KATI YAKITLI KAZANLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KATI YAKITLI KAZANLAR"

Transkript

1 KATI YAKITLI KAZANLA

2 KATI YAKITLI KAT KALİFE SİSTEMLEİ Vessen VN-F Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi kapasite aralığı Elle yükleme Kül boşaltma sistemli Yanma haznesi büyüktür Isı transfer yüzeyi yüksektir. Yanmış gazın geçtiği pasajlar üst üste yerleştiriliği aynı hacime aha fazla ısı tranfer yüzeyi bulunmaktaır. Tam üç geçişliir. Yüksek ısı yalıtımı kazan ışına olan kayıpları en aza inirmiştir. Gelişmiş elektronik kontrol fonksiyonu sayesine, yanma havasını yakıt miktarına göre ayarlar, bacaya fazla enerji atılmasını ve yakıtın hızlı yanıp bitmesini engeller. Ayarlanabilir baca klapesi baca çekişine göre yanma hızını ayarlamaya yarımcı olur. Yakıt bittiği veya kazan sıcaklığı istenen seviyeye çıkamaığı zaman fan ve pompa ururulur, kazana hava girişi bloke eilir, enerji sar yatı engellenir. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VN 25-F VN 35-F VN 45-F VN 55-F VN 70-F emniyet se (SE/VN 1) VN 25-F / VN 45-F emniyet se (SE/VN 2) VN 55-F / VN 70-F MEL 1 Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. VN/F serilerinin yatlarına, fan, elektronik kumana panosu ve sirkülasyon pompası ahilir. Vessen opsiyonel aşırı ısınma emniyet seti kullanımı ile kazanlar kapalı imbisata bağlanabilir. Kazanlar, ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, fan ve kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eğişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

3 Vessen VNX-F Yüksek Verimli, Elektronik Katı Yakıtlı Kazanlar Prizmatik tam üç geçişli kapasite aralığı Elle yükleme Kül boşaltma sistemli Yakıt yükleme ve yanma haznesi büyüktür. Tam üç geçişliir. Isı transfer yüzeyi yüksektir. Isı yalıtımı yüksektir. Kazan ön kapılarına seramik bazlı yüksek yoğunluklu izolasyon malzemeleri kullanılmaktaır. Böylece ortama olan ısıl kayıplar en aza inirilmiştir. Gelişmiş elektronik kontrol fonksiyonu sayesine, yanma havasını yakıt miktarına göre ayarlar, bacaya fazla enerji atılmasını ve yakıtın hızlı yanıp bitmesini engeller. Uygun boyutlanırılmış yüzeyler ve üzgün taze hava girişi sayesine tam yanma gerçekleşir. Ayarlanabilir baca klapesi, baca çekiþine göre yanma hızını ayarlamaya yarımcı olur. uman boruları e yerleştirilmiş olan özel tasarımlı helezon geciktiriciler ile optimum ısı transferi gerçekleştirilir. Yakıt bittiği veya kazan sıcaklığı istenen seviyeye çıkamaığı zaman fan ve pompa ururulur, kazana hava girişi bloke eilir enerji sar yatı engellenir. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VNX 90-F VNX 115-F VNX 145-F VNX 175-F VNX 200-F VNX 230-F VNX 290-F MEL 2 Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. VNX-F serilerinin yatlarına, fan ve elektronik kumana panosu ahilir. VNX-F serilerinin yatlarina, sirkülasyon pompası ahil eğilir. VNX 90-F ve 115-F kazanlara, hareketli Izgara otomatik kül boşaltma sistemi bulunmaktaır. Kazanlar, ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, fan ve kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eğişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

4 Vessen VN-SF tomatik Yüklemeli (Stokerli) Elektronik Katı Yakıtlı Kazanlar Yüksek teknoloji Prizmatik tam üç geçişli kapasite aralığı Çok fonksiyonlu, geniş L göstergeli, kullanımı kolay, şık ve moern elektronik kumana sistemi, emniyeti artıran ve elektrik/yakıt sar yatını azaltan fonksiyonlar içerir, ayrıca oa termostaı ile e kumana eilebilir. Geniş yakıt eposu (bunker) ve yakıt elek sistemi, Sökülebilir öküm brülör (yanma potası), Geniş ısıtma yüzeyi ve su hacmi, uman boruları özel olarak tasarlanan ve üretilen geciktiriciler sayesine, optimum ısı transferi sağlanırken minimum gaz irenci oluşur, bu a aha iyi bir yanma ve aha az is oluşumu sağlar. eüktör manyetik koruma şalteri, Şasi tasarımı, kazanın stanar taşıma ekipmanları ile kolayca hareket ettirilmesine olanak sağlar. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VN 25-SF VN 40-SF VN 60-SF VN 80-SF VN -SF emniyet se (SE/VN 1) VN 25-SF / VN 45-SF emniyet se (SE/VN 2) VN 60-SF MEL Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. VN-SF serilerinin yatlarýna, fan, elektronik kumana panosu ve manyetik reüktör koruma tertibatı ahilir , ve moel yatlarına, sirkülasyon pompası ahilir. Vessen opsiyonel aþýrý ýsýnma emniyet seti kullanýmý ile kazanlar kapalı imbisata bağlanabilir. Kazanlar, ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, saece kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eğişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

5 Vessen VNX-SF tomatik Yüklemeli (Stokerli) Elektronik Katı Yakıtlı Kazanlar Yüksek teknoloji Prizmatik tam üç geçişli kapasite aralığı Çok fonksiyonlu, geniş L göstergeli, kullanımı kolay, şık ve moern elektronik kumana sistemi, emniyeti artıran ve elektrik/yakıt sar yatını azaltan fonksiyonlar içerir, ayrıca oa termostaı ile e kumana eilebilir. Geniş yakıt eposu (bunker) ve yakıt elek sistemi, Sökülebilir öküm brülör (yanma potası), Geniş ısıtma yüzeyi ve su hacmi, uman boruları özel olarak tasarlanan ve üretilen geciktiriciler sayesine, optimum ısı transferi sağlanırken minimum gaz irenci oluşur, bu a aha iyi bir yanma ve aha az is oluşumu sağlar. eüktör manyetik koruma şalteri, Şasi tasarımı, kazanın stanar taşıma ekipmanları ile kolayca hareket ettirilmesine olanak sağlar. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VNX 125-SF VNX 150-SF VNX 175-SF VNX 200-SF VNX 250-SF MEL 4 Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. VNX-SF serilerinin yatlarına, fan, elektronik kumana panosu ve manyetik reüktör koruma tertibatı ahilir. Kazanlar, ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, saece kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eðiþiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

6 Vessen VN-KF Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi kapasite aralığı Elle yükleme Kül boşaltma sistemli Küçük taneli kömürler ile yanma sağlayan özel sekoner hava sistemli Yanma haznesi emsallerine göre büyüktür, tam olurma yapılığına ış hava şartlarına bağlı olarak 1-2 gün yakıt ilavesi olmaan çalışmaya evam eer. Sekoner hava sistemi sayesine elekaltı kömürü e ahil olmak üzere küçük taneli kömürleri yakmaya uygunur. Temizleme, yükleme ve boşaltma kapılarının ayrı ayrı tasarlanması kullanım kolaylığı sağlar. Isı transfer yüzeyi ve verim yüksektir. Tam üç geçişli ve alev uman boruluur. Yüksek ısı yalıtımı kazan ışına olan kayıpları en aza inirmiştir, kazan altı ahil tüm sıcak yüzeyler izole eilmiştir. Gelişmiş elektronik kontrol fonksiyonu sayesine, yanma havasını yakıt miktarına göre ayarlar, bacaya fazla enerji atılmasını ve yakıtın hızlı yanıp bitmesini engeller. Ayarlanabilir baca klapesi baca çekişine göre yanma hızını ayarlamaya yarımcı olur. Yakıt bittiği veya kazan sıcaklığı istenen seviyeye çıkamaığı zaman fan ve pompa ururulur, kazana hava girişi bloke eilir, enerji sar yatı engellenir. GEE mou ile kazan uyumaya alınır, sabah tekrar çalışmaya başlar. E mou ile ekstra enerji tasarrufu sağlanır. Üçlü güvenlik sistemine sahiptir: - Kazan termostaı - Elektronik emniyet termostaı - Mekanik emniyet termostaı İsteniğine oa termostaı ile kumana eilebilir. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VN 35-KF VN 45-KF VN 55-KF VN 70-KF MEL 5 Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. Tüm kazan yatlarına, fan, elektronik kumana panosu ve sirkülasyon pompası ahilir. Kazanlar, ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, fan ve kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eğişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

7 Vessen VS-F ökme ilimli Elektronik Katı Yakıtlı Kazanlar Moern ve kompakt tasarım kapasite aralığı Elle yükleme Esnek öküm teknolojisi ökme ilimli: Esnek öküm teknolojisi sayesine yüksek korozyon mukavemeti, aha yüksek tesisat basınçlarına ayanım ve uzun ömür. Yüksek Verimli: öküm teknolojisinin avantajı olan keninen nli ısıtma yüzeyleri, Vessen patentli ve verimi artıran özel ilim geometrisi sayesine aynı hacimeki kazanlara göre aha yüksek verimliir. Kazan gövesi ve kapakları, ısı kaybına karşı cam elyaf ve seramik bazlı yüksek yoğunluklu yalıtım malzemeleri ile izole eilmiştir. ýzlý Yanma: Yanma oasına yerleştirilen üşey nler, yanma havasının yakıt ile aha hızlı buluşmasını sağlar ve yakıt yükleme sırasına kazan gücünün üşmesini engeller. Fabrika Montajlý: Kazanlar, kumana paneli ve fan ışınaki tüm aksesuarlar monte eilmiş şekliyle nakliye eilir. psiyonel Emniyet Seti: Emniyet seti kullanımı ile, kazan istenirse kapalı imbisatlı tesisatlara a bağlanabilir. E Belgeli: EN 303/5 stanarına uygun tasarım ve üretim, Basınçlı Kaplar Yönetmeliği uygunluk serti kalıır. Tam Elektronik Kumana Sistemi: Fanlı moellereki elektronik kumana paneli ile, fan evri istenen kazan suyu sıcaklığına bağlı olarak moüle eilir. BAYİ SATIŞ FİYATLAI 2013/1 VAELİ (1 + 6 TAKSİT) () VS 25-F VS 32-F VS 40-F VS 48-F VS 60-F emniyet se (SE/VS 1) VS 25-F emniyet se (SE/VS 2) VS 6-F/ VS 10-F MEL 6 Fiyatlarımıza, %18 KV ahil eğilir. Parsiyel alımlara, nakliye alıcıya aittir. Tüm kazan yatlarına, fan, elektronik kumana panosu ve sirkülasyon pompası ahilir. Solitherm opsiyonel aþýrý ýsýnma emniyet seti kullanýmý ile kazanlar kapalı imbisata bağlanabilir. Kazanlar, ilimleri birleştirilmiş, test eilmiş ve ış sacları giyirilmiş olarak gönerilir, fan ve kumana paneli montajı alıcıya aittir. Vessen Isıtma Sistemleri, ürün ölçü ve yatlarına eğişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yayınlanacak yeni yat listesi, bu listeyi geçersiz kılar.

8 Vessen VN-F Isıtma kapasitesi Net verim Net ağırlık Su hacmi Toplam ısıtma yüzeyi Yanma oası hacmi Yanma oası boyutları G g Ø Yükseklik Genişlik erinlik Yakıt yükleme ağzı Max yakıt yükleme yüksekliği Kazan sıcaklığı kontrol aralığı Max işletme sıcaklığı Min tesisat önüş sıcaklığı Max işletme basıncı Tesisat giiş/önüş bağlan ları () İmbisat giiş/önüş bağlan ları () Soğutma sistemi bağlan ağzı olurma ağzı ış boyutlar Yükseklik () Genişlik (1) 2 Boy () Boy () Baca çıkış çapı () Elektriksel besleme Güç tüke mi (fan) 2 Yakıt olurma kapasitesi 1 VN 45-F un ve kömür ,1 3,6 105,0 124, x (tavsiye eilen) 2,5 11/2" 1/2" V - 50 z VN 25-F Moel Yakıtlar k % lt m2 m3 x un Kömür VN 35-F ,6 82, x VN 55-F VN 70-F ,1 134, ,9 165, x /4" 11/4" Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır. Vessen VN-SF Tipler Isıtma gücü Net Ağırlık Su hacmi Bacaa Gerekli Çekiş G L3 g ol. boþ. Sıcaklık Kontrol Aralığı Maksimum Çalışma Sıcaklığı Maksimum İşletme Basıncı Test Basıncı Giiş/önüş Bağlantıları Genleşme Tankı Giiş/önüş olurma/boşaltma Ağzı Yakıt eposu hacmi Yakıt eposu kapasitesi (kömür) Yakıt eposu kapasitesi (pirina) ış Boyutlar Yükseklik () Genişlik (1) Genişlik (2) Boy () () (L3) Atık Gaz Bağlantı Çapı () Elektriksel Besleme Güç Tüke mi lt Pa m lt V/z VN 25-SF ,25 VN 40-SF ,27-0,30 1 ½ ½ Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır. VN 60-SF ,29-0, ,3 1 ¼ 1 ½ VN 80-SF ,30-0,34 VN -SF ,32-0,37 1 ½ 1 ¼ ½ 1 ¼ /

9 Vessen VNX-F Tipler Isıtma Gücü Yanma asi acmi Kazan Ağırlığı Bacaa Gerekli Çekiş uman Gazı Miktarı Sıcaklık Kontrol Aralığı Maksimum Çalışma Sıcaklığı Maksimum İşletme Basıncı Test Basıncı Ölçüler Genişlik Boy k Lt Pa /sn L3 Yükseklik Atık Gaz Bağlan Çapı Giiş-önüş Bağlantıları Genleşme Tankı Giiş-önüş olurma-boşaltma Ağzı Elektriksel Besleme V/z Güç Tüke mi VNX 90-F VNX 115-F VNX 145-F VNX 175-F VNX 200-F VNX 230-F VNX 290-F ,08 0,11 0,13 0,15 0,17 0,20 0, ,2 4, ½" ½" " " ½" ½" " 230/ Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır. Vessen VNX-SF Tipler IsItma Gücü Bunker acmi Kazan Ağırlığı Bacaa Gerekli Çekiş uman Gazı Miktarı Sıcaklık Kontrol Aralığı Maksimum Çalışma Sıcaklığı Maksimum İşletme Basıncı Test Basıncı Ölçüler Genişlik Boy Yükseklik Atık Gaz Bağlantı Çapı Giiş-önüş Bağlantıları Genleşme Tankı Giiş-önüş olurma-boşaltma Ağzı Elektriksel Besleme Güç Tüke mi L3 g G 2 1 L3 V/z " " 3/4" Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır VNX 125-SF VNX 150-SF VNX 175-SF VNX 200-SF VNX 250-SF ,13 0,15 0,17 0,20 0,24 o o 3,2 4,6 k Lt Pa /sn ½" ½" " 400/

10 Vessen VN-KF 102 L G g Yükseklik Genişlik erinlik Yakıt yükleme ağzı Max yakıt yükleme yüksekliği Kömür kapasitesi Tam yükleme ile yanma süresi Kazan sıcaklığı kontrol aralığı Max işletme sıcaklığı Min tesisat önüş sıcaklığı Max işletme basıncı Tesisat giiş/önüş bağlantıları () İmbisat giiş/önüş bağlantıları () olurma ağzı ış boyutlar Yükseklik () Genişlik () 1 Boy (L) Boy () Baca çıkış çapı () Elektriksel besleme Güç tüke mi (fan) 1 VN 45-KF VN 55-KF un, kömür VN 35-KF Moel Yakıtlar Isıtma kapasitesi Net ağırlık Su hacmi Yanma oası boyutları lt x gün VN 70-KF x X (tavsiye eilen) 2,5 1 1/4 " 1/2" /4 " V - 50 z Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır. Vessen VS-F Moel ilim sayısı Vessen 5 VS 25-F Vessen 6 VS 32-F 5 6 Vessen 7 VS 40-F Vessen 8 VS 48-F Vessen 10 VS 60-F un, linyit kömürü, Kok Yakıtlar Ağırlık Su hacmi lt Isıtma gücü (kömür) Yatay iki geçiş uman gazı sirkülasyonu Bacaa gerekli çekiş Pa m Yanma oası boyutları 530 erinlik Sıcaklık kontrol aralığı Max işletme sıcaklığı Min önüş sıcaklığı /2" (tavsiye eilen) Max işletme basıncı 4 Tesisat giiş / önüş 1 1/2" 1/2" Boy () Boy () Atık gaz bağlan çapı V - 50 z Elektriksel besleme Güç tüke mi 9 Genişlik olurma / boşaltma bağlan sı 1 1/2" 1 1/2" Yükseklik Ölçülere ve görünüşte her türlü eğişiklik yapma hakkı firmamıza saklıır. 40

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 / İçindekiler / 1 Katı Yakıtlı Mekanik Kat Kaloriferleri Merkezi Sistem Otomatik Stokerli ve Ateşlemeli Pelet Kalorifer Kazanları 18-19 2-3 Katı Yakıtlı Elle

Detaylı

2.780. 3.250 fan ve kumanda paneli montajı alıcıya aittir. Ürün tesliminden önce meydana gelebilecek 3.010 3.300 3.790

2.780. 3.250 fan ve kumanda paneli montajı alıcıya aittir. Ürün tesliminden önce meydana gelebilecek 3.010 3.300 3.790 Caltherm F Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi Caltherm KF Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi 22.000 60.000 kcal/h kapasite aralığı Elle yükleme Fanlı ve elektronik kontrollü

Detaylı

FÝYAT LÝSTESÝ 2013 / 1

FÝYAT LÝSTESÝ 2013 / 1 FÝYAT LÝSTSÝ 2013 / 1 KAZAN BOYLR LK KOMBÝ ÝZAYN RA KALRA ISITMA SÝSTMLRÝ SAN TÝC LT ÞTÝ Kaldera Isýtma Sistemleri, 2009 yýlýnda faaliyetlerine baþlamýþ olup, Bursa Çalý Sanayi Bölgesinde bulunan üretim

Detaylı

KAZAN BOYLER ELK. KOMBÝ DÝZAYN RAD.

KAZAN BOYLER ELK. KOMBÝ DÝZAYN RAD. AVUPA. NIN. TEIHI...... Kaldera Isitma Sistemleri San. Tic. Ltd. Sti. Fabrika - Genel Müdürlük Çali Sanayi Bölgesi Çinarlik d. No: 18-20 Nilüfer - Bursa / TÜKÝYE Tel.: 0 224 411 11 84-85 / 0224 482 44

Detaylı

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII Sıvı ve Gaz yakıtı yüksek verimde yakar. %95 ve daha üzerinde yanma verimine sahiptir. Düşük yakıt tüketimi ile yakıt tasarrufu sağlar. 3 tam geçişli

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015/1. İçindekiler

FİYAT LİSTESİ 2015/1. İçindekiler İçindekiler KALDERA ISITMA SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Katı yakıtlı elle yüklemeli kazanlar Merkezi sistem katı yakıtlı elle yüklemeli kazanlar Katı yakıtlı dökme dilimli kazanlar Kompakt otomatik pelet

Detaylı

Caltherm F. Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi

Caltherm F. Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi Caltherm F Yüksek Verimli, Katı Yakıtlı Kat Kalorifer Sistemi 25.000 60.000 kcal/h kapasite aralığı Elle yükleme Fanlı ve elektronik kontrollü Kollu kül boşaltma sistemli Yanma haznesi büyüktür Isı transfer

Detaylı

IŞIKSAN ISI SİSTEMLERİ

IŞIKSAN ISI SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA 90 lı yıllarda iyice belirgin hale gelen ve lüks olmaktan çıkan kalorifer sistemleri ile ısınma yöntemi, bu alanda insan hayatını kolaylaştıracak birçok teknolojik ürünün geliştirilmesini zorunlu

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI KAPASİTE PEŞİN 90 GÜN Kcal/h kw MSG 80 80.000 93 3.500 3.700 MSG 100 100.000 116 4.000 4.240 MSG 125 125.000 145 4.350 4.600 MSG 150 150.000 174 5.400 5.750 MSG 175

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler www.hosseven.com.tr 2 www.hosseven.com.tr TEKNİK DEĞERLER Nominal Isı Güç KW_N 2,2-6,5 Saatlik Tüketim Kg/h 0,6-1,8 Verim % 92-88,5 Maksimum Isıtma Hacmi M3 185 Net Kg kg 82 Baca Çapı mm 80 Besleme Haznesi

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015/2. İçindekiler

FİYAT LİSTESİ 2015/2. İçindekiler İçindekiler KALDERA ISITMA SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Bursa Çalı Sanayi Bölgesindeki 8000 m2 lik kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde, yeni devreye almış olduğu robot kaynak ve otomasyon yatırımlarını

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

FİYAT LİSTESİ Üstün Isıtma ve Soğ. Ekip. İml. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

FİYAT LİSTESİ Üstün Isıtma ve Soğ. Ekip. İml. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Üstün Isıtma ve Soğ. Ekip. İml. Paz. San. ve Tic. td. Şti. 29 Ekim Mah. Balkan Cad. No. 35875 İZMİR/TÜRKİYE T:+90.2.853 72 35 F:+90.2.853 72 43 info@termopan.com.tr termopan.com.tr Bay Kanguru +90.2.472

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015/3. İçindekiler

FİYAT LİSTESİ 2015/3. İçindekiler İçindekiler KALDERA ISITMA SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Bursa Çalı Sanayi Bölgesindeki 8000 m2 lik kapalı alana sahip modern üretim tesislerinde, yeni devreye almış olduğu robot kaynak ve otomasyon yatırımlarını

Detaylı

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU GİRİŞ ÜNMAK ÜGS/ÜSG tip kazanlar, silindirik gövde ve yanma hazneli, sıvı ve/veya gaz yakıtlı çelik kazanlardır. Standart işletme sıcaklığı

Detaylı

TEKNİKSAN ISI SİSTEMLERİ

TEKNİKSAN ISI SİSTEMLERİ BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2017 HAKKIMIZDA 2001 yılında üneş enerjisi sistemleri üretimi ile hayatına başlayan Tekniksan Isı Sistemleri, 2012 yılında kalorifer kazanı imalatına Manisa-Alaşehir

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ MSG 80 MSG 100 MSG 125 MSG 150 MSG 175 MSG 200 MSG 250 MSG 300 MSG 350 MG 400 MG 450 MG MG 600 MG 700 MG 800 MG 900 MG 1000 MG 1250 MG 1 MG 1750

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Merkezi Isıtma Gaz ve Tesisat Teknolojisi Alan Ortak

DERS BİLGİ FORMU. Merkezi Isıtma Gaz ve Tesisat Teknolojisi Alan Ortak BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim

Detaylı

Endüstriyel Sistemler

Endüstriyel Sistemler Endüstriyel Sistemler Tarihçe 1966 ERENSAN, Makina Yüksek Mühendisi Mesut EREN tarafından kuruldu. İstanbul Çağlayan daki atölyede kazan imalatı başladı. 1998 Yozgat Fabrikası kuruldu. Sıcak su kazanları

Detaylı

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN Döküm Kazanlar Modern, Yüksek Kaliteli ve İşletme Emniyetli Kazan Dizaynı: EN 303' e uygun test edilmiş, Thermostream Tekniği sayesinde yüksek işletme emniyetine sahip,lpg,sıvıyakıt veya doğalgaza uygun,

Detaylı

20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı. Katı Yakıtlı. Kat Kaloriferi CKK

20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı. Katı Yakıtlı. Kat Kaloriferi CKK 20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı Katı Yakıtlı Kat Kaloriferi CKK Yüksek Performanslı KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ ALARKO CKK Kendimize sorduk: Kat Kaloriferinde Kombi Rahatlığını Nasıl Sağlarız?

Detaylı

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR MULTIBLOC Serisi Tam Geçişli Kazan Düşük sıcak su teknolojisi ile yüksek verim verim sınıfı: Düşük su teknolojisi ile 80-60 C çalışmada yüksek ısıl verim tam geçiş ile

Detaylı

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında.

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında. VIESMANN VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında Teknik Bilgi Föyü Sipariş numaralarını ve fiyatları lütfen sorunuz Kazan seçimi

Detaylı

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım...

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... 100 YERLİ % www.eca.com.tr PROTEUS PLUS BLUE 14 FARKLI EMNİYET SİSTEMİ 3 YIL GARANTİ Teknik Özellikler 23.3 kw Hermetik monotermik

Detaylı

Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti Hem Stokerli Hem Manuel Geçişli Alev kırıcı Kullanım

Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti Hem Stokerli Hem Manuel Geçişli Alev kırıcı Kullanım KATI YAKITLI STOKERLİ - MANUEL HİDROLİK PİSTONLU KALORİFER KAZANI Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti 5 Geçişli Alev kırıcı Hem Stokerli Hem Manuel Kullanım www.koncelikisi.com Yüksek

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

KAZAN VE DİĞER ELEMANLARIN HESABI VE SEÇİMİ

KAZAN VE DİĞER ELEMANLARIN HESABI VE SEÇİMİ BÖLÜM 7 KAZAN VE DİĞER ELEMANLARIN HESABI VE SEÇİMİ Isıtma sistemi elemanlarının hesaplanması ve seçiminin yapılmasına, tesisatın kurulacağı yapıaki ısıtma ereksinimi hesaplarınan sonra eçilir. Bu amaçla;

Detaylı

Konfor için farklı bir neden... www.vessen.com

Konfor için farklı bir neden... www.vessen.com Knfr için farklı bir neden... www.vessen.cm İÇİNDEKİLE Kmbiler Aquadens Yğuşmalı Kazanlar Katı Yakıtlı Kazanlar Panel adyatör Banypan Vanalar Knfr için farklı bir neden... KOMBİLE Bacalı Kmbi X 24 Vessen

Detaylı

ISITMA & BUHAR SİSTEMLERİ

ISITMA & BUHAR SİSTEMLERİ ISITMA & BUHAR SİSTEMLERİ ÖNSÖZ Enorpa buhar, sıcak su, sıcak hava, kızgın yağ sistemlerinin yanı sıra; akaryakıt tankları, yatay ve dikey basınçlı kaplar konusunda üretim, projelendirme ve taahhüt işleri

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

gereken zonlar desteklenebilmektedir.

gereken zonlar desteklenebilmektedir. Premix teknolojisi nedi Kullanılan otomatik devir ayarlı fan sayesind optimum gaz-hava karışımı ile her kapasited yüksek verim elde edilen teknolojiye premix teknolojisi denir. Bu teknoloji ile yüksek

Detaylı

DA 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 15-50

DA 516. Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 15-50 DA 516 Fark basınç kontrol vanaları Ayarlanabilir set noktalı DN 15-50 IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / DA 516 DA 516 Bu kompakt fark basınc kontrol vanaları, ısıtma ve soğutma sistemlerine ozellikle

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

1-Kömür Kazanları : Yakma havası emilmesi kazandaki, bağlantı kanallarındaki ve bacadaki dirençlerin karşılanması baca çekişi ile gerçekleşir.

1-Kömür Kazanları : Yakma havası emilmesi kazandaki, bağlantı kanallarındaki ve bacadaki dirençlerin karşılanması baca çekişi ile gerçekleşir. 10. BACALAR Bacanın görevi atık gazın çevreye zarar vermeyecek şekilde kazandan çıkmasını sağlamak ve sıcak gazın kazanda istenilen hızda dolaşabilmesi için gerekli çekişi sağlamaktır. Bacalar doğal çekişli

Detaylı

2018 / 2 FİYAT LİSTESİ

2018 / 2 FİYAT LİSTESİ EKO SK SERİSİ / KATI YAKITLI KUZİNELİ DİK TİP KALORİFER SOBASI EKO SK KAPASİTE (kcal/h) 24.080 + 4.300 kw 28 + 5 4.590 -Fiyatlarımıza Pompa ve Genleşme Deposu Dahildir. -Cam, Mermer, Pik Döküm ve Kullanıcı

Detaylı

SANAYİ FIRINLARININ MEVCUT DURUMU ve YENİ TEKNOLOJİLER III. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ 01 NİSAN Duran ÖNDER Makine Yüksek Mühendisi

SANAYİ FIRINLARININ MEVCUT DURUMU ve YENİ TEKNOLOJİLER III. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ 01 NİSAN Duran ÖNDER Makine Yüksek Mühendisi SANAYİ FIRINLARININ MEVCUT DURUMU ve YENİ TEKNOLOJİLER III. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ 01 NİSAN 2011 Duran ÖNDER Makine Yüksek Mühendisi SANAYİ FIRINLARININ MEVCUT DURUMU SANAYİ FIRINLARININ MEVCUT DURUMU

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ 3 GEÇİŞLİ KORDİNAMİKR KOR 3G SERİSİ www.kordinamik.com 2 YIL 3 GEÇİŞLİ OTOMATİK ISI KONTROLLÜ KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ * Otomatik Isı Kontrollü * 3 Geçişli * Dijital Panolu * Doğa Dostu * Estetik Tasarım

Detaylı

REGEN RKY-B SERİSİ 29 KW-116 KW. Yeni Kalite Standardınız / Your new Quality Standard.

REGEN RKY-B SERİSİ 29 KW-116 KW. Yeni Kalite Standardınız / Your new Quality Standard. REGEN -B SERİSİ 29 KW-116 KW Yeni Kalite Standardınız / Your new Quality Standard. REGEN -B SERİSİ 29 KW-116 KW *Katı yakıtlı *Elle atmalı *Dört bafıl geçişli *Üç kapaklı *Dijital dokunmatik kontrol paneli

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

Kronos

Kronos www.eca.com.tr Kronos KRONOS Kronos, atık gazdaki su buharının yoğuşturulmasını sağlamaktadır. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısıyı suya transfer ederek daha verimli ısınma sağlanmaktadır. Kronos

Detaylı

1987 den beri...

1987 den beri... 1987 den beri... Vİzyonumuz Çınar Kazan, verdiği tüm hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Müşterilerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için onların isteklerini tam ve eksiksiz

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

Proteus Premix. proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1

Proteus Premix.   proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 www.eca.com.tr proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta ve aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

Proteus Premix

Proteus Premix www.eca.com.tr PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile göze de hitap eden bir ürün

Detaylı

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ 1-ÇİFT TERMOSTATLI KAZAN PANELİ Brülör 1. ve 2. kademeye kumanda eder. Kazan suyu sıcaklığını gösterir. Kazan basıncını gösterir. Ayarlanan limit sıcaklıkta sistemi kitler.

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web : FİKS YKS AKS ANK.

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web :   FİKS YKS AKS ANK. FİKS YKS AKS ANK 29.06.2018 Katı Yakıtlı, Alev-Duman Borulu Üç Geçişli Fanlı Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

Nominal soğutma kapasitesi

Nominal soğutma kapasitesi intherma 9 17 17.2 Nominal ısıtma kapasitesi 8.6 Isıtma kapasitesi aralığı 1.50~10.50 2.60~19.80 Isıtma giriş gücü W 500~2450 1000~4400 COP W/W 2.9~4.5 2.9~4.5 Nominal soğutma kapasitesi 7.5 14.5 Soğutma

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır.

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7. YILLIK YAKIT MĐKTARI HESABI VE YAKIT DEPOLARI Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7.1 Yıllık

Detaylı

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS 70 / 8 / 100 / 10 / 200 / 20 / / 30 / 400 00 / 600 / 700 / 800 / 900 / 1000 Form No: 12-KLV-011 REV:00 ÖNSÖZ Değerli Müşterimiz; Ürünümüzü tercih

Detaylı

TEKNİK ARIZA TABLOSU

TEKNİK ARIZA TABLOSU TEKNİK ARIZA TABLOSU Kombi Durumu Arıza Muhtemel nedeni Çözüm Brülör ateşlenmiyor Gaz bezlemesi arızası Gaz basıncını Gaz besleme ventilini veya gaz şebekesi emniyet valfi müdahalesini Gaz valfi bağlı

Detaylı

2018COLLECTION. "sımsıcak mekanlar için"

2018COLLECTION. sımsıcak mekanlar için 2018COLLECTION "sımsıcak mekanlar için" www.ifyil.com.tr www.ifyil.com.tr Geleceğimiz için çevreye duyarlı, doğa dostu ürünler üretmekten gurur duyuyoruz. "sımsıcak mekanlar için" ŞiRKET PROFiLi 24 yıldır

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

C??? - 01. Vela compact. Ani ısıtıcılı gaz yakıtlı duvar tipi kombi kazan

C??? - 01. Vela compact. Ani ısıtıcılı gaz yakıtlı duvar tipi kombi kazan TR C??? - 01 Vela compact Ani ısıtıcılı gaz yakıtlı duvar tipi kombi kazan 400 700 250 Ani ısıtıcılı gaz yakıtlı duvar tipi kombi kazan Vela compact KÜÇÜK boyutları sayesinde her mekana kurulabilir PRATİK

Detaylı

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA TRİO YANMA VERİMİ Yakma ekipmanları tarafından yakıtın içerdiği enerjinin, ısı enerjisine dönüştürülme

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi Fiyat Listesi 2017 1 KALORİFER KAZANLARI HAKKINDA BAZI ALIŞKANLIKLAR DEĞİŞECEK ÇOK YAKINDA!.. içindekiler Konut Tipi Isıtma Sistemleri Katı Yakıtlı Kalorifer Kazanı Prizmatik Stokerli Kalorifer Kazanı

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

COLLECTION /2 FiYAT LiSTESi

COLLECTION /2 FiYAT LiSTESi 2 0 1 7 OLLTION 2017 /2 FiYT LiSTSi PLT GT 15 PLT KZNI Fiyat 8,000.00 Fiyatlara KV dahildir. ondense Vana ve Pompa fiyatlara dahildir. ihaz Modeli / ihaz Tipi PLT GT 15 / PLT KZNI nma Isı Gücü kw 15 Minimum

Detaylı

formülü verilmektedir. Bu formüldeki sembollerin anlamları şöyledir: için aşağıdaki değerler verilmektedir.

formülü verilmektedir. Bu formüldeki sembollerin anlamları şöyledir: için aşağıdaki değerler verilmektedir. 11.YILLIK YAKIT MİKTARI HESABI VE YAKIT DEPOLARI Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 11.1 Yıllık

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR 60/80/100/1/1/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 6 farklı kapasite ile geniş ürün gamı (60 kw, 80 kw,

Detaylı

Fiyat Listesi. Konut Tipi Isıtma Sistemleri. Merkezi Isıtma Sistemleri. Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri. Su Isıtma Sistemleri.

Fiyat Listesi. Konut Tipi Isıtma Sistemleri. Merkezi Isıtma Sistemleri. Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri. Su Isıtma Sistemleri. Fiyat Listesi 201 2 Konut Tipi Isıtma Sistemleri Merkezi Isıtma Sistemleri Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri Su Isıtma Sistemleri Ekstra Ürünler doğa gibi mükeel!.. sanayinin birçok alanında ihtiyaç duyulan

Detaylı

Proteus Plus Blue

Proteus Plus Blue www.eca.com.tr Proteus Plus Blue PROTEUS PLUS BLUE Konvansiyonel kombiler için geliştirilmiş en yüksek teknolojilere sahip Proteus Plus Blue; yüksek verim oranı ile yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Proteus

Detaylı

Fiyat Listesi. Konut Tipi Isıtma Sistemleri. Merkezi Isıtma Sistemleri. Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri. Su Isıtma Sistemleri.

Fiyat Listesi. Konut Tipi Isıtma Sistemleri. Merkezi Isıtma Sistemleri. Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri. Su Isıtma Sistemleri. Fiyat Listesi 201 2 Konut Tipi Isıtma Sistemleri Merkezi Isıtma Sistemleri Hava Isıtma - Soğutma Sistemleri Su Isıtma Sistemleri Ekstra Ürünler do a gibi mükeel!.. sanayinin birçok alan nda ihtiyaç duyulan

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Naviels DAXOM / Navidens Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven VERİMLİLİK ««««Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan DAXOM / Navidens GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler BFC - 8/0/0/0/80/100/10 Hermetik yapıda yoğuşmalı turbo boyler ile çok yüksek verim değerlerine ulaşılır (Hu ya göre %109 a kadar) Modülasyonlu premix brülör sayesinde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka Fiyat Listesi

Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka Fiyat Listesi Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka ISITMA SİSTEMLERİ 2018 2 Fiyat Listesi Bireysel Isıtma Sistemleri 20182 LİSTE FİYATI OTOMATIK ATESLEME OTOMATIK KUL BOSALTMA 1.060 TL 2.420 TL 1.060 TL 2.420 TL

Detaylı

Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine Typ M148

Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine Typ M148 VITOMAX 100-LW 110 C ye kadar gidiş suyu sıcaklıkları temini için sıcak su kazanı Anma ısı gücü 0,65-6,0 MW Teknik Bilgi Föyü Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine VITOMAX 100-LW Typ

Detaylı

2017COLLECTION FİYAT LİSTESİ

2017COLLECTION FİYAT LİSTESİ 207COLLECTION 207 FİYAT LİSTESİ truva Dostu 230 Kg Pelet Sıcak Hava Üflemeli 33 Kg Verim 96 % 80 mm 2+ 4 kw Minimum Isı Kapasitesi 4 kw 2-5,2 Kg/h %00 fiyat 8,000.00 abant Dostu 220 Kg Pelet 25 Kg Verim

Detaylı

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler Kombi Kataloğu 1 İçindekiler Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler 4 5 7 9 10 3 Arçelik Kombilerin Artısı Çok 3 Yıldızlı

Detaylı

COLLECTION /2 FiYAT LiSTESi

COLLECTION /2 FiYAT LiSTESi 2 0 7 OLLETION 207 /2 FiYT LiSTESi PELET GT 5 PELET KZNI %00 yeşil enerji Fiyat 8,000.00 Fiyatlara KDV dahildir. ondense Vana ve Pompa fiyatlara dahildir. ihaz Modeli / ihaz Tipi PELET GT 5 / PELET KZNI

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı