Autodesk Inventor. Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Autodesk Inventor. Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin."

Transkript

1 Autodesk Inventor Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin. Döner tambur teknolojisini kullanan RS1500 kükürt öğütücü görüntüsü. Brimrock Group Inc. ve Mechanix Design Solutions Inc. görseli.

2 Autodesk Inventor 3B modeli, kullanıcıların tasarımın biçimini, uygunluğunu ve işlevini doğrulamasını, fiziksel prototip ihtiyacını en aza indirmesini ve de sadece tasarım üretime gönderildikten sonra karşılaşılacak maliyetli mühendislik değişikliklerini azaltmasını sağlayan hassas bir 3B sayısal modeldir. Bu sorunlarla mı karşılaşıyorsunuz? Ürün tasarım ekipleri, pazara giriş süresini kısaltırken mevcut ve yeni tasarımlardaki yeniliği artırma ihtiyacı duyuyorlar. Tasarımcılar, Sayısal Modellemenin avantajlarıyla ilgileniyorlar, ama mevcut DWG TM tasarım verilerine yaptıkları yatırımları kaybetmekten endişe duyuyorlar. Tasarımcıların ürün performansını ideal seviyeye getirmesi ve sınırlı fiziksel prototipler ile doğru tasarım kararları alabilmesi gerekiyor. Tasarım onay döngüleri, üretime hazır çizimlerin hızlı bir şekilde yaratılmasını gerektiriyor. Tasarım verilerini bulamama ve yeniden kullanamama, çabaların tekrarlanmasına ve maliyetlerin artmasına neden oluyor. Boru ve kablo tesisatı tasarımlarını geliştirmek çok uzun zaman alıyor. Tasarım ekipleri, teknik bilgisi olmayan ortakları ile etkili bir şekilde tasarım amacını paylaşmakta zorlanıyor. Autodesk Inventor ın daha kısa sürede daha iyi ürünler tasarlamanız ve üretmeniz için, bir Sayısal Modelleme iş akışından faydalanmanıza nasıl yardımcı olacağını öğrenin. Autodesk Inventor yazılımı, 3B modelden doğru mühendislik ve üretim belgelerini üretmek için kapsamlı araçlar içerir ve AutoCAD yazılımı kullanıcılarının, DWG tasarım verilerine ve AutoCAD yazılım uzmanlığına yaptıkları yatırımlardan tam olarak faydalanarak Sayısal Modellemenin avantajlarını yaşamalarını kolaylaştırır. Inventor ı kullanan üreticiler, üstün bir 3B makine mühendisliği, tasarım, görselleştirme ve simülasyon yazılımına sahip olurlar. Sayısal Modelleme Autodesk Inventor yazılımı, üretilmeden önce size tam bir ürün yaratma ve keşfetme becerisi sunar. Inventor yazılımı, 2B AutoCAD çizimlerini ve 3B verileri tek bir sayısal model içinde birleştirerek Sayısal Modellemenin avantajlarından faydalanmayı kolaylaştırır. Bu tek sayısal model, nihai ürünün sayısal bir görünümünü yaratarak şirketlerin maliyetli fiziksel prototiplere daha az gereksinim duyarak ürünlerini daha iyi tasarlamasına, görselleştirmesine ve simülasyonunu yapmasına yardımcı olur. Böylece pazara giriş süresini iyileştirir ve rekabet avantajını artırır.

3 Joy Mining Machinery görseli. Sayısal Modellemeyi kullanarak geliştirme sürecinin daha erken aşamalarında müşteriler ile daha etkili bir şekilde etkileşime girebiliyoruz. En iyi kısmı ise müşterilerin talep ettiği değişiklikleri, malzemeyi işlemeye başlamadan önce yakalayabilmemiz ve böylece maliyetleri düşürmemiz ve üretimi hızlandırmamız. Chris Flynn Mühendislik Sistemleri Direktörü Joy Mining Machinery Yer altı madencilik makineleri lideri. Joy Mining Machinery, yeni ve yenilikçi ürünler tasarlama ve geliştirmede Sayısal Modelleme için Autodesk çözümünü kullanıyor. Joy Mining Machinery görseli.

4 Gottwald Port Technology GmbH görseli. Mühendislik Tasarımı Üretkenliği 3B yi kullanarak daha iyi ürünler tasarlayın. Inventor yazılımı, 2B çizimden 3B tasarıma geçişi kolaylaştırmak için bir dizi araç sunar ve kullanıcıların anında daha üretken olmasına yardım eder. Montaj tasarımındaki ve parça modellemedeki çığır açan yenilikler, öğrenmesi ve kullanması çok daha kolay tasarım araçları sağlar. Sezgisel çizim ve direkt manipülasyon modelleme, konseptleri hızla keşfetmek ve değerlendirmek için kesintisiz bir iş akışı sunar. Kişiselleştirilmiş özellikler, plastik parçaların ve sac levhaların tasarımını hızlandırır. Bunlara ek olarak, kullanımı kolay araçlar, her parçanın ve bileşenin birlikte doğru çalışması için montaj yaratımına kılavuzluk eder. Tasarım Otomasyonu Autodesk Inventor yazılımı; genel işleri otomatikleştirerek, kullanıcıların geometriyi tek tek modellemesi yerine tasarım amacına odaklanmasını sağlayarak tasarım sürecini hızlandırmak için kural bazlı tasarım ve otomasyon araçları içerir. Inventor yazılımı, akıllı bileşenlerin otomatik oluşturulmasını sağlamak ve tasarım döngülerini hızlandırmak için bir tasarımın işlevsel gerekliliklerini yakalar. Inventor ilogic teknolojisi, her Inventor kullanıcısının - çok az veya hiç programlama deneyimi olmayanların bile - karmaşık ürün yapılandırmalarını tanımlamasına, mühendislik üretkenliğini artırmasına ve tasarımları idealleştirmesine yardım etmek için kural bazlı tasarımı önemli oranda basitleştirir. Endüstri Lideri Görselleştirme Hızla ve kolaylıkla tasarım ortaklarınız ve müşterileriniz ile iletişiminizi iyileştiren, büyüleyici görüntüler, canlandırmalar ve sunumlar yaratın. Autodesk Inventor yazılımı, doğrudan varsayılan çalışma alanında endüstri lideri görselleştirme, çizim ve canlandırma araçları sunarak size her zaman tasarımınızın gerçekçi bir sunumunu gösterir. Dinamik gölgeleme, hassas ışık kontrolü ve yüksek çözünürlüklü doku kütüphanesi de gerçek ortamlarda nihai ürünlerinizin fotoğraf gerçekliğindeki görüntülerini yaratmanızı kolaylaştırır. Autodesk Product Design Suite, Inventor birlikte çalışabilirliği ile kapsamlı görselleştirme becerileri sunarak gerçekten üretilmiş gibi tasarım amacını iletmenizi ve tasarımı deneyimlemenizi sağlar.

5 Birkaç 3B uygulamasını değerlendirdik ve hemen Autodesk Inventor da karar kıldık, çünkü kullanımı çok kolaydı. Inventor ile Sayısal Modelleme, tasarımcılarımıza gönül rahatlığı getirdi. Onlara yapı içindeki olası çakışmaları ve kritik alanları tespit edebilecekleri güvenilir araçlar sağladı. Frank Schalla CAD Yöneticisi Gottwald Port Technology GmbH Gottwald Port Technology GmbH görseli. Verimli Tasarım Varlıklarının Yeniden Kullanımı Autodesk Inventor, diğer CAD uygulamalarından dosyaları okuyan ve yazan kapsamlı bir veri çevirici setiyle, değerli tasarım varlıklarının yeniden kullanımını maksimuma çıkarır. Gerçek DWG formatının doğrudan okunması ve yazılması sayesinde Inventor kullanıcıları, tasarım verilerini verimli ve doğru bir şekilde paylaşabilirler. Inventor, kullanıcıların AutoCAD çizimlerini ve 3B CAD verilerini nihai ürünün tek bir sayısal temsilinde birleştirmesini mümkün kılar. Aynı zamanda; mimarlar, inşaatçılar ve yükleniciler ile çalışan tasarımcılar ve üreticiler için özel araçlar içerir. Yapı Bilgi Sistemi(BIM) alışveriş işlevi de Inventor ile Autodesk Revit ürünleri ve de AutoCAD Architecture yazılımı arasında veri paylaşımını sağlar. Çizimler ve Belgelendirme Üretim ekipleri ve dış tedarikçiler için üretime hazır çizimleri kolayca oluşturun ve paylaşın. Autodesk Inventor yazılımı, hataları azaltmak ve tasarımları daha kısa sürede teslim etmek için doğrulanmış bir sayısal modelden mühendislik ve üretim belgelerini üretmenizi sağlar. 2B AutoCAD çizim varlıklarının yeniden kullanımını maksimuma çıkarın ve Inventor da daha hızlı şekilde çizimler yaratın. Ön, yan, ISO, detay, kesit ve yardımcı görünümler dahil, kolaylıkla çizim görünümlerini çağırın ve Autodesk Inventor size geometriyi yansıtsın. Otomatikleştirilmiş ve ilişkilendirilmiş parça listeleri ve de özel olarak üretim için geliştirilmiş malzeme listeleri (BOM) üretin. Otomatik güncelleme ile değişiklikler, parça sayımı, tanımlaması ve siparişi ile herkesi programa bağlı tutmak için tüm tasarıma aktarılır. Inventor, nerdeyse tüm CAD kaynaklarından 2B ve 3B tasarımların gerçek DWG bazlı çizimlerini yaratmanızı mümkün kılar. Gottwald Port Technology GmbH görseli.

6 RND Automation & Engineering LLC görseli. Autodesk Inventor dan önce mühendislerin tasarımla ilgili varsayımlar ve basitleştirmeler ya da uzun hesaplamalar yapması gerekiyordu. Şimdi ise kütle eylemsizlik momenti gibi özellikleri kolaylıkla ve sadece dakikalar içinde sorguluyor ve gereken rakamları elde ediyorlar. Sean Dotson Başkan RND Automation & Engineering LLC Kullanımı Kolay Simülasyon Autodesk Inventor Professional yazılımı, ürün üretilmeden önce ürün performansını idealleştirme ve doğrulama becerisini sunar. Kapsamlı simülasyon ortamı, hareket simülasyonunun yanı sıra parçaların, montajların ve yük taşıyan konstrüksiyonların statik ve sonlu elemanlar analizi (FEA) için destek sağlar. Inventor Professional, aynı zamanda plastik parçalar için enjeksiyon kalıpların tasarımını doğrulamak amacıyla Autodesk Simulation Moldflow plastik enjeksiyon kalıplama simülasyonu araçlarını da içerir. Geleneksel performans değerlendirmelerine ek olarak Inventor Professional, Granta Design Ltd. ile birlikte geliştirilen ECO Material Adviser Ekolojik Malzeme Danışmanı yoluyla kullanıcıların imha edilebilirlik ve diğer çevresel endişeler de dahil olmak üzere çevresel etkiye ve maliyetlere bağlı olarak ideal malzemeyi seçmesine yardımcı olur.

7 Autodesk 360 Autodesk Aboneliği şimdi size, hareketliliği artırmak, işbirliğini iyileştirmek ve tasarımlarınızı idealleştirmek için Autodesk 360 becerileri ile daha fazla avantaj sunarak çalışma şeklinizi ilerletiyor. Bulutta belge depolama, paylaşma ve görüntüleme, çalışma şeklinizi geliştirmenizi mümkün kılıyor. Autodesk 360 ile güçlendirilmiş Autodesk Inventor optimization ile birden çok ürün tasarımı seçeneğinin performansını test ederek fikir yaratımını ve canlandırmayı masa üstünün ötesine taşıyın. Entegre Veri Yönetimi Autodesk Inventor, çalışma gruplarının güvenle üzerinde çalışılmaya devam edilen tasarım verilerini ve ilgili belgeleri depolamasını mümkün kılan merkezileştirilmiş bir veri yönetim yazılımı olan Autodesk Vault ile entegre olmak için önceden yapılandırılmıştır. Veri yönetimi ve BOM yönetimi, değişiklik ve revizyon kontrolü, dosya ve klasör güvenliği gibi konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için Autodesk Vault ürün ailesini inceleyin. Tam Bir Tasarım Autodesk Inventor Professional, doğru bağlantı stilini seçen ve boru düzeneklerinin bölüm uzunluğu, yuvarlama aralıkları ve eğim yarıçapı için standartlarınıza uymasını sağlayan kural bazlı yönlendirme araçları sunar. Inventor Professional, AutoCAD Electrical yazılımı gibi şematik tasarım yazılımlarından içeriye aktarılan kablo listesi bilgilerini kullanarak kablo ve tesisat tasarımlarını kolaylaştırır. Inventor Professional, plastik parçalar için enjeksiyon kalıpların önemli tasarım işlerini otomatikleştirerek hızlı bir şekilde kalıp tasarımları yaratmanızı ve doğrulamanızı, hataları azaltmanızı ve kalıp performansını iyileştirmenizi sağlar. Suitler ile Sayısal Modellemeyi, Rekabet Avantajınız Haline Getirin Autodesk Design Suite yazılımları; ürün tasarımı, fabrika tasarımı vb. gibi özel ihtiyaçlar için kapsamlı iş akışları sağlar. Bu uyumlu araç setleri; tek bir ekonomik, kullanışlı suit içinde Autodesk in lider tasarım ve görselleştirme çözümlerinin birlikte çalışabilen becerilerini sunar. Autodesk Inventor yazılımı, aşağıdaki tasarım suitleri içine dahil edilmiştir. Standard Premium Ultimate Autodesk Product Design Suite Autodesk Product Design Suite; kapsamlı bir tasarlama, görselleştirme ve canlandırma yazılımıdır. İlk konseptlerden detaylı mühendislik çözümlemelerine ve simülasyona kadar Product Design Suite, tüm ürün tasarım iş akışınız için bir Sayısal Modelleme çözümü sunar. Autodesk Factory Design Suite Autodesk Factory Design Suite, AutoCAD ve Autodesk Inventor yazılımlarındaki fabrikalara özel eşsiz işlevselliği, iş gereklilikleri değiştikçe daha iyi düzen kararları almanıza yardımcı olması için güçlü görselleştirme araçları ile birleştirir. Autodesk Building Design Suite Autodesk Building Design Suite; Autodesk in yapılar için lider tasarım ve görselleştirme araçlarını tek bir ekonomik ve kullanımı kolay suit içinde sunan bu kapsamlı yazılım çözümünü deneyin. Autodesk Plant Design Suite Autodesk Plant Design Suite, programa bağlı kalarak bütçe sınırları içinde daha etkin bir şekilde tasarım yapmanızı mümkün kılan kullanışlı ve uygun maliyetli bir suit içinde kapsamlı bir endüstriyel tesis tasarlama, modelleme ve değerlendirme yazılımıdır.

8 Pazarlama için Sayısal Modelleme Autodesk, şirketlere fikirlerini tasarlamak, görselleştirmek ve canlandırmak için araçlar sunan dünya lideri bir mühendislik yazılımı tedarikçisidir. Güçlü Sayısal Modelleme teknolojisini, üreticilerin erişimine sunan Autodesk, üreticilerin tasarım süreçleri hakkındaki düşünüş şekillerini değiştirir ve onlara daha üretken iş akışları yaratmada yardımcı olur. Autodesk in Sayısal Modelleme yaklaşımı ölçeklenebilir, ulaşılabilir ve uygun maliyetli olduğundan eşsizdir. Bu da daha geniş bir üretici grubunun mevcut iş akışlarında minimum bozulma ile avantajlardan faydalanmasını sağlar ve çok disiplinli mühendislik ortamında tek bir sayısal model yaratmak ve korumak için en doğru yolu sunar. Daha Fazla Bilgi veya Ürünü Satın Almak İçin Daha detaylı bilgi için veya adresini ziyaret ediniz. Autodesk Inventor yazılımı hakkında detaylı teknik bilgi almak, yazılımı canlı olarak görmek veya satış koşulları için Autodesk Yetkili Satıcıları ile temasa geçiniz. Autodesk Aboneliği Autodesk Aboneliği, güçlü bulut tabanlı servisler, en son yazılım sürümlerine yükseltmeler, çevrimiçi teknik destek ve esnek lisanslama ayrıcalıkları ile size bir dizi avantaj sunar.* Autodesk Aboneliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için: veya adresini ziyaret ediniz. Autodesk 360 Autodesk 360 ile bulut tabanlı bir platform kullanarak; dosyalarınızı çevirimiçi paylaşır, görüntüler ve düzenlersiniz böylelikle tasarım ve birlikte çalışma süreçlerinizi güçlendirirsiniz. Autodesk yazılım dosyalarınızı ve ayarlarınızı bulutta otomatik olarak senkronize ederek en güncel dosyalarınıza ve profil ayarlarınıza istediğiniz zaman istediğiniz yerde ve istediğiniz platformda ulaşabilirsiniz. Tasarımlarınızı proje ekibi ile ister ofiste ister ofis dışında paylaşabilir ve tablet veya akıllı telefon gibi mobil cihazlar ile bu tasarımları görüntüleyebilir, düzenleyebilir veya çıktısını alabilirsiniz. Sosyal medya yayımı ile tasarımlarınızı tüm dünya ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca 360 Rendering veya 360 Optimization gibi çalıştığınız konulara özel Autodesk 360 servislerinden yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için; veya adresini ziyaret ediniz. * Tüm Abonelik fırsatları, tüm coğrafyalarda tüm ürünler için mevcut değildir. Daha fazla bilgi için lütfen Autodesk satıcınıza veya satış temsilcinize danışın. Autodesk Yetkili Satıcı Listesi için Autodesk Yetkili Dağıtıcısı TM SAYISAL GRAFİK Autodesk, AutoCAD, ATC, Autodesk Inventor, DWG, Inventor, Moldflow ve Revit; Autodesk Inc. in ve/veya onun alt kuruluşlarının ve/veya ABD ve/veya diğer ülkelerdeki bağlı şirketlerinin markaları veya kayıtlı ticari markalarıdır. Diğer tüm marka isimleri, ürün isimleri veya tescilli markalar, kendi sahiplerine aittir. Autodesk, önceden bir bildirim yapmadan, satılan ürünlerde ve ürünlerin özelliklerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Autodesk ve SAYISAL GRAFİK bu dokümanda olabilecek tipografik veya grafik hatalardan sorumlu değildir Autodesk, Inc. in tüm hakları saklıdır. SAYISAL GRAFİK, SAYISAL GRAFİK Ltd. Şti. nin tescilli markasıdır.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. AutoCAD Product Factory Plant Design Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014, daha iyi iş akışları, proje bilgilerine kolay ulaşım ve geliştirilmiş işbirliği için

Detaylı

2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın. Autodesk. Autodesk

2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın. Autodesk. Autodesk 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın Tasarım ve Yaratım Suitleri 2014 sürümü çok daha fazla araç ve bulut tabanlı hizmet sunarak, daha sorunsuz iş akışı, proje bilgilerine daha hızlı erişim ve

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın.

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Bir rock turnesi için kulis robotik video ekranlarının işlenmesi. AutoCAD ve Autodesk 3ds Max yazılım ürünleri tasarım sürecinde kullanılmıştır. Resim Tait Towers,

Detaylı

Autodesk Inventor 2015

Autodesk Inventor 2015 Autodesk Inventor 2015 CADBİM BİLGİSAYAR Autodesk Inventor 2D den 3D Digital Prototiplemeye The Autodesk Inventor modellerinizle doğru digital prototipler: Dizayn - Tek bir dijital model içine tüm tasarım

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Belirsiz bir ekonominin son derece rekabetçi manzarasını yeni teknolojilerin patlamasıyla birleştirin.

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar *

Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar * Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar * AutoCAD Çevrenizdeki dünyayı AutoCAD yazılımı ile tasarlayıp şekillendirin. Dokümantasyonu hızlandırın, fikirleri akıcı bir biçimde paylaşın, kavramları

Detaylı

Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde

Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Autodesk olarak, eğitime destek amaçlı yeni bir fırsat sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Autodesk, sahip olduğu ileri teknoloji ve kapsamlı eğitim programları ile, geleceğin

Detaylı

İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri. Başlayın >

İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri. Başlayın > İnşaat Sektörü için Autodesk BIM çözümleri Başlayın > Giriş Günümüzün başarılı inşaat firmaları, işletmelerinin her alanda gelişmesini sağlayan ve rekabet avantajı elde etmelerine yardım eden yeni uygulamalar

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

Autodesk. 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu

Autodesk. 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu Tasarım ve Yaratım Suitleri 2014 Satışı Tasarım ve Yaratım Suitleri ailesi; masaüstünden mobil cihazlara ve buluta* bağlanan yapı, mühendislik, inşaat,

Detaylı

Autodesk Revit Architecture 2012

Autodesk Revit Architecture 2012 Autodesk Revit Architecture 2012 Esnek ve yumuşak yüzey oluşturmalarda revit artık daha esnek. 1- Konsepten modelleme Enerji Analizleri Nokta Bulutu Diğer mühendislik yazılımları ile birlikte çalışa bilirlik.

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri; tasarımcıların, mühendislerin

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Autodesk Inventor LT. 1, 2, 3B kadar kolay...

Autodesk Inventor LT. 1, 2, 3B kadar kolay... Autodesk Inventor LT 1, 2, 3B kadar kolay... Parça Tasarımlarınızı 3B de Modelleyin Autodesk Inventor LT yazılımının parametrik 3B katı parça modelleme özelliği ile parça tasarımlarınızı 2B de sadece çizmek

Detaylı

Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017!

Masaüstü yazılım ürünlerinize YENİ kalıcı lisans satın almak için son gün 31 Ocak 2017! Delcam Kalıcı Lisanslama Değişiklikleri Müşteri Soruları ve Cevaplar Bu doküman kalıcı lisans satışı ile ilgili uygulanacak değişiklikler hakkında sorular ve cevaplar içerir. http://www.delcam.com/perpetuallicenses

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLA- CAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri tasarımcılar, mühendisler ve üreticilerin

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK

www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK Dassault Systèmes 3 Boyutlu tasarım şirketi, insanlara ve mesleğe sürdürülebilir buluşları hayal ettirmek için sanal evrenler

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

AutoCAD Mechanical 2012

AutoCAD Mechanical 2012 AutoCAD Mechanical 2012 İmalat için AutoCAD AutoCAD den daha fazlası Amaca uygun mekanik tasarım araçları Otomatik işlemler Standart tabanlı kütüphane parçaları Autodesk Inventor Birlikte çalışabilirliği

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Çözümleri, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay Autodesk Abonesiyseniz Sadece abonelere özel avantajlara erişin. Abonelik Merkezi Hesabınızı açmanız için Kullanıcı Adı (User ID) ve geçici şifreyi gösteren e-postayı almış olmalısınız. Eğer e-posta size

Detaylı

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Bricsys,.dwg formatının geleceğini, genel tasarım, mekanik tasarım ve BIM için kapsamlı iş akışlarıyla temsil eder. İşte en iyi bölüm - tüm bu iş

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Tesisat Dergisi, Sayı 133, Ocak 2007 FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Süleyman Kavas Makina Mühendisi 4M Teknik Yazılım Ltd. Şti. 1. Giriş FineHVAC ISK (Isıtma,

Detaylı

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ PROKLT ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ ProKLT, üç boyutlu ölçüm gereksinimleri için üretilen bir yazılım-donanım çözümüdür. ProKLT, incelenen cisme dokunmaksızın,

Detaylı

Autodesk Robot Structural Analysis Professional. Yapısal projeleriniz için kapsamlı analizler.

Autodesk Robot Structural Analysis Professional. Yapısal projeleriniz için kapsamlı analizler. Autodesk Robot Structural Analysis Professional Yapısal projeleriniz için kapsamlı analizler. Entegre edilmiş yazılımlar arası analiz kolaylığı. Autodesk Robot Structural Analysis Professional yazılımı,

Detaylı

Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü

Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü İnş. Yük. Müh. Burçin ŞAHİNALP PROTA BİLGİSAYAR A.Ş. Autodesk Robot Structural Analysis Professional

Detaylı

Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır.

Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır. Autodesk Design & Creation Suite Ürünleri Sık Sorulan Sorular Yeni Design & Creation Suite Ürünlerinin satışının yakında sonlandırılacak olması ile ilgili sık sorulan sorular bu belgede cevaplanmaktadır.

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Tasarım başarı getirir.

Tasarım başarı getirir. Tasarım başarı getirir. Olağanüstü Tasarımcılar, Olağanüstü Araçlar Talep Eder. Yaratıcı tasarımcılar; kendilerinden, sanatlarından ve araçlarından en iyisini beklerler. Autodesk Alias yazılımı, daha kısa

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Teknik Ürünlerin Açıklanmaya İhtiyacı Vardır Montaj Açıklamaları Yükleme Rehberleri Kullanım Kılavuzları

Detaylı

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) ile Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) Sistemleri Arasındaki Temel Farklar Universal Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. 2010. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com 3DVIA Composer Ses3000 CNC Ltd. Şti. Image courtesy of National Optical Astronomy Observatory, operated by the Association of Universities for Research in Astronomy, under cooperative agreement with the

Detaylı

Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin.

Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin. AutoCAD Civil 3D Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin. AutoCAD Civil 3D tasarım, analiz ve dokümantasyon için çok daha iyi bir yol sunuyor. AutoCAD Civil 3D yazılımı, yüksek kalitede ulaşım, arazi

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ ANALİZ DESTEKLİ 3D TASARIM VE MÜHENDİSLİK Tüm sektörlerdeki üretim şirketleri, fiziksel ürünlerini sentezlemek ve tanımlamak için artık 3D sanal analiz

Detaylı

Synergi Gas. Gelişmiş Hidrolik Modelleme. Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT

Synergi Gas. Gelişmiş Hidrolik Modelleme. Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT Synergi Gas Gelişmiş Hidrolik Modelleme Doğalgaz dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT 1 Giriş Doğalgaz dağıtım ve iletim şebekelerinde günlük ve uzun dönemli işletme ihtiyaçlarının

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun 2. HAFTA TEORİK DERS VE UYGULAMALARI 2 Saat Teorik anlatım + 3 Saat Laboratuvar Uygulaması İÇERİK (Teorik Kısım) CAD in açılımı ve CAD

Detaylı

METROPOL SOFT SOLIDWORKS PREMIUM SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL KOLAY KULLANIM

METROPOL SOFT SOLIDWORKS PREMIUM SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL KOLAY KULLANIM KOLAY KULLANIM - Hızlı Ögrenme: Araç Çubuğu, İçerik duyarlı farenin sağ tuş menüleri, Yardımcı Eğitimler - Yardım Belgeleri - Yerel ve global destek hizmetleri - Bilgi Bankası PARÇA VE MONTAJ MODELLEME

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D ve Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe nin yeni teknolojilerini içerir. Uluslararası trendler ve sektör

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

Tasarım başarı getirir

Tasarım başarı getirir Tasarım başarı getirir Sıradışı tasarımcılar sıradışı araçlar ister Yaratıcı tasarımcılar kendilerinden, ekiplerinden ve araçlardan en iyisini isterler. Autodesk Alias ürünleri, yenilikçi eskiz tasarımı,

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

System Center ile Windows Server Dağıtma, Hazırlama ve Güncelleştirme. Başlıca Avantajlar

System Center ile Windows Server Dağıtma, Hazırlama ve Güncelleştirme. Başlıca Avantajlar Otomatik ve Merkezi Dağıtım, Windows Server'ı Hazırlama ve Güncelleştirme Veri merkezlerinde ve BT ortamlarında Windows Server işletim sistemlerinin dağıtımı ve bakımı karmaşık bir iş olabilir. Özellikle

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü WebCenter WebCenter, iş süreçlerini, onay döngülerini ve dijital ambalajlama varlıklarını yöneten güçlü bir web tabanlı Ambalajlama Yönetim platformudur. Spesifikasyon

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1

Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1 Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1 Mühendislik Nedir? Mühendislik, bilim ve matematiğin yararlı cihaz ve sistemlerin üretimine uygulanmasıdır. Örn: Elektrik mühendisleri, elektronik

Detaylı

Autodesk Revit Structure Suite İnşaat Mühendisleri için BIM. İnş. Yük. Müh. Burçin ŞAHİNALP PROTA BİLGİSAYAR A.Ş.

Autodesk Revit Structure Suite İnşaat Mühendisleri için BIM. İnş. Yük. Müh. Burçin ŞAHİNALP PROTA BİLGİSAYAR A.Ş. Autodesk Revit Structure Suite İnşaat Mühendisleri için BIM İnş. Yük. Müh. Burçin ŞAHİNALP PROTA BİLGİSAYAR A.Ş. YAPI BİLGİ SİSTEMİ (Building Information Modeling-BIM) Yapı Bilgi Sistemi yada Yapı Bilgi

Detaylı

Autodesk Inventor 2012

Autodesk Inventor 2012 Autodesk Inventor 2012 Kolay Kullanıcı Etkileşimi: Inventor 2012 3D CAD deneyimlerinizde karmaşıklığı ortadan kaldırır ve en basit yolları tanımlamak,değiştirmek için parçalar ve montajlar sağlar. Inventor

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Teknik Doküman. Revit Architecture da yeni bir dokulu malzeme yaratmak

Teknik Doküman. Revit Architecture da yeni bir dokulu malzeme yaratmak Teknik Doküman Teknik Doküman Numarası: 10852 Yayım Tarihi: 17.10.2008 Ürün: Autodesk Revit 2008 Tür: Öğretici Konu: Revit Architecture da dokulu malzeme yaratmak Revizyon No: 0 Revizyon Tarihi: Revit

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012 BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış Tarcan Kiper Şubat 2012 İçerik infotron Özgeçmiş Giriş BIM in Tanımı BIM Süreci BIM Kriterleri BIM in Getirileri infotron Kısa Özgeçmişi Tasarım,

Detaylı

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü Ürün Geliştirme Oğuz ALTAY Satış Direktörü 3 Boyutlu Teknolojiler Mühendislik ve Simülasyon 20 Yılı aşkın tecrübe Yurtiçi ve yurtdışında 4 ofis Teknoloji uygulama merkezleri 50 nin üzerinde Personel ISO

Detaylı

Electude International

Electude International Electude International Giriş Electude eğitmenlerin dersleri, alıştırmaları, görevleri ve testleri belirlemelerine, oluşturma, yönetme ve sınıflandırmalarına izin veren bulut tabanlı bir otomotiv e-öğrenme

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

TASARIMCIDAN ANALİSTE SÜREÇ ÇÖZÜMLERİ Yenilikler sunun. Değerlendirin. Doğrulayın.

TASARIMCIDAN ANALİSTE SÜREÇ ÇÖZÜMLERİ Yenilikler sunun. Değerlendirin. Doğrulayın. TASARIMCIDAN ANALİSTE SÜREÇ ÇÖZÜMLERİ Yenilikler sunun. Değerlendirin. Doğrulayın. DESTEKLI TASARIMLA GELEN YENILIK Yenilikler, "Acaba?" ya da "Neden olmasın?" ile başlayan sorulardan doğar. Bu soruların

Detaylı

Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın

Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın ULTIMATE PREMIUM STANDARD Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın AutoCAD in yaygınlığı ve gücü üzerinde, birden fazla disiplini içeren tesis tasarımı çözümü Entegre tesis tasarımı iş akışı Autodesk Plant Design

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli simaris design basic www.siemens.com/sdbasic SIMARIS design basic ile amacınıza odaklanın Binalarda

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Teknik Doküman. SAYISAL GRAFİK Teknik Doküman. Revit Architecture da mimari projelerde yeni ışık kaynakları yaratılması ve kullanımı

Teknik Doküman. SAYISAL GRAFİK Teknik Doküman. Revit Architecture da mimari projelerde yeni ışık kaynakları yaratılması ve kullanımı Page 1 of 10 Teknik Doküman Teknik Doküman Numarası: 10855 Yayım Tarihi: 31.10.2008 Ürün: Autodesk Revit 2009 Tür: Öğretici Konu: Revit Architecture da yeni ışık kaynakları yaratmak Revizyon No: 0 Revizyon

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

4. ÜRÜN GELİSTİRME İŞLEMİ

4. ÜRÜN GELİSTİRME İŞLEMİ 4. ÜRÜN GELİSTİRME İŞLEMİ Genel Problem Çözme İşlemi Adım adım analiz / sentezi içerir Önerilen işlemsel adımlar: - Fonksiyon yapıları geliştirilir - Çözümler geliştirilir - Sıralı / esnek olarak uygulanır

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı