Mercedes-Benz Filo Çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Filo Çözümleri"

Transkript

1 Mercedes-Benz Filo Çözümleri

2 Hoş geldiniz. Mercedes-Benz, 127 yıldır sektördeki yenilikçi yaklaşımlarıyla liderliğini sürdürürken filonuz için ideal seçim haline geliyor. Mercedes-Benz, kurucusu Gottlieb Daimler in temelini attığı disiplinler ışığında, The best or nothing ilkesiyle üretimine devam ediyor. Bir modelinin ancak diğer bir Mercedes-Benz modeliyle kıyaslanabilmesini mümkün kılan felsefesiyle; hızlı olduğu kadar güvenli sürüş keyfiyle ekolojik sorumluluğu bağdaştıran güçlü tahrik sistemleri, sürücü ve yolcuları kat edilen her kilometrede akıllı teknolojiler ve yeniliklerle buluşturuyor. Sportif tasarımıyla sedan konforunu erişilebilir fiyatıyla sunan CLA, tasarımı ve teknolojisiyle sınıfının standartlarını yeniden belirleyen E-Serisi, otomobilde mükemmeliyetin simgesi S-Serisi; 2013'ün parlayan yeni yıldızları oldular. A, B ve CLA serilerinden oluşan yeni nesil kompakt otomobil ailesini, 1,5 dizel otomatik seçeneğiyle piyasaya sunan Mercedes-Benz, Yeni GLA ve Yeni C-Serisi ile 2014 e de ses getiren yeniliklerle başladı. Otomobilin yaratıcısı Mercedes-Benz, en üst düzey verimlilik ve çevreci yaklaşımlarla tasarladığı otomobillerini müşterilerinin beğenisine sunarken, şimdi de sıfır emisyonu hedefleyerek diğer otomobil üreticilerine yol gösteriyor. Mercedes-Benz in geliştirdiği BlueEFFICIENCY teknolojisi, sürdürülebilirlik ve verimlilik ilkeleri doğrultusunda, yakıt tüketimiyle emisyon düzeylerine yepyeni standartlar kazandırıyor. Bir dizi optimizasyon paketiyle, enerjiyi etkin bir biçimde kullanarak, çevreye olan etkiyi minimumda tutmayı başarıyor. Akıllı enerji yönetimi, yüksek aerodinamizm, yuvarlanma dirençleri optimize edilmiş lastikler, ECO Start/Stop ve ECO göstergesinden oluşan BlueEFFICIENCY paketiyle Mercedes-Benz, kalıcı çevre sorumluluğunun altına imzasını atıyor yılının sonunda tanıtılan BlueEFFICIENCY özelliğinin tüm Mercedes-Benz modellere yayılmasıyla birlikte teknik ve aerodinamik geliştirmelerle yakıt tüketiminde %30'a varan yakıt tasarrufu elde edildi. Yarının çevre standartlarını bugünden karşılayan otomobilleriyle Mercedes-Benz, farkını bir kere daha ortaya koyuyor. Yüksek beğenisiyle kategorilerinde lider otomobillerimiz, müşterilerimizin güveniyle perçinlenirken, filo yöneticileri olarak sizlerin işbirliğiyle marka değerimiz daha da anlam kazanıyor. Saygılarımla, Şükrü Bekdikhan Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü

3 A-Serisi. Yeni bir neslin kalp atışları. Ya evet ya da hayır. Mercedes-Benz A-Serisi için "fark etmez" demek bir seçenek değil. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil ikonu. Kompakt otomobillere yepyeni bir soluk kazandıran Mercedes-Benz A-Serisi, genç ve sportif tasarımıyla hayranlık uyandırıyor. İleri teknoloji onun en sıradan özelliği. Kuşkusuz güvenli, kuşkusuz verimli. Bir Mercedes-Benz otomobilin tüm tipik özelliklerine sahip ve aynı zamanda tamamen farklı.

4 Yolda sürprizlerden hoşlanmaz. Yollarda ansızın önünüze tehlikeli durumlar çıkabilir. Siz farkına varamasanız da o her şeyin farkında. Radar destekli Çarpışma Önleme Yardımcısı ile diğer araçlarla güvenli takip mesafesini koruyor. Tehlikeli durumlarda fren desteği uygulayarak sürücüye yardım ediyor. ESP, Şerit Takip Yardımcısı, Aktif Park Yardımcısı gibi standart ve opsiyonel olarak sunduğu ondan fazla güvenlik paketiyle güvenliğiniz kontrol altında.

5 Akıllı ve çekici. 1,5 litre hacimli dizel otomatik seçenekleriyle A-Serisi, yükseltilen enjeksiyon basıncı, optimize edilmiş yanma odaları ve hassas enjektörleri sayesinde stilini verimlilikle bütünleştirir. Urban donanımlı A-Serisi, iki lamelli ve krom uygulamalı gümüş radyatör ızgarası, krom süs çıtası ve iki kademeli egzoz çıkışıyla mükemmel bir izlenim bırakır. Alçaltılmış sportif yürüyen aksam, 225/40 R 18 lastikleri olan, çok kol tasarımlı AMG hafif alaşım jantlar ve AMG gövde kiti tasarım konsepti AMG Paketi'ne sahip A-Serisi'nin sportif görünümünü vurgular. Becker MAP PILOT navigasyon sistemi, sürekli güncellenebilen Türkiye haritası verileriyle sürücüyü bilgilendirir. 3D harita görünümü, şerit önerisi, hız sınırı uyarısı ve rota bilgileriyle ayrıcalıklı bir yolculuk sunar. Exclusive Paketinin odak noktasında deri malzemeler vardır. Bunun sonucunda yüksek kaliteli, stil sahibi bir iç mekân oluşmaktadır.

6 B-Serisi. İş hayatının ciddi yönleri de keyifli olabilir. Mercedes-Benz B 180 daha ilk karşılaşmada, kendisini çarpıcı kılan tasarım özelliklerini yansıtır. Hayatı kolaylaştıran konfor özellikleriyle de kendine hayran bırakır. B-Serisi şık tasarım detayları ve sunduğu geniş iç hacmiyle sınıfının standartlarının çok ötesinde. Şimdi 1,5 litre dizel otomatik seçeneğiyle hayata büyük şeyler katmaya hazır olun.

7 B-Serisi, iki göz yeterli olmadığında size destek sağlar. Çarpışma önleme yardımcısı (COLLISION PREVENTION ASSIST), gözünüz başka yere kaydığında bile ön tarafı denetler ve böylece tehlikeleri erken fark etmenize yardımcı olur. B-Serisi ayrıca, 10 farklı yardımcı sistem sayesinde son derece güvenlidir. Hem aynı anda her yere bakılamayacağını da kim söylemiş? Üstelik ölçüleri sayesinde de şehir içinde her park boşluğuna sığar. Sağıma baktığımda bile önümü görebiliyorum.

8 Dışarıdan bakıldığında küçük bir otomobil... B-Serisi nde size sürekli eşlik eden bir dostunuz var: Tarzınız. Dört zarif donanım paketi, her kişiliğe eşsiz bir kişiselleştirme olanağı sağlar. İpek gibi parlayan asil gümüş krom yüzeyler, özgüven duygusunun altını çizer. Geniş iç mekân, size düzenli bir ortam sunar. Üzerinde iki lamel ve büyük bir Mercedes yıldızı bulunan radyatör ızgarası, B-Serisi'nin güçlü ifadesini daha da vurgular. Krom Paketi, dış görünümde parlayan krom uygulamalarıyla etkileyicidir ve zarif bir izlenim bırakır. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı iç mekân, Venlo kumaş döşemeyle matrix görünümlü 1 süsleme parçalarının kombinasyonuyla bütünsel bir görünüm sağlar. 1 Resimde COMAND Online multimedya sistemi özel donanımı gösterilmektedir. Şık iç donanım. Geri görüş kamerası, geri vitese geçildiğinde otomatik olarak devreye girerek sürücüyü düz ve yan park manevralarında destekler. Statik ve dinamik kılavuz çizgileri sürücüye direksiyon açısını ve mesafeyi gösterir.

9 CLA-Serisi. Dizginlenemez. CLA ya bir kez baktığınızda, tüm göz alışkanlıklarınız geride kalacak. Etkileyici tasarımı, dinamik coupé formuna yeni bir ifade kazandırıyor. Öncü ayrıntıları, onu seçecek kişiyi arıyor. Mercedes-Benz bu güçlü hamlenin farkıyla emin adımlar atarak sahneye doğru ilerliyor. İlk bakışta sizi standarttan uzaklaştıran, meydan okuyan, beklenmedik ve şaşırtıcı olan da bu değil mi zaten? Bir bakışta * * Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır. Fark etmez demek bir seçenek değil. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil ikonu. Yolda daha çok eğlenmenizi ve rahat olmanızı ister. İleri teknoloji onun en sıradan özelliği. Kuşkusuz güvenli, kuşkusuz verimli. Bir Mercedes otomobilin tüm tipik özelliklerine sahip ve aynı zamanda tamamen farklı.

10 Coupé ruhunu sedan konforuyla birleştiren CLA, heyecan dolu çizgileriyle daha ilk bakışta baştan çıkarır. CLA'nın sportif karakterli çarpıcı tasarımı, seri üretim otomobiller arasındaki en düşük hava direnciyle öne çıkıyor. Alışılmışın dışında, kendine ait bir tarz yaratan CLA ile tanıştığınızda, onun diğerlerine hiç benzemediğini hemen fark edeceksiniz. Üstelik 1,5 litre dizel otomatik seçeneğiyle şimdi size her zamankinden daha yakın.

11 Heyecan dolu çizgiler. Baş döndürücü tasarımıyla CLA, coupé stiliyle dört kapılı bir sedanın konforunu bir araya getirir. Tüm hatlarındaki heyecan verici çizgiler, CLA nın dizginlenemez ruhunu anlatır. Elmas görünümlü gümüş radyatör ızgarasına, spor yürüyen aksama ve AMG hafif alaşımlı jantlara sahip tasarım konsepti AMG Spor Paketi. Siyah renkli hafif alaşım jantlara ve karartılmış camlara sahip Gece Paketi. 3 kol tasarımlı ve çok fonksiyonlu direksiyon ve kusursuz tasarımını yansıtan spor koltuklarıyla AMG paketi. 1 1 Resimde COMAND Online multimedya sistemi özel donanımı gösterilmektedir. Çift egzoz çıkışı ve krom uygulamalı difüzörüyle Urban Paketi. Exclusive Paketi'nin odak noktasında deri malzemeler vardır. Bunun sonucunda yüksek kaliteli, stil sahibi bir iç mekân oluşmaktadır.

12 Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA ile tanıştığınız anda özgürlük hissini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Bu Kompakt Premium-SUV, şehri küçültüp sizin dünyanızı büyütmek için yaratıldı. Yeni GLA, sportif dinamik tasarımı ve öncü motor teknolojisiyle sadece bir Mercedes-Benz'in sunabileceği konfor ve güvenliği bir arada sunuyor. Sınırsız bir hareket özgürlüğü için Yeni GLA'nın start butonuna basmanız yeterli.

13 Dinlenmeye ihtiyacı yok. Cesaret, özgüven ve macera için gereken her şey onun kaputunun altında. 5 farklı motor seçeneğine sahip Yeni GLA, turbo besleme ve direkt enjeksiyona sahip bir yüksek teknoloji paketiyle donatıldı. Sahip olduğu büyük gücü etkili bir biçimde ön tekerleklere aktaran Yeni GLA, sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC veya 7 ileri oranlı çift kavramalı şanzıman 7G-DCT ile kusursuz bir performans deneyimi sunar.

14 Güven verici derecede şık. İster caddelerde turlarken, isterse doğada aktif tatil yaparken: Style tasarım konseptiyle birbirine mükemmel şekilde uyarlanmış olan kaliteli tasarım ve konfor donanımları kendine güven ve bireysellik duygusunu bir arada sunuyor. İlham verici şekilde ilerici: Urban tasarım konsepti. Style tasarım konsepti. İç mekânda kaliteli işçilik ve deri döşemelerle bütünleşen 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi. Yüksek kalitedeki malzemeler ve alüminyum çerçevelerin mükemmel uyumu. Koltuklar ve iç mekânda birbirini tamamlayan deri kombinasyonları.

15 Yeni C-Serisi. Özel hisler için tasarlandı. O, güzelliğiyle duyularınızı büyüleyecek bir sedan. Bedensel dili, akıcı ve hassas hatlarıyla bütünleşerek onun sportif kültürünü ortaya çıkarıyor. Ve bunları taklit edilemez bir sürüş dinamiğiyle size yansıtıyor. Yeni C-Serisi, duyularınızı yoğun bir deneyimle harekete geçirmeniz için tasarlandı.

16 İleri görüşlü olmanın rahatlığı. Yeni C-Serisi, önünüzdeki araçla olan mesafenizi ayarlar ve şeritleri sizin için takip eder. Bu sırada arkadan yaklaşan bir aracı ya da kavşakta bulunan yayayı görür. Acil durumlardaki frenleme esnasında, sürücüye destek verir. Yorgun olduğunuzu hissettiği durumlarda sizi uyarır. Mercedes-Benz Intelligent Drive ile Yeni C-Serisi, her koşulda sizinle birlikte.

17 Yeni C-Serisi. Algıların çok ötesinde. Yeni C-Serisi AVANTGARDE, ilk bakışta etkiler. Kaliteli işçilik ve krom malzemeleriyle son derece sıra dışıdır. 5 çift kol tasarımlı, hafif metal jantlar ve parlatılmış alüminyumdan yükleme eşiği süs çıtasıyla yeni AVANTGARDE tasarım konsepti. Entegre Mercedes yıldızına ve mat iridyum grisi renginde iki çıtaya sahip radyatör ızgarası. Özel koltuk tasarımına sahip ARTICO suni deri/norwich kumaşı döşeme, siyah Nappa deriden 3 kol tasarımlı çok fonksiyonlu direksiyon simidi, tüp tasarımlı yuvarlak göstergeleriyle etkileyici iç mekân. Piyano boyası renginde ahşap süslemeleriyle C 180 Avantgarde iç tasarım konsepti. Sürücü ve öndeki yolcu için ayrı sıcaklıkların ayarlanabilmesini sağlayarak konforlu bir seyahat ortamı yaratan 2 bölgeli THERMATIC otomatik klima.

18 E-Serisi. Onu sadece gözlerinden tanıyabilirsiniz. E-Serisi, onu gördüğünüz ilk saniyede kalıcı bir izlenim bırakır. Kama biçimli motor kaputu, çarpıcı bir şekilde bakan yeni tasarım farlarıyla E-Serisi, baştan çıkaran bir görünümle hayranlık uyandırıyor. Yolda onun gücünü ve çevikliğini hissettiğinizde, güçlü hislerin nereden geldiğini fark edeceksiniz.

19 Verimli atak. Baştan aşağı yenilenen E-Serisi, şimdi 1,6 litrelik motor seçeneğiyle estetik ve verimliliği bir arada sunuyor. 156 beygir gücündeki 1,6 litrelik benzinli motorla birlikte, 7G-TRONIC şanzıman ve ECO Start/Stop özelliğiyle E-Serisi, sizi ve çevreyi daha çok düşünen bir güç sunuyor.

20 Zamanın unutulduğu yer. E-Serisi, sunduğu sayısız konfor bileşeniyle size kusursuz bir alan yaratır. Örneğin isteğe bağlı olarak sunulan Aktif Ergonomik Koltuklar, Arka Koltuk Konfor Paketi ve THERMATIC Otomatik Klima bunlardan sadece bazıları. İkna olmanız için onun koltuğuna bir kez oturmanız yeterli. Keskin dış tasarımı E-Serisi'ne belirgin şekilde daha dinamik bir görünüm sağlar. İç mekânda kaliteli malzemeler. Koltuk döşemeleri ve kapıların iç tarafları kumaşın yanı sıra ARTICO suni deri (isteğe bağlı), gerçek deri ve Nappa deri (Exclusive Paketi) kaplı olarak sipariş edilebilir. Gösterge tablosu, paspas ve tavan döşemesi renkleri seçilen iç mekân rengine ve tasarım konseptine mükemmel şekilde uyum sağlar. Yeni tasarımıyla LED fiber optik aydınlatma grubu. Akıllı Işık Sistemi ve LED farlar.

21 S-Serisi. İyi bir ilk izlenim bırakmanın en şık yolu. S-Serisi, stil ikonu olma geleneğini en küçük detaylarına kadar taşıyor. Kolay tanınan ön bölüm, kendine özgü yan çizgiler ve kaslı arka kısım, dört tekerlek üzerinde safkan seçkinliği şekillendirecek biçimde vücut buluyor. Onu diğerlerinden farklı yapan şey benzersiz tasarımı ve zahmetsiz üstünlüğü.

22 Çevreyi korumak için gaza basın. S-Serisi şimdi BlueTEC teknolojisiyle sürdürülebilir ulaşım konusunda da çığır açıyor. Hem çevreci olan hem de yakıt ekonomisi sunan güçlü motorlarıyla daha konforlu ve güvenli bir sürüş sağlıyor. Kendinizi S-Serisi ne bırakabilirsiniz.

23 Yeniliklerin öncüsü S-Serisi yenilikçi teknolojileriyle diğer otomobillere yol gösteriyor. Konforlu bir seyahate en uygun ergonomik arka koltukları, sessiz iç mekânı ve sürücünün yola dikkatini destekleyen yardımcı sistemleriyle tam bir makam otomobili. S-Serisi, etkileyici tasarımı ve konforuyla her zaman prestijinizin simgesi. 360 kamera sistemi. Koltuk başlığı yastığı. (Hafıza fonksiyonu dahil, elektrikli olarak ayarlanabilen arka koltukların bileşeni.) Tüm yolcular ayrıcalıklı bir ortamın tadını çıkarır. NIGHT VIEW ASSIST PLUS, gece görüş yardımcısı PLUS. Burmester Surround ses sistemi.

24 Çevrecilik, teknoloji ve güvenlik.

25 BlueEFFICIENCY Mercedes in üstlenmekten gurur duyduğu; sadece söylemle değil, eylemlerle de desteklediği önemli bir kavram olan sürdürülebilirlik, Mercedes in çevreyi korumaya olan bakış açısını açıklar. Bunu anlamak için sözcüğün ormancılıktan gelen tanımına bakmak yeterlidir. Ormandan sadece yenilerinin yetişmesine olanak verecek kadar ürün alın. İşte tam olarak bu felsefeden yola çıkan Mercedes, dünyamızın kaynaklarını olabildiğince koruyan otomobiller yapmak için aralıksız olarak yeni teknolojiler geliştirmektedir. BlueEFFICIENCY tek bir teknoloji değil; araştırma, geliştirme, üretim ve lojistiğin birlikteliğinden doğan etkin bir kombinasyondur. İşte bu nedenle Mercedes-Benz in ortaya koyduğu sürdürülebilirlik, tüm küçük katkıların etkileşimiyle oluşan büyük resme bakabilmektir. Mercedes-Benz in yakıt tüketimini iyileştirmek için ürettiği önlemler yelpazesi olan BlueEFFICIENCY, konsept modeller arasında değişiklik gösterir. BlueEFFICIENCY verimli enerji yönetimi, aerodinamik önlemleri, ECO Start/Stop fonksiyonu, yuvarlanma direnci düşük lastikler ve hafif gövde yapısıyla enerji tasarrufu ve CO2 emisyonunun azalmasını sağlar. Ayrıca tüketilen enerjinin geri kazanılmasına yardımcı olur. Çevreci otomobiller ve sistemler üreten Mercedes-Benz; E-Cell, F-Cell, Plug-in Hybrid modelleriyle de bu teknolojilerin öncüsüdür. BlueEFFICIENCY, yakıt tüketimi ve emisyon değeri seviyelerinin optimizasyonuna dayanan verimli teknolojilerin ve yenilikçi paketlerin öncülüğünü yapar. Verimlilik ilkesinden yola çıkan Mercedes-Benz, püskürtme basıncını artırıp, çalışma akıcılığını yükselttiği ve ses seviyelerini optimize ettiği yeni motorlarla, azalttığı sıkıştırma sayesinde daha düşük emisyon değerleri sağlar. Benzinli motorlar için doğrudan püskürtme, artırılmış kompresyon ve tamamen yeni hava, emiş ve egzoz sistemi tork ve güç artırımıyla gürültü azaltımı açısından etkileyici sonuçlar ortaya çıkartır. Yenilikçi motor teknolojisi önceki modellere kıyasla emisyon değerlerini ve yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltır. BlueEFFICIENCY, geliştirilen motor teknolojileriyle birlikte bir dizi inovasyonu daha kapsar. Mercedes-Benz CLA ile seri üretim otomobillerdeki en düşük hava direncine ulaşmıştır. Diğer modellerde de uygulanan bu tasarım teknolojisi, yakıt tasarrufu ve verimliliği destekler. Diğer bir sistem, Akıllı Enerji Yönetimi sayesinde yakıt pompası, otomobilin o anda ihtiyaç duyduğu yakıta göre kendini ayarlar. Klima, sadece gerektiğinde devreye girer ve kompresör, gerekmediği zamanlarda motorun tahrik kayışından kendiliğinden ayrılır. Lastiklerin dönüş direnci önemli oranlarda düşürülmüştür. Özel bileşenlerle üretilen, dönüş direnci düşürülmüş lastiklerle yol tutuş ve fren performansı değişmeden önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlanır. Dizel Partikül Filtresi ile egzozdan dışarı çıkan kurum parçacıkları %99 oranında filtre edilir. Eco Start/Stop, otomobil durduğunda motoru da durdurarak emisyon değerlerinde önemli oranda düşüş sağlar. Akıllı Kontrol Sistemi sayesinde jeneratörün aktardığı enerji, motoru çalıştıracak torka sahiptir. Bununla birlikte ECO göstergesi, seçtiğiniz sürüş moduna göre enerjinin ne kadar ekonomik kullanıldığını gösterir. Optimum tüketim değerleri için sürücüye destek olur. Yenilikçi BlueDIRECT* teknolojisiyle %24 oranında yakıt tasarrufu sağlanır. Üretimin her aşamasında dikkate alınan verimlilik teknolojileriyle Mercedes-Benz, ISO standartlarıyla Çevre Sertifikası alan ilk otomobil markası olmuştur. *SLS modeli hariç tüm benzinli motorlarda bulunmaktadır.

26 Yenilikçi ve teknolojik yardımcılar Mercedes-Benz geliştirmiş olduğu teknolojiler sayesinde, yer aldığı her sınıfta öncülük eder. Bu teknolojilerin ürünü olan yardımcı sistemlerle hem siz hem de misafirleriniz için güvenli ve konforlu bir sürüş sağlar. Son derece gelişmiş yardım fonksiyonları, uzun yolculuklarda sizi yalnız bırakmaz ve kritik durumlarda güvenliği artırır. ATTENTION-ASSIST. Sizi her zaman uyanık tutar. İstatistiksel olarak uyuklama, çok yaygın kaza sebeplerinden biridir yılında Mercedes-Benz E-Serisi nde ve S-Serisi nde sürücülerin dikkatinin azaldığını fark edebilen ve müdahale eden ATTENTION ASSIST adlı bir yardım sisteminin kullanımı başlamıştır. Uyuklama belirtilerini algılamak için ATTENTION ASSIST 70 ten fazla parametreden yararlanarak bireysel bir sürücü profili oluşturur. Sistemin son derece hassas olan sensörleri sürücünün yorulup yorulmadığını belirlemek için, direksiyon simidinin hareketlerini en önemli göstergelerden birisi olarak kullanırlar. Gerekirse sesli bir uyarı yapılır ve gösterge tablosunda sürücüye bir mola vermesini öneren bir mesaj görünür. Bu donanım, bugün C-Serisi ve B-Serisi'nde de standart donanım olarak sunulmaktadır. Aktif Kör Nokta Yardımcısı. Kör noktaları ortadan kaldırır. Bu sistem, sürücüler şerit değiştirirken ikinci bir gözden yardım alabilmelerini sağlar. Sürücü sistemin uyarılarını dikkate almayıp yan şeritteki araca tehlikeli şekilde yaklaşmaya başladığında, sistem hafifçe fren yaparak olası bir çarpışmayı önlemeye yardımcı olur. Bir çarpışmadan artık kaçınılamasa bile Aktif Kör Nokta Yardımcısı bu şekilde fren yapmak suretiyle bir çarpışmanın sonuçlarını hafifletebilir. Aktif Şerit Takip Yardımcısı. Doğru yolu gösterir. Otomobil bir şerit çizgisinin üzerinden geçtiğinde sistem, direksiyon simidinin kısa bir süre titreşmesini sağlayarak gizli ama etkin bir uyarıda bulunur. Şerit Takip Yardımcısı ESP sistemiyle sürücü titreşim sinyaline tepki vermediği takdirde ve çıkılan şerit yol sınırıysa yardım sistemi karşı taraftaki arka tekerleği hafifçe frenlemek suretiyle otomobilin yoldan çıkmasını önlemeye çalışır. Akıllı Işık Sistemi. Yolunuza ışık tutar. Opsiyonel Akıllı Işık Sistemi, aktif aydınlatma sistemli Bi-Xenon farlara dayanır. Bu sistem, kısa far modunda yol durumuna otomatik olarak uymaktadır. Akıllı Işık Sistemi (ILS) otoyol dışında daha geniş bir aydınlatma sağlarken, otoyollarda da önemli ölçüde uzun far menzili sunmaktadır. Otomatik Uzun Far Yardımcısı; yayaların, bisikletlilerin ve engellerin daha erken tespit edilmesini sağlar. Ayrıca yolu kullanan diğer sürücülerin gözlerindeki kamaşma etkisini azaltır ve yol aydınlatmasını optimum hale getirir. Yolda başkaları tespit edilmediğinde uzun farlar kendiliğinden devreye girer. Akıllı Işık Sistemi ayrıca geliştirilmiş sis lambalarını, aktif aydınlatma işlevini ve viraj aydınlatma işlevini de bünyesinde barındırır. Rüzgâr Asistanı. Rüzgârı dize getirir. Otomobilin aniden çıkan bir rüzgârdan etkilenmesini azaltarak şeritte kalmasına yardımcı olur. ESP sensör sistemi, yan rüzgârları zamanında fark ederek aracın gidiş yönünü düzeltmek için otomatik olarak fren müdahaleleri yapar. Böylelikle aracın gidiş yönündeki sapma önemli ölçüde azaltılır ve sürücü için daha güvenli bir sürüş sağlanmış olur. PRE-SAFE Güvenlik Sistemi. Tehlike anında yardım eder. PRE-SAFE, otomobilinizi ve sizi yaklaşmakta olan bir çarpışmaya en iyi şekilde hazırlar. Kaza tam gerçekleşmeden önceki o paha biçilmez saniyelerin etkin kullanımını sağlar. ESP ve BAS sistemlerinin kalbindeki sensörler, aşırı direksiyon manevralarını ve panik frenleme gibi kritik sürüş durumlarını algılar. Bu bilgi, otomobilde PRE-SAFE elektroniği tarafından değerlendirilir. Tehlike algılandığında (seçilen donanımlara göre), ön pencereler ve sunroof kapatılır, ön yolcu koltuğu daha uygun bir pozisyona getirilir ve koltukların yan desteklerinin içindeki hava odaları şişirilir. Koltuk şişirme, otomobilde bulunanları dik pozisyona getirir, böylece otomobilin hareketine daha düzgün bir şekilde uyum gösterebilir. PRE-SAFE sistemi; ayrıca eğer çarpışma riski algılanırsa sürücüye, darbe hızını ve bu nedenle kazanın ciddiyetini azaltmak için sesli ve görsel olarak algılanan uyarılar verir. ECO Start/Stop. Hem çevreyi korur hem cebinizi. Bu sistem, araç dururken, motor çalışır durumdayken frene basıldığında motoru durdurur ve fren bırakılınca otomatik olarak tekrar çalışmasını sağlar. Sistem bunu çok kısa bir sürede gerçekleştirir. Yakıt tüketimi, ses ve egzoz gazı emisyonlarını bir dokunuşla önemli ölçüde azaltan bu sistem, ayrıca Mercedes-Benz in çevreci teknolojisi olan BlueEFFICIENCY nin de önemli bir özelliğidir. Sistemin sunulduğu modellerle ilgili bilgi almak için filo danışmanına başvurabilirsiniz. BAS PLUS. Onunla herkes güvende. İleriyi gören acil fren algılama sistemi BAS PLUS, olası arkadan çarpmalarda ve sürücü tehlike durumunda bir frenleme gerçekleştirdiğinde gerekli fren gücüyle destek sağlar. Bu esnada fren basıncı, bir çarpışmanın önlenmesi veya çarpışma hızının en azından önemli ölçüde azaltılması için sistem tarafından ayarlanır. Sistem, gerekli tepkiyi radyatör ızgarasındaki radarlarının ve ön camın arkasındaki stereo kameranın verileriyle hesaplar. BAS PLUS fonksiyonu karşıdan karşıya geçen yayalara yönelik genişletilmiştir. Yayalar sistem tarafından algılanır ve bir tehlike durumunda frenleme esnasında destek sağlar. PARKTRONIC. Park etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aktif Park Yardımcısı, paralel park etmek için yer bulma ve aktif direksiyon hareketleriyle park manevralarına yardım eder. Aracın ön ya da arkasındaki engelleri fark ederek sürücüyü uyarır. Aktif Park Yardımcısı ön tampondaki iki ultrasonik sensörle araç 36 km/s hıza kadar ilerlerken uygun park yerlerini tanımlar. Otomatik park yeri arama etkin olduğunda göstergede "P" simgesi görünür. Aktif Park Yardımcısı bir park yeri bulduğunda "P"nin yanında bir ok görünür. Park manevrasına gösterilen park yerinin önünde, geri vitese geçildikten sonra gösterge panelindeki mesaj onaylanarak başlanır. Aktif Park Yardımcısı ardından 10 km/s'e kadar direksiyonu kumanda eder. Park manevrası azami 5 harekette tamamlanır. MAGIC BODY CONTROL. İleri görüşlülük yeniden tanımlanıyor. Bu aktif süspansiyon sistemiyle tekerlekler, bozuk yüzeylerle temas etmeden önce kendini yol durumuna göre ayarlar. Bu sayede benzersiz bir sürüş konforu sağlanır. ROAD SURFACE SCAN, entegre stereo kamerasıyla ilerideki yol yüzeyinin durumunu ayrıntılı olarak tespit eder. Yolun ilerisindeki bozuk kesimden sarsıntısız bir şekilde geçmek amacıyla sistem, görüntü ve yol yüzeyinin durumu hakkında edinilen verilerden yararlanarak, her bir tekerlek için doğru müdahaleyi sağlar. Hesaplanan hareket, kademesiz amortisör karakteristiğine sahip ABC (Aktif Gövde Kontrolü) süspansiyon sistemi tarafından etkin bir şekilde uygulamaya alınır ve iç mekânda sarsıntı neredeyse hiç hissedilmez. Buna ek olarak hidrolik seviye ayar sistemi, aracın taşıdığı yükten bağımsız olarak gövde seviyesini sabit tutar.

27 Tek noktada tam hizmet.

28 Servis ve yedek parça Bir filo müşterisi olduğunuzda, Mercedes-Benz Yetkili Servisleri nde size özel standart bakım ya da bakım-onarım paketlerinden yararlanabilirsiniz. Eğer isterseniz ihtiyaçlarınız doğrultusunda şirketiniz için özel bir paket de hazırlanabilir. Hazırlanan Filo Satış Sonrası Bakım ve/veya Onarım Sözleşmesi ile belirli bir süre ve kilometre limitleri içinde sağlanan tüm ticari avantajlardan yararlanabilirsiniz. Sözleşmenizi yaptıktan sonra tüm bakım-onarım parçalarını ve işletme sıvılarını özel indiriminizle alabilirsiniz. Küçük masraf kalemleriniz yıl sonunda sizi şaşırtacak boyutlara ulaşmaz. Sözleşme süreniz boyunca ücretsiz yol yardım hizmetinden ve Mercedes-Benz Mobilo* hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Böylece aracınızın teknik arızadan veya kaza/ küçük aksilikler/şiddet olayları sonucunda çalıştırılması mümkün olmayan ya da sakıncalı olan durumlarda, hatta yedek parçanızı beklerken bile mobiliteniz devam eder. Aracınızın onarımını ve bakımını yetkili serviste yaptırdığınız sürece bu hizmetimizi ücretsiz olarak 30 yıla kadar** uzatabilirsiniz. Filo müşterisi olmak sadece ekonomik olarak değil, pratik olarak da hayatınızı kolaylaştırır. 2. el değeri Finansal hizmetler Mercedes-Benz filo müşterilerine birçok indirim, avantaj paketi, bakım-onarım paketi ve ayrıcalıklar sunar. Böylece sadece Mercedes-Benz sahibi olduğunuz için değil, filo sahibi olduğunuz için de bu dünyanın ayrıcalıklarından faydalanırsınız. Filo müşterisi olduğunuz anda size önereceğimiz özel indirim, yıllık alım adedinize ve araç parkı büyüklüğünüze göre değişir. Filonuz büyüdükçe kazancınız artar. Üstelik ayrıcalıklarınız vadeli alımlarda da devam eder. Grubumuzun finansal hizmetler alanındaki temsilcisi Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, markamıza özel finansman şirketimiz olmanın verdiği sorumluluğu taşır. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, çeşitli ürün alternatiflerine sigorta hizmetini de ekleyerek sizlere tek noktada tam hizmet verir. 7/24 yol yardım Mercedes-Benz yol yardımı. Güvenli yolculuk garantisi, yeni otomobilinizle çıkacağınız yolculuk sırasında daima sizinle beraberdir. Ama yine de yardıma ihtiyacınız olduğunda numaralı ücretsiz çağrı hattından erişebileceğiniz Mercedes-Benz Service 24 saat hizmetinizdedir. Mercedes-Benz; modelleri, teknolojileri ve yenilikçi yapısıyla yüksek ikinci el değerine sahiptir. Düşük kullanım maliyetleri, satış sonrası hizmetleri/avantajları, kasko, bakım paketleri ve düşük yakıt tüketimi sayesinde 2. elde de oldukça tercih edilmektedir. Kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu EL 2 hizmeti sayesinde otomobilinizi kolayca satabilir ya da istediğiniz özelliklerdeki otomobili aratarak dilediğiniz bir 2. el Mercedes-Benz e, Mercedes güvencesiyle sahip olabilirsiniz. 2. el için 2 dakika yeter. Mercedes-Benz güvencesiyle 2. el deneyimli Mercedes lere ve daha birçok model otomobile EL 2 sayesinde uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Size sunulan güçlü arama motoruyla 2. el otomobil havuzumuzu tarayabilir ve arama yapabilirsiniz. Aradığınız otomobilin modelini, fiyat üst limitini, model yılını ve bulunmasını istediğiniz bölgeyi veya bunlardan sadece size uygun olanlarını seçerek aramanızı yapın, seçiminizi bulun. Size uygun bir otomobil bulduğunuzu düşünüyorsanız, bize bu otomobile ait talebinizi gönderin. Seçtiğiniz bayi tarafından size önümüzdeki birkaç iş günü içerisinde geri dönülecektir. İsteğinize göre seçeceğiniz ayrıntılı arama motorları sayesinde birçok farklı içerik girerek istediğiniz model, fiyat, yakıt tipi, renk, versiyon, donanıma göre otomobil seçebilir, hesabınıza daha sonra göz atmak üzere 10 ayrı otomobil kaydedebilir, isterseniz farklı markaların 2. el otomobillerine göz atabilirsiniz. Ayrıca Mercedes-Benz Finansal Hizmetler e özgü ayrıcalıklı ödeme koşullarından faydalanabilirsiniz. (*) Daha detaylı bilgi için lütfen Mercedes-Benz Yetkili Servisleri ya da Büyük Müşteri Danışmanımız ile temasa geçiniz. (**) tarihinden sonra trafiğe çıkış yapan araçlar için geçerlidir.

29 Ürün yelpazesi.

30 A-Serisi B-Serisi CLA-Serisi GL-Serisi GLA-Serisi GLK-Serisi C-Serisi CLS-Serisi E-Serisi M-Serisi S-Serisi SL-Serisi E Cabrio E Coupé G-Serisi SLK-Serisi SLS AMG

31 Mercedes-Benz deneyimi sizi bekliyor. Performans, güvenlik ve güvenilirlikle dolu bir Mercedes-Benz deneyimi için A, B, CLA, Yeni GLA, Yeni C, E ve S-Serisi otomobillerimizle test sürüşüne davetlisiniz.

32 A-Serisi. Teknik değerler. Dizel motorlar Benzinli motorlar A 180 CDI BlueEFFICIENCY A 180 BlueEFFICIENCY Silindir sayısı/düzeni Sıralı 4 Sıralı 4 Silindir hacmi (cm 3 ) B-Serisi. Teknik değerler. Silindir sayısı/yerleşim düzeni Benzinli motorlar B 180 BlueEFFICIENCY Sıralı 4 B 200 BlueEFFICIENCY Sıralı 4 Nominal güç 2 (kw [HP] d/dk'da) 80 [109]/ [122]/5000 Toplam hacim (cm 3 ) Nominal tork 2 (Nm d/dk'da) 260/ / Nominal güç 1 (kw [HP] d/dk'da) 90 (122)/ (156)/5300 Şanzıman 6 ileri manuel 6 ileri manuel (7G-DCT) Nominal tork 1 (Nm d/dk'da) Hızlanma km/h (7G-DCT) 200/ ,4 (10,2) 250/ ,6 (8,4) Hızlanma km/h (otomatik şanzıman) 11,3 9,2 (9,1) Azami hız yakl. (km/h) Maksimum hız yakl. (km/h) Lastik ebadı (baz donanım için), ön aks 205/55 R /55 R 16 Ön aks lastik ebadı Arka aks lastik ebadı 195/65 R /65 R /55 R /55 R 16 Lastik ebadı (baz donanım için), arka aks 205/55 R /55 R 16 Yakıt Benzin Benzin Teknik değerler. Yakıt Dizel 95 oktan kurşunsuz benzin Yakıt tüketimi 2 (l/100 km) Şehir içi (otomatik şanzıman) Şehir dışı (otomatik şanzıman) Karma (otomatik şanzıman) 4,7 4,5 3,6 3,3 4,0 3,8 7,7 7,5 (7,3 7,1) 4,7 4,3 (4,8 4,5) 5,8 5,5 (5,7 5,4) Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) Şehir içi (7G-DCT) Şehir dışı (7G-DCT) Karma (7G-DCT) CO 2 emisyonları 3 (g/km) toplam (7G-DCT) 8,3 8,0 (8,3 7,9) 5,0 4,7 (5,0 4,7) 6,2 5,9 (6,2 5,9) ( ) 8,3 8,0 (8,3 7,9) 5,0 4,7 (5,0 4,7) 6,2 5,9 (6,2 5,9) ( ) Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 AB egzoz normu Euro 6 Euro 6 Depo hacmi (l) (yaklaşık rezervi) 50/6,0 50/6,0 Yakıt deposu hacmi (lt), bunun yaklaşık rezervi 50/6,0 50/6,0 Bagaj hacmi Bagaj hacmi (lt) Dönüş çapı (m) 11,00 11,00 Dönüş çapı (m) 11,0 11,0 Boş ağırlık 4 (kg) (otomatik şanzıman) 1395/ /565 (1395/525) Boş ağırlık 4 (kg) (7G-DCT) 1395 (1425) 1395 (1425) Müsaade edilen toplam ağırlık (kg) (otomatik şanzıman) (1920) İzin verilen toplam ağırlık (kg) (7G-DCT) 1960 (1950) 1960 (1950) 1 Tahminen 2012 yılının 4. çeyreğinden itibaren. 2 80/1269/EWG talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 3 Belirtilen değerler, öngörülmüş olan ölçme yöntemine ([AT] 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Değerler 92/21/AT direktifindeki 95/48/AT metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. İsteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz. Parantez içindeki değerler isteğe bağlı donanım olan 7 vitesli, çift kavramalı debriyaj 7G-DCT olan motorlar için geçerlidir, tahminen 2012 yılının 1. çeyreğinden itibaren sunulacaktır /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yönetmeliğine göre veriler. 2 Verilen değerler öngörülen ölçüm yöntemine (80/1268/EWG yönetmeliğinin o an geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Veriler tek bir araç modeline dayanmamaktadır ve bir teklifin parçası değildir, aksine farklı araç modelleri arasında karşılaştırma yapmaya yöneliktir. 3 Değerler 92/21/EG direktifindeki 95/48/EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır.

33 Benzinli motorlar Benzinli motorlar Benzinli motorlar CLA 200 GLA 200 C 180 Benzinli Silindir sayısı/yerleşim düzeni Sıralı 4 Sıralı 4 Silindir sayısı/yerleşim düzeni Sıralı 4 Silindir hacmi cm Silindir hacmi cm d/dk'daki nominal güç 2 kw (BG) 115 (156)/ (156)/5300 d/dk'daki nominal güç 2 kw (BG) 115 (156)/5300 d/dk'daki nominal tork 2 Nm 250/ / d/dk'daki nominal tork 2 Nm 250/ Şanzıman 6 vitesli mekanik [7G-DTC] 6 vitesli mekanik [7G-DTC] Şanzıman 6 ileri oranlı mekanik [7G-TRONIC PLUS] Hızlanma km/h (sn) (otomatik şanzıman) 8,6 [8,5] 8,9 [8,8] Hızlanma km/h (sn) (otomatik şanzıman) 8,2 [8,5] Azami hız yakl. (km/h) (otomatik şanzıman) 230 [230] 215 [215] Azami hız yakl. (km/h) (otomatik şanzıman) 225 [223] Lastik ebadı, ön aks 205/55 R /55 R 16 Lastik ebadı, ön aks, arka aks, 205/60 R 16 Lastik ebadı, arka aks 205/55 R /55 R 16 Yakıt Süper benzin Yakıt Süper benzin Süper benzin Yakıt tüketimi 3 (l/100 km) Şehir içi (otomatik şanzıman) 6,8 6,4 [7,4 6,8] Yakıt tüketimi 3 (l/100 km) Şehir dışı (otomatik şanzıman) 4,7 4,2 [5,0 4,6] Şehir içi (otomatik şanzıman) 7,5 7,4 [7,1 6,9] 7,9 7,9 [7,4 7,3] Karma (otomatik şanzıman) 5,5 5,0 [5,8 5,4] Şehir dışı (otomatik şanzıman) 4,5 4,4 [4,6 4,2] 4,8 4,7 [5,1 4,9] Karma (otomatik şanzıman) 5,7 5,5 [5,5 5,2] 5,9 5,9 [5,9 5,8] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma (otomatik şanzıman) [ ] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma (otomatik şanzıman) [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 6 [Euro 6] Emisyon sınıfı Euro 6 Euro 6 Depo hacmi (lt) (bundan yaklaşık rez. kısmı) 41/7,0 Depo hacmi (lt) (bundan yaklaşık rez. kısmı) 50/6,0 50/6,0 Bagaj hacmi (lt) 480 Bagaj hacmi (lt) /1235 Dönüş çapı (m) 11,22 Dönüş çapı (m) 11,00 11,84 Boş ağırlık 4 (kg) (otomatik şanzıman) 1395 [1425] Boş ağırlık 4 (kg) (otomatik şanzıman) 1395 [1430] 1395 [1435] İzin verilen toplam ağırlık (kg) (otomatik şanzıman) 1960 [1990] İzin verilen toplam ağırlık (kg) (otomatik şanzıman) 1920 [1915] 1920 [1920] Uzunluk/Ayna dahil genişlik 7 (mm) 4686/2020 Aks mesafesi 7 (mm) 2840 İz açıklığı, ön 7 /ön 7 (mm) (mm) 1588/1570 CLA. 1 İleri bir tarihte sunulacaktır /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yönetmeliğine göre veriler. 3 Belirtilen değerler, öngörülmüş olan ölçme yöntemine ([AT] 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Değerler 92/21/EG direktifindeki 95/48/EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. 5 Standart olarak 225/45 R 17 lastikleri olan 10 kol tasarımlı hafif alaşım jantlarla teslim edilir. GLA. CLA. Teknik değerler. GLA. Teknik değerler. C-Serisi. Teknik değerler. 1 Nominal güç ve nominal torkla ilgili, 80/1269/AET talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 2 Belirtilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine ([AT] 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. 1999/94/AT yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre hatırlatmalar: Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 3 Bu değer, sadece Avrupa birliği içerisinde geçerlidir. 4 Ölçülmüş CO2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak belirlenmiştir. 5 70/156/AET yönetmeliğinin 2000/40/AT metnine göre veriler. 6 92/21/AT yönetmeliğinin 95/48/AT (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) metnine göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. İsteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. C-Serisi. 1 Nominal güç ve nominal torkla ilgili, 80/1269/AET talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 2 Belirtilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine (VO [AT] 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. 1999/94/AT yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre hatırlatmalar: Bilgiler, münferit bir araçla ilgili olmayıp, bir teklifin parçası değildir, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına hizmet ederler. 3 Değer, sadece Avrupa Birliği içerisinde geçerlidir. 4 Ölçülmüş CO 2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak belirlenmiştir. 5 Değerler, 70/156/AET yönetmeliğinin geçerli olan 2000/40/AT metnine göredir. 6 Değerler 92/21/AT yönetmeliğinin 95/48/AT (Sürüşe hazır durumdaki kütle, yakıt deposu % 90 oranında dolu, sürücülü, 68 kg, ve bagaj, 7 kg) metnine göre standart donanıma sahip araçlar içindir. İsteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar bu değerleri genel olarak artırır ve böylece yük kapasitesi buna göre azalır. 7 Belirtilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz. E-Serisi. Teknik değerler. Motor hacmi Motor gücü Maksimum tork Boş ağırlık (Direktif 92/21/EC, versiyon 95/48/EC'ye göre) E cc 156 PS 250 Nm 1645 kg Hava direnç katsayısı 0,26 Şanzıman tipi kph hızlanma 9,6 s Maksimum hız CO 2 emisyonu Emisyon sınıfı Yakıt Tüketimi Şehir içi Şehir dışı Karma koşullarda E 250 CDI 4MATIC Silindir sayısı/yerleşim düzeni Sıralı 4 6/V Silindir hacmi (cm 3 ) G-TRONIC 220 kph g/km EU6 7,8-8,3 l/100 km 5,1-5,5 l/100 km 6,1-6,6 l/100 km E 350 BlueTEC 4MATIC Nominal güç 1 kw (BG) d/dkʼda [150 (204)/3800] [185 (252)/3600] Nominal tork 1 (d/dk daki Nm) [500/ ] [620/ ] Hızlanma km/h (sn) [7,9] [6,7] Maksimum hız yakl. (km/h) [238] [245] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) Şehir içi Şehir dışı Karma Dizel motorlar [6,6 6,5] [5,0 4,7] [5,7 5,5] [7,7 7,3] [5,5 5,1] [6,4 6,0] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 6 Yükleme haddi (kg) 4 [565] [545] Benzinli motorlar E 250 E 350 4MATIC Sıralı 4 6/V [155 (211)/5500] [225 (306)/6500] [350/ ] [370/ ] [7,4] [6,6] [243] [250 2 ] [7,7 7,5] [5,1 4,8] [6,1 5,8] [9,9 9,9] [6,0 5,9] [7,5 7,4] [ ] [ ] Euro 6 Euro 5 [565] [565] /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yonetmeliğine gore veriler. 2 Elektronik olarak duzenlenmiştir. 3 Verilen değerler ölçüm yontemine göre (VO [EG] 715/2007 yönetmeliğinin o an geçerli olan metnine göre) belirlenmiştir. Bilgiler, münferit bir araçla ilgili olmayıp, bir teklifin parçası değildir, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına hizmet ederler. 4 Değerler 92/21/EG direktifindeki 95/48/EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar icin geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. Parantez içerisindeki değerler otomatik şanzımanlı araçlara yöneliktir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz.

34 S-Serisi. Teknik değerler. Dizel motor Benzinli motor Alternatif tahrik S 350 BlueTEC S 500 S 400 HYBRID Yerleşim düzeni/silindir sayısı V6 V8 V6 Silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 (kw [BG] d/dk da) 190 (258)/ (455)/ (306)/6500 Nominal tork 1 [Nm d/dkʼda] 620/ / / Şanzıman 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS 7G-TRONIC PLUS Hızlanma km/h (sn) [uzun versiyon] 6,8 [6,8] 4,8 [4,8] 6,8 [6,8] Azami hız yaklaşık (km/h) [uzun versiyon] [250 2 ] [250 2 ] [250 2 ] Lastik ebadı 245/55 R /50 R /55 R 17 Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) Şehir içi (uzun versiyon) Şehir dışı (uzun versiyon) Karma (uzun versiyon) 7,3 7,0 [7,4 7,1] 5,1 4,7 [5,2 4,8] 5,9 5,5 [6,0 5,6] 12,8 12,1 [12,8 12,1] 7,1 6,4 [7,1 6,4] 9,1 8,6 [9,1 8,6] 7,4 6,6 [7,4 6,6] 6,5 6,1 [6,5 6,1] 6,8 6,3 [6,8 6,3] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma (uzun versiyon) [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı (uzun versiyon) Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Euro 6 [Euro 6] Yakıt deposu hacmi (lt), bunun yaklaşık rezervi 70/8,0 80/8,0 70/8,0 Bagaj hacmi (lt) Dönüş çapı (m) (uzun versiyon) 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] 11,9 [12,3] Boş ağırlık 4 /Müsaade edilen toplam ağırlık (kg) (uzun versiyon) 1955/2655 [1975/2690] 1995/2695 [2015/2730] 1925/2595 [1945/2630] Römork yükü, frenlenmiş/frenlenmemiş (kg) (uzun versiyon) 2100/750 [2100/750] 2100/750 [2100/750] [ ] S 500 BlueEFFICIENCY S 500 4MATIC BlueEFFICIENCY S S 63 AMG S 65 AMG 5 V8 V8 V12 V8 V (435)/ (435)/ (517)/ (544)/ (5500) 463 (630)/ / / / / / ,5 10,5 9,0 10,0 9,0 5,0 (5,0) 5,0 (5,0) (4,6) 4,5 (4,5) [ 4,4 ] (4,4) (250 2 ) (250 2 ) (250 2 ) (250 2 ) [ 300 ] (250 2 ) 255/45 R /45 R /45 R /45 R /45 R /45 R /40 ZR /40 ZR /35 ZR /35 ZR 20 Süper Süper Süper Plus Süper Plus Süper Plus 12,9-13,4 (12,9-13,4) 7,3-7,4 (7,3-7,4) 9,4-9,6 (9,4-9,6) 13,8 (13,9) 7,5-7,6 (7,6-7,7) 9,8 (9,9) (21,5-21,7) (9,7-9,9) (14,1-14,2) 14,4 (14,4) 8,2 (8,2) 10,5 (10,5) (21,8) (9,9) (14,3) ( )/Euro ( )/Euro 5 ( )/Euro (244)/Euro 5 (334)/Euro 5 83/11 83/11 90/11 90/14 90/ ,8 (12,2) 11,8 (12,2) (12,2) 11,8 (12,2) (12,2) 2010 (2075) 2075 (2140) (2210) 2120 (2170) (2275) 2615 (2655) 2685 (2715) (2690) 2670 (2695) (2710) 1 80/1269/EWG yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre veriler. 2 Elektronik olarak sınırlandırılmış. 3 Belirtilen değerler, öngörülmüş olan ölçme yöntemine (AT 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Değerler 92 / 21 / EG direktifindeki 95 / 48 / EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu %90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! A-Serisi. Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır, fark etmez demek bir seçenek değildir. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil simgesi. Yollardaki sıkıcılığı ortadan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. C-Serisi. Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade.

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir.

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir. B-Serisi. Ailenize bir kişi daha eklendiğinde, aileden biri sayılan B-Serisi ile her şeye hazırlıklı olursunuz. Yeni B-Serisi, yolun birkaç metre ilerisinde sizi ne gibi sürprizlerin beklediğini algılayabildiği

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

BMW 3 Serisi 3.16i TL. İlan detayları BORUSAN ÇIKIŞLI SAHİBİNDEN TERTEMİZ BMW E90. Sahibinden. İlan tarihi: 29 Ağustos 2016.

BMW 3 Serisi 3.16i TL. İlan detayları BORUSAN ÇIKIŞLI SAHİBİNDEN TERTEMİZ BMW E90. Sahibinden. İlan tarihi: 29 Ağustos 2016. İlan no: 320596 BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden BORUSAN ÇIKIŞLI SAHİBİNDEN TERTEMİZ BMW E90 61.000 TL İlan tarihi: 29 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2007 Km Kasa tipi Vites

Detaylı

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik İlan no: 236037 Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik Sahibinden Öğretmenden Temiz, Boyasız, Değişensiz F1 Direksiyonlu Auris 53.250 TL İlan tarihi: 27 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR Yeni Ford Mondeo ECOnetic modelinin CO 2 emisyonu 115 g/km Ford Ka araçlarda Ford Otomatik

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik İlan no: 234487 Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik Sahibinden SERVİS BAKIMLI 100.000 KM DE ML 280 CDİ LÜKS,kapalı garaj 135.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik İlan no: 329563 Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik Sahibinden AMG PAKET HATASIZ FULL ML 320 135.000 TL İlan tarihi: 14 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Başakşehir, İkitelli,

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

Honda Integra Type-R

Honda Integra Type-R İlan no: 244753 Honda Integra Type-R Sahibinden SATILIK HONDA CBR 250 R MOTOSİKLET TEMİZZZZ 9.250 TL İlan tarihi: 3 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Trabzon Model yılı Ocak 2011 Km 15.000 km

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline İlan no: 225952 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline Sahibinden İLK SAHİBİNDEN Golf Highline 1.4 TSI Metalik Siyah - 30.800 53.000 TL İlan tarihi: 25 Şubat 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı