PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler. Güçlü performans. Esnek kontrol.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler. Güçlü performans. Esnek kontrol."

Transkript

1 PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Güçlü performans. Esnek kontrol.

2 PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Güçlü performans. Esnek kontrol. Küresel ekonomi genişlemeye devam ettikçe, enerji talebi enerji üretme kapasitesine yaklaştığından büyümede kısıtlamalar ortaya çıkar. Akıllı ve verimli enerji kullanımı, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve daha iyi bir çevre için önemlidir. Orta gerilim motorları ağır sanayinin genelinde enerjinin en büyük tüketicilerindendir. Bu uygulamalar için değişken frekanslı motor sürücüleri kullanmak, geliştirilmiş proses kontrolü ve işletme genelinde bilgi paylaşımı ile birlikte, enerji tüketimini ve enerji maliyetlerini azaltmaya önemli ölçüde yardımcı olabilir. Enerji kullanımında azalmalar santrallerin CO 2 ve diğer emisyonları düşürmeleriyle doğrudan bağlantılı olduğu için çevre de bundan yararlanır. Rockwell Automation'un Allen-Bradley PowerFlex orta gerilim motor sürücüleri, endüstrinin en zorlu uygulamaları için verimli ve güvenilir motor kontrolörleri ile dünyanın değişik yerlerinde referanslar oluşturmuştur. PowerFlex orta gerilim motor sürücü ailemiz, uygulamanızın talep ettiği performansı her zamankinden daha geniş bir yelpazede sunabilir. PowerFlex 7000 motor sürücüsü, premium motor sürücüler pazar segmentinde gelişen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla performans ve güvenlik özellikleri eklenmiştir. PowerFlex 6000 motor sürücüsü, kullanıcıların basit, kullanımı kolay ve uygun maliyetli bir ürüne odaklandığı genel fan ve pompa pazar segmentinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için ürün portföyüne eklenmiştir. PowerFlex 7000 orta gerilim AC motor sürücü ürün grubu, senkronize ve endüksiyon motorları için 720 A'e kadar motor akımı, 2.4 kv ile 6.6 kv aralığındaki çok çeşitli ağır endüstri ihtiyaçlarını ve yapılandırmalarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek performans, güvenlik ve sağlam haberleşme özellikleri, açık deniz petrol platformları, doğal gaz veya petrol boru hatları, madenler, su/atık su tesislerinden denizcilik uygulamalarına ve daha fazlasına kadar kritik uygulamalarınız için varlık kullanımını geliştirmeye ve güvenlik riskini azaltmaya yardımcı olur. PowerFlex 7000 orta gerilim AC motor sürücüler, Direct-to-Drive ve aktif ön uç gibi teknolojik ve yüksek performanslı tork uygulaması gerekliliklerini karşılar. Buna ilaveten, Safe Torque Off seçeneği ile PowerFlex 7000 motor sürücüler seçeneği kritik varlıklarınız için komple bir çözüm sağlayabilir.

3 Kritik Uygulamalarınızda Pazar Liderine Güvenin Endüstriyel otomasyon ve bilişim konusunda dünyanın en büyük şirketi olan Rockwell Automation seksen yılı aşkın süredir lider olduğu orta gerilim motor kontrol teknolojisini geliştiriyor. On yıldan daha önce (2005), orta gerilim motor sürücüler için endüstrinin ilk Aktif Ön Uç (AFE) transformatörsüz çözümünü tanıttık. Direct-to-Drive teknolojisiyle sunduğumuz sürekli geliştirmeler ve güvenilir deneyim rakiplerimizin önünde olmamıza ve kritik uygulamalarınız için öngörülemeyen riskleri azaltmanıza yardımcı olma olanağı sağladı. Sürücü ailemize ek olarak, Rockwell Automation orta gerilim çözümleri Allen-Bradley motor kontrolörlerini, yumuşak yol vericiler ve motor koruma rölelerini içerir. Özelliklerine göre tasarlanmış uygun güç ve kontrol çözümleri geliştirebilir ve sunabiliriz. PowerFlex 6000 orta gerilim AC motor sürücü, 2.3 kv ile 10 kv aralığında değişken hızlı motor kontrolü gerektiren pazarlara hitap etmek için gerilimler arttırılmıştır. Bu kullanımı kolay sürücüler, basit, stand-alone santrifüj fanlar ve pompalar gibi değişken tork uygulamaları için tam tamına uygundur. Uygulamalarınız nerede bulunursa bulunsun ve gereksinimleriniz basit veya karmaşık olsun, en uygun çözüm için PowerFlex orta gerilim motor sürücülerine güveniniz. PowerFlex serisi Orta Gerilim AC Motor Sürücüleri ile Verimlilik Üretimi arttırırken, maliyetleri düşürme amacıyla PowerFlex orta gerilim motor sürücüler, üretimin optimizasyonuna yardımcı olur. Az sayıda parçalardan oluşan, sağlam bir donanımla, hızlı bakıma yönelik bir tasarıma ve kontrol sisteminize sorunsuz entegrasyon için haberleşme seçenekleriyle, PowerFlex serisi orta gerilim motor sürücüler üretim proseslerini optimize etmeye, karı arttırmaya ve maliyetleri azaltmaya yardımcı olacak bir çözüm sunar. Verimliliğin bir anahtarı sistemlerinizdeki değerli bilgilere erişimdir. Daha iyi bilgi aktarımı, daha yüksek varlık kullanılabilirliği, daha düşük enerji ve bakım maliyetleri ile varlık ve personel koruması sağlar bunların tamamı arttırılmış bir yatırım geri dönüşü ve gerçek anlamda tasarruf ile sonuçlanır.

4 PowerFlex 6000 Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Uygun Maliyetli Değişken Tork Kontrolü Yeni ve iyileştirilmiş santrifüj fan ve pompa uygulamaları için özellikle uygun olan PowerFlex 6000 motor sürücüler, 2,3 kv ila 10 kv arası motorlar için 200 kw'tan 5600 kw'a (190 Hp Hp) kadar motor kontrolleri için düşük maliyetli çözümler oluşturur. Hava soğutmalı PowerFlex 6000 motor sürücüler, normal çalışma uygulamalarında yumuşak-yol verme ve değişken hız kontrolü sağlayarak enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmışlardır. Düşük giriş harmoniği ve bire yakın güç faktörünü sağlamak için sürücüler Kademeli bir H Köprü (CHB) topolojisi kullanır. Bu topoloji, her aşama için seri bağlanmış güç modülleri ile entegre olarak faz kaydırmalı bir izolasyon transformatöründen oluşmuştur. Otomatik Güç Grubu Baypası Güç grubunun beklenmedik şekilde bozulması durumunda, otomatik güç grubu baypas seçeneği PowerFlex 6000 sürücünün, diğer iki fazdaki ilgili hücreler ile birlikte o güç grubunu baypas etmesine olanak sağlar, böylelikle sürücü programlanmış bir duruş için zaman sağlayarak, düşük kapasitede çalışmaya devam edecektir. UL/CSA onaylı ürünümüze özel Kritik uygulamalarınızda daha az duruş süresi sağlamaya yardımcı olur Sürücüler uygulamanızı izlemek ve kontrol etmek için sezgisel ve kolay kullanımlı, renkli dokunmatik bir operatör arayüzü içerir. PowerFlex 6000 AC motor sürücüler, çeşitli uygulamalarda esneklik sağlar ve motor gerilimi gereksinimlerine göre birçok yapılandırma mevcuttur ve IEC veya UL/CSA gereksinimlerini karşılarlar. PowerFlex 6000 portföyünün içerdikleri: 18-Darbe Doğrultucu IEC: 3/3.3 kv'ta 320 kw ile 1720 kw arası motorlar için (380 Ampere kadar) UL/CSA: 2.3/2.4 kv'ta 137 kw ile 670 kw arası motorlar için (200 Ampere kadar) 24-Darbe Doğrultucu IEC: 4/4.16 kv'ta 225 kw ile 2350 kw arası motorlar için (420 Ampere kadar) UL/CSA: 4/4.16 kv'ta 225 kw ile 1190 kw arası motorlar için (200 Ampere kadar) 36-Darbe Doğrultucu IEC: 6/6.6 kv'ta 200 kw ile 3720 kw arası motorlar için (420 Ampere kadar) UL/CSA: 6/6.3/6.6 kv'ta 300 kw ile 1940 kw arası motorlar için (200 Ampere kadar) 54-Darbe Doğrultucu IEC: 10 kv motor geriliminde 200 kw ile 5600 kw arası motorlar için (420 Ampere kadar)

5 Değişken Tork Uygulamaları için Kullanıcı Dostu Kontrol PowerFlex 6000 motor sürücüsü, yeni ve iyileştirilmiş değişken tork uygulamaları için uygun maliyetli, basit çözümler sunar. Normal şartlardaki, endüksiyon motorlarının hızını, durdurulmasını ve çalıştırılmasını kontrol eder; kritik uygulamalarınızda varlık kullanımınızın arttırılmasına yardımcı olur Hız aralığı boyunca bire yakın güç faktöründe çalışarak verimliliği arttırır Entegre montajlı çok darbeli izolasyon transformatörü düşük giriş harmonikleri ve yüksek giriş güç faktörü sağlamaya yardımcı olur, varlık kullanımını geliştirir ve işletme riskini düşürür Otomatik güç hücresi baypası kritik uygulamalarınızda daha az duruş süresi sağlamanıza yardımcı olur (opsiyonel) Tüm güç modülleri benzerdir ve kolayca sökülecek şekilde tasarlanmıştır, Ortalama Tamir Süresini (MTTR) en aza indirir Sezgisel, kullanımı kolay renkli dokunmatik ekran HMI Standart tedarik edilen on-line UPS varlık kullanımınızı geliştirmeye yardımcı olur İlave güç bağlantısı gerektirmeyen soğutma fanları Kirk-anahtar ve elektromekanik kilitler geliştirilmiş güvenlik açısından personelin orta gerilime maruz kalmasını önlemeye yardımcı olur PowerFlex 6000 hava soğutmalı sürücü

6 PowerFlex 7000 Orta Gerilim AC Motor Sürücüleri Verimli ve Entegre Yüksek-Güç Allen-Bradley PowerFlex 7000 orta gerilim AC motor sürücü ailesi, 2.4 kv ile 6.6 kv arasında, 150 kw'tan 25,400 kw'a (200 Hp Hp) motor kontrol uygulamalarına yönelik tek bir çözüm ile esneklik ve yüksek etkinlikte performans sunar. Enerji maliyetlerini ve motor aşınmasını ve eskimesini azaltmaya yardımcı olmak için, PowerFlex 7000 motor sürücüler, yüksek güç gerektiren proseslerde yumuşak yol vermeyi ve değişken hız kontrolünü mümkün kılar. Tüm ürün grubumuz, standart veya mevcut motorların ve motor kablolarının kullanılmasına olanak sağlamak için sinüse yakın akım ve gerilim dalga şekilleri sağlar. Kontrol Seçenekleri Safe Torque Off Safe Torque Off ile sisteminizin fonksiyonel güvenliğini arttırarak önlenebilir kazalara karşı personelinizi ve mallarınızı korumaya yardımcı olurken, azaltılmış duruş süresi sayesinde zamandan ve maliyetten tasarruf etmeye yardımcı olur. Bu özellik TÜV Sertifikalıdır ve SIL 3/ PLe/IEC 61508/ISO in gereksinimlerini sağlamaya yardımcı olur. Bu seçenek, AFE PowerFlex 7000 motor sürücüleri için mevcuttur. Yüksek Performanslı Tork Kontrolü PowerFlex 7000 orta gerilim AC motor sürücüler artık tork kontrol özelliklerini ve TorqProve özelliklerini bulunduran sıfır hız seçeneğini sunuyor. Kaldırma, çekme, vinçler ve test standları gibi uygulamalar için ideal olan PowerFlex 7000 motor sürücüsü artık sıfır hızda % 100 tork oluşturabiliyor. Bu kontrol özelliği sürekli olarak sıfır hız civarındaki torku kontrol etmeye yardımcı olur ve bu uygulamalar için gerekli olan daha hızlı tork ve hız düzenlemesi imkanı sağlar. Bu seçenek, AFE PowerFlex 7000 motor sürücüleri için mevcuttur. Gelişmiş güçlü yarı iletken teknolojisi ve basit, düz bir tasarım sayesinde, sürücünün komponent sayısı mevcut tüm orta gerilim sürücülerin en düşüğüdür. Sonuç? Geliştirilmiş güvenilirlik, daha az duruş süresi ve daha az yedek parça. Daha da fazla verimlilik sağlamak için, Direct-to-Drive teknolojisi bulunan bir yapılandırma seçin ve izolasyon transformatörü olmadan motoru doğrudan motor sürücüsüne bağlayın. PowerFlex 7000 motor sürücülerinde, proseslerinizi izlemek ve kontrol etmek için Akıllı Motor Kontrol bilgisi ve haberleşme özellikleri ve sezgisel, kullanımı kolay, renkli dokunmatik ekran operatör arayüzü bulunur. PowerFlex 7000 portföyünün içerdikleri: Hava Soğutmalı Motor Sürücüler 2.4 kv ile 6.6 kv aralığında 150 kw'tan 6000 kw'a (200 Hp Hp) kadar güçlerde. Bu sürücü, çeşitli güç aralıkları sağlamak için farklı pano boyutları ve soğutma veya soğutucu yapılandırmaları sunar. Su Soğutmalı Motor Sürücüler 4.16 kv ile 6.6 kv aralığında 2240 kw'tan 6340 kw'a (3000 Hp Hp) kadar güçlerde. Bu yapılandırma, sıvıdan havaya veya sıvıdan sıvıya eşanjör seçenekleri bulunan bir kapalı döngü su soğutma sistemi kullanır ve optimum güvenilirlik için standart olarak yedek pompalar içerir. Denizcilik uygulamaları için motor sürücüler 600 kw'tan 24 MW'a (800 Hp Hp) güç aralığı ile, sıvı soğutmalı denizcilik uygulamaları için motor sürücüler, alan ve ağırlığı azaltmak için Direct-to-Drive teknolojisini kullanır ve denizdeki zorluklara dayanacak şekilde üretilir. Genişletilmiş Güç Yapılandırmaları kw'a kadar ( Hp'ye kadar) mevcut olan, bu yüksek güçlü hava soğutmalı ve sıvı soğutmalı sürücü modülleri sıcak destek ve yedekleme, Yük İletimli İnvertör (LCI) iyileştirmeleri ve güç yükseltmeleri için etkili çözümlerdir.

7 PowerFlex 7000 hava soğutmalı sürücü (yüksek verimli ısı borusu teknolojisi ile 720A yapılandırması) Çok Çeşitli Uygulamaları Kapsayan Özellikler PowerFlex 7000 motor sürücü, çok sayıda ağır endüstriyel ortamda çeşitli uygulama gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmış, esnek, kullanımı kolay bir çözümdür. Normal çalışma şartları veya ağır çalışma şartları, endüksiyon veya senkronize AC motorların hızını, torkunu ve yönünü kontrol eder Geniş güç aralığı: 150 kw kw (200 Hp Hp) Değişken torklu yükleri için tüm hız değerlerinde bire yakın güç faktörü Neredeyse kusursuz sinüzoidal akım ve gerilim dalga şekilleri standart motorların kullanımına olanak sağlar 15 km'ye kadar uzunlukta motor kabloları için uygundur EtherNet/IP haberleşme arayüzü. Çok çeşitli ağ protokolleri için arayüzler Sürücü kontrolü: Sensörsüz vektör kontrol veya takometre geri beslemesi (opsiyonel) ile full vector kontrol Esnek giriş yapılandırmaları: Direct-to-Drive (transformatörsüz), Aktif Ön Uç (AFE) doğrultucu ya da 18-darbe doğrultucu Patentli PowerCage on dakikadan daha az sürede SGCT değişimine olanak sağlar TÜV Sertifikalı Safe Torque Off ile Safety Integrity Level 3 (SIL 3) ve Performance Level e (PL e) gereksinimlerini karşılar Studio 5000 Logix Designer yazılımı ile Logix kontrol platformundaki Premier Integration geliştirme ve entegrasyon süresini azaltır Sağlam Tasarım PowerFlex 7000 daha sağlam sürücü yapıları, geliştirilmiş panolar ve arıza muhafazası ile arıza durumunda arklanmayı azaltmaya ve yönlendirmeye yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır Sürücü komponentlerinin durumunu izleyen entegre arıza bulma ve algılama özellikleri ile duruş süresinin azaltılmasına yardımcı olur Birden fazla motoru kontrol etmek için senkronize baypas ve transfer Lokal ve uzaktan montajlı HMI seçenekleri Uzaktan Virtual Support Engineer hizmeti mevcuttur

8 Çözümünüzü Optimize Edin Kapsamlı Test ve Eğitim Bir PowerFlex orta gerilim motor sürücüsünü seçtiğinizde, ürünün tesisinize ulaşmasından önce, tam olarak test edilmiştir. Rockwell Automation test etme tesisimizde kurulu orta gerilim indüksiyon motorları üzerinde orta gerilim motor sürücülerinin yük testini gerçekleştirir, bu test iki yük profilinin simülasyonu yapılır. Sabit tork konveyör ve pistonlu kompresör uygulamaları, vb. Değişken tork pompa, fan ve santrifüj kompresör uygulamaları, vb. Motorunuzun ve sürücünüzün birlikte testini yapabilir ve büyük transformatörleri sürücü sistemiyle test edebiliriz. Ayrıca, deneme tesislerimiz PowerFlex sürücünüzün programlamasına güvenli çalışmasına ve bakımına odaklanmış geniş kapsamlı uygulamalı eğitimler sunar. Global müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için, üretim, eğitim ve test tesislerimiz Cambridge, Kanada; Harbin, Çin; Jundiai, Brezilya; ve Katowice, Polonya'da yer almaktadır. Global Destek Lokal Destek Rockwell Automation'da, PowerFlex orta gerilim motor sürücülerini dünya çapında üretim yerlerinde imal ediyoruz Asya'da, Avrupa'da, Latin Amerika'da ve Kuzey Amerika'da. Sürücülerimizi lokal olarak imal etmek teslimat sürenizi kısaltır ve nakliye maliyetlerini azaltır ve toplam maliyetinizi düşürmenize yardımcı olur. Yatırımınızı Koruyun Destek merkezleri ve konu uzmanlarından oluşan küresel altyapımızdan güç alarak, otomasyon yatırımınızı korumaya yardım etmek için buradayız. Tesislerinizi düzgün ve sorunsuz çalışır şekilde tutmanıza yardımcı olmak için bakım ve mühendislik faaliyetlerini destekleyecek teknik destek mühendisleri ve çevrimiçi kaynaklar veya yerinde yapılan hizmetlerin küresel ağına gerçek zamanlı erişim mevcuttur.

9 Virtual Support Engineer ile Çalışma Süresini En Üst Düzeye Çıkarır Sisteminizi çalışır tutmak çok önemlidir. Bu nedenle Sanal Destek Mühendisliği sunuyoruz. Bu hizmet sayesinde, Rockwell Automation teknik destek mühendisleri sürücünüzün kritik performans parametrelerini proaktif bir şekilde uzaktan izler. Sisteminizde bir arıza, uyarı olursa veya tanımlı toleransının dışında çalışırsa, Uzaktan Destek Mühendisi derhal sizinle iletişime geçer ve e-posta ya da metin mesajı aracılığıyla bildirim alırsınız. Bu uygun maliyetli çözüm size ihtiyacınız olan sürekli desteği sağlar ve güvenli bir bağlantı, veri toplama ve analiz ve olay bildirimi bulunur. Gerçek Zamanlı Uzaktan İzleme ve Alarm Verme Rockwell Automation Uzaktan Destek Mühendisleri tarafından garanti edilen cevap verme süresi Haberleşme tercihinize göre bir Rockwell Automation mühendisi tarafından anında bildirim Veri Toplama ve Analiz Mobil akıllı cihazlar dahil, web üzerinde veri ve analiz mevcut Alarm verilerini ve analizini, durumunu, duruş zamanını ve uyarı/hataları tek bir portal üzerinden görüntüleme Tek portalda birden fazla sisteme veya konuma bakma Basit ve Güvenli Bağlanılabilirlik Standart bir internet bağlantısı üzerinden güvenli soket (SSL) Güvenli bir bağlantı için gelen paket aktarımı gerekmez

10 PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüleri Teknik Özellikler PowerFlex 6000 AC Motor Sürücü IEC UL/CSA Giriş Gerilimleri (kv) 3, 3,3, 4,16, 6, 6,6, , 4.16, 6.6, 6.9 Tipik Uygulamalar Topoloji Soğutma Tipi Sürücü Sistem Yapılandırmaları 18 Darbe 24 Darbe 36 Darbe 54 Darbe Değişken tork Hava soğutmalı Stand-alone 18 Darbe 24 Darbe 36 Darbe Motor Akım Değeri 420 A'ya kadar 200 A'ya kadar Motor Tipleri Giriş Harmonikleri İndüksiyon IEEE , GB/T , EN /3* gerekliliklerini karşılar Giriş Güç Faktörü >0,95 Otomatik Hücre Baypası Hayır Evet Rejenerasyon HMI Sürücü Kontrolü Motor Kablo Uzunlukları Hayır 7" WinCE Renkli Dokunmatik Ekran Volt/Hertz 300 m'ye kadar Pano Sınıflandırmaları IP31 (standart) IP21 (standart) Sertifikasyon IEC/CE UL/CSA Haberleşme Protokolleri Yapılandırma Modbus-RTU RS485, Modbus-TCP, Modbus-PLUS RS485, Profibus RS485, EtherNet/IP Uzaktan İzleme Programı UPS HMI Standart PowerFlex 6000 sürücü 18 Darbe (2,3 kv, 3 kv, 3,3 kv) PowerFlex 6000 sürücü 24 Darbe (4/4,16 kv) PowerFlex 6000 sürücü 36 Darbe (6 kv, 6,6 kv) Lütfen gösterilmeyen gereksinimler konusunda fabrika ile iletişime geçiniz. 13,8 kv'a kadar diğer gerilim girişleri mevcut. * Çoğu durumda. PowerFlex 6000 sürücü 54 Darbe (10 kv)

11 Teknik Özellikler PowerFlex 7000 AC Motor Sürücü Giriş Gerilimleri (kv) 2,4, 3,3, 4,16, 6,6 Tipik Uygulamalar Değişken tork, sabit tork AFE (transformatörsüz) Direct-To-Drive Topoloji AFE dahili transformatörlü AFE harici transformatörlü Harici transformatörlü 18 Darbe Soğutma Tipi Hava soğutmalı, su soğutmalı Sürücü Sistem Yapılandırmaları Motor Akım Değeri Motor Tipleri Giriş Harmonikleri Giriş Güç Faktörü Rejenerasyon HMI Sürücü Kontrolü Motor Kablo Uzunlukları Pano Sınıflandırmaları Standartlar Sertifikasyonu Güvenlik Haberleşme Protokolleri Yapılandırma Uzaktan İzleme Programı UPS * Çoğu durumda. Stand-alone, birden fazla motor için senkronize aktarım, yük paylaşma 720 A'ya kadar Endüksiyon, senkronize IEEE , GB/T , EN /-3* uyumlu >0,95 (AFE - değişken tork yükleri için tüm hız aralığında) Evet 10" WinCE Renkli Dokunmatik Ekran Sensorless vector kontrol, tam vektör kontrolü (enkoder girişi ile) 15 km'ye kadar (ilave çıkış filtresi gerekmez) IP21 UL/CSA/IEC/CE Safe Torque Off, SIL3/PLe EtherNet/IP, DeviceNet, ControlNet, Profibus DP, Modbus ve diğerleri HMI, Connected Components Workbench Studio 5000 Logix Designer Sanal Destek Mühendisi Opsiyonel PowerFlex 7000 A Pano: Hava soğutmalı ve 750 kw'a (1000 Hp) kadar düşük güç aralıkları için optimize PowerFlex 7000 B Pano: Hava soğutmalı ve 6000 kw'a (8000 Hp) kadar yüksek güç aralıkları için optimize PowerFlex 7000 C Pano: Su soğutmalı ve kw'a ( Hp) kadar yüksek güç aralıkları için optimize

12 Rockwell Automation Servis & Destek Global Destek. Yerel Adres. Gönül Rahatlığı. İhtiyaç duyduğunuz kaynakları yerinde ve zamanında sağlayan Rockwell Automation ISO-sertifikalı entegre, global onarım merkezi ağına, değiştirme merkezlerine, saha servis profesyonellerine, IACET tarafından tanınan eğitim merkezlerine, sertifikalı teknik telefon destek merkezlerine ve çevrimiçi araçlara sahiptir. Günlük Teknik İhtiyaçlarınızı Karşılayın Uzaktan Destek ve İzleme Eğitim Hizmetleri Saha Servisleri Onarım Hizmetleri Gerçek zamanlı ürün, sistem ve uygulama seviyesinde destek Sınırsız online (çevrimiçi) kaynaklar ve araçlar Canlı görüşme ve destek forumları Güvenli ekipman izleme, alarm verme ve arıza bulma Eğitmen eşliğinde, bilgisayar tabanlı veya web-tabanlı dersler Sanal sınıf Eğitim değerlendirmeleri Demo setler ve kullanım kılavuzları Entegre mühendislik Önleyici bakım Geçiş ve dönüştürme Başlatma ve devreye alma Ürünü yeniden imal etme Çok çeşitli endüstriyel otomasyon markalarında ve ürünlerinde onarım hizmetleri Yıllık onarım anlaşmaları Otomasyon Yatırımınızdan En Yüksek Getiriyi Elde Edin MRO Varlık Yönetimi Yaşam Döngüsü Uzatma ve Aktarımlar Ağ ve Güvenlik Hizmetleri Güvenlik Hizmetleri Kapsamlı varlık yönetimi planlaması Güvenilirlik hizmetleri Garanti takip Global yedek parça envanterine hızlı erişim Installed Base Evaluation Eskime riskini kesin olarak saptama Üretim riskini azaltmak için Araçlar ve Yaşam Döngüsü destek hizmet anlaşması Sistem yaşam döngüsü hizmetlerini kontrol etme Ağ yakınsamasını yönetme Güvenlik teknolojisi, politikalar ve prosedür hizmetleri Güvenlik değerlendirmeleri ve iyileştirme Güvenlik tasarımı, entegrasyon ve doğrulama hizmetleri Teknik bilgi ve yardım için adresinden Rockwell Automation Destek Merkezi'ni ziyaret edin. Teknik/uygulama notlarını görüntüleyin Ürün/servis e-posta bildirimleri için abone olun Yazılım eklerini alın Soru Gönderme, Canlı Görüşme, Destek Forumları ve daha fazlası Ülkenizdeki destek bilgilerine ulaşmak için Şimdi Destek Al sayfasını ziyaret edin Connect with us. Allen-Bradley, Direct-to-Drive, LISTEN. THINK. SOLVE., PowerCage, PowerFlex, Rockwell Automation, Rockwell Software, TorqProve, Studio 5000 Logix Designer ve Virtual Support Engineer, Rockwell Automation, Inc'a ait ticari markalardır. EtherNet/IP, ODVA'ya ait bir ticari markadır. Yayın PFLEX-BR010B-TR-P Nisan Rockwell Automation, Inc. Tüm Hakları Saklıdır. ABD'de basılmıştır.

PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüleri. Güçlü performans. Esnek kontrol.

PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüleri. Güçlü performans. Esnek kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüleri Güçlü performans. Esnek kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüleri Güçlü performans. Esnek kontrol. Küresel ekonomi genişlemeye devam ettikçe, enerji talebi enerji

Detaylı

PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü performans. Esnek kontrol.

PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü performans. Esnek kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüler Seçim Kılavuzu Güçlü performans. Esnek kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüler Seçim Kılavuzu PowerFlex Orta Gerilim AC Sürücüleriyle Sürücü Üretkenliği... 2 Bir

Detaylı

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim Zorlukları Avantaja Dönüştürür Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim İşinizi Geliştirir Alışılagelmiş şekilde iş yapmak mı? O günler artık geride kaldı. Günümüzde şirketler daha yüksek verimlilik, sürdürülebilirlik

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Unidrive M200. Distribütörler için mükemmel sürücü

Unidrive M200. Distribütörler için mükemmel sürücü Unidrive M200 Distribütörler için mükemmel sürücü Control Techniques hareket kontrolü teknolojisinde küresel bir lider Control Techniques, endüstriyel uygulamalara yönelik hareket kontrolü teknolojisi

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik LEVELUPS T SERİSİ 0-00 kva : VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici Teknolojisi

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma LEVELUPS T SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER İnverter İzolasyon Trafosu ile daha Yüksek Güvenilirlik

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müșterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

PowerFlex 755T Sürücü Çözümleri. Düşük Harmonik, Rejeneratif ve Ortak Bara Çözümleri

PowerFlex 755T Sürücü Çözümleri. Düşük Harmonik, Rejeneratif ve Ortak Bara Çözümleri PowerFlex 755T Sürücü Çözümleri Düşük Harmonik, Rejeneratif ve Ortak Bara Çözümleri PowerFlex 755T Sürücü Çözümleri Güçlü performansta bir sonraki adım. Esnek kontrol. Varlık ve üretim sürenizi optimize

Detaylı

PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü Performans. Esnek Kontrol.

PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü Performans. Esnek Kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu Güçlü Performans. Esnek Kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu Orta Gerilim PowerFlex AC Motor Sürücüleri Ailesi ile

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müşterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Motor Koruma Çözümleri. Yatırımlarınızı Korur

Motor Koruma Çözümleri. Yatırımlarınızı Korur Motor Koruma Çözümleri Yatırımlarınızı Korur Motor Koruma Çözümleri Allen-Bradley motor koruma ürünleri basit, tek amaçlı koruma sağlayan diyagnostik ve Logix entegrasyonuna sahip yeni aşırı yük teknolojilerine

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans. 1

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans.  1 VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans www.naviga.com.tr 1 VLT 6000 cihaz karşılığı FC-102 HVAC işlerinde yeniden belirlenen standartlarla Havaalanı Otel Hastane Ofis Temiz oda M e r k e z i I s

Detaylı

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları HVAC Deneyiminizi Benzersiz Performans, Konfor ve Tasarruf Seviyesine Ulaştırır Yüksek

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

IntelliCENTER EtherNet/IP ile Teknoloji. CENTERLINE 2100 ve CENTERLINE 2500 Motor Kontrol Merkezleri

IntelliCENTER EtherNet/IP ile Teknoloji. CENTERLINE 2100 ve CENTERLINE 2500 Motor Kontrol Merkezleri IntelliCENTER EtherNet/IP ile Teknoloji CENTERLINE 2100 ve CENTERLINE 2500 Motor Kontrol Merkezleri IntelliCENTER Teknolojisi için EtherNet/IP CENTERLINE Motor Kontrol Merkezleri (MCC ler) için sunulan

Detaylı

PowerFlex Alçak Gerilim AC Sürücüler. Güçlü Performans. Esnek Kontrol.

PowerFlex Alçak Gerilim AC Sürücüler. Güçlü Performans. Esnek Kontrol. PowerFlex Alçak Gerilim AC Sürücüler Güçlü Performans. Esnek Kontrol. Geniş PowerFlex Ailesi ile Üretkenliğinizi Arttırın Güçlü Performans. Esnek Kontrol. Allen-Bradley PowerFlex Motor Sürücüler, geniş

Detaylı

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Uyumlu verici Uyumlu alıcı Uygulama alanı Ex onayları

Detaylı

Akıllı Motor Kontrolü

Akıllı Motor Kontrolü Akıllı Motor Kontrolü Otomasyon yaşam döngüsü boyunca üretkenliği artırın Daha iyi karar verme için bilgiyi artırın Güvenlik operasyonların devreye alınmasına yardımcı olun Çevreyi koruyun Verimli motorlar

Detaylı

Acil Durdurma ve İzin Verme Siviçleri. Acil Durumlar İçin Temel Bir Gereksinim

Acil Durdurma ve İzin Verme Siviçleri. Acil Durumlar İçin Temel Bir Gereksinim R Acil Durdurma ve İzin Verme Siviçleri Acil Durumlar İçin Temel Bir Gereksinim R Acil Durdurma ve İzin Verme Sivici Uygulamaları Rockwell Automation güvenlik ürünleri ve çözümleri, personelinizin güvenliğini,

Detaylı

Sysmac genel amaçlı servo 1S Servo Sistemi

Sysmac genel amaçlı servo 1S Servo Sistemi 1S Servo Sistemi Optimize edilmiş montaj ve kurulum Artırılmış makine verimliliği Global erişilebilirlik ve global uyumluluk industrial.omron.com.tr En son teknoloji ile donatılmış genel amaçlı servo İyileştirilmiş

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Trifaze KGK sistemi. DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK

Trifaze KGK sistemi. DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK Trifaze KGK sistemi DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK Orta büyüklükte güç uygulamaları için büyük sistem faydaları sağlamak üzere tasarlandı Orta büyüklükte

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Synergi Boru Hattı Simülatörü

Synergi Boru Hattı Simülatörü Synergi Boru Hattı Simülatörü Boru hattı tasarımını ve performansını analiz etme Boru hattı tasarımı, online sızıntı tespiti ve boru hattı optimizasyonu için hidrolik modelleme ARCUMSOFT 1 Giriş Synergi

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Smart-UPS On-Line SRC

Smart-UPS On-Line SRC Smart-UPS On-Line SRC 230V Bilgi Teknolojileri, Telekom ve Endüstriyel kullanımlar için giriş seviyesi çift çevrimli UPS Dünyada en zorlu güç koşullar için geliştirilmiş çok yönlü bir UPS Smart-UPS On-Line

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3MF2A3 6024901 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3mf H I J K L M N O

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

AADvance TM Arıza Toleranslı Kontrol Sistemleri. Personeliniz, Prosesleriniz ve Ortamınız için Kritik Kontrol ve Güvenlik

AADvance TM Arıza Toleranslı Kontrol Sistemleri. Personeliniz, Prosesleriniz ve Ortamınız için Kritik Kontrol ve Güvenlik AADvance M Arıza oleranslı Kontrol Sistemleri Personeliniz, Prosesleriniz ve rtamınız için Kritik Kontrol ve Güvenlik 2 AADvance Arıza oleranslı Kontrol Sistemleri AADvance otomasyon sistemlerinde bir

Detaylı

PowerFlex Alçak Gerilim AC Sürücüler. Güçlü performans. Esnek kontrol

PowerFlex Alçak Gerilim AC Sürücüler. Güçlü performans. Esnek kontrol PowerFlex Alçak Gerilim ler Güçlü performans. Esnek kontrol PowerFlex Sürücüler Kârınızı Arttırmak için Fark Yaratan Faydalara Odaklanın Allen-Bradley PowerFlex AC sürücü serisi sizin için önemli olan

Detaylı

PanelView 800. Allen-Bradley Komponent Seviyesi İnsan Makine Arayüzü Çözümleri

PanelView 800. Allen-Bradley Komponent Seviyesi İnsan Makine Arayüzü Çözümleri PanelView 800 Allen-Bradley Komponent Seviyesi İnsan Makine Arayüzü Çözümleri PanelView 800 PanelView 800 Grafik Terminalleri Bağımsız makinenize yenilikler katmanın ve operatör ara yüzünün maliyetini

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3MF2A0 6024898 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3mf H I J K L M N O

Detaylı

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr APC Smart UPS SRV Serisi 1-10 kva Yeni Online UPS Ailesi APC SRV Serisi UPS, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin düzenli olmayan güç koşullarında ihtiyaç duydukları kesintisiz ve güvenilir gücün sağlanması

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Synergi Gas. Gelişmiş Hidrolik Modelleme. Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT

Synergi Gas. Gelişmiş Hidrolik Modelleme. Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT Synergi Gas Gelişmiş Hidrolik Modelleme Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT 1 Giriş Doğalgaz dağıtım ve iletim şebekelerinde günlük ve uzun dönemli işletme ihtiyaçlarının

Detaylı

hızlı - esnek - sarı

hızlı - esnek - sarı hızlı - esnek - sarı ÜRÜNLER echocollect proses verilerini süperordinat sistemlere aktarır db2 SAP ORACLE MS SQL MySQL MES / ERP MES MES / ERP/ ERP echo collect Schneider WAGO / Beckhoff etc. Rockwell

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü

Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü 2 Q2A özel uygulama sürücüsü Uygulama iş akışının tamamını optimize edin Q2A sürücüsü ile, tasarımdan devreye almaya ve sonrasında bakım sürecine kadar, makine

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine Ürün yelpazesi Robotics Man and Machine Sektörler ve uygulamalar Elektronik Fotovoltaik Temiz oda Yarı iletken Medikal İlaç Mekanik Gıda Plastik prosesler Otomotiv Montaj Taşıma Makina yükleme İşleme Paketleme

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

VERTIV SERVIS HIZMETLERI

VERTIV SERVIS HIZMETLERI VERTIV SERVIS HIZMETLERI VERTIV SERVIS HIZMETLERI Sunulan Servis Hizmetleri Kritik öneme sahip altyapınızın sağlığını, size Business-Critical Continuity sunabilecek bir servis iş ortağıyla yönetin. İşte

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

Online teknik sayfa. C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı A B C D E F Sipariş bilgileri Tip Stok no. C45E-0403AG220 1025730 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/c4000_micro_ip69k_gövde_tasarımı

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

Makine kontrolünde yeni strateji

Makine kontrolünde yeni strateji Makine kontrolünde yeni strateji CJ1-SERİSİ akıllı, sorunsuz ve bölümlere ayrılabilir Advanced Industrial Automation Makina üretim endüstrisinde rekabet edebilmek için, esnek, verimli ve hızlı olmalısınız.

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Modüler 3 fazlı KGK sistemi Conceptpower DPA 10 250 kva Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Hem bugün, hem de yarınki ihtiyaçlarınız için tasarlanmıș bir KGK sistemi Conceptpower DPA, günümüzün

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR VECTOR, KESİMDE OPERASYONEL MÜKEMMELLİĞİN ÖZÜNE ULAŞIYOR. LECTRA, OTOMATİK KESİM ALANINDAKİ 30 YILLIK DENEYİMİ VE SÜREGELEN YENİLİKÇİLİĞİ SAYESİNDE, TEKNOLOJİK UZMANLIĞI VE

Detaylı

CİHAZ SEVİYESİNDE GÜVENLİ BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ

CİHAZ SEVİYESİNDE GÜVENLİ BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ CİHAZ SEVİYESİNDE GÜVENLİ BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ GUARDLINK - CİHAZ SEVİYES Güvenlik cihazına GuardLink, güvenlik cihazlarının diyagnostik verilerine erişim sağlar. M12 konektörlerine sahip standart kablolarla

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../mtr-dci

Ek bilgi Internet:.../mtr-dci Motor, sürücü ve enkoder aynı gövdede, kapalı çevrim çalıșma (Servo-Lite) Entegre redüktör ve fren seçeneği Kompakttasarım I/O arayüzü veya çeșitli fieldbus lar üzerinden kontrol ÜcretsizFCTyazılımıyla

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI

Online teknik sayfa. FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI Online teknik sayfa FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Emniyet tekniği parametreleri Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa. C4P-SA10510A detec4 Prime GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4P-SA10510A detec4 Prime GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa CP-SA00A00000 detec Prime CP-SA00A00000 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Kullanım Çözünürlük Koruma alanı yüksekliği Tarama mesafesi

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-2MF2D2 6024893 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-2mf H I J K L M N O

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-MOC Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI

Online teknik sayfa. FX3-MOC Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI Online teknik sayfa FX3-MOC100000 Flexi Soft / Safe EFI-pro System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Emniyet tekniği parametreleri Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-2MF2D2 6024893 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Online teknik sayfa. C4P-EA21030A001000, C4P- SA21030A detec4 Prime GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4P-EA21030A001000, C4P- SA21030A detec4 Prime GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa CP-EA00A00000, CP- SA00A00000 detec Prime CP-EA00A00000, CP-SA00A00000 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Kullanım

Detaylı

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos Ürün Broşürü Mükemmel yüksek verimlilik TÜV sertifikalı Energieeffiziente Anlagentechnik Standard geprüft 2010

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI Online teknik sayfa FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Emniyet tekniği parametreleri Sipariş

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı