1.Uygulamalı Kromatografi Lisanüstü Yaz Okulu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1.Uygulamalı Kromatografi Lisanüstü Yaz Okulu"

Transkript

1 1.Uygulamalı Kromatografi Lisanüstü Yaz Okulu 1.Uygulamalı Kromatografi Lisanüstü Yaz Okulu Eylül 2013 tarihleri arasında Çanakkale de gerçekleşecektir.ege Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim üyelerinin desteği ve davetimizi kabul ederek gelen öğretim üyeleri hocalarımızın katkılarıyla, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünün işbirliği ile Eylül 2013 tarihleri arasında I. Uygulamalı Lisansüstü Kromatografi Yaz Okulu düzenlenecektir. Uygulamalı Kromatografi Lisansüstü Yaz Okulu teknolojideki gelişmelerin bu alandaki yansımalarını katılımcıların izleyebilmesi ve edinilen kuramsal bilgilerin pratik bilgi ve deneyimle sağlamlaştırılması amacıyla düzenlenecektir. Günümüzde bilim dalları disiplinlerarası nitelik kazandıkça temel bilimlerin önemi daha belirginleşmektedir. Sanayide, Ar-Ge çalışmalarında ve üniversitelerde yürütülen bilimsel araştırma faaliyetlerinde kromatografik teknikler geniş uygulama alanı bulmaktadır. Kromatografinin temel ilkesi ile başlayan Lisansüstü Yaz Okulu konuları, Gaz kromatografisi ve uygulamaları, Yüksek Performanslı sıvı kromatografisi ve uygulamaları, Kromatografik tekniklerin karşılaştırılması, affinite kromatografisi ve uygulamaları, kromatografik tekniklerde örnek hazırlama teknikleri ve validasyon ve çeşitli uygulamalara dek uzanan geniş bir yelpazede sıralanmaktadır. Bu konulara ilişkin deneysel uygulamalar alanında uzman kişilerce yaptırılmaktadır. Daha fazla bilgiyi adresinden öğrenebilirsiniz.

2 Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektöründe 3. Ar-Ge Proje Pazarı Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektöründe 3. Ar-Ge Proje Pazarı. Türkiye İhracatçılar Meclisi nin (TİM) koordinasyonunda, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) olarak 02 Kasım 2013 günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi nde, ülkemiz ihracatına katkıda bulunmak üzere, 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında, kimya ve malzeme sektörünün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, gerçekleştirilen ihracatın sürdürülebilir kılınması ve dünya pazarlarında rekabet avantajı sağlayacak ortamın oluşması, kalite ve standardın yükseltilmesi amacıyla yeni ürün ve üretim teknolojileri ile ilgili projeler üretecek yerli üniversiteler, araştırma kurumları, sanayiciler, girişimciler, ilgili kamu kurumları ve diğer paydaşlara açık bir ortam oluşturularak ilgili kesimlerin bir araya gelip, bu konuları karşılıklı görüşüp işbirliği oluşturmaları hedeflenmektedir. Hedef Kitle

3 Akademisyenler Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler Ar-Ge/İnovasyon çalışması olan proje sahipleri Proje fikri olan girişimciler Yatırımcılar (projelere ortak olmak isteyen ve finansman sağlamak isteyen müteşebbisler) Girişimciler Öğrenciler Etkinlik hakkındaki proje kapsamlarını,katılım koşullarını,yarışma kategorilerini ve ödüller hakkındaki daha fazla bilgiyi etkinliğin sitesi olan Adresinden öğrenebilirsiniz. 19.Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı 19.Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı,ambalaj Sanayicileri Derneği Reed TÜYAP işbirliğinde her yıl gerçekleştirilen İstanbul Ambalaj Endüstrisi Fuarı önem verdiğimiz etkinliklerimizden birisidir yılında 18.si, Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilen fuarımız ilk yapıldığı yıldan bu yana yaklaşık 30 kat büyüme kat etmiştir. Fuara katılan firma sayısının artması beraberinde sergileme

4 alanının da genişlemesine neden olurken; fuarın niteliklerinin de olumlu yönde gelişmeler gösterdiği gözlenmektedir. Avrupa genelinde büyüklük sıralamasında dördüncü sırayı, Avrupa da her yıl düzenlenen fuarlar arasında ise en ön sırayı alan fuar Türkiye Ambalaj Endüstrisinin en güncel ve kapsamlı durumunu yansıtan ana platformdur. Fuar hakkında ayrıntılı bilgiyi adresinden öğrenebilirsiniz. 28. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı için geri sayım başladı 28. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı için geri sayım başladı.geleneksel hale gelen fuar, sektörün tüm taraflarını bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri, yenilikleri, fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı verecek.

5 Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı, 28. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörlerini bir araya getiren fuar, sektörde durum analizi yapılması ve gelecek planları için buluşma noktası olacak. IPACK 2013 Fuarı, Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo da gerçekleştirilecek. ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından düzenlenen fuar, geniş katılımcı profili ile dikkat çekiyor. Fuara, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) de destek vermektedir. IPACK bu yıl da, özellikle gıda ambalajı konusunda dünya ile rekabet edebilecek hale gelen ambalaj ve gıda işleme sektörünün yerli ve yabancı müşterilerle sağladığı iş birliklerine ev sahipliği yapacak. Fuar aynı zamanda 10 yıldır düzenli olarak Türkiye nin en büyük gıda fuarı olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşmektedir. Bu durum sektörün gelişimi ve yeni pazarlara açılmasında büyük bir avantaj yaratıyor. GIDA Fuarı na katılan üreticilerin ve profesyonel ziyaretçilerin, gıda ve endüstriyel tesis yatırımları için aynı platformda bir araya gelmeleri gelecek yatırım planları açısından geliştirilebilir yönde olmasına olanak tanıyor.daha fazla ayrıntı fuarın resmi sitesine adresinden ulaşabilirsiniz.

6 21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı. 21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı. Türkiye nin alanında en büyük fuarı, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyecek. Worldfood İstanbul 2013 Fuarı, Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo da gerçekleştirilecek. ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından yapılacak olan fuar bu yıl da geniş katılımcı profili ile dikkat çekiyor. Her yıl büyüyerek dünyadaki gıda fuarları arasında önemli bir yere gelen Worldfood İstanbul, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF çatısı altında yer alan 23 dernek tarafından destekleniyor. Ayrıntılı bilgi için kongre sitesi olan linkini kullanabilirsiniz.

7 Boya ve Kaplama Sektörü nün 5. Büyük Buluşması Boya ve Kaplama Sektörü nün 5. Büyük Buluşması. Boya, mürekkep, yapıştırıcı, yapı kimyasalları, izolasyon sektörü hammaddeleri, laboratuvar cihazları, üretim ekipmanları, ambalaj ve ambalajlama sistemleri, depolama lojistik, iş güvenliği ve sağlığı ürünlerinin sergileneceği BOYA ve KAPLAMA platformu 5. Uluslararası Boya, Mürekkep, Yapıştırıcı, İzolasyon, Dolgu Maddeleri, Yapı Kimyasalları Hammaddeleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı TURKCOAT COATINGS SHOW EURASIA kapılarını Eylül 2013 tarihinde açacak. Fuar 2013 de, yine İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarda katılımcılarını, ziyaretçileri ile buluşturacak.fuar Artkim Fuarcılık ve PaintExpo Fuarı nın düzenleyicisi FairFair GmbH ortaklığı ile gerçekleştirilecektir.ayrıntılı bilgi almak ve fuarın resmi sitesine ulaşmak için linkten yararlanabilirsiniz

8 İstanbul Kimya Bilimi İçin 2 Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyor İstanbul Kimya Bilimi İçin 2 Büyük Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyor. Türkiye Kimya Derneği tarafından organizasyonu yürütülen IUPAC (International Union of Pure and Applied Chemistry) 47. Genel Kurulu ve 43. Dünya Kimya Kongresi, sırasıyla, 8-15 ve Ağustos tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ve Harbiye Askeri Müzesi ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek. Birbirinden değerli, dördü Nobel Ödüllü, bir çok davetli konuşmacı ile kongre programı zenginleştirilmiştir. Gercekleşecek organizasyonlar hakkında daha fazla bilgiyi adresli web sitesinden öğrenebilirsiniz.

9 4. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi Başladı Tokat ta düzenlenen 4. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi başladı. Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünce Taşlıçiftlik Kampüsü Konferans Salonu nda düzenlenen kongrenin açılışında konuşan GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, kongrelerin akademisyenleri bir araya getirdiğini söyledi. Üniversitelerinin, ulusal ve uluslararası birçok kongreye ev sahipliği yaptığını belirten Şahin, Tokat ta sizleri ağırlamaktan büyük mennuniyet duyuyorum. Sizlere inşallah burada iyi bir ev sahipliği yapabiliriz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi. GOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise İnsanoğlu öteden beridir maddenin dünyasını keşfetmeye, maddenin dünyasını keşfederek madde alemini, maddenin özelliklerini bulmaya gayret etmiştir. Bu çerçevede de insanoğlu dünyayı anlamaya, algılamaya, anlamlandırmaya çalışmıştır. Dolayısıyla bu çerçevede bilim dediğimiz şey, bilim insanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkmıştır diye konuştu. Karadağ, şunları kaydetti: Kongreler, bilimsel çalışmalara ev sahipliği yapan, bilimsel çalışmaların tartışıldığı, konuşulduğu ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantılar haline gelmiştir. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi nde bütün elementlerin dünyasını keşfeden kimya biliminde yapılan çalışmalar sunulacaktır. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi nde 38 sözlü bildiri ve yaklaşık 360 poster bildiri sunulacaktır. Kongreye katılan bilim insanlarına teşekkür ediyorum. Kongre, 2 Haziran da sona erecek.

10 Kaynak : Anadolu Ajansı

24-26 Mart 2016. İstanbul Fuar Merkezi. Türkiye ve Avrasya nın En Büyük Boya, Boya Hammaddeleri, Yardımcı Maddeler ve Teknolojileri Fuarı ve Kongresi

24-26 Mart 2016. İstanbul Fuar Merkezi. Türkiye ve Avrasya nın En Büyük Boya, Boya Hammaddeleri, Yardımcı Maddeler ve Teknolojileri Fuarı ve Kongresi www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Türkiye

Detaylı

www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 24-26 Mart 2016

www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 24-26 Mart 2016 www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Türkiye

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Fuar Adı Tarih Organizatör Yer Hall Destekleyenler Net Fuar Alanı Telefon Faks Web

Fuar Adı Tarih Organizatör Yer Hall Destekleyenler Net Fuar Alanı Telefon Faks Web Fuar Künyesi Fuar Adı WorldFood İstanbul GIDA Fuarı - 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Tarih 3-6 Eylül 2015 Organizatör EUF - E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.; ITE Turkey

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu Mart 2018 / İstanbul

WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu Mart 2018 / İstanbul WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu 15-18 Mart 2018 / İstanbul www.win-eurasia.com Deutsche Messe. Worldwide success. Effective lead generation. www.messe.de Deutsche Messe Profili En yüksek standartları

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler)

Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Rakamlarla WFI 2014 (UFİ onaylı veriler) Katılımcı: 87 si yabancı toplam 365 katılımcı Ziyaretçi: 3.465 i yabancı toplam 15.934 ziyaretçi Katılımcı Ülke: 37 Ziyaretçi Ülke: 119 Konuk Ülke: Kosova Fuar

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

Proje Başvuru Kılavuzu

Proje Başvuru Kılavuzu Proje Başvuru Kılavuzu Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Nedir? Ege İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 2012 yılından bu yana düzenlenen Gıda Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği; potansiyel Ar-Ge işbirlikleri yaratılması

Detaylı

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL.  API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.exponutrivision.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI 2 NUTRASÖTİK ENDÜSTRİSİ FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İstanbul 10.03.2017 İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından,

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 14/02/2017-E.2679 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü *BENNHA25* Sayı : 54274154-774.09.03- Konu : IV. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı I. Duyurusu SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 2013 yılında ilki düzenlenen İstanbul TV Forum ve Fuarı (itvf), medya sektörünün Türkiye ve Avrasya bölgesinde artan önemi ve dijital yayıncılık ile birlikte değişen, hareketli

Detaylı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı

ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Basın Bülteni No. 1 Anuga destekli - ANUFOOD Avrasya ANUGA nın organizatöründen Reed Tüyap işbirliği ile İstanbul da yeni bir gıda fuarı Gıda endüstrisi için yeni bir uluslararası platform olan ANUFOOD

Detaylı

Değerli Proje Ortağımız,

Değerli Proje Ortağımız, Değerli Proje Ortağımız, Sağlıklı ve yeterli miktarda gıdaya erişimin giderek zorlaştığı ve buna paralel olarak gıda üretiminin ve ticaretinin büyük önem kazandığı günümüz dünyasında, gıda endüstrisi içinde

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018 İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.expopharmanext.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamüller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı Analiz ve Laboratuvar Teknolojileri Fuarı Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı İlaç Ehdüstrisi, Teknolojileri ve Bileşenleri Fuarı Nutrasötik Endüstrisi Fuarı YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair İDMA 2015 SONUÇ RAPORU 6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı 23-26 Nisan 2015 İstanbul Fuar Merkezi Salon 1-2-3 Yeşilköy

Detaylı

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI 31 Mayıs 2019 MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu Avrasya BIM Forumu, ülkemizde ve dünyada hızla yaygınlaşmakta olan BIM-Yapı Bilgi Modellemesi yaklaşımlarını farklı yönleri ile

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

I. ULUSLARARASI SOSYAL VE EKONOMİK ARAŞTIRMALAR ÖĞRENCİ KONGRESİ

I. ULUSLARARASI SOSYAL VE EKONOMİK ARAŞTIRMALAR ÖĞRENCİ KONGRESİ I. ULUSLARARASI SOSYAL VE EKONOMİK ARAŞTIRMALAR ÖĞRENCİ KONGRESİ Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi,

Detaylı

24-26 Mart 2016 REKLAM VE TANITIM. İstanbul Fuar Merkezi

24-26 Mart 2016 REKLAM VE TANITIM. İstanbul Fuar Merkezi www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com REKLAM VE TANITIM 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KASIM 2016 SAYI 1 1 MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YAYIN KURULU Prof.Dr. Çağrı ERHAN (Rektör) Akademisyen ve öğrencileri bilgilendirmeyi, bölümler arası

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE Bilgi Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gazi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ ve BTK tarafından destekleniyor.

Detaylı

Yasam, alanlarına a çılan detaylar...

Yasam, alanlarına a çılan detaylar... Yasam, alanlarına a çılan detaylar... 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir?

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir? Özel Pazar Nedir? Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

GÖLGELENDİRME ÖZEL BÖLÜMÜ STANBUL. Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri. Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ

GÖLGELENDİRME ÖZEL BÖLÜMÜ STANBUL. Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri. Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ GÖLGELENDİRME Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri ÖZEL BÖLÜMÜ Küresel Fuar Endüstrisi Birliği Onaylı Fuar 8-11 Mart 2017 Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi Küresel Fuar Endüstrisi Birliği

Detaylı

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK.

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF 16 Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler Ortak Aktivite İstanbul, TÜRKİYE IFIA 2. IFIA DÜNYA KONGRESi 04 Mart 2016 03-06 Mart 2016 İstanbul, TÜRKİYE İstanbul Kongre

Detaylı

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1.ULUSAL LABORATUVAR AKREDİTASYONU VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU VE SERGİSİ I. DUYURU Tüm sanayi dallarında yapılan ölçüm, analiz, test vb. uygulamalarda geçerli standartlara uygun ve kabul edilebilir neticelere ulaşmak için güvenilir ve doğru laboratuvar sonuçlarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Detaylı

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI Nurel KILIÇ 29 Mart - 01 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul da; WIN 2. Faz, OTOMASYON

Detaylı

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı! Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

Her şey bağlamında anlam kazanır...

Her şey bağlamında anlam kazanır... ODTÜ Teknokent Ve Avrupa İşletmeler Ağı USİMP KONGRESİ-2012 Her şey bağlamında anlam kazanır... ODTU TEKNOKENT Kümeleşme, Platformlar, sinerji Uygulama-Odaklı Araştırma Üniversite Sanayi İşbirliği Ürün

Detaylı

SODEX Ankara 2017 HVAC-R SEKTÖRÜNÜN ANKARA DAKİ EN ÖNEMLİ BULUŞMASI

SODEX Ankara 2017 HVAC-R SEKTÖRÜNÜN ANKARA DAKİ EN ÖNEMLİ BULUŞMASI 1 2 İÇERİK KÜNYE 3 FUAR YERLEŞİM PLANI.4 KATILIMCI GÖRÜŞLERİ...5-8 ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ..9-10 ALIM HEYETİ PROGRAMI..11 KONFERANSLAR.12 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ.. 13 TANITIM ÇALIŞMALARI..14 MEDYADA

Detaylı

İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU

İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU SAYILARLA FURNITURE ISTANBUL 300 MARKA Sektörün %75 ini temsil eden firmalar Önde Gelen Markalar 59.064 ZİYARETÇİ 87 Ülkeden İtalya, Almanya, Avusturya,

Detaylı

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE 17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı

Detaylı

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi.

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi. İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos 4 Eylül 2015 İNOVASYONDA KADIN Girişimcilik ekosisteminde önemli bir adım olacak İnovasyonda Kadın

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

Hürriyet Ege 31 Ağustos 2013

Hürriyet Ege 31 Ağustos 2013 Hürriyet Ege 31 Ağustos 2013 Sabah Egeli - 31 Ağustos 2013 Yeni Asır 31 Ağustos 2013 22 Kasım 2013 Sabah 18 Aralık 2013 Milliyet Ege 18 Aralık 2013 Sabah Egeli 18 Aralık 2013 Yeni Asır 19 Aralık 2013 Milliyet

Detaylı

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor SAYI 57 MART 2019 ENERJİ GÜNDEMİ 2 4 Enervis 6. İstanbul Karbon Zirvesi nde Mart Ayında Elektrik Üretimi ve Tüketimi Azaldı 5 6 Enerji depolama maliyetleri hızla düşüyor Küresel Karbondioksit Emisyonu

Detaylı

19. ULUSLARARASI METALURJİ VE MALZEME KONGRESİ TÜM SEKTÖRÜN BÜYÜK BEĞENİSİ İLE YAPILDI

19. ULUSLARARASI METALURJİ VE MALZEME KONGRESİ TÜM SEKTÖRÜN BÜYÜK BEĞENİSİ İLE YAPILDI Duyuru 19. ULUSLARARASI METALURJİ VE MALZEME KONGRESİ TÜM SEKTÖRÜN BÜYÜK BEĞENİSİ İLE YAPILDI 19. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, 25-27 Ekim 2018 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü

Detaylı

Bal ve Diğer Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu TAYLAN SAMANCI BALDER TEKNİK DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖR YRD.

Bal ve Diğer Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu TAYLAN SAMANCI BALDER TEKNİK DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖR YRD. Bal ve Diğer Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu TAYLAN SAMANCI BALDER TEKNİK DANIŞMANI PROJE KOORDİNATÖR YRD. ZİRAAT MÜHENDİSİ Derneğimiz... Bal Paketleyicileri, Sanayicileri ve İhracatçılarını

Detaylı

Ufuk2020.org.tr Erişime Açıldı!

Ufuk2020.org.tr Erişime Açıldı! Ufuk2020.org.tr Erişime Açıldı! Değerli Paydaşımız, 80 Milyar Avro luk dev finansmanıyla dünyanın en büyük bütçeli araştırma ve inovasyon destek programı olan Ufuk2020 nin yeni internet sitesi ufuk2020.org.tr

Detaylı

Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye

Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) ortaklığı ile 1-3 Şubat 2017 tarihlerinde

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

TÇMB DEN HABERLER. KalDer İnsan Kaynakları Kongresi ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken

TÇMB DEN HABERLER. KalDer İnsan Kaynakları Kongresi ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken 05.0 2.2 009 S a yı XX VI I TÇMB DEN HABERLER Başlarken Bu Sayıda TÇMB den Haberler Bülteni nin XXVII.sayısında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası konferanslar ve fuarlar ile ilgili bilgilerin yanısıra

Detaylı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE 17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca Afrika pazarına açılmak için bu fuara katıldık,ilk katılımımız

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

SAFETY ISAFSHF 10-13 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI 4. İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONFERANSI

SAFETY ISAFSHF 10-13 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI 4. İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONFERANSI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI ISAFSHF SEKTÖRLERİN GÖZÜ KULAĞI BU KONFERANSTA OLACAK! İş sağlığı ve iş güvenliği sektörlerini biraraya getiren tek etkinlik olan Safety Konferansı, 10-13

Detaylı

Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor.

Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor. Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor. "Türkiye Otomotiv Sektöründe 3. Ar-Ge Proje Pazarı ve 3. Komponent Tasarım Yarışması T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği

Detaylı

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar I stanbul da Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Kültürümüzün ve medeniyetimizin zengin renklerini, evrensel bir dille dünyaya anlatmaya davet

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC AVRASYA BÖLGESİNİN GAYRİMENKUL BULUŞMASI Yatırımın Fırsat Günleri 16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği

TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği TÜBİTAK ın Teknoloji Transfer Ofisleri Desteği Destek Sistemimizde Ticarileşme Boyutu Yetersiz %98 nin temel araştırmaya aktarıyoruz; % 2 transfere aktarıyoruz 7,5 Milyar TL (%98) * 131 milyon TL (%2)

Detaylı

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 23 26 Ocak 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai emirliğinde düzenlenmiştir. 37.kez

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye 16-19 Nisan, 2009 Bir otomobili harekete geçiren herşey Alles was Autos mobil macht Everything that makes autos move BU FUAR 5174

Detaylı

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2

TÇMB KASIM- ARALIK AYI EĞİTİMLERİ...2 30.10.2007 Bu sayımızda TÇMB Kasım- Aralık eğitimleri, çeşitli ulusal ve uluslararası konferans, sergi ve kongreler hakkında bilgiler var ve daha önceki sayılardaki konferanslar hakkında da hatırlatmalar

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör.

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör. 28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) Destekleriyle www.favturkey.com SPONSORLUK DOSYASI Organizatör FAV TURKEY FUARI 28 EYLÜL 01 EKİM 2017 DE KAPILARINI AÇIYOR Bir ilke imza atan İstanbul

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

AB hukuku ve mevzuatına ilişkin bilgilendirme faaliyetleri Uluslararası pazarlara yönelik eşleştirme faaliyetleri AB uyum sürecinde spesifik

AB hukuku ve mevzuatına ilişkin bilgilendirme faaliyetleri Uluslararası pazarlara yönelik eşleştirme faaliyetleri AB uyum sürecinde spesifik COSME 2015 2020 CIP 2008 2014 Türkiye ye Avrupa Birliğine adaylık statüsü verilmesinin ardından siyasi ve ekonomik reform sürecini hızlandırmak için Türkiye nin, Avrupa Birliği merkezi ağına katılmasına

Detaylı

WIN EURASIA Metalworking

WIN EURASIA Metalworking WIN EURASIA Metalworking Sac işleme ve metal işleme süreçleri için eşsiz platform 11-14 Şubat 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul TÜRKİYE www.win-metalworking.com Türkiye nin Önemi WIN EURASIA Metalworking

Detaylı

Destekleyenler Eylül

Destekleyenler Eylül Destekleyenler 13-16 Eylül Türkiye nin en büyük spor festivali Türkiye nin en büyük fuar merkezinde Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala! TARZINI YAKALA Mutlu yaşamanın en önemli

Detaylı

Futurallia İş Forumu Hakkında

Futurallia İş Forumu Hakkında Futurallia İş Forumu Hakkında Dünyanın KOBİ lere yönelik en büyük uluslararası eşleştirme ve iş geliştirme platformlarından biri olan Futurallia; Katılımcıların, iki gün boyunca önceden kendi belirledikleri

Detaylı

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu Toplantısı TOBB Plaza da

Detaylı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Ayan YERENOV, Sayın Türkiye-Kazakistan İş Konseyi Türk Tarafı Başkanı Mert SARI, Değerli Katılımcılar,

Detaylı

IBM den Temiz Enerji Projesi için Kuantum Kimyasallarını Araştırma Desteği

IBM den Temiz Enerji Projesi için Kuantum Kimyasallarını Araştırma Desteği IBM den Temiz Enerji Projesi için Kuantum Kimyasallarını Araştırma Desteği IBM den Temiz Enerji Projesi için Kuantum Kimyasallarını Araştırma Desteği. Gücünü kitlesel kaynak kullanımından alan IBM in yönettiği

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı