Ẏıldızların Yönetimi Zirvesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ẏıldızların Yönetimi Zirvesi"

Transkript

1 3 20 Şubat 2008, Ceylan Intercontinental / İstanbul Ẏıldızların Yönetimi Zirvesi Yetenek Yönetiminde Yeni Eğilimler Yöneticilerin Üstlenmesi Gereken Roller Uygulama Örnekleri: Tofaş, Unilever, Lafarge, Fortis, Koç Bilgi Grubu, Philip Morris / Sabancı... Katılım ve daha fazla bilgi için lütfen Kıymet Erdem ile irtibata geçiniz. Tel: kiymet@hrdergi.com

2 Açılış Açılış Konuşması Yüksek potansiyelli yeteneğin işe alınması, geliştirilmesi ve elde tutulmasında yöneticinin günlük rolü Prof. William J. Rothwell - Başkan / Rothwell&Associates çay - kahve arası Geleceği Yedeklemek mümkün mü? Cem Tarık Yüksel - Unilever Türkiye İK dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Öğle yemeği P R O G R A M Sohbet Yetenek yönetimine farklı bir bakış Ülgen Özmen - HRdergi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet San - Ahmet San Productions - Organizatör / Yetenek Yöneticisi Uygulama örneği Tofaş ta Yetenek Yönetimi Uygulamaları Mahide Düzova Sondikme - Tofaş İnsan Kaynakları Geliştirme Yöneticisi çay - kahve arası Uygulama Örnekleri Aslında Tüm Yıldızlar Parlar! EYP (Endüstriyel Yetkinlik Projesi), Mavi Yaka Gelişim Programı Yonca Ataç - Lafarge Çimento İnsan Kaynakları ve İletişim Başkan Yardımcısı Carlsberg Güneydoğu Avrupa ve Türkiye de Kariyer Planlama Süreci Toygan Pulat - Türk Tuborg - Carlsberg Güneydoğu Avrupa İK Başkan Yardımcısı çay - kahve arası Panel: Yetenek yönetimine genel bakış Sevilay Uçar - Koç Bilgi Grubu İnsan Kaynakları Grup Yöneticisi Ebru Arslan - Philip Morris / Sabancı Pazarlama ve Satış A.Ş. - Satış Organizasyon Geliştirme Müdürü Şebnem Akhan Çakın - Fortis İşe Alım ve Eğitim Bölüm Direktörü Levent Sevinç - Assessment Systems Kurucu Ortağı ve Davranış Bilimleri Uzmanı

3 Yüksek potansiyelli yeteneğin işe alınması, geliştirilmesi ve elde tutulmasında yöneticinin günlük rolü Dr. William J. Rothwell, Yedekleme Planlaması ve Yönetimi konusunda hizmetler sunan bir danışmanlık firması olan Rothwell and associates in Başkanıdır. ( Dr. William J. Rothwell Rothwell &Associates / Başkan Yedekleme Planlamasının kutsal kitabı nın yazarı! Aynı zamanda Pennsylvania State University nin University Park kampüsünde İnsan Kaynakları gelişimi konusunda profesör olarak görev yapmaktadır. Danışman olarak 30 u aşkın çok uluslu şirketle çalışan Dr. Rothwell, bir akademisyen olarak da ABD de İK gelişimi konusundaki iki numaralı lisansüstü programını yönetmektedir. Dr. Rothwell, Penn State e gelmeden önce bir Fortune 48 şirketinin yan kuruluşu olan The Franklin Life Insurance, Co. nun Başkan Yardımcısı ve Yönetim Geliştirme Direktörü olarak görev yapıyordu. Bundan önce Auditor General in Illinois Ofisi nin Eğitim Direktörüydü. Dr. Rothwell, yedekleme planlaması ve yönetimindeki en iyi kurumsal uygulamaları araştıran, 2001 yılında 18 çok uluslu kuruluş arasında Linkage-DDI sponsorluğunda düzenlenen bir araştırmanın Ulusal Düşünce Lideri idi. Dr. Rothwell in çok satan kitabı Effective Succession Planning: Ensuring Leadership Contunity and Building Team from With (2. Basım, New York: Amacom, 2001) yedekleme yönetimi uygulamalarının kurumsal kutsal kitabı olarak tanımlanıyor. Kendisi aynı zamanda konuyla ilgili kitaplar olan Building in-house leadership and management development programs (Westport, CT: Quorum Books, 1999), The competency toolkit (Amherst, MA: Human Resource Development Press, 2000) ve The action learning guidebook un (San Francisco: Jossey-Bass, 1999) yazarıdır. Dr. Rothwell bugüne kadar 50 kitabı kaleme almış, eş yazarlık yapmış ve edit etmiştir. Hem ABD hem de uluslararası arenada ticari, hükümet ve kar amacı gütmeyen organizasyonlara Yedekleme Planlaması ve Yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti vermiştir.

4 Oturum içeriği Pek çok organizasyon, bugünü ve yarını kucaklamak için yetenekli çalışanları arıyor. Tepe yöneticilerin ve İK departmanının yeteneği çekmek, geliştirmek ve tutmak konusunda önemli rolleri olsa da kişinin doğrudan bağlı olduğu yöneticiler de bu süreçte kritik öneme sahip bir rol üstleniyor. Peki yöneticinin, yüksek potansiyelli yeteneği işe almak, geliştirmek ve elde tutmak konusunda oynayabileceği günlük rol neleri içerir? Yöneticiler, bu konuda günlük bazda daha iyi olabilmek için eğitilebilir mi? Oturum, bu rolü mercek altına alacaktır. Günümüzde pek az yönetici yetenekli çalışanları çekmek, geliştirmek ve tutmak konusundaki benzersiz rolleri için eğitim almıştır. Bu oturum İK uygulayıcılarının ve liderlerin, yöneticilerin yedekleme planlaması ve yetenek yönetimi konusunda daha aktif rol alabilmesi için yapabileceklerine (ve yapmaları gerekenlere) odaklanacaktır. Yedekleme Planlaması ve Yetenek Yönetiminde Hangi Roller Önemli? Tepe yöneticiler neyi, neden yapmalı? İK departmanı neyi, neden yapmalı? Bireyler neyi, neden yapmalı? Kişinin bağlı olduğu yöneticiler neyi, neden yapmalı? Yöneticiler Yeteneği Çekmek, Geliştirmek ve Tutmak için Neler Yapmalı? Yöneticinin rolü neden kritiktir? Yöneticinin, yeteneği seçme ve yerleştirmedeki rolü nedir? Yöneticinin yetenek geliştirmekteki rolü nadir? Etkili yöneticiler nasıl koçluk, geri bildirim ve mentorluk sağlar? Yöneticinin, yeteneği tutmaktaki rolü nedir? Aktivite: Organizasyonunuzu en iyi uygulama ile kıyaslayın Yöneticinizi rolü konusunda eğitmek Yöneticinizi eğitme aktivitesi Yöneticilerin Yüksek Potansiyellileri Yönetip Geliştirirken İhtiyaç Duyabileceği Özel Yetkinlikler Yetkinlikler nedir, onlara neden önem vermelisiniz? Yüksek potansiyel nedir? Araştırma, yöneticilerin yüksek potansiyellileri geliştirebilmesi için gereken özel yetkinlikler konusunda neler söylüyor? Aktivite: Yöneticileriniz bu özel yetkinliklere nasıl uyuyor? Bu oturuma katılmalısınız, çünkü Yöneticilerin yeteneği çekmek, geliştirmek ve tutmak konusunda günlük rollerinde işe yarayacak bir araç EDİNECEKSİNİZ. Yöneticilerin yetenekleri çekme, geliştirme ve elde tutma becerilerini öğrenmesi için bir çalıştay tasarımına ULAŞACAKSINIZ. Yetenekleri diğerlerine kıyasla daha başarılı bir biçimde ortaya çıkarabilen yöneticilerin benzersiz yeterliliklerini KEŞFEDECEKSİNİZ.

5 Geleceği Yedeklemek Mümkün mü? Cem Tarık Yüksel- Unilever Türkiye İK dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu olan Cem Tarık Yüksel, işletme ihtisasını İstanbul Üniversitesi nde yaptı de katıldığı Unilever de değişik departmanlarda teknik yönetici, proje yöneticisi, üretim müdürlüğü görevlerinde bulundu. Algida Türkiye Tedarik Zinciri Direktörlüğü görevini takiben, İtalya da Unilever Avrupa Dondurma Operasyonu nun, Avrupa pazarında yapılan yeni ürün lansmanlarından ve 11 fabrikadan oluşan üretim ağının yatırımları ile teknoloji geliştirmelerinden sorumlu Teknoloji Direktörü olarak çalıştı. Son olarak, Operasyonel Board üyesi olduğu Avrupa Dondurma Operasyonu Planlama ve Lojistik Direktörlüğü görevini takiben, Unilever Türkiye İnsan Kaynakları ndan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı. Carlsberg Güneydoğu Avrupa ve Türkiye de Kariyer Planlama Süreci Toygan Pulat - Carlsberg Güneydoğu Avrupa İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Bilkent Üniversitesi nde MBA yaptı. Sırasıyla Philsa ve I-Bimsa da Endüstri Mühendisi ve SAP Danışmanı olarak görev aldı. Kanada da McMaster Üniversitesi nde doktora programına katılan Pulat, Türkiye ye döndükten sonra Lilly İlaç ta İnsan Kaynakları alanında çalışmaya başladı yılında Türk Tuborg Carlsberg İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlayan Pulat, Mart 2006 da Türk Tuborg Carlsberg İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı na atandı. Mart 2007 de mevcut sorumluluklarına ek olarak; Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek ve Macaristan ın içinde yer aldığı Carlsberg Güneydoğu Avrupa İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı rolünü üstlendi.

6 Aslında Tüm Yıldızlar Parlar! EYP (Endüstriyel Yetkinlik Projesi) Mavi Yaka Gelişim Programı Yonca Ataç - Lafarge Çimento İnsan Kaynakları ve İletişim Başkan Yardımcısı İş hayatına General Electric te Pazarlama Bölümü nde başladı. Daha sonra Netaş ta yine Pazarlama, Yapı Kredi de Reklam ve Halkla İlişkiler Bölümü nde görev yaptı. Pazarlama İletişimi alanında en son NCR da çalıştıktan sonra 1995 yılında Lafarge Türkiye de İletişim Müdürü olarak başladı yılında İletişim den sorumlu Başkan Yardımcısı oldu Ağustos arası Lafarge ın Paris teki Merkezi nde Kurumsal ve Marka İletişimi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı Ağustos tan beri Lafarge Çimento İnsan Kaynakları ve İletişim Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İngilizce, Fransızca bilmektedir. Tofaş ta Yetenek Yönetimi Uygulamaları Mahide Düzova Sondikme - Tofaş Türk Otomobil Fabrikası - İnsan Kaynakları Geliştirme Yöneticisi 1975 İstanbul doğumlu olan Mahide Düzova Sondikme, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü nde yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 1998 yılında Koç İ.d.e.a. (İnceleme, Danışmanlık, Eğitim ve Araştırma Merkezi) A.Ş. de başladı. İK Danışmanı olarak başlıca Yetkinlikler, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, Organizasyonel Yedekleme, Kariyer Planlama ve Performans Yönetimi konularında danışmanlık ve eğitim hizmetleri verdi. Koç Holding Entegre İnsan Kaynakları sistemlerinin geliştirilmesi ve uygulamaya alınması projelerinde yer aldı.2003 yılında TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. de Bireysel Gelişim Kısım Yöneticisi olarak çalışmaya başladı. Yetkinlik bazlı işe alma, yetkinlik değerlendirme ve geliştirme, potansiyel tespiti gibi konular üzerine çalışmalar gerçekleştirdi yılında da halen yürütmekte olduğu görevi üstlendi. İnsan Kaynakları Geliştirme Yöneticisi olarak işe alım, yetkinlik değerlendirme, yetenek yönetimi, ücret ve ödül yönetimi süreçlerinden sorumludur.evli ve bir çocuk annesidir. İTÜ Mezunlar Derneği, SHRM ve PERYÖN üyesidir.

7 Panel: Yetenek yönetimine genel bakış Emine Ebru Arslan - Philip Morris / Sabancı Pazarlama ve Satış A.Ş. - Satış Organizasyon Geliştirme Müdürü 1972 yılında Ankara da doğdu yılında Galatasaray Lisesi ni ve 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Lise ve üniversite yılları boyunca bir Fransız seyahat acentasının operasyon bölümünde çalıştı yıllarında Vestel Şirketler Grubu nda İnsan Kaynakları Asistanı olarak görev yaptı. Philip Morris ile yolu 1997 yılı Eylül ayında kesişen Ebru Arslan, 2000 yılına kadar çeşitli kademe ve farklı sorumluluklarla İnsan Kaynakları Uzmanı ve ardından İnsan Kaynakları Sistem Analisti görevlerini yürüttü yılları arasında Philip Morris SA İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yaptı.2005 yılı Nisan ayında Satış bünyesine katılarak İnsan Kaynakları alanındaki bilgi ve deneyimini 650 kişilik Satış ekibinin içinde farklılaşmış bir içerikle uygulama fırsatı buldu. Halen Satış Organizasyon Geliştirme Müdürü olarak görev yapmaktadır. İnsan Kaynaklarının hemen her sürecini deneyimleme ve birçok altyapı ve yeniden yapılandırma projelerini tasarlama ve yönetme fırsatı bulan Arslan ın ana uzmanlık alanları örgütsel gelişim süreçleri, değişim yönetimi ve İK bilgi sistemleridir. Ebru Arslan evli ve iki çocuk annesidir. Levent Sevinç - Assessment Systems Kurucu Ortağı ve Davranış Bilimleri Uzmanı 1997 de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü nden Fakülte birincisi olarak mezun oldu de aynı üniversitede, Davranış Bilimleri alanında yaptığı yüksek lisansını Duygusal Zekanın Kariyer Başarısına Etkisi konulu tez çalışması ile tamamladı. Tez çalışmasına yurtdışında çok sayıda bilimsel çalışma tarafından atıfta bulunuldu yıllarında DenizBank İK Bölümü nde Proje Geliştirme Uzmanı olarak, yıllarında Zorlu Holding İK Koordinatörlüğü nde İK Danışmanı olarak görev yaptı yıllarında çalışmalarına freelance olarak devam eden Sevinç, İK alanında düzenlenen birçok panel ve konferansta konuşmacı olarak yer aldı.bugüne kadar İK, pazarlama yönetimi ve örgütsel davranış alanlarında yurtiçi ve yurtdışında yayınlanmış yirmiye yakın akademik çalışmaya sahip olan Sevinç tarafından geliştirilen değerlendirme araçları, Türkiye nin önde gelen kuruluşlarında tüm İK süreçlerinde kullanılmaktadır. Sevinç in 2003 yılında geliştirdiği EICOM Duygusal Zekaya Dayalı Yetkinlik Envanteri, Türkiye de ilk olma özelliği taşımaktadır. Sevinç in yayınlarından bazıları: Gözde Yılmaz, Nazlım Tüzel ve Levent Sevinç (2007), Popüler Sanatçıların Etik Dışı Davranışlarının Algılanması: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma, Marmara İletişim Dergisi, Sayı:12. Levent Sevinç ve H.Ulaş Özcan (2006), Duygusal Zekânın Yaşam Doyumu Üzerindeki Etkisi, 14.Ulusal Psikoloji Kongresi, Ankara, Hacettepe Üniversitesi. Levent Sevinç ve Osman Yıldırım (2005), The Effect Of Emotional Intelligence On Job Satisfaction: A Case Study In Health Care, 9th European Congress of Psychology Lale Tüzüner, Fulya Aydınlı ve Levent Sevinç (2005), Pazarlama Bakış Açısıyla İnsan Kaynakları Yönetimi ve Bir Araştırma, 13. Yönetim ve Organizasyon Kongresi Levent Sevinç ve Osman Yıldırım (2005), Stratejik İnsan Kaynakları Yönetiminde HR Scorecard Uygulaması, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi Levent Sevinç ve Gözde Yılmaz (2005), Turkish Pirate Pop Music Consumers: An Exploratory Research on Differentiating Features, The Global Business &Economics Research Conference

8 Panel: Yetenek yönetimine genel bakış Sevilay Uçar Koç Bilgi Grubu İnsan Kaynakları Direktörü İş yaşamına 1987 yılında Eti Elektroteknik Ltd. Şirketinde Endüstri Mühendisi olarak başlamıştır yılında Koç Topluluğu na katılmış ve yılları arasında Arçelik A.Ş. de sırasıyla; Endüstri Mühendisi, Kalite Sistemleri Uzmanı ve İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yapmıştır yılında Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ne Kalite Sistemleri Müdürü olarak transfer olmuş ve 2001 yılında aynı şirketin İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanmıştır yılında Aygaz A.Ş. ye transfer olmuş ve İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapmıştır yılından itibaren Koç Holding A.Ş. Proje Yöneticisi olarak görev yapmıştır yılından bu yana Koç Bilgi Grubu Şirketlerinin İnsan Kaynakları Direktörlüğü nü yürütmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü nü 1987 yılında, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi nde 2003 yılında tamamlamıştır Eskişehir doğumlu, evli ve 1 çocuk annesidir. İngilizce bilmektedir. Şebnem Akhan Çakın Fortis İşe Alım ve Eğitim Bölüm Direktörü Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu te Pamukbank T.A.Ş./Eğitim Bölümünde uzman yardımcısı olarak göreve başlayıp, 2004 yılında Şubeler ve Perakende Bankacılıktan sorumlu eğitim yöneticisi iken ayrıldı. Bu süreçte bir çok eğitim projesinin hayata geçirilmesinin yanısıra, kişisel gelişim ve bankacılık konularında banka personeline eğitimler verdi yılında göreve başladığı Fortis Türkiye'de şu an İşe Alım ve Eğitim Bölüm Direktörü olarak görev yapmakta olan AKHAN ÇAKIN'ın temel sorumluluk alanı İşe Alım sürecinin yanısıra çalışanların eğitim yatırım planlamaları, e-terfi sınav sistemi uygulaması, yetenek havuzu oluşturma gibi İK süreçleridir.

9 3. Yıldızların Yönetimi Zirvesi Katılım Formu 20 Şubat 2008, Ceylan Intercontinental / İstanbul Tel: Faks: Lütfen bu formu doldurarak Kıymet ERDEM dikkatine fakslayınız FİRMA BİLGİLERİ Firma Adı :... Firma Adresi: Posta Kodu:...Telefon:...Faks:... FATURA BİLGİLERİ Fatura bilgilerim şirket bilgilerimle aynıdır. Şirket Ünvanı:... Adresi:... Vergi Dairesi:...Vergi Dairesi No:... KAYDI VEREN KİŞİNİN BİLGİLERİ Adı Soyadı:...Telefon:...Tarih:... Ünvanı: imza:... KATILIMCI/LARIN BİLGİLERİ Adı Soyadı:... Adı Soyadı:... Adı Soyadı:... Adı Soyadı:... Adı Soyadı:... KATILIM ÜCRETİ Kişi Başı Katılım Ücreti: 525 YTL + KDV Ücret: Öğle yemeğini, çay-kahve ikramları ve toplantı dökümanlarını içerir. HR Dergi Aboneleri için Katılım Ücreti: 420 YTL + KDV Dergi aboneliği kurum adına ise indirim bir kişi için geçerlidir. İNDİRİM POLİTİKASI Aynı şirketten 2 kişilik katılımlarda kişi başı 498 YTL + KDV 3 kişilik katılımlarda kişi başı 475 YTL + KDV 4 kişi ve üzeri katılımlarda kişi başı 445 YTL + KDV Her koşulda tek indirim geçerlidir Ödemeleriniz için : Küre Eğitim, Garanti Bankası Erenköy Şubesi YTL hesabı / Akbank Dalyan Şubesi (Şb kodu: 388) YTL Hesabı Kayıt İşlemi Lütfen katılım ücretini yatırarak, dekontu katılım formuyla birlikte 15 Şubat 2008 Cuma akşamına kadar, Kıymet Erdem dikkatine iletiniz. Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için ödemenin yapılmış olması gerekmektedir. İptal ve Değişiklik: Herhangi bir nedenle katılmama durumunda, 15 Şubat 2008 tarihine kadar yazılı olarak bilgi verilmesi durumunda ödenen ücretin tamamı 29 Şubat 2008 tarihinde iade edilir. 15 Şubat 2008 tarihinden sonra yapılacak iptallerde para iadesi yapılmaz ancak isim değişikliği kabul edilmektedir. HRdergi toplantı yerini değiştirme, erteleme ve iptal etme hakkını saklı tutar. Konuşmacılarda değişiklik olabilir

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Polat Renaissance Hotel, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 0 111 Dünyada her yıl 2,2 milyon çalışanın işle bağlantılı kazalar ve meslek

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 işbirliği ile Yetkinliklere Dayalı Stratejik Seçme & Yerleştirme ve Değerlendirme Merkezi 21-22 Eylül / İstanbul Çalışma

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI 06 2. dönem www.hrdergi.com İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Eylül - Aralık 2006 / Hilton ParkSA Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

Eğitim: DR. ESRA ATİLLA BAL. Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008

Eğitim: DR. ESRA ATİLLA BAL. Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008 DR. ESRA ATİLLA BAL Eğitim: Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008 İşletme Yüksek Lisansı, Northeastern Üniversitesi, Boston, USA, 2002 Sosyoloji Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi,

Detaylı

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul 15. yıl 13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul P R O G R A M 08.45 09.00 Hoşgeldiniz Alper Toper HRdergi Genel Müdürü 09.00 09.45 Açılış konuşması:

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA 4/20/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.19 2015-2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde başarı ödülü alan Çimsa nın, 2017 yılında

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen 26 Ağustos

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

BAĞLILIK + MOTİVASYON

BAĞLILIK + MOTİVASYON BAĞLILIK + MOTİVASYON Takımımı Nasıl Motive Edebilirim? 7 Haziran 2017, İstanbul Marriott Hotel Asia 09.30-16.30 Liderlerin çoğu gerçek rekabet avantajını çalışanların sağladığının farkında olsa da, pek

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.)

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dilek Sağlık Özçam 2. Doğum Tarihi: 06.04.1966 3. Ünvanı: Yrd.Doçent.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) Gıda Müh. ODTÜ 1989 Y. Lisans (MBA) İşletme

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

çalışmalara proje denilmektedir.

çalışmalara proje denilmektedir. PROJE YÖNETİMİ METOT ve TEKNİKLERİ Proje Yönetimi Metot ve Tekniklerinin Örnek Olaylarla Açıklandığı Grup Çalışmalarını İçerir. Kurumsal alanda; özgün bir ürün ya da hizmeti sağlamak üzere yapılan FARUK

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI BÜMED Jovis Salonu 21,27,28 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI İnsan Kaynakları alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri

Detaylı

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır. CENGİZ EROLDU* Yönetim Kurulu Üyesi - CEO İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında Roma da bulunan LUISS Üniversitesi nde MBA programını

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır.

HRdergi, okurlarının %65 i tarafından referans kaynağı olarak saklanmaktadır. Medya Kit 2009 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5 Mesken Durumu

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi

Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) 7-8-9 Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi Neden Etik Kod yazma Eğitimi? Bu eğitim; bir etik kodu olmayan ve yazmak isteyen, veya bir etik kodu olup ta

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey İş hayatındaki rekabet her geçen gün daha zorlu bir hal almakta. Şirketler için verimli ve kaliteli olmak gereklilik-zorunluluk şartına dönüşmüş durumda. Günümüzde şirketler, işe uygun eleman seçmek ve

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Mart - Haziran 2007 - Hilton ParkSA 07 1. dnem www.hrdergi.com YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI? BÜMED Jovis Eğitim Salonu 7, 13, 14 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI? İnsan Kaynakları alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek,

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

17 Kasım 2006 CRM: Büyüme ve Karlılık Amaçlı Müşteri Yönetimi Semineri

17 Kasım 2006 CRM: Büyüme ve Karlılık Amaçlı Müşteri Yönetimi Semineri Pazarlama Semineri : Senede bir kez düzenlenen seminerin amacı akademik çevre ile iş dünyasını bir platformda bir araya getirmek ve pazarlama ile ilgili güncel ve önemli bir konuda yöntem, uygulama ve

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Yetkinliklere dayalı İnsan Kaynakları uygulamaları şirketleri ileri götürebilecek yetişmiş insan gücünü oluşturmada, sürekliliğini sağlamada, kişinin bilgi beceri ve davranışlarını geliştirmede şirketler

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA MAYIS EĞİTİMLERİ İŞLETMELERDE STRES ÖNLEME YÖNETİMİ- FERDİN HOYİ 12 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 25 MAYIS 2010 SALI ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU

Detaylı

Av. Ceyda Cimilli Akaydın

Av. Ceyda Cimilli Akaydın Av. Ceyda Cimilli Akaydın Orta Öğretimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamlayan Ceyda Akaydın, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ

4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ 4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ 20 Eylül 2007, Perşembe Ceylan Intercontinental, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 01 11 Zirvemize Konuşmacı Gönderen şirketler Değerli

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Eskişehir. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Eskişehir. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Seren Sakarya E-Posta Adresi sakaryaseren@gmail.com Telefon 90 (506) 287 36 52 Doğum Tarihi 22/08/1995 İkinci Telefon 90 (505) 255 99 58 Adres Türkiye - - Odunpazarı Kişisel Bilgiler

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray 1976-1984

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray 1976-1984 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: ESRA DEMİRBAŞ 2. İletişim Bilgileri Demirbas.esra1@gmail.com 3. Doğum Tarihi: 10.03.1965 4. Unvanı: Öğretim Görevlisi 5. Öğrenim Durumu: SBE İşletme- Doktora (6 Haziran 2014) Derece

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Risk Yönetimi Eğitimi 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ 1. Gün: Temel Düzey Vadeli İşlemler Eğitimi 9.00-9.15 Kayıt

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar : e ent ess S 16-17 Mart 2013 www.minmba.com MinMBA: Stratejik Sağlık Yönetimi Format: Toplam 2 gün, 4 adet 4 saatlik

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dr. Öğr.Üyesi ESRA DEMİRBAŞ 2. Doğum Tarihi: 10.03.1965 3. e-posta: Esra.demirbas@yeniyuzyil.edu.tr 4. Unvanı: Öğretim Üyesi/Dekan Yardımcısı 5. Öğrenim Durumu: Bahçeşehir Üniversitesi

Detaylı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Çalışma Bakanlığı Denetimlerinde Riskleri Önleyici İK ve İş Hukuku Uygulamaları Çalıştayı Çalışma Bakanlığı işin yürütümüne yönelik denetimler yapmakta

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..!

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..! IndEx 16 IndEx 16 Kulübümüzün en geniş katılımlı etkinliği olan IndEx, her sene 6 sektörden 15 Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 10 case yarışmasıyla 3 gün boyunca

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kariyer Yönetimi Sisteminin İK Yönetimindeki Yeri vekariyer Yönetiminde Dikkate Alınması Gerekli Faktörler: Kariyer Planlamada Temel Kavramlar ve İlkeleri ve Kariyer Planlama Modelleri Mine

Detaylı

Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Danışmanı

Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Danışmanı Atamalar 1 Adı Soyadı Geçerlilik Tarihi Bölüm ve Görevi Eski Şirketi ve Görevi ENİS ERKEL 01.07.2013 Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı

Detaylı

Tekstil Makina ve Malzemeleri Araştırma Geliştirme Merkezi Yönetmeliği Yayım tarihi: 1 Eylül 2013 Etkinlik tarihi: 1 Ekim 2013

Tekstil Makina ve Malzemeleri Araştırma Geliştirme Merkezi Yönetmeliği Yayım tarihi: 1 Eylül 2013 Etkinlik tarihi: 1 Ekim 2013 Tekstil Makina ve Malzemeleri Araştırma Geliştirme Merkezi Yönetmeliği Yayım tarihi: 1 Eylül 2013 Etkinlik tarihi: 1 Ekim 2013 Tekstil Makina ve Malzemeleri Araştırma Geliştirme Merkezi İTÜ Tekstil Teknolojileri

Detaylı

GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ

GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ GOBI 2010 İŞ VE YATIRIMDA KÜRESEL FIRSATLAR PANELİ İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü nün organizasyonu ile GOBI (Global Opportunities in Business and Investment) 2010 İş ve Yatırımda Küresel

Detaylı

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11 EYLÜL 2011 10 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL Medya Kit 11 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Zeynep HATİPOĞLU 2. Doğum tarihi : 25.06.1982 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

13. yıl. Reklam. Kiti 10

13. yıl. Reklam. Kiti 10 13. yıl Reklam Kiti 10 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5 Mesken

Detaylı

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz.

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz. B i z K i m i z Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla buluştururuz. Yönetici kadrolarına ve ihtiyaca göre diğer kadrolara koçluk hizmeti

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İşletme İş Planı Hazırlama Eğitimi 16 Ağustos 2014 Eğitmen: İlke Erdal ve Oya Barçın Eğitimin Amacı Katılımcıların iş planı yapılmasının önemini ve amaçlarını kavramalarına

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sipariş ve Stok Yönetimi Eğitimi 21 Aralık 2013 Eğitmen: Bülent Cerit Eğitimin Amacı Eğitimin amacı, tedarik zinciri içerisinde maliyet ve zaman faktörlerini doğrudan

Detaylı