Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde"

Transkript

1 akıllı ev çözümleri

2

3 Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz ve tasarımlarımız ile bugün size ev, bina ve gemi otomasyonu çözümlerimizi sunuyoruz: en kişisel istekleriniz ve gereksinimleriniz temel alınarak geliştirilen somut, verimli ve yenilikçi çözümler. By-me, By-com ve By-me Marine adlı üç otomasyon sistemimizin tanıtımını takip edin ve estetik ve fonksiyonellik, kurulum kolaylığı ve geniş etki alanı, enerji tasarrufu ve mükemmel sunumları nasıl bir araya getirdiğimizi keşfedin. Eğer düşüncelerinizi okuduğumuz hissine kapılıyorsanız, buna şaşırmayın: Vimar daha fazlasını yapar. Kolay bir şekilde. 1 Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemi Binalar için otomasyon

4 Evime daha büyük bir değer kazandıran, günlük hayatı sadeleştiren ve daha iyi kılan akıllı bir sistem var mı?

5 2 3 Otomasyon Sistemi

6 By-me, çok sayıda fonksiyonu uyum içinde yöneten bir otomasyon sistemidir. Kontrol, konfor, güvenlik, enerji tasarrufu ve iletişim gereksinimlerinizi ön planda tutan ve sizinle birlikte büyüyen tek bir akıllı teknolojide bir araya geldi. Radyo frekansı ile sistem daha az ve daha akıllı bir şekilde tüketir. Böylece çevre de korunmuş olur. Otomasyon Sistemi Kontrol. Dokunmatik ekran Senaryolar Işıklar ve panjurlar Konfor. Işıkların ayarlanması Sıcaklığın ayarlanması Telekumanda Ses dağılımı

7 Giriş 4 5 Güvenlik. Hırsızlığa karşı önlem Teknik alarmlar Video kontrolü Enerji tasarrufu. Tüketim kontrolü Enerji yönetimi Sıcaklık yönetimi Kablosuz kumandalar İletişim. Cep telefonundan kontrol Akıllı telefon ve tablet PC den yönetim Görüntülü kapı telefonu

8 Herkesin zevk ve stilini yansıtan ışık, sıcaklık ve hırsızlık önleme fonksiyonlarıyla her ortamı kişiselleştirebilir miyim?

9 Kontrol 6 7 By-me ile her odanız isteklerinize yanıt verir: herhangi bir anda, herhangi bir durumda, herhangi bir gereksinim için. Birkaç saniye içinde evin her odası için günlük gereksinimlere, o saatin etkinliklerine, anlık gereksinimlere veya yalnızca kişisel zevklere göre önceden ayarlanmış 32 sıcaklık, aydınlatma ve konfor kontrol senaryosundan birini kullanmak için Multimedia Videotouch 10 ekranına bir dokunmanız yeter.

10 Sistemin denetlenmesi için Video touch Full Flat 4,3. Evin tüm alanlarını kontrol edebileceğiniz, senaryoları kullanabileceğiniz, iklimi, ışıkları ve otomatik ayarları denetleyebileceğiniz şık bir teknoloji. Senaryoların kontrolü. Altıya kadar farklı kombinasyonda fonksiyonu yönetir: örneğin, çıkış senaryosu ile ışıklar söner, panjurlar iner, sıcaklık düşer. Termostat. Her ortamda istenilen farklı sıcaklığı ayarlar ve programlanan senaryolar ile entegre şekilde tüketimleri en iyi seviyede tutar. Kumandalar. Çok fonksiyonlu kumandalar farklı işlemlerin tek bir cihazdan kontrol edilmesine olanak verir.

11 Kontrol 8 9 Yerel denetleme için 3 modüllü dokunmatik ekran. Tek bir ortamın kontrol edilebildiği ve 18 kadar farklı fonksiyonun yönetilebildiği gerçek ve özel bir düğme.

12 Evin tümünde, her alanın ideal ortama sahip olduğu sürekli bir ferahlık hissi yaratabilir miyim?

13 Konfor By-me ile konfor tamdır: evinizdeki her alan sizi tercih ettiğiniz senaryoyla karşılar, bu senaryoyu zevkinize göre anında değiştirebilirsiniz. Santralden evin her bir bölgesi ve günün her bir değerli anı için istenilen sıcaklığı ayarlamak ve yeniden kullanmak mümkündür. Sıcaklığı değiştirmek, ışık ayarını ve tercih ettiğiniz müziği yayınlamak için basit bir hareket yeterlidir: keyifli rahatlama alanları yaratmak ve gün içindeki farklı etkinlikler için doğru ışığı sunmak anında ve kolaydır.

14 Sıcaklık denetimi için dokunmatik ekran. Odada biraz daha sıcak, mutfakta daha az sıcak: maksimum ferahlığı elde etmek için ekrana dokunmak yeterlidir. Işık ayarı için dimmer. Bir dokunuşta hoş ve ipeksi bir etki yaratan tuşlarla aydınlatmayı ayarlar. Yerleştirme istasyonu. Mp3 okuyucu, ipod ve iphone un doğrudan ses dağıtım sistemine bağlanmasına olanak veren ses girişi. Ses dağıtım kumandaları. Ses ayarı yapmak ve parça değiştirmek için: böylece müzik tercihlerinize göre yayınlanır.

15 Konfor Müzik kontrolü için 3 modüllü dokunmatik ekran. Müziği evin tüm odalarında hızlı bir şekilde ve kolaylıkla yönetmek için: şarkının çalması veya seçilen radyo programının yayınlanması için tek bir dokunuş yeterlidir.

16 Evimi dış tehlikelerden koruyup ev sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayabilir miyim?

17 Güvenlik By-me ile güvenlik maksimum seviyededir: tüm ev denetlenir ve siz rahatça keyif yapmak için serbest kalırsınız. Santral sessizce evinizi korur, eşyalarınıza ve ev sakinlerine göz kulak olur. Kendi hareket özgürlüğünüzden ödün vermeden, monitörden her an küçükleri uyurken veya oynarken gözlemleyebilirsiniz.

18 Hırsızlık önleme denetimi için dokunmatik ekran. Hırsızlığa karşı denetim sistemini dokunmatik ekranda girilen şifreye göre farklı erişim yetkileri ile yönetir. Gaz kaçağı detektörü. Anormal durumu saptar, alarm verir, sms yoluyla bir sinyal gönderir ve evin güvenliğini sağlamak için çeşitli cihazları devreye sokar. IR detektörü. Yetkisi olmayan kişilerin varlığını belirler ve otomatik olarak alarmı devreye sokar. Transponderli şalter. Hırsızlık önleme sistemini devreye sokar ve devre dışı bırakır: küçük bir anahtarı çevirir gidersiniz... artık özgürsünüz!

19 Güvenlik Dijital tuş takımı. Sayısal bir şifre ile yangın önleme sistemini tamamen veya kısmen devreye sokar ve devre dışı bırakır.

20 Tüketimimi azaltmaya ve evin enerji kalitesini iyileştirmeme yardım edecek bir teknoloji var mı?

21 Enerji tasarrufu By-me ile enerji boşa harcanmaz: kontrol sürekli, dağıtım akıllı ve tasarruf önemli ölçüdedir. Energy Guard fonksiyonu tüketimin gerçek zamanlı olarak izlenmesine olanak vererek enerji profili ile ilgili anlık bilgi sağlar. Dokunmatik ekran tüketim ile bilgileri anlık olarak hassas bir şekilde kaydeder, tüketim geçmişini görüntülemeye olanak verir ve böylece enerji kullanımı hakkında önemli derecede bilinçlenme sağlar.

22 Tüketim denetimi için dokunmatik ekran. Tüm cihazların tüketimini kontrol etmeye olanak verir. Gerektiği yerde, manuel müdahalenizle bağlantı kesmek için öncelik belirlemeye zorlar. Termostat. Her ortamda istenilen farklı sıcaklığı ayarlar ve programlanan senaryolar ile entegre şekilde tüketimleri en iyi seviyede tutar. Yüklerin kontrolü. Genel elektrik yükünü yönetir ve elektrik kesintisini önlemek için önceliği olmayan cihazların bağlantısının kesilmesini sağlar. Dimmer. Işık miktarını tercihinize göre ayarlar: diğer bir kolay ve ödünsüz tasarruf şekli.

23 Enerji tasarrufu Radyo frekansıyla kumanda. Kurulum esnekliği ve çevre koruma açısından artı değer: radyo frekansı ile çalışan kumandalar kablo ve pil gerektirmez. Duvarlarda herhangi bir ek işlem gerektirmeden ve düşük enerji tüketimi ile tüm yüzeyler üzerinde kurulabilir.

24 Uzaktayken bile evimle iletişim içinde olup her şeyin istediğim gibi gidip gitmediğini kontrol edebilir miyim?

25 İletişim By-me sizinle konuşur: evdeyken ve dışarıdayken. İletişim sınır tanımaz. Evdeyken LAN veya WI-FI ağından tüm sistemi denetleyebilirsiniz, dokunmatik video ekran ve videolu konuşma plakaları sayesinde dışarıda olan hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Uzaktayken ev ile diyaloğunuzu iphone veya ipad gibi en son nesil PC, cep telefonu, akıllı telefon veya tabletten internet ağı aracılığı ile sürdürebilirsiniz.

26 Videolu konuşma plakası. Evin dışarısı ile haberleşmeye, tüm olanları görmeye ve dinlemeye olanak verir. Uzaktan kontrol. Web Sunucusu aracılığı ile PC, tablet ve akıllı telefon ile tüm sistem internet ağı üzerinden kolaylıkla, anında ve güvenli bir şekilde denetlenebilir. Arama düğmesi. Çıkış kapısını geçtikten sonra dahi giriş katından evi aramaya olanak verir. Megafonlu kapı telefonu. Basit bir kapı telefonu işlevini görür veya evin farklı odaları ile iki yönlü iletişime olanak verir.

27 İletişim Video kontrolü için telekameralar. Evinizi gözlem altında tutarlar ve santral monitörü aracılığıyla sizinle konuşurlar. Dahili mikrofonla farklı odalarda olan biteni dinleyebilirsiniz.

28 Yaşadığım yerdeki tüm fonksiyonları ve otomasyonları kolaylıkla yönetip en iyi seviyeye getirebilir miyim?

29 Binalar için otomasyon

30 By-me çözümleri, yaşam alanınızdaki performansı, konforu ve enerji tasarrufunu artırarak evinizi daha akıllı yapar ve değerini yükseltir. KNX dünyası ile uyumlu, merkezileştirilmiş ve etkileşimli çalışabilen, kurulumu, kullanımı ve uygulanması kolay otomasyon, güvenlik ve iletişim sistemleri. Vimar arayüzü ile etkin yardım hizmetleri ve sürekli teknik destek. Binalar için otomasyon Dil. KNX standardı: tüm fonksiyonlar arasında diyalog sağlayan en güvenli bağlantı. Ofisler için. Tüm cihazlar arasında sürekli iletişime olanak veren güvenli ve akıllı bir sistem.

31 Sistem Oteller için. Kesintisiz hizmeti garantileyen etkin ve optimize edilmiş komple yönetim. Yazılım. Well-contact Suite: sistemin denetimi için özel olarak geliştirilmiş beş versiyonlu yazılım.

32 Sistemdeki tüm ürünlerin anında ve güvenli bir şekilde diyalog kurmasını sağlayabilir miyim?

33 Dil Well-contact Plus ile kontrol tamdır: otomasyon, erişimler, iklim ve enerji tasarrufu KNX standardı ile geliştirilen tek bir sistem tarafından yönetilir. Well-contact Plus sistemi küçük veya büyük boyutta otel binası, çok amaçlı bir merkez veya basit bir spor salonunda konforun ve her bir ortamın sürekli olarak kontrol edilmesine olanak veren çözümdür. Işıklar, sıcaklık, girişler, çıkışlar Well-contact Suite yazılımı kullanılarak yönetilebilen ve denetlenebilen ETS yazılımı ile bir bilgisayardan programlanabilir.

34 4,3 ekranlı 8 modüllü dokunmatik ekran. Daha da büyük ortak alanların tam ve anında denetimi için. Transponderli okuyucu. Yetkili personele erişim yetkisi verir: kart transponderli okuyucuya yaklaştırıldığında tanıma anında gerçekleşir. Termostat. Ofisler arasında sıcaklığı daima sabit tutmak için. Yerel dokunmatik ekran. Tek bir ortamın anında ve sezgisel denetimine olanak verir. Işıkları, sıcaklığı kontrol etmek ve senaryoları devreye sokmak için.

35 Dil Kumandalar. İki modül ile 4 e kadar farklı ve bağımsız tuş içererek dört farklı fonksiyonu yönetebilir. Tüm tuşlar 1 veya 2 modüllü olarak kullanılabilmekte olup fonksiyonlarını açıklayan simgeler ve daha görünür kılan arkadan ışıklandırma ledleri ile kişiselleştirilebilir.

36 Yaşadığım yerde tüm erişimlerin tam güvenliğini garantileyerek tüm ortamları denetleyebilir miyim?

37 Ofisler Well-contact Plus ile geçişlerin maksimum güvenilirlik ile yönetilmesini sağlayabilirsiniz: tüm girişler ve çıkışlar izlenir ve ortamların denetimi anında yapılır. Ofis gibi yapılarda erişimlerin güvenliği esastır: Well-contact Plus geçişlerin yönetiminde maksimum güvenilirliği garanti eder. Ayrıca, tüm ortamlardaki sıcaklıkların ve ışıkların kontrol edilmesine olanak verir: her ikisi de odanın kullanımına ve doğal aydınlanmasına göre değiştirilebilir ve ayarlanabilir. Daha fazla enerji tasarrufu için.

38 3 modüllü dokunmatik ekran. Ekran üzerinde bir dokunuş ile çalışma masanızdan kalkmadan tek bir yerin ışıklarını ve sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. IR detektörü. Bir kişi geçtiğinde uyarı sinyali verilmesinin devreye sokulmasına olanak verir. Termostat. Ofisler arasında sıcaklığı daima sabit tutmak için. Kumandalar. Fonksiyonlarını açıklayan simge içeren bağımsız ve kişiselleştirilebilir tuşlar.

39 Ofisler Transponderli okuyucu. Yalnızca yetkili personelin erişimine izin verir: kartı transpondere yaklaştırmak yeterlidir, tanıma anında gerçekleşir.

40 Otelimdeki tüm odaların otomasyonunu yöneterek müşterilerime tam konfor sunabilir miyim?

41 Oteller Well-contact Plus ile odalarda bulunan tüm hizmetler kontrol altındadır: müşteri odaya girdiğinde ışıkları açık ve ortamı ideal sıcaklıkta bulur. Well-contact Plus odadaki tüm değişkenleri yönetir: müşteri odaya ışıkları ve diğer hizmetleri aynı anda devreye sokan kartı ile giriş yapar. Odasında onu karşılayan sıcaklık idealdir, iklim ayarı odaların kullanım durumuna göre üç seviyeden (ekonomi, stand-by, konfor) biri seçilerek resepsiyondan yönetilebilir. Enerji tasarrufu garanti altındadır.

42 Dikey girişli okuyucu. Kartı sokunca devreye girer ve odanın ışıklarını, panjurlarını, senaryolarını ve sıcaklığını yönetir. Transponderli okuyucu. 4 led erişim durumunu, odada bulunan müşteri veya personeli ve olası acil durum çağrılarını sinyal verir. Yerel dokunmatik ekran. Tek bir odanın anında ve sezgisel denetimine olanak verir. Çekmeli düğme. Banyo veya diğer herhangi bir yerden yapılan yardım çağrısını resepsiyona iletir.

43 Oteller Kumandalar. Çok fonksiyonlu kumandalar farklı işlemlerin tek bir cihazdan kontrol edilmesine olanak verir. Her kumanda üzerinde şık simgeler ile belirtilen ilgili fonksiyonları yerine getiren 4 e kadar farklı tuş içerebilir.

44 Binanın farklı ortamlarında neler olduğunu kolay ve güvenli bir şekilde denetlemenin bir yolu var mı?

45 Yazılım Well-contact Suite yazılımı ile PC ekranından her odayı kontrol edebilirsiniz. Farklı seviyelerde şifre ile çeşitli işlemlere erişim, kullanılan fonksiyona göre kişiselleştirilmiş bir kontrole olanak verir. Well-contact Suite, otellerin ve ofislerin yönetilmesi için kullanılan yeni Vimar yazılımıdır: 5 uygulamadan ve yapıda mevcut olan yönetim sistemleri ile birlikte çalışabilen bir arayüzden oluşur. Programın esnekliği, kendine özgü bir aklı olan her bir cihazın ağ üzerinde bulunan tüm diğer birimler ile sürekli diyaloğu koruyarak doğrudan istenilen fonksiyonları yerine getirmesine olanak veren KNX standardı tarafından garanti edilir.

46

47 Yazılım Top Çok sayıda odası bulunan ve potansiyel olarak sınırsız sayıda alana sahip büyük otelleri kontrol etmek için. Bu uygulamada 7 şifre seviyesi vardır, girişlerin ve çıkışların denetimi için planlayıcıyı kullanma olanağı verir. Basic Maksimum 50 odalı bir oteli tek bir yerden yönetmek için. 5 şifre seviyesi tüm sistemin güvenli bir şekilde denetimini garantiler. Planlayıcı ile otele girişler ve çıkışlar kolaylıkla kontrol edilir. Office Ofisler ve ticari şirketler gibi yapılar için özel olan bu uygulama potansiyel olarak sınırsız sayıda ortamdaki fonksiyonları tek bir yerden yönetme olanağı verir. 7 şifre seviyesi ile kontrol sağlanır ve güvenceye alınır. Client Office Office uygulamasının lisansı programa daha fazla yerden erişime izin verir Client Basic ve Top uygulaması lisansı sistemin daha fazla yerden yönetilmesine olanak verir.

48 Gemide daha rahat ve keyifli seyir için bir kontrol sistemine sahip olabilir miyim?

49 Otomasyon Sistemi

50 By-me Marine, gemiler için özel tasarlanmış Vimar akıllı sistemidir: rutubete, tuzlu ortamlara ve sallanmalara karşı daima istekleriniz doğrultusunda tüm avantajları, pratikliği ve otomasyon konforunu temin etmek üzere geliştirilmiş bir sistem. By-me Marine, herhangi bir koşulda, güverteden kaptan kabinine veya gemideki diğer herhangi bir noktadan en iyi olanakları sunar: tüm ışık ve otomasyon sistemi kontrol kumandalarına tek bir dokunuş veya çok fonksiyonlu bir telekumanda ile yapılır. Otomasyon Sistemi Senaryolar. Santralde programlanan senaryolar tek bir tuş ile devreye girer. Işıklar ve panjurlar. Aydınlatma gruplarını açmak ve kapamak, yoğunluklarını ayarlamak için.

51 Sistem Senaryoların kontrolü. Sıcaklık, ışıklar ve panjurları kontrol eden ve senaryolarda düzenlenerek önceden ayarlanmış saatte devreye giren cihazlar. Çok fonksiyonlu telekumanda. Çok fonksiyonlu bir telekumanda sayesinde tek bir dokunuş ile tüm sistem yönetilir.

52 Kötü hava koşullarında gemimdeki tüm otomatik fonksiyonları koordine edecek tam ve güvenilir bir sistem var mı?

53 Uygulama By-me Marine ile misafirlerin konforunu artıran ve seyri kolaylaştıran verimli bir akıllı sistem de sizinle birlikte yola çıkar. Tam bir güvenlik ve rahatlık içinde demir almanıza olanak vermek amacıyla denizde milyarlarca saat süre ile test edilmiş olan bir otomasyon sistemi. Vimar ın By-me Marine akıllı sistemi ve bazıları 12/24 V a.c. e d.c gerilimde olan reçineli ürünlerin yüksek kalitesinin haklı gururu. By-me Marine, kullanıcıların özel gereksinimlerine doğru bir şekilde yanıt vererek gemi ve yatların elektrik sistemlerini ve otomasyonlarını yönetir.

54 Kontrol santrali. Tüm fonksiyonların kolaylıkla ve güvenli bir şekilde programlandığı ve yönetildiği sistemin kalbidir. Senaryoların kontrolü. Herhangi bir anda, yalnızca basit bir hareket ile ışıkları, sıcaklığı ve panjurları kontrol ederek doğru ortamı yaratabilirsiniz. Çok fonksiyonlu uzaktan kontrol. Kızılötesi teknoloji sayesinde tüm fonksiyonları bir telekumanda ile oturduğunuz yerden rahatça yönetebilirsiniz.

55 Uygulama Otomatik fonksiyonların kontrolü. Modüler, kişiselleştirilebilir ve çok fonksiyonlu sade tuşlar ile ışıkları ve motorlu perdeleri kontrol ederek maksimum konfor elde edebilirsiniz.

56 Eikon Evo, gri antrasit Eikon Evo, beyaz Eikon Evo Next Primari Esclusivi Scolpiti Naturali Luminosi Raffinati Speciali Essenziali Eikon, gri antrasit Eikon, beyaz Eikon Next Bright Galvanic Inox Wood Stone Glass

57 Plana Plana Silver Metal Ahşap Plastik Reflex Idea, gri antrasit Idea, beyaz Metal Ahşap Plastik Silk

58 Giriş sayfa 1 Enerji tasarrufu sayfa 18 Oteller sayfa 38 By-me sayfa 2 İletişim sayfa 22 Yazılım sayfa 42 Kontrol sayfa 6 By-com sayfa 26 By-me Marine sayfa 46 Konfor sayfa 10 Dil sayfa 30 Uygulama sayfa 50 Güvenlik sayfa 14 Ofisler sayfa 34 Dizayn sayfa 54

59

60 Viale Vicenza, Marostica VI Italy Tel Fax B.D11040 TK 1112

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde akıllı ev çözümleri Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz

Detaylı

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde akıllı ev çözümleri Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz

Detaylı

Plana. Görkemli gereksinim.

Plana. Görkemli gereksinim. Plana. Görkemli gereksinim. Enerji bizi sürekli çevreleyen doğal bir kaynaktır. Bu nedenle, onu israf olmadan en iyi şekilde yönetmek ve dağıtmak her geçen gün daha öncelikli bir gereksinim haline gelmektedir.

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Senaryolar. İklim. Güvenlik. Enerji tasarrufu.

Senaryolar. İklim. Güvenlik. Enerji tasarrufu. Hoşgeldiniz! Bir By-me evine hoşgeldiniz. Bir By-me evine hoşgeldiniz. Burada yaşamak daha konforlu, daha güvenli, daha kolay. Tek kelimeyle daha güzel. Sistemin kalbi olan ev otomasyonu santraline kısaca

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm.

Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm. Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm. Birbirinden şık iki farklı aydınlatma düğmesi tasarımı: Classica veya Rondò. İki renkte tuş ve kumandalar: Beyaz veya antrasit gri. Dört farklı malzemeden üretilmiş

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Bu WC suyla taharetinizi de yapar.

Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Banyonuzun tam ortasında: sağlık. Su, sağlığımız üzerinde fark edilir bir etkisi olan özellikleri barındırır. Ferahlatır, canlandırır, temizler. Geberit AquaClean bunu

Detaylı

Fikirleriniz kadar çok çözüm.

Fikirleriniz kadar çok çözüm. Fikirleriniz kadar çok çözüm. Çok rafine çağdaş bir klasik: Idea zevkiniz doğrultusunda güzelliğe form verir ve elektrik sisteminden stilinizi ifade edecek farklı bir araç yaratır. Antrasit gri veya beyaz

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Unica KNX. Akıllı ve iyi görünümlü

Unica KNX. Akıllı ve iyi görünümlü Unica KNX Akıllı ve iyi görünümlü Unica KNX ile daha fazla esneklik ve konfor, daha fazla enerji verimliliği P119536 2 P105932 P111047 KNX in zekası ile Unica estetiği bir arada Bilgisayarlardan ev sinema

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ www.voltrun.com ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ Commercial Hızlı Şarj Edebilme Voltrun Commercial, hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlar.

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hoşgeldiniz Mobil iletişim dünyasına hoş geldiniz 1 Hoşgeldiniz 2 Ürüne genel bakış 3 Başlangıç 5 Mobile Wi-Fi Web uygulaması 6 Web uygulamasına genel

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır.

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır. SONUÇ RAPORU EK: İŞ FİKRİ ÇIKTISI HAKKINDA BİLGİLER ve TEKNİK DETAYLAR (Bu bölümde çıkan ürüne ait teknik resim, prototip fotoğrafları, uygulama şekilleri, eğer ürün piyasaya sunulmuşsa teknik özellikleri-kapasitesi,

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

İş yaşamında yeni konsept; akıllı konfor...

İş yaşamında yeni konsept; akıllı konfor... Business Segment İş yaşamında yeni konsept; akıllı konfor... Business segmentte akıllı bina Berker ile yeniden tanımlanıyor. Bu sayede istenilen tüm kontrollerin touch panel ve akıllı anahtarlarla mükemmel

Detaylı

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch Başyapıtlar Piacere & Piacere Touch Keyif & Ağır Başlılık Barista Kahve Kültürü. Mükemmel bir Latte macchiato mu istersiniz, yoksa mükemmel bir espresso mu? Milano da Baristo da olduğu gibi.- Ya da sadece

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

EEEEE. Passy EEEEE EEEEE EEEEE EEEEE. Passy. Ürün gamı

EEEEE. Passy EEEEE EEEEE EEEEE EEEEE. Passy. Ürün gamı Sadece antenin yakınından geçmek suretiyle geçitlerin otomatik olarak yönetilmesini sağlayan yenilikçi eller serbest kumanda sistemi. Güvenilir ve emniyetli, uzaktan kumandanın bir tuşuna tek bir dokunuşun

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

SESLENDİRME YÜK KONTROLU TEKNİK ALARMLAR

SESLENDİRME YÜK KONTROLU TEKNİK ALARMLAR he Evinizi yönetmek ve control etmek için Came tarafından yeni ev otomasyon sistemi tasarlandı. Çim sulama makinesinden odalardaki ısı yönetimine, ve dıș kapının acılmasına kadar her alanı kapsar. Gaz

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet

Z-WAVE AKSESUARLARI. www.akillibisey.com. make your home smart. Data Sheet make your home smart NEXT 2 Lİ ANAHTAR Z-WAVE AKSESUARLARI Tüm Z-wave aksesuarları, marka ve tip bağımsız olarak aynı Z-wave ağında bir arada bulunabilirler. www.akillibisey.com SECURITY I ENERGY I COMFORT

Detaylı

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch Başyapıtlar Piacere & Piacere Touch Keyif & Ağır Başlılık Barista Kahve Kültürü. Mükemmel bir Latte macchiato mu istersiniz, yoksa mükemmel bir espresso mu? Milano da Baristo da olduğu gibi ya da sadece

Detaylı

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı...

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı... Elektronik 24.Elektronik Kontrol Sistemleri Kataloğu TR LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet CromaFloor AquaCroma CromaGardena CromaBollard LEDCell Elektronik FiberOptik Çağdaş aydınlatma

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

Ponto Streamer. Yeni kablosuz iletişim olanakları. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi

Ponto Streamer. Yeni kablosuz iletişim olanakları. Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi Ponto Streamer Yeni kablosuz iletişim olanakları Ponto TM Kemiğe Monte İşitme Sistemi İdeal arkadaşınız Yeni iletişim olanakları Ponto Streamer ile, Ponto Plus ses işlemciniz için Oticon ConnectLine'a

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SMOOVE, DUVARA MONTE KUMANDA ÜNİTELERİNİN GÖRÜNÜMÜNDE DEVRİM YARATIYOR. YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ VE ESTETİK İLE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER SUNUYOR. Dokunmatik

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ Sağlıklı nefes alın, sağlıklı ve konforlu yaşayın Yeni Kirigamine ile tanışın Mitsubishi Electric Klimalar tüm dünyada kusursuz konfor sağlayan yüksek

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyon ile Rüya Evi İnşaa Etmek Her proje, müşterilerinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürebilmek için benzersiz bir fırsattır. Müşterileriniz, detaylı tasarımlar ve özelliklerle

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Elektronik Masa Nedir?

Elektronik Masa Nedir? Elektronik Masa . Hepsi birarada, entege çözüm.. Dokunmatik Tablet.. - HDMI desteği Elektronik Masa Nedir? - İçerisinde Bilgisayar, Mikrofon, Hoparlör, Ses/video giriş çıkışları ve giriş kanlallarında

Detaylı

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos Ürün Broşürü Mükemmel yüksek verimlilik TÜV sertifikalı Energieeffiziente Anlagentechnik Standard geprüft 2010

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti)

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) New Remote Control Rewote Nedir? IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) Rewote pazarda mevcut bulunan alıcılı motorları mobil uygulama vasıtasıyla yönetmeyi sağlayan bir IoT ürünüdür. Rewote donanım

Detaylı

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi BİREYSEL VE TİCARİ SULAMA Built on Innovation Güçlü. Akıllı. Esnek. hunterindustries.com ACC2 Dekoder Güçlü. Akıllı. Esnek. Hunter'ın yeni nesil ACC2 Dekoder kontrol ünitesi,

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey Kolay Kullanım. Yeni Ecocirc XL ın üzerine yerleştirilmiş

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı