RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin"

Transkript

1 RATIONAL aksesuarları Yeni olanaklar keşfedin 1

2 RATIONAL aksesuarları. Sapasağlam. Ünitenizden en iyi şekilde yararlanın: orijinal RATIONAL aksesuarları sayesinde. Izgaradan çıkmış gibi biftekler olsun, sulu kişler veya gevrek unlu mamuller ya da çıtır çıtır şinitzel olsun, çok yönlülüğün tadını çıkarın, ünitenizin kapasitesinden optimum şekilde yararlanın ve ızgaraları çevirmek veya inatçı kirleri çıkarmak için zaman harcamaya son verin. Orijinal RATIONAL aksesuarları optimum ısı aktarım özelliğine sahiptir, son derece sağlam ve uzun ömürlüdür. TriLax kaplamanın yapışmayı önleme özelliği mükemmeldir, kızarmayı kolaylaştırır ve özellikle 300 C ye kadar olan sıcaklıklarda kullanılmaya uygundur. Ayrıca, özel kurulum çözümlerinden temizlik ve bakım ürünlerine ve kapsamlı bir aksesuar yelpazesine kadar, tam sizin ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış çözümler sunuyoruz. RATIONAL aksesuarları, çok yönlü yardımcılarınız > Profesyoneller için Gastronorm aksesuarları ızgara, fırınlama, kızartma, buharda pişirme ve Finishing için ideal > Daima optimum kurulum çözümü > RATIONAL temizlik ve bakım ürünleri Izgara ve kızartma tepsisi Çapraz desenli ve çizgili ızgara Kızartma ve fırınlama tepsisi Multibaker 2 3

3 Izgara ve fırınlama tepsisi. Tipik ızgara ve kızartma lezzetine sahip, içi sulu, dışı çıtır ürünler. Izgara ve pizza tepsisi. Gerçek İtalyan usulü, hamuru çıtır, içi sulu pizza. Kızartma tarafı Patent Fırınlama tarafı Izgara tarafı Patent Izgara tarafı > Geleneksel ızgara deseni > Tipik ızgara lezzeti > Her iki tarafı kullanılabilir > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik Konuklarınızı, yumuşak ızgara et, balık veya sebzelerle etkileyin. Izgara tarafıyla geleneksel ızgara desenine ve tipik, leziz ızgara tadına sahip yemekleri kolayca hazırlarsınız. Kızartma tarafındaki çepeçevre kanal sayesinde, en yağlı ürünler bile çıtır çıtır olacak şekilde hazırlanır. Izgara ve kızartma tepsisi, à la carte çalışmada ideal yardımcınızdır. Fırınlama tarafında taze veya hazır pizzanın yanı sıra ekmek ve geleneksel pide ve gözlemeler hazırlarsınız. 300 C ye ulaşan sıcaklık ve olağanüstü ısı iletme kabiliyeti sayesinde, her zaman optimum renklenme ve gevrekliği elde edersiniz. Izgara yüzündeki zarif desenli doku, özellikle sebze, balık ve diğer ızgara ürünlerine uygundur. > İnce ızgara deseni > Tipik ızgara lezzeti > Her iki tarafı kullanılabilir > Gevrek ve nar gibi kızarmış unlu mamuller > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik 2/3 GN (325 x 354 mm) No.: /1 GN (325 x 530 mm) No.: /1 GN (325 x 530 mm) No.: Pastane normu (400 x 600 mm) No.:

4 Çapraz desenli ve çizgili ızgara. Sadece 15 dakikada 160 adede kadar ızgara biftek. CombiFry. 15 dakikada 200 porsiyon patates kızartması. Sadece 15 dakikada büyük miktarda patates kızartması CombiFry sayesinde mümkün Çizgili tarafı Patent > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter XS Tip 6 ⅔ ile 15 porsiyon (3 kg) > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 61 ile 30 porsiyon (6 kg) > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 62 ile 60 porsiyon (12 kg) Çapraz desenli tarafı > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 101 ile 50 porsiyon (10 kg) > Tek bir ızgarayla farklı iki çizgi deseni > Önceden ısıtmak gerekmez > Büyük miktarlarda ızgara yapılabilir > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik Seçim size ait: Yeni çapraz ve düz ızgaranın yenilikçi yapısı sayesinde tek bir ızgarayla farklı iki ızgara çizgi deseni elde edebilirsiniz. Çapraz desenli ve çizgili ızgarada pişen ürünlerin üzerine, hangi yüzünü kullandığınıza bağlı olarak, ya klasik ızgara çizgileri ya da sevilen, orijinal Amerikan steakhouse çizgileri çıkar. Izgara, son derece sağlam ve uzun ömürlüdür. TriLax kaplama kızarmayı kolaylaştırır ve özellikle 300 C ye kadar olan sıcaklıklarda kullanılmaya uygundur. Izgara ürünler doğrudan soğuk ızgara üstüne konup bir kerede yüklenebilir. Özel alaşımın olağanüstü ısı iletme özelliği sayesinde, ızgaranın önceden ısıtılması gerekmez. 1/2 GN (325 x 265 mm) No.: /3 GN (325 x 354 mm) No.: Patentli CombiFry sayesinde balık köftesi, patates kızartması ve elma dilim patatesleri yağ eklemeden hazırlamak mümkündür. Sağlıklı ve leziz. Bu markalar RATIONAL CombiFry aksesuarını tavsiye ediyor 1/2 GN (325 x 265 mm) No.: /3 GN (325 x 354 mm) No.: > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 102 ile 100 porsiyon (20 kg) > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 201 ile 100 porsiyon (20 kg) > ilevelcontrol sistemli SelfCookingCenter Tip 202 ile 200 porsiyon (40 kg) > % 95 daha az yağ > % 40 daha az kalori > Büyük miktarlarda üretim > Optimum renklenme ve çıtırlık 1/1 GN (325 x 530 mm) No.: /1 GN (325 x 530 mm) No.:

5 Kızartma ve fırınlama tavası. Klasik tava yemeklerini hazırlamak çok kolaydır. Multibaker. 2 dakikada 160 sahanda yumurta. Set (ø 16 cm) Patent başvurusu yapılmıştır Kızartma ve fırınlama tavasıyla, mücver, tortilla, kiş, krep veya elmalı tart gibi, neredeyse bütün tepsi yemeklerini hazırlayabilirsiniz. Mükemmel ısı iletme kabiliyeti ve dalgalı formdaki tabanı sayesinde birkaç dakika içinde, tüm yüzeyde dengeli bir kızarma rengi elde edersiniz. İki boyutta mevcut olan, özel olarak şekillendirilmiş, kaymayı önleyen taşıyıcı tepsiler sayesinde kullanımı kolay ve güvenlidir. > Eşit renklenme > Büyük miktarlar için idealdir > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik Set (ø 25 cm) > Her zaman doğru boyutlar: ø 16 cm veya ø 25 cm > Dalgalı formdaki tabanı sayesinde eşit renklenme > Yan kulpları sayesinde kolay kullanım > Kolayca üst üste istifleyebilmek için geçmeli özel form > Kaymadan, güvenli işlemler için taşıma tepsisi > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik Küçük kızartma ve fırınlama tepsisi (ø 16 cm) Kızartma ve fırınlama tavası, küçük No.: Taşıma tepsisi 1/1 GN, küçük No.: Set (taşıma tepsisiyle birlikte 4 parça) No.: Büyük kızartma ve fırınlama tepsisi (ø 25 cm) Kızartma ve fırınlama tavası, büyük No.: Taşıma tepsisi 1/1 GN, büyük No.: Set (taşıma tepsisiyle birlikte 2 parça) No.: Çok hazneli fırın kalıpları, büyük miktarlarda sahanda yumurta, omlet, mücver ve tortilla hazırlamak için uygundur. Yapışmaz özel kaplama sayesinde yiyecekler kalıba yapışmaz. 1/3 GN (325 x 176 mm) 2 gözlü No.: /3 GN (325 x 354 mm) 5 gözlü No.: /1 GN (325 x 530 mm) 8 gözlü No.:

6 Kızartma ve fırınlama tepsileri. On parmağında on marifet. Granit emaye kaplar. Kızartma, kendi suyunda pişirme, kavurma ve fırınlama için ideal. Kızartma ve fırınlama tepsisi 40 mm kap Delikli fırınlama tepsisi 60 mm kap > Optimum eşitlikte sonuçlar elde edilir > Büyük miktarlarda üretim > Son derece sağlam > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik Kızartma ve fırınlama tepsisi İster şinitzel, ister dilim balık, parça tavuk, sandviç ekmeği, kruvasan, milföy hamurlu tatlılar, fırında patates ve daha pek çok şey... Kızartma ve fırınlama tepsileriyle, çok çeşitli yemeklerden oluşan inanılmaz bir çeşitlilikte ürünler hazırlayabilirsiniz. Her şey eşit bir şekilde renklenir, sulu kalır ve gevrek bir dış yüzeye sahip olur. 2/3 GN (325 x 354 mm) No.: /1 GN (325 x 530 mm) No.: RATIONAL ın granit emaye kapları neredeyse ölümsüzdür. Kek veya ekmek ürünlerinde porsiyon kaybı olmaması için kapların köşeleri optimum olarak şekillendirilmiştir. Çok iyi ısı iletim özellikleri sayesinde, ister çıtır çıtır şinitzel, ister sulu kızartmalar veya tepside pofuduk kekler olsun, yemeklerin her tarafı eşit şekilde renklenir. > Optimum eşitlikte sonuçlar elde edilir > Çok amaçlı kullanım > Eşit renklenme > Porsiyon kayıplarını önler > Son derece sağlam 2/1 GN (650 x 530 mm) No.: Pastane normu (400 x 600 mm) No.: Delikli fırın tepsisi Her türlü hazır ürünün fırınlanması için 2/3 GN (325 x 354 mm) No.: /2 GN (325 x 265 m m) 2/3 GN (325 x 354 mm) 1/1 GN (325 x 530 mm) 2/1 GN (650 x 530 mm) Pastane normu (400 x 600 mm) 1/1 GN (325 x 530 mm) No.: /1 GN (650 x 530 mm) No.: Pastane normu (400 x 600 mm) No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.:

7 Muffin kalıbı. Unlu mamul hazırlamak ancak bu kadar kolay olabilir. CombiGrill ızgara. Mükemmel ızgara deseni. > Geleneksel ızgara deseni > Önceden ısıtmak gerekmez > Büyük miktarlarda ızgara yapılabilir > Optimum yapışmazlık özelliği > Kolay temizlik CombiGrill ızgara özel yapısı sayesinde, büyük miktarda ızgara ürünün hazırlanmasına son derece uygundur. Izgara ürünler doğrudan soğuk ızgara üstüne yerleştirilip bir kerede yüklenir. Özel alaşımın olağanüstü ısı iletme özelliği sayesinde, CombiGrill ızgaranın önceden ısıtılması gerekmez. 1/1 GN (325 x 530 mm) No.: Yükleme ızgarası Tek tutuşta kolay ızgara. Muffin kalıpları son derece esnek malzemeden yapılmıştır ve optimum yapışmazlık özelliğine sahiptir. 100 ml dolum hacmiyle özellikle muffin, cupcake, sebzeli tart, ekmek tatlısı, çılbır ve çok çeşitli tatlılar için uygundur. > Son derece esnek > Maksimum yapışmazlık özelliği > Hassas yemekler için ideal > Son derece sağlam > Kolay temizlik Yükleme ızgaralı CombiGrill ızgara Yükleme ızgarası, CombiGrill ızgaranın ideal tamamlayıcısıdır. Yükleme ızgarası, özellikle örneğin hızlı biftek veya ızgara sebze gibi ince ızgara ürünler dahil olmak üzere büyük miktarda ızgara hazırlamak için çok yardımcıdır. Pişirilecek bütün malzeme, ünitenin dışında yükleme ızgarası üzerine yerleştirilebilir. Ardından malzemeler, yükleme ızgarası yardımıyla tek tutuşta ünite içindeki sıcak CombiGrill ızgaranın üzerine yerleştirilip piştiğinde yine kolayca çıkartılabilir. 1/1 GN için (300 x 400 mm) 12 gözlü No.: /1 GN için (400 x 600 mm) 24 gözlü No.: /1 GN için (325 x 618 mm) No.:

8 Izgara ve kebap şişleri. Çok çeşitli şişler. Tavuk ve ördek Superspike. Sadece 40 dakikada 96 adede kadar kızarmış piliç. Izgara ve kebap şiş seti Tavuk Superspike > Çok amaçlı kullanım için farklı çaplar > Çepeçevre eşit renklenme > Kolay kullanım Izgara ve kebap şişleri şaşırtıcı derecede çeşitli kullanım olanakları sunar. Yuvarlak, kare veya dikdörtgen kesitli şişler sayesinde et, balık, piliç veya sebze için daima doğru şişi kullanabilirsiniz. Bütün tavukların dik olarak dizilmesiyle oluşan baca etkisi sayesinde, pişme süresi belirgin ölçüde kısalır. Böylece göğüs eti son derece sulu kalır ve dışı eşit bir şekilde kızarır. Kolay kullanımı, aksesuarın hızlı bir şekilde doldurulmasını sağlar. Ördek Superspike > Kolay kullanım > Göğüs eti sulu kalır > Dışı mükemmel bir şekilde çıtır olur > Kısa pişirme süreleri > Büyük miktarlarda üretim 1/1 GN set No.: /1 GN set No.: Tavuk Superspike Ürün no. GN ölçüsü Kapasite Ürün ağırlığı Cihaz boyutu ve yükleme miktarı XS Tip Tip Tip Tip 6 ⅔ Tip 102 Tip 201 Tip x şiş 5 mm, 530 mm uzunluğunda No.: x şiş 8 mm, 530 mm uzunluğunda No.: x şiş 5 mm, 530 mm uzunluğunda No.: x şiş 8 mm, 530 mm uzunluğunda No.: x şiş 4x10 mm, 530 mm uzunluğunda No.: Izgara ve kebap şişi çerçevesi 1/1 GN No.: Izgara ve kebap şişi çerçevesi 2/1 GN No.: * Setin parçaları: 1 x şiş çerçevesi ve 5 farklı şiş /2 GN 4 piliç g /1 GN 6 piliç g /1 GN 8 piliç g /1 GN 10 piliç 950 g piliç* 950 g * Sadece ızgara sistemi tepsi rafı veya ızgara sistemi mobil tepsi rafıyla birlikte kullanılabilir. Ördek Superspike /1 GN 8 ördek g

9 Patates pişiricisi. 560 adede kadar kumpir % 50 daha hızlı. Kaburga ızgarası. 70 kg a kadar gece pişirme modunda hassas ön pişirme. Patent Kaburgaların ızgara üzerinde dikey olarak dizilmesi sayesinde, her kaburga ızgarasına 3,5 kg a kadar yükleyerek ünitenizden optimum şekilde yararlanın. Çok miktarda ürünü üstün kalitede hazırlayabilirsiniz. Ön pişirmeden sonra isteğe göre kaburgaların dışları daha çıtır hale getirilebilir. 1/1 GN (325 x 530 mm) No.: > % 50 ye varan oranda daha hızlı > Çok miktarda üründe üstün kalite > Son derece kolay kullanım > Zahmetsiz temizlik Kuzu ve oğlak şişi. Şişe geçirin, yerine takın, bu kadar. Bütün kuzu veya oğlağın sorunsuz bir şekilde hazırlanmasını sağlar. 16 RATIONAL ın benzersiz patates pişiricisi sayesinde alüminyum folyo kullanmadan ve % 50 daha hızlı şekilde kumpir veya bütün mısır hazırlayabilirsiniz. 1/1 GN (325 x 530 mm) No.: Tip 101/102/201/202, maksimum 12 kg (1/1 GN) No.: Tip 201, maksimum 30 kg (1 şiş ve askı) No.: Tip 202, maksimum 30 kg (1 şiş ve askı)* No.: İsteğe bağlı ek şiş No.: * İkinci kuzu veya oğlak için şiş isteğe bağlıdır. 17

10 VarioSmoker. Füme ürünleri yeniden keşfedin. RATIONAL GN aksesuarları. Standarttan öte, üstün kalite. RATIONAL kaplarının malzeme kalınlığı, standart kaplardan % 33 daha fazladır. Kapların bu özelliği, büyük miktarda doldurulduğunda bile maksimum sağlamlık ve uzun kullanım ömrü sağlar ve kenarları yuvarlatılmış olduğundan kullanımı rahattır. Özel delikli yapılı sayesinde malzemeleriniz eşit ve verimli bir şekilde buğulanır. Bu çok yönlü, sağlam ve uzun ömürlü aksesuarları sebze buğulama veya açık büfe ürünleri hazırlamakta kullanabilirsiniz. Delikli kap, paslanmaz çelik 1/2 GN (325 x 265 m m) 2/3 GN (325 x 354 mm) 1/1 GN (325 x 530 mm) 1/1 GN (325 x 530 mm) (katlanır kenarlı) 2/1 GN (650 x 530 mm) 40 mm derinlikte No.: mm derinlikte No.: No.: mm derinlikte No.: No.: mm derinlikte No.: No.: No.: mm derinlikte No.: mm derinlikte No.: No.: No.: Et, balık ve sebzelerinize baharatlı tütsü aromaları ve açıkça fark edilen renkler katın. Doğrudan RATIONAL ünitenizin içinde. Ürünleriniz, tamamen kendi zevkinize göre belirleyebileceğiniz doğal bir tütsü özelliği kazanır tütsüleme fırınına gerek kalmadan. Bu, ünitenizde aksesuar olarak kullanabileceğiniz yeni VarioSmoker sayesinde mümkün oluyor. Hızlı, kolay ve düşük maliyetli. Kap, paslanmaz çelik 1/3 GN (325 x 176 mm) 1/2 GN (325 x 265 mm) 2/3 GN (325 x 354 mm) 1/1 GN (325 x 530 mm) 2/1 GN (650 x 530 mm) 20 mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: No.: RATIONAL VarioSmoker No.: mm derinlikte No.: No.: No.: No.: Izgara, paslanmaz çelik Fırında kızartma için son derece uygundur. 2/3 GN (325 x 354 mm) No.: /1 GN (325 x 530 mm) No.: /1 GN (650 x 530 mm) No.: Pastane normu (400 x 600 mm) No.:

11 Banketler için Finishing sistemleri. Böylece etkinlikler bir zevk haline gelecek. Mobil tabak rafı (maksimum Ø 31 cm tabaklar için) Tabak sayısı Maksimum tabak yüksekliği Maksimum yemek yüksekliği Tip tabak 25 mm 53 mm No.: tabak 32 mm 70 mm No.: Tip tabak 25 mm 53 mm No.: tabak 32 mm 70 mm No.: Tip tabak 32 mm 61 mm No.: İster 1, 20, 100 ister binlerce yemek olsun, Finishing sayesinde yemekler stressiz ve telaşsızca dakik bir şekilde hazırlanır. Tabaklar konuk sayısına göre soğuk olarak düzenlenip mobil tabak standında soğutulmuş olarak bekletilir. Tabaklar, stressizce ve ek personele gerek kalmaksızın, servis zamanından hemen önce Finishing işlemiyle aynı anda servise hazırlanır. Tezgah üstü cihazlar için banket sistemleri (mobil tabak rafı, termik örtü ve taşıma arabasından oluşur) Finishing sistemi, Finishing uygulaması için önemli bütün aksesuarları içerir. Tip tabak No.: Tip tabak No.: tabak No.: Tip tabak No.: Mobil tabak rafı 24 tabak 40 mm 80 mm No.: Tip tabak 32 mm 63 mm No.: tabak 40 mm 82 mm No.: Tip tabak 25 mm 53 mm No.: tabak 32 mm 70 mm No.: Tip tabak 25 mm 53 mm No.: tabak 32 mm 66 mm No.: tabak 40 mm 80 mm No.: Tip tabak No.: Giriş rayı kullanımı gereklidir! Zemin cihazları için banket sistemleri (mobil tabak rafı ve termik örtüden oluşur) 42 tabak No.: Combi-Duo için termik örtülü taşıma arabası Yüksekliği ayarlanabilen taşıma arabasıyla termik örtü kombinasyonu, özel olarak RATIONAL Combi-Duo cihazlarının Finishing işlemi için geliştirilmiştir. Tip 61, 101, 62 ve 102: Giriş rayı kullanımı gereklidir! Mobil tepsi rafı için giriş rayı Mobil tepsi rafının Tip 61, 62, 101 ve 102 cihazlarda kullanılması için bir giriş rayı gereklidir. Tip 61/101 No.: Tip tabak No.: tabak No.: Tip tabak No.: tabak No.: tabak No.: Tip 61/101 (taşıma arabası ve termik örtü ) Tip 62/102 (taşıma arabası ve termik ötrü ) No.: No.: Tip 62/102 No.: Termik örtü Kullanılan özel yalıtım malzemeleri, yemeklerin Finishing sonrasında 20 dakikaya kadar sıcak olarak bekletilmesine olanak sağlar. Termik örtü, mıknatıslı basit kilit sistemi sayesinde kolayca açılıp kapatılır. Ayrıca temizlenmesi kolaydır ve fazla yer kaplamaz. Tip 61 No.: Mobil tepsi rafı için taşıma arabası Taşıma arabası aşağıdaki modellerde standarttır: > Tezgahlar, 671 mm yükseklikte Mobil tepsi rafı için giriş rayı Tip 101 No.: Tip 61/101 No.: Tip 62 No.: Tip 62/102 No.: Tip 102 No.: Tip 201 No.: Tip 202 No.: Aşağıdaki modeller için yüksekliği ayarlanabilir taşıma arabası mevcuttur: > mm yüksekliğe kadar olan mutfak tezgahları > 931 mm ye yükseltilmiş tezgahlar > Combi-Duo Combi-Duo 61/101 No.: Tip 61/101 No.: Zemin cihazları için banket sistemleri Combi-Duo 62/102 No.: Taşıma arabası Tip 62/102 No.:

12 Combi-Duo. Fazladan alan harcamadan iki kat esneklik. İki RATIONAL ünitesinin üst üste konduğu kombinasyonlar, mutfakta alan sıkıntısı olduğunda size ek olanaklar sağlar. Daha fazla alan harcamanıza gerek kalmadan aynı anda farklı işletim modlarıyla çalışabilirsiniz böylece maksimum esneklik elde edersiniz. Kombinasyonlarda alttaki cihazı, üstteki kumanda ünitesinden kolay ve rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. SelfCookingCenter XS Tip 6 ⅔ Combi-Duo kiti, XS Tip 6 ⅔ üzerinde XS Tip 6 ⅔ için, kapısı sağa açılan Combi-Duo kiti, XS Tip 6 ⅔ üzerinde XS Tip 6 ⅔ için, kapısı sola açılan UGI tezgah, Combi-Duo XS Tip 6 ⅔ üzerinde XS Tip 6 ⅔ için (G 634 D 558 Y 555 mm) No.: No.: No.: UltraVent XS No.: SelfCookingCenter ve CombiMaster Plus Tip 62 ve 102 Alttaki cihaz Tip 62 elektrikli Tip 102 elektrikli Tip 62 gazlı Üstteki cihaz Tip 62 Elektrikli Tip 62 Gazlı Geniş tekerlekler No.: No.: Ayaklar 150 mm No.: No.: Mobil No.: No.: Geniş tekerlekler No.: Ayaklar 150 mm No.: Mobil No.: XS Tip 6 ⅔ UltraVent XS Combi-Duo adaptör kiti No.: SelfCookingCenter ve CombiMaster Plus Tip 61 ve 101 Alttaki cihaz Tip 61 elektrikli Tip 101 elektrikli Üstteki cihaz Tip 61 Elektrikli Tip 61 Gazlı Geniş tekerlekler No.: No.: Ayaklar 150 mm No.: No.: Mobil No.: No.: Tip 61 gazlı Geniş tekerlekler No.: Ayaklar 150 mm No.: UG I tezgah, Combi-Duo Tip 62 üzerinde Tip 62 için No.: mm yükseklikte (sadece ayaklı Combi-Duo için) UG I mobil tezgah, Combi-Duo Tip 62 üzerinde No.: Tip 62, 210 mm yükseklikte (sadece ayaklı Combi-Duo için) Yüksekliği ayarlanabilinir taşıma arabası Tip 62/102 No.: Ayaklı ve mobil seçenekler için entegre yağ tahliye kiti No.: UG I 210 mm üzerinde 62E/62E için entegre No.: yağ tahliye kiti Kaplar için entegre yağ tahliyeli taşıma arabası No.: Tip 62 ve 102 Mobil No.: UG I tezgah, Combi-Duo Tip 61 üzerinde Tip 61 için 210 mm yükseklikte (sadece ayaklı Combi-Duo için) UG I mobil tezgah, Combi-Duo Tip 61 üzerinde Tip 61, 210 mm yükseklikte (sadece ayaklı Combi-Duo için) UltraVent, elektrikli Combi-Duo için No.: No.: No.: Üç kurulum seçeneği arasından seçim yapın (XS Tip 6 ⅔ hariç) Combi-Duo elektrikli cihazlar için aspiratör No.: Yüksekliği ayarlanabilinir taşıma arabası Tip 61/101 No.: Tip 61 ve 101 Ayaklı ve mobil seçenekler için entegre yağ tahliye kiti No.: UG I 210 mm üzerinde 61E/61E için entegre No.: yağ tahliye kiti Kaplar için entegre yağ tahliyeli taşıma arabası No.: Geniş tekerlekli Maksimum raf yüksekliği 1,60 m. Kolay temizlik için hareket ettirilebilir. Zeminde gider gerekir! RATIONAL cihaz ayakları 150 mm Maksimum raf yüksekliği 1,68 m. Zeminde gider yoksa. Mobil tekerlekli Maksimum raf yüksekliği 1,72 m. Sabitleme frenli 2 tekerlek

13 Tezgahlar ve alt standlar. Ünitelerin sağlam bir şekilde yerleştirilmesi için. XS Tip 6 ⅔ Combi-Duo XS Tip 6 ⅔ UG I XS tezgah, her tarafı açık G 634 D 558 Y 931 mm G 634 D 558 Y 555 mm Standart No.: No.: RATIONAL ünitenizin güvenilir bir şekilde yerleştirilmesi için paslanmaz çelikten, sağlam tezgahlar ve alt standlar mevcuttur. Tüm tezgahlar ve alt standlar, geçerli hijyen yönetmeliklerine göre tasarlanmıştır. UG II XS tezgah, yanları ve tavanı kapalı G 639 D 563 Y 933 mm G 639 D 563 Y 557 mm İki raflı ve ara bölmeli 8 çift yerleştirme raylı No.: Bir raflı 4 çift yerleştirme raylı No.: Tip 61 ve 101 Tip 62 ve 102 UG I tezgah, her tarafı açık G 843 D 587 Y 671 mm G D 799 Y 671 mm UG I tezgah Standart No.: No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: No.: UG II tezgah, 14 raflı, yan duvarlar ve tavan kapalı G 845 D 724 Y 671 mm G D 934 Y 671 mm Standart No.: No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: No.: UG XS tezgah UG I XS tezgah UG II tezgah UG II pastane normu tezgah, 14 raflı, 400 x 600 mm, yan duvarlar ve tavan kapalı G 845 D 732 Y 671 mm Standart No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: UltraVent versiyonu (Tip 61) No.: US III alt stand US III tezgah, 14 raflı, Yan duvarlar, arka duvar ve tavan kapalı G 845 D 724 Y 671 mm G D 934 Y 671 mm Standart No.: No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: No.: US III tezgah, UltraVent versiyonu (Tip 61 veya Tip 62) UltraVent veya aspiratör ile birlikte kullanım için, 20 raflı, 931 mm ye yükseltilmiş G 845 D 724 Y 931 mm G D 934 Y 931 mm US IV alt stand UG II tezgah, pastane normu UG II Standart No.: No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: No.: XS tezgah XS Tip 6 ⅔ G 629 D 438 Y 150 mm Combi-Duo XS Tip 6 ⅔ US IV tezgah, 14 raflı, Kanatlı kapılı, her tarafı kapalı G 845 D 724 Y 671 mm G D 934 Y 671 mm Rational ünitenizin alçak çalışma yüzeylerine 15 cm - 19 cm yükseltilmiş kurulumu için, yüzeydeki hafif yükselti farklarını dengelemek için ve masa üstüne kurulumu için. No.: Standart No.: No.: Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: No.:

14 Özel kurulum çözümleri. Her ihtiyacınıza uygun. RATIONAL buhar tahliye teknolojisi. Mutfağınızdaki havanın temizlenmesi için. SelfCookingCenter XS üniteniz için kurulum kiti Açık alanda pişirme söz konusu olduğunda görsel etki önemlidir. Son derece esnek ve kolay bir şekilde entegre edilebilen kurulum kiti, çıkan bütün buharları toplayıp tahliye eden UltraVent XS yoğuşturma davlumbazını içerir. Yine teslimat kapsamına dahil olan koruyucu kit, kolay erişilemeyen yerlerde kir birikmesini önler, sıkı hijyenik gereklilikleri yerine getirir ve profesyonel ve uyumlu bir genel görünüm sağlar. Aspiratör Pişirme haznesi kapağı açıldığında buhar, hava destekli otomatik buhar aspiratörü (yoğuşturma tekniği kullanılmadan) tarafından emilir. Kurulumu kolaydır ve sonradan da istendiği zaman yapılabilir. Harici bağlantı gereklidir. UltraVent SelfCookingCenter XS üniteniz için kurulum kiti (Dolap iç ölçüleri 700 mm genişlik, 950 mm yükseklik, 600 mm derinlik için) No.: UltraVent davlumbazlarında kullanılan yoğuşma teknolojisi sayesinde, çıkan buharlar toplanıp tahliye edilir. Bu havalandırma davlumbazı için, ayrıca bir harici bağlantı yapılması veya mevcut havalandırma sisteminin genişletilmesi gerekmez. Kurulumu kolaydır ve sonradan da istendiği zaman yapılabilir. UltraVent UltraVent Plus Mobil catering aksesuarları Mutfağınızın dışında da daima en iyi pişirme sonuçları UltraVent davlumbazlardaki yoğuşma teknolojisine ek olarak UltraVent Plus, özel bir filtre teknolojisiyle donatılmıştır. Böylece hem buhar hem de ızgara ve kızartma sırasında çıkan rahatsız edici dumanlar önlenir. Bu sayede RATIONAL üniteleri, örneğin teşhir alanları gibi kritik yerlere de kurulabilir. Catering kiti UltraVent XS Bu aksesuarlar (taşıma arabası + paslanmaz çelik ayaklar), cihazın altındaki normal ayakların yerine monte edilir. Yandaki sağlam demirler, koruma ve rahat hareket olanağı sağlar. Tip 61/101 No.: Tip 62/102 No.: XS Tip 6 ⅔ Elektrikli No.: Combi-Duo No.: Aspiratör UltraVent XS UltraVent UltraVent Plus Tip 61/101 Elektrikli No.: No.: No.: UG II Catering alt standı 14 çift raf. Yanları ve üstü kapalı, arkası açık, yandan takviyelidir. 200 mm çaplı dört paslanmaz çelik tekerlek. Sadece Catering kitiyle birlikte. Gazlı* No.: No.: Combi-Duo** No.: No.: No.: Tip 62/102 Elektrikli No.: No.: No.: Tip 201 Elektrikli No.: No.: G D 724 Y 778 mm Tip 61/101 Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: Tip 62/102 Mobil (tekerlekli, sabitleme frenli) No.: Tip 202 Elektrikli*** No.: Sol kapılı üniteler için UltraVent, UltraVent Plus ve aspiratörler istek üzerine temin edilir! * Gazlı model UltraVent ve aspiratöründe yanma sonucunda oluşan atık gazlar bir bacaya veya ayrı bir davlumbaza yönlendirilmelidir. ** UltraVent Plus, mobil Combi-Duo üzerine monte edilemez. Sadece elektrikli cihazlar. *** Sınırlı absorblama ve yoğuşturma kapasitesi

15 RATIONAL özel aksesuarları. Daima mükemmel çözüm. Patent Giriş rampası Giriş rampası sayesinde mutfak zeminindeki (% 3 e kadar olan) eğimler dengelenebilir. Böylece mobil tepsi rafının rahatça RATIONAL ünitesinin içine sürülmesi sağlanır. Ünitelerin ve mobil tepsi raflarının yükseltilmesi RATIONAL ünitesinin yerden yüksekliğini 70 mm artırır. Sadece mobil tepsi rafı yükseltme parçasıyla birlikte kullanılır. Mobil tepsi rafı için kol Mobil tepsi rafının kolu özel bir yuva içinde yer alır ve çok kolay erişilir. (Ünitelerin teslimat kapsamına dahildir) Cihaz bağlantı kiti SelfCookingCenter XS Tip 6 ⅔ için su giriş hortumu (2 m) ve DN 50. Tip 201 No.: Tip 202 No.: Ünite yükseltme Tip 201/202 No.: Mobil tepsi rafı yükseltme Tip 201 No.: Mobil tepsi rafı yükseltme Tip 202 No.: Tip 201/202 No.: XS Tip 6 ⅔, Tip No.: Sol yan duvar için ısı plakası Akış emniyeti (sadece gazlı cihazlar için) Yoğuşma filtresi Duvara montaj aparatı Sonradan ısı plakası takılarak, ısı kaynaklarının (örneğin ızgara) sol yan duvarın yakınına yerleştirilmesi mümkün olur. Typ XS 6 ⅔ No.: Atık gazların boru vasıtasıyla atılması için (atık gaz borusu çapı 180 mm). Tip 61 No.: Buharın havalandırma borusundan hızlı bir şekilde atılmasını sağlar. Böylece buharlar bir boru hattı vasıtasıyla baca sistemine tahliye edilebilir. Yer kazanmak amacıyla duvara montaj için (sabitleme elemanları pakete dahil değildir). Kullanılacak sabitleme elemanları bir mimar ve inşaat sorumlusu ile birlikte saptanmalıdır. Tip 61 No.: Tip 62 No.: Tip 62 No.: Tip 101 No.: XS Tip 6 ⅔ No.: XS Tip 6 ⅔ No.: Tip 101 No.: Tip 102 No.: Tip 61, 101, 62 No.: Tip 61 No.: Tip 102 No.: Tip 201 (susturuculu) No.: Tip 102 No.: Tip 201 No.: Tip 202 (susturuculu) No.: Tip 201, 202 No.: Tip 202 No.:

16 Bakım ürünleri. Temizlik, hijyen, parlaklık ve sağlık. RATIONAL bakım ürünleri, özel olarak RATIONAL ünitelerinin optimum bakım gereklerine uygun şekilde üretilmiştir ve en yüksek kalite gerekliliklerini karşılar. RATIONAL temizlik tableti (bütün SelfCookingCenter modelleri için) RATIONAL tarafından geliştirilen ve yeni bir yoğun etken madde bileşimine sahip temizlik tabletleri daima en yüksek temizleme gücünü garantiler. Yüksek konsantrasyona sahip olduğundan son derece verimlidir. Temizlik tabletleri, 100 adet No.: RATIONAL bakım tableti (Efficient CareControl sistemli SelfCookingCenter için) Son derece etkili bakım maddeleri etkin koruma sağlar ve SelfCookingCenter ünitenizin ömrünü önemli ölçüde uzatır. Bakım tabletlerinde bulunan özel kireç çözücüler, kireç oluşumunu daha ortaya çıkmadan önce engeller. Suyu yumuşatmaya ve zahmetli bir şekilde kireç gidermeye gerek kalmadan maksimum işletim güvenliği sağlanır. Bakım tabletleri, 150 adet No.: Sıvı temizlik maddesi (Bütün CombiMaster ve ClimaPlus Combi modelleri için) RATIONAL sıvı temizlik maddesi ve parlatıcı, kendi laboratuarlarımızda özel olarak geliştirilmiştir. Hijyenik temizlik ve bakım için mükemmel bir bütün oluştururlar. Yumuşak özel temizlik maddesi < 200 C uygulamalardaki hafif kirler için, kimyasal yanığa yol açmaz, 10 litre (CleanJet ile CPC ve manuel temizlik için) İnatçı kirler için güçlü ızgara temizleyici, 10 litre (CleanJet ile CPC ve manuel temizlik için) No.: No.: Parlatıcı, 10 litre (sadece CleanJet ile CPC için) No.: RATIONAL bakım tableti (Efficient CareControl sistemsiz SelfCookingCenter için) Son derece etkili bakım maddeleri etkin koruma sağlar ve SelfCookingCenter ünitenizin ömrünü önemli ölçüde uzatır. Pişirme haznesi hijyenik ve pırıl pırıl olur. RATIONAL köpük giderici tablet (bütün SelfCookingCenter modelleri için) Çok köpüren sular için köpük giderici tablet. Kireç çözücü, kireç giderme pompası Buhar jeneratöründe özel bakım maddeleriyle etkili kireç giderme için. Kireç çözücü, 10 litre No.: El basınçlı sprey Sağlam plastikten yapılma, el basınçlı sprey son derece kolay kullanılır ve dayanıklıdır. Entegre pompa mekanizması yardımıyla yüksek basınç elde edilir ve pompasına basarak, temizlik ve bakım maddelerini temizlenecek yerlere kolayca püskürtmenizi sağlar. Parlatıcı tabletler, 50 adet No.: Köpük giderici tabletler, 120 adet No.: Elektrikli kireç giderme pompası No.: El basınçlı sprey No.:

17 RATIONAL özel aksesuarları. Mutlaka gerekli! Kahvaltı büfesi aksesuarları À la carte aksesuarları À la carte Finishing aksesuarları Ön hazırlık veya üretim aksesuarları Unlu mamul aksesuarları Izgara aksesuarları > Sahanda yumurta, krep veya omlet için Multibaker > Sucuk, sosis ve sandviç ekmeği için kızartma ve fırınlama tepsisi > Omlet, sahanda yumurta veya gözleme için kızartma ve fırınlama tavası > Kızartma için kızartma ve fırınlama tepsisi > Pane şinitzel için granit emaye kap (20 mm derinlikte) > Izgara et, balık ve sebze veya pide ve pizza için ızgara ve pizza tepsisi > Izgara et, balık ve sebze veya fırında kızartma için ızgara ve kızartma tepsisi > Elma dilim patates, nugget, kalamar veya kroket için CombiFry > Mücver, omlet, elmalı tart için kızartma ve fırınlama tavası > Tabakların zahmetsiz doldurulması için paslanmaz çelik ızgara > Paslanmaz çelik kap > Buğulama veya taze makarna için paslanmaz çelik, delikli kap > Fırında bütün kızartma için paslanmaz çelik ızgara > Tavuk ve ördek Superspike > Kendi suyunda pişirme, tepside kek veya güveçler için emaye kap > Çok miktarda biftek için CombiGrill ızgara > Izgaralar ve ekmekler için ızgara ve pizza tepsisi > Çok miktarda biftek için çapraz desenli ve çizgili ızgara > Çok miktarda ince ürünler için yükleme ızgaralı CombiGrill ızgara > Kaburgaların önceden pişirilmesi için kaburga ızgarası > Tütsüleme için VarioSmoker > Tortilla, elmalı tart veya kişler için kızartma ve fırınlama tavası > Kruvasan ve milföy hamurlu tatlılar için kızartma ve fırınlama tepsileri > Tepside kek için granit emaye kap (20, 40 veya 60 mm derinlikte) > Ekmek, sandviç ekmeği ve pide için fırınlama tepsileri > Pide, pizza veya ekmekler için ızgara ve pizza tepsisi > Muffin kalıbı > Pasta, krep, dolgulu kek ve kuru pastalar için kızartma ve fırınlama tavası > Fırınlama veya ince ızgara deseni için ızgara ve pizza tepsisi > Fırında kızartma veya kalın ızgara deseni için ızgara ve kızartma tepsisi > Bifteklerde kalın ızgara deseni için CombiGrill ızgara > Farklı ızgara desenleri için çapraz desenli ve çizgili ızgaralar > İnce ürünler için yükleme ızgaralı CombiGrill ızgara > Et, balık, kümes hayvanları ve sebze pişirmek için ızgara ve kebap şişleri > Bütün kuzu ve oğlak için kuzu ve oğlak şişleri 32 33

18 Ünite ve veri yönetiminde kolaylık. ConnectedCooking. Bir teklif mi istiyorsunuz? Şirket: Yetkili kişi: Faks TR Adres: Posta kodu, şehir: Telefon: Faks: E-posta: ConnectedCooking, profesyonel mutfaklar için en modern ağ bağlantı çözümüdür. İster tek ister birden fazla RATIONAL üniteniz olsun, ConnectedCooking size yepyeni ve rahat uygulama olanakları sunar. Bunun için tek yapmanız gereken RATIONAL ünitenizi ağa bağlamaktır. ConnectedCooking karşısında heyecana kapılmamanız imkansız: Cihazlarınızda ve cihazların içinde neler olduğu hakkında bilgi mesajları alın. Önemli bütün HACCP verilerini tamamen otomatik olarak kaydedin ve belgeleyin. Uzaktan erişim sayesinde, ağa bağlı bütün SelfCookingCenter ünitelerinizi akıllı telefonunuzdan veya PC nizden kolayca yönetebilirsiniz. Cihazlarınızın yazılımını çabucak ve güvenli bir şekilde en son teknolojiyle uyumlu duruma getirin: Güncellemeler size daima ücretsiz ve otomatik olarak sunulur. Güncelleştirmeyi başlatın, yeter. Binlerce uluslararası tarife göz gezdirebilir ve hoşunuza gidenleri kolayca cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Pişirme programlarının cihazlara dağıtılması ConnectedCooking ile çocuk oyuncağı kadar kolaydır. Hatta üç cihaza kadar bu hizmetten tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Daha fazla cihaz için size özel teklifimize ConnectedCooking.com adresinden veya doğrudan bizi arayarak ulaşabilirsiniz. Teklif Lütfen ürün miktarlarını ve ürün numaralarını girin: Miktar Ürün adı Ürün numarası Gastronorm Temizlik tableti, her kutuda 100 adet (sayfa 30) No.: Bakım tableti, her kutuda 150 adet (sayfa 30) No.: Parlatıcı tablet, her kutuda 50 adet (sayfa 30) No.: Güçlü ızgara temizleyici, her bidonda 10 litre (sayfa 31) No.: Izgara ve fırınlama tepsisi, TriLax kaplamalı (sayfa 4) Izgara ve pizza tepsisi, TriLax kaplamalı (sayfa 5) Çapraz desenli ve çizgili ızgara, TriLax kaplamalı (sayfa 6) CombiFry (sayfa 7) Kızartma ve fırınlama tava seti (küçük/büyük) (sayfa 8) Multibaker, TriLax kaplamalı (sayfa 9) Kızartma ve fırınlama tepsisi, TriLax kaplamalı (sayfa 10) Delikli fırınlama tepsisi, TriLax kaplamalı (sayfa 10) Kap, granit emaye (sayfa 11) Muffin kalıbı (sayfa 12) CombiGrill ızgara (sayfa 13) Yükleme ızgarası (sayfa 13) Izgara ve kebap şişleri (sayfa 14) Tavuk Superspike (sayfa 15) Patates pişiricisi (sayfa 16) Kaburga ızgarası (sayfa 17) RATIONAL USB bellek Orijinal RATIONAL USB bellek sayesinde ücretsiz yazılım güncelleştirmelerinden yararlanabilirsiniz. Bu bellekle, istediğiniz zaman Club RATIONAL dan yazılımı indirebilirsiniz. Ayrıca pişirme programlarınızı kolayca kaydedip başka ünitelere aktarabilirsiniz. HACCP verilerinin pratik bir şekilde indirilmesi sayesinde gıda güvenliği koşullarınızı belgelendirmeniz kolaylaşır. Delikli kap, paslanmaz çelik (sayfa 19) Kap, paslanmaz çelik (sayfa 19) Izgara, paslanmaz çelik (sayfa 19) Pişirme programları / HACCP verileri için USB bellek No.:

19 RATIONAL Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Tic. Ltd. Şti. Levent Mahallesi, Yasemin Sok. No: Levent, Beşiktaş İstanbul/Türkiye Tel Faks rational-online.com V-02 MDS/Mawe 03/17 türkisch Geliştirme amaçlı teknik değişiklikler yapma hakkı saklıdır.

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin RATIONAL aksesuarları Yeni olanaklar keşfedin 1 RATIONAL aksesuarları. Sapasağlam. Ünitenizden en iyi şekilde yararlanın: orijinal RATIONAL aksesuarları sayesinde. Izgaradan çıkmış gibi biftekler olsun,

Detaylı

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin

RATIONAL aksesuarları. Yeni olanaklar keşfedin RATIONAL aksesuarları Yeni olanaklar keşfedin 1 RATIONAL aksesuarları. Sapasağlam. Ünitenizden en iyi şekilde yararlanın: orijinal RATIONAL aksesuarları sayesinde. Izgaradan çıkmış gibi biftekler olsun,

Detaylı

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal.

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter. Onunla her şey çok kolay. SelfCookingCenter üniteniz sizin için her türlü kızartma ve ızgarayı yapar. Üstelik

Detaylı

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal.

SelfCookingCenter. Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter Fırında kızartma, ızgara ve yağda kızartma için ideal. SelfCookingCenter. Onunla her şey çok kolay. SelfCookingCenter üniteniz sizin için her türlü kızartma ve ızgarayı yapar. Üstelik

Detaylı

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik.

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik. SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik. 1 SelfCookingCenter. Profesyonel bir unlu mamul pişirme sistemi. SelfCookingCenter ünitesi, fırın yemeklerinin yanı sıra

Detaylı

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme.

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. SelfCookingCenter Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. Geceyi gündüze çevirin! SelfCookingCenter ile çok kolay. SelfCookingCenter, siz başında durmasanız bile sizin için

Detaylı

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme.

SelfCookingCenter. Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. SelfCookingCenter Gece pişirme ile kolayca kızartma, haşlama ve kendi suyunda pişirme. Geceyi gündüze çevirin! SelfCookingCenter ile çok kolay. SelfCookingCenter, siz başında durmasanız bile sizin için

Detaylı

SelfCookingCenter XS.

SelfCookingCenter XS. SelfCookingCenter XS. SelfCookingCenter XS. Profesyonel cihaz sınıfının küçültülmüş modeli. Güçlüklerden korkmayız. O yüzden, şimdiye kadar mümkün gibi görünmeyen bir şeye kalkıştık. SelfCookingCenter

Detaylı

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik

SelfCookingCenter ile unlu mamuller. Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik SelfCookingCenter ile unlu mamuller Fırından yeni çıkmış gibi taze çeşitlilik 1 SelfCookingCenter. Profesyonel bir unlu mamul pişirme sistemi. SelfCookingCenter ünitesi, fırın yemeklerinin yanı sıra unlu

Detaylı

CS20-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN)

CS20-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) CS20-6 KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108656 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, Analog LED elektronik

Detaylı

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN)

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) A2PY-6 KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108960 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, PİROLİTİK TEMİZLEME

Detaylı

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10.

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10. Manuel yemek kitabı İçindekiler Manuel pişirme 3 Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4 Fırında pişirme 5 Yumurtalar 10 Balık 11 Sebze ve garnitürler 13 Patatesler ve garnitürler

Detaylı

TR4110BL. Victoria. 110cm "Victoria" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA

TR4110BL. Victoria. 110cm Victoria Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA TR4110BL 110cm "" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA EAN13: 8017709166670 OCAK: 7 gözlü gazli ocak Ön sag: 1.80kW Arka orta: 1.80kW Ön orta: 3.00kW Arka orta: 1.00kW Ön sol:

Detaylı

A2RW-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın

A2RW-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın A2RW-6 KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ŞARAP KIRMIZISI ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108953 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, Analog

Detaylı

Yeni CombiMaster Plus.

Yeni CombiMaster Plus. Yeni CombiMaster Plus. RATIONAL Aşçıların şirketi. Müşterilerimiz için mümkün olan en fazla fayda: 40 yılı aşkın süredir vazgeçmediğimiz hedef. Bu serüven, sıcak yemek hazırlama dünyasında devrim yaratan

Detaylı

Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri. Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog Modüler pişirme

Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri. Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog Modüler pişirme Electrolux Profesyonel Müşteri Hizmetleri Aksesuarlar ve Sarf Malzemeleri Katalog 2017 Modüler pişirme 10.000 profesyonel teknisyen ve stoktaki toplam 98.000 den fazla yedek parça, dünyanın her yerine

Detaylı

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus 02 Orijinal RATIONAL Aksesuarları 03 RATIONAL Aksesuarları Her zaman ilk günkü gibi dayanıklı Pişirme ünitenizden

Detaylı

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus

RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin. SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus RATIONAL Aksesuarları Yeni olanakları keşfedin SelfCookingCenter 5 Senses ve CombiMaster Plus 02 Orijinal RATIONAL Aksesuarları 03 RATIONAL Aksesuarları Her zaman ilk günkü gibi dayanıklı Pişirme ünitenizden

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız.

Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız. SelfCookingCenter Fikirler dünyayı değiştirir. Sizin istekleriniz, bizim motivasyonumuzdur. Söz veriyoruz: Fikirlerinizi hayata geçirmek için bütün gücümüzle hazırız. 2 3 En iyi fikirleri bile daha iyi

Detaylı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı TR SMAKSAK Yemek Tarifleri Kitabı TÜRKÇE 3 İçindekiler İpuçları ve yararlı bilgiler 3 Önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır. İpuçları ve yararlı bilgiler UYARI! Güvenlik bölümlerine

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel 2 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Black & White Öğütülmüş Kahve 19,90 TL 16, 90 TL 2x250g 4 Kutu Kapsül Kahve 39,90 TL 34, 90 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA

Detaylı

TR93P. Victoria. 90cm "Victoria" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B

TR93P. Victoria. 90cm Victoria Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B TR93P 90cm "" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B EAN13: 8017709181703 OCAK: 6 gözlü ocak Ön sag: 1.8 kw Arka sag: 2.9 kw Ön orta: 1.0 kw Arka orta: 1.8 kw Arka sol: 1.0 kw Ön

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM FIRIN LINEA - BEYAZ CAM EAN13: 8017709131968 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Vapor clean (Buharla temizleme) 12 fonksiyon Multi-display

Detaylı

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi.

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Cazip bir ek kazanç: Süpermarketinizde atıştırmalıklar ve sıcak yemekler. Yaşam alışkanlıklarımız değişiyor. Bunun sonucunda yıllardır hazır yemek pazarında

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi.

Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Süpermarketiniz için ideal pişirme sistemi. Cazip bir ek kazanç: Süpermarketinizde atıştırmalıklar ve sıcak yemekler. Yaşam alışkanlıklarımız değişiyor. Bunun sonucunda yıllardır hazır yemek pazarında

Detaylı

Gazlı basınçlı devrilir tavalar

Gazlı basınçlı devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı makarna pişiriciler

Gazlı makarna pişiriciler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı çok amaçlı pişiriciler

Gazlı çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için.

RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için. RATIONAL çözümleri. Profesyonel mutfaklar için. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. Buharlı kombi fırın teknolojisi, büyük ölçekli ve endüstriyel mutfaklardaki üretim süreçlerini kökten değiştirdi. 1976 yılında

Detaylı

Fan Soğutmalı Teşhir Üniteleri

Fan Soğutmalı Teşhir Üniteleri Yeni self-servis hattı Fit Sistem, yemek servisi ile ilgili sorunlara kompakt boyutlarıyla heryerde esnek çözümler sunar. Çok amaçlıdır ve günümüz çizgilerine uygundur (kiraz kaplama ve paslanmaz çelik

Detaylı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm.

Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm. Okullar ve çocuk yuvaları için ideal çözüm. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: size en iyi pişirme aracını sunmak. Bu da, RATIONAL teknolojisiyle daima

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kapalı ateş ocaklar - Dolaplı

Kapalı ateş ocaklar - Dolaplı Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model cihaz bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Bir fırından beklediğiniz her şey

Bir fırından beklediğiniz her şey air-o-convect Bir fırından beklediğiniz her şey electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: pişirmede yeni boyut air-o-convect fırınlarının her mekâna uygun çok çeşitli model ve kombinasyon seçenekleri arasında

Detaylı

Elektrikli makarna pişiriciler

Elektrikli makarna pişiriciler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

6 ocaklı kuzine - Elektrik fırınlı

6 ocaklı kuzine - Elektrik fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Çok amaçlı pişirme üniteleri

Çok amaçlı pişirme üniteleri Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM EAN13: 8017709130060 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Pirolitik temizleme (500 C de yoğun temizleme)

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı.

Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı. Kaliteli ve hesaplı restaurant işletmeleri için ideal mutfak yardımcısı. 1 Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir iddiamız, size en iyi pişirme aracını sunmaktır. Fikirlerinizi hayata geçirmenizi

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça!

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! SOFTBOWL MUTFAK GEREÇLERİ Silikon Fırça Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! %100 sıvı silikon kullanılarak üretilen fırçanızın kılları şeklini uzun

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

Gazlı kapalı ateş kuzineler

Gazlı kapalı ateş kuzineler Electrolux 900 Serisi modüler pişirme ekipmanları, büyük restoran ve otel mutfakları ile kurumsal catering şirketlerinin ağır iş amaçlı pişirme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bu serinin

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma N 40 E Tezgah üstü modeli N 60 E İlave donanım olarak alt tezgah kısmı ile birlikte N 40 E - N 100 E Hazneli fırın biçiminde geniş çaplı açılan kapak ile tasarlanmış

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı devrilir tavalar

Gazlı devrilir tavalar Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli ve gazlı fritözler

Elektrikli ve gazlı fritözler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Air-o-system için roll-in buzdolapları

Air-o-system için roll-in buzdolapları Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan merkezi mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı düz pleytli ızgara

Gazlı düz pleytli ızgara Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ Tüm ortamlar için tezgah üstü emiş sistemleri. Nederman tezgâh üstü sistemler, lehimleme dumanlarının emildiği montaj istasyonlarından çok aşırı ya da zehirli gazlara karşı korumanın hayati olduğu laboratuarlara

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Pişirmeye genel bakış

Pişirmeye genel bakış ye genel bakış Bu genel bakış, Otomatik kullanımı sırasında yemekleriniz için doğru pişirme ayarlarını bulmanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bir pişirme kategorisi seçmek için sensör alanlarına dokunun.

Detaylı

Soğuk Tablalı Servis Üniteleri

Soğuk Tablalı Servis Üniteleri Self Servis Fit Sistemi, tüm yiyecek sunumlarındaki problemler için modern, çok amaçlı ve şık bir çözümdür; geleneksel self-servis sistemleri ve "free-flow" sistemleri için özellikle uygundur. [bsoğuk

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi.

Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Toplu yemek üretimi için ideal pişirme sistemi. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Öyle bir araç ki onunla fikirlerinizi

Detaylı

AISI 304 kalite paslanmaz çelikten, ray üzerine monte sepet sistemi. Tüm emniyet cihazlarına sahiptir.

AISI 304 kalite paslanmaz çelikten, ray üzerine monte sepet sistemi. Tüm emniyet cihazlarına sahiptir. Electrolux 900 Serisi modüler pişirme ekipmanları, büyük restoran ve otel mutfakları ile kurumsal catering şirketlerinin ağır iş amaçlı pişirme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bu serinin

Detaylı

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ

ROTATERM HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ RT HIZLI PRATİK ve SORUNSUZ Özköseoğlu Döner Arabalı Ekmek Fırınları endirekt ısıtmalı, cebri hava sirkülasyon sistemiyle çalışan ve buhar sistemi ile donatılmış, unlu mamul için en iyi pişirme şartlarını

Detaylı

Restaurantlar için ideal pişirme sistemi.

Restaurantlar için ideal pişirme sistemi. Restaurantlar için ideal pişirme sistemi. Bir fikir, dünyayı değiştirir. 40 yılı aşkın süredir tek bir hedef için çalışıyoruz: Size en iyi pişirme aracını sunmak. Öyle bir araç ki onunla fikirlerinizi

Detaylı

SOBANIN DİĞER ADI. KOSAB Organize Sanayi Bölgesi No:17 Kestel / BURSA / TÜRKİYE T F

SOBANIN DİĞER ADI. KOSAB Organize Sanayi Bölgesi No:17 Kestel / BURSA / TÜRKİYE T F SOBANIN DİĞER ADI KOSAB Organize Sanayi Bölgesi No:17 Kestel / BURSA / TÜRKİYE T. +90 224 372 45 61 F. +90 224 372 45 62 www.rekorgrup.com Sobanın Diğer Adı 101 FANTASIA G D Y Boyutlar 600 480 800 Ocak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Cihazlar ve aksesuarlar Katalog 2011

Cihazlar ve aksesuarlar Katalog 2011 Cihazlar ve aksesuarlar Katalog 2011 Termik yemek pişirme konusunda Birinciden SelfCookingCenter whitefficiency ve CombiMaster Plus Seri donatım, ek ücretsiz Ek ücrete karşı özel donatım Özel donatım kapsamı

Detaylı

Elektrikli devrilir tavalar

Elektrikli devrilir tavalar Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Sıcaklık dolaplı benmariler

Sıcaklık dolaplı benmariler Electrolux Self Servis hatları, genel olarak endüstriyel mutfak, özel olarak da servis hatları konusunda geniş deneyimimize dayanılarak geliştirildi. Electrolux self servis çözümleri; mutfak profesyonelierine

Detaylı