BAŞARIYI YENİLEMEK. O Simply Clever. O ŠKODA.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞARIYI YENİLEMEK. O Simply Clever. O ŠKODA."

Transkript

1 YENİ ŠKODA OCTAVIA

2 BAŞARIYI YENİLEMEK Bir bütünü güzel kılmak için onu oluşturan parçaların eşsiz uyum içinde olması gerektiğine inanıyoruz. Bu uyumun, kendini ispat etmiş ve başarıları ile saygınlığını pekiştirmiş bir otomobilin yenilenmesinde üzerimize önemli bir sorumluluk getirdiğinin bilinciyle YENİ ŠKODA OCTAVIA yı geliştirdik. Parlak ve temiz hatların yarattığı ahenk ile aracın göz alıcı tasarımına kayıtsız kalmak imkansız. Yenilik bir bütün ve tasarım sadece bunun bir parçası, üst düzey bağlantı özelliklerine sahip multimedia sistemleri, ileri seviyedeki güvenlik destek ve teknolojik unsurlar ile 21. yüzyılın sürücüsünün ihtiyaç listesindeki her konu başlığına karşılığı YENİ ŠKODA OCTAVIA fazlasıyla sunuyor. Ve her zaman olduğu gibi, onun bir Skoda modeli olduğunu ispatlayan SIMPLY CLEVER özellikleriyle sınıfında statüsünü güçlendiriyor. YENİ ŠKODA OCTAVIA, araç geliştirirken yola çıkış noktamız olan yolcuların ihtiyaçlarını gözeten ve sürüş keyfini en üst seviyede sununan tasarım odaklı gelişim anlayışımızın bir üyesi olarak karşınızda. O Simply Clever. O ŠKODA.

3 3 HER AÇIDAN TAVRI NET OCTAVIA daki her ayrıntı sonsuz bir estetikle modern teknoloji arasında oynanan ve otomobile izlemeye değer bir görünüm katan bir oyundur. Böylece, her defasında kalbinizi yoran bu heyacanın ardından sıra aynı duyguları aklınızda yaşamaya gelmiş demektir. YAN GÖRÜNÜM Pürüzsüz düz yüzeyler ve cesur bir görünüm iradesine ulaşan kristal şekilli kenarlar yan görünümün bütünlüğünü oluşturmaktadır. Sedan gövdesinde yer alan balık sırtı şeklindeki arka kapı kesimi ve eğimli tavan yapısı ile dinamik ve bir o kadar ayırtedici bir duruş sergiliyor. SunSet renkli camlar dış görünümün yanında arkada oturan yolcuların da konforunu geliştirmektedir. ÖN GÖRÜNÜM Çift ön far otomobile belirgin ve kolay tanınan bir görünüm katmaktadır. Fevkalade tasarımı, sis farlarının keskin kenarlarına mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Büyük ve yekpare ön panjur, farklı şekilde biçimlendirilmiş motor kapağı ile birlikte saygıya hükmetmekte ve emniyet ve güvenilirlik gibi özellikleri doğrulamaktadır. ARKA GÖRÜNÜM Arkada tipik şekilde SKODA ya ait olduğu bilinen birçok öğe bulacaksınız: kendine özgü logo ve model adı, plaka için kristal şekilli alan ve otomobil için daha iyi görünürlük sağlayan kedi-gözü reflektörleri.

4 4 her şey aydınlatılıyor Otomobilin dışındaki farlar bizi yalnızca kullanışlılık açısından değil, ayrıca estetik kalitesiyle de değerlendirme yapmaya zorluyor. Yenilikçi teknolojiyi eşsiz bir tasarımla harmanladığınızda aydınlatma sanatsal bir konuya dönüşür ve yolcunun emniyetini önemli ölçüde arttırır. AFS Lİ FULL LED ÖN FARLAR OCTAVIA için iki tip ön far sunulmaktadır. Yüksek kaliteli versiyon tüm işlevler dahilinde LED teknolojisi sunmaktadır. LED ler yüksek performans ve yüksek enerji verimliliği sunarken, AFS (Adaptif Ön Far Sistemi) aydınlatma yoğunluğunu özel koşullara göre (örnek: şehir içi, otoyol veya yağmur altında sürüş) ayarlamaktadır. LED arka farlar OCTAVIA nın aydınlatma imzası dışavurumcu ve belirgindir. Arka farlar (iki seçenek olarak sunulur) daima LED ile donatılmış halde sunulmaktadır. SKODA modellerinde tipik bir özellik olan kendine özgü C-şekilli aydınlatma, aracın kendine güvenli bir şekilde dikkatleri üzerinde toplamasını sağlamaktadır. PanoramİK sunroof Bırakın da içeri daha fazla ışık ve temiz hava girsin. Sedan ve Combi gövde seçenekleri için sunulan renkli camdan imal edilmiş elektrikli olarak ayarlanabilen panoramik sunroof*, ön koltukların üzerinde geniş bir açık alan yaratabilmenizi mümkün kılmaktadır. Dizayn *Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

5 Dizayn 5 İÇ TASARIM OCTAVIA nın iç tasarım öğeleri otomobilin iç kısmı boyunca kendini gösteren yumuşak ve uyumlu ambiyans ışıkları ile daha konforlu, rahat ve aşina bir görünüm arz etmektedir. EVE HOŞGELDİNİZ ambiyans aydınlatması Bir favori renk seçilmesi veya her günü farklı bir renk tonuyla tamamlamak sizin kendi seçiminize bağlıdır. Ambiyans aydınlatması 10 adet çekici renk seçeneği sunmaktadır. Yeşil ambiyans aydınlatması. Mavi ambiyans aydınlatması. Kırmızı ambiyans aydınlatması.

6 6 Dİjİtal evreninizin BAŞKENTİ Bilgi - eğlence şaşırtıcı bir hızla harekete geçer. Çekici tasarım ve hayranlık uyandırıcı çok sayıda işlevi dört gözle beklerken, OCTAVIA harici cihazlarınızla kesintisiz bir şekilde senkronize olur. Daha da iyisi, çocuklarınız bir yolculuk esnasında asla sıkılmayacaklar. Canton SES SİSTEMİ* Müzik ya da sözlü konuşma olsun, bagaj bölmesinde bir subwoofer ve bir merkezi hoparlörü içeren 10 hoparlörlü Canton Ses Sistemi ile mutlak ses berraklığının keyfini yaşayın. Phone box* (telefon KUTUSU) Vites kolunun önünde yerleşik bulunan bu pratik telefon bölmesi mobil cihazınız için güçlendirilmiş bir sinyal yaratır. Aynı zamanda, sürüş esnasında otomobilinizi kablosuz bir şekilde şarj eder. (Kablosuz şarj özelliğine sunan telefon modellerinde kullanılabilmektedir.) SmartLink+ SmartLink+ sistemiyle (MirrorLink i destekleyen SKODA Connectivity uygulamaları, Apple CarPlay ve Android Auto**) otomobilin bilgi-eğlence sistemi sürüş esnasında otomobilin sürücüsünün mobil telefonunu güvenle kullanabilmesini mümkün kılar. Ayrıca, araçlar için güvenli olduğu belgelenmiş kurulmuş olan tüm uygulamalar MirrorLink, Apple CarPlay veya Android Auto** ile uyumludur. SmartLink+ sistemi ayrıca SmartGate işlevini de kapsamaktadır. Sürüş ekonomisi, sürüş dinamikleri veya yaklaşmakta olan bakım bilgisi gibi ilginç verilere erişmek için akıllı telefonunuzu Wi-Fi vasıtasıyla otomobilinize bağlamanızı mümkün kılar. Bağlanabilirlik *Opsiyonel olarak sunulmaktadır. **Android Auto uygulaması Türkiye de henüz kullanıma sunulmamış olup Google Play Store üzerinden elverişli olduğu zaman indirilebilir. Bolero Sınıfının en iyisi Bolero radyo 8" renkli dokunmatik ekranla birlikte bir USB/ Aux-in bağlantısı, SD kartı yuvası, Bluetooth, SmartLink+ sistemi ve 8 hoparlör sunmaktadır. Cihaz otomobil menüsünün kumanda edilmesi amacıyla da kullanılabilir.

7 deha ayrıntılarda saklıdır Bazen, her şey çok kısa zaman alır ve her şey çok kolay hale gelir. Bu yüzden, OCTAVIA, gerçek ihtiyaçlarınıza dayanan özelliklerle birlikte sunulur ve sezgisel oldukları kadar maharetli de olan Simply Clever özelliklerini içerir. ARKA KOL DAYAMA Arka koltuktaki yolcuların konforu iki içecek tutucusuna sahip yatırılabilen bir kol dayama yeriyle artırılmaktadır. 7 bilet TUTUCUSU Bir otopark biletini görebileceğiniz bir yerde muhafaza etmek istediğinizde çözüm son derece basittir. Otomobil, ön camın altında bulunan bir otopark bileti tutucusuyla donatılmıştır. TORPİDO GÖZÜ Ön göğüslüğün ön yolcu tarafındaki alt kısmında bulunan havalandırmalı kapalı eşya saklama bölmesi sayesinde, örnek olarak, seyahatleriniz esnasında soğutulmuş içeceklerinizi koyabilecek bir yere sahip olacaksınız. ÖN KAPI BÖLMELERİ Ön kapıdaki geniş ve ferah bölmede bir adet 1,5 litrelik şişe tutucusu bulunmaktadır. Buraya ayrıca sökülebilir bir atık sepeti de yerleştirebilirsiniz. ŞEMSİYE KUTUSU Yağmuru yüzünüzde bir gülümseme ile selamlayın. Yolcu koltuğunun altında orijinal bir SKODA şemsiyesini barındıran bölme bulunmaktadır. Simply Clever

8 8 KIYAFET TERCİHİ: RAHAT Sürüş bir keyif olmalıdır, angarya değil. İş seyahatinde veya tatilde olun, sayısız pratik özellik ve maharetli ayrıntılar her sürüşü daha da rahat ve konforlu hale getirmektedir. HIZ SABİTLEME SİSTEMİ Hız sabitleme sistemi, önceden seçilmiş olan hızın muhafaza edilmesi yanında pedalları kullanmadan hızı artırma veya düşürme olanağı sunmaktadır. KESSY* KESSY (Anahtarsız Giriş, Çalıştırme ve Çıkış Sistemi) ile donatılan otomobillerde anahtarsız kontak çalıştırma ve motorun kapatılmasına yönelik olarak direksiyon kolonu üzerinde bir Start/Stop (Çalıştırma/ Durdurma) tuşu bulunmaktadır. Climatronic Elektronik düzenleme özellikli Climatronic iki bölgeli klimaya ayrıca ön camdaki buğulanmayı azaltan bir nem sensörü takılmıştır. ARKA GÜÇ ÜNİTESİ* Ön kol dayamanın arka kısmında bir adet 230V priz ve bir de USB yuvası bulabilirsiniz. HAFIZALI SÜRÜCÜ KOLTUĞU* Elektrikli olarak ayarlanabilen ve dahili bir hafızaya sahip olan sürücü koltuğu üç farklı koltuk ve dış ayna konumunu hafızasında saklayabilir. kişiselleştirme SEÇENEKLERİ* Bilgi-eğlence sistemi farklı sürücülerin kendi kişisel tercihlerini yaratmasını mümkün kılar. Bunlar arasında, örnek olarak, sürüş modunun ayarlanması, elektrikli olarak kumanda edilen sürücü koltuğu, klima, radyo ve navigasyon sistemi bulunmaktadır. Kişiselleştirilmiş bir otomobil üç anahtarla birlikte sunulur. Anahtar otomobili açmak için kullanılınca, işlevler kendiliğinden sürücünün hafızaya kaydedilmiş ayarlarına geçmektedir. Konfor *Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

9 YARDIMCI PİLOTUNUZ HER ZAMAN YANINIZDA 9 Çeşitli aktif ve pasif destek sistemleri OCTAVIA ile yapılan her sürüşün güvenli ve tamamen sorunsuz olmasını sağlar. Bu destek sistemleri yol size ne getirirse getirsin vakit yitirmeden cevap vermenizi mümkün kılmaktadır. YAYA algılama VE KORUMA ÖZELLİKLİ ÖN BÖLGE ASİSTANI* Yeni OCTAVIA, sürücüyü görsel/işitsel sinyal yanında frenlerin hafif bir şekilde sarsılmasıyla uyaran önleyici yaya koruma özelliğiyle birlikte işlevleri daha da genişletilmiş olan Ön Bölge Asistanı ile birlikte sunulmaktadır. Ön panjurda bulunan bir radar cihazını kullanan Ön Bölge Asistanı, otomatik yavaşlama ve frenleme özellikleri dahil olmak üzere önde seyreden araçla aradaki mesafeyi izlemek için tasarlanmıştır. KÖR NOKTA TESPİT SİSTEMİ* Kör Nokta Tespit Sistemi arka tampondaki sensörleri kullanarak otomobilin arkasında ve yanındaki alanlarda bulunan kör alanları izler. Çevredeki araçlarla aradaki mesafeye ve hızlarına dayanarak sürücünün uyarılması gerekip gerekmediğine karar verir. GERİ GÖRÜŞ KAMERASI* Otomobilinizi bagaj kapısının açma noktasında bulunan geri görüş kamerası ile donatarak daha kolay park etmenin keyfini yaşayın. Bu kamera otomobilin arkasındaki alanı izler ve aracın genişliği temelinde sürüş şeritlerini gösterir. Entegre yıkama üniteleri kameranın işlevselliğini artırır. ADAPTİF HIZ SABİTLEME SİSTEMİ* Temel hız sabitleme sistemine ilaveten ön panjurda bir radar cihazı kullanan bu destek sistemi önünüzdeki araçlarla aranızda güvenli bir mesafeyi muhafaza eder. OTOMATİK FAR ASİSTANI* Far Asistanınız uzun ve kısa fara kendiliğinden geçiş yaparak trafikte konfor ve emniyeti artırır. ŞERİT TAKİP ASİSTANI* Otomobilin doğru şeritte kalma görevini Şerit Asistanına bırakın. Sistem Maxi DOT ekran üzerinde görüntülenir. *Opsiyonel olarak sunulmaktadır. Güvenlik

10 10 GÜVENDE OLUN Sürücünün sonucu aktif şekilde etkileyemediği zorlu durumlarda hava yastıkları gibi otomobilin pasif emniyet sistemleri sorumluluğu devralır. Octavia dokuz hava yastığına kadar donatılabilir. PERDE HAVA YASTIKLARI Perde hava yastıkları, etkinleştirildiklerinde ön ve arka yolcuları baş yaralanmalarına karşı koruyan bir duvar yaratmaktadır. ön ve arka* yan hava yastıkları Bu dört hava yastığı yandan bir çarpışma durumunda sürücü ve diğer yolcuların göğüs kafeslerini ve leğen kemiklerini korumaktadır. SÜRÜCÜ VE ÖN YOLCU HAVA YASTIKLARI Sürücü hava yastığı direksiyon simidinin içinde yer alırken, yolcu hava yastığı ön göğüslükte bulunmaktadır. Gerekli olması halinde, ön koltuğa bir çocuk koltuğu takıldığında, bu hava yastığı devreden çıkarılabilir. DİZ HAVA YASTIĞI* Direksiyon simidi kolonunun altında yer alan bu hava yastığı sürücünün dizleri ve kaval kemiklerine koruma sağlar. Güvenlik *Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

11 İNSANLARA VERİLEN GÜÇ Her ailenin ortak noktaları ve onları benzersiz kılan farklı noktaları vardır. Bu gerçek, bizim otomobil yelpazemiz açısından da geçerlidir. Aynı güvenilirlik ve çevreye saygı özelliklerini paylaşırlar. Ancak, tip ve performansa bağlı olarak, her motorun kendine özgü karakteri olduğundan dolayı gereksinim ve beklentilerinize tam olarak uyan motoru seçme şansınız bulunmaktadır. 11 DİNAMİK ŞASİ KONTROLÜ* Uyarlanabilen şasi sürekli olarak çeşitli sürüş durumlarını (frenleme, ivmelenme, dönüş) değerlendirdiği ve bunlara tepki verdiği gibi sönümleme ve direksiyon niteliklerini de uyarlar. Bilgi-eğlence menüsünün bir parçası olarak kendinize özgü gereksinimlerinize göre beş moddan birini seçebilmenize olanak tanır: Normal, Comfort, Eco veya Sport ve Individual (Kişisel). YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ Yokuş Kalkış Desteği ile el frenini kullanmak zorunda kalmadan veya istenmeyen şekilde geriye kayma riskini almadan yokuş yukarı konumda sorunsuzca hareket edebileceksiniz. ŞANZIMAN Otomobil, motor tipine bağlı olarak maunel 5 ileri veya 6 ileri vitesli veya otomatik 7 ileri vitesli DSG (Direct Shift Şanzıman) otomatik şanzımanla birlikte sunulabilir. MOTORLAR Tüm benzinli motorlar onlara dinamik bir karakter katan TSI teknolojisini bünyesinde barındırmaktadır. Tüm dizel motor yelpazesi common-rail yakıt püskürtme sistemiyle donatılmıştır ve olağanüstü düşük yakıt tüketim seviyelerinde sorunsuz işleyişi garanti altına almaktadır. *Opsiyonel olarak sunulmaktadır. Performans

12 12 ambition Octavia için giriş donanım seviyesi olan Ambition, temel beklentileri fazlasıyla karşılıyor. LED gündüz farları, LED arka farlar, Bluetooth, deri direksiyon simidi, Bluetooth ve sürücü yorgunluk algılayıcısı gibi dikkat çekici özellikler öne çıkıyor. STYLE Her detayıyla sizi ayrıcalıklı kılacak Style donanım seviyesi birbirinden çarpıcı özellikler ile dikkat çekiyor. Dış tasarımda FULL LED far grubu ve üst seviye arka far grubu ve krom tampon dekoru gibi kullanışlı ve zarif detaylar ile ilk bakışta ayrışıyor. 8 boyutundaki Bolero ekran ve akıllı telefon entegrasyon özelliği sunan Smartlink Plus gibi ileri nesil özellikler ile birlikte, LED iç ambiyans aydınlatması gibi şık detaylar ve birçok özellik cazibesini daha da artıryor. Ambition-OPTIMAL SİYAH KABİN Parlak Gümüş Dekor - Kahverengi Döşeme STYLE BEJ KABİN Fırçalanmış Koyu Dekor Bej Alcantara Döşeme Ambition-OPTIMAL SİYAH KABİN Parlak Gümüş Dekor - Siyah Döşeme Style BEJ KABİN Fırçalanmış Koyu Dekor Bej Alcantara Döşeme Style siyah KABİN Fırçalanmış Koyu Dekor Siyah Alcantara Döşeme Özelleştirme OPTIMAL Ambition ile aynı kabin tasarımına sahip olan Optimal donanım seviyesi tasarım ve konfor odaklı özellikleriyle dikkat çekiyor. 16 Ilias alaşım jantlar, ön sis farları, arka park sensörü ve hız sabitleyici gibi öne çıkan donanımlarıyla konfor ve görselliği pekiştiriyor. Style siyah KABİN Fırçalanmış Koyu Dekor Siyah Kumaş Döşeme - Görseller Türkiye donanım paketiyle farklıdır.

13 RENKLER JANTLAR ŞEKER BEYAZI OPAK KAPUÇİNO BEJ METALİK * Mayıs 2017'ye kadar mevcut. ** Temmuz 2017'den itibaren satışa sunulacaktır. LAZER BEYAZI OPAK AY BEYAZI METALİK GÜMÜŞ METALİK YARIŞ MAVİSİ METALİK DENİM MAVİ METALİK PASİFİK MAVİSİ OPAK METAL GRİSİ METALİK TOPAZ KAHVE METALİK* AKÇA KAHVE METALİK** BÜYÜLÜ SİYAH METALİK RİO KIRMIZISI METALİK 13 17" TRIUS* siyah alaşım jantlar 17" TRIUS* alaşım jantlar 17" DENOM* alaşım jantlar 18" ALARIS* alaşım jantlar 18" GOLUS* alaşım jantlar 18" PICTORIS alaşım jantlar 16" TEKTON kapaklı jantlar 16" ILIAS alaşım jantlar 16" VELORUM* alaşım jantlar 16" ALCATRAS alaşım jantlar *Opsiyonel olarak sunulmaktadır. Özelleştirme

14 14

15 15 TEKNİK ÖZELLİKLER OCTAVIA 1.2 TSI/86 PS 1.0 TSI/115 PS 1.4 TSI/150 PS 1.6 TDI/115 PS Combi 1.6 TDI/115 PS MOTOR Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon common rail sistemi Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon common rail sistemi 1, l 1, Silindir sayısı/silindir hacmi (cc) 4/1,197 3/999 4/1,395 4/1,598 4/1,598 Max. perfomans/devir (PS/d -1 ) 86/4,300 5, /5,000 5, /5,000 6, /3,250 4, /3,250 4,000 1,549 2, ,686 1,087 4,670 Max. tork/devir (Nm/d -1 ) 160/1,400 3, /2,000 3, /1,500 3, /1,500 3, /1,500 3,200 Uyumlu olduğu emisyon yönetmeliği EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Yakıt Kurşunsuz benzin, RON min. 95 Kurşunsuz benzin, RON min. 95 Kurşunsuz benzin, RON min. 95 Dizel Dizel PeRFORMANS 1,454 1,449 1,010 Azami hız (km/s) (202) (202) 201 (200) Hızlanma km/s (10.0) (10.2) 10.2 (10.3) Yakıt tüketimi 99/100 (l/100 km) 1,549 şehir içi (5.7) (4.2) 4.7 (4.2) 1,814 şehir dışı (4.3) (3.8) 3.9 (3.8) ortalama (4.8) (3.9) 4.2 (3.9) CO 2 emisyonları (g/km) (108) (103) 106 (103) Dönme çapı (m) GÜÇ AKTARIMI Tip Önden çekiş Önden çekiş Önden çekiş Önden çekiş Önden çekiş 1, l 1,050 Debriyaj Şanzıman Hidrolik tek diskli kavrama Manuel 6 ileri Hidrolik tek diskli kavrama (Çift koaksiyel çok diskli kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri (Otomatik 7 ileri DSG) Çift koaksiyel çok diskli kavrama, elektro-hidrolik kontrollü Otomatik 7 ileri DSG Hidrolik tek diskli kavrama (Çift koaksiyel çok diskli kavrama, elektrohidrolik kontrollü) Manuel 5 ileri (Otomatik 7 ileri DSG) Hidrolik tek diskli kavrama (Çift koaksiyel çok diskli kavrama, elektrohidrolik kontrollü) Manuel 5 ileri (Otomatik 7 ileri DSG) 1,549 2, ,686 1,087 4, AĞIRLIK Boş ağırlık standart versiyonda 75 kg sürücü ile (kg) 1,225 1,225 (1,247) 1,269 1,305 (1,320) 1,327 (1,342) Taşıma kapasitesi bir sürücü ve ekstra donanım dahil (kg) ,454 1,449 1,010 Toplam ağırlık (kg) 1,775 1,775 (1,797) 1,819 1,855 (1,870) 1,897 (1,912) Römork ağırlığı frensiz (max. kg) (620) Römork ağırlığı frenli 12% (max. kg) 1,100 1,300 1,500 1,500 1,500 1,549 1,814 Yakıt deposu kapasitesi (l) DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER SEDAN combi Gövde Dış ölçüler Tip 5-koltuk, 5-kapı, 2-bölmeli Uzunluk (mm) 4,670/1,814 4,667/1,814 Sürtünme Katsayısı C W Motor versiyonuna bağlı olarak Genişlik (mm) 1,461 1,465 Şasi Dingil mesafesi (mm) 2,686 2,686 Ön aks McPherson süspansiyon, çift salıncaklı ve burulma tipi viraj demiri İz genişliği ön/arka (mm) motor tipine göre 1,549; 1,543/1,549; 1,540; 1,542; 1,534 1,549; 1,543/1,549; 1,540; 1,542; 1,534 Arka aks Bileşik bağlantılı krank aksı Yerden yükseklik (mm) Fren sistemi Çift devreli vakum takviyeli hidrolik çift çapraz devre fren sistemi Kabin ölçüleri ön frenler İçten soğutmalı ve tek pistonlu yüzer tip kaliperli disk frenler Yan boşluk ön/arka (mm) 1,454/1,449 1,454/1,449 Teknik Özellikler arka frenler Disk frenler Etkin baş mesafesi ön/arka (mm) 983/ /995 Direksiyon Elektro - mekanik direksiyonlu direkt kremayer dişli direksiyon Bagaj hacmi (max. l) 568/1, /1,718 Jantlar 6.5J x 16" Lastikler 205/55 R16 - Yukarıda yer alan değerler 205/55 R16 ebatlı lastiklere sahip araçlar için geçerlidir. Farklı ebat lastik ve ilave aksesuar kullanımında değişiklik gösterebilir. ( ) Otomatik şanzımanlı versiyonlar için geçerlidir.

16 okurken bile KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. OC /17 Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen özellikler hiçbir taahhüt teşkil etmez. Bazı modeller, standart donanımda bulunmayan bazı ilave opsiyonel ekipmanlarla donatılabilir veya standart donanımda gösterilen bir takım donanımlar çıkarılabilir. Ayrıca, ürünlerin aynı tip olmaları halinde bile farklı versiyon ve modeller arasında farklılık olabilir. Üretici firma ve Yüce Auto, önceden haber vermeksizin, bireysel model donanımlar veya teknik parametrelerdeki değişiklikler dahil olmak üzere aracın tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Standart ve ilave donanımlar, mevcut fiyatlar ve teslimat koşulları bağlayıcı olmayıp ayrıntılı bilgi almak için lütfen Skoda yetkili satıcısına başvurunuz. ŠKODA Yetkili Satıcınız facebook.com/skodaturkiye

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YEPYENİ BİR SUV YORUMU

YEPYENİ BİR SUV YORUMU YENİ ŠKODA KODIAQ YEPYENİ BİR SUV YORUMU ŠKODA, sadece rasyonel olarak değil aynı zamanda duygulara hitap eden ve benzersiz tasarımıyla kalabalık içinde ayırt edilmeyi sağlayan çekici modeller üretmektedir.

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Fabia ve Fabia Combi, kendilerine benzersiz görünümler katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN.

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. K10220 08/17 Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo İlk bakışta aklınıza gelen "BU BİR škoda OLMALI" olacaktır. Krom kaplama çerçeveli kanatçıklı ızgara seti, geniş camları ve tam olması gerektiği gibi şekillendirilmiş farları

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA Fabia Yeni Škoda Fabia kendisine benzersiz görünüm katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca kendine güvenen

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA superb SIMPLY CLEVER YENİ yeni ŠKODA superb ADINI GERÇEKTEN HAK EDEN BİR OTOMOBİL. Güzellik ve işlevsellik arasındaki çizgiyi ortadan kaldıran bir otomobil hayal edin. Tarz ve genişliğin mükemmel bir uyum içinde

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Yeti Yeti modelinin benzersiz tasarımının altında yatan sır, güçlü görünümün fonksiyonel detaylarla kusursuz şekilde birleştirilmesidir. Ön ızgaranın görünümü, Škoda markasını

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA superb SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA superb SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS SIMPLY CLEVER YENİ yeni ŠKODA superb YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 ADINI GERÇEKTEN HAKEDEN BİR OTOMOBİL. Güzellik ve işlevsellik arasındaki çizgiyi ortadan kaldıran bir otomobil hayal edin. Tarz ve genişliğin

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE!

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE! İZİN İÇİN, İZE ÖZEL Korando ports, her vücut tipine uyum sağlayan elektrikli, ısıtmalı ön koltuklar ve sınıfında tek, 29º açıya sahip arka koltuklarıyla rahat yolculuklar

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ 5 Mart itibariyle geçerli 2016 MY Fiyat Listesi MODELLER DESTEKLĐ KREDĐLĐ (TL) PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ Fiesta ICA X 5K 1.25i 82PS ESP 47.705 43.010 43.010 5K 1.6i

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA. Octavia

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA. Octavia SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

SEAT MY13 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O - 615. SEAT Yarış Frenleri - O 3.

SEAT MY13 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17 Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O - 615. SEAT Yarış Frenleri - O 3. IBIZA SC FR Cupra 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O - 615 SEAT Yarış Frenleri - O 3.100 Bluetooth + 2 Hoparlör O O 1.125 Deri Döşemeli Spor çift renkli (siyah-beyaz) CUPRA Koltuklar + Arka

Detaylı

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus Hyundai ix35 1.6 GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus İlan no: 413052 İlan detayları Sahibinden 66.500 TL 10 Eyl 2017 66.500 TL 30 Ağu 2017 65.500 TL Böylesi yok Full-Full-extralı sıfırdan farksız İlan tarihi:

Detaylı

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN.

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. K10220 08/17 Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2018

Basım tarihi: Nisan 2018 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2018 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2017

Basım tarihi: Nisan 2017 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2017 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı