YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ"

Transkript

1 YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Kurum dışı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Fakülte Sekreterine sevk edilir. Kurum içi/dışı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından Dekana sevk edilir. Evrak, Dekan tarafından gerekli talimatlar yazılarak Fakülte Sekreterine sevk edilir. Fakülte Sekreteri evrakı gereği/bilgi için ilgili kişilere sevk eder. Evet YAZI İŞLERİ Giden evrak süreci başlar Hayır Evrak ilgili kişilerce EBYS de sonlandırılır.

2 GİDEN EVRAK İŞ AKIŞ SÜRECİ Dekanın/ Fakülte Sekreterinin Talimatı üzerine Fakülte Sekreteri Onayına sunulur Hata var mı Evet Yazı İşlerince EBYS de Yazı hazırlanır ve paraflanır Hayır Fakülte Sekreterliği tarafından Dekanlığa sunulur Onaylandı mı Hayır Evet EBYS de onaylanan evraka otomatik olarak tarih ve sayısı verilir ilgili birimlere gönderilir ve EBYS de sonlandırılarak arşivlenir

3 FAKÜLTE KURULU, YÖNETİM KURULU, BÖLÜM KURULU VE AKADEMİK KURUL İŞ AKIŞ SÜRECİ Gündem Oluşturulur Yazı İşleri tarafından kurulların gündem yazısı üyelere bildirilir ve toplantı dosyası hazırlanır Kurul toplanır Karar alır Yazı İşleri tarafından toplantı tutanağı yazılır üyelere imzalattırılır Evrak kayıt numarası verilerek bir nüshası ilgili birimlere gönderilir, bir nüshası dosyalanır ve bir nüshası karar defterinde muhafaza edilir.

4 PERSONEL ÖZLÜK İŞLEMİ SÜRECİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Personel Daire Başkanlığı nca ataması yapılan akademik ve idari personelin göreve başlama yazısı yazılarak Rektörlük Makamı Personel Daire Başkanlığı na bildirilir Terfi işlemlerinde, Personel Daire Başkanlığı tarafından gönderilen terfi yazısının bir nüshası ilgili personele verilir, bir nüshası özlük dosyasında muhafaza edilir, bir nüshası gereği için muhasebe birimine verilir asıl evrak EBYS de kaydedilir.

5 İZİN İŞ AKIŞ SÜRECİ İlgili personel mazeret veya senelik izin isteği için izin formu doldurur. Bölüm Başkanlığının onayı (Akademik Personel İçin) Yazı İşleri memuru tarafından düzenlenen izin formu ilgili kişilere imzalattırılır Fakülte Sekreterliğinin onayı (İdari Personel İçin) Dekanlığın Onayı İmzalanan izin formlarının 1 sureti izin öncesi ilgili personele verilir Yazı İşleri memuru İmzalanan izin formlarının 1 sureti üst yazı ve izin tabloları ile birlikte Personel Daire Başkanlığına gönderilir İmzalanan izin formlarının 1 sureti üst yazı ve izin tabloları ile birlikte ilgili klasöründe dosyalanır.

6 KAYIT YENİLEME VE DERSE YAZILIM İŞ AKIŞ SÜRECİ Öğrenci, Akademik Takvimde belirtilen tarihler arasında katkı payını yatırıp dersini seçer Danışman Ekle-Çıkar haftasında ders kayıtlarını onaylar.

7 KAYIT DONDURMA İŞ AKIŞ SÜRECİ Öğrenci dönemin ilk haftasında dilekçe yazar, mazeretini belgeler Yazı İşleri tarafından Evrak, EBYS den Kaydedilir Yönetim Kurulu karar alır Uygun/uygun değil Fakülte Sekreteri dilekçe ve eklerini Yönetim Kuruluna arz eder Yazı İşleri Bürosu durumu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve Bölüm Sekreterliğine durumu yazı ile bildirir

8 MAZERET SINAVI İŞ AKIŞ SÜRECİ Öğrenci, Yönetmelikte belirtilen süreler içerisinde mazeret belgesi ve dilekçe (OGR-F-7) ile başvurur. Yazı İşleri tarafından Evrak, EBYS den Kaydedilir ve Bölüm Sekreterliğine iletilir. Bölüm sekreterliği evrakı Fakülte Sekreterliğine iletilir. Yönetim Kurulu karar alır Uygun/uygun değil Fakülte Sekreteri mazeret dilekçelerini Yönetim Kuruluna arz eder. Yazı İşleri Bürosu durumu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, Bölüm Sekreterliğine ve dersin sorumlu öğretim elemanına bildirir. Mazeret sınavı Akademik Takvimde belirtilen zamanlarda yapılır.

9 NOTLARDA MADDİ HATA VE SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ Öğrencinin notu açıklandıktan sonra belirtilen süreler içerisinde dilekçe (OGR-F-6) ile müracaat ederek sınav kağıdının yeniden incelenmesini ister. Evrak Yazı İşleri tarafından kayda alınır Fakülte Sekreterliğine iletilir. Öğrencinin itirazı devam ediyor mu Fakülte Sekreteri evrakı Dekanın onayına sunar Evet Hayır Dekan ilgili program/bölüm başkanlığı aracılığıyla sınav kâğıdını dersin sorumlu öğretim elemanına inceletir ve sonuç öğrenciye ilan edilir Yönetim Kurulu Kararı ile sorumlu öğretim elemanının dahil olmadığı ilgili alandaki öğretim elemanlarından oluşan en az üç kişilik komisyon oluşturulur. Komisyon inceleme yapar Notta değişiklik var mı Yazı İşleri bürosu sınav sonucunu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, Bölüm Sekreterliğine ve dersin sorumlu öğretim elemanına bildirir. Evet Hayır Yönetim Kurulu Kararı ile açıklanır

10 ONUR VE YÜKSEK ONUR BELGELERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Bölüm Sekreterliği tarafından Kocaeli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 31. Maddesine göre Onur, ve Yüksek Onur Belgesi verilecek öğrenciler tespit edilir. Onur ve Yüksek Onur Belgesi alacak öğrenci listesi Rektörlük Makamı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yazı ile bildirilir Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca hazırlanan belgeler okula gelir İlgili öğrencilere teslim edilir

11 ÖZEL ÖĞRENCİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Öğrenci dilekçe (OGR-F-1) ile başvurusunu yapar.evrak kayıttan geçen dilekçe Fakülte Sekreterliğine iletilir. Fakülte Sekreteri yazıyı Yönetim Kuruluna sunar ve Yönetim Kurulu karar alır. Yönetim Kurulu başvuruyu kabul ederse durumu Üniversite Senatosuna bildirir.

12 % 10 A GİREN ÖĞRENCİLERİN İŞ AKIŞ SÜRECİ Bölüm Sekreterliği tarafından, her bir dönem için belirlenen asgari derslerden başarılı olan ve bu dersleri alan ve sıralamada ilk % 10 a giren öğrenciler tespit edilir % 10 a giren öğrenci listesi Rektörlük Makamı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yazı ile bildirilir

13 TEK DERS SINAVI İŞ AKIŞ SÜRECİ Bölüm Sekreterliği tarafından 8 dönem dersleri alan ve yarıyıl sonu sınavına girme koşulunu yerine getiren ancak mezuniyeti için tek dersi kalan öğrenciler tespit edilir Öğrenci İşleri Akademik Takvimde belirtilen Tek Ders Sınavı tarihi ve öğrencilerin müracaat edecekleri tarih duyurulur Öğrenci müracaat tarihlerinde dilekçe (OGR- F-8) ile Yazı İşlerine başvurur. Bölüm Sekreterliğine iletir. Yazı İşleri dilekçeyi Bölüm Sekreterliğine iletir Bölüm Sekreterliği Sınav Listesi hazırlayarak ilgili öğretim elemanlarına verir Bölüm Sekreteri dilekçeyi danışma iletip Tek Ders onayı alınır. Bölüm Sekreterliği onaylanan dilekçeyi Fakülte Sekreterliğine iletir. Fakülte Sekreteri Dilekçeyi Dekanın onayına sunar.

14 MEZUNİYET İŞ AKIŞ SÜRECİ Danışman mezuniyet kontrollerini yapar ve mezunlar listesini (OGR-L-4) Evrak Kayıttan geçirerek Bölüm Sekterliğine bildirir. Bölüm Sekreterliği listeyi Yönetim Kuruluna sunması için Fakülte Sekreterliğine iletir. Fakülte Sekteri listeyi Yönetim Kuruluna sunar. Yönetim Kurulu Kararı alınır Yönetim Kurulu Kararı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilir.

15 İLİŞİK KESME İŞ AKIŞ SÜRECİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ilişik kesme ile ilgi yazı Birim Evrak Sorumlusuna gelir. Birim Evrak Sorumlusu Yönetim Kuruluna sunulmak üzere yazıyı Fakülte Sekterliğine iletir. Fakülte Sekreteri yazıyı Yönetim Kuruluna sunar ve Yönetim Kurulu karar alır. Yönetim Kurulu kararı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilir.

16 YATAY GEÇİŞ İŞ AKIŞ SÜRECİ Yatay geçiş başvuru tarihlerinde öğrenci dilekçe (OGR-F-4) ve ekleriyle başvurur Bölüm Sekreterliği tarafından Duyuru ve ilanlara göre gerekli başvuru koşulları ve tarihleri takip edilir Yönetim Kurulu muafiyet kararı alır İntibak Komisyonunca Tüm başvurular not ortalamalarına göre yüksekten düşüğe doğru sıralanır. Asil ve yedek adaylar belirlenir Muafiyeti uygun görülen dersler Bölüm Sekreterliği tarafından Öğrenci Bilgi Sisteminden düşürülür. Yönetim Kurulunca Yatay Geçişi uygun görülen öğrenciler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve Bölüm Sekreterliğine bildirilir. Bölüm Sekreterliği dosyaları muafiyet için İntibak Komisyonuna iletir. İntibak komisyonunca muafiyet raporu hazırlanır

17 MUHASEBE Muhasebe memuru tarafından ilgili aya ait, personelin derece, kademe, kıdem v.b. terfi değişiklikleri, yabancı dil puanı, aile yardımı için eşin çalışıp çalışmadığı, çocuk yardımı için yaş bilgileri v.b değişiklikler güncellenir. Nakil giden veya ücretsiz izne ayrılanların da KBS sisteminden çıkışı yapılarak güncelleme işlemi tamamlanır. Kesintiler (icra, sendika, emekli borçlanması, eczane, kira, kefalet, zam ve tazminat ödemelerinde 657 sayılı Kanunun 152.maddesine göre 7 günü aşan hastalık izin süreleri v.b) girilerek hesaplama işlemi gerçekleştirilir Muhasebe memuru tarafından bordro dökümü alınır ve yapılan güncellemeler kontrol edilir. Kontrol sonrasında yapılan güncellemelerde hata varsa ilk adıma geri dönülür eğer hata yoksa hesaplanan maaş KBS sistemi üzerinden Muhasebe Birimine gönderilir. KBS sisteminden alınan Ödeme Emri Belgesi Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliğinin 9. ve 10. maddelerinde sayılan gerekli belgeler eklenerek gerçekleştirme görevlisine gönderilir Hata varsa muhasebe birimine geri dönülür hata yoksa bir sonraki adımla işlemler devam eder Gerçekleştirme görevlisi tarafından yapılan kontrol sonucunda ödeme emri belgesine "Kontrol edilmiş ve uygun görülmüştür." şerhi düşülerek imzalanır ve eki belgelerle birlikte harcama yetkilisine gönderilir Harcama yetkilisi tarafından imzalanan ödeme emri belgesi ve eki belgeler Muhasebe Birimine gönderilir Muhasebe Birimince belgeler her ayın 10 una kadar Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına gönderilir. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından maaş tutarları bankaya gönderilir. Ayın 15 inde bankaca alacacakları, kişilerin hesaplarına aktarılır

18 EK ÇALIŞMA KARŞILIKLARI ÖDENMESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Akademik takvime uygun olarak dönem başında, Bölüm Başkanlıkları ve Yönetim Kurulunca verilecek dersler ve bu dersleri verecek öğretim elemanları belirlenir ve Muhasebe Birimine gönderilir Ders yükü dağılımı harcama birimi Yönetim Kurulunda görüşülüp karara bağlanır İlgili aya ait fiilen yapılan derslerden zorunlu ders yükü düşülüp geriye kalan ders yüklerinden ek ders icmali hazırlanır. Gerçekleştirme görevlisi tarafından yapılan kontrol sonucunda Ödeme Emri Belgesine "Kontrol edilmiş ve uygun görülmüştür." şerhi düşülerek imzalanır ve eki belgelerle birlikte harcama yetkilisine gönderilir. Harcama yetkilisi tarafından imzalanan ödeme emri belgesi ve eki belgeler Muhasebe Birimine gönderilir Hazırlanan icmal YÖK tarafından belirlenen Ders Yükü Tespitinde Uyulacak Esaslara ve diğer ilgili mevzuata uygunluğu yönünden kontrol edilir. Bu icmale göre KBS sisteminin Ek Ders modülünde bordro hazırlanır ve KBS sistemi üzerinden Muhasebe Birimine gönderilir. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ek çalışma tutarları bankaya gönderilir Bankaca alacakları, kişilerin hesaplarına aktarılır KBS sisteminden alınan Ödeme Emri Belgesi Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliğinin 13.maddesinde sayılan gerekli belgeler eklenerek gerçekleştirme görevlisine gönderilir Hata varsa muhasebe birimine geri dönülür. Yoksa bir sonraki adımla devam edilir.

19 YOLLUK ÖDENMESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ İlgili kişi dilekçe ve ekleri ile müracaat eder Evrak EBYS den kayda alınır havaleleri yapılır. Yönetim Kurulu Kararları ve Rektörlük Oluru alınır alınır Muhasebe Birimine gönderilir HYS sisteminden hazırlanan Ödeme Emri Belgesi Muhasebe Birimine gönderilir. Daha sonra hazırlanan Ödeme Emri Belgesi ve ekli belgeler Gerçekleştirme görevlisine gönderilir. Muhasebe Birimince belgeler Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına gönderilir Gerçekleştirme görevlisi tarafından yapılan kontrol sonucunda ödeme emri belgesine "Kontrol edilmiş ve uygun görülmüştür." şerhi düşülerek imzalanır ve eki belgelerle birlikte harcama yetkilisine gönderilir Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yolluk ücreti bankaya gönderilir Bankaca alacakları, kişilerin hesaplarına aktarılır Harcama yetkilisi tarafından imzalanan ödeme emri belgesi ve eki belgeler Muhasebe Birimine gönderilir

20 YOLLUK ÖDENMESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Atamalarda atama onayı, Personel nakil bildirimi ve başlama yazısı eklenerek HYS sisteminden hazırlanan Ödeme Emri Belgesi Muhasebe Birimine gönderilir. Daha sonra hazırlanan Ödeme Emri Belgesi ve ekli belgeler Gerçekleştirme görevlisine gönderilir. Gerçekleştirme görevlisi tarafından yapılan kontrol sonucunda ödeme emri belgesine "Kontrol edilmiş ve uygun görülmüştür." şerhi düşülerek imzalanır ve eki belgelerle birlikte harcama yetkilisine gönderilir Muhasebe Birimince belgeler Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına gönderilir Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yolluk ücreti bankaya gönderilir Bankaca alacacakları, kişilerin hesaplarına aktarılır Harcama yetkilisi tarafından imzalanan ödeme emri belgesi ve eki belgeler Muhasebe Birimine gönderilir

21 MALZEME SATIN ALIM İŞ AKIŞ SÜRECİ Malzeme isteği formu doldurularak Dekanlığa gönderilir Teklif alınacak firmalar belirlenir. Gelen teklif mektupları fiyat açısından değerlendirilir ve Piyasa Araştırma Tutanağı hazırlanır. İstenilen nitelikteki malzemeye göre en uygun fiyatı veren firmaya teklifin kabul edildiği haber verilir ve hazırlanan Piyasa Araştırma Tutanağına uygun olarak 22/D Harcama Onay Belgesi hazırlanır. Gerçekleştirme görevlisi tarafından yapılan kontrol sonucunda ödeme emri belgesine "Kontrol edilmiş ve uygun görülmüştür." şerhi düşülerek imzalanır ve eki belgelerle birlikte harcama yetkilisine gönderilir. Harcama yetkilisi tarafından imzalanan ödeme emri belgesi ve eki belgeler Muhasebe Birimine gönderilir Muhasebe Birimince belgeler Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına gönderilir Satın alınan malzeme için Muayene Komisyon Raporu düzenlenir ve alınan malzemenin kontrolü yapıldıktan sonra malzemeler Taşınır Kayıt Kontrol Sistemine işlenir. Daha sonra Taşınır Kayıt Kontrol sistemindeki kayıtlar Ödeme Emri Belgesi hazırlanmak üzere HYS sistemine aktarılır. HYS sistemi üzerinde Ödeme Emri Belgesi hazırlanarak sistem üzerinden Muhasebe Birimine gönderilir. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından tutar bankaya gönderilir Bankaca alacakları kişilerin hesaplarına aktarılır HYS sistemi üzerinden hazırlanan Ödeme Emri Belgesi ve eki belgeler düzenlenerek gerçekleştirme görevlisine gönderilir.

22 BÖLÜM DERS MUAFİYET İŞ AKIŞ SÜRECİ Eğitim-Öğretim Yılının ilk haftası içinde öğrenci başvurur Yazı İşleri evrakı kaydeder ve Yazı, Bölüm Sekterliğine iletilir Yazı işleri bir nüshasını Fakülte Sekreterliğine Yönetim Kuruluna sunulmak üzere iletir. Başvurular intibak komisyonuna sunulur Yönetim Kurulu kararı alınır. İntibak komisyonu Uyum-İntibak Formunu (OGR- M-1) iki nüsha düzenler ve yazı ilerine iletir. Muafiyeti uygun görülen dersler Bölüm Sekreterliği tarafından Öğrenci Bilgi Sistemine girilir ve Uyum- İntibak Formunun (OGR-M-1) bir nüshasını öğrenciye iletir.

23 DERS VE SINAV PROGRAMLARININ YAPILMASI İŞ AKIŞ SÜRECİ Akademik Takvimde belirtilen süreler içerisinde Ders ve Sınav Programı Hazırlama Komisyonu tarafından hazırlanan program Evrak kayıttan geçirilerek Fakülte Sekreterliğine iletilir. Rektörlük Makamınca uygun görülürse öğretim üyelerine EBYS üzerinden, öğrencilere okulun web sayfasında ve öğrenci panolarında duyurulur Fakülte Sekreterliği programı Yönetim Kuruluna sunar. Yönetim Kurulu uygun görürse Rektörlük Makamına arz eder Bölüm Sekreterliği tarafından Öğrenci Bilgi Sistemine girilir

24 DERS GÖREVLENDİRMELERİNİN YAPILMASI İŞ AKIŞ SÜRECİ Akademik Takvimde belirtilen süreler içerisinde Öğretim Planında Yer Alan Derslerin İlgili Yarıyıllara Göre Listeleri Çıkarılır Fakülte Sekterliği Yönetim Kuruluna sunar. Yönetim Kurulu uygun görürse Rektörlük Makamına arz eder Rektörlük Makamınca uygun görülürse Bölüm Sekreterliği tarafından Öğrenci Bilgi Sistemine girilir

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI GELEN EVRAK YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ GELEN EVRAK SÜRECİ ŞEMASI EBYS dışından gelen evraklar bilgi sistemine kaydedilir. EBYS üzerinden gelen veya kaydedilerek sisteme eklenen evraklar Fakülte Sekreteri

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ KOS 4.1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ KOS 4.1 YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Kurum dışı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Yüksekokul Sekreterine sevk edilir. Kurum içi/dışı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından Müdüre sevk edilir.

Detaylı

Hazırlayan: Lefagat ÇIRÇIR Sevgi KILAVUZ Fakülte Sekreter V.

Hazırlayan: Lefagat ÇIRÇIR Sevgi KILAVUZ Fakülte Sekreter V. n Adı: Sürecin Adı ve Kodu Ek Ders İşlemleri İş Akışı 48-8.2 EK DERS İŞLEMLERİ Akademik takvime uygun olarak dönem başında Bölüm Başkanlıkları tarafından verilecek dersler ve bu dersleri verecek öğretim

Detaylı

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne gelen yazılar zimmet işlemiyle teslim alınır. Evrak kayıt girişi yapılır.

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne gelen yazılar zimmet işlemiyle teslim alınır. Evrak kayıt girişi yapılır. T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MYO İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YAZI İŞLERİ Gelen Evrak Süreci Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne gelen yazılar zimmet işlemiyle teslim alınır. Evrak kayıt girişi yapılır. Ekleri

Detaylı

Gelen Evrak Süreci Şeması

Gelen Evrak Süreci Şeması Gelen Evrak Süreci Şeması Yüksekokula gelen evrak kayıt defterine işlenir. Yazının ekleri tamamsa Müdürlüğe sunulmak üzere Yüksekokul Gelen yazı Yüksekokul Sekreterliği tarafından Müdürlüğe sunulur. Yazının

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İlgili ayın sonunda o aya ait bakım faturası alınır. 1. Hak ediş formu hazırlanıp firma, muhasebe memuru, gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkisinin

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. SÜRECİN SORUMLULARI: Harcama Yetkilisi, GerçekleĢtirme Görevlisi /Muhasebe. MAAġLARIN ZAMANINDA VE EKSĠKSĠZ ÖDENMESĠ

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. SÜRECİN SORUMLULARI: Harcama Yetkilisi, GerçekleĢtirme Görevlisi /Muhasebe. MAAġLARIN ZAMANINDA VE EKSĠKSĠZ ÖDENMESĠ Yayın i Nisan 2013 1/3 SÜREÇ ADI : Maaş Ödenmesi Süreci SÜRECİN SORUMLULARI: Harcama Yetkilisi, GerçekleĢtirme Görevlisi /Muhasebe ÜST SÜRECİ: SÜRECİN AMACI: Yönetim-ĠletiĢim Süreci MAAġLARIN ZAMANINDA

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ MUHASEBE VE YAZI İŞLERİ Maaş Bilgi sisteminde personel bilgileri kontrol edilir ve güncellenir. Kesintiler girilir, hesaplama işlemi

Detaylı

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Bölüm Başkanlığı Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından yıllık Uzmanlık Ders Müfredatı ve

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SATIN ALIMA İŞLEMLERİ SÜRECİ SÜREÇ ADI: Malzeme Satın Alım Süreci SÜREÇ NO 1 TARİH 2017 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI SÜREÇ ADIMLARI SÜREÇ PERFORMANS

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır Harcama birimi ödeme

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 27668066-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 49800447-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları Fakülte Kurulu - 1 - Birim/Kişi Dekanlığa dilekçe ile başvuruda bulunur. ve ilgili ekler Birim/Kişi 2547 Sayılı Kanunun 17.Madde Dekanlık Makamınca incelenir. Fakülte Kurulu gerekli mi? Hayır Birime/Kişiye

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı Aşama 4 1.1.Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekanlık Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Rektörlük Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir.

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Ek Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Personel İşleri Birimi)

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Ek Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Personel İşleri Birimi) BÜLNT CVİT ÜNİVRSİTSİ UYGULAMALI BİLİMLR YÜKSKOKULU k Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması K DRS ÜCRTİ İŞLMLRİ SÜRCİNİ BAŞLAT Akademik takvime uygun olarak dönem başında, Bölüm Başkanlıkları tarafından

Detaylı

YAZI İŞLERİ Gelen Evrak Süreci;

YAZI İŞLERİ Gelen Evrak Süreci; T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YAZI İŞLERİ Gelen Evrak Süreci; Dekanlığa gelen yazılar zimmet işlemiyle teslim alınır. Evrak kayıt girişi yapılır. Ekleri kontrol

Detaylı

YAZI ĠġLERĠ Ġġ AKIġ SÜRECĠ

YAZI ĠġLERĠ Ġġ AKIġ SÜRECĠ YAZI ĠġLERĠ Ġġ AKIġ SÜRECĠ Kurum dıģı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Fakülte Sekreterine EBYS üzerinden sevk edilir. Kurum içi/dıģı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından EBYS

Detaylı

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ. Yükseokulun ihtiyaçlarına ilişkin talepleri alınarak incelenir ve bütçe kotrolü yapılır.

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ. Yükseokulun ihtiyaçlarına ilişkin talepleri alınarak incelenir ve bütçe kotrolü yapılır. Avans-Kredi Verilmesi M-MYO-SR-051 1-10 Gün Rektörlük Rektörlük Makamı onayı ile arcama Yetkilisi tarafından mutemet tayin edilir. er yıl merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen üst sınırlarını aşmamak

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5 Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci Öğretim Elemanı Bölüm lık Mali İşler / Satınalma Birimi Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Ek ders ücreti alacak öğretim üyeleri

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı 8.1. Gelen Evrak İş Akış Süreci Evrak Gönderen / Teslim Eden Birim / Kişi Evrak Kayıt Birimi Dekanlık İlgili Birim Kişilerden gelen dilekçe ve birimlerden gelen faks, yazı vb. evraklar. İlgili evraklar

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Doğrudan Temin İşlemleri Birimlere ait satın alma yazıları gelir. İstek yazıları uygun mu? İlgili birime geri gönderilir. Talep edilen istek ambarda var mı? İlgili birime geri gönderilir. Bütçe kontrolleri

Detaylı

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ Avans-Kredi Verilmesi M-MYO-SR-1 TOPLAM SÜR İŞ SÜRCİ Mali yıl başında Rektörlük Makamı onayı ile arcama Yetkilisi tarafından mutemet tayin edilir. er yıl merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen üst

Detaylı

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Müdür Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Müdür tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ YUSUFELİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ YUSUFELİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ YUSUFELİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- İzin Formu 2

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün 2 Resmi Yazışmalar (Kurum içi

Detaylı

AKIŞ SÜREÇLERİ YAZI İŞLERİ

AKIŞ SÜREÇLERİ YAZI İŞLERİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YAZI İŞLERİ Gelen Evrak Süreci Dekanlığa EBYS üzerinden veya elden yazı gelir. Elden gelen yazılar sisteme yüklenerek ilgili birime

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Ders Yükü Formlarının Alınması Kontrol Edilmesi Formların Programa Girişlerinin Yapılması Ayın Bitmesi İle Birlikte Ders Yükü Formları Teslim Alınır., 9, 9, 88 Sayılı

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ - İlgili birim Birimin ihtiyacının ortaya çıkması ve gerekli ödeneğin olması - 5434 sayılı ihale kanunu 22 d maddesi - Müdür Harcama yetkilisi piyasa araştırılması için görevlileri

Detaylı

Harcama Birimi. Düzenleyen Mustafa DOĞAN Strateji Geliştirme Daire Başkanı. Onaylayan Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ Rektör

Harcama Birimi. Düzenleyen Mustafa DOĞAN Strateji Geliştirme Daire Başkanı. Onaylayan Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ Rektör 4734 sayılı KAMU İHALE KANUNUNA TABİ MAL VE HİZMET ALIMI İLE YAPIM İŞLERİNDE, İHALE YOLUYLA YAPILACAK ALIM İŞLEMLERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Harcama Birimi İhtiyaca göre ihtiyaç talep formu veya yazı ile varsa

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 YGS Sonucu Öğrenci Ön Kayıt / Kesin Kayıt İşlemleri İnternet Üzerinden http://ubs.cumhuriyet.edu.tr/index_onkayit_jsp.html.php

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ

İLAHİYAT FAKÜLTESİ. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ Avans-Kredi Verilmesi F-İLF-SR-025 Mali yıl başında Rektörlük Makamı onayı ile arcama Yetkilisi tarafından mutemet tayin edilir. er yıl merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen üst sınırlarını aşmamak

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT ŞEMASI

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT ŞEMASI SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU TEŞKİLAT ŞEMASI YÜKSEKOKUL KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ Prof. Dr. Yaşar Nuri ŞAHİN YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜR YARDIMCISI Dr.Öğr. Üyesi Engin KANBUR YÜKSEKOKUL SEKRETERİ

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI DÖNER SERMAYE BİRİMİ DENGE TAZMİNATI ÖDEMELERİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İlgili ayın başında belirli tarihler arasında Denge Tazminatı işlemleri yapılır. İlgili aya ait, personelin derece, kademe, kıdem v.b. terfi

Detaylı

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN

Memur Bayram KARAKURT. Memur Bayram. Paraf Fakülte Sekreteri Nur SUSOY. İmza Dekan Prof.Dr.Sefa TARHAN SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI (20.11.2015) Toplam Süre : gün 3 saat Gerektiğinde Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Evrak Kayıt ve Yazı İşleri 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU Birimin Adı Sürecin Adı Evrak İşlemleri Süreci Kod: 232 Fakülte Sekreteri tarafından Resmi Yazının havalesi Cevap yazısı gerekli EVET Havale edilen personelin cevap yazısının yazılması

Detaylı

Duyurulan Kayıt Belgeleri

Duyurulan Kayıt Belgeleri SIRA NO ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Kesin Kayıt İşlemleri HİZMETİN ADI Ek-2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Duyurulan Kayıt Belgeleri HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) İlan edilen tarihler

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Başlangıcı Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Fakültelerde Kısmi Zamanlı olarak çalışacak öğrenci kontenjanı belirlenir Öğrenciler Dekanlığa

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞ SÜREÇLERİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İŞ SÜREÇLERİ 1- EVRAK AKIŞ İŞLEMLERİ SÜREÇ ADI : EVRAK AKIŞ SÜRECİ SÜREÇ NO 1 TARİH 20.01.2015 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI SÜREÇ ADIMLARI Birim Evrak Sorumlusu,

Detaylı

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Öğrenci Danışmanlık BAŞLANGIÇ

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Öğrenci Danışmanlık BAŞLANGIÇ Danışmanlık M-MYO-SR-051 TOPLAM SÜR İŞ SÜRCİ Kayıtlı bütün öğrenciler için danışman, Üniversitenin ilk kayıt döneminden önce ilgili Bölüm Başkanlığının önerisi ile Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ İle Bildirirler MU? ç Olumsuzsa Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına Bildirir. Seçilen Öğrenci İlgili Birimde Çalışmaya Başlar MAZERET SINAV İŞLEMLERİ

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri Yayın Tarihi Nisan 2014 Revizyon No / Tarih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Toplam Sayfa 1/2 Süreç Adı : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci Sürecin Sorumlusu Üst Süreci Sürecin Amacı : Yazı İşleri/Yüksekokul

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

T.C. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 20.03.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ/ BÖLÜM BAŞKANLIKLARI 31. MADDE GÖREVLENDİRMELERİ SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI BÖLÜM BAŞKANLIĞI Eğitim Öğretim Yılının İlgili Yarıyılına Ait Ders Planında Öğretim Üye/Elemanı bulunmayan derslerin tespiti Görevlendirme talep eden veya

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENİM (FAKÜLTE) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4

YÜKSEK ÖĞRENİM (FAKÜLTE) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4 06.10.2017 Rev 01 1/5 Sürecin Tanımı Maaş Ödeme Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Harcama Yetkilisi 08-01-02-03.01 Sürecin Amacı Fakülte personelinin maaş ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. 1 Süreç

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir.

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL TERFİ İŞLEMLERİ (KADEME-DERECE) Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. Yapılan terfiler kadro defterine işlendikten sonra bir örneği üst

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur. Ömer alidemir Üniversitesi ĞİTİM FAKÜLTSİ Akademik/İdari Personel Nakil Bildirimi İşlemleri TOPLAM SÜR 47 dakika İŞ SÜRCİ Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekan Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili öğretim

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi Yüksek Öğretim

Detaylı

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ ANALİZİ ŞEMALARI AVANS VE MAHSUP İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DESTEK HİZMETLERİ ŞEFLİĞİ DEKANLIK HARCAMA YETKİLİSİ DEKAN YARDIMCILIĞI GERÇEKLEŞTİRME

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Niğde Üniversitesi ÖMR ALİSDMİR ÜNİVRSİTSİ İŞİN İŞİN ADI ADI Atanan n Atanan Kuruma Personel Başlama İşlemleri İşlem Süreci TOPLAM SÜR 4 32 Dakika Dk. İŞ SÜRCİ Personel İşleri Personel Daire ndan ilgili

Detaylı

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO 1 KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU.01 HİZMETİN ADI müze ilk kez kabul edilecek öğrenciler ile ilgili

Detaylı

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01 GİDRLRİN MUASBLŞTİRİLMSİ İŞ AKIŞ ŞMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MU.01 TARİ:01.11.2013 SAYFA NO: 1 / 1 RVİZYON NO:01 arcama birimleri ödeneklerine göre ihtiyaçlarına esas olmak üzere harcama yapılması arcama yapılması

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Akademik Personel Alımı PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. Ömer alisdemir Üniversitesi MİMARLIK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı,

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu 1 01-A 2 01-B 3 01-C 4 01-D Genel Yazışma Bilirkişi ve Ekspertiz Yazışma Akademik Faaliyet Raporları Hazırlama Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Kurulu Hazırlanma ve Yazılma 5 01-E Bilgi Edinme 6 05-A 7

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ SÜREÇ ŞEMALARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ SÜREÇ ŞEMALARI MALİ İŞLERİ SÜREÇ ŞEMALARI MALİ İŞLERİ SÜREÇ ŞEMALARI 1. Avans ve Mahsup İşlemleri Süreç Şeması... 2 2. 4734 Sayılı 19. Madde Açık İhale Tüzel Kişiler Satınalma İşlemleri Süreç Şeması... 3 3. 4734 Sayılı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Akademik ve İdari Personel meklilik İşleri 1 saat 2 mekli olacak personelin dilekçesi ve ayrılış onayı geldikten sonra ayrılış tarihini takip eden ay başından itibaren maaş bordrosundan çıkartılır meklilik

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI YÜKSEK ÖĞRENİM (YÜKSEKOKUL) SÜRECİ. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4

SÜREÇ EL KİTABI YÜKSEK ÖĞRENİM (YÜKSEKOKUL) SÜRECİ. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4 06.10.2017 Rev 01 1/1 Sürecin Tanımı Maaş Ödeme Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Harcama Yetkilisi 08-01-02-03.01 Sürecin Amacı Konservatuar personelinin maaş ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. 1

Detaylı

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Ders Dağılımı ve Haftalık Ders Programı Hazırlama İş Akış Şeması

OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Ders Dağılımı ve Haftalık Ders Programı Hazırlama İş Akış Şeması Akademik Personelin İzin Kullanımı Akademik Personel İzin Kullanımı İş Akış Süreci İzin Talebi İlgili Personel Mazeret(10 gün) veya s e n e l i k i z i n için izin formu doldurur. Form Bölüm Başkanlığına

Detaylı

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 1 Akademik Personelin 3-7 Güne Kadar Bölüm Başkanı ve Müdür Onaylı Öğretim Elemanı Görev Görevlendirilmesi Belgesi,15 Güne Kadar Bölüm Başkanı, Müdür ve Rektör Onaylı

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ Hazırlık Talep Yazılır, Değerlendirmeye Alınır. Harcama Talimatı Hazırlanır. Piyasa

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRANO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1. ilgiliden dilekçe 2. Davet yazısı 3. 7

Detaylı

SATINALMA İŞLEMLERİ ( ) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda

SATINALMA İŞLEMLERİ ( ) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda SATINALMA İŞLEMLERİ (15.12.2015) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda 1 gün 3 Gün 1 gün 1 gün 1 saat 10 Dakika 10 Dakika 1 gün Satın alınacak malzemenin cinsini özelliğini (veya teknik bilgilerini)

Detaylı

BAŞLANGIÇ. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır.

BAŞLANGIÇ. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır. Ömer alisdemir Üniversitesi Bor alil Zöhre Ataman eslek Atanan Personel İşlemleri 25 Dk. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır. 0

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI Sayfa 1/7 SİİRT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1. Öğretim üyesi +

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu BYS Kullanıcı Talepleri M-ALA-SR-2 Kullanıcıların -posta ile tanımlanması / birim değişikliği / görev değişikliği oluşması durumlarında talep edilen değişiklik Müdürlüğümüzden Rektörlük Yazı İşleri birimine

Detaylı

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi SIRA NO HİZMETİN ADI EK-2 T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Belgesi Dilekçe

Detaylı