğrencilerine mühendislik için gerekli bilgi ve beceriyi yüksek kalitede sağlayarak

Detaylı

PROGRAM. 2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı

PROGRAM. 2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı PROGRAM 2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı Program 3 Ekim 2013,Perşembe 08.45-09.30 Kayıt 09.30-10.15 Açılış Konuşmaları Orhan SAMAST / İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2017 Tercih zamanı Meslek seçimi Mühendislik mi, başka bir meslek mi? İnşaat mühendisliği mi başka bir mühendislik mi? Üniversite seçimi Boğaziçi Üniversitesi

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü Akış Planı Endüstri Mühendisliği nedir? Endüstri Sistemleri Mühendisliği ile farkları IEU

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11 EYLÜL 2011 10 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL Medya Kit 11 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı

Detaylı

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü. Enerjinin Önemi? Enerji Sistemleri Mühendisi Kimdir?

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü. Enerjinin Önemi? Enerji Sistemleri Mühendisi Kimdir? Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Enerjinin Önemi? Enerji, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temel unsurlarından biri olması yanısıra, yaşamın sürdürülebilmesi

Detaylı

Elektronik Mühendisliği Bölümü

Elektronik Mühendisliği Bölümü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Elektronik Mühendisliği Bölümü Tanıtım Gösterisi Hazırlayan: Arş. Gör. Hasan Hüseyin Sönmez İçerik 1. Üniversitemiz 2. Elektronik Mühendisliği 3. Bölümümüz 4. Son Sözler

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı

Boğaziçi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı Tanıtımı 2016 Sunum Akışı Endüstri Mühendisliği Nedir? Neler Yapar? Endüstri Mühendisliği ne Olan Yüksek Talebin Nedenleri Nelerdir? Endüstri Mühendisliği Eğitiminin Kazandırdığı Özellikler Nelerdir? Dünyada

Detaylı

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı. Endüstri Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Cemalettin KUBAT Bölüm Başkanı

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı. Endüstri Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Cemalettin KUBAT Bölüm Başkanı E N D Ü S T R İ M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ B Ö L Ü M Ü Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı Endüstri Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Cemalettin KUBAT Bölüm Başkanı Endüstri Mühendisi

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar:

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar: 3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: ( Firmalar alfabetik olarak dizilmişlerdir...) önemli tarihler e dikkat etmenizi rica ederiz... Sunum

Detaylı

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar)

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi, Çankaya Üniversitesi Akademik Dereceler 1981, Lisans, Makina Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik

Detaylı

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , ,78722

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , ,78722 Üniversite Adı Programın Adı Puan Türü Kont. En Küçük Puanı En Büyük Puanı Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF-4 6 535,96914 539,78722 Boğaziçi Üni. Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır. CENGİZ EROLDU* Yönetim Kurulu Üyesi - CEO İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında Roma da bulunan LUISS Üniversitesi nde MBA programını

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 160 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 160 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 152 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 8 YERLEŞME ORANI %95 TÜRKİYE GENELİNDE

Detaylı

13. yıl. Reklam. Kiti 10

13. yıl. Reklam. Kiti 10 13. yıl Reklam Kiti 10 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5 Mesken

Detaylı

12 Şubat 2016 Cuma. İşletme ABD Doktora ve Yüksek Lisans Programları Haftalık Ders Programları. Sayfa 1 / 14

12 Şubat 2016 Cuma. İşletme ABD Doktora ve Yüksek Lisans Programları Haftalık Ders Programları. Sayfa 1 / 14 Sayfa 1 / 14 (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Salı 10:00 LAB-3 İşletme Büt. Ve Fin. Kontrolü Doç. Dr. N. Mine TÜKENMEZ Salı 13:00 LAB-1 Finans Mühendisliği Prof. Dr. Göktuğ Cenk AKKAYA Çarşamba 13:00 YÜK. LİS.

Detaylı

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır.

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır. Medya Kit 2009 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5 Mesken Durumu

Detaylı

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI VE SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM BERFİN KARBEYAZGÜN ÇINAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI 2009-2015 YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI NİHAT KÖSE ~ 1 ~ SON YEDİ YILIN ÖSYM YERLEŞTİRME İSTATİSTİKLERİ VE SONUÇLARI 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Öğrenci oranı S. Y Öğrenci oranı S.Y Öğrenci

Detaylı

(TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI

(TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Salı 10:00 LAB 1 ĠĢletme Bütçeleri Doç. Dr. Mine TÜKENMEZ Salı 13:30 LAB 1 Finansal Operasyonlar Prof. Dr. Berna TANER ÇarĢamba 13:30 D 414 Uluslararası Finansman Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Misyonumuz Öğrencilerine mühendislik için gerekli bilgi ve beceriyi yüksek kalitede sağlayarak

Detaylı

Lisans : İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi (1980-1984) : Kimya Mühendisliği Bölümü

Lisans : İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi (1980-1984) : Kimya Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Demet BAYRAKTAR ın Özgeçmişi Adı, Soyadı : Demet BAYRAKTAR Adresi : İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi Maçka, 34367 ISTANBUL Telefon : (0212) 293 13 00 / 2084 (0212) 296 40 40 Faks

Detaylı

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (SAYISAL)

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (SAYISAL) 1 Büşra 2 Ayrancı ÖZTÜRK 3 Ayrancı YGS-13512 LYS-22484 YGS-12051 LYS-19887 Merve 4 Gazi And. si 481 SARAÇ 5 6 Hasan Ali DÜZAĞAÇ Dr.Rıdvan - Binnaz EGE Ayyıldız ATATÜRK si Esranur 7 ATATÜRK si 476 YILMAZ

Detaylı

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ. Endüstri Mühendisliği

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ. Endüstri Mühendisliği İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SUNUM İÇERİĞİ Kampüsler Mühendislik Nedir? Nedir? Uzmanlık Alanları İş Alanları Akademik Kadro Neden ŞEHİR Endüstri? Yüksek Lisans Programı Şehir de Kariyer Ders Planı Web Sitelerimiz

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. YÜKSEK LİSANS / DOKTORA 2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME LİSTESİ. İnşaat Müh - Hidrolik. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans

T.C. YÜKSEK LİSANS / DOKTORA 2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME LİSTESİ. İnşaat Müh - Hidrolik. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA 2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME LİSTESİ İnşaat Müh - Hidrolik No Ad Soyad Durumu 1. 624 İBRAHİM SAMED YENER ASİL 2. 1448 AHMET SERHAT MUSAOĞULLARI

Detaylı

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM 1 İLAYDA BEGÜM TURHAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYATI FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI 2 ECE ŞENGÜN BOĞAZİÇİ

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

Prof. Dr. Orhan ŞENER. Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı ( dan itibaren)

Prof. Dr. Orhan ŞENER. Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı ( dan itibaren) Prof. Dr. Orhan ŞENER Görevi Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı (2.11.2010 dan itibaren) İlgi Alanları Kamu Ekonomisi, Siyasal Maliye, Uluslararası Vergileme, Sanat

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı

2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı 2015-2016 Aday Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı FAKÜLTE VE BÖLÜMLER FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Matematik Bölümü Mütercim Tercümanlık Bölümü Psikoloji Bölümü GÜZEL SANATLAR,

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı