UYGUN FİYAT 1- GİRİŞ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UYGUN FİYAT 1- GİRİŞ"

Transkript

1 UYGUN FİYAT Bu web sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyun. SİTE den uçak bileti ve sigorta poliçesi de dahil olmak üzere herhangi bir alışveriş yaptığınız takdirde, en az onsekiz (18) yaşında olduğunuzu ve SİTE yi söz konusu amaçlarla kullanıyor olmanızın hiçbir kanunu ihlal etmediğini beyan ve taahhüt etmiş oluyorsunuz. Söz konusu alışverişleri gerçekleştirmeden önce Kullanım Koşullarını kabul ediyorum yazılı kutucuğu işaretleyerek, alışveriş gerçekleştirmeyeceğiniz hallerde ise bu sayfada yer alan işbu uygunfiyat.com Web Sitesi Kullanım Koşullarını (Kısaca "Kullanım Koşulları") okuyarak kabul etmediğiniz taktirde, lütfen SİTE'yi kullanmaktan vazgeçin. SİTE yi kullanmaya devam etmeniz bu koşulların tarafınızdan kabul edildiği anlamına gelecektir. 1- GİRİŞ 1.1. SİTE'nin sahibi, Atatürk Cad. Hacı Halil Mah Sok. No:6 Zemin 1 Özgen Apt. Gebze/KOCAELİ adresinde bulunan TAKSİTÇİ BİLGİSAYAR REKLAM YAZ. HİZM. PAZ. TURZ. SAN. TİC.LTD.ŞTİ. ve bağlı şirketler (bundan böyle kısaca "uygunfiyat.com" olarak anılacaktır) olup, SİTE'de sunulan tüm karşılaştırma ve seyahat hizmetleri uygunfiyat.com tarafından;, otel ve uçak bileti hizmetleri uygunfiyat.com ya da 3. partiler tarafından sağlanmaktadır. SİTE sahibi, bu SİTE'de yer alan veya alacak olan bilgileri, formları, içeriği, SİTE'yi, SİTE kullanma koşullarını dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır Bu SİTE'de sunulan hizmetlerden belirli bir bedel ödeyerek ya da bedelsiz olarak yararlananlar veya herhangi bir şekilde SİTE'ye erişim sağlayan her gerçek ve tüzel kişi aşağıdaki kullanım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır. İşbu Kullanım Koşulları'nı uygunfiyat.com dilediği zaman değiştirebilir. Bu değişiklikler periyodik olarak SİTE'de yayınlanacak ve yayınlandığı tarihte geçerli olacaktır. uygunfiyat.com tarafından işbu Kullanım Koşulları'nda yapılan her değişikliği SİTE hizmetlerinden yararlanan ve SİTE'ye erişim sağlayan her gerçek ve tüzel kişi önceden kabul etmiş sayılmaktadır İşbu Kullanım Koşulları ayrıca, uygunfiyat.com hizmetlerinden yararlanacak olan KULLANCILAR'la ve iş ortaklarıyla yapılmış ve/veya yapılacak olan her türlü sözleşmenin de ayrılmaz bir parçasıdır Aşağıda açıklanmış olduğu üzere, SİTE aracılığıyla yapılan her türlü uçak bileti satış işlemleri, Türsab a bağlı A sınıfı bir acente olan uygunfiyat.com tarafından ya da Akdeniz Petur Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti. tarafından,gerçekleştirilmektedir SİTE nin sahibi, sunmuş olduğu içeriği ve hizmetleri ayrıca ücretlendirme; SİTE üzerinden komisyon, reklam, sponsorluk gibi kalemler üzerinden gelir elde etme hakkını saklı tutmaktadır.

2 2-TANIMLAR 2.1. SİTE: uygunfiyat.com tarafından belirlenen çerçeve içerisinde çeşitli hizmetlerin ve içeriklerin sunulduğu çevrimiçi (on-line) ortamdan erişimi mümkün olan web sitesini; 2.2. KULLANICI(LAR): SİTE'ye çevrimiçi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi(ler)i; 2.3. LİNK(LER): SİTE üzerinden bir başka web sitesine, dosyalara, içeriğe veya başka bir web sitesinden SİTE'ye, dosyalara ve içeriğe erişimi mümkün kılan bağlantı(lar)ı; 2.4. İÇERİK(LER): SİTE ve/veya herhangi bir web sitesinden yayınlanan veya erişimi mümkün olan her türlü bilgi, dosya, resim, rakam, fiyat v.b görsel, yazınsal ve işitsel imgeleri ifade eder. 3-GENEL HÜKÜMLER 3.1. uygunfiyat.com, SİTE'de mevcut olan ve kendisi tarafından sunulan bilgilerin doğruluk ve güncelliğini sürekli şekilde kontrol etmektedir. Ancak tüm itinalı çalışmaya rağmen, SİTE deki bilgiler güncel ve aktüel olmayabilir. SİTE'deki bilgilerin, güncelliği, doğruluğu, şartları, kalitesi, performansı, pazarlanabilirliği, belli bir amaca uygunluğu ve SİTE'de yer alan ve bunlarla sınırlı olmayan, bunlarla bağlantılı veya bağımsız diğer bilgi, hizmet veya ürünlere etkisi ile tamlığı hakkında herhangi bir şekilde, açık ya da örtülü olarak garanti verilmemekte ve taahhütte bulunulmamaktadır. Ayrıca, uygunfiyat.com, SİTE dahilinde erişime açtığı hizmetler ve İÇERİKLER'den hangisinin ücrete tabi olacağını belirlemekte tamamen serbesttir uygunfiyat.com'un sunduğu hizmetlerden yararlananlar ve SİTE'yi kullananlar, yalnızca hukuka uygun ve şahsi/kurumsal amaçlarla SİTE üzerinden işlem yapabilirler. KULLANICILAR'ın, SİTE dahilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Her KULLANICI, uygunfiyat.com ve/veya başka bir üçüncü şahsın haklarına tecavüz teşkil edecek nitelikteki herhangi bir iş ve eylemde bulunmayacağını; yazılı, görsel ve işitsel bilgileri açıklamayacağını, uygunfiyat.com'a açıkladığı her türlü kişisel yazılı, görsel ve işitsel bilginin uygunfiyat.com'a ve uygunfiyat.com un partneri sigorta, uçak, otel hizmet sağlayıcılara ve sair hizmet sağlayıcılara açıkladığı sırada her türlü biçimde kullanılması, işlenmesi, saklanması, açıklanması ve üçüncü kişilere karşı ifşa edilmesi, paylaşılması konusunda uygunfiyat.com a muvafakat verdiğini, uygunfiyat.com un bu bilgileri paylaşmasından dolayı uğraması muhtemel her türlü zarardan kullanıcının sorumlu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. KULLANICI, SİTE dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video klipleri, dosyaları, veritabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla uygunfiyat.com ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.

3 3.3. SİTE dahilinde üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerden ve yayınlanan içeriklerden dolayı uygunfiyat.com'un, işbirliği içinde bulunduğu kurumların, uygunfiyat.com çalışanlarının ve yöneticilerinin, uygunfiyat.com yetkili satıcılarının doğrudan sorumluluğu bulunmamaktadır. Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü, bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren üçüncü kişilerin sorumluluğundadır. uygunfiyat.com, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve İÇERİKLER'in güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir. uygunfiyat.com, şayet açıkça karşılaştırmaya konu hizmetin kendisi tarafından verildiğini bildirmedikçe, KULLANICI uygunfiyat.com un verdiği hizmetlerin sadece karşılaştırma hizmeti olduğunu, hiçbir surette KULLANICILARLA hizmeti sunanlar arasında bir aracılık hizmeti verilmediğini, çıkacak uyuşmazlıkların tarafının uygunfiyat.com olmadığını kabul ve taahhüt eder KULLANICILAR, uygunfiyat.com'a SİTE dahilinde kendileri tarafından sağlanan bilgilerin ve İÇERİKLER'in doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul ve taahhüt etmektedirler. uygunfiyat.com, KULLANICILAR tarafından uygunfiyat.com'a iletilen veya SİTE üzerinden kendileri tarafından yüklenen, değiştirilen ve sağlanan bilgilerin ve İÇERİKLER'in doğruluğunu araştırma; bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmekle yükümlü ve sorumlu değildir KULLANICILAR, SİTE dâhilinde Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca haksız rekabete yol açacak faaliyetlerde bulunmayacaklarını, uygunfiyat.com'un ve üçüncü kişilerin şahsi ve ticari itibarını sarsacak, kişilik haklarına tecavüz ve taarruz edecek fiilleri gerçekleştirmeyeceklerini kabul ve taahhüt etmektedirler uygunfiyat.com, SİTE dâhilinde sunulan hizmetleri ve İÇERİKLER'i her zaman değiştirebilme hakkını saklı tutmaktadır. uygunfiyat.com, bu hakkını hiçbir bildirimde bulunmadan ve önel vermeden kullanabilir. KULLANICILAR, bu SİTE de paylaştıkları her türlü içerik, bilgi, materyal ve datanın doğru ve eksiksiz olduğunu kontrol etmelidir. SİTE, KULLANICILAR ın doğru olmayan veya eksik bilgilerden doğan zararları da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zararlarından sorumlu değildir. SİTE bu içerik, bilgi, materyal ve datanın doğru olmadığını yada eksik olduğunu tespit ederse bunlarda değişiklik ve/veya düzeltme talep edebilir. Kullanıcı bu tür talepleri ivedilikle yerine getirmek zorundadır. uygunfiyat.com tarafından talep edilen değişiklik ve/veya düzeltme istekleri gerekli görüldüğü takdirde doğrudan uygunfiyat.com tarafından yapılabilir. uygunfiyat.com tarafından talep edilen değişiklik ve/veya düzeltme taleplerinin, KULLANICILAR tarafından zamanında yerine getirilmemesi sebebiyle doğan veya doğabilecek zararlar, hukuki ve cezai sorumluluklar tamamen KULLANICILAR'a aittir.

4 3.7. SİTE üzerinden, uygunfiyat.com'un kendi kontrolünde olmayan ve başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/veya İÇERİKLER'e ve/veya dosyalara uygunfiyat.com tarafından LİNK verilebilir. Bu LİNKLER sadece referans kolaylığı nedeniyle sağlanmış olup, ilgili web sitesini veya işleten kişiyi destekleyici veya web sitesi veya içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. SİTE üzerindeki LİNKLER vasıtasıyla erişilen web siteleri, dosyalar ve İÇERİKLER ile bu LİNKLER vasıtasıyla erişilen web sitelerinden sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların İÇERİKLER'i hakkında uygunfiyat.com'un herhangi bir sorumluluğu yoktur uygunfiyat.com, SİTE üzerinden KULLANICILAR tarafından kendisine iletilen bilgileri "Gizlilik Politikası" dahilinde KULLANICILAR ve diğer taraflarla (uygunfiyat.com un bağlı şirketleri veya 3. Parti hizmet sağlayıcıları) yaptığı sözleşmelerin hükümleri doğrultusunda kullanabilir, bu bilgileri işleyebilir, bir veritabanı üzerinde tasnif edip muhafaza edebilir, KULLANICILAR ın menfaatine uygun olan çeşitli hizmet paketlerine ve hizmet tekliflerine dönüştürebilir. uygunfiyat.com aynı zamanda; KULLANICI veya ziyaret edenin kimliğini, adresini, elektronik posta adresini, telefonunu, IP adresini, SİTE'nin hangi bölümlerini ziyaret ettiğini, domain tipini, tarayıcı (browser) tipini, tarih ve saat gibi bilgileri KULLANICILAR'la, iş ortaklarıyla ve taraflarla yaptığı sözleşmeler kapsamında ve istatistiki değerlendirme ve kişiye yönelik hizmetler sunma gibi amaçlarla da kullanabilir. SİTE nin çeşitli işlemler için sizden talep edebileceği TC kimlik numarası, satın alma işleminin gerçekleşmemesi halinde SİTE de saklanmayacaktır. KULLANICILAR, gönderdikleri bu bilgilerden doğan riskin kendilerine ait olduğunu kabul ve taahhüt etmektedirler sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun çerçevesinde yürürlüğe girmiş bulunan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği in 20. Maddesine göre uygunfiyat.com, oluşturduğu sistem çerçevesinde, uzaktan iletişim araçlarını kullanmak veya kullandırmak suretiyle satıcı veya sağlayıcı adına mesafeli sözleşme kurulmasına aracılık eden bir şirkettir. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği ne göre, sigorta, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin sunulmasında ve gerekli bilgilerin sağlanmasında satıcı ve sağlayıcılar, tüketiciye karşı doğrudan sorumludur. uygunfiyat.com sadece yapılan işlemleri 3 yıl boyunca tutmak ve istenilmesi halinde bu bilgileri ilgili kurum, kuruluş ve tüketicilere vermekle yükümlüdür. 4- ÖZEL KOŞULLAR A- SEYAHAT ÖZEL KOŞULLARI

5 4.1 Uçak Bileti Satın Alımına İlişkin Genel Kurallar; uygunfiyat.com üzerinden alınan biletlerle ilgili tüm rezervasyon, bilet satış, iptal ve değişiklik işlemleri IATA ya ,TURSAB a A-1679 sicil numarası ile kayıtlı ve ruhsatlı Akdeniz Petur Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılmaktadır. Bilet satışıyla ilgili ödemeler de yine ilgili şirket tarafından alınmaktadır sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu kapsamında uygunfiyat.com üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerde Akdeniz Petur Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti. yetkilidir. uygunfiyat.com'dan yapacağınız tüm bilet satın alma ve rezervasyon işlemlerinde; Ulusal ve Uluslararası Genel Uçuş Kuralları, ayrıca Uçuş Güvenlik Kurallarıyla birlikte; söz konusu havayolu şirketinin, bilet ücretleri ve taşıma kuralları dahil olmak üzere biletin iptal bilgisi, iptal halinde kesinti yapılacak bedeller, biletin iadesi, rezervasyon değişikliği ile ilgili uyguladığı tüm kurallar geçerli olacaktır. Kullanıcılar, uçuşun öngörülen zamanında yapılmaması, iptal edilmesi, ileri bir tarihe ertelenmesi, uçuş firmasının yolcuyu ve/veya eşyasını kabul etmemesi, bilet alıcısının uçuşa uygun olmaması, pasaportunun geçerlilik süresinin yetersiz olması, geçerli bir kimlik belgesinin olmaması gibi durumlarda uygunfiyat.com un sorumlu olmadığını kabul etmiş olurlar. KULLANICILAR, her bilet satış ve rezervasyonunda, kullanım şartlarının onaylanmasıyla birlikte, bu şartları okuduklarını ve hükümleri kabul ettiklerini beyan etmiş olurlar. 4.2 Ödeme; İnternet üzerinden yapılan online bilet satın alma işlemleri sadece Visa ve Master Card Kredi kartları ile aşağıda belirtilen şekilde yapılabilmektedir: Güvenlik nedeni ile satın alma sırasında kredi kartınızın üç haneli güvenlik kodunu (CVC Numarası) girmeniz istenecektir. Güvenlik kodu kredi kartının arkasında, imza hanesinde bulunan kredi kartı numarasından sonra yer alan üç rakamdır. Bir alımı onayladığınızda ilgili tutar (vergi ve diğer masraflar dahil) ödeme için kullanılan kredi kartından tahsil edilir. SİTE üzerinden yapacağınız alışverişlerde Secure 3D sistemi zorunludur. Secure 3D kullanımıyla ilgili gerekli bilgiyi bankanızdan alabilirsiniz. 4.3 İptal / İade uygunfiyat.com dan almış olduğunuz biletlerde, işlem yaptığınız havayolu şirketlerinin iptal, iade ve değişiklik kuralları geçerlidir. Bu kurallar havayolu şirketlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Havayolu şirketinden, kurallarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz. Her koşulda, satın aldığınız biletin servis ücreti iade edilmez. Ayrıca havayolu şirketinin kurallarına göre, biletin cezalı iadesi veya iadesinin kabul edilmemesi söz konusu olabilir. İnternet üzerinden yapacağınız işlemlerin, internet sayfalarında gösterilen şekilde, tam olarak yapılması gerekmektedir. İşlemi yanlış veya hatalı yapmanız, isim, iletişim bilgisi, TC kimlik numarası, uçuş tarihi, uçuş saati, uçuş sınıfı gibi ve bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla istenen bilgilerin yanlış girilmesi veya seçilmesi nedeniyle oluşabilecek, rezervasyon, rezervasyon değişikliği, iptal ve iadelerle online bilet satın alma işlemlerinde çıkabilecek aksaklıklardan uygunfiyat.com sorumlu değildir.

6 Yapılan bir rezervasyon bir başkasına devredilemez, isim değişikliği yapılamaz. 4.4 Kullanıcı/Üye, pasaport ve vize işlemleri ile ilgili herhangi bir muamele eksikliğinden, seyahat edilecek ülkeye ait vize işlemlerinin tamamlanmamasından, bu işlemlerinin kontrol ve/veya hatırlatılmasın dan veya yolcunun kendinden kaynaklanan kişisel nedenlerle (vergi borcu, transit vize eksikliği vs.) çıkışın engellenmesi durumunda uygunfiyat.com'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını, bu nedenle oluşabilecek iptal ve gecikmenin sorumluluğunun tamamıyla kendisine ait olduğunu kabul beyan ve taahhüt eder. 4.5 uygunfiyat.com, uçak bileti satış işleminde başarılı satış durumunu, satış akışının son aşamasında web sitesinde ve mobil uygulamasında göstermektedir. Buna ek olarak yolcuyu bilgilendirmek için kayıtlı eposta adresine eposta göndermekte, ayrıca cep telefonuna da kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme mesajı atmaktadır. Yolcuya satın alma aşamasında gösterilen sonuç sayfası, bilet satışının gerçekleştiği konusunda gerekli ve yeterlidir. Eposta ve kısa mesaj bilgilendirmeleri, uygunfiyat'ın ücretsiz servisleridir. Bu servislerde olabilecek erişim aksamaları ve gecikmelerden uygunfiyat hiç bir şekilde sorumlu değildir. 5-FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI 5.1. Bu SİTE dahilinde erişilen veya hukuka uygun olarak KULLANICILAR tarafından sağlanan bilgiler ve bu SİTE'nin (sınırlı olmamak kaydıyla kaynak kodunu, amaç programı, altyapıyı, fikirleri, algoritmaları, ya da bunlarla bağlantılı olarak bulunan herhangi bir yazılım, doküman ya da veri, tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar) tüm elemanları (hepsi birden "uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları" olarak anılacaktır) uygunfiyat.com'a ait ve/veya uygunfiyat.com tarafından üçüncü bir kişiden lisans altında alınmıştır. KULLANICILAR, uygunfiyat.com hizmetlerini, uygunfiyat.com bilgilerini ve uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları'nı yeniden satmak, işlemek, paylaşmak, dağıtmak, sergilemek veya başkasına uygunfiyat.com'un hizmetlerine erişim veya kullanım izni vermek hakkına sahip değildirler. İşbu Kullanım Koşulları dahilinde uygunfiyat.com tarafından sarahaten izin verilen durumlar haricinde, KULLANICILAR, uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları'nı çoğaltamaz, işleyemez, dağıtamaz veya bunlardan türemiş çalışmalar yapamaz veya hazırlayamaz İşbu Kullanım Koşulları dahilinde uygunfiyat.com tarafından sarahaten yetki verilmediği hallerde, uygunfiyat.com; uygunfiyat.com hizmetlerine, uygunfiyat.com bilgilerine, uygunfiyat.com Telif Haklarına Tabi Çalışmaları'na, uygunfiyat.com ticari markalarına, uygunfiyat.com ticari görünümüne veya bu SİTE vasıtasıyla sağladığı başkaca varlık ve bilgilere yönelik tüm haklarını saklı tutmaktadır.

7 İşbu Kullanım Kuralları nı kabul ederek, uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları üzerinde, tersine mühendislik yapmamayı, kaynak koda dönüştürmemeyi, ayrıştırmamayı veya başka bir yöntemle ortaya çıkarmamayı; mülkiyete ilişkin uyarı ve etiketleri uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları ndan kaldırmamayı, bunlara bağlı olarak türetilmiş işleri modifiye veya tercüme etmemeyi, bu tarz işler yaratmamayı; uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları kopyalamamayı, dağıtmamayı, üzerilerinde rehin kurmamayı, temlik etmemeyi ya da bunları devretmemeyi veya bunlar üzerinde hiçkimse lehine hak tesis etmemeyi kabul ediyorsunuz. uygunfiyat.com'un Telif Haklarına Tabi Çalışmaları nı Avrupa Topluluğu ndaki herhangi bir ülkede kullanıyorsanız; modifiye etme, tercüme etme, tersine mühendislik, kaynak koda dönüştürme, ayrıştırma ya da Hizmetler e ya da Yazılım a bağlı olarak türev işler üretmeye ilişkin yasaklar, Bilgisayar Programları nın Hukuki Korunması na ilişkin A.T. Konseyi Yönergesi ni uygulayan mevzuat çerçevesindeki haklarınızı etkilememektedir. İşbu kullanım koşulları nda izin verilen haller dışında uygunfiyat.com'un telif haklarına tabi çalışmaları nın herhangi bir bölümünün kullanımı yasaktır ve üçüncü şahısların fikri mülkiyet haklarının ihlali, telif haklarının ihlalinden dolayı uğranan olası maddi zararın tazmini dahil olmak üzere hukuki ve cezai sorumluluğunuzu gerektirebilir. MÜCBİR SEBEPLER Hukuken mücbir sebep sayılan tüm durumlarda, uygunfiyat.com işbu Kullanım Koşulları ve "Gizlilik Politikası"ndan herhangi birini geç ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle yükümlü değildir. Bu ve bunun gibi durumlar, uygunfiyat.com açısından, gecikme veya ifa etmeme veya temerrüt addedilmeyecek veya bu durumlar için uygunfiyat.com'un herhangi bir tazminat yükümlülüğü doğmayacaktır. "Mücbir sebep" terimi, ilgili tarafın makul kontrolü haricinde ve uygunfiyat.com'un gerekli özeni göstermesine rağmen önleyemediği olaylar olarak yorumlanacaktır. Bunun yanında sınırlı olmamak koşuluyla, doğal afet, isyan, savaş, grev, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları, uygunfiyat.com'un gerekli bilgi güvenliği önlemleri almasına karşın SİTE'ye ve sisteme yapılan saldırılar gibi durumlar mücbir sebep olaylarına dahildir. UYGULANACAK HUKUK VE YETKİ İşbu Kullanım Koşulları'nın uygulanmasında, yorumlanmasında ve bu Kullanım Koşulları dahilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetiminde yabancılık unsuru bulunması durumunda Türk kanunlar ihtilafı kuralları hariç olmak üzere, Türk Hukuku uygulanacaktır. İşbu Kullanım Koşulları'ndan dolayı doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

8 YÜRÜRLÜK ve KABUL İşbu Kullanım Koşulları uygunfiyat.com tarafından SİTE içerisinde ilan edildiği tarihte yürürlük kazanır. KULLANICILAR, işbu Kullanım Koşulları hükümlerini SİTE'yi kullanmakla kabul etmiş olmaktadırlar. uygunfiyat.com, dilediği zaman işbu Kullanım Koşulları hükümlerinde değişikliğe gidebilir ve değişiklikler versiyon numarası ve değişiklik tarihi belirtilerek SİTE üzerinde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Uçuşla İlgili Kurallar 1. uygunfiyat da bir defada en fazla 7 yolcu (bebek hariç) için rezervasyon ve uçak bilet satış işlemleri yapılabilmektedir. 2. uygunfiyat da tek başına çocuk için uçak bileti rezervasyonu yapılamamaktadır. Mutlaka 1 yetişkin ya da 1 altmışbeş yaş üstü veya 1 öğrenci yolcu ile beraber uçak bileti rezervasyonu yapılabilir. Bebek yolcular (0-2 yaş) kucakta seyahat eder, havayolları tarafından bebek biletleri için koltuk ayrılmamaktadır. 3. uygunfiyat dan yapılan online bilet satın alma işlemleri tüm banka kartları ile yapılabilmektedir ve 3D Secure sistemi zorunludur. 3D Secure kullanımı ile ilgili gerekli bilgileri bankanızdan öğrenebilirsiniz. Satın alma işleminiz sırasında güvenlik nedeni ile sizden bazı bilgiler istenebilir (Bankaların belirlemiş olduğu güvenlik soruları, Bankalara göre değişiklik gösterbilir). Bilet alımını onayladığınızda bilet tutarı (vergi ve diğer masraflar dahil) kartınızdan anlaşmalı yetkili acentemiz tarafından tahsil edilecekve sistemden çıktısını alabileceğiniz Elektronik Yolcu Bileti düzenlenecektir. 4. uygunfiyat dan havayolu ve uçuş/fiyat sınıfına bağlı olarak opsiyonlu uçak bileti rezervasyonu yapabilir. Rezervasyonlarınızı gerçekleştirirken Havayolu Şirketinin biletleme opsiyonuna mutlaka dikkat ediniz. Bu opsiyonun takibi rezervasyon yapan kişiye aittir. Opsiyonlu rezervasyonlarınızı daha sonra opsiyon tarih/saatinden önce uygunfiyat dan satın alabilirsiniz. 5. Opsiyonlu rezervasyonlarınız için uygulanan opsiyon süreleri Havayolları Şirketleri tarafından uygulanan otomatik opsiyon süreleri olup, uygunfiyat ın müdahale hakkı bulunmamaktadır. Opsiyon süresi içerisinde uçak biletinin düzenlenmemesinden uygunfiyat sorumlu tutulamaz. 6. uygunfiyat dan gerçekleştirilmiş rezervasyonlarda isim değişikliği yapılması ve satın alınmış bir uçak biletinin bir başka isme devredilmesi mümkün değildir. 7. Bilet alımını onayladığınızda uçak bileti tutarı (vergi ve diğer masraflar dahil) ödeme için kullanılan banka kartından tahsil edilir. Ödeme yapılan banka kartı sahibinin seyahat edecek yolculardan biri olması zorunlu değildir. Ancak biletleme yapılan havayolunun, ödeme yapılan banka kartının check-in sırasında gösterilmesini talep etmesi söz konusu olabilmektedir. Böyle bir durumda, banka kartının ibraz edilememesi halinde uygunfiyat, yolcunun uçuşu kullanamamasını bahisle iade için başvurması halinde hiç bir sorumluluk yüklenmeyecektir.

9 8. uygunfiyat ve biletleme tarafında çalıştığı anlaşmalı acenteleri, müşteri ile havayolu firmaları arasında aracı kurum durumundadır. Bu nedenle uçak bileti satın alınan havayolunun uygulamadaki uçuş kuralları ve kısıtlamaları sebebiyle uçuş gerçekleştirilememesi durumunda uygunfiyat ya da anlaşmalı acenteleri herhangi bir sorumluluk yüklenmeyecektir. 9. Ödeme yapıldıktan sonra seyahatiniz kesinleşmiş olarak kabul edilecektir. Daha sonra rezervasyon kaydınızda ve uçak biletinizde yapacağınız iptal ve değişiklikler ilgili havayolunun kural ve koşulları doğrultusunda işlem görecektir. Kullanıcı, yazılı olan kurallara uymayı ve rezervasyon gerçekleştirdiği ya da bilet satın aldığı yolculara bu kuralları bildirmekle yükümlü olduğunu, aksi bir durumda oluşacak şikayet ve mağduriyetlerden uygunfiyat ın sorumlu olmadığını, kabul, beyan ve taahhüt eder. 10. Havayolları, bagaj, havalimanı biniş işlemi (check-in), tercih edilen koltuk seçimi, uçak içi eğlence & haberleşme sistemleri, tekerlekli sandalye hizmeti, yiyecek, içecek ve atıştırmalarını ayrıca ücretlendirebilir. Bu tür ek hizmetler uçak biletine dahil olmayabilir, böyle bir durumda ek ücretler havayoluna doğrudan ödenmek zorundadır. Şirketimiz doğabilecek bu tür ek maliyetlerden sorumlu değildir. 11. Uçuşun vaktinde başlayamaması, ve/veya uçak gecikmeleri, arızalanmaları, hava muhalefeti, grev ve halk hareketleri, doluluk, gecikme yer durumunun müsait olmaması ile mücbir sebep, fevkalade haller, kaza ve benzeri olaylardan ötürü uygunfiyat herhangi bir maddi ve manevi sorumluluk yüklenemez. 12. Biletin üzerinde belirlenen uçuş güzergâhı sırasıyla kullanılmalıdır. Atlanan veya gerçekleşmeyen uçuşlara ait devam veya dönüşler bileti tamamen geçersiz kılabilir. 13. Doğrudan yapılan uçuş "Non-Stop" olarak tanımlı bir uçuştur. Yolculuk sırasında uçak değiştirilmesine gerek olmayacağını belirtir. Bazı durumlarda yapılan duraklama, yakıt almak amaçlı olup, doğrudan uçuş yapacak yolcular, genel olarak indirilmez. Ancak herhangi bir nedenle yolcuların indirilmesi veya başka bir uçağa aktarılma yapılması durumunda doğabilecek gecikmelerden ve zararlardan uygunfiyat ın sorumlu olmadığını yolcu, kabul, beyan ve taahhüt eder. 14. Düzenlemeler her havayoluna göre değişir ancak bazı havayolları gidiş ve/veya dönüş uçuşunda hamilelik süresi 28 hafta ve daha fazla olan bayan yolcuları taşımayı reddedebilir. Gerekli olduğu durumlarda bu bilgiyi teyit etmesi için yolcu, ilgili havayolu ile iletişime geçmekle yükümlüdür. 15. Bazı durumlarda daha uygun, hesaplı, özel ücretlerden yararlanmak amacı ile İç Hat uçuşlarında gidiş ve dönüş uçuşları için farklı havayollarından oluşan kombinasyonlar oluşturmak için iki tek yön bilet düzenlenir. Bu iki ayrı rezervasyon kaydı olacağı anlamına gelir (bir giden uçuş, diğeri dönüş uçuş için). Her iki rezervasyonun ayrı ayrı, kendi kuralları olacağı unutulmamalıdır. Bu uçuşlardan birini iptal etmek zorunda kaldığınızda, diğeri etkilenmez, kalan uçuş biletine ait ek ücret ve ceza ödemek zorunda kalınmaz. Ayrıca gidiş uçuşu kullanılmadığı takdirde, dönüş uçuşunun (veya tersi) etkilenmeyeceği anlamını taşır.

10 Bir rezervasyona ait yapılan değişiklik veya iptal diğer uçuş rezervasyonunu etkilemez ve geçerli uçuşa ait kurallar geçerli kalır. 16. uygunfiyat da gösterilen hareket saatleri, ilgili havayollarının resmi saatlerine göre ayarlanmış olup, bu saat ve tarihlerde Havayolu Şirketleri tarafından değişiklik yapılabilir. Bu durumda, Havayolu Şirketi nin uygunfiyat'ın bu uçuş için çalıştığı anlaşmalı acentesine bildirim yapması halinde, anlaşmalı acentesi, ilgili rezervasyonu gerçekleştiren kullanıcı tarafından rezervasyon esnasında belirtilen cep telefon numarasına ve/veya e-posta adresine bu değişiklik bilgilerini iletebilir. Gönderilen bildirimlerin, (sms ve e-postanın) iletim tarihinde teslim edildiği ve alındığı varsayılır. Kullanıcı, uygunfiyat a rezervasyon esnasında bildirilmesi zorunlu olan, e-posta adresi ve cep telefonu numarasının doğruluğundan sorumludur. 17. uygunfiyat, kaynağı ve nedeni ne olursa olsun, ulaşım araçları, vb. oluşabilecek arıza, kaza, kayıplardan ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkabilecek hasar, zarar, ek masraf ve yükümlülüklerden münferiden ve/veya ulaşım ve konaklama kuruluşlarıyla müştereken sorumlu tutulamaz. 18. İç hat uçuşlarında; uçak tarifeli kalkış saatinden en geç 1 (bir) saat, dış hat uçuşlarında ise; uçak tarifeli kalkış saatinden en geç 2 (iki) saat önce hava alanında olunması gerekmektedir. 19. uygunfiyat dan alınan biletler ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri, Akdeniz Petur Turizm (IATA Kodu: ) tarafından yapılmaktadır. 20. Öğrenci, asker ve benzeri özel seçeneklerle bilet alan yolcularımız, bu seçeneği almaya uygun olduklarını kanıtlayıcı kimlik ve benzeri belgeleri havaalanında yanında bulundurmakla sorumludur. Bu konuda gerekli belgeyi sunamamaları durumunda doğabilecek cezadan yolcu sorumludur. İptal ve İade Şartları 1. uygunfiyat üzerinden yapılan iç ve dış hat uçuşlarını içeren rezervasyonlara ilişkin değişim, iptal ve iade işlemlerinin, kullanıcı tarafından, uygunfiyat üzerinde verilen telefon numaraları vasıtasıyla anlaşmalı acentesi üzerinden yapılması gerekmektedir. Söz konusu işlemlerin doğrudan bilet alınan havayolu üzerinden yapılması durumunda, yaptırılan değişiklikler, kullanıcının, uygunfiyat bünyesindeki kayıtlarında görüntülenemeyecektir. Bu durumda uçuşla ilgili tüm detayların, değişikliğin yaptırıldığı ve biletin satın alındığı havayolu üzerinden takip edilmesi gerekmektedir. Böyle bir durumda, uygunfiyat ve/veya uygunfiyat dan alınan biletle ilgili anlaşmalı acentenin bilgilendirmeye ilişkin göndermiş olduğu e-posta ve SMS lerinin herhangi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır. 2. Satın alınan uçak biletlerinde iade ve iptal ceza bedeli, havayolu iptal kuralları çerçevesinde uygulanacaktır.

11 3. uygunfiyat dan satın alınan biletler için yapılacak iptal ve iade işlemlerinde tüm sorumluluk bilet alımını gerçekleştiren kullanıcıya aittir. 4. Biletleme esnasında tahsil edilen Hizmet Bedeli iade edilmez. Telefonla gerçekleştirilen iptal işlemi için ayıca işlem bedeli alınabilir. 5. Promosyon biletlerde iptal ve iade yapılamaz 6. Havayollarının değişiklik ve iptal şartlarında farklı uygulama başlatması halinde güncel uygulama dikkate alınacaktır. 7. Iadesi mümkün olan uçak biletlerinin iadesi sadece bilet satın alma işlemlerinde kullanılan banka kartına yapılır. Eğer kart sahibi; 7.1. aynı bankaya ait başka bir kart kullanıyorsa kart sahibinin hesabına iade yapılır banka ile çalışmayı bırakmış ise, bankadan almış olduğu resmi yazı ile uygunfiyat ya da anlaşmalı acentesine ait çağrı merkezini arayabilir. 8. Genel havayolu kuralı olarak, tek bir kişi için aynı tarih aralığında aynı havayolu için birden fazla rezervasyon yapılmış olduğu tespit edildiğinde rezervasyon kuralları gereği mükerrer olduğu tespit edilen rezervasyonlardan sadece bir tanesi geçerli olacak, bunun dışındaki kayıtlarınız havayolları tarafından uyarı yapılmaksızın iptal edilecektir. Bu sebeple, aynı kişi adına rezervasyonu birkaç kere yaptığınız takdirde, tüm rezervasyonlarınızın iptalinden uygunfiyat sorumluluk yüklenmeyecektir. Değişiklikler 1. Uçak bileti değişikliği hakkında uygunfiyat ve/veya belirttiği acentenin çağrı merkezinden yardım alabilirsiniz. Bagaj Hakları 1. uygunfiyat dan yapılan biletlemelerde iç veya dış hat, uzak, orta veya yakın mesafelere göre Havayollarının belirlemiş olduğu bagaj hakları esastır. Fazla bagaj havayolunun belirlediği ücrete tabidir. 2. Bagaj ve uçuş esnasında taşınması gereken evcil hayvan/müzik aleti vb. diğer malzemeleri Çağrı Merkezi numaramızı arayarak bildirebilirsiniz. Havayoluna not olarak bildirilecek taleplerinizin check-in sırasında havayolu tarafından kabul edilmemesi halinde uygunfiyat herhangi bir sorumluluk üstlenmez. 3. Uçak içi el bagajları için sıvı kısıtlaması getirilmiştir. Lütfen bu hususta ilgili Havayolunun internet sitesinden bilgi edinin. Lütfen gideceğiniz ülkeler için vizenizin ve/veya transit vizenizin olduğundan emin olun.

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi 1. SİTE KULANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI 1.1. Bu internet sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır)

Detaylı

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır.

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır. www.sikayetim.com KULLANIM KOŞULLARI: www.sikayetim.com u kullanmak için lütfen aşağıdaki yazılı koşulları okuyunuz. Koşulları kabul etmediğiniz taktirde, "www.sikayetim.com"u kullanmaktan vazgeçiniz.

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI 1. PORTAL KULLANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI

KULLANIM KOŞULLARI 1. PORTAL KULLANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI KULLANIM KOŞULLARI 1. PORTAL KULLANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI 1.1. Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi Kullanım Koşulları Bu SİTE de sunulan hizmetler Tchibo Kahve Mamülleri Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. (bundan böyle kısaca TCHIBO olarak anılacaktır) tarafından sağlanmaktadır ve SİTE nin yasal sahibi

Detaylı

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI İşbu web sitesini ve mobil uygulamaları (kısaca Platform olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu şartlar Platform un kullanım kurallarını

Detaylı

WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI

WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI KULLANIM KOŞULLARI Bu SİTE de sunulan hizmetler Tunçay Kontraplak Orm. Ür. İnş. Tur. Tic. ve San. Ltd. Şti. (bundan böyle kısaca TUNÇAY LTD. ŞTİ. olarak anılacaktır) tarafından

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi 1. TARAFLAR İşbu Web sitesi Kullanım Sözleşmesi ("Kullanım Sözleşmesi"),. ile Web sitesi'ne giriş yapan ve/veya üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı'nın Web sitesi'ni kullanmasına

Detaylı

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder.

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder. TARAFLAR Bu sözleşme PozitifAkıl Eğitim&Danışmanlık ile siteye eğitim desteği almak için üye olan (bundan sonra ÜYE olarak anılacaktır) kişi arasında, üyenin siteye üye olması amacı ile ve sözleşmenin,

Detaylı

1. KULLANIM KOŞULLARI

1. KULLANIM KOŞULLARI 1. KULLANIM KOŞULLARI 1.1. Bu web sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu SİTE'de sunulan hizmetlerden yararlananlar veya herhangi bir şekilde

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI 1. KULLANIM KOŞULLARI

KULLANIM KOŞULLARI 1. KULLANIM KOŞULLARI KULLANIM KOŞULLARI 1. KULLANIM KOŞULLARI www.otonomi.com.tr alan adlı internet sitesini kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. www.otonomi.com.tr internet sitesini (bundan böyle İnternet

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin   tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.duobul.net (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Etkinlik: Sitede duyurusu yapılan tiyatro, sahne sanatı, sanat, eğlence ya da kültürel amaçlı ücretli ya da ücretsiz tüm sosyal aktivitelerdir.

Etkinlik: Sitede duyurusu yapılan tiyatro, sahne sanatı, sanat, eğlence ya da kültürel amaçlı ücretli ya da ücretsiz tüm sosyal aktivitelerdir. Tiyatrolar.com.tr Kullanım Sözleşmesi Tiyatrolar.com.tr, kullanıcı sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini Kabul ettiğinizi ve onayladığınızı gayrıkabilirucu kabul, beyan etmiş

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır.

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır. KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.1.Ziraat Sigorta A.Ş.: Turgut Özal Millet Cad. No:7 Aksaray/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta Anonim Şirketi elementer sigortacılık

Detaylı

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

Üye : Portal a üye olan ve "Portal" dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı.

Üye : Portal a üye olan ve Portal dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı. Bireysel Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Bireysel Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); Değirmenyolu Cad. No:28 Asia Ofis Park A Blok Kat:2 İçerenköy-Ataşehir İSTANBUL

Detaylı

Üyelik: Kullanıcı, işbu "Kullanım Koşullarını" kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir.

Üyelik: Kullanıcı, işbu Kullanım Koşullarını kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir. KULLANICI KOŞULLARI Site'ye girmekle aşağıda yer alan koşulları kabul etmiş sayılırsınız. PAŞABAHÇE CAM SAN. VE TİC. A.Ş., bu Site'de yer alan veya alacak olan bilgileri, formları, içeriği, siteyi ve işbu

Detaylı

Üye : Portal a üye olan ve "Portal" dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı.

Üye : Portal a üye olan ve Portal dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı. Bireysel Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Bireysel Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); BeyazıdMah.Karamanoğlu Mehmet Bey Sokak.15D:1 Selçuklu/KONYA adresinde mukim

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. 0(212)

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. 0(212) INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ:

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ: MADDE 1. TARAFLAR İşbu sözleşme ve ekinden oluşan işbu ANDROPAY Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle "KULLANICI SÖZLEŞMESİ" olarak anılacaktır.), Andropay Ödeme Hizmetleri (bundan sonra "Andropay" olarak

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

Üye : Portal a üye olan ve "Portal" dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı.

Üye : Portal a üye olan ve Portal dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı. Bireysel Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Bireysel Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); ihsaniye mahallesi kaleönü sokak no:4/4 Selçuklu/KONYA adresinde mukim Kelepirgidiyor.com.

Detaylı

If Yazılım: If Yazılım ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.io sitesinin sahibi firmadır.

If Yazılım: If Yazılım ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.io sitesinin sahibi firmadır. Kullanım Sözleşmesi SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ'Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI GAYRIKABİLİ RUCU KABUL, BEYAN ETMİŞ OLUYORSUNUZ. BU

Detaylı

: Karacı Turizm Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Bundan sonar Şirket olarak anılacaktır.

: Karacı Turizm Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Bundan sonar Şirket olarak anılacaktır. Kullanım Şartları Online Rezervasyon ve Satış Sistemi Kullanım Kuralları Online Rezervasyon ve Satış Sistemi Kullanım Kuralları, Sistem kullanılırken uyulması gereken kurallar, şartlar ve sorumlulukları

Detaylı

Kullanım Sözleşmesi. Etkinlik Dünyası: Etkinlik Dünyası Bilet ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.com.tr sitesinin sahibi firmadır.

Kullanım Sözleşmesi. Etkinlik Dünyası: Etkinlik Dünyası Bilet ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.com.tr sitesinin sahibi firmadır. Kullanım Sözleşmesi SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ'Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI GAYRIKABİLİ RUCU KABUL, BEYAN ETMİŞ OLUYORSUNUZ. BU

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları

4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları Bu sözleşme, sitemizdeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ`Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin  tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.antoloji.com (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 10 5 MOBİL BİLET... 11 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ. Madde 2. TANIMLAR: İşbu Sözleşmede; 2) Kaliteli Portre İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret

KULLANICI SÖZLEŞMESİ. Madde 2. TANIMLAR: İşbu Sözleşmede; 2) Kaliteli Portre İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Değerli Ziyaretçimiz, Aşağıdaki Kullanıcı Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. Sitemize Üye olarak, Kullanıcı Sözleşmesi ni okuduğunuzu,

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi

Kullanıcı Sözleşmesi Kullanıcı Sözleşmesi Girdiğiniz siteyi; (degerinibilir.com ve alt veya bağlı marka siteleri) ziyaret eden veya bu sitede sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep eden herkes, işbu Kullanım Sözleşmesi nde

Detaylı

herupi.com - KULLANICI SÖZLEŞMESİ

herupi.com - KULLANICI SÖZLEŞMESİ herupi.com - KULLANICI SÖZLEŞMESİ Değerli Kullanıcı, herupi.com sitesi üyesi olmak ve sitenin sağladığı hizmetlerden faydalanmak için aşağıda sorumluluk ve kuralların düzenlendiği maddeleri okumanız ve

Detaylı

Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: ) TimetoEvent'e hoş geldiniz!

Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: ) TimetoEvent'e hoş geldiniz! Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: 04.08.2016) TimetoEvent'e hoş geldiniz! Aşağıda hükümleri yazılı olan Kullanım Koşulları, www.timetoevent.com uzantılı web sitemizdeki (Site) hizmetlerden faydalanabilmeniz

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş.

TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş. REZERVASYON PORTALI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş. REZERVASYON PORTALI HİZMET ALIMI İHALESİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ HAZİRAN 2016 İSTANBUL 1. ŞARTNAMENİN KONUSU TYD Turizm

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

Social Wall: Kullanımına İlişkin Hüküm ve Koşullar

Social Wall: Kullanımına İlişkin Hüküm ve Koşullar Social Wall: Kullanımına İlişkin Hüküm ve Koşullar Club Méditerranée SA (bundan böyle Club Med olarak anılacaktır) tarafından sunulan bir hizmet olan Social Wall internet sitesini ziyaret etmektesiniz.

Detaylı

YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ

YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ YURT İÇİ-YURTDIŞI KONAKLAMA VE PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: İşbu Yurt İçi ve Yurt Dışı Paket Tur Sözleşmesi, bir tarafta, aşağıda bilgileri yer alan CLUB MED tescilli markasını kullanmaya

Detaylı

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir.

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI / GİZLİLİK YASAL UYARI VE KULLANIM ŞARTLARI www.jmw.com.tr adresli bu site, Umurlu Mahallesi Küme Evler No:177/1 09630 Efeler / AYDIN adresinde yerleşik JMW Jant

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 8 5 MOBİL BİLET... 9 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir.

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir. Gizlilik İlkeleri Site Kullanım Koşulları (Yasal Uyarı) Kültür ve Turizm Bakanlığı İnternet Sitesi Kullanım Koşulları-Yasal Uyarı Galata Mevlevihanesi Müzesi İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler

Detaylı

Kullanıcı : İnternet Portalı na erişen her gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : İnternet Portalı na erişen her gerçek veya tüzel kişi. Bireysel Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Bireysel Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); ilanlarver.com(bundan böyle kısaca İLANLARVER olarak anılacaktır) ile www.ilanlarver.cominternet

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

Kullanıcı : Portal a erişen her gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder.

Kullanıcı : Portal a erişen her gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder. Kurumsal Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Kurumsal Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); BeyazıdMah.Karamanoğlu Mehmet Bey Sokak.15D:1 Selçuklu/KONYA adresinde mukim

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

Kullanıcı : Portal a erişen her gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder.

Kullanıcı : Portal a erişen her gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder. Kurumsal Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Kurumsal Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); ihsaniye mahallesi kaleönü sokak no :4/4 Selçuklu/KONYA adresinde mukim Kelepirgidiyor.com

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

Üyelik: Kullanıcı, işbu "Kullanım Koşullarını" kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir.

Üyelik: Kullanıcı, işbu Kullanım Koşullarını kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir. KULLANICI KOŞULLARI Site'ye girmekle aşağıda yer alan koşulları kabul etmiş sayılırsınız. KLİMAPLUS ENERJİ VE KLİMA TEKNOLOJİLERİ PAZ. SAN. VE TİC. A.Ş. bu Site'de yer alan veya alacak olan bilgileri,

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İŞBU SÖZLEŞME, WİFRİ SOSYAL MEDYA HOTSPOT HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. WİFRİ SOSYLA MEDYA HOTSPOT

Detaylı

HIZLIDASK KULLANICI SÖZLEŞMESİ

HIZLIDASK KULLANICI SÖZLEŞMESİ HIZLIDASK KULLANICI SÖZLEŞMESİ Bu sitede sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep eden kişiler işbu Kullanıcı Sözleşmesi nde yer alan hüküm ve şartların tamamını aynen kabul eder. www.hizlidask.com internet

Detaylı

Bu hizmetleri kabul etmediğiniz takdirde, lütfen "Portal"ı kullanmaktan vazgeçiniz.

Bu hizmetleri kabul etmediğiniz takdirde, lütfen Portalı kullanmaktan vazgeçiniz. www.turkticaretportali.com.tr HİZMETLERİ www.turkticaretportali.com.tr internet sitesini (bundan böyle Portal olarak anılacaktır) ziyaret ederek ve/veya Üye olarak, işbu HİZMETLER i okuduğunuzu, içeriğini

Detaylı

Kullanım Şartları. web.akgunler.com.tr yi ifade eder. : AKGÜNLER TURİZM LTD. e ait Web Sitesi olan

Kullanım Şartları. web.akgunler.com.tr yi ifade eder. : AKGÜNLER TURİZM LTD. e ait Web Sitesi olan Kullanım Şartları Web Sitesi Kullanım Şartları Web Sitesi kullanım şartları, "Web Sitesi/Site" kullanırken uyulması gereken kuralları ve şartları açıklamaktadır. Kullanım Şartları dikkatli bir şekilde

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe Gizlilik Sözleşmesi GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe /Muğla adresinde kayıtlı Mikron Bilişim Teknoloji Tur. İnş.

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ:

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ: MADDE 1.TARAFLAR İş bu sözleşme hizmet veren olarak TURK Elektronik Para A.Ş. ile (işbu Sözleşmede kısaca TURK olarak anılacaktır)....... adresinde yer alan taşınmazda 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu na

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi  ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet sitemizi www.isgyo.com.tr ettiğiniz için teşekkürler. KULLANIM KOŞULLARI ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet Sitesini ziyaret etmekle, erişim ve kullanım yönteminize bakılmaksızın,

Detaylı

Site adresi sağlayıcı:

Site adresi sağlayıcı: Site Sahibi ve İçerik Sağlayıcı: MİCHELİN LASTİKLERİ TİCARET A.Ş. Adres: Tekfen Tower Büyükdere Cad. No: 209, Podyum Kat 4.Levent - 34394 - İSTANBUL Ticaret Sicil No: 338640 Tel: (90) 212 317 52 00 Fax:

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı