HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ FİRMA TANITIM KATALOĞU ( ELEKTRİK 2017 )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ FİRMA TANITIM KATALOĞU ( ELEKTRİK 2017 )"

Transkript

1 HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ FİRMA TANITIM KATALOĞU ( ELEKTRİK 2017 ) Merkez : Çamlık Mah. Çiçek Sok. No:1 D:3 Pendik/İSTANBUL Hava Alanı Ofis : Yenişehir Mh. Osmanlı Bulvarı No:2 Ay-Port Residence Kat:6 Daire:45 Pendik/İSTANBUL Tel : 0(533)

2 FİRMA TANIMI Firmamız HGC ELEKTRİK, Türkiye de Elektrik Taahhüt-Bilişim ve Data-İnşaat sektörlerinin ihtiyaçlarına cevap veren çözümler geliştirmektedir. Konusunda uzman, deneyimli ekipleri ve geniş donanım imkanları ile hizmet vermektedir. HGC ELEKTRİK olarak, tecrübemizi ve güncel teknoloji ile birleştirerek, müşteri memnuniyetinin koşulsuz sağlanması için çalışırız. Proje aşamasında keşfi yapılan işler, teklifin kabulünden hemen sonra ekiplerimiz tarafından titizlikle uygulamaya konulur. Uygulama aşaması, mühendislerimiz, uzman ve kalifiye formenlerimiz, ustalarımız ve yardımcı elemanlarımız tarafından devam ettirilir. Başarımızın altında hedeflerinin doğru olduğuna inanan ve doğru iş yapan, takım çalışmasının önemini kavramış, şirketin değerlerinden taviz vermeyen, ilkeli ve dürüst bir ekip yatmaktadır. Üstlendiğimiz işleri, müşteri şartları ve yasal şartlar çerçevesinde, planlanmış süre içerisinde, kalitesinden, güvenilirliğinden ve iş ahlakından ödün vermeden sonuçlandırır, bulunduğumuz ortamda, sürekli diyalog halinde olarak kaliteli ve çağdaş hizmetler verebilmektir. Bu amacımız doğrultusunda gelişen teknolojideki değişiklikleri takip ederek tüm kolaylıkları ve en etkin çözümleri sizlerin hizmetine sunmaktır. Şirketimiz faaliyetlerini verimlilik üzerine tesis etmiştir. Müşterilerimize güvenilir rekabetçi, anahtar teslimi ve/veya birim fiyatlı işlere zamanında servisler sunmak başlıca görevimizdir. Vizyonumuz : Elektrik Taahhüt - Bilişim ve Data - İnşaat sektörlerinin Elektrik-Data Alt Yapı, Taahhüt ve çözüm kuruluşu olarak deneyimli ve donanımlı insan gücümüzle, yurt içi ve yurt dışında 0,4kV-380kV gerilim aralığındaki tüm Elektrik-Data alt yapı işleri alanında doğru, güvenlikli, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktır. Amacımız : Benimsediğimiz sürekli iyileştirme prensibi ile firmamızın bünyesindeki her süreci kusursuz hale getirmek ve böylelikle elektrik sektöründe Elektrik-Data Alt Yapı konusunda ilk akla gelen firma olmak esas amacımızdır. Kalite Politikamız : Sistemimiz müşteri odaklı tasarlanmış olup, müşteri memnuniyetinin arttırılmasına yönelik müşteri şartlarının koşulsuz sağlanmasını öngörmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılamak. Yapabileceğimize tam olarak, inandığımız ve bildiğimiz işleri taahhüt etmek. Taahhüt ettiğimiz tüm işleri zamanında yapmak. Profesyonel ve yaratıcı çözümler sunabilmektedir. Ülkemizin sınırlı olan doğal kaynaklarını korumak ve çevreye olan saygımızı sonsuza kadar sürdürmek temel görevimizdir. Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken yürürlükteki yasal şartlara uyar, uygunluğun değerlendirildiğini sürekli gözden geçiririz. Gerçekleştirdiğimiz hizmetleri; yarattığı çevresel etkilerine, iş güvenliği risklerinin yapısına ve büyüklüğüne uygun olarak yürütülmektedir.

3 B. UZMANLIK ALANLARIMIZ 1. ELEKTRİK TESİSLERİ Yüksek Gerilim Tesisleri Şehir şebekeleri ve sanayi sitelerinin komple elektrik tesisi uygulaması, proje çizim ve onayı, geçici ve kesin kabuller, sözleşme müşavirlik, danışmanlık gibi mühendislik hizmetleri Trafo Merkezi Tesisleri 380kV-154kV Şalt Merkezler, Orta Gerilim indirici, dağıtım ve trafo merkezi tesisi anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. Trafo Merkez Binalarının yapımı (İnşaat) ile birlikte anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. Prefabrik beton köşkler (Yeraltı ve Yerüstü ) anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. AG OG Dağıtım ve kompanzasyon panolarının projelendirilmesi, montajı ve devreye alınması anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır.

4

5 Elektrik Altyapı Tesisleri O.G. ve A.G. dağıtım tesisi anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. Telekom Altyapı tesisi anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. Yol, sokak, park bahçe, peyzaj, stadyum, halı saha Aydınlatma tesisi anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır. TV, CCTV ve Network, Data altyapı tesisi anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhüdünü kapsamaktadır.

6

7

8

9 Enerji Nakil Hatları Yer altı Kablo ve Enerji Nakil Hatları (0,4 1 kv AG ve 35-10kV OG ve kv YG güç kabloları) Havai hat ( beton direkli, galvaniz direkli ve demir direkli) ENH

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Alçak Gerilim Tesisleri Ana dağıtım, kompanzasyon, tali ve kumanda ve koruma panolarının projelendirilmesi imalatı ve devreye alınması Yer altı kablo tesisleri (Şehir şebekelerinde, konut sitelerinde, sanayi sitelerinde ana besleme ve dağıtım hatları olarak enerjilendirilmesi) Havai hat Tesisleri ( beton, demir, galvaniz direkli konut sitelerinde ve sanayi sitelerinde ana besleme ve dağıtım hatları olarak enerjilendirilmesi) Sanayi kuruluşlarında kuvvet ve kumanda kablolarının tesisi, busbar veya kablo kanallarının tesisi, makine motor ve enstrüman bağlantıları, iç ve dış aydınlatma tesisleri ile zayıf akım tesisatlarının yapılması.

20 Alçak ve Y. Gerilim Tesislerinin Demontaj Montaj İşleri Elektrik tesislerinde (Şehir şebekelerinde, konut sitelerinde, sanayi sitelerinde, Fabrikalar v.b. ) Demontaj ( Söküm) işleri yapılması. Telekom ve Data Altyapı İşleri Telekom ve Data Altyapı işleri yapılması.

21

22

23 2. MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARI Bakım onarım, tadilat, danışmanlık hizmetleri Elektrik sistemleriyle ilgili detay mühendislik hesaplamalarının yapılması, enerji dağıtım sisteminin komple tasarımı, koruma sisteminin tasarımı, panoların projelendirilmesi, kablo ve kablo yolları hesapları, topraklama ve yıldırımdan koruma sisteminin tasarımı, aydınlatma sisteminin tasarımı, Telekom projeleri ile ilgili çalışmalar, elektrik abonelik hizmetleri ve bu işleri ile ilgili resmi makamlara başvuru ve takip işleri ve de ilgili kurum şartnamelerine uygun olarak gerçekleştirmekteyiz. Mevcut tesisat ve tesislerinizde, bakım onarım,yenileme,iyileştirme,çalışmaları, Trafo Merkezleri, AG.ve O.G. ve Y.G. tesislerinizde etüd yapılması, röle ve kesici testleri analiz raporları,çözüm önerileri ve projeleri oluşturulması, size özel çözümlerde rehberlik yapmaktayız. Etüd, Fizibilite, Dizayn, Danışmanlık, Proje Yönetimi,Kontrollük Elektrik A.G. ve O.G. dağıtım projeleri hazırlama, danışmanlık, kontrollük, proje yönetimi. Elektrik tesislerin yapılışı ile ilgili hizmetlerimiz : Etüd-Öneri fizibilite raporu - Hazırlanacak projenin esaslarına ilişkin teknik ve ekonomik hesap ve zorunlu nedenlerin rapor ve açıklamaları. Fayda, kuruluş ve işletme maliyetleri analizi. Ön proje - Tesisin yapım aşamalarını, malzeme, imalat, montaj detaylarını da gösteren şema, plan resimler, hesaplar ve raporlardan oluşan çalışma. Uygulama projesi - Kesinleşmiş esaslara göre, kullanılacak marka, tip, modeli belirli malzeme cihaz ve sistemlerin yerleşim, ölçü, bağlantı blok tek hat ve açık şemaları, işleyiş ve diğer fonksiyonlarını gösteren çizim, detay resim, hesap keşif ve metraj, şartnameleri içeren çalışma. Danışmanlık, Proje Yönetimi -

24 İhale dosyası hazırlama, Uygulama projeleri hazırlama Keşif cetvelleri, Teklif alma ve değerlendirme Kontratların tanzimi, Hak ediş ve montajların yapılması Geçici kabullerin yapılması, Proje esasları ve iş planlarına uyum İş güvenliği, Personel sosyal güvenlik yükümlülükleri Uygulama projelerindeki tadilat tevsii lerin yapılması işlenmesi Hak edişlerin kontrol ve kayıtları, Son durum projelerinin hazırlanması Test ve devreye alma aldırma, İşletmeye geçiş Bakım servis prosedürlerinin hazırlanması, Bakım personelinin eğitimi Danışmanlık, Destek hizmetleri ve Bilirkişilik hizmetleri 3. YG/OG ŞALT MERKEZLERİ ve ENERJİ İLETİMİ DAĞITIMI Bütün üretim ve tüketim tesislerinin enerji alış verişini sağlamak üzere, 380 kv- 154 kv - 35kV- 1kV kv aralığında her gerilim kademesindeki şalt tesisler, enerji iletim, dağıtım ve yeraltı dağıtım hatlarının tasarımından devreye alınmasına kadar devam eden bütün aşamalarını, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak anahtar teslimi çözümlerle gerçekleştirmekteyiz. Bu kapsamdaki aktivitelerimiz; Etüt ve tasarım İhtiyacın belirlenmesi, Resmi makamlara başvuruların yapılması ve takibi, Enerji müsaadesinin alınması, Güzergah tesliminin yapılması, Hat etüdü, Güzergah harita, plan ve profillerinin hazırlanması, Çevre etki değerlendirme çalışmaları, Zemin etütleri, Hat projelendirme, direk tevziatı ve optimizasyonu,

25 Proje onay işlemlerinin takibi, Kamulaştırma plan ve profillerinin hazırlanması, Survey and Design Orman izinleri ve tarım dışı kullanıma tahsis işlemleri, Kadastro onay işlemleri, Adres tespitleri ve tebligatlar, Direk ve hırdavat temini Galvanizli demir direk ve hırdavatların temini, nakli ve depolanması, Hat malzemeleri temini İletken, toprak teli, izolatör, OPGW ve topraklama malzemelerinin temini, nakli ve depolanması, Yapım çalışmaları Aplikasyon ve direk yerlerinin işaretlenmesi, Güzergahın açılması ve ulaşım yollarının yapılması, Direk temellerinin açılması ve inşaat çalışmaları, Direk montajı, Tel çekimi, Test ve kabul işlemleri, İşletmeye alma, aşamalarından oluşmakta olup açıklanan tüm faaliyetler; deneyimli proje yöneticileri ve teknik kadrolarımız tarafından yönetilmekte ve gerçekleştirilmektedir. 4. JENERATÖR TESİSLERİ Enerji santralının iç ihtiyaç sistemlerini enerji kesilmelerine karşı yedekleyecek dizel jeneratör sistemleri, (Senkron çalıştırma v.b) Montaj hizmetleri yapılmaktadır.

26 5. KABLO KANALLARI ve A.G. O.G. TRANŞE YAPIMI Büyük güçteki enerji santrallerinde üretilen elektrik akımının güç transformatörlerine taşınması bara, Bus-Bar ve kablo kanalı ile olmaktadır. Bara,Bus-Bar ve kablo kanallarının tipleri ve boyutlandırılması ve tasarımı yapılmaktadır. Elektrik kurumuna ait şartnamelere uygun A.G. ve O.G. yeraltı kablo kanalı yapılmaktadır.

27

28 6. AYDINLATMA SİSTEMLERİ ve TESİSLERİ Aydınlatma hesapları sonucu çıkan keşif listesine göre armatürler, panolar ve aksesuarların temini ve montajı sağlanır. Endüstriyel, yaşamsal hacimlerde fonksiyonel iç ve dış aydınlatma, alışveriş ve iş merkezleri, fabrikalar, hastaneler, okullar, konutlar, askeri tesisler, otel tatil köyü ve her türden yapı ve yerleşim merkezleri, belediyeler, cadde, yol-otoyol tunel, Havaalanı, Liman, Stadyum ve Tarihi Yapı Aydınlatmaları, Reklam ve Bayrak aydınlatmaları, aydınlatma otomasyonları, acil ve yönlendirme aydınlatma uygulamaları.

29

30

31

32 7. TOPRAKLAMA ve YILDIRIMDAN KORUNMA SİSTEMLERİ Yapılan mühendislik çalışmasına göre ve normlara uygun olarak topraklama ve yıldırımdan korunma ekipmanları temin edilip iş programına göre montajı sağlanır. Koruma ve işletme topraklamaları, yıldırımlık tesisleri, aşırı gerilim, artık akım koruma sistemleri. Topraklama Ölçümleri yapılmaktadır.

33

34 8. DATA ve BİLİŞİM SİSTEMLERİ EKİPMAN TESİSİ TV, CCTV kamera sistemlerinin projelendirilmesi, data altyapısı ve kurulum ve anahtar teslim yapımını kapsar. Bilişim sistemleri konusunda tek başına bir taahhüde girmeyi tercih etmemekle birlikte, genel taahhüt içinde ele alınacak server (database, file, post servers) ve workstation sistemlerin temini, kurulumu, konfigurasyonu ve teslimini de yapmaktayız. Analog ve digital ip telefon sistemi altyapısı ve kablolama, veri, ses, görüntü iletişimi LAN/WAN ağ çözümleri, fiber/bakır omurga oluşumu ve yapısal kablolama, intercom, tv, merkezi saat, çağrı sistemleri, müzik yayın ve anons tesisatı, kablosusz ağ çözümleri.

35

36 C. REFERANSLARIMIZ ve YAPILAN İŞLER

37 SİMENS REVENGA(Spain) - Uhdesinde Balıkesir ve Marmaray Projesi Kapsamında Tren yolu Sinyalizasyon Sistemi Kurulumu, Trafo Direği Montajı, Pano Montajı ve Kablo Montajı İmalatları İşi ( ) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında farklı lokasyonda Trafo Postası Kurulması, lokasyonda beton köşk Tesisi, OG kablo ve ENH Deplaseleri projeler ve geçici kabuller dahil bir şekilde imalatların yapılması ) devam ediyor. İhale Bedeli : EURO. İstanbul Emniyet Müdürlüğü -BEST Tekn. Uhdesinde Mobese (Güvenlik Kamera) Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri( ) İşin Kapsamı : Mobese Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri devam ediyor TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında % 20 kapsamında Paşaköy Kurtköy Güzergahında Anadolu Yakasında Muhtelif Trafo Merkezi, Aydınlatma Tesisi, Fiber altyapı Tesisi, Trafo Tesisi, ENH Tesisi İmalatları İşi (2017) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında farklı lokasyonda Trafo Merkezi Kurulması,Aydınlatma Tesisleri, lokasyonda beton köşk Tesisi, OG kablo ve ENH Deplaseleri projeler ve geçici kabuller dahil bir şekilde imalatların yapılması ) devam ediyor. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında Anadolu Yakasında Muhtelif Trafo Merkezi, ENH ve Deplase İmalatları İşi (Hüseyinli Kömürlük 30 Ad Direkli MCM ENH Deplasesi, Sancaktepe ve Çekmeköy Kavşağı Enerji Temini ve Aydınlatma Direkleri Teisi ( ) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında farklı lokasyonda Trafo Postası Kurulması, lokasyonda beton köşk Tesisi, OG kablo ve ENH Deplaseleri projeler ve geçici kabuller dahil bir şekilde imalatların yapılması ) devam ediyor. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında 3. KÖPRÜ YOLU GÜZERGAHINDA YOL ÖLÇERLERİN ENERJİ TEMİNİ YAPIM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ (2016) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında 3. KÖPRÜ YOLU GÜZERGAHINDA YOL ÖLÇERLERİN ENERJİ TEMİNİ YAPIM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ işi kapsmında 8 adet TİP-1, 12 adet TİP-2, 9 adet TİP-3 Trafo Yapım İşi (2016) (Projelendirme işlemleri dahil ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında TRAFO BİNASI İNŞAATI YAPIM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ (2016) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında TRAFO BİNASI İNŞAATI YAPIM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ işi kapsmında 8 adet TİP-1, 12 adet TİP-2, 9 adet TİP-3 Trafo Yapım İşi (2016) (Projelendirme işlemleri dahil ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında TRAFO İSTASYONLARI FİBER OPTİK KABLO ALTYAPISI KURULUM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ (2016) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında TRAFO İSTASYONLARI FİBER OPTİK KABLO ALTYAPISI KURULUM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ işi kapsmında 182 km Avrupa, Asya yakası Enerji noktalarının Fiber altyapısının ana omurgaya bağlanmasını kapsar (2016) Yapım İşi (Projelendirme işlemleri dahil ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL.

38 İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında ENERJİ TEMİNİ VE KALICI TRAFO İSTASYONLARI KURULUM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ ( ) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında ENERJİ TEMİNİ VE KALICI TRAFO İSTASYONLARI KURULUM İŞLERİ İHALESİ SÖZLEŞMESİ işi kapsmında 17 ayrı lokasyonda toplam 33 adet Beton köşk Tesisi 22 Adet trafo Tesisi (34,5 kv ve 1 kv ) Yapımını kapsar (2015) Yapım İşi (Projelendirme işlemleri dahil ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında 15. Füze Üssü Komutanlığı, Çekmeköy Kışlası, Çekmeköy Jan. Tab. Komutanlığı Çevre Aydınlatma, Çevre Kamera Sistemi ve Telefon Alarm Sistemi kurulması İşi (2015) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında 15. Füze Üssü Komutanlığı, Çekmeköy Kışlası, Çekmeköy Jan. Tab. Komutanlığı Çevre Aydınlatma, Çevre Kamera Sistemi ve Telefon Alarm Sistemi kurulması İşi Yapımı 3 ayrı lokasyondaki askeri birliklerde elektrik, kamera ve telefon alarm altyapısı ve üst yapısı kurulması işleri (2015) Yapım İşi (Projelendirme işlemleri dahil ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL. İCA İÇTAŞ Astaldi Adi Ortaklığı- Uhdesinde Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında Avrupa ve Anadolu Yakasında Muhtelif Trafo Merkezi, ENH ve Deplase İmalatları İşi (2015) İşin Kapsamı : Kuzey Marmara Otoyolu 3. Köprü Projesi Kapsamında 18 farklı lokasyonda 400 kva Trafo Postası Kurulması, 3 ayrı lokasyonda 630 kva beton köşk Tesisi, 17 adet OG kablo ve ENH Deplaseleri projeler ve geçici kabuller dahil bir şekilde imalatların yapılması ) tamamlandı. İhale Bedeli : TL. GÜLERMAK- DOĞUŞ Uhdesinde Metro İstasyonları Güzergahında OG kablo Deplase İşleri (2014) İşin Kapsamı : Gülarmak-Doğuş Adi Ortaklığı Bağcılar Meydanı Metro İstasyonu Elektrik Hatları 34,5 kv Orta Gerilim Kablosu Deplase İşi. Tamamlandı. GÜLERMAK- DOĞUŞ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2014) İşin Kapsamı : Gülarmak-Doğuş Adi Ortaklığı TEİAŞ İndirici Merkez- İkitelli Güney Sanayi Arası Metro İstasyonu Elektrik Hatları 34,5 kv Orta Gerilim Kablosu Tesisi İşi. Tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uhdesinde Mobese (Güvenlik Kamera) Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri( ) İşin Kapsamı : Mobese Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri tamamlandı TL. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uhdesinde Kazlı Çeşme Miting Alanı Mobil Mobese (Güvenlik Kamera) Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri(2015) İşin Kapsamı : Kazlı Çeşme Miting Alanı Mobil Mobese Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri tamamlandı. RÖNESANS İnşaat A.Ş. Uhdesinde Maltepe AVM Projesi A.G. - Altyapı Elektrik Tesisi İşleri (2015) İşin Kapsamı : A.G. Altyapı Elektrik İşleri tamamlandı. TCDD Uhdesinde Alpullu ve Kapıkule de Paratoner Altyapı Elektrik Tesisi İşleri (2015) İşin Kapsamı : Paratoner Altyapı Elektrik İşleri tamamlandı. Başakşehir Belediyesi Uhdesinde Park Aydınlatma Sistemlerinin Revizyonu (2014) İşin Kapsamı : 35 adet Parkta Park Aydınlatma Sistemlerinin Revizyonu tamamlandı.

39 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uhdesinde Mobese (Güvenlik Kamera) Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri( ) İşin Kapsamı : Mobese Tesislerinin Yapım ve Bakım Onarım İşleri tamamlandı. TCDD AYKON - İTG Uhdesinde 154 kv Şalt Tesisi ve 2 katlı Bina Yapımı(2014) İşin Kapsamı : 20 MVA 2 trafolu 154 kv Şalt Tesisi ve 2 katlı Bina Yapımı tamamlandı. GÜMRÜK BAKANLIĞI Uhdesinde Ardahan Türkgözü, Kırklareli Dereköy, Edirne Pazarkule de Çevre Güvenlik Kamera Sistemi (2014) İşin Kapsamı : Ardahan Türkgözü, Kırklareli Dereköy, Edirne Pazarkule de Çevre Güvenlik Kamera Sistemi tamamlandı. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - İTG Uhdesinde 2 adet Trafo Köşkü ve 1 adet Trafo Dağıtım Merkezi İnşaatı ve OG Kablo Tesisi (2014) İşin Kapsamı : 2 adet Trafo Köşkü ve 1 adet Trafo Dağıtım Merkezi İnşaatı ve OG Kablo Tesisi tamamlandı. İL ÖZEL İDARESİ - CAN İNŞAAT A.Ş. Uhdesinde 4 ayrı Okulda Elektrik Tesisi İşleri (2014) İşin Kapsamı : Elektrik Tesisi İşleri tamamlandı. Keban Mühendislik Uhdesinde GOP-2 ELEKTRİK ALTYAPI TESİSİ İŞİ "TAYAKADIN HAVAİ HAT PROJESİ" tesisi İşleri (2014) İşin Kapsamı : 64 direkli OG-AG müşterek direkli, GOP-2 ELEKTRİK ALTYAPI TESİSİ İŞİ "TAYAKADIN HAVAİ HAT PROJESİ" tesisi İşleri tamamlandı. DİLOVASI BELEDİYESİ Uhdesinde Yeraltı Beton Köşk Trafo Merkezi Projesi A.G. - O.G. Altyapı Elektrik Tesisi İşleri (2014) İşin Kapsamı : Yeraltı Beton Köşk Trafo Merkezi Projesi A.G. - O.G. Altyapı Elektrik Tesisi İşleri tamamlandı. BEDAŞ DEMİRYÜREK ELEKTRİK A.Ş. Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. ''Bayrampaşa İşletme Müdürlüğü Sorumluluk Alanındaki'' Muhtelif Elektrik Tesisi İşi Tamamlandı. BAĞCILAR BELEDİYESİ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Bağcılar Belediyesi Sancaktepe Mah. Bayrampaşa İşletme Müdürlüğü Hizmet Alanındaki Muhtelif Elektrik Tesisi. Tamamlandı. SULTANGAZİ BELEDİYESİ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 110 Adet Park Aydınlatma Tesisi İşi.Tamamlandı. BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Bayrampaşa Belediyesi- Bedaş Bayrampaşa İşletme Müdürlüğü Sorumluluk Bölgesinde- Manastır Cd, Gökhan Sk, Emin Efendi Cd Muhtelif Elektrik Tesis İşleri.Tamamlandı. BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Bahçelievler Belediyesi Cumhuriyet Caddesi Elektrik Havai Hatların Yeraltına Alınması ve

40 Aydınlatma Tesisi Yapım İşi.Tamamlandı. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Uhdesinde Elektrik Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar Asfaltı Caddesi Elektrik Havai Hatların Yeraltına Alınması İşi.Tamamlandı. TOKİ - CAN İNŞAAT A.Ş. Uhdesinde Beşiktaş Askeri lojmanları Yapım Projesi kapsamında Elektrik ve Telekom Altyapı Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Beşiktaş Askeri lojmanları Yapım Projesi kapsamında Elektrik ve Telekom Altyapı Tesisi İşleri tamamlandı. TOKİ - CAN İNŞAAT A.Ş. Uhdesinde Tuzla Deniz Harp Okulu lojmanları Yapım Projesi kapsamında Elektrik ve Telekom Altyapı Tesisi İşleri (2013) İşin Kapsamı : Tuzla Deniz Harp Okulu lojmanları Yapım Projesi kapsamında Elektrik ve Telekom Altyapı Tesisi İşleri tamamlandı. DUMANKAYA İnşaat A.Ş. Uhdesinde Konsept Projesi A.G. - O.G. Altyapı Elektrik Tesisi İşleri ve Özel Havuz ve Çevre Peyzaj Aydınlatma Elektrik Altyapı İşleri (2013) İşin Kapsamı : A.G. - O.G. Altyapı Elektrik Tesisi İşleri ve Özel Havuz ve Çevre Peyzaj Aydınlatma Elektrik Altyapı İşleri tamamlandı. BEDAŞ - Keban Mühendislik Uhdesinde (Bahçeşehir)O.G. Yeraltı Elektrik Tesisi İşleri (2012) İşin Kapsamı : O.G. Yeraltı Elektrik Tesisi Trafo İşleri ve Tüm Geçici Kabul İşlemleri tamamlandı. AYEDAŞ - Keban Mühendislik Uhdesinde (Ümraniye,Beykoz) A.G. - O.G. Elektrik Tesisi Trafo İşleri (2012) İşin Kapsamı : A.G. - O.G. Elektrik Tesisi Trafo İşleri ve Tüm Geçici Kabul İşlemleri tamamlandı. İl Özel İdaresi - Keban Mühendislik Uhdesinde (Beykoz) O.G. Altyapı Elektrik Tesisi İşleri (2012) İşin Kapsamı : O.G. kablo montajı işleri ve Tüm Geçici Kabul İşlemleri tamamlandı. EMAAR SURYAPI - Keban Mühendislik Uhdesinde Toskana Vilları Projesi Elektrik, Telekom ve Data Altyapı Tesisi İşleri ( ) İşin Kapsamı : 27 Adet Malikane olan Hadımköy Toskana Vadisi Faz2A Projesi kapsamında, 2 Adet 35kv Bina Tipi Trafo Merkezi ve 4 Adet Jeneratör Tesisi ve CCTV ve TV ve Aydınlatma Tesisleri Dönüşümü ve Telekom Santrali ve Bunları ilgilendiren tüm altyapı ve A.G. ve O.G. kablo montajı işleri ve Tüm Geçici Kabul İşlemleri (Elektrik ve Telekom) tamamlandı. BEDAŞ Keban Mühendislik Uhdesinde Çağlayan İlçesi 14 adet 35kv Trafo Merkezi Dönüşümü ve Havai Hatların Yeraltına alınması ve Aydınlatma Tesisi ve Demontaj İşleri (2011) İşin Kapsamı : 35kv Trafo Merkezi Dönüşümü ve Havai Hatların Yeraltına alınması ve Aydınlatma Tesisi ve Demontaj İşleri tamamlandı. İŞ BANKASI OPERASYON MERKEZİ Uhdesinde Elektrik İmalatları İşin Kapsamı : Elektrik İmalatları tamamlandı. İBB İzmir Teknoloji Grup Uhdesinde Kasımpaşa Deniz Kuvvetleri Saha Kom.lığı içinde Trafo Binası Yapımı ve Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri (2011) İşin Kapsamı : Abonelik işlerinin tamamlanması, Trafo Merkezi 2 adet 1250 kva Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamlandı.

41 İnanlar İnşaat - Keban Mühendislik Uhdesinde Adalar Konut Projesi içinde Trafo Binası Yapımı ve Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri (2011) İşin Kapsamı : Trafo Merkezi 800 kva Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. Sancak Park - Keban Mühendislik Uhdesinde Alışveriş Merkezi Projesi içinde O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri (2011) İşin Kapsamı : Abonelik işlerinin tamamlanması, O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. İst. İl Özel İdaresi - Keban Mühendislik Uhdesinde Bayrampaşa Gençlik Trafo Merkezi Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri (2010) İşin Kapsamı : E.M.B. alınması, proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, Trafo Merkezi 1250 kva Jeneratör ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. İst. İl Özel İdaresi - Keban Mühendislik Uhdesinde Sarıyer Kaymakamlık Binası Trafo Merkezi ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri (2010) İşin Kapsamı : E.M.B. alınması, proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, Trafo Merkezi ve O.G. ve A.G. kablo tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. Salkım Yapı Koop. Keban Mühendislik Uhdesinde 144 Triplex Villa nın ENH direklerin Yeraltına alınması, O.G. ve A.G. kablo tesisi, Aydınlatma Tesisi, Trafo Merkezi Tesisi İşleri (2010) İşin Kapsamı : E.M.B. alınması, proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, 144 Triplex Villa nın ENH direklerin Yeraltına alınması, O.G. ve A.G. kablo tesisi, Aydınlatma Tesisi, Trafo Merkezi Tesisi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. YTÜ - İzmir Teknoloji Grup Uhdesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Trafo Merkezi ve O.G. A.G. kablolarının Deplasesi İşi ( ) İşin Kapsamı : 3 adet Beton Köşk Merkez 1 adet 500 KVA Jeneratör Tesisi ve O.G. A.G. kablo Deplasesi İşleri, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. İnanlar İnşaat A.Ş. - Keban Mühendislik Ltd. Şti. Uhdesinde Feriköy Trafo Merkezi Deplase İşi (2010) İşin Kapsamı : E.M.B. alınması, proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, Köşk tipi Trafo Merkezinin ve O.G. ve A.G. kablolarının Deplase edilmesi, Geçici Kabul İşleri tamamlandı. İnanlar İnşaat A.Ş. - Keban Mühendislik Ltd. Şti. Uhdesinde Fulya O.G. kablo tesisi (2010) İşin Kapsamı : O.G. kablo tesisi ve elektrik altyapı İşleri tamamlandı. BEDAŞ META A.Ş. Uhdesinde Florya-Şenliköy O.G. dönüşümü tesisi (2010) İşin Kapsamı : 2007/26 Dosya Nolu Bakırköy Florya Şenlikköy 10kV-35kV Yeraltı Kablo Tesisi ve Trafo Merkezi Dönüşümü, 1kV Yeraltı Kablo Tesisi İşleri.tamamlandı. Özak Tekstil - Keban Mühendislik Ltd. Şti. Uhdesinde Özak Güneşli Alışveriş Merkezi 2 Trafolu Trafo Merkezi ve O.G. ve A.G. elektrik tesisleri yapım işi (2010) İşin Kapsamı : Proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, C2 tip 2 trafolu Elektrik Tesisi Anahtar teslim (Projesinden, Kabulüne kadar) yapılması, O.G. ve A.G. elektrik altyapı işlerinin ve Geçici Kabul İşlerinin tamamlanması. Özak Tekstil - Keban Mühendislik Ltd. Şti. Uhdesinde İkitelli İstanbul Organize Sanayi Bölgesi Özak İkitelli Tekstil Fabrikası 5 Trafolu Trafo Merkezi ve O.G. ve A.G. elektrik tesisleri yapım işi (2010) İşin Kapsamı : Proje çizimi ve onayı, Abonelik işlerinin tamamlanması, C1 ve C2 tip 5 trafolu Trafo

42 Merkezi Elektrik Tesisi Anahtar teslim (Projesinden, Kabulüne kadar) yapılması, O.G. ve A.G. elektrik altyapı işlerinin ve Geçici Kabul İşleri tamamlanması. İstanbul Valiliği Emniyet Müdürlüğü İTG-EKİN A.Ş. Uhdesinde IMF Heyeti için ( Mobese / KGYS ) Şehir İzleme Projesi ( ) İşin Kapsamı : IMF toplantısı için E-5 güzergahında 29 adet (KGYS) Mobese Noktasının Elektrik alt yapı işleri, direkleri ve kamera montajlarının yapılarak Emniyet müdürlüklerine teslim edilmesi işi İstanbul Valiliği Emniyet Müdürlüğü EKİN A.Ş. Uhdesinde ( Mobese / KGYS ) Şehir İzleme Projesi ( ) İşin Kapsamı : Türkiye genelinde (KGYS) Mobese kamerasının Elektrik alt yapı işleri, direkleri ve kamera montajlarının yapılarak Emniyet müdürlüklerine teslim edilmesi işi. Türkiye genelinde çalışmalarımız devam edilmektedir.(bitirilen Tesisler : Elazığ 54, İstanbul 11, Amasya- Aksaray 8, İstanbul İtfaiyeleri 10, Bitlis 20 ) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Aydınlatma Müdürlüğü ERMAŞ Elk. - Avrupa Geneli Aydınlatma Tesislerinin Bakım Onarım Hizmeti İşi ( ) İşin Kapsamı : İ.B.B. - ENERJİ A.Ş. uhdesinde Avrupa genelinde meydan,park,tünel,alt geçit,i.b.b. kuruluşları ve ana arterlerde bulunan tüm aydınlatma tesislerinin rehabilitasyonu ve arızalarının giderilmesi ile ilgili olarak 16 adet hidrolik platformlu sepetli araç ve 5 adet 4x4 pick-up kamyonet, 2 adet vinç, 1 adet JSB kepçe, 2 adet kamyonet, 5 adet binek tip araçla, 7/24 vardiya sistemi ve 114 personel ile, aydınlatma tesislerinde her tip armatür ve/veya konsol değişimi, 0,4 kv ve 1 kv alçak gerilim aydınlatma tesislerinin alt yapı sorunlarının giderilmesi ve bu tesislerdeki GPRS li aydınlatma panolarının ve aydınlatma panolarının otomasyona alınması ve bununla birlikte BEDAŞ kurumuyla olan sözleşmelerinin yapılarak İ.B.B. Şehir Aydınlatma Müdürlüğü ne devirlerinin yapılması, tek noktadan yönetilmesi amacıyla merkezi arıza takip sisteminin kurulması ve işletilmesi ve bununla birlikte BEDAŞ kurumlarıyla koordineli olarak emniyet ve güvenlik unsurları gözetilerek bakım ve onarım çalışmalarının yürütülmesi, tesislerde bulunan vuruk veya uygun olmayan direklerin demontajı ve montajı, 1kV ve 10kV yapılarda bulunan köşk merkezlerini rehabilitasyonu, trafo ve köşk montajları ve yüksek kule tip direklerin rehabilitasyonu işleri başarıyla yapılmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Aydınlatma Müdürlüğü META A.Ş. - Tarihi Yapı Aydınlatmaları İşi ( ) İşin kapsamı : Şehzadebaşı Camii Aydınlatma İşi Lanzini Ortaklığı ile Galata Kulesi Aydınlatma İşi Rehabilitasyon Sultan Ahmet Camii ve Meydanı Rehabilitasyon Okmeydanı Üst geçit Aydınlat ve elektrifikasyonu - Rehabilitasyon Avcılar Üst geçit Ledli Aydınlatma İşi Philips Ortaklığı ile Adalar Aydınlatma Tesisi İşi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Aydınlatma İşi Taksim Meydanı ve Eminönü Meydanı Bayrak Direği Aydınlatması İşi Beykoz Belediyesi - Çubukluspor Kulubü - Futbol Sahası Aydınlatma Tesisi İşi (2007) Telkom ETC A.Ş. - Fiber Optik Kablo Alt Yapı Tesisi İşleri (2007) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü META A.Ş. - Avrupa ve Anadolu Geneli Aydınlatma Tesislerinin Bakım Onarım Hizmeti İşi (2006) İşin Kapsamı : İ.B.B. META A.Ş. uhdesinde Avrupa ve Anadolu genelinde meydan, park, tünel, alt geçit

43 ,İ.B.B. kuruluşları ve ana arterlerde bulunan tüm aydınlatma tesislerinin rehabilitasyonu ve arızalarının giderilmesi ile ilgili olarak 16 adet hidrolik platformlu sepetli araç ve 5 adet 4x4 pick-up kamyonet, 2 adet vinç, 1 adet JSB kepçe, 2 adet kamyonet, 5 adet binek tip araçla, 7/24 vardiya sistemi ve 114 personel ile, aydınlatma tesislerinde her tip armatür ve/veya konsol değişimi, 0,4 kv ve 1 kv alçak gerilim aydınlatma tesislerinin alt yapı sorunlarının giderilmesi ve bu tesislerdeki GPRS li aydınlatma panolarının ve aydınlatma panolarının otomasyona alınması ve bununla birlikte BEDAŞ kurumuyla olan sözleşmelerinin yapılarak İ.B.B. Şehir Aydınlatma Müdürlüğü ne devirlerinin yapılması, tek noktadan yönetilmesi amacıyla merkezi arıza takip sisteminin kurulması ve işletilmesi ve bununla birlikte BEDAŞ kurumlarıyla koordineli olarak emniyet ve güvenlik unsurları gözetilerek bakım ve onarım çalışmalarının yürütülmesi, tesislerde bulunan vuruk veya uygun olmayan direklerin demontajı ve montajı, 1kV ve 10kV yapılarda bulunan köşk merkezlerini rehabilitasyonu, trafo ve köşk montajları ve yüksek kule tip direklerin rehabilitasyonu işleri başarıyla yapılmıştır. Hal Yolu Cad ve Carufour Önü Aydınlatma Tesisi Yapım İşi Beykoz Korusu Aydınlatma Tesisi Yapım İşi İçmeler ve Tuzla Kavşağı Aydınlatma Tesisi Yapım İşi Yakacık-Samandıra Kavşağı Aydınlatma Tesisi Yapım İşi Kurtköy Aydınlı Yolu Aydınlatma Tesisi ve Trafo Tesisi Yapım İşi Tepe Natilus Önü Aydınlatma Tesisi Yapım İşi Kadıköy Meydanı Yüksek Kule Armatür Değişimi ve Alt yapı Tesisi Formula 1 Yolu 5 adet 35 kv Trafo Tesisi İşi İstanbul İDO 35 kv Trafo ve OG Yer altı Tesisi İşi Sahil Kenedy 10 yıl ve Aksu Cad. Aydınlatma Tesisi Rehabilitasyonu BEDAŞ META A.Ş. - Bakırköy İşletme Müdürlüğü Hizmet Alanındaki Muhtelif Elektrik Tesis İşleri ( ) İşin Kapsamı : Bakırköy BEDAŞ İşletme Müdürlüğü Hizmet Alanındaki AG Havaii Hatların Yeraltına alınması, 10 kv 33 adet TM nin 35 kv sisteme dönüşümü işleri, Aydınlatma Tesisi işleri, Yük bölümü işleri, Demontaj işleri BEDAŞ GALDESAN A.Ş. - Sarıyer İşletme Müdürlüğü Hizmet Alanındaki Muhtelif Elektrik Tesis İşleri ( ) İşin Kapsamı : Sarıyer BEDAŞ İşletme Müdürlüğü Hizmet Alanındaki AG Havaii Hatların Yeraltına alınması, 10 kv TM nin 35 kv sisteme dönüşümü işleri, Aydınlatma Tesisi işleri, Yük bölümü işleri, Demontaj işleri

44 D. MAKİNA ve ARAÇ PARKI Sıra No HGC Elektrik İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Makine ve Araç Parkı Listesi Aracın Marka Modeli Miktar Tipi - Cinsi Plakası 1 CATO CATO - Paletli Eskavatör İŞ MAKİNASI 2 JCB KEPÇE - 3CX -Kırıcılı - 4x4 İŞ MAKİNASI 3 Kuboto Mini Eskavatör - 1CX - Paletli 4x4 İŞ MAKİNASI 4 Mitsubishi SEPETLİ - PLATFORMLU - TELESKOBİK 14m 81 DN Mitsubishi SEPETLİ - PLATFORMLU - TELESKOBİK 14m 81 DM Reno Master SEPETLİ - PLATFORMLU - TELESKOBİK 14m 34 JL Desoto SEPETLİ - PLATFORMLU - TELESKOBİK 14m 8 MITSUBISHI SEPETLİ - PLATFORMLU - TELESKOBİK 14m 06 BF Wolswagen-Amarok Kamyonet 4x4 (Saha Müh.) 34 PL Citroen - Berlingo Kamyonet (Saha Formen) 34 GK FİAT - DOBLO Kamyonet (Saha Formen) 26 HE TATA Kamyonet (Saha Formen) 34 BEF Ford Kamyonet (Saha Formen) 34 JH FİAT FİERİNO Kamyonet (Saha Formen) 34 GB FORD TOURNEO Kamyonet (Saha Müh.) 34 LU Ford Minübüs Münibüs Kapalı Kasa (Ekip) 34 TK FORD Kamyonet (Saha Formen) Çift Kabin 34 UZ Honda CRV Binek (Şantiye Şefi) 34 KG Mitsubishi Cold Binek (Saha Müh) 34 HBE NISSAN-XTRAİL Kamyonet 4x4 (Saha Müh.) 34 LU HİNO KAMYON 67 NC MERCEDES BENZ KAMYON VİNÇ ATEGO RAY ARACI 06 SC FORD KARGO VİNÇ 20 TONLUK KAMYON VİNÇ 34 HUJ Asfalt Kesme Makinası 4 Asfalt kesme makinası İŞ MAKİNASI 25 Bara Bükme Makinası 1 Bakır veya alüminyum bara bükme makinası İŞ MAKİNASI 26 Kompaktör 3 Kompaktör - kum sıkıştırma İŞ MAKİNASI 27 Bara Bükme Makinası 1 Trafo Merkezleri İşlerinde İŞ MAKİNASI 28 Zıp Zıp 2 Sıkıştırma aleti İŞ MAKİNASI E. BELGELER

45

46

47

HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. TANITIM KATALOĞU ( 2018 )

HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. TANITIM KATALOĞU ( 2018 ) HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. TANITIM KATALOĞU ( 2018 ) Merkez - Hava Alanı Ofis : Person Tel : 0(533) 682 07 96 FİRMA TANIMI HGC ELEKTRİK İNŞ. SAN. TİC. A.Ş, Türkiye de Enerji, Elektrik, Bilişim, Data

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

TANITIM DOSYASI (ELEKTRĠK 2014) Ġndeks

TANITIM DOSYASI (ELEKTRĠK 2014) Ġndeks Çamlık Mahallesi,Çiçek Sokak, No:1 D:3 Pendik-İSTANBUL Tel: 0216 646 01 57, Faks : 0216 645 01 47 TANITIM DOSYASI (ELEKTRĠK 2014) Ġndeks A. FiRMA TANIMI... 2 B. UZMANLIK ALANLARIMIZ... 3 MÜHENDĠSLĠK ÇALIġMALARI

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İçindekiler ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Barbaros Mh. Nuhkuyusu Cd. Fevzi Çakmak Sk. No:5 Üsküdar

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri Tanıtım Kataloğu İçindekiler Hakkımızda Hedef ve İlkelerimiz Proje ve Danışmanlık Elektrik Taahhüt Organizasyon Şeması Yaptığımız İşler Referanslar İletişim Bilgilerimiz Hakkımızda Dünyada ve ülkemizde

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

accurate solution for engineering

accurate solution for engineering hakkımızda Şirketimiz 2006 Yılında, Elektrik Sektöründe Danışmanlık, Proje ve Taahhüt konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uluslar arası düzeyde uygulama projeleri geliştirerek, geliştirdiği bu

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI 1 TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI (TOSB zaman içinde olabilecek mevzuat, karar ve uygulama değişikliklerine göre değişiklik veya yeniden düzenleme yapma hakkını saklı tutar)

Detaylı

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ Ana faaliyet alanımız olan raylı sistemler konusundaki hizmetlerimiz; Danışmanlık Anahtar Teslimi Proje Yönetimi Tüm Raylı Sistem Tipleri (Hızlı Tren Hatları, Konvansiyonel

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ 1 24 saat servis hizmeti Firma sahibi Şeref Serman, 1953 yılında İstanbul da doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra 1972 yılında Sultan Ahmet Teknik Lisesi, Elektrik

Detaylı

Faaliyetlerimiz.

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Acıbadem Cad. Uzunçayır Sk. N0:14/5, Üsküdar / İstanbul Mail : info@ugrasenerji.com Tel : 0216 361 54 54 Fax :

Detaylı

www.yozgatcozum.com.tr

www.yozgatcozum.com.tr www.yozgatcozum.com.tr içindekiler 03 Hakkımızda 26 Tarımsal Sulama Projeleri 04 Hizmetlerimiz 28 Yenilenebilir Enerji Kaynakları 05 Hızlı Tren Elektrik Projeleri 30 Baz İstasyonları 20 Diğer Elektrik

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP Mücahitler Mah. 52023 Nolu Sok. WWW.NADEL.COM.TR ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUM İŞLEMLERİ KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ 1 KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ Güneş Enerjisi tesisinizin uzun ömürlü olması için,

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

www.ervesolar.com.tr 2

www.ervesolar.com.tr 2 2 www.ervesolar.com.tr HAKKIMIZDA Hakkımızda Firmamız yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2016 yılında ERVE SOLAR ELEKTRİK ENERJİ A.Ş. olarak faaliyete geçmiştir. Firmamız uzun

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

www. kircamuhendislik.com

www. kircamuhendislik.com TANITIM KATALOĞU www. kircamuhendislik.com HAKKIMIZDA KIRCA MÜHENDİSLİK, güçlü teknik altyapısı ile bölgesine ve ülkesine değer katmayı hedefleyen, Proje, Elektriksel Test Ölçüm Raporlama, Mühendislik,

Detaylı

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ Projelerimiz Hakkımızda Eylül 2013 de mühendislik ve taahhüt sektörünün iki tecrübeli firması ETO ENERJİ A.Ş. ile VERA ELEKTRİK güçlerini ve kaynaklarını birleştirdi ve böylece ETOVERA kuruldu. ETOVERA,

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ HANEDAN ENERJİ olarak, enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı tüm yatırımcılara, idari ve teknik konularda müşavirlik, mühendislik, danışmanlık ve

Detaylı

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU ÖZGEÇMİŞ 18.04.1974 tarihinde Antalya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korkuteli'nde tamamladı. Lise yıllarını

Detaylı

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ Bu Proje Avrupa Birliği vetürkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. This Project is co-financed by the European Union and Republic of Turkey Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Detaylı

ARC Energy İnşaat Elektromekanik A.Ş.

ARC Energy İnşaat Elektromekanik A.Ş. 2018 ARC Energy İnşaat Elektromekanik A.Ş. Alternatif Rasyonel Çözümler Firmamız, elektrik dağıtım ve iletim tesislerinin mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerini yapmak amacı ile 1957 yılında Yıldırım

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE 0 www.samsunlogisticscentre.com GENEL SUNUM Mayıs 200 Ulusal Lojistik Kongresi yapıldı LOJİSTİK MERKEZİ Aralık 200 Lojistik Master Planı tamamlandı Mart 202 Samsun İhtisas Lojistik

Detaylı

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti.

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. ZETA Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. Biz Kimiz; Zeta Enerji Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. tecrübeli kadrosu (Sektöründeki geçmişi 40 yıla dayanan, önemli kuruluşlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Anahtar teslim proje yönetimi

Anahtar teslim proje yönetimi Anahtar teslim proje yönetimi www.simora.com.tr simora simora Simora Mühendislik; 2011 yılında Türkiye de ve yurtdışında hizmet vermek amacıyla kurulmuş, her gerilim seviyesinde açık ve kapalı şalt işlemlerini

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

Yeniliklerin Liderliği

Yeniliklerin Liderliği Yeniliklerin Liderliği wwwnetiletisimnet 15 Yıllık Tecrübe Net İletişim Teknoloji, yeni nesil kablosuz ağ çözümlerinde gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyonlarıyla çok değerli bir tecrübeye sahiptir

Detaylı

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. 1986 Geçmişten Günümüze Tecrübemiz ve Uzmanlığımız ile Önce Güven İnşa Ediyoruz. 2014 KARPİM PETROL ÜRÜNLERİ

Detaylı

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ Hizmetlerimiz ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRİK MALZEMELERİ ONLINE SATIŞ SİSTEMİ GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET

Detaylı

NES ENERJİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NİN

NES ENERJİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NİN KALİTE POLİTİKAMIZ NES ENERJİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NİN hedefi enerji sektöründe yurtiçi ve yurtdışı ile rekabet edebilen, dinamik, yenilikçi, araştırma ve gelişime önem

Detaylı

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu www.emienerji.com Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu Doğru ve hızlı çözümler sunar. HAKKIMIZDA Emi Enerji A. Ş. 1974 ten beri faaliyetlerini sürdürmekte olan Emi Grup bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen :

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen : ... 1/50 PROJE RAPORU Düzenleyen : GENEL İÇİNDEKİLER 1.0 KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ 1.1. MERKEZİ GÜÇ KAYNAKLARI 1.1.1. O.G. Güç Merkezi Planlaması 1.1.2. O.G. Güç Merkezi Yerleşimi 1.2. A.G. DAĞITIM SİSTEMİ

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2 İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2 1.1 Genel... 2 1.2 Pompa İstasyonları Ön Raporlarının Hazırlanmasında Yapılacak Çalışmalar... 2 1.2.1 Jeoteknik Etütler... 2 1.2.2 Harita

Detaylı

1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir.

1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir. 1987 yılında şahıs firması olarak kurulan firmamız, 1992 yılında şirkete dönüştürülerek TÜRKOĞLU MÜHENDİSLİK adı altına faaliyetine devam etmektedir. 1992 yılında mekanik tesisat sektörünün en büyük firmalarından

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

2 8 Y I L L I K T E C R Ü B E

2 8 Y I L L I K T E C R Ü B E 28 YILLIK TECRÜBE ŞİRKET PROFİLİ 1 GİRİŞ ELTEM TEK ; Bakanlar Kurulunun 25.10.1982 tarih ve 81/5475 sayılı kararı ile Yurdumuzun elektrik ihtiyacının noksansız ve zamanında karşılanmasını temin etmek üzere

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz Çalışma alanlarımız Ormancılık Peyzaj İnşaat Mühendislik Hizmetleri KARAGÖZ ORMANCILIK PEYZAJ

Detaylı

PROJE ONAY TARİHİ VE SAYISI PROJE ADI YATIRIM PROJE NO ,51. Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015)

PROJE ONAY TARİHİ VE SAYISI PROJE ADI YATIRIM PROJE NO ,51. Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015) Lisans No Vergi No Lisans Sahibi Unvanı Uygulama Yılı Uygulama Dönemi ED/87413/677 2950368442 Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. 2016 20162020 Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015) 10.2.2016 259,51 YATIRIM PROJE NO

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

yaşamdır e n e r g y i s l i f e

yaşamdır e n e r g y i s l i f e enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f e www.kocakmuhendislik.com.tr enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f e M Ü H E N D İ S L İ K T A A H. T İ C. L T D. Ş T İ. 02 enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Nispetiye Mah. Barbaros Bul. Tel. : + 90 212 274 74 77 Gazi Güçnar Sok. Uygur İş Mrk. Kat:5 Fax. : + 90 212 273 26 43 Beşiktaş / İstanbul

Detaylı

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI 2015 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Şekerciler Sok. Önçağ Apt No:1 D:4 Mecidiyeköy Şişli İstanbul +90 212 217 84 84 +90 532 675 32 15 info@akfaz.com

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir.

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir. EMRE ELEKTRİK Uluslararası projelerde çok büyük deneyime sahip EMRE Ltd. Şti. geçen kısa sürede, Türkiye nin itibarlı ve uluslararası firmalarıyla birlikte çalışarak, 30 dan fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ. promes AG ve OG Elektrik Tesisatları AG, OG, Kumanda ve Kompanzasyon Pano İmalatı OG Altyapı ve Trafo Merkez Kurulumu Zayıf Akım Sistemleri Elektrik Malzeme Pazarlama Proje, Tasarım, Danışmanlık promes

Detaylı