Ofspor u konuk ediyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ofspor u konuk ediyor"

Transkript

1 Bodrumspor Play-off Ofspor u konuk ediyor için Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2. Lig e yükselmek için play-off ikinci karşılaşmasında Ofspor u konuk edecek. 5 Mayıs Perşembe günü Trabzon deplasmanında Of İlçe Stadı nda oynanan karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan B.B. Bodrumspor, seyircisinin önünde bu önemli karşılaşmayı kazanarak Spor Toto 2. Lig e çıkmak için final oynamak istiyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig den namağlup Spor Toto 3. Lige yükselen B.B. Bodrumspor, ilk yıldan büyük bir başarı yakaladı. B.B. Bodrumspor bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından kampa girdi. 9 Mayıs Pazartesi saat 16:00 da Bodrum İlçe Stadı nda oynanacak karşılaşma öncesi Bodrumsporlu taraftarlarda sosyal medya üzerinden tüm Bodrumluları maça davet ederken, tribünlerde de maç öncesi ve sonrasında çeşitli şovlar gerçekleştirilecek. B.B. Bodrumspor ile Ofspor arasında oynanacak karşılaşma sonucunda play-off yarı final karşılaşmasını geçen takım, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek bir şehirde 14 veya 15 mayıs tarihinde final oynayacak. B.B. Bodrumspor un Ofspor u geçmesi durumunda play-off final karşılaşmasında ki rakibi ise Diyarbekirspor ile Adliyespor arasında oynanacak karşılaşmanın sonucunda belirlenecek.

2 102 YAŞINDAKİ FATMA TEYZE ANNELER GÜNÜNÜ BURUK KUTLADI AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti Kadın kolları üyeleri Bodrum da yaşayan 102 yaşındaki Fatma teyzeyi hasta yatağında ziyaret ederek anneler gününü kutladı. Komşuları tarafından bakılan yaşlı kadın Ak Partili kadınları karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Atatürk caddesinde yaşayan 102 yaşındaki Fatma Işık ı AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti Kadın Kolları Anneler gününde yalnız bırakmadı. 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Fatma teyze AK Parti Kadın kolları üyeleri ve ilçe başkanını karşısında gören gözyaşlarını tutamadı. Komşuları tarafından ihtiyaçlarının karşılandığı öğrenilen Işık, çocuklarının uzun yıllardır Almanya da olduğunu ifade etti. Anneler Günü nün ne olduğunu ve bugüne kadar kimsenin anneler

3 gününü kutlamadığını belirten Fatma teyze aldığı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Işık ın elini öperek Anneler Günü nü kutlayan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, karşılaştığı manzara karşısında üzüldüğünü dile getirdi. Fatma teyzenin bundan sonraki tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Demiralp, yaşlı kadına sahip çıkan komşularına da teşekkür etti. Kumbahçe mahallesinde 86 yaşındaki annesi ve engelli çocuğu ile yaşayan Fatma Bayram ı da ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları üyeleri daha sonra Bodrum Belediye Meydanında anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı.

4

5

6 Tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler Bodrum Belediyesi ile Tav Havalimanları Holding in ortaklaşa yürüttüğü hummalı çalışmalar kapsamında son bir ay içinde tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler ile 60 a yakın turizmci ve gazeteci Bodrum a geldi. Fransızlarla başlayan ve İngilizler ile devam eden tanıtım çalışmalarında Bodrum a gelen üçüncü gruptaki Jet2holidays Travel, 3DTravel, Thomas Cook, Frasers Travel, Airport Travel, A 2 B Travel gibi önemli turizm seyahat acentelerinden yetkililer Bodrum da incelemelerde bulunmaya başladı. Bodrum Holiday Resort ta konaklayan misafirlere ilk olarak Bodrum Antik Tiyatro gezdirildi. İngiliz grup hemen ardından antik Myndos kapısını, Gümbet tepelerindeki meşhur Bodrum manzarasının da izlendiği tarihi yel değirmenlerini ve Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesini gezerek bol bol fotoğraf ve görüntü aldı. Kültür gezisi sonrası misafirler öğle saatlerinde Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Cafe de, Bodrum Belediyesinin düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda Bodrum un tarihi ve kültürel özelliklerinin yansıtıldığı tanıtım filmi ile çeşitli Bodrum yarımadası manzaralarından oluşan görsellerin slaytla sunumu yapıldı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, sunum sonrası yaptığı konuşmada, Bodrum da herkes özgürce kendi tatilini yapar. Eğlenmek isteyen eğlenir, dinlenmek isteyen dinlenir, yöresel yemekleri tatmak isteyenler ise bunları tadarlar.

7 Bodrum un iklimi bilhassa 3. yaş gruplarına çok önemli katkılar sağlar. Örneğin astım hastaları ilaçsız burada iyileşebilir. Bodrum turizminin gelişiminde İngilizlerin çok büyük katkıları olmuştur li ve 1990 lı yıllarda ilk olarak grup turizmini Bodrum da İngilizler başlatmıştır. Her zaman kendilerini en iyi şekilde ağırlamak için bekliyoruz dedi. Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları hakkında bilgi almak isteyen İngiliz Jet2holidays Travel adlı seyahat acentasının yetkilisi Anne Marie Jones un sorusunu da yanıtlayan Özyurt, Ekim ayının 3. haftası gerçekleşiyor ve bu yarış uluslararası bir organizasyondur. Dünyada ahşap yat yarışı olarak başka bir benzeri de yoktur. açıklamasını yaptı. İngiliz grup toplantı sonrası Trafo Bodrum Cafe de öğle yemeğini yedi. Otantik Bodrum çarşısında ve Neyzen Tevfik Caddesi boyunca turlayıp alışveriş yaparak geçirdikleri serbest zamanlarının ardından ise yeniden bir arada Ortakent Mahallesi ndeki Bodrum Golf Club tesislerine geçti. Tesisi inceleyen İngilizler, Bodrum da düzenlenen golf faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanları işbirliğiyle 30 Mart 15 Haziran 2016 tarihleri arasında 12 ülkeden yaklaşık 700 turizm seyahat gazetecisi, tur operatörü, medya yetkilisi, sosyal medya fenomeni ve internet bloggerlarının davet edildiği Bodrum tanıtım çalışmalarının İngiltere ayağına; Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) de destek veriyor.

8 Tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler Tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler Tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler çalışmalar kapsamında son bir ay içinde tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler ile 60 a yakın turizmci ve gazeteci Bodrum a geldi.

9 çalışmalar kapsamında son bir ay içinde tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler ile 60 a yakın turizmci ve gazeteci Bodrum a geldi. çalışmalar kapsamında son bir ay içinde tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler ile 60 a yakın turizmci ve gazeteci Bodrum a geldi. çalışmalar kapsamında son bir ay içinde tanıtım için İngiltere den üçüncü grup İngilizler ile 60 a yakın turizmci ve gazeteci Bodrum a geldi.

10 Bodrumlu iddialı voleybolcular Bölge finallerinde iddialı olan Bodrum İhtisas Spor Kulübü Voleybol Genç Kızlar Takımı, kulüp başkanı ve antrenörleriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Aydın da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Bölge Finalleri öncesi Başkan Kocadon u makamında ziyaret eden Bodrum İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi, antrenör Refik İpçi ve sporcular, Başkan Kocadon a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler. Ayrıca Başkan Mehmet Kocadon u, Mayıs 2016 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu nda gerçekleşecek olan Türkiye Voleybol Şampiyonası Yıldız Kızlar Bölge Finallerine de davet ettiler. Yaklaşan bölge şampiyonasında iddialı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Cem İpçi, gelecek yıl Bodrum u A Takım düzeyinde kendi alt yapılarında yetişen oyuncularla bir takım oluşturarak temsil etmeyi planladıklarını söyledi. Genç Voleybolcularla da bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, Spor her şeyden önce sizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır. Sizler, kendinizden sonraki nesiller için güzel birer örnek teşkil ediyorsunuz. O yüzden hem velilerinize hem antrenörlerinize hem de öğretmenlerinize ama özellikle de siz sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Böyle kupalarla beni ziyaret etmeniz gerçekten çok sevindirici. Çünkü başarılar arttıkça heves artar, istek artar. Sizler de gördüğüm kadarıyla bunu gayet iyi başarıyorsunuz. Biz elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bu şampiyonadan da güzel bir sonuçla dönmenizi temenni ediyorum dedi.

11 Bu yıl hem yıldız kızlar hem de genç kızlar kategorilerinde Muğla il birinciliği elde eden Bodrum İhtisas Voleybol Kulübü, Aydın da düzenlenecek olan Genç Kızlar Bölge Finalleri nde; İzmir Rota Koleji SK, Manisa Seramiksan SK, Denizli Gençlik Spor SK ve Aydın Kavaklı SK ile karşılaşarak, 5 takım arasından lider çıkmak için mücadele verecek. Bodrumlu voleybolcular iddialı

12 Bodrumlu voleybolcular iddialı Bodrumlu voleybolcular iddialı

13 Bodrumlu voleybolcular iddialı Milletvekili Öztürk Bodrum da AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum da yapılacak olan TOKİ ye karşı olanları önemsemiyoruz. evlerinde oturmaya devam etsinler dedi. Monşerler kendi Öztürk, Bodrum da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği toplantıda Ülke, Muğla ve Bodrum gündemine dair konular konuşuldu. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, konuşmasında şunları söyledi:

14 Ben işin hizmet tarafındayım. Dün Köyceğiz ve Dalaman daydık. Bugün Bodrum dayız. 1 Kasım da milleten aldığımız yetkiyle milletin hizmetindeyiz. Bizim petrolümüz yok, altın veya maden rezervlerimiz yok. O nedenle turizm bana göre çok önemli gelir kaynaklarımızdan birisidir. Bacasız sanayidir. İktidara geldiğimizden bu yana Türkiye ye gelen turist sayısına bakın, turizmden elde ettiğimiz gelire bakın, şu an üç katından daha fazladır. Hem dolar bazında gelir olarak, hem turist sayısı olarak. Hem de, nitelikli konaklama tesisi ve yatak kapasitesini de en az iki, iki buçuk kat artırmışız. Sanki AK Parti nin turizmin farkında olmadığına dair bir algı yaratılmaya çalışılıyor. AK Parti turizmin de farkında, turizmin ülke ekonomisine faydasının da farkında. Daha da önemlisi turizmin dünyada ki Türkiye imajına verdiği katkıyı da bilenlerdensiniz. O yüzden turizme ve turizm yatırımlarına hep destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz TOKİ ve Bodrum Devlet Hastanesi Konusu Öztürk, TOKİ projesiyle evi olmayan Bodrumlu vatandaşların birçoğunun 250 lira taksitle ev sahibi olabileceğini vurgulayarak, Şuan Bodrum da 500 ev yapsak 10 bin başvuru olacağından eminim. Bodrum da yapılacak olan TOKİ ye karşı olanları önemsemiyoruz. Monşerler kendi evlerinde oturmaya devam etsinler. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bu proje hayata geçecektir. Biz, Bodrum un hizmet sektöründe çalışanların da ev sahibi olmasını istiyoruz. TOKİ binaları 5-6 katlı olmayacak. Evler, Bodrum plan notlarına, dokusuna ve mimarisine uygun şekilde projelendirilecek diye kaydetti. Provakatör Siyasiler Bodrum Halkından Özür Dilemeli Milletvekili Öztürk, gazetecilere, Bodrum da kesinlikle mülteci merkezi yapılmayacağını söylediklerini anımsatarak,

15 konuşmasını şöyle tamamladı: Bazı siyasilerin Bodrum a mülteci toplama merkezi kurulacak söyleminin gerçek olmadığını kamuoyu gördü. Bu söylemin arakasında bir algı operasyonu vardı. Ama bazı siyasiler ısrarla Bodrum da mülteci kampı yapılacağını söyleyerek kamuoyunu provoke ettiler. Ama zaman gösterdi ki Bodrum da böyle bir merkez yapılmayacak. Bu algı operasyonunu yapan siyasilerin Bodrum halkından ve kamuoyundan özür dilemesi lazım STK lara Çifte Standart Tepkisi Öztürk, Bodrum da hayata geçirilmesi düşünülen TOKİ projesine karşı çıkan STK lara da tepki göstererek, TOKİ projesine karşı çıkanlar Bodrum da binlerce çam ağacının kesilmesine neden olacağı ifade edilen sözde kat atık projesine (vahşi depolama) projesine de karşı çıksınlar. STK ların yaptığı çifte standart. Halkın, milletin yararına olan TOKİ ye karşı çık. Doğal güzellikleri yok edecek, binlerce ağacın kesilmesine ses çıkarma diye vurguladı.

16

17 Almanya-Bodrum arası direkt uçuşlar başladı Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ve TAV Havalimanları işbirliğiyle Bodrum a Almanya dan direkt uçuşlar başlatıldı. Germania Hava Yolları na ait, Berlin-Bodrum arası ilk tarifeli uçuşu gerçekleştiren uçak, Bodrum-Milas Havaalanına indi. Karşılamada Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, BODER Başkanı Halil Özyurt ile BOTAV ve TAV yetkilileri yer aldı. Daha sonra Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, üzerinde Almanya-Türkiye uçuş güzergahı resminin bulunduğu pastayı kesti. Karşılama sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altındağ, Ekip olarak Berlin de fuarlara katıldık. Bizler, hiçbir zaman Bodrum turizminin kötüye gideceğine inanmıyoruz ve bunu telafi etmek için de sayın başkanımız ve ekibimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında birçok turizm fuarına katılıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde bugün ilk uçak, direkt olarak Almanya dan geldi. Hamburg dan ve Berlin den ekim sonuna kadar direkt uçuşlar yapılacak. Bugün çok güzel bir karşılama yaptığımızı düşünüyorum. Gelen yolcular da inşallah burada iyi bir tatil iyi bir konaklama yaparlar, daha sonra gittikleri yerlerde ise bizleri ve Bodrum u anlatırlar. Bu da turizmimize bir katkı olacaktır. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi Bodrum un çok fazla kayıp yaşayacağını düşünmüyoruz açıkçası çünkü Anadolu halkının Bodrum a olan ilgisi, alakası gerçekten muhteşem. Dışarıda biraz düşüş yaşayabiliriz ama bunu da bu tür görüşmelerle fuarlarla kapatacağımızı düşünüyoruz. Yani şunu söyleyebiliriz: hiçbir işletmemiz hiçbir otelcimiz kendilerini

18 karamsar hissetmesinler. Var gücümüzle bunu başarmak için emin adımlarla çalışmamız gerekmektedir. Sezon sonunda herkesin mutlu bir şekilde, çok az bir kayıpla bu turizm sezonunu kapatacağına can-ı gönülden inanıyorum. dedi. Berlin-Bodrum ve Hamburg-Bodrum arası tarifeli uçuşlar, haftada iki kez olmak üzere mayıs ayından ekim sonuna kadar sürecek.

19 BODRUMLUNUN EL EMEĞİ MOTORYAT BOĞAZ SULARINDA Fuarda satılan Bodrum yapımı motoryat Boğaz suları ile buluştu. Geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul da düzenlenen Avrasya Boat Show da Bodrumlu Roda Yat Tersane 2 adet Bodrum yapımı ahşap motoryat ile katılmıştı. Fuarda Ünlü iş adamı Yalçın Sabancı ya satılan Perla 52 isimli Lobster tarzı motoryat İstanbul Boğazın da suya indirildi. Günlük kullanım amacı ile satın alınan ahşap motoryat şimdiden boğazın gözdesi oldu. 17 m. boyunda, 4,94 m. enindeki, baş ve kıç pervanesi olan, jeneratör, navigasyon, klima, tv ve 2 x 500 beygir gücünde 26

20 knot hıza ulaşan İstanbul boğazı ve Marmara denizinde dolaşmaya başlayan lüks motoryat oldukça beğeni alıyor. Roda yat, Dünya denizlerinde de oldukça rağbet gören lobster ve benzeri sınıf lüks motoryatlar ile farklı pazarlara açılmayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Roda Yat Tersanesi sahibi Orhan Dinç, son dönemlerdeki ekonomik çalkantılar bizi farklı pazarlara yöneltti. Çeşitli global fuarlarda yaptığımız temaslar sonucunda Bodrum el işçiliğini öne çıkaracak, çevreci ve yeni teknolojilere uygun ürünlerle dünya pazarlarında aktif olmayı hedefliyoruz diye konuştu. BODRUM,EMEĞİ,MOTORYAT,BOĞAZ,SULARINDA

21 BODRUM,EL,EMEĞİ,MOTORYAT,BOĞAZ,SULARINDA

22 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı Karate Faaliyet Programına alınan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası 30 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu nda düzenlendi. Uluslar arası boyutta toplam 1575 sporcunun iki gün boyunca mücadele ettiği turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor karate takımından İlayda Çakmak tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken, diğer bir sporcumuz Gaye Damla Dur ise tüm rakiplerini yenip yarı final maçında, maçın berabere bitmesi üzerine hakem kararı yenilerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı,yine takımımızdan turnuvaya katılan Berfin

23 Karakurt ve Ceren Demir başarılı maçları ile göz doldurdular. Bu büyük organizasyonu bir altın, bir bronz madalya ile tamamlayan takımın teknik direktörü ve aynı zamanda Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu başarı grafiği her geçen yıl daha da artarak zirveye çıkan takımımızla ne kadar gurur duysam yeridir, geçtiğimiz yıl kasım ayında dünya şampiyonu olan sevgili sporcum Kayra Sezgin den sonra tüm sporcularımızın ve ailelerinin inanç ve motivasyonların da büyük bir artış oldu, bu da sporcularımızın başarılarını fazlasıyla etkilemeye başladı.önümüzdeki aylarda yurt dışında iki uluslar arası turnuvaya katılarak sporcularımızın bilgi ve birikimlerini daha da fazla arttırmayı hedefliyoruz. İstanbul da ki bu büyük organizasyonda başarı kazanan ve kazanamayan ama arslanlar gibi mücadele eden, kalpleri küçük, yürekleri büyük sporcularımı ve ailelerini kutluyorum dedi.

24

25

26

27 Deneysel Sanat sergisi açılıyor Atölyesi Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Deneysel Sanat Atölyesi meraklılarını Deneysel Sanat Atölyesi ile UNESCO Dünya Kültür Mirası olan ebru sanatı ile buluşturuyor. Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi nde (Bodrum Trafo) 6 Mayıs Cuma saat de açılışı yapılacak olan sergi, 8 Mayıs Pazar günü saat ye kadar ziyaret

28 edilebilecek. 3-6 yaş arası öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı sergide yaklaşık 120 öğrencinin eseri bulunacak. Öğrenciler tarafından ebru sanatı ile renklendirilmiş nazarlıklar, keçe kumaş üzerine öğrenciler tarafından ebru ve kumaş boyama teknikleri ile tasarımlanan çantalar, tuval üzerine çizilmiş olan Atatürk siluetleri ile akrilik tekniğiyle oluşturulan kuşların yer alacağı çalışmada hem keçe hem de tuval üzerine ebru çalışmaları bulunacak. Sergi alanında ise ebru sanatı ile maske uygulaması da canlı olarak gösterilecek. BODRUM TANITIM DEVAM EDİYOR çalışmasının ÇALIŞMALARI Başkan Kocadon: Bodrum basamakları İngilizlerle beraber çıktı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum a gelen İngiliz turizm acentası yetkilileri ve gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda; Sizlerin İngiltere de Bodrum un turizm elçisi olacağınıza inanıyorum. Çünkü Bodrum, turizmde basamakları İngilizlerle beraber çıktı ve onlarla çıkmaya devam edecek dedi. Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanları Holding işbirliğiyle yaz sezonu öncesi hayata geçirilen tanıtım çalışmaları kapsamında Fransız ve İngiliz grubun ardından ikinci İngiliz grup da Bodrum a geldi. Gazeteci ve turizmcilerden oluşan

29 grup, program dahilinde 3 gün Bodrum ve çevresinde çeşitli gezilere katılarak Bodrum hakkında detaylı bilgi edinme imkanına kavuşacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ve Eco Turkey turizm ve seyahat acentasının da destek verdiği çalışmalarda Bodrum un farklı kesimlere tanıtılması amaçlanıyor. Milas-Bodrum Havalimanı nda karanfillerle karşılanarak konaklayacakları Gümbet teki İsis Otel e geçen grup, kısa bir şehir turunun ardından Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Cafe de, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Bodrum hakkında detaylı bir bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İngiliz misafirleri Bodrum da görmekten son derece memnun olduğunu ifade ederek, Bodrum turizminde İngilizlerin ne kadar ağırlık taşıdığına ve geçmiş yıllarda Bodrum u dünyaya nasıl tanıttıklarına hep beraber şahit olduk. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon toplantının ardından İngiliz grup ile bir arada Bodrum manzarasına karşı hatıra fotoğrafı çektirdi. Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanları işbirliğiyle Bodrum da turizm sezonunu canlandırmak amacıyla tarihleri arasında 12 ülkeden yaklaşık gazetecisi ve medya yetkilileri, sosyal internet bloggerları program eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Mart 15 Haziran 700 turizm seyahat medya fenomeni ve Bodrum a gelerek

30 ????????????????????????????????????

31 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

32 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

33

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

THY DEN TURİZMCİYE YURT DIŞI UÇAK DESTEĞİ

THY DEN TURİZMCİYE YURT DIŞI UÇAK DESTEĞİ THY DEN TURİZMCİYE YURT DIŞI UÇAK DESTEĞİ Türk Hava Yolları nın, turizme destek amacıyla, Türkiye Otelciler Federasyonu tarafından gelen talepleri olumlu değerlendirerek, 2017 mayıs ayından itibaren yaz

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ 2010 TURİZM HABER BÜLTENİ 11 Kasım 2010 TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ Türkiye Seyahat Acenteleri ve Rehberler Meclisi Türkiye Turizm Meclisi 11/11/2010 TOBB 1 İNGİLTERE'DEKİ TURİZM OSKARINI TÜRK OTELİ KAZANDI

Detaylı

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI

YALIKAVAKLI KIZLAR FARKLI KAZANDI YALIKAVAKLI KAZANDI KIZLAR FARKLI Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden temsilcimiz Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü, ligin 12. haftasında Ankara Metropol Spor Kulübü ile karşılaştı.

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır.

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır. ORGANİZATÖR Avrasya Lig bir Power BULLS SPORT organizasyonudur. Power BULLS SPORT markamız 18 yıldır, yılda 2 defa Antalya da düzenlediği Power Bulls Turnuvası ile onbinlerce sporcu ve yüzlerce kulübü

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Sezon öncesi son hazırlıklarını Afyon kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi oynanacak Çatalcaspor maçı hazırlıkları için bugün topbaşı

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı Karate Faaliyet Programına alınan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası 30 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihlerinde

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ Ak Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Dinç, İlçe Başkanlığına adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatında

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum basını ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ilk

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Fuarı nda tanıtılıyor

Fuarı nda tanıtılıyor Bodrum Utrecht Turizm Fuarı nda tanıtılıyor Bodrum tanıtım çalışmalarını uluslararası arenada sürdüren Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı, Hollanda da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı na katıldı. 6 günde toplam

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum 11 TEMMUZ 2013 Kendimi İspatlamak İstiyorum Kampın iyi bir şekilde devam ettiğini söyleyen Muhammed şunları söyledi: Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Geçen sezon başı benim için iyi geçmişti.

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Avrupa World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) birincisi olan Bodrumlu Ersen Öznesil Londra da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında

Detaylı