Zeepeak Nedir? Tablet. Akıllı Telefon. Bilgisayar. IP Telefon. Zeepeak. Tablet üzerinden softphone ile kullanın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Zeepeak Nedir? Tablet. Akıllı Telefon. Bilgisayar. IP Telefon. Zeepeak. Tablet üzerinden softphone ile kullanın"

Transkript

1

2 Zeepeak Nedir? Zeepeak, tüm haberleşme ihtiyaçlarını bünyesine barındıran, bütünleşik IP tabanlı iletişim platfrmudur. IP Santral, Çağrı Merkezi, IVR, Otmatik Arama, Ses Kayıt, Sesli Psta, CRM, Marketing, SMS, TTS ve daha fazlası tek bir sistemdedir. Esnek mimarisi sayesinde 4 prttan binlerce prta kadar ölçeklenebilir. Tablet Tablet üzerinden sftphne ile kullanın 02 Akıllı Telefn Akıllı mbil cihazlar üzerinden sftphne ile kullanın 01 Zeepeak Bilgisayar Bilgisayar üzerinden sftphne ile kullanın IP Telefn IP Telefnlarla kullanın Zeepeak; bir prxy sunucusuna benzer; SIP istemcileri yani yazılım ya da dnanım tabanlı telefnlar, Zeepeak sunucusuna kaydlur ve bu telefnlar arama yapmak istediklerinde Zeepeak in bağlantı kurmasını isterler. Zeepeak üzerinde tüm telefnların/kullanıcıların ve cevap veren SIP adreslerinin bir listesi vardır, dahili arama, VOIP cihazı veya bir VOIP servis sağlayıcısı aracılığıyla harici arama yapabilir veya gelen çağrıları karşılayabilir.

3 Vip Nedir? Vip "Vice Over Internet Prtcl" yani "Internet Prtklü Üzerinden Ses" lan VOIP kısaca; internet hattı üzerinden ses aktarımı teknljisi larak tanımlanır. Internet hattı üzerinden yapılan telefn görüşmelerindeki amaç, görüşme maliyetlerini düşürmek ve yüksek özellikli telefn sistemleri kullanabilmektir. Günümüzde internet altyapısı gittikçe geliştiğinden dlayı VIP görüşmelerindeki ses kalitesi de analglara göre daha iyi durumdadır. Nasıl Çalışır? VOIP, analg ses (bakır telefn kablları ile iletilen ses) sinyalini alarak dijital sinyallere dönüştüren ve bu sinyalleri internet üzerinden ileten bir teknljidir. İster masaüstü VOIP telefn kullanarak, isterseniz de bilgisayarınıza ya da iphne & Andrid cep telefnunuza kuracağınız uygulamalar sayesinde IP Santral üzerinden telefn görüşmeleri yapabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde internet lan herhangi bir yerde sanki fisinizdeymiş gibi fis telefnunuza gelen çağrıları karşılayabilir ve aramalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız lan tek şey internettir. Avantajları Nelerdir? Vip, telekm maliyetlerini azaltır. *Faturalarınızda %50-80 tasarruf sağlar. Çalışanlarınız ile sınırsız ve ücretsiz görüşürsünüz. Aramalarda sınır yktur! Santralinize yapılan aramalar asla meşgul çalmaz. Numara taşıma sayesinde mevcut numaranızı kaybetmeden de VIP hattı ve santral sahibi labilirsiniz. Vip numaralarını tahsis etmek hızlı ve ücretsizdir(0850, 0212, 0216, ) Windws, Iphne ve Andrid telefnunuza yüklenen uygulamalar ile sabit numaranızdan çağrı alabilir ve arama yapabilirsiniz. * Hizmet aldığınız VOIP peratör ve kullanım şekline göre değişkenlik gösterebilir.

4 Zeepeak Nasıl Çalışır? Zeepeak nereye isterseniz raya kurulur, klayca taşınır. İster fisinizde, isterseniz Zeepeak Bulut(Clud Hsted) üzerinde kullanabilirsiniz.

5 Zeepeak ile Neler Yapabilirsiniz? Çağrı Yönetimi CRM Yönetim IP Santral Uygulamaları Müşteri Yönetimi Web Tabanlı Yönetim Çağrı Merkezi Yönetimi Olay/Aktivite/Süreç Takibi Çklu Dil Desteği Çk Şubeli Çağrı Yönetimi Sipariş Takibi Dinamik Rapr Tasarımı Otmatik Arama İşlemleri Marketing API Entegrasynu IVR Uygulamalar SMS Kullanıcı Yetkilendirme Ses Kayıt Ssyal Medya Pazarlama Wallbard Sesli Psta Dashbard(Anlık Özet Bilgiler) Knferans Odası Klay Kullanım SMS Kredi Kartı ile Tahsilat

6 Çözümler Zeepeak IP Santral(PBX) Gelişmiş bir PBX santralin(analg yada Dijital) sağladığı tüm özellikleri üzerinde barındırır. Çk şubeli yerlerde şubeler arasında ücretsiz görüşme imkanı sağlar. Zeepeak Otmatik Arama Müşteri memnuniyeti ve satış artışı hedeflerinizi artırmak için dış aramaları tmatik yaptırabilir ve yönetebilirsiniz. Dışarıdan arama yapıkacak müşteri bilgilerini sisteme yükleyebilirsiniz. Zeepeak IP Çağrı Merkezi Müşteri hizmeti için ihtiyaç duyduğunuz çağrı merkezi fnksiynlarını (ACD, Sesli Psta, Ses Kayıt, Text T Speech...) diğer çağrı merkezi cihazlarına ranla çk daha düşük bir maliyete size sunar. Zeepeak CRM & Marketing Müşteri Yönetimi, Talep/Şikayet yönetimi, Sipariş tplama. İzinli E-psta & SMS Pazarlama. Zeepeak Ses Kayıt Zeepeak, telefn(ip/analg/pri/djital), telsiz ve diğer ses kaynaklarından yapılan görüşmelerinizi bilgisayara kaydeder. Ayrıca bir dnanım kullanmadan santral ve çağrı merkezinde yapılan görüşmeler kayıt altına alınabilir. IVR Uygulamalar Fatura srgulama brç hatırlatma, kredi Kartı ile tahsilat, randevu nayı alma, randevu hatırlatma,anket vb. İşlemleri sistem üzerinden klaylıkla yapabilirsiniz. Varlan yazılımlarınızla entegre edebilirsiniz.

7 Zeepeak IP Santral(PBX) ÇALIŞANLARINIZLA VE ŞUBELERİNİZLE ÜCRETSİZ GÖRÜŞÜN! Windws tabanlı Zeepeak IP Santral(PBX) Sistemi, geleneksel analg santralların yerine kullanabileceğiniz, tüm telefn iletişim ihtiyaçlarını bünyesine barındıran, yeni nesil bir IP İletişim platfrmudur. Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Gelişmiş çağrı yönetimi Sınırsız dahili abne tanımlama Sınırsız karşılama menüleri tanımlama (Rbt Operatör) Her dış hat için ayrı bir anns, ayrı bir lisan veya ayrı bir uygulama Sesli Mesaj Kutusu Ses Kayıt Sistemi Anns dsyaları ve çağrı bekletme müzikleri yükleme Haftanın gününe göre veya günün saatine göre ayrı bir karşılama Gruba, çağrı merkezine, sesli psta kutusuna veya bir numaraya çağrı yönlendirme 3'lü Knferans özelliği Şubeler arası dğrudan erişim numaraları Gelişmiş Web arayüzü Dinamik rapr tasarım ekranı ve çağrı raprları ve daha fazlası...

8 Zeepeak IP Çağrı Merkezi GELİŞMİŞ ÇAĞRI YÖNETİMİ Windws tabanlı Zeepeak IP Çağrı Merkezi, esnek yapısı ile her ölçekteki işletmeler için işletmenizin ihtiyaçlarına göre şekillenir. ACD, Sesli Psta, Ses Kayıt, Predictive Dailer, TTS,CRM... Çağrı merkezi fnksiynlarını diğer çağrı merkezi cihazlarına ranla çk daha düşük bir maliyete size sunar. Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Web tabanlı arabirim ile klay kullanım ve yönetim Sınırsız kuyruk tanımlama Çağrıları peratörlere farklı senarylara göre dağıtma Esnek ve değiştirilebilir senary seçenekleri Sesli Mesaj Kutusu Ses Kayıt Sistemi Anns dsyaları ve çağrı bekletme müzikleri yükleme Telefn veya web arayüzünden lgin-lgut md geçişleri yapabilme Süpervizörlerin peratör görüşmesini izleyebilme -görüşmeye dahil labilme (whisper-barge-in) Wallbard ve Dashbard Farklı çağrı dağıtma seçenekleri (Öncelikli sırayla, Hepsini çaldır, Rund Rbin, En fazla bşta çağrı bekleyen) CRM (Müşteri Yönetimi, Olay/Aktivite Yönetimi-Süreç Takibi) Dinamik rapr tasarım ekranı, peratör perfrmans ve çağrı raprları ve dafa fazlası...

9 Dinamik Rapr Tasarımı ANALİTİK RAPORLAMA Hazır raprlar dışında, tüm rapr ihtiyaçları için dinamik-klay-hızlı ve klay kullanımlı rapr üretimi. Excel, Wrd, PDF, HTML... çıktılar. Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Right Click -> Frmat Shape -> Picture Hazır Raprlar Gelen/Giden Çağrı Raprları Gelen/Giden Çağrı Listesi Çağrı İşlem Rapru Kayıp Çağrı Listesi Kuyruk Çağrı Rapru Kuyruk Süre Rapru Kuyruk Durum Rapru Kuyruk Durum Detay Rapru Servis Seviyesi Raprru Operatör Perfrmans Raprları IVR İşlem Raprları Operasynel Raprlar(Şikayet,Talep,Sipariş vs. ) Dğru Raprlama, Dğru Karar Gelen/Giden Çağrı Sayıları, Cevaplanan Kuyruk Çağrı Sayısı,Kayıp Çağrı Sayısı, Servis seviyesi, Ortlama Cevap Süresi, Ortalama Bekleme Süresi, Operatör Md Süreleri, Kuyruk Çağrı Dağılımları ve daha fazlası...

10 Wallbard(Süpervizör Ekranı) Anlık kuyruk durumlarını, dış hat durumlarını, çağrı sayıları ve rtalamalarını, peratörlerin durumlarını (aktif-pasif-mla-knuşuyr vs.), erişilebilirlik, servis seviyesi durumlarını ve kayıp çağrıları izleme ekranı.

11 Dashbard (Anlık Özet Bilgiler) Çağrı Merkezinin tüm perfrmansı webden «Dashbard» üzerinde görüntülenir. Kullanıcılar yetkileri dahilinde «Dashbard» üzerindeki akıllı panelleri görebilirler. Kuyruklara göre wallbard, dahili hatların durumları(knuşuyr, kapalı vs.), peratörlerin durumları, kuyruk durumu, aktif çağrılar, saatlik, aylık, yıllık bazda gelen, giden, kayıp çağrı rapr grafikleri vs. web arayüzünden izlenebilir.

12 Ses Kayıt Sistemi Çağrı Merkezi ve santraliniz üzerinden yapılan görüşmeleriniz bilgisayara kaydeddilir. Güçlü ve yüksek kapasiteli arşivleme/yedekleme sistemi sayesinde, önemli ses kayıtlarınız güvenlik altına alınmış lur. Aranan ses dsyaları çk klay ve hızlı biçimde bulunur. İnternete ulaşılan her nktadan(wan, LAN) yetkisi lanlar için erişim lanağı sunar. Web arayüzü üzerinden kayıtlar dinlenebilir yada farklı kaydedilebilir.

13 Sesli Mesaj Kutusu(Vice Mail) Dahili hattınıza gelen çağrılarda cevap veremediğiniz yada mesai saatleri dışında gelen aramalarda, sistem psta kutunuza mesaj bıraktırabilir. Psta kutunuza bırakılan sesli mesajlar tanımlı e-psta adresinize tmatik larak mail gönderelir. Bu mesajları web panelinizden yada IVR üzerinden psta kutunuzdan da dinleyebilirsiniz.

14 Zeepeak CRM & Marketing Müşterilerinizle iletişiminizi güçlendirir! Zeepeak CRM ile; Excel, Csv ve Xml dsyalarından eski müşteri kayıtlarınızı tek seferde prgrama aktarabilir, Yeni müşteri ve kntaklarınızı saklayabilir, Agent a çağrı aktarılmadan önce arayan numara bilgisinden müşteri kartını açabilir, Müşterilerinizle yapılan tüm görüşmeleri ve yazışmaları kaydedebilir(talep/istek/şikayet vs.), Ürünlerinizi tanımlayabilir, Siparişlerinizi tplayabilir, Grupladığınız müşterilerinize tmatik arama başlatabilir, İzinli marketing ve SMS gönderebilir, izleyebilir ve raprlayabilir,( Ve yapılan işlemleri dğru larak raprlayabilirsiniz.

15 Servisler Bulut Üzerinden Kullanım(Clud Hsted) İnternette Bulut sunucuları üzerinden tüm telefn iletişim ihtiyaçlarını kullanabileceğiniz bir. servistir. Ofisinize ya da bulunduğunuz rtama kurulmaz Yerinde Kurulum Müşteri lkasynuna fiziksel larak kuruluş yapılır. Yerinde Kiralama Müşteri lkasynuna fiziksel larak kiralama mdeline göre kuruluş yapılır. Dinamik Rapr Tasarımı Müşteri ihtiyaçlarına göre rapr tasarım ekranında SQL srgu cümlesi ile dinamik srgular luşturulabilir. API Entegrasynu-Yazılım Geliştirme Mevcut uygulamalarınız ile Zeepeak i entegre etmeniz gerektiği durumlarda kullanılan araçlardır.

16 Bulut Servisleri(Clud Hsted) Şimdi Buluta Taşının!

17 Zeepeak Bulut Santral Her Yerden Erişim Kabl, Mntaj Yk! Çalıştığı rtama yük luşturmaz. Aramalarda sınır yktur! Santralinize yapılan aramalar asla meşgul çalmaz. Yatırım maliyeti yktur! *Faturalarınızda %50-80 tasarruf sağlar. 30 dakikada kullanmaya başlarsınız. Destek,Bakım ve Güncelleme ücretsizdir! Sınırsız dahili ekleyin, dahililer ve şubeleriniz ile ücretsiz görüşün! Yapılan tüm görüşmeler kaydedin. * Hizmet aldığınız VOIP peratör ve kullanım şekline göre değişkenlik gösterebilir. Zeepeak Bulut Santral; herhangi bir santral ekipmanına ya da persneline ihtiyaç duymaksızın, tüm telefn iletişim ihtiyaçlarının internet üzerinden hizmet larak sunulan, yeni nesil IP Santral Bulut Teknljisi servisidir.

18 Zeepeak Bulut Çağrı Merkezi Her Yerden Erişim Kabl, Mntaj Yk! Çalıştığı rtama yük luşturmaz. Aramalarda sınır yktur! Çağrı Merkezine yapılan aramalar asla meşgul çalmaz. Yatırım maliyeti yktur! *Faturalarınızda %50-80 tasarruf sağlar. 30 dakikada kullanmaya başlarsınız. Destek,Bakım ve Güncelleme ücretsizdir! Ücretsiz CRM mdüllerini kullanabilirsiniz. * Hizmet aldığınız VOIP peratör ve kullanım şekline göre değişkenlik gösterebilir. Zeepeak Bulut Çağrı Merkezi; herhangi bir santral ekipmanına ya da persneline ihtiyaç duymaksızın, tüm telefn iletişim ihtiyaçlarının internet üzerinden hizmet larak sunulan, yeni nesil IP Çağrı Merkezi Bulut Teknljisi servisidir.

19 4 Aşamada Kullanmaya Başlayın Mevcut hattınız VOIP sistemine taşınır veya yeni bir VOIP hat tahsis edilir. Zeepeak bulut hesabınız luşturulur. Çağrı Merkezi ve/veya Sesli karşılama menüleri tanımlanır. Sistem ayarlarına VIP hattınızın bilgileri girilir ve santraliniz ile peratörünüz arasında bağlantı sağlanır. Akıllı telefnunuzdan, bilgisayar veya tabletinizden ya da mevcutsa masaüstü IP telefnunuzdan görüşme yapmaya başlarsınız.

20 Biz Kimiz? İnfset, mevcut çalışmakta lduğu 300 ü aşkın seçkin müşteri prtföyü ve çeşitlilik içeren tamamlanmış prjeleri ile Telekmünikasyn alanında geniş bir tecrübeye sahiptir. Kendi Ar-Ge birimine sahip lan İnfset, Türkiye' de üretilmemiş dnanım ve yazılımları üretmekte, Türk telekmünikasyn ve bilişim pazarına yeni ürünler sunmaktadır Ürün ve Servislerimizi kullanan 300' ün üzerindeki müşterimize teşekkür ediyruz.

21 Bize Ulaşın Orta Mah. Nazır Sk. N:14/22 Pendik-İstanbul

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi KURUMSAL WEB TASARIM Prje Teklifi Teklifi Veren: Celil CAN Teklif Tarihi: 07.01.2015 Karadeniz Mh. General Aldğan Cd. N 49 / 1 Gazismanpaşa, İstanbul www.celilcan.cm - bilgi@celilcan.cm Firma : Yetkili

Detaylı

Tanıtım Dokümanı 2016

Tanıtım Dokümanı 2016 Tanıtım Dokümanı 2016 Nedir? Klasik santrallerin üstlendiği görevlerin tamamını başarıyla gerçekleştiren ve klasik santrallerden daha fazla işleve sahip olan, bulut sunucularına kurulan sanal (yazılımsal)

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Kurumsal Tanıtım Dosyası Likit Telekom Biz Kimiz? 2011 Kuruluş Likit Telekom Ltd. Şti. / Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Türkiye Geneli Bayi Ağı TS SYYB / HYB Belgeleri 6 Distribütörlük ve diğer bayilikler

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi

IdeaSoft 2011 Fiyat Listesi IdeaSft 2011 Fiyat Listesi 1 IdeaSft Akıllı E-ticaret Paket Fiyatları IdeaSft Akıllı E-ticaret Lite 120 GB/Yıl Trafik, 5 E-Psta, Havale/Eft ödeme sistemi, Kapıda Ödeme Sistemi, B2C Mdülü, Teknik Destek,

Detaylı

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır.

Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dolayı e-ticaret sistemlerine olan ilgi arttırmıştır. Yazılımnet E-ticaret Sistemi Günümüzde internet kullanımının hızla yaygınlaşmasından dlayı e-ticaret sistemlerine lan ilgi arttırmıştır. Bir kaç yıl öncesine kadar giyim, elektrnik, kitap, cd ve benzeri

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

Veresiye Satışlarınız, Sonradan faturaya dönüştürülmek üzere İrsaliye olarak Transfer edilir.

Veresiye Satışlarınız, Sonradan faturaya dönüştürülmek üzere İrsaliye olarak Transfer edilir. 1 BENZİN İSTASYONU OTOMASYONU Orka SQL Prgramının sektöre özel yazılımlarından, Benzin İstasynu Otmasynu çözümü ile pmpa prgramlarındaki kayıtları prgramınıza tmatik transfer edebilirsiniz. Transfer Edilen

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ Bulut Santral Nedir? Veri Merkezindeki sunucularda barındırılarak şirketlerin santral hizmetini karşılayan sistemlerdir. Bulut santrallerin tek ihtiyacı, kapasitesine

Detaylı

OKÜ İçerik Yönetim Sistemi. Proje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu.

OKÜ İçerik Yönetim Sistemi. Proje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu. OKÜ İçerik Yönetim Sistemi Prje Amacı; OKÜ web sitelerinin içeriklerinin etkin yönetimi ve sunumu. İÇİNDEKİLER 1. Prjenin Knusu 2. Prjenin İçeriği a. OKÜ İçerik Haritası b. ATAMEDYA OKÜ İÇERİK YÖNETİM

Detaylı

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS KAREL IPCS, TEMEL IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE SUNAN İLETİŞİM ÇÖZÜMÜDÜR. AVUKATLIK BÜROLARI, TURİZM ACENTALARI, SATIŞ OFİSLERİ GİBİ MÜŞTERİ

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TegsoftCC TEGSOFT NİSAN, 2014 Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TEGSOFT, uzun yıllardır telekomünikasyon sektöründe edindiği bilgi birikim ve deneyimlerini, tamamen Türk mühendisliği

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI E-BĐLDĐRGE UYGULAMASI

DESTEK DOKÜMANI E-BĐLDĐRGE UYGULAMASI : Đnsan Kaynakları / Brdr / Gld brdr E-BĐLDĐRGE UYGULAMASI Aylık prim ve hizmet belgesi, aylık ve dört aylık larak SSK kurumuna verilen bildirgelerin birleştirilerek yeniden düzenlenmesi ile luşturulmuş

Detaylı

VOIP. Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1

VOIP. Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1 VOIP Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) 16541905 SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1 VOIP NEDİR Açılımı; "Voice Over Internet Protocol" yani "Internet

Detaylı

Kısaca ; Servis Pozitif, firma tarafından kendisine sağlanmış kullanıcı girişleri yetkisi ile internet olan her platformdan sisteme giriş yapabilir.

Kısaca ; Servis Pozitif, firma tarafından kendisine sağlanmış kullanıcı girişleri yetkisi ile internet olan her platformdan sisteme giriş yapabilir. Kısaca ; Servis Pzitif; Teknik servis hizmeti sağlayan firmalar için bulut tabanlı geliştirilmiş özel yazılım çözümüdür. Kurulum gerektirmez, internet lan her nktadan erişim imkanı sağlar. Hizmet sağlayıcı

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler Millenicom Bulut Santral Servisi Bulut Çözümler Bulut Santral Nedir? Müşteri lokasyonuna kurulu olan fiziksel bir santralin tüm özelliklerini, bulut teknolojisinin faydalarıyla birleştirilerek sunan Kurulum,

Detaylı

Persono Performans Yönetim Sistemi

Persono Performans Yönetim Sistemi Persono Performans Yönetim Sistemi Performans Değerlendirme, işletmenin stratejik, taktiksel ve operasyonel amaçlarını gerçekleştirmesinde, çalışanların işin nitelik ve gereklerini yerine getirmek için

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TEGSOFT Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TegsoftCC Çağrı Merkezi ürünü, anlık ve geçmişe yönelik detaylı raporları ile Çağrı Merkezi yönetiminizi kolaylaştırmaktadır.

Detaylı

SÜHA MAKİNA - ONLINE TAHSİLAT SİSTEMİ

SÜHA MAKİNA - ONLINE TAHSİLAT SİSTEMİ SÜHA MAKİNA - ONLINE TAHSİLAT SİSTEMİ BayiPs, SÜHA MAKİNA nin bayilerine ve SÜHA MAKİNA bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı ile tahsil etmelerine yarayan

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

Servis Tanımı 4/12/2011

Servis Tanımı 4/12/2011 Servis Tanımı 1 Cebim HerYerde servisi ile GSM aboneleri kendi telefon ve sim kartlarından bağımsız şekilde gsm operatörü tarafından sunulan bu hizmetle yakınlarına her zaman ulaşabilecektir. Servis Tanımı

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

AMAÇ... 2 ÜRÜN / SERVĐS TANIMI... 2 ÜRÜN / SERVĐS ÖZELLĐKLERĐ... 2 Önemli Noktalar... 3 Standartlar ve Kısıtlar... 3 Sistemin Özellikleri...

AMAÇ... 2 ÜRÜN / SERVĐS TANIMI... 2 ÜRÜN / SERVĐS ÖZELLĐKLERĐ... 2 Önemli Noktalar... 3 Standartlar ve Kısıtlar... 3 Sistemin Özellikleri... UZAKTAN YEDEKLEME İÇİNDEKİLER AMAÇ... 2 ÜRÜN / SERVĐS TANIMI... 2 ÜRÜN / SERVĐS ÖZELLĐKLERĐ... 2 Önemli Nktalar... 3 Standartlar ve Kısıtlar... 3 Sistemin Özellikleri... 5 ÖZEL PROJE ÖZELLĐKLERĐ... 5 DESTEK

Detaylı

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu

DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu DS200M DS200S DS200 Yeni Nesil IP İletişim Sistemi Satış Sunumu 14 Haziran 2011 Yeni DS200 Serisi, gelişkin IP özellikleri ile klasik TDM santral yeteneklerini birleştiren orta ve büyük kapasiteli işletmelerin

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 1 efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 2015 2 İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ...3 2 UYGULAMAYA ERİŞİM...4 3 YETKİLENDİRME...5 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 Firma Finansman Kullanıcı Rolü... 5 efinans

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

Heat Treatment Management

Heat Treatment Management Heat Treatment Management W e b T a b a nl ı E riş im HTM Web platformu sayesinde verilerinize herhangi bir web tarayıcısı yardımıyla istediğiniz heryer den ulaşabilirsiniz.. B ark ot il e t ak i p im

Detaylı

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ - 0 507 151 50 06 MÜŞTERİLERİMİZE NELER KATTIK? Vestel'in Türkiye çapındaki 350 servisinin ve 400 kişilik çağrı merkezinin gelen ve giden çağrıları AloTech bulutuna

Detaylı

Tim Destek Bulutcell

Tim Destek Bulutcell Tim Destek Bulutcell GÜNCELLEME BİLDİRİM DOKÜMANI destek@timdestek.cm 1 / 5 İçindekiler 1. Yenilikler... 3 1. Yurtiçi Karg ile entegrasyn... 3 2. Bankadan çıkan ödemelerin tmatik cariye işlenmesi... 3

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. UYGULAMAYA ERİŞİM... 4 3. YETKİLENDİRME / KULANICI ROL TANIMLARI... 4 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 3.1.1. Firma Finansman

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

Sosyal Pass Esaslar: o o o o

Sosyal Pass Esaslar: o o o o Müzik Pass Esaslar: 10 Ekim 2018 tarihi itibariyla Müzik Pass in fiyatı 10 TL larak güncellenmiştir. Ktadan Düşmeyen Müzik Pass Paketi, Vdafne un müzik içerik sağlayıcılarıyla yaptığı anlaşmalara göre

Detaylı

DEFTER BEYAN YARDIM KILAVUZU

DEFTER BEYAN YARDIM KILAVUZU Hazırlayan, Rahmi İnevi Mayıs-2018 DEFTER BEYAN YARDIM KILAVUZU 1 İlk İşlemler a- OrkaSQL prgramında; Bür Yönetimi mdülünde SMMM Tanımlamaları bölümüne giriniz. b- Kullanılmakta lan SMMM Bilgisinin incelenmesi

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Ulusal Yapı Denetim Sistemi - YDS T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

Ulusal Yapı Denetim Sistemi - YDS T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Ulusal Yapı Denetim Sistemi - YDS T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Ulusal Yapı Denetim Sistemi (UYDS), Bilişim ve tmasyn bazında planlama, uygulama, izleme ve iyileştirme kabiliyetlerini artırmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri. cloud

Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri. cloud Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri cloud Müşteri yönetimi, sanal santral ve daha fazlası hesaplı tek bir üründe LEAPvoX Cloud ile tek noktadan Ses Hizmet Sağlayıcıların tüm operasyonel ihtiyaçları için

Detaylı

Kurumunuzda çalışan ve ekrana yansıtmış olduğunuz tüm personelin T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğundan emin olunuz.

Kurumunuzda çalışan ve ekrana yansıtmış olduğunuz tüm personelin T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğundan emin olunuz. 1-SİSTEME GİRİŞ ÇKYS şifreniz ile sisteme giriş yapınız. Açılan bölümden İnsan Kaynakları Yönetim Sistemini ve Merkez Şubeleri İKYS Menüsü seçiniz. Alt kısımda açılan bölümden ise Bilgi Toplama Formunu

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Santral Sisteminin lisans politikası kanal ve sürüm bilgisine dayanmaktadır. Müşterinizin

Detaylı

ENTERPRISE CONTACT CENTER

ENTERPRISE CONTACT CENTER call center ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi içerisinde, geliştirmelerin

Detaylı

EYLÜL 2012 WINDOWS 7. Enformatik Bölümü

EYLÜL 2012 WINDOWS 7. Enformatik Bölümü EYLÜL 2012 WINDOWS 7 İÇERİK Giriş Sürümler Windws u kişiselleştirmek Masaüstünü Görev çubuğunu Başlat menüsünü Dsya ve Klasör İşlemleri 2 Pencereler Arası Geçiş ve Byutlandırma Genel bilgiler Windws gezgini

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Çağrı Merkezi Sistemi ve CRM. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Çağrı Merkezi Sistemi ve CRM. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Çağrı Merkezi Sistemi ve CRM Sistem Kataloğu İ N F O S E T Ç A Ğ R I M E R K E Z İ S İ S T E M İ V E C R M Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad. Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon

Detaylı

BIL 307 Internet Programlama Proje Detayları

BIL 307 Internet Programlama Proje Detayları BIL 307 Internet Prgramlama Prje Detayları Arıza Takip Sistemi Zrluk Derecesi: 8 Kullanıcı Adı Sifre ile giriş Makine Tanım Frmu (Makine Mdeli, Kaç Yılında Alındıgı, Markası vs gibi bilgilerin bulundugu

Detaylı

* Özel servis aramaları yurtiçi ücretlendirme kapsamında değerlendirilmemektedir.

* Özel servis aramaları yurtiçi ücretlendirme kapsamında değerlendirilmemektedir. Kafama Göre 5: * Bu tarifeden, 7-26 yaş arasındaki numara taşıma ya da yeni hat alımı ile gelen bireysel faturasız ablnelikler faydalanabilir. Tarifeden 26 yaş altı kullanıcı tanımı ile de yararlanmak

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Tegsoft Sesli Yanıt Sistemi (IVR)

Tegsoft Sesli Yanıt Sistemi (IVR) IIİ,c Tegsoft Sesli Yanıt Sistemi (IVR) Bilgi Dokümanı TEGSOFT Tegsoft Sesli Yanıt Sistemi (IVR) Temel IVR Yapısı Temel IVR yapısı, karşılama anonsu ile çağrının karşılanması, tuşlamalara göre çağrının

Detaylı

o Kullanım: Sesli çağrı, kısa mesaj ve SMS için % 43 (% 25 özel iletişim vergisi ve % 18

o Kullanım: Sesli çağrı, kısa mesaj ve SMS için % 43 (% 25 özel iletişim vergisi ve % 18 Turkiye Yunanistan Plnya Prtekiz Özbekistan İngiltere Avusturya Slavenya Arnavutluk Hllanda Azerbaycan İspanya Sırbistan Malta Kıbrıs Karadağ Kazakistan Türkiye de mbil telefn hizmeti ve vergilendirme

Detaylı

1. TH160 Vekil Bilgilerinin İletimi Giriş, Güncelleme Giriş, Silme Giriş İşlemleri TH162 Vekil Bilgilerinin İletimi Onay,İptal

1. TH160 Vekil Bilgilerinin İletimi Giriş, Güncelleme Giriş, Silme Giriş İşlemleri TH162 Vekil Bilgilerinin İletimi Onay,İptal VEKİL BİLGİLERİ TANIMLAMA İŞLEMLERİ 1. TH160 Vekil Bilgilerinin İletimi Giriş, Güncelleme Giriş, Silme Giriş İşlemleri... 4 2. TH162 Vekil Bilgilerinin İletimi Onay,İptal... 7 3. RP366 Vekil Bilgi Rapru:...

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP

KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ IP SANTRAL MS26IP KÜÇÜK KAPASİTELİ İŞLETMELER İÇİN TASARLANAN MS26IP, IP VE GELİŞMİŞ İLETİŞİM ÖZELLİKLERİNİ SİSTEME ENTEGRE OLARAK SUNAR. SANTRALLA BİRLİKTE BEDELSİZ SUNULAN ÖZELLİKLER

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Dosya ve Klasör İşlemleri

Dosya ve Klasör İşlemleri Dsya ve Klasör İşlemleri Dsya ve Klasör nedir? Bilinen dsya uzantıları Yeni klasör luşturmak Dsya ve klasörleri yeniden isimlendirmek Dsya ve klasörleri silmek Windws gezgini ile dsya ve klasörleri yönetmek

Detaylı