Plana. Görkemli gereksinim.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Plana. Görkemli gereksinim."

Transkript

1

2

3 Plana. Görkemli gereksinim. Enerji bizi sürekli çevreleyen doğal bir kaynaktır. Bu nedenle, onu israf olmadan en iyi şekilde yönetmek ve dağıtmak her geçen gün daha öncelikli bir gereksinim haline gelmektedir. Plana bu gereksinimi karşılar maksimum kolaylıkla karşılar: tasarımda eksiksiz, görünüşte şık, detaylarda zarif, doğallıkla ortamlarınıza ve günlük yaşamınıza girer. Konfor ve güvenlik için ışıkları, sıcaklığı, ekipmanları ayarlayan algılamalı komutlar ile akıllı bir teknolojinin hüneri. Her tarz ve zevk için malzemelerde modern ve buzlu, parlak, klasik renklerde canlı, minimalist bir estetik. 1

4 total look Beyazın hafifliği ve Silver ın şıklığı. Beyaz tuşlar ve fonksiyonlar ile zarif ve yalın Plana, göze çarpan minimal bir stil ile her ortama tatlı bir şekilde uyum sağlar. Gümüş renkli komutları ile Plana Silver modeli teknolojik, zarif ve parlak: çağdaş şıklıkta bir görünüm için.

5 total look 2 3 Plana. Beyaz komutları ile Reflex Neve Plaka: vazgeçilmez bir estetik. Plana Silver. Parlak gümüş renkli komutlar ile metal plaka: teknolojik bir tasarım.

6 easy control Maksimum kurulum özgürlüğü için birbirleri ile değiştirilebilir modüler komutlar. Ana hatlar ile çizilmiş tuşlar farklı büyüklüklere sahiptir: her türlü gereksinime yönelik bir, iki ya da üç modül. Kızılötesi veya telekumandalı farklı komut çeşitleri, en yüksek işlevsellik standartları ile tüm fonksiyonların kontrolüne olanak tanırlar.

7 KUMANDALAR Otomatik elektronik düğmeler. Işıklar en kolay şekilde yanar ve söner: bir kişi geçtiğinde. Bu, farklı tipteki bir çok düğmeden biridir. Kızılötesi yönetimi. Plana, geleneksel komutların yanı sıra, maksimum konfor için telekumanda ile aktifleştirilen kızılötesi alıcıların hassasiyeti sayesinde ışıkları ve otomasyonu etkinleştirir. Modüler anahtarlar. Bir, iki, üç modüllü, sembollü anahtarlar ve kumandalar. 4 5 Her zevke göre komutlar. Sessiz mekanizmalar, her türlü kurulum gereksinimini karşılamak üzere, sembollü ya da sembolsüz bir, iki ya da üç modüllü tuşlar ardında gizlenir. Arkadan aydınlatmalar, hem gündüz hem de gece aradığınız fonksiyonu açıkça belirtir.

8 Lights everywhere Gündüz ve gece güvende hissettiren ışık. Işıklar bir evdeki duygusal alanların tasarımını yapar ve Plana ile bu alanlar zekileşir. Hafif, yoğun, acil durum, uyarı, otomatik: aydınlatma, istediğiniz her yerde ve zaman ya da gerektiğinde yönetilebilir. Karanlıkta veya kesinti sırasında da.

9 IŞIKLAR Acil durum lambası. Akım yetersiz olduğunda hemen yanar. Sorun çözüldükten sonra otomatik olarak kapanır. Modüler ışıklar. Gösterici olarak ideal olan ledli lambalar acil durumlarda veya istediğiniz anlarda otomatik olarak yanarlar. Işıklı göstergeler. Yalın, çiftli ya da prizmatiktirler, açık kapıyı ya da açık bırakılmış dışarıdaki ışığı gösterirler. 6 7 TORCIA, çıkarılabilir fener. Kesinti durumunda anında yanar ve çıkarılabilir bir fener gibi kullanılarak karanlıkta da rahatça hareket etmenize olanak verir. Elektrik geldiğinde istediğiniz herhangi bir prize takarak daima elinizin altında olmasını sağlayın.

10 extra Comfort Günün her anı için doğru atmosferi seçmenin keyfi. Plana, evinizi kendinizi daima iyi hissettiğiniz keyifli bir mekana dönüştürür: sabah uyandırmasından eve döndüğünüzde sizi karşılayan sıcaklığa kadar. Her bir odada tercih ettiğiniz iklimi programlayabilir, atmosferleri yönetebilir ve herhangi bir olaya veya gereksinime göre değiştirebilirsiniz.

11 KONFOR Komütatörlü termostat. Sıcaklığı ayarlar ve fanlı ısıtıcıların hızını kontrol eder. Ekranlı kronotermostat. Elektrik şebekesinden beslenerek otomatik yönlendirmeli bir navigasyon menüsü aracılığı ile sıcaklığı yönetir. Programlayıcı saat. Işıklar ve sulama, evde olmasanız bile önceden belirtilen saatlerde çalışmaya başlar. 8 9 Pilli kronotermostat. Her odanın kendi ideal iklimi vardır: yazın ve kışın tercih ettiğiniz sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Tümü kullanımı kolay ve hızlı bir menü aracılığıyla.

12 personal Sound Olağanüstü müzik performansları her odaya yayılır. Mutfakta klasik müzik, odada pop şarkıları, banyoda radyo dinleyebilmek için 4 adede kadar bağımsız müzik kaynağını yöneten maksimum dijital ses kalitesinde bir sistem. Mp3 okuyucular, ipod ve iphone ile uyumlu.

13 SES Multimedya. Sisteme herhangi bir dış müzik kaynağı, ancak aynı zamanda TV çıkışları, PC, USB bağlamak için: bu şekilde ev daima tercih edilen araçlara bağlı olur. Dokunmatik ekran. Her bir odanın müzik programının denetlenmesi çok kolaydır: bir dokunuş yeter. Kontrol sezgisel ve tamdır. Dağıtıcı. Ankastreden, 3 ve 8 modüle, ya da duvardan, kapalı hacme BassReflex teknolojisi ile sorunsuz ışık dağıtımı için Docking station. Mp3 okuyucuları, ipod ve iphone u çok kolay şekilde sisteme bağlayan ve temel reprodüksiyon ve navigasyon özelliklerini koruyan bağımsız bir ses kaynağı. Ortamı kendi müzik zevkinize göre kişiselleştirmek için.

14 safety first! Gelişmiş ve sessiz teknolojiler günde 24 saat boyunca denetler. Plana ile huzurlu bir şekilde uyuyabilirsiniz: gaz kaçakları, su sızıntıları, aşırı gerilim, elektrik kesintisi ve hırsızlık girişimi durumlarında teknik alarmlar anında çalışır. Ayrıca, görüntülü kontrol sistemi ile evdeki her ortamı denetleyebilirsiniz.

15 GÜVENLİK SICURY obtüratörlü priz.. Sizi elektrik akımıyla temas tehlikesinden korumak için en yalın mekanizma. Telekameralar. Evdeki tüm ortamları kolaylıkla denetlemek için dahili bir video kontrol devresi. Dijital tuş takımı. Hırsızlık önleyici sistemi etkinleştirmek, devre dışı bırakmak veya kısımlara ayırmak için kişisel bir kod girmeniz yeterli Gaz detektörü. Gaz dağılımını bildirir, bloke eder ve bir uyarı verir: kısacası, gece gündüz güvenliğinize göz kulak olur. Gaz kaçakları için aşırı duyarlılık ile donatılmış son derece hassas bir teknoloji sayesinde. Size huzurlu bir şekilde uyumaktan başka bir şey kalmaz.

16 around the world Geniş bir kurulum alanı için evrensel sistemler. Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya da kullanılan başlıca prizler: yurt dışına uygun özel ölçüdeki bir çok modüler plaka arasından seçim yapabilirsiniz. Özellikle hepsi esnek olan Plana çözümleri tüm elektrik standartlarına uygundur.

17 ULUSLARARASI Yurt dışı standartları. En iyi İtalyan tasarımına dahil edilmiş yurt dışı standartlarına uygun komutlar ve prizler. Dikey veya yatay kurulum mümkündür. Modülerlik. Sizin alanınıza uyum sağlayan prizler: ankastre kurulumlar, duvar, masa ve panel kurulumları. Alanınız çok dar olduğunda bile Evrensel sistemler. Dünyanın her yerinde size uygun bir priz bulursunuz. Yaşadığınız yerde güvenli, verimli, fonksiyonel sistemlere kaliteli bir dokunuş katmak için: tüm kumandaları ve prizleri giydiren dünya çapında şöhrete sahip İtalyan stili.

18 your style Her ışık noktası kesimi sipariş üzerine ve kişisel gereksinimler doğrultusundadır. Plana plakalar dört malzeme ve geniş bir renk serisinde mevcuttur ve lazerli oyma logolar içerebilirler. Her tuş, işlevini daha açık kılacak şekilde gece ve gündüz sembolleri ve arka aydınlatmasıyla kişiselleştirilebilir.

19 KİŞİSELLEŞTİRMELER Arka aydınlatmalar. Diskli, halkalı ya da sembol: tercihinize göre seçin. Komutlar gündüz ve gece görünür olacaktır. Seçme özgürlüğü. Plana zevkiniz ve gereksinimleriniz doğrultusunda kişiselleşir: zaman içinde silinmeyen ve değişmeyen maksimum belirginlikte lazerli oymalar. Semboller kitaplığı. Tuşları kişiselleştirmek ve komutların kullanımını daha seri kılmak için minimal özellikte geniş bir simge serisi Sipariş üzerine komutlar. Tüm evin minimum çaba ile yönetilmesi, Plana teknolojisinin tasarlanma hedeflerinden biridir. Eğimli, kızılötesi ve telekumandalı komutlar arasından seçim yapabilirsiniz: her birine gerekli olan tipolojiyi vermek için. Üç farklı tuş ölçüsü, sembollü ya da sembolsüz, daha da kişiselleştirilmiş bir sistem için tümü arkadan aydınlatmalı.

20 home automation By-me sistemi tüm ortamları akıllı ve kolay bir şekilde yönetir. Plana, bir Vimar akıllı ev otomasyon sistemi olan By-me yi evin ışığını, otomasyonunu, sıcaklığını, güvenliğini, elektrik tasarrufunu uzaktan da koordine bir şekilde yönetmek için kolay ve sezgisel bir teknoloji ile donatıyor. By-me, radyofrekans sayesinde duvarda işlem gerektirmeden yerleştirilebilir.

21 by-me Güvenlik. Hırsızlık önlemenin ve diğer tüm alarmların denetimi. Konfor. Her ortam için kişiselleştirilmiş sıcaklık ve ışık yönetimi Enerji tasarrufu. Tüketim kontrolü, radyofrekans komutları ile enerji yönetimi By-me sistemi. Kontrol birimi aracılığı ile yönetim kolay ve sezgiseldir. Kontrol. Basit bir hareketle evin tamamı denetlenir İletişim. Entegre görüntülü telefon ve cep telefonu, akıllı telefon ve tabletten uzaktan kumanda. Ses dağılımı. Müziğin evin tüm odalarında bağımsız olarak yönetilmesi.

22 İletişim. Sistemin merkezi olan kontrol birimi fonksiyonların kendi aralarında iletişimini sağlar. By-me ile hırsızlık önleme, iklim, enerji tasarrufu, görüntülü telefon senaryolarının yönetilmesi dolaysız, sezgisel ve en önemlisi son derece kolaydır. Zarif bir karşılama. İki çözümlü görüntülü telefon plakaları: inox ve bronz, her ikisi de cilalı veya parlak. Diyafon. İki yönlü iletişimi başlatmak için bir tuşa basmak yeter. Uzaktan iletişim. Vimar uygulaması ile fonksiyonlar PC den, tabletten ve akıllı telefondan değiştirilebilir ve kontrol edilebilir.

23 by-me Enerji kontrolü ve tasarrufu. Zarif bir renkli dokunmatik ekran sayesinde tüm ev otomasyonu sistemini kolaylıkla denetlersiniz. Tüm evde hızlı ve rahat bir şekilde gezinmek için ekrana hafifçe dokunmanız yeterlidir. Yerel denetim. Bulunduğunuz ortamın ışıklarına, sıcaklığına ve senaryolarına kumanda etme için bir dokunuş yeter Senaryoların aktifleştirilmesi. Işıklar, iklim ve otomasyonlar aynı anda tek bir kumanda ile aktifleştirilir. Enerji tasarrufu. Kesintiyi ve aşırı tüketimi önlemek için elektrik yükünü yönetir: böylece tasarruf garantilenir.

24 building automation By-com sistemi otellerdeki ve binalardaki tüm etkinlikleri kontrol eder ve birbiri ile uyumlu çalışmasını sağlar. Her binanın kendine göre özellikleri ve gereksinimleri vardır. Vimar bu nedenle otellerin, ofislerin, şirketlerin, sağlık kuruluşlarının ve ticari etkinliklerin performans, konfor ve enerji tasarrufunu artırmak için bir otomasyon sistemi olan By-com u yarattı. Binalar için otomasyon

25 by-com Ofisler için. Tüm cihazlar arasında sürekli iletişime olanak veren güvenli ve akıllı bir sistem Oteller için. Kesintisiz hizmeti garantileyen etkin ve optimize edilmiş komple yönetim. Dil. KNX standardı: tüm fonksiyonlar arasında diyalog sağlayan en güvenli bağlantı. Yazılım. Well-contact Suite: sistemin denetimi için özel olarak geliştirilmiş beş versiyonlu yazılım

26

27 by-com Ofisler için. 3 modüllü dokunmatik ekran. Ekran üzerinde bir dokunuş ile çalışma masanızdan kalkmadan tek bir yerin ışıklarını ve sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Güvenilirlik ve Güvenlik. Well-contact Plus ile geçişlerin maksimum güvenilirlik ile yönetilmesini sağlayabilirsiniz: tüm girişler ve çıkışlar izlenir ve ortamların denetimi anında yapılır Transponderli okuyucu. Yalnızca yetkili personelin erişimine izin verir: kartı transpondere yaklaştırmak yeterlidir, tanıma anında gerçekleşir. IR detektörü. Bir kişi geçtiğinde uyarı sinyali verilmesinin devreye sokulmasına olanak verir.

28

29 by-com Oteller için. Yönetim ve denetim. Well-contact Plus ile odalarda bulunan tüm hizmetler kontrol altındadır: müşteri odaya girdiğinde ışıkları açık bulur ve oda, daha sonra dokunmatik ekranda basit bir dokunuşla değiştirilebilecek ideal sıcaklıktadır. Dikey girişli okuyucu. Kartı sokunca devreye girer ve odanın ışıklarını, panjurlarını, senaryolarını ve sıcaklığını yönetir Kumandalar. Çok fonksiyonlu kumandalar farklı işlemlerin tek bir cihazdan kontrol edilmesine olanak verir. Termostat. Odanın sıcaklığını düzenleyerek isteğe uygun bir konfor garanti eder. Durum resepsiyondan yönetilebilir ve denetlenebilir.

30 Dil. Birlikte çalışabilirlik. Well-contact Plus ile kontrol tamdır: otomasyon, erişimler, iklim ve enerji tasarrufu KNX standardı ile geliştirilen tek bir sistem tarafından yönetilir. Transponderli okuyucu. 4 led erişim durumunu, odada bulunan müşteri veya personeli ve olası acil durum çağrılarını sinyal verir. Kumandalar. Fonksiyonlarını açıklayan simge içeren bağımsız ve kişiselleştirilebilir tuşlar. Yerel dokunmatik ekran. Tek bir odanın anında ve sezgisel denetimine olanak verir.

31 by-com Yazılım. Top Çok sayıda odası bulunan ve potansiyel olarak sınırsız sayıda alana sahip büyük otelleri kontrol etmek için. Bu uygulamada 7 şifre seviyesi vardır, girişlerin ve çıkışların denetimi için planlayıcıyı kullanma olanağı verir. Basic Maksimum 50 odalı bir oteli tek bir yerden yönetmek için. 5 şifre seviyesi tüm sistemin güvenli bir şekilde denetimini garantiler. Planlayıcı ile otele girişler ve çıkışlar kolaylıkla kontrol edilir. Office Ofisler ve ticari şirketler gibi yapılar için özel olan bu uygulama potansiyel olarak sınırsız sayıda ortamdaki fonksiyonları tek bir yerden yönetme olanağı verir. 7 şifre seviyesi ile kontrol sağlanır ve güvenceye alınır. Client Office Office uygulamasının lisansı programa daha fazla yerden erişime izin verir Client Basic ve Top uygulaması lisansı sistemin daha fazla yerden yönetilmesine olanak verir.

32 Safe boxes Isoset muhafaza kutuları Plana yı dış etkenlerden korur. Plana en güvenli şekilde bahçeye, garaja, bir sütunlu giriş altına ya da bodruma, her yere ulaşır: IP40 ve IP55 duvar muhafaza kutuları içinde. 1 modülden 16 modüle, kapaklı ve şeffaf membranlı Isoset ekipmanları hem dikey hem de yatay olarak takılabilir.

33 isoset IP40 muhafaza kutusu. 16 ya kadar geniş modülerlik, birden fazla işlevin tümünün tek bir noktada toplanmasına ve korunmasına olanak sağlar. Kurulum olanakları. Yatay mı dikey mi? İşlevselliğe ve kullanabileceğiniz alana göre serbestçe seçim yapın: aynı düğmeler ve cihazlar her iki eksende de monte edilebilir IP55 muhafaza kutusu. Şeffaf IP55 membranı kumandayı koruyarak su veya toz ile doğrudan temas etmesini önler. Kilit sistemine sahip kapak, özel koşullar dahil olmak üzere son derece güvenli bir kullanım için açma ve kapama işlemlerini kolaylaştırır ve garantiler.

34 MAterials & colours Her stil için buzlu, parlak, klasik. Metalin zarifliği, ahşabın sıcaklığı, teknopolimerin modernliği ve Reflex in tazeliği: her oda Plana nın canlandırdığı ve şıklaştırdığı kendine özgü bir görünüme sahiptir. Her şeyden önce malzemeleri ve renkleriyle: her zevke hitap etmek üzere fazla seçenek.

35 MALZEMELER Reflex Metalik Ahşap Teknopolimer

36 Reflex 40 Reflex kül 41 Reflex kar 42 Reflex şeffaf 43 Reflex amber sarısı 44 Reflex nane yeşili 45 Reflex su mavisi 46 Reflex sedir ağacı sarısı 47 Reflex zümrüt yeşili 48 Reflex portakal rengi 49 Reflex tütün rengi 50 Reflex safir mavisi 51 Reflex rubin-crvena

37 renkleri Metalik 70 Metalik bronz 71 İtalyan Gümüşü 72 Metalize Yeşil 73 Metalize Mavi 74 İnci Nikel 75 İnci Gümüş 76 Antik pirinç 81 Alüminyum Ahşap 61 Akçaağaç 62 Armut ağacı 63 Kiraz

38 Teknopolimer 01 Beyaz 02 Fildişi 03 Bej 04 Krem 05 Siyah 06 Granit beyazı 20 Mat gümüş 21 Mat nikel 22 Mat şampanya 23 Yanar döner kahverengi 24 Parlak altın 25 Mat altın 31 Dişbudak 32 Köknar 33 Makoré

39 Giriş sayfa 1 Ses sayfa 10 By-com sayfa 22 Total look sayfa 2 Güvenlik sayfa 12 Isoset sayfa 30 Kumandalar sayfa 4 Uluslararasi sayfa 14 Malzemeler sayfa 32 İşık sayfa 6 Kişiselleştirmeler sayfa 16 Renkleri sayfa 34 Konfor sayfa 8 By-me sayfa 18

40 Viale Vicenza, Marostica VI Italy Tel Fax B.D12012 TK 1203

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde akıllı ev çözümleri Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz

Detaylı

Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm.

Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm. Idea. Kafanızdaki fikirler sayısınca çözüm. Birbirinden şık iki farklı aydınlatma düğmesi tasarımı: Classica veya Rondò. İki renkte tuş ve kumandalar: Beyaz veya antrasit gri. Dört farklı malzemeden üretilmiş

Detaylı

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde akıllı ev çözümleri Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz

Detaylı

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde

Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde akıllı ev çözümleri Vimar otomasyon sistemleri tüm gereksinimlerinize yanıt verir. Kolay bir şekilde 60 yıldan fazla süredir bizi diğerlerinden farklı kılan değerlerimiz, deneyimimiz, teknolojik kalitemiz

Detaylı

Senaryolar. İklim. Güvenlik. Enerji tasarrufu.

Senaryolar. İklim. Güvenlik. Enerji tasarrufu. Hoşgeldiniz! Bir By-me evine hoşgeldiniz. Bir By-me evine hoşgeldiniz. Burada yaşamak daha konforlu, daha güvenli, daha kolay. Tek kelimeyle daha güzel. Sistemin kalbi olan ev otomasyonu santraline kısaca

Detaylı

Fikirleriniz kadar çok çözüm.

Fikirleriniz kadar çok çözüm. Fikirleriniz kadar çok çözüm. Çok rafine çağdaş bir klasik: Idea zevkiniz doğrultusunda güzelliğe form verir ve elektrik sisteminden stilinizi ifade edecek farklı bir araç yaratır. Antrasit gri veya beyaz

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Enjoy your smart life!

Enjoy your smart life! Enjoy your smart life! Akıllı Bina Sistemleri 02 AKILLI YAŞAMIN KEYFiNi ÇIKARIN HAKKIMIZDA ARS otomasyon dijital yaşam alanları teknolojisinde sektörün en son trendlerinin takip ve öncülüğünü yaparak yaşayan

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Unica KNX. Akıllı ve iyi görünümlü

Unica KNX. Akıllı ve iyi görünümlü Unica KNX Akıllı ve iyi görünümlü Unica KNX ile daha fazla esneklik ve konfor, daha fazla enerji verimliliği P119536 2 P105932 P111047 KNX in zekası ile Unica estetiği bir arada Bilgisayarlardan ev sinema

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2013-1

FİYAT LİSTESİ 2013-1 FİYAT LİSTESİ 2013-1 TR zenaplatin ZİRVE DENİZ GRUP PRİZLER 2 zenanatural zenaantibacterial zenacolorline zenawoodline TUNA DELTA GRUP PRİZLER zenasilverline zenagranite EVA AKSESUARLAR ALSU İÇİNDEKİLER

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SMOOVE, DUVARA MONTE KUMANDA ÜNİTELERİNİN GÖRÜNÜMÜNDE DEVRİM YARATIYOR. YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ VE ESTETİK İLE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER SUNUYOR. Dokunmatik

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch Başyapıtlar Piacere & Piacere Touch Keyif & Ağır Başlılık Barista Kahve Kültürü. Mükemmel bir Latte macchiato mu istersiniz, yoksa mükemmel bir espresso mu? Milano da Baristo da olduğu gibi.- Ya da sadece

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

2012-2 FİYAT LİSTESİ

2012-2 FİYAT LİSTESİ 2012-2 FİYAT LİSTESİ TR Mekâna hayat katın. zenanatural zenaantibacterial zenasilverline zenaplatin ZİRVE TUNA İÇİNDEKİLER Moda Düğmeler - Modüller 8-9 Moda Stila 11 Moda Flat 13 Zena Platin 16-17 Zena

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır!

Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır! by Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır! Tuş ve Kapak Renkleri 50 Füme 51 Gümüş 52 Yeşil 53 Bordo 54 Siyah 55 Gül Kurusu 57 Dore 8 Beyaz İnci Çerçeve Renkleri 45 Altın 4 Mat Altın 47 Krom 48 Mat Krom

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch

Başyapıtlar. Piacere & Piacere Touch Başyapıtlar Piacere & Piacere Touch Keyif & Ağır Başlılık Barista Kahve Kültürü. Mükemmel bir Latte macchiato mu istersiniz, yoksa mükemmel bir espresso mu? Milano da Baristo da olduğu gibi ya da sadece

Detaylı

Turn on the life. MODA GENEL BROŞÜR 2016 TR. Işıltınızı katlayın! Sınırları kaldırın! Daima fazlası!

Turn on the life. MODA GENEL BROŞÜR 2016 TR. Işıltınızı katlayın! Sınırları kaldırın! Daima fazlası! MODA GENEL BROŞÜR 2016 TR Işıltınızı katlayın! Sınırları kaldırın! Daima fazlası! www.el-bi.com İÇİNDEKİLER Sayfa 4 Işıltınızı katlayın! Sayfa 8 Sınırları kaldırın! Moda Viona, metal çerçevesiyle mekânlara

Detaylı

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyon ile Rüya Evi İnşaa Etmek Her proje, müşterilerinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürebilmek için benzersiz bir fırsattır. Müşterileriniz, detaylı tasarımlar ve özelliklerle

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır!

Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır! by Hayat aydınlıktır... Aydınlık Cellia dır! Çerçeve Renkleri Tuş ve Kapak Renkleri 45 Altın 4 Mat Altın 50 Füme 54 Siyah 51 Gümüş 55 Gül Kurusu 47 Krom 48 Mat Krom 52 Yeşil 57 Dore 49 Saten 50 Füme 53

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Fiyat Listesi 2015-1

Fiyat Listesi 2015-1 Fiyat Listesi 20151 İçindekiler ANAHTAR VE PRİZ GRUBU Karea Defne Serisi Renk Seçenekleri, Çoklu Çerçeveler Antibakteriyel, Satış Şekilleri Karea Serisi 1. Satış Şekli Komple Ürün 2. Satış Şekli Modül

Detaylı

100. yıl Barselona. Fiyat Listesi nº 9

100. yıl Barselona. Fiyat Listesi nº 9 100. yıl Barselona Fiyat si nº 9 Kasım 2015 Doğru bağlantıları kurarsanız, projenizi aydınlatacak fikirlerin anahtarına çabuk ulaşırsınız. ANAHTAR PRİZ BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ İÇ MEKÂN AYDINLATMA 1916 yılında

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Eikon, antrasit gri iç modüller ve çerçeve, Antrasit metal Round çerçeve.

Eikon, antrasit gri iç modüller ve çerçeve, Antrasit metal Round çerçeve. eikon eikon Eikon tasarımının en ince ayrıntılarına varıncaya dek her şeyiyle, duygularınıza hitap eder. Seçilebilecek 200 den fazla işlevi ile isteklerimize ve taleplerimize cevap verir. Birbirinden

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

P Bireyler için çözümler üretme System M 2.0

P Bireyler için çözümler üretme System M 2.0 P121036 Bireyler için çözümler üretme System M 2.0 P121035 P120976 P121038 P121034 P121036 2 System M 2.0 Akıllı anahtar çözümlerinde yeni bir boyut 04 System M 2.0 ile akıllı cevaplar Klasik elektrik

Detaylı

ANAHTAR-PRİZ ve OFİS ÇÖZÜMLERİ FİYAT LİSTESİ. Ocak

ANAHTAR-PRİZ ve OFİS ÇÖZÜMLERİ FİYAT LİSTESİ. Ocak 2019 Ocak ANAHTAR-PRİZ ve OFİS ÇÖZÜMLERİ FİYAT LİSTESİ Anahtar priz serileri s. -12 Salbei ve Salbei Selection s. 13-1 Raventi ve Raventi Selection KONUTLAR Sıva üstü anahtar priz serileri s. 31 Forix

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Fiyat. Listesi. Ağustos 2014. n o 7 ANAHTAR VE PRİZ BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ İÇ MEKÂN AYDINLATMA

Fiyat. Listesi. Ağustos 2014. n o 7 ANAHTAR VE PRİZ BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ İÇ MEKÂN AYDINLATMA Fiyat n o 7 si Ağustos 2014 ANAHTAR VE PRİZ BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ İÇ MEKÂN AYDINLATMA Doğru bağlantıları kurarsanız, projenizi aydınlatacak fikirlerin anahtarına çabuk ulaşırsınız. ANAHTAR PRİZ BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

Sedna Beyaz & Krem. Sedna Renkli. Sedna Metalik. Sedna. Sunum. Sedna, beyaz & krem, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor.

Sedna Beyaz & Krem. Sedna Renkli. Sedna Metalik. Sedna. Sunum. Sedna, beyaz & krem, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor. Sunum 70 7 Sunum Sedna, &, renkli ve metalik serisi ile hayatınıza yeni renkler katıyor. Sizlerin istekleri ve beğenileri gözönüne alınarak tasarlanan Sedna, zarif dizaynı ile sizlerle buluşuyor. Sedna

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

Bireyler için çözümler

Bireyler için çözümler Merten Bireyler için çözümler System M 2.0 ve diğer seriler 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr P121036 P121035 P120976 P121038 P121034 P121036 2 System M 2.0 Akıllı anahtar çözümlerinde yeni bir boyut

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim IP 65 NEMLİ YER KOFRALARI Kablolamada sınırlar yok: kofranın içinde geniş kablolama hacmi 2 Geniş ürün yelpazesine sahip kofralar 11 farklı boyutta kofra 2

Detaylı

KASA BAYİ FİYAT LİSTESİ Referans Listedir. 2015

KASA BAYİ FİYAT LİSTESİ Referans Listedir. 2015 Serbest Bölge Bulvarı No:7/105110 Akdeniz / Mersin / Türkiye Kasalar için kodlama sistemi; Kasa Kodu K : Hepsi için Kilit Sistemi Kodu F : Motorlu Tam Otomatik H : Selenoid Yarı Otomatik M : Mekanik Anahtarlı

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

Mekâna hayat katın. FİYAT LİSTESİ 2012-1

Mekâna hayat katın. FİYAT LİSTESİ 2012-1 Mekâna hayat katın. FİYAT LİSTESİ 2012-1 TR Mekâna hayat katın. zenanatural ZİRVE zenaantibacterial TUNA zenasilverline zenacolorline zenawoodline EVA zenagranite ALSU Mekâna hayat katın. zenanatural Saf

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

Turn on the life. FİYAT LİSTESİ

Turn on the life. FİYAT LİSTESİ FİYAT LİSTESİ 2016-1 TR zenaplatin zenanatural zenaantibacterial zenasilverline zenacolorline zenawoodline zenagranite VegaNatural VegaSilverline VegaColorline VegaWoodline ZİRVE TUNA EVA ALSU İÇİNDEKİLER

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Fiyat Listesi 2015-1

Fiyat Listesi 2015-1 Fiyat Listesi 20151 İçindekiler ANAHTAR VE PRİZ GRUBU Karea Defne Serisi Renk Seçenekleri, Çoklu Çerçeveler Antibakteriyel, Satış Şekilleri Karea Serisi 1. Satış Şekli Komple Ürün 2. Satış Şekli Modül

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Glydea TM Serisi. Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için

Glydea TM Serisi. Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için Glydea TM Serisi Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için İÇİNDEKİLER Glydea TM, pazar taleplerine karşı katma değer garantiniz. s. 4 Glydea TM, fark

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Fiyat 2013 Listesi 2013

Fiyat 2013 Listesi 2013 13 Fiyat Listesi 13 GARANTİ Ürünlerimizin tamamı 5 yıl garantilidir. indeks despina despina modül + kapak despina metalik larissa renkli kordon larissa modül + kapak larissa ahşap modül + kapak monte modül

Detaylı

Dekoratif Radyatörler

Dekoratif Radyatörler Isındığınız Her Yerde mastas.com Isındığınız Her Yerde mastas.com Klasik Panel Radyatörler Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinin en önemli araçlarından biridir. Mastaş radyatörler bulundukları alanı

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

FİYAT LİSTESİ T LİSTESİ A -1 FİY

FİYAT LİSTESİ T LİSTESİ A -1 FİY 016 FİYAT LİSTESİ 1 AYNI ANDA ÇOKLU VE GÜVENLİ KULLANIM İçindekiler ANAHTAR ve PRİZ GRUBU Cellia Lumia Modüler Seri Karea Defne Serisi / Renk Seçenekleri ve Satış Şekilleri Karea Defne Lillium Ailesi Lillium

Detaylı

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri

Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları için otomasyon sistemleri Yana kayar bahçe kapıları her zaman; otomasyon güvenliği, fonksiyonellik ve güvenilirlik gerektiren farklı kanat

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2011

Fiyat Listesi Ocak 2011 Fiyat Listesi Ocak 2011 Simon, tüm enerjisiyle Türkiye de. 1916 yılında İspanya da kurulan Simon, anahtar ve priz serilerinin yanı sıra aydınlatma, otomasyon ve yapısal kablolama ürünlerinde, yenilikçi

Detaylı

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Genel bakış Arnould çerçeveleri birbirine ters bombeli iki parçadan oluşur: satine bir görünüme sahip plastik çerçeve ve tuş kapağı. Ayrıca Arnould, ince

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

Arnould Baharı giydiren renkler

Arnould Baharı giydiren renkler Arnould Baharı giydiren renkler www.legrand.com.tr Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Genel bakış Arnould çerçeveleri birbirine ters bombeli iki parçadan oluşur: satine bir görünüme sahip

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Eikon, antrasit gri iç modüller ve çerçeve, Antrasit metal Round çerçeve.

Eikon, antrasit gri iç modüller ve çerçeve, Antrasit metal Round çerçeve. eikon eikon Eikon tasarımının en ince ayrıntılarına varıncaya dek her şeyiyle, duygularınıza hitap eder. Seçilebilecek 200 den fazla işlevi ile isteklerimize ve taleplerimize cevap verir. Birbirinden

Detaylı

Mono Electric 2011 yılında üretime başladı. Üretimini İstanbul Hadımköy de 14.000 m ² kapalı alanda kurulmuş fabrikasında yüksek kalitede

Mono Electric 2011 yılında üretime başladı. Üretimini İstanbul Hadımköy de 14.000 m ² kapalı alanda kurulmuş fabrikasında yüksek kalitede Mono Electric 20 yılında üretime başladı. Üretimini İstanbul Hadımköy de 4.000 m ² kapalı alanda kurulmuş fabrikasında yüksek kalitede gerçekleştirmektedir. Ürün gamını anahtar ve priz serisi, sıvaaltı

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

çindekiler Kaedra Sistem

çindekiler Kaedra Sistem çindekiler Kaedra Sistem...86 Sunum...86 Kombinasyon kutuları...89 Modüler cihazlar için arayüzlü da ıtım kutuları...90 Geniflletme kutuları...90 Modüler cihazlar için da ıtım kutuları...91 Modüler olmayan

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

Merten. Bireyler için çözümler. System M 2.0 ve diğer seriler. 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr P121036

Merten. Bireyler için çözümler. System M 2.0 ve diğer seriler. 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr P121036 Merten Bireyler için çözümler System M 2.0 ve diğer seriler 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr P121036 System M 2.0 Akıllı anahtar çözümlerinde yeni bir boyut 04 System M 2.0 ile akıllı cevaplar Klasik

Detaylı