BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA"

Transkript

1 BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda deneyimli veya bilgi sahibi Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79 Malıköy / Sincan / ANKARA mutlaka Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

2 ÇEVRE BOYUT DANIŞMANLIK ĐŞ SAĞLIĞI GÜVENLĐĞĐ MÜHENDĐSLĐK ĐNŞAAT ARAÇ KĐRALAMA TAAHHÜT SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Đstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip (Tercihen tecrübeli) Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan,. Office programlarına hakim, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır. mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

3 KARTAŞ HAZIR BETON YAPI ELEMANLARI LTD ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve c sınıfı iş güvenliği belgesine sahip çevre mühendisi istihdam edilecektir. ISPARTA ilinde ikamet edebilecek Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. aliriza@karabulutgrup.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

4 MGS Proje Müşavirlik Mühendislik Ticaret LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Çevre Danışmanlık ve/veya ÇED sektöründe deneyimli veya bilgi sahibi Çevre Görevlisi Belgesine sahip Đyi düzeyde Đngilizce bilgisi Aktif araç kullanabilen Seyahat engeli olmayan Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. mutlaka Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

5 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. ESLĐ END.ÜRÜN.PAZ.SAN. VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Su ve atık su arıtma sistemleri tedarik ve üretimi üzerine faaliyette bulunan firmamızın proje birimine Çevre Mühendisleri alınacaktır. - ANTALYA' da ikamet eden, - Đyi derece Đngilizce bilen, - Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan - AutoCAD programını kullanmayı bilen - Yeni mezun veya deneyimli Tel: E-posta: sahinaltinel@esli.com.tr Adres: Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Antalya Bulvarı No: 36 Döşemealtı/ ANTALYA Faaliyet konularımızı incelemek için adresini ziyaret edebilirsiniz.

6 İlan Sahibi Firma İş Tanımı İletişim Bilgileri İlan Yayın Süresi AKCA ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İNŞ. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi için Çevre Mühendisi alınacaktır. İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek, Çevre danışmanlık hizmetleri konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Tel: E-posta: info@akcacevre.com.tr Adres: Tatlısu Mah. Arif Ay Cad. Balkaya Apt. 19/1 Ümraniye/İSTANBUL Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

7 İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl atık su arıtma tesisi işletme tecrübesi olan (Digester ünitesine sahip arıtma tesisi işletmiş olmak tercih sebebidir.), Denizli de ikamet eden veya edebilecek, Aktif olarak araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Sözlü ve yazılı raporlama yapabilecek seviyede İngilizce bilen adaylar Alınacak Personel Sayısı 1 Başvurular aşağıdaki e-posta adresine yapılacaktır: İletişim Bilgileri E-posta: personel@remondis.com.tr

8 BOYUT Çevre ve Đş Güvenliği Dan.Müh.Đnş.Lab.Hizm.Taah.San.veTic.Ltd.Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara Đlinde ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan. Office programlarına hakim mutlaka Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

9 ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, ISO Çevre ve OHSAS İş Sağlığı İş Güvenliği yönetim sistemleri konularında deneyimli, Çevre mühendisi olarak üretim tesislerinde en az 3-5 yıl arası deneyimi olmak Konusuyla ilgili mevzuatlara hakim ve resmi kurum ve kuruluşlarla ilişkileri yürütebilecek, Tercihen İngilizce bilen, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Sorumluluk sahibi, Analitik düşünebilen, dikkatli ve titiz, detaylara önem veren, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak İstanbul-Anadolu yakası ikametli veya ikamet edebilecek olmak mutlaka Özgeçmişleri fotoğrafsız adayların müracaatları dikkate alınmayacaktır. Müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin ĐŞKUR KRĐTERLERĐ gereği resmi evrak ile teyidi gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

10 BORDO DOKÜMAN VE ATIK GERĐ DÖNÜŞÜM SĐST.A.Ş. PET VE PLASTĐK GERĐ DÖNÜŞÜM ĐŞĐ YAPAN FĐRMAMIZDA GÖREV ALACAK FABRĐKAMIZIN ÇEVRE ĐLE ĐLGĐLĐ ĐŞLERĐNĐ TAKĐP, KOORDĐNASYON VE DÜZENLEMEK Fabrikamız tekirdağ hayraboluda bulunmaktadır. Çalışan arkadaşa lojman imkanı sağlanacaktır. BÜNYAMĐN BOĞATEPE mutlaka

11 MA-GUN ĐNŞAAT MÜHENDĐSLĐK DAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Hatay da ikamet eden yada etmeyi düşünen, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi(tercih sebebidir), Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin aşağıda verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

12 S.T.H. ÇEVRE MÜH. DANIŞ. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi için Çevre Mühendisi alınacaktır. Trabzon da ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Sigara kullanmayan Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.. Tel: Faks: E mail: mtnalbayrak@hotmail.com mutlaka Başlangıç tarihi :20/11/2014 Bitiş tarihi :01/01/2015

13 İlan sahibi GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ./İZMİR Çevre Danışmanlığı alanında kalite ve etik değerlerinden ödün vermeden büyüyen GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜH. VE DANIŞMANLIK olarak, ekibimize katılacak çalışmayı hayat tarzı edinmiş,dinamik,vizyonumuza uygun takım arkadaşları aramaktayız. GÖREV: İş Tanımı - Danışmanlığını yürüttüğümüz firmalarda çevre görevlisi,izin ve lisans çalışmalarını yürütmek, - Sera Gazlarını İzleme ve Raporlanması, ISO Karbon yönetim sistemi kurulumu ile Karbonun ticarileştirilmesi, sertifikalandırma, karbon piyasa mekanizmaları vb. çalışmalarda yer almak, - ISO Enerji Yönetim Sistemleri konusunda firmamızda yürütülen çalışmalara katılmak, - ISO ve OHSAS yönetim sistem kurulum danışmanlığı çalışmalarını yürütmek, - Yukarıda belirtilen konularda eğitim vermek, - İZKA/AB/TTGV vb. yurt içi veya yurt dışı proje çalışmalarında proje ekibinde yer almak, - Sürdürülebilirlik raporlaması(gri),life Cycle Assesment( LCA) ve EPD çalışmalarına katılmak, - LEED,Green Stars çalışmalarında yer almak, ARANAN ŞARTLAR: - Çevre Mühendisi ile aranan şartları sağlayan ve yukarıda belirtilen görev konularında uzmanlığı bulunan 4 yıllık üniversite mezunu olmak, - Çevre Görevlisi belgesi bulunmak, - Çevre Danışmanlığı, ÇED Raporu hazırlama, Saha denetimleri, Çevre

14 Mevzuatı, Atık Yönetimi,Toprak kirliliği,kimyasal Yönetimi veya Atıksu Arıtma Tesisi işletimi, konularından en az 2 sinde 2 yıl deneyim sahibi olmak, - ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 18001, ISO yönetim sistem standartlarından en az bir veya daha fazlasını içeren konularda eğitim almış olmak, Yönetim sistemleri konusunda 2 yıl ve üzeri deneyim sahibi olmak tercih nedenidir. - Microsoft Office uygulamalarını iyi düzeyde ve aktif olarak kullanıyor olmak, - Aktif olarak araç kullanıyor olmak, Seyahat engeli bulunmuyor olmak, - Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak. - Tercihen İyi derecede İngilizce konuşma / yazma bilgisine sahip olmak, - Tercihen AutoCAD ve NetCAD programlarını kullanıyor olmak, - Temsil kabiliyeti olan, yeniliklere açık,araştırma kabiliyeti yüksek,prezentabl,ekip çalışmasına yatkın,sosyal ilişkilerde başarılı ve dürüstlük ilkesine bağlı olmak. Alınacak Personel Sayısı 2 kişi Tel : İletişim Bilgileri E-posta : info@gundogducevre.com Adres : Talatpaşa Bulvarı No:76 K:2 D:3 Alsancak / İZMİR Web :

15 BOYUT Çevre ve Đş Güvenliği Dan.Müh.Đnş.Lab.Hizm.Taah.San.veTic.Ltd.Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara Đlinde ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan. Office programlarına hakim Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır. mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. ve/veya Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

16 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi Aranıyor. ĐSĐS TURĐZM HĐJYEN DANIŞMANLIK ÇEVRE SAĞLIĞI VE TĐC. LTD. ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmalık Firmaları Hakkında Yönetmelik ile Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için bay/bayan Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi alınacaktır. -Side-Manavgat/ANTALYA ikamet eden / edebilecek -Çevre görevlisi belgesine sahip, Aranan Nitelikler -Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı iletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, -Yoğun seyahat ve çalışma temposuna ayak uydurabilecek, -Đnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü ve diksiyonu düzgün, -Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, - Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint vb.) programlarını kullanabilen,(autocad tercih sebebidir) -Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDĐSLERĐ/ÇEVRE GÖREVLĐLERĐ ĐSTĐHDAM EDĐLECEKTĐR Tel: E-posta: gokhan.egrikaya@isis-turkey.com Adres: Side Mah. K. Karabekir Cad. No: 42/3-4 Side-Manavgat/ANTALYA Diğer Açıklamalar Đlan Yayın Süresi Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi :

17 (Đlanın bitiş tarihi mutlaka Bitiş tarihi :

18 İlan İlan sahibi İş Tanımı ÇEVRE MÜHENDİSİ ARANIYOR. KONSEÇ ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çevre danışmanlık firmamızda ÇED ve PTD hazırlama konularında faaliyet gösteren ekip arkadaşları arıyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, yüksek tempoda çalışabilecek, çalışkan ve dinamik, takım arkadaşları ile daha da güçlenmek istiyoruz. İzmit/Kocaeli nde yer alan ofisimizde görevlendirmek üzere 1 adet ÇEVRE MÜHENDİSİ alınacaktır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, ÇED Yeterlilik Tebliğine göre 5A personeli niteliklerine sahip, ÇED Mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında tecrübeli, Çevre İzinleri süreçlerine hakim, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, İletişim gücü yüksek Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip, Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı, B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli bulunmayan, Kocaeli nde ikamet eden ya da edebilecek 1 kişi, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Tel: 0 (262) (549) İletişim Bilgileri Eposta: bilgi@konsec.com.tr Adres: Yenişehir Mah. Mermer Sok. No:20 Daire 4 İzmit/KOCAELİ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Çevre Danışmanlık Hizmetleri kapsamında Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık konusunda müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek, çalışma konusu ile ilgili pazarlama faaliyetlerinin yürütecek ve çevre görevlisi hizmetlerini yerine getirecek 1 adet Çevre Görevlisi alınacaktır. Yayımlama Süresi 30 gün

19 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, - Çevre Görevlisi Belgesine sahip(đzin, Lisans işlemlerinde 1-2 Yıl tecrübe tercih sebebidir), - Aktif araç kullanabilen, - Diksiyonu düzgün, - Günü Birlik Seyahat engeli olmayan adaylar. Tel:(0539) E-posta: mbildik@cydmuhendislik.com.tr;mustafa002bildik@hotmail.com Adres: 77.sok.22/1 EMEK - Çankaya Ankara CV ile müracaat edilmesi. Yayımlama Süresi 30 gün

20 İzmir Doğa Çevre Danışmanlık İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite ve Atık Yönetimi Müh. Tic. Ltd. Şti. ÇEVRE MÜHENDİSİ-ÇEVRE GÖREVLİSİ Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin Madde 9) (1)c bölümündeki şartlara haiz. İzmir de ikamet eden ya da edebilecek Çevre mühendisi veya çevre mühendisliğinde yüksek lisans derecesine sahip Çevre Görevlisi Belgesine sahip Tam zamanlı çalışacak (8:30 17:30, resmi tatiller ve hafta sonunda çalışma yapılmaz.) Aktif olarak araç kullanabilen Sorumluluk sahibi Çevre mevzuatına hakim Askerlik ilişkisi olmayan (erkek adaylar için) Kendini ifade etme becerileri yüksek ARTI ÖZELLĐKLER Tercihen ÇED projelerine imza atmış. 2-3 yıl iş deneyimi sahibi ISO ve OHSAS yönetim sistemlerinde bilgili İzmir de çevre danışmanlık ve iş güvenliği alanında hizmet veren firmamıza, ÇEVRE GÖREVLİSİ pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenenlerin web sitemiz (

21 üzerindeki İK bağlantısını tıklamaları ya da doğrudan formu doldurmaları rica olunur. Tel: E-posta: formu doldurunuz. (Ctrl ye basıp formu yazısına tıklayınız) 1376 Sk. Boran Plaza B Blok No:3/F Halkapınar Konak / ĐZMĐR mutlaka Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

22 GÜZEL ÇEVRE PROJE MÜHENDĐSLĐK MÜŞAVĐRLĐK DAN.MADEN ĐNŞAAT SAN. VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

23 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. ÇEVREMER MÜHENDĐSLĐK ÇEVRE TEKNOLOJĐLERĐ LTD.ŞTĐ. Firmamıza bilgisi ve tecrübesi ile güç ve değer katacak, Çevre Danışmanlık Hizmeti, Atıksu Arıtma Tesisleri tasarım ve projelendirme, ÇED Raporları ve Çevre Mevzuatı kapsamındaki işlemlerin yürütülmesi faaliyetlerinde görev alacak bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - En az 2 yıllık mesleki deneyime ve Çevre Görevlisi Belgesine sahip, - Çevre Mevzuatına Hakim - Aktif araç kullanabilen, - Diksiyonu düzgün, - Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan adaylar. Hemen göreve başlayabilecek durumda Đlgilenen adayların aşağıdaki mail adresine CV lerini ulaştırmaları gerekmektedir. Tel: E-posta:sabriaydogdu@cevremer.com Adres: Adnan Menderes Cad. Avşaroğlu Đş Merkezi No:77 Adapazarı-SAKARYA Yayımlama Süresi 45 gün

24 KILIÇLAR ÇEVRE DENETİM VE DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Kayseri de İkamet Eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, İletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü, Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Başvuru için; e-posta adresine fotoğraflı özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Gsm: Tel: E-posta: mehmetzekaikilic@gmail.com Adres: Serçeönü Mah. Ahi Evran Cad. Kültür İş Merkezi Kat:2/106 Kocasinan / KAYSERİ mutlaka Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

25 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi/Proje Mühendisi Yeditepe Arıtma Đnş. Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; Sözleşmesi imzalanan işlerin işletmeye alınması aşamasında kadar olan sürecin organizasyonu, takibi ve sorunsuz olarak teslim edilmesi Proje onay dosyasının hazırlanması Tasarım hesapları ve Autocad de çizim yapabilecek Çok iyi düzeyde Đngilizce bilgisine sahip, Aktif olarak araç kullanabilen, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan, Takım çalışmasına yatkın, Ataşehir, Maltepe, Kartal, Ümraniye Bölgelerinde ikamet eden, Đnsan ilişkileri üst düzeyde olan, Yoğun çalışma temposunda çalışabilecek çevre mühendisleri aranıyor. Tel: E-posta: Adres: Küçükbakkalköy mah.zorlu sok.no:5/22 Ataşehir/ĐSTANBUL Yayımlama Süresi 2 AY

26 İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet ediyor olması, Mesleği ile ilgili en az üç yıl çalışmış, üç adet Raporun hazırlanmasında yer almış veya üç adet Raporun ĐDK sında görev almış veya üç adet Rapora ait faaliyetin izleme kontrolünde bulunmuş veya on beş adet PTD hazırlanmasında yer almış olması, Çevre Görevlisi Belgesine sahip olması, Günü birlik seyahat engeli olmaması, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmaması. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. İletişim Bilgileri Tel Faks İlan Yayın Süresi Başlangıç tarihi : (İlanın bitiş tarihi mutlaka Bitiş tarihi :

27 HSC ARITIM LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, su arıtma sistemleri ve ekipmanlarının satışını yapmak için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Đnsan Đlişkileri iyi olan, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, mutlaka Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Plastik Geri Kazanım Tesisi Çevre Mühendisi Olması Şartı Đşini zevke yapacak olan arkadaşlar arıyoruz. Mevzuata göre işlemleri yapacak kriterlere sahip olması

Detaylı

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl

Detaylı

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ.

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında

Detaylı

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD.

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır. Üniversitelerin

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; A,B veya C sınıfı Đş Güvenliği sertifikasına sahip Çevre

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor.

Çevre Mühendisi Aranıyor. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD.

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, -

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu

Detaylı

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika)

Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika) İlan Sahibi Firma Coca-Cola İçecek A.Ş. (Mersin Fabrika) * İşyerindeki tehlikelerin tanımlanmasını ve risk değerlendirmesinin yapılmasını, tehlikelerin ortadan kaldırılmasını ve risklerin kontrol altına

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

Genel Müdür Ref (GM-01)

Genel Müdür Ref (GM-01) Genel Müdür Ref (GM-01) İş tanımı Genel Müdür, tesisin düzgün yürütülmesini sağlamak, birinci sınıf imalat hizmetleri sunmak, Ortak Kullanım Tesisinin sunacağı hizmetlerin pazarlanmasını sağlamak, personel

Detaylı

Başlangıç tarihi :15.01.2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 30.11.2011 FİRMA ADI: MOMENT YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: İNŞAAT DENEYİM: 7 YIL BAYINDIRLIK MEVZUATINA HAKİM. MERKEZ BÜRODA GÖREVLENDİRİLECEK AD SOYAD : ÖMER AKSOY

Detaylı

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri Şube: Acıbadem Hst. Taksim İlan Adı: Endoskopi Hemşiresi Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde Acıbadem Taksim Hastaanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Lisans ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, -

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 10.07.2011 FİRMA ADI: ARTIBEL KALİTE SİSTEM BELGELENDİRME VE EĞİTİM HİZ. İÇ VE DIŞ LTD. ŞTİ FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: BELGELENDİRME, SERTİFİKASYON, EĞİTİM, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ DENEYİM:

Detaylı

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır.

Her pozisyon için aranan nitelikler, pozisyon referans kodları ile birlikte pozisyon referans listesinde bulunmaktadır. UZMAN VE PROJE ASİSTANI İSTİHDAM DUYURUSU 05.06.2013 ve 10.02.2014 tarihlerinde internet sayfalarımızda yayınlanan iş ilanları iptal edilmiş olup geçerli olan son ilanımız aşağıdaki gibidir: T.C. Çevre

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI

HİDROLİK VE SU KAYNAKLARI Firma Adı Kontenjan Staj Konusu Staj Tipi Staj Yapilacak İl SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. MAKYOL İNŞ. SAN. TUR. TİC. A.Ş. 4 ULAŞTIRMA ŞANTİYE İstanbul COŞKUN YAPI KİMYASALLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. FS

Detaylı

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır.

İlan No: 1. Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İlan No: 1 Firma Adı: Milenyum Yapı Denetim Ltd.Şti. İlan Açıklaması: Kontrol mühendisi pozisyonunda görevlendirilecek, aranmaktadır. İnşaat Mühendisi Yetkili: Açelya ATAM Tel : 0 532 5810764 E-mail: milenyumyapidenetim@windowslive.com

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası:

İkraz No: 8531-TR Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Proje Süresi: Başvuru Numarası: T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No: 8531-TR

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK NE (BİLGEM) BAĞLI; KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI (KKYBY), BİLGİ SİSTEMLERİ VE TESİS GÜVENLİK BİRİMİNDE (BSTG), MARMARA

Detaylı

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü İLGİ BİLDİRİME DAVET : TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DESTEK PROJESİ (SSYYDP) KAPSAMINDA 4 (DÖRT) ADET ÜLKE KOORDİNATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti,

Detaylı

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok Firma Adı Konten jan Staj Konu Staj Tipi Staj İl Staj İlçe Yol Öğle Yemek Ücret Kalacak Yer Firma Kriterler SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 2 Şantiye İstanbul Şişli Yok Var Yok Yok SAYIN İNŞAAT TİC. SAN.

Detaylı

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek,

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek, THY A.O. Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Uzman Adayları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten

Detaylı

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr EMPA GERĐ KAZANIM VE SU ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD ŞTĐ Su Arıtma Sistemleri projelendirilmesi,imalatı,satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamızda saha hizmetleri konusunda çalışacak deneyimsiz

Detaylı

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl. Staj Yapilacak İlçe Yol Yemek Staj Ücreti. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok çe Yol Yemek ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI ŞANTİYE İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok ERDEMLİ PROJE MÜŞAVİRLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1 YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok BİLGİ2000

Detaylı

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz. Değerli Üyemiz; Şubemize gelen güncel iş ilanları detayları aşağıda verilmiştir. İş başvurularınız ve İnşaat Mühendisi talepleriniz için Şubemizin 0 232 462 5655 numaralı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri Hüseyin Aga Bakülü Makina Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : huseyinbakulu@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Bağlarbaşı Cep Telefonu : 90 (533) 514 68 12 Kişisel Bilgiler

Detaylı

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır.

HAKKIMIZDA yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. HAKKIMIZDA 2004 yılında Ankara da kurulmuştur. 15 kişi çalışmaktadır. Çevre danışmanlık hizmeti konusunda uzmanlaşmış ve Bakanlıkça yetkilendirilmiştir. Çevre izin ve lisans başvuruları işlemleri, çevre

Detaylı

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri

http://www.yenibiris.com/bahcesehir-kolejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 Bahçeşehir Kolejleri http://www.yenibiris.cm/bahcesehir-klejleri/muhasebe-uzman-yardimcisi-isilani/387736 ; 22. 11. 2014 Bahçeşehir Klejleri KLJ-GM-MUY02 Muhasebe Uzman Yardımcısı İş Tanımı Türkiye nin 7 bölgesinde 100 kul

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU

AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU AB PROJESİ KAPSAMINDA UZMAN İSTİHDAM DUYURUSU T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı, Çevre Operasyonel Programı ve Çevre ve İklim Eylemi Sektör Operasyonel Programı kapsamındaki

Detaylı

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi.

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BAŞKANLIK BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI VE İDARİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV

Detaylı

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE DAN. A.Ş ABECE GRUP; Çevre ve iş güvenliği sektörlerinde gelişmeleri takip eden, teknolojik gelişmeler ile birlikte

Detaylı

e) Etkinlik sektöründe büyük ölçekli etkinliklerde görev almış,3 yıl deneyim,

e) Etkinlik sektöründe büyük ölçekli etkinliklerde görev almış,3 yıl deneyim, EXPO 2016 Antalya Ajansı, Genel Sekreterliğinde 18 Mayıs 2013 tarih, 2861 sayılı EXPO 2016 Antalya Ajansı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde yer alan usul ve esaslar çerçevesinde Belirli Süreli iş sözleşmesi

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Maliyet Kontrolörü (Cost Control) (Otel) 6 Okuldan

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü Maliyet Kontrolörü (Cost Control) (Otel) 6 Okuldan Bu işgücü istemi, İŞKUR'un BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ biriminden ilan edilmiştir. Son Başvuru Tarihi : 24 Nisan 2015 TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ enerjinin şifresi HAKKIMIZDA EKSENAR, her biri kendi branşlarında deneyimli ve dinamik mühendisler tarafından Ankara da kurulmuş olup, Enerji Teknolojileri, Madencilik, Çevre ve Mühendislik Müşavirlik

Detaylı

GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI

GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI Görevli Öğrenci Programı Hakkında GÖREVLİ ÖĞRENCİ PROGRAMI (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma) Bilgi ve İş Tanımları Metni Görevli Öğrenci Programı (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma) İstanbul

Detaylı

KARTAL-PENDIK- TUZLA. 1 YAPI SANTIYE ISTANBUL BEYLIKDUZU Yok Var Yok Yok. 1 YAPI BÜRO ISTANBUL BEYLIKDUZU Yok Var Yok Yok

KARTAL-PENDIK- TUZLA. 1 YAPI SANTIYE ISTANBUL BEYLIKDUZU Yok Var Yok Yok. 1 YAPI BÜRO ISTANBUL BEYLIKDUZU Yok Var Yok Yok Tercih Kodu Firma Adı Kontenjan Staj Konusu Staj Yeri Staj Yapilacak İl Staj Yapilacak İlçe Ulaşım Öğle Yemeği Staj Ücreti Kalacak Yer Kriterler 30 ILKE YAPI DENETIM A.S. YAPI SANTIYE ISTANBUL KADIKOY

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BAKIRKÖY INTERNATIONAL MASLAK FULYA MASLAK Danışma Yatan Hasta Danışmanı Hasta Danışmanı * Sağlık sektöründe en az bir yıl deneyim sahibi olmak * Temel bilgisayar

Detaylı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı CAPS-Career Assessment and Planning System-Kariyer Değerleme ve Planlama Sistemini tüm dünyada kullanılabilen bir sistem haline getirme sürecimizde tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı ekip arkadaşları arıyoruz.

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

Staj Yapilacak İlçe Ulaşım

Staj Yapilacak İlçe Ulaşım Firma Adı Kontenjan Konusu i çe Ulaşım MERDAN MUHENDISLIK 1 YAPI BÜRO ISTANBUL KOZYATAGI Yok Yok Yok Yok OSU MUHENDISLIK 1 YAPI BÜRO ISTANBUL MALTEPE Yok Var Yok Yok AKICI INGILIZCE KONUSABILMESI (ONEMLI)

Detaylı

İşgüc ü. Eğitim. Sayıs ı

İşgüc ü. Eğitim. Sayıs ı Türkiye İş Kurumu nden : Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde İşçi Alınacaktır. Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyeti Meslek Adı İşgüc ü Sayıs ı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-DTM-02 Habibe Sahin İletişim Bilgileri E-Posta : habibesk@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Birlik Cep Telefonu : 90 (534) 831 73 32 Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine:

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: 1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: Komisyonu) verilen, JEO TASARIM 2000 Jeo.Müh.Müş.Bilg.Turz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'nin Çeşme Meydanı Cad. No:116/6 / SAKARYA adresinde

Detaylı

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507)

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres Telefonlar E-Posta : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye : Ev Telefonu Cep Telefonu (1) 0(216)

Detaylı

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok

Staj Yapilacak İl YAPI BÜRO İSTANBUL BEYOĞLU Yok Yok Yok Yok YAPI BÜRO İSTANBUL BEŞİKTAŞ Yok Var Yok Yok Firma Adı Tercih Kodu Kontenjan Staj Konusu Staj Yeri Staj Yapilacak İl Staj Yapilacak İlçe Ulaşım Öğle Yemeği ÖZCAN YAPI ÜRETiM SAN. VE TiC. AŞ. 301 1 ULAŞTIRMA ŞANTİYE KONYA ERMENEK Var Var Var Var DÖNÜŞÜM

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır.

Hakkımızda. Maden ve Çevre Danışmanlığının yanı sıra 2014 yılından beri proje, etüt ve plan çalışmalarını da bünyesine katmıştır. 2 Hakkımızda 2003 yılında kurulmuş olan BERKA, öncelikle madencilik alanında faaliyet göstermeye başlamış olup, 2007 yılından itibaren Çevresel Etki Değerlendirme çalışmalarını ulusal ve uluslararası standartlarda

Detaylı

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Amasya nın yerel mobilya ve otomobil mekaniği sektörlerinin güçlendirilmesi amacıyla, projesi Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği sahipliğinde finansmanı T.C.

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI

AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Establishment of a Common Use Facility (Furniture and Auto Mechanics) and Small Business Advisory Services Unit in Amasya AMASYA ORTAK KULLANIM MERKEZİ İŞ İLANI Amasya nın yerel mobilya ve otomobil mekaniği

Detaylı

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek.

Planlama ve Lojistik alanındaki birikim ve iş geliştirme becerilerimi bir şirkette değerlendirmek. EVREN ÖZBİLEN Ünalan Mah. Libadiye Cad. Soyak Göztepe Sit. 42 Blok No: 755 Üsküdar / İstanbul Tel: 0532 307 95 65 e-mail: ozbilenevren@gmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu Doğum Yeri : T.C : Urla Doğum Tarihi

Detaylı

FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı

FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı ihalesini yapacağız. Ocak ayı sonuna kadar da ihale şartnameleri hazır olacaktır. İhaleden sonraki 1 yıllık süreç içerisinde de yani 2013 yılının

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ŞEBİNKARAHİSAR MYO OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı Bölümün amacı Bölümün Hedefi Öğrenme

Detaylı

Hakan Yazıcı. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Hakan Yazıcı. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Hakan Yazıcı Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Gebze - Çayırova Ev Telefonu : 90 (262) 744 53 74 Cep Telefonu : 90 (553) 203 41 69 E-Posta : hakan_yazc@msn.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe : 2 Yıl

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001)

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001) ENDER GÖKSEL Adres : Birlik Mah. 415. Cad. Oyak Sitesi 33/4 48. Giriş Birlik /Çankaya ANKARA E-mail : endergoksel@gmail.com Cep Tel : 0533 718 76 07 Ev Tel : 0312 440 63 67 Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Temelleri 2001 yılında atılan PUSULA, son olarak 2007 yılında yeni ünvanıyla birlikte Çevre Teknolojileri, Arıtma Sistemleri ve Danışmanlık hizmet konularında son sürat faaliyetine devam etmektedir. PUSULA

Detaylı

HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek

HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek HALİL YASİN PARLAK 28 yaşında, Evli, Erkek Uyruk : T.C. Doğum Yeri / Tarihi : Merkez, Kütahya - Türkiye / 01.08.1986 Askerlik Durumu : Yapmış (18/01/2011 ) E-posta : yasinparlak123@gmail.com Ev Adresi

Detaylı

SATIN ALMA BÖLÜMÜ YÖNETMELİĞİ

SATIN ALMA BÖLÜMÜ YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BÖLÜMÜ YÖNETMELİĞİ 2004, ANKARA DAĞITIM PLANI SIRA NO DAĞITIM YERİ MİKTARI 1 Teftiş Kurulu Başkanlığı 1 2 Hukuk Müşavirliği 1 3 Savunma Uzmanlığı 1 4

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI Sosyal Güvenlik Kurumu, Avrupa Birliği tarafından finanse

Detaylı

WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu

WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu Yaz tatilinde WWF-Türkiye nin faaliyetlerine destek olup Türkiye deki doğa koruma ve sivil toplum kuruluşu çalışmaları hakkında tecrübe kazanmak ister misiniz?

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Selçuk Akyıldız Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (533) 667 37 36 E-Posta : selcukakyildiz@gmail.com selcuk_akyildiz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu

WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu WWF-Türkiye Genç Panda Programı Duyurusu Yaz tatilinde WWF-Türkiye nin faaliyetlerine destek olup Türkiye deki doğa koruma ve sivil toplum kuruluşu çalışmaları hakkında tecrübe kazanmak ister misiniz?

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor

THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor THY A.O. Bilgi Teknolojileri Alanında Tecrübeli Çalışma Arkadaşları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış,

Detaylı

KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI

KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI İlan No: TBTK.BİLGEM.KKYBY.2017-2 1- Referans Kodu: TBTK.BİLGEM.KKYBY.2017-2.1 1.1- İşin Tanımı ve Özellikleri Satınalma Yönetimi süreçlerini mevzuata uygun

Detaylı

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Elif Sarı Mühendis Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Fıstıkağacı Cep Telefonu : 90 (554) 465 28 77 E-Posta : elifsari01@gmail.com elfsr@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA NE (BİLGEM) BAĞLI; KAMU SERTİFİKASYON (KAMU SM), SİBER (SGE) İLE SAVUNMA

Detaylı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi - İkili İşbirliği Kapsamındaki Hastaların Koordinasyon Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı 04 06 Aralık 2013_Antalya Medikal Turizmde Kamu Hastane Birliklerinin

Detaylı

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI

ALINACAK KİŞİ SAYISI BAŞVURU YAPILACAK YER BAŞVURU ŞARTLARI 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018 BİLGİSAYAR LABORATUVARI GÖREVLİSİ 1 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OFİS PROGRAMLARINA HAKİM 2 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 24-31 EKİM 2018

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına (BAKKA) 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006

Detaylı

Özgeçmiş (CV) 1. Uyruğu / Adı Soyadı TC / EFARİ BAHÇEVAN. 2. Doğum Tarihi 16.10.1981. 3. E-posta efaribahcevan@gmail.com 4. TEL +90 535 628 31 93

Özgeçmiş (CV) 1. Uyruğu / Adı Soyadı TC / EFARİ BAHÇEVAN. 2. Doğum Tarihi 16.10.1981. 3. E-posta efaribahcevan@gmail.com 4. TEL +90 535 628 31 93 Özgeçmiş (CV) 1. Uyruğu / Adı Soyadı TC / EFARİ BAHÇEVAN 2. Doğum Tarihi 16.10.1981 3. E-posta efaribahcevan@gmail.com 4. TEL +90 535 628 31 93 5. Medeni Durumu Evli, Bir Çocuk Babası 6. Eğitimi Eğitim

Detaylı

MUSKSDB FORM1KZOISTEKTALEBIFORMU ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YAPACAK BİRİM BAŞVURU TARİHLERİ İŞİN ADI 1 KİŞİ İÇİN EN SIRA NO FAZLA AYLIK ÇALIŞMA SAATİ

MUSKSDB FORM1KZOISTEKTALEBIFORMU ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YAPACAK BİRİM BAŞVURU TARİHLERİ İŞİN ADI 1 KİŞİ İÇİN EN SIRA NO FAZLA AYLIK ÇALIŞMA SAATİ 1 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 12-13 EKİM 2017 SEKRETER YARDIMCISI 1 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SEKRETERLİĞİ (GÖZTEPE YERLEŞKESİ, DAİRE BAŞKANLIKLARI BİNASI 5. KAT) HAFTA İÇİ 13-16

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SEÇME SINAVI İLANI Sosyal Güvenlik Kurumu, Avrupa Birliği tarafından finanse

Detaylı

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı.

Rüzgar ın Tarihçesi. 1970 lerde Rüzgar enerjisi sektörü ivme kazandı Petrol krizi. Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. Rüzgar ın Tarihçesi Yelkenli gemiler kullanılmaya başlandı. İngiliz J. Semeaton rüzgar hızı ve enerji arasında bir bağlantı kurdu. Danimarka'da 10.000 kadar yel değirmeni kuruldu. Amerika'da su pompalamak

Detaylı

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır.

Vizyonumuz Ülkemizin, çevre ve iş güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası rekabet gücünü artıracak çalışmalarda öncü olmaktır. Kariyer Mühendislik 2011 yılında gelişen çevre ve iş güvenliği mevzuatlarının Türkiye de uygulanmasını hedef alarak kurulmuştur. Şirket çalışanlarının ve kurucusunun yıllar içerisinde elde etmiş olduğu

Detaylı