Kentlerin kalkınmasının en önemli unsurlarından biridir kültür ve sanat

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kentlerin kalkınmasının en önemli unsurlarından biridir kültür ve sanat"

Transkript

1

2

3 Kentlerin kalkınmasının en önemli unsurlarından biridir kültür ve sanat 8000 yıllık tarihi geçmişi ve bağrında barındırdığı medeniyetlerin mirası Bursa yı kültürel açıdan zengin bir kent haline getirmiştir. Tarihi süreçte evrensel değerler üreten şehrimiz, günümüzde de farklı kültürlere kapılarını açmakta ve evrensel barış mesajlarıyla kültür elçiliği görevini sürdürmektedir. Bu yıl 56.sını gerçekleştirdiğimiz Bursa Festivali, yarım asrı aşan birikimiyle şehrimizin geleneksel değerleri arasına katılmayı hak eden önemli bir organizasyondur yılından bu yana şehrimizin gururu olmaktan öte kültürleri buluşturan, uzakları yakınlaştıran, kültür ve sanatı dünya gündemine taşıyan bir gelenektir Uluslararası Bursa Festivali Bursa Festivali sadece Bursa nın değil aynı zamanda ülkemizin de en uzun soluklu festivalidir. Bursa Festivali şehrimizin geleneksel coşkusunun adıdır. Festivalimiz bugün Bursa yı adeta dünya kültürünün yoğrulduğu bir harman yerine dönüştürmüştür. Bu sayede yerli ve yabancı yüzlerce sanatçı Bursa nın kültürel hayatına festival münasebetiyle unutulmaz izler bırakmışlardır. Bursa yı kültür ve sanatla dünya gündemine taşıyan festivalin hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum Recep ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

4

5 Sanat bazı düşüncelerin, durumların ya da olayların beceri ve düş gücü kullanılarak ifade edilmesine ya da başkalarına iletilmesine aracılık etmiş, farklı kültürlerin izlerini taşıyarak tarihe ışık tutan önemli bir araç olmuştur. Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı olarak düzenlediğimiz her etkinliğin kente kalıcı değerler bırakmasına ve büyük topluluklar tarafından izlenebilecek özelliklerde olmasına önem veriyoruz. Yaşadığımız şehrin ihtiyaçlarından ve gereksinimlerinden yola çıkarak hazırladığımız festival programlarında farklı yabancı gruplara ve özlediğimiz sanatçılara yer vermeye çalışıyoruz. Vakıf olarak yıl boyunca düzenlediğimiz atölyelerimizde hem çocuk ve gençleri sanatın farklı kollarıyla buluşturuyor hem de sanata gönül verenlere destek olmak ve ilgi duyanlara yeni kapılar açmak amacıyla karma sergiler düzenliyoruz. Bu yıl 56.sını gerçekleştireceğimiz Uluslararası Bursa Festivalinde de 2 farklı sergi etkinliği yapacağız. Bursa nın yaşattığı güzellikleri anlatan şiirlerin resim ve heykellere dönüşeceği Size Bursa yı Getirdim sergisini ve Festivalin doğuşu, 55 yıl içinde geçirdiği evrelerin özel anlatımlar ve çok sayıda fotoğraflarla renklendiği Festivalde 55 Yıl isimli sergiyi düzenleyeceğiz. Bir Bursalı olarak birlikte vakit geçirmekten zevk aldığımız, kentin simgelerinden biri haline gelmiş olan Bursa Açık Hava Tiyatrosunda 28 Haziran 26 Temmuz tarihlerinde 56.Uluslararası Bursa Festivali ni düzenlemekten gurur duyuyor, verdiğiniz destekle daha nice festivalde buluşmayı diliyorum. Fatma DURMAZ YILBİRLİK BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı

6

7 28 HAZİRAN 2017 AÇILIŞ KONSERİ BURSA BÖLGE DEVLET SENFONİ ORKESTRASI & ANJELIKA AKBAR Şef: ALESSANDRO CEDRONE Besteci ve piyanist Anjelika Akbar ın, Senfoni ve Oda Orkestrası, koro, piyano ve diğer enstrümanlar için 500 den fazla bestesi ile çok sayıda ödülü bulunmaktadır. Dünya çapında sayısız konser veren ve 14 albümü bulunan Anjelika Akbar, aynı zamanda film ve belgesel için çok sayıda müzik bestelemiştir. Vivaldi 4 Mevsim Konçertoları nı solo piyanoya uyarlayan besteci, bu albümüyle Sony Classical İnternational Kataloğu na giren ilk Türk müzisyen olmuştur. Türkiye nin tek bölge orkestrası olma özelliğini taşıyan Şef: Alessandro Cedrone yönetimindeki Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile Anjelika Akbar ın oluşturduğu bu ortak proje klasik müzik severlere olağanüstü bir müzik ziyafeti sunacak. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

8 29 HAZİRAN 2017 GIANNI GUARRACINO GROUP with special guest LEO D ANGELO & FABRIZIO GERLI İtalya nın yetiştirdiği önemli bir gitar virtüözü olan Gianni Guarracino, enstrümental başarısının yanı sıra önemli bir aranjördür. Sanatçı; efsaneleşmiş bir Flamenko gitaristi olan Paco de Lucia ile birlikte sayısız işbirliği yapmıştır. Aynı zamanda Paco de Lucia, Gianni Guarracino nun 2001 yılında çıkarttığı ilk albümünde de yer almıştır. Akdeniz cazı ve daha çok İspanya nın güney kesiminde duyabileceğimiz Latin tınıları arasında gidip gelen pop, klasik ve caz müziğini kapsayan Guarracino şarkıları 56. Bursa Festivali nde sizlerle. YER: TAYYARE KÜLTÜR MERKEZİ SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI: 18 8

9 30 HAZİRAN 2017 FETTAH CAN Yıllardır söz besteleriyle müzik sektörüne kazandırdığı hit şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fettah Can, sonbaharda çıkaracağı yeni albümün hazırlıklarını sürdürürken aynı zamanda konserlerine de devam ediyor. 56. Uluslararası Bursa Festivali nde sahne alacak olan sanatçı hazırladığı özel repertuarla sevenleriyle buluşacak YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

10 02 TEMMUZ 2017 FRIDA (Modern Dans, 2 Perde) ANKARA DEVLET OPERA ve BALESİ Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek eser, Meksikalı Ressam Frida Kahlo nun hayatından kesitler sunuyor. Sanatçının resimlerine sinen imgeleri sahneye taşıyan eser, küçük yaşta geçirdiği ağır sağlık sorunlarına karşın, resim yaparak hayata tutunan dirençli bir kadının öyküsünü anlatıyor. Koreografi ve Reji Ö. Adam İnanç Müzik Arturo Marquez, J.Pablo Moncayo, C. Aksel Akın Metin Yazarı Füsun Ataman Berke Dekor Aykut Öz Kostüm Tülay Usta Işık Emin Saraçoğlu YER: MERİNOS AKKM / Osmangazi Salonu SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

11 03 TEMMUZ 2017 ŞİMDİ 90 LAR METİN ÖZÜLKÜ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE EDA ÖZÜLKÜ, ERDAL, FERDA ANIL YARKIN, HAZAL, JALE, METİN ÖZÜLKÜ, REYHAN KARACA, UHDE SEÇİL, YEŞİM SALKIM Türkiye de bir kuşak 90 ların şarkılarıyla aşık oldu, aşkı yaşadı, hayatı tanıdı. Saf, masum ve iyi niyetli aşkların, kalp çarpıntılarının, yıllar geçse de unutulmayan o ilk heyecanlarının, ayrılık acılarının, kavuşma telaşlarının şarkıları bunlar... Türk popunun doksanlı yılları muhteşem bir konserle geri dönüyor! Seksenlerin ağırlığını üzerimizden attığımız, tekerlemeli ve neşeli şarkılarla dans edip eğlenmeyi yeniden keşfettiğimiz o günlerin yeni tanıştığımız yetenekleri, artık bugünün starları. İşte Eda Özülkü, Erdal, Ferda Anıl Yarkın, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Uhde Seçil ve Yeşim Salkım... YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

12 07-12 TEMMUZ ULUSLARARASI ALTIN KARAGÖZ HALK DANSLARI YARIŞMASI 12

13 KATILIMCI ÜLKELER ARJANTİN ARNAVUTLUK BANGLADEŞ BELARUS BOSNA HERSEK BULGARİSTAN CEZAYİR ÇİN ENDONEZYA FİLİPİNLER GÜNEY KORE GÜRCİSTAN KAZAKİSTAN KIRGIZİSTAN KKTC KOSOVA MAKEDONYA MALEZYA MOLDOVA ROMANYA SRİ LANKA ŞİLİ TATARİSTAN 13

14 16 TEMMUZ 2017 MEHMET ALİ SANLIKOL & Whatsnext? Featuring TIGER OKOSHI Grammy adayı olmuş besteci ve akademisyen Mehmet Ali Sanlıkol, modern caz kompozisyonlarını Türk Müziği etkileriyle birleştirecek özel bir konser için, Japonya kökenli ABD li caz trompet sanatçısı Tiger Okoshi ve türlere meydan okuyan topluluğu Whatsnext? ile Bursa Festivali nde sahne alıyor. İlhamını tasavvuf, mehter ve Klasik Türk Müziği nden alan Mehmet Ali Sanlıkol bu gecede, Gary Burton, Bruce Arnold, Rakalam Bob Moses gibi caz duayenleriyle olan işbirliğini, aynı zamanda caz akademisyeni olan Tiger Okoshi ile birleştirerek izleyicilere farklı bir gece yaşatacak. Sanlıkol, New Orleans cazıyla çiftetelli melodilerini birleştiren şaşırtıcı bir senteze yer verdiği son albümü Resolution dan eserlerini de festival izleyicisiyle paylaşacak. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

15 17 TEMMUZ 2017 ATA DEMİRER GAZİNOSU Ata Demirer, tek kişilik gösterisi ve gazinosu ile 56. Uluslararası Bursa Festivali nde Demirer yeni gösterisinde hem stand-up yapıyor hem de tek kişilik gazino oluyor! Başarılı komedyen Türk Sanat Müziği nden operaya, Halk Müziğinden, pop ve arabesk müziğine kadar geniş bir repertuvara sahip. Demirer e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik ediyor. Seyircinin hasretle beklediği mizah dolu hikayeler de şarkı aralarında sahnede yerini alıyor. Ata Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırıyor, bir yandan da şarklılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getiriyor. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

16 19 TEMMUZ 2017 KADEBOSTANY Bugüne kadar yayınladıkları iki stüdyo albümünde kendi Pop Cumhuriyetini ilan eden ve dünyanın en küçük ülkesini kuran İsviçreli grup Kadebostany, vurucu müziğini sahnede tam anlamıyla bir görsel şölene dönüştürebilen ve bu yönüyle Avrupa nın en iyi canlı performansa sahip gruplarından biri olarak kabul görmektedir. Kadebostany, kendi Pop Cumhuriyeti ni, 19 Temmuz da Bursa Açıkhava Tiyatrosu na taşıyacak YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

17 20 TEMMUZ 2017 MADCON Bugüne kadar 6 albüm yapmış Norveçli ikili Madcon, 2008 yılında çıkardığı Beggin single ı ile dünya çapında bir üne kavuştu. World Music Awards ve Norveç Grammy ödülleri başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi olan grup, Türkiye de de büyük beğeni kazandı. Madcon, 56. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında konser vermek üzere sahne alacak. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

18 22 TEMMUZ 2017 ARDA BOYLARI (Bale, Tek Perde) SAMSUN DEVLET OPERA ve BALESİ Trakya yöresine ait çok sevilen türkülerden biri olan Arda Boyları nın hikayesini ve müziğini modern dansla harmanlayan Arda Boyları balesinde, birbirlerine aşık iki genç olan Halime ve Recep in hikayesi anlatılıyor. Türkülerin çok sesli müzik ile halk müziği senteziyle buluştuğu Arda Boyları balesinde bağlama, darbuka, asma davul gibi yerel sazlar ve halk oyunu motifleri de yer alıyor. Reji Ve Koreografi Libretto Müzik Dekor Kostüm Işık Ö. Adam İnanç Ayşegül Çevik Arda Erdem, İsmail Sezen M. Talat Ayhan N. Gazal Erten Fuat Gök MERİNOS AKKM / Osmangazi Salonu SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

19 24 TEMMUZ 2017 TÜRK HALK MÜZİĞİ GAZİNOSU BEDİA AKARTÜRK, BELKIS AKKALE, İZZET ALTINMEŞE, MUSTAFA KESER Dev Kadrosu ile TÜRK HALK MÜZİĞİ GAZİNOSU 56.Uluslararası Bursa Festivali nde! Duayen Sanatçı Mustafa Keser yönetiminde gerçekleşecek Türk Halk Müziği Gazinosu programında ünlü sanatçılar İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale ve Bedia Akartürk sahne alacak. Geçmiş kültürümüze damga vuran eserler ile sahne alacak bu dev kadro; Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu nda 24 Temmuz 2017 akşamı sevenleriyle buluşacak. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

20 26 TEMMUZ 2017 ŞEBNEM FERAH Her konseri sonrası sahne performansı ile gündemden düşmeyen rock müziğin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, Kadın (1996) albümünden Od (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla, Bursa dinleyicisine muhteşem bir konser ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. Şebnem Ferah a bu konserde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul), Ceren Akyıldız(vokal) ve Serdar Barçın(flüt) eşlik edecek. YER: BURSA AÇIKHAVA TİYATROSU SAAT : 21:15 / BİLET FİYATI:

21 21

22 29 HAZİRAN - 5 TEMMUZ 2017 SERGİ: SİZE BURSA YI GETİRDİM Resim Heykel Karma Sergisi Bursa en güzel şairlerin diliyle anlatılmış. Bu yıl Bursa Festivali edebiyatı şiirle kucaklayacak. Sergiye davet edilen sanatçılar, Bursa da yaşamayı anlatan şairlerimizin şiirlerini resmedecek ve heykelleştirecekler. Sanatçıların; Edebiyatçı Nahit Kayabaşı nın Cumhuriyet döneminden bu yana yaşamış şairlerin Bursa Şiirlerinden derlediği Cumhuriyetten Günümüze Bursa Şiirleri kitabından seçeceği cümle veya dizelerden yola çıkarak üreteceği eserleri sergilenecek. Projede toplam elli sanatçı yer alacak. Sergi Açılışı: 28 Haziran 2017 BKSTV Atölye Salonu Kültürpark SAAT : 20:00 Sergi Mekanı: 28 Haziran - 3 Temmuz 2017 BKSTV Atölye Salonu Kültürpark 22

23 4 TEMMUZ - 30 EYLÜL 2017 SERGİ: FESTİVALDE 55 YIL Uluslararası Bursa Festivali ilk kez 7-12 Eylül 1962 tarihinde gerçekleştirildi. Aradan geçen 55 yıl içinde, Bursa nın kültür sanat alanındaki bu önemli etkinliği, dünyaca ünlü yıldızlara ve folklor ekiplerine ev sahipliği yaptı. Festivalin doğuşu, 55 yıl içinde geçirdiği evreleri özet anlatımlar ve çok sayıda fotoğrafla izleyicilere sunmak amacıyla, Festivalde 55 Yıl isimli bir sergi düzenleniyor. Açılış: 4 Temmuz 2017 BURSA KENT MÜZESİ SAAT : 11:00 Yüzlerce fotoğraf, gazete kupürü ve önemli bazı objelerin izlenime sunulacağı sergi, bu yıl 56. sı yapılacak olan Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 4 Temmuz 2017 Salı günü Bursa Kent Müzesi nde açılacak ve Eylül ayı sonuna kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 23

24 ETKİNLİK SPONSORLARI HİZMET SPONSORLARI MEDYA SPONSORLARI

25 ONLINE SATIŞ BİLET SATIŞ NOKTALARI Zafer Plaza AVM Kent Meydanı AVM Korupark AVM BKSTV Standı ÖzdilekPark - Nilüfer Merinos AKKM Gişesi Etkinlik Günlerinde Bursa Açıkhava Tiyatrosu Gişesi

26 NOT:

27 PROGRAM 28 HAZİRAN BBDSO & ANJELIKA AKBAR Şef: ALESSANDRO CEDRONE 29 HAZİRAN GIANNI GUARRACINO GROUP with special guest LEO D ANGELO & FABRIZIO GERLI 30 HAZİRAN FETTAH CAN 02 TEMMUZ FRIDA (ANKARA DOB) 03 TEMMUZ ŞİMDİ 90 LAR METİN ÖZÜLKÜ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE EDA ÖZÜLKÜ - ERDAL - FERDA ANIL YARKIN HAZAL - JALE - METİN ÖZÜLKÜ REYHAN KARACA - UHDE SEÇİL - YEŞİM SALKIM 16 TEMMUZ MEHMET ALİ SANLIKOL & WHATSNEXT? Featuring TIGER OKOSHI 17 TEMMUZ ATA DEMİRER GAZİNOSU 19 TEMMUZ KADEBOSTANY 20 TEMMUZ MADCON 22 TEMMUZ ARDA BOYLARI (SAMSUN DOB) 24 TEMMUZ TÜRK HALK MÜZİĞİ GAZİNOSU BEDİA AKARTÜRK - BELKIS AKKALE İZZET ALTINMEŞE - MUSTAFA KESER 26 TEMMUZ ŞEBNEM FERAH

28 Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Adres: Reşat Oyal Kültürpark İçi, Açıkhava Tiyatrosu Altı, Osmangazi Bursa / TÜRKİYE Telefon: Faks: E-posta: info@bkstv.org.tr Web:

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BURSA CULTURE ART AND TOURISM FOUNDATION Açık Hava Tiyatrosu Altı, Kültürpark, Osmangazi Bursa, TÜRKİYE Tel: (0224) 234 49 12 Fax: (0224) 234 49 11 www.bkstv.org.tr Sayın ;.. Bilindiği

Detaylı

INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN

INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN www.bkstv.org.tr Şehirler, fiziksel yapılanmalarının yanı sıra kültürel kalkınma ile taçlanır. Bir şehir ancak kültürün ve sanatın sahiplenildiği, yaşatıldığı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

SERTAB ERENER ELECTRO DELUXE SÜMER EZGÜ & GÜLAY SUZAN KARDEŞ GÜLDESTAN MDT ANKARA DEVLET VANDI OPERA VE BALESİ DESPINA ÜMİT BESEN & PAMELA

SERTAB ERENER ELECTRO DELUXE SÜMER EZGÜ & GÜLAY SUZAN KARDEŞ GÜLDESTAN MDT ANKARA DEVLET VANDI OPERA VE BALESİ DESPINA ÜMİT BESEN & PAMELA MAZHAR FUAT ÖZKAN & BURSA BÖLGE "UZUN İNCE BİR YOL" DEVLET SENFONİ BİR AŞIK VEYSEL ORKESTRASI FELSEFESİ DESPINA GÜLDESTAN MDT ANKARA DEVLET VANDI OPERA VE BALESİ ÜMİT BESEN & PAMELA SUZAN KARDEŞ & SÜMER

Detaylı

OPERA VE BALE MARDİN DE

OPERA VE BALE MARDİN DE OPERA VE BALE MARDİN DE Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl aralık ayında Ankara Devlet Opera ve Balesi nin Mardin de sahnelediği dünyaca ünlü Azeri besteci

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

BURSA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM VAKFI & BKSTV İKTİSADİ İŞLETMESİ 2017 SEZONU YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

BURSA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM VAKFI & BKSTV İKTİSADİ İŞLETMESİ 2017 SEZONU YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU BURSA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM VAKFI & BKSTV İKTİSADİ İŞLETMESİ 2017 SEZONU YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No: 2017 Yılına Kısa Bir Bakış 4 Rakamlarla 2017 5 56.Uluslararası Bursa Festivali

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

13-15 Nisan Nisan 2018 Pazar. 16 Nisan 2018 Pazartesi

13-15 Nisan Nisan 2018 Pazar. 16 Nisan 2018 Pazartesi Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu 40. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ŞENLİK PROGRAMI 14-27 NİSAN 2018 BURSA - ANKARA / TÜRKİYE ÖNEMLİ NOTLAR: 1) Konuk toplulukların ses kayıt ve montajları, geliş sırasına

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

kültürü araştırmaya, incelemeye adayan ve muhteşem eserler

kültürü araştırmaya, incelemeye adayan ve muhteşem eserler n Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü nde uzun yıllar öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Erman Artun onuruna, kurumsal emeklilik töreniyle Aşıklık Geleneği ve Aşık

Detaylı

Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER. Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi

Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER. Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi 2 Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Merinos AKKM, Bursa Modeli işletme ve yönetim

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Dünya çocukları Kocaeli de bulusuyor

Dünya çocukları Kocaeli de bulusuyor Dünya çocukları Kocaeli de bulusuyor Uluslararas 23 Nisan Çocuk Festivali 20-27 Nisan 09 Sekapark ETK NL K REHBER TÜRK YE ARNAVUTLUK BEYAZ RUSYA BOSNA HERSEK BULGAR STAN ESTONYA GÜNEY KORE GÜRC STAN H

Detaylı

KOMEDİ TRAJEDİ ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ BİRAZ SENİN HİKÂYEN GİBİ... GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ?

KOMEDİ TRAJEDİ ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ BİRAZ SENİN HİKÂYEN GİBİ... GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ? GERÇEK AŞK İÇİN HİÇ BEDEL ÖDEDİN Mİ? Geçmişine yolculuk yapan bir kadının gerçek aşkı bulma hikâyesi... TRAJEDİ KOMEDİ...VE AŞK...VE İHTİRAS...VE SAVAŞ KUĞU GÖLÜ VE İBRAHİM TATLISES, YILDIZ TİLBE VE CARMEN

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı

Bu Ay da Festivallere Doyacağız...

Bu Ay da Festivallere Doyacağız... On5yirmi5.com Bu Ay da Festivallere Doyacağız... Her zaman olduğu gibi bu ay da yine dopdolu etkinlikler var. İşte sizin için seçtiklerimiz... Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı (oluşturma : 1/6/2017) Hazırlayan:

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

97.KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ , , , ,

97.KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ , , , , 1-Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi 2- Salon Haftaiçi 3- Salon Haftasonu 4-355 Mm Film Gösterileri Sinema Bileti Ücreti Öğrenci 5-355 Mm Film Gösterileri Sinema Bileti Ücreti Tam 2-Güngören Erdem Beyazıt

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı 2016 Mart Programı D E Ğ E R L İ K A D I K Ö Y L Ü L E R Yerel yönetim anlayışımızla kentin deneyimini bir araya getiren kültür politikalarımızı çeşitlendirmeyi sürdürüyoruz. Kurumsal olarak ilçemizde

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜREL ETKİNLİKLER MÜDÜRLÜĞÜ 1 CRR Konser Salonu 1.1 Ana Salon Hafta İçi 09.00-17.00 saatleri Arası

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

TÜRKÜ FESTIVALI. Tiraj : /1.

TÜRKÜ FESTIVALI. Tiraj : /1. TÜRKÜ FESTIVALI Yayın Adı : A Gazete (Bursa) Periyod : Günlük Sayfa : 2 Tiraj : 3.000 1/1 57. ULUSLARARASI BURSA FESTIVALI Yayın Adı : Ayrıntılı Haber Periyod : Günlük Ili : Istanbul Sayfa : 15 Tiraj :

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı.

Uluslararası Pablo Neruda Barış Şiirleri yarışmasında Bir Sohbetin Özeti adlı şiiriyle ödül aldı. MUZAFFER ÖZDEMİR Muzaffer Özdemir 5 Şubat 1961 de doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınladı. Birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazıları ve şiirleri yayınlanan Muzaffer Özdemir, 1987 yılında 20.

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ NİN ARDINDAN Pınar FEDAKÂR* Dünyadaki siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmelerin çok hızla

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

FUARA BAKIŞ (2015) 13.463 m 2 Sergi Alanı. 31 Ülkeden 1.008 Katılımcı. 64 Ülkeden 33.688 Ziyaretçi

FUARA BAKIŞ (2015) 13.463 m 2 Sergi Alanı. 31 Ülkeden 1.008 Katılımcı. 64 Ülkeden 33.688 Ziyaretçi Türkiye nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan TRAVEL TURKEY İZMİR Turizm Fuar ve Kongresi, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinden kapılarını 10.kez dünya turimine açıyor. İZFAŞ ve Türkiye

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Kahramanmaraş Piazza AVM de sevenleriyle buluştu. Düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994 Adı Soyadı: Güldeniz EKMEN AGİŞ Doğum Tarihi: 01.08.1958 Unvanı: Yardımcı Doçent Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı İst. Teknik Üniv. 1979 Y. Lisans Türk Müziği İst.

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

ERASMUS + YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI 2015-2016 DÖNEMİ "ORTA ASYA" BÜTÇE KATEGORİSİNE AİT LİSTE

ERASMUS + YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI 2015-2016 DÖNEMİ ORTA ASYA BÜTÇE KATEGORİSİNE AİT LİSTE "ASYA" BÜTÇE KATEGORİSİNE AİT LİSTE Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2015 1 TR01 KA107 021130 Hindistan 30.249,50 Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2015 1 TR01 KA107 021130 Nepal 5.044,92 Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

11. D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ NİN PROGRAMI AÇIKLANDI!

11. D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ NİN PROGRAMI AÇIKLANDI! 11. D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ NİN PROGRAMI AÇIKLANDI! Her yıl büyük bir heyecanla beklenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 15-19 Ağustos tarihleri arasında

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Eylül - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 18-27 Ağustos 2017 FUARCILIK ŞEFLİĞİ 1 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Rusya Onur Konuğu

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI ve Ülkeye göre dış ticaret İhracat Dolar İhracat Euro İthalat Dolar İthalat Euro 691010 ABD 0 2.595 0 0 100.977 91.002 ABD 5.202.084 16.444 10.298.622 9.300.856 138.768 126.892 TOPLAM 5.202.084 19.039

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007 1 9 Eylül Pazar, 2007 KARDEŞ ŞEHİR PROGRAMI Saat: 08.00 Duisburg Belediye Başkanı ve ekibi ile sohbet - TV çekimi Yer: Duisburg Bulvarı YARIŞMA Saat: 10.30 En İyi Antepfıstığı Yarışması Yer: GATEM Fıstıkçılar

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU Dolar Euro Dolar Euro 381600 400 ABD 7.173.384 508.337 2.238.359 2.028.858 1.031.457 930.108 681591 400 ABD 23.110 0 24.277 21.649 681599 400 ABD 4.378 60.671 50.504 45.428 219.208 197.245 690210 400 ABD

Detaylı